Orijinalini görmek için tıklayınız : Forvet Transferi Yok !!!


SivasSpor.Com
01.02.2016, 23:04
http://resimzade.com/Show.html?i=46614&token=40527 (http://resimzade.com/Show.html?i=46614&token=40527)

Medicana Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Kanal 58'de yayınlanan, Mustafa Ateş'in hazırlayıp sunduğu Sporaktif'e konuştu.

Başkan Otyakmaz yaptığı açıklamada; "Skuletiç Türkiye'de yaşanan olaylardan, Jahoviç'in eşi ise Sivas'ı beğenmediği için transferleri gerçekleşmedi" dedi. Antalya'dan Diarra için ciddi uğraştıklarını belirten Otyakmaz, "Diarra bizim yerimize Göztepe'yi tercih etti. Lucescu oyuncu önerdi onunla görüştük ancak olmadı" dedi.

Çok uğraşı gösterilmesine rağmen forvet transferini gerçekleşmediklerini belirten Otyakmaz "Elimizde iyi forvetlerimiz ve gole dönük oyuncularımız var. Önümüzdeki maçtan itibaren iyi sonuçlar almamız için takımımız çalışmalarını sürdürüyor" şeklinde konuştu.

Gökhan Süzen'i de Sivasporun kadrosuna dahil ettiklerini belirten Otyakmaz, formunu yakalar ise takıma katkısı olacağına inanıyoruz dedi.

Otyakmaz ayrıca Yekta Kurtuluş ile de karşılıklı olarak sözleşmeyi feshettiklerini duyurdu.

antik58
01.02.2016, 23:08
Ayıp yahu ayıp söz verdik takılsın buralarda diye transfermi yapılır bedava bile olsa hiç oyuncuya para verilmeyecek bile olsa tesislerde 1 kişilik yer işgal edecek ne gerek var. Alt yapıdan al birini ona söyle buralarda takıl diye o formayı giymek için her yeri parçalar. Bu nasıl anlayış hakemler federasyon ve bizim yönetim el birliği içinde dusurecekler hayırlı olsun...

antik58
01.02.2016, 23:11
Birde dikkatimi çeken elimizde iyi forvetler ve gole dönük oyuncular var demiş başkan maşallah 2 galibiyet var takımda. Olmuyor yakistiramiyoruz SIVASSPORa

Sivasli010
01.02.2016, 23:14
Bizim genc dynamik forvetimiz varkene niye forvet transfer yapalimki? 350 macta 70 gol atmis super basari , toplam 13 sezon oynamis ve hic bir sezon 30 macta forma giymemis bir super starimiz var ismi KABZE

yorumyapıyombenya
01.02.2016, 23:14
başkan iyi demiş ama Rus basınına göre bu transferin yapılmama nedeni ;

Sivasspor'un Krylia Sovietov'un golcüsü Jahovic için yaptığı teklif reddedildi. Krylia, €1 milyon bonservis istedi. (via @RusFootballNews)

erhan 10
01.02.2016, 23:17
Bizim en büyük hatamız vefalı davranmak. Aman Eneramo bize neler verdi zamanında, aman Batuhan'a sahip çıkalım, aman Gökhan Süzen'e söz verdik falan.

Başkanım madem her sözü tutuyorsun bize iyi takım sözü veren sizler neredesiniz?

Hiç umudum yok üzülerek ilk kez söylüyorum.

burhann58
01.02.2016, 23:18
Üzülmeyin Gardaslar hatira transfer yapiliyo hala alt yapidan bi hirsli oyuncu alsa zorumuza gitmez kiralik forvetde alamadik davide bel bagladik inşallah dusmeyiz dusersekde kendi dusen aglamaz!!!

skep06
01.02.2016, 23:19
Skuletiç,Jahoviç,Diarra,Lucesc unun önerdiği oyuncu bunlardan başka dünyada forvet yok heralde.
Neyseki;
"Elimizde iyi forvetlerimiz ve gole dönük oyuncularımız var."

tavatir
01.02.2016, 23:20
Gökhan Süzen belki bu sezon çok işimize yaramaz doğrudur. Ama benim çok beğendiğim bir isim. Antep'te de başarılı olamadı belki ama eğer Başakşehir'deki günlerine dönerse gelecek sene çok yararlanırız inşallah. Emre de yine seyrettiğim bir isim. Transferine sevindim. Ondan da çok umutluyum.

Bizim bu seneki durumumuz çok kritik. İnşallah ligde kalabiliriz. Anladığım kadarıyla her iki ihtimal de düşünülüyor. Giden oyuncuların sözleşmeleri hangi şartlarda feshedildi bilemiyorum. Seneye mali istikrar mutlaka korunmalı. Dileriz korktuğumuza uğramayız. Forvette pivot santfor eksikliğimiz olacak gibi görünüyor. Ben kiralama yöntemiyle bir oyuncunun gelebileceğini düşünüyordum. Eskişehir genelde bu yöntemi kullandı. Pivot santforsuz Texeria ve Aatıf yer değiştirerek hareketli bir ikili de olabilirler. Umudumu korumak istiyorum. Ayrıca Tanase 10 numara mevkiine oldukça uygun gibi geldi bana.

cengo64
01.02.2016, 23:23
Başkan transfer yapılmayacağını açıklamış.Gökhan Süzeni de hatır için almış.Daha önce de kadro şişkin olduğu için başarısız olunduğunu söylemişti halbuki.Şike dosyasında adı geçip takıma alınmayan bi Aziz Yıldırım kaldı nerdeyse.Çok profosyonelce yönetiliyoruz ya.Bütün dünyadan adam bulamamışlar.Çok acıklı.Yine kara geçtiler bu transfer sezonunda da.Para edecek futbolculara durup dururken saldırıp,satışa hazırladı,amacı gelen para ile zarar varsa onu kurtaracaktı herhalde.Başka türlü düşünmek isterim ama takıını sabote eden başkan niye yapar ki bunu.Elimizde en çok para edeck 2 futbolcu varsa Ümit di Yekta idi.Ara transfer döneminde uğraştı onlarla resmen beleşe gönderdi.3 kuruş hesabı yüzünden takımı bitirdi.Şimdi kalan futbolculara sesleniyorum.Yönetime rağmen elinizden geleni yapın utandırın bu yönetimi.Onlar herhalde sizin başaramayacağınıza inanıyor ki güçlendirmedi takımı ama bizim için oynayın.
Şimdi forumdan birileri çıkıp vay yönetimi niye eleştiriyor derse,düşme hattındayken takımı zayıflatıp kara geçen Türk futbol tarihinde başka yönetim varmıymış.Biliyorsa söylesin

anadolu5858
01.02.2016, 23:23
Başkan da takımı atıfa bırakmış. Atıııııf eline düştük atıffff. Sen attın attın yoksa bize ptt 1.lig göründü.

burhann58
01.02.2016, 23:25
1 aydir bu taraftar Pivot santrafor diye diye kendini yirtti sonuc husran yazik bu taraftara

yigidokaan
01.02.2016, 23:29
Başkan düşersek bunun sorumlusu sensin. Düştükten sonra devam edersen yazıklar olsun!

yigido yakup
01.02.2016, 23:31
Ne diyelim saglik olsun.herseyde vardir bi hayir
Barrales alindi o kadar para verildi katki saglamasi demekki kismet degilmis belki Tunahan in önü acilacak hersryde vardir bi hayir

Belki herkesin istedigi forvet olmadi ama ara transferde Sivasspor kamburlarindan kurtuldu.


