Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray 3-1 Sivasspor
SivasSpor.Com 11.01.2016, 10:17 http://i.hizliresim.com/MLaJ1g.jpg
Spor Toto Süper Lig'de 18. Hafta: Galatasaray - Medicana Sivasspor maçı tahmin ve yorumları:
Tarih: 16 Ocak 2016 Cumartesi
Stad: Türk Telekom Arena
Saat: 19:00
Maçın Hakemi: Cüneyt Çakır
Not: Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.
68yasar58 11.01.2016, 10:22 Zor maç ama, takıma yeni katılan arkadaşların katkılarıylada neden olmasın, içerde yenecektik deplasmanda yenelim iyi bir başlangıç olur.
Efe Sivasspor 11.01.2016, 10:30 Şu gs a karşı hep iyi oynuyoruz ama genelde hakem hatalarından bir türlü kazanamıyoruz inşallah yeni transferlerle arena da bi şok yaşatırız galatasaraya
Gs nin evinde hakemlerle yine zorlanacaz , bari kırmızı yemesek de Eskişehir maçına full 11 le çıksak
34MUAMMER58 11.01.2016, 11:15 İstanbulda oynadığımız tüm gs, bjk, fb maçlarında oyun olarak hiç ezilmedik,en kötü oynadığımız maç busezonki fb maçı,gs ile oynadığımız maçlarda ya şanssızlıktan,yada hakemler yüzünden yenildik,hakemler müsade ettiği zaman ya berabere kaldık ,ya yendik,diyeceksinizki yaw tüm maçlardadadamı hakemler hep gs yi kolladı ?bende %90 evet derim,inanmayan açıp o maçları tekrar takrar izleyebilir,saHtekar burakın hakemi aldatmaları,umutun çirkef oyunu,melonun,eboenin kırmızı görmeden maç bitirmeleri,olmayan penaltılar vs .vs .hep bu şekilde yenildik,hatta öyle zaman olduki gs yi tam sıkıştırdık,hakem müsfettesi tam 3 oyuncumuzu oyun dışına attı,gs bu sezon eski gücünde değil,defansı bayaa açık veriyor,müslera olmasa hermaçta gol manyağı olurlar,şampiyonluk yarışından kopmamak için bizi yenmeye mahkumlar,sivassporda mutlaka puan çıkarmak zorunda ,zor maç olacak 2 takım içinde,yeni transferlerden kim oynayacak oynamayacak bilemiyoruz,elde hazır bi hasan var,diğer oyuncuları enaz 2 maç sonra seyredebiliriz sanıyorum,ne olursa olsun bu maçtan puanla ayrılacağımıza inanıyorum,akıllı bi taktikle ,oyuncularımızın biraz gayret göstermesiyle gs yi evinde yenebileceğimizide düşünüyorum,maçın kilit isimleri setcus ,atıf,burhan olur ,rakibin en önemli yıldızları bu maçta oynamıyacak biliyorum,burak,snejder,podols ki filan ,bunu iyi değerlendirmek lazım,kazanırsak okan hocada iyi reklam yapmış olur .:D
by_hunter 11.01.2016, 11:17 Gerçekçiliğe devam
Beraberlik çok iyi sonuç
Yeni transferlerden ilk maçlarda çok şey beklememek lazım.
Sadece Hasan ligi tanıyan bir oyuncu diğer transferlerin biraz zamana ihtiyacı var.
hakemleri yenersek gs vız gelir bu takım istanbuldan puan veya puanlarla dönecek hiç şüphem yok yeterki hakemler şerefli maç yönetsin.
ligde hiç kazanamadığımız bir deplasman bir türlü gerek hakemler gerek şanssızlıktan dolayı hiç galip gelemedik yeni transferler için daha erken ama en az 1 puanla ayrılırsak iyi bir başlangıç yapmış oluruz
ihtiyar yiğido 11.01.2016, 12:06 Yeni trasferler ile takıma daha güven geldi, artık maçlara daha umutlu bakıyoruz. Şayet bir hakem faciası yaşanmaz ise ki, malesef hep büyütülmüş takımların maçlarında yaşıyoruz. Ben iyi bir netice ile döneceğimize inanıyorum. ALLAH yar ve yardımcımız olsun.
