Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas Belediyespor: 6 Tokatspor:1

A.Turan Korkmaz
13.02.2016, 14:51
http://img.haberler.com/haber/469/sivas-belediyespor-tokatspor-6-1-8155469_x_o.jpg

Spor Toto 2. lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Sivas Belediyespor, Tokatspor'u evinde 6-1 ile geçti. Goller Ali Akburç (Dk.6 Pen.,Dk.47, Atilla Yıldırım(Dk. 37,45,52), Muhammed Burak Taşdemir(Dk.68). Tokatspor'un golünü 59. dk. Emre Torun attı.

Tokatspor'da 6. dakika'da Atilla Yıldırım'a ceza sahası içinde yaptığı hareket sonrası kırmızı kart gören Evren oyundışı kaldı.

Maçı sayın valimiz, vali yardımcımız, belediye başkanımız ve yardımcıları , Sivassporun eski kaptanı Uğur Kavuk da takip etti.

ihtiyar yiğido
13.02.2016, 15:21
Sivas Belediyespor'u bu farklı galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum.
Bu galibiyet ile puanını 27 ye yükselterek puan cetvelinde 10. Sıraya yerleşti, Sivas Belediyespor'u daha yukarılarda görmek istiyoruz, bu güçlü kadro ile daha büyük başarılar bekliyoruz ve darısı pazar günü Sivasspor'a diyoruz.

karamik
13.02.2016, 16:05
neyse beyler lastik patlarsa bile istetmemiz sağlam :)

burhann58
13.02.2016, 16:14
insall belediye sporumuzuda süper ligde görürüz iki takım birden ligin tozunu atarız da rakiplerin korkulu rüyası oluruz insallah valla hafta sonlarını iple çeksekde gelmez :) şampiyon olma ihtimalimiz de artar :)

A.Turan Korkmaz
13.02.2016, 16:42
- Maçı yedek kulübemizin tam arkasında seyrettim. Zafer Turan hocamız ve ekibi gerçekten takımı kenardan çok iyi motive ediyor. Takım da oturdu artık kim , ne, nasıl oynayacağını iyi biliyor.
- Kendini çok geliştiren oyuncularımız da var. Mesela, iddia ediyorum Ali Akburç şu an Sivassporumuzun sağ kanadında rahat oynar. Toplu ve topsuz oyunda, hücum organizasyonunda, sorumluluk almada, maçın 90 dakikasında devamlılığıyla süper ligi kaldırabilir. Diğer oyuncularımız ise şu anki performanslarıyla bir üst lig ayarındalar.
- Ligin ilk yarısı üstüste kaybedilen 3-4 maç olmasa ilk sıralardaydık. Ama, herşey bitmedi. 5. sıradaki ekip ile bir maç eksiğimize rağmen arada 4 puan var. (Amedspor'la erteleme maçımız var Mart ayında.) Sezon bitimine 12 maç kaldı. Statüye göre grup birincileri direkt üst lige çıkıyor. 2.,3.,4. ve 5. sırada bitirenler ise playoff maçları yapıyorlar. Sivas Belediyesporumuz bu gidişle rahat ilk beşe girer ve playoff oynar.
- Statüye göre, playoff maçları, final maçı hariç, çift maç eleme usulüne göre yapılacak. Beyaz ve Kırmızı grubun playoff birincileri ise final maçını tarafsız bir sahada tek maç ile yapacaklar. İnşallah Belediyesporumuz, bu başarısını sürdürür, playofflara kalır ve bir üst lige 3. takım olarak çıkar.

Kokomo
13.02.2016, 17:43
Muhteşem bir sonuç , çok sevindim AMA ;

aynı zamanda da GARDAŞ Şehrin takımı adına da üzüldüm ...

subasi29
13.02.2016, 19:02
Tebrikler Belediyespor'a ! Erteleme maçımızda kazanırsak çok süper olacak

ELLİSEKİZ
14.02.2016, 04:00
Tebrikler belediyespor...

Rallim58
14.02.2016, 08:00
Tabi karşılaşmayı stadyumdan izleyenlerdenim.

Dikkatimi çeken, son günlerde Vali beyin futbola merak sarmasıdır. Sivassporu ziyaret, Belediyesporu takip etmeler. Bizim talebimiz ve isteğimiz hep bu şeklide olması yönündedir.

2 hafta önce Eskişehirden Vali Güngör Azim Tuna Sivas'a Sivasspor-Eskişehir müsabakasını izlemeye geldi. Takdirlik harekettir.

Vali Tuna boş durmuyor işte size ıspatı ve ibretle izleyip takip ediyoruz. Tebrikler sayın Vali....

http://amkspor.sozcu.com.tr/2016/02/09/eskisehirspora-vali-destegi-468463/

Kokomo
23.02.2016, 07:25
F.KARAGÜMRÜK: 0 SİVAS BLD: 1

Spor Toto 2. lig kırmızı grup 23. haftasında temsilcimiz Sivas Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük’ü 1-0 mağlup etti.

Vefa stadyumunda oynan mücadeleyi İzmir bölgesi hakemlerinden Hasan Avcı yönetti. Yardımcılıklarını ise, Can Savaşan ve Cemalettin Gündoğdular yaptı.

Konuk takım Sivas Belediyespor’a galibiyeti getiren ve Karagümrüğü yakan tek golü 61. dakikada Burak Taşdemir attı.

Temsilcimiz Sivas Belediyespor bu skorun ardından ligde çıkışını tam gaz sürdürerek, 30 puanla 7. sıraya yerleşti. Fatih Karagümrük ise, 27 puanla 14. sırada kaldı.

Ligin 24. haftasında temsilcimiz Sivas Belediyespor, kendi evi ve seyircisi önünde Keçiörengücü ile kozlarını paylaşacak. Müsabaka 28 Şubat Pazar günü saat 13.00’da başlayacak.

34MUAMMER58
23.02.2016, 09:23
Maçı canlı izledim,ilk yarı kontrollü oyun oynadık,pek fazla gol pozisyonumuz yoktu,2.yarıda yine kontrollü oyunoynadık ,güzel ataklar geliştirdik,özellikle atilla yıldırım ve ali akkuşla çok önemli fırsatları değerlendiremedik,takımda özellikle 22 nolu ve 84 nolu oyuncular önplanda idiler çok beğendim,30 -40 taraftarımız vardı hepsine teşekkür ederim,maç sonu taraftarın yanına gelip forma atan 4 5 oyuncuyu tebrik ediyorum,sırtını dönüp soyunma odasına giden oyuncularıda kınıyorum,insanlar2- 3 satlik yoldan gelmişler,2 sat size destek olmuşlar,1sat stadda rehin kalmışlar,2 satte evlerine ulaşmışlar 7 saatini bu takıma ayırmışlar size 1dakkada kale arkasına gelip 1 2 defa yeşil beyaz diye bağırmak çokmu zordu ?bu galibiyetle küme hattının üstüne çıktık ,playof şansımızda çoğaldı,nasılki 3.ligdeyken bu ligin eniyi takımı sivass belediye dedimse ,bu grtubunda eniyi takımılarından biride belediyespordur,bu takımı yoktan varedenlere,bugüne getirenlere,sahipsiz bırakmayanlara,görev yapan tüm yönetici ,teknikheyet ve futbolculara teşekkür ediyorum

Kokomo
02.03.2016, 07:05
SİVAS BLD.: 1 KEÇİÖRENGÜCÜ: 1

Spor Toto 2. lig Kırmızı grupta ilimizi temsil eden Sivas Belediyespor, ligin 24. haftasında Keçiörengücü ile 1 – 1 berabere kaldı.

Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas Belediyesor Kulübü Başkanı Turhan Tunahan, yönetim kurulu üyeleri ile az sayıda Sivaslı sporseverler izledi.

Karşılaşmanın ilk yarısına Keçiörengücü başladı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında birçok pozisyon bulan Sivas Belediyespor, bunları golle sonuçlandıramadı. Maçın 44. dakikasında Yıldıray Koçar, Keçiörengücü’nü 1 – 0 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla sona erdi.

İkinci yarıya Sivas Belediyespor baskılı başladı. Karşılaşmanın bu bölümünde birçok gol pozisyonu bulan Belediyespor, 69. dakikasında köşe vuruşundan Murat Cömert’in golüyle durumu 1 – 1’e getirdi. Her iki takımın karşılıklı atakları sonuç vermeyince karşılaşma 1 – 1 sona erdi.

Sivas Belediyespor, bu sonuçla 1 puanın sahibi olurken, sıralamada 31 puanla 8. sırada yer aldı.

yiğido58sinan
02.03.2016, 10:02
Bu haftasonu 6 Mart Pazar günü herkesi Ankaragücü-Sivas Belediye maçına davet ediyorum, özellikle Ankarada yasayan.

Kokomo
09.03.2016, 07:22
SİVAS BLD. 90+2 'DE GÜLDÜ !

Spor Toto 2. lig Kırmızı grupta ilimizi temsil eden Sivas Belediyespor, ligin 25. haftasında MKE Ankaragücü ile 1 – 1 berabere kaldı.

Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı, İstanbul bölgesi hakemlerinden Serhad Ürkmez yönetti. Ürkmez’in yardımcılıklarını ise, Armağan Çekinmez ve Şenol Bektaş yaptı.

Karşılaşmayı Sivas Belediyespor Kulüp başkanı Turhan Tunahan, yönetim kurulu üyeleri, ve çok az sayıda Ankaralı sporseverler izledi.

İLK YARIDA GOL YOK
Karşılaşmanın ilk yarısının ilerleyen dakikalarında birçok pozisyon bulan Sivas Belediyespor, bunları golle sonuçlandıramadı. Ev sahibi takım MKE Ankaragücü de, rakip kalesinde tehlikeli pozisyonlar gerçekleştirse de bunları skora yansıtamadı ve maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

SON DAKİKADA 2 GOL SESİ GELDİ
İkinci yarıya Sivas Belediyespor baskılı başladı. Karşılaşmanın bu bölümünde birçok gol pozisyonu bulan Belediyespor, mutlak gol pozisyonları kaçırdı. Maçın 90. dakikasında MKE Ankaragücü’nde forma giyen Göksu Alhas topu kaleye göndererek skoru 1-0 yaptı. Golün ardından geriye çekilmeyip beraberlik arayışına giren yeşil-beyazlılar 90+2’de Murat Cömert'in güzel kafa golüyle skoru 1-1'e getirdi. Maç 1-1 eşitlikle sona erdi.

Sivas Belediyespor, bu sonuçla 1 puanın sahibi olurken, sıralamada 32 puanla 9. sırada yer aldı.

58svs58
09.03.2016, 12:07
helal olsun bu kadar gol atabiliyor

Kokomo
14.03.2016, 07:09
SİVAS BLD. UÇUŞA GEÇTİ !

Spor Toto 2. lig kırmızı grubun 26. haftasında temsilcimiz Sivas Belediyespor kendi evinde Aydınspor 1923 ile karşılaştı.

Muhsin Yazıcıoğlu stadyumunda oynanan karşılaşmayı, İstanbul bölgesi hakemlerinden Sertaç Şaroğlu yönetti. Yardımcılıklarını ise, Alper Uslu ve Habip Tiryaki yaptı.

Temsilcimiz Sivas Belediyespor’a Play-Off yolunda önemli 3 puanı getiren golü 16. dakikada Atilla Yıldırım attı.

Bu skorun ardından Sivas Belediyespor, 35 puanla 8. sıraya yükselirken, Aydınspor 1923 ise, 34 puanla 9. sıraya düştü.

Öte yandan Sivas Belediyespor ligin 27. haftasında kendi evinde 15 Mart Salı günü Amed Sportif’i konuk edecek. Muhsin Yazıcıoğlu stadyumunda oynanacak olan müsabaka saat 13.00’da başlayacak.

34MUAMMER58
14.03.2016, 07:55
AMED sporuda yenerseler,playofa kalma yolunda çok büyük avantaj sağlarlar,takım iyi gidiyor,eğer zafer hocayla sezon başında anlaşılmış olsaydı ,şimdi enaz 2.3. olurduk,başarılarının devamını diliyorum,ptt lige çıkmaları en büyük dileğimizdir,maçı tv verecekmi ?bilgisi olan varsa yazarsa memnun olurum..

asinancetin583
14.03.2016, 10:03
AMED sporuda yenerseler,playofa kalma yolunda çok büyük avantaj sağlarlar,takım iyi gidiyor,eğer zafer hocayla sezon başında anlaşılmış olsaydı ,şimdi enaz 2.3. olurduk,başarılarının devamını diliyorum,ptt lige çıkmaları en büyük dileğimizdir,maçı tv verecekmi ?bilgisi olan varsa yazarsa memnun olurum..

15 Mart Pazartesi saat 13:00 Kanal 58 canlı yayını ile izleyebilirsiniz.

AYDIN1985
14.03.2016, 13:59
15 Mart Pazartesi saat 13:00 Kanal 58 canlı yayını ile izleyebilirsiniz.

15 Mart Sali :)

bulutbey27
14.03.2016, 21:46
Helal olsun Belediye spor

AYDIN1985
15.03.2016, 13:19
Helal olsun Size 4 Eylül Belediyespor, maci 2-0 kazandiniz tebrikler.

Ademin atti gol gercekten süperdi.

uzatmalarda net 2 gol daha kacti.

AYDIN1985
15.03.2016, 13:21
Helal olsun Sivas Belediyespor 2-0 kazandiniz tebrikler.

cok net pozisyonlar vardi, Insallah bölye devam edersiniz. Yolunuz acik olsun

Kokomo
16.03.2016, 07:18
Plaf-Off maçlarına kalma umudumuz son derece arttı, tebrikler çocuklar size ...

Kokomo
17.03.2016, 07:17
ADIM ADIM PLAY-OFF'A !

SİVAS BLD: 2 AMED : 0

Spor Toto 2. lig kırmızı grubun erteleme maçında temsilcimiz Sivas Belediyespor kendi evinde Amedspor ile karşılaştı.

Muhsin Yazıcıoğlu stadyumunda oynanan karşılaşmayı, Ankara bölgesi hakemlerinden Eser Birinci yönetti. Yardımcılıklarını ise, Aydın Karsavuran ve Hilmi Göktürk İmamoğlu yaptı.

Temsilcimiz Sivas Belediyespor’a Play-Off yolunda önemli 3 puanı getiren golleri 64. dakikada Atilla Yıldırım ve 82. dakikada Adem Gökçe attı.
Bu skorun ardından Sivas Belediyespor, 38 puanla 6. sıraya yükselirken, Amedspor ise, 30 puanla 13. sırada kaldı.

Öte yandan Sivas Belediyespor ligin 27. haftasında deplasmanda 19 Mart Cumartesi günü Bucaspor’a konuk olacak. Yeni Buca stadyumunda oynanacak olan müsabaka saat 13.30’da başlayacak.

astaravisa
17.03.2016, 07:48
Keşke 5-1 yada 7-1 yenseydik.
Bu skoru sevmiyorum bana hamsisporu hatirlatiyor.
Bu hafta da hamsi deplasmani var :mad:

:cool:
17.03.2016, 20:15
Tebrikler çocuklar. Şu zor günlerimizde bizi mutlu ediyorsunuz.

A.Turan Korkmaz
10.04.2016, 20:49
Sivas Belediyesporumuz, bugün evinde İnegölsporla 0-0 berabere kaldı. Son iki haftadır maç kaybeden takımımızda Ozan cezalı, Ali Akburç ise kadrodışı bırakıldığı için maçta yer almadılar. Zafer Turan hoca da birkaç gün önce 'Play-Off hedefinden uzaklaşıldığını' söyleyerek istifa etmişti. Ligin bitimine 4 hafta kala durum bu. Artık gelecek sezonun hesapları yapılmaya başlandı.

tavatir
10.04.2016, 21:06
Takımın iskeleti korunarak güçlendirilmeli. Mümkünse Yusuf Tokuş tekrar getirilse çok iyi olur. Hedef direkt şampiyon olarak Ptt. 1. lige çıkmak olmalı. Serkan, Burak, Ozan, Atilla, Ali Akburç takımda tutulmalı. Ertuğrul Arslan bilmiyorum futbola devam edecek mi ama takımda bir ağabey olmalı. Kupa yorgunluğu belkide son haftalara yansıdı. İnşallah iyi bir kadro kurulur. Çünkü bu sene şehrimizi iyi temsil etti Sivas Belediye.