Artik kenetlenme zamani burdan baskan a laf sayan klavyeciler

kulup yönetmek ne sirket yönetmeye benzer ne cocuk ne makina eger yekta gitmeseydi vede oynamasaydi 2 milyon euro bize kazik olacakti simdi biz sivrilttik antalyaya gönderdik onlar ugrassin.

birakin baskaninda gokhan gibi batuhan gibi bazi tercihleri olsun.

Bu sene kenetlenmezsek dagilirsak Allah etmeye sonumuz cok kötü olur.

cengo64
01.02.2016, 23:31
Ayrıca şunu diyorlar.Sivasspor da para yok muş.Geçen senenin yayın geliri 38 trilyon liraydı.Medicana dan alınan para hiç açıklanmadı.Hangi futbolcuya ne harcadılar da para bitti kardeşim.Aksine futbolcu sattık.Da Costadan geldi 2.5 milyon euro sırf.Nereye gitmiş bu paralar da aralarında para toplayıp yapıyor muş yönetim bu transferleri.Bu hesaba göre Sivassporda para mı yok akıl mı yok bence tartışmaya değer.

citothehan58
01.02.2016, 23:34
Ne diyelim saglik olsun.herseyde vardir bi hayir
Barrales alindi o kadar para verildi katki saglamasi demekki kismet degilmis belki Tunahan in önü acilacak hersryde vardir bi hayir

Belki herkesin istedigi forvet olmadi ama ara transferde Sivasspor kamburlarindan kurtuldu.


Artik kenetlenme zamani burdan baskan a laf sayan klavyeciler

kulup yönetmek ne sirket yönetmeye benzer ne cocuk ne makina eger yekta gitmeseydi vede oynamasaydi 2 milyon euro bize kazik olacakti simdi biz sivrilttik antalyaya gönderdik onlar ugrassin.

birakin baskaninda gokhan gibi batuhan gibi bazi tercihleri olsun.

Bu sene kenetlenmezsek dagilirsak Allah etmeye sonumuz cok kötü olur.

Yekta takima katildiktan sonra, takimin istegi felan gitti kisacasi böyle karaktersiz futbolcular takimi bozar.

cengo64
01.02.2016, 23:45
Ya Galatasaray forması giyen futbolcu sosyal medyada o formayla çekilmiş resmi olduğu için mi gönderildi, önceki senelerde şampiyonlar liginde yarı final oynayan kadroda olan Yekta.Ağzını açıp tek laf etmedi.Siz burdan karaktersiz diye sallıyorsunuz.Mecnur başkan Sivasspor da yönetici kadrosundayken Fenerbahçede de yönetici idi.Fenerbahçe kaşkolları ile resimleri vardı. Ona ne diyorsunuz.

Besyo_cu
01.02.2016, 23:47
Yönetim bu sene nasıl olsa düştük, transfer yapmayalım para cebimizde kalsın biriktirelim seneye Süper Lig'e çıkmak için kullanırız diye düşünmüş olma ihtimali yüksek !!!

Gün boyu gezmediğim haber sitesi kalmadı, bir forvet alınır umuduyla sabaha kadar çalışmama rağmen uyumadan transfer haberi bekledim, şimdi tam hayal kırıklığı yaşıyorum...

İnşallah bu takım düşmez 2. lig ve 3. lig günleri dün gibi hafızamda ne olur Mecnun Başkan bu takımı tekrar oralara düşürme, bu şehrin makus talihini Sivasspor değiştirdi, Sivas'ın tek markasının yere düşmesine izin verme. Forvet almadan 2. yarıya başlayacağız bari Sivas'a yerleş takıma destek ver. Okan'dan hoca olmaya olmaz bari bu açığı sen motivasyonun ile kapat.

yigido yakup
01.02.2016, 23:52
Ayrıca şunu diyorlar.Sivasspor da para yok muş.Geçen senenin yayın geliri 38 trilyon liraydı.Medicana dan alınan para hiç açıklanmadı.Hangi futbolcuya ne harcadılar da para bitti kardeşim.Aksine futbolcu sattık.Da Costadan geldi 2.5 milyon euro sırf.Nereye gitmiş bu paralar da aralarında para toplayıp yapıyor muş yönetim bu transferleri.Bu hesaba göre Sivassporda para mı yok akıl mı yok bence tartışmaya değer.

Yaa sen baya cok iyi biliyorsun bu isleri kongre zamani git aday ol.

Para var 40 tl ye 9 maclik kombine satiliyor hesap et ne kadar muthis bi kaynak yaratiyor
aylik 100 bin tl lik elektrik yakan kulubun seyirci hasilati daha cezalari karsilamiyorsa var git sen hesap et gelirlerdeki mukemmeliyetleri

bosa sallamayla olmaz

40 yildir mecnun baskan gibi bi yigit cikipta bu takimi superlige cikartmadi 10 yildirda inisli cikisli her zevki bize yasatti bundan daha iyisi varsa kongre zamani cikar aday olur bizde destekleriz.

45 dk transfer zamani var bu zamana kadar istegimi elestirimi yaparim ondan sonra Mecnun baskanin ve ekibinin ve takimimizin hersekilde arkasaondayoiz.

50sekiz
01.02.2016, 23:54
Baskanin söylediklerini okuyunca aklima bu karikatür geldi :D


http://galeri12.uludagsozluk.com/544/%C3%BC%C3%A7-ma%C3%A7ta-bir-puan-alan-milli-tak%C4%B1m_694233.jpg

yigido yakup
02.02.2016, 00:03
Ya Galatasaray forması giyen futbolcu sosyal medyada o formayla çekilmiş resmi olduğu için mi gönderildi, önceki senelerde şampiyonlar liginde yarı final oynayan kadroda olan Yekta.Ağzını açıp tek laf etmedi.Siz burdan karaktersiz diye sallıyorsunuz.Mecnur başkan Sivasspor da yönetici kadrosundayken Fenerbahçede de yönetici idi.Fenerbahçe kaşkolları ile resimleri vardı. Ona ne diyorsunuz.

Iftira atmanin küculmenin luzumu yok Mecnun baskana Fenere bi karin agrin varsa bunu Sivasspor üzerinden yapma

Yekta sosyal medya falan hikaye mesele sahada aldiginin karsiligini vermezken birde sosyal medyada bu camiayi aldigi parayi hice saydigi icin bu tepkiler

yayin geliri bilmem yektayi sunu bunu arastiracagina Mecnun baskanin hayatini gecmisini Yöneticilige gelmesiyle olan beyanatlari ac oku izle vede Sivasspor a verdiigini hesapla

GraveYard
02.02.2016, 00:04
ALLAH sonumuz hayır etsin. Bu kadar saçma politikası olan bir kulüp daha yok millet takır takır transfer yapsın biz bahaneler arkasına sığınalım transfer yapamadık diyelim. O zaman siz yönetimdekiler ne işe yarıyorsunuz soruyorum buradan size. Eskişehir maçındada açıkça görüldü forvet eksiğimiz forvetle orta saha arasında ne kadar mesafe olduğunu gördüğünüz halde elimizdeki mevcut kadronun top oynamasını beklicez mecbur onlarda bi varlık gösteremezlerse halimiz ahlar vahlar içinde.

cansivas58
02.02.2016, 00:07
yazıklar olsun bu yönetime ve onun yalakası mustafa ateşe bi daha sporaktif seyretmiyecemsizde sivassporlular seyretmeyin seyrettirmeyin protesto edelim şu yalakayı bu kadar sesimiz çıksın bari

:mad:,

bassguitar
02.02.2016, 00:08
Bu sorunlar bugun degil son 3-4 yildir var.maalesef yonetim çoktan vizyonunu tamamlamistir.vizyon yok hedef yok.süper ligdeki 10 yil icerisinde ziya haric ki onunda pek bi faydasi yok alt yapidan tek bir topcu cikaramayan bir yonetime ne dmeli bilmem.

onur0634
02.02.2016, 00:10
Yaa sen baya cok iyi biliyorsun bu isleri kongre zamani git aday ol.

Para var 40 tl ye 9 maclik kombine satiliyor hesap et ne kadar muthis bi kaynak yaratiyor
aylik 100 bin tl lik elektrik yakan kulubun seyirci hasilati daha cezalari karsilamiyorsa var git sen hesap et gelirlerdeki mukemmeliyetleri

bosa sallamayla olmaz

40 yildir mecnun baskan gibi bi yigit cikipta bu takimi superlige cikartmadi 10 yildirda inisli cikisli her zevki bize yasatti bundan daha iyisi varsa kongre zamani cikar aday olur bizde destekleriz.

45 dk transfer zamani var bu zamana kadar istegimi elestirimi yaparim ondan sonra Mecnun baskanin ve ekibinin ve takimimizin hersekilde arkasaondayoiz.
Bu arkadaşın klüpten bi çıkarı var belli ki her fırsatta başkanı ve yönetimi savunduğuna göre;Bak arakdaş bu klüp üst üste 2 sozon şampiyonluğa oynadıysa bu başkan ve yönetiminin değil Bülent Uygunun başarısıdır zaten başarılı bi yönetim olsa şampiyonluğa oynadığı sezonun akabinde ertisi sezon küme düşme mücadelesi vermezdi.Para konusuna gelince bi kaç şeyde ben yazmak isterim şampiyonluğa oynanan 2 sezondaki kazanılan paralar nereye gitti nerelere harcandı kimler alındı birde bunun açıklamasını yaparsan sevinirim.Bu işler öyle başkan ve yönetimine yalakalık yapmakla olmuyor.Hesap kitap açık herşey ortada...

cengo64
02.02.2016, 00:12
Yaa sen baya cok iyi biliyorsun bu isleri kongre zamani git aday ol.

Para var 40 tl ye 9 maclik kombine satiliyor hesap et ne kadar muthis bi kaynak yaratiyor
aylik 100 bin tl lik elektrik yakan kulubun seyirci hasilati daha cezalari karsilamiyorsa var git sen hesap et gelirlerdeki mukemmeliyetleri

bosa sallamayla olmaz

40 yildir mecnun baskan gibi bi yigit cikipta bu takimi superlige cikartmadi 10 yildirda inisli cikisli her zevki bize yasatti bundan daha iyisi varsa kongre zamani cikar aday olur bizde destekleriz.

45 dk transfer zamani var bu zamana kadar istegimi elestirimi yaparim ondan sonra Mecnun baskanin ve ekibinin ve takimimizin hersekilde arkasaondayoiz.

Siz diğer takımların tribün geliriyle mi yaşadığnımı sanıyorsunuz.Aynı Sarılar gibi konuşuyorsunuz.Yok hakem parası,yok güvenlik parası yok elektrik parası.Halbuki bir maçta galibiyet 3 trilyon lira.Siz hesap yapmayı beceremiyorsunuz.Eleştireceğin ize Sivaspor un ismi kaç liray mış,kaça satılmış biliyor musunuz.Bu kafalarla gerçekten süper ligde oynamamız bir mucizeymiş.Size değil serzenişim,milletçe örtülü ödeneğin de nereye gittiğini de hiç merak etmiyoruz ki.Merak edene de kızarız.Sonra mı.Sırf futbolda mı her yerde küme düşeriz.Ne Ala

yigido yakup
02.02.2016, 00:19
Bu arkadaşın klüpten bi çıkarı var belli ki her fırsatta başkanı ve yönetimi savunduğuna göre;Bak arakdaş bu klüp üst üste 2 sozon şampiyonluğa oynadıysa bu başkan ve yönetiminin değil Bülent Uygunun başarısıdır zaten başarılı bi yönetim olsa şampiyonluğa oynadığı sezonun akabinde ertisi sezon küme düşme mücadelesi vermezdi.Para konusuna gelince bi kaç şeyde ben yazmak isterim şampiyonluğa oynanan 2 sezondaki kazanılan paralar nereye gitti nerelere harcandı kimler alındı birde bunun açıklamasını yaparsan sevinirim.Bu işler öyle başkan ve yönetimine yalakalık yapmakla olmuyor.Hesap kitap açık herşey ortada...

Evet benim kulupten cikarim var ben sahsen ilcelerde kazalarda izledigim takimi formayi bu yönetim baskan sayesinde tvlerde Brüksellerde Hollandalarda seyretme serefine gururuna sahip oldum

Bana bu gururu yasatanlari ben sayarimda önlerinde egilirimde savunurumda zor kaldiklarindada her türlü destegide veririm

Ben o günleri hatirladikca bugunlere sahip cikmak zorundayim.

Turkiyenin en modern tesisleri karakista muthis zemini varsa bunu yapanlara minnet duyarim.

BENIM SEVDAM KIRMIZI BEYAZ

atrium58
02.02.2016, 00:20
Bence mecnun otyakmazın fahri başkan olma zamanı gelmiştir. Takımımızın başarılı olması için iyi bir teknik direktör ve ön şart iyi bir forvet ihtiyacı var. Biz ikisinide vasatdan seçtik. Forvetimiz sakat veya cezalı olsa takımın hali nice olur bilemiyorum. Ne hikmetse federasyonda bu sezon başında bizi alt lige gönderme kararı almış gibi. Durum hiç iç açıcı değil. İnşallah takımdaki ağır abiler duruma biran önce el atar vesselam..

cengo64
02.02.2016, 00:24
Iftira atmanin küculmenin luzumu yok Mecnun baskana Fenere bi karin agrin varsa bunu Sivasspor üzerinden yapma

Yekta sosyal medya falan hikaye mesele sahada aldiginin karsiligini vermezken birde sosyal medyada bu camiayi aldigi parayi hice saydigi icin bu tepkiler

yayin geliri bilmem yektayi sunu bunu arastiracagina Mecnun baskanin hayatini gecmisini Yöneticilige gelmesiyle olan beyanatlari ac oku izle vede Sivasspor a verdiigini hesapla

Ben Yekta ya karaktersiz denmesine karşıyım.Almasaydın kardeşim 2 milyon dolar ödememek için gönderildi diye sen söyledin zaten.Yok şöyle resmi varmış böyle resmi varmış.Ben, sadece verilmiş resimlerin ne kadar anlamı olacağını birilerinin bilmesi gerektiğini belirtmek için örneği de verdim. Ümit de para nedeniyle gönderildi.Onun için gönderildiler.Samimi değildi yönetim.Karakteri tartışılacak hiçbirşey yapmadılar onlar.İyi futbolcu oldukları için o paralara imza atmışlardı.Ödememek için adamlara hata yapıldı.Bari karaktersiz demeyin adamlara.Ayıp onu diyorum.

