Orijinalini görmek için tıklayınız : Aatif Yeter Artık


izmirliyigido
19.02.2016, 22:25
http://resimzade.com/Show.html?i=46673&token=51880

Sezon başından beri taraftara saç-baş yoldurdun.. Her maçta bencilliğinden sayısız goller kaçırdık. Her pozisyonda, orta saha da, kale önünde, ceza sahasında, gol pozisyonunda her yerde ama her yerde, ben atayım, ben vurayım sevdan koca bir takımı yaktı, kavurdu, bitirdi..

Hangi birini sayalım? Hangi maçı söyleyelim? O yüzden diyorum ki, oynayamadığın cezalı olduğun 1 maç hariç, oynadığın 21 maçta sayısız defalar aynı haltı yedin..

Gol kralı oldun, bağrımıza bastık ama büyük takımlardan ikisi istedi (!) (o da meçhul ya neyse) gönderilmedin diye geçen seneden beri takıma verdiğin zararı ben sayamıyorum. Pekçok maç senin yüzünden gitti, tıpkı bugünkü Konyaspor maçı gibi..

Takım 1-0 yenikken kaptığın topla ceza sahasına girmişsin, solunda bomboş TEXEİRA'ya versen 1-1 olacak ve maç belki de dönecek. Ama sen ne yaptın? BENCİLLİK !..

Ben vurayım, ben atayıma gittin ve maç orada kırıldı !..

Allah aşkına. Bak Allah aşkına diyoruz, sen de inançlı bir insansın. O yüzden diyoruz ki, yeter artık. Atmaktan çok, bundan sonra ki maçlarda oynatmayı ve attırmayı dene.

Ya da, MESUT HOCAM, Allah aşkına kes şu adamı kadrodan. Oynamazsa çok şey kaybetmeyiz, zaten kaybediyoruz !..

Yeter artık, takım inan ki bencil AATIF CHAHECHOUHE yüzünden küme DÜŞÜYOR !..







.

sirseri58
19.02.2016, 22:32
ne yapmaya çalıişıyor anlamıyorum sen zaten taraftarın gozunde bı kahramansın ne dıye 1/0 yenık durumdayken kahramanlığa oynuyon ver arkadasına atsın boş kaleye işte bıtsın bu iş takım bu haldeyken yaptığın bu hareketler hıç hoş dııl şehır duşuyo atıf sehır uyan bırak bencıllıği azcıkta yureğini koy oyuna bunu yaptığında zaten vermesende topu ayağın verıcektır arkadaşına yazık oldu uzgunuz....

schahin
19.02.2016, 22:33
Her satirina imzami atarim. Etzaz 10 numara alindi moldede sut atan adam sivasta on libero oynuyor

etlidöktürek
19.02.2016, 22:35
Atıf seneye asisitlerini ptt de yaparsın sen gole git direk:mad:

DOGU_BEY
19.02.2016, 22:35
Kimse bana Atıfın emeği çok bizi nereler taşıdı dalan diye hikaye anlatmasın Atıfı adam edip vitrine çıkaran kral yapan sivasspor ve büyük taraftartardır ama gel gör li bu şerefsiz transferde adı anılmaya başladktan sonra tamamen kendine oynamaya başladı bu kadar adilik bencillik olmaz ben artık bu bencilin bilerek pas vermediğini düşünüyorum kaç pozisyonda hele de 1-0 iken texeriaya vermediği pas yüzünden bugün kaçan 1 hatta 3 puanın sorumlusu bu şerefsizdir ulan bencil adi takım düşüyor sen hala kendine oynayıp çalım boku yiyorsun ama dur bakalım seneye pttye düşersek atıf efendi kalacan mı bu takımda adam musun değil misn görecem ha inşallah düşmeyiz kalırız o zaman bu bencil bir an önce satılsın yeter lan sinir krizinden öleceğiz yeterr

engin2609
19.02.2016, 22:36
Birazda atifin bencil davranmasi taraftarimizin her maç neredeyse atif tezahuratlari atmasi kendisininde egosu ile birleşince sonuçlar hep hüsran oluyor sayin başkanimiz inşallah bi konuşma yapicaktir bu bir degil iki degil kac maç böyle kaybettik yeter diyoruz !

shang
19.02.2016, 22:39
Bugün ki yaptığınin hiç bir açıklaması yok bencillik değil bu sabote herkesi oyundan düşürdü madem bu kadar çok seviyorsun al topuda evine götür

DOGU_BEY
19.02.2016, 22:45
Birazda atifin bencil davranmasi taraftarimizin her maç neredeyse atif tezahuratlari atmasi kendisininde egosu ile birleşince sonuçlar hep hüsran oluyor sayin başkanimiz inşallah bi konuşma yapicaktir bu bir degil iki degil kac maç böyle kaybettik yeter diyoruz !


Aynen öyle her maç afedersin bokunu çıkarsa her haltını alkışlayan pof pofladıkça poflayanlar yüzünden de bi yerleri kalkıyor...can derdindeyiz yediği haltlara bak ya yeter lan sen kendini vazgeçilmez mi sanıyorsun bu takım şu günkü kadrodan daha kötüylen bile ligde kalmıştır neden çünkü o zsman senin gibi benciller değil takıma ihanet edfnler değil takımı için oynayanlar vardı

58YIGIDO58
19.02.2016, 22:49
Hay agzina saglik izmirliyigido abim tüm demek istediklerimizi demissin.

adres58
19.02.2016, 22:50
Mesut Hocam, etme tutma Allah aşkına şu futbol zeka özürlü adamı kes... Bu adam diğer arkadaşlarının emeklerine zarar veriyor, taraftarı yıpratıyor... Şu takım bu hallerdeyse bu zeka özürlü adamın yüzünden gelmiştir. Allah aşkına burnunu sürtün şu adamın. Adam olsun olmuyorsa koy Ussaini hiç değilse bir iki pas verir... Nedir bu kardeşim her hafta biz bu ahmak adamı mı konuşacağız....

badof58
19.02.2016, 22:50
Tek suç Aatıf'ta mı, onun zamanında kulağını çekmeyen yönetim mi zamanında 5-6 Milyon verilirken satmayan yönetim mi? Yoksa hiç bir hocanın olum sen ne yapıyorsun, takımda sadece sen mi varsın, ha ilk yarı takım kötüydü istediğin gibi at koşturdun diyip şimdi biraz kendine gel yoksa böyle gitmez diyecek bir idareci veya teknik direktörün çıkmaması mı? O yüzden boşa Aatıf'a kızmayın, onun karakteri bu değişmez ama sen onu verimli kullanırsan katkı sağlar kullanamazsan baltalar, aynı Beşiktaştaki Q7.

İzmirliyigido abi belki iyi niyetli olarak açtı ama bu saaten sonra işi kimse futbolcuya yükleyip kurtaracağını da sanmasın. Bu takımın ağlayacak sızlayacak vakti yok, durumu el atmak gerekir ..

50sekiz
19.02.2016, 22:51
Batuhan giderken galiba hastaligini Aatif'a bulastirmis.
Batuhan ne demisti? Kral yapmayacaksin, kral olacaksin.
Aatif'da ayni kafadan cikti.

engin2609
19.02.2016, 22:52
Aynen öyle her maç afedersin bokunu çıkarsa her haltını alkışlayan pof pofladıkça poflayanlar yüzünden de bi yerleri kalkıyor...can derdindeyiz yediği haltlara bak ya yeter lan sen kendini vazgeçilmez mi sanıyorsun bu takım şu günkü kadrodan daha kötüylen bile ligde kalmıştır neden çünkü o zsman senin gibi benciller değil takıma ihanet edfnler değil takımı için oynayanlar vardı

Allah göstermese küme dussek ilk birakacak kişi atiff olacak.Sirf taraflarin gönlünu iki hoş beşle iki hareketle kazandigi primlerin sonuna geldik biri artik bu işe dur demeli yoksa birileri bizi durduracak.

ihtiyar yiğido
19.02.2016, 22:59
Vurun abalıya, sanki müdafaanın ve kalecinin beceriksizliği ile yediğimiz goller Aatıf'ın yüzünden oldu, neymiş pas vermemiş egoist davranmış, bu adam bu bencilliği yeni yapmıyor ki, şimdi yerden yere vuruyorsunuz. Adam geri gidip top alıyor ileri hücuma çıkıyor, en çok koşan, en çok topla buluşan bir oyuncu, herkes hata yapar, üzerindeki baskı ve beklentilerden dolayı golü kendi atmak istedi, evet pas verse idi gol olma ihtimali çok yüksekti ama illada gol olacaktı diye bir şey yok, eleştirirken biraz daha insaf ve izan sahibi olalım, bu oyuncuyu kazanalım, kaybetmeyelim, çünkü bu yorumları birileri ona tercüme ediyor olabilir.

mnt3
19.02.2016, 23:02
Bana kalırsa bu adamı kadro dışı bırakmak lazım.Herkes 1-0 ikenki pozisyonu yazmış. O pozisyonda mutlaka pas vermesi lazımdı uruguaylı forvetimize. Ayrıca ilk yarıdaki pozisyona da bakın, orada uruguaylı forvet koşu yapıyor, Aatıf adamın önüne bıraksa kaleciyle karşı karşıya kalacaktı. Bence de Aatıf çok kaliteli, bize çok faydası oldu. Ama bencilliği de çok puanlar kaybettirdi. Takımımız can derdinde, her 1 puanın, atacağımız her 1 golün önemi çok büyük. Ama adam bencillik derdinde. Düşeceksek 11tane mücadele eden oyuncuyla düşelim. Ama 10kişi takım için, 1kişi sadece kendisi için oynarsa zaten düşeriz

burhann58
19.02.2016, 23:11
aatıfın bilerek pas vermediğini düşünüyorum transferine izin verilmedi diye sözde takıma bunu yapmaya hakkın yok aatıf bey eskisehir ve rize maçında 10 kişi kalınca beykanı ve yiğiti işimi kolaylaştırdınız sagolun diyemi öpüp soyunma odasına gönderiyodun artık bizde akıl fikir bırakmadın yenileceksekde yeneceksekde serefimizle yenilelim bu ne be boş adama vermiyosan hainlikden başka bişey değil yaptıgın:mad:

fark58
19.02.2016, 23:19
çok net 2 pozisyonda bencillik yapmasa rahat kazanacağımız bir maç olabilirdi.

mishka
19.02.2016, 23:23
Bu adamın ya ciddi psikolojik sorunları var ya da iq sounu var. Sene başından beri dilimde tüy bitti oynatmayın bu adamı ama nafile. Takım bu adam oynamazsa gayet iyi oynayacak potansiyele sahip bu ama bu zat oynadığı zaman her topu kendine istiyor veya artistik paslarla zor yerdeki adama atıp top kaybına yol açıyor. Takımın düşmanını getirsen oynatsan ancak bu kadarını yapabilir . Hocam nolur oynatma şu adamı, düşsek de desteğimiz seninle ama bu adama tahammül edemiyoruz. Zaten kayda değer oyun oynadığı senede bir iki.

fatihcan58
19.02.2016, 23:36
Bugün aatifi eleştirenler Konya spor un attığı 2 gole bir bakin tamamen takipcilik ikiside defansif oyuncular. Aatif olmasa pozisyon kovalayan pozisyon bulan oyuncumuz yok. Bugun sağlam bir kalecimuz ve defansimiz olsaydi en az 1 puan alırdık. Aatife kızıyoruz. Son dakika olmuş tac kullanıyoruz taca top almaya gelen futbolcumuz yok. Bugun aatif i takimi eleştirmek yerine takima ve aatife sahip cikmamiz lazim. Bugün birlik ve beraberlik günü.

