Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim Mi ?

SivasSpor.Com
05.02.2016, 19:18
http://i.hizliresim.com/knP7OD.jpg

Spor Toto Süper Lig 20. hafta maçında Osmanlıspor'a kaybettiğimiz maçı değerlendirelim

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

mühendisburak58
05.02.2016, 19:22
Bu takımın başına Yılmaz Vural getirilmeli ve bir tane meşeden sopa yapılıp verilsin. Zaten ligden düştük ki düştük en azından süper ligde ki son haftalarımız da macera yaşayalım :) Adam rekorunu geliştirir hiç yoktan. By arada maç 4 oldu :)

Soyözen
Dur bi bitsin de 4 mü olacak 5 mi olacak ona göre bakarız...

HeLuieN58
OOOOHHHHH Çok Güzel Oldu.
Bu Takımı Bu Hale Getirenlere Nalet Olsun Yöneticiden Teknik Ekibe Teknik Ekipten Futbolcusuna.
Bu Videoda Bu Takımı Bu Hale Getiren Şerefsizlere Gelsin :
https://www.youtube.com/watch?v=-4fj-S1vvN0

DoomsDay58
05.02.2016, 19:27
Bu maçın böyle olacağı belliydi, nerede o pembe tablo çizen tellallar çıksınlar hele ortaya da umut saçsınlar etrafa

bugra5858
05.02.2016, 19:30
Neyine değerlendirelim ki. Osmanlı çatır çatır top oynadı. Helal olsun adamlara. Bizim ruhsuz futbolcularımıza hiçbir şey diyemiyorum artık.
Buraya okuyor mu yönetim bilmiyorum ama diyeceğim şudur:
Allah'ın laneti Mecnun Otyakmaz'ın ve Sivasspor yönetiminin üzerine olsun. Sivasspor efsane olabilecekken yediniz bitirdiniz takımı. Kurtarıcı diye getirdiğiniz Okan'ı da, Forvet diye aldığınız Hasan Kabze'yi de, Kazma Oumari'ye alıp defolun gidin bu takımdan.

adres58
05.02.2016, 19:30
RUHSUZLAR....

Kız gibi oyunla teknik taktik olmadan bu maçı alamazsınız...
Ciğeriniz patlayana kadar koşmazsanız hiçbir maçı alamazsınız...
Yüreğinizi sahaya yansıtmazsanız her rakip sizden puan alır...

Küme düştünüz bari şerefinizle düşün... arkayı, sağı, solu 4 leyerek değil...

shang
05.02.2016, 19:33
Değerlendirecek bir şey kalmadı 10 sezondur oynadığımız en kotu maçtı umutlar hayaller heyecanlar artık kalmadı çaresiz göz göre göre gidiyoruz dahada zor görürüz super ligi bundan sonraki maçlar izleyeceğimiz son super lig maçları

burhann58
05.02.2016, 19:34
diyecek bi söz bulamıyorum vizyonsuz yönetimin sonu berbat bi takım olusturdu amatör ligden gelip hazırlık macı yapmıs gibiyiz:mad:

dibba58
05.02.2016, 19:37
Takım ruhunu kaybetmiş.Kimse kimseye yaptığı hatadan dolayı kızmıyor. İşte en büyük eksiklik burada.Mahale maçında bile insanlar hısrsla oynarken puanlara ihtiyacı olan bir takım böyle oynutorsa kafada liği bitirmiş demektir.Galibiyetin 1.5 milyon tl ettiği bir ligde 1 futbolcuya bu parayı verip transfer etmiyorasan santraforsuz oynamaya devam ediyorsan gol kısırlığı çektigin halde diretiyorsan ligde kalamazsın.Bu sene harcanmayan paraların kat be katını ligden düştükten sonra çıkmak için harcasanda 1. lige dönemeyebilirsin.Eşek öldükten sonra sakladıgın yoncanı ne yaparsan yap
3 yıldır takım s.o.s veriyor körmüsün.Eşek 1. çamura yatar .Aha 2. kez yatsın.Sen 3. kez yatıyorsan adama sormazlarmı sendemi eşeksin?

bulutbey27
05.02.2016, 19:37
Yönetimi tebrik ediyorum
Okan Buruk tercihini kullanarak Sergen'den daha kalitesiz bir takım meydana getirttiği için
İnsanlarla resmen alay ediyorlar

bulutbey27
05.02.2016, 19:39
Bari takımın parasını boşuna harcayıp kulübü zarara sokmasaydınız

dibba58
05.02.2016, 19:40
Takım ruhunu kaybetmiş.Kimse kimseye yaptığı hatadan dolayı kızmıyor. İşte en büyük eksiklik burada.Mahale maçında bile insanlar hısrsla oynarken puanlara ihtiyacı olan bir takım böyle oynutorsa kafada liği bitirmiş demektir.Galibiyetin 1.5 milyon tl ettiği bir ligde 1 futbolcuya bu parayı verip transfer etmiyorasan santraforsuz oynamaya devam ediyorsan gol kısırlığı çektigin halde diretiyorsan ligde kalamazsın.Bu sene harcanmayan paraların kat be katını ligden düştükten sonra çıkmak için harcasanda 1. lige dönemeyebilirsin.Eşek öldükten sonra sakladıgın yoncanı ne yaparsan yap
3 yıldır takım s.o.s veriyor körmüsün.Eşek 1. çamura yatar .Aha 2. kez yatsın.Sen 3. kez yatıyorsan adama sormazlarmı sendemi eşeksin?

