Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'ı Kurtaracağız
SivasSpor.Com 09.02.2016, 06:44 http://resimzade.com/Show.html?i=46641&token=43259
Okan Buruk'un yerine Sivasspor'un başına geçen Mesut Bakkal, FANATİK'e konuştu: İşimiz zor ama imkansız değil. İçerideki tüm maçlarımızı kazanacağız. Takımla konuştuk. Bundan sonra herkes iki kişilik oynayacak ve başaracağız.
Sivasspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Mesut Bakkal, 14 puanla zor günler geçiren Sivas’ı ayağa kaldırmak için kolları sıvadı. Yiğidolar’ın başında iki idmana çıkan tecrübeli hoca hedeflerini ve takımdaki atmosferi FANATİK’e anlattı.
“Görevimizin çok zor olduğunu biliyoruz” diyerek sözlerine başlayan Bakkal, “Sivasspor benim eski takımım. Ben bu takımın yönetimindeki insanları çok seviyorum, Sivasspor’u da kendi takımım gibi biliyorum. Bu yüzden teklif geldiğinde aklımda en ufak bir soru işareti olmadan, tereddütsüz bir şekilde görevi kabul ettim” ifadelerini kullandı. Bakkal şöyle devam etti:
Gelir gelmez toplantı yaptık
“İşimizi gerçekten zor. Ancak biz kendi çabamızla ligde kalmalıyız. Kimseye bakmayacağız. İçerideki maçlarımızı kazanırsak sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Gelir gelmez toplantı yaptım. Futbolcularla konuştuk. Kenetlendik. Bu işin altından kalkacağız. Hiç merak etmeyin. Taraftarımızın sabırlı olmasını istiyorum. Daha önümüzde çok maç var. Sorumluluğumuzu yerine getireceğiz. Herkesin görevi belli. Bundan sonra sahada 11 kişi olacağız ama herkes iki kişilik top oynayacak.”
Mehmet Ali Sabuncu
Başarı için ilk koşul inanmaktır. Mesut hocam sen inanmışsın eğer ki futbolcuları da inandırmayı başarırsan bu iş tamam.
Has Sivas`li 09.02.2016, 07:00 Yes we can...
Allah yardımcın, yolun açık, herşey gönlünce, vurduğumuzda GOL olsun hocam :)
Rallim58 09.02.2016, 07:25 Zafer inananlarındır...
Eskişehir deplasmanda yeniyorsa Kasımpaşayı;
M. İdman Yurdu da deplasmanda Kayseriyi...
Sen de yeneceksin Rizeyi, bulacaksın seriyi...
Ortada 42 puan varken "pes etmek" olursa, inanarak gelen insanlara en hafifinden insafsızlık olur...
Takımdan ümidini kaybedenler, NE BURAYA YAZSIN, NE DE STADYUMA GELSİN...
İnananlar ile yola gitmek başarıyı daha kolay kılar....
Son maçına kadar, seninleyiz Sivassporum...
Ferhat06 09.02.2016, 07:28 Zafer inananlarındır...
ve zafer yakındır.inananları müjdele!
68yasar58 09.02.2016, 07:52 İkinci yarı başlamadan Herkes kendince bir hesap yapmıştı. Bende fikrimi bu sitede paylaşmıştım.
İçerde oynayacağımız 9 maçtan 6 Galibiyet = 18 Puan
Dışarda Oynayacağımız 8 maçtan 3 Galibiyet = 9 Puan
Mevcut = 14 Puan
Alınacak birkaçda beraberlik hesabı siz yapın
Hala bu puanlar alına bilirmi elbette.
Herhalde herkesin aklı başına gelmiştir. Adam gibi çalışarak kendisine ve arkadaşına güvenerek yardımlaşarak tekmeye kafa atarak hırsla azimle
Yeni bir hoca silbaşdan, Ya ALLAH ya Bismillah diyerek birlik beraberlik içinde yediden yetmişe destek olarak bunuda başarırr YİĞİDO.
asabibaba 09.02.2016, 08:52 HAYDİ BEYLER DİRLİYORUZ ;
Bundan sonraki tüm maçlarımız final maçı olacak.Bizlerde sizlerin yanınızda yer alacağız.Son düdük çalana kadar staddayız.Bundan sonra geçmiş ve geçmişi konuşmak yok DAİMA İLERİYE BAKACAĞIZ.
B.Demirci 09.02.2016, 09:19 Şu tablodan çıkarsak tarihe geçersin SN. Mesut Bakkal
34MUAMMER58 09.02.2016, 09:53 Sevgili hocamıza bu zor görevi devraldığı için ,ateşten gömleği giydiği için sonsuz teşekkür ederim ,kendisi ve yardımcılarıyla kurtuluşa inanmış,futbolcularıda bu davaya inandırmak için elinden geleni yapmıştır,ben sezon başından beri matematiksel olarak bu iş bitmeden bitti demeyen biriyim halaada aynı çizgideyim,işimiz çok zor ,çetrefilli ancak imkansız değil,herzeman dedim yine diyorum,sivasspor üstümüzdeki gençler,kayseri,antalya,rize,a ntep takımından daha iyi takım,lakin kritik 1 2 futbolcumuzun olmaması yüzünden puan olarak geri kaldık,maalesef sergen ve okan hoca takıma ivme katamadılar ,mesut hocayla artık yeni ufuklara yelken açtık,inşallah buzor durumdan kurtuluruz,3 puanlı sistemde herşey olabilir,ben son düdük çalana kadar umudumu koruyacağım,hocaya ve futbolcularımıza başarılar diliyorum,bu saatten sonra ,ne yönetime ,ne hocaya ,ne futbolculara laf söyleyecek durumda değiliz,içinde sivas ve sivasspor sevgisi olan takıma destek olur ,olmayanlarda mümkünse sesini soluğunu çıkartmasın insanların zaten dibe vurmuş moralinide bozmasınlar BU TAKIM KURTULACAK .
fatihcan58 09.02.2016, 10:11 Zafer inananlarındır...
Ortada 42 puan varken "pes etmek" olursa, inanarak gelen insanlara en hafifinden insafsızlık olur...
Kardeşim Çok güzel bir açıklama.
Bu hafta Gençlerbirliğinin galibiyetine üzülenler oldu ama ben sevindim. Gençlerbirliği puan farkını açtı ama bir rehavet oluşacaktır. Bu rehavati değerlendirmemiz lazım. Bizimde art arta 4 maç kazanmamız gerekiyor. 4 maçlık seri galibiyet belki konum olarak bizim yerimiz değiştirmeyecek ama diğer takımlarda bir stres yaşatacaktır.
Poyrazcan 09.02.2016, 10:38 Benim yönetime ve de Sivas halkına bir önerim var;
Eğerki Sivasspor ligde kalırsa bu bir mucizedir. Bu mucizeyi gerçekleştirecekler de Mesut Bakkal ve ekibidir.
Bu teknik kadronun isimleri Sivas'ta caddelere verilmelidir!..
kadirakin58 09.02.2016, 10:54 Okan Buruk'u teknik direktor yapmak tamamen yanlis diye soyledik yonetime. Sivasspor yazi tura atilacak klup degil, capsiz adamlari getirmeyin dedik. Cok gec kaldilar Okan'i gondermekte.
Mesut Bakkal'in takdik de iyiymis, herkes iki kisilik oynasin taktigi. Muthis taktik gercekten, takdir ettim. Bundan sonra 11'e karsi 22 futbolcuyla oynayacagiz demek ki, her mac bizim olur o zaman :)
balmandol 09.02.2016, 10:56 Sivasspor'u biz kurtarıyoruz ama.......Malum bu futbolcular Sivasspor'u kurtarmak için kendilerini Mesut Hocanın dediği gibi iki kişilik oynayıp ta kurtarmaya çalışacaklar mı ASIL MESELE BU YEĞENNNNN :)
Benim ümidim var ve düşmeyeceğiz diyorum. İNŞALLAH BU FUTBOLCU ARKADAŞLARDA ELLERİNDEN GAYRETİ GÖSTERİRLER..BEKLEMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOOKKKK...!!!!
35gürün58 09.02.2016, 11:13 En yakın rakibinle aranda 8 puan var, üstelik bu rakipler içerde dışarda kazanmaya başladı, sense kendi evinde sefilleri oynuyorsun.
Çok acı ama gerçek; daha ligin bitimine koca koca 14 hafta olmasına rağmen düşüşümüz kesin gibi, üstelik 7 puanlı Mersin bile 14 puan olmuş ve de bir maçı eksik. Eskişehir bizi kendi evimizde yenmiş motivasyon olarak onlar bizden iyi konumdalar, üstelik Eskişehir iyi transferler yapmış.
Dilerim ben yanılırım rakiplerimiz puan kaybeder, biz hep kazanırız, ancak o zaman kurtulabiliriz.
Son 3 sezondur her defasında geçmişteki transfer hatalarından ders aldık , bu nedenle nokta transferler yapacağız sözleriyle taraftarı oyalayan ,kandıran (Aslında kendini kandırdı farkında değil-Sivasspor tarihine takımı düşüren başkan olarak geçecek) yönetimin eseriyle övünmesi gerekir.
Bundan sonra daha kaç yıl PTT 1. ligde kalırız, yada orada da kalabilir miyiz Allah kerim..
Sivasspor tarihinin en büyük virajında diyebiliriz...
Aldığımız sonuçların yanı sıra diğer sonuçlarında bizleri yakından etkilediğini görüyoruz. İnanılmaz sonuçlar, bizi oldukça de-moralize ediyor. 2 haftadır bu sıkıntıyı yaşıyoruz. Bakalım nereye kadar gidecek bunun sonu.
Soruyu anlamak problemi çözmeye yarar, sorunu anlamak bulunduğumuz yeri idrak etmemize yarayacak. Bu sihirli değnek Mesut hocamızdamıdır bilinmez ama durumumuz hiç iç açıcı değil. Al-ver yapmak bir işe yaramıyor. Yani sen alacaksın rakiplerin ise alamayacakki bu durumdan kurtulalım. Kritik Gençler Rize Mersin ve Kayseri gibi önemli maçları almamızın yanı sıra ekstra da puanlar almamız gerekiyor. Biz taraftar olarak her ne kadar inansak da futbolcu kardeşlerimize ekstra motive etsek de iş yine onlarda bitiyor.
O hafta bu hafta, yakın şu kıvılcımları yiğidom....
Oktayy58 09.02.2016, 11:23 Mesut hoca kendisi ve ekibindeki bu enerjiyi futbolculara da en hızlı şekilde aktarırsa işlerin yoluna gireceğini düşünüyorum.Bu hafta rize'de Kweuke'nin olmaması da bizim için avantaj.Ne yapıp ne edip bu maçtan 3 puan almalıyız.
Şampiyonluğa giden bir takımı destekler gibi şehir birlik olmalı ve bu takımı her zaman desteklemelidir.
Has Sivas`li 09.02.2016, 11:33 Mesut hoca kendisi ve ekibindeki bu enerjiyi futbolculara da en hızlı şekilde aktarırsa işlerin yoluna gireceğini düşünüyorum.Bu hafta rize'de Kweuke'nin olmaması da bizim için avantaj.Ne yapıp ne edip bu maçtan 3 puan almalıyız.
Şampiyonluğa giden bir takımı destekler gibi şehir birlik olmalı ve bu takımı her zaman desteklemelidir.
Rize perşembe akşam kupa maçından sonra bize gelecek.
Onlar yorgun bize inanmış motive olursak kıvılcımı çakmış oluruz.
burhann58 09.02.2016, 11:44 Bu hafta rizeyi yenecegimize cani gonulden inanıyorum fakat eskisehiri yenecegimize de hepimiz inaniyoduk hirsla saldirdik kontrolsuz stresli bi mac yaptik puani kendi elimizle verdik ne demisler kontrolsuz guc,guc degildir.simdi bu durumda kontrollu akli basinda bi futbolla yenecegimize inanıyorum. Mesut hocamla bunu yapariz ama evdeki puanlar yetmeyecegi gibi deplasmanda puan ve puanlar almaliyiz peki bu nasil olacak kimseye isini ogretmek haddim degildir fakat ben turk futbolunda sunu gördüm ROL MODEL yok yani Ancelotti Real Madrid Gs yi 6-1 yendigi macta defans oynayarak basliyosa topu aldiginda hizli kontra atak ile gol buluyosa bizde dusecegiz korkusuyla hep saldirmamaliyiz.Sabirli ol az git oz git golu cak yat umarim deplasmanda hizli kontra atak bize puanlar getirir.Basarilar Sivasim
68yasar58 09.02.2016, 12:05 O Olmuş bu olmuş geride kalmış, Yiğit namıyla anılırmış dedirtecek,
havasını tenefüs eden. ekmeğini yiyen herkes, elinden gelenin fazlasını yapmaya gayret gösterecek destek olacak sahaya çıkan oyuncularımızda artık bir yiğitliğini ortaya koyacak bu dar boğazdan geçecek rahat bi nefes alacağız. Herkes böyle bile. Haydi YİĞİDOM Başarılar. Namınla yürü.
ihtiyar yiğido 09.02.2016, 12:05 Hangi takımın ne yaptığı bizi ilgilendirmemesi lazım, biz kendimize bakmamız her maçımıza ayrı bir moral ve motivasyon ile çıkarak, kazanma azmimizi üst seviyelerde tutmamız gerekiyor.
Mesut hoca, oyuncuları toplayıp, her oyuncu iki kişilik oynaması lazım diye oyuncuları motive etmesi, tedavi için doğru yere neşter vurduğunu, hastanın nekehat sürecini çabuk atlatacagını gösteriyor.
Bu sürede biz taraftarlara düşen, tribünleri iki misli doldurarak, Mesut hocaya ve oyunculara biz arkanızdayız mesajı vermeliyiz.
Unutmayalım her akşamın bir sabahı vardır ve Sivasspor için aydınlık günler yakındır, yeterki biz Sivasspor camiası olarak kenetlenelim, moral ve motivasyonumuzu yüksek tutalım.
http://i.hizliresim.com/BD3DYD.jpg
http://i.hizliresim.com/VvmvqR.jpg
http://i.hizliresim.com/0m9yB8.jpg
http://i.hizliresim.com/XLmdE7.jpg
http://i.hizliresim.com/3YQApA.jpg
http://i.hizliresim.com/VvmE3Z.jpg
http://i.hizliresim.com/NrmkZX.jpg
http://i.hizliresim.com/5MbYyL.jpg
Durumun ne kadar zor olduğunu artık hepimiz biliyoruz... Fakat buna rağmen, eğer bu durumdan kurtulacaksak bunun ilk adımı sırasıyla hoca değişikliği, bu durumdan kurtarabileceğine inanan bir hocanın gelmesi, takımda pozitif bir hava oluşması ve ilk maç olan Rize maçının alınması şeklinde olmalı.
Şu anda Mesut Hoca'nın gelmesi ve verdiği demeçler ile ilk iki basamağı tamamladık. Üçüncü ve dördüncü basamaklar da tamamlanırsa ilk adımı başarılı şekilde atmış olacağız. Hatta şöyle söyleyeyim, Rize maçını alırsak herkeste inanılmaz bir güven ve "kurtulacağız" duygusu oluşacak.
Ben hala pes etmeyenlerdenim. Daha önce de zor durumlar yaşadık, üstesinden geldik. Sonuç olarak hocanın dediği gibi oynarsak, kazanırsak, puanlar alırsak düşmeyiz. Bu kadar net.
Rallim58 09.02.2016, 13:43 ....................
Ben hala pes etmeyenlerdenim. Daha önce de zor durumlar yaşadık, üstesinden geldik. Sonuç olarak hocanın dediği gibi oynarsak, kazanırsak, puanlar alırsak düşmeyiz. Bu kadar net.
Hocam inanacaksınız, güveneceksiniz...
Zafer ancak öyle gelir ve gelecek inşaallah...
Tabii Sivassporlu olan taraftarlar stadyumda takımını yanlız bırakmamaları şartı ile...
Rallim58 09.02.2016, 14:23 Rize bizim karşılaşma ile aşağı doğru yönelebilir. Kayseri'yi de unutmayın...
Bana göre ortada 42 puanın varolduğu, her müsabadan galip gelene 3 puan yazıldığı sistemde şimdiden hiçbirşey belli olmaz...
Güvenini kaybeden savaşı da kaybeder. Psikolojik savaşların başladığı haftalara giriyoruz. Moralini yüksek tutmayan, savaştan mağlup ayrılır.
Hep destek şimdi daha fazla destek
ezelşener 09.02.2016, 18:11 Zafer inananlarındır...
Tek Kelime Mükemmel olmuş kardeş.Ellerine yüregine sağlık.ZAFER HEr ZAMAN İNANANLARIN dır.(Allahın izni ile biz bu liğde kalacagız.)
bulutbey27 09.02.2016, 18:24 Bu hamleleri yönetim ilk başta yapmış olsa şimdi rahat rahat konuşuyor olurduk ama
kaplanlı 09.02.2016, 18:54 elimizde yeterli kadro var.inanç ve azimle başarabiliriz.
Dark Force 09.02.2016, 20:06 Allahın izni ile Mesut hoca bu işin altından kalkacak allah utandırmasın hocam başarılar.
DoomsDay58 09.02.2016, 21:45 Hoca çok doğru söylemiş, başkasının ne yaptığıyla ilgilenmeden kendi işimizi kendimiz görücez. Taraftar da bu felsefeden nasibini alır diye umuyorum.
Dark Force 09.02.2016, 22:32 Mesut bakkal hocaya güvenim tam başaracağız inşallah
A.Turan Korkmaz 10.02.2016, 01:40 'Kurtar bizi baba' dönemi ülkemizde sona ereli çok oldu. Aslında, Sivassporumuzun bulunduğu durumdan çıkması ancak çok yönlü ve çok özneli bir çaba gerektiriyor. Herkesin taşın altına elini beraberce koyması gerekiyor.
- Evvela 'erkân'ı stadda görmek ister insan. Hem stadda hem de bu maçtan sonra çıkacağımız deplasmana da verilecek destekte.
- Ben Sivassporlu futbolcuların maça çıktıklarında ilk bakacakları şeyin tribünlerin ne kadar dolu ve coşkulu olduğu olacağını düşünüyorum. Takımın kırılganlığını ancak dolu tribünlerle telafi ederiz. Bu şehir yeni stadda süperlig maçı mı 1. lig maçı mı seyretmek istiyor anlaşılacak.
Tribünü arkasında hisseden topçunun işi daha kolay olur. Penaltılar kaçmaz, %100 fırsatlar da gole çevrilir. Aynı şekilde, rakip takım da ne kadar etkilenecek buna bağlı.
-Yönetim, ayıp değil, hiçbirşey aklına gelmiyorsa G.Birliği üçte üç nasıl yapmış ona baksın doğru işler adına. Artık hataya yer yok. Bütün yönetim kurulu birlik içinde takım için mesai harcamalıdır. Çünkü, fatura sezon sonu onlara kesilecektir.
-İstisnasız bütün oyuncularımız kapasitelerinin %30-40'ını kullanıyorlar. Mesut hoca 'iki kişilik oynamalı' derken oyuncunun aslında olması gereken kapasitesine gelmesini kastediyor. En iyi oyuncumuz 'Cicinho'yu örnek verirsek, hem ruhsal olarak hem de takıma katkı olarak o bile seviyesini en aşağıya çekti. Artık iki elini havaya kaldırıp seyirciyi coşturmuyor, her maç kırdığı ceza sahasına ortaları da tektük şimdi.
Yani, her oyuncumuz gerçek oyununu oynasa, Burhan, 4-5 kez defans arkasına sarksa, Ziya sıfıra inse, Atıf şut çekse, Beykan rakip defansı yorsa, defansımız duvar olsa, kalecimiz formda olsa bizim takımın kurtarılmaya ihtiyacı kalmaz.
Hoca temennilerini, beklentilerini ifade etmiş ancak futbolcularda ruh olmazsa, kötü oynayan oyuncuyu degistirmek için son 15 20 dk.yı beklerse mesut hoca verdiği Demeçler havada kalacak ve günah keçisi ruhsuz oyunculara tahammülü olmayan taraftarın stadı doldurmaması palavrası olacak. Hep inandık bu sefer tamam dedik ama taraftarın bunları soylemesiyle olsaydı SİVASSPOR herr sene şampiyon olurdu...
|
|