Orijinalini görmek için tıklayınız : Güzel Transferler Yapacağız

SivasSpor.Com
05.01.2016, 14:44
http://resimzade.com/Show.html?i=46520&token=34076

Medicana Sivasspor'un As Başkanı Faruk Taşseten, Hasan Kabze ile görüştüklerini ancak önümüzdeki günlerde transferin netleşeceğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, ara transfer çalışmalarını hızla sürdürüyor. Medicana Sivasspor As Başkanı Faruk Taşseten, transfer çalışmalarının devam ettiğini, teknik direktör Okan Buruk'un isteği üzerine birkaç futbolcuyla görüştüklerini söyleyen Taşseten, mantıklı ve olumlu transfer yapmak istediklerini ifade etti.

HENÜZ NET BİR ŞEY YOK

Akhisar Belediyespor ile yollarını ayıran Hasan Kabze ile görüşme yaptıklarını dile getiren Başkan Taşseten, "Hasan Kabze ile teknik direktörümüz Okan Buruk'un isteği üzerine bir görüşme yaptık. Biraz sıcak bakıldı transfere ama henüz net bir şey yok. Kesin bir şey diyemiyoruz ve halen görüşüyoruz. Hasan Kabze transferi önümüzdeki günlerde netleşecektir" dedi.

SIRP STOPER YALAN

Basında çıkan Belçika'nın Mechelen kulübünde top koşturan Milos Kosanovic haberini yalanlayan Taşseten, şunları söyledi:

"Basında birkaç gündür haberler çıkıyor Milos Kosanovic ile ilgili. Bunlar yalan haberler. Bu futbolcuyla hiçbir görüşmemiz olmadı. Ama başka futbolcularla görüşüyoruz. Güzel transferler yapacağız. Birkaç gün içinde hepsi belli olacak ve kampa katılacaklar."

Antalya kampının başladığını da sözlerine ekleyen Taşseten, "Kampımız iyi başladı. Futbolcularımız iddialı hazırlanıyorlar. İnşallah ligin 2'nci yarısına güzel bir şekilde başlayacağız. Sivasspor'un başarısı için elimizden gelen her şeyi yapacağız" şeklinde konuştu.

DHA

adres58
05.01.2016, 14:58
Ben Sayın Erdal Sarıların canlı yayına gelmemesi üzerine Başkanı tenzih ederek özellikle yönetimdeki değerli arkadaşlara karşı soğudum. Maalesef bizim takıma mutlaka ve mutlaka Nail bey gibi bir BASIN SÖZCÜSÜ gerekiyor.

rezi
05.01.2016, 15:00
Benden size bir öngörü:Transferler Galatasaray maçına yetişmeyecek.

Dark Force
05.01.2016, 15:06
Hasan kabzeden sonra iyi transferler yapılacağını sanmıyorum onun yerine gekasın alınması daha iyi olurdu yine boş beleş adamlar alınır

rezi
05.01.2016, 15:16
Menejerimiz yok, basın sözcümüz yok ama ruhumuz var!

Amatör şekilde profesyonel kulüp yönetiyoruz.

Geleceğin Sivasspor'u ile ilgili hiç adım atmıyoruz. Her şeyi sezonluk düşünüyor ve yaşıyoruz.

DoomsDay58
05.01.2016, 15:24
Ben şu kısma takıldım; "Basında birkaç gündür haberler çıkıyor Milos Kosanovic ile ilgili." Faruk bey haberleri nereden takip ediyor çok merak ettim, bu oyuncuyla ilgili çıkan haberler 1-2 hafta öncesine ait diye hatırlıyorum bayadır adı Sivasspor'la anılmıyor. Herhalde yalanlayacak yeni transfer haberi bulamadılar eskileri yalanlıyorlar. Gönül isterdi ki Kosanovic gibileri değil de Hasan Kabze gibileri yalanlasanız ama sizden bunu beklemek hayalcilik olur.

skep06
05.01.2016, 15:26
Hasan Kabze,Hakan Aslantaş,Uğur Boral bunlar herkesin dört gözle beklediği genç, dinamik, mükemmel futbolcular. Beleşe al 3-5 sene sonra 5 e itele.

Şu yukarıdaki açıklamaları yapacağına hiç konuşma daha iyi,bu adamları alacağına hiç alma daha iyi Faruk.

İki kuruş saygınlığınız kaldı onuda yitirmeden bırakın gidin Allah aşkına !

