Orijinalini görmek için tıklayınız : Transferleri nasil buluyorsunuz?

Sivasli010
11.01.2016, 21:39
http://nl.tinypic.com/r/dmg29u/9

karamik
11.01.2016, 21:52
Konu açarken anket koyabilirdin.Transfer konusunda Tanase gibi bir Ada'm alındı ki bu isim Sivasspor tarihinin en sansasyonel oyuncusu umarım aşı tutar eğer tutarsa bu Adam çok defans oyuncusunun belini kırar

Murat ARICI
11.01.2016, 21:56
isimler güzel elbette..ama uyum süreci nasıl olur bunları sahada göreceğiz inş. ilk maçta galibiyetle başlarız büyük moral olur

yiğido58sinan
11.01.2016, 21:57
iyi buluyorum. başka soru? :D

flarcone
11.01.2016, 22:19
davidi baya yakışıklı hasanı tarzan gibi oumarı da berber tipi var. hussain caminin genç muezzini edasında tanase çay ocağı sahibinin boşları toplayan oğlu gibi. (meslekleri küçük görmüyorum çevremde bu işi yapanlara simaen benzedikleri için teşbih yapıyorum )

Sivasli010
11.01.2016, 22:39
Hasan Kabze: Tercubeli futbolcu ama sonradan oyuna girerse daha faydali olur bence

Cristian Tanase: Eger Aatifle iyi uyumsaglarsa muhtesem ikili olurlar, cok kaliteli , teknigi ust duzey ve son vuruslari cok saglam

Ettaz Hussain: 22 yasinda, molde uefa maclarini izleyenler bilir, cok cabuk oyuncu ve oyunu iyi okuyor , iyi pas atiyior

Texeira: Groningenda vasat oyuncuydu , amerikada en iyi forvetiydi . Yani kapali kutu hepimiz bakip gorucez insallah basarili olur

Oumari: hic bir fikrim yok :) Ama futbolcu tipi var:)

menesakin
11.01.2016, 23:53
Valla ne diyim yönetimden beklediğimin üstünde performans geldi ama beni bi tek Tanesi heyecanlandırdı. Menajerinin Becali olduğunu duyunca daha bi ısındım herife. Hakkımzda hayırlısı ama sahada Eneramo yu görmeyeceğim için ayrı bir sevinç var bende

yigido yakup
11.01.2016, 23:56
Tavatir zorlu oldu ellaaamm

Ss"58"Ss
12.01.2016, 00:03
Yönetim sözünü tuttu sıra taraftarda :)

sivaslıadem
12.01.2016, 00:19
Valla genel itibariyle güzel olacağını ümit ettiğimiz transferler yaptık
Kapalı kutu olarak gördüğüm sadece texeria. O da aklıma rengifo,oldoni yi falan getirdiği için brezilya dışında amerika kıtasından aldığımız oyuncular hep fos çıktı. Ama oynadığı ligi takip edenlerin olumlu referans olması biraz rahatlatıyor, bizim sert ligimize uyum sağlar mi göreceğiz,
Hasan kabze ise yedek için alındı

As forvet bir tane daha alınması gerektiğini düşünüyorum

Umarım Muhsin Ertuğral in transferleri gibi değil de Rıza hocanın transferleri gibi bir transfer dönemi olmuştur

Bu takım daha iyilerini hak ediyor

eyuphulagu
12.01.2016, 00:56
Cristian Tenase hariç diğer 3 oyuncuda başarıya aç oyuncular...İçlerinde en kariyerlisi Tenase..Tenase yi almamız sadece tesadüf;Çin ligine gitmeseydi bu oyuncu nerede olurdu Allah bilir...Orada uyum sağlayamadığı için geri döenen bir oyuncu...Tenase nin ülkesi Romanya Avr. Şamp.finallerinde ama Tenase son yıl Çin liginde başarısız olduğu için kadroya alınmamış..Son 3-4 ayda Sivassporda C.Tenase başarılı olursa belki de Avr. Şamp.kadrosuna alınacak..Onun içinde bu iyi bir fırsat olacak...Hüseyin i Molde den tanıyoruz;adı geçen yıl da sivassporla anılmış ama olmamıştı;kısmet bugüneymiş...Alman 2. liginden gelen oyuncu Omari ise Okan hocanın uzun zamandır izlediği bir oyuncu..Kendisi Almanya da doğup büyümüş bir oyuncu..Bugün facebookta bir sayfada oyuncunun Türkçe konuştuğu söylenmiş...Eğer böyleyse uyumu da daha kolay olur..Ben bu oyuncunun başarıya aç bir oyuncu olduğunu düşünüyorum..Sol bek oynaması da iyi bir avantaj...Forvete gelince,forvet Amerikan liginde de son 3 yıldır oynasa da daha önceleri Hollanda da 1. lig deneyimi olmuş bir oyuncu;Avrupa ya da hiç yabancı değil....Bu oyuncu da çıkış arayan bir oyuncu;o da Amerikan emekli liginde çıkış yapamayacağını anlamış ki tekrar Avrupa ya dönme kararı almış.... O da biliyor ki Avrupa da kendini gösterirse ancak milli takıma seçilecek..Sivasspor bu oyuncu için de iyi bir şans...Transferlerin tamamı iyi gözüküyor ama uyum sorunlarını ne kadar çabuk aşarlarsa sivasspora o kadar çabuk uyum sağlayacaklar...Umarım bu süre çabuk aşılır...Gerçek olan sivassporun kesinlikle Uzun boylu ,güçlü ,kaleye sırtı dönük oynayıp pres yapacak bir santrafora ihtiyaç duyduğu......Bakalım g.s maçında kaç tanesi oynayacak..

