Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'un ilk bombası, Davy Sivas’ta,
ihtiyar yiğido 05.01.2016, 03:08 Davy Sivas’ta, Hussain sırada
Ara transferde forvete 3 takviye yapmayı planlayan Sivasspor, ilk bombasını patlattı
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/images/news/658x370/2016/01/04/fft104mm4094396.jpg?d=4.1.2016 %2021:04:31
Kırmızı-Beyazlılar, Çin Ligi’nde forma giyen 28 yaşındaki golcü Davy Claude Angan ile her konuda anlaşma sağladı.
Oyuncunun İstanbul’da yapılacak kontrollerin ardından takımın Antalya’da başlayan kampına katılması bekleniyor. Kırmızı-Beyazlılar bir süredir sıkı temas halinde oldukları Molde’nin 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Etzaz Hussain’le de mutlu sona çok yaklaştı.
Oyuncuyu her konuda ikna eden Yiğidolar, kulübüyle olan görüşmeleri de sonlandırıp bu transferi kampa bir an önce yetiştirmek istiyor. Öte yandan sol kanata takviye yapacak olan Sivasspor’a Uğur Boral önerildi. Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra sezon başında boşta kalan 35 yaşındaki isimle ilgili kararı teknik direktör Okan Buruk verecek.
Kaynak: Fanatik Gazetesi
B.Demirci 05.01.2016, 06:34 Hayırlı olsun.. İyi bir golcümüz olsaydı şu anda ilk 5 veya ilk 6 da olabilirdik.
halilxx58 05.01.2016, 06:49 Sivasta olduguna dair kesin bilgi varmi? Gören duyan oldumu? Kaynak fanatik olunca insanin icinde bir süphe kaliyor :D
Dogruysa hayirli olsun
babapiton 05.01.2016, 06:53 Davy Claude Angan | Sivasspor TV [HD]
(https://www.youtube.com/watch?v=18NK5PQFlZM&feature=youtu.be)
Has Sivas`li 05.01.2016, 07:00 Çok para istediği için yattı denildi, böylesi haberlere pek itibar etmemek lazım!
sebasteia 05.01.2016, 07:19 haberin "Davy Claude Angan" kısmı değil de, "uğur boral" kısmı çok gerçekçi geldi. :D
her an uğur boral emekliliğin tadını çıkarmak, bel ve boyun bölgesindeki ağrıları gidermek ve kaplıcalardan faydalanmak için transfer edilebilir. :D:D:D
68yasar58 05.01.2016, 07:20 Aman gardaş bombalar bizden uzak dursun şimdiye kadar tüm bombalar kendi sahamızda patladı. Bize kanas lazım tak tak tak indirecek.
Ferhat06 05.01.2016, 07:22 Yattı demişlerdi.Kalktı uyandı demekki.Hayırlı olsun tabii yatmadıysa.:DUğur Borala gelince Fanatik onu bize layık görmüş ne yapalım gader.:mad:
yiğido58sinan 05.01.2016, 07:45 uğur boral? hasan kabze? yine mi amcalar :D :D
Murad_Kelleci58 05.01.2016, 08:02 uğur boral? hasan kabze? yine mi amcalar :D :D
Buna amca amca amcaaa diyorlar.. :D
bu adam çok akıllı ve şanslı topçu sivasa çok faydalı olur ugur boral kesinlikle alınmamalı yaramaz hasan kabze iyi yedek olur sivasa fayda saglar3 eneramo eder.
baliliiiiii 05.01.2016, 08:51 Omar niasseyi andırıyor faydali olabilir. Hadi bakalım hayirlisi
baliliiiiii 05.01.2016, 08:52 Düşen takımın oyuncularını bedava alırsan onlarda zaten yine süper ligdeyiz amannnn boşver der. Bilica, kamanan, mamadu Diallo, Kanfory Sylla, ya en eskiye gitsek hatirlayanlar bilir Anderson, Kalla bu adamlar havadan mi uçtu geldi takima neden boş Beleş adamlar alınıyor
Enerji boş Beleş adam Alırsan düşersin kardesim bu kadar basit...
