Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
14.02.2016, 13:47
http://resimzade.com/Show.html?i=46653&token=67666

Spor Toto Süper Lig 21. hafta maçında Çaykur Rizespor'u 2-1 yendiğimiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

yerliturkuaz
14.02.2016, 13:56
Allah’ıma bin şükürler olsun kazandık ya şükürler olsun…

Bu galibiyet çok şey ifade ediyor herşeyi ifade ediyor. Yazılacak başka bir şey yok bence şükürler olsun Allah’ıma…

okan3336
14.02.2016, 13:56
maçın kötüsünü iyisini bilmem sonuç olarak aldığımız bir maç önemli olan 3 puan ayrıca işin güzel tarafıda antep yenildi kayseri de yenilir inş diğer bir güzel tarafı da 10 kişiyle maçı almamız oldu gelecek adına çok umutlu bakmamız gerekebilir ama şunuda belirtmeliyim ki kalp krizi geçirecektim heyecandan :D

adres58
14.02.2016, 13:58
Çok şükürrrrr
Çok şükürrrr

Yiğitin kırmızısı ile stres yaşadık. Ama ben burada Yiğite bir şey diyemiyorum. Çünkü Halis kö**ğinin kurbanı oldu. Sert oynamanın getirisydi. Lakin bu takımda Beykan ve özellikle Ziyanın kesinlikle oynamaması gerekiyor. Kesinlikle Ziya artık oy-na-ma-ma-lıdır.....

sivaslıadem
14.02.2016, 13:59
şükür secdesine yattım lan bildiğin

hastanede izledim maçı ama stadyumdaymış gibi bağırdık

mesut hocamızın dediği gibi herkes iki kişilik oynadı ve kazandık

benozgurr
14.02.2016, 13:59
Yenilseydik her manada çökerdik ama ya farklı galibiyet diriltirdi bizi yada böyle 10 kişi mücadele İnşallah diğer haftalarada yansır bu galibiyet çok şükür

atrium58
14.02.2016, 14:00
Bakkal siftah yaptı..

adres58
14.02.2016, 14:01
http://i.hizliresim.com/Vv4GMr.jpg

Öldük
Öldük

DİRİLDİK

sivaslıadem
14.02.2016, 14:01
bu arada yiğit belki kırmızı görmüş olabilir ama ben ona rağmen ısrarla oynaması gerektiğini düşünüyorum

kız gibi oynayan Adem oyuna girince gördük ne olduğunu
direk 9 kişi gibi oynamış olduk

Yiğit in-Adem out

eroltas58
14.02.2016, 14:02
ben bu galibiyeti o densiz ahlak dusmani halis korkaya armagan ediyorum,elinden geleni yapti ahlaksiz adam,

otceken58
14.02.2016, 14:03
Şükürler olsun sevincten ağlatan Sivasspor uma teşekkürler. Yigit incedemir sen bir YİGİDOSUN HELAL OLSUN YÜREĞİNE aatif sen olmasan biz yokuz AMA BU GALİBİYET YETMEZ RUHUNUZLA İNSALLAH KONYA MACİNİDA ALİN YİĞİDOLAR

oh be dünya varmış

furky.b
14.02.2016, 14:03
Cok Sukur!! 1-1 iken bu film burda bitti diye dusundum..
Allahtan kazanmayi bildik, Hasan Kabze ye okadar saydim kufur ettim felan filan kosmiyor diye ama gol sayesinde kurtardi bu hafta kendisini :)

Aatif takimi sirtladi kendine gelmis.

midfielder7
14.02.2016, 14:04
Hocanın ilk maçında böyle bir galibiyetle başlaması çok iyi bit motivasyon kaynağı olur ileri adına kırmızıdan sonra çok stres yaşadık ama şükürler olsun aldık maçı artık şu kırmızı olayına çare bulunmalı kaç maç böyle gitti

DoomsDay58
14.02.2016, 14:06
Kimse kusura bakmasın ama bu aptal, vurdum duymaz oyuncularla bu takımı kimse kurtaramaz hele bu hocalar hiç kurtaramaz. Ayrıca bize gelen hocaların saha içindeki durumu algılama sorunları mı var merak ediyorum. Her maç bir oyuncu mutlaka göz göre göre kırmızıya gidiyor ve hocalar duruma hiç müdahale etmiyorlar. Şaşılacak iş doğrusu

50sekiz
14.02.2016, 14:06
Bu zamanda en uygun rakip Rize idi ama kirmizi karttan sonra takim soka girdi.
Mucizevi bir sekilde Kabze'nin golü gelmesi ile tekrar dirildi.
Yola devam, daha en az 9 final var.
Bakkal'in hamlelerini begenmedim. Yigit'i oyundan almasi gerekirdi.
Göz göre göre kirmizi yemesini sagladi. Zaten Boye pimi cekilmis bomba gibi. Her an kart görmeye musait oyuncu.

Bu arada Antep'de kaybetmis. Hic sasirmadim. Bence 2. yari düsüs yasayacak takimlarin basinda Antep ve Rize geliyor.
Her ikisi de küme düserse sasirmam.

atrium58
14.02.2016, 14:08
Yiğitin kırmızı sonrası ağlaması, Hasan'ın gol sonrası secdesi ve duygu yoğunluğu, atıfın üst düzey mücadelesi benim açımdan bu maçın özetiydi.. Takıma ruh gelmiş ruh.. Böyle oynayın canımızı yiyin vesselam..

ihtiyar yiğido
14.02.2016, 14:09
Mesut hoca ile birlikte, eski mücadeleci, hırslı, yüksek pas trafiği olan seyir zevki yüksek, Sivasspor hüviyetine kavuştu.
10 kişi kalmasına rağmen olağanüstü mücadele ile bu kritik maçta 2-1 galibiyet ile bize büyük mutluluk yaşatan, Mesut Hocaya, kazanma hırsını en üst seviyeye taşıyan oyunculara, bu zor ve kritik maçta, tribünleri doldurarak takımından desteğini esirgemeyen taraftara sonsuz teşekkürler.

ihtiyar yiğido
14.02.2016, 14:10
[B][I] Mesut hoca ile birlikte, eski mücadeleci, hırslı, yüksek pas trafiği olan seyir zevki yüksek, Sivasspor hüviyetine kavuştu.
10 kişi kalmasına rağmen olağanüstü mücadele ile bu kritik maçta 2-1 galibiyet ile bize büyük mutluluk yaşatan, Mesut Hocaya, kazanma hırsını en üst seviyeye taşıyan oyunculara, bu zor ve kritik maçta, tribünleri doldurarak takımından desteğini esirgemeyen taraftara sonsuz teşekkürler.

etlidöktürek
14.02.2016, 14:11
Bu sene hiç bu kadar içten golü diye bagirmamistim çok şükür Allah im...5 yaşındaki oğlum sinirden agladigimi görünce dua etti Allah im sivas spor gol atsın dedi... ve gol geldi hep şansızlık hep beceriksizlik bu biyere kadar yeter yeter ...çok şükür Allah im bu şansızlık bu maçla gitti ...:confused::rolleyes::D

Ferhat06
14.02.2016, 14:12
Yiğit'e nizami hava topu mücadelesinde kart gösteren hakem görevini bihakkın ifa etdi.Daha iyi olmalıyız fizik olarak.Beykan'dan birşey olmayacağını hoca görmüştür.

eyupkocak
14.02.2016, 14:12
Artık bu maçlar stresli geçmesi çok doğal her seden önce kırılma maçıydı kazandık sırada ..bu moralle diğer maçlara konsantre olmak gerek eğer 2 Hafta daha üst ustee maç kazanırsak gerisi gelir inş.

citothehan58
14.02.2016, 14:17
Öncelikle bu maci aldigimiz icin cok mutluyum inan en son böyle sevincli olmamistim. Haliyle Sivassporumuzun kötü durmu beni de günden güne eritiyordu..

