Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
19.02.2016, 20:22
http://i.hizliresim.com/BDVW7D.gif

Spor Toto Süper Lig 22. hafta maçında Konyaspor'a 2-1 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

otceken58
19.02.2016, 20:28
İste öyle oluyor boş kaleye gol attirmassan 2-1 yeniliyorsun özet değerlendirme hepsi bu. Gecen macin kahramanı bu macin katili oluyor.

tavatir
19.02.2016, 20:30
Ne söyleyebilirizki artık. Geçmiş olsun hepimize. Antalya maçı son şansımız olabilir mi bilmiyorum ama herhalukarda gelecek senenin hesaplaması çok erkenden ve ciddi olarak başlamalı.

Şehitlerimiz ve terörle mücadele zaten bir bakıma bizim de spora motive olmamızı engelliyor. Şehrimiz çok önemli bizim için ama spordan da önemli şeyler var. Öncelikle vatanımız sağolsun da inşallah diğerlerine bakarız.

atrium58
19.02.2016, 20:30
Yazık oldu. Futbolda sonuc almak için akıllı olmak gerektiğini bir kez daha gördük. Konya seyircisi aynı Osmanlıspor seyircisi gibi böğürdü, artık bu gazla şampiyon olurlar vesselam..

midfielder7
19.02.2016, 20:31
maçın özeti geride setkus ileride aatıf yazıktır Konya kupaya gitmeye çalışıyor bîz düşmemeye ama oyuna bakarsak isyan edesi geliyor însanın Adem cici çok beğendim Ziya kötü ortalar yapmasına rağmen çıkana kadar sol iyi işliyordu insanın zoruna gidiyor gerçekten adamlar pozisyona girmeden yendi bizi

karamik
19.02.2016, 20:34
Sezonun ilk yarısında almamız gereken puanları Orhan gülleli Hakan özmertli eneramolu ve yunan gol kralı (Sakattı muhtemelen geldiğinde yoksa vermezler) alamazsan işte sezonun ikinci yarısı adamın ağzına krampon sokarlar gene vermezler maçı ne diyim öldük bittim demek olmaz bir tane sivasspor var bu cenaze bizim beyler kızsakta sövsekte bizim

benozgurr
19.02.2016, 20:34
Atıfın lig başından beri bencillikleri bizim bugün bu durumda olmamızın sebebi verilecek yerde vermez gol atamayız rakip arkasından gol bulur yeniliriz ya da berabere kalırız

xremix
19.02.2016, 20:35
birde şans olacaktı ki :-((

MOS-BY-58
19.02.2016, 20:35
Ya bu Oumari gibi zamanlamasi kötü bir stoperi nasil almislar.

Tanase de masallah (!) emekli hali saha topcusu gibi. Ara sira klas haraketler ve paslar ama kosarken koca kari gibi. O ne bicim depardi öyle.

Birilerinin Aatif'a şov zamaninin gectigini hatirlatmasi lazim. Yazik ya 1-0 iken kahraman olmayi denemek yarine bostaki Teixera'ya verse mac dönecek.

Hasan Kabze ileri geri calisiyor iyi güzel de takimin forveti ileride tutmasi lazim. Hele bu yaşta. Gol vurusu yapacak güc ve konsentrasyon kalmiyor.

Hepsi bir tarafa. Allah serefsiz teröristlerin de belasini versin tez zamanda.

burhann58
19.02.2016, 20:36
Aklı basında biri su atıfa bir yorum yapsın cünkü bende akıl fikir bırakmadı aaaaatttııııffffffffff topu al evine götür aaatttııııffff macı katlettin yazık günah takımın emegine Davidin yerinde olsam toplar bavulumu giderim:mad::mad: adam yan tarafta bombos atmıyo daha ne deyim bu macı atıf yüzünden kaybettik:mad:

serserilerin_prensi
19.02.2016, 20:36
Seneye TRT de izleriz tabi önemli takımla oynarsa yoksa onuda gostermezler

etlidöktürek
19.02.2016, 20:37
Karmakarışık duygular içindeyim..niye bu sitedeyim,bu hafta kim kazansa kim kaybetse,bir hafta nasıl geçecek,atiff ne yapmaya çalıştı, sıra bize mi geldi??? :confused::confused::confused:

münihli_58
19.02.2016, 20:38
Bizden 3 puani Konya degil Aatif aldi !!
Bizden yana macin adami Oumari

onur0634
19.02.2016, 20:39
Mesut Hoca bu kaleciyi bi daha kaleye geçirmeyi bırak kalenin önünden bile geçirmez...

münihli_58
19.02.2016, 20:41
Ziya orta acmayi bilmez
Burhanin en formsuz haliyle bizim sag kanadimiz gene is yapar
Cicinho cok formsuz
Ibrahim Öztürkü bir daha ilk 11'de görecegimizi sanmiyorum
Adem güzel mac cikardi, Asisti güzeldi
Mehdi sacma sapan sari kartlar yemese cok isimize yariyor aslinda
Tanase anca 2 hafta sonra kendini gösterir
Hasan o kafa toplarinin birini atsan bu mac bizimdi cok yazik oldu
Texeira cok kosuyor, pozisyon ariyor ama anladik ki deplasmanlarda cok zorlanacak

50sekiz
19.02.2016, 20:42
Bakkal kumar oynadi ve kaybetti

Eger Mesut Bakkal dogru kadro ve dogru taktik ile ciksaydi en az 1 puan alinirdi. Biraz sansla 3 puanla bile eve geri dönülebilirdi..