DoomsDay58
02.02.2016, 00:45
Beklenti içine giren arkadaşlar görüyorum onlar için transferde muhtemel başarısızlıklardan sonra yapılacak birkaç açıklamayı yazayım; "Devre arası iyi oyuncu bulmak zor(sanki sezon başında bulabiliyorlarmış gibi), oyuncular pahalı, biz 5 dedik o 5.25 isteyince transfer yattı, oyuncunun menajeri fiyat yükseltti, oyuncunun kaynanası şehri beğenmedi ve final: GEREKEN DERSLERİ ÇIKARTTIK" Şubatın ilk haftası bunları duymaya hazır edin kendizi es kaza iyi transferler yapılırsa daha çok mutlu olursunuz.

17 Aralıkta söylemiştim ve kehanet gerçekleşti; oyuncunun eşi şehri beğenmedi :D

cengo64
02.02.2016, 00:55
Adam futbolcu aldık ama transfer olsun diye almadık diyor.Sen ne diyorsun.Bu demecin ardından aslında kenara çekip bilinci yerine gelene kadar saymak lazımdı.

cengo64
02.02.2016, 00:59
Haa Lucesku nun önerdiği bir oyuncuyu da alamamamışız.Ne kadar doyurucu bir açıklama.

Murad_Kelleci58
02.02.2016, 01:00
Adam futbolcu aldık ama transfer olsun diye almadık diyor.Sen ne diyorsun.Bu demecin ardından aslında kenara çekip bilinci yerine gelene kadar saymak lazımdı.

1... 2..... 3..... Say say istediğin kadar, daha çok sayarız

50sekiz
02.02.2016, 01:03
http://resimzade.com/Show.html?i=46614&token=40527 (http://resimzade.com/Show.html?i=46614&token=40527)



Antalya'dan Diarra için bayağı uğraştık oyuncu Göztepe'yi tercih etti.




Diarra, simdi Sivasspor'a gidip sezon sonu küme düsecegime, Göztepe'ye gider sezon sonu STSL'e cikarim diye düsünmüs olabilir mi acabaaaaaaaaaaaaaaaaa Baskan?

50sekiz
02.02.2016, 01:10
Skuletiç Türkiye'de yaşanan olaylardan gelmedi. Suclu Türkiye

Jahoviç'in eşi Sivas'ı beğenmediği için transferi gerçekleşmedi. Suclu Sivas

Antalya'dan Diarra için bayağı uğraştık oyuncu Göztepe'yi tercih etti. Suclu Diarra

Lucescu oyuncu önerdi onunla görüştük ancak olmadı. Suclu Lucescu, gelmeyecek futbolcuyu önerdi

Görüyorsunuz arkadaslar, yönetimin sucu yok, suclular ortada :D :D :D

DoomsDay58
02.02.2016, 01:17
Skuletiç Türkiye'de yaşanan olaylardan gelmedi. Suclu Türkiye

Jahoviç'in eşi Sivas'ı beğenmediği için transferi gerçekleşmedi. Suclu Sivas

Antalya'dan Diarra için bayağı uğraştık oyuncu Göztepe'yi tercih etti. Suclu Diarra

Lucescu oyuncu önerdi onunla görüştük ancak olmadı. Suclu Lucescu, gelmeyecek futbolcuyu önerdi

Görüyorsunuz arkadaslar, yönetimin sucu yok, suclular ortada :D :D :D

Hahahaha bu yorumu çerçeveletip duvara asabilirim ya o kadar hoşuma gitti :D

fatihcan58
02.02.2016, 01:30
Baykuşlar Türemiş...

Yönetimin daha 15 gün önce yaptığı transferleri alkışlayanlar bugün yönetimi karalıyorlar. El insaf arkadaşlar, yönetim daha ne yapsın 40 tl ye kombineyi satışa çıkardı 1500. Tane destek ve kampanyalarla satıldı. Şu ana kadar süper ligde en iyi transferleri biz yaptık.

Hüseyin ve tanaseyi her takımın rüyasını süsleyecek oyuncular.
Texseria ; Tanase ve Hüseyin takıma oturduğu Zaman göreceksiniz son vuruşları kafa hakimiyeti çok iyi.

Hasan kabzeden çok umutluydum ama yaşı itibariyle bize verebileceği birşeyi olmadığına kanaat getirdim. Maçın son bölümleri girerse faydası olur.

Oumari; kumaşı iyi oyuncu hızlı ama çok kritik yerlerde hatalar yapıyor. Ümit kurt u vermeyip sol kanatta denemeliydik. Belki stoperden çok sol kanatta başarılı olabilirdi.

Gökhan süzen ; sol bekteki sıkıntımız belli. Ziya şu anki formuyla ancak 2ligde oynar bana göre değerlendirilmeli ( Başkan'ın dediği gibi hatır için alınıp kenara konulmamalı )

Mecnun Otyakmaz; son sözüm Başkan'a . Bir Başkan'a yakışır şekilde konuşmalı hatıra transfer ettim sözleri çok yanlış söz vermiştim, şikeyle yargılandığımız suçsuzluğuna inandığımız her yer de savunduğuğumuz Başkan'ımıza, yarın birisi çıkar sizin Başkan söz verdiği için transfer yapıyor, bakın bu maçıda söz verdiği için kaybetti derse Nasıl kendimizi savunabiliriz. İstanbul maçlarına zaten yenilmiş olarak kabul ediyoruz demecide çok yanlıştı.

Son sözümde taraftara ; Başkanlar gider, yönetimler gider, oyuncular gider. Teknik direktörler gider başka yerlerde oynarlar yaşarlar.

Bize baki olan Sivasspor dur. Sivas var olduğu sürece Sivasspor varılacaktım. Takımına sahip çok Sivas başka bir Sivasspor yok. Hep destek tam destek şimdi birlik ve beraberlik Zaman'ı. Sivas Sivasspor una sahip çıkıyor sloganı altında birleşelim tüm stadı dolduralım.

furky.b
02.02.2016, 02:15
Yahu söz verdin diye birisi takima alinirmi? Nebicim transfer politikamiz var arkadas? Elindeki en degerli yerli oyuncunun sozlesmesini fesh edip bedavaya verirsin, ondan sonra iki uc kurus icin aglarlar sizlarlar. Su koskoca tramsfer doneminde adam akilli forvet almadiniz ya pes vallahi! Ya madem
Pivot forvet almiorsunuz elinizdekini tutun bari Batuhani kenarda beklesin.

KIZILCAN
02.02.2016, 02:36
Hadi bakalım buyrun cenaze namazına... Ligin dibine demir atmış, ligde en az gol atan takım statüsünde nerdeyse başı çeken bir kulübün başkanı bu açıklamayı yapıyorsa fiş çoktan çekilmiş demektir. Bari bu tür açıklamalar yaparak bizleri salak yurduna koymayın!

yigido yakup
02.02.2016, 05:36
Birde sunu unutmamak gerekiyor egerki gidecek oyuncular gecen hafta ayrilmis olsalardi o kaynakla en muhtesem forvet transferi yapilabilirdi
bir nevi giden oyuncular son dakikaya kadar bekleyerek sivasspor u zor durumda birakmislardir

oldoni gibi adam alinacaginada transfer diye biri getirilecegine aman kalsin Tunahan a yol acilsin.

insallah Tunahan da bizim Gümüs ümuz olur Altinimiz olir

menesakin
02.02.2016, 06:52
Başkan şunu demek istiyor bu kadro düşmek için yeter. Gökhan Süzen i de PTT için aldık seneye işimize yarar.
Sağol başkan sen de uydun yanındaki yönetici bozuntularına bakalım ligden düşünce nasıl saçmalayacaksınız

MOS-BY-58
02.02.2016, 07:01
Artik yorum morum yapasim gelmiyor. Bu vakitten sonra ancak felaket tellalligi yapabilirim. En iyisi susmak.

Ya insallah yanilirim falan diyecegim ama kac sene daha nereye kadar?!?!?!?

58Sivaslilar
02.02.2016, 07:12
Tabiki ihtiyac yok bir tarafta erdal sarilar bir tarafta beceriksiz tasseten oynar bizim verdigimiz paralar onlarinkinden az degil öbür takimlar catir catir fornert bulurken sizin gözünüz nerdeydi hic uyarilari dikkate almadiniz da takimin gidisatindan gözünüzdemi yoktu 17 takimin en beceriksiz yöneticileri bizde:confused:

58Sivaslilar
02.02.2016, 07:24
Simdiye kadar alinan oyuncularda zaten düsen takimlarin oyunculari iyi olsalardi kendi takimlari düsmezdi bize ne faydasi olacak yekta, hasan gabze yahu bunlara verilen paralara yazik sivasspor takimi zamanini dolduranlar dinlenme tesisleri kesildi:confused:

nightmare58
02.02.2016, 07:39
Allah inşallah David Texeira'ya kaza, bela, sakatlık vs. vermez. Verirse ki hiç istemediğim bir şey Tunahan için iyi bir fırsat olabilir. Hadi hayırlısı inşallah.

shang
02.02.2016, 08:28
yapacak bir şey yok bundan sonra kalan maçlarda sonuna kadar takımımızı destekleyeceğiz düşmeye çok yakınız ama içimde düşmeyeceğiz diyede büyük bir his var buda umudumu ayakta tutuyor ligde gerçekten çok kötü takımlar var ihtiyacımız peşpeşe 2 galibiyet bu kadro bizim geleceğimiz belirleyecek artık olumsuz düşünüp moral olarak düşmektense destek olup tadını çıkarmak ligde kalabilme heyecanını yaşamak lazım hakkımızda hayırlısı...

halilxx58
02.02.2016, 08:45
Dün aksam cok sinirliydim yazmak istemedim sabahi bekledim.

Halen yönetimi savunan kisiler varya burda, sizede yönetiminizede yaziklar olsun! Herkes Mecnun Otyakmazin Sivasa neler kattigini söylüyor. Dogrudur eyvallah ama Mecnun Otyakmaz bugün ismi sayilir birisi ise oda Sivasspor sayesindedir, bu da unutulmamali.

Bu adamlar neyin kafasini yasiyor anlayamiyorum. Yekta, Orhan, Hakan fazlalikti huzuri masrafti gönderik yerine niye Gökhani aliyoruz. Neyin hatiriymis bu Gökhan Süzen sirketlerinize yatirim yaptida karsiliginda transfer mi ediyorsunuz!!

Hasan Kabzenin Eneramodan ne artisi varda Eneramonun sözlesmesi fesh edildi Hasan getirildi. Ikiside bi halta yartamaz. Bosuna masraf.

Bakalim Mecnun ve saz arkadaslari takimi nasil düzlüge cikaracaklar. PTT'ye düserek suanki yönetimden kac kisi halen yönetimde kalacak.

Futbolda kisiler gelip gecicidir, Mecnun da gidecek, Erdal'da Faruk'ta, kalici olan GERCEK Sivasspor taraftaridir!

Yönetimin futbolcu izeldigi felan yok. Transfer yapmis olmak icin transfer yapiyor. Ya isinizi dogru dürüst yapin yada biz bu isi birakiyoruz diyin. Sivasspor bu yönetimden öncede vardi kimse merak etmesin onlardan sonrada var olmaya devam eder!!!

4eylül
02.02.2016, 09:06
Dün akşam yerel tvlerimizde dört gözle beklediğimiz transfer haberini ,mecnun başkan telofonla bağlanarak umutlarımızı söndürdü

karamik
02.02.2016, 09:14
transferin son günü sırf desinler için Oldoni gibi adam almadıklarına şanslıyız ama bu işi sezon başında şöyle ayı gibi boğa çam yarması gibi bir forvet alarak bitirselerdi bu günleri görmezdik umarım yanılırım ama bu takıma en çok ihtiyaç olan mevkiydi keşke 3 ortasaha almasaydınız 1 forvet alsaydınız çok kritik mevki top gidiyor gidiyor ama içeriye atacak oyuncu yok

sivasfutbol
02.02.2016, 09:37
Hatıra binaen takıma faydası olmayacak oyuncu transferi yapılır mı? ayıp denen bir şey var.

Aldınız barı böyle bir açıklama yapmayın kac para verdiniz açıklayın. Para vermedi iseniz bu oyuncu evini nasıl geçindirecek? Nasıl bir ilişki içindesiniz ki, bu adama ne karşılıgında ne sözü verdiniz? öyle bir sözünüz var ise şahsi gelirlerinizden verin. Neden sivassporun gelirlerinden ulufe dağıtır gibi hareket ediyorsunuz?

Oyuncular üstünden birşeylermi aklamaya çalısıyorsunuz? gibi sorular insanın aklına geliyor ne yapılmak isteniyor?.

Bu kuluplere hesap soracak bir kurum bir mercii yok mu? bu memlekette.

fatihcan58
02.02.2016, 09:55
Dün aksam cok sinirliydim yazmak istemedim sabahi bekledim.

Halen yönetimi savunan kisiler varya burda, sizede yönetiminizede yaziklar olsun! Herkes Mecnun Otyakmazin Sivasa neler kattigini söylüyor. Dogrudur eyvallah ama Mecnun Otyakmaz bugün ismi sayilir birisi ise oda Sivasspor sayesindedir, bu da unutulmamali.

Bu adamlar neyin kafasini yasiyor anlayamiyorum. Yekta, Orhan, Hakan fazlalikti huzuri masrafti gönderik yerine niye Gökhani aliyoruz. Neyin hatiriymis bu Gökhan Süzen sirketlerinize yatirim yaptida karsiliginda transfer mi ediyorsunuz!!

Hasan Kabzenin Eneramodan ne artisi varda Eneramonun sözlesmesi fesh edildi Hasan getirildi. Ikiside bi halta yartamaz. Bosuna masraf.

Bakalim Mecnun ve saz arkadaslari takimi nasil düzlüge cikaracaklar. PTT'ye düserek suanki yönetimden kac kisi halen yönetimde kalacak.

Futbolda kisiler gelip gecicidir, Mecnun da gidecek, Erdal'da Faruk'ta, kalici olan GERCEK Sivasspor taraftaridir!

Yönetimin futbolcu izeldigi felan yok. Transfer yapmis olmak icin transfer yapiyor. Ya isinizi dogru dürüst yapin yada biz bu isi birakiyoruz diyin. Sivasspor bu yönetimden öncede vardi kimse merak etmesin onlardan sonrada var olmaya devam eder!!!