Yigit kardesimize herseye ragmen iyi görev yaptigini ve herzaman oynamasi gerektigini düsünüyorum.

Vallah Halis iti kirmizi karti verince, Yigit kardesimizde aglayarak cikinca cok duygulandim, yine bizi dogramaya basladi Halis dedim.

Sonra rizenin beraberlik golü de gelince eyvah dedim iyice perisan oldum, ki 80 dklarda. Hasanin golü gelene kadar sevincten agladim..

Ben Mesut Bakkalin geldiginde Sivassporumuz ligde kalacak dedim ve güvencim tam.

Rizenin kaleciside beni hic utandirmadi tipki Sivas Belediyespor macinda ki gibi zaman kazanma derdindeydi peki son dk. neden o kadar acele ettin?
Rize bu davranisla bizi düsürmek istedigini göstermisdir ve bu galibiyetle onlarda düsüse gececektir.

fatihcan58
14.02.2016, 14:21
Maçın özeti,

1-)Takım olarak mücadele etmemiz çok güzeldi.

2-) Aatif kimse kızmamalı bugün sahanın en çok mücadele eden oyuncusuydu.

3-) Mehdi kesinlikle bu takımın ön liberosu , mücadelesi top kazanması , topu oyuna sokması bugün sahanın yıldızıydı diyebiliriz.

4-) Yiğit yüreğiyle oynanması gerektiğini gösteren bir futbolcu, kırmızı kart görene kadar çok iyi mücadele etti ikinci yarıya kesinlikle başlamaması gerekliydi. Etzez hussein ile değişmesi gerekliydi.

5-) Boye ; Yüreğiyle mücadelesi müdaheleleri çok iyiydi.

6-) Ziya artık dinlendirilmeli yine kritik top kayıpları takımı zor duruma düşürdü. Bizim göremediğimiz teknik direktörlerin onda ne gördüğünü çok merak ediyorum.

7-) Texeria ; Kesinlikle bu takımın golcüsü. Çok iyi mücadele etti . Attığı gol harikaydı. Çıkması kesinlikle teknik direktör hatası o çıktıktan sonra pozisyonumuz yoktu diye biliriz.

8-) Mesut Bakkal; Boye , oumari ikilisini denemesi stoperde keza, önliberoda Mehdi, yiğit denemesi gayet iyi tuttu. Beykanla başlaması bir hataydı. Değişikler çok kötüydü . Texeria Adem değişikliği beni çok endişelendirdi.

Yine de herşey için teşekkürler sivasspor

kkemal58
14.02.2016, 14:22
Oyuncularimizin hepsinin alınlarından öpüyorum, tebrik ediyorum. Kazanamasalardı bile yiğit in gözyaşları benim için yeterliydi. Bu kokuşmuş hakem camiasına bu galibiyet kapak olsun. Atıf a ayrı bir parantez açıp tebrik etmek gerek. Bravo sivasspor...

burhann58
14.02.2016, 14:24
Allah ıma sonsuz sükürler olsun kazandık 2. golde yegenimi tavana yapıstıracaktım az kalsın sinir stresin yerini sevinc patlaması aldı :) tribündeki teyzeyede helal olsun ellerinden öpüyorum teyzem

ertan_58
14.02.2016, 14:24
oyle yada böyle galip gelmemiz gereken bir macı kazandık cok şükür.mehmet akyuz denen ****** ****** o parmagını bir yerlerine *******

dede58
14.02.2016, 14:26
Herşeyi unuturum o karaktersiz Mehmet Akyüz'ün kafa kesme ve ve düştü işaretini asla unutmayacağım

Okka
14.02.2016, 14:28
Simdi bu maci unutup SIRADAKİ deme zamani... Gençlerbirligi gibi bi seri yakalamadan bu işin içinden cikamayiz. Bize içeride dışarıda bi seri lazım en az 3 maçlık bir seri. Bu ilk adım önemliydi...

Ferhat06
14.02.2016, 14:30
Kendini futbolun ordinaryüsü sanan müstekbir ,kifayetsiz aktör Hikmet için ve golden sonra gırtlağını kesdim düşürdüm işareti yapan Mehmet Akyüz ;Lucescu hazretleri birşey demişti zamanın behrinde :köpekler istedi diye atlar ölmez.

onur0634
14.02.2016, 14:31
"Düşme"Düşünce sahili olmayan koca bir deniz olur dünya;Sığınacak bir liman bulamazsın...!!!

calipso
14.02.2016, 14:31
Halis mulis biyerlerin soğumuştur artık

schahin
14.02.2016, 14:32
bu mac bu hale gelirmiydi bilemem lakin yiğit devre arasında oyundan çıkmalıydı. İlk yarıda bir kaç pozisyonda sinyalini verdi. hoca bazı pozisyonlarda oyuna istenilen müdaheleleri yapmadı. Adem bitik ademle bu iş olmaz. Etzazı al oyuna adam ayağında top tutabiliyor. ALLAH c.c bu maçı bize galibiyet olarak yazmış. Bundan sonra çıkacak sonuç bu moralle haftaya konya maçını da kazanırız veya en kötü berabere bitiririz diye düşünüyorum. Zira futbolda başarı için ilk etken moral ve iyi motivasyondur. Morali aldık motivasyonda hocaya kaldı

adres58
14.02.2016, 14:34
http://i.hizliresim.com/qP7DdD.jpg

onur0634
14.02.2016, 14:34
Galibiyet güzel ama ikinci yarı yiğit incedemirin oyundan alınması gerekiyordu kötü oynadığı için demiyorum belkide bugün takımın en hırslı en mücadele gücü yüksek oyuncusuydu fakat kesinlikle kırmızı kart göreceği izlenimi veriyordu bu tür maçlarda mesut hoca biraz daha dikkatli olursa çok daha iyi olur.

dedebali58
14.02.2016, 14:36
Çok şükür galibiyete ulaştık,bu maçta stadda olan yiğidolara ayrıca selam ve tebrikler

güneşyurdu
14.02.2016, 14:41
şükürler olsun ALLAHIMA...bu galibiyet kurak mevsimde aylar sonra toprağa düşen yağmur damlası gibi oldu...

bassguitar
14.02.2016, 14:45
Mesut bakkal senden hoca degil bakkal ciragi bile olmaz..yigit in kirmizi göreceğini mantigi olan herkes görürken senin hala oyunda tutma mantigini çözen varmi bilmiyorum...bir sehrin kaderi bu kadar basit düşünen insanların eline birakilmamali...

34MUAMMER58
14.02.2016, 14:46
Hepimiz çok stres yaşadık,11-11 oynanırken bu maçı kaybeceğimizi hiç düşünmedim,ancak bağıra bağıra ben kırmızı görecem diyen yğit atılınca ve rize golü atınca umutsuzluğa düşmedim değil,2.golü atınca heralde goool sesini mahalle duymuştur,neticede mutlak kazanmamız gereken maçı zorda olsa kazandık,mesut hocanın kadrosusunu beğendimde ,oyuna müdehaleleri okan gibiydi,yiğiti oyundan almalıydı,texserayı niye aldı onu anlamadım,maçta koşu rekoru kırmıştır heralde,oyuncularımızın hepsine teşekkür ediyorum,özellikle j.boye,atıf,cicinyo,mehdi maça ağırlığını koydular,nerde osmanlı maçı,nerde rize maçı,takımın mücadele isteği ,ilerki haftalar için beni umutlandırdı,taraftarlarada destekleri için teşekkür ederim,geçte olsa şehirin bütünleşmesi,bu ligden düşmeyi kabullenmemesi iyi,son haftaya kadar bu mücadele sürecek,umarım bu galibiyet seri galibiyetlerin ilk adımı olur ,bir sözde yiğit,beykan,ziyaya söylemek istiyorum,adam gibi oynayın ,azdaha hatalarınız bizi mağlup ettiriyordu,hakem bizim meşhur listemizin enbaşında gelen uğursuz ,meymenetsiz hakem,ufak ufak sivassporu çaktırmadan doğramaya çalıştı ,anlamadıım şey ,nerde sivasspora uğursuz gelen nerde hakem varsa maçımıza veriliyor ülkede başka hakemmi kalmadı yaw

