SivasSpor.Com
20.02.2016, 23:19
http://resimzade.com/Show.html?i=46675&token=68232
Spor Toto Süper Lig'de dün Torku Konyaspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Medicana Sivasspor, ligin 23. haftasında sahasında karşılaşacağı Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.
Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesi kısa süreli toplantı yapan teknik direktör Mesut Bakkal, futbolcularından Torku Konyaspor karşılaşmasını unutmalarını istedi.
Koşuyla başlayan, açma ve germe hareketleriyle devam eden idmanda futbolcular, antrenmanı iki grup halinde sürdürdü. Torku Konyaspor karşılaşmasında forma giyen futbolcular yenileme antrenmanı yaparken, diğer grup ise yarı sahada pas çalışmasıyla idmanı tamamladı.
Sakatlıkları bulunan Erkan Kaş, Djakaridja Kone ve Torku Konyaspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Ziya Erdal çalışmada yer almadı.
ihtiyar yiğido
20.02.2016, 23:40
Evet T.Konyaspor maçını unutmalıyız ama, o maçta yapılan hataları unutmayıp, Antalyaspor maçında aynı hataları tekrarlamayalım.
Antalyaspor maçında cezalı oyuncumuzda yok, bu nedenle çok daha etkili bir oyun ortaya koyacağımızı düşünüyorum.
Tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için kendi sahamızdaki maçları kesin kazanmalıyız ve ALLAH'ın izni ile de kazanacağımıza da inanıyorum
DoomsDay58
21.02.2016, 01:11
Konya maçını unutmayıp hatalarından ders çıkarsınlar, başımıza ne geldiyse bu unutkanlıktan geldi.
34MUAMMER58
21.02.2016, 07:58
YAW bu erkan kaş nezaman oynadıda sakatlandı anlamadım?konenin sakatlığının durumu nedir ?çıkıpta 1 ALLAH ın kulu açıklama yapmıyor ,kulüp kulüplükten çıktı sanki aşiret takımı oldu,transfer olur kimse çıkıp şunu aldık bunu aldık demez,imil imil spor gazetelerini takip ederiz kimi aldık diye,bu oyuncuların durumunuda kimden öğreneceğiz bilmiyorum,sanki uluslararası gizli bir belge açıklanacak haa ,çıkar dersinki bunlar sezonu bitirdi ,yada 3 hafta yoklar zormu bu ?Antalyaspor rizeye karşı iyi oynadı ,daniloyu beğendim,lazereviçde iyioyuncu,bizde sefilleri oynayan yekta döktürdü adeta,serkan kurtuluşda sol tarafta çok diri mücadele etti,buna bizim maçta etoonunda olacak olmasını hesaba katarsak ,seyircimizinde olmamasını hesaba katarsak sivassporun işi gerçekten zor ,umarım futbolcular kenetlenirde bu maçı kazanırlar ,kazansakda bişey değişmez laflarına katılmıyorum,kazandığımız taktirde çok şeyler değişir çokkk
58gürün58
21.02.2016, 09:16
yeneriz Allahın izniyle. fakat rize maçı gibi olmaz. antalyanın feneri ve rizeyi yenmesine bakmayın belli topçuları var onları kestinmi iş tamam. mesut hocaya güveniyoruz.
fatihcan58
21.02.2016, 12:23
Tahminime göre Sezonun en kolay maçı olacağı;
1-) Antalyaspor Etonun kişisel becerileriyle puanları topladı.
2-) Kadro kalitesi olarak bizden kötüler.
3-) İki takımın ortak noktası ısıran bir rakip değiller. Golü yediklerinde tepki vermiyorlar.
4-) Son maçlara bakıldığında galibiyet isteyen bir Sivasspor olacaktır. Rize, Konya maçlarında galibiyeti isteyen, hücumda ısıran bir sivasspor olursa galibiyet tahminimizden farklı galibiyetle gelecektir.
5-) Artık hücum organizasyonun da vermiş olduğumuz başarıyı defansta da vermemiz lazım.
Kadro
Kalede ; Korcan
Defans = Sol Emre Öztürk;
Stoperler ; Jone boye, Oumari
Sağ Kanat ; Cicinho
Ön Libero ; Yiğit, Mehdi
Orta Saha = sol kanat tanase sağ kanat, burhan eşer, ortada aatif
Forvet ; Texeria
Atif denen **** oynamasinda kim oynarsa oynasin bu macta.
Yeter artik Sabır Taşı olsa çatladırdı.
burhann58
21.02.2016, 12:32
atıfın kulagı cekilmezse ben her maca korkarak bakarım pas verse cogu macı alırdık konyadan 3 puanla dönerdik
sedohan58
21.02.2016, 17:34
Atif denen **** oynamasinda kim oynarsa oynasin bu macta.
Yeter artik Sabır Taşı olsa çatladırdı.
Aatıf à hepimiz kızıyoruz ama lütfen küfür etmeyelim Yakışmıyor her türlü eleştiriyi yapalım lakin zinkafsız lütfen. Temennim hepmizin ortak temennisi olan maçı kazanmaktır inşaallah kazanıp çıkışa geçeriz. Saygılarımla
Şu sakat bu sakat...
İyide baba bilader sakat olduklarını biliyoruz. Bize Konenin aşil tendonu sakat 3-5 hafta, Ziyanın kas ezilmesi var 1-2 hafta (mesela) diyecek bir allahın kulu yokmu. Bu kadar bilgiyi bari esirgemesin resmi merciler.
Örneğin bizim Mesut Hocalı sistemde Kone ve Yiğitin çok önemli derecede vazifeleri olacak. Ama biz gariban taraftarların hiçbir şeyden bilgisi yok.
Haa birileri!!!!! tınlamıyor olabilir!!!! Nedeceğniz sakatları olanlara bakın diyebilir. O da onların profesyonellik anlayışı der geçerim...
Ama zamanı gelince eleştiriyede kulaklarınızı tıkamayacaksınız... Doğruyu bulacağız çünkü (herşeye rağmen)
Biz hocamiza güveniyoruz herhalde o da aatifin yaptigi hatalari biran önce son vermeli artik gol kralligi felan gecti kendimizi kurtarma zamani bunu aatife acikca söylemeli eger yine bildigini yaparsa günah bizden gitti deyip kenara almali sezon basindan beri kac macda hep bunlari yapiyor bu sezon bugünden itibaren o yaptiklarini bir kenara koymali bunu kendisine acik acik deklara edercesine anlatilmali .
bulutbey27
21.02.2016, 23:41
Kontra bir durum olmaz ise biz bu maçı alırız