Yeni transferlerimizden henüz verim alacak durumda değilizdir muhtemelen. Ama yine de moral anlamında iyi durumdayız. Beraberlik güzel sonuç, mağlubiyet de kırmızı kart falan yemeden normal bir skor ile olursa çok önemli değil bence. Şimdi Galatasaray'ı yenip haftaya Eskişehir'e yenilsek ne işe yarar ki? Böyle düşünmek lazım.
GraveYard 11.01.2016, 12:23 En sevmediğim takım oldu benim için bütün maçlarında hakemler yardımıyla puan almışlardır. Rakibin eksikleri göz önünde bulundurulursa akıllı bir oyunla rahat kazanacağımız bir maç olacaktır. İnşALLAH bu sefer şans bizden yana olur ve kazanan taraf biz oluruz.
Dark Force 11.01.2016, 12:34 İyi bir forvet daha alırsak galatasaray yandı.
kızılova 11.01.2016, 12:52 liğin ilk yarısındaki maç sonucu ne ise bu maç sonucuda aynı olur. 2 - 2
izecson_ea 11.01.2016, 12:54 Podolski 1 Ay yokmuş snejder de olmasın yeter :)
subasi29 11.01.2016, 13:00 Bekle istanbul,sivas geliyor.
bulutbey27 11.01.2016, 13:43 Ligin ilk maçı ve Galatasaray çok zor durumda akıllı bir strateji ile bu maçı kazanmak çok kolay olur
Harput0658 11.01.2016, 14:01 Mac bileti 40TL
Galatasaray gibi pislik bir takım, tff'nin ar damarı çatlamış hakemleri olduktan sonra kazanmak çok zor. 1 puan büyük başarıdır...
güneşyurdu 11.01.2016, 15:45 1 puana bile hayal...asıl maçımız eskişehir hem rakip şuan 6 punalık maç..eskişehire puan verirsek moral filan hiçbirşey kazlmaz...10 depslaman var evimizde bjk-fener-akhisar-kasımpaşa maçları zor maçlar...iş çok ciddi bu sene rakiplerden sadece gençlerle sivasta oynayacağız...gs maçında 1 puan harika olur...
münihli_58 11.01.2016, 17:41 Galatasarayi bu halde yakalamisken degerlendirmek lazim ama hala hazir bir forvetimiz yok.. Podolski sakatmis, Sneijder veya Burak ikilisinden en azindan biri maca yetismezse defansif olarak daha rahat olur ve hücuma yogunlasabiliriz. Insallah Okan hoca büyüklere karsi olan sanssizligini bu macla birlikte bozar, yakaladigimiz hava ile ikinci yariya motive baslariz
Mehmet ATEŞ 11.01.2016, 21:18 inşallah puan alarak ikinci yarıya başlarız
u2sivasspor 11.01.2016, 22:15 Hekemler taraf tutmazsa inşallah 3 puan bizim.
Maçta gerimi alacağım kısmetse
u2sivasspor 11.01.2016, 22:23 Arkadaşlar konu dışı ama bi konuda yardımcı olurmusunuz ben taksimden veya eminönünden ttareneya nasıl giderim istanbulda daha yeniyim kuaura bakmayın veya o gün gidecek bir arkadaş benide stada kadar götürebilirmi iletişim için lütfen mesaj atarmısınz
34MUAMMER58 11.01.2016, 22:48 Arkadaşlar konu dışı ama bi konuda yardımcı olurmusunuz ben taksimden veya eminönünden ttareneya nasıl giderim istanbulda daha yeniyim kuaura bakmayın veya o gün gidecek bir arkadaş benide stada kadar götürebilirmi iletişim için lütfen mesaj atarmısınz
Taksimden gideceksen metroya inip seyrantepede ineceksin ,ordan stada giden metroya aktarma yaparsın ,yada yine taksimden metroya binersin 4.leventte inersin 500-T tuzla-topkapı otobüsüne binip stada yakın vadi istanbul durağında inersin ,eminönünden gideceksen,seyrantepe otobüsüne binip 4.leventte inersin yine 500-T Otobüsüne binersin ,stadın yakınında inersin ,en mantıklı ve kestirme yol metroyla taksim metrosuna binip ,seyrantepede aktarma yapmak olacaktır .
