Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor hak ettiği yere gelecek
SivasSpor.Com 27.01.2016, 06:45 http://resimzade.com/Show.html?i=46606&token=61552
Medicana Sivasspor, ligin 20'inci haftasında oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarına sıfırın altında 17 derecede gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.
Spor Toto Süper Lig’in 19’uncu haftasında kendi evinde oynadığı Eskişehirspor maçından 2-1 mağlup ayrılan Medicana Sivasspor, bir günlük iznin ardından Osmanlıspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Okan Buruk nezaretinde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ile başladı. Kırmızı-beyazlılar, hava sıcaklığının eksi 17 dereceye kadar düştüğü kulüp tesislerinde yaklaşık 15 dakika düz koşu yaptı. Daha sonra basına kapalı olarak devam eden antrenmana, sakatlığı bulunan Erkan Kaş, Yiğit İncedemir, Cicinho, John Boye ve Mehdi Taouil ile izinli oldukları öğrenilen Burhan Eşer ve Korcan Çelikay katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Djakaridja Kone ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenmanın soğuk hava nedeniyle kapalı salonda devam etti.
SİVASSPOR HAK ETTİĞİ YERE GELECEK
Teknik Direktör Okan Buruk, Eskişehirspor maçının kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, “Kafamızı havaya kaldırıp bugün tekrar çalışmalara başladık. Daha iyi olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Maçı değerlendirirsek bizim için çok rahat geçecek bir maçı kaybettik. Oyun içinde yaptığımız çok fazla doğru var ama belkide sonuçlandırmada sıkıntı yaşadık. Uzun haftalardır şanssızlık yaşıyoruz. Bu kadar çok fazla pozisyona girip, rakip kaleye bu kadar çok orta şut atıp bu kadar az gol atan takım şu anda ligde yok. Bugün ayağa kalktık. Takımımıza, oyuncularımıza inanıyoruz. Daha iyisini yapacağız. O yüzden kafamızda hiç bir soru işareti yok. Sivasspor hak ettiği yere gelecek” dedi.
MUSTAFA PEKTEMEK İLE GÖRÜŞMEDİK
Teknik Direktör Buruk, Beşiktaşlı Mustafa Pektemek’in Sivasspor’a geleceği yönünde çıkan haberlerle ilgili ise, “Herhangi bir görüşmemiz olmadı. Ama Beşiktaş’ın kendisini bırakma gibi bir düşüncesi olmadığını biliyoruz. Ayrılır mı ayrılmaz mı bilmiyorum ama şu an için bir görüşmemiz olmadı. En son Beşiktaş’ı bırakmayacağını söylemişti. Ama hücum hattına bir tane daha oyuncu takviyesi yapacağız. Yerlide çok fazla seçeneğimiz yok o yüzden yabancı olacak” diye konuştu.
muspol58 27.01.2016, 07:22 inşallah bekleyelim görelim okan hoca
Rallim58 27.01.2016, 07:39 Bize hak etmedigimiz aciyi, sanciyi yasattiktan sonra mi?
Tuzu kurular sizi...
Sorumsuz bir ergen; Titreyerek destek icin stada gelen bu taraftarin gozbebegi Sivassporun kaderiyle oynayamaz...
yiğido58sinan 27.01.2016, 07:39 Hakettiğimiz yere gelmemiz için senin gitmen gerek. OKAN İSTİFA
anilcan213 27.01.2016, 08:02 -15 derecede iki saat takımına destek veren bu kadar adamın kaderini ipsiz sapsız bir topçu belirleyemez. İsterse gelecekte messi kadar popüler olacak olsun, ben bu beykan denen serseriyi takımımda görmek istemiyorum.
58YIGIDO58 27.01.2016, 08:35 Hep ayni sözler biktim artik gercekten.
hic bir ilerleme yok takimda.
Nasıl hak ettiği yere getireceksiniz birde onu açıklasanız. Hak ettiği yere gelecek gelecek diye diye takımı küme düşürüyorsunuz. Sarı kartı olan bir 20 yaşındaki çocuğu böyle gerilimi yüksek maçta sahada tutarakmı hak ettiği yere getireceksin. Gerçi suç sende değil en büyük suçlu yönetim. Sezon başında böyle transfer yapsalardı ne takımı borç batağına sürüklerlerdi nede takım burlarda olurları. 8 transfer sezon başı 8 de transferde şimdi etti 16 transfer. bu 16 futbolcuya verilen para ile adam akıllı süper 6 tane futbolcu alınırdı 2 yada 3 de alt yapıdan takviye yapılırdı. Hem taraftarı stada çekmiş olurdular hemde maçları kazandıkça darphane gibi para basardı .
_DeReBeYi_ 27.01.2016, 09:02 Sen daha gitmedin mi.. terk et bu sehri lig de kalmak istiyorsa yonetim ki yapilan trasferler onu gisteriyor derhal bunu kovmali.
izecson_ea 27.01.2016, 09:24 -50 de olsa calışacaksınız kopek gibi çalışacaksınız o sogukta desteklemeye gelen taraftara acıyın beee degil penaltı kaçırmak gol kaçırma gibi lüksünüz yok artık
Hani derler ya
''El elin eşşeğini üflük çalarak arar ''
Nedense birden aklıma geldi... Acaba bize kim EL değil....
ihtiyar yiğido 27.01.2016, 09:58 Sayın. Okan Buruk Sivasspor hakettiği yere gelecek ama bu seninle biraz zor gözüküyor, belki yeni hoca ile olabilir.
DoomsDay58 27.01.2016, 10:32 Rahmetli Sergen de öyle diyordu....
Takım son maçta kötü oynamadı ama küçük aptallıklar yüzünden yenildik resmen.Beykan çıkıp,Yekta orta sahaya takviye yapılsaydı maçı alacaktık.Yediğimiz goller halı saha golleri.Ceza sahası arkasında adam tek başına topu aldı ve şut çekti.Normal takım düzeni içinde olmayacak işti yani.İbrahim Akın oyuna girince bizde oluşan negatif hava siz futbolcular da da olduğunu nasıl görmüyorsunuz.H.Kabze yi mal bulmuş magribi gibi her maç banko yazmak hangi aklın ürünü.Haa 1-0 öndesin önde baskı yapacaksın son 10 dakika.Alırsın Hasanı oyuna.Zaten Akhisarda böyle oynuyordu.Siz o dakikaya kadar oyunu Hüsein üstünden kurup neden onu oyundan çıkarıyorsunuz.Yani bir sürü küçük aptallıklar ve hayati maç elden gidiyor.Şimdi Okan takımda kalsın diyenler bu küçük aptallıkları nasıl önleyecekler onu da söylemeliler.Sportif direktör mü olur bu bilemiyorum.Ya da birebir birileri takım kurgusunu konuşmalı mutlaka hoca ile.Okan ı gönderirsek takımı bilen Cici nin menejer futbolcu olması en iyi çare.Yoksa Bülent takım atmosferini gereksiz agresiflikler gösterip iyice bozabilir.Bence oynatmasanız bile Ümit i tekrar takıma alıp en azından takıma moral takviyesi yapılması + olur.Yeni transfer Texeria benzeri transfer zannedersem.Halbuki Grociski tipi biri gerekiyordu.Yada daha önce de dediğim gibi her maça 3-5-2 çıkmak gerekir.
atrium58 27.01.2016, 11:32 Yönetim sezon başı aklın neredeydi, şimdi taraftarın istediklerini yapıp şirin gözükmeye çalışıyorsun.. Bu kadar çürük çarığı takıma topladın şimdi elden çıkaramıyorsun bunların hesabını kim verecek merak ediyorum vesselam..
Biz sıfırın altında 20 dereceden değil kahırdan donduk Eskişehir maçında siz eksi 17 değil 170 ekside çalışsanız umurumda değil içimizi dondurdunuz içimizi
legolass 27.01.2016, 11:49 Sivasspor taraftarini aptal yerine koymayi birakin artik. Okab buruk geldigi günden bugune takimda bir ilerleme yok.Bugüne kadar yaptigi hemen her röportajda sivasspor hak ettigi yerde degil yukarilara tasiyacagiz sozlerini sarfetti. İlk geldigi diyorduki takimin fizik gücü cok düsük bunu cözecegiz. Ama bakiyoruz takimda herkes hurra hucuma cıkıyor belli bir taktik yok geriye donemiyoruz belli bir dakikadan sonra artik hic kosamiyorlar. İkili mucadelede cok zayifiz.ligin en az faul yapan takimlarindan biriyiz. Ceza sahasi disindan neredeyse sut ceken oyuncumuz yok. Kimse söylemiyor ya da görmüyor galiba ama bizim en büyük eksigimiz stoper. İbrahim özturk bir zamanlar en hizli stoperken artik en agir stoper oldu. Orta sahada kone cok agir ilk geldigi gunku gibi degil. Bu sorunlari geldigi gunden bu yana cozemeyen okan buruk ligin dibine demir attiktan ve hic umut vermeyen oyun yapisiyla nasil cözecek cok merak ediyorum!! Acilen mesut bakkal bu takimin basina gelmeli. En azindan bu durumlari cokca yasamis tecrubeli bir hoca. Bize geldigi zaman kalan maclarin hepsinden puan almis ligde kalmistik. Su kadro o gunku kadrodan daha iyi bunu yine basarabilir.Sezon sonuna kadar anlasma yapmaliyiz.rakiplerimiz eskisinden daha kuvvetli.
sivasfutbol 27.01.2016, 12:14 Hakettigi yere gelecek derken ptt 1 ci ligimi kastediyor okan hoca acaba sivassporu düşürmek üzere bir yerlerden görevlendirildimi yoksa ne kadar olumsuzluk varsa sivassporun üzerine geliyor iyi olur inşaallah diyelim.
yapacak bir şey yok ayrılmadığına göre elimizden gelen desteği göstereceğiz osmanlı maçını kazanmak her şeye tertemiz bir sayfa açmak demek her zaman olduğu gibi desteğimiz tam bu takımada inanmaktan başka çaremiz yok
BURSASPOR
MEDICANA SİVASSPOR
0 0
MEDICANA SİVASSPOR
GAZİANTEPSPOR
3 3
BEŞİKTAŞ A.Ş.
MEDICANA SİVASSPOR
0 0
MEDICANA SİVASSPOR
MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK
3 1
AKHİSAR B
MEDICANA SİVASSPOR
1 0
GENÇLERBİRLİĞİ
MEDICANA SİVASSPOR
1 3
MEDICANA SİVASSPOR
KAYSERİSPOR
3 1
FENERBAHÇE A.Ş.
MEDICANA SİVASSPOR
0 0
GALATASARAY A.Ş.
MEDICANA SİVASSPOR
0 0
MEDICANA SİVASSPOR
ESKİŞEHİRSPOR
3 0
Okanla (Bilerek hoca demiyorum demeye dilim varmıyor) çıktığımız 10 maç topladığımız puan 8.
Şu maçlardan en az 14 puan toplanabilirdi.
Bu tablo dahi neden gitmesi gerektiğini gösteriyor.
Hadi Okan gitmiyor yönetim ne diye göndermiyor onu anlamıyorum.
58Sivaslilar 27.01.2016, 15:40 Hasan gabze tras cikti okan ne yapsin gabahat hocada filan degil adam gibi oyuncu almayan yönetimde osmanli sporun siyah golcüsü bizim oyunculardan cokmu pahali adam oyun icin kicini yirtiyor gs bile yamultular :confused: bizim yönetimin aldigi adam pili bitmis hasan gabze alda oynat:confused:
58Sivaslilar 27.01.2016, 15:45 En azaindan cok calismalari lagzim cok kosmalari lagzim acigi böyle kapatmalari lagzim defansa herkes yardim etmeli derim önce goll yememeli sonra bir sekilde gole ulasilir:confused:
kaplanlı 27.01.2016, 16:14 herkes gibi bende okan hocayla bu işin olmayacağını yazmıştım.eskişehir maçında hatalı kararları olsada söyledikleri doğru.penaltı dahil yüzdeyüz golleri atamadık.tam maçı çevirecektik ki beykan denen serseri herşeyi altüst etti.şimdi önümüzde osmanlı maçı var.bu maçı kazanırsak yükselişe geçebiliriz.acaba diyorum hocaya karşı biraz daha sabırlımı olsak.çünkü yeni gelecek hocanın avantajları olduğu gibi dezavantajları daha fazla olabilir.
Dark Force 27.01.2016, 20:29 Okan hocanın işi çok zor takımı kurtarırsa kahraman olur kendi kariyerini sağlamlaştrır.aksi durumda sivassporla birlikte küme düşer
balmandol 28.01.2016, 10:11 Takım kaybetme (mağlubiyet) havasında şu an..Bunu alışkanlık haline getirip getirmedikleri bu hafta belli olacak. Osmanlı maçı kesinlikle kazanılmalı. Akıllı bir oyun oynayarak SALDIRARAK değil. Kaldı ki bu maçta beraberlik bile çözüm değil bize. KESİNLİKLE KAZANILMASI GEREKEN MAÇ...Bu maçta giderse ben sözümdeyim kim gelirse gelsin SİVASSPOR'da gider..Keşke bu milli maç arasında Mesut Bakkal getirileydi..Keşke...!!!
sivasspor hak ettigi yere gelecekse bu okan efendi ve beceriksiz yönetimle olmaz sivasspor kulübünde a dan z ye baştan aşagı degişim şart
sebasteia 28.01.2016, 11:43 sivasspor seneye ptt liginde. kendinizi kandırıp saçma sapan bir şekilde insanlara umut pompalamayın.
biraz utanması olan elime yüzüme bulaştırdım deyip defolup gider. buna yönetim de dahil.
beyler göz boyamaya futbolcu transfer ediyor, takımı kocaeli, sakarya, malatya gibi bor. batağına sürükleyip kaçacaklar.
bu saatten sonra alınacak pahalı futbolcu sivasspor'a ihanettir. madem alacaksınız sezon başına alacaktınız beyler...
teyfikyasir 28.01.2016, 13:36 Bir mac kaybetmeyle hic bisey bitmez. Ama takimin ustundeki bu sorumsuzluk, bikmislik, tukenmislik bizi tedirgin ediyo. Yeni gelenler eskilere uymasa bari. Okan hoca takimi kurarken cok yanlis terciglerde bulunuyo. Biri buna dur demesi lazim. Herkez kiziyo belki ama ilhan cavcav ve aziz yildirim buna musade etmiyo. Binlerce kisinin gordugunu sahadaki hoca goremiyosa orda durmayacak. Yillardir top oynamayan adamlar gs macinda ilk onbirde maca basliyosa herkes bu isin altinda art niyet arar. Beykan a burda cok sert yuklenen arkadaslar var. Genc bi oyuncu ve yanlislar tabiki yapilabiliyor. Gerekli uyarilar yapilmali ama o cocuk kiralik geldigi takima aslan gibi golunu atip suan oynadigi Sivasspor icin gereken mucadelesini verdi. Kafada soru isareti birakmadi. Cahilliginden kaynakli hata yapti macta. Bu kadar yuklenip maci kaybetmemizin tek sorumlusu tutularak bu takima kusturulmemeli. Hep destek tam destek bu takim bu sene dusmeyecek i.sAllah.
Yine diyorum Okan Hocamız benim kafamda kocaman bir soru işareti oluşturmakta.. İnşallah yanılan ben olurum...
Beyler arkadaslar su sitede yazilanlar bu siteye hicmi hic yakismiyor lütfen biraz sabirli olalim bizim burdaki elestirilerimizle ne takim kurtarir nede takim düsürür biliyorum hepimiz sinir ve stres doluyuz ama bu denli bozuk atmak da bize hic yakismiyor eger kaderde düsmek varsa okandan sonra kimi getirirseniz getiriniz bunu degistirmez yok eger yukarida kalici isek bunun bir kac haftaya hemen hemen belirtileri olacak sergeni begenmedik ama simdi bazi arkadaslar onu ariyor bu isler sadece hocalarinan cözülecek sorun degil birazda takim ruhuyla oynandimmi oluyor biz inaniyoruzki bir kac haftada bu ruhu yakaliyacagiz.
|