Takımı yorgun it yatağına çevirdiniz yeter artık

sivasfutbol
05.01.2016, 15:26
Yani sivasspor akhisar takımının artıklarınamı kaldı hasan kabzemi sivası ligde tutacak futbolcumu kalmadı memlekette ondan sonrada çok güzel transferler yaptık diyecekler taraftarlar sanki ...

furky.b
05.01.2016, 15:51
Su Faruk Tasettene nedense kil oluyorum arkadas.
Su tipteki adamin yapacagi transferden ne beklenir..

Ahwettt
05.01.2016, 15:57
Güzel transferler yapacağız derken diğer kulüplerden kovulacak futbolcularımı bekliyorsunuz. Kovulanın birisi belli Hasan KABZE 34 yaşında onuda kesin alırız işsiz kalmasın diye. Diğer Kulüplerden kovulacak futbolcuları bekliyoruz

ready
05.01.2016, 16:10
faruk taşseten ve erdal sarılar gibi vizyonsuz yöneticiler oldugu sürece kimse bu takımdan adam akıllı transfer beklemesin bu beceriksiz yöneticiler sayesinde mecnun beyinde taraftarın gözünde kredisi yavaş yavaş azalıyor

Rallim58
05.01.2016, 16:20
Arkadaslar....

Elbette hepimiz stres yasiyoruz... Ciddi ve etkili transferlerin yapilmasi beklentisi icerisindeyiz. Bizleri Kabzeler Borallar gibi futbol hayatlarinin son noktasina gelmis hayal kirikliklarinin transferleri elbette tatmin etmeyecektir.

Ancaaak... Butun bunlar kisilere karşı rencide edici yorum hakkini kimseye vermemelidir... Lutfen biraz daha dikkatli olalim...

ready
05.01.2016, 16:31
Arkadaslar....

Elbette hepimiz stres yasiyoruz... Ciddi ve etkili transferlerin yapilmasi beklentisi icerisindeyiz. Bizleri Kabzeler Borallar gibi futbol hayatlarinin son noktasina gelmis hayal kirikliklarinin transferleri elbette tatmin etmeyecektir.

Ancaaak... Butun bunlar kisilere karşı rencide edici yorum hakkini kimseye vermemelidir... Lutfen biraz daha dikkatli olalim...

herkes taşın altına sokmalı yöneticilerde taraftarda futbolcularda işini adam gibi yapmalı eger bu takıma yönetici oldularsa işlerini adam gibi yapmalılar

yiğido58sinan
05.01.2016, 16:43
Ölme eşeğim ölme,
Bahar gele, yaz gele,
Bu kaçıncı bahar yaz?
Bu gidişle ZOR BİRAZ.. :)

muspol58
05.01.2016, 16:49
bu kafayla bu transfer anlayışıyla işimiz çok zor ikinci yarı

Ferhat06
05.01.2016, 16:54
Ölme eşeğim ölme,
Bahar gele, yaz gele,
Bu kaçıncı bahar yaz?
Bu gidişle ZOR BİRAZ.. :)

üç kuruşa beş küfte
rahvan attan sert çifte
pilav üstü kuru az
bu senede zor biraz

58fast58
05.01.2016, 16:55
pazara akşam giden sebzeyi ucuza almaya çalışan kişi gibi davranıyor sivas yönetimi Doldur fileye çürükleri sebzeci kardeş yeterki ucuz beleş olsun

sıracalı
05.01.2016, 16:59
Mecnun okyakmaz başta olmak üzere bizim yönetim maalesef her transfer döneminde oyaliyor taraftarı...hanı hatalardan ders çıkarılıp düzgün transfer yapılacaktı ! Degismeyen tek şey 33-34-35 yasında boşta kalmış kulüp arayan BELES adam bulma taktığı devam ediyor..hasan kabze de kanıtı işte !!!
Geçen sene ve önceki sene istemiştik gelmemişti şimdi boşta kalınca mi geliyor..gerçi tamda yonetime uygun

Murad_Kelleci58
05.01.2016, 17:03
Güzellik görecelidir, zaten yönetim hep kendine göre güzel transferler yapıyorlar zaten.. Faruk efendi yine doğru söylüyor Hasan Kabze, Hakan Aslantaş, Uğur Boral gibi Yusuf yüzlü adamlar faruk'a, Erdal'a melek gibi transferlerdir..

stain
05.01.2016, 17:05
Bende birşey eksik diyordum tam sende geldin tam oldu başkan .... Hey Yarabbim sen bizleri aklımıza mukayyet eyle

sivasfutbol
05.01.2016, 17:12
Mantıklı ve olumlu transfer yapacagız diyor resmen dalga geçiyor taraftarlar ile elimizdeki oyuncular ile 2 ci yarıya hazırlanacaklarmış dogruca bir alt lige dogru gidiyorsunuz taraftarın sesine kulak verin biraz.

teyfikyasir
05.01.2016, 17:17
Ilk once sunu soylemek istiyorum. Suan 34 yasinda vega daha yasli olupta bu takima transfer olmasini kabul edebilecegim ve itiraz etmeyecegim iki oyuncu var. Biri drogba digeri ibrahimovic. Tabi bunlarda hayal bile edilemeyecegi ve soz konusu bile olamayacagi icin hic lafi uzatmaya gerek yok. Ikincisi otuz yas ve uzeri adam alacaksan git CICINHO gibi adam alki biseye yarasin.

Hasan kabze gencliginde neydiki simdi ne olsun.

Evliya celebi gibi tum anadoluyu gezen degil sahada adim atmadik yer birakmayan adam lar kurtarabilicek bu takimi ikinci yarida. Eminim bu takim ligin ikinci yarisinda ilk bes haftada gerekli puanlari alamazsa futbolcularda dustuk zaten diyip bizi cileden cikartan oyuna devam edecekler. Sezon sonu superligden takim bulanlar defolup gidecek, superligden takim bulamayip bankasya da daha guzel sehir takimlarindan teklif alanlar kacacak ve bize hemserimiz ziya ve bikac tane talibi olmayan ise yaramaz topcu jalacak. Sonuc olarak ordanda sert dususumuze devam ederek yeni stadimizla alt liglerde mucadeleye devam edecegiz. Ozamanda sayin faruk bey cikip hasan kabzeyle ilgileniyoruz der artik. Yaziklar olsun. Bu taraftar bosuna dusersek cikamayiz demiyo. Onumuzde sadece onyedi mac var. Ve ne yapip edip dusmememiz gerekiyo. Gidin messiyimi aliyonuz neymarimi aliyonuz kimi aliyosaniz alin bu takimi ligde tutun ha yok yapamiyoz diyosaniz bizi oyalamayin lutfen. Karar verildi bu sene biz dusecez ondan boyle bos davraniyoz falan diyin. Ve almayin hasan kabzeyi falan. Lutfen hasan kabzeyi almayin. Lutfen hasan kabzeyi almayin.

balmandol
05.01.2016, 17:22
MU-Cİ-ZE....Artık mucizelere kaldık..Nerdesiinnn mucizeeeeeeeeeeeeee :(

balmandol
05.01.2016, 17:24
SIRP STOPER YALAN

Basında çıkan Belçika'nın Mechelen kulübünde top koşturan Milos Kosanovic haberini yalanlayan Taşseten, şunları söyledi:

"Basında birkaç gündür haberler çıkıyor Milos Kosanovic ile ilgili. Bunlar yalan haberler. Bu futbolcuyla hiçbir görüşmemiz olmadı. Ama başka futbolcularla görüşüyoruz. Güzel transferler yapacağız. Birkaç gün içinde hepsi belli olacak ve kampa katılacaklar."

Sayın Taşseten bu haber gerçek olsa ben şaşardım zaten. Öyle bir vizyon ne sizde ne yönetim de var..

Rallim58
05.01.2016, 17:26
üç kuruşa beş küfte
rahvan attan sert çifte
pilav üstü kuru az
bu senede zor biraz

Flaş isimler gelmez bize,
Yazık değil mi? emeğimize,
Gelse gelse sadece "O" gelir,
Onun adı mı? Hasan Kabze...:)

kaplanlı
05.01.2016, 17:27
ön yargılı olmadan bekleyip görmek lazım.

asabibaba
05.01.2016, 17:29
Yönetim bizi şair yaptı.
Allahta sizi bildiği gibi yapar inşallah....:D:D:D:D

5svs8
05.01.2016, 17:38
Vallahi herkes içini şiirle döküyo artık. Denemedik yol kalmayacak anlatmak için. Helal :D

teyfikyasir
05.01.2016, 17:38
Guleyimmi aglayayimmi. Biraz dusundumde kendi kendime dedimki yok ya haber kesin yalan. DHA kafasina gore yazmis. Yoksa guzel transferler yapacagiz diye bi basligin altinda boyle bi aciklama yapamaz bi insan. Eger gercekse haber diyecek bisey zaten yok. Son noktayi boyle koyalim diyolarsa eger hasan kabze ibrahim akin gibi oyunculari doldurmayin be takima. Gencleri oynatin onlarin onu acilsin. Belki seneye talipleri falan olur. Ne bileyim cok daha iyi patlama yapio milli takima falan giderler. Yazin avrupa sampiyonasi var. Neden olmasin. Biz duseceksek paramizi bosuna bu adamlar yemesin. Bunlarin yiyecegi paranin onda birini verin o altyapidaki genclere. Bakin ne oluyo.

Talat 5858
05.01.2016, 17:40
hep ayni film hep ayni hikaye bunu üzülerek soyluyorumki inancimiz kalmadi yonetime yillardir adamgibi bi transfer goremedik takimda

KaanK
05.01.2016, 18:16
Zaten kosanovic ile görüştük anlaştık diyecek transfer başarınız olsa bu takım başka yerlerde olurdu

Hasan kabze olayında da kesinlikle tepkilerden dolayı vazgeçildi. Mesele zaten hani deniyor ya SİVASLI hasan kabzeyi şimdi değil 2010-2011 de almaktı.

35 e dayanınca hasan kabze hemşerimiz oldu birden nedense (bonservissiz olduğu içindir belki de kimbilir )

pover58
05.01.2016, 18:19
herkes yönetime kızıyor peki biz taraftarlıgımızı yaptıkmı sezon boyu 35 000 kiş stada gitmiş herkes başkanı eleştiriyor yönetim paramı basıyor beyler her topçu sivasa gelmiyor akıllı olun elbet yönetim biraz cimri davranıyor ama eldeki imkanlar bütçe takım dengeleri herşey öyle kolay degil başkan almak istemezmi isim yapmış oyuncuları ama herkes imkanına göre transfer yapıyor yönetimin hatası eneramoyu almak ümiti ve batuhanı affetmemek sezon başında takımı yeterli görmek oldu ara transferde aklı başında 1 defans 1 orta saha 2 kanat 2 santrofor alabilirseh takım düşmez rahatlar ama laga luga yaparda sadece hasan kabze alınırsa geçmiş ola.

Ferhat06
05.01.2016, 18:32
Flaş isimler gelmez bize,
Yazık değil mi? emeğimize,
Gelse gelse sadece "O" gelir,
Onun adı mı? Hasan Kabze...:)

Hasan yaşlı gelmesin
Issız acun ölmesin
Nakoulma gider Rize
Aval aval bak bize

adres58
05.01.2016, 18:34
Yönetim bizi şair yaptı.
Allahta sizi bildiği gibi yapar inşallah....:D:D:D:D

Bizim köyde terelelli diyorlar deyzoolum :D :D

Bahsana dayıma bu gayuğa oda bindi :D

izecson_ea
05.01.2016, 18:46
Bu keres ne derse ep tersi cıkıyor allah bir dediğine inanırım

rezi
05.01.2016, 19:04
herkes yönetime kızıyor peki biz taraftarlıgımızı yaptıkmı sezon boyu 35 000 kiş stada gitmiş herkes başkanı eleştiriyor yönetim paramı basıyor beyler her topçu sivasa gelmiyor akıllı olun elbet yönetim biraz cimri davranıyor ama eldeki imkanlar bütçe takım dengeleri herşey öyle kolay degil başkan almak istemezmi isim yapmış oyuncuları ama herkes imkanına göre transfer yapıyor yönetimin hatası eneramoyu almak ümiti ve batuhanı affetmemek sezon başında takımı yeterli görmek oldu ara transferde aklı başında 1 defans 1 orta saha 2 kanat 2 santrofor alabilirseh takım düşmez rahatlar ama laga luga yaparda sadece hasan kabze alınırsa geçmiş ola.

Bak sen bile güvenemiyorsun yönetime.Hani derler ya ''yaptıklarımız,yapacaklarımız ın teminatıdır''diye aynen öyle artık kimsenin güveni kalmadı.Onun içindir bu kadar serzeniş,onun içindir yeter artık deyip tribünleri terkediş.

ihtiyar yiğido
05.01.2016, 19:10
Manda ağaca çıkar yuva yapar da, bizim yönetim iyi transfer yapamaz, bunlar boş laflar. Ama transfer konusunda İNŞALLAH biz yanılırız.

Rallim58
05.01.2016, 19:35
Hasan yaşlı gelmesin
Issız acun ölmesin
Nakoulma gider Rize
Aval aval bak bize

Tepkiler fazla, gayet yoğun tohtor bey,
Almazlar Kabze'yi, O'ndan bizde çohtur bey,
Yönetimin transferleri ciğerimize ohtur bey,
Güzel transferler sözüne "karnımız tohtur" bey..:)

onur0634
05.01.2016, 19:45
Su Faruk Tasettene nedense kil oluyorum arkadas.
Su tipteki adamin yapacagi transferden ne beklenir..

Güzel espri olmuş :)

yigido yakup
05.01.2016, 19:54
Baskanim cok iyi niyetlisin caliskansin ama futbola yaklasiminiz bu kadar bize guzel transfer yerine saglam transfer yapin bir bilica veya herve tum gibi

erhan 10
05.01.2016, 20:03
Güzel Transfer demiş Bomba Transfer dememiş,
Çare bulamaz bize gelse de Medyum Memiş,
Yırtmayalım kendimizi artık biliyoruz ki,
Yine bize kalan tribünde kuruyemiş.

adres58
05.01.2016, 20:22
Güzel Transfer demiş Bomba Transfer dememiş,
Çare bulamaz bize gelse de Medyum Memiş,
Yırtmayalım kendimizi artık biliyoruz ki,
Yine bize kalan tribünde kuruyemiş.

Seni döğemeden Karabükten gideceemde ona yanıyom :D :D

HababamHa
05.01.2016, 20:44
Şair yaptı başkan bizi
Kabze değil dipcik izi
Affetmez taraftar sizi
Zorlu transfer yapacağız.

Kandırmayın artık bizi
Kar yağıyor belli izi
Kabze gelse sevmez bizi
Zorlu transfer yapacağız....NOHDA

ihtiyar yiğido
05.01.2016, 20:59
Tepkiler fazla, gayet yoğun tohtor bey,
Almazlar Kabze'yi, O'ndan bizde çohtur bey,
Yönetimin transferleri ciğerimize ohtur bey,
Güzel transferler sözüne "karnımız tohtur" bey..:)

Ferhat06 ve Rallim58 yazmış biz gerimi duralım.

Güzel transfer dedi mi, Sivasspor yönetimi akla gele.
Nerde otuz beşlik, kırklı tegaut futbolcu, hemen ala.
Üst Üste gelen mağlubiyetler ile, taraftarı dertlere sala
Bekle bizi ey ptt 1. Lig, geliyoruz ama borcumuz yok

Djamoka
05.01.2016, 20:59
Eğer amaç borçsuz kulüpse bu memlekette muhasebecinin mali müşavirin alasi var.

YÖNETİM İSTİFA!!!!!!

erhan 10
05.01.2016, 21:00
Seni döğemeden Karabükten gideceemde ona yanıyom :D :D

Ahaa nere gidiyon ne zaman gidiyon abi ya :D

baliliiiiii
05.01.2016, 21:13
http://m.fanatik.com.tr/2016/01/01/euro-2016ya-grosicki-damgasi-639469

baliliiiiii
05.01.2016, 21:15
Jubile takımına çevirdiniz bee güzelim sivassporumu...

baliliiiiii
05.01.2016, 21:23
Yawww bari güzel transferler yapacaz onu yapacaz bunu yapacaz demeyin Arık su serpilmiyor kınıyoruz
Cat çat çat alın getirin al taraftar deyin bitsin bu çile yaaa

cılgınsivas58
05.01.2016, 22:19
faruk bey tokatsporda da bonservisi elinde olan oyuncular var onları da alalım mı para da vermeyiz

sıracalı
05.01.2016, 22:37
Yav hee hee ....

antik58
05.01.2016, 22:50
Mantıklı ve olumlu transferler yapacaklarmış!! İyi biliriz sizin mantığınızı Allah esirgesin....

sivasspor585858
05.01.2016, 23:46
Benim anlamadigim konu:

Transfer yapmadan elimizdeki adamlari gönderiyoruz.
Takimda su anda forvet yok. Yani Eneramo takim bulursa, bizde Transfer yapamazsak, forvetsiz kalacagiz. Bu ne amatör yönetim. Aylardir takimin durumu belli. Transferin sart oldugu da belli. bugüne Kadar ne bekledi bu adamlar? Insan önceden Transfer edecegi oyuncuyu belirler, ön görüsme yapar, Transfer sezonu basladiginda ilk günde imzayi attirir. Galatasaray Donk´la anlasti, hemen imzayi basti.
iki hafta sonra lig basliyor. ne Zaman Transfer yapilacak, ne Zaman kampa katilacaklar. bunun uyum Zamani var. Ama bizim zamanimiz yok. uyum saglamalari en az 3-4 hafta sürer. o zamanada is isden gecer.

Kimse kusura bakmasin ama bu yönetimle hic bir sey olmaz. Adamlari birakin futbol gecmisi olmamasini, adamlarin futboldan haberi yok. bunlarmi Transfer yapacak. adamlar ne gidip Yurt disinda futbolcu izliyor, ne iyi futbolcudan anliyor.

Bana yetki verseler, almanyadan bomba gibi transferler yaparim.
Darmstadti iki senede 3. ligden 1. lige tasiyan oyuncu: Dominik Stroh-Engel
Kendisini cocukluktan taniyorum.

http://www.transfermarkt.de/dominik-stroh-engel/profil/spieler/19736

Yas 30, Boy: 1,97, Degeri 800.000€

2013/2014 Almanya 3. Lig: 34 Mac, 27 gol, 8 asist
2014/2015 Almanya 2. Lig: 33 mac, 10 gol, 4 asist
2015/2016 Almanya 1. Lig: 13 mac, 0 gol, 1 asist (6 maca ilk 11 de basladi)

Bu sezon fazla forma sansi bulamadi, ama bomba gibi forvet. Adam Güclü, uzun boylu. cicinho´nun ortalarini süper degerlendirir.

Ama nerde bizde böyle futbolcu bulup Transfer edecek yönetici.

sivasspor585858
05.01.2016, 23:48
https://www.youtube.com/watch?v=zlsULkAQOt0

58Sivaslilar
06.01.2016, 00:05
Bu erdal sarilar ve tasseten size yigidolardan kimsenin güvenmemesi icin ne gerekiyorsa yaptiniz kac sezondur yigidolara kabuslarar yasattiniz takimlarindan kovulmus nerde oyuncu varsa toplayip sivasspora tasidiniz bu taraftardan ne beklersiniz yani sizi alkislamasinimi:confused:

58Sivaslilar
06.01.2016, 00:12
Fakat bu adamlarda Bu erdal sarilar ve tasseten de utanma yok yahu sizin yüzünüzden kac tane antarönör gitti o kadar sivasporun paralari gitti siz hala orda durmus aciklama yapiyorsunuz yaptiklariniz yapacaginizin talihsizligi:confused:

sivasspor585858
06.01.2016, 00:18
https://www.youtube.com/watch?v=Zaxto8B1Wes

34MUAMMER58
06.01.2016, 00:31
Ara transferde iyi oyuncu almak zor değil çok zordur,neticede iyi oyuncuyu zaten kulübü bırakmaz,bıraksada 2 katı fazla paraya bırakır,velevki boşa çıkan iyi oyuncu varsa,onlarada dünyadaki bizim gibi takımlar talip olur fiyatı artar ,deki futbolcuyuda ikna ettik,menejerinin ayak oyunlarına ayak uyduramayız,ancak bu dönemlerde ,ahbap çavuş ilişkileriyle ,hatır gönül işleriyle,yada kendini ispat etmek için 3 30 paraya oynayacak genç isimsiz oyuncular alınabilir,haaa rıza hoca geldiğinde atıfı ,navratili,eneramoyu ,groseckiyi ,radayı getirdi,o öyle 1 şanstı ve rıza hoca farkıydı,okan hocada öyle 1 transfer tecrübesi yok,mademki bu işi yapıyorsunuz ,kafanızda fiyat &kalite açısından oluşturmuş olduğunuz 1 futbolcu portföyü olmalıydı,sivasspor şampiyonluğa oynadığında bülent uygun kafamda yüzlerce futbolcu adı var hepsini izliyorum demişti,adamın istediği futbolcuları yönetim almadı ogün bugün çile çekiyoruz,bilicayı buldu getirdi fb ye sattı ,yerine iyi stoper buldu ,yönetim onu almadı gitti yasin çakmağı aldı,aynı zihniyet aynen devam ediyor,gidin rıza hocadan transfer için bilgi alışverişinde bulunun belki 3 5 isim söyler, araştırın izleyin ,deneyin ,afrikadaki futbolcuları bilen muhsin ertuğraldan,erdal keserden filan bildiği tanıdığı izlediği oyuncu varmı ? sorun soruşturun ,şahsen benim transferde beklentim yok,iyi 1 forvetle 1 sol açık bulurlarsa öpüp başıma koyarım

dibba58
06.01.2016, 00:55
Güzel transfer yapacaklarmış.
Bu Ne pilavıydı?
Yoksa Temcit pilavı mıydı?

dibba58
06.01.2016, 00:56
Yemezler-yemezler-yemezler...........

alper58
06.01.2016, 03:41
Çekin artik elinizi bu takimdan
Biktik getirdiginiz adamlardan
Dusuncemi rahatlayacaksiniz siz
Ne istiyorsunuz bu taraftardan sivastan??

sivasfutbol
06.01.2016, 06:46
Bu saatten sonra sivassporun düştüğünün resmidir yöneticiler transfersin son gününde oyuncu alacakları için 2 yarıda 4 cü hafta maçını oynayacagız elimizdeki kadro ile gs den puan alacaklarınımı düşünüyorlar ucuz futbolcu bulamazlar ancak işi bitmiş olanları alırlar yekta gibi ugur boral lua lua servet ve 35 yaşında olan oyuncular sonra yöneticiler yaptıgımız transferler bizi uçuracak açıklaması yaparlar dogru ptt lige dogru uçururlar takımı elinize saglık takımın başındaki vizyonsuz ve ileriyi düşünmeden hareket eden başkan ve yöneticiler istanbuldan oturup takım yönetmeye kalkanlar.

Kokomo
06.01.2016, 08:23
ACUN'un 4 Büyükler Futbol Turnuvasında çok GENÇ ve UCUZ oyuncular var Yönetim !

Hakan Ünsal - Celil - Tümer Metin - Yattara - HAmi gibi !

Kaçırmayın , hepsinin bonservisi bedava ...

34MUAMMER58
06.01.2016, 09:53
Dolar & ero tırmanışta,nerde duracağı belli değil,olurda 1 €=3300 tl olursa transferi unutun ,3 5 emekliliği gelmiş türkle ,ne üdüğü bellisiz 1 2 yabancı ucuz oyuncuyla transferi kapatırlar,bahaneleride hazır,kur artışı bütçemizi zorladı kulübü borçlandırmak istemiyoruz.

cengo64
06.01.2016, 17:14
Bari Hasan Kabze yi netleştireydiniz.Kamp başladı.Santrofor yok.Antremanda kafaya çıkardı bari yalandan

cengo64
06.01.2016, 17:17
Önce 6 tane idi planlanan transfer sonra 3 e indi.Şimdi kaç olduğunu söylemiyorlar.Sadece güzel olacaklarını öğrendik transferlerin.

bulutbey27
06.01.2016, 18:58
Sonra da diyorlarki taraftar takıma sahip çıkmıyor
Taş gibi takım kurdun oynattında biz mi gelmedik
Her maçı kahrola kahrola izleyip strese girip sağlık sorunu yaşamak için mi stada geleceğiz.

güneşyurdu
06.01.2016, 21:47
hala hayırlı bir haber yok...işin ilginç tarafı hiç kaleci transferi nasıl düşünmüyor okan hoca onu anlayamadım...takım kötü olunca kalecin iyi olmalı ki puan alabilsin...rize nin kalecisi süper

stain
06.01.2016, 22:12
Bari Hasan Kabze yi netleştireydiniz.Kamp başladı.Santrofor yok.Antremanda kafaya çıkardı bari yalandan

Yorumunu görünce dayanamadım girdim siteye .:D zaten amaçlarında o hasan kabze uğur boral servet çetin bunlara razı etmek

reform
06.01.2016, 22:21
Neden Gekas ve lua lua ile ilgilenmiyordu acaba adamlar hem yasli hem beles

Efe Sivasspor
06.01.2016, 22:42
İyi transfer yapılacağı yok bari ptt 1.ligden golleriyle asistleriyle öne çıkan futbolcular transfer edilse belki faydalı olurlar ptt de çok sert bir lig sonuçta

MOS-BY-58
07.01.2016, 00:18
Güzel günler görecegiz cocuklar
Motorlari maviliklere sürecegiz...

Ibo'dan da Yalan yalan yalaaannn...

MOS-BY-58
07.01.2016, 00:28
MU-Cİ-ZE....Artık mucizelere kaldık..Nerdesiinnn mucizeeeeeeeeeeeeee :(

Al sana mucize gardas (!)...
Bomba transfer geliyor...Yönetim rahmetli Lefter'le görüsmelere baslamis ama rahmetli agirdan aliyormus... Tövbe tövbe.

Tamam yönetimin ekonomi politikasini destekliyorum da, simdiye kadar alinan bos beles adamlarda herhalde babasinin hayrina oynamiyor. En az alan yine 100-150 bin € alirdir. Gönderdigin 6 adama verecegin parayi topla, üstüne de 100-200 bin € koy bari Gekas'i al en azindan 5-6 gol izleyelim ikinci devre.

kagansenbas
07.01.2016, 02:54
Diğer takımlar ki buna ptt 1. Lig takımları da dahil çatır çatır kontrat imzaladıkları futbolcuları duyuruyorlar bizim yönetim de iş olmadığından onca insan transfer haberi gelecek diye forum köşelerinde uyukluyor.. Gerçekten bu takımın ismine, armasına, renlerine ve taraftarına yazık.. Abicim transfere kafan çalışmıyorsa anlamıyor ve yapamıyorsan önce transfer yapacak adamları transfer et onlar halletsin... Takımın başına bela olmaya gerek yok.. Yazık bu taraftara ya akşama kadar site de takım kurup takım dağıtıyorlar, transfer yapıyorlar bu nedir ya.. Hangi takımın taraftarı bu kadar takımını konuşuyor sıkıntılarını kendi çapında sesini duyurabildiği kadar çözmeye çalışıyor.. Soruyorum size !!! Bizde artık arkamıza yaslanıp maçımızı korkmadan izlemek istiyoruz.. Bizde artık başka illere gittiğimiz de hiç değilse lig sıralamasının verdiği rahatlıkla takımımızı temsil etmek istiyoruz... Bu takımın formasını giydiğimizde uzaktan tanınmak istiyoruz. Oysa ki daha Türkiye de Sivasspor'un armasını bilmeyen insanlar var kaldı ki yabancı transfer adayları da daha önce duymadıkları takımda şehre gelmek istemiyor... YETER ARTIK TRANSFER YAPIN. REKLAM YAPIN. TASARIM YAPIN. ORGANİZASYONLAR KAMPANYALAR YARIŞMALAR YAPIN. TÜRKİYE NÜFUSUNDA BÜYÜK ETKİYE SAHİP OLAN SİVAS UTANDIRMAYIN YETER...

SİVAS'a SİVASLI'ya SİVASSPOR'luya YAKIŞIR İŞLER YAPIN !!!

balmandol
07.01.2016, 12:59
Benim ümidim tamamen bitti. Şimdiye kadar alınırdı gerçekten görüşülen futbolcular varsa. Bundan sonra yapılacak şey A2 takımdan futbolcu alınmalı,ya tutarsa hesabıyla yola devam edilmeli. Yönetiminde naçarı kesildi gibi.!!! Onlarda hiç değilse kendilerine bir yol belirlemeli ve yönetimi bırakacaklar mı,yoksa yeni yüzlerle devam mı edecekler,kongre kararımı alırlar o yönde çizgilerini belirlemeleri gerekir diye düşünüyorum.

gogohan
08.01.2016, 00:03
valla ben bugün aldığım kabze dışındaki bilgilerle sevinmeye başladım, tarnsferlerden ümitliyim.

cengo64
09.01.2016, 09:40
Tanase ve Hüsein topu ayaklarında tutabilip oyunu kontrol edebilen oyuncularsa ve en son santroforumuz iyiyse ben umutluyum.H.Kabze yi çoğu eleştirse bile Sivaslı olması ve takımı sahiplenmesi önemli.Kondüsyon yükleniliyordur umarım takıma.İlk maçlar çok önemli çünkü son haftalarda hep kuvvetli takımlarla oynayacağız aman dikkat.

menesakin
14.01.2016, 22:10
Nedendir bilmiyorum ama şu Taşseten-oflaz ve sarılar üçlüsünü görünce takımdan soğuyorum. Başkn hangi akla hizmet bunları yanında tutar anlamak mesele...
Transferler iyi hoş güzel lakin bir forvet daha almamız gerek bence. Şöyle fizik gücü yüksek yırtıcı yıpratıcı bir forvet. Gerçi bunara kals Eneramo yu tekrar transfer ederler ya neyse :D

ready
15.01.2016, 11:44
Nedendir bilmiyorum ama şu Taşseten-oflaz ve sarılar üçlüsünü görünce takımdan soğuyorum. Başkn hangi akla hizmet bunları yanında tutar anlamak mesele...
Transferler iyi hoş güzel lakin bir forvet daha almamız gerek bence. Şöyle fizik gücü yüksek yırtıcı yıpratıcı bir forvet. Gerçi bunara kals Eneramo yu tekrar transfer ederler ya neyse :D

daha iki gün öncesine kadar sıradan işletme sahibi insanlar şimdi sivasspor sayesinde farklı yerlere geldiler Allah aşkına hep hava atarız şu kadar sivalı var diye hiç memlekette bu üçünden başka yönetici olacak kimse çıkmayacakmı biri