Murat ARICI 11.01.2016, 22:57 hakeme takılmazsak yeni transferlerle yenebilirzi
sivaslıadem 12.01.2016, 01:28 Beraberlik dedim ama karşımızda bu girmeden takım varken ve bunların ekmeğine yağ sürmek için elinde bıçak ile bekleyen hakemler olduktan sonra umamiyorum oğul :mad:
Ss"58"Ss 12.01.2016, 12:58 Kolay maç değil ama insallah istanbuldan galibiyetle döneceğiz.
yeneriz transferleri beğendim. eğer okan buruk bu transferlerin altında ezilmezse futbolcuları oynatabilirse yeneriz. şimdi sıra taraftarda stat taraftarı bekliyor
yiğido58sinan 12.01.2016, 20:12 inşallah yeneriz ama transferler maça çıkar mi ciksa bile ilk maçlarında ne yapabilirler tartışılır. Kanayan yaramiz forvet ve kanat transferleri hazırlık maçına çıkmadılar, hasan kabze de bana pek umut vermedi açıkçası. Kamp transferlerden çok altyapimiza yaradı gibi görüyorum. cicinhonun olmayişi da ayrı bir dert. Ama top düz saha yuvarlak tabi inşallah kader bize guler :)
babapiton 12.01.2016, 20:19 Puan almamız için 6 etkeni geçmemiz lazım.
1.Hakem,
2.Hakem,
3.Hakem,
4.Hakem,
5.Hakem,
6.Hakem.
Hayırlısı.
sivassporhersey 12.01.2016, 21:22 Ne kadar çok transfer yapsanda en nihayetinde tt arenada Türk hakemlere karşı oynuyosun rakibimiz galatasaray değil hakemler bu böyle bilinsin. Adil bir maç olsun diyemeyecek duruma geldik yıldık artık Allah yukarda Hakkımızda Hayırlısı...
Bakiyorumda hep korkularimiz hakemlerden yana gayet tabi iki sezondur hep hakemhatalari bizi perisan ediyor temennimiz bu sezondan sonra bu korkulari yasamayiz bizim federasyon denen T F F hep büyütülmüslerden yana tavir aliyor kime sikayet edeceksin Allah islah etsin yinede kazanacagimizdan ümitliyim sansimiz yaver gidecek insallah.
TheAbrek 12.01.2016, 23:22 Yeni transferlerin hemen uyum sağlamasını beklemek iyimserlik olur.. hala sivas 2-0dan berabere kadlığımız maça yanarım...
çorluluyiğido 12.01.2016, 23:25 gs maçına şu 11 ile çıkılacağını düşünüyorum
yedekler:korcan-ziya-yiğit-tanase-texeira-yekta-abolo
not:yeni forvetin gs maçına yetişmeyeceğini bildiğim için böyle yaptım.hasanı oynatma sebebi ligin tecrübelisi olduğu için yoksa 2 haftaya texeira veya yeni transfer formayı kapar.ayrıca tanase hazır değilmiş antreman eksiği varmış.büyük ihtimal yedek başlar.
