Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
28.02.2016, 13:44
http://resimzade.com/Show.html?i=46699&token=87616

Spor Toto Süper Lig 23. hafta maçında Antalyaspor ile berabere kaldığımız maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

yıldız58im
28.02.2016, 13:54
kaçan balık büyük olur. Şimdi çok stresli olacağız daha 11 maç var kaybedilmiş birşey yok

psychology58
28.02.2016, 13:56
Rakip antrenöre sorsan kimi çıkarayım desen sana texeira'yı çıkar derdi. Hocam bu hamlenle maçı bizden aldın Antalya'ya verdin. Tebrik ederim, olan yine biz taraftara oldu.

tavatir
28.02.2016, 13:57
Siz de maçın sonunu az çok tahmin ettinizki 10 dakika erken açtınız konuyu. Galiba Zara ve Sivas Belediye de berabere kaldılar. Artık bugün konuşacak birşey kalmadı. Olmazsa olmuyor. Umut sıfırlanmaz ama çok büyük oranda azaldı şansımız. Gelecek seneye yönelik büyük program yapılmalı. Unutmayalımki bu seneki durum sene başında yapılan hataların sonucu oldu.

serserilerin_prensi
28.02.2016, 14:05
Aslında istedigimizi yaptık maçın geneline bakarsak top bizdeydi ama ileride gerek şans gerek beceriksizlik gölü bulamadık 1 0 dan iyidir...dusmezz;)

benozgurr
28.02.2016, 14:08
Forvet eksikliğini herkes görmüştü ama yönetim görmemişti işte sonuç

babapiton
28.02.2016, 14:09
Yanlış hamleler bize oyunu kaybettirdi.İlk çıkması gereken Beykan son çıktı.

İ.Akın yerine inanın 10 kişi oynasak daha iyi.Hangi akla hizmet oyuna alınır aklım almıyor.

Tüm takım mücadele etti özellikle Boye,Yiğit,Aatif ve ilk çıkarılan(!) Texeira

Dediğim gibi bu maç dahil Önümüzdeki 2 maçtan minimum 7 puan şart.

2 puan hakkımızı burda kullandık Deplasmanda Mersini yenip,Kasımpaşayı evimizde yenmemiz lazım başka çare yok.

KaanK
28.02.2016, 14:14
Ne yaptığı belli olmayan beykanın yerine texeirayı çıkartmak zaten en büyük yanlıştı. Takım atak yapamıyor sürekli kanatta kısır pas döngüsünden başka birşey yok. Baskılı oynadık ancak kaleye gidilemedikten sınra bir işe yaramıyor

Aatıf maç sonu tribünden kendini bilmez bir kaç kişiyle tartıştı armayı gösterip bitti şeklinde hareketler yaptı. Bizim taraftardan cidden bir numara olmaz bu vatandaşlar nasılsa protokolden maç izleyip anlamsız anlamsız davranışlarla zor durumdaki takımı iyice zora sokuyorlar. Aatıfın iyi niyetle mücadelesindrn kimsenin şüphesi yok belki hataları var ancak aatıfın geçmişi takım için önemi belli. Bu kendini bilmezler tespit edilip biletlerine acilen bloke konulmalı

Fark kayseri ile 5 puanda umut yok mu tabiki var ancak iyice azalmaya başladı. Şu dakikadan sonra taraftar olarak destekten başka çare yok. Takım acilen doğru düzgün atağa çıkmayı öğretmeleri lazım. Hakkımızda hayırlısı olsun

yerliturkuaz
28.02.2016, 14:15
Maç sonu olan görüntü aslında tüm sezonun özeti. Eğer sen bu takımdan kendini üstün görürsen kendini birşey sanarsan takımını da kendini de böyle bertaraf edersin sayın Aatıf. İş bitmiştir kimse bu takımı küme düşmektem kurtaramaz!...

mühendisburak58
28.02.2016, 14:16
Bu takımdan hiç bir şey olmaz haftaya cicinho ve aatif da yok mersin de yener bizi

sıracalı
28.02.2016, 14:18
Kimse kusura bakmasin ne okan ne mesut hoca moca degil...sivasspor taraftarindan herhangibiri bugunki macta takimin basinda olsa texerirayi 90 dk oyunda tutardi..iakini 18/e. bile almazdi...ilk oyuncu degisikligini beykani cikarip yapardi..
Amaaa bize gelen hoca musvetteleri o kadar sacma sapan isler yapiyorlarki elimizdeki maclar gidiyor...
Yahu olacak işmi,en buyuk kozumuz ,pres yapan,son vuruslari iyi olan ,istekli texeirayi oyundan cikarmak..illede alacaksan hasan kabzeyi,cikar beykani al hasani kanada..hayret vallahi billahi yav..
Beykanin.kacirdigi atifin kacirdigi pozisyinlari texeirayi leblebi gibi atardi..

Bunlarda hoca olacak ,yaziklar olsun size

Besyo_cu
28.02.2016, 14:21
Eğer bir sakatlığı yoksa texeira'yı çıkartmak büyük hata ve büyük ahmaklık...

Beykan'ın yerine Hasan Kabze girse çift forvet bu AntalyaSpor'u farklı yenerdik. Beğenmediğimiz Batuhan ve Eneramo oynasa bu maç farklı biterdi !!!

İbrahim AKIN'ı oyuna alan Mesut BAKKAL'a da kızmadan yapamıyorum bu adam halı sahada oynayamaz !!! Sivasspor serbest bıraktığı an 1 takım bunu almaz ve futbolu bırakır. Böyle bitik bir oyuncudan ne medet umdunda oyuna aldın Hoca.

Yapılan yanlış ve vasat transferler her maç tokat gibi çarpıyor yüzümüze... Sezonun en önemli maçlarından birisini daha kaybettik. Benim artık hiç umudum yok... Yazık oldu bize...

yiