Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Bir Başlangıç
SivasSpor.Com 14.02.2016, 17:11 http://resimzade.com/Show.html?i=46656&token=54516
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, Çaykur Rizespor karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetin bir başlangıç olduğunu, ligde 13 maç kaldığını ve 7 galibiyete daha ihtiyaç duyduklarını söyledi.
Mesut Bakkal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, taraftarla bütünleştiklerinde sahalarında yenemeyecekleri takım olmadığını belirtti.
Tesislerden itibaren kendilerine destek veren taraftara teşekkür eden Bakkal, "Bizimle beraber oynadılar, bizimle yendiler. Bu galibiyet onlara armağan olsun. Böyle bir galibiyeti özlemişlerdi, böyle bir takımı özlemişlerdi" dedi.
Yiğit İncedemir’in 55. dakikada gördüğü kırmızı karta kadar sahada iyi bir görüntü çizdiklerini dile getiren Bakkal, kırmızı karttan sonra da inançlarını kaybetmediklerini ifade ederek, "Bu bir başlangıç, daha 13 tane maçımız var. Bize 7 tane daha galibiyet lazım. Bıkmadan, usanmadan, daha büyük coşkuyla bu işe devam edeceğiz. Ufak tefek arada aksilikler olacak ama devam edeceğiz. Sekiz maçımız içeride" diye konuştu.
Mesut Bakkal, kırmızı-beyazlı ekibin ligin ikinci yarısında en fazla koşan 3. takım olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:
"Topu rakibe en az veren takım. Topla çok oynayan bir takımdı ama topsuz oyunda yoktu. Şimdi biraz daha topsuz oynamaya başladık. Yiğit, Mehdi gibi savunma mantalitesi olan oyuncuları seçtik.
Önemli olan hastalığı teşhis etmek. Futbol, bu yürek... Yiğidoya’ya yakışan yürek. Hepsi böyle devam edecek. Bu iş onların işi. Çok ertelediler. Bu kadar ertelemeyi Sivas camiası hak etmiyor."
Karşılaşmanın hakemini değerlendirmesi istenen Bakkal, "Yendikten sonra hakem hakkında konuşmuyorum. Yenelim de böyle. Sonuçta ben ’bitir’ dedim bitirdi yani" ifadelerini kullandı.
midfielder7 14.02.2016, 17:20 bence mesut hoca bu maçta maçın başını değil sonunu düşündü örnek verecek olursak okan hoca ve sergen hoca çok hücumcu kadrolar ile çıkıyordu geriye düştüğümüz hiçbir maçta varlık gösteremiyorduk kırmızıdan sonra dirençli kalmamızın nedeni daha sağlam bir orta saha ile çıkmamız oldu eğer tanase ve hussein ie başlasaydık 10 kişiden sonra hamle yapacak durumda kalamayacaktık
Ellerinize sağlık hocam. Taraftarımız bundan sonra daha fazla destek verdiği takdirde kümede kalacağımıza inanıyorum. Başarılar diliyorum. Sizin olumlu etkiniz bugün gözüktü
yerliturkuaz 14.02.2016, 17:32 Yılmaz Vural vari hareketlerini gördükten sonra Mecnun başkanın neden bugüne kadar Yılmaz Vural'ı getirmediğini de anlamış oldum. Şöyle yapmışşın böyle yapmışşın demiyeceğim sevgili hocam önemli olan bu maçı kazanmaktı.
Alt sıraların özellikle de bizim olduğumuz gurubun bir kaç hafta böyle seri galibiyetler alarak altta bulunan düşme direncini psikolojisini kırmaları gerekiyor. Kırılma maçlarından birini kazanmış olduk. Konya ile başlayacak Mersin'e kadar uzanan 3-4 maçı puan ve puanlar kazanmamız lazım. Biz Türk milleti olarak zoru çok severiz. Zor bir periyod bizleri bekliyor. Bu maçta olduğu gibi oynayalım biz kolay kolay kaybetmeyiz...