http://www.kadronukur.com/uploads/squads/6221afd91d-98990.png (http://www.kadronukur.com/squads/view/6221afd91d-98990.html)
gs maçına şu 11 ile çıkılacağını düşünüyorum
yedekler:korcan-ziya-yiğit-tanase-texeira-yekta-abolo
not:yeni forvetin gs maçına yetişmeyeceğini bildiğim için böyle yaptım.hasanı oynatma sebebi ligin tecrübelisi olduğu için yoksa 2 haftaya texeira veya yeni transfer formayı kapar.ayrıca tanase hazır değilmiş antreman eksiği varmış.büyük ihtimal yedek başlar.
http://www.kadronukur.com/uploads/squads/6221afd91d-98990.png (http://www.kadronukur.com/squads/view/6221afd91d-98990.html)
John Boye cezalı mı ?
varmı bu hafta gidecek maça
istyigido 13.01.2016, 09:28 Galatasaray 2-1 yada 2-0 alır. :mad::mad:
John Boye cezalı mı ?
Cicinho sarı kart cezalısı.... Yüksek ihtimalle o bölgeye Çağatay geçecek... Son Mönş (adını yaamıyorum yahu) maçında çok iyi bir maç çıkarmıştı.
Mönşengılatbah mı abi ?
Yanlış yazıyon... Mönşüngılahbah :D :D
Cicinho sarı kart cezalısı.... Yüksek ihtimalle o bölgeye Çağatay geçecek... Son Mönş (adını yaamıyorum yahu) maçında çok iyi bir maç çıkarmıştı.
Sağ bekteye dikkat etmemişim stoperde arıyorum :D. Bence Çagatay'ı büyük maç olduğu için oynatmaz ya, Türk teknik direktörler böyle kritik zamanlarda gençlere zorunluluk olmadığı müddetçe oynatmıyor ..
Sivasli010 14.01.2016, 00:38 David Texeira
Beykan - Tanase - Aatif
Hussain - Kone
Erkan - ozturk - Boye - Oumari
SETKUS
Bu kadro en az 1 puan kazandirir bize
Sivasspor kazanır,neden:Puana onlardan daha çok ihtiyacımız var.
Onların transferlerini bırakın as kadronun oyuncuları bile sakat.Bizde ise en kötü ihtimal ile 3 transferimiz oynar.Onların seyircisi destek değil baskı oluşturacak.Biz onlardan daha çok ''takımız''.Yani YENERİZ.
ReFRaCToRY 14.01.2016, 10:09 Yapılan yeni transferler, şehirde takıma destek için başlatılan çalışmalar vs düşünüldüğünde takımdaki eksik olan o ruhu tam yakalayacağımız haftada deplasmanda Galatasaray ile oynamak fikstür şansızlığı olsa gerek. Yeni transferlerden sonraki ilk lig maçının hele de Gs deplasmanının günahı olmaz ama umarım puan ya da puanlar alıp dönmeyi başarabiliriz.
http://www.kadronukur.com/squads/view/a466f5410a-99128.html
GokhanTurna 14.01.2016, 14:10 Beraberlik bekliyorum bu maçtan çünkü yeni oyuncular hazır değil. Ama Gs de en iyi oyuncular yok inşaallah fırsata çevirip galip geliriz.
SON BİLGİ
Son antremanda sakatlanan John Boye, cezalı Cicinho ve Yiğit İncedemir Galatasaray maçında forma giyemeyecek...
çorluluyiğido 14.01.2016, 17:18 SON BİLGİ
Son antremanda sakatlanan John Boye, cezalı Cicinho ve Yiğit İncedemir Galatasaray maçında forma giyemeyecek...
sağbekte çooook büyük ihtimalle çağatay çeken oynar.çağatay için dönüm maçı olacak.yaşı 23.fenerdeki şener özbayraklı gibi parlayabilir.daha 2 sene önce 3.ligde oynayan adam şimdi fenerde.tabi ki cicinhoyu yedek bırakması imkansıza yakın ama cici de 36 yaşında seneye daha çok forma şansı bulabilir.