ofozturk
19.02.2016, 20:42
bu zamana kadar atıf ı her zaman destekledim ama bugun yaptığı bencillikteki zirve sonrası gözümdeki değeri nerdeyse sıfırlandı. takım için de bencillik yaparak maalesef diğer arkadaşlarının da şevkini kırıyor yazıktır gunahtır yapma be gardaşım pası versen gol olsa emin ol got atmandan daha çok sevineceğiz neden böyle yapıyorsun.
diğerleri de zaten Allah a havale. sonumuz hayrolsun inş. diyecek birşey yok.

onur0634
19.02.2016, 20:43
Bundan kaleci olmayacağını geldiği gün söylemiştim zaten.Bu duruma düşmemizdeki ana sebeplerden birisi kesinlikle bu kalecidir.Geçen hafta rize maçı rizenin tek pozisyonu var gol,bu hafta konyanın 2 pozisyonu var 2 gol adam topu tutmaktan aciz neyse haftaya korcan kaleye geçerde son şanslar son umutlar son çırpınışlar artık...Hakkımızda hayırlısı diyelim...

savaş2
19.02.2016, 20:44
***bu takımı bu kotu duruma atıf getirdi ve bunu kimse fark etmiyormu+atıf ve hasan kabze kadro dışı bırakılmalı.

mühendisburak58
19.02.2016, 20:45
hiç bir şey değerlendirmeye gerek yok bu takım bu sezon ligde kalsa ne olur ki seneye düşer her sene aynı şeyleri yaşıyoruz artık düşmemizin vakti geldi :confused:

karagöz58
19.02.2016, 20:47
Bizi atif düşürecek arkadaşlar adama verse bonboş adamda sodu ondan sonra

calipso
19.02.2016, 20:49
Deplasmanda Konya'dan puan almak olası birşey değildi zaten , kendimizi kandırmayalım. Atıf hiçbir zaman takım için oynamadı bundan sonrada oynamaz, benim gözümde beş para etmez. Çekirge bir sıçradı iki sıçradı üçüncüde hepimize geçmiş olsun, oyuncuların afedersiniz şeyinde bile olduğunu sanmıyorum.

yigido yakup
19.02.2016, 20:50
Atif Allah askina sen nesin yaa gecen hafta boyle oyna canimizi ye dedik bu hafta resmen takimi katlettin

Eskisehir macindaki lakaiyt penalti atisini sanmaki unuttuk.

2 pozisyon kaleciyle karsi karsiya 2 kisiyken sen bunlari degerlendiremiyorsan senin bu takimin emegini calmaya hakkin yok takimin ayarini kim bozuyorsa bizi sinir etme hakki yok.

Texeria belki macin en cok kosan mucadele edeni sen onu ve butun takimi bozmaya ne hakkin var

Mesut hoca buna cozum bulmali bu konyaya konyada bu kadar net pozisyonlar yakaliyorda atamiyorsan sorun burda

John Boye ve Yigit takim icin cok önemliler

onur0634
19.02.2016, 20:53
Bu maçta gerçekten takımın başında bi hoca olduğunu hissettim.Bu takım düşse bile mesut bakkala devam kararı alınmalı ve yönetim bazındada radikal değişiklikler yapılmalı artık..

Erenozdenn
19.02.2016, 20:53
Aatıf ve setkus bizden aldı resmen Konya'ya verdi maalesef maçı. Bu kadar bencil olamaz bir Adam, hem de takımı bu haldeyken. Sinirden elim ayağım titriyor artık. O pozisyon gol olsa bu maçı almamamız için hiç bir neden yoktu. Setkus'a da biri lütfen öğretsin alamadığı topları ne tarafa tokatlaması gerektiğini.Yine haftayı rezil ettiler. Yazık bu taraftara. Bir kez daha söylüyorum, bu takım düşerse ki gidişat o yönde, bunun tek sorumlusu yönetimdir. Süper lig de yönetici olmak için, haddinden fazla vizyonsuzlar maalesef.

triper58
19.02.2016, 20:54
Konya bizden kötü takım ama takım oyunu oynuyorlar.Bizdeki oyuncular bencil mi desem iq problemleri mi var anlamadım boştaki adamlara pas atmıyorlar.Kötü oynamadık mücadelede iyiydi ama akıllı oynamıyoruz.Bu kafayla Antalya'yı yenemeyiz.

babapiton
19.02.2016, 20:56
Geçen hafta Aatif ve Boye sayesinde 3 puan aldık.

Bu maçta biri yok,diğeri var ama yok !

İçeri Dışarı İçeri yapamamız için son fırsatımız kaldı (Antalya-Mersin-Kasımpaşa) 3 maçtan 7 puan bile bizi kurtaramaz açık net önümüzdeki 9 puanı almamız lazım

cengo64
19.02.2016, 20:58
Bu maçı da kaybettik.Bazı körlükleri olan körlerle sağırlar bu forumda birbirlerini ağırlamaya devam etsinler.Konya nın geliri bizden fazlamı.Fark onlar fakir edebiyatı yapmıyor.

serserilerin_prensi
19.02.2016, 20:58
Çok kufur ettim Allah affetsin....

sedohan58
19.02.2016, 21:01
Bu maçta atıfdan konyaya hediye oldu yazık o kadar Sivaslı yı üzmeye hakkın yok atıf efendi.Daha öncede yazdım takım oyunu oynamazsak kazanamayızz velakin de öyle oldu. Bencilliğinde bir sınırı olmalı diye düşünüyorum. Saygılarımla

Poyrazcan
19.02.2016, 21:04
Eze eze yenildik, derler ya hani; işte öyle bir maç. Maalesef olmadı...
Ah Atıf ah!..
Bu takım ligde kalmayı kesinlikle hak ediyor.
Başka sözüm yok!

fatihcan58
19.02.2016, 21:06
Sestkus = Çizgi kalecisi olmaktan bir türlü çıkamadı nedendir bilinmez gelen 3 teknik adamda ondan vazgeçmiyor. Geçmiş başarılarına bakarak Korcan bu adamdan çok çok iyi. Korcan hem takıma abilik yapar hem de takımı ayağa kaldırır.

Ziya = Şu haliyle 3 ligde oynayamaz.

Cicinho = Yenilen 2 goldede büyük hatası var ama Önündeki stoperler de evlere şenlik.

Oumari = Bu ligin oyuncu olmadığı açıkcası belli. Defalarca yazmamıza rağmen 5 maçtır ısrarla oynatılıyor.

İbrahim Öztürk : İyi bir profosyonel ama yaş itibariyle çok ağır kalıyor.

Mehdi : Oyunda kalmamızı sağlayan tek oyuncu, Oyunu 2 yönüyle oynayan tek futbolcumuz, Mehdi oyundan çıktıktan sonra takım oyundan düştü.

Adem ; Sahada ne yaptığını bilen birisi var mı kendisi de dahil, Golun dışında takıma hiç bir katkısı olmadı. Ne pres yapıp rakibi bozuyor ne de topu oyuna sokabiliyor.

Tanase ; Hazır olmadığı her halinden belli. Bir pozisyondan 6 metre arkasında ki adama topu kaptırıp sarı görmesi bu lig için hazır olmadığının kanıtı.

Hasan Kabze = İlk dakikalardan itibaren maça konsantre olduğu belliydi. Hücumda çok yalnız kalıyor. Ziyanın yetersizliği yüzünden sürekli defansa yardım etmek zorunda kaldı onunda yaşının vermiş olduğu etkiyle hücumda yetersiz kaldı.

Aatif = Kimse aatife birşey demesin. Takıma çok hakim. Aatif dışında topu takip eden pozisyon bulan futbolcumuz yok. Yenilen gollerde görüldüğü gibi hiç bir topçumuz topu takip etmiyor. Karşı rakibin defansı gelip gol atıyorsa Aatif ı suçlamak çok yanlış.

Texeria = Hücum da çok yalnız kalıyor. İyi beslenmesi durumunda çok gol atacağı kesin.

Emre Öztürk ; İyi bir sol kanat olduğu belli. Ziya dan kat kat üstün olduğu belli. Oyunun her iki yönünde var.

Etzez Hussein = Ne olduğu hiç anlamış değilim. Birisi buna Norveç Liginde oynamadığını hatırlatması lazım.

Burhan Eşer : Kendi pozisyonun da oynaması gereken tek oyuncu.

Cüneyt Çakır ; Birilerinden görev almış gibi oyun yönetti. Bize kartlarda cömert rakibe karşı ise çok pintiydi. Rakibe yapılan her şeye faul veren hakem bize ise aynı hareketlere faul vermedi.

Takımın mücadelesi yüksek. İçeride böyle oynarlarsa yenemeyecekleri rakip yok. Sadece defans hattımızda büyük sıkıntı var. Hiç bir oyuncumuz topu takip etmiyor. Yenilen 2 golde de bunu çok iyi gördük. Bugün şanş bizden yana değildi. Rakipten daha net pozisyonlarımız var ama maalesef atamayana atarlar kuralı devreye girdi. Ümit Kurt u aramamak elde değil.

kkemal58
19.02.2016, 21:10
Takımın kazanma isteği ve oyunu beni memnun etti. Kaybedilebilir önemli değil, inşallah daha cok maç var. Böyle oynarsak ümitvar oluruz. Atifa da birisi söylesin artık arkadaşlarının emeğini çalmasın. Geçen hafta takımı sırtladın ama önceki hafta yine penaltı kaçırdın ve çok top harcadın. Gerekirse dinlendirilmeli veya sonradan oyuna girmeli.

4eylul58
19.02.2016, 21:10
Atif in bencilliği ya maç kazandırıyor yada kaybettiriyor.
Artık bu bencilliği bir dur denilmesi gerek.
Burhan da ilk 11 de baslamaliydi bence.

DoomsDay58
19.02.2016, 21:11
Özeti şimdi izledim, böyle maç kaybedilmez bu kadar basit gol yiyen ve bu kadar zor gol atan bir takımın sonu hiç iyi değil..

Rallim58
19.02.2016, 21:15
Ah be Aatıf...

Atacaksın o pozisyonda da kardeşim... Atamıyorsan Texeira'ya attıraydın be kardeşim... Bireysel bencilliğine artık son vermelisin. Futbol takım oyunu olduğunu unutmamalısın...

Sivassporun kaderine her hafta bir futbolcunun sahneye çıkması;

"ARTIK YETER" dedirtiyor.... Yazık be kardeşim, bizim bu kadar üzülmemize neden olmaya hakkınız olmamalı...

En az bir puan alabileceğimiz karşılaşmadan puansız dönüyoruz. Yazık..

58Sivaslilar
19.02.2016, 21:17
Atifin egosliginden yenildik basit goller yidik :confused:

burhann58
19.02.2016, 21:18
Sestkus = Çizgi kalecisi olmaktan bir türlü çıkamadı nedendir bilinmez gelen 3 teknik adamda ondan vazgeçmiyor. Geçmiş başarılarına bakarak Korcan bu adamdan çok çok iyi. Korcan hem takıma abilik yapar hem de takımı ayağa kaldırır.

Ziya = Şu haliyle 3 ligde oynayamaz.

Cicinho = Yenilen 2 goldede büyük hatası var ama Önündeki stoperler de evlere şenlik.

Oumari = Bu ligin oyuncu olmadığı açıkcası belli. Defalarca yazmamıza rağmen 5 maçtır ısrarla oynatılıyor.

İbrahim Öztürk : İyi bir profosyonel ama yaş itibariyle çok ağır kalıyor.

Mehdi : Oyunda kalmamızı sağlayan tek oyuncu, Oyunu 2 yönüyle oynayan tek futbolcumuz, Mehdi oyundan çıktıktan sonra takım oyundan düştü.

Adem ; Sahada ne yaptığını bilen birisi var mı kendisi de dahil, Golun dışında takıma hiç bir katkısı olmadı. Ne pres yapıp rakibi bozuyor ne de topu oyuna sokabiliyor.

Tanase ; Hazır olmadığı her halinden belli. Bir pozisyondan 6 metre arkasında ki adama topu kaptırıp sarı görmesi bu lig için hazır olmadığının kanıtı.

Hasan Kabze = İlk dakikalardan itibaren maça konsantre olduğu belliydi. Hücumda çok yalnız kalıyor. Ziyanın yetersizliği yüzünden sürekli defansa yardım etmek zorunda kaldı onunda yaşının vermiş olduğu etkiyle hücumda yetersiz kaldı.

Aatif = Kimse aatife birşey demesin. Takıma çok hakim. Aatif dışında topu takip eden pozisyon bulan futbolcumuz yok. Yenilen gollerde görüldüğü gibi hiç bir topçumuz topu takip etmiyor. Karşı rakibin defansı gelip gol atıyorsa Aatif ı suçlamak çok yanlış.

Texeria = Hücum da çok yalnız kalıyor. İyi beslenmesi durumunda çok gol atacağı kesin.

Emre Öztürk ; İyi bir sol kanat olduğu belli. Ziya dan kat kat üstün olduğu belli. Oyunun her iki yönünde var.

Etzez Hussein = Ne olduğu hiç anlamış değilim. Birisi buna Norveç Liginde oynamadığını hatırlatması lazım.

Burhan Eşer : Kendi pozisyonun da oynaması gereken tek oyuncu.

Cüneyt Çakır ; Birilerinden görev almış gibi oyun yönetti. Bize kartlarda cömert rakibe karşı ise çok pintiydi. Rakibe yapılan her şeye faul veren hakem bize ise aynı hareketlere faul vermedi.

Takımın mücadelesi yüksek. İçeride böyle oynarlarsa yenemeyecekleri rakip yok. Sadece defans hattımızda büyük sıkıntı var. Hiç bir oyuncumuz topu takip etmiyor. Yenilen 2 golde de bunu çok iyi gördük. Bugün şanş bizden yana değildi. Rakipten daha net pozisyonlarımız var ama maalesef atamayana atarlar kuralı devreye girdi. Ümit Kurt u aramamak elde değil.
hocam sen macı izlemedin galiba atıf % 10000000 gol pozisyonunda davide vermedi atıfı cok savunduk ama bu macda cılkını cıkarttı bencilliginde bi sınırı var

kulaksizç
atıf diyebir topçu varr eskişehir ve konya maçlarının katilii takım düşünce ilk o kaçarr ama kabahatt onun kadar yönetimindee aklınız başınıza devre arasımı geldii

Turan 59
Atıf denen bencil,her maçta takımı sabote ediyor.Madem böyle takım kuracaktınız neden sezon başı yapmadınız.

58Sivaslilar
19.02.2016, 21:20
Sivasspor takiminda dogru dürüs akli basinda orta yapapabilecek kimse yokmu yahu kardesim kalenin önündeki toplari auta atiyorlar bari kaleye cekte bosa gitmesin:confused:

Elbeyliliyiz
19.02.2016, 21:24
Sanki Konya düşme hattında bastılar Takım oyunu oynadılar. Bizim defans rakip için asist yarışına girmişler. Omari yi hiç beğenmedim, atıf asist yapsaydı bugün galip gelirdik maçın seyri değişirdi, atıf senin kaliten ortada attırsanda atmış kabul ediyoruz lütfen pas ver şuan çok ihtiyacımız var puanlara, Şansızlık ve Şetkus bence iyi bir Kaleci değil, Fiziğimiz daha da gelişmesi lazım, inşAllah Antalya'yı yeneriz

yiğido58sinan
19.02.2016, 21:28
Aatifin keyfi yuzunden dusuyoruz bu ne lakayitlik bu ne rahatlik bu ne gevseklik...

ayhandemir58
19.02.2016, 21:30
Yine bize üzüntü ve stress düştü,artık ne yapacağım bilmiyorum.

Bu futbolcuların ve yönetimin bizi böyle durumlara düşürmeye hakları var mı,onu da bilmiyorum.

Yazıklar olsun...:mad:

shang
19.02.2016, 21:35
Maç atifin vermediği pastan sonra bitmişti zaten Oysaki verse boş kaleye golü atacaz dengeyi sağladiktan sonra en az bir puan almıştık yazık oldu bu bencillik çok pahalıya mal oldu beykanın Eskişehir maçındaki kartı ile ayni sabote bence bu bencillik değişen bir şey yok seri galibiyetler olmadığı sürece

adres58
19.02.2016, 21:36
Kendime yeni yeni geliyorum...

Lütfen Fransızcası ileri birileri şu kendini bir nane sanan adama şu yazdıklarımı çevirsin...

Bir futbolcu takımı bu haldeyken egoistçe davranmanın ne demek olduğunu acaba bilmezmi...

Şöyle 21 haftaya bakıyorum, bana kurtardığı maç sayısına bakıyorum birde beni yaktığı maçlara. Her topta ön plana çıkıyorsun be hadsiz herif, top köşe noktasında ölü bölgede senin ne işin var. Bomboş gidiyorsun düşmeyip kırmızı penaltı alamayacak kadar ahmaksın bari yanında müsait arkadaşına versene be futbol cahili...Ula geri zekalı herif sen bu kadar halkın duyguları ile oynamaya mecburmusun. Sana zimmetledilermi o topu be ahmak... Ayağına zamklamı yapıştırdılar yoksa, yeminmi ettirdin zorla bana gelince kimseye vermeyeceğim diye. Şu takımı bu hale getirmeye utanmıyorsun değilmi...

