Orijinalini görmek için tıklayınız : SIVASSPOR 1-1 KONYASPOR

SivasSpor.Com
11.12.2005, 14:58
Sivasspor, kendi evinde ağırladığı Konyaspor karşısında öne geçmesine rağmen, bu üstünlüğünü koruyamayınca maç 1-1 berabere bitti..

Süper Ligi'n 16. haftasında, flaş ekiplerden Sivas sahasında, Konyaspor'u konuk etti. Maçta öne geçen Yiğidolar, kaleci Vedat'ın büyük hatası ile beraberliğe razı oldu.

Turkcell Süper Ligi'nde Sivasspor ile Konyaspor karşılaşma 1-1 sona erdi.

Maça iyi başlayan Sivasspor, galibiyet sayısını 12 dakikada Mehmet Yıldız ile yakaladı. İlk yarıda bu skorla sona erdi. İkinci yarıya da fırtına gibi giren Sivasspor. rakip kalede daha etkili göründü.

Fakat geçen hafta Kayseri maçında kırmızı kart gören kaleci Petkoviç'in yerine oyuna giren yedek kaleci Vedat, o maçta yediği hatalı golden sonra bir büyük hata da Konyaspor karşısında yaptı. Kornerden gelen topu yumruklamak istiyen Vedat topu rakibin kalesine nişanlayınca topu kalesinde gördü.

Maça hızlı başlayan Sivasspor, Konyaspor kalesinde ilk dakikalarda daha sık göründü.

Maçın ilk dakikalarda oyunu rakip sahaya yıkmayı başaran Sivasspor, sol kanattan gelişen bir atakta Yasin'le etkili oldu.

Maça her iki takımda kontrollü bir futbolla başladı.

10. dakikada Sivasspor'un golü geldi. Sağ kanatta topla buluşan
Fransergio'nun ortasına dokunan Musa, topu Mehmet'in önüne indirdi.
Mehmet'in ayağının ucuyla yaptığı vuruşta top kaleci Vasilj'in
solundan ağlarla buluştu: 1-0

12. dakikada Cem'in soldan ortasında topa yükselen kaleci Vasilj
Gökhan'dan önce topu kornere çelerek tehlikeyi büyümeden önledi.

Maçın 17. dk oynanıyor. Sivasspor'un maçta öne geçmesinden sonra maçta sinirler gerildi. Oyuncular arasında sert hareketlere hakem Erol Ersoy'un zamanında müdahalesi ile her hangi bir tatsızlık yaşanmadı.

19. dakikada ceza alanının sağının yaklaşık 3 metre dışında
Hayrettin'in Ömer'i düşürmesiyle kazanılan serbest vuruşu Murat
Hacıoğlu kullandı. Murat Hacıoğlu'nun vuruşunda top üstten auta çıktı.

21. dk. oynanıyor. Konyaspor, deplasmanda eşitlik sayısını yakalamak için rakip kalede etkili olmaya çalışıyor. Her iki takımda açık futbolu tercih ediyor. Taraftarlar gollü bir maç izleyebilir.

39. dakikada Ümit'in Mehmet'i ceza alanı dışında düşürülmesiyle
kazanılan serbest atışı kullanan Hakkı'nın çok sert vuruşunda top
savunmadan döndü.

Maçın son bölümlerin Sivasspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile girildi. Oldukça gergin geçen maçta tribünlerde de istenmeyen olaylar yaşanıyor. Güvenlik güçleri Sivasspor'un kale arkasında bir güvenlik şeridi oluşturdu.

41. dk'da Sivas sol kanattan Konya kalesi etkili geldi. Ceza sahasına yapılan ortaya Mehmet vurmak üzere iken defans son anda araya girerek topu kornere gönderdi. Korner atışı kullanıldı. Mehmet Yıldız'dan önce savunma araya girerek topu tehlikeli bölgenin dışına uzaklaştırdı.