halilxx58 14.01.2016, 20:35 Cicinho'nun yerine kesinlikle Cagatay oynamali. Boye'nin yerinede defansif yönde Ömer oynar, olmadi hazirlik maclarinda iyi oynayan Kerem Onaylida oynayabilir. Fakat takimin en skorer ismi oynamiyor olacak :)
kayi5834 15.01.2016, 08:28 Galibiyeti hak edecek bir oyun oynayalim da daha sonra hakemlere kızarız.Fenere o kadar çok top verdik ki inşallah bu maç böyle olmaz
kurtay58 15.01.2016, 17:00 Muhtemel 11'im
Setkus
Çağatay, Ömer, İbrahim, Erkan
Adem, Hüseyin
Burhan, Atıf, Berkan,
Hasan
Sonradan Beykan yerine Tanese, Burhan yerine Abalo, Hasan yerine David.
Muhtemel 11'im
Setkus
Çağatay, Ömer, İbrahim, Erkan
Adem, Hüseyin
Burhan, Atıf, Berkan,
Hasan
Sonradan Beykan yerine Tanese, Burhan yerine Abalo, Hasan yerine David.
Abi Djakaridja Koneyi yemişsin :D :D Bence Ademin yerine Kone oynayacak... Bir ihtimal Ziya Erkan değişikliği olabilir. Birde Taneseyi de oynatabilir...
Morten58 15.01.2016, 17:13 Abi Djakaridja Koneyi yemişsin :D :D Bence Ademin yerine Kone oynayacak... Bir ihtimal Ziya Erkan değişikliği olabilir. Birde Taneseyi de oynatabilir...
Burhan'da yedek baslayacak büyük ihtimal..
Ayrica abi Tanase'nin lisansi henüz cikmamis..
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=28&kulupID=74
Sadece diger 4 Transferlerin lisansi cikmis. Ama Yarin sabah veya bu aksam cikarsa, yedegi alinabilir.
Burhan'da yedek baslayacak büyük ihtimal..
Ayrica abi Tanase'nin lisansi henüz cikmamis..
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=28&kulupID=74
Sadece diger 4 Transferlerin lisansi cikmis. Ama Yarin sabah veya bu aksam cikarsa, yedegi alinabilir.
Lisans dediğin şey neki bir tescile bakıyor. İstanbul Beylerbeyine bir taksi fiyatına bakar :D :D
kurtay58 15.01.2016, 17:19 Abi Djakaridja Koneyi yemişsin :D :D Bence Ademin yerine Kone oynayacak... Bir ihtimal Ziya Erkan değişikliği olabilir. Birde Taneseyi de oynatabilir...
Benim tahminim Okan Hoca ilk maçta kaptanı yemeyecek. Muhtemel 11 için duyguyu da kattım. Ben Hoca olsam muhtemel gese maçına Ziya ile başlarım ama Hoca Erkan diyecek.
otceken58 15.01.2016, 17:53 Bence Okan hoca yarın ki maçta yeni transferlerin hepsini bir oynatır aksaklıklar olacaktır risk alacağına inanıyorum ama Galatasaray gibi bir takıma hiç tanımadığı bir kadro ile çıkmak bizim icin avantaj olabilir...
Dark Force 15.01.2016, 20:34 Galatasaray iyi değil puan ve puanlar alabiliriz.