DoomsDay58 14.02.2016, 17:33 Hoca tam konuşmasında Yiğit konusuna açıklık getirmiş, gerekçesini de söylemiş lakin saha içinde inanılmaz bir umursamazlık hakim. Oyuncu sanki sarı kartı yokmuş gibi sorumsuzca oynuyor, topa dalıyor, rakibine olur olmadık müdahaleler yapıyor.. bunun önüne biran önce geçilmesi lazım ki burada da iş hocada bitiyor. Saha içindeki oyuncunu kontrol altında tutmayı başaramazsan en ummadık maçlarda yenilirsin o yüzden hocanın gelecek maçlarda bu konulara daha fazla özen göstermesi gerektiğini düşünüyorum.
ihtiyar yiğido 14.02.2016, 17:39 Mesut Hocam, kendi sahamızda aldığımız Ç.Rizespor maçı bana, Üstad, Necip Fazıl KISAKÜREK'in "Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk Sakarya" şiirini hatırlattı.İNŞALLAH bizde bu galibiyetle birlikte ayağa kalkacağız.
triper58 14.02.2016, 17:41 Ben Mesut hocayı tebrik ederim.Takımın şu anda ihtiyacı olan şey motivasyon ve mücadeleydi ikisi de sahada vardı.Daha iyi hocalar var tabi ama Sivasspora gelir mi? uyum sağlar mı? sayılabilecek bir çok problem var ;kağıt üstündeki iyi isimler değil bize şu anda fayda sağlayabilecek biri lazımdı.İşimiz çok zor haftaya hocanın eski takımı Konya ile oynayacağız.Evimizde kazanıp dışarda berabere kalırsak ligde kalırız.
34MUAMMER58 14.02.2016, 17:41 Öncelikle mesut hocayı bu galibiyetten ötürü tebrik ediyorum,ortasahası sağlam olmayan hiçbir takım maç kazanamaz,ilk yarıda tam beklediğim bir kadroyla çkarttı,10 kişi kalmamızdan sonraki oyuncu değişiklikleri mecburiyetten oldu,hocayı bir konuda eleştirmek istiyorum,ilerki haftalarda böyle sıkıntı yaşamayalım,yiğit ve j.boye sarı kart gördükten sonra ,özellikle yiğitin kırmızı göreceğini ben futbol cahili olarak gördüm ,eminim herkesde tahmin etmiştir , mesut hocada görmeliydi,biz bu yüzden eskişehir maçını kaybettik,rizeyi tesadüf 1 golle yendik,bu konulara hocamızın ve yardımcılarının duyarlı ve dikkatli olmasını bekliyorum
Dark Force 14.02.2016, 17:44 Takım bugün çok iyiydi Mesut hoca bu işi başarır ve tarih yazar sonuna kadar arkandayız hocam
ahhguzum 14.02.2016, 18:06 Takımımı tebrik ederim canla başka oynadı özlediğim agrasif, pres yapan, ayağında top tutan sivasspor.yiğit ve boye saatli bomba buna bir çözüm bulmamız lazım.
Oyuncular psikolojik olarak çok motive olmuşlar. Yiğitin ziyanin göz yaşlarına hakim olamamasi gol sonrası sevinçler ve maç sonu bunu gösteriyor. Belki çok yorulacaklar ama başarmak zorundalar ve inşallah yapacaklar diye umut ediyoruz...
***Mesut hoca ,beykan la giğit le ve ademle bu işler zor derim.devre arasında yeni alınan oyucuları takıma kazandırmaya bak.oda hafta da 2 hazır macla belki derimmm
Mesut Bakkal olumlu yönde takımı etkileyebileceğini ve Rize maçından olumlu sonuç alacağımız hissiyatındaydım ama gerek geç müdahaleleri gerekte yanlış bulduğum değişiklikler benk tedirgin etse de kazanmayı bildik. Kazandıktan sonra da eleştirmenin mantığı yok ama önümüzdeki maclara aynı istek ve rehavete kapılmadan devam etmeliyiz. Konya Rizeden de iyi takım hem iyi oynamamız hem de Konya'yı açmamız lazım, çok zor olacak, umarım yine kazanan biz oluruz.
Hocamiza öncelikle kazanmamiz dolaysile tesekkür ediyoruz bundan sonraki maclarda takimin aksayan taraflarini daha iyi görecek ve neticede cok daha iyi olacagiz inancimiz bu yönde hocamiz hernekadar yeni olsada tecrübeleri cok iyi gelecekte daha cok takimin ruhunu kavrayacak yeterki sakada gelmiyelim
kaplanlı 14.02.2016, 19:07 zorda olsa kazandık.güzel bir pazar günü oldu.başta stadı dolduran taraftarımızı,mesut hocayı ve futbolcuları kutluyorum.kaldı 13 maç .bu moralla konya danda puan alırız.
kendalli 14.02.2016, 19:49 Takıma yeni katılan oyuncuların maç eksiğini kapatmak için hafta içinde belediyesporla hazırlık maçı olsa bir mahsuru olurmu?
58YIGIDO58 14.02.2016, 19:53 Cok Tesekkür ederiz mesut hocam, sizin gelmenizle takimda bir isik olustu.
Hocam sunuda belirteyim ki oyuna hamleleriniz iyi degildi.
mesela yigiti sari karti varken oyundan almaliydiniz, boylece 10 kisi kalmazdik.
neyse artik gelecek haftalar adina basarilar diliyorum.
Mehdi bu takımda her türlü oynar, sergen ve okan hoca niyeyse bunun görmek istemedi. tebrikler hocam...
etlidöktürek 14.02.2016, 20:21 Hocam bu maçta takımı daha iyi tanidin konya maçına daha sağlam çıkacağız ınş. En az 1 puan bize hayat verir
fatihcan58 14.02.2016, 22:28 Mesut Hocam,
Takımı maça çok iyi hazırlamışsınız, çok iyi mücadele ettiler, maçı istediler ve aldılar, ama Herkesin gördüğü Yiğit in bağıra bağıra kırmızı kartı göreceğini biliyorduk, ve daha önce yiğit defalarca da atıldı gerekçeni açıkladın ama beni tatmin etmedi gerekçen herkes için geçerli olmamalı bence,
Değişikliklere gelince Beykan Tanase değişikliği yerindeydi, kırmızdan sonra hemen texeira yı Adem'le değiştirmen bence çok büyük hataydı ve sonucunda gol geldi çünkü ileride Ada'm olamayışı takımı çok etkiledi, sonrasında Burhan hasan kabze değişikliği de galibiyeti getirdi. 1 yaptığın yanlıştan 2 defa dönüp doğruyu bulman galibiyeti getirdi. Artık Ziya olmasın behocam hem ziyaya yazık hem bize yazık. Ziya yeri garanti olduğu için hiç bir şey yapmıyor geliştirmiyor kendini, biraz yedek kalırsa kendisi düşünüp nerelerde hata yaptığını anlayabilir.
Galibetlerinizin devamını diliyorum tebrikler hocam
migroArmis 14.02.2016, 22:56 Mesut Bakkalın bu takımdan gidişi başlı başına büyük bir hataydı zaten....yerine gelen hiç bir zaman o boşluğu dolduramadı...Sebebi şudur gelen ya futbolcu kimliğiyle geldi yada fırsat kullanmak için...Mesut Bakkal futbolu bilen kişiliktir..Gidişine oldukça üzülmüştüm gelişine herkezden fazla sevindim...Eğer bir yerlerden başlamak istiyor isek bu hocayla uzun bir mukavele yapılıp şehrin dinamikleri yönetim önümüzdeki yıllar güzel transferlerle yemin ediyorum özlenen günleri getirecektir buna emin olunuz
ihtiyar yiğido 14.02.2016, 23:15 Mesut hocam, gelişinle Sivasspor'a bir hareket, bir heyacanı, bir ruh geldi ve Ç.Rizespor galibiyeti ile iyi bir başlangıç yaptık. Şimdi sıra iyi başlangıcı devam ettirebilmek için T. Konyaspor'un son maçlarını oyuncular ile birlikte izleyerek, gerekli uyarı ve ikazları yapıp oyuncuları maça hem fizik hem de psikolojik olarak hazırlamalısın ki başarının devamı gelsin.