Çok sinirliyim, o kadar sinirliyim ki şu an yanımda olsa bir kaşık suda boğacağım emin olun...

Hele birde kaleci diye karpuz tutamayacak bir salağı almışız oraya dikmişiz. Yahu hiçmi tutan kalecimiz olmayacak allah aşkına... Anımsadığımız 3-4 tane böyle kalemizde gol gördük. Dün Muslerayı seyretmedinmi. Sana 30 yaşına kadar bu top şöyle tutulur diye öğreten çıkmadımı be embesil... Hadi tutamıyorsun topu çeleceğim diye rakibin önüne niye dürtüyorsun.

Bu iki oyuncuya az kalsın Ziya'da eklenecekti ama sakatlandıda elimden zor kurtuldu. İnşallah emre bir daha o formayı vermezsin.

Takım bu 3 kişinin yüzünden yenildi. Hakem makem hikaye Bu 3 adam maçı resmen katlettiler. Kimse bana Aatıf şöyle kurtarıcı böyle maçın adamı demesin. 90 dakika boyunca yaptığın egoistliği maç içinde attığın goller kurtarmaz seni...

Takım aha böyle 2-3 zıbıldağın yaptığı şeylerden dolayı düşecek acıyorum ona acıyorum...

fatihcan58
19.02.2016, 21:38
:)hocam sen macı izlemedin galiba atıf % 10000000 gol pozisyonunda davide vermedi atıfı cok savunduk ama bu macda cılkını cıkarttı bencilliginde bi sınırı var

Çok iyi izledim. Aatif kadar topu takip eden oyuncumuzda yok. çok yoruluyor sürekli pozisyon arıyor biraz da el insaf diyelim.

ihtiyar yiğido
19.02.2016, 21:39
Oyuncuların kazanma azmi, rakibe baskı, pres, direkten dönen top, Aatıf'ın benciliginden dolayı kaçan gol, deplasmanda Konyaspor gibi çok koşan, çok mücadele eden bir takıma karşı %57 topla oynama oranındaki üstünlüğümüz olması iyi yolda olduğumuzu, Mesut hoca ile yavaş yavaş kendimize geldiğimizi gösteriyor. Şimdiden bizi PTT 1. lige hazırlayanlar hiç kusura bakmasın bu takım bu oyunla küme düşmez. Bugün sadece futbol şansı bizden yana değildi. 5 veya 6 Maçtan sonra bu takım tehlike bölgesinden çıkmaya başliyacak, yeterki böyle istekli, hırslı ve mücadeleci oyunumuza devam edelim.

otceken58
19.02.2016, 21:45
Aatifi şimdiye kadar övenlerden biriyim ama affı olmayan bir hataya imza attı!!! sen ve hiçbir futbolcu Sivasspor dan öte değil, ekmek yiyorsunuz Hakkı'nı vermekle mecbursunuz Sabrı ve toleransı olmayan su durumunuzda bu kadar rahat hareket edemezsin Konya macini aldık hediye ettik maalesef Zaman daraldı önümüzde zorlu maçlar var ki dolayisiyla umutlarda azaldı buna sebep olanlar belkide bırakıp gidecekler ama biz kalacağız Allah sabrimizi artırsın demekten başka çaremiz yok çünkü sac bas bisey kalmadı yolacak...

shang
19.02.2016, 21:50
Atıfin vermediği pas herkesi oyundan düşürdü o kadar sinirliyizki setkusa hiç gelemedim bile top ceza sahasına düşer düşmez ödum bo... karışıyor her top yüreğimiz agzimiza gelirmi hiç mi güven vermez kaleci bu kaleci nasıl bizi ligde tutacak hata hata hata yeter uykuyu unuttuk hasta edecek son sonu bu takım bizi bu yil kastı kavurdu

Dua
19.02.2016, 21:53
ATIF Takimi resmen satmıştır.
Bu Oyunun başka açıklaması yok.

DOGU_BEY
19.02.2016, 21:55
Bu maçı katleden kaçan 1 hatta 3 puanın sorumlusu takımı değil kendini düşünen bencil atıftır yazık oldu bu iyi oyuna.. Can derdindeyiz küme düşeceğiz her top her şut her dakika önemli ama gel gör ki atıf denen adi bencil hala kendine oynama sevdasında .. Maç atıf bencilinin texeriaya atmadığı o yüzde yüzlük gol pasından sonra koptu işimz giderek zorlaşıyor ama bu takım bu kadrodan daha kötüyken bile ligde kaldı .. Bu saatten sonra rakiplerimizi de bekleyeceğiz fakat bn antepin de potaya gireceği görüşündeyim esas rakiplerimiz kayseri ve anteptir bu saaten sonra

subasi29
19.02.2016, 22:00
Atıffffffffffffffffffff :mad:

ahhguzum
19.02.2016, 22:00
Atiffffffffff diyorum egoist diyorum.setkus emre ôztürk berbat

58YIGIDO58
19.02.2016, 22:04
Kendime yeni yeni geliyorum...

Lütfen Fransızcası ileri birileri şu kendini bir nane sanan adama şu yazdıklarımı çevirsin...

Bir futbolcu takımı bu haldeyken egoistçe davranmanın ne demek olduğunu acaba bilmezmi...

