Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkesten yardım istiyoruz

SivasSpor.Com
08.02.2016, 14:04
http://resimzade.com/Show.html?i=46638&token=53101 (http://resimzade.com/Show.html?i=46638&token=53101)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'da, istifa eden Okan Buruk'un ardından göreve getirilerek takımın başındaki ilk idmanına çıkan teknik direktör Mesut Bakkal, kırmızı-beyazlı ekibin kritik bir durumda olduğunu, el birliğiyle bu sıkıntılı günlerin aşılabileceğini söyledi.

Bakkal, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yeni görevinin Sivasspor camiasına hayırlı olmasını diledi.

Kritik bir durumdayız

Sivasspor'da 2010 yılında görev yaptığını ve takımın o dönemde kümede kaldığını anımsatan Bakkal, "İyi izlenimler ve dostluklar bırakıp ayrıldığım kulübe 5 sene sonra seve seve geldim. Durum itibarıyla herkesin bildiği gibi kritik bir durumdayız. Ben burada sadece liderim ve tek başına bir şey yapamam. Burada herkesin, özellikle taraftarın desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Taraftardan, sıkıntılı günleri aşmak için destek beklediklerini dile getiren Bakkal, şunları kaydetti:

"Bu saatten sonra hepimizin Sivasspor için, şehir için kenetlenmesi gerekiyor. Burada herkesten yardım istiyoruz, özellikle Çaykur Rizespor maçıyla tribünlerin dolması, o coşkuyu beraber yaşamamız ve galibiyette her zaman olduğu gibi onların payının olmasını canı gönülden istiyorum. Oyuncularım ve ben bir yola baş koyduk. Kulüp inanılmaz bir kulüp zaten. Zamanında her şeyi ödeyen, yapan ve hiçbir sorun yaratmayan bir kulüp ve yönetim var. Bununla birlikte herkesin, özellikle çok şahsiyetli duran yerel medyanın ve taraftarın ne olursa olsun iyi bakmasını istiyorum. Böyle olunca da bu takımın hak ettiği yere çok çabuk geleceğine inanıyorum."

Çok kaliteli ve iyi bir kadroya sahip olduklarına ve oyun anlamında sıkıntı yaşamayacaklarına dikkati çeken Bakkal, "Sadece biraz ayağa kaldıracağız, hep beraber olacağız. Her şeyden önce samimi duygularımızı performansa yansıtmamız gerekiyor" diye konuştu.

Buraya gelirken anlaşmam 15 dakika sürmedi

Sivasspor'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten ve yönetime teşekkür eden Bakkal, "Buraya gelirken anlaşmam 15 dakika sürmedi, hem bana hem camiaya hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Antrenman

Teknik direktör Bakkal yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen ve koşuyla başlayan antrenman, pas çalışmasıyla devam etti.

http://resimzade.com/Show.html?i=46640&token=48455 (http://resimzade.com/Show.html?i=46640&token=48455)

Antrenmana, Almanya'da kasığından ameliyat edildiği bildirilen Erkan Kaş ile önümüzdeki günlerde yurt dışında kıkırdak ve dış menisküs operasyonu geçireceği öğrenilen Djakaridja Kone katılmadı.

kadir00058
08.02.2016, 14:12
Öncelikle hayirli Ugurlu olsun Mesut hocamiz. Insallah öyle veya böyle zorda olsa ligde kaliriz. Benim merak ettigim konu hicbiyerde bulamadim. Sözlesme süresi ne kadar? Insallah sezon sonuna kadar anlasmisizdir. Eger ligde tutsa dahi bizi, baska Teknik Adamla yola devam edilmesinden yanayim. Yeni Stadyumuzda Bülent Uygun veya Ertugrul Saglam Gönlümden gecen isimler. Tekrardan yapilanma genclestirme ve Avrupa Hedefiyle bulusmak ümitleriylee...

balmandol
08.02.2016, 14:21
Hayırlı ve uğurlu olsun Mesut hocam. Ben İnşaallah ligde kalacağımıza inanıyorum. Sizin yardımınızla ve özellikle futbolcuların gayretiylee,seyircinin de desteğiyle bu işi hep birlikte başaracağız. Ama özellikle iş futbolcularda hocaaammmmmmmm....!!!!

Besyo_cu
08.02.2016, 14:31
Hayırlı Olsun Hocam Hoşgeldin...

2010 yılında göreve geldiğinde Sivasspor bana göre daha zor durumdaydı çünkü kadro kalitesi şuana kıyasla çok daha kötüydü. Muhsin ERTUĞRAL'dan görevi devraldığında kadroda futbolcu olduğuna inanmanın zor olduğu Lucian Aubey, Nabil Taider, Ferhat Bıkmaz, Bruno Zita, Suleymane Kaita, Yasin Çakmak, İbrahim Şahin gibi isimler vardı... Bu transferlerin çoğu da Maalesef Muhsin ERTUĞRAL'ın afkira'dan getirdği çöp isimlerdi...

Konuyu çok fazla dağıtmadan özetle, 2010'a kıyasla şimdi çok daha iyi kadromuz var. Mesut BAKKAL'ın ilk açıklamalarıda çok pozitif yönde bir enkaz devraldım edebiyatı yapmadan geçmişi konuşmadan geleceğe umut dolu mesajlara vererek ilk antrenmana çıkmış...

Çaykur Rizespor Maçına dolu tribünlerle öz güveni geri kazanma maçı olarak çıkmamız lazım ve inanıyorum ki İnşallah bu maçı hemde farklı bir skorla kazanacağız.

halilxx58
08.02.2016, 14:36
Hayirli olsun Mesut Hoca. 2010'da takimi devraldiginda son 6 veya 7 mac kalmisti, suan halen 14 macimiz var.
Form tutturabilirsek ve birazda sansimiz yaver giderse 3-4 haftaya cok sey degisir. Yanliz takimin bir an önce toparlanip ayagi kalkmasi lazim. Osmanli macinda sahadaki oyuncularin bile artik ümidi kalmamisti. Umarim Mesut Hoca takimi atesleyebilir, takima hirs katar.

Ferhat06
08.02.2016, 14:53
Ekibi çok güzel Mesut hocanın.İyi olacak inşallah.

adres58
08.02.2016, 14:55
Sosyal medyada ilk antreman görüntüleri gördüm gerçekten etkilendiğimi söylemeliyim. Tüm futbolcuların başını okşuyor kısada olsa sohbet ediyor. Bizim takımın belkide ihtiyacı olan noktaları bunlarmıdır bilinmez ama şu bir gerçekki Rize maçında çok büyük bir taraftar desteğine ihtiyacımız var... Bunu sağlamalıyız...

savaş2
08.02.2016, 18:21
***öncelikle HAYIRLI OLSUN ,cok iyi bir kadromoz var inşlh düzgün insan mesut HOCAMIZ la gerekli puanları toplarız.şimdi destek zamanı, Rize macında boş koltuk bırakmamız gerekir.

58Sivaslilar
08.02.2016, 18:22
Mesut hoca insallah iki taraf icinde hayirli olur bu sezon ligde kalirsak önclikle yönetimin degismesi lagzim yoksa bu kirizler devam eder cünkü simdiki yönetim futboldan transferden anlamiyor yoksa kac sezondur ayni seyler yasanmazsi :confused:

58Sivaslilar
08.02.2016, 18:30
Öncelikle gool yememeyi basarmaliyiz kadromuz aslinda iyi oynatmayi bilmeli insallah el birligiyle ligde kaliriz:confused:

ihtiyar yiğido
08.02.2016, 18:47
İnanmak başarmanın yarısı derler, diğer yarısı da, camia olarak kenetlenme, planlı programlı hareket ederek, çalışma ve gayret ile olur.
Bu hafta tribünleri her zamankinden fazla doldurarak takıma desteğimizle arkanızdayız demeliyiz.

Külhan
08.02.2016, 18:53
Öncelikle sayin Mesut hocamiza hosgeldin diyoruz ve kendisine üstün basarilar diliyoruz biz inaniyoruzki 2010 daki gibi bizi düsme hattindan alacak bize düsen kendisine destek olmak suan artik elestirileri bir tarafa birakalim takima ve hocaya sonuna kadar destek olalim insallah gerisi cabuk gelecek

rezi
08.02.2016, 18:59
Mesut Hoca'nın Osmanlı maçını canlı gözle seyrederek ''biz bu ligde kalacağız''söylemi beni umutlandırıyor.Eksik yönlerimizin farkına vardığı ve nasıl bir taktik izleyeceği kanaati oluştu.Beraberlikleri seven önce gol yememeyi düşünen sisteminin inşallah bu seferde işe yaramasını bekleyeceğiz artık.Hoşgeldin Bakkal Hoca

ZiDaNe58
08.02.2016, 19:34
Hocamızın Daha çıktığı ilk antremanda Sivasspor logolu kıyafetler giymesi ve futbolcularla muhabbeti beni cok mutlu etti sergen yalcinin ve okan burugun aksine cok sıcakkanlı bi hoca inşallah takıma olumlu yansır

erhan 10
08.02.2016, 21:28
Destek ? Hemen bir örnek
Dün Kanal58 'e katılan belediye başkanımız Sivasspor sorusu üzerine bize düşen neyse her zaman yapmaya hazırız diyor ama yaklaşık iki hafta Osmanlı maçına otobüs dedik çıt çıkmadı. Sivasspor bayraklarını petrol şirketleri ve hazırladı, kulübe moral yemeğini belediye değil esnaf veriyor . Sonra da destekliyoruz vs bırakın kardeşim milletle oynamayı.

Dark Force
08.02.2016, 23:52
Hoşgeldin mesut hocam bu tabloda kümede kalırsak mesut hoca efsane olur eğer bu kötü gidiş devam ederse mesut hoca son maça kadar takımın başında kalmalı son kozumuzuda oynadık artık allah yardımcımız olsun

Poyrazcan
09.02.2016, 01:38
Sergen Yalçın'ın son günlerinde bu takımı Mesut Bakkal ligde tutar demiştim. Okan Buruk'la geçen günler maalesef ziyan oldu.
Bu takım bu hoca ile bu lıgde kalacaktır!..

eyuphulagu
09.02.2016, 02:01
Mesut Bakkal ın elinde sihirli değnek yok...Umarım herşey istenen şekilde gider...Bugün ilginç bir haberi tv58 de duydum..Spor Proğramında M.ateş sözleşmesi dondurulan Barrales in sözleşmesinin önce feshedildiğini sonra tekrar bu oyuncuyla yeni bir anlaşma yapıldığını söyledi...Baralles kendini iyi hissediyor olmalı ki sivassporun teklifini kabul etmiş..Oyuncu Bugün Arjantin'e kontrole gitmiş...Dönüşte tekrar sivasspor ile antremanlara devam edecekmiş...Umarım Baralles eski gücüne kavuşarak ilerleyen haftalarda takıma katılır..Çünkü sivassporun gerçekten her oyuncunun katkısına ihtiyacı var..Barlles geçen yılın Yunanaistan gol kralı..Bünyesi güçlü ki çapraz bağı ameliyatından sonra takımla antremanlara başladı..Takıma dönerse sivasspor en azından sırtı dönük bir forvete kavuşmuş olur..Gerçekten takıma 2-3 hafta sonra katılırsa Baralles takımın devre arası yeni santraforu gibi olmuş olur...En azından güçlü bir Baralles 2. yarıları oyuna sokularak kanatlardan gelen toplarla takıma katkı da sağlayabilir..Hatta ilerde top tutarak katkı da sağlayabilir...Bakalım Baralles istenilen seviyede katkı yapabilecek mi?Sakatlık sonrası eski durumuna geri dönebilecek mi?...Bence sevindirici bir haber...

balmandol
09.02.2016, 11:01
Belediye başkanının yerinde olsam bu haftaki maçta aynen Melih Gökçek'in yaptığı gibi kaşkol ve şapka dağıtırım..Zaten hiç birşey yaptığı yok bu takım için. En azından kaşkol ve berelerle ortalık kırmızı-beyaz olsun..
HADİ BAŞKAN YAPTA GÖRELİM...!!!

yigido_furkan
09.02.2016, 14:38
Her mac ayni seyleri soyluyoruz ama bu mac son sans. Rizenin durumuda cok iyi degil persembe gunude kupa maclari var bizim maca cok hazir olamayacaklar. Taraftar destek olmali herkes elini tasin altina koymali

bulutbey27
09.02.2016, 18:33
Biz Türkler hep işi en zora koşup en sona halletmeyi seviyoruz nedense