antik58
05.02.2016, 19:42
SİVASSPOR Moral toplatma takımı oldu.
- Oyuncu boşta kaldıysa biz transfer ederiz
- Yaşı geçmiş emeklilik haketmis adamları biz toplarız
- Rakip takım oyuncuları gol Oruçlarını bizde bozar
- Sabri sarıoğlu omrunde ilk sol ayak golünü bize atar
- Tff nede olsa bu takımın yönetimi boş der cezaları bize kitler
- Puanı düşük hakemler bizde puan yükseltir
- Rakip taraftar sivas kümeye diye sürekli bağırır
-Kulübüyle sıkıntı yaşayan kim varsa burada rehabilite edilir.

Varsın okan hocada acemiliğini iyice çıkarsın ne olacak
Ayrica bugün bize 5. Golu ve fazlasını atmak istemeyen Osmanlı spora yazıklar olsun...

onur0634
05.02.2016, 19:42
Birisi çıkıp bu yönetimi savunsada bi güzel küfür etsem.

atrium58
05.02.2016, 19:44
Cicinho, ibrahimler, Hasan emekliliğiniz gelmiş ısıramıyorsunuz defolun gidin.. Osmanlı taraftarı kıçını yırttı gençler tarafından iyi bir aferin almıştır artık..

superglam
05.02.2016, 19:44
Maçın malesef iyisi yok.
Maçın kötüsü jhon böyle ve diğerleri
Maçı katleden hakem ve özellikle ofsaytları görmeyen yan hakem.
Okan hocaya gelince birşey diyemiyorum bizim sayfada kurulan takımı çıkardı.
Hayal kırıklığı ize Tikseria dı..

35gürün58
05.02.2016, 19:46
Okan hocanın (nasıl hocaysa) bu takıma hiç katkısı olmadı .organizasyon hiç yok, herkes kendi kafasına göre takılıyor, adamlar hucumda da pres, savunmada da pres yapıyorlar tabi bizde pres diye bir anlayış olmayınca topa sahip olmak da mümkün olmuyor.

%90 düştük, gerisi boş laf, şimdi Mecnun başkan yarattığı işe yaramaz oyunculardan kurulu takımı ve işe yaramaz hocasıyla gurur duyabilir.

düşünüyorum acaba yenebileceğimiz bir takım var mı diye. bana yok gibi geliyor.

Sen Rıza Çalımbay gibi hocanın istediklerini alma, bir taraftan bilinçsiz bir taraftar topluluğunun istemezük çü tavırlarının da katkısıyla adamı gönder arkadan Carlos'un istediği transferleri yapma makina gibi top oynatmaya çalışan adamın gitmesini sağla....değeri beş para etmez adamlara milyarları say parayı çar çur et, sonra para sıkıntısı var diye transferlerde taraftarı oyala.. netice itibariyle ;

Bu vefakar taraftar üç sezondur söylüyor
çekirge bir sıçradı
Çekirge iki sıçradı
Çekirge üç sıçrayamadan sıçtı... çekirge yöneticiler...

Travis Bickle
05.02.2016, 19:46
okan buruk'un tesislerde ne kadar esyası varsa derhal tesıslerın dısına çıkarılsın tesıslere ayak basmadan kapıdan esyalarını alsın gıtsın

badof58
05.02.2016, 19:47
Başlık her şeyi anlatıyor, bu takıma bu yönetime en kritik maçında 4.000 kişiye oynayan takıma 4-0 yine iyi skor. Bu duruma gelmesinde takımın başta Sivas'ın zenginleri ardından yönetime fırça çekilmesine izin vermeyen taraftar bozuntuları ardından her halükarda zeytinyağı gibi üste çıkan yöneticiler bu enkazın mimarı. Burdan sonra kurtulur muyuz ateş hattından zor, Eskişehir bile Mersin bile oynadığı topun giydiği formanın hakkının veriyor, bizim kazmalar nasıl gol yenileceğini gösteriyor. Zaten gol atmaya hasret kaldık. Bir şehir el birliğiyle yok oluyor işte ..