kendalli 14.02.2016, 23:32 Mesut Bakkalın bu takımdan gidişi başlı başına büyük bir hataydı zaten....yerine gelen hiç bir zaman o boşluğu dolduramadı...Sebebi şudur gelen ya futbolcu kimliğiyle geldi yada fırsat kullanmak için...Mesut Bakkal futbolu bilen kişiliktir..Gidişine oldukça üzülmüştüm gelişine herkezden fazla sevindim...Eğer bir yerlerden başlamak istiyor isek bu hocayla uzun bir mukavele yapılıp şehrin dinamikleri yönetim önümüzdeki yıllar güzel transferlerle yemin ediyorum özlenen günleri getirecektir buna emin olunuz
Sevgili yiğido ben seni içimizden biri olarak gördüğüm için bu ünvanı kullandım o dönem sende iyi bilirsinki mesut hoca bu kadro sampiyonlar ligi elemesine katıldı diyip transfer yapmamisti ve takim tel tel dökülüyordu resmen huzur evine dönmüştü, riza hocayla anlasip ara transfer döneminde kamil, navratil, eneramo ve aklıma şu an gelmeyen iki oyuncu daha alinmasaydi biz zaten o sezon düşmüştük, bu ayrılık bana göre hem Sivasspor için hemde mesut hoca için hayırlı oldu diye düşünüyorum hatalardan ders alma adına, mesut hoca takımı ligde tutmak için çok galibiyet alması gerekiyor ve bu bir teknik direktör için çok zor bir dönem Allah yardımcısı olsun inşallah başarır ve bizlerin yüzünü güldürür...
yigido yakup 15.02.2016, 00:10 Evet hocam bizcede bu bir baslangic.
bize sahada mucadelenin ne oldugunu hatirlattigin oyuncularin hirsindan gözyasi doktügu bi takimi seyrettirdigin icin minnetteriz
insallah cok cok daha iyi olacagiz.
Mesut hocam galibiyet icin tesekkurler. Fakat Adem i sahada gormekten biktim artik. Ademin kisiligi felan gayet iyi olabilir eyvallahta ama futbolculugu tartisilir. Ben Ademin simdiye kadar hic bir artisini görmedim, hatta artik hic kosmuyor bile.
Mesut hocanin en dogru karari ise orta sahada Mehdiyi kullanmasi.
Mehdi bu takimin olmazsa olmazlarindan. Sergen ve Okan hoca neden Mehdiyi oynatmadilar anlamda veremiyorum zaten. Kone döndugunde Mehdi-Kone ikilisi yanyana oynar insallah veya Mehdi-Husseyn-Kone uclusunude deneyebilir.
kadirakin58 15.02.2016, 03:00 Cicinho'yu bu takıma kim getirmişse Allah ondan razı olsun. O ne güzel ortaydı arkadaş..
Mesut Hocam da takımı iyi motive etmiş. Yalnız fazla motivasyon da hırs ve kırmızı kart getirebiliyor, buna da dikkat etmek gerekli.
Okan Buruk ilk geldiğinde bu çapsız hocanın Sivas'ta işi ne demiştim. Mesut Hoca için de şunu söylüyorum. Bu sene düşersek Mesut Hoca'nın suçu olmaz, ama ligde kalırsak Mesut Hoca'nın başarısı olur. Ayrıca, bu sene ligde kalırsak gelecek sene Mesut Hoca ile ilk 5'e oynarız.
bulutbey27 15.02.2016, 04:40 Böyle oynayan bir takım olaydıkda yenileydik.