Daha çok orta saha mücadelesi şeklinde devam ediyor. Golden sonra her iki takım adına da ciddi bir gol tehlikesi yaşanmış değil. Sivasspor savunması rakip ataklarda çizgi olarak karşılıyor. Murat Hacı gününde olsa daha etkili Konya atakları izleyebilirdik.

Maçın ilk yarısı için artık son dakikalar oynanıyor. Şimdi top Sivasspor'da. Murat Duman ileri doğru Mehmet'e doğru oynuyor. Mehmet topa çıkarken rakibine faul yaptı.

İlk yarıda artık uzatma dakikalarıda sona erdi. Hakem ilk yarını Sivasspor'un üstünlüğü ile kapandığını işaret eden düdüğün çaldı.

Sivas ilk yarıyı Konya karşısında 1-0 önde kapattı

SİVASSPOR: 1 - KONYASPOR: 0 (İLK YARI)

Stat: 4 Eylül

Hakemler: Erol Ersoy, Adil Sinem, Özgür Çetiner

Sivasspor: Vedat, Hakkı, Kalla, Fransergio, Hayrettin, Murat, Cem,
Musa, Yasir, Gökhan, Mehmet

Konyaspor: Vasilj, Ömer, El Saka, Ümit, Mustafa, Yasin, Erman,
Zafer, Tayfun, Murat Hacıoğlu, Ahmed Belal

Gol: Dk. 10 Mehmet (Sivasspor)

Sarı Kart: Dk. 16 Fransergio, Dk. 31 Yasir (Sivasspor) Dk. 32
Zafer, Dk. 39 Ümit (Konyaspor)

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da izlediği maç sırasında
kale arkası tribünündeki Konyaspor taraftarları ile Sivasspor
taraftarları arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Bu arada
maçın öncesinde PAF takımları arasında oynanan karşılaşmayı Sivasspor
1-0 kazandı. Sivasspor PAF takımının golünü 33. dakikada Taner attı

İKİNCİ YARI-

Maçın ikinci yarası oynanıyor. Sivasspor ikinci yarıda daha iyi bir oyun sergiliyor. Maçtaki tek golün sahibi Mehmet Yıldız, Lorant tarafında oyundan alındı.

60. dk. oynanıyor. Sivas atağı sağ kanattan gelişti. Ceza sahasına yapılan orta bir anda kaleye yöneldi. Kaleci son anda uzanarak kaleye girmek üzere olan topu kornere çeldi.

65. dk oynanırken, Konyaspor maçın başından beri en uygun gol pozisyonunu buldu. Soldan gelişen Konya atağında ceza sahasında top bekleyen Ermal'a güzel bir pas atıldı. Bu oyuncu bir anda kaleci ile karşı karşı kaldı. Vedat topu dışarı attı.

Korneri kullanan Konyaspor ceza sahasında kaleci Vedat'ın hatasını iyi değerlendirdi. Bebbe kalecini yumruğu ile kısa düşen topu kafa vuruşu ile Sivasspor kalesine Konya'nın beraberlik sayısı olarak yazdırdı.

Şimdi maçta 1-1'lik eşitlik var.

Maçın son bölümlerinde Sivas atakları yoğunlaştı.

Ama son ataklarda rakip kalede gol şansı yakalamayan Sivasspor sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.

Sivasspor, Konyaspor maçı 1-1 sona erdi

asoyle58
11.12.2005, 15:04
silkelenin ve kendinize gelin bu gidişle en çok üçüncü taraftar hayali de suya düşecek

ElbeyLi58
11.12.2005, 15:08
Vedat gecen hafta gibi bugünde hatali gol yedi...

puar
evet yaa...6 haftadır galib gelemiyoruz belki zor maclar ama...takımda bir düşüş var...birde one geçtimiz fb bjk ankara bu maclardada yine koruyamadık neden boyle oluyor teknik heyet bunu masaya yatırmalı..