dibba58
05.02.2016, 19:50
Birini itiekleyin tekme atın sarı kart alın tekmeye kafa atın hakeme baskı yapın yok yok yok PEKİ NE VAR Bir yıgın ruhsuz Mahalle takımını bile yenemezbir avuç ruhsuz.
Liselerden 11 futbolcu seçip götürseniz bu takımdan daha iyi oynar.Futbolcu kafada ligi bitirmiş.İnancı olmayan bu güruhla her takımdan 4-5 yeriz.Biz düşeriz de birdaha 1. lige çıkarmıyız işte orası çok zor.

onur0634
05.02.2016, 19:51
Takımın dusmesine bir yondende seviniyorum iyi ihya oldu ceplerini doldurup şan şöhret yaptılar.Valla benim otellerim resturantlarım yok onlar düşünsün hepsininde Allah belasını versin.

savaş2
05.02.2016, 19:51
***ACİLEN takımın başina Mesut BAKKAL getirilmeli
*hasan kabze be seso kadro dışı bırakılmalı mehdi,burhan ve ibrahim AKIN ilK 11 de olmalılar.
*7 yeni transfrlerin hepsi iyi durumda ama iğe verilen bır hafta aradan hazırlık macı yaptırmıyon takıma.

*

özmen58nadim
05.02.2016, 19:52
neyini değerlendirelim ?
beyler inşallah ben yanılırım ama gidişata göre 4 eylül arena ptt ligi maçlarına sahne olacak.

özmen58nadim
05.02.2016, 19:54
OKAN BURUK A llahını seviyorsan onurun gururun varsa istifaet ve git ya lütfen git ya

özmen58nadim
05.02.2016, 19:58
OKA BURUK
ушел ( İSTİFAET )
zrezygnowany ( İSTİFAET )
dha dorëheqjen (İSTİFAET )
podnio ostavku ( İSTİFAET )

50sekiz
05.02.2016, 19:59
Her maç öncesi penbe tablo çizen üyeler nerde acaba?
Bu kisiler ya eyyamci ya da futbol cahili.
Osmanlispor STSL de en hizli hucuma cikan takim.
Ilk macta rakibin 10 kisi kalmasi ve Boye en az iki defa kirmizidan atilmasi gerekirken ayni Boye son saniye ofsayttan gol atmişti.

Devre arasi 7 transfer yapilmaz demedim mi?
7 transfer yerine banko oynayacak 3 tane nokta transfer yeteriyli demedim mi?

Neyse..... lafi fazla uzatmayacagim
Mesut Bakkal hayirli olsun......

cengo64
05.02.2016, 20:00
Okan Hoca en azından utanıyorum dedi.Bence bu duruma asıl sebep olanlarda sıra.İ.Akın Adem.H.Kabze.E.Öztürk ve transfer etmeden daha önce resimlerini bile görmedikleri adamları bonservissiz diye takıma dolduran,güvenlikçi ve hakem paraları ile elektrik faturası çok geliyor diyen,gecen seneki yaklaşık 50 trilyon geliri nereye harcadığını ve Sivasın ismini hala kaça sattığı kimseye söyleme luzumu hissetmeyen, yöneticilerde bence utandıklarını söyleme sırası.Bu rezillik bugün olmadı.İt gibi yalvardıklarını burda forumdaki arkadaşların açın okuyun.Bile bile rezil ettiniz takımı.Hala yardakçılar çıkacak ve aman yönetimi eleştirmeyelim diyecek.Alın mübarek olsun yönetiminiz.

akdolufaruk
05.02.2016, 20:04
Tabiki bu macin en iyisi elbetteki hakemdi beklenilen sekilde yonetti maci zaten bizim oyuncularimiz cok kirilgan hemen demolize oluyo buda hakemin ekmegine bal surmek oldu sonucta ortada bu skoru hoca ,oyuncular ve hakem haketti tek haketmeyen sivassporlular oldu

halilxx58
05.02.2016, 20:05
Yaziklar olsun. Hayallerin, ümitlerin bittigi andayiz sanirim.
Bizler transfer döneminde yönetimi elestirdikce hain ilan edildik, felaket tellali ile suclandik, halbuki tek derdimiz bu durumu görmemkti. Bazi taraftarlarimiz fazla iyimser, fazla pozitif, halbuki durum haftalardir ortada.

Mecnun Okani gönderse ne degisecek, ha Okan ha Sergen hada Mesut. Mentalite, transfer politikasi, yönetim düzeni ayni olduktan sonra ne degisir.
Balik bastan kokarmis, bizim durumda ayni o sekilde.

(Birde riacam olacak: ben sahsim adina cok elestiririm, fakat asla küfür ve hakaret etmem. Lüften elestirilerimizi Sivasa Sivasliya yakisir sekilde seviyeli ve düzgün bir sekilde yapalim. Herseyin bir adabi vardir. Unutmayalim)

halilxx58
05.02.2016, 20:11
Bu arada gözünüzü seveyim hakem hatalari demeyin, kaleye bir tane sutumuz yok organize atagmiz yok, hakem bizim lehimize yönetse ne degisir. Bahane aramaya gerek yok...

subasi29
05.02.2016, 20:12
Osmanli tokadi agir geldi......

badger5858
05.02.2016, 20:18
Geçen sezon başkan bende bedavayım beni de alsana bunların hepsinden iyi oynarım diye bağırdığım da kapalı a ya gelip ben alkışlanarak protesto edilecek adam değilim siz de taraftar değilsiniz demişti başkan bey. Artık sıktınız her sene bu eziyeti çektirmek zorunda mısınız bize. Futboldan zerre anlamayan 3-5 adamı yönetici yapmışız bunlardan da medet umuyoruz. Kim ya okan buruk ne başarısı vardı bu adamın ne gördünüz bunda da takım bu haldeyken bu kumarı oynadınız? Zaten bu yönetim her sezon bu kumarı oynuyor 3 sene kazandı diğer sezonlarda ise Sivasspor kaçıncı 15........ Yok abd ligi yok çin ligi yok norveç ligi ne bu arkadaş adam forvet koca sezonda 3 golü var süper forvet hadi alalım. Gözümüzün önünde öyle adamlar vardı ki bağıra bağıra kaçırdık hepsini. İşe yarayacak ümit i kovdular sanki mükemmel defans oyuncularmız varmış gibi. Gururun varsa Sivas a dönmezsin okan beyyy. Sizde zerre futboldan anlıyorsanız bu adamı kovarsınız sayın yönetim. Bir takım her geçen hafta daha kötü olabilir mi helal olsun okan başardın....

midfielder7
05.02.2016, 20:22
Sergen hoca bıraktıktan sonra tecrübeli bir hoca alınmalıydı Okan hoca veya diğer genç hocalarla sezon başında yap planlamanı ama önce takımı bit kurtar maalesef olmadı osmanlıyı izledik adamlar Demir gibi her topa 2-3 kişi basıyor ağır hantal ve kuvvettsiz bir takımımız var savunma evlere şenlik hepsi patlamaya hazır bomba gibi bu sene çok altında kaldık ligin nasıl kurtaracağız bilmiyorum küme düşme rakiplerimize bir bir yeniliyoruz çekirge her zaman sıçramıyor kısacası başarısızlığın temeli yönetimdir

mühendisburak58
05.02.2016, 20:38
taa senenin ilk maçında gs maçında söyledim ortalama her hafta 1 puan alırsak (her seneki hedefimiz 15. sıra ve bence bu sivasspor için bir başarıdır) ligde kalacağız demiştim. 6 7. haftaya kadar 1 puan geriden gidiyorduk. ama o zamanlarda söylemiştim bu puanları çok ararız diye. ilk hafta gs maçında düşmenin hesabını mı yapıyorsun diyorlardı şimdi mersin gs rize maçlarında sonradan bıraktığımız 6 puanımız olsa o bile yeterdi bize. şu an 20. hafta bitti tam 6 puan gerideyiz. bundan sonra 3 maç üst üste kazanırsak anca yakalıyoruz her haftaya 1 puan ortalamasını. ha kazanır mıyız dersiniz. ben sene sonuna kadar bile 3 galibiyet alacağımızı düşünmüyorum. sivasspor geçen hafta ligden düştü eskişehir e yenilerek.

kagansenbas
05.02.2016, 20:52
Sitede seferberlik başlatıyorum herkes yoruma ve sohbete büyük harflerle OKAN BURUK İSTİFA !!! yazsın siteyi iftifa mesajları işte dolduralım

kagansenbas
05.02.2016, 20:53
Editörün Notudur :

Büyük harflerle yazılan yorumlar silinmektedir.

Lütfen küçük harfler kullanınız.

Dark Force
05.02.2016, 20:55
Bu takımın ligde kalması mucize olur hiç umut vermiyor .

yerliturkuaz
05.02.2016, 20:58
Sivas kümeye diye bir stad inlerken, rakip takım top çevirirken oley naraları atılıyorsa ve bunları sahadaki futbolcuları kenardaki teknik heyeti rahatsız etmiyorsa kaç haftadır bu duruma yönetimin sesi çıkmıyorsa biz bırakılım kenara çekilelim artık bu lig bize fazladır artık. Bu ligde bizim yerimiz yoktur artık...