Macin hakemi cüneyt cakir siz bakmayin avrupada iyi mac yönettigine bize karsi yillardir hep hatali maclari var biz gecmis dönemleri unutmadik oda büyütülmüslerin adami yarin görecegiz hic yoktan penalti kart faul hic eksik olmuyor insallah biz hem hakemi hemde galatasarayi yeneriz
34MUAMMER58 15.01.2016, 21:20 Sivassporlu futbolcular şunu iyi bilmeli,bu maçta taraftarı olmayacak, belki 1000 kişi olur,hakem faktörü bugüne kadar yanlarında olmadı bu maçta hiç olmayacak,cüneyt çakır çok rahat sarı ve kırmızı kartını gösteren hakem,eyyamcının teki,sakın olaki bu hakemle diyaloğa girilmemeli,gs li oyuncuların sahtekarlıklarına karşı penaltı olmaması için ceza sahasında dikkatli olunmalı,kesinlikle bireysel oyun anlayışıyla değil,kollektif oyun tarzı benimsenmeli,ben umutluyum bu maçtan 1-3 puan çıkaRtacağız inşallah
asabibaba 15.01.2016, 21:23 Benim tahminim Okan Hoca ilk maçta kaptanı yemeyecek. Muhtemel 11 için duyguyu da kattım. Ben Hoca olsam muhtemel gese maçına Ziya ile başlarım ama Hoca Erkan diyecek.
Erkan , Burhan ve Boye sakat ..
ayhandemir58 15.01.2016, 21:52 Eğer hakemden maç sonucunu etkileyecek bir hata gelmezse SS'umuz 2-1 kazanır diye düşünüyorum.
http://www.kadronukur.com/uploads/squads/14fc6c54c9-99326.png (http://www.kadronukur.com/squads/view/14fc6c54c9-99326.html)
Galatasarayın Sivassporu İstanbulda nasıl yendiği ortada . Sivassporun ilk önce hakemi yenmesi gerekiyor .Sivasspor nedense gs maçlarında hakem kurbanı oldu Kupa maçı olsun lig maçı olsun ,kırmızı kartlarla ben gs dan değil hakemlerden korkuyorum
Bu maçda çok sakin ve hatasız oynamak zorundayız çünkü galatasarayi tekrar yarışa ortak etme çabası olacaktır.yani küçük bir hatamiz bile olmamali çünkü hemen kirmizi veya penaltı çalınir bize karsi.
Cok top tutmaliyiz, cok pas yapmalıyız ve varolan teknik gücümüzle rakibi kalemizden uzak tutmaliyiz.
galibiyet alma gücümüz. Ilk macda o kötü kadroyla elimizden zor kurtardilar, bizim kadro baya degismisken onlar sadece donku aldi.
ilk maçtakiden dahada saglam oynarız temellisiyle Allah yardimcimiz olsun.
burhann58 16.01.2016, 11:01 Rüyamda 1-0 yeniliyoz oda hakem yüzünden bende sol bek oynuyodum ziyaya artık kafayı nekadar taktıysam:D
silverli 16.01.2016, 11:36 ben beraberliğe razıyım inşallah 1-1 biter.
bence bu kadroyla cıkacak ama tanase nın kesın oynaması gerekıyor.
http://resimzade.com/Show.html?i=46585&token=140900 (http://resimzade.com/Show.html?i=46585&token=140900)
Murad_Kelleci58 16.01.2016, 11:42 Gazanacukhh.. yenip gelecukhh.. Evel ALLAH
sirseri58 16.01.2016, 11:57 Hakemler besiktas ve galatasarsy arasindakinpuan farkini kapatmak icin ellerinden geleni yapacaklardir....hic umut yok......
Sivasli010 16.01.2016, 12:33 Hakemler besiktas ve galatasarsy arasindakinpuan farkini kapatmak icin ellerinden geleni yapacaklardir....hic umut yok......
sagol kardes, morelimi bozdugun icin. Bizim millet hic positif dusunemiyior.
okan3336 16.01.2016, 12:34 Açıkçası ben yeni transferleri merak ediyorum bana göre hala direk onbirde oynayacak oyuncu alınmadı ins bu maçta da bunun yokluğunu hissettirmez yeni transferler oyun disiplinimiz önemli ama ben ne olursa olsun puanla dönmek isterim takimimin
eğer takım iyi çalıştıysa okan iyi taktikler verdiyse bu galatasarayı hemde çok rahat yeneriz. galatasarayın en kötü sezonu.
Erenozdenn 16.01.2016, 12:44 http://www.kadronukur.com/uploads/squads/c5262677c8-99351.png (http://www.kadronukur.com/squads/view/c5262677c8-99351.html)
Yönetici notu : Link düzeltildi
Sivasli010 16.01.2016, 13:00 http://www.kadronukur.com/uploads/squads/850e7a3ed8-99358.png (http://www.kadronukur.com/squads/view/850e7a3ed8-99358.html)
Yönetici notu : Link düzeltildi
GS bugün bize karşı hızlı kanat oyuncuları ile oynayacak.. Bi geçede Şınaydır bir geçede Yasin bizi zorlayacak... Bu Yasin çoh cinime gidiyor ama adamların kadrosunda. Bize karşı yaptığı sahtekarlığı hiç unutamıyorum... Bizim ise kanatları karşılamaya karşı silahlarımız Ziya ve Çağatay... Çağatay ilk defa oynayacak ziya ise geçmiş maçlarda gördüğümüz için söylüyorum rakiplerin altın madeni... Çok üzerimize gelecekler bu görünen bir gerçek... Cicinho ve John Boye nin olmayışı bizim için handikap teşkil edecek... Tek sıkıntımız şu anda bu iki bölge... Orta sahadan top taşıyacak adamımız var (Etzaz Ussain) topa basacak karşılayacak adamımımız da var (D.Kone) İleri servis edecek oyuncumuzda malum mevcut (Aatıf) gol öyle yada böyle atacak da tamam diyelim (ya Texeira ya Tanase yada Hasan Kabze) Kalede de sorun yok, ama gel gelelim kanatlara dersek çok sıkıntılı bir durum. Heleki bu GS maçı ise daha da sıkıntılı. Adamlar rakibi baskı altına almak için tüm hırçınlığı agresifliği ile saldıracaklar. 17/17 yapacuuh diyorlar. İnşallah korktuğumuz başımıza gelmez, şurdan iyi bir sonuç alırız...
Elbeyliliyiz 16.01.2016, 13:05 Bizi cantada keklik sanan GS raya. süpriz yapabiliriz.
sivaslıadem 16.01.2016, 14:39 cicinhonun olmaması ve sahtekarları görmezden gelecek hakem faktöründen dolayı korkmuyor değilim
önce haddimizi bilerek kendi oyunumuzu oynayalım
geride hata yapmazsak rakip zaten strese girecektir bu da bizim işimize gelir
sürpriz gol(ler)le neden olmasın
orhan_sivasli 16.01.2016, 15:43 Onlar bizi hafife ali bizde onlari yeneruk
TheAbrek 16.01.2016, 15:50 Digiturkplayden 10tl maçı seyretmek isteyen pm
Setkus
Çağatay ibrahim omeuri ziya
Kone
Husein tanase
Burhan Aatıf
Texeira
Bu sekilde cikarsak en az 1 puan aliriz.
SİVAS ta ikamet etmeyenler için kombine kampanyası yaptık. konuyu ve yorumları okuyun.
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39648
sirseri58 16.01.2016, 16:54 sagol kardes, morelimi bozdugun icin. Bizim millet hic positif dusunemiyior.