Efe Sivasspor
14.02.2016, 14:50
Yiğitin ağlaması golden sonraki kenetlenmeler kurtaracağımıza inanmışlığın artık takıma bir ruh geldiğinin göstergesi artık kim gelirse gelsin yol geçen hanı olmayacağız biz alt sıralardaki tüm takımlardan daha kaliteliyiz yeterki bu potansiyelimizi yansıtalım gerisi gelecektir Allahın izniyle

Cley
14.02.2016, 14:51
Mesut Bakkal'a rağmen kazandık. Yiğit'in atılacağı apaçık belliyken neden çıkarmazsın be adam. Aatıf bu takımın her şeyi olduğunu yine gösterdi. Taraftar da fena değildi bugun.

Kasim58
14.02.2016, 14:52
Bana göre maçin en iyisi bu kadar kötü gidişe rağmen boyle özel bir günde sevgiliyi yalnız bırakmayan taraftardı teşekurler Yiğidolar biz gurbetçiler tv başında ne kadar saç baş yolsakta esas cefa çeken sizlersiniz iyiki varsuniz 👏👏👏

antik58
14.02.2016, 14:57
Önümüzde 3 kritik maç var ve bunların hepsini kazanmak zorundayız. Ne yazıkki bu duruma düştük ancak oynayacağımız 3 maçıda alabiliriz...

sarsılmaz
uzuuuuun bir aradan sonra galibiyetin ne demek olduğunu yeniden hatırladık hemde 10 kişi ile alınan bir galibiyet inşallah bu bir serinin başlangıcı olur emeği gecenlere teşekkurler

badof58
Az kalsın yine salaklığımdan maçı verecektik. Yiğit zaten hırslı ama çok gereksiz sertliklere giriyordu. Durduk yere de şansız bir şekilde Tuzynskinin kafayı yarınca atılması tabi kaçınılmaz oldu, neyse olur. Ancak Mesut Bakkalın ilk yarının en iyisi Beykan'ı çıkarıp Kabze'yi alması net hatalı bir değişiklikti. Adem'in yerine de Etzaz'ı alması lazımdı, Adem girdikten sonra takım iyice gömüldü ve durduk yere gol yedik. Değistireceği adam da David değil Atıff olmalıydı, tabi kazanılınca her şey unutuluyor ama takımın silkinmesi adına güzel oldu ama hatalar bir daha affedilmez ..

antik58
14.02.2016, 15:00
Uğur kavuk uğuruyla geldi otogarı havaalanını kapatın gitmesin bir yere :D

fark58
14.02.2016, 15:03
Binlerce kez şükürler olsun,bu maçı kaybetseydik ligin geri kalanında toparlanma umudumuz ne bizim ne de futbolcuların olurdu.

burhann58
14.02.2016, 15:08
Kendini futbolun ordinaryüsü sanan müstekbir ,kifayetsiz aktör Hikmet için ve golden sonra gırtlağını kesdim düşürdüm işareti yapan Mehmet Akyüz ;Lucescu hazretleri birşey demişti zamanın behrinde :köpekler istedi diye atlar ölmez.

Bu rize genclere satilan kopeklerden inşallah dusersiniz ozaman tribunden kafa kesme hareketi nasil yapilirmis görsünler:mad:

yigido yakup
14.02.2016, 15:13
O kadar farkli bi mac yasadikki neresinden baslasak

muthis bir inanmislik mucadele hirs hepsi sahada ve trubindeydi

Yigit o kadar iyi oynuyorduki maci 90 dk tamamlayabilseydi rize bizim kaleye sut bile atamazdi Mesut hoca onu degistirmeyerek cok cok büyük bi kumar oynadi bu yaptigi yanlis bu maci birde onümuzdeki macida etkiledi Yigit o macta olmayacak.

Yigit in cikarkenki gözyaslari tttaftara ates yakti sahadaki takima o ates ulasana kadar maalesef gol yedik ama sonrasinda takim muthis bi direnc inanmislik gösterdi

Atif sen yardimlastigin takim icin oynadigin zaman cok cok buyuk futbolcusun bugün rizeyi resmen perisan ettin sen takimla yardimlas sen bizim yildimiz herseyimizsin

bugün en cok sevindigim noktalardan biride Golcülerimiz is basindaydi en cok yuklenilen Hasan hem golu atti hemde sahada 10 kisilik takimi ayakta tutacak hareketler yapti

Bütun emegi gecenleri kutluyor tesekkur ediyoruz.

Sivasspor taraftari sahaya bugun ruhunu indirdi takimda buna karsilik verdi

Mesut hocan ins bundan sonraki maclarda oyuncularin atilma riskine gore hemen mudahele etmeli bugünki taraftar ve ruh herzaman onu kurtaramaz.

Artik daha umutluyuz sahada kahreden bi takim yok

Biz basaracagiz.

ihtiyar yiğido
14.02.2016, 15:16
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/images/news/LinkImage/fft30mm4168107.jpg

Yiğit İncedemir, kırmızı kart sonrası senin gözyaşlarını gördükten sonra bu takımın düşmeyeceğine daha çok inandım.

Talat 5858
14.02.2016, 15:17
teknik draktor degisikliginin ne kadar ise yaradigini gorduk bu macda oyunculara ikazlari maci okuyusu bence hepsi iyiydi yigitte biraz yanlisi vardi ama takimin hirsi maca asilisi ilk haftadan geri gelmis bu takim ligde KALACAK

hüso58
14.02.2016, 15:26
Allahım sana sukurler olsun devami gelir insaalah

58fast58
14.02.2016, 15:33
iyiki atıfımız var bu arada mehdiyi yemek isteyenler utansın yeni alınan hüseyine 5 çeker. Arkadaşar bu takımda beykan gibi ruhsuza yer yok takım 10 kişi oynuyor o olunca yiğitde canlı bomba vallahi eskişehirmaçının tekrarı olacaktı Allah korudu bizi gördüğüm kadarıyla mehdiyi kazandırmakdan başka şuan gözüken mesut hocanın takıma en ufak katkısnın gözükmediği

Ferhat06
14.02.2016, 15:35
Nihayet kenar yönetimi oyuna dahil oldu.Mesut hoca,Ümit Bozkurt ve hemşerimiz Zafer Özgültekin topa girdiler ve maçı yaşadılar.Konya maçını almamız için çok dirençli oynamamız lazım,Yiğit gibi.

mezgirtli
14.02.2016, 15:42
yiğidolar biraz mantık.busaatten sonra oyuncu,başkan vede teknikadam eleştirme.aşağılama,beğenmediğ ini haykırma lüksümüz varmı? ohalde sakinnn. poızitif düşünelim olumlu yazalım. üç puan.ohhh negüzel... bazılarımız cidden haddini aşyor lütfen dikkat. hepimizin amacı bir SİVASSPOR.Büyüklere saygı küçüklere sevgilerimi yolluyorum:)

bassguitar
14.02.2016, 15:45
Ziya Erdal.ha bugün ha yarin dedik 3 yildir bir gram gelisme olmazmi insanda.Allah askina neye yarar?

cengo64
14.02.2016, 15:45
Mesut hoca nın maça başlayışı iyi idi ama değişiklikleri hiç anlamadık.Bu hafta iyi sonuç oldu ama haftaya orta saha ne olacak.Yiğit olmayacak Kone olmayacak.E muhtemelen Adem olacak biri.Kırıtarak kalabalık yapacak orda.E o zaman nasıl olacak ey yönetim.Size rağmen artık futbolcular düşmemeye çalışıyor yani.Yolları açık olsun.Olur da bu çocuklar ligde kalırsa yönetiminde acilen yollarının açık olması gerekir.Takımı bu kadar çaresiz bıraktıkları için

menesakin
14.02.2016, 16:01
Maçın en iyisi yekten şimdiye kadar çık eleştirdiğim Aatif dı.
En berbatı Sivaslı! Ziya. Artik bi adama yol vermek gerekir.
Futbolcularımız psikolojik olarak büyük durumda inşallah bu galibiyetle toparlanırlar.
Hakem Halis Özkahya başka söze gerek var mı

4eylul58
14.02.2016, 16:03
Çok şükür kazandık.toplamda 3 maç yendik 2 sinde 10 kisiydik:)
Însaallah bu galibiyet iyi bir moral olur ve kalan maçlara etkisini gösterir. .

aRsima58
14.02.2016, 16:20
Takıma bi güven gelmiş çok şükür. Mesut hocanın yigiti sarı kartı varken çıkarması gerekirdi. Kart bağıra bağıra geliyorum dedi.

adres58
14.02.2016, 16:44
Setkus : Golde hatalı, aman eski kötü günlerine dönme..

Cicinho : Kurt, aslan adam, ateşleyici, iş bitirici, takım için herşeyi ortaya koyan adam... Özverili, karakterli, bilinçli, ne yaptığının farkında.. Daha kaldımı bilmiyorum ama o nasıl bir ortadır arkadaş. Maçı aldı bize dönderdi. Helal olsun sana Yiğido...

Oumari : Özellikle bu maçta müthiş kademeli oynadı. Topsuz oyunları alan daraltmaları görüş açısı çok iyiydi. Topla biraz sıkıntı yaşadı.

J.Boye : Sahanın iyilerindendi. Takımı ateşleyen kişilerden diyebiliri ona. Gol bile aradı, preslerle rakibi zor duruma soktu. Aksayan sol kanat onu çok yordu. ama sahanın parlayan yıldızlarından biriydi.

Ziya : Artık şu bir gerçekki bu takımda aksayan en önemli mevki senin arkadaş. Üzülerek söylüyorum ama durum budur. O nasıl bir kademe anlayışıdır yer tutuştur çözemedim. Kanadın o kadar boş kalıyor ki rakibin cevherisin. Tüm ataklar senin mevkiinden geliyor. Golde ki hatanmı dersin. İkinci devrenin sonunda kontra yediğimiz pozisyonda rakibin önünü kapatmak yerine neden açıyorsun anlam vermiş değilim. Olmuyor Ziyacım gerçekten olmuyor.

Yiğit: Üzerinde durulması gereken bir oyuncu. Mesut hocanın koyduğu teşhisin baş rol oyuncusu. Neden Yiğit. Orta göbek kırılgan yapıya sahip takımımızda. Sertlik yok, mücadele yok, hırs çok az. Hocamız böyle uygun görmüş. Çok da doğru bir teşhis. Ama uygulamada hata yaptı hocamız. Oyundan almalıydı, kumara gitti Okan Hocanın Beykanda yaptığı gibi. Onun ayarında da bir oyuncumuzda yoktu lakin 11/11 mücadele açısından yine de değiştirmeliydi. Burada yiğitin bir suçu yok. Özellikle ikinci pozisyonda aynı hakem bozuntusu bir İstanbul oyuncusunu atabilirmiydi bunu sormak gerekiyor. Üzülme Yiğit artık 2 hafta sonraki maça odaklan....

Mehdi : Satılacaktı, gidecekti, kalacaktı derken hoca değişikliğinde kendini kadroda buldu. Fiziki kondüsyonu yetersiz ama çapına göre bir ruhu var. Aatıfla iyide anlaşması. Etzazı kesince ne oluyoruz dedik birden ama skora göre doğru bir kesik diyebiliriz. İkinci devre eğer kırmızı olmasaydı Etzaz la değişebilirdi ama planlar olmadı. Takımda mutlaka olmalı özellikle iç sahadaki müsabakalarımızda...

Burhan : Bir ara iyi parladı, kısım kısım iyi işler yapıyor ama devamlılığı yok. Taraftar seviyor, iyi bir Burhanı görmek istiyor. ama yetersizde buluyor. İyi olması lazım, hemde çok daha iyi... Bu takımın ona ihtiyacı var...

Aatıf : Beyin, Kalp, Kan dolaşımı... Bu takımın eğer kendine fazla oynamadığı sürece herşeyi. Öldü bitti ama yinede ciğerleri patlayana kadar oynadı.. Yüzde 30 takım için oynayınca ibreler, faktörler nasılda bizim lehimize dönüyor gördük... Biraz daha silkenenince bu takım ayağa kalkmaz Şaha kalkar...

Beykan : Hiç ummadığım kadar kötü oynadı Beykan... Topu ayağına alınca abuk subuk hareketler yaptı, ben anlayamadım anlayan oldumu bilmem ama bir iki pozisyonda el frenini çekmesi onun hakkında beklentisi olanları hayal kırıklığına uğrattı... Çıkması doğruydu...

Texeria : Çok pres yapıyor rakibe, aralara çok kaçıyor ama daha anlaşma, oyuncuları tanıma pozisyonunda olduğumuz için uyum sorunu yaşıyor. Bu maçta çok hoşuma gitti. Çıkması ise tamamen kırmızının götürüsünden kaynaklanıyordu. bir gol attı çok sevindirdi bizi. Daha iyi olacak inşallah...

Hasan Kabze : Eyvah dedim/dedik, ne oluyoruz dedik ama bizi utandırdı Hasan... Defansa kadar gelip yardım etti. O enfes kafa topunu kalecinin sol ayağının sabit olduğunu görmesi, sağ köşeye bırakması bir golcü işidir. Çok sevindik, onun bu golüyle şükür ettik. Çok iyi bir golcü olduğunu gösterdi ama ilk onbir için yeterli değil bence...

Adem : Kırmızıdan sonra David Texerianın yerine girdi pek etkili değildi. Kafa hep geri pasında. Zaten 10 kişiyiz ama elden gelen bir şey yoktu. Mevkisine girdi ve maçı tamamladı.

Tanase : Maç eksiği çok ama çok belli oluyor. ama kumaşı sağlam bu belli. Ne zaman form tutacak ne zaman maç kurtaracak bilmiyoruz ama ben özellikle iddaamız devam ederse lig sonlarında bir çıkış bekliyorum ondan.

Mesut Bakkal : Hocamız kırılgan yapımıza teşhisi koymuş ama elde onun istediği tarzda oyuncu çok az. Bu hafta yegane temel taşı Yiğit oynamayacak. Oyun içerisinde bir kumar oynamak zorunda kaldı ama maalesef tutmadı. Allahdan galip geldik yoksa hem demoralize olacaktık hemde puan olarak işin peşini bırakma noktasında. Şimdi önümüzde kritik maçlar var. Hocamıza güveniyoruz, başka da çaremiz yok..

Halis Öz**** : Bahsetmek bile istemiyorum soyhanın neyinden bahsedekki...

Taraftar: Yaklaşık 4 binlere oynarken bugün gelen 5916 taraftarımıza teşekkür ediyorum. Biz bu maçı özellikle taraftarla aldık. Daha fazla olmalıyız daha gürültücü, daha can yakıcı.. Özellikle 2-1 den sonra çok fazla destek oldunuz. Kimileri bayıldı, kimileri düştü kafasına 10 dikiş atıldı, siz bu maçın baş kahramanlarından biriydiniz. Daha fazla olalım daha fazla.