birde bazı futbolcular çok bencil oynuyor bunada önlem alınmalı..
ayrıca ligin ilk 10 haftasında hakemlere fazla itiraz etmeyen oyuncular neden bu kadar agresif vede hakemlere itiraz eder oldu... bunlar çözülmeli

süper sivas
silkelenin ve kendinize gelin bu gidişle en çok üçüncü taraftar hayali de suya düşecek

BU TAKIMDA RUH FALAN KALMAMIŞ BUNLARIN HEPSİ REHAVETTE YÖNETİMİN BUNLARI SERT BİR ŞEKİLDE UYARMASI LAZIM YOK BU GİDİŞ PEK HAYRA ALAMET DEĞİL BÖYLE HEP 1-0 ARKASINA SAKLANARAK OYUN AYNARSAK HEP AYNI SENARYO OLUR

ElbeyLi58
11.12.2005, 15:09
http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/4185sivas,konya.jpg

orkuno
11.12.2005, 15:10
Güzel ve zevkli maç olmuş radyodan anlaşılan. Bundan sonraki maçlarında Sivasspora başarılar. İki güçlü ekibin karşılaşması eşitlikle bitti. 1 er puan hayırlı olsun iki takımada

casus84
11.12.2005, 15:13
artık çok kolay gol yer olduk yaaa

puar
11.12.2005, 15:14
saol orkun...

bizim takımda bir rehavet var ama bunu kimse çözemiyor.

Arif Coşkun
11.12.2005, 15:25
Almamız gereken bir maçtı, kendi evimizde bu tür maçları alamazsak hangisini alacağız? Konya elimizden kaçtı. Kötü oynamadık ama gol yollarında becerimiz oldukça zayıf. Bunu en kısa zamanda iyi analiz yapıp,devre arasında teknik ekip çözüm yoluna gitmeli. Artık kalan maçlarımıza bakacağız.
Saygılar

puar
11.12.2005, 15:26
son 5 mactır one gectimiz tum maclardan 3 puan alamadık oncelkile buna bir çözüm bulunmalı..

kondisyonmu eksikliği var rehavetmi...yoksa konsantre eksikliğimi var bunu acilen lorantı çözmeli pu maclardan 3 puanla ayrılsaydık şampiyonluğa oynacak bir durum olurdu.

sn Lorantın bu soruna çözüm bulacığna inanıyorum.

sizce kim suclu?

orkuno
11.12.2005, 15:31
saol orkun...

bizim takımda bir rehavet var ama bunu kimse çözemiyor.

Normaldir rehavet hali bu kadar başarılı sonuçla sonrası bütün takımlarda olduğu gibi düşüşler başlar. Önemli olan bu düşüşlerden ders alıp ileriki haftalarda veya sezonda bu düşüşü minimuma indirmek. Zaten düşüş olmasaydı zirveye aday olurdunuz. İşte Anadolu takımlarının eksikliği bu bir zmanlar Gençlerbirliği şimdi ise Sivas ve Kayseri. Buraya kadar zirveyi kovalayıp son 5 maçtır kötü sonuçlarla zirveye havlu atmak. Ayrıca maçta ufak tefek olaylar çıkmış. Arkadaşımızın başına bir şişe gelmiş sanırım umarım bunlar Anadolu dostluğunu bozmaz. Öncelikle sakin olmamız lazım.

kadir20
11.12.2005, 15:54
hep ayni senaryo bi gol atiyoruz onun üstüne yatmaya calisiyoruz olurmu bu yaziklar olsunn böyle giderse sezon sonunda yerimiz 16. oluruz,gol bulunca bi gol daha bulalim demiyoruz olmaz bu yaa sinir oldum valla

