Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor 0-0 Antalyaspor

SivasSpor.Com
20.02.2016, 09:09
http://resimzade.com/Show.html?i=46691&token=69006 (http://resimzade.com/Show.html?i=46691&token=69006)

Spor Toto Süper Lig'de 23. Hafta: Medicana Sivasspor - Antalyaspor maçı tahmin ve yorumları:

Tarih: 28 Şubat Pazar

Stad: Sivas 4 Eylül

Saat: 13:30

Maçın Hakemi: Mete KALKAVAN

Not: Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.

yerliturkuaz
20.02.2016, 09:20
Yok şu sakattı yok şu formsuzdu yok taraftar yoktu yok hava yağmurluydu yok şuydu buydu bilmem anlamam bu maçtan galip gelinecek o kadar yoksa sonrasını ben bile düşünmek istemiyorum!!!

34MUAMMER58
20.02.2016, 09:24
Ne desek ,ne yazsak boş,sivasspor mutlaka kazanır diyorum,yeniliyoruz,bu maçtan 1 puan bile alsak iyi dediğim maçları alıyoruz,beraberlik yeter dediğim maçta fark yiyoruz,öyle istikrarsız kadromuz varki,öyle nerde ne yapacağımız belli olmuyor,antalya takımını beğenmiyorum şahsen,eğer etoo olmsasaydı bugün ligin dibinde olurlardı,sivasspor hernekadar düşme potasında olsada sezon başından beri ,maçlarının büyük bölümünde hep kazanmayı hakederek ya berabere kaldı,ya yenildi,,sadece eskişehir,trabzon,maçını kazansak bugün 23 puanda olurduk,sezon başından beri değil tam 3 yıldır alamadığımız forvet ve solaçık sıkıntısını çekiyoruz,defansın 2 belkemiği dacosta ve ümiti arıyoruzda bulamıyoruz,sözün bittiği yerdeyiz artık,antalyayı yenmekten başka çarede yok ,yenilirsek bunu çok samimi söylüyorum,ptt liginde şapşallamadan şampiyonluğa oynayacak takım için futbolcu bakarız,yenersekde azda olsa umudumuz devam eder,sivasspor bu ligdeki tüm takımları yenecek kapasitede,diğer puanları bizle aynı olan bize 10 puana kadar fark atan takımlar dahil futbol olarak hiçbiri bizden üstün değil,etoyu iyi tutarsak ,antalyayı yeneriz ,başkada yapacak birşey yok artık

Ferhat06
20.02.2016, 10:01
yensek nolacak kayseri antepi yenerse fark 8 olacak.

ihtiyar yiğido
20.02.2016, 10:20
Tehlikeli bölgeden çıkmak için kendi sahamızdaki tüm maçları kazanmamız gerekiyor. futbolcular ve teknik heyette bunun bilincinde, o yüzden Antalyaspor'u kesin yenmemiz gerekiyor, yoksa ümitlerde tükenir, moraller de tükenir, Eto yu iyi marke edebilirsek rahat üç puan alırız.
Mesut hoca, başta Aatıf olmak üzere oyuncuların kulağını çekip takım oyunu oynamaları gerektiğini, egoist hareketlerden kaçınmalarını ikaz etmesi gerekmektedir. Oyunculara Konyaspor maçını tekrar tekrar izleterek yedigimiz basit gollerdeki hataları, Aatıfın, daha müsait pozisyondaki arkadaşına pas vermeyip bizi bir golden ettiği pozisyonları izlettirmeli ki bir daha aynı hataları tekrar etmesinler.

balmandol
20.02.2016, 11:00
Şerefli bir mağlubiyet alırız diyorum..Çünkü herşey bizim aleyhimize gidiyor..FUTBOLCULARIMIZ bile bizim aleyhimize çalışıyorken sen Antalya'yı nasıl yeneceksinki..KOVA bir kaleci,bencil bir AATIF ...Bu ikisi bence yeter..!!!
Haaa birde üstüne SEYİRCİSİZ bir maç..OOOofffffff oofffffff...

balmandol
20.02.2016, 11:02
Tehlikeli bölgeden çıkmak için kendi sahamızdaki tüm maçları kazanmamız gerekiyor. futbolcular ve teknik heyette bunun bilincinde, o yüzden Antalyaspor'u kesin yenmemiz gerekiyor, yoksa ümitlerde tükenir, moraller de tükenir, Eto yu iyi marke edebilirsek rahat üç puan alırız.
Mesut hoca, başta Aatıf olmak üzere oyuncuların kulağını çekip takım oyunu oynamaları gerektiğini, egoist hareketlerden kaçınmalarını ikaz etmesi gerekmektedir. Oyunculara Konyaspor maçını tekrar tekrar izleterek yedigimiz basit gollerdeki hataları, Aatıfın, daha müsait pozisyondaki arkadaşına pas vermeyip bizi bir golden ettiği pozisyonları izlettirmeli ki bir daha aynı hataları tekrar etmesinler.

Abiciğim eminim ki bütün hocalar Aatıf efendiyi EGOİSTLİK konusunda uyarmışlardır ve uyarıyolarda..Adım gibi eminim..Amma velakin adam dediğim dedik biri galiba İNAT DAMARSIIZZZZZ..:) Keseceksin abiciğim..İki üç maç kes bak nasıl düzeliyor..!!!

sedohan58
20.02.2016, 11:16
Kazanmak her şey değildir, ama kazanmayı istemek her şeydir.*
Yeterki futbolcularımızın ve teknik heyetin kafasında ya kaybedersek düşüncesi oluşmasın ve bencil futbolcular ile sahaya çıkılmasın. Bakın Burhan Eşer teknik bir futbolcumu hayır ama çok koşan çok basan savaşan bir yapıya sahip aldığı her topu olumlu mu kullanıyor hayır ama bunun için gayret ediyor. Aatıf ın dün yaptığı hata değil ihanettir düşmeye oynayan bir takımın futbolcusunun bu kadar lükse sahip olmaması lazım gelir. Kalacak Korçan mi setkus mu dıye tartışanlar var bence gereksiz tabii yineliyorum Bence gereksiz çünkü setkus şu an Türkiyedeki en iyi 5 kaleciden biri. Umarım Antalyaspor maçında takım oyunu oynarız inşaallah da kazanırız. Saygılarımla

rezi
20.02.2016, 12:34
Bu maç için değil içeride oynayacağımız bütün maçları almamız gerek başka yolu yok.

poyrazer5858
20.02.2016, 12:50
seyirci desteğiyle bu maçı alırdık ama gelin görün ki seyircisiz oynanacak.takıma destek olacağına rakip takıma ve hakeme küfrederek seyircisiz oynama cezası almamıza neden olan taraftar müsveddeleri kına yaksınlar.

B.DUMANLI
20.02.2016, 12:53
Bizim ligde kalmamiz mucizelere bagli.Kayseri- Antep askini herkes bilir.Antep Kayseri´ye maci verir,aksi olursa mucize olur.Antalya´ninda Rize´ye karsi galip gelememesi lazim.Gecen yillarda yasadigimiz mucizeler bu yil tekkerrür edermi hic tahmin etmiyorum ama genede bekleyip görecegiz.

B.DUMANLI
20.02.2016, 12:57
Bizi herkes cözdü forvetlerimizin becekriksiz oldugunu,rakip sabirla bekleyip Sivasspor topuyla tüfegiyle saldirirken acigini bulup kontra ile isimizi bitirebilirler.Kolay sari kart ve bencil futbolla biz zor mac kazaniriz.Birde Federasyon kansiz birini bu maca verirse iste o vakit isimiz cok daha zor...

shang
20.02.2016, 14:04
seri galibiyetler alamadığımız sürece bir ileri iki geri gider dururuz seyircisiz işimiz zor

Efe Sivasspor
20.02.2016, 15:23
Bu maçı Allahın izniyle yeneriz diyorum herkesi yenebilecek kapasitede futbol oynuyoruz konya top felan oynamadan maç kazandı çok üzüldük maç içerisinde yeterki geriye düşmeyelim büyük takımlarda dahil bizden puan alamayacaklardır fakat geriye düşünce bir panik havası acelecilik bize zarar veriyor ben sonuna kadar ümitliyim son iki maçtaki istekli oynumuzu sürdürelim yeterki

karamik
20.02.2016, 16:29
Kalede kova Setkus'u ramen kazanacağımız maç olacak hatta taraftar olmaması bizim için avantaj bile olabilir takımı stresten kurtarır takımın iki maç üst üste kazanabilsek çok şey bekliyorum bu takımdan

savaş2
20.02.2016, 16:41
***Hocamız her maca 4 yeni değişikle cıkıyor oda takımı kotü yönde etkiliyor.ŞEŞO kesinlikle yedek bırakılmalı . Hasan kabze golcuysa neden dafansda oynuyor.tonlarca hata yapıyor.ileriye cıkışdada david in pozisyon almasını engelliyor.

Antalya macın 11

setkus

cicinho-boye -ibrahim-emre

hüseyin-mehdi

burhan-david-ibrahim AKIN

YEDEKLER-şeşo-ziya-tanese-adem ve beykan

Ferhat06
20.02.2016, 18:07
Maçdan sonra Serdar Özkan için doping testi istemek lazım o kadar kuvvetlenmişki bugün Rize defansını dağıttı.2 golde de asisti var.Antalya çok iyi takım keza Rize de öyle ama biz nasıl yenmişiz hayret.

Külhan
20.02.2016, 20:30
seyircisiz oynamak pekbirsey kaybettirmez bize yeterki takim oyununu oynayalim tabiki seyircinin vermis oldugu duyguve hisleri baska oluyor ama bizim seyircimiz bizi hep gammazliyor küfürün her cesidini yapmaktan cekinmeyen bir adi gurup varki bu hermac kendini gösteriyor buna bir carebulmak cok zor pasolig le buna care bulacagiz dediler malisef oda ise yaramadi is bizim iyi niyetli taraftarimiza düsüyor herkes yakinindaki küfürlere müdahale etmeli en azindan güvlige bildirmeli

Mehmet ATEŞ
20.02.2016, 22:16
Kazanacağız inşallah mersinide Kasımpaşiyada yenip 9 puan alacağız başka yolu yok

badof58
20.02.2016, 22:20
Büyük ihtimal kazanırız hem de bir farkla, ama üst kaçmadan tutmamız lazım orası epey uzaklaştı ..

kadirakin58
20.02.2016, 22:46
Hala bir umit var. O umidi sonuna kadar zorlamayacak isek bize neden Yigido deniyor. Cikin yigit gibi mucadele edin !

mühendisburak58
20.02.2016, 23:04
Kazansak ne fark eder ki 10 puan fark yemişiz kayseri de kazanırsa alttaki 3 lü tamamen kopmuş olacak. Gerçi ligde kalsak ne olacak ki bu sene olmasa seneye düşeriz

migroArmis
21.02.2016, 00:00
Mesut Hocayla kesinlikle bir güven bir farklılık geldi...Konya maçı bir kayıp değil...İçeride Antalya vb takımlar Sivasa rakip olamazlar...Hani demiştim ya idda oynayanlar var ise bu maçada kocaman bir Sivasspor galibiyeti yazabilir...

selimdelen
21.02.2016, 00:03
Antalya'ya hıc şansı vermiyorum ılk 1 ıkıncı yarı1 kAyseri Antep'le beraber kalsa yada yenilirse güzel olur

58YIGIDO58
21.02.2016, 00:08
Hic unudum yok Antalya alir.

kaplanlı
21.02.2016, 00:08
atıf efendi küçük dağları ben yarattım havasında oynamaya devam ederse taraftar kahrolmaya devam edecek.

Besyo_cu
21.02.2016, 00:49
Her açıdan zor bir maç bizi bekliyor.

Antalyaspor'a karşı genelde üstünlüğümüz olsa da ben uzun yıllardır Antalyaspor ile oynarken rahat bir maç izlediğimizi hatırlamıyorum.

Antalyaspor - Ç.Rizespor maçını izlerken, Antalayspor'un ne kadar tehlikeli takım olduğunu bir kez daha görmüş olduk. İlk maçta bize golü atan Lazereviç, Danilo , Sivassporumuzdan oynamadan giden Serdar Özkan çok hızlı ve iyi kontraya çıkan oyuncular ve kanatları gerçekten çok iyi kullanıyorlar bizimde maalesef Cicinho'nun defansının zayıf olması Ziya'nın ise Ptt 1. Lig seviyesinin üzerine çıkamaması sebebi ile büyük sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum.

Ayrıca devre arası yollarımızı ayırdığımız Yekta Kurtuluş, Ç.Rize maçında enfes bir futbol oynadı, hemen hemen bütün atakları başlatan isimdi ve çok başarılı paslar ile oyunu çok iyi açtı. Biraz sabredip form tutmasını bekleseydik eminim Sivasspor'a çok faydalı işler yapacaktı. Kullanmadığı Twitter hesabında galatasaray yazıyor diye bir linç etmediğimiz kalmıştı, takıma faydalı olsun, Sivasspor'u düşmekten kurtarsın da ne yaparsa yapsın demedik... görün bakın Yekta, Antalyaspor'da çok daha iyi işler yapacaktır...

34MUAMMER58
21.02.2016, 08:15
Zamanında Antalyaspor kümedüşmüştü normalde,sivasspor samsunu evinde yenip antalyayı kurtarmıştı,samsunla istemedende olsa düşman olduk,bu Antalya iyiliğimizi bilmediği gibi ,taraftarları ertesi sezonlar sivass kümeye diye bağırdılar,samsunla düşman olduğumuz yanımıza kar kaldı,bu düşmanlığın hangi boyutta olduğunu 2.lige düşünce göreceğiz,nekadar samsunlu tanıyorsam sivasda 20 şiddetinde deprem olsa üzülmem diyor,antalyanın borcunu ödeme vakti şimdi :Dantalyaspora herzeman sivasda üstünlük kurduk ,deplasmanlarda pekde iyi oynayamıyorlar,sivassporunda taraftarı olmayacak ,etoonun oynayacak olmasıda sivassporun işini zorlaştırıyor,sağbekimiz yok,solbekimiz yok,solaçığımız yok,önliberomuz yok,düzgün bir forvetimiz yok,olanada pas atılmıyor,tam skoru alacağımızda bencillik had safhada ,rakipteki oyuncuların hepsi formda ,bizim küfredip yolladığımız yekta kendine gelmiş rize maçında adeta şow yaptı siz beni yoıllarsınızz haaa deyip sivaspordan intikam için oynar,serdar kurtuluşda bjk deki günlerine dönmüş ,danilo varki akıllara zarar,etooda girecek ,lazoroviçde ileri geri iyi çalışan bir oyuncu ,emrahı saymıyom bile ,bu şartlarda antalyayı yenmek çok önemli...

Hep yenceğiz diyorum da bir "hırt" çıkıyor takımın elinden puanı alıp rakibe veriyor ,inşallah bu maçta öyle bir "hırt" çıkmaz da kazanırız...

NöOReaK
21.02.2016, 08:53
Sivasspor lu aatif bireysel oyundan uzaklaşıp takım oyununu oynarsa her maç daha fazla gol yada gol pozisyonları bulacağımiz kesindir.

Artık bizim bireysellikten çok takım oyununa ihtiyacımız var.

Aatif ve Tanase kanatlarda Etzaz da serbest bölgede oynarsa ofans açısından daha üretken olabileceğimizi dusunuyorum.

Antalya maçı artık gerçek manada kader maçımız kaybedersek herşey biter kazanırsak ileriye daha umutla bakarız.

otceken58
21.02.2016, 09:51
Bu macta seyircisiz olması veya kufurbaz olmaması bizim adımıza iyi bir şans bence Konya seyircisini seyredenler gördü 90 dakika susmak yok oturmak yok bizde ise 90 dakikada hakem hatası ve gol hariç ayağa kalkmak yasak cekirdekcilerin önünü kapatıyoruz çünkü... üstüne birde kufur etme konusunda uzman taraftar koromuzda var sıkıntı yok.

özgün58
21.02.2016, 11:26
Ne yapıp edip bu maçı kazanmalıyız. Gerekirse stadyum dışından desteğimizi göstermeliyiz. Sahamızdaki maçların hepsini kazanırsak ümidimiz sürer aksi takdire düşeriz. Hep destek tam destek. bir tane sivassspor var başka tok.

antik58
21.02.2016, 13:19
Valla kazanamama ihtimali bile ürkütücü inşallah 3 puan bizim olur.

Ferhat06
21.02.2016, 13:36
17 puanım var diye kimse ligi bırakmıyor.dün es es taraftarı resmen şov yaptı.bugün mersin ilk golü attı ve saldırıyor.kayseri maçı kırak kırana anteple.ölmek var düşmek yok.haklıyız kazanacağız.

sirseri58
21.02.2016, 13:52
Hic unudum yok Antalya alir.

Sen tam.bi sivasspor dusmanisin.bir tsne olumlu mesajin yok yazik be kardesim.turkiye muhalefetinden hic farkin yok

midfielder7
21.02.2016, 14:34
evimizdeki hemen hemen bütün maçlarda iyi oynadık zaten bu sene ya anlamsız bir kırmızı kart,bazen bir futbolcunun takımı yakması ya da öndeyken kontraya yakalanıp saçma gollerle puanlar kaybettik normal şartlarda yine yeneriz diyorum ama bu sefer anlamsız bir şey olmasın,bu hafta diğer takımlar bize çalıştı antalya rize maçından da beraberlik çıkmasını istiyordum bir tek o yanılttı ama diğer sonuçlar harika artık sıra bizde saçmalamayı bırakmalı takım ve seri galibiyetlere başlamalıyız

Ferhat06
21.02.2016, 14:36
Sen tam.bi sivasspor dusmanisin.bir tsne olumlu mesajin yok yazik be kardesim.turkiye muhalefetinden hic farkin yok

onu artık kimse kaale almıyor.bıktık usandık ikrah geldi.

adres58
21.02.2016, 14:55
onu artık kimse kaale almıyor.bıktık usandık ikrah geldi.

Gereken yapıldı. Ayrıca özel mesajla dönen diğer üyelerimize de duyurulur...

kayi5834
21.02.2016, 15:42
Ya yedek bırakacak lüksümüz yok aatif ı bazıları diyor ama adamin alternatifi yok ibrahim akini topu ileriye taşıyacak guldurmeyin :)

sedohan58
21.02.2016, 17:25
Ya yedek bırakacak lüksümüz yok aatif ı bazıları diyor ama adamin alternatifi yok ibrahim akini topu ileriye taşıyacak guldurmeyin :)

Aatıf ı yedek bırakacak lüksümüz olmalı bence her geçen gün yaptigi bencillikler takıma zarar veriyor. Rize maçından sonra yazmıştım bireysel yeteneği olan futbolcular yeteneğini sergilesin lakin abartmadan diye; görüyoruz ki Aatıf à sonsuz kredi verilmiş o da bu krediyi tepe tepe kullanıyor , ha Antalya maçında oynayacaksa artık aklını başına alıp yonetimin ve taraftarların ona verdiği krediyi bitirmemeli kimsenin sabrı kalmadı ona duyulan sempati antipati haline dönüşmeden bi An önce kendine gelmeli. Keza aklını başına alması gereken bir kaç futbolcu daha var onlardan biride ziya. Saygılarımla

otceken58
21.02.2016, 18:05
Sayın yigidolar bizde geri kazanma diye bişey yokmu ümit kurt gitti sol bek yol gecen hanı oldu affedilmedi şimdi aatıfı yedek bırakmaktan bahsediyoruz lüksümüz yok buna, aatıfı ne denli önemli olduğunu ve bu önemin paylaşma ile ortaya cıkacağını kafasına civi ile çakmak gerekiyor ama yedek bırakamayız

otceken58
21.02.2016, 18:06
Gereken yapıldı. Ayrıca özel mesajla dönen diğer üyelerimize de duyurulur...

Düşmeyi cok sevenlerin ve isteyenlerin hepsine yapın lütfen!!!...

legolass
21.02.2016, 21:17
Eskisehir rize konya macindan bi farki olacagini dusunmuyorum.yine bol bol gol kaciririz.onlar bi defa gelir setkus ve defansimizn olagunustu hatalariyla gol atarlar etooyu tutabilecek oyuncumuz yok. Atif her zamanki aptalliklarinida eklemeyi unutmaz.

Umarim bu dediklerimin tam tersi olurda kazaniriz

Abdullah DuMaN
21.02.2016, 21:59
Artık çember daraliyor 5-6 hafta sonra iş işten geçmiş olacak her maça final olarak çıkmak lazım biraz ciddiyet olsun yeter

etlidöktürek
21.02.2016, 22:22
Antalya biraz rahatladı bu hafta galip geldi..evimizde bu maçı alırız almasinada rahat olmyacak gibi, hafta sonu bi aksilik olmazsa sivastayim inşallah, tribünde 1000 kişide olsak vazgecek değiliz

onur0634
21.02.2016, 23:25
Sezonun en önemli maçlarından birine çıkıyoruz kazanmaktan başka seçeneğimiz yok.Önümüzdeki fikstüre bakıldığı zaman 4-5 haftalık maç periyodunda kayserinin zor maçları var bu süreci iyi değerlendirip 3 galibiyet alabilirsek kayserinin önüne geçeceğimizi düşünüyorum...

bulutbey27
21.02.2016, 23:38
Bu maçtan galibeyetle ayrılacağımızı tahmin ve umut ediyorum.
Konya maçından ölçü alırsak Antalya ya bayağı bir zor maç yaşatırız diyorum

karamik
22.02.2016, 00:35
alacağız beyler hiç şüpheniz Olmasın eto meto hikaye

vexol58
22.02.2016, 08:48
Sahamızda ki maçları kazanmak zorundayız.Net.:mad:

Ferhat06
22.02.2016, 10:12
Sivasspor Mesut hocadan sonra top oynamaya başladı.İçerdeki maçları büyük küçük demeden kazanmamız gerek.

58svs58
22.02.2016, 10:13
hakem bilir . biz ne söylesek boş

akdolufaruk
22.02.2016, 10:30
Oyuncylar yardimlasip bencilligi birakirlarsa degil antalyayi ligde yenemeyecegimiz takim yok sadece basit oynayalim yardimlasarak oynayalim yeter

karamik
22.02.2016, 16:09
Resme bakınca anladım ki Utakayı özlemişim tamda kontrat bitme zamanı sezon sonu tam iyi oynama zamanıydı ha

çorluluyiğido
22.02.2016, 16:26
kim ne derse desin mesut hoca geldikten sonra takım bir düzene girdi.ilk maçımızı yendik 2.maçımız çok güçlü bir rakipleydi.bence konyayla çok iyi mücadele ettik ama atıfın bencilliği bize pahalıya mal oldu.konya maçında deplasman takımı nasıl oynar çok iyi gösterdik puan da gelebilirdi ama olmadı.antalya maçında kesin favoriyiz.maçı kazanacağımızı düşünyoruım.antalyanın hücum hattı çok iyi ve hızlı bu yüzden boyeye çok ihtiyacımız olacak.burhan takıma bir hava kattı.tanase de tam hazır olmasa bile kaliteli bir oyuncu

4eylul58
22.02.2016, 21:42
Hiç dönüşü yok bu maçı almamız lazım 1o kişi olur 9 kişi olur. nasıl olursa olsun alınsın bu maç.

58gürün58
22.02.2016, 22:47
bu maçta en çok dikkat edilmesi gereken kontra ataklar olacak. o nedenle kanatlardan ön liberoya hızlı ve mücadeleci oyuncuları tercih etmemiz gerek bana göre mesut hoca buna dikkat edecektir. eğer rakip sahaya oyunu yıkmaya çalıştığımızda ayağımızda topu çok tutarsak ki atıfın her zaman yaptığı iş ozaman hiç beklemediğimiz sonuçla karşılaşırız. mesele açık aslında ön liberoda yiğit kesin oynamalı yanına adem(top saklama oyun soğutma acısından) olabilir.kanatta kesinlikle burhan 11 de başlamalı. atıf sol kanata çekilip ortaya hüsseyin oynatılmalı. fakat dediğim gibi bundan önceki gibi ilerde çok oyalanırsak ve gereksiz top kaybedersek işte ozaman allahım esirgesin.

58svs58
23.02.2016, 09:06
ben bilmem hakem bilir

68yasar58
23.02.2016, 10:09
Artık bahanelerin kalmadığı, heleki istatistiklerin hiç öneminin olmadığı yalnızca alınacak puanların, durumun belirleyicisi olduğu hafta ve bundan sonraki haftalar kim nasıl nerde oynarsa oynasın puanlar bizim olsun artık.

34MUAMMER58
23.02.2016, 11:04
Antalya maçı cehennem kampından kaçış için mutlaka binilmesi gereken özgürlük treninin son vagonudur,bu vagonuda kaçırırsak yandığımız gündür,onedenle tüm oyuncular çok dikkat etmeliler,hiçbir bahaneyi kabul etmiyorum,herkes rakipten çok koşacak,çok isteyecek,yardımlaşmalı oynayacak,hertürlü beceriksizlik,bencillik,sorums uzluktan uzak duracak bu maçı kazanacaklar, başkada şansımız yok,sivasda anyalyayı hep yeniyoruz ,yine yeneceğiz inşallah,yenersek ligde kalacağız
.

Ferhat06
23.02.2016, 11:28
Hoca bu maç için planlarını yapıyordur.Danilo,Etoo ve LAZereviç en etkili adamları.Özellikle danilo ve lazareviç pırpır ikisi de; adam markajı gerekir.

çorluluyiğido
23.02.2016, 17:10
Hoca bu maç için planlarını yapıyordur.Danilo,Etoo ve LAZereviç en etkili adamları.Özellikle danilo ve lazareviç pırpır ikisi de; adam markajı gerekir.

yanlış hatırlamıyorsam veya isim benzerliği yoksa bu daniloyu istemiştik.hussain transferi olmazsa bu adam gelecekti.iyi topçuya benziyor.bizim kovduğumuz serdar özkan bile çok iyi..

Sivasspormysoul
24.02.2016, 02:41
Kıymetli Yiğido,

Sivasspor kısmen seyircisinden (taraftarından) mahrum olarak oynamak zorunda olsada bu maçı Allahın izniyle kazanır. Maçı izlemesi mümkün olamayacaklar için stadyum dışına dev ekran kurulsa ve oradan biricik takımımıza sonuna kadar destek olsak; takımımızın zaten halihazırda üst düzeyde olan motivasyonu kuşkusuz çok daha artar. Zaten açıkça herkes tarafından ''çok iyi bilinen'' ama maçın stresi ile maç esnasında uygulamada bazen eksiklikler yaşanabilen bazı temel doğruları hatırlatmayı naçizane görev sayıyorum.
1) Takımımız acele etmeden sakin oynamalı 2) Telaş ile rakip ceza sahasına (daha doğrusu rakip kalecinin hemen hemen mutlak egemenlik bölgesine) gelişigüzel ortalar yapılmamalı. Torku Konyasapor maçında D.Texira' nın ısrarla kovalayıp zor pozisyonda Tanase'ye aktardığı ve Tanase'nin Hasan Kabzeye yaptığı mükemmel assistle Kabzenin kaleye kafa şutunu mükemmel bir organizasyonun örneği olarak değerlendiriyorum. Daha buna benzer nice organizasyonlar vardı ve İnşallah var olacak. 3) Orta sahanın kesinlikle boşaltılmaması gerekir. Her an 4-5 oyuncumuz orta saha bölgesinde (en az 1-2 oyuncu merkez dairede bulunacak biçimde) bulunmalıdır. 4) Sarı+sarı=Kırmızı kart serisine lütfen artık bir son verelim. Özellikle diyelim 2-0 öndeyiz. Rakip oyuncu henüz olup olamayacağı belli bile olmayan gol pozisyonuna doğru ilerlese bile kart cezası gerektirecek (özellikle kırmızı kartı hiç ama hiç kabul edemiyorum) bir engelleme olmamalı. En fazla 2-1 olur. Yine sahada 11 kişi olur ve bir süre sonra skoru
3-1;4-1 vb. yapabiliriz. Bu liste uzar gider. Sözün kısası takımımız bu maçı kazanıp yoluna emin adımlarla devam edecektir İnşallah. Şimdiki 4 Eylül stadyumunda binlerce kez örneği sergilenmiş olan taraftarlık olgusunun devamı olarak, Yeni stadyumda genel spor camiası Yiğido taraftarlığı neymiş yeniden görecektir. Sivasspor taraftarı yiğidodur ve Sivasspor taraftarı bir olan takımdır. Yeniden şampiyonluk sahnesine bir daha inmemek üzere çıkacağımız günler çok uzak değildir inşallah. Yaptık, yapmıştık yine yapacağız, çünkü camiamız her zaman gerçekten çok büyüktür.
Saygılarımla.

BSMM 1964
24.02.2016, 07:11
biz bu maçı kesin alırız hiç şüphem yok önemli olan üstteki takımların durumları önemli, mesut hocaya güvenim tam

özgün58
24.02.2016, 09:48
Antalyayı yenip bekleyeceğiz başka çaremiz yok. Ama takım oyunu oynayarak, yardımlaşarak, arkadaşının açığını kapatarak oynarsak ancak o zaman yenebiliriz. Yiğidolar da stadyum dışından tezahüratlarını yaparlarsa takıma ekstra motive olur. Yeneceğiz inşallah. Daha önümüzde 13 maç var. Oynanmadan hiç bir maç kazanılmaz.:)

rezi
24.02.2016, 10:12
Lig sıralamasında üst tarafa bakmadan içerdeki tüm maçları almalı ve dışarıda oynadığımız maçlardan da ne kadar puan alabilirsek almalıyız.Başka yol yok.Emniyet göz yummalı stad kapıları açılmalı ve tribünler dolmalı.Yeter artık MHK karşımızda,TFF karşımızda,PFDK karşımızda bizim de bunlara karşı bir tutum sergilememiz gerek.

adres58
24.02.2016, 11:01
Rakiplerimiz genelde iç saha maçlarını boş geçmiyorlar.. Onların iç saha müsabakalarında bizde çoğunlukla deplasmanda oluyoruz. İşte bu ters fikstür zamanı mağlubiyet almasak yada galip gelsek aldığımız puan/puanlar ekstraya giriyor. İşte bu ekstrayı yakalamamız lazım. Çok değil 2 ekstra yakalasak artık yukarımızdaki takımlar oldukça tedirgin olacaklar ama bir türlü yakalayamadık o ivmeyi... Olacak ama ne zaman...

ihtiyar yiğido
24.02.2016, 20:02
Hiç kimse endişe etmesin, Sivasspor zor günlerin takımıdır, bu zor günleri de ALLAH'IN izni ile atlatacağız, yeter ki birlik beraberlik içinde olup takımımıza destek olalım.
Takım son maçlardaki mücadeleci oyunu ile asli kimliğine dönüyor,bu nedenle Antalyaspor maçını alacağımızı ve diğer rakiplerimizin alacağı neticeleri bekliyeceğiz. Üstümüzdeki rakipler ile aramızdaki puan farkı kapandıkça bizim oyunculara moral gelecek, rakiplere ise telaş ve endişe hakim olacak, buda bizim işimizi kolaylaştıracak.

adres58
25.02.2016, 13:10
M.Sivasspor'umuz - Antalyaspor maçını Mete Kalkavan yönetecek.
Mete Kalkavan'nın yönettiği 11 karşılaşmada 6 galibiyet, 4 mağlubiyet alırken, 1 kez de berabere kaldık.Hakem Mete Kalkavan ile iç sahada oynadığımız 5 karşılaşmada ise 4 galibiyet alırken, 1 kez berabere kaldık.

EBK0658
25.02.2016, 13:11
;) Bazı taraftarlarımız sanki herşey bitmiş Sivasspor küme düşmüş gibi davranıyor ben bunu kabul edemiyorum evet belki durum pek içaçıcı değil ama ortada Gençlerbirliği örneği varken adamlar nasıl 4 maç üstüste aldıysa bizde alabiliriz bu potansiyel var yeterki taraftar olarak buna inanalım destekleyelim Allahın izniyle bu takım bunu başaracak haydi yiğidola şimdi umutsuzluk değil destek zamanı:)

adres58
25.02.2016, 17:26
BURHAN YOK,ZİYA BELKİ!

Sivasspor'un sağ kanat oyuncusu Burhan Eşer'den kötü haber geldi. Önceki gün antrenmanda sakatlanan Burhan'ın pazar günü oynanacak Antalya maçında yer alamayacağı kesinlik kazanırken,sakat olan ve önceki gün MR'ı çekilen Ziya'nın kesin durumu yarın yapılacak antrenman sonrası netleşecek...

Kaynak Tv58

Nitem58
25.02.2016, 21:11
bu maçı sivassporum alacak hiç şüphem yok

çorluluyiğido
25.02.2016, 21:15
BURHAN YOK,ZİYA BELKİ!

Sivasspor'un sağ kanat oyuncusu Burhan Eşer'den kötü haber geldi. Önceki gün antrenmanda sakatlanan Burhan'ın pazar günü oynanacak Antalya maçında yer alamayacağı kesinlik kazanırken,sakat olan ve önceki gün MR'ı çekilen Ziya'nın kesin durumu yarın yapılacak antrenman sonrası netleşecek...

Kaynak Tv58

ziyanın oynamamsı o kadar önemli değil de burhan işi kötü oldu.emre öztürk konya maçında ziyadan daha iyi oynadı açıkcası.burhan en az 2 hafta yokmuş.büyük ihtimal kanatlarda tanase-beykan oynar hatta hasanı da orada değerlendirebiliriz.gökhan süzenin durumu ne acaba..form tutsa kanatlara iyi alternatif olurdu.

kaplanlı
25.02.2016, 21:40
bu maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmek bile istemiyorum.bu maç çok kritik.kayseri kaybederse puan farkı üçe düşecek.bu durum onların üzerinde ciddi baskı oluşturacak.25 puanlı takımlardan kaybeden olursa aynı durum onlar içinde geçerli olacak.futbolcuların ve teknik heyetin gereken oyunu sahaya yansıtıp bu maçı alacaklarına inanıyorum.

kendalli
26.02.2016, 01:54
Şanlı yiğidolarimiz inşallah bu maçtan yüzünün akıyla galip gelerek çıkacaktır.

Sivasspormysoul
26.02.2016, 13:02
Özür ve selam,

Kıymetli Yiğidolar,

Medicana Sivasspor-Antalyaspor maçına ilişkin görüşlerimi daha önce yazmıştım. Bu mesajdaki amacım yeni bir site üyesi ama eski bir taraftar olarak ilk mesajımda teknik bir nedenle ''Selam'' mesajımı sizlere ulaştıramamış olmamdandır.

Her bir yiğidoya ayrı ayrı selam ve saygılarımı iletiyorum. Aranızda çok mutlu olacağım hususunda en küçük bir şüphem yoktur. Çünkü biz çok büyük bir aileyiz. Yiğido ailesi. İnsan nasıl ki anne ve babasından zerre kadar vazgeçemezse bizlerde Sivassporun sonsuza kadar çocuklarıyız. Oynadığı lig hiç önemli değil. Yiğido olması kafidir.
Saygılarımla.

adres58
26.02.2016, 14:00
Hep taraftar, daima taraftar, vazgeçilmez taraftar...

Biz Rize maçını 10 kişi kalmamıza rağmen futbolcu kardeşlerimizin olağanüstü çabası ve TARAFTAR'ın itici gücü ile aldık. Bu maçta çok az olacak bir taraftar ile oynayacak olmamız bizleri her ne kadar sıkıntıya soksada kart cezalıları kardeşlerimizin gelmesi ve takımın uyum sorununu belli bir periyoda taşıması sebebi ile inşallah alacağız... Almamızda gerekiyor zaten.

migroArmis
27.02.2016, 02:40
Walla ne yalan söyleyeyim bi espri ile başladı devamını getireyim iddacılara yine banko 1 olacak maçtır bu...İnşallah tertemiz bir 3 puan hanemize yazılacaktır...

ihtiyar yiğido
27.02.2016, 05:29
M.Başakşehir'in, Kayserispor'u 1-0 yenmesi, pazar günü oynayacağımız Antalyaspor maçını çok daha önemli hale getirdi, Sivasspor camiası olarak galibiyete odaklanıp herkes üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirmelidir. Taraftar olarak stadyuma her arkadaş yanına bir iki kişi alarak gelmeli, maddi imkanı iyi olan kardeşlerimiz, imkanı olmayan kardeşlerimizin bilet ücretini karşılamalı, passolig kartı olmayanlara kart çıkartmalı ki, cezalı tribünlerin açığını kapatalım. Şayet kayserispor ile puan farkını üçe düşürürsek ümitler dahada artacak, tabiki bu da ileri ki maçlar için oyuncularımızın vites yükseltmesine neden olacak.
Yeni stadyum'da, süper lig maçları ile devam diyorsan takımına sahip çık yiğidom.

Ferhat06
27.02.2016, 11:04
Kayseri sporlu futbolcular ve teknik heyet sıkıntının bilincinde.Dün yenilince sahaya yığıldı kaldılar düşme korkusu sarmış.Mutlaka maçı almalıyız mesafe kapanıyor.

çorluluyiğido
27.02.2016, 12:01
Muhammet demir'siz gaziantep,kweukesiz rize ve düşüşte olan kayseri yukarı taraftan düşebilecek takımlar olarak görüyorum.antalya maçı bizim için hayati bir maç...taraftarlarımız da bunun bilincinde olmalı.bu maçtan alacağımız 3 puan ile aradaki fark 3 puana düşer ve bu da takımı müthiş bir şekilde ateşler.takım 2 maçtır iyi oynuyor.kayseriye göre çok daha iyi bir fikstürümüz var.taraftarın da desteğiyle bu takım düşmeyecek inşallah.

münihli_58
27.02.2016, 18:12
Kayseri, Mersin ve ardindan az önce Eskisehir yenildi hadi Yigidolar bu cok ama cok büyük bir firsat kazanalim su maci!!!

shang
27.02.2016, 18:27
bütün rakiplerimizin yenildiği bir haftada bu maçı kazanamazsak daha ne denir bu fırsat her zaman ele geçmez hayati bir maç !

Sivasspormysoul
27.02.2016, 19:53
bütün rakiplerimizin yenildiği bir haftada bu maçı kazanamazsak daha ne denir bu fırsat her zaman ele geçmez hayati bir maç !

Kıymetli Yiğido,

Hangi rakibimizin yenildiğini tam anlayamadım Kayserispor dışında. Ç.Rizespor mu yenildi, Gençlerbirliği mi yenildi, yoksa Bursaspor mu yenildi. Alttaki iki takım bizim ancak son haftalardaki rakiplerimiz olur. Biz kiminle çekişiyoruz, Eskişehirspor ile mi, Mersin İdmanyurdu ile mi. Yani onları mı yakalayıp geçmemiz gerekiyor? Yoksa üstümüzdekilerle arayı 3 puan daha kapatsak daha iyi olmaz mıydı, Örnek, bugün Bursaspor yenilseydi, birde Bursasporu biz Sivasta yensek arayı altı puan daha kapatmış olmaz mıydık. Neyse Cenabı Allah hakkımızda her zaman hayırlısını verir inşallah. Bazı tespitlerimi naçizane belirtmek isterim.

1) Yiğidonun tek rakibi kendisidir. Tek dostu da kendisidir.
2) Yarın bu sıralarda Antalyaspor yine bugünkü puanında olacaktır.
3) Her şeye rağmen Bursaspor, Çaykur Rizespor, Antalyaspor, Gaziantepspor bizim kümede kalma anlamında rakiplerimiz olmaya devam edeceklerdir. Kuşkusuz Gençlerbirliği de bu gruba dahil edilebilir.
4) Bir yiğido olarak Es-Es camiasını her zaman çok büyük görmüşümdür. Gerçek taraftarı olan bir takımdır. Onları da saygıyla selamlıyorum. Kuşkusuz Bursaspor da çok büyük camiadır. Sonuçta hepsi bizim takımlarımız.
5) Daha önceki yorumumda da belirtiğim gibi bizim sezon sonu puanımız en az 46 olacaktır. Ve bu puanla İnşallah seneye yeniden Süperlig şampiyonluğunda ön sıralarda olacağız. Başardık, başarmıştık, başardığımızı bütün spor camiası kabul etmişti ve yine başaracağız İnşallah.

Saygılarımla.

otceken58
27.02.2016, 20:04
Trabzonspor bile sıkıntı yaşayacağı bir ligdeyiz osmanlispor 2-1 önde şuan itibariyle kimse kendisini garantide hissedemiyecek durumda o nedenle diğer takımların ne yaptığı değil bizim ne yaptığımızın önemli olduğunu düşünüyorum İNSALLAH yarın bizim yüzümüz gülecek pesinden Mersin macinida alırsak güvenimiz tam olarak devam ederiz diyorum.

34yigido34
27.02.2016, 20:31
Bu maç için ne kadar bilet satıldı

otceken58
27.02.2016, 20:49

Su an stad neredeyse dolu görünüyor. Fakat cezalı kombineler var durum net belli olmaz
Maraton b ve c dolu a ve d tribünde az bir boşluk var vip neredeyse tamamen dolu kale arkası ise az yer var gibi duruyor

ayhandemir58
27.02.2016, 21:30
Hadi hayırlısı,güzel futbol yerine 3 puan bizim olsun.1-0 olsun bizim olsun.;)

adres58
27.02.2016, 22:59

Kombine aktaranlar haricinde 200 civarında bilet satışı var. Çok kötü durumdayiz. 1000 kişiyigecmeyecek gibi duruyor...

baliliiiiii
27.02.2016, 23:22
Çok zor bir maç ve kayserisporun kaybettiği bir haftada bu kritik dönemecte egerki yenemiyorsak seneye trt 1 den izleriz artık maçlarimizi...

migroArmis
27.02.2016, 23:45
Kıymetli Yiğido,

Hangi rakibimizin yenildiğini tam anlayamadım Kayserispor dışında. Ç.Rizespor mu yenildi, Gençlerbirliği mi yenildi, yoksa Bursaspor mu yenildi. Alttaki iki takım bizim ancak son haftalardaki rakiplerimiz olur. Biz kiminle çekişiyoruz, Eskişehirspor ile mi, Mersin İdmanyurdu ile mi. Yani onları mı yakalayıp geçmemiz gerekiyor? Yoksa üstümüzdekilerle arayı 3 puan daha kapatsak daha iyi olmaz mıydı, Örnek, bugün Bursaspor yenilseydi, birde Bursasporu biz Sivasta yensek arayı altı puan daha kapatmış olmaz mıydık. Neyse Cenabı Allah hakkımızda her zaman hayırlısını verir inşallah. Bazı tespitlerimi naçizane belirtmek isterim.

1) Yiğidonun tek rakibi kendisidir. Tek dostu da kendisidir.
2) Yarın bu sıralarda Antalyaspor yine bugünkü puanında olacaktır.
3) Her şeye rağmen Bursaspor, Çaykur Rizespor, Antalyaspor, Gaziantepspor bizim kümede kalma anlamında rakiplerimiz olmaya devam edeceklerdir. Kuşkusuz Gençlerbirliği de bu gruba dahil edilebilir.
4) Bir yiğido olarak Es-Es camiasını her zaman çok büyük görmüşümdür. Gerçek taraftarı olan bir takımdır. Onları da saygıyla selamlıyorum. Kuşkusuz Bursaspor da çok büyük camiadır. Sonuçta hepsi bizim takımlarımız.
5) Daha önceki yorumumda da belirtiğim gibi bizim sezon sonu puanımız en az 46 olacaktır. Ve bu puanla İnşallah seneye yeniden Süperlig şampiyonluğunda ön sıralarda olacağız. Başardık, başarmıştık, başardığımızı bütün spor camiası kabul etmişti ve yine başaracağız İnşallah.

Saygılarımla.
Kim kimi yenerse ne olur rakibimiz kimdir bunlar tartışılır...Her fikrede saygım vardır...Sizin fikrinizede saygı duymakla beraber baştan sona katılmıyorum...Eskişehir ve Mersinle aynı puandayız diye o takımları rakip görmeyip üst tarafı yakalamak anlamında yukardaki takımları rakip görmek nasıl bir bakış açısıdır ? Sivassporumuz bunu düşünüyor Eskişehir ve Mersin düşünmüyormu sizce...Öncelikli rakip bunlardır..Herkes aynı hesabın peşinde..Şuna eminim eskişehirde mersinde vah vah yarın Sivas Antalyayı yenerse ......... diye yakınıyorlar nedenide Sivassporu kendilerine rakip gördükleri içindir....Ve sizden en büyük ricam şudur ki o 1. maddeyi lütfen yazmayın ve söylemeyin...''1)Yiğidonun tek rakibi kendisidir. Tek dostu da kendisidir.'' Siz söylediğiniz için değilde bu cümlenin ne içi dolu nede bir anlamı var.....Sivassporun çok seveni çokta dostu var bunu unutmayınız ....selamlar...

omer58
27.02.2016, 23:50
Allah göstermesin olası bir mağlubiyette matematiksel olarak olmasada psikolojik olarak lige havlu atarız .kırmızı görmesek genelde kendi evimizde iyi maçlar çıkarıyoruz kazanacağız inşallah...

onur0634
28.02.2016, 00:06
Süper lig mi..?Ptt 1nci lig mi..??Çok değil çok çok çok önemli bizim açımızdan...

onur0634
28.02.2016, 00:09
Rıza hocalı kasımpaşa sağolsun bizi ligden düşürmek için bütün rakiplerimize yenildi yarın birgünde gelir bizi burda yenip son darbeyide vurur...

Sivasspormysoul
28.02.2016, 00:36
Kim kimi yenerse ne olur rakibimiz kimdir bunlar tartışılır...Her fikrede saygım vardır...Sizin fikrinizede saygı duymakla beraber baştan sona katılmıyorum...Eskişehir ve Mersinle aynı puandayız diye o takımları rakip görmeyip üst tarafı yakalamak anlamında yukardaki takımları rakip görmek nasıl bir bakış açısıdır ? Sivassporumuz bunu düşünüyor Eskişehir ve Mersin düşünmüyormu sizce...Öncelikli rakip bunlardır..Herkes aynı hesabın peşinde..Şuna eminim eskişehirde mersinde vah vah yarın Sivas Antalyayı yenerse ......... diye yakınıyorlar nedenide Sivassporu kendilerine rakip gördükleri içindir....Ve sizden en büyük ricam şudur ki o 1. maddeyi lütfen yazmayın ve söylemeyin...''1)Yiğidonun tek rakibi kendisidir. Tek dostu da kendisidir.'' Siz söylediğiniz için değilde bu cümlenin ne içi dolu nede bir anlamı var.....Sivassporun çok seveni çokta dostu var bunu unutmayınız ....selamlar...

Kıymetli MigroArmis,
Benim yazdıklarımdan asla ve asla Eskişehirspor ve Mersin İdmanyurdu bize rakip olamazlar biz onlardan biraz daha iyiyiz gibi bir anlam çıkarılamaz. Tam tersine her iki takımımızda çok güzide takımlar olup çok büyük camialardır. Kesinlikle süper ligde her zaman görmek isteyeceğim takımlar arasında gelirler. Ben sadece kümede kalma mücadelesi 3-4 takım arasında olursa Sivassporun (doğal olarak benim sonsuza kadar taraftarı olduğum takımın) şansının o ölçüde azalacağına işaret etmek istedim. Dikkat edilerse Eskişehirspor ve Mersin İdamanyurdu ancak son haftalarda bizim rakibimiz olabilirler diye yazdım. Yani o cümlede bu takımlarımızın da o zaman kadar mücadelelerini canla başla sürdürmelerini böylece alttan ve üstten öteki 5-6 takıma baskı yaparak (Bursaspor-Antalyaspor-Rizespor-Gaziantepspor-Gençlerbirliği ve belki de Trabzonspor) puanları eşitlemeye çalışmalarını böylece Sivassporun kümede kalma şansının çok daha artacağına işaret etmek istedim. Varsayalım ki öteki takımlar (Kayserispor hariç öteki üsttekiler) Sivasspordan 8-10 puan uzaklaştılar. Alttaki takımların da yavaş yavaş psikolojik zorluklar altında mücadele azimlerinde eksiklikler olmaya başladı. Taraftarları maçlara ümitsizlik nedeniyle gelmemeye başladı. Bu takımların bizim üstümüzdeki potansiyel aday takımlarla olan maçlarının sonuçları sizce nasıl olacaktır acaba? Sadece Sivasspor ile Kayserispor arasında sürecek yarışın sonucunu kim kestirebilir? Örneğin bizim Kayseride Kayserispor ile oynacağımız maçın sonucu ne olabilir? Daha birçok soru işareti barındıran olasılıklar bulunuyor? Özetlersem:
1) Kesinlikle süperligdeki (kuşkusuz öteki liglerdeki her takım da öyledir) her takım son çözümlemede ülkemizin takımları olarak son derece kıymetli ve saygıdeğerdir. Bunu belirtmek zaten sporseverliğinde en temel
koşuludur.
2) Sivassporun süperligde sonsuza kadar var olması en temel arzumlarımdan birisidir.
3) Sonuçta üç takımımız süperliğe veda etmek zorundadır. Takdir yüce Allahındır.
4) Sizin Sivassporumuzu sevdiğinizi zaten çok iyi bilmekteyim. Ben de soyut anlamda Bursasporu çok sever, sayarım. Vahit, Çeki, Rasim Kara, Sedat 3 ve daha niceleri. Ama sonuçta Süperligde kim kalsın aşamasında Somut olarak Sivasspor derim hiç kuşkusuz. Bu zaten taraftarlığın doğası gereğidir. Adı üstünde taraftarlık. Yani ben tarafım.
5) Sivassporun dostu takım olarak dostu demek istedim. Bireyler tek tek elbette sempati duyabilirler. Onlara içtenlikle teşekkür ederim. Dost demek her koşul atında var olmasını istemek anlamına gelir,sizin de takdir edeceğiniz gibi. Örneğin, Bursaspor kendisi kümeye düşüp Sivassporu Süperligde bırakmak ister mi?
6) Yine de spor kardeşlik ve dostluktur diye bitirmek isterim.
Selam ve saygılarımla.

migroArmis
28.02.2016, 00:57
Kıymetli MigroArmis,
Benim yazdıklarımdan asla ve asla Eskişehirspor ve Mersin İdmanyurdu bize rakip olamazlar biz onlardan biraz daha iyiyiz gibi bir anlam çıkarılamaz. Tam tersine her iki takımımızda çok güzide takımlar olup çok büyük camialardır. Kesinlikle süper ligde her zaman görmek isteyeceğim takımlar arasında gelirler. Ben sadece kümede kalma mücadelesi 3-4 takım arasında olursa Sivassporun (doğal olarak benim sonsuza kadar taraftarı olduğum takımın) şansının o ölçüde azalacağına işaret etmek istedim. Dikkat edilerse Eskişehirspor ve Mersin İdamanyurdu ancak son haftalarda bizim rakibimiz olabilirler diye yazdım. Yani o cümlede bu takımlarımızın da o zaman kadar mücadelelerini canla başla sürdürmelerini böylece alttan ve üstten öteki 5-6 takıma baskı yaparak (Bursaspor-Antalyaspor-Rizespor-Gaziantepspor-Gençlerbirliği ve belki de Trabzonspor) puanları eşitlemeye çalışmalarını böylece Sivassporun kümede kalma şansının çok daha artacağına işaret etmek istedim. Varsayalım ki öteki takımlar (Kayserispor hariç öteki üsttekiler) Sivasspordan 8-10 puan uzaklaştılar. Alttaki takımların da yavaş yavaş psikolojik zorluklar altında mücadele azimlerinde eksiklikler olmaya başladı. Taraftarları maçlara ümitsizlik nedeniyle gelmemeye başladı. Bu takımların bizim üstümüzdeki potansiyel aday takımlarla olan maçlarının sonuçları sizce nasıl olacaktır acaba? Sadece Sivasspor ile Kayserispor arasında sürecek yarışın sonucunu kim kestirebilir? Örneğin bizim Kayseride Kayserispor ile oynacağımız maçın sonucu ne olabilir? Daha birçok soru işareti barındıran olasılıklar bulunuyor? Özetlersem:
1) Kesinlikle süperligdeki (kuşkusuz öteki liglerdeki her takım da öyledir) her takım son çözümlemede ülkemizin takımları olarak son derece kıymetli ve saygıdeğerdir. Bunu belirtmek zaten sporseverliğinde en temel
koşuludur.
2) Sivassporun süperligde sonsuza kadar var olması en temel arzumlarımdan birisidir.
3) Sonuçta üç takımımız süperliğe veda etmek zorundadır. Takdir yüce Allahındır.
4) Sizin Sivassporumuzu sevdiğinizi zaten çok iyi bilmekteyim. Ben de soyut anlamda Bursasporu çok sever, sayarım. Vahit, Çeki, Rasim Kara, Sedat 3 ve daha niceleri. Ama sonuçta Süperligde kim kalsın aşamasında Somut olarak Sivasspor derim hiç kuşkusuz. Bu zaten taraftarlığın doğası gereğidir. Adı üstünde taraftarlık. Yani ben tarafım.
5) Sivassporun dostu takım olarak dostu demek istedim. Bireyler tek tek elbette sempati duyabilirler. Onlara içtenlikle teşekkür ederim. Dost demek her koşul atında var olmasını istemek anlamına gelir,sizin de takdir edeceğiniz gibi. Örneğin, Bursaspor kendisi kümeye düşüp Sivassporu Süperligde bırakmak ister mi?
6) Yine de spor kardeşlik ve dostluktur diye bitirmek isterim.
Selam ve saygılarımla.
Vahit hocamla hala halı sahada birlikte top oynuyoruz 70 i devirdi benden sağlam maşallah (Sivaslıdır kendisi) Dost konusunda göğsümü gere gere söylemek isterim son 3-5 yılda sanal klavyeler sizi yanıltmasın Bursada Teksasta Sivasspor bayrağı açılıp sonuna dek destek verilmiştir her daim veriliyorda (dostluğun varlığı anlamında)Yani bu bireyselde öteye kulup taraftar anlamındada vardır..Uzun lafın kısası Sivasspor olarak ona buna değil üstüne basarak söylüyorum özellikle iç sahadaki tüm maçları alıp üsttekilerin puan kaybetmelerini mutlu bir şekilde izleyeceğiz...Ve eminimki ALLAH ımda yardım edecek her zaman olduğu gibi Sivassporum düşmeyecektir İnşallah...Selametle...

Sivasspormysoul
28.02.2016, 01:47
Vahit hocamla hala halı sahada birlikte top oynuyoruz 70 i devirdi benden sağlam maşallah (Sivaslıdır kendisi) Dost konusunda göğsümü gere gere söylemek isterim son 3-5 yılda sanal klavyeler sizi yanıltmasın Bursada Teksasta Sivasspor bayrağı açılıp sonuna dek destek verilmiştir her daim veriliyorda (dostluğun varlığı anlamında)Yani bu bireyselde öteye kulup taraftar anlamındada vardır..Uzun lafın kısası Sivasspor olarak ona buna değil üstüne basarak söylüyorum özellikle iç sahadaki tüm maçları alıp üsttekilerin puan kaybetmelerini mutlu bir şekilde izleyeceğiz...Ve eminimki ALLAH ımda yardım edecek her zaman olduğu gibi Sivassporum düşmeyecektir İnşallah...Selametle...

Kıymetli Yiğido migroArmis,

Birbirimizi anladığımı düşünüyorum. Elbette Sivassporu çok sevenler vardır. İnsan zaten sevmek için donatılmıştır Cenabı Allah tarafından. Önceki yorumlara dikkat ederseniz Sivassporumuzun BJK-Trabzonspor-M.Başakşehir ve FB maçları dışında 8x3=24 ve bu dört maçtan da en az 5 puan alarak 24+5+ (17)=46 puan alacağımıza ve seneye yeniden süperligde şampiyonluk sahnesine çıkacağımıza olan sarsılmaz inancımı (kuşkusuz Yüce Allahın izniyle) belirtmiştim. Ancak üstteki takımları da puan kaybına ve küme düşme endişesine sevk ederek birbirleriyle olan maçlarının Sivassporun aleyhine sonuçlanmamasını önemli ölçüde garanti altına almayı arzuladım. Eğer FB de şampiyonluk yarışında ek puanlar kaybetmeyi sürdürürse (Antalya, Bursa maçlarında olduğu gibi) o zaman ligin dengesi iyice bozulabilir. Bu durum bence Sivassporun aleyhine olur gibime geliyor. Yani FB bizim üstteki takımlarla olan maçlarına yeteri kadar konsantre olamayabilir. Daha sonraki haftalarda son beş hafta gibi mesela BJK da arayı güvenli şekilde açtığını düşünürse konsantrasyonu kaybedebilir. Kendi sahasında potansiyel aday takımlara puan kaybedebilir. O kadar çok ihtimal var ki.
Ancak ben Sivassporumuzun çok güçlü olduğuna içtenlikle inanıyorum. Maç tahminim Medicana Sivasspor 4-Antalyaspor:0 . Haydi Eto bir penaltı kazandırsın son dakikalarda. 4-1. Vahit hocama selam ve saygılarımla.

Selam ve saygılarımla.

34MUAMMER58
28.02.2016, 05:51
Önce şu gerçeği bi söyliyelimde konu yanlış anlaşılmasın,sivassporun rakipleri Eskişehir ve mersin değildir,üstteki puan durumu 27-28 puanlı takımların hepsidir , bu takımlar alttaki 3 takımın doğal rakibidir,enyakın rakip olarakda kayserispor 3 takımın hedefinde olacaktır,benim şahsi düşüncem,alttaki mersin ve eskişehirin matematiksel olmasada ,gerek oynadığı futbol kalitesiyle ,gerekse pskolojik olarak çok düşük performan s gösterdikleri ve umutlarını ve şanslarını oldukça azalttıklarına inanıyorum,alttan kurtarırsa sadece sivasspor kurtarır diyorum,bugün belki rizeyle aramızda 11 puan fark olabilir,ancak 3 puanlı sistemde bu fark öyle çabuk kapanabilirki ,şöyle söyliyim,sivasspor ,Antalya mersini ,ts yi yensin, ki bu gücü fazlasıyla var,ben rizenin bursada yenileceğini,bjk ninde rizeyi yeneceğini akhisarın yenilmeyeceğini varsayıyorum,aradaki fark 3 ye inmiş olur,kalan haftalar ne getirir ne götürür bilinmez,bi tarafta rakiplerine direnemeyen , iyi futbol ortaya koyamayan ,tesadüfler eseri şans eseri maç kazanan rize,antep,kayseri,mersin,eski şehr,bi tarafta ts ye karşı lig tarihinin rekorlarını kırıp yenilen ,eskişehiri farklı yeneceken ,konyayı yenecekken 1 2 densizin yaptığı hatalarla yenilen SİVASSPOR ,bu takım düşerse bana göre tamamen futbolun cilvesine ,şanssızlığına kurban gider ,geriye dönüp şu olsaydı ,bu yapılsaydı demeninde artık vakti değil,sadece Eskişehir ve konya maçlarına çok ama çoook üzüldüm:mad:,ANTALYA maçı kümede kalmak için son şanslarımızdan biri,Bitarafta evinde çok iyi maçlar çıkarıp yenilen yada ,berabere kalan sivasspor ,bitarafta evinde kral olup kazanan ,deplasmanlarda yokları oynayan Antalyaspor ,antalyayı herdaim sivasda yendik yine yeneceğiz inşallah,şu bilinmelidirki,üstteki takımlarla aradaki farkı kapatmak için no stop 3 4 maçı üst üste kazanmak lazım,alttaki takımlardan bunu yapacak kapasitedeki tek takımda sivasspordur, vede bunu yapacaktır,sivassporun kurtuluşunun reçetesi,önümüzdeki 4 maçın enaz 3 nü kazanmaktır kalan haftalarda 4 galibiyeti çok rahat alır bu takım,hele şu antalyayı kazasız belasız atlatalım bi.

yıldız58im
28.02.2016, 08:33
sivasspor must win I think we can achive this. dont wory be happy see you

schahin
28.02.2016, 08:45
Я уверен что сивасспор сегодня %100 победит

aliyilmaz58
28.02.2016, 09:11
haydi sultan şehrin güzel insanları bu maça gidelim futbolu sevelim sevmeyelim bu maça gidelim sivasımıza çok getirisi olan görsel bir sektör inşaallah bugün kazanırız bu maç 12 puanlık bir maç istanbuldan selamlar şans bizimle olsun

DeSalvo58
28.02.2016, 09:26
Dün itibariyle Kayseri'den maça geldim. Dualarımızla, tezahüratlarımızla inşallah 4 Eylül'de olacağız. 9 puanlık maç. Allahın izniyle galibiyet alacağız...

baliliiiiii
28.02.2016, 11:52
Çok zor bir maç ve kayserisporun kaybettiği bir haftada bu kritik dönemecte egerki yenemiyorsak seneye trt 1 den izleriz artık maçlarimizi...

Nasil bir psikolojiyle yattiysam Rüyamda bu maçı gördüm ve 1-1 berabere kalıyorduk yıkıldım uyandığımda (ruya degil bence ) kabus olduğunu anlayinca çok sevindim ya havlu atacaz yada hava atacaz Allah yardımcımız olsun yigidolar...

yıldız58im
28.02.2016, 12:15
mesut hoca havayı yakaladı sehir kenetlenmis sezon sonuna 12 mac var hic bir sey henuz kaybedilmemis biz sanki son mac gibi olmak olmamak seklinde sahaya cikarsak kaybedebiliriz biraz rahatlamamiz lazim normal sartlarda yeneriz aşırı motivasyon tek rakibimiz

cengo64
28.02.2016, 13:59
İyi gidiyoruz da ,şu ikinci yarıda oyuna alabileceğimiz birhızlı oyuncumuz olsa ne güzel olurdu şimdi.Ah yönetim,vah yönetim

Erenozdenn
28.02.2016, 14:07
Hussain Tanase ve David Hasan değişikliği lazım bence. Aatıfı kanata alıp Husseini onun yerine joymak daha iyi olacak gibi.

cengo64
28.02.2016, 15:19
Ben Sivasporda yönetici olsaydım bırakın statda durmayı utançtan şehirde durmazdım.Zaten Başkan pek şehirde durmuyor .

Utanın ya böyle hayati maça kurtarıcı diye H.Kabze ile İ.Akını sokuyoruz. İ.Akın kıçını kaldıramıyor ki futbol oynasın. Başkanın mapus arkadaşlığı kontenjanından her maç oynaması mı lazım kardeşim bu adamın. Görmüyorlar mı oyunu bozuyor.

İlk yarı iyi idi halbu ki.Texeria ona gelen hangi kafa topuna vuramamıştı da gole bu kadar ihtiyacımız olan maçta çıktı oyundan.Şaşkın bakkal oyunu oynanıyordu sanki.

Boya yı Mehdi yi Yiğiti özellikle tebrik ediyorum .Diğerleri de ellerinden geleni yaptı. Onlara söylenecek tek kelime yok. İyi bir orta saha ,1 hızlı forvet di istediğimiz hiç olmazsa ara transferde.Hadi en babayiğidinden 2 milyon dolar verseler 4 milyon dolar vereceklerdi.Onlar masraf oluyor diye futbolcu gönderdi.Ne yaptılar paraları bilmiyoruz ama yaptıkları kııtytırık transferleri de güya aralarında para toplayıp yapmışlar.Sene başından beri adeta şehirle dalga geçtiler.

Gecen seneden gelen en az 50 trilyon gelirle ne yaptınız,şu medicanadan kaç kuruş aldınız Sivasıın adı için dedik.Çıt yok.Paralarla dogru dürüst transfer yapmayı bırakın biraz futbol oynayan herkesi masraf oluyor diye sattınız.Salaklık mıydı,becerisizlik miydi,cimrilik miydi bilmiyoruz artık.Ama kendileri bazı körlüklerimiz oldu diye açıkladı bu rezilliği .Kör yönetim istemez artık kimse.Dalga gecer gibi gelin yönetimi alın dediler herkese.Tamam hemen gidin.Kör olduğunuzu kendiniz ilan ettikten sonra zaten durmanız hata.Bundan sonra durduğunuz her zaman daha fazla hakaret duyarsınız o kadar.Aldığınız yerde bırakacaksınız takımı.Halbuki sene başında bıraksalardı belki efsane bile sayılabilirlerdi.

Göz göre göre bir şehiri bu kadar üzmeye hakkınız yoktu.Yazık

dibba58
28.02.2016, 16:29
Biz bu eldeki kadroyla maç kazanamayız.Biraz top oynayan takım karşısında tutunmamız mümkün olmuyor. Çok iyi oynamak ne puan ne de para getiriyor.
Top çizgiyi geçecek. Bunu yapacak kapasitede futbolcumuz var mı yok.
Eeeee öyleyse neyin derdindeyiz.Bunu baş görmüyor mu? Bu yanlış transfer politikasının 3 yıldır sürdürmek neyin kafası.Mesut Bakkal sihirbaz mı? Adama ne malzeme verdik te ne isteyeceğiz. Farz edelim ki ligde kaldık.Seneye değişen ne olacak .Yine transferde nellıları toplayıp, saç baş yolacağız.İnsan hatalarından ders almalı. Biz 3 yıldır bu dersi alamadık.

sedohan58
28.02.2016, 17:30
Bu kadar gol kaçırmak da hayra alamet değil bize ne teknik direktör ne futbolcu lazım değil artık şu saatten sonra nefesi kuvvetli bir imam lazım rakip kaledeki büyüyü bozacak.. Saygılarımla

kagansenbas
28.02.2016, 17:37
Evet ya bi kan akıtın veya mevlüd okutun basiretimiz bağlanmış resmen

vexol58
29.02.2016, 08:46
Yani olmayınca olmuyor.Aatıf şu topu kaleye bir kere adam gibi vursan galibiyet alırdık..Tek rakip Gayseri.Tek çıkış onları:confused: evlerinde yenmek.Tabi o zamana kadar farkın açılmaması gerek.