serkan_ozcan58
12.01.2016, 05:11
Transferlerimiz videolardan izlediğimiz kadariyla iyi izlenim veriyor ikinci yarı transfer dönemi zor bir dönem olmasına rağmen kaliteli futbolcular aldık inşallah maya tutar ama sağlam bir forvet te almamız gerekiyor

68yasar58
12.01.2016, 07:03
Görünen oki son yıllarda yapılan en iyi transferler. Halen takımdan gönderilebilecek oyuncularda var alınması gereken en az iyi bir forvet daha.
taraftar olarak bunada şükür derken, gelenlerinde takıma katkı sağlayarak bizleri sevindirmelerini dilerim.

muspol58
12.01.2016, 07:16
hasan kabze hariç diger transferlerin hiç birini tanımıyorum inşallah faydalı olurlar sivassporuma yoksa işimiz yaş,hasan kabzede yaşını başını almış bu saatten sonra emekliliğini bekleyecek iyi bir yedek olacak

Talat 5858
12.01.2016, 07:50
yonetim bu defa dersine cok iyi calismis helal olsun

58g0kberk58
12.01.2016, 08:32
Cristian Tenase hariç diğer 3 oyuncuda başarıya aç oyuncular...İçlerinde en kariyerlisi Tenase..Tenase yi almamız sadece tesadüf;Çin ligine gitmeseydi bu oyuncu nerede olurdu Allah bilir...Orada uyum sağlayamadığı için geri döenen bir oyuncu...Tenase nin ülkesi Romanya Avr. Şamp.finallerinde ama Tenase son yıl Çin liginde başarısız olduğu için kadroya alınmamış..Son 3-4 ayda Sivassporda C.Tenase başarılı olursa belki de Avr. Şamp.kadrosuna alınacak..Onun içinde bu iyi bir fırsat olacak...Hüseyin i Molde den tanıyoruz;adı geçen yıl da sivassporla anılmış ama olmamıştı;kısmet bugüneymiş...Alman 2. liginden gelen oyuncu Omari ise Okan hocanın uzun zamandır izlediği bir oyuncu..Kendisi Almanya da doğup büyümüş bir oyuncu..Bugün facebookta bir sayfada oyuncunun Türkçe konuştuğu söylenmiş...Eğer böyleyse uyumu da daha kolay olur..Ben bu oyuncunun başarıya aç bir oyuncu olduğunu düşünüyorum..Sol bek oynaması da iyi bir avantaj...Forvete gelince,forvet Amerikan liginde de son 3 yıldır oynasa da daha önceleri Hollanda da 1. lig deneyimi olmuş bir oyuncu;Avrupa ya da hiç yabancı değil....Bu oyuncu da çıkış arayan bir oyuncu;o da Amerikan emekli liginde çıkış yapamayacağını anlamış ki tekrar Avrupa ya dönme kararı almış.... O da biliyor ki Avrupa da kendini gösterirse ancak milli takıma seçilecek..Sivasspor bu oyuncu için de iyi bir şans...Transferlerin tamamı iyi gözüküyor ama uyum sorunlarını ne kadar çabuk aşarlarsa sivasspora o kadar çabuk uyum sağlayacaklar...Umarım bu süre çabuk aşılır...Gerçek olan sivassporun kesinlikle Uzun boylu ,güçlü ,kaleye sırtı dönük oynayıp pres yapacak bir santrafora ihtiyaç duyduğu......Bakalım g.s maçında kaç tanesi oynayacak..

usta sondaki yorumuna kadar söyledigin herseye katılıyorum , ama texeiranın milli takımı dusundugunu pek sanmıyorum acıkcası. uruguay milli takımına hem de forvet olarak gidebilcek o kadar adam varken texeiraya sıra gelmez. bence texeiranın gelme sebebi amerikada yıllık $500.000 alıyosa bunun yarısı vergi yani $250.000 cebine para girer. burda bizim yonetim aşagı yukarı yıllık 700.000 euro verse cebine en kotu 600.000bin euro para girer yani kazandıgı paranın 2.5-3 katını alcak burda :D

Kokomo
12.01.2016, 08:58
Asla gaza gelmeyelim asla !

Bu sezonun başında da 7-8 transfer yapılınca millet uçmuştu yine ! Barrales, Danilo ... vb.

Dolayısı ile 4-5 hafta izleyelim, öyle değerlendirelim.

Dark Force
12.01.2016, 11:12
İyi bir forvet daha alırsak çok iyi olur

tanju_58
12.01.2016, 12:41
Asla gaza gelmeyelim asla !

Bu sezonun başında da 7-8 transfer yapılınca millet uçmuştu yine ! Barrales, Danilo ... vb.

Dolayısı ile 4-5 hafta izleyelim, öyle değerlendirelim.

Yönetimin buzamana kadar yapmış olduğu transferleri ve faydalarını göz önüne alırsak milletin bukadar uçmasıda tuhaf.10 senede yapılan transferlerde faydalı çıkan futbolcu bir elin parmağını geçmeyecek sayıdadır.Yönetim herzaman olduğu gibi ya tutarsa ile milli piyango oynamıştır.

vexol58
12.01.2016, 12:46
Transferler takıma uyum sağlasın ve artık özlediğimiz üst sıralara tırmanışa geçelim..:D

adres58
12.01.2016, 13:56
Mönc-Sivas (http://www.justintvizletir.com/medicana-sivasspor-monchengladbach-maci-canli-izle/)

ready
12.01.2016, 14:12
hele ligler bir başlasın o zaman transferler ne kadar etkili olacak görcegiz konuşmak için daha erken

58svs58
12.01.2016, 14:27
bu transferleri izlemek isteyen ancak harçlığına kıyamayan 18 yaşından küçük bir kardeşimize bir adet kombine hediye almak istiyorum. özelden yazarsa sevinirim

Sivasli010
12.01.2016, 17:47
Oumari bugun izleme sansi buldum, cok saglam oyuncu, i ozturk gibi saglam ve daha genc ve hizli

Külhan
12.01.2016, 20:13
Hic birisinin oyununu henüz seyretmis degiliz ama geldikleri takim itibarile cok mükemmel insallah bizde dahada mükemmel olurlar hele birde sivas kebabini tadarlarsa diyecek yok aman eranamo gibi olmasinlar kendilerine simdiden basarilar diliyorum.

kaplanlı
12.01.2016, 21:36
mecnun başkan sözünü tuttu.taraftar olarak karşılık vermemiz gerekiyor.ligin başlamasını heyecanla bekliyorum.gs yi yenerek başlarsak harika olur.inşallah sağlam bir takım olacağız.

34MUAMMER58
12.01.2016, 22:15
Bu konuyu ben açmayı düşündümde ,resim yüklemeyi bilmediğim yada beceremediğim için vazgeçtim, başlığın transfer edilen oyuncuların resimleri ve adlarıyla açılması görsel açıdan daha iyi olurdu,bunu site yönetimi yapsa memnun oluruz,TRANSFER edilen oyuncular hakındaki görüşlere gelirsek, HASAN KABZE=yaşı dezavantaj olsada ,tecrübesi ve fırsatçı olması,cezasahası dışından iyi şut çekmesi,asist yapmayı sevmesi sivaslı olması avantajolacaktır,1.5 yıl anlaşılmasıda normal ,ara transferde bundan iyisi olmaz enaz 2 maç kazandırır ,ETSAZ HUSEİN=Tanımıyorum ,videolarındanda birşey anlamadım,umarım iyi olur,aziz yıldırımın referansıyla alındığı söyleniyor,hakkındaki basındaki yorumlar olumlu,bunlar biraz moral veriyor kapalı kutu inşallh iyi olur.CRistian TanaSE=adını dahaönce duymuştum ancak,sivasspora gelince biraz daha ilgilendim,eski hocamız muhsin ertuğralın olumlu düşünceleri,haginin olumlu not vermesi,daha önce birçok takımın isteyip alamaması vs vs moral oldu,videolara göre gerçekten kaliteli oyuncu aldık diyebilirim,videolardaki kadar oynasın kafii ,atıfın yükü azaldığı gibi performansıda artacaktır.DAvid TExeira=videolarına bakıp değerlendirirsek ,son vuruşları ve tek vuruşları iyi olan oyuncu,araya iyi kaçıyor,istatistikleri öyle çokda kötü değil,tek başına forvete çare olmasada faydalı olacağını ümit ediyorum,hakkındaki daha önceki olumlu yazılarda iyi oyuncu olduğunu gösteriyor,
JOAN OUMARİ=Alman 2. ligi de olsa iyi transfer sayılabilir,yine videolarına bakarak yorum yapacak olursam ,stoperlerde olması gereken önsezi [rakipten 1 sn önce düşünüp hamle yapmak]fazlasıyla var,hava toplarındada iyi,topları dan dun çıkartmıyor olumlu pas olarak kullanıyor,ağır stoper değil ,ziyanın arkasını toplayacak gibi duruyor, elbetteki tüm transfer edilen oyuncuları kısa videolarına bakıp değerlendirmek olmaz,asıl değerlendirmeyi maçlar başlayınca göreceğiz,umarım hepside iyi çıkar .sadece tanese tutsa yeter ,hepside kalitelerini sahaya yansıtırsa sivassporun 1 2 maç haricinde yenileceğini sanmıyorum,ilk 10 içinde ligi bitiririz ,genel olarak yapılan transferlerden memnunum ,emeği geçen herkese teşekkür ederim,ara transferde bundan iyisi şamda kayısı:D

avare
12.01.2016, 22:18
burhana altarnativ bi oyucu daha alinsa iyi olur

çorluluyiğido
12.01.2016, 22:34
bir pivot santrafor ve bir hızlı kanatla şu transfer dönemini kapatırsak dadından yinmez:D

Sivasli010
12.01.2016, 22:39
Bu konuyu ben açmayı düşündümde ,resim yüklemeyi bilmediğim yada beceremediğim için vazgeçtim, başlığın transfer edilen oyuncuların resimleri ve adlarıyla açılması görsel açıdan daha iyi olurdu,bunu site yönetimi yapsa memnun oluruz,TRANSFER edilen oyuncular hakındaki görüşlere gelirsek, HASAN KABZE=yaşı dezavantaj olsada ,tecrübesi ve fırsatçı olması,cezasahası dışından iyi şut çekmesi,asist yapmayı sevmesi sivaslı olması avantajolacaktır,1.5 yıl anlaşılmasıda normal ,ara transferde bundan iyisi olmaz enaz 2 maç kazandırır ,ETSAZ HUSEİN=Tanımıyorum ,videolarındanda birşey anlamadım,umarım iyi olur,aziz yıldırımın referansıyla alındığı söyleniyor,hakkındaki basındaki yorumlar olumlu,bunlar biraz moral veriyor kapalı kutu inşallh iyi olur.CRistian TanaSE=adını dahaönce duymuştum ancak,sivasspora gelince biraz daha ilgilendim,eski hocamız muhsin ertuğralın olumlu düşünceleri,haginin olumlu not vermesi,daha önce birçok takımın isteyip alamaması vs vs moral oldu,videolara göre gerçekten kaliteli oyuncu aldık diyebilirim,videolardaki kadar oynasın kafii ,atıfın yükü azaldığı gibi performansıda artacaktır.DAvid TExeira=videolarına bakıp değerlendirirsek ,son vuruşları ve tek vuruşları iyi olan oyuncu,araya iyi kaçıyor,istatistikleri öyle çokda kötü değil,tek başına forvete çare olmasada faydalı olacağını ümit ediyorum,hakkındaki daha önceki olumlu yazılarda iyi oyuncu olduğunu gösteriyor,
JOAN OUMARİ=Alman 2. ligi de olsa iyi transfer sayılabilir,yine videolarına bakarak yorum yapacak olursam ,stoperlerde olması gereken önsezi [rakipten 1 sn önce düşünüp hamle yapmak]fazlasıyla var,hava toplarındada iyi,topları dan dun çıkartmıyor olumlu pas olarak kullanıyor,ağır stoper değil ,ziyanın arkasını toplayacak gibi duruyor, elbetteki tüm transfer edilen oyuncuları kısa videolarına bakıp değerlendirmek olmaz,asıl değerlendirmeyi maçlar başlayınca göreceğiz,umarım hepside iyi çıkar .sadece tanese tutsa yeter ,hepside kalitelerini sahaya yansıtırsa sivassporun 1 2 maç haricinde yenileceğini sanmıyorum,ilk 10 içinde ligi bitiririz ,genel olarak yapılan transferlerden memnunum ,emeği geçen herkese teşekkür ederim,ara transferde bundan iyisi şamda kayısı:D

Aynen kardes ama bende yapamadim, bir zahmet birisi yapsin ve bu konuyu atsin (yeni futbolcularin resmini) ve site yoneticilerde baslik altina atsin

ready
13.01.2016, 07:17

yok hagi olumlu not vermiş yok aziz yıldırımın refaransıyla alınmış bizim yöneticilerne yapıyormuş bu arada merak ettim sivasspor kulübüne şöyle saglam bir de sportif teknik direktör lazım

yiğido58sinan
13.01.2016, 07:44
Yeni transferler oldukça iddialı
Antalya kampına katılan sonYiğidolar, FANATİK aracılığıyla iddialı mesajlar gönderdi:Her şey Sivas için... - Sivasspor
Sivasspor’un yeni transferleri resmi sözleşme imzaladıktan sonra dün takımın Antalya’daki kampına katıldı.
Almanya 2. Lig ekiplerinden FVS Frankfurt’tan alınan stoper Oumari’nin yanı sıra son olarak Amerika MLS’te Dallas forması giyen David Texeira FANATİK’e açıklamalarda bulundu.
Uruguaylı Texeira, “Türkiye’de hedefleri olan bir kulübe geldim. Burada önemli yıldızların oynadığını zaten biliyordum. Benden beklenen gol katkısı sağlamak. Amacım Sivasspor’un başarısı” dedi.
Lübnan asıllı olan ve Türkçe de bilen Oumari ise, “3.5 yıl boyunca Sivasspor’da oynayacağım. Hedefim burada iz bırakmak. Takımı bulunduğu sıkıntılı durumdan kurtarmalıyız” diye konuştu.

kaynak:fanatik

34MUAMMER58
13.01.2016, 08:17
yok hagi olumlu not vermiş yok aziz yıldırımın refaransıyla alınmış bizim yöneticilerne yapıyormuş bu arada merak ettim sivasspor kulübüne şöyle saglam bir de sportif teknik direktör lazım

İnsanların büyük çoğunluğu kendinden üstün,kendine akıl verecek , kimsenin olmasını istemez,bu hem türklerin huyudur ,hemde dünyadaki milyonlarca insanın huyudur,öyle X 1 adamı, sportif direktör yapıp,bülente ,sergene,okana ,r.carlosa direktörlük yaptıramayız,bunedenle,daha önceki sportif direktör denemeleri fiyaskoyla sonuçlandı,ancak şöyle olabilir ki ,oda çok zor görünüyor,futboldan,futbolcuda n,anlayan,dünya futbolunu takip eden ,kafasında futbolcu envanteri olan tam keşfedilmemiş yüzlerce futbolcu ,bunları transfer sezonunda hocaya tavsiye edecek ,yönetimde yer alacak 1 kişi yönetime girerse olur,ayrıca öyle tavsiye edenlerede kızmamak lazım,bugün ülkemizde evlenen milyonlarca insan, onun bunun tavsiyeleriyle evlenmiştir:Dyoksa bilmemne dağının ardındaki köydeki ,dünya güzeli kızı kim görüpte alacak :D1 örnek vermek gerekirse,ankaragücüne emenike tavsiye ediliyor,antrenmanlara filan çkarıyorlar,yöneticiler beğeniyor, ancak hoca beğenmiyor,yolluyorlar,karabük başkanına tavsiye ediliyor,başkan bu çocuğu al zarar etmezsin diye ,bizde oynayamaz belkide sizde iş yapar diye ,20 bin $ paraya gidiyor,o emenike karabüğü ligde tuttuğu gibi, takımına 9 milyon € kazandırdı ,aynı şey bizede olabilir,futbolcuların yaşı genç ,kazandıkları paranın 4 5 katını kazanmak ellerinde,neden olmasın diyelim.

kagansenbas
13.01.2016, 10:53
İlk eksiğimiz olan iyi bir bitirici yani forvet almadıkça alınan tüm futbolcular boş gibi gözüküyor. İyi orta sahalar asistçiler hatta takıma bir 10 numara kazandırmış olabiliriz ama gol atamayınca bu adamlar da boş yere fiyatlarını düşecek. Yazıkk

aozdemir
13.01.2016, 11:55
çok iyi.............

kagansenbas
13.01.2016, 19:31
Yok mu yeni forvet haberi falan... sağlam forvet gelmedikçe şu an ki konumumuzdan uzaklaşamayız. bilgisi olan arkadaşlar bizlerle de paylaşırsa seviniriz :)

BSMM 1964
13.01.2016, 22:40
Bu giden 6 oyuncu ne verdi sivassporuma kocaman bir O gelen oyuncular bunlardan iyi olacak ki ben inanıyorum 2 -3 maç sonra takıma tam adapte oldularmı seyir zevki güzel golleri sıralayan takım olacağız aatıfında yükü hafiflemiş olur. takımımızı ben ilk yarıdan daha iyi buluyorum inşaallah yanılmam.

alaattin 5858
14.01.2016, 09:30
amaç ligde kalmak ise yeter fazlasına gerek yok zaten busaatten sonra başka hedef olmaz amaç Avrupa ise sezon başında ona göre transfer yapılması lazım.

ReFRaCToRY
14.01.2016, 09:50
Takımın bütün hücum yükü Aatıf'ın üstündeydi, Aatıf'ı kilitlemeyi başaran her takım bizden puan ya da puanları rahatlıkla alır nitelikteydik fakat yapılan Tenase ve Hussain transferleri nokta atışı olmuştur ki forvete alınan David Texeira da hızlı orta sahayı düşününce başarılı bir transferdir. Hasan Kabze transferine ilk söylenti çıktığından beri karşıydım, hala da karşıyım. Özellikle açıklamalarında değindiği "Baba toprakları" konusu beni iyice kızdırıyor. Madem baba ocağını o kadar iyi biliyordun da daha önceki yıllarda bu takıma asıl katkıyı sağlayabileceğin zamanalrda bu takım sana talip olmuşken niye gelmedin baba ocağına, diye sormazlar mı adama? Neyse daha fazla sinirlenmeden defansa geçeyim. Oumari bana göre tam bir kapalı kutu fakat fiziği hiç fena değil, umarım o da fayda sağlar takımımıza.

EDİT : Ayrıca süper lige çıktıktan sonra yaptığımız transferlerin en sağlamları hep devre arası transferler olmuştur. Bu geleneğimiz umarım bu transfer dönemi için de geçerli olmuştur ve uzun yıllar katkı sağlayacak nokta oyuncular almışızdır.

adres58
14.01.2016, 10:21
Takımın bütün hücum yükü Aatıf'ın üstündeydi, Aatıf'ı kilitlemeyi başaran her takım bizden puan ya da puanları rahatlıkla alır nitelikteydik fakat yapılan Tenase ve Hussain transferleri nokta atışı olmuştur ki forvete alınan David Texeira da hızlı orta sahayı düşününce başarılı bir transferdir. Hasan Kabze transferine ilk söylenti çıktığından beri karşıydım, hala da karşıyım. Özellikle açıklamalarında değindiği "Baba toprakları" konusu beni iyice kızdırıyor. Madem baba ocağını o kadar iyi biliyordun da daha önceki yıllarda bu takıma asıl katkıyı sağlayabileceğin zamanalrda bu takım sana talip olmuşken niye gelmedin baba ocağına, diye sormazlar mı adama? Neyse daha fazla sinirlenmeden defansa geçeyim. Oumari bana göre tam bir kapalı kutu fakat fiziği hiç fena değil, umarım o da fayda sağlar takımımıza.

EDİT : Ayrıca süper lige çıktıktan sonra yaptığımız transferlerin en sağlamları hep devre arası transferler olmuştur. Bu geleneğimiz umarım bu transfer dönemi için de geçerli olmuştur ve uzun yıllar katkı sağlayacak nokta oyuncular almışızdır.

Hasan Kabze yi yanılmıyorsam bir kere istemiştik. Tabii hafızalarımda yanılmıyorsam. Nasip bugüne imiş lakin yaş olarak gecikmiş bir transfer... O zamanlar Kazan, Montepiller gibi takımlar devreye girmiş Avrupa macerası diye sineye çekmiştik (yanılmıyorsam) Şimdi bizde öyle yada böyle bize canını dişine takarak oynaması gerekiyor. Bu takımın şu anda David Texeria nın durumuna göre kadroda kendisine yer bulma durumu mevcut. Bakınız İbrahim Öztürkte geldiğinde veryansın etmiştik. Şimdi gayet memnunuz. Cicinho gibi kendini kabul ettirdi. Kızmayalım, inşallah Hasanda onlar gibi çıkar diye bekleyelim. Ayrıca Tanese ve özellikle Hüseyinden umutluyum. Dediğiniz gibi Aatıfın yükünü hafifletip daha rahat alan bulacaktır. Oumariyi ben son Mönşüngılahbah (diyemiyom ismini) maçında çok beğendim. Riskli oynamıyor müdahelelerde geç kalmıyor ve oyuna giriyor, servis yapabiliyor. Geldiği takım belki alman ikinci liginin vasat üstü takımı olabilir ama benim performans olarak hoşuma gitti ve en hazır oyuncu olarak gördüm. İnşallah yanılmam. ayrıca dikkat çeken bir noktada gönderilmesi istenen Çağatayın performansı oldu. Beni oldukça etkiledi. Bindirmeleri, özgüveni, yaşına rağmen rahat tavırları gayet iyiydi. Diğer gençlerimizde(sonradan oyuna giren) iyiydi ama Çağatay daha hoş oynadı. Galata maçında Cicinhonun cezalı olması o mevkiye hazırlandığını düşüncesi doğdu bende...

Dediğiniz gibi devre arası transferlerinde genelde başarılıyız. Tabii istisnalar hariç...

Bakalım Cumartesi günü bu kadroda kim oynayacak ve nasıl bir görüntü çizecek. Doğrusunu söylemek gerekirse çok meraklıyım...

Besyo_cu
14.01.2016, 14:48
Tanase Milli Takım, Şampiyonlar Ligi ve Uefa Avrupa ligi gibi bir çok alanda forma giymiş son derece tecrübeli ve kaliteli bir oyuncu. Çin'de geçirdiği süreçte biraz hamlamıştır, 3 - 4 maç sonra kendisine gelip ligin elit oyuncularından birisi olacaktır.

E. Hussain ise, Avrupa'nın en formda ve gözde takımlarından birisi olan Molde'nin orta alandaki dinamosuydu hem genç hemde çok yetenekli bir oyuncu yada en kötü ihtimalle her haliyle orta alanda ki bizim kazmalardan daha iyi olacağı garanti...

Hasan Kabze hem yaşı hemde oyun stili ile Sivasspor'da 90 dk oynayacak oyuncu değil ancak forma giydiği süreçte inşallah takıma önemli katkıları olur

Texeira için Groningen'de forma giydiği ilk sezon yeni Luis Suarez lakabı takılmış, kalitesi hızla artan Amerika liginin en iyi oyuncularından ve son vuruşları iyi yetenekli bir oyuncu olarak gösteriliyor.

Oumari benim için tam bir kapalı kutu 27 yaşında ve genellikle Almanya 2. liginde forma giymiş bir oyuncu. 1.87'lik boyu ile defansta ve ön libero da nasıl bir performans gösterecek bilmiyorum. Almanya'da bulunan ve maçları takip eden gurbetçi hemşehrilerimizin daha sağlıklı ve faydalı görüş belirteceğini düşünüyorum.

Şuan için forvet hattında 90 dk oynaması imkansız olan Hasan Kabze ve Amerika liginden gelen Texeire harici forvetimiz yok. Batuhan ve Eneramo'nun da gönderilmesinin ardından zaten yetersiz olan forvet hattımız iyice dibe vurdu. Bence mutlak suretle en az 1 tane daha nokta santrafor alınması lazım.

Ayrıca defansın ortasına da 1 tane banko oynayacak oyuncuya ihtiyacımız var. Boye çok dengesiz her haç kırmızı görme ihtimali çok yüksek, İbrahim Öztürk'de ilerlemiş yaşı nedeniyle eski çabukluğunun çok gerisinde 1 tane sağlam stoper alırsak ligi orta sıralarda bitirir önümüzdeki sezon ise oturmuş bir kadro ile mücadele ederiz.

avare
14.01.2016, 22:30
gs ve eskisehir maclarindan sonra vorvet alip almayacagimiza karar verirler oda gelip takima alisimdiyene kadar sezon biter

kagansenbas
14.01.2016, 22:39
FOOOOORVVEEEEEEETTTTTTTTT

YÖNETİM DUY BİZİ !!!

mustafa58aa
15.01.2016, 08:06
inşallah faydalıoplurlar hernedense bilmiyorum ama pasyapmayı unuttular hani o eski brezilya ftbolu kalmadı oyuncu kalitesi yükseldikce pasoranı düşüyor seyirzevki kalmıyor inşallah iyiolur bundan sonra önemliolan bu sezon ligde kalmak herşeydn önce

kakikli
15.01.2016, 09:46
mersin ve alt ligdeki takımlardan finansal fair play çerçevesinde puan siliniyormuş. her ne kadar yönetimimizi eleştirsekte, kulübü batağa sürüklemeyip bugünlere getirdikleri için hepsine çok teşekkürler...

dibba58
15.01.2016, 10:16
Elbette ki yapılan transferlerin yeterli olup olmadığı lig başlayınca belli olacak.İnşallah hepsi üst düzey oynayıp takımı düştüğü bu durumdan kurtarırlar diye umut ediyoruz.Biz taraftarlara göre transferler vasat.taraftar olarak iyi bir santrafor beklentisi içindeydik. Zira takımın en belirgin sorunu bitirici bir santraforun olmayışıydı. Ne kadar üst düzey oynarsak oynayalım puan vermiyorlar. Şampiyonlukta küme düşmede puana bağlıysa artık bu saatten sonra bize iyi oyun değil puanlar gerekiyor. hal böyle olunca zıkkım topun o direkler arasını geçmesi gerekiyor. Eeee bunu becerecek adam nerede.santraforsuz olmuyor Gardaş. Kanadı kırık kuş misali uçmak istiyoruz, emekliyoruz,debeleniyoruz. 'Her şey var tuz yok'

çorluluyiğido
15.01.2016, 16:33
KALECİLER:
-setkus
-korcan
-alper doğan
DEFANS
-joan oumari
-ibrahim öztürk
-john boye
-kerem onaylı
SAĞBEK
-Cicinho
-çağatay çeken
SOLBEK
-erkan kaş
-ziya erdal
ORTASAHA
-Adem koçak
-yiğit incedemir
-djakaridje kone
-etzaz hussain
-mehdi tewfik
-yekta kurululş
-atıf şeyşu
KANATLAR
-burhan
-dani abolo
-beykan şimşek
-cris tanase
-ibrahim akın
-erkan kaş
FORVET
-jero barrales
-david texeira
-hasan kabze
-tunahan
-(belki yeni transfer)

kadro derinliği gerçekten çok iyi.şuan için anadolu klüpleri arasında kasımpaşa,bursa,trabzondan sonra en iyi kadro bizde.1 yeni forvet alınırsa süper olur.

-kalede setkus gibi(maşalah)çok iyi bir kalecimiz var.beğenmeyenler kötü kaleci görmemiş
-defans 4lüsünün erkan-oumari-boye-cicinhodan oluşacağını düşünüyorum
-önlerinde kone-etzaz husainin oynaması çok mantıklı olur.atağa zor çıkan bir takımız.kone kesici görevinde.yanında mutlaka topu ileri taşıyacak oyuncu olmalı.(huseyin)
-kanatlarda ben büyük bir rekabet olucağını düşünüyorum.ama tanase ve beykanın formayı alacağını düşünüyrum.abolo son hazırlık maçında çok istekliydi
-forvette şuan için texeira favorim.oynamadan bişey demek doğru değil ama benim tahminlerim bu.

34MUAMMER58
17.01.2016, 11:05
SİVASSPORun hertakıma karşı oynayacağı ,hertürlü taktik anlayışına uygun kadrosu var,elbetteki büyük çoğunluğumuzun hayalindeki forveti alamadık henüz,10 15 dakkalık oyuncu hasanı kurtarıcı olarak görmek anlamsız,zaten bana göre hasanın alınması bile anlamsız tıpkı, futbolu kafasında bitirmiş i.akın ve yekta gibi ,hüsein kalitelikumaş olduğunu belli etti,golü atan texserada kaliteli bir gol attı ,i.akının yaptığı ortaları sağdan cicinyodan,soldan taneseden çok alacak ,ondan umutluyum,omairiyi 1 hatayla harcamak olmaz,ondan bi ümit olmasını,da costa olmasını beklemem,umarım birazdaha dikkatli olur,benim için zurnanın zırt deliği tanese transferidir,o iyi çıkarsa ,diğer tüm eski ve yeni oyuncularımızın performansı artacaktır,yine diyorum,eğer kulübe mali yük olmayacaksa hasanla sözleşmeyi fes edip yerine daha iyi golcü almalıyız,ve mutlaka transferin son günüde olsa ,hızlı,güçlü,fizikli,golcü forvet almalıyız

burhann58
17.01.2016, 15:43
Transferlerimiz gayet yerinde ama cicinin ortalarını ya gole cevirecek yada arkadasına indirip attıracak cerek gibi 1 pivot santrafor lazım 1 de saglam stoper aldık mı takım tamamdır diye düşünüyorum