20maç saç baş yola yola kel kaldık arkadaş.
Bir Antep maçı birde bu maç bu sezon ki en sevdiğim maç
68yasar58 15.02.2016, 09:14 Geçmiş yıllarda Hikmet Karamanın yanlış hatırlamıyorsam antepbi çalıştırmaya başladığı zaman Bir sözü vardı geldik ayağımızın tozuyla galip geldik diye. Şimdi mesut hoca ayğının tozuyla Hikmeti yendi. Elinize emeğinize sağlık. Hocanın ve Oyuncuların kazanma arzusu birleşince unutulmayacak bir galibiyet oldu.
Her ne kadar ciciye pası adem vermiş olsada, bitmiş artık hocam ben seyrederken kahroldum nasıl sabrediyorsunuz anlamıyorum. Böyle oyuncuları oynatmayarak bizleri sevindirin hocam.
balmandol 15.02.2016, 10:42 Mesut BAKKAL hoca öyle bir geldi ki,öyle bir hava estirdi ki Sivas'ta, futbolcuları bırakın büyün şehri ayağa kaldırdı valla..HELAL OLSUN..Stadın yolunu bilmeyen Vali,Belediye Başkanı ve Mülki amirler bile maçtaydı o gün vallahi..
Futbolcuları öyle bir fitillemiş ki ilk yarı top göstermedik neredeyse Rize'ye. Orta saha çok güzel kurulmuştu. Tabiri caizse futbolda ISIRAN oyuncuları oynattı..Çok fazla gazdan Yiğit kardeşim kırmızı kart gördü ama olsun..Ağlayarak oyunu terketmek zorunda kaldı. Ziya'yı beğenmeyen arkadaşlarıma da seslenmek istiyorum maç boyunca o kadar bindirme yaptı ki,o kadar hırslanmış ki maç sonu onun gözyaşlarını görüp duygulanmamak elde değildi.Ben hepsini tebrik ediyorum kardeşlerimin.
Seyirciye gelince...İşte budur yaaa..90 dakika destek böyle olmalı ki futbolcuda kendine gelsin takır takır oynasın..Helal olsun..TARAFTAR VE FUTBOLCU BÜTÜNLEŞMESİ NASIL MAÇI KAZANDIRIRMIŞ GÖRDÜK...
sedohan58 15.02.2016, 11:09 Mesut hocanın çalıştırdığı takımlar genelde ilk 4-5 hafta iyi futbol baskılı futbol oynuyorlar sonra yavaş yavaş düşüş oluyor.Umarım kalan 13 maçın sadece 4 yada 5 ı değilde genelinde iyi ve baskılı oynarız galip gelen taraf oluruz, puan olarak 40 ı geçmeliyiz 7 maç yetmeyebilir. Saygılarımla
58fast58 15.02.2016, 16:30 mesut hocada uyudu maçı atıf mehdi cicinyo 3 lüsü kazandılar
58fast58 15.02.2016, 16:31 mesut hocam eğer sen bu takımda rize maçından sonra gördün tanıdın eğerki beykan denen ruhsuz çocuğu oynatırsan sivassporun kaderiyle oynamış olursun ilk 18 e dahi alma gönder babası evinde yatsın büyüsün ovarken takım daima 10 kişi yazık diğer adamlara
bekodogan58 15.02.2016, 17:28 mesut hocanın daha dikkatli olması lazım bakın abdullah avcıya mehmet battal kırmızı görecek dedi oyundan aldı ikinci yarıya cıkartmadı mesut hocanında bunları görmesi lazım ilk yarı belliydi kırmızının geleceği bunlar basit işler değil daha dikkatli olmalı bıktık artık her macı 10 kişi canımız burnumuzda izlemekten
|