Yazıklar olsun bu duruma bizi kim soktuysa bizi bu hale kim getirdiyse hepsine yazıklar olsun!!!

eyuphulagu
05.02.2016, 21:00
Biz mi çok büyük bir takımız yoksa sivasspor Okan BURUK a mı büyük geldi bilmiyorum...Bu takımı bu duruma getiren Okan Buruk mu diye sormak lazım...Son 3 yılda sezon başı transferlerinde hep elinde bonservisi olan,başka takımların kadroda düşünmediği,yaşı geçmiş pili oyuncuları takıma Okan Hoca mı aldı...Herkes Okan Hoca nın bu transferleri yaptığını söylüyor ama Tenase yi başkan geçen yıl izlediklerini almayı düşündüklerini ,takımının 1 milyon euru istediğini ,sivassporun vazgeçtiğini söylemişti...Ben geçen yıl bir çok sitede Hussain i sivassporun istediğini okumuştum;Aziz Yıldırım ın da bu oyuncuyu bu yıl sivasspora tavsiye ettiği iddia edildi...Defans için sivassporun 1 numaralı isteği Kosanoviç ti..Bu oyuncu alınamayanca belki diğer alternatifler alınamayaınca Omari alındı...Texeira hocanın tercihi olabilir.Hasan Kabze yi Okan ın istediğinden hiç emin değilim;başkası alınmayınca evet demiş olabilir...Hala maçı yorumlamadım çünkü maçta yorumlanacak ne var ki;rakip oynadı biz seyrettik...Orta sahada Adem ,Omari hatta Hussain ne yaptı ki..Rakip mi kovaladılar,ara pası mı attılar,forvetleri pozisyona mı soktular..Sivassporun maç boyunca en önemli pozisyonu cicinho nun ortalayıp Teixeria nın kafa vurduğu pozisyon...Orta sahası olmayan bir takımın maçta gol atması ,pozisyona girmesi futbolun doğasına aykırı..Ben bu maçta ilerde Beykan ı,Orta sahada Kone yi gözlerim aradı;ama 2 oyumcu da olmayınca sivassporun ne yaptığı açıkca ortada..Bazıların ağır diye eleştirdiği Kone olmayınca Orta saha kevgire döndü..Keşke bazılarının hiç beğenmediği sert adam Yiğit bu maçta olsaydı..Hakeme gelince özellikle sona sakladım..Çünkü ilk yarıda vermediği 2 karar maç damga vurdu..Portekizli, oyuncunun Omari ye yaptığı hareket sarı değil,direkt kırmızı karttı..Malesef sivasspor maçlarında hakeme bir şeyler oluyor..İlk golde ortayı yapan oyuncu kesinlikle omzuyla değil,eliyle düzelterek orta yapıyor..Pozisyon elle oynama...Hakem bu pozisyonları vermese de biz yine bu maçtan puan almazdık çünkü maçta hiçbir şey yapmadık,yapamadık..Oynayan takımın kapasitesi bu..Maçın en kötülerinden bir de malesef sadece kendine oynayan,kendini sivassporun üstünde gören ATIF..Maçta ne yaptığını anlayan var mı...Atıf ne yapsın kimse demesin..Bu maçta da çok bencilce hareketler yaptı,çok sayıda topu ezdi...Atıf kendini sivassporun üstünde görüyorsa asıl bu maçlarda takımı kurtarmalı..Okan Hoca nın ne oynamak istediğini anlamış değilim...Çıkardığı takımın birbirine hiç uyumu yoktu...Haftaya Rizespor maçında iş taraftara düşüyor...Takımı protesto etmekle bu takım hiçbir yere gelemez..Hala ortada alınması gereken 42 puan var...Allah'dan umut kesilmez..

erhan 10
05.02.2016, 21:14
Hani bir Ankaragucu vardı hatırlarsınız.Işte o takım ne haldeyse gidişat da bu. Başkanın hatası Okan Buruk'u getirmesi ve beleş istatistiksiz adamları almak. Okan Buruk'un hatası ise oynayan takımı oynayamayacak hatta pas ulastiramayacak hale getirmek. Kahrolduk yine. Elveda Süper Lig Elveda Şanlı yigidom ...

ayhandemir58
05.02.2016, 21:15
Tek bir kelime;Yuh Olsun Sizlere...Sivasımızın tek bir sahibi kalmıştı,onuda yok ediyorsunuz.:mad:

fatihcan58
05.02.2016, 21:22
Maçın neyini değerlendirelim;

Okan Hocanın yetersizlğinimi;

Takımın beceriksizliğini mi,

Yöntemin vurdumduymazlığını mı,

Taraftarın artık umudunu kestiğini mi,

Hangisini değerlendirelim.

babayavuz
05.02.2016, 21:23
değerlendirilecek bir şey yok ne yazıkki bu takımı bu hale getirenler utansın beşikteki çocuğun bile gördüğünü yöneticiler göremiyorsa ve nerede ipini koparmış takımlarından dışlanmış kovulmuş futbolcuları transfer ediyorsa neyin yorumunu yapalım sadece diyorumki yazıklar olsun bu takımı bu hale getirenlere :mad::mad:

asilbey
05.02.2016, 21:31
bu yenilgilerin tek sorumlusu sivasspor yönetimidir geçen yıl ligde zar zor kalmış bir takıma küme düşmüş takimlardan futbolcu toplarsan genç yetenekli oyuncu bulup alacağına pili bitmiş 30 yaş üstü oyuncularla doldurursanız başınada tercübesiz ve stajer hoca getirirseniz sonuç bu olur.

34MUAMMER58
05.02.2016, 22:41
Değerlendirilecek birşeyyok,bu maçtan çok ümitliydim,sivasspor gibi oynasaydık galip gelebilirdikdiyordum,bütün futbolcuların ruhsuz ,karaktersiz oyun oynayacaklarını hesaba katmadım,,kötü oyunun bişekilde mazeretiolabilir,kötü mücadele etmenin mazereti olmaz,takım kazanmak için hiçbirşey yapmadı,ortasahamız ve kanatlarımız tercihli duble otoban gibiydi,7 8 -0 olmaması bizim şansımızdı,hocanın nasıl bir taktikle oynattığını ben anlamadım anlayan varsa izah etsin hayrına,bu maçlar sivassporun son çırpınışlarıydı,bu final maçlarında hiçkimsenin böyle futbol oynatmayada hakkı yok ,oynamayada hakkı yok,yeni transferler maalesef foss çıktı,takımdaki sakatlıkları anlayabilmiş değilim,şu takımda mehdi,yiğit,kone,burhan olsaydı böyle kazma oyun oynanmazdı,yönetim iyi kötü 1 forvet daha almıyarak sivassporu kaderine terketti,aşşağı yukarı 40 yıldır sivassporu takip eder ve tutarım,süperligdeki tüm maçlarını ,yada özetrlerini izlemişimdir,istanbuldaki ankaradaki birçok maçına gitmişimdir,süperligde bu derece ruhsuz oynadığımız 5 6 maçtan en ruhsuz maç bu maçtır,bide rıza hocanın ilk geldiği yıl ibb maçıdır,böyle rezilllik görmedim,yeni transferler şöyle alışana kadar ,eski kadroylla mücadele etmek en doğrusu olacaktır,yönetimin bu gece ,engeç pazartesine kadar 1 karar alması gerekiyor,bu takım %80 düştü rüyalar aleminde gezmenin anlamı yok,olurda gençler kazanırsa %95 düşmüş sayarım,okanla yürümüyor ,en başından beri diyorum,sivasspor bu değil,eğer hoca değişimi oluyorsa,eski hocanın oynattığı oyunun üstüne koyulmuyorsa,takım taktikanlamda ,fizik anlamında ,git gide geriye düşmüşse bu suç hocanındır,bu maçta anlaşıldıki,futbolcularda hocayı istemiyor zorlamanın anlamı yok

adres58
05.02.2016, 22:45
Birisi çıkıp bu yönetimi savunsada bi güzel küfür etsem.

Küfür etmede, içini dökme fırsatını kaçırma. Ama bundan sonra destekleyen zor çıkar... Özellikle ruhsuz Okan Buruk'a, Ruhsuz futbolculara...

Soyözen
05.02.2016, 22:47
6-2'lik Kasımpaşa maçını değerlendirelim, 5-0'lık Kayseri maçını değerlendirelim, kupada Trabzondan 6 yediğimiz maçı değerlendirelim...

Hiçbirinde bugünkü kadar kötü, bugünkü kadar rezil bir oyun oynamamıştık. Onun için bu maçı degerlendirmeyelim de neyi degerlendirirsek değerlendirelim.

ihtiyar yiğido
05.02.2016, 23:23
Okuyan arkadaşlar bilir, şimdiye kadar hep iyimser bakmışımdır, hatta karamsar tablo çizen arkadaşlara yine kara bir tablo çizdiniz diye kızmışımdır, ama Osmanlıspor maçındaki oyunu, oyuncuların vurdum duymazlığını, Okan hocanın bitmişliğini, başta Aatıf olarak oyuncuların ne yaptığını bilmeden deli danalar gibi sahada dolaşmalarını gördükten sonra, kızdığım arkadaşların hepsinden özür diliyorum. Bu takımı bu hale getirenler utansın, ilk defa bir Sivasspor maçını, hırsımdan yarım bırakıp seyretmeden çıktım.
Sözün bittiği yerdeyiz derler ya, işte tamda Sivasspor'un bu günkü durumu için söylenmiş bir söz. Evet söz bitti bitmesine de, başta yönetim, teknik heyet ve ruhsuz oyuncular hep birlikte Sivasspor'u da bitirdiler.

eyuphulagu
06.02.2016, 00:12
Okan Hoca ilk defa biraraya gelen 3 oyuncuyu hem de orta sahada oynattı....Adem-Hussain-Omeri birbirinden oldukça kopuk oynadılar...Anlamadığım ilk yarı sulu kar ve rüzgar vardı;spiker sivassporun rüzgara karşı oynadığını bir ara söyledi...2.yarı sivasspor daha atak oynar derken tam tersi oldu;rakip daha da iyi oynamaya başladı...2.yarı Ziya çıktı;İ.Akın girdi ..Omari sol beke geçti..Hoca sonra Omari yi çıkarıp Emre yi sol beke aldı..Emre bence sol bekte ilk defa oynadığı bir takımda daha iyi oynadı..İlerki maçlarda inşallah daha iyi oynayacak.....Hasan Kabze kardeşim de oynadı oynamsına da ne oynadı,nasıl oynadı kimse anlayamadı..Hussain g.s maçında oynadığı futbolun yarısını bile oynayamadı;çünkü yanında oynayanlarla ilk defa oynadı..Adem kardeşim sahaya varmıydı,yokmuydu hiç anlamadık..Kalecimiz malesef maçta pek iyi değildi;çünkü yediği 2. golü çıkarması gerekirdi ama malesef hatalı bir şekilde içeri aldı....Belki ilk yarı 1-0 bitseydi,Okan Hoca takımı bu kadar da değiştirmeyebilirdi...Okan Hoca malesef bu maçta takımla çok oynadı;bir şeyler yapmak için çırpındı ama çırpınışları takımı daha da batırdı...Kone nin bu takım için ne kadar gerekli olduğu bu maçta daha fazla açığa çıktı...Son maçta kart cezalısı olmayan bir Beykan bu maçta sivasspora daha faydalı olurdu...Benim gördüğüm bu takımda İ.Akın,Adem,Cicinho(seneye gidecek deniyor),İ. Öztürk ,Hasan Kabze gibi eski tüfeklerin hiç yeri yok..Bu yıl Cicinho hariç bu oyuncularla yollar ayrılmalıydı ama malesef ayrılmadı..Mesut Bakkal ın tribünde olması tesadüf mü yoksa .......Bilmiyorum ben sadece tv. den gördüğümü söylüyorum..Çünkü maçı sıradan bir seyirci gibi değil;çok dikkatli izliyordu..Ankara da yaşadığını biliyoruz..Bakalım yakında kokusu çıkar...Gerçek olan sivassporun bu yıl ligde oynadığı en kötü maçtı...Sivassporu orta sahada hiç bu kadar aciz ve pasif görmemiştik...Bakalım bu filmin sonu nasıl bitecek...Umarım mutlu sonla biter...

sefilix
06.02.2016, 00:17
düşen karabüğün yedeklerini almamızdan belliydi. hiç bir şey bitmiş değil ama bu kadar da ruhsuz oynanmaz ki arkadaş. sanki osmanlı doping almış gibi görüktü. bu arada bu paranın kaynağı nereden herkese forma aynı bere kesin bu taraftarda belediyenin personelidir. birde mesai almış olsunlarda seyret :)

skep06
06.02.2016, 00:21
Şu adama hoca deyip gerçek teknik direktörlere hakaret etmeyin.
Dun sahada futbolcu,kenarda hoca,şeref tribününde yonetici yoktu.
Sadece kale arkası tribününde takimin gerçek sahibi vefakar taraftar vardı

soner"58"
06.02.2016, 01:20
daha oncede soylemisdim sivasspor bir aile sirketi oldu diye ve yine diyorum:mad::mad::mad:

reform
06.02.2016, 08:47
Artık bu takımın başına kim gelecek önemi yok.Aslında son bir kaç yıldır takım adım adım bu hale getirildi.Ufku açık olmayan ve dar goruslu riske girmeyen bakkal zihniyeti ile işletilen takım yönetimi bu hale getirdi sivassporu.Atalar ne demiş ucuz etin yahnisi yenmez.Yönetim son bir kaç yıldır hep bonservis ödemeden futbolcu alma alışkanlığına girdi.Eğer futbolcudan kalite olsa beleş oyuncuyu bize geçirmeyecek binlerce kulüp var.Kalite ortada yabancı yerli kaç kaliteli oyuncunuz var.Bu hale getirilen takımı hangi hoca başarılı yapabilir.Aslında az kalite yönetimle bu takım asla bu hallerde olmazdı.

4eylül
06.02.2016, 09:12
Ne yeni transferler tuttu nede hoca .... olun gidinde başımız dik düşelim

asilbey
06.02.2016, 09:53
bence acilen hoca değiştirilmeli her ne kadar takım umut vermesede yeni hoca belki faydalı olabilir daha 14 maç oynanmadı bu takım okan hoca ile hiç varlık gösteremez .

menesakin
06.02.2016, 10:10
O bu değil de acaba başkan ve yönetimin taraftarın yüzüne bakacak yüzü var mı onu merak ediyorum. Çıksın bir açıklama yapsın bir şeyler soylesin

hiko58
06.02.2016, 10:17
bu yönetimede futbolcuyada hocayada yazıklar olsun. sivasspor sayesinde isimlerini duyuran işlerini yapan yöneticiler lanet olsun size. futbolcu eskilerini abuk subuk isimleri takıma dfoldurdunuz abuk subuk hocaları getirdiniz. carlosu neden gönderdiniz be. hiç değilse sivasspor futbol oynuyordu. aldığınıuz paralar haram olsun. şehrin bütün laneti üzerinize olsun.

triper58
06.02.2016, 10:36
Tanase hiç hazır bir görüntü vermedi tamam iyi futbolcu ama en son ilk 11 oynadığının üzerinden 3 ay geçmiş bu adamı kampa geç getirdiler bu adam 3-5 hafta sonra hazır olur o zamana düşmüş oluruz.

Hüssein de benzer şekilde bir iki hafta daha lazım.

Oumari transferi karavana alınmasa olmuş takıma bir artı sunacak bir adam değil.

Texeira iyi oyuncu değil koşuyor mücadele ediyor ama yetenekleri sınırlı.Ama kötü transfer diyemem böyle bir adam lazımdı.1.forvetin yanına bunu oynatacaktın.

Hasan Kabze, Emre Öztürk, Gökhan Süzen transferleri zaten fiyasko.

Kısacası rakiplerin düşme tehlikesi olmamasına rağmen bizden iyi transfer yaptığı ortamda bu takım kurtaramaz hayal kurmaya gerek yok.
Bu takımı yönetemeyen Mecnun Odyakmaz ve yönetim istifa!

A.Turan Korkmaz
06.02.2016, 17:35
Maçı Mustafa R. Akçay'ın maç sonu demecinden alıntılar verip maçı ve bundan sonra ne yapmalıyı değerlendireceğim:
-"Hem Osmanlıspor hem de Sivasspor açısından kader maçıydı.Golü bulduğumuz sürelerde disiplin, sakinlik ve özgüveni birarada kullandık. Rakibimizin stresli oluşunu avantaja çevirdik. Bunlar biraraya gelince maç lehimize döndü."
Takımımızın temel problemi iki maç üstüste kazanamamak. Bunu Osmanlıspor başardı ve kendi adına tehlikeli bölgeden çıktı. Biz Eskişehir ve Osmanlı maçını alsaydık biz çıkacaktık. Ha, önümüzdeki iki maçı üstüste alabilsek biz gene kurtuluruz. Mesele, oyunculara o özgüveni Teknik ekibin, yönetimin ve taraftarın verip veremeyeceği.
Maçta Osmanlıspor taraftarı 3bin kişi idi ama 30 bin Kişilik iş Yaptılar. M. AKÇAY hoca taraftardan bahsetmeyi ihmal etmiş. O da bizi yenmelerinde etkili oldu.
Maçtan alacağımız ders bence:
Rakibi iyi Etüt etmek, sakin kalmak, disiplinli oynamak, kenardan taraftarın iyi tezahüratı. Okan hocanın kalıp kalmaması da buna bağlı. Artık hoca bu futbolcu grubunu Rize maçına motive edebilir mi? Bence hayır. Taraftar Okan hoca baştayken maçın sonuna kadar destek verir mi? Zor. O nedenle vakit kaybetmeden yeni hoca diyoruz. Ya da Okan hoca'nın Pazartesi Akşamı (hala istifa etmediyse tabii) bütün yerel kanalların ortak yayınına çıkıp Sivas Halkını ve taraftarını neden takımın başında kalması gerektiğine ikna etmesi gerekir.

ezelşener
06.02.2016, 18:29
Şimidye kadar hiç bir maçta bu kadar ezilmemiştik.Osmanlı sahada resmen bizi perişan etti.Bir Ara bu takım süper liğdemi oynuyor diye düşünmeye başladım.Ne ruh ne istek ne arzu.Hiç biri kalmamış.Emekliliği çoktan geçmiş ve bir pas veremeyen (her pası Ya geriye ya kaleciye verip) 2.golde onun yüzünden oldu.liğdeki en yetersiz orta saha Oyuncusu olan bitik ADEM KOÇAK artık seni hiç bir maçta görmek istemiyorum.Kadrolar açıklandığındada herkes Adem in ortada oynadığını görünce bu iş bitti demişlerdi.Bitirdiniz.

vexol58
07.02.2016, 00:31
Gerçekten bu haliyle değil Süper Lig de PTT1.Lig de düşmemeye oynayacak bir takım vardı sahada.Okan Buruk çok yanlış bir tercih oldu bu net görüldü.Ve bunu ne yazıkki pahalıya ödeyeceğiz.Üstte ki takımlar gayet iyi kadro kurmuş ve iyi oynuyorlar.Bir mucize lazım artık bu sene..:confused: