Orijinalini görmek için tıklayınız : Buruk Ayrılmayalım...!
Rallim58 05.02.2016, 20:26 http://i.hizliresim.com/MLMMy2.jpg
Okan Hoca; Osmanli maci sonrasi Sivas yerine Istanbul bileti alirsaniz seviniriz.
Yenilmediniz ezildiniz, hatta rezil ettiniz. Umutlarimiza da darbe vurdunuz.
Kısaca, Buruk ayrılmayalım;
Lutfedip istifa ederseniz erdemlik gostermis olursunuz.
ertan_58 05.02.2016, 20:33 Tüm takımlar direnclerini artırırken biz geri gidiyoruz haftalardır bunun bir açıklaması olamaz yazıklar olsun gurbette bize mutluluk veren bir takımımız vardı onuda elimizden aldılar yazıklar olsun defolup gitsinler artık oynayarak mücadele ederek düşelim bari...
Yeter hoca artık sabırlar da tükendi daha zor etme
inşallah hem hoca hem başkan bırakır.
Bu adam baştan beri vasıfsız ve yetersiz kritik anda kazandırdığı Gençlerbirliği maçından beri tek bir olumlu hareketi yok, takım gittikçe disiplinsizleşti ve her zaman olduğu gibi futbolcuların oyuncağı oldu. Bu takıma dirayetli işinin ehli stajcı değil, futbolu bilen yüzü gülen değil her türlü baskıyı kaldıracak yeri gelirse kulübeyi yumruklayacak futbolcuya hakeme bağıracak adam lazım. Omuzlarını kıstırıp sanki 5-0 kendi yenmiş gibi gülen adama ihtiyaç yok. Bu zamandan sonra işimiz zor, şimdi bir kat daha zor oldu, hemen acil bir şekilde iyi bir teknik ekip ve adam akıllı teknik direktör gelmezse işimiz yaş ..
çorluluyiğido 05.02.2016, 20:43 Editörün Notudur :
Büyük harflerle yazılan yorumlar silinmektedir.
Lütfen küçük harfler kullanınız.
http://resimzade.com/Show.html?i=46631&token=38063 (http://resimzade.com/Show.html?i=46631&token=38063)
buraks58 05.02.2016, 20:45 kesinlikle artık yollar ayrılmalı. bir takım bu kadar etkisiz bu kadar dağınık olamaz. şu osmanlıspor karşısında ptt takımı olsa daha çok zorlardı. hocanın çaresizliğini şuradan anlayın setkus,cicinho,ibrahim ve boye dışında yeri değişmeyen oyuncu kalmadı. yarın olmadan yollar ayrılmalı.
Abdullah DuMaN 05.02.2016, 20:46 Okanla birlikte bu durumu gören ve haftalardır susan yöneticiler de istifa etsin
Okan elin değmişken paf takımında içine et sonra git yarım bırakma işini.
buraks58 05.02.2016, 20:47 yeni bir hoca yeni bir enerji son şansımız. hoca açıklama yapıyor ama hiç istifa edecek sinyali vermiyor. yazıkkkkk.
mühendisburak58 05.02.2016, 20:49 Yılmaz Vural'ın Okan Buruk isyanı!
Tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural, bu sezon hiçbir takımın kendisine teklifte bulunmadığını ve bu durumu anlayamadığını söyledi.
Kariyerinde birçok takım çalıştıran ancak bu sezon herhangi bir ekipte görev almayan Vural, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.
Türk futboluna çok fazla oyuncu kazandırdığını ve renk kattığını dile getiren Vural, "Değerlerimizi yok etmeyi seven bir ülkeyiz. Biz bu ülkede iş bulamıyoruz. Ne yaptım ben ya? İki tane üniversite bitirmek suç mu? Türkiye'nin en fazla maça çıkan antrenörü olmak suç mu? Hiç kimse merak etmiyor Yılmaz hoca niye çalışmıyor, diye. Hiç kimse teklif etmiyor. Niye, çünkü biz orada işimize kimseyi karıştırmayıp adam gibi çalışıyoruz. Personel, halk bizi seviyor. Taraftar sevgisini artırıp, marka değerini yükseltiyoruz. Niye biz yokuz?" ifadelerini kullandı.
Medicana Sivasspor'un Sergen Yalçın'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Okan Buruk'u getirmesi hakkında da değerlendirmede bulunan Vural, şunları kaydetti:
"Yöneticiler ne düşünüyorlar, merak ediyorum. Kendimi eleştiriyorum, 'bir hatam mı var' diye? Ne yaptık, oyuncu yetiştirdim. Renk katıyorum lige. Sivasspor Okan'la 1 hafta 10 gündür konuşuyor. Okan'ın daha antrenörlük lisansı yok. İyi futbolcuydu... Futbolcu mu alıyorsun, antrenör mü? Okan kim, ben kimim? İnsan üzülüyor. Fazla yapacak bir şey yok. Bu ülke böyle. 62 yaşına geldim değiştiremedim. Kimse şu anda teklif etmiyor, adam gibi işimizi yaptığımız için."
buraks58 05.02.2016, 20:51 inanılmaz... istifaya yönelik tek bir sinyal bile vermedi. yönetim bu gece yolları ayırmaz ise ptt hazırlığına başlasın.(hiç yapmadığım bi yorum,ama gerçek bu)
Mehmet ATEŞ 05.02.2016, 20:54 Ben yılmaz vurala razıyım Ertuğrul Sağlam risk alip gelmek istemeyebilir küme düşme adayiyiz malesef
Istifa da bir hizmettir hoca..
***bu takımı bu duruma 15 macda galibiyet alamayan sergen ve yönetimdir ..şimdi acilen mesut BAKKAL GETİRİLMELİ.
Turan 59 05.02.2016, 21:08 Okan hemen git,yanına İbrahim AKIN ve Hasan KABZE'yi de al.
subasi29 05.02.2016, 21:09 bu saatten sonra ,vardir icinde birazcik vijdan! istifa eder herhalde ?
arkadaslar hem yonetım hem de hoca ıstıfa etsın ancak bu saatten sonra ıstıfa ne ıse yarar yonetım ve teknık heyet el ele vererek takımı kumeye gonderdıler bu saatten sonra dunyanın en ıyı teknık heyetını getırın bu takımı kurtaramaz ozelıkle erdal bey ve faruk tasseten ellerıne kına yaksınlar ıkı uc sezondur ugrasmalarına ragmen bu sezon takımın dusmesını becerdıler helel olsun baya buyuk ıs yaptınız ve bu takım bır daha super lıge cıkması ıcın en az 10 yıl gecmesı lazım ptt lıgınde bulusmak dılegı ıle hosca kalın
serrrkan 05.02.2016, 21:18 http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/113/taraftr_JQWV5.jpgBu takım Süper lige çıkmadan şehrin adını anan yoktu.. Bir şehrin dünyaya açılan tek penceresini kapatmak üzeresiniz. Bu şehir böyle ruhsuz bir oyuncu topluluğu, böyle ruhsuz bir teknik adam görmedi bugüne dek.
Üzgünüz,öfkeliyiz hemde çok! Vallahi A2 takımla çıksanız maçlara zamanla olacak deriz sabır deriz bekleriz. Ama yok! Sahaya bakıyorsun 11 ruhsuz adam kenara bakıyorsun uyuşturulmuş bir hoca..
Bu memleket bunları haketmiyor..
Karda,zemheride,yağmurda,çamur da çocuğunun süt parasıyla bilet alan yiğidolar bunu haketmiyor.
Okul harçlığıyla bilet alan bu taraftar bu hainliği haketmiyor.
Almanya dan Hollanda dan Danimarka dan Sivasa stad boş kalmasın diye yönetime kombine parası yollayan bu insanlar size hakkını helal etmeyecek.
İstanbul züppesi Batuhana,Beykana,Yektaya sattınız bu şehrin umutlarını ; HARAM OLSUN!
halilxx58 05.02.2016, 21:19 Okan hoca, bu taraftar sana sans tanidi arkanda durdu saygi gösterdi. Buraya kadar, bundan sonra yürümez bu is. Onurunla cekil takimin basindan. Kimse yoksa A2 hocasini veya Belediyenin hocasini getirelim.
bugra5858 05.02.2016, 21:21 http://www.kentyasam.com/images/2015/201510152355373734.jpg
Bu takım, bu yönetim net bir şekilde protestoyu hak ediyor. Biz sesimizi çıkarmadıkça söz söylemedikçe istedikleri gibi at oynatıyorlar.
Ben Rize maçının ilk dakikalarında sadece alkış ile takımı protesto etmeyi öneriyorum. Yiğidolar, sizinde bu tarz fikirleriniz var mı ? Neler yapılabilir bu konuya yazmanızı istiyorum...
bulutbey27 05.02.2016, 21:30 Sahaya sırtımızı dönüp öyle alkışlamalıyız
Ve daha sonra 90 dakika susmadan destek vermeliyiz
Onların surat Kösele gibi...
alkışlasan bile ;
"ne iyi taraftar takımın ağzına s.ctık hala bizim arkamizdalar" derler.
onurcngr 05.02.2016, 21:39 Serefiniz varsa oynayin, yoksa defolup gidin. 90 dakika boyunca bu sekilde destek olalim
kagansenbas 05.02.2016, 21:40 Arkadaşlar herkes yorum ve sohbete bu şekilde;
OKAN BURUK İSTİFA !!!
Yazarsa yönetim de bizim isteğimizi anlar seferberlik oluşturalım bari takımı biz lig de tutalım..
kagansenbas 05.02.2016, 21:41 Editörün Notudur :
34MUAMMER58 05.02.2016, 21:42 Başlığın adı buruk ayrılık değil,zorunlu ayrılık olmalıydı,bu saatten sonra okan buruktan sivasspora zerre kadar hayır gelmez,beni bilen bilir ilk geldiğinden beri okan buruğun sivasspora hayır getirmeyeceğini söylüyordum maalesef haklı çıkmaktan bıktım,bazıları gibi bizi okan kurtarır diye milleti r.carloscu ,rızacı diye ,bülocu diye kutuplara ayrıp sonrada okan defol diyen döneklerden değilim,olmadı ,yürümedi,tutmadı,okan yoluna sivasspor yoluna artık,bazen istifa etmekde erdemdir,bu işi zora sokmanın,sivassporu sıkıştırmanın ,taraftarın sabrını zorlamanın anlamı yok,sivasdan tazminat almak için kovulmayı beklemek adamlık değil,çek gitt ,sivasspor %80 ligden düştü,gençler kazanırsa bu ihtimal %95 olacak,duaedelimde rıza hoca ve öğrencileri bize bi kıyak yapsınlarda yensinler hiçdeğilse azda olsa şansımızı sonuna kadar zorlayalım,sivassporun böyle savruk,dağınık,vurdumduymaz,ru hsuz ,gamsız,karı gibi mahalle maçı oynaması için başında hocaya mocaya ihtiyacı yok, okan buruk [hoca demiyorum çünkü hoca değil]çok fırın ekmek yemesi lazımm çokk ,efendi efendi çekgit gardaş ,defol demiyorum,bırak gittt başımızın çaresine bakalım,seni bu takıma tavsiye eden,getiren,isteyen herkesin ALLAH belasını versin:mad: .
kagansenbas 05.02.2016, 21:46 Sitede seferberlik başlatıyorum herkes yoruma ve sohbete büyük harflerle OKAN BURUK İSTİFA !!! yazsın siteyi iftifa mesajları işte dolduralım
kagansenbas 05.02.2016, 21:47 Okan Buruk İSTİFA !!!
fatihcan58 05.02.2016, 21:48 Bence bütün biletleri satın alıp. Stada girmemek. Ya da stada girip yönetime ve futbolculara sırtını dönmek.
kagansenbas 05.02.2016, 21:54 Sitede seferberlik başlatıyorum herkes yoruma ve sohbete büyük harflerle OKAN BURUK İSTİFA !!! yazsın siteyi iftifa mesajları işte dolduralım
kagansenbas 05.02.2016, 21:55 OKAN BURUK İSTİFA !!!
Editörün Notudur :
Sivasspor, taraftar olarak çok zayıf.
orhan_sivasli 05.02.2016, 22:01 OKAN BURUK ISTIFA !!!!!!
Editörün Notudur :
Elbeyliliyiz 05.02.2016, 22:02 Okan Buruk istifa! Da başaramayacağını biliyorsan neden Sivasspor Taraftarına yaptın bunu, bari Eskişehir maçında bırakacaktın düş yakamızdan hemen bugün.:mad::mad:
canimsivas58 05.02.2016, 22:04 Okan istifa, ve baskan okani bir kac gün icinde kovmaz ise,o da istifa etsin.
Turan 59 05.02.2016, 22:08 OKAN BURUK DERHAL İSTİFA................!
OKAN BURUK İSTİFA...........!
Editörün Notudur :
babayavuz 05.02.2016, 22:15 OKAN BURUK ISTIFA !!!!!!
Editörün Notudur :
OKAN DEFOL GİT SENİ İ S T E M İ Y O R U Z:mad::mad::mad:
Editörün Notudur :
erhan 10 05.02.2016, 22:17 Ne maçı kardeşim. Ben döndüklerinde tesislerdeki ilk idmana gidip o Okan denen herifi ve yönetimi protesto etme taraftarıyım. Maçı bekleyecek haliniz varsa Sivassporlulugunuzu sorgulayın.
Okan Ankara İstanbul hızlı trenine yetiş koş son tren kalkmak üzere
OKAN BURUK İSTİFA
YÖNETİM İSTİFA
Editörün Notudur :
Ya kardeşim tamam Okan istifa,hatta klupte bu rezillikten sonra malzemecinin bile istifayı düşünmesi lazım.Okan bile kendisi durumdan nasıl utandığını defalarca belirtti de,İ.Akın,Adem,H,Kabze ile çıkın siz süper ligde oynatın takımı.Yani Okan dan önce yönetimin utanması lazım.3 senedir ruhsuzlar başlığını bence bu yönetim fazlasıyla hakediyordu.Ama takkenin düştüğü maç bu oldu.
Editörün Notudur :
etlidöktürek 05.02.2016, 22:25 Okan buruk istifa ....Bu ligden duseceksek senle dusmeyelim istemiyorum..mücadele eden gerekirse futbolcusunu it gibi azarlayan yüreğiyle bu şehri seven mücadeleci bir hocayla dusmek istiyoruz..lütfen istifa et..
canimsivas58 05.02.2016, 22:26 birakin bu isleri, okan istifa diye bagiracan. alkisi anlamazlar beyin kapasitesi yeterli degil, zannedeler ki biz memnunuz daha da simarirlar.
GraveYard 05.02.2016, 22:36 Bu takım Süper lige çıkmadan şehrin adını anan yoktu.. Bir şehrin dünyaya açılan tek penceresini kapatmak üzeresiniz. Bu şehir böyle ruhsuz bir oyuncu topluluğu, böyle ruhsuz bir teknik adam görmedi bugüne dek.
Üzgünüz,öfkeliyiz hemde çok! Vallahi A2 takımla çıksanız maçlara zamanla olacak deriz sabır deriz bekleriz. Ama yok! Sahaya bakıyorsun 11 ruhsuz adam kenara bakıyorsun uyuşturulmuş bir hoca..
Bu memleket bunları haketmiyor..
Karda,zemheride,yağmurda,çamur da çocuğunun süt parasıyla bilet alan yiğidolar bunu haketmiyor.
Okul harçlığıyla bilet alan bu taraftar bu hainliği haketmiyor.
Almanya dan Hollanda dan Danimarka dan Sivasa stad boş kalmasın diye yönetime kombine parası yollayan bu insanlar size hakkını helal etmeyecek.
İstanbul züppesi Batuhana,Beykana,Yektaya sattınız bu şehrin umutlarını ; HARAM OLSUN!
Ağzına yüreğine sağlık çok güzel yazmışsın ama sadece bi konuda fikir ayrılığına düşüyorum oda Beykan konusunda çok yanlış bir düşünce Beykan gibi genç hırslı bir oyuncumuz yok bütün ruhsuz futbolcularımız sahada yürürken bu adam sahada pres yapıyor bir şeyleri değiştirmeye çabalıyor. Artık Okan hocanın bu sakin tavırları beni rahatsız ediyor acilen istifa etmeli. Yönetimimiz göz göre göre takımı ptt 1. ligine hazırladılar burada tek suçlu yönetimdir forvet orta saha diye diye canımız çıktı Allah dan korkun elinizi yüreğinize koyun vicdanınız rahat mı acaba bu kadar insanı üzmeye hakkınız var mı ?? :mad::mad:
sivaslıadem 05.02.2016, 22:40 birakin bu isleri, okan istifa diye bagiracan. alkisi anlamazlar beyin kapasitesi yeterli degil, zannedeler ki biz memnunuz daha da simarirlar.
yetmez
o ruhsuz oyuncuları tek tek dışarı diye bağıracaksın ki
ya adam gibi oynarlar ya da şerefiyle oyundan çıkarlar, :mad::mad:
zamanında (maalesef) evladımız Hayrettin'e bile bunları yaptıktan soonra şimdikiler vızıltı zaten
by_romantic 05.02.2016, 22:41 Şu konunun başlığını değiştirin bir ümit ayrıldı sandık konuyu açınca hayal kırıklığı
sivasfutbol 05.02.2016, 22:41 OKAN BURUK ISTIFA !!!!!!
Editörün Notudur :
fatihcan58 05.02.2016, 22:57 Sorun Hocayı istifaya çağırmaksa bende çağırayım.
Her sene durumlar kötüye gittiğinde hocayı istifaya davet ediyoruz ve deyim yerindeyse yönetimin kıcını kurtarıyoruz. Artık yönetime de dur deme Zaman'ı geldi.
Ortada bir başarısızlık var ve bunun tek sorumlusu Yönetim.
YÖNETİM İSTİFA.
ofozturk 05.02.2016, 23:09 Allah aşkına git hoca git. istemiyoruz seni yapamıyorsun ne olur az biraz onurun varsa sabah vedalaş ve git.
yiğido58sinan 05.02.2016, 23:09 Sitede seferberlik başlatıyorum herkes yoruma ve sohbete büyük harflerle OKAN BURUK İSTİFA !!! yazsın siteyi iftifa mesajları işte dolduralım
kardeşim ben geçen hafta yazdım yasaklandim bir daha da yazmam. Ne diyor Efendimiz? Hakettiğiniz gibi yonetilirsiniz. işte aynen öyle..
alacakaranlik58 05.02.2016, 23:13 Ahhh ahh. Neresinden başlamali bilmemki...