Elinizi ayağınızı tutanmı var. Genel Kurula gidilsin sende Başkanlğa adaylığını koy. Mecnun Odyakmaz gitsin Sivasspor Başkan adayı bulamaz. Önümüz de bir sürü takım var saymakla bitmez. Kaç tane takım kayyum a teslim edildi. Bizde mi öyle olalım.

badof58
02.02.2016, 09:58
İstifada bir hizmettir ..

halilxx58
02.02.2016, 10:19
Elinizi ayağınızı tutanmı var. Genel Kurula gidilsin sende Başkanlğa adaylığını koy. Mecnun Odyakmaz gitsin Sivasspor Başkan adayı bulamaz. Önümüz de bir sürü takım var saymakla bitmez. Kaç tane takım kayyum a teslim edildi. Bizde mi öyle olalım.

Ben yurt disinda yasayan bir taraftarim. Ben takima elimden geldigi kadar forma ve taraftar ürünleri alarak maddi destegimi sagliyorum. Bu taraftar olarak benim görevim.

Egerki o kisiler o makamlardaysa onlarinda görevlerini yerlerine getirmeleri gerek.

Söyle bir misal vereyim: hepimiz siyasetcileri elestiriyoruz, sevmedigimiz kisiler istifa etsin hükumeti veya partiyi biraksin diyoruz. Bu bizim o makamlara gecmemizimi gerektirir?

Sivasspor bendende bu mevcut yönetimdende iyilerine layiktir. Saygilar kardesim.

rezi
02.02.2016, 10:45
Yönetim,her transfer döneminde uyguladığı prosedürün dışına çıkmamış oldu.Tek fark var bu sefer transferler daha erken oldu ama biraz eksik oldu.Bunun sebebi ise sene başında yapılan yanlış transferler.İnanıyorum ki bu transferler sezon başında olsa bu sıkıntılar olmazdı.
Öyle veya böyle her zaman takımımıza olan desteğimiz ve güvenimiz azalmamalı.Biz şehri ve takımını seviyoruz.
Her taraftar takımının daima başarılı olmasını ister ama bu her zaman mümkün olmaz İnişlerimiz de çıkışlarımız da olacaktır.
Daha alt liglerde oynayan takımımızı daha çok taraftarımız desteklerdi,şimdi ne oldu da inancımızı kaybediyoruz,stada gelmiyor,sürekli olumsuz yazılar ve düşünceler üretiyoruz.
İstikrar önemlidir ama hatalar üstünden bunu yapıyorsanız bu size sıkıntı oluşturur.Yönetimin bu transfer döneminden çıkaracağı ders şu olmalı;altyapı,altyapı.altyapı .Biraz geç kalındı ama buna artık dört elle sarılmalı ve iklimimize,yapımıza uygun oyuncular yetiştirmeliyiz.
Son söz olarak İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR.

yigidoyuzz
02.02.2016, 15:15
Editörün notu :

Büyük harflerle yazılan yorumlar silinmektedir.

Lütfen küçük harfler kullanınız.

calipso
02.02.2016, 16:49
Çoğu arkadaş daha yeni Sivassporlu gibi yorumlar yazmış, biz alıştık artık bunlara bana hiç sürpriz gelmiyor.

Külhan
02.02.2016, 17:32
Beyler efendiler biraz sakin olalim baskan aciklama yapiyor begenmiyoruz yönetimden yapiliyor begenmiyoruz pekiya neyapmak gerekiyor biz adi üstünde anadolu takimiyiz bundan yillar önce sampionluga oynadigimiz zamanlarda da hicbirseyi begenmiyorduk ne herve tumun yaptiklarini nede balilinin kacirdigi gollari demekki bu bizde bir hastalik haline gelmis ozamanda bu baskandi bu yönetimdi simdide ayni baskan ayni yönetim öyleise biz önce kendi ruhu haletimizi biraz sorguy cekmeliyiz adamlar elindeki imkanlari sonuna kadar kullaniyorlar siz bakmayin elestirilere davulun sesi uzaktan hos gelir hele biraz yaklasta bak neler oluyor zavalli demeyecegim ama baskanimiz kendi isini gücünü birakti bizinen ugrasiyor adam bizim icin sike dolaysile mahkemelerde hapis hayatini demeyecegim yasmadimi hangi birimiz buna katlanirdik kalmiski adam acikca söylüyor iki üctane forvete talip olduk ama gelmek istemediler ne yapsin tolunay kafkasin yaptiginimi yapsin olmuyor iste suan eldekilerle sezonu bitirecegiz yok baska cikar yol birakalim su kizginliklari varsa yoksa destek olalim takimiza gidenler bedavaya gitmis gelenler pahaliya gelmis bunlar yönetmin isi bizi asar.

sivasfutbol
02.02.2016, 17:37
Forvet yoksa puanda yok trabizon besiktàs fener maćlarından puan cıkaramayız deplasmanlardan zaten puan alamadık bu sezon iceride yenebilecegimiz ortalama 5 mac var 30 puanla süperlige veda ederiz ve birdahada çıkmak hayal olur artık düşen takımların durumlarını görüyoruz yönetimin yanlış transfer politikası yüzünden sivasspor zor günler geçiriyor iyi topcu iyi para aman düşeriz diyerek nerede işe yaramaz kendisine bile faydası olmayan kendi takımını düşüren yaşlı helük hülük oyuncuları para ver al 1 mać bile oynatamadan bedava gönder böyle transfer olurmu elalem bize bir yerleri ile gülüyor.

Alp Lokman
02.02.2016, 19:04
Bilhassa yurt dısında yasayan Sivaslı taraftarlar çok hemde çok olumsuz yorum yapmayı kendilerine bir adet etmisler. Yazdıkları veya yazmaya çalıstıkları her sey olumsuz. Durmadan baskana yükleniyorlar. Acaba para vererek Sivassporun kaç maçına gitmisler? Ikide bir, sunu al bunu al, transfer yap diye bagırıyorlar. Yeter artık, olumlu düsünmenin ve olumlu hareket etmenin tam zamanı. Olumsuz olanların hepsi tanınmamak için uydurdukları rumuzları kullanıyorlar. O kadar iyiyseniz, gerçek isminizi kullanın ki sizlere sahsen cevap verilebilsin.
Sivasspor hem sizden hemde benden daha ileri gelir. Yeter artık, usandık sizlerin yorumlarından.
Ne mutlu Sivaslıyım diyene, ne mutlu baskanımıza ve beraberindeki yöneticilerine ve ne mutlu gerçek taraftarlara.
Madem her seyi daha iyi biliyorsunuz, hodri meydan! Yarin birgün bu baskan ve yanındakileri bu kutsal görevden ayrılırlarsa, iste o zaman agzımızda ot biter. Bakalım o zaman sesiniz çıkacakmı? Yeter artık.

cengo64
02.02.2016, 19:51
Bilhassa yurt dısında yasayan Sivaslı taraftarlar çok hemde çok olumsuz yorum yapmayı kendilerine bir adet etmisler. Yazdıkları veya yazmaya çalıstıkları her sey olumsuz. Durmadan baskana yükleniyorlar. Acaba para vererek Sivassporun kaç maçına gitmisler? Ikide bir, sunu al bunu al, transfer yap diye bagırıyorlar. Yeter artık, olumlu düsünmenin ve olumlu hareket etmenin tam zamanı. Olumsuz olanların hepsi tanınmamak için uydurdukları rumuzları kullanıyorlar. O kadar iyiyseniz, gerçek isminizi kullanın ki sizlere sahsen cevap verilebilsin.
Sivasspor hem sizden hemde benden daha ileri gelir. Yeter artık, usandık sizlerin yorumlarından.
Ne mutlu Sivaslıyım diyene, ne mutlu baskanımıza ve beraberindeki yöneticilerine ve ne mutlu gerçek taraftarlara.
Madem her seyi daha iyi biliyorsunuz, hodri meydan! Yarin birgün bu baskan ve yanındakileri bu kutsal görevden ayrılırlarsa, iste o zaman agzımızda ot biter. Bakalım o zaman sesiniz çıkacakmı? Yeter artık.