SivasliGörkem
11.12.2005, 16:08
SIVASSPOR GEMI DENIZE BATARGIBI BATTIYOR YAZIK YAZIK COK YAZIK

erdal07
11.12.2005, 16:25
valla bilmiyorum bu işin sonu ne olacak ama büyük taraftar kitlesine erişebilmemiz için basarı sart yoksa büyüklüğünü nasıl isbat edip diğer 4 büyüğün arasına girecegiz.parasal anlamda güçlü olursan o zaman büyük olursun,bu da forma satışı,stad geliri gibi şeylerle mümkün ama bu gidişle forma satılmaz maca da gidilmez.inşallah bu gidişe bi dur diyen olur.saygılarla

gercek58li
11.12.2005, 16:39
Yazik oldu,dördüncülügü kacirdik.
Yine her zamanki senaryo!
Maclarin genelinde ilk on dakikada gol buluyoruz,ikincisi gelmiyor ve de sonu malum...

Etem-Murat
11.12.2005, 16:47
ÖLÜ TOPRAĞIMI SERPİLDİ BU OYUNCULARIN ÜSTÜNE ANLAYAMADIM EVİNDEKİ MACI ALAMIYACAKSIN HANĞİ MACI ALACAKSIN KARDEŞİM BİZLERİ BU KADAR ÜZMEYE HAKKINIZ YOK DİYORUM BİZLER SİZİNLE SEVİNEN SİZİNLE ÜZÜLEN FUTBOL SEVDALISIYIZ AMA SON ALTI HAFTADIR HEP ÜZDÜNÜZ YETERRRRRRRRR

sivaslihakan
11.12.2005, 16:50
arkadaslar söylediklerinize katiliyorum ama acele ediyosunuz gibi geliyo bana ikinci yariyi bekleyin takviye olucak mesela kayseri gecen sene ligden düsmekten son anda kurtuldu bizim ilk senemiz bence büyük bi basari

Blackkite
11.12.2005, 16:50
Sivassporumuz son haftalardaki şanssızlığını kıramadı ve yine ilk 10 dakika içinde sağladğı avantajı 90 dakika sonuna yayamadı. üzgünüz :(

muRTix1
11.12.2005, 16:57
bu maçıda kazanamazsak yazık vallahi:( umarım takım düzelir 3 puana hasretiz bu kadar iyi giderken ne oldu bize böyle bi hafta daha puan kaybetsek 9 a kadar yolumuz war:S ayrıca konyalılarda büyük terbiyesizlik yaptılar 2 saat onları bekledik polislere dua etsinler yakışmadı onlara bizi kışkırtmak

1967_DERNEK_10UR
11.12.2005, 16:58
BU MAÇ HAKKINDA ARTIK YAZMAK İSTEMİYORUM..YAZIKLAR OLSUN GÖRDÜKLERİMİZ BİZE YETTİ...

AMCA58
11.12.2005, 17:06
yapmayın arkadaşlar,takımı buralara kadar getiren futbolcu arkadaşlar en az sizin kadar belki daha da üzgündürler düşünsenize 5 haftadır prim alamıyorlar.bu kadarda acımasızca eleştirerek kime ne fayda sağlarız sizce.Tabiki sevgili yönetim kurulumuz da bunun farkındalar ve transferler yapacaklar şu konumumuzu sezon başında hangimiz tahmin edebilirdikki?
Önemli olan takıma böyle günlerde sahip çıkmaktır,tabikieleştirice z ama bunu lütfen onları rencide etmeden yapalım.Sağlık olsun demekten başka yapacağımız en iyi şey maçlara giderek desteğe devam etmektir.Unutmayalım 2.ligde değiliz.başka bir sivasspor ve sivassporlu futbolcular yok liglerde.maçdan önceki yazılarımızla şimdikiler arasında büyük fark var bu durum dünyanın sonu değil .eleştirmektense (en çok sevdiğimiz şeylerdendir) neden böyle oluyor veya bizler neler yapabilirizi konuşmak daha akıllıca.Belki sizler gibi yaklaşmadım konuya ama benim de yaklaşımım bu şekilde kimse kusuruma bakmasın.hepinize saygılar.Ben şahsım adına destek olarak ne beklenirse maddi ve manevi yapmaya hazırım.

ReDYiGiDo
11.12.2005, 17:07
ne yapalım artık önümüzdeki maclara bakacağız

ayhandemir58
11.12.2005, 17:29
Bu kadroyla ancak bu kadar.Birde takım ve Lorant çok tatil yapıyorlar ve üstüne ağır idmanlar futbolcuları sürantrene etmiş gibi.İlk maçlardaki hırs ve istek takımdaki anahtar oyuncularda kaybolmuş gibime geliyor.Ama yinede ilk yarıda takım olarak iyi yerdeyiz.Teşekkürler başkan,teşekkürler Bülent,Teşekkürler Lorant,ayağınıza sağlık sporcular.

veysel
11.12.2005, 17:47
olsun ins. ankaragücü macini kazanacagiz

Canlarcafe
11.12.2005, 18:20
Mesajlarimin hepsinde yazdim yine yaziyorum Sivas gol atiyor defansa cekiliyor buda Lorant'tan kaynaklaniyor takimi defansa cekiyor benim bildigim son 15 dakika kala önde isen takimi geri cekersin ama biz 1. dakikada bile gol atsak takim geri kalan zamani defansta geciriyor 2. yari bu fotbol anlayisi devam ederse su anki bulundugumuz yeri hayal bile edemeyiz...!!!

1967_DERNEK_10UR
11.12.2005, 18:23
6 puanlık maç'tan bir puan aldık..rahatça kazanabileceğimiz bir maçtan 1 puan aldık..yazık oldu rakipleremizin hepsi bu hafta puan kaybetmişti...

Arif Coşkun
11.12.2005, 18:52
Gerçektende bir gol daha atıp 6 puan yerine geçecek puanları alabilirdik. Ama olmadı. Çok iyi oynadığımız maçta ne yazıkki beraberlikle yetinmek zorunda kaldık. Gol yollarında başarılı değiliz.Çok gol pozisyonlarını cömertce harcadık. Orta sahaya ve ileriye daha etkili birer oyuncu almamız gerekiyor bence. Futbolcu vardır,az gol pozisyonuna girer ama girdiği pozisyonu golle sonuçlandırır,futbolcu vardır çok gol pozisyonuna girer ama golünü bir türlü atamaz.Bizede bulduğu gol pozisyonunu affetmeyen türde bir golcü lazım. teknik patronlar devre arasında umarım bu tür ikitane futbolcu kazandırlar kulubümüze ve tekrar tırmanışa geçeriz.
Saygılar

KoraySancar
11.12.2005, 19:22
Mücadelesi yüksek,gerilimi yüksek,pozisyonu az sayılabilecek ve artı olarak Konya taraftarları cephesinde terbiyesizliğin had safhaya çıktığı bir maçtı izlediğim.
Genel olarak bizim üstün göründüğümüz maça dair bir gözlemim de:aylar sonra stadda izlediğim bu maçta hala taraftar profilimiz pek değişmemiş,çekirdekçilerin ezici üstünlüğü var,50-100 insan ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar.
Bu takımın artık 1-0 ların üzerine yatmayı bırakması lazım.İsteyince ofansif futbolu da gayet güzel oynayabiliyorlar.İkinci yarı yapılacak takviyelerle bu tarz bir futbola "yumuşak geçiş" yaparsak çok kişinin takdirini kazanan,seyir zevki yüksek bir takımımız olacaktır.

DJMuRaT
11.12.2005, 19:25
Mücadelesi yüksek,gerilimi yüksek,pozisyonu az sayılabilecek ve artı olarak Konya taraftarları cephesinde terbiyesizliğin had safhaya çıktığı bir maçtı izlediğim.
Genel olarak bizim üstün göründüğümüz maça dair bir gözlemim de:aylar sonra stadda izlediğim bu maçta hala taraftar profilimiz pek değişmemiş,çekirdekçilerin ezici üstünlüğü var,50-100 insan ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar.
Bu takımın artık 1-0 ların üzerine yatmayı bırakması lazım.İsteyince ofansif futbolu da gayet güzel oynayabiliyorlar.İkinci yarı yapılacak takviyelerle bu tarz bir futbola "yumuşak geçiş" yaparsak çok kişinin takdirini kazanan,seyir zevki yüksek bir takımımız olacaktır.

EVET ABİ ÇOK GÜSEL YAZMIŞSIN!!!

1967_DERNEK_10UR
11.12.2005, 19:30
walla koray abı sen tarafsız biri olarak maçı izledin 2 tribün arasında ki farkı gördün taraftar profilimiz aynı bu gün stadyum uyudu biz 50-100 kişilik grubumuzla canımızı dişimize taktık destek olduk...süper ligdeyiz ama taraftar bedelini ödemiyor...

KoraySancar
11.12.2005, 19:54
walla koray abı sen tarafsız biri olarak maçı izledin 2 tribün arasında ki farkı gördün taraftar profilimiz aynı bu gün stadyum uyudu biz 50-100 kişilik grubumuzla canımızı dişimize taktık destek olduk...süper ligdeyiz ama taraftar bedelini ödemiyor...
Haklısın Onur,sizi takdir etmemek elde değil.Keşke maç öncesi sizinle(serhankaburcuk-onur) görüştüğümde "bizim oraya gel orada tezahürat yapamazsın" sözünüzü dinleseydim.Ne zormuş çekirdekçilerin arasında bağırmak.Ayağa kalkınca mutlaka birileri,"gardaş maçı izleyemiyoruz" diye beni uyarıyordu.Bir müddet onları dinlemeyip bağırdım ama sonra tek başıma ben de birşey anlayamadım ve pes ettim.Bir daha Sivas'a geldiğimde inşaallah sizinle bağıracağım.

DELİ_ORKUN
11.12.2005, 19:58
ARKADASLAR NE BU İSYAN YA

HELE BİRAZ SABIR.SİZDE HEMEN 2.LİGDEN CIKIP SAMPIYON OLALIM DİYORSUNUZ.TAMAM ELBETTEKİ SİVASIMIZ ÜSTLERDE GÖRMEK İSTERİZ AMA BİRAZDA GERCEKCI OLALIM .

SİVASIMIZIN BU SENEKI HEDEFI İLK 10 GİRMEK OLMALIDIR

ElbeyLi58
11.12.2005, 20:02
ARKADASLAR NE BU İSYAN YA

HELE BİRAZ SABIR.SİZDE HEMEN 2.LİGDEN CIKIP SAMPIYON OLALIM DİYORSUNUZ.TAMAM ELBETTEKİ SİVASIMIZ ÜSTLERDE GÖRMEK İSTERİZ AMA BİRAZDA GERCEKCI OLALIM .

SİVASIMIZIN BU SENEKI HEDEFI İLK 10 GİRMEK OLMALIDIR
gardas Isyan yok
cok sükür halimiz keyfimiz yerinde
beterin beteri var.....

alimuharrem58
11.12.2005, 20:43
bu mac bıttı unutmalıyız insallah ankaragucunu yenıp unutacagız

Etem-Murat
11.12.2005, 21:33
İYİSİYLE KÖTÜSÜYLE BİR MAC DAHA BİTTİ UNUTALIM BU MACI ÖNÜMÜZE BAKALIM

mucahitbaba58
11.12.2005, 21:48
slmlar herkes hakli ne diyelim :(

BekirBayrak
11.12.2005, 21:54
ARKADASLAR ben bu macta rehavet goremedım sadece ve sadece yanlıs taktıkler sonucu bu mac bole oldu
LORANt takımı devamlı gerıye cekıyor ya anlamadıgım bır sey var takım daha 10 dakıkada 1 =0 onde ve tamamen kapanıyoruz kendı sahamıza.
olmaz kardesım olmazz deplasmanda degılız kendı saha ve seyırcımız onunde almamız gereken bı macı LORANT ın sayesınde zor sekılde bır puana razı oluyoruzzz

BekirBayrak
11.12.2005, 21:55
bu arada bence yasir in maca 11 de baslayıp 90 dakıka bıle durması hataydı

BekirBayrak
11.12.2005, 22:06
[QUOTE=KoraySancar]
bende katılıyorum sıze ama cekırdekcı dıye tabır ettıgımız taraftar kıtlelerının arasına taraftar gurupları kendı adamlarını koyup organıze bı sekılde tezahurat yapılsa daaha ıyı olur bence
ornek olarak buyuk takımların taraftarlarına bı bakalım stad komple bır olmus hep beraber tek agızdan aynı seylerı bagırıyorlar
yanı organıze olmamız lazım arkadaslar organıze

Serd@r
12.12.2005, 02:45
Evet bir maçı daha geride bıraktık ama bıraktıklarımız yalnız maç olsa,altın değerinde puanlarıda bu maçların yanına yoldaş ettik.Yine ve İnşallah sonkez (Bu kaçıncı sonkez oldu bilmiyorum) sağlık olsun demekten başka bir çare ve söz bulamıyorum.

Kaptan-58
12.12.2005, 07:52
AHH SİVAS AH... GİTİ DÖRDÜNCÜLÜK.. GERÇİ İLK YARI İÇİN HEDEFİMİZ 25 PUNADI AMA İNSAN GİDEN DÖRDÜNCÜLÜK İÇİN ÜZÜLÜYO İŞTE... HERŞEY DAHA GÜZEL OLACAK İNŞALLAH

Etem-Murat
12.12.2005, 08:51
MERHABALAR BİR MAC DAHA BİTTİ NE OLDU SONUÇ ÖNE GEC
SONRA GERİYE YASLAN SİKORU KOYUMAYA BAK TANİ
NE KADAR DAYANA BİLİRSEN SON DAKİKALARDA BİR GOL YE
CIKAR CIKARA BİLİRSEN BE NE DÜŞÜNCE BU N KAFA YETER
ARTIK BÜYÜK TAKIMLARA TAMAM AMA KENDİ EVİNDE YAPMA BUNU

Etem-Murat
12.12.2005, 08:55
KENDİ EVİNDE ATAK OYNAYACANA BİR OL AT YAT BU NE TAKTİK
ANLIYAN VARSA BERİ GELSİN BİZİM KAPASİTEMİZ BU KADAR DEYİP
GERİ CEKİLEREK TÜM YÜKÜ DEFANSIN ÜSTÜNE YIKIYORSUN DEFASTA
BİR HATA YAPINCA GOL YİYORUZ SONUC ORTAYA CIKIYOR SEVİNEN
HEP RAKİP TAKIMLAR

Dağcı
12.12.2005, 09:15
Bu mantalitenin değişmesi lazım. Erken'den 1 gol at, sonra yat. Peki 70 - 80 dakika nasıl defans yapılır anlaşılır bir şey değil. Halbuki ofansif futbol oynasan rakip takımında oyun düzenini bozmuş oluyorsun. Ama sen defans yapınca adamlara gel pozisyon üret, benim defansım iyi diyorsun.

En son 7 hafta önce Diyarbakır'ı yendik. Son 6 maçta sadece 2 puan. Hala gol yollarında büyük sıkıntı çekiyoruz. Defans'taki zaafiyet artarak devam ediyor. Yönetiminin, teknik heyetin ve sporcuların şapkalarını önlerine koyup düşünmeleri lazım.

Arif Coşkun
12.12.2005, 09:41
1-0 ın üzerine yatmak kadar daha kötü bir düşünce olabilirmi,bunu anlayamayırum. Çok riskli bir skor.Bunu muhafaza etmeye çalışmak bence akıl karı değil.Kendi evinde kendi seyircinin önünde oyun planın daha değişik olmalı.
Neyse sağlık olsun demekten başka yapacağımız birşey yok.Ankaragücü maçında başarılar.

LiS67_Uğur
12.12.2005, 09:48
alabileceğimiz maçı kaybettik ama bu maç bitti artık ankaragücü maçına kenetlenmemiz lazım ama sunuda unutmamak lazımdır ki yapılan terbiyesizlikler unutulmayacaktır...

umut584
12.12.2005, 10:50
bu şekilde giderse sivassporun durumu kötü kaç hafta oldu biz ne zaman erken gol bulsak bu şekilde oluyor 1-0 üstüne yatmaya çalışıyoruz ama böyle olmaz gayret istiyor futbol konyalılar yine yaptılar cinganlıklarını emniyet ne yaptı yine bize yazık çok yazık

ESPERANZA
12.12.2005, 10:53
BEN KENDİME VE SAĞDUYULU OLDUĞUNU BİRKEZ DAHA KANITLAYAN SİVASSPOR TARAFTARINA TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM ARKADAŞLAR,KONYA TARAFTARI(BU GELENLER NE KADAR KONYA TARAFTARINI TEMSİL EDER BİLİNMEZ AMA) NIN MAÇ BAŞINDAN İTİBAREN YAPTIĞI TACİZ VE TAHRİKLERE KAPILMADIĞIMIZ İÇİN.ÇÜNKÜ BİZ TARAFTARIZ.MAÇI İZLEYEN MİSAFİRLERİM VARDI TARAFSIZ GÖZLE BANA DEDİKLERİ İLK KONU BU OLDU.HEP BÖÖLE AKLISELİM OLALIM,HEPİNİZE SEVGİLER.

ESPERANZA
12.12.2005, 10:55
KAHROLSUN ÇEKİRDEK CUMHURİYETİ...

ydemirkaynak
12.12.2005, 11:57
Arkadaslar belkide bu yazacaklarıma birçok kişi itiraz edecek.
oyuna sonradan gire balili kac pozısyona gırdı ve kac pozısyon yarattı. adam gırer gırmez oyuna harektlılık geldı. kosuyor pres yapıyor asist yapıyor.
peki mehmet yıldız????
attıgı gol bile dıkatli izleyın tesaduftu. çarptı gol oldu. abartmıyorum. hoca körmü hala göremiyor. maçda kahroldum. maça glmeyıpde yorum yapanlar çok burada. ama maçı canlı izleyenler ne demek istediğimi anlar. adamın bırtk olumlu hareketı yok yaa.
lorant a yalvarıyorum mehmeti oynatıp satma takımı lutfennnnnnnn

Etem-Murat
12.12.2005, 13:43
bence mehmet yıldıza haksıuzlık yapıyorsun,top ayağına geldiği anda tehlikeli bir futbolcu oluyor bence ilerki yılllarda istanbul takımlarının lacağı bir kapasitede maçı izlerken iyi izle ..! balili sergen gibi bir futbolcu oyunu 20 dakika..!

İYİ SPORCU AMA ŞU KAFASINI BİR KALDIRSA COK İYİ OLACAK

serhankaburcuk
12.12.2005, 19:14
Valla ilk yarı takımımız çok iyi oynadı ve de önede geçti...Ama ikinci yarı Sivasspor ilk yarıya oranla iyi değildi...Yedek kulübemizin eksikliğinide bir kez daha hissettik...Werner LORANT neden takım birinci golü bulduktan sonra takımı neden geri çekiyor anlamış değilim...İnşallah bu hafta sonu Ankaragücü maçındanda enaz bir puanla döneriz...ANDERSONUN YOKLUĞUNU ÇOK HİSSEDİYORUZ....