Şuan içim yanıyor.Tarifi imkansız bir durgunluk bir hayal kırıklığı. Sanki birileri hayallerimi çalmış da haberim yok. 3.ligde taş beton tribünleri dolduran kalabalaliklari. O kalabaliklarda ahenkli bir tezahurat olmasa da bagirdikca bagirdigim akşamina da sesimin kısıldığı maçları hatirliyorum.. efsane Tokat maçını uzerimize gelen taşlari... sonrasinda super lige ciktigimiz fırtına gibi estigimiz dönemleri... iste o zaman daha da arttı icimdeki Sivasspor tutkusu... daha bir baglandim bu sefer artik benim sehrimin de bir takımı vardi IT takımlarına kafa tutacak... Artık manevi bağlılıktan daha Ötelerde maddi olarak da birseyler yapmalıydım elimden geldiğince gücümün yettigince destek olmaya çalıştım. .. Formalar dışında giymeyecegimi bildiğim halde sırf destek olsun diye modası gecmis tshirt sweetler şapkalar atkilar v.s. dergiye abone olayım dedim koca kulüpte dergiyi sivas dışına gonderecek adam yok. Cocuklarim icin forma, eşofman alayım dedim araki bulasin... Velhasıl yönetiminden teknik direktörune futbolcusundan biz taraftarina kadar herkes hepimiz sucluyuz... bir belediye takımı olan Osmsnlinin seyircisini görünce krndimden utandım.... babam yadindaki adamlar giymis formalarini takmış atkilarini mac sonuna kadar susmadan tezahurat yapıyor. ..
sonuc olarak artık çokta umudum yok ligde kalabilmek adına... ama bu benim icimdeki Sivas sevgisini asla ama asla azaltmayacak. Dedigim gibi haddinden fazla hayal kırıklığı birazda kalp ağrısı.... sayet düşersek ve birdaha cikamazsak cocuklarima aşıladigim Sivasspor sevgisi biterse diye cok korkuyorum... Artık birileri duysun sesimi feryadimi... yalvariyorum bizi Sivasspordan mahrum bırakmasinlar
balmandol 05.02.2016, 23:23 OKAN BURUK İSTİFAAAAAA'daaaa...
Futbolcular ne olacak,
bu takımı üç yıldır sürükleyen yönetim ne olacak.!!!
Anlaşıldı ki Okan BURUK bu takıma hiç bir şey verememiş. Adamlar bir kişiye 2-3 futbolcuyla basarken,bizimkilerin o son 15 - 20 dakikalık ACZİYETİ içler acısıydı.
Ben ilk defa Sivasspor'u bu kadar aciz,gariban ve RUHSUZ buldum.
Yazıklar olsun size ödenen paralara,yazıklar olsun sizin gibi RUHSUZ insanlara..
Siz futbolcu olsaydınız eğer bugün o takıma karşı bu şekilde rezil bir oyun oynamazdınız.
YA HOCAYI SABOTE EDİYORSUNUZ,YA YÖNETİMİ SABOTE EDİYORSUNUZ,YA DA HİÇ BİR SUÇU GÜNAHI OLMAYAN TARAFTARLARI...
Yazıklar olsun size...!!!
hknmrc58 05.02.2016, 23:29 OKAN BURUK ACİLEN İSTİFAAA#
Editörün Notudur :
Futbolcular şimdi diyorlardır ki ulan boşuna mı 5 gol yedik hoca duruyor
Bazı taraftarları Ptt 1.lig kesmemiş 2.lig 3.lig hayalleri var demekki yönetim istifa yazıyorlar.
Murad_Kelleci58 05.02.2016, 23:33 Evet kesinlikle katılıyorum.. Okan derhal istifa etmeli ve gitmeli..
Peki Okan'a, Sergen'e yada Carlos'a son kullanma tarihi geçmiş un, yağ ve şeker veremeyen yönetim ortaya çıkan helvadan kendisinin yemeyip, taraftara yedirmek istemesi külliyen abesle iştigaldir..
balmandol 05.02.2016, 23:38 Bence de Okan Buruk hemen gönderilmeli. Yarından itibaren maçımıza tam 9 gün var. Buda bayaa bir süre. Bu ligi ve şehri tanıyan en uygun isim bence Mesut Bakkal'dır. Yarından tezi yok bu futbolcu müsveddelerine izin mizin vermeyip,hemen takımın başına getirilmeli, hiç değilse düşersekte ADAM GİBİ FUTBOL OYNAYIP ÖYLE DÜŞMELİYİZ..
Bizim şu başkanda artık AHDE VEFA TRİPLERİNDEN VAZGEÇMELİDİR. Düşüyoruz ulannnnn düşüyoruuuzzzzzzzzz...!!!! YETER BU KADAR SABIR...
DoomsDay58 05.02.2016, 23:39 Üzgünüm ama, GEÇ KALDINIZ BEYLER. Bu tepkiler Eskişehir maçından sonra statta yapılacaktı bu saatten sonra yırtınmanın pek faydası yok.
otceken58 05.02.2016, 23:40 Sergen'e çok gitsin diye yazdım bu formda çok geç olarak 8. Haftayı bitirerek gitti Sivasspor yönetiminin birinci kazigiydi bu ikinci ise ki bu İNTİHAR OLDU OKAN BURUK UN 20 hafta ve hala Sivasspor'un basında TEKNİK DİREKTÖR!!!!! Sıfatı ile durması ELİNE SAGLİK YÖNETİM İSTEDİĞİN OLDU VAR BUNDAN SONRADA BİLDİGİN GİBİ YAP...
otceken58 05.02.2016, 23:43 Bu arada kimse kızmasın Okan demedimi mactan önce bambaşka bir Sivasspor olacağız diye İSTE OLDU BAMBAŞKA SİVASSPOR !!
balmandol 05.02.2016, 23:50 Okan istifa etseydi şimdiye kokusu çıkardı.Demek ki yönetim ve futbolcular hocadan memnun.!!!
Protesto işine gelince yarım saat sahaya arkamızı dönüp hiç çıt çıkarmadan aramızda sohbet edelim :D
http://i.hizliresim.com/vnB17z.png (http://www.ligtv.com.tr/haber/okan-buruk-utanmamiz-gerekiyor)
http://www.ozgunresimler.com/data/media/1284/applause.gif
Rallim58 06.02.2016, 00:44 http://www.ozgunresimler.com/data/media/1284/applause.gifhttp://www.ozgunresimler.com/data/media/1284/applause.gif
http://www.ozgunresimler.com/data/media/1284/applause.gifhttp://www.ozgunresimler.com/data/media/1284/applause.gif
Neden 4 alkış olduğunu kimse sormaz herhalde...
ihtiyar yiğido 06.02.2016, 00:48 Arkadaşlar yapacağımız en anlamlı protesto, maç başlamadan oyuncuları tribünlere çağırıp hepsinin eline birer tane büyük boy çekirdek verelim, çekirdek çıtlatarak oynasınlar. Zati bir halt yaptıkları yok, belki utanır kendilerine gelirler.
34MUAMMER58 06.02.2016, 00:52 KASIMPAŞA gençleri yenerse ,sivasspor için 1 umut daha doğmuş olur,ben eskişehir,osmanlı,rize,konya maçlarını final olarak görüyordum ,demekki birilerinin hiç umrunda bile değilmiş,lakayıt futbol oyunuyla bu ligde kalmamız zor,rize maçı bizim için çok önemli ,sivasdada şansımız herzeman tutar,böyle önemli bi maçta takımın moralinin bozulmasına karşıyım,trübünler ligde kalacağımıza inanmalı ve futbolcularıda buna inandırmalıdır,sivasspor buna benzer çok yıllar sezon geçirdi,şuanda takımın acil 1 galibiyete ve morale ihtiyacı var,1 galibiyet alsak gerisi çorap söküğü gibi gelecektir,ne yönetim kaçıyor,ne futbolcular,protesto edilmek isteniyorsa ozaman takımın düşmesi kesinleştiğinde edilebilir,isteyen inanır isteyen inanmaz,ben halaa bu takımın düşeceğini düşünmüyorum,bu maçıda ölçü saymıyorum onedenle hertürlü moral motivasyon bozulmasına karşıyım
kaplanlı 06.02.2016, 01:05 en güzeli stadı doldurup herkesin sırtını dönerek protesto etmek.bizler sivas ta değiliz ama gönlümüz sizlerle.bu günkü kadar rezil bir takımımız olmamıştı.okan hoca bu işi yapamıyor bunu hepimiz anladık.lakin sahaya çıkan adamlara ne demeli.bu kadar ruhsuz bir oyun kabül edilemez.
Rallim58 06.02.2016, 01:10 ...........................böy le önemli bi maçta takımın moralinin bozulmasına karşıyım,trübünler ligde kalacağımıza inanmalı ve futbolcularıda buna inandırmalıdır,
isteyen inanır isteyen inanmaz,ben halaa bu takımın düşeceğini düşünmüyorum,bu maçıda ölçü saymıyorum onedenle hertürlü moral motivasyon bozulmasına karşıyım
Ben de özelde birçok dostuma söyledim..
Bu takım düşmez ama "Okan'la düşer"....
sivassporhersey 06.02.2016, 01:58 Maç esnasında yapılan hiçbir protestoyu desteklemem kimsede desteklemesin. Yapılacaksa bişey toplanıp tesislere gidilip orda yapılır protesto, adamda bunları görüp maça hazırlanır. Kemik bi 8 bin taraftarımız var maratona bi el atılsa hepbir ağızdan destekle evimizdeki rize maçını almamız lazım ve o maçın skoruna bakılmaksızın okanın gitmesi lazım.
14.02.2016 Sivasspor v Rizespor
28.02.2016 Sivasspor v Antalyaspor
14.03.2016 Sivasspor v Kasımpaşa
03.04.2016 Sivasspor v Bursaspor
16.04.2016 Sivasspor v Beşiktaş
29.04.2016 Sivasspor v Akhisar Bld
07.05.2016 Sivasspor v Gençlerbirliği
22.05.2016 Sivasspor v Fenerbahçe
Evimizdeki maçlar malum kışta bitiyor dolduralım şu stadı tek yürek olalım.Bu takım DÜŞ ME YE CEK !!!!!!!
ELLİSEKİZ 06.02.2016, 02:12 Herkes Okan hocaya kızıyor. Bence esas etken o değil. Acemi çömez hocalara takım teslim eden yönetimin suçu yok mu? Kasadan para çıkacak diye transfer yapmayan kim.? Stadyumdan taraftarı soğutan yönetim değil mi? Transfer dönemlerinde ıskarta oyuncuları ben mi topladım? Taraftara hiç kulak verilmiyor, şeyine dahi takmıyorlar. Adamlar resmen takımı düşürmeye çalışıyor. Okanın elinden gelen bu, çok şey beklemek akıl işi değil. Kapasitesi belli.sıkıntı yönetimde.
KIZILCAN 06.02.2016, 02:48 Bu haftaki ankette Osmanlıspor'a galibiyet vermiştim. Önümüzdeki hafta da Rize'ye vereceğim. Hem mantıklı olanı hem de protesto etmek amacıyla yapacağım. Siz de yapınki takıma inanmadığımız sanal ortamda da görülsün.
Elbeyliliyiz 06.02.2016, 05:34 Iddia sı olmayan Takım ruhunu aşılayamayan, bukadar sözü duyduktan sonra hala pişkin pişkin Osmanlıspor gibi büyük Takım diyen Buruk istifaaa.
bulutbey27 06.02.2016, 05:47 Sen rakibini gözünde büyütürsen oyuncuların nasıl korkmasın rakibinden
34MUAMMER58 06.02.2016, 06:38 Sivassporun elinde 1 atımlık kurşun kaldı,yabunu doğru atacak ,yada kafasına sıkacak ,bu ayrılığın buruğu muruğu olmaz,bu işler futbolun doğasında var,bazıları sivası okan kurtarır diye amigoluk yaparken ,ben okanın çok çok yanlış tercih olduğunu söylüyordum,haklı çıkmaktan bende usandım,çünkü adam hoca filan değil,torpille fatih terime milli takımda yardımcı oldu,bugün ahad kömürlüoğlu daha iyi hoca,bugün zarasporun hocası daha bir hoca,bugün sivas belediyenin hocası zafer hoca daha bi hoca,okan buruğun bu işlerde yemesi gereken 100 fırın ekmek lazım ,belki şöylede düşünenler olabilir,yaw hoca netsin takımı omu kurdu,zaten maç kazanamıyorduk aynen devam ediyor denilebilir,ancak oynanan oyuna bakmak lazım,r.carlos giderken takım çokmu kötü oynuyordu?sergen giderken bu takım ts maçında türk futbol tarihinin rekorlarını kırarak gitti,sanarsınki osmanlıyla değilde barcelenoyla oynadık,yenilmemize üzülmedim alıştık artıkda,takımın oyunu, ilerisi için bizi heyecanlandıracak umutlarımızı koruyacak oyun değil,bu nedenle duygusallığın lüzumu yok,efendi efendi kırmadan dökmeden bkunu çıkartmadan ayrılmak 2 tarafiçinde hayırlı olacaktır,belki kolay kolay bir hoca gelmeyecektir,gelende ya piyasadaki gezginlerden yada takım düşürme rekorları kıran hocalardan 1 i olacaktır,henüz herşeyde bitmiş değil,onedenle okanla biran evvel yolumuzu ayırıp önümüze bakalım
B.DUMANLI 06.02.2016, 07:33 Neyin protestosu.Sehrinin takimi yogun bakimda oksijene ihtiyaci var,yönetim yaptigi transferlerle hastaya care olamamis, nabiz yükselmis,tansiyon firlamis bu saatden sonra protesto etsen ne olacak.
Teknik kadro yetersiz,futbolcular bu ligin altinda futbol oynuyor ve yönetim aldigi futbolcularla transfer yaptim saniyor.Genclerbirligi ve Kayseri bu hafta puan cikarirlarsa zaten hersey bitiyor,Rize bu takimi rahat yener ve 3 puanini alir gider.Tutki 3 puan aldik Rize macindan rakipler kazandiktan sonra alacagimiz 3 puaninda bir önemi yok artik.
Bir takim bugüne kadar iki galibiyet almissa bu ligden düsmeyi haketmistir zaten.
Okan Buruk G.Antep´den gönderilirken yetersiz diye gönderildi ona yönelmenin ne anlami vardi...Ama bizim yönetim onu getirdi.
Dünyada baska bir hocami kalmamisti.Bu takim düsüyorsa burda tek suclu YÖNETIMDIR.
Yani MECNUN ODYAKMAZ ve kurmaylaridir.Alkislanacak takim degil yönetim olmalidir.Sen futbolcuya forma veriyorsan ve onu futbolcu görüyorsan bu kimin sucudur?.
B.DUMANLI 06.02.2016, 07:47 Bazi kisiler Bülent Uygun´u gündeme getiriyor ,baskanla onun arasinda yasanan olaylar onun Sivas´dan ayrilmasina sebep olmustur.Bu yüzden onun Sivas´a gelmesi diye birsey söz konusu olamaz o defter acilmamak üzere kapanmistir....
Bize acilen oyunculara kendi güvenlerini sagliyacak,bu takimi tekrardan ayaga kaldiracak bir hoca gerekiyor.O gelecek hoca ile bu ligde kalirmiyiz kalmazmiyiz bilemiyorum ama en azindan puanlar alarak bu ligden düselim.
Sivasspor´u bu hale getirenler ve yerel medyadan bu takim düsmez deyip yorum yapanlar neredesiniz....
Artik sablon belirlenmek üzereyken, bu takim düsmez diyenler bu kötü gidisata canak tutanlardir....
celikdag58 06.02.2016, 07:58 Editörün Notudur :
Eeeee daha istifa etmemiş mi büyük hocamız.
tanju_58 06.02.2016, 09:47 Yönetemeyen Yönetim İstifa...
Artık bu takımın başına kim gelecek önemi yok.Aslında son bir kaç yıldır takım adım adım bu hale getirildi.Ufku açık olmayan ve dar goruslu riske girmeyen bakkal zihniyeti ile işletilen takım yönetimi bu hale getirdi sivassporu.Atalar ne demiş ucuz etin yahnisi yenmez.Yönetim son bir kaç yıldır hep bonservis ödemeden futbolcu alma alışkanlığına girdi.Eğer futbolcudan kalite olsa beleş oyuncuyu bize geçirmeyecek binlerce kulüp var.Kalite ortada yabancı yerli kaç kaliteli oyuncunuz var.Bu hale getirilen takımı hangi hoca başarılı yapabilir.Aslında az kalite yönetimle bu takım asla bu hallerde olmazdı.
onur0634 06.02.2016, 10:27 Pazartesi oynanacak maçta gençlerbirliği 3 puan alırsa düştüğümüz tescillenir eğer kaybedersede son çare olarak yılmaz vural denenmeli...
Ya beyler neyin peşindesiniz yönetimi eğer istifaya itecek şeyler yaparsanız sonumuz daha kötü olur anlaşılan bazı arkadaslar PTT 1 lig ile yetinmek istemiyor amatör daha alt ligleri hedefliyor ya bırakın bu işleri olan olmuş yeni hoca eğer Baba gibi Ada'm gibi Ada'm olursa hepimiz onun öncülüğünde kenetleniriz kucaklaşırız yönetimin de futbolcunun da kulağını çekebilecek bir hoca lazım
Sitem nazlanarak alkış tutarak olmaz. Adam gibi sesini çıkartarak olur. Okan Burk'a ne söyleyelim.Her işin başı başkana dayanıyorken. 3 yıllık çöküşü hazırlayan başkana kimse ses çıkartmıyor.Takım ruhunu kaybetmiş.Biz bu takımla mahalle takımlarını dahi yenemeyiz.Sesimizi gür bir şekilde hep bir ağızdan top yekün çıkartalım.
sivaslihakan 06.02.2016, 10:43 Okan hoca kaldigi müddetce biz Mac kazanamayiz nokta
Hoca degisikligi sart
Turan 59 06.02.2016, 11:09 OKAN BURUK İSTİFA...........! senin bu takıma vereceğin hiç bir şey yoktur.Derhal istifa et.
Rallim58 06.02.2016, 16:47 Buruk ayrılmayalım derken...
Tüm taraftarların ortak görüşü netleşti ki;
"Okan hoca takımla uyuşmuyor, uyuşuk oynatıyor, ne takımda ne de kendinde ruh kalmamış, heyecan kalmamış"
Kovulma olayı rencide edici ama, artık olmuyorsa zorlamanın gereği yok...
Acilen yollarımız ayrılmalıdır...
İstifası için bugün ses çıkmasa da yarın çıkmalıdır,
Takımın başında Rizespor karşısına çıkmamalıdır...
Ne yani Okan hala duruyormu?
Yaziklar olsun sizin gibi yönetime.
Ferhat06 06.02.2016, 17:58 Okan gardaş lütfen istifa et.
Rallim58 06.02.2016, 19:25 Okan gardaş lütfen istifa et.
Lutfettiler istifa ettiler...
Yeni Bakkallara yelken aciyoruz...:)
Rallim58 06.02.2016, 21:21 Buruk bir donem kapaninca ait konularin da kapatilmasi lazim...
Artik sezonun son macinin son dudugune kadar SIVASSPORUMUZA TAM DESTEK VERMEK ZORUNDAYIZ...
|
|