Sürç-i Lisan ettiysek affola...

onur0634
14.02.2016, 17:15
Bu tanese iyi oyuncu biraz daha üzerinde durulursa özel idmanlar fln takıma çok daha
faydalı olacağına inanıyorum...

Travis Bickle
14.02.2016, 17:22
oncelıkle teknık ekıbı ve takımı tebrık edıyorum yenı hocayla ıyı bır baslangıç oldu

ılk yarıda yiğit'in sert oyununu hepımız gorduk acıkcası kırmızı gormesı suprız olmadı bana kalırsa 2.sarıyı gordugu pozisyonda hata var fakat orda olmasa baska bır pozisyonda 2.sarıyı gorup atılıcaktı fakat hocayada bır sey dıyemıyorum orta sahada o sertlıgı sağlamak ıcın yığıt'e ıhtıyaç var kenara bakıyorsun hussaın yumusak bır oyuncu adem ise ptt oyuncusu kone zaten yok

etkılı olamayan beykanın oyundan cıkması gayet doğruydu fakat ben tanase yerıne hasan kabzeyı alınca sınırlenmıstım açıkcası fakat bu değişiklik maçı getırdı bıze tanase ıse kısa surede etkılı oldu bence adamın asıl yerı sol açık fakat sağ açıkta bıle verımlı oldu bugun artık gelecek hafta 11 baslamalı bu adam lıgde kalıcaksak tanase ye çok ıhtıyaç duyucaz

artık ne var ne yoksa olabıldıgınce maç kazanmalıyız tekrar herkesın emegıne saglık

Abdullah DuMaN
14.02.2016, 17:36
Öncelikle 3 puan aldık ve çok mutluyuz ancak Mesut hoca takımı tam okuyamadı galiba yigitin 2.sarıyı göreceğini herkes biliyordu texeiranin oyundan alınması az kalsın pahalıya patlıyordu mehdinin 11 de başlaması yanlış adam maçı bitiremedi
Kötü başlamasına rağmen çok koşan ve gollerde büyük katkı sağlayan aatif maçın en iyisiydi
Beykan aşırı şekilde düştü oyundan hakeme gelince halis işte bize karşı hep gaddar hep hak yiyen yine aynıydı
Taraftar harikaydı gerçekten büyük destek verildi bu maçta taraftarin yanında olan bizimle sevinip üzülen resim çektirmek isteyen kimseyi kirmayan Büyük Kaptan Uğur Kavuk'a teşekkür ederiz
Maç bitti önemli olan 3 puandi aldık gerisi önemli değil

savaş2
14.02.2016, 17:45
*** KONYASPOR macında beykan ve yiğidin yerine daha tecrubeli olan huseyin ve ibrahim AKIN olabilr....

Dark Force
14.02.2016, 17:49
Takım harikaydı.mesut hoca doğru karar

Kokomo
14.02.2016, 17:59
Gelecekten ÇOK ÜMİTLİ olanların hevesini kıracak, ÇOK ÜMİTSİZ olanları da heveslendirecek şu yorumu bir kez daha yapıyorum :

"BU LİGDE DÜŞENLERİ DE - ŞAMPİYONLARI DA HAKEMLER & TFF BELİRLER ! "

Dininize imanınıza söyleyin şimdi : Eğer maç 1-1 bitseydi, düştük artık demeyecek miydiniz ? (Diyecektiniz)

Durum 1-0 iken ve rakibi ezerken, Rize'nin pozisyonu var mıydı ? (Yoktu)

Durum 1-0 iken kartla alakası olmayan bir pozisyonda, Yiğit atıldı mı atılmadı mı ? (Atıldı)

Maç 1-1 bitseydi burada hep bir ağızdan Yiğit'e öfke kusmayacak mıydınız ? (Kusacaktınız)

Yiğit'in kartı doğru mu sizce ? (Değil tabii ki)

Hakem şerefsiz mi, bizi az daha yakıyor muydu ? (Yakıyordu)

O zaman burada takım iyi, hoca kötü, yönetim istifa vb şeyler deyip vaktinizi / sinirinizi harcamayın. Boşuna debeleniyoruz.

TFF ve hakemleri kim daha iyi bağlarsa o takım ligde kalır arkadaş !

savaş2
14.02.2016, 18:01
***Eger her GELEN yeni teknik adam 3 PUAN garanti getirirse, kalan 14 mac ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,

ihtiyar yiğido
14.02.2016, 18:15
Bu galibiyet, ümitsizliği, ümide, bitmişliği, hırsa çevirdi, daha 13 maç varken takımı PTT liğine gönderenleri de mahcubiyete uğrattı. Atalarımız boşuna "Gün doğmadan neler doğar" diye boş söz söylememişler, bekleyip görelim İNŞALLAH daha ne başarılar gelecek.

34MUAMMER58
14.02.2016, 18:22
Maçı tahminen herkes izlemiştir herkesin gördüğünü tekrar etmeye gerek yokda ,benim için dikkat çeken bazı nokları demeden geçmemek lazım,yediği golü setcusa yakıştıramadım,ziyanın savrukluğu halaa düzelmemiş hocanın o bölgede erciyesden gelen oyuncuyu oynatmasını bekliyorum,omarii ve j.boye osmanlı maçına göre daha bi sağlam oynadılar,ortasahadaki yumuşaklığımız mehdi ve yiğitle ortadan kalkmış,şut çekme özürlüydük,taneseyle çok güzel şutlarda çekmeye başladık,texserayı attığı gol için tebrik ederim ,sahanın ençok koşan oyuncusuydu çıkması taktiksel oldu ,ancak o çıkınca ilerde baskı kuramadık,burhan tam hazır olmasada Özellikle cicinyoyla sağ tarafta iyi çalıştı dahada iyi olacaklar,beykan gençliğinin,potansiyelinin hakkını veremiyor,ziyada öyle ,mehdi ne olursa olsun 60 . dakkadan sonra oyundan alınmalı nefesi yetmiyor,maç normal pskolojide olsaydı ,oyuna sonradan huseyin ve mehdi girse rakipleri çok zorlayacağımızı düşünüyorum,takımı özellikle ilk yarı beğendim,böyle oynarsak kolay yenileceğimizi düşünmüyorum,maçı izlerken dikkatimi çekmedide,özetlerde o karaktersiz rizeli oyuncunun kafa kesme işareti terbiyesizliğin danıskası ,böyle hareketlere tff ceza vermeli ,taraftar diken üstünde zaten ,moraller dibe inmişken böyle hareketler milleti tahrik etmekten başka bişeye yaramaz attın golünü ,adam gibi sevin terbiyesizliğin luzumu ne? dallama karayüz :mad:

Külhan
14.02.2016, 18:26
Mac bitene kadar merak insani stresten strese sokuyor ama kazandigimiz dan dolayida cok sevindik insallah devami gelir bu günki gibi iki kisilik oynarsak hepden kazanacagimizi ümit ediyoruz

58Sivaslilar
14.02.2016, 18:48
Bu bakkaal bakkalik,dan iyi anliyor insallah öbür maclar dahada iyi olacak oyuncularin hepiside üzerine düseni yapti atif dahada cok yapti herkes atif kadar calissa bizi kimse yenemez :confused:

pover58
14.02.2016, 18:52
ilk yarı iyi oyun iyi mücadele burhan tutuk başladı taraftarın tezhüratından sonra düzeldi atıf durgun ve beceriksizdi ama elinden geleni yapıyor orta sahada kone nin boşlugu net olarak doldurulamadı cicinho vasat oynadı yigit atıf ziya boye tauli her şeyini ortaya koyarak var güçleriyle oynadılar .beykan şimşek çok şımarık bütün atakları öldürdü bütün topları kaptırdı kaleci hatalı gol yedi kabze gol atsada korkak oynuyor tanesse yetenekli olabilir ama savaşçı degil beş para etmez maça yeni girmiş atıfın adım atacak hali kalmamış mücadele ediyor tanesse bvey öylece seyrediyor taze kan diye hoca onu oyuna almış o herkesten daha fazla yorgun yada tembel.bu şartlarda alınan üç puan çok iyi yanlız bu futbolle kümede kalmamız çok zor hoca oyunu okuyabiliyor ama topçuların biraz disipline ihtiyacı var.teksire ve omeri vasat begenmedi hüseyini bence daha etkili olabilirdi.

58Sivaslilar
14.02.2016, 18:56
Hatalarimiz kale yakinlarinda gereksiz fauller???? yapmakkale uzaklarinda gereksiz sari kartlar görmek???? Rakip kale önlerine sürülmüs toplari ezmek bosa hiba etmek isallah daha cok calisirsak sansta yanimizda olursa cok seyler yapabiliriz bu kapesite bizde mevcut:confused:

kendalli
14.02.2016, 19:33
Bu hayati maçta galip geldiğimiz için hepimizi sevince boğduklari için tüm takimimizi tebrik ederim galibiyet sevinçlerimizin artarak devam etmesini dilerim. Ayrica tribünlere gelip destek veren tüm taraftarlamiza ayrıca teşekkür ederim taraftar dediğin futbolcusuna böyle ruh verir...

otceken58
14.02.2016, 19:42
Yiğidolar eleştirelim eleştirelimde yendik bugün su söyle bu böyle YENDİK ONU YERE VUR BUNU GÖĞE CİKAR GEREK YOK MESUT BAKKAL SUNLARİ YAPSAYDİ ONA KABUL ama bugün takımı şahısları ele alarak eleştirmek bence yersiz. Bugün Sivasspor takım olarak yüreğiyle oynadı benim kanaatim Mesut bakkalın sürdüğü Kadro ve sarı karta rağmen ısrarı oyundaki Can'la basla verilen mücadele idi sonuçta kazandık mutluyuz boşverin gerisini çok iyi oynayipta maç kaybettik o gunleri hatırlayın şimdi Mutlu olun dua edin bundan sonraki maçlarda böyle geçsin. SELAMLAR....

58YIGIDO58
14.02.2016, 19:50
Öncellikle cok sükür uzun zaman sonra yeniden 3 puanla tanistik.
Mac hakkindaki görüslerim su ki hocanin hamlelerini begenmedim.
Yigiti sari karti varken oyundan almaliydi.
Ayrica beykani cikarp yerine ademi almasini hic iyi bulmadim.
Oyuna gelince, oyunumuzu da begenmedim, oyuncular cok pas hatalari yapiyor.
kisaca gelecek adina umut vaadeden bir oyun yoktu, ama simdilik en onemlisi 3 puani almakti.
insallah devami gelir.

MOS-BY-58
14.02.2016, 19:59
Artik mac degerlendirmek hikaye. 3 puani aldik mi iyi oynamisiz kötü oynamisiz önemi yok. Dua edelim bizimle birlikte mersin ve eskisehir de mac alsin ki üstümüzdekilerin de maclari zorlassin. Altta kopan takim olursa bizim de yukari cikma sansimiz zorlasir. Yani alttakiler blok halinde yukari yaklasmali ki alt taraf iyice karissin ve son haftalarda da tabiri caizse altta kalanin cani ciksin. Ancak bu sekilde kurtulma ihtimalimiz olur.

Ama her sene her sene de böyle olmaz! Sinir sistemimiz laçka oldu.

mksivas
14.02.2016, 20:08
ıstanbul dan selamlar yıgıdolar bu galıbıyet sıvas taraftarına hedıye olsun ancak sıvas sporun hakıkaten sahıbı yok su hakemlerden ne kadar cekecek yıgıt kırmızıdan atıldıgı pozısıyon bana gore hakıkaten sarı kartlık bır pozısıyon degıl allah belasını versın halıs kahyanın oz demıyorum cunku oz u haketmıyor takımda bıraz kıpırdama var ınsaallah onumuzdekı haftalara bu daha ıyı yansır atıfın ozel gayretı vardı bu macta bu hayatı uc puanı getırenlere tesekkur edıyor devamını beklıyoruz selamlar

sabanaydn
14.02.2016, 20:10
Maçın en kötüsü cici ydi bir ortasından başka olumlu bir şeyi yoktu .millet ziyaya yükleniyor adam çok koştu ziyanın önündeki adamın yardım etmeyisi ona sıkıntı oluyor 1-1 den üzülmüş olmak iki en cok koşan oyuncuydu.cici ye millet laf söylemez o yabancı real madrit görmüş canım o hata yapsa olur ziya yapsa ver ha ver bu nasıl futbol anlayışı teknik traktörler

ayhandemir58
14.02.2016, 20:16
3 Puan geldi,darısı diğer maçlara.İnşaallah bundan sonraki maçlarda alınacak puan veya puanlarla ligde kalırız.

Has Sivas`li
14.02.2016, 20:59
İlgili Kurula şikayetimdir,

Lisans no: 1104018 Mehmet Akyüz

14.02.2016 tarihinde oynanan Medicana Sivasspor - Çaykur Rizespor müsabakasının 60. dakikasında yukarıda ismi belirtilen futbolcunun attığı golden sonra yaptığı hareketin incelenmesini, cezai yaptırımların uygulanmasını önemle rica ediyorum. Bir sporsever olarak böylesi haretlerin bir spor müsabakasında yasanmış olması kabul edilir gibi değil.

Saygılarımla

Ben mail attım, hepimiz yollayalım. Bu terbiyesizliğin bedelini ödemeli.
iletisim@tff.org

50sekiz
14.02.2016, 21:16
Mehmet Akyüz'ün yaptigi hareketin benzerini hatirliyorum.
Bir kac sezon önce Emre Belözoglu, Cangele'ye ayni haraketi yapmisti ve yanilmiyorsam 3 mac ceza almisti.

burhann58
14.02.2016, 21:59
İlgili Kurula şikayetimdir,

Lisans no: 1104018 Mehmet Akyüz

14.02.2016 tarihinde oynanan Medicana Sivasspor - Çaykur Rizespor müsabakasının 60. dakikasında yukarıda ismi belirtilen futbolcunun attığı golden sonra Spor Ahlakına ve Fair Play anlayışına yakışmayan yaptığı bu hareketin incelenmesini, cezai müeyyidelerin uygulanmasını önemle rica ediyorum. Bu konuda sorumluluk sahibi taraflardan biri olan Türkiye Futbol Federasyon'unun gereğini yapacağına dair güvenimiz tamdır.

Saygılarımla

kolukisa
14.02.2016, 22:16
Cani gönülden tebrik ederim,10 kisi ile maci almalari büyük basari.Bundan sonra puan kaybetme gibi bir lüksümüz yok artik,umarim sezon sonunda gülen yine biz oluruz.

eyupk
14.02.2016, 22:26
günün en güzel haberi bu olsa gerek :) bu galibiyet düşmemizi bekleyenlere armağan olsun...

ELLİSEKİZ
14.02.2016, 22:34
Kazanmak en güzeli .Tam bitti derken hem de 10 kişiyle galip gelmek ve lige tutunmak sevindirici.Hak bizden yana...

miralay
14.02.2016, 22:35
burhanla bu takım çok farklı oynuyor. atıf gerçekten kalitesini konuşturdu. ziyayı maçta çok eleştirenler oldu. ziya rakip oyuncularla direk baş başa kalıyorarkadaşlar. ziya kaliteli ve iyi bir sol bek fakat tek başına mücadele vermek zorunda kaldığından kötü oynuyormuş gibi gözüküyor. atıf ileri gittiğinde sol neredeyse bom boş kalıyor. bu arada adem kaptan gerçekten formdan düşmüş.

Allah'ın izniyle bu takım bütün olumsuzluklara rağmen lig de kalacak inşallah.

Bu arada statta bir gariplik dikkatimi çekti. Elalemin tırt takımlarına adamlar şöyle yok adamlar böyle, tamam takımını eleştir eleştir de elalemin takımını da sanki şampiyonlar ligi şampiyonuymuş gibi övme bari.

forvetsizlikten çok şey kaybettik bu sene. ve lev ki ezildiğimiz ancak zorlasan 3 maç bulunur. gerisinde en az 5 net gol pozisyonunu yakmıştırız. hakem hatalarına sayfa yetmez zaten. Onun bunun oyuncusuna da o adama bak şöyle futbolcu demek bize düşmez. Biz taraftarız, taraf tutarız, tuttuğumuz taraf varken başka tarafa bakmayız.

adres58
14.02.2016, 22:39
Şansal Büyüka: "Sivas'ın galibiyeti 3 değil 13 puan değerindedir. Mesut hocaya hayırlı olsun. Hocaya teşekkür ediyorum. Bizler burada eleştirirken bize kızıyorlardı. Aatif, Burhan, Cicinho gibi oyuncular tam performansla oynamıyorlar diyorduk. Bugün takım olarak iyi oynadılar. Sivasspor niye düşsün ki. Orada olay çıkmaz seyirci, taraftar sağa sola sataşmaz. Yönetim oyuncunun parasını öder. Saha zemini dersen süper... Sivas bu maça kadar hiçbir maçta takım savunmasını bu kadar öne çıkarmamıştı... Beraberlik halinde tüm morallerin alt üst olacaktı ve bu maçı kazandı Sivasspor"

Ersun Yanal: "Sivasspor'un bir standartı var. Yönetim Anadolu'da şu konumda bile olsalar lider konumdalar... Bu kadro ligde bu sıralamayı haketmiyor."

Tümer Metin: "Sivasspor son derece önemli bir maça çıktı ve kazandı.. Aatıf bugün ne oynadı be hocam. Cicinho postacı gibi adrese teslim etti o ortayı. Hasanda golünü attı..."
Maraton / Lig Tv

adres58
14.02.2016, 22:42
burhanla bu takım çok farklı oynuyor. atıf gerçekten kalitesini konuşturdu. ziyayı maçta çok eleştirenler oldu. ziya rakip oyuncularla direk baş başa kalıyorarkadaşlar. ziya kaliteli ve iyi bir sol bek fakat tek başına mücadele vermek zorunda kaldığından kötü oynuyormuş gibi gözüküyor. atıf ileri gittiğinde sol neredeyse bom boş kalıyor. bu arada adem kaptan gerçekten formdan düşmüş.

Allah'ın izniyle bu takım bütün olumsuzluklara rağmen lig de kalacak inşallah.

Bu arada statta bir gariplik dikkatimi çekti. Elalemin tırt takımlarına adamlar şöyle yok adamlar böyle, tamam takımını eleştir eleştir de elalemin takımını da sanki şampiyonlar ligi şampiyonuymuş gibi övme bari.

forvetsizlikten çok şey kaybettik bu sene. ve lev ki ezildiğimiz ancak zorlasan 3 maç bulunur. gerisinde en az 5 net gol pozisyonunu yakmıştırız. hakem hatalarına sayfa yetmez zaten. Onun bunun oyuncusuna da o adama bak şöyle futbolcu demek bize düşmez. Biz taraftarız, taraf tutarız, tuttuğumuz taraf varken başka tarafa bakmayız.

Ziya konusuna katılmıyorum. Bakın Ziyayı bende insan olarak bir hemşeri olarak çok seviyorum. Ama bir yan bekin atak yerken alanını boşaltması kabul edilir gibi değil. Biri gol oldu diğeri ise az kalsın oluyordu. Topu takip etmesi ve anlık rakibin dönüşü ile alanı bomboş kalıyor. Adeta tuzağa düşüyor. Kendisini geliştirsin diyoruz ama gittikçe geriliyor. Dinlenmesi lazım.

münihli_58
14.02.2016, 23:14
Iyi oynadik - 3 puani aldik - Önümüzdeki maca bakalim
Daha fazla söylenecek söz yok

furky.b
15.02.2016, 02:41
Basarili bulduklarim: Aatif, Boye, Oumari, Mehdi, Burhan ve Yigit.

Göze batanlar:
-Hasan Kabze cok yavas bir oyuncu, ya kosamiyor ya kondisyon eksikligi var? Tekli forvet sisteminde asla kaldirmaz.

-Aatif kendine gelmis ayni eski Aatif gibi oynuyor. Biraz daha seri oynayip pas verirse daha iyi olacaktir.

-Mehdiyi simdiye kadar oynatmayan hoca degildir bana gore.

-Adem bitmis artik. Kesinlikle ilk 11 de olmamali.

-Ziya cok acik veriyor.

-Tanase bana biraz Ibrahim Akin goruntusu verdi. Sut cekme disinda baska bir katkisi yok henuz.

hasanim58
15.02.2016, 03:15
Yaşamaksa seni sevmek ben hiç olmedim
Canim Sivasspor'um

B.Demirci
15.02.2016, 07:39
Halis Özkahbe'nin yüzünden öldük öldük dirildik. Yiğit'e gösterdiği kırmızı kart tamamen uydurma bir kart. Bu kart olmasaydı Sivasspor farka gidebilirdi. Bu özkahbe daha önce de sivassporu biçmişti. Sabıkalı bir hakem.. Kusura bakmayın biraz sinirlendim de..

58svs58
15.02.2016, 07:40
maçın kriyiğini TRT de izledim. Ersiz DÜZEN hakemi düzdü, hakan ünsal ve oğuz destekledi. ulan hakem sen ne seri katilmişsin . utanmadınmı. 5 olacak maçı az kalsın kaybedecektik.

58gürün58
15.02.2016, 08:01
genelde sayfada yorum yapmak yerine arkadaşların değerli yorumlarını takip etmeyi tercih etmişimdir. fakat hakemlerin kırdığı ceviz kırkı geçmiştir arkadaşlar. ya bu sene takımın neredeyse bütün maçlarını izledim. genelinde hakemlerin bize karşı tutumları çok manidar. insanın aklına başka şeyler geliyor. bu konu hakkında başkanın siyasilerin stk ların ve sivas protokolünün ciddi manada kulis yapmaları gerekiyor. yoksa bu şerefsizlerin niyeti hiçte iyi değil.

vexol58
15.02.2016, 09:00
Ya tamam ya devam maçıydı arkadaşlar.Allah'a şükür maçı aldık.Hemde 10 kişiyle.Mehdi bu takımda olmalı her türlü.Yiğit'e kızamıyorum. Çünkü korakor cansiperane oynuyor.Tek kalıyor.Kart görmeye yakın o yüzden.David Texeira'yı daha etkili kullanırsak çok gol atar.İstediği pasları alamıyor.Hep boş koşu yapıyor.Ama bizim gençlerden istediği pasları alamıyor.Atıf çok zorlamadan pozisyonları rutinini oynasa yeter.Her maç final.Sırada Konya....:)

MMK
15.02.2016, 09:14
Mesut Hocanın bu galibiyette hiç katkısı yok. tamamen şans bizden yanaydı.Bu galibiyette en fazla pay sahibi John Boyy dur.

4eylül
15.02.2016, 09:18
Nihayet kazandık inşallah seriye bağlarız ziya çok hata yapıyor yiğidi oyundan almayan hoca hata yaptı bu hatası az kalsın pahalıya mal olacaktıkı cicinho kurtardı zor maçlar bizi bekliyor bekleyip göreceğiz

sedohan58
15.02.2016, 09:21
ÇOk şükür yendik. 10 kişi kalmamız ve 10 kişi 1 de gol atıp yenmemiz çok önemli futbolcularımızın güvenleri yerine geldi. Umarım bu bir serii başlangıcı olur ve üst sıralarda kendimize bir yer buluruz. Saygılarımla

ready
15.02.2016, 11:02
burda kızılması gereken hakem degil bir türlü yigidi hatalarından dolayı çıkarmayan hocadır yigide ragmen biraz şansın yanımızda olmaından dolayı 3 puan bizim oldu

batur0658
15.02.2016, 13:07
takimdaki ruhun geri gelmesi aatifi mesut hocanin her ne kadar ilk mac olsada onu geri kazanmasi, kazanma inancinin yerine gelmesi beni cok mutlu etti insallah bunlar diger maclardada devam eder ...

reform
15.02.2016, 18:21
Sergen ve olanın en büyük hatası kendinden faydalanmaları idi.mesut hoca doğru yaptı onu ilk onbirde oynatti

reform
15.02.2016, 18:27
Mehdi demek istemistim

burhann58
15.02.2016, 20:46
Maçın özetini bi kac defa izledim su yigitin kırmızı kartdan sonra aglaması yürekten oynadıgına ruhuyla oynadıgının kanıtı Helal olsun diyorum maçı kaybedeceksek böyle kaybedelim beykanda biraz örnek alsın yigit abisini eskisehir macında yaktı bizi o halis özserefsizi de Allah bildigi gibi yapsın

mishka
15.02.2016, 20:49
Mehdi'yi oynatmayan ondan faydalanmayan benim gözümde hoca değildir, Sergen ve Okan yüzünden uzun süredir faydalanamadık ama uzun süredir oynamamasına rağmen takıma katkı sağladı.

Ferhat06
15.02.2016, 21:11
Mehdi baba bu takımda oynar her türlü oynar.

34MUAMMER58
16.02.2016, 06:33
Şimdi eski defterleri karıştırmanın faydası yok da,arkadaşların çoğuna katılıyorum,biz bu maçı birazda tesadüfen kazandık,nasılki eskişehir maçını okan hocanın 1 hatasıyla verdikse ,bu maçıda daha tecrübeli olduğuna inandığım ,enazından sivası takip eden hoca olan mesut hocanın taktiksel hatasıyla kaybediyorduk,geçen eskişehir maçında beykan kırmızı görecek demiye kalmadı gördü,bu maçtada yiğiti çıkart kırmızı yiyecek diye düşünürken gördü ,bizim gördüğümüzü hocada görmeli hata yapacak kredimiz yok,artık trübündekilerin ve gurbettekilerin duasımı kabul oldu bilmiyorum kazandık,galibiyeti sadece mesut hocaya bağlamıyorum bende,sadece yapılması gereken doğruları yaptı,takımın dişlilerini yerine koydu,ortasahayı dirençli kurdu ,atıfı bu sezon hiç böyle oynarken gören oldumu?onu maçta böyle oynatan ,mehdi ve burhan oldu,adam sahanın basmadığı 1 cm sini bırakmadı,j.boye bu maçın gizli ,bana göre en önemli kahramanıdır,tek başına rizeye geçit vermedi,husein ve tanese hazır hale gelmeli artık ,sivassporun çok ihtiyacı var .

halilxx58
16.02.2016, 10:19
Macin sadece özetini izleyebildim, bu takim düsmez, düsemez, DÜSMEYECEK! Osmanliya karsi oynanan oyunla Rizeye karsi oynanan oyun arasinda daglar kadar fark var. Herseyden önce takim inanmis, kendine güveni gelmis, sahada 11 tane yürekten oynayan oyuncu arti kenarda ayni sekilde takimina kenetlenmis bir teknik ekip görüntüsü vardi. Ve tabiki tribündeki taraftarimizda ayni sekilde coskuluydu.

Biz böyle oldugumuz sürece kümeye düsmeyiz ALLAHin izniyle.

migroArmis
17.02.2016, 00:02
'''' galibiyeti sadece mesut hocaya bağlamıyorum bende,sadece yapılması gereken doğruları yaptı,takımın dişlilerini yerine koydu,ortasahayı dirençli kurdu ,atıfı bu sezon hiç böyle oynarken gören oldumu? '''
Galibiyeti Mesut Hocaya bağlamıyorsunuz da devamında söylediklerinizi yapanda Mesut Hoca...Kaldıki ''yapılması gereken doğruları yaptı '' demek bile bu galibiyeti Mesut Hocanın aldığı yönündedir...Çelişmiyormu biraz söyledikleriniz

migroArmis
17.02.2016, 00:03
'''' galibiyeti sadece mesut hocaya bağlamıyorum bende,sadece yapılması gereken doğruları yaptı,takımın dişlilerini yerine koydu,ortasahayı dirençli kurdu ,atıfı bu sezon hiç böyle oynarken gören oldumu? '''
Galibiyeti Mesut Hocaya bağlamıyorsunuz da devamında söylediklerinizi yapanda Mesut Hoca...Kaldıki ''yapılması gereken doğruları yaptı '' demek bile bu galibiyeti Mesut Hocanın aldığı yönündedir...Çelişmiyormu biraz söyledikleriniz
__________________Şimdi eski defterleri karıştırmanın faydası yok da,arkadaşların çoğuna katılıyorum,biz bu maçı birazda tesadüfen kazandık,nasılki eskişehir maçını okan hocanın 1 hatasıyla verdikse ,bu maçıda daha tecrübeli olduğuna inandığım ,enazından sivası takip eden hoca olan mesut hocanın taktiksel hatasıyla kaybediyorduk,geçen eskişehir maçında beykan kırmızı görecek demiye kalmadı gördü,bu maçtada yiğiti çıkart kırmızı yiyecek diye düşünürken gördü ,bizim gördüğümüzü hocada görmeli hata yapacak kredimiz yok,artık trübündekilerin ve gurbettekilerin duasımı kabul oldu bilmiyorum kazandık,galibiyeti sadece mesut hocaya bağlamıyorum bende,sadece yapılması gereken doğruları yaptı,takımın dişlilerini yerine koydu,ortasahayı dirençli kurdu ,atıfı bu sezon hiç böyle oynarken gören oldumu?onu maçta böyle oynatan ,mehdi ve burhan oldu,adam sahanın basmadığı 1 cm sini bırakmadı,j.boye bu maçın gizli ,bana göre en önemli kahramanıdır,tek başına rizeye geçit vermedi,husein ve tanese hazır hale gelmeli artık ,sivassporun çok ihtiyacı var .

34MUAMMER58
17.02.2016, 00:47

çelişen bişey yok kardeşim,dikkatli okursan ,bu maçın tek kahramanı mesut hoca değil anlamında yazdım,bu galibiyette mesut hocanın hiçbir katkısı yoktur diye bişey yazılı değil,elbetteki hocamızın katkısıda vardır,futbolun bilinmeyeni yoktur,ilk yarıdaki kadro eminim %90 ınımızın kafasındaki kadrodur,bunuda belirttim ,lakinn maç oynanırken yaptığı kritik hamle ,azdaha bu maçın gitmesine sebep oluyordu ,bunu belirtmek istedim ,tıpkı eskişehir maÇINI kaybettiğimiz gibi ,o maçı sivasspor kaybetmedi,beykan kaybettirmedi,okan buruk ,hoca olmadığını göstererek kaybetti,rize maçınıda aynı şekilde mesut hoca kaybederdi,maça yüreğini koyan ,atıf,cicinyo,j.boye ,mehdi asılmasaydı bu maçıda kaybediyorduk,