Orijinalini görmek için tıklayınız : Sükunete Davet

asabibaba
25.01.2016, 17:52
http://img.haberler.com/haber/590/sgc-baskani-unsal-dan-10-ocak-calisan-gazetec-8046590_x_o.jpg

SİVASSPOR'A SAKİNLİK ŞART

Dün itibarıyla Sivasspor'un nasıl bir sıkıntıya girdiğini gayet iyi biliyorum. Bir zamanlar daha müşgül durumlarda, çareler üretme becerisini
yaşayanlardanım. Çok sıkıntılı ikinci sezonumuzda Bülent Uygun'u 5 dakikadan daha kısa bir sürede teknik direktörlüğe getirme kararımızdan sonra, Uygun şayet başarısız olsaydı tek suçlu ben olacaktım! Çok şükür o sıkıntılı ve riskli günleri atlattık ama bugün itibarıyla yine normalin ötesinde sıkıntılıyız.
Tecrübelerime dayanarak yazıyorum; Öncelikle tepeden tırnağa herkes sakin olacak. Öylesine sakin olmalıyız ki, bu sakinlik ve sağduyu futbolcularıda direkt olarak etkileyecek. Dün Sivasspor %68 ile çok başarılı bir futbol sergilerken yenildiyse, sebebi şanssızlık değil, bir an önce gol atma telaşı ve psikolojik sakinliğin tesis edilememesindendir.
Maçın önemli dakikalarını tekrar tekrar izledim. Beykan kumaşı çok iyi futbolcu olmasına rağmen iki yüzde yüz gol kaçırdı ve telaşla tecrübesizliğin tezahürü olarak kırmızı kart gördü. Onu kimsenin hedefine koydurmamak için Okan Hoca özel bir görüşme yapacaktır zannederim.
Hatırlayın Antalya'nın Yılmaz Vural döneminde Fenerbahçe'yi yendikten sonra yanılmıyorsam 10 maç puan alamayıp küme düştüğü sezonu! Hele sabredin, telaş etmeyin aklınıza gelmeyen bir takımı altımıza alabiliriz. Henüz lig bitmedi ve önümüzde 45 puanlık 15 hafta var. Ben umudumu koruyorum, tavsiye ederim hepinizde koruyun...

Has Sivas`li
25.01.2016, 18:02
Panik yok, panik yok :D
Biz çakarız buradan :)

Sivasli010
25.01.2016, 18:08
20 puan lazim ve 15 macimiz var. Evet zor ama imkansiz degil, vallahi 2 gundur herkes dusucez filan filan yaziyior, birkerede pozitif olunya??? Boyle yapa yapa bizi gercekten dusuruceksiniz

MOS-BY-58
25.01.2016, 18:41
Sükunet amenna da nereye kadar! Asil lazim olan bir patlama degil mi?
Bakin ben sahsen 5 para etmez bir top oynayan genclerbirligi'e kesin düser gözüyle bakarken 2 macta 6 puani yeni teknik direktörleriyle kaptilar. Gerisi lafi güzaf.

Yahu en korktugum sey basiniza geldi! Seyyah gibi dolasan veya dolasmaya aday teknik direktörlerin duragi oldu. Oldu olacak bir de Yilmaz Vural gelsin de Süper ligde misyonumuz tamamlansin..

Tövbe Yarabbi...

DoomsDay58
25.01.2016, 18:45
Dünkü maça kadar ben %90 buralardan kurtuluruz gözüyle bakıyordum lakin hocanın ikinci yarı yaptıkları bütün umudumu aldı götürdü. O maçta her ne kadar takım iyi oynasa da altımızdaki bir takıma puan kaybetmek hem de iç sahada düzeltilmesi çok ama çok zor bir kayıp. Tabii bir de üstümüzdeki takımlar var, iş sadece bizde bitmiyor. Onların da pek aşağı gelmeye niyetleri yok. İçinde bulunduğumuz durum öncekilere göre çok farklı zira rakiplerimiz bu sefer çok çetin. Şimdi hal böyleyken nasıl umutlu olalım?

cengo64
25.01.2016, 18:52
Sukunet mi.İbrahim Akın la H. Kabze ile ve Okan ın inanılmaz salaklıkları ile kendimizden emin bir şekilde küme düşelim diyorlar yani.Herkesin artık bu saçmalıklara müdahale etmesi gerekir artık.

yiğido58sinan
takım tepe taklak gidiyor sükunet vakti mi? OKAN İSTİFA

SenSetik
Diyorya şair: Sükunet neyi halleder, yaran oyuk oyuksa!!!

Mehmet ATEŞ
25.01.2016, 19:15
Osmanlispor maçını kazanırsak herhangi bir sıkıntı yok aksi taktirde üzülerek söylüyorum bizi kimse kurtaramaz

otceken58
25.01.2016, 19:40
Bu kadar sükunetle 19 maç geçirdik. Yılmadık tüm mağlubiyetlere rağmen -10 derece olmasına rağmen kendi evinde boynu bükük kalmaya rağmen sükunet içinde transfer istedik galibiyet istedik evimize güle oynaya donmek istedik siz maç sonları tüm SÜKUNET İLE EVE DONME HAKKİMİZİ KULLANDİNİZ biz artık bağıra çağıra güle oynaya sessiz kalmadan maç sonu evimize donmek istiyoruz SÜKUNET İSTEMİYORUZZZZZ

triper58
25.01.2016, 19:45
Kardeşim şu Eskişehir maçını başka bir takım kaybetse yer yerinden oynar ne yönetim ne teknik direktör ne topçu kalırdı ayıp be utanın biraz.Tam tersi bu takıma bir uyarı lazım ciddi bir uyarı.

badof58
25.01.2016, 20:24
Fikret Ünsal'ı bile özler olduk, bu kadar beceriksiz adamlardan sonra ..

karamik
25.01.2016, 20:25
Ulan bu adama istifa diye çok bağırdım ama helal olsun çok doğru tespit yapmış fiko varken en azından konuşuyordu takımdan haberdardık keşke yönetime böyle bir adam alınsa

ankastre
25.01.2016, 20:27
fiko basgan ozledik seni gardaaas yine sozcu ol gardaaaas

Sabrimiz tasiyor fiko basgan ne sabiri sabirmi kaldi

mksivas
25.01.2016, 20:46
sukunet sukunet 15 mac var 20 puan lazım tabı su an g bırlıgı ıle armızda 5 puan fark var tabı rakıpler armut toplarsa bız arayıkapatırız elındekı fırsatı tep sonra sukunt sukunet ıstıkamet ptt lıgı sukunet sukunet bu hoca oyun okuyamıyor bu kafa yapısı ıle ıkı hafta sonra sukunet sukunet yazanlar ne yazacaklar gorecegız selamlar

alemdarlar
25.01.2016, 21:48
Osmanlı maçını kaybedersek mendili sallarız. Allah büyüktür diyerek Allah'a sığınıyoruz.
Allah'ım sen bizi koru ve kurtar.

Besyo_cu
25.01.2016, 23:23
Öncelikle ben Fikret ÜNSAL'dan özür diliyorum, basın sözcülüğü döneminde kendisini çok konuşuyor, gereksiz sataşıyor vs diye eleştiriyordum meğer adam sonuna kadar haklı ve Sivasspor'un hakkını savunuyormuş.... Fikret ÜNSAL'dan sonra ne basın sözcümüz oldu nede Sivas'ın hakkını savunan...

dibba58
25.01.2016, 23:27
Son üç yılımız hezimetler içinde geçti.Birileri hep bu sene dersimizi aldık aynı hataları yapmayacağız diye taraftarı oyalayıp durdu.Bu sene lig başında adam gibi transfer yapılmayarak bu duruma gelinmiş oldu.19 maçta 8 beraberlik iki galibiyetle biz elbette düşeriz.Hangi takımı yeneceğimizi düşünüyorsunuz.Bu takım dizilişi ile her takım bizi yener.Futbolcu biraz şahsiyetli olmalı.Diğer takım futbolcuları oynamıyor savaşıyor.Düşeceksek te savaşmadan terimizi kanımızı yeşil sahalara dökmeden düşmemeliyiz.

Elbeyliliyiz
25.01.2016, 23:35
Sukunet muhakkak gerekli ama kimse Sivassporumuzun kaderiyle oynamamali Kim sucluysa 2 tane 100 de yüz gol kaciyorsa ve bu Profesyonel Disi hareketten atiliyor , nasil bir sukunet lazim???? Okan hoca degisiklik yapmiyor zamaninda

ihtiyar yiğido
26.01.2016, 00:23
Kendi sahanda, rakibin olan Eskişehirspor'a 6 Puanlık maçı kaybedip, tehlikeli bölgeye demir attıktan sonra, camiayı sükunete davet etmek, yaygara yapmayın sessiz sedasız küme düşelim demektir. Kusura bakmayın bir Sivasspor sevdalısı olarak, adim adim uçuruma doğru giden sevdiğimi sessiz sedasız seyredemem ve hiç bir şey elimden gelmiyorsa, dikkat uçuruma gidiyorsun diye bağırırım, zati forumlarda da bunu yapıyoruz.

avare
26.01.2016, 00:46
allah askina ne sakinligi bu durumdan kurtaracagimizi sananlar ruya goruyor olmali isimiz cok zor i.akinla,hasan kabzeyle ,yekta kurtulusla ,ibrahim ozturle olacak is degil dustuk artik hic umidim yok

34MUAMMER58
26.01.2016, 01:03
Fikret ünsal basın sözcülüğünden ayrıldıktan sonra ,bu takımın ne basın sözcüsü oldu,ne takımın yol haritasıyla ilgili bilgi sahibi olabildik,ne transfer döneminde yetkili kişilerden transferlerle alakalı sağlıklı bilgi alabildik,ne hakem hatalarına gerekli tepkiyi koyabildik,hakemler hata yaptığında fikret bey maç sonunda o hakemi rezil kepaze ediyordu, şahsen ben özledim kendisini,sukunete ihtiyacımız varda,sivassporun bu duruma gelmesinin en büyük sebebi yönetimin vurdumduymaz tavırları,dediğim dedik ,çaldığım düdük tavırları,taraftarların fikirlerine ,ikazlarına kulak tıkaması,bu takıma gereksiz yaşlı ,verimsiz ,kendi takımlarını küme düşürmüş adamları almayın dedikçe ,kadroyu gereksiz oyuncularla doldurması yüzünden sıkıntı yaşıyoruz,arıza batuhanı tüm ikazlarımıza rağmen takıma ,türk futboluna kazandırma hevesi yüzünden sıkıntıdayız,elbetteki bu saatten sonra yönetimi eleştirmek ,istifaya davet etmek,takımın zaten bozuk olan moralini dahada bozmak gibi derdimiz yok,ancak bu takım hepimizin,ben bu takımı sevdiğimde ,gönül verdiğimde ,ne bu futbolcular vardı,nede bu yönetim vardı,sivassporlu taraftarlar geçmişte golduasına çıktı desem kaç kişi hatırlar?futbol öyle anlaşılmayan , karışık 4 bilinmeyenli denklem değil,herkes anlar onun içindirki milyonlarca insan iddaa oynuyor,transfer dönemi kapanıyor,artık tüm takımlar son kozlarını oynayacak ,sivassporun sıkıntısı belli,kolay golyiyoruz,zor gol atıyoruz yada hiç atamıyoruz,ümit kadro dışı olana kadar öyle çokda gol yemiyorduk,yerini henüz dolduramadık,kendi futbol görüşüme göre yönetimi ikaz etme hakkımız var,gereksiz gurur yapmanın anlamı yok,eğer defansa adam alınmayacaksa ümiti affedin,gol sorunu hasanla texserayla çözülecek gibi değil,mutlaka takımA puan kazandıracak kaliteli golcü alınması gerekiyor,takım gözümüzün önünde eriyor ,uçuruma düşüyor,umarım yönetim hiçdeğilse bu kıonuda ikazlarımızı dikkate alır sanmıyorumda neyse..

birdokuzaltiyed
26.01.2016, 08:33
Ayaklara hükmedecek beyinde akıl yoksa sakin olsan ne yazar, telaşlı olsan ne yazar.En az 10 sefer rakipleri geçme fırsatını kullanamayan insana kusura bakmayın telaşlı değil kelimenin tam anlamıyla "ahmak" derler.Evinde yoksun deplasmanda yoksun, 1 hafta yoksun 5 hafta yoksun 10 hafta yoksun.Bağıra bağıra batıyorsun, kılın kıpırdamıyor.Yıkıl git o zaman buralarda ne dolaşıyorsun.

mishka
26.01.2016, 08:54
Sükünet zamanı dersek bu Okan'ın yerinde kalması anlamına gelir, zaman gereken tedbirleri hızlı şekilde almak zamanı, buna da yetersiz olduğu belli olan Okan Hoca ile başlanmalı.

halilxx58
26.01.2016, 10:08
Eski Kaptanimiz Ugur Kavuk'tan destek mesaji!

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/12643008_10154569986723378_154 3989881352821827_n.jpg?oh=e31a 3362868bae0dd6df33699bcf48ec&oe=57400BE4

kaplanlı
26.01.2016, 11:31
bu söylediklerinize katılmamak elde değil.lakin okan hocayla bunu başarmak zor gibi geliyor bana.inşallah ben yanılırım.

poyrazer5858
26.01.2016, 13:13
burayı ağlama duvarına çevirdiniz. biraz sağduyu, sukunet ve kenetlenmeyle bugünleri de aşarız. ama önce taraftar üzerine düşeni yapmalı tribünleri doldurmalı takıma yöneticilere moral vermelidir.
içimizdeki bazı beyinsizlerin öldük bittik şeklinde feryatlarıyla bir yere varamayız.

pover58
26.01.2016, 14:20
zaman sukunet filan zamanı degil yönetim çare bulmak zorunda ya transfer ya transfer öncelikle bu okan buraya kadar olmuyor kardeşim yapamıyor derhal gitmeli ve yeni kan yeni heyecan tecrübeli bir hoca şart yoksa adres belli süper ligi bi dahada rüyamızda bile göremeyiz bu kadar net.

adres58
26.01.2016, 15:09
http://www.ajansspor.com/resim/uygn_isyn.jpg

ivet ivet...

Gun sukunut duvru.... Hırrrrr

adres58
29.01.2016, 16:14
Şşşşşttt.. Site sakin, site sessiz.

Musa dediysek Muuuuusaaaaaa demedikki canım...

sıvaslıgenç
30.01.2016, 02:11
Şunu anladım ligin en sükûnetli taraftarı Sivasspor taraftariymis.
19 hafta 0 futbol ve tam destek gerçekten alkislanacak bir durum.