34MUAMMER58
19.02.2016, 23:37
Öncelikle atıfın mücadele etmediği,çalışmadığı yönündeki fikirlere katılmıyorum,takımı belkide ileriye taşıyan tek oyuncu atıftır,bunu belirttikten sonra beni en çok üzen ve sinir eden hareketi son final paslarını vermeyip takımı olası galibiyetlerden etmesidir,imkanı olan açsın izlesin,r.carlos çokmu kötü futbol oynatıyorduda yolladık,atıfın müsait pozisyonlarda pas vermemesi yüzünden kaybettiğimiz puanlar yüzünden gönderdik ,sergenide öyle yolladık,puanları kaybetmeye kaybediyoruzda,takımdaki arkadaşlık,takımdaşlık ruhunu da kaybediyoruz,kendinizi texseranın yerine koyun ,taaa uruguaydan sivasa geleceksin ,kendini göstermek için canla başla koşacaksın takım arkadaşın pas vermeyecek nedüşünürsünüz?ben texsera olsam soyunma odasında atıfa kafa göz dalardım ,yada Batuhan gibi ben yokum der çeker giderdim.bu böyle gitmez gitmemeli,takım düşmeyi hakkedecek futbol oynamıyor ancak herhafta 1 dallamanın takımı yakmasınıda artık sinir sistemlerimiz kaldırmıyor,bu hafta, yönetim ,hoca ve oyuncular biraraya gelip bu sıkıntıyı aşmalılar, yoksa durum hiçde iyiye gitmiyor.

dibba58
20.02.2016, 00:05
Bırakın atıfı kardeşim takımda 11 de oynayacak adam mı var.Ne transfer yaptık ki. Kimi çıkarıp kimi yerine koyacaksın. Elin mahkum.Saçta yolsan kızsanda bu adamlarla ligi bitireceğiz. Basiretsiz yönetim,3 yıldır takımın bu duruma düşebileceğini görememeleri zaten en büyük hata.Yaşlı futbolcularla adı sanı belli olmayan yabancılarla emekliliği gelmiş her an kaçacak tabansızlarla bu kadar oluyor.Takım düşünce akı karası belli olacak.Bu gün var olanlar yarında var olacaklar mı? Adam gibi bir kaç transferle bu durumda olmazdık.Sezon başında yapmadıkları transferleri,ara transfer döneminde de yapamadılar.Bizi kurtaracak bel bağlayacağımız hangi futbolcumuz var.Her mevki aksıyor,dökülüyor.Gelenler gidenleri aratıyor..Mesut Bakkal Bizi ligde bırakırsa adamın heykelini şehrin her görünen yerine dikmemiz lazım.Bu çekirge daha kaç kere zıplayacak.Allah yar ve yardımcımız olsun.

antik58
20.02.2016, 00:30
Yönetim de, teknik ekipte disiplin anlayışı olsaydı bu hale gelmezdi bu adam. Disiplinsizlik illaki hocaya tavır almasıyla olmaz.madem buna müsamaha gosteriyorsunuz aydın ümit neden gönderildi diye adama sorarlar...

Dua
20.02.2016, 00:35
Atifin tweet yada facebook hesabi yokmu.
Direkt yazalim bence.

erhan 10
20.02.2016, 00:35
Penaltı kaçırdı desteklendi, koca bir hiçti büyük takımlarla anıldı, sezon içinde 3 maç kazandırdı diye 30 maç sabredildi. Yahu bu adama biraz pas at bencil olma yoksa yedek kalırsın diyen olmadı mı hiç ? Ya da hiç bir hoca buna çare bulamadı mı ? Texeira ne kadar istekliydi maçın ilk yarısında ama Aatıf pas atmamaya devam edince adam da çıldırdı. E haklı siz futbolcu olsanız böyle adamla oynamak ister misiniz ?

keko 58
20.02.2016, 09:07
:confused::confused:

bunu tek dünki maci mi farketiniz?? brakin su seso meso Adamin pilli bitmis gören yok mu??
keske bunu satsaydik ama kime diyorum :rolleyes:

bir zaman Grosicki vardi böyle hareket yapinca hemmen kötü yorumlari geliyordu hatta 1-2 Mac ilk 11de yer almiyordu bu Adama herseye serbst mi??

bunu yildiz yapan SIZSINIZ!!

:mad::mad:

Ferhat06
20.02.2016, 09:58
yaşım 55 .tam 45 senedir futbolla yatıp kalkarım(allah affetsin) ben böyle bir bencil bir profesyonel futbolcu görmedim.

rezi
20.02.2016, 10:01
Mösyö Aatıf;
Sana gösterilen sevginin,saygının karşılığını bu şekilde mi ödüyorsun?Bulgaristan liginden geldiğin ücret senin Avrupa liglerinde ki değerindi.

Sivasspor camiası her oyuncusuna verdiği desteği sana da verdi.Bunu çok iyi değerlendirdin başarılı oldun ve bunu yaparken de emeğinin karşılığını aldın.

Ekmek yediğin yere ihanet bu olsa gerek. Bencilliğin zirvesine ulaştın.Bil ki iki üç puan farkla düşersek bunun sorumlusu sensin ve bu camianın kötü yüzünü o zaman görürsün.Fransa değil Çin'e gitsen peşini bırakmaz haberin ola.

Biz sevince tam severiz sevmeyince defterden sileriz.

au revoir Aatıf!

34MUAMMER58
20.02.2016, 11:01
Sivasspor rahat pozisyonda olsaydı ,bu atıfın bencilliğini belki umursamazdık,ancak sivassporun mutlak 3 puan alması gereken haftada belki 15 puan değerinde olacak 3 puanı ,atıfın bencilliğiyle kaybetmeyi kabullenemiyorum,bu hafta rakiplerimiz ya birbirleriyle oynayacaklar yada güçlü takımlarla oynayacaklar,alınacak 3 puan öyle değerli olacaktıki ,altımızdaki takımlara 3 puan fark atabilirdik,üstümüzdeki takımlara 3 puan daha yaklaşabilirdik,gençler,rize,a ntep takımlarına yaklaşabilirdik,gerçekten özetlere tekrar bakınca,atıfın 2 ,cicinyonun 1 pozisyonda bencillik yapması sivassporu olası 3 golden etmiş ,bitürlü içimden atıfı affetmek gelmiyor,bir oyuncu takım arkadaşlarının emeğine,bir şehrin kaderine ,kendinee bu kadar ihanet etmez ,etmemeli,yöneticiler yada hoca buna müsaade etmemeli, bu hafta bu sorunun çözülmesi gerekiyor.

Turan 59
20.02.2016, 11:02
Yeter ulan oynayacaksan oyna;yok sa defol git.Bırak bu egoistliği Sivasspor'dan ne Atıf'lar geldi-geçti.Sen kendini ne sanıyorsun bir şehrin kaderiyle oynuyorsun.Egoist sevimsiz yaratık.

MMK
20.02.2016, 11:20
**********************

Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız

halilxx58
20.02.2016, 11:34
Aatif her zaman bencildi. Bu yeni birsey degil. Tüm hücüm stratejimiz Aatif üzerine kurulu. Bu saat'den sonra düsersekte kurtulursakta saha icinde Aatifin performansi sayesinde olacak. Aatifi verimli kullanmkata Mesut hocanin isi.

poyrazer5858
20.02.2016, 11:48
aatif bencil bir futbolcu. ama bu mağlubiyetin bütün faturasını aatifa çıkarmak büyük bir hata. hele de böylesine kritik bir dönemde aatif gibi takımın en etkili en skorer oyuncusunu hedef tahtasına oturtmak daha büyük bir hata. takım bugün bu durumduysa suçlanacak en son kişi aatif tır.

B.DUMANLI
20.02.2016, 11:54
Sivasspor hizli adimlarla PTT ligine dogru ilerliyor.Kayseri´de macini kazanirsa ümitler iyice sönecek.

Facebook sayfasinda bir anket acilmis Setkus´mu,Korcsan´mi diye.Hic bir lig macina cikmayan Korcan´i bu saatden sonra kim kaleye almayi düsünüyorsa Sivasspor´un altina dinamit koymus olur bu benim sahsi görüsüm.Bizim kalecilerimizin kapasitesi bu kadar bundan fazlasinida kimse beklemesin.Biz gol atamiyoruz,mac kazanamiyoruz kaleci ne alaka.Kaleci ile en azindan berabere kalabilirsin,biz GOL atamiyorzki.

Biz zamaninda paraya KIYIP iyi bir KALECI ve SANTRAFOR alip Aatif´inda dikkatini cekip takim icin gücünü harca gol atmak icin mücadele etme denilseydi SIVASSPOR buralarda olmazdi.Aatif gibi cag disi olan bu sistemibugün kim oynuyorki.Bu tamamiyle Afrika sistemi.Günümüzün futboluna uymayan ve göze hos gelmedigi gibi diger arkadaslarinin önünü kapama onlara gol sansi vermeme ve arkadaslarini pirimden edip kendisiyle birlikte onlarinda kazanmalarini önleyen VE YEDIGI CANAGA SI..N bir sistem.Olsa olsa Fas sistemi olabilir bu.Kendine gel sen kimsin.3 yillik anlasma yapti küme düstügünde anlasmayi feseder mutlaka.Cünki FAS´li gayet normal.Onlarin ipiyle kuyuya inilmez.Cezayir ve Fas oldum olali Türk insanina sicak bakmaz.Almanya´dada bunlari görmek mümkün....

Sivasspor´un bir puana ihtiyaci oldugu bu gibi maclarda bir puani bile böyle ne idügü belirsiz basit futbolcular yüzünden alamiyorsan baskan olarak ortaya cikip onunla konusacaksin olaylara seyirci kalmiyacaksin.

Rize macinda bile güzel oynamadik ama kazandik,dünde iki topumuz direkten döndü ve birde egoist futbolcularin varsa bu sartlarda topalliyarak ligde yürümeye calisan bir takim nasil ligfde kalabilir.Yani Sivasspor´u bu sezon elbirligiyle bu ligden göndermeye calisanlar ve buna canak tutanlar sevinin Sivasspor zaten düsmenin en büyük adayi....

Sivasspor küme düsüyorsa bunda en büyük pay ne futbilcularin nede yönetimindir.En büyük pay sahibi Mecnun Odyakmaz´dir.Bu takimin yillardan beri Petkovic´den sonra dogru dürüst kalecisi olmadi.Forvet dersen ayni sekilde.Hep basit oyunculara yöneldiler iste sonuc ortada....

Aatif bu sahsi futbolu ile Sivas´in dibine dinamit koyuyor.Bu FAS´li SEMPAZEYI durdurun aklini basina alsin....Futboldan nasibini almamis profosyonel futbolcu niteliklerini tasimayan bu kisi SIVASSPOR´a ne kadar zarar verdigini kendiside göremiyor....

özgün58
20.02.2016, 11:59
Atıf'ın bir an önce kendine çeki düzen vermesi gerekir. Helede takımın bu zor günlerinde arkadaşlarına yardımcı olması gerekirken takıma köstek oluyor. Hocanın maçtaki pozisyonları Atıf'a izleterek takıma ne kadar zarar verdiğini anlatması lazım. Ümitlerimiz gittikçe azalıyor. İnşallah herv şey istediğimiz gibi olur.:) :)

ihtiyar yiğido
20.02.2016, 12:09
Aatıf lider oyuncu, o oynarsa takım kazanıyor, oynamaz ise takım duruyor, bu durumda da taraftarın Aatıf'dan beklentisi yüksek oluyor, o da bu beklentinin farkında olduğu için kendini baskı altında hissedip, taraftarın beklentilerine cevap verme adına müsait pozisyondaki arkadaşlarına pas verme yerine kendi gol atmak istiyor, akabinde de kaçan goller ve puanlar seyirciyi çileden çıkartıyor.
Tamam Aatif'ın bencilliği yüzünden belki bir golden olduk bu gündemde, ama en beğendiğımız savunma oyuncusu Cicinho ve kaleci Setkus'un hataları hiç gündeme gelmiyor.
O zaman ben şöyle bir eleştiri getirebilirim, iki hatalı golü yemese idik 1-0 galiptik. Şayet günah keçisi arıyorsak olaya birde bu açıdan bakalım ve eleştirilerimizi biraz insaflı yapalım.

falcon58
20.02.2016, 12:19
Sezon başından beri taraftara saç-baş yoldurdun.. Her maçta bencilliğinden sayısız goller kaçırdık. Her pozisyonda, orta saha da, kale önünde, ceza sahasında, gol pozisyonunda her yerde ama her yerde, ben atayım, ben vurayım sevdan koca bir takımı yaktı, kavurdu, bitirdi..

Hangi birini sayalım? Hangi maçı söyleyelim? O yüzden diyorum ki, oynayamadığın cezalı olduğun 1 maç hariç, oynadığın 21 maçta sayısız defalar aynı haltı yedin..

Gol kralı oldun, bağrımıza bastık ama büyük takımlardan ikisi istedi (!) (o da meçhul ya neyse) gönderilmedin diye geçen seneden beri takıma verdiğin zararı ben sayamıyorum. Pekçok maç senin yüzünden gitti, tıpkı bugünkü Konyaspor maçı gibi..

Takım 1-0 yenikken kaptığın topla ceza sahasına girmişsin, solunda bomboş TEXEİRA'ya versen 1-1 olacak ve maç belki de dönecek. Ama sen ne yaptın? BENCİLLİK !..

Ben vurayım, ben atayıma gittin ve maç orada kırıldı !..

Allah aşkına. Bak Allah aşkına diyoruz, sen de inançlı bir insansın. O yüzden diyoruz ki, yeter artık. Atmaktan çok, bundan sonra ki maçlarda oynatmayı ve attırmayı dene.

Ya da, MESUT HOCAM, Allah aşkına kes şu adamı kadrodan. Oynamazsa çok şey kaybetmeyiz, zaten kaybediyoruz !..

Yeter artık, takım inan ki bencil AATIF CHAHECHOUHE yüzünden küme DÜŞÜYOR !..







.[/QUOTE]ALTINA İMZAMI ATIYORUM AYNEN KATILIYORUM YETER ARTIK BU BENCİLLİK EGOİSTLİK....

cenk5821
20.02.2016, 12:21
Aatif spikerin soyledigi gibi macin degil belki de sesonun kirilma anini gerceklestirdin belki de konya 2-0 lik top oynamadi kazabilecegimiz bir maci kaybettirdi. Setkusa suc bulmak ne kadar dogru taraftarimiz Denize dusen yilana sarilir misali davraniyor herkes telas icersinde nereye saldiracagini bilmiyor. Kaleci kac top cikaracak ? takimi demoralize olmus kendisinin ayakta imkansiz bana gore biz bile taraftar olarak telas halinde nerelere saldirmiyoruz ? Setkus iyi bir kaleci ama malum ki bizde sampiyonluga oynamiyoruz birilerini suclu arayacaksaniz ruhsuzlar toplulugu takimimizdan baskasi degil !!!!

otceken58
20.02.2016, 12:25
Aatıf lider oyuncu, o oynarsa takım kazanıyor, oynamaz ise takım duruyor, bu durumda da taraftarın Aatıf'dan beklentisi yüksek oluyor, o da bu beklentinin farkında olduğu için kendini baskı altında hissedip, taraftarın beklentilerine cevap verme adına müsait pozisyondaki arkadaşlarına pas verme yerine kendi gol atmak istiyor, akabinde de kaçan goller ve puanlar seyirciyi çileden çıkartıyor.
Tamam Aatif'ın bencilliği yüzünden belki bir golden olduk bu gündemde, ama en beğendiğımız savunma oyuncusu Cicinho ve kaleci Setkus'un hataları hiç gündeme gelmiyor.
O zaman ben şöyle bir eleştiri getirebilirim, iki hatalı golü yemese idik 1-0 galiptik. Şayet günah keçisi arıyorsak olaya birde bu açıdan bakalım ve eleştirilerimizi biraz insaflı yapalım.

Abi cok haklısın dünkü sinir le yazılan tüm yorumlar aatufın üzerine ve insafsızca yaptık çünkü kaybettik. Oysaki aatıf iki pozisyonu hiç yokken konyasporlu oyuncuların hatalarından oluştu yine kendi çabaları ile ama aatıf bizim için cok onemli ise maçın skoruda bir o kadar önemli. Cicinho ya gelince ben halan hiç oynaması gerektiği yerde oynadığını düşünüyorum bu da hem yaşının verdiği hemde ileriye gidiş gelişlerde yorgunluk yaşadığı için dikkat kalmıyor adamda kaleciye sözüm yok aslında kötü degil ama iyi hiç degil bu gerçek saygılar

rezi
20.02.2016, 12:31
Öncelikle atıfın mücadele etmediği,çalışmadığı yönündeki fikirlere katılmıyorum,takımı belkide ileriye taşıyan tek oyuncu atıftır,bunu belirttikten sonra beni en çok üzen ve sinir eden hareketi son final paslarını vermeyip takımı olası galibiyetlerden etmesidir,imkanı olan açsın izlesin,r.carlos çokmu kötü futbol oynatıyorduda yolladık,atıfın müsait pozisyonlarda pas vermemesi yüzünden kaybettiğimiz puanlar yüzünden gönderdik ,sergenide öyle yolladık,puanları kaybetmeye kaybediyoruzda,takımdaki arkadaşlık,takımdaşlık ruhunu da kaybediyoruz,kendinizi texseranın yerine koyun ,taaa uruguaydan sivasa geleceksin ,kendini göstermek için canla başla koşacaksın takım arkadaşın pas vermeyecek nedüşünürsünüz?ben texsera olsam soyunma odasında atıfa kafa göz dalardım ,yada Batuhan gibi ben yokum der çeker giderdim.bu böyle gitmez gitmemeli,takım düşmeyi hakkedecek futbol oynamıyor ancak herhafta 1 dallamanın takımı yakmasınıda artık sinir sistemlerimiz kaldırmıyor,bu hafta, yönetim ,hoca ve oyuncular biraraya gelip bu sıkıntıyı aşmalılar, yoksa durum hiçde iyiye gitmiyor. Noktasına kadar görüşlerinize katılıyorum.artık biri bu arkadaşın kulağını sıkı bir şekilde çekmeli.

tasde5858
20.02.2016, 13:55
busene en büyük düşme sebeplerden biri atıf arkadaşlaar oyle malarda oyle toplar atmadıkı yazıklar olsun kahraman olacak en basıt 2 tane maçişte eskişehir penaltı konyaa yanındakı davıd bomboş vermıyor yazıklar olsun ptt lıgde oynarmı sankı çok umrunda gıder bır takım söyleyecek sözz bulamıyorum yazıklar olsun bu sene bizi kimse kurtaramaz arkadaşlar hayırlı işler

yigidoyuzz
20.02.2016, 14:41
ya allah aşkına atıff ne yapsın zamanında transfer yapmayan Yönetime suç bulan yok yönetim in hiç suçu yok gibi davranıyorsunuz 200bin dolara alınmış bir oyuncu adam gibi topçu alındıda atıfmı oynamadı adamın hakkını yemeyin da costa yı gönderip yerine adam bulamayan yönetime suç bulun atıf tek başına takım değil tek bir oyuncu bu zamana kadar atıf 10 numara yok yıldız oyuncu felan filan şimdi ise GGünah keçisi bunların sebebi Yönetimdir başka kimse değil.

silverli
20.02.2016, 15:13
atıf ınanılmaz bencıl oynadı ılk yarı ve ıkıncı yarıda texerıa ya verse %100 ıkı golu oldurdu hemde kendısı musaıt değilken vurdu. zaten son vuruşların ıyı değıl be kardeşım derdın ne.. ben gecen hafta mehmet akyuzun yaptıgı bencıllıgı gordum ama bukadar kotu durumdayken yapılanı gormemıstım.

takım ıcınde gruplaşma mı var dıye dusunuyor ınsan. gecen hafta atıf orta yaptı texerıa golu attı herkes atıfı tebrık edıyor texerıa da onların pesınden kosuyor garıbım.

savaş2
20.02.2016, 16:02
***FUTBOL TAKIM OYUNUDUR ama 2 sezondur Atıf bencil oynarak resmen takımı batırdı hic kımse fark etmedi veya gucu yetmedi yazık bu takıma ne hallere düşürdü.bır zamanların mehmet yıldız ı gibi her kes ona oynardı.kaptanlığı elinde alınsın kadro dışı bırakılsın bu takım toparlar derim.

karamik
20.02.2016, 16:21
Atif yokken Kayseri maçı oynadık o Zaman değerini iyi anladım akli başına gelsin ama o olmazsa hücuma gidemiyoruz bana kalırsa ilk kesmesi gereken oyuncu tutma özürlü kalecimiz Setkus ulan bu Ada'mı karpuz sergisine götürsen kamyondan karpuzları eliyle sektirir düşürür hepsini Korcanı bekliyoruz artık gelsin bizim çocuğumuz sonuçta Kayseri faciasında okutulan Mevlüt Sonrasınada Ada'm camide Mevlüt şekeri dağıtacak kadar bu şehrin insanı

4eylül
20.02.2016, 18:51
Aatıfı hedef tahtası yapmışlar Aatıfsız sivasspor pttde oynayamaz bırakın adama suç bulmayıda suçluyu başkasında arayın

menesakin
20.02.2016, 19:45
Allah Allah ... Başlığı görünce şoka girdim. Ben bu AAttıf ın bencilliği yeter artık mhvediyor takımı dediğimde gerek site içinde gerek günlük hayatta Sİvasspor görünümlü başka takımlı-Sivasspor düşmanı-İçimizdeki İrlandalı ilan edilmiştim. Emeklerine yeteneğine sonsuz saygım var ama artık kendine çeki düzen vermeli. Canımız çok yakıyorsun KRAL

mnt3
20.02.2016, 20:28
Sivasspor rahat pozisyonda olsaydı ,bu atıfın bencilliğini belki umursamazdık,ancak sivassporun mutlak 3 puan alması gereken haftada belki 15 puan değerinde olacak 3 puanı ,atıfın bencilliğiyle kaybetmeyi kabullenemiyorum,bu hafta rakiplerimiz ya birbirleriyle oynayacaklar yada güçlü takımlarla oynayacaklar,alınacak 3 puan öyle değerli olacaktıki ,altımızdaki takımlara 3 puan fark atabilirdik,üstümüzdeki takımlara 3 puan daha yaklaşabilirdik,gençler,rize,a ntep takımlarına yaklaşabilirdik,gerçekten özetlere tekrar bakınca,atıfın 2 ,cicinyonun 1 pozisyonda bencillik yapması sivassporu olası 3 golden etmiş ,bitürlü içimden atıfı affetmek gelmiyor,bir oyuncu takım arkadaşlarının emeğine,bir şehrin kaderine ,kendinee bu kadar ihanet etmez ,etmemeli,yöneticiler yada hoca buna müsaade etmemeli, bu hafta bu sorunun çözülmesi gerekiyor.

Arkadaşlar ligde kalırsak veya gden düşersek bu belki 1,belki de 2 puanla belli olacak. Bırakalım duygusallığı. Adam hayati maçta 1-0 geride iken bomboş pozisyonds arkadaşına pas vermedi. Takımın kaderiyle oynadı. 32 senedir bu takımın sevdalısıyım. Küme düşersek bunun sorumlusu aatıf tır. Ondan sonra izleriz alanyaspor, Gaziantep belediye maçlarını

adres58
20.02.2016, 22:01
il faut etre collectifs Aatıf. Il n'a pas le temps de l'égoïsme , moment où la victoire .

burhann58
21.02.2016, 23:13
atıf 2 gol attırsaydı ligde kalmamız icin büyük bi sebebimiz olurdu

vexol58
22.02.2016, 08:38
Geçtiğimiz haftalardan beri Texeria'yı etkili kullanamadığımızı yazdım buradan.Adam pas alamıyor.Sadece Aatıftan değil.Bizde herkes topu ayağına alınca Aatıfı arıyor.Aatıf ta ego olmuş Ferrari.Gerçekler Fiat linea!!..Canım kardeşim bu yanlışların takımı bitiriyor.Futbol basit oynanması gereken bir oyundur.Aç bir Barcelona maçı da,Messi,Neymar,Suarez nasıl oynuyor izle, bir feyz al be adam!!! Yeter artık canım!!!:mad:

B.Demirci
22.02.2016, 11:27
ben dikkat ettim atif texeria'ya boş pozisyonda gollük pası vermedi ve texeria oyundan düştü (küsmüşte olabilir). Adam şaşırda hayret etti ve nasıl bir takımda oynuyorum diye de düşünmüş olabilir..

4eylul58
22.02.2016, 21:40
Bence haklı bir başlık. Yeterince bencillik yaptı artık uyarısında ya düzgün top oynasın paslı şekilde yada otursun kulübede.

izmirliyigido
19.03.2016, 21:09
Ben bugünkü maçtan sonra haklılığımı bir kez daha gözler önüne sermek istiyorum..

Kimse demesin bana Aatıf olmasa atağa çıkamayız diye !..

Çıkıyoruz da ne oluyor. İleride öldürücü pası vermiyor, gol pası atmıyor, gol atamıyor, kale çizgisinde gol vuruşu yapamıyor. Ee, daha ne olacak? Bir tek çalım sevdasıyla, top kaptırmasıyla futbolculuk olacaksa bırakın Allah aşkına !..

Mehdi Tauoil bile onun kadarını, hatta daha iyisini yapıyor.. Forvet arkası orta saha oynasa, Aatıf'tan daha çok ve de isabetli şut atacağına inanıyorum..

Sayın Bakkal !.. Allah'ını seviyorsan, kendine saygın varsa Sivas'a Sivasspor'luya saygın varsa Aatıf'ı akıllanana kadar OYNATMA !...







.

muratnedim
19.03.2016, 21:37
düşmemek için oynayan takımın forvetleri böyle şahsi oynarmı,kime neyi ispatlamaya çalışıyorlar.Takımda hiç disiplin yok herkes kendine oynuyor.Takımda lider yok ateşleyen kimse yok. takım düşerse bunları hiç bir yere bırakmasınlar birde para cezası versinler yazık değilmi bu camiaya

Soyözen
20.03.2016, 00:38
Merak etmeyin, seneye isteseniz de bulamazsınız zaten...

migroArmis
20.03.2016, 01:18
Aatıfın kafasında Sivası bitirdiğini bir başlıkta belirtmiştim...Söylemleri beyanatı net bir şekilde bunu gösteriyor...Bizim Bursa sezon başında bunun iyice kafasını karıştırmış olmalı ...Şuna eminim Aatıf yeni sezonda Bursasporda olacak...İstediğim bişi değil sadece öngördüğüm bir olay bu ..

adres58
20.03.2016, 01:21
Sivassporun yardanda serdende geçemediği tek futbolcusu...

Sivassporu iyiykende kötüykende bu seviyelere getiren tek futbolcusu...

İyiyken tamam, ama kötü ikende eleştirilere kulak tıkamamalıdır Aatıf.. Bu maçta yine kahramanlığa soyundu. Ama sadece o değil bu gollerin kaçmasında yanında yardımcıları da vardı. Texeria Hasan Kabzede çok goller kaçırdı. İlk defa bu kadar çok gol kaçıran (iç sahada dahil) bir Sivasspor gördük. Sosyal Medyada bir Sivaslı olmayan arkadaşım aynen şu mesajı yolladı bana ''Abi siz ne yapıyorsunuz, hangisini atacaksınız, kaleyi boş bıraksalar bile atamıyor sizin takım''

Yazık oluyor bu takıma, Yazık ediyorsun kendine Aatıf, hem kendini düşürüyorsun hem bizi... Şu takımdan bu seneden sonra madem gideceksin asistlerinle git...

antik58
20.03.2016, 01:24
Valla takıma bakarsak yetenekli kafası çalışan tek oyuncu cicinho ile beraber. Atıfa bende çok kiziyordum ama adam haklıymış nereye dönse kazma dolu adam bireysel oynayamaya mecbur kalıyor...

34MUAMMER58
20.03.2016, 09:22
Atıf aslında sivassporu sezon başında kafasında bitirmişti,yok ts ye gidecek,yok bursayla anlaştı,yok gs yle arada ufak pürüzler kaldı vs vs.. gibi söylentiler adamın kafasını çok karıştırdı,eğer atıf 2 yıl önceki gol ve asist kralı atıf gibi oynasaydı ,sivasspor şuan enaz 40 puanda olurdu,son Antalya maçındaki 3 -5 çakalın yaptığı ,nahoş olaydan sonrada,atıfdaki düşüş gözle görülür oldu,sivasspor ligde kalsada ,düşşede atıfın sivasda kalmıyacağını düşünüyorum,yanii düşen atıf olmayacak ,sivasspor olacaktır,geride 8 maç var,isterse atıf bu maçları tek başına alacak kadar yetenekli oyuncu,kadro dışı bırakalımda aklı başına gelsin demek ,düştük nasılsa hiç değilse sinir olmayalım atıfa demektir,ligde kalacaksak atıfa çok ama çok ihtiyacımız vardır,atıfı eleştirdiğimiz gibi yönetimi, golcü ve sol açık almadığı için eleştirseydik bugün düşme hattında olmazdık.

çorluluyiğido
20.03.2016, 11:09
Aatıfın kafasında Sivası bitirdiğini bir başlıkta belirtmiştim...Söylemleri beyanatı net bir şekilde bunu gösteriyor...Bizim Bursa sezon başında bunun iyice kafasını karıştırmış olmalı ...Şuna eminim Aatıf yeni sezonda Bursasporda olacak...İstediğim bişi değil sadece öngördüğüm bir olay bu ..

atıf 30 yaşına geldi.ayrıca son 2 sezonda 8M Değerden 3Ma düşerek kendini gösterdi.bu saaten sonra atıftan eski performansı beklemek hata olur. gitmesi herkes için faydalı.bence giderse yine bir aydın karabulut vakasından öte olmaz.battalla varken atıfı alırmısınız bilmem ama atıfın yerine grosicki gibi bir futbolcu alırsak daha iyi yerlerde oluruz.çünkü takım atıfın ayağına bakıyor,ne zaman atıf kötü oynadı o zaman Sivasspor kötü oynuyor.belki atıfın gitmesiyle sistemimiz değişir.atıfın attığı çalımları 20lik beykan da atıyor hatta atıfdan iyi şut çekiyor.

özgün58
20.03.2016, 12:20
Mesut hoca, kaleciyi keseceğine atıfı kes de aklı başına gelsin. hiç bir oyuncu Sivassporun üzerinde değildir, vazgeçilmez değildir.Onun girdiği pozisyonların bir çoğunu ben bu yaşımda gol yaparım. Adam sezon başından beri bencil oynuyor. Yanındakileri de oyundan düşürüyor. Puan alamamamızın en büyük sorumlusu odur. Atıfdan gelecek hayır Allah'dan gelsin. Koy şut atan hüsseyin'i biri olmasa attığı şutun muhakkak biri gol olur.Artık atıfı takımda görmrek istemiyorum bu kaçıncı hatası.

4eylul58
20.03.2016, 15:08
iyi oyuncusun has oyuncusun ama bencilsin atif. biz sivasspor oyuncusu olarak seviyoruz. sende bizi sivasspor taraftarı olarak sev ve hüsrana uğratma. atacağım deme attiracagim de birazda. bunu mesut hoca görmüyordu kulağını çek şunun biraz hocam. kalan maçlarda en çok buna ihtiyacımız var.

savaş2
20.03.2016, 17:08
***Futbol takım oyunudur tek kişilik oyun değildir.Atıf bu takımda oynadığı sürece 3 puanı bir arada zor gorürüz derimmm.seso takıma ancak son 15 dak. oyuna dahil edersen macı cevirebilir.

karamik
20.03.2016, 17:18
Ya bırakın Nasıl rahat ediyorsa öyle oynasın Atif çalımda atacak kendi egoistlik de yapacak bu Ada'mı kısıtlarsan saha kötü oynuyor bırakın rahat Nasıl oynarsa öyle oynasın

güneşyurdu
20.03.2016, 23:35
atifi çok eleştirmeyin derim tepki verdiniz verdiniz mersn maçında vurması gereken yerde pas verdi....en iyisi bildiği gibi oynasın...atif olmazsa sivas pozisyona dahi giremez...

migroArmis
23.03.2016, 22:43
ne yapmaya çalıişıyor anlamıyorum sen zaten taraftarın gozunde bı kahramansın ne dıye 1/0 yenık durumdayken kahramanlığa oynuyon ver arkadasına atsın boş kaleye işte bıtsın bu iş takım bu haldeyken yaptığın bu hareketler hıç hoş dııl şehır duşuyo atıf sehır uyan bırak bencıllıği azcıkta yureğini koy oyuna bunu yaptığında zaten vermesende topu ayağın verıcektır arkadaşına yazık oldu uzgunuz....

ne yapmaya çalıştığını bir kaç hafta önce verdiği beyanattan çıkartamadınızmı kardeşim?...adam gidecek...
bu kadar basit yolunu yollarını yapıyor..
yapacakta

TS58
27.03.2016, 17:57
Mehmet YILDIZ unutulduysa, Atıf çoktan unutulur. Gideni bırakacaksın, diyeceksin ki Atıf bu sene Sivasspor ligde kalsa da , kalmasa da istiyorsan gidebilirsin

çorluluyiğido
27.03.2016, 19:01
bu takım mehmet yıldızlar,kamananlar,da costalar,carloslar,grosickiler ,cicinholar görmüş takım atıf da gider elbet.fakat buraya da yazıyorum türkiyeden bir takıma giderse eğer atıf erman kılıç,aydın karabulut,eneramo vs. gibi kaybolur.bizden gidip başarılı olan bir grosicki var oda gençken ligue 1e gitti.

Külhan
27.03.2016, 22:15
Su aatif hakkinda yazilanlari lütfen sezon sonuna kadar bu siteden kaldiralim bize yarari yok bilakis zarari var morel bozmaktan baska ise yaramiyor adami kendi haline birakin bir insanin cani cikmadan huyu cikmazmis aatifdeki bu ama siz haala inadina adami degistirmeye calisiyorsunuz bugüne kadar degistimi yoo bundan sonrada degismez öyleise bosuna ugrasmiyalim baska islere bakalim sunun surasinda sezon bitmeye cok az zaman kaldi adama gicik yaparsaniz dahada vahim hatalar yapa bilir onun icin bu sitemden vaz gecelim

Külhan
27.03.2016, 22:19
bu takım mehmet yıldızlar,kamananlar,da costalar,carloslar,grosickiler ,cicinholar görmüş takım atıf da gider elbet.fakat buraya da yazıyorum türkiyeden bir takıma giderse eğer atıf erman kılıç,aydın karabulut,eneramo vs. gibi kaybolur.bizden gidip başarılı olan bir grosicki var oda gençken ligue 1e gitti.

Da costa yunanistanda gol kralligina oynuyor ne haber biz begenmedik malisef böyle

migroArmis
27.03.2016, 23:58
Şurası ilginç...'' Takım küme düşerse serbest kalır'' maddeesi bu futbolcunun sözleşmesinde var sanırım...İnsanın aklına şu geliyor herkez istemiyorken Aatıf bu takım küme düşsünde gideyimmiyi istiyor devamında bunun içinmi oynamıyor bunları bu yüzdenmi yapıyor??

asinancetin583
28.03.2016, 01:39
Da costa yunanistanda gol kralligina oynuyor ne haber biz begenmedik malisef böyle

Hangi da costadan bahsediyorsunuz? Bizim costa olympiyakosta yalnızca bir gol attı şu ana kadar.