DoomsDay58 05.01.2016, 08:58 Transfer haberleri artık iyice "Açmayın, Dedeler" tadı vermeye başladı. Ben artık başlığa girerken bile çok tedirgin oluyorum.
Uğur boral ,Hasan kabze ulan fanatik içimizi kararttın
kayi5834 05.01.2016, 09:41 Diğer takımların transfer haberlerine bakıyorum. Taraftarını Heyacanlandiran haberler var. Bizim haberlere bakınca Tansiyonum düşüyor bi fena oluyorum
Bursa ilk transferini yapmış, bilmem kim kutuyla almış bizimkilerde daha Hasan Kabze Uğur Boral diyor, yaaıklar olsun ..
kaplanlı 05.01.2016, 10:23 uğur boral emeklilik yaşına gelmiş okan hoca nın isteyeceğini zannetmem.elimizdeki futbolculardan daha fazla katkı yapamaz.boşuna para vermeyelim.
Kalasnikof58 05.01.2016, 10:41 forvet alamayacaksınız belli aciz yönetim bari ben gelip oyniyim emin ol 7-8 tane atarım
Uğur boral ,Hasan kabze ulan fanatik içimizi kararttın
eee bizim yöneticilerden yerel medyadan ses çıkmıyor taraftarda haberleri fanatikden alıyor
Tv8 de veteranlar maçları var,bilmem seyreden oldu mu?Bedava topcular artı oyun hırsları da var.Hani yönetim nasıl olsa tavsiye ve you tube üstünden seyrederek alıyor ya belki tv8 seyredememişlerdir diye söylüyorum.
Rallim58 05.01.2016, 11:25 Önce "imza atmadan inanmam" denirdi..
Şimdi;
"Formayı giyip müsabakada görmeden inanman" deniyor...
Gerçek ise de hayırlı olsun demekten başka sözümüz olamaz...
ihtiyar yiğido 05.01.2016, 11:55 Davy Claude Angan de, 2012- 2013 sezonunda, transfer listemizde olan Etzaz Hussain gibi Molde FK (Norvec) forması giymiş. youtube de videosunu seyrettim çok süratli fırsatçı vede teknik bir forvet, şayet transferi gerçekleşirse faydalı olacağına inanıyorum.
Videolardan izledigime oyle adam gecen cok hizli bi oyuncu degil vasat bi oyuncu hasan kabze bundan kat kat iyidir
Eğer amaç borçsuz kulüpse bu memlekette muhasebecinin mali müşavirin alasi var.
YÖNETİM İSTİFA!!!!!!
Djamoka mersinin hali ortada futbolcularin parasini veremiyorlar. Futbolcuyu getirmek onemli degil onemli olan futbolcunun parasini verebilmek. Cok begendigimiz nakolma su anada parasini alamiyor.
Yigido5897 05.01.2016, 23:35 Namso58 kardeşim yanlışın var Mersin Belediyesi Mersin idman yurdunun borçlarını ödedi mersinin kimseye borcu yok artık
Eğer adam gibi adamlar alınmazsa biz kümeye gideriz yönetimde istanbula gider.Geride Sivasta kalan biz taraftarlar oluruz.Takımın prolemleri tabak gibi ortada Santrafor yok,orta saha yok,sol kanat aksıyor. yedekler iç açıçı değil.Düşündükçe insanın uykuları kaçıyor.Transferde beklenti içine girip takımından kovulmuş bonservisi elinde emekliliği gelmiş futbolcularla maçlarda kahrolmak istemiyoruz.
kagansenbas 14.01.2016, 22:44 Keşke alabilseydik şimdi içimiz tamamen rahatladı.. Hep bi eksik bu takım
|