Siz ligde kaçıncı olduğumuzda tepki vereceksiniz.Güle oynaya düşelim diyorsunuz.Hangi akla hizmet ki bu.

rezi
02.02.2016, 20:06
Hiç kimse düşmeyi aklından geçirmesin ve umutsuzluğa kapılmasın.Bizi altımızdakilerin taraftarları biz düşmeyeceğiz diye bas bas bağırıyorlar biz düştük diyoruz.Bugün iş olmaz diye dükkan açmayan esnaf var mı?

Has Sivas`li
02.02.2016, 20:18
Kabze transferi başlı başına bir hata. Onu alıp 3. forvez arayışına girecegimize, kaliteli forvet alıp yanınada Torres'i ekleyip bu iş bitirilebilirdi. Neyse olan oldu artık.
Dua edelimde bizim Torres, Fernando Torres gibi golcü olmaya adım atsın.

mksivas
02.02.2016, 20:38
sevgılı yıgıdolar sıvas spor yonetımı takımdan umıdını kestı ve ptt lıgı ıcın kadro kuruldu sezon sonu geldıgınde takım ptt lıgınde oldugu zaman ıste bız yonetım olarak elımızden gelenı yaptık baska yapacak bısey yok dıyecekler tkımın dusecegı hocadan bellı ınanın sergen daha atak oynatıyordu neyse yapacak ne var bır ata sozu ıle bıtırelım oglum resıt sen soyle sen ısıt ptt lıgınde gorusmek uzere herkese hayırlı geceler selamlar

34MUAMMER58
02.02.2016, 21:37
Sezon başından beri, gerek yönetimin, gerekse teknik direktör müsvetteleri Sergen ve Okan Buruk'un yanlışlıkları yüzünden takım küme düşme hattındayız.

Mecnun başkanın türk futbolunun yüzkarası Batuhanı türk futboluna kazandırma rüyası, Sergen'in Eneramo'yu Kayseri maçında oynatıp sakatlatıp oyuncuyu bitirmesi, hiç gereği yokken Ümit'i harcaması, Karabük'ü küme düşürmüş adamları Sivasspora doldurması, Yekta gibi boş birine dünyanın parasını saydırması, vs. vs. takımı bu günlere getirmiştir.

Ara transferde yönetim ve Okan Buruk elllerinden geldiği kadar iyi transferler yaptılar, ancak 40 yıldır futbolla ilgilenen, Sivassporu seven futbol cahili olarak, taşların gediğe oturması için, hızlı, uzun, fuleli, tezberiye sakatlanmıyacak, rakip defansı oldukça tehdit edecek, fırsatını bulduğunda golü yapıştıracak bir forvet daha alınsaydı işlem tamam olacaktı.

Yönetimin; "şunu istedik gelmedi, bunu istedik şehri beğenmedi, öbürünü istedik takımı beğenmedi" laflarının hiçbir değeri yok, [oynamayı bilmeyen gelin, yerim dar dermiş] aynı hesap.

Eğer gerçekten forvet transferi düşünülmüş olsaydı Afrikadan, olmadı orta Avrupadan, Balkanlardan, Fasdan, İlle bir forvet alınırdı. Demekki şartlar müsait değilmişki olmadı.

Hasan Kabze'yi kurtarıcı olarak alan adam bu takımı ligde zor tutar, rakiplerimizi kontrol etmemiz gerekiyordu, Gençler 3 tane nokta transfer yaptı 2 de 2 yaptı, Eskişehir 13 adam aldı, tuttururlarsa şansları en az Sivasspor kadar.

Sivasspor umarım rayına oturur, baştan da dedim şimdi de diyorum, benim Okan buruk'a güvenim yok....!

Tanese biraz sol kanadı canlandırırsa, Burhan, Cicinho, Aatıf, Texsera'da canla başla uğraşırsa Sivasspor kurtulur.

Yoksa geçmiş olsun, uzun lafın kısası, yönetim bu sezon Sivasspor'dan umudu kesmiş, kalırsa kalır, düşerse düşer havasında.

Şahsi düşüncem; zorda olsa bu takımın ligde kalacağıdır, iyi forvet alınsaydı 2-3 maç kazandıracak işimiz daha kolay olurdu.

Artık yapacak birşey yok, top futbolcularda, ben hepsine bu zorlu yolda üstün başarılar diliyorum, korkacaz, sinir olacağız, hasta olacağız, sinir sistemlerimiz bozulacak, ancak sezon sonunda ligde kalacağız inşallah, bizlere düşen takımı son düdük çalana kadar desteklemek

skep06
02.02.2016, 22:18
Biat kültürünü kendine adet edinmiş şahıslar liderin yanlışlarını da doğru gibi görürler.Kayıtsız şartsız her dediğini her yaptığını onaylarlar.Hatta kraldan çok kralcı olurlar.Fütursuzca krallarına eleştiri yapanlara saldırırlar.
Unuttukları şudur ki hiç kimse vazgeçilmez değildir.
Toprağın altı vazgeçilmez sanılanlarla doludur.
Burada kimse kimsenin Sivassporluluğunu sorgulamaya kalkmasın.
Kendini sidik yarışına sokmasın.
Eleştiri yapanların takımın iyiliğini düşünmediğini sanmasın.

Burada yönetimi destekleyenlerin de eleştirenlerin de ortak düşüncesi Sivassporumuzun iyiliğidir.

selimdelen
02.02.2016, 23:43
talihsiz aciklamalar

adres58
03.02.2016, 00:27
talihsiz aciklamalar

Ben Jahoviç olayının hemen hemen tüm detaylarını biliyorum. Ama diğerleri hakkında yorum yapamam. 2 gün boyunca bu transfer için çok uğraşıldı, tavizler verildi. Maalesef olmadı. Yada çok çok fazla taviz verilirde alınabilirmiydi bilinmez ama gerçekten uğraşıldı.

Bazı şeylerin bilinmesinde fayda var. Ben burada hem yönetimi, hem taraftarı, hem kendimizi çok eleştirdim. Bazı arkadaşlar eleştiri ile hak ihlalini veyahutta hakareti aynı kefeye koyabiliyorlar. Bu arkadaşlarımızın bazıları tozlu, çamurlu toprak sahalardan geldiğimizi bilmeyen arkadaşlar. Aslında bu arkadaşlarımızın tezcanlılığına hak verebiliriz. Onlarda arkadaşlarına, eşine dostuna mahcup olmak istememeklerinden kaynaklanıyor. Örneğin çevremde herkes benim çok koyu bir Sivassporlu olduğumu bilir. Elin Kastamonusunda Karabüğünde yıllarım geçtiği için bu duyguyu çok iyi bilirim. Ama bazı hakikatleride ardımıza atamayız.

İstediğimiz bir futbolcu bize burun kıvırıp gidip PTT liginden küme düşmeye aday takımı sadece Sosyal konumundan dolayı seçebiliyor (Karşıyaka, Alanya gibi) Başka bir örnek vermek gerekirse Menajerleri devreye sokarak İstanbulun takımlarına (Kasımpaşa, Başakşehir) kapak atmak için çaba sarfedebiliyor. Haa diyeceksiniz ki Aatıf geldi, Cicinho geldi, Da Costa geldi, Kamil geldi.. Buda bizim çabalarımızın başarısı diyebiliriz.

Bu sektör çok enteresan bir sektör. Görünen buzdağının altında öyle bir korkunç dağ varki belki idrak edemeyebiliriz. Menajer parası, menajerlerin simsarları, ayak bastı, imza parası, ev, araba, özel istekler, çocuklarının eğitimleri gibi tek tek kalemlerde maliyeti az gibi görünen ama totalde büyük meblağlar tutabilecek giderleride hesaba kattığınızda büyük tutarlarla karşılaşabiliyorsunuz. Hele hele birde kurtarıcı gözüyle almaya çaba sarfettiğiniz oyuncular afedersiniz kendilerini bir nane gibi görerek havalara girmeleride masa başında büyük sıkıntılar yaşatabiliyor. Üstüne üstlük birde takımınızın konumu bizim gibi vahim noktalarda ise o zaman işiniz daha da zorlaşabiliyor. Bu haldeyken bile benim beklentilerimin yüksek olduğu bir Etzaz Ussein ve Christian Tanese gibi iki değerli oyuncu kattık kadromuza. Ayrıca Hollanda da iken beğendiğim ama burada yüksek performans beklentisinde olan David Texeria'yı kadromuza kattık. Diğer takımların zaten konum ve sosyal açıdan bizden bir üstünlükleri mevcut. Buna rağmen bizim yaptığımız elit olarak gördüğümüz transferlerde fena sayılmaz. Tek eksiğimiz kalmıştı o da pivot santrafordu ama maalesef yukardaki sebeplerden dolayı alamadık.

Şimdi bu saatten sonra vay şu şöyleymiş bu böyleymiş demenin bir manası yok. Eleştirilecek şeyler yokmu. Ohooo bir dünya var ama ne yapacağız. Bu pozisyonda oturup verip veriştireceğizmi. Zamanlama olarak bence HAYIR...

Şimdi asıl yapmamız gereken, tartışmamız gereken şeyleri askıya alıp takıma olanca gücümüzle destek olmak. Bakınız Eskişehirin üstünde olmamıza rağmen ve hala iddaa ediyorum bizden kötü olmalarına rağmen tüm şehir takımının bu durumdan kurtulacağına kenetlenmiş durumda. İşte bizim yapmamız gerekenler bunlardır. Yine diyorum zamanı gelince oturalım hep beraber eleştirelim, ama şimdi değil.

Geçmiş günlerde nasıl birlik olup takım otobüsü, deplasman otobüsü, SMS kampanyası (her ne kadar beklentileri karşılamadıysa da) Kombine kampanyası yaptığımız gibi yine elele vererek bu şekilde desteğimize devam etmeliyiz.

Ama ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI...

A.Turan Korkmaz
03.02.2016, 01:33
Bazı arkadaşlar, devre arası santrfor transferini olmazsa olmaz olarak görüp, işte şimdi küme düştük diyorlar. Tamam, olsa iyi olurdu, ama olmadı. Dünya'nın sonu değil ki. Kaldı ki Alınacak santrforun uyum sağlayıp sağlamayacağı, ne zaman gol atacağı da belirsizdi. Sivassporumuzun tek meselesi son adam mı?
-Ideal geri dörtlümüzü sayabiliyor muyuz? Ya kanatlar, orta saha? Yeni alınanlardan uyum sağlayanı var mı?
-Hocamız Sergen'den farklı ne oynatabiliyor? Oyuna ağırlık koyabiliyor muyuz?
- Taraftar ne durumda? Mesela yeni kombine edinen 1500'e yakın seyircimizi Eskişehir maçında ben göremedim. Havalar düzelince mi, takım düzelince mi, yoksa büyütülmüşlerin maçı olunca mı stada geleceğiz, merak ediyorum. Rize maçında 5 lira verip 90 dakika Sercan'a, Ahmet İlhan'a ve yan hakeme ana avrat sövenler neye ve kime hizmet ettiler? Deplasman seyircimiz de yok denecek kadar azaldı. Bu maç Ankara'da kaç kişi oluruz?
Kısacası, sapla saman karışıyor gene. Daha 15 maç ve ortada 45 puan daha var. Doğrudan rakiplerimizle de Eskişehirspor Hariç daha oynamadık bile. Son 10 Sıradaki hiçbir takımın ligde kalacağının garantisi yok. Yani biz hep kaybedeceğiz, rakiplerimiz hep kazanacaklar. Öyle mi? Basit bir hesapla ,deplasmanlardan beraberlik ve bir-iki maç yenilsek de diğer kendi sahamızdaki maçları alabilirsek bu ligde Kalırız zaten. Daha biten birşey yok. Önemli olan vazgeçmemek, inat etmek, inanmayı sürdürmek. Kaleyi düşürmemek... .

ihtiyar yiğido
03.02.2016, 01:59
Sevgili Yiğidolar, överken de yererken de ölçüyü elden bırakmayalım, burası Sivasspor taraftar sitesi, insanlar burda fikirlerini, düşüncelerini, sevinçlerini, tasalarını paylaşıyor, burda bize taraftar olarak daha hoşgörülü, daha saygılı, daha edep çerçevesinde hareket etmek düşüyor. Herkes bizim gibi düşünmek, bizim gibi inanmak, bizim gibi bakmak mecburiyetinde değil ve olamaz da çünkü bu eşyanın tabiatına aykırı. Yorumlarımızla hergün burda yüz yüze bakıyoruz, buğun tamamen zıt baktığımız bir olaya yarın tam örtüşmüş olarak bakabiliyoruz, bu yüzden yaşça hepinizden büyük bir taraftar olarak (Rumuzdan da anlaşılacağı üzere �� 65) sizlerden ricam, birbirimizi kırmayalım, birbirimizi incitmeyelim.
Hepinize sayğılar sunuyorum.

celallili
03.02.2016, 10:10
Forvet transferi olsa ne olacak, defans çokmu iyi. 10-15 dakka oyun oynuyor takım. gol yeme riski atmamızdan daha çok. İnşallah sıkıntılı dönemi atlatırız

4eylül
03.02.2016, 11:21
Bu saatten sonra takıma destek vermekten başka çare yok Sahamızda oynayacağımız maçlarda tiyatro gibi maç izlersek işimiz zor rakibi ve hakemleri taraftar baskısı altına alamıyoruz .Sivas deplasmanı zor deniliyor aksine en kolay deplasman rakipler için .

maximustafa
03.02.2016, 22:22
Forvet transferi yapamadınız Tunahan nazlıya neden sözleşme imzalatmadınız en azından alternatif olurdu adam a2 de 13 gol atmış:mad:

50sekiz
03.02.2016, 22:47
Skuletiç 1,93 metre pivot santrafor
Jahovic 1,91 metre, pivot santrafor
Diarra 1,73 metre

Pivot santrafor araniyorsa o zaman 1.75'lik Diarra'ya niye teklif götürüldü?
Hatlar mi karisti acaba? :D :D :D