SivasSpor.Com
12.02.2016, 08:00
http://resimzade.com/Show.html?i=46647&token=44246
Sivasspor'da Burhan Eşer, sakatlıktan kurtularak formasına kavuşuyor.
Mesut Bakkal yönetiminde çıkacağı ilk maçta Çaykur Rizespor’u ağırlayacak olan Sivasspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine.
Kritik maçı kazanarak iyi bir başlangıç yapmak isteyen Bakkal, kadroda da değişiklikler yapacak.
Sağ kanada sakatlığı düzelen Burhan Eşer’i monte edecek olan Yiğidolar’ın yeni hocası, oyuncusuyla birebir görüşerek, “Senin hücumdaki rakibi bozan oyununa ihtiyacımız var. Rize karşısında sorumluluk alacaksın” diyerek oyuncusunu motive etti.
Bakkal’ın ayrıca, Okan Buruk’un orta alanda oynattığı Etzaz’ı 10 numara pozisyonuna çekerek Aatif’i sol kanatta değerlendireceği belirtildi. Öte yandan Erkan ve Kone’nin sakatlıkları nedeniyle maça yetişmeleri söz konusu değil.
20 hafta geride kaldı benim Mesut Hocaya acizane tavsiyem özellikle defans hatalarına dikkat çeksin takımın boy ortalamasını özellikle defans açısından yüksek tutmalı.Ha bide elimizde teknik defans oyuncusu bulunmadığından olabildiğince defansta topu ya cicinhoya yada eski yöntem uzaklaştır gitsin futboluna dönmek lazım. Orta sahamız takımın en iyi bölümü ama adem ve etzaz çok yumuşak oynuyorlar dünyanın her yerinde o bölgede oynuyan futbolcular hep sert oynar bizde daha önce Kadir Bekmezci çok kırmızı kart görmüşlüğü vardır mecbur indireceksin o bölgede.Forvet olarak yeni çocuk çok iyi çıktı uruguaylı beklemiyordum bu kadar hırslı olduğunu ancak onu beslemek lazım tek başına topu alıp kaleye sokacak akhisarlı rodeyega gibi değil bu maç artık yerimizi belli edecek kaybedersek artık PTT için hazırlıklar başlayacak dün rizeli futbolcuları gördüm hırslılardı umarım bizimkiler karşılık verir.
burhana çok ihtiyacımız var ve o kanattaki cicinho ile uyumu ve geri gelmesi bize çok lazım bu maçı ne yapıp edip kazanmalıyız ama rizenin defans hattı çok sağlam görünüyor hırslı ve agresif bir oyun oynamalıyız
34MUAMMER58
12.02.2016, 09:57
Sivasspor ligde kalacaksa ,en kritik futbolcuların başında burhan geliyor,hem cicinyoyu çalıştırır,hem atıfın performansını artırır yeterki burhan burhan gibi oynasın,geçmiş olsun ,mümkün olduğu kadarda sezon bitene kadar sakatlığı olmaz inşallah.
midfielder7
12.02.2016, 10:22
kanatlar çok önemli eğer arkayı boş bırakırsak ahmet ilhan ve eren albayrak çok sorun yaratır özellikle sağ tarafa dikkat derim
erhan 10
12.02.2016, 10:26
Burhan'ın kazandırdığı penaltılara çizgiyi zorlayıp al da at dercesine paslarina ihtiyacımız var. Cicinho ile iyi anlaşıyor. Hasan Kabze gibi bir adamdansa bu ikili takımı ayakta tutabilir oyunun büyük bölümünde.
Oktayy58
12.02.2016, 10:38
Formunda olduğu zaman bize çok şey katacağından şüphem yok.Özellikle ceza sahasına ani girişleri,rakip defansı zorlaması ve bunların sonucunda penaltı kazandırması gibi aksiyonlar bekliyoruz bu maçta.
Ayrıca texeira'yı da ortalarıyla beslemesi lazım.
İnşallah bu maç yeni bir başlangıç olur bizim için.
canimsivas58
12.02.2016, 11:13
Kweukenin sakatlanmasi cok büyük bir avantaj, adam timsah gibi buldugunu affetmiyor. Burhan, aatif cicinho her ne kadar kötü oynarlarsa kilit oyuncularimiz.
Bu maci da kazanamazsak lig tv üyeligimi iptal edecem..
Haydi alpler göriyim sizi
YAA ALLAAHH :D
balmandol
12.02.2016, 11:21
Burhan'ın takıma girmesi artı bir puan..Ama ben en çok defans kurgusunu merak ediyorum.Çok gol yiyoruz çookkk..Orda kimlere şans verecek acaba Mesut hoca. Birde Burhan ve Cicinho birbirlerini oynatan oyuncular bu yüzden sağ taraf sağlam Allah'ın izniyle..Haydi bakalım cengaver gibi savaşıp bu maçı alacvaksınız başka yolu yok..