Orijinalini görmek için tıklayınız : 6 Futbolcu ile yollar ayrıldı
SivasSpor.Com 01.01.2016, 13:36 http://resimzade.com/Show.html?i=46470&token=62158
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'da, 6 futbolcuyla yollar ayrıldı.
Medicana Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Okan Buruk'la yaptığı görüşmenin ardından 6 futbolcunun gönderilmesini kararlaştırdıklarını söyledi.
Bu kapsamda Michael Eneramo, Batuhan Karadeniz, Ümit Kurt, Orhan Gülle, Hakan Özmert ve Çağatay Çeken ile yollarını ayırdıklarını aktaran Otyakmaz, "Bu zamana kadar verdikleri emeklerden dolayı takımdan ayrılan futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İkinci yarıya takım olarak iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Okan hocamızın raporu doğrultusunda 6 arkadaşımız ile yollarımızı ayırdık" diye konuştu.
Otyakmaz, transfer çalışmalarının da devam ettiğini belirterek, orta saha, forvet, stoper ve sol kanat olmak üzere 4 oyuncu transfer edeceklerini kaydetti.
58YIGIDO58 01.01.2016, 13:38 Oraya ziya,adem,burhan,yekta,ibrahim akin,mehdiyi de ekleyin bunlarda gönderilmelidir.
Kalasnikof58 01.01.2016, 13:40 4 oyuncu derken ????????
BSMM 1964 01.01.2016, 13:40 çok iyi olmuş bu 6 oyuncu yerine adam akıllı 4-5 futbolcu alsınlar yoksa bu gidiş hiç iyi değil
Kalasnikof58 01.01.2016, 13:42 ibrahim akın-mehdi-abalo bunlarda yollanmalıdır
Sivasli010 01.01.2016, 13:42 Burhan ve ademde KESINLIKLE gonderilmeli
orhan_sivasli 01.01.2016, 13:42 Cok iyi vallaha. Geri kalanida sezon sonu gider. Kaliteli 4 oyuncu bizi ligde tutar.
Zaten özellikle orhan gülleyi takıma katan her kimse büyük transfer dehasıymış tebrik etmek lazım
kayi5834 01.01.2016, 13:45 Devre arası daha fazla değişimi de kaldıramaz bir takım 6 oyuncu bize neredeyse 0 katkı yaptı
Erenozdenn 01.01.2016, 13:49 İ. Akın'ı neden dahil etmemişler gidenlere acaba? Ne işe yarıyor bu adam ben hala anlamış değilim. Sivasspor'a karşı hep imrenerek izlerdik ama sanırım diğer tüm süper lig takımları ve onlarda olan futbolcular gibi bize karşı patlıyormuş bu adamda. Ben bir yararını görmedim daha ne bekliyorlar anlamadım da haliyle
ibrahim akın bu takımda hangi performansla kalıyor şaşıyorum arkadaş
Her sene ayni, 7-8 derken 6 ya indiler, simdide 4 transfer diyorlar, en iyisi hic almayin
Ferhat06 01.01.2016, 13:59 ibrahim akın bu takımda hangi performansla kalıyor şaşıyorum arkadaş
İbrahim Sivasa alışayım beni o zaman görün bana biraz süre verin diyormuş.:D
sivasfutbol 01.01.2016, 14:03 Başkan 4 oyuncu alacagız diye açıklama yapmış en az 2 tane forvet lazım defansa ve orta sahaya 2 şer oyuncu lazım yoksa sivassporun işi zor oyuna yedekten girecek oyuncularında katkısı olması lazım eldeki oyuncular oyuna giripte katkı saglamıyorlar giden oyuncular zaten oynamıyorlardı demekki aynı kadro ile devam edilecek 4 oyuncu sivasa yetmez daha fazla oyuncu gerekir .
triper58 01.01.2016, 14:04 İbrahim Akın'ın özelliği Mecnun'un koğuş arkadaşı olması galiba yoksa bir senedir oynamayan adamı takımda tutmazlardı.
noname87 01.01.2016, 14:06 2 forveti de göndermişler bir forvet alacağız diyorlar.Bu kafaya ulaşmak için ne kullanıyor bunlar merak ediyorum.
İbrahim Sivasa alışayım beni o zaman görün bana biraz süre verin diyormuş.:D
yaşıtları bağkurdan emekli olmuş neyin alışması :)
by_hunter 01.01.2016, 14:07 Takımı baştan ayağa yenilemek lazım ama hadi neyse buna da razı olalım bari...
by_hunter 01.01.2016, 14:09 2 forveti de göndermişler bir forvet alacağız diyorlar.Bu kafaya ulaşmak için ne kullanıyor bunlar merak ediyorum.
Batuhan zaten oynamıyordu Eneramo da eskisi kadar güçlü değil.
Onların yerine Korcan oynasa forvette daha çok iş yapar...
legolass 01.01.2016, 14:11 yine ayni aciklamalari duymaya basladik. 6-7 oyuncudan 4 e indik. daha sonra cok oyuncuyla ilgiendik talipleri artinca fiyat artti vazgectik. kampin son gunu uyduruk adamlar getirmeleride muhtemel. ibrahim akinda bir zamanlarin ugur kavuku olacak galiba bir turlu gitmiyordu. en ufak bi faydasi yok. hangi mantikla takimda kaliyor? kogus arkadasi olduklarindan dolayi kuvvetli ihtimaldir. 1 sol bek 2 stoper 1sag bek en az 2 orta saha en az 2 kanat ve en az 2 forvet sart. 2 ser taneyi birakin en azindan alternatif sart birer tane. cokta umitlenlemeyelim.
58YIGIDO58 01.01.2016, 14:11 2 forveti de göndermişler bir forvet alacağız diyorlar.Bu kafaya ulaşmak için ne kullanıyor bunlar merak ediyorum.
Zor hemserim zor ben bu yönetimden hic umutlu degilim yeni yöneticiler gelmedigi surece bu devran boyle döner gider.
Baksana simdide 4 oyuncu alacagiz diyorlar oysa ki bu takima 7 8 transfer sart.
Dedigin gibi 2 forvet gonderiyorlar 1 forvet alacagiz diyorlar.
Buda gosteriyorki bu isten zerre anlamiyorlar hobi olarak super lig kulubu yonetiyorlar.
Ama neyse beleyip gorecegiz belki biz yaniliriz ihtimali düsükte olsa.
Talat 5858 01.01.2016, 14:17 nokta oyuncular gonderilmis insallah nokta transferlerde yapilirda biraz kendimize geliriz
İşlenbeden sallamayın buda gitsin buda gitsin dersen u21 den mi Adam alacağız benim en büyük üzüntüm Batuhan be Ümit kurt bu zor Zaman'da en azından devre arasına kadar oynatmamız lazımdı yiğit muhtaç olmuş kuru soğana ne yapalım
kkemal58 01.01.2016, 14:36 Burhan ve abalo da eklenmeliydi gideceklere. Bu takımın oyuncuları değiller. Neyse en azından eneramodan ve Ümit Kurttan kurtulduk.
orhan gülle hakan özmert çağatay çeken hiç bir şey vermediler bu takıma yazık oldu boşu boşuna o kadar para döküldü gitti altı üstü kaliteli 3 futbolcu alınsaydı sezon başında bunlar hiç yaşanmazdı
Bir an ibrahim akini da gonderdiler diye cok korktum.
ezelşener 01.01.2016, 15:10 Demekki bu Adem Koçak'ın torpili çok büyük yerden.Bu adamda kim ne bulurki 35 yaşında ve her topu geriye oynayan ve defansı rakipten çok perişan eden bu adamda derhal gönderilmeli.
çorluluyiğido 01.01.2016, 15:15 sol açık alınacak deniliyor ama sağ kanatta burhan ve abalodan başka kimse yok.burhan canı isteyince oynayan abalo ise yeteneksiz bir futbolcu.bence 2 kanat oyuncusu alınmalı.
onur0634 01.01.2016, 15:16 Sadece yedek klubesi boş kalmasın diye beklettiğiniz İbrahim Akın Dani Abalo ve Erkan Kaş bunlarda takıma hiçbişey katmıyor o yüzden bunlarında acilen gönderilmesi gerekiyor...
Bir an ibrahim akini da gonderdiler diye cok korktum.
İbrahim akın senin kadar korkmadı :D
Kalasnikof58 01.01.2016, 15:55 sezon bitince insallah ligde kalırsak adem-korcan-mehdi-erkan eğer devre arasında yollanmazlarsa abalo-ibrahim akın-mehdi yollanmalıdır burhan-ziya-ibrahim öztür yedek olarak bulunmalıdır kadroda bu temizlik şarttır.
Orhan+hakan'a yapılan harcamalar gaspar İniguez transferinde kullanılsaydı keşke.
Yönetim 10 yılı aşkındır en az 20 transfer sezonu geçirdi hala transfer tecrübesi konusunda sıfır sıfır sıfır.
İkinci yari stoper- solbek- ortasaha(2)- sag sol kanat ve 2 forvete acil ihtiyac var 4 transfer neyin kafası.
İ.akin Yekta abolo adem bu takımda antrenmanlara çıkacak topçu değilken neden hala gonderilmiyorar anlamış değilim.
Düşen takım topçusu alırsan düşmeye oynamaya mahkum olursun...
Beş on gün önce devre arasında 6-7 yabancı oyuncu alınacakdenmişti. Şimdi bu sayı dörde indi. 5 Ocak tarihinde umarım bu sayı bir-ikiye inmez. :D
Çok enteresan bir takımız biz yahuuu... :D :D
B.DUMANLI 01.01.2016, 16:35 Adem bu gidenlerin yaninda olmaliydi,Burhan´in ilk yari degerlendirmesi ise icler acisiydi.
Adem´i sezon sonunda Arkeleoji müzesins kaldirirlar artik.
Sol kanat Sivas´li diye Ziya´ya teslim ediliyor ama bu yanlistan ne zaman dönülecek, hemseri ayaklari ne zaman bitecek anlamis degilim.Eskisehir´in son maclarda pespese 3 puan cikarmasi hayra alamet degildi.
sivasfutbol 01.01.2016, 16:40 Takım düşse bile borcumuz yok nasıl olsa 20 sene sonra tekrardan süperlige cıkarız devre arasında düşme olmadığı için yönetim oyuncu bulmakta zorlanıyor olabilir acele etmeyelim transferin bitmesine 1 ay var son gün gece 12 de yaparız cm aceleye getiripte hatamı yapalım canım.
efsanesivas 01.01.2016, 16:44 adem koçak burhan eşer İbrahim akın dani abalo da gönderilmeliydi.transfer konusunda da bilinçli davranılmıyor.geçen sezonki enerji yok takımda çok iştahsız bir oluşum var.tek sorun taraftarın gelmemesi gibi gösterilmeye çalışılıyor.ama teknik ekip yetersiz
İyi güzelde şimdi anlamak istedğim şu bu 6 futbolcuya elbbeteki birazda olsa transfer parası ödenmiştir. Bu para kimin cebinden çıkacak? Bunlar bile bile yapılan transferlerdir. Genç transfer olsalardı ya tutarsa diyelim. Bu futbolcuların konumları transfer yapılırken belli idi. Şimdi gönderdirkende biraz para verilecek böyle yönetciliği kim olsa o yapar
34MUAMMER58 01.01.2016, 17:01 Bu listeye ,abola,mehdi,i.akın,erkan kaş,yekta,burhan,adem de eklenmeliydi,abola oynamıyor ,i.akın oynamıyor,yekta oynamıyor,mehdi oynatılmıyor,burhan oynuyorsada oynadığı oyundan ben bişey anlamıyorum,ademin varlığı yokluğu belli değil ,oynatmıyorsan bu kadar külfeti çekmenin anlamı nedir?yollanan oyunculardan özellikle eneramoya ,emekleri için teşekkür ediyorum,bu sezon için değil belki,3 sezon bizi ligde tuttuğu için,hoca müsfettesi sergenin harcadığı oyuncu oldu,sakatlıktan sonra bi türlü kendine gelemedi yolu açık olsun,ümit ve batuhan eğer devre arasına kadar öyle yada böyle oynatılsaydı, bugün enaz 10 puanımız daha olurdu,onlarada ömür boyu ,futbol hayatlarında üstün başarısızlıklar diliyorum:mad:,hakanı ve orhanı zaten en başından beri istemiyordum,bizim futbol profesörleri sende kimseyi beğenmiyorsun diyorlardı, alan haYrını görsün,4 futbolcu alacağız diyen yönetim ,sanırım takımı küme düşürmeye and içmişler,yaw 3 forvetin yok,[baroles,eneramo,batuhan]sol açığın yok,ümit gitti stoperin yok,önliberoda konenin yanında adam yok,sağ açıkta burhan yetersiz,ortasahanın göbeğinde 10 numaran yok,sırf bu açıdan baksak enaz 3 forvet,1 sol açık,1 sağkanat,1 önlibero,1 stoper,7 oyuncu lazım,eğer sezon sonuna kadar adem iyileşip gelecek deniliyorsa,burhana katlanırız deniliyorsa,solu erkan& ziya idare eder deniliyorsa,ortasahanın göbeğinde yektayı adam ederiz deniliyorsa,beykanı maradona gibi yaparız deniliyorsa,stoperde 35 lik ibrahim yeterli deniliyorsa,bende bişey demiyorum,futbol cahiliyim ben:mad:
istyigido 01.01.2016, 17:04 Sivasspor'da kaç adet gözlemci var?
kayi5834 01.01.2016, 17:21 Panik yok çok eğleneceğük allahın izniyle düşmeyeceğiz. Her sene aynı işler dönüyor burda her gün yeni isimler gelip geçiyor. Sitenin eskileri sadece gülüp geçiyor bu haberlere
Oktayy58 01.01.2016, 17:25 Bu listenin en başında ibrahim akın olmalıydı diye düşünüyorum.Ayrıca giden oyuncuların yerine ilk 11'de sahaya çıkabilecek kalitede oyuncular alınmalıdır.
triper58 01.01.2016, 17:29 Orhan+hakan'a yapılan harcamalar gaspar İniguez transferinde kullanılsaydı keşke.
Yönetim 10 yılı aşkındır en az 20 transfer sezonu geçirdi hala transfer tecrübesi konusunda sıfır sıfır sıfır.
İkinci yari stoper- solbek- ortasaha(2)- sag sol kanat ve 2 forvete acil ihtiyac var 4 transfer neyin kafası.
İ.akin Yekta abolo adem bu takımda antrenmanlara çıkacak topçu değilken neden hala gonderilmiyorar anlamış değilim.
Düşen takım topçusu alırsan düşmeye oynamaya mahkum olursun...
Bizim yönetimde maalesef bu vizyon yok.Akhisar'a bakıp örnek alsınlar oyuncu nasıl alınır.
Dani Abalo'nun gitmesi demek (devre arası) en az 2 transfer yapamamamız demek... Sebebi ise gayet basit... Sözleşme şartlarıdır. Bu demek oluyor ki Baralles de aynı şartlarla sözleşme imzaladı. Ayrıca devre arasında bir tane Forvet alınacak ve alternatifi Abalo olacak. Her ne kadar kanat oyuncusu olsada maalesef böyle görünüyor. Bir kaç ihtimalde İbrahim Akın yada Aatıfın alternatif olarak düşünülmesi.. Ayrıca Mehdi de yüksek ihtimal Aatıf yüzünden kalıyor. Ademde malum alternatif olacak...
Benim burada aklımın almadığı İbrahim akın oldu. Ligin ilk yarısında çok faydası görülmedi ve şu an listede yok. Ben karar verici merciinde olsam en başa yazardım bu kardeşimizi.. Profesyonellik çok farklı kayırımcılık çok farklı... Biz duygusallığımızı yenerek bu şehrin çocuğu olan Hayroya teşekkür ettik. bu işte bir iş var ama bakalım ilerleyen günlerde değişen birşeyler olabilir. Belki taraftarın aklında olan isimlere de transfer teklifleri vardır ve onun için isimleri çıkmamış da olabilir...
Degerli dostlar bugün ögrendigimiz kadari ile alti oyuncuile yollar ayrilmis bu cok dogru karar daha fazlasini istemeyelim cünki bir takimin omurgasi bozulmamasi gerekiyor suan lig yarisi ve zaman kisa dolaysile bukadar gidenlerin yerlerine gelecek oyuncular istenen kalitede olursa bizim icin cok süper olacak insallahda öyle olur ve bulundugumuz alandan biran önce yukarilara ikariz
yigido yakup 01.01.2016, 17:40 Takimda oynayan oyuncular gitmeli diyorlarya sasip kaliyor tamam gitsin ama daha biz onlarin yerine onlardan üstün kalitede bulmadikca nereye gönderiyoruz
dikkat edin gidenlerin hicbiri ilk 11 oyuncusu degil (Eneramo bence 11 oyuncusu degildi)
bize 4 tane direkt 11 e girecek oyuncu lazim suanki 11 dekileri yedek yapacak kalitede olmalidirlar daha fazlasida kadro genisligi icin gereklidir.
Benim sahsi fikrim Mehdi ve Abalo da gidicidir yabanci maliyeti yüzünden gelen tekliflere göre onlara karar verilecektir.
Sezon sonu Kadir bekmezci gitsin dedik bugün Kadir i bile mumla aradik
Rallim58 01.01.2016, 17:42 İbrahim Akın'ın özelliği Mecnun'un koğuş arkadaşı olması galiba yoksa bir senedir oynamayan adamı takımda tutmazlardı.
Enteresan bir yorum...
58g0kberk58 01.01.2016, 17:42 2 forveti de göndermişler bir forvet alacağız diyorlar.Bu kafaya ulaşmak için ne kullanıyor bunlar merak ediyorum.
bu foruma belki 10 senedi uyeyim ama şu yorumun benim gözümde açık ara birinci usta. Doğru söze ne denir. Bu yönetim 2 forvet(!)i yollar yerine 1 tane alır aldıgı adam bi hafta sonra sakatlanır sezonun kalanını aatif forvet oynar. eğer işler yolunda giderse 15. oluruz, kotu giderse de 17. arada ince bir cizgi var.
eyuphulagu 01.01.2016, 17:52 Geçen yıllardan ders çıkarmak lazım diyor atalarımız...Sivasspor hep bunu yapıyor;basında bir çok oyuncunun adı geçiyor geçmesine de bir de bakıyoruz bu oyuncuların yerine hiç tahmin edilmeyen hatta adı bile geçmeyen farklı oyuncular alınıyor...Kimlerin adı geçmedi ki..Umarım takımın ihtiyacı olan,taraftarı heyecanlandıracak transferler yapılır...Eneramo,Batuhan gönderildiğine göre santrafor transferi kesinleşmiş olmalı..Ümit gittiğine stoper transferi de yapılmış olmalı..Orta saha için yapılması düşülen transferler de beklemede olabilir..Orhan,Hakan Özmert zaten yedekti..Mehdi nin durumu ise yapılması düşünülen transferlere bağlı diye düşünüyorum....Ben 4 oyuncuyla kalınmayacağını;en az 3 oyuncunun daha takıma katılacağını düşünüyorum..Ben ce 2 tane de yerli oyuncu alınabilir diyorum.....Eğer G.S dan Sinan Gümüş kiralanırsa veya Deniz Yılmaz da alınırsa sadece 1 tane de yabancı forvet alıp transferi kapatacaklar diyorum....Bana sanki sağ veya sol bek mevkine de oyuncu alınacak diye düşünüyorum..Bazı sitelerde Polonya dan alınması düşünülen oyuncunun sol bek ve sol,sağ kanatta oynayan bir oyuncu olduğuna dair sosyal medyada bazı haberlerde var..
halilxx58 01.01.2016, 17:57 1 Temmuz 2016: Michael Eneramo Sivasspor'da!!! :confused:
hepiniz şuda gitseydi buda gitseydi diyonuzda arkadaşlar peki gelecekler oyuncular bu giden veya sizin gitmesini istediğiniz oyunculardan daha kötü olursa ? zaten doğru düzgün transfer yapılmıyor 6-7 denildi 4e indi 2 beleş transfer yapıp kapatırlar diye umuyorum... alt yapıyla mı oynayalım madem gitmesini istediğiniz oyuncular gitmiyor demekki okan hocanın bi bildiği var zaten kadro kısıtlı tamam cici aatıf setkus ibrahim ö. hariç hepsini gönderin diyelim peki adam akıllı transfer yapacaklar mı ? YOK.! önce bi düzgün transferler yapılsın sezon sonu gidecekler gider kalacaklar kalır... ama her transfer döneminde olduğu gibi yine başa sardık 6-7yle başlıyoruz 4 oluyor 2 alınır ve çok oyuncuyla görüştük biri şehri beğenmedi birinin parası yüksekti vs vs şu oyuncuları alana kadar (hakan+orhan+yekta) adam akıllı 1 tane orta saha alsalardı nolurdu ?
Turan 59 01.01.2016, 18:35 İbrahim AKIN nerede? Sn.Okan BURUK.
İbrahim AKIN nerede? Sn.Okan BURUK.
Dayı herkes bu sorunun cevabını arıyor... :D
birdokuzaltiyed 01.01.2016, 19:00 Son derece isabetli karar, bu takimda asalaklara yer olmamali.Taşın altına elini koyacak, takım için varını yoğunu verecek fedekar futbolculara yer olmalı
Turan 59 01.01.2016, 19:08 İbrahim AKIN dururken,Eneramo'nun gönderilmesinde bir yanlışlık var.
Dark Force 01.01.2016, 19:13 Barrales Yekta ibrahim akın bunlarda gönderilmeli
Barrales Yekta ibrahim akın bunlarda gönderilmeli
Baralles ve Dani Abalonun sözleşmeleri ağır... Çok zor fesihleri...
ibrahım akın neden gonderılmedı hala anlamıs degılım ılk onbırde hıc oynadımı bence yok nıye bosa para odenıyor
Dark Force 01.01.2016, 20:17 Baralles ve Dani Abalonun sözleşmeleri ağır... Çok zor fesihleri...
Elimizde patladı bunlar
Kayserispor maçı sonrası yazdıklarımı aşağıda tekrar yazıyor ve başka da bir yorum yapmıyorum :
" Aylardır bu takım bu kadro ile KÜME DÜŞER dedikçe bana kızanların, felaket tellalı diyenlerin şimdi benimle aynı düşüncelere sahip olduklarını görüyorum !!!
Ama keşke ben değilde onlar haklı çıksalardı !
Süper lige çıktığımızdan beri EN TEHLİKELİ YILIMIZI YAŞIYORUZ !
En az 5-6 direkt 11 oyuncusu alınmaz ise KÜME DÜŞECEĞİZ !
Tekrar ve ısrarla yazıyorum buraya ... "
Poyrazcan 01.01.2016, 20:33 Eneramo'yu göndermek sürpriz oldu:-(
Hayırlısı olsun. Vardır bir bildiği Okan hocanın.
DoomsDay58 01.01.2016, 20:38 Daha transfer sezonu açılmadan transfer sayısı azaltılmış, Allah sonumuzu hayır etsin...
Travis Bickle 01.01.2016, 21:23 giden oyuncular doğru ısımler
Sergen yalçın, eski hocalar pecze ye ve lorant a resmen rahmet okuttu. Lige çıktık çıkalı açık ara en kötü sezon ve en kötü kadro bütünlüğü bu sene ve hal takımda pek ışık yok
2009dan bu yana her yaz transfer sezonunda yönetim hep sınıfta kaldı ve halen her yıl inatla kötü geçen ilk devre sonu gelmesine 2 ay kala "ara transfer döneminde kaliteli takviye yapacağız......" Söylemleri falan....
2009 yılında tamamen bir jenerasyon ve şans faktörü ile şampiyonluğa oynandı. Taraftar haklı olarak hep o beklentiyi taşıdı ancak yönetimin transfer başarısızlığı takımda birkaç oyuncu dışında kalite düşüklüğü hep birlikte bu başarının önünde engel olarak çıktı. Bir de sergen faktörü özetle takımı bu duruma getirdi
Tüm camia haklı olarak devre arasına bel bağlamış durumda. Takımı sırtlayıp lige damga vuracak kapasitede oyuncu alınmazsa mazallah yeni statta ptt maçları oynanır
Ancak bu seneyi kurtarır isek yeni sezona yeni stat yeni oluşum parolası ile bülent uygun ile başlanılması düşüncesindeyim
Rallim58 01.01.2016, 22:13 .......
Süper lige çıktığımızdan beri EN TEHLİKELİ YILIMIZI YAŞIYORUZ !
En az 5-6 direkt 11 oyuncusu alınmaz ise KÜME DÜŞECEĞİZ !
........... "
Cok dogru tesbit... Bu sezon gecmis sezonlara gore ciddi tehlike sinyali caliyor...
Dark Force 01.01.2016, 22:31 Forvete iki transfer olmalı 7_8 transfer yapılacağı söyleniyor du ne olduda 4 de düştü.
ihtiyar yiğido 01.01.2016, 22:58 Bu işte bir gariplik var, kadro dar diyoruz altı oyuncu ile yolları ayırıp dört oyuncu alıyoruz. Bari 6 oyuncu gönderiyor isek yerine onlardan daha kaliteli 6 oyuncu almamız gerekmiyor mu! neden dört oyuncuya düştük, bunun sakatı var, kart cezalısı var. Halbuki bu sefer yönetim gerçekten işi sıkı tutuyor diye iyice umutlanmıştım ama başkanın bu açıklamasından sonra, huylu huyundan vazgeçmez, ata sözünü hatırladım.
Eneramo da yollandiysa mecbur en az 2 forvet alinmali bu takima hatta gerekirse 3. Yani 4 transfer cok sacma geliyor?!
kaplanlı 02.01.2016, 07:36 işe yaramayanların gönderilmesi doğru karar.lakin biz asıl alacağımız isimleri görmek istiyoruz.bu aynı zamanda okan hocanın takım kurma konusunda ne derece başarılı olduğunu gösterecek.
fatihcan58 02.01.2016, 08:25 Giden İsimlerin bir çoğu doğru. Geçen sene Kadir Pekmezcinin bu takım için çok önemli olduğunu defalarca söylememe rağmen herkes gönderilmesinden yanaydı bu sene Kadirin gitmesi orta alanda zayıflattı bizi. Zaten orta saha da çok futbolcumuz vardı gidenler doğru isimler. İçlerinden bir teke Çağatayı hiç göremedik belki bir şans verilebilirdi.
Benim anlamadigim hala yonetime toz kondurmayanlar var sene basinda dusen erciyeste bile sadece 4 maca cıkabilmis orhan gulle hakan ozmert gibi admlari alirsan olacagi bu mevcut yonetim oyuncu filan almaz kardesim dua edinde kume dusmeyelim
sivasfutbol 02.01.2016, 09:43 Benim anlamadigim hala yonetime toz kondurmayanlar var sene basinda dusen erciyeste bile sadece 4 maca cıkabilmis orhan gulle hakan ozmert gibi admlari alirsan olacagi bu mevcut yonetim oyuncu filan almaz kardesim dua edinde kume dusmeyelim
Dogru transferler yapılmazsa eldeki oyuncular ile ligde kalmamız hayal olur .kaliteli ve ilk 11 de oynayacak 5 veya 6 oyuncu transferi yapılmalı yoksa sivassporun sonu kötü olacak.
SempaticH 02.01.2016, 10:03 başta i.akını yolluyacaklardı o topçumu beeee
bassguitar 02.01.2016, 10:30 daha henüz bunlar transfer edilirken taraftarın büyük bölümü bu kadro ile küme düşmeye en büyük aday olduğumuzu söylerken yönetim ısrarla inat etmesi takım ve taraftara yapılan büyük bir aldatmaca dır. Tek sorumlu yönetimdir .sezon sonunda istifa etmelidir. Vizyon yok hedef yok
baliliiiiii 02.01.2016, 10:53 Iyi olmuş çokta güzelde iyi olmuş...
baliliiiiii 02.01.2016, 10:58 Takimdaki boş Beleş adamlar gönderilsin adam gibi bir defans, bitirici iki forvet yırtıcı sol kanat teknik bir orta saha yürekli taraftar bu işi bitir.
Diye yazmıştım tam istediğimiz gibi olmuş boş Beleş adamlar gitmiş şimdi sıra geleceklerde onlarda tam tarif edilen gibi olursa süper olur. Ama forvet bence iki tane olmali eneramo da gittiyse çünkü sakatlık, ceza unsurlarida var...
34MUAMMER58 02.01.2016, 11:45 Gönderilenler az ,15 maç oynayan eneramoyu gönderip ,1 maç 90 dak çıkarmayan i.akını tutmak akıllara zar<ar,atıfın yokluğunda bile mehdiyi oynatmıyorsan ,yolla gitsin,yekta oynasada oynamasada faydası yok,abolanın futbolcu olduğuna bile inanmıyorum,batuhan kazığının, hesabını mecnun başkan nasıl verecek bilmiyorum,hani birilerinin yoğurdu çok olunca, bilmemneyinede yedirirmiş derler ,sivassporunkide o hesap,bilmeyenler sanırki bunlara ödenen bu paralar matbaada basılıyor,bu takım, yardım kampanyasında 12 milyar ,bugünki parayla 12 000 tl ,toplayamayan takım,1500 tane yardım piyangosu satamayan takım,kulüp yararına düzenlenen organizasyona sanatçısı gelmeyen takım,[emrah,nur ertürk,kader] hariç,lafı şuraya getirmek istiyorum,bu takımın paraları özellikle son 5 yıldır çok çarçur edildi,edilmeyede devam ediyor,[orhangülle+hakan+erkan]toplamına ödenen paralarla adam gibi 1 oyuncu alınsaydı,enaz 2 maç kazandırır 6 puan+6trilyon kazandırırdı,alınacak her oyuncuya 1 milyon€ ödenecek diye kural yok,emenike karabüke 50 bin dolara geldi,9 milyon € gitti,niasse akhisara 150 bin$ geldi 5milyon € gitti,örnekleri çoğaltmak mümkün,sivasspor şampiyonluğa 200 bin $ lık bilica,150 bin $ lık balili,100 bin $ lık karim saidi,150 bin $ lık diallo,200 bin $lık tum vs vs gibi oyuncularla oynadı,şimdi her bir oyuncuya enaz 500 bin € ödüyoruz ,karşılığında 5 kuruşluk futbol göremiyoruz,sivassporun özüne dönmesini bekliyorum,bize 2,5 3 milyon € luk transferler gitmez,çünkü tutturamıyorlar,devre arasındada ahmet şahbazlar,aykutlar ,oldonilerle ,crissantuslarla uğraşır dururuz,dejabburu arıyoruz,utakayı arıyoruz,kadiri arıyoruz,hakanı arıyoruz,groseçkiyi arıyoruz, daha ne sayyım,hatalarımızdan ders aldık diyenlerin hiçbirşeyden ders almadıklarını ibretle izliyoruz,eğer eskişehir ,mersin ,gençlerin içinde bulundukları kaos olmasaydı, sivasspor çoktaan düşmüştü,umarım yönetim&okan hoca krizi iyi yönetir ,transferde hata yapılırsa bu takım düşer .
musa harun 02.01.2016, 13:00 http://spor.haber7.com/dunya-ligleri/haber/1732978-astana-super-ligden-transfer-yapiyor
Ümit e bak be:D
Kalasnikof58 02.01.2016, 13:08 odyakmaz taşseten ve sarılar bu adamları alında sanki yıldız almış gibi seviniyolardı bide ahhh ahhh ağlanacak haldesin yönetim
İbrahim Akın la Adem le yollar ayrılmamış.Demekki takım yine o düzeyde olacak.Orta sahanın ortası Adem e teslim edilecek ve 85. dakikada İ.Akın kurtarıcı olarak sahaya girecek.Eğer planlanan veteran takımı görüntüsünün devamı idiyse Enaramo neden gönderildi ki.Ana transfer döneminde ya bu futbolcu piyasası çok pahalı diye geri getirdiğiniz gibi Enaramoyu yine geri çağırmayın da ne yaparsanız yapın.Kendiniz rezil oluyorsunuz da Sivas ın adını da rezil ediyorsunuz bence biraz.
Rallim58 02.01.2016, 19:30 Bu işte bir gariplik var, kadro dar diyoruz altı oyuncu ile yolları ayırıp dört oyuncu alıyoruz. Bari 6 oyuncu gönderiyor isek yerine onlardan daha kaliteli 6 oyuncu almamız gerekmiyor mu! neden dört oyuncuya düştük, bunun sakatı var, kart cezalısı var. Halbuki bu sefer yönetim gerçekten işi sıkı tutuyor diye iyice umutlanmıştım ama başkanın bu açıklamasından sonra, huylu huyundan vazgeçmez, ata sözünü hatırladım.
İhtiyar..! :) Senin bu sözünü yönetimde bir dosta ilettim benzer ifadelere yer verdi ve;
"Ağbi inşaallah 5 kişi alacağız ve Pazartesi gününden itibaren de netleşmeler başlar"... dedi.
cılgınsivas58 02.01.2016, 20:02 yiğit niye kaldı ziya niye kaldı onlarda gitmeli
ibrahim akın neden bu takımda hala aklım almıyor. neden bedavadan para veriyoruz. bir açıklaması olmalı.
2017 yılı sivassporun 50. kuruluş yılı. bütün hazırlıkların bu yönde olması gerek. şampiyonluk parolasıyla takım kurmamız lazım. bir hedefimiz olmalı. bu insanlara bu heyecanı yaşatmalıyız. varsın biraz borcumuz olsun. ama sivasta yer yeinden oynasın. stat tıklım tıklım dolsun. şampiyon olamasakta avrupa kuparına gidelim. bursa nasıl şampiyon olduysa bizde olabiliriz diyelim.unutmayın 50. yılımıza hazırlık yapalım eyyy yöneticiler.
Ümit Kurt'un gittiğine özellikle sevindim.
kagansenbas 03.01.2016, 17:53 Baralles ve Dani Abalonun sözleşmeleri ağır... Çok zor fesihleri...
Zaten ikisine de gereken şans verilmedi bu adamların yeteneği takıma alıştıktan sonra belli olur. Büyük oyuncular geldikleri gibi gol atmaya oynamaya başlar bu oyunculardan bunu bekleyemeyiz. Bence ikinci yarı abalo takıma adapte edilmelidir...
Kalasnikof58 03.01.2016, 18:27 ben abalo gitsin diyodum ama vazgectim adam hiç olmazsa yabancı biraz daha üzerine düşülmeli şans verilmeli en azından ibrahim akını oyuna alacağına abaloyu oyuna almalı okan hoca
Zaten ikisine de gereken şans verilmedi bu adamların yeteneği takıma alıştıktan sonra belli olur. Büyük oyuncular geldikleri gibi gol atmaya oynamaya başlar bu oyunculardan bunu bekleyemeyiz. Bence ikinci yarı abalo takıma adapte edilmelidir...
baralles bu sene zaten oynayamayacak, sezonu kapattı.. Artık seneye yararlanacağız ondan. ama bu Dani abalo dan ben bir şey anlamadım. Uyum ve şehir sorunuda yaşıyor olabilir.
Kalasnikof58 03.01.2016, 18:29 baralles bu sene zaten oynayamayacak, sezonu kapattı.. Artık seneye yararlanacağız ondan. ama bu Dani abalo dan ben bir şey anlamadım. Uyum ve şehir sorunuda yaşıyor olabilir.
bence abalo aatıfın pozisyonunda oynayacak bi oyuncu sol kanatta asla oynayamaz hızlı değil arapas atacak bi adam merkezd oynaması lazım
Ülkemizde takımlar ya popilist yaklaşımla yada günü kurtaramak amacyıla transfer yapmaktadır.Hiç bir takımın transfer için ne deneyimli uzmanları ne de politikaları var.Bu sebeple yöneticiler sürekli yok dersimizi aldık, gözümüzü açtık, aklımızı başımıza aldık gibi bahaneler üretmektedirler.Sonuç hep aynı.Gelen ile giden futbolcu arasında zerre bir fark yok.Bu sebeple transferde beklenti içine girip te kendimizi üzmeyelim.Beklentilerimizi sıfırlayalım.Zira hep aynı terennüm.
batuhan ne yapmış hala açıklanmadı. geçen sene takımın en iyisiydi
35gürün58 04.01.2016, 16:29 İbrahim Akın ve Yekta bu takımın sırtında Kambur neden serbest bırakılmadılar hayret ve de Adem boşu boşuna ağırlık yapıyorlar yönetim ve teknik heyet bu gerçekleri görmüyorlar mı ?
Kalasnikof58 04.01.2016, 16:38 nerdesin BÜLENT BAŞGAAAN anca sen adam edersin bu kulübü
Besyo_cu 25.01.2016, 22:07 Hepsi o kadar kötü oyuncular ki neredeyse sudan ucuz gönderdiğimiz halde hiç biri kendisine takım bulamadı...
34MUAMMER58 25.01.2016, 22:18 Gidenlerden sadece ümite üzüldüm bunu haketmemişti,diğer oyunculardan batuhan eğer oynasaydı ne kadar kötü oynasada enaz 6 puan daha kazandırabilirdi,eneramoyu sergen geçen yıl bitirdi,geçmişte sivassporu ligde tuttu yolu açık olsun,çağatayın yiyeceği ekmek çok,hakan &orhan sivasspora sokulmuş sivri bir kazıktır,bana göre yol yakınken i.akın,hasankabze,yektaylada konuşulup ayrılmalıyız ,bunlardan sivasspora fayda olmaz,ümiti yönetimin affetmesini bekliyorum,okan gitmeyecek sanırım,oda ümitin afedilmesine bişey demez
|
|