abı dusuncemız tabııkı kazanmaktan yana ama bu yaptıgım tespıtın bı cok örnegı var...paranın fazla olduğu heryerde mutlaka şıke vardır...akşam gorecez ınşallah tersı olurda puan alırız
Yeni transferlerimizden Hasan Kabze - Hussain - Oumari ilk onbirde arkadaşlar
Kamil Grosicki 16.01.2016, 17:48 Tanase neden yok? Lisansıda çıkmamış
Erenozdenn 16.01.2016, 17:49 11 de İ. Akın var iyi mi. bir anda umudumu yitirdim maça olan. Umarım yanılırım
http://i.hizliresim.com/gZOoQ3.png
çorluluyiğido 16.01.2016, 17:58 Tanase neden yok? Lisansıda çıkmamış
lisansı çıkmadığından olabiir mi?lisansı çıkarılmayan adam nasıl oynasın:D
midfielder7 16.01.2016, 19:25 ilk yarı itibari ile oyunumuzu biraz daha ileri taşıdığımız ortada ilk golde İbrahim Öztürk yaktı yine bizi oumari 2.golde hatalı olmasına rağmen çok îyi İbrahim Öztürk'ün açıklarını kapatmaktan yoruldu husseinde uyum sürecini atlatınca çok iyi olacak takım iyi yolda
Defans olarak cok uyumsuz bir goruntu var ibrahim tecrubesindeki bir futbolcu öyle penaltı nasıl yaptırıyor anlamıyorum 2. Goldeki omar in pozisyon hatası çok acemice oldu böyle goller yersen bırak gsyi hiç bir takımdan puan alamazsın ayrica çok pozisyonumuz var gol yine atamıyoruz ömrümüz galatasarayi orada yenmeye yetecek mi acaba!
Arkadaşlar kimse korkmasın bu takım haftaya şov yapar. Transferlerimiz mükemmel hussain bir başka mükemmel. Ben oynanan futboldan memnunum izleyenlerinde öyle olduğunu düşünüyorum sanırım i.akın çıkarılmalı yerine yeni forvetimizi görmek istiyorum... bu arada hussain gerçekten mükemmel ötesi mükemmel bu kadar mı profosyonel ve yetenekli olur bir insan
otceken58 16.01.2016, 19:31 Bu hakemlemi yeneceğiz gol atamasalar hakem atar yine olur sorun yok...
Takıma gelince hala gol hariç bence iyiyiz ancak takımın aatif gibi tüm oyuncularında istekli olması gerekiyor. Beykan huseyin Çağatay çok iyiler İbrahim akının yeri yok takımda sol kanat hiç kullanmadı ve maalesef 2-0 yeniliyoruz
menesakin 16.01.2016, 19:50 İbrahim Akın bu takımda nasıl oynar Allah aşkına biri açıklasın.
MOS-BY-58 16.01.2016, 20:00 Bu Oumari yaramaz
MOS-BY-58 16.01.2016, 20:01 Hussain fena degil gibi
MOS-BY-58 16.01.2016, 20:03 Ama takima hala saglam bir forvet lazim. Ilk yaridan bi farkimiz yok: istatistikler bizim 3 puan baskalarinin.
MOS-BY-58 16.01.2016, 20:07 Derkeeennn teixera'nin golü geldi. Macta yoktu ama golünü atti. Bize böyle adam lazim. Insallah hep böyle olur.
FUTBOL NETICE OYUNUDUR
58gürün58 16.01.2016, 20:25 Cüneyt Çakır maçın içine etti sağolsun. Bize defans lazım aslına bakarsan. İbrahim bitmiş çünki.
58gürün58 16.01.2016, 20:27 Ayrıca hasan kabze enaramodan daha kötü maçın başından beri koşuyor boş beleş
çorluluyiğido 16.01.2016, 20:35 cüneyt çakır ALLAH BELANI VERSİN.çoluğundan çocuğundan çıkarsın.ALLAH SENİN BİN BELANI VERSİN adi satılmış KÖPEK haram zıkkım olsun.HAKKIMI SANA helal etmiyom.
boşuna hakeme veryansın yapıyorsunuz gol attınızda hakemmi vermedi. asıl suçlu bu kadro ile bu maça çıkan okan buruk. galatasaraya maçı vermek iççin baya uğraşmış. emekli ibrahim akını oynatarak takımı eksik bıraktı. koşmaya mecali kalmamış hasan kabze kötü taktik yazıklar olsun. seni hoca diye getirende kabahat
B.Demirci 18.01.2016, 13:20 Eskişehir maçıyla başlayıp en az 30 puan toplamalıyız. İşi zora soktuk ama biz zoru severiz.. 40 puanın üzeri bizi amacımıza ulaştırır..
|