Şöyle 21 haftaya bakıyorum, bana kurtardığı maç sayısına bakıyorum birde beni yaktığı maçlara. Her topta ön plana çıkıyorsun be hadsiz herif, top köşe noktasında ölü bölgede senin ne işin var. Bomboş gidiyorsun düşmeyip kırmızı penaltı alamayacak kadar ahmaksın bari yanında müsait arkadaşına versene be futbol cahili...Ula geri zekalı herif sen bu kadar halkın duyguları ile oynamaya mecburmusun. Sana zimmetledilermi o topu be ahmak... Ayağına zamklamı yapıştırdılar yoksa, yeminmi ettirdin zorla bana gelince kimseye vermeyeceğim diye. Şu takımı bu hale getirmeye utanmıyorsun değilmi...

Çok sinirliyim, o kadar sinirliyim ki şu an yanımda olsa bir kaşık suda boğacağım emin olun...

Hele birde kaleci diye karpuz tutamayacak bir salağı almışız oraya dikmişiz. Yahu hiçmi tutan kalecimiz olmayacak allah aşkına... Anımsadığımız 3-4 tane böyle kalemizde gol gördük. Dün Muslerayı seyretmedinmi. Sana 30 yaşına kadar bu top şöyle tutulur diye öğreten çıkmadımı be embesil... Hadi tutamıyorsun topu çeleceğim diye rakibin önüne niye dürtüyorsun.

Bu iki oyuncuya az kalsın Ziya'da eklenecekti ama sakatlandıda elimden zor kurtuldu. İnşallah emre bir daha o formayı vermezsin.

Takım bu 3 kişinin yüzünden yenildi. Hakem makem hikaye Bu 3 adam maçı resmen katlettiler. Kimse bana Aatıf şöyle kurtarıcı böyle maçın adamı demesin. 90 dakika boyunca yaptığın egoistliği maç içinde attığın goller kurtarmaz seni...

Takım aha böyle 2-3 zıbıldağın yaptığı şeylerden dolayı düşecek acıyorum ona acıyorum...

Atilla abi guzel yazmissinda cicinhoyu unutmussun her iki goldede onun hatasi vardi.

Abdullah DuMaN
19.02.2016, 22:05
Şu maçı izleyipte Aatifi halen savunanları anlamıyorum ya bu kaçıncı Rize maçında iyi oynadin eyvallah ama bu kaçıncı maç el insaf senki bu takımda gol kralı olmuş bi adamsın neyi kanıtlamaya calisiyorsun 2 pozisyonda da pas versen maç bizim diğerleri çok iyi oynadı bi atıf kötü demiyorum ama aatif gerçekten yeter artık bu takım bu sezon düşerse başta sen sonra okan buruk yüzünden su maçtan alacağımız 1 puan bile bize ilaç olurdu kayseri kazansa yine 8 puan fark hadi gelde kapat şimdi
Yönetimde çıkmış takım için en çok çalışan biziz diyor bu takım düşerse futbolcu gider hoca gider yönetici asıl işine devam eder ama Sivas halkı ne yapsın başka takımımız mı var süper ligde eğer dusersek olan sadece bize olacak başka kimseye değil

adres58
19.02.2016, 22:08
http://i.hizliresim.com/rZqPvB.png

Mümkünse şu kadroda kimse ceza meza almasın...

34MUAMMER58
19.02.2016, 22:20
Öncelikle sivassporumuza geçmiş olsun ,bana göre haketmediğimiz mağlubiyet aldık,şu maçı kazandığımız takdirde büyük ölçüde ligde kalabilirdik,maalesef başta mesut hocanın bana göre taktiksel hatası ve yanlış kadroyla çıkması,kaleci setcusun hatalı oyunuyla 2 gol yemesi,atıfın bencilliğiyle takımı oyundan düşürmesi,ziyanın çıkana kadar bişey yapamaması ve sakatlanarak 3.oyuncu hamlesini bitirmesi,futbol şanssızlığı derken ,bir mağlubiyet daha aldık,aslında maçın kırılma anları var,hasanın aynı yerden kaçırdığı 2 şut var,atıfın attırmadığı pozisyon var,bunlar gol olsa bugün şehir bayram edecekti,3 oyuncuya değinmeden geçmeyeceğim,atıf bu takımın en önemli oyuncusu ancak Eskişehir maçında lakayıt şut çekmiş penaltı atışını gol yapamamasır.carlosunda ,sergeninde gitmesine sebep atıfın bencilliğidir ,bu maçtada bomboş texseraya pas vermeyip kaleciye takılması sivassporu enaz 4 puandan ettirmiştir,yarın biğün 1 puan yüzünden düşersek bunun hesabını atıf verecekmi?ziya denen 3.lig oyuncusu ,genç ziya diye diye adamı 29 yaşına getirdik,yaw hiçmi futbol izlemezsin,hiçmi antrenmanda şut nasıl çekilir ,orta nasıl yapılır çalışmazsın ?omari gibi adamlar 2.ligde sürüyle var,ümiti affetmeyip çokmu iyi ettiniz yönetim,kendimizi korcanın yerine koyalım ,bu kadar basit golleri yiyen kaleci kesilmeyecekse yedekte oturmanın anlamı ne ?setcus mental olarak yoruldu sanıyorum,mesut hocada beykanı oynatmayarak,burhanı geç oyuna alarak mağlubiyette rol oynadı,hakem oyuna etki etmedi ,biravuç taraftara teşekkür ederim,işimizi zora soktuk,konya galibiyeti hak eden oyun oynamadı kendi kendimizi yendik adeta yazık oldu

balmandol
19.02.2016, 22:34
Bakkal kumar oynadi ve kaybetti

Eger Mesut Bakkal dogru kadro ve dogru taktik ile ciksaydi en az 1 puan alinirdi. Biraz sansla 3 puanla bile eve geri dönülebilirdi..

Yapmayın Allah aşkına elinde kadromu varda çıkaracak..Alternatifi olmayan bir dar kadro ancak bu kadar oynar işte..!!!

balmandol
19.02.2016, 22:47
Bence acilen kaleci Setkus ve Aatıf bu takımdan kesilmeli..Yada bir kaç hafta dinlendirilmeli. İkisinin de kafası bi Sivas deyimiyle TAKILASIN..Hiç kimsenin bu kadar vurdumduymaz ve lakyt olmaya hakkı yok beyler..GİYDİĞİNİZ FORMA HERHANGİ BİR FORMA DEĞİL..Şehit kanlarıyla bezenmiş Ay Yıldız rengi KIRMIZI-BEYAZ ASİL SİVASSPOR FORMASIDIR. Mesut hocam kimsenin birbirinden üstün olmadığını en geç bu haftaki Antalyaspor maçında vereceğin dersle haddini bilmeyenlere hadlerini bildirmek olsun..!!!

34MUAMMER58
19.02.2016, 23:11
Konu dışı belki ancak ,transfer döneminde bizler Ronaldo filan beklemiyorduk,naçizhane hiçdeğilse 250 -300bin € ya Ezekiel Henty alınsın diye tavsiyede bulunmuştum,Ezekiel Henty 5.5 milyon euroya L.Moskova'da! ,sanırım sivassporun niye burda olduğu iyi anlaşılmıştır ,34 yaşındaki son 20 dakkalık hasan kabzeden kurtarıcılık bekliyoruz ,22 yaşındaki oyuncu takımında 24 maçta 10 gol 8-9 asist yapıyor, yazık oldu gerçekten.

50sekiz
19.02.2016, 23:16
Yapmayın Allah aşkına elinde kadromu varda çıkaracak..Alternatifi olmayan bir dar kadro ancak bu kadar oynar işte..!!!

Herkesin düsüncesine saygim var.
Benim düsüncem yanlis kadro ile maca baslamasi.
Bir deplesman maci icin, hele hele Konya gibi defans oynayan bir takima karsi bu kadar ofansif kadro ve 2 forvetle ile cikmasi BENCE hataydi.

antik58
19.02.2016, 23:18
Maçın özeti " Hayallerimizin ve umutlarımızın içine s.çtınız "

eyuphulagu
19.02.2016, 23:38
Aykut Hoca yine yaptı yapacağını topu rakibe verip resmen maçı aldı..Bunda sivassporunda büyük katkısı vardı...Sivasspor eğer içerde oynayacağımız Antalya,Kasımpaşa ve Bursa maçlarını kazanmazsa malesef lige yeni bir hocayla devam etmek zorunda bile kalabiliriz...Hoca değiştirmek çözüm değil ama kazanamayan bir takım için yapacak başka da bir şey yok...Takımda hala hazır olmayan,maç eksikliği olan oyuncular var..Tenase belki üzerine koyarak gidiyor ama ilerleme hızı sivassporun istediği şekilde mi bilmiyorum...Bu takımın orta sahada sağlam Kone ve iyi bir Hussain e ihtiyacı var...Gerekirse Yiğit le beraber orta saha daha da sağlam olabilir..Adem yavaş yavaş forma giriyor;ispatı Burhan a yaptığı asist..Burhan hasta haline rağmen takıma bir canlılık getirdi;takımı umutlandırdı...Takımın en kötülerinden biri kesinlikle Cicinho idi..İlk golde Cicicnho resmen rakibe asist yaptı...2.golde arkasına atılan top rakibe 2. golü getirdi...2.golde kalecinin de büyük hatası var....Cicinho maçın ilerleyen dakikalarında kaleci ile çaprazdan karşı karşıya kaldı;o pozisyonda bildiğimiz Cicinho kaleye vurmayıp arkadaşlarına çıkarırdı;ama o kahraman olmayı tercih etti ve kaleye vurdu ama topu kaleci kurtardı...Mesut Hoca ilk yarı iyi oynayan Mehdi yi çıkarmayıp risk aldı ama Mehdi nin sarı kartı vardı;Mehdi eğer 2. yarıyı görse maç sivassporun aleyhine daha farklı da bitebilirdi...Emre kardeşim sol kanatta henüz acemi gözüküyor;çok maç oynaması lazım..Çünkü bir çok pozisyonda kaleye gitmeye cesaret edemeyip arkadaşlarına pas yapmayı tercih etti...Düşünebiliyor musunuz daha 2 ay önce Avrupa da fb karşı oynayan Hussain bizde artık yedek kalmaya başladı..Hussain rakipte 10 numara bizde ön libero oynuyor..Molde de oynarken takımın en fazla şut atıp asist yapan oyuncusu...Hasan Kabze görmeyeli takımın lideri ve frikik ustası olmuş..Hasan ın gollerini biliyorum da frikikten gol attığını hatırlayan var mı acaba?Son dak. da rakibin sol tarafından kazanılan serbest vuruşta sağ ayağıyla kaleye vurup pozisyonu öldürmesi de pes doğrusu..Halbuki sol ayağını raket gibi kullanan Etzaz Hussain o pozisyonda rahatlıkla barajı geçip gol bile yapabilirdi...Bu iş aynı ilk yarı takımda o kadar adam varken Enramo nun sürekli frikik atmasına dönmüş durumda...Texeria nın nasıl bir golcü olduğunu herkes gördü ama Atıf görmemiş olacak ki müsait pozisyonda topu ona gönderip maçı 1-1 e getireceğine kendi kullanıp kahraman olmayı seçti..Sonuç sicvasspora mağlubiyet olarak geri döndü...Tenase nin kilo fazlası olduğunu 1 ay sonra kilolarını verip hazır olacağını başkan canlı yayında söylemişti..Peki Tenase sivasspor 6 maç kaybedip dahada zor durumda kaldığında hazır olursa o satten sonra Sivasspora ne verecek...Dünkü maçta 21 yaşındaki Beykan oynasa sivasspora katkı yapar mıydı yapmazmıydı....Mesut Hoca eski oyuncusunun takımı kurtaracağını inanıyor ki Hasan ı bundan sonra da sürekli oynatacak...Çünkü Mesut Hoca Beykan gibi oyunculardan çok,Hasan gibi deli fişeklerin takımı kurtaracağına inanıyor...Sivasspor %65 e %35 topla oynamış gözüküyor ama tabelada rakibin 2-1 üstünlüğü var..Haftaya malesef bir kaç kendini bilmezin yaptığı gereksiz sözler yüzünden Maraton da da bağıran seyirci olamayacak..İşimiz çok zor ama imkansızda değil...Önmeli olan iç sahada oynadımız 8 maçın en az 5-6 tanesini kazanıp,dış sahada da en az 3-4 beraberlik almak..Şu da görüldü kü bu takımın iyi futboldan çok maçı kazandıracak futbola ,oyuna ihtiyacı var....Atıf ın yaptıkları yeni değilki Atıf gol kralı olduğundan beri sivasspora değil sadece kendi geleceği için oynayan bir oyuncu...Yaptığı hareket bana hiç de yabancı gelmedi..Çünkü aynı hareketleri son 2 sezondur sürekli yapıyor...Zaman daralıyor artık sahada ne yapacağız bilmiyorum..Her maç final..Umarım finallerden hep biz galip çıkarız..

emrecan17
20.02.2016, 09:10
Bencillik ; cahillik ; hakem hataları bizleri bu noktaya getiren haller.Dün hakemlik bir olay olmamakla şanslı olduğumuzu söyleyebiliriz.Mehdi nin rakibine baldırına bilerek bastığı pozisyon net kırmızı sarıyla yetindirildik hakem sağolsun bizi düşündü.Bunu daha önce de yaptılar bilinçsizce rakibe daldılar kasti olarak sanki hakem görmeyecekmiş gibi bizi 10 kişi bırakacaklardı.Çok da iyi oynadı o sarıyı yemese oyunda kalırdı. Aatıff bencili eskişehir maçından beri bizi yakmaya devam ediyor diğer arkadaşlarının emeklerine bizim sevdamıza yazık ediyor.Penaltı kullanacaksın biliosunki senin için hayati önem taşıyan maç ne diye umursuzca kullandın bizi yaktın dün de aynı şeyi 2 pozisyonda bencilliğinle yaptın.Sen ve Setkus hediye etti.Zaten Setkus efendi her maç topu tutamayıp biyerlere çelmenin peşinde bu da ne hikmetse rakibe gidiyor sonunda adem bile serzenişte bulundu tut artık şu topu oraya buraya çelme diye.Velhasıl kelam umudumuzu yitirdik açık ve net ..

özgün58
20.02.2016, 11:18
Takımda disiplin yok ki, adam tüm takım arkadaşlarını yok sayarak oynuyor. Hocanın Atıf'a futbolun bir takım oyunu olduğunu hatırlatması gerekir. Gerçekçi bir hoca Atıfı hemen kenara alırdı. Bizim takım hep bencillik ve yanlış tercihten kaybediyor....

kaplanlı
20.02.2016, 22:57
saçma sapan gol yeme hastalığından bir türlü kurtulamadık.konya yı sahaya yenerek gömmeliydik.yazık oldu.

kaplanlı
21.02.2016, 17:26
bu kaleciyle oynamaya devam edersek işimiz mucizelere kalır.sadece cepheden gelen topları çelmekle kaleci olunmuyor.iyi bir kalecimiz olsaydı en az otuz puanımız vardı.

sirseri58
21.02.2016, 19:55
Bencillik ; cahillik ; hakem hataları bizleri bu noktaya getiren haller.Dün hakemlik bir olay olmamakla şanslı olduğumuzu söyleyebiliriz.Mehdi nin rakibine baldırına bilerek bastığı pozisyon net kırmızı sarıyla yetindirildik hakem sağolsun bizi düşündü.Bunu daha önce de yaptılar bilinçsizce rakibe daldılar kasti olarak sanki hakem görmeyecekmiş gibi bizi 10 kişi bırakacaklardı.Çok da iyi oynadı o sarıyı yemese oyunda kalırdı. Aatıff bencili eskişehir maçından beri bizi yakmaya devam ediyor diğer arkadaşlarının emeklerine bizim sevdamıza yazık ediyor.Penaltı kullanacaksın biliosunki senin için hayati önem taşıyan maç ne diye umursuzca kullandın bizi yaktın dün de aynı şeyi 2 pozisyonda bencilliğinle yaptın.Sen ve Setkus hediye etti.Zaten Setkus efendi her maç topu tutamayıp biyerlere çelmenin peşinde bu da ne hikmetse rakibe gidiyor sonunda adem bile serzenişte bulundu tut artık şu topu oraya buraya çelme diye.Velhasıl kelam umudumuzu yitirdik açık ve net ..
emre ıst,da maçlara gıderken bızede haber et bırlıkte gıdek

vexol58
22.02.2016, 07:40
maçın özeti geride setkus ileride aatıf yazıktır Konya kupaya gitmeye çalışıyor bîz düşmemeye ama oyuna bakarsak isyan edesi geliyor însanın Adem cici çok beğendim Ziya kötü ortalar yapmasına rağmen çıkana kadar sol iyi işliyordu insanın zoruna gidiyor gerçekten adamlar pozisyona girmeden yendi bizi

Evet maçın özeti bu..İlerde Aatıfın bencilliği,,Kalede Setkusun beceriksizliği..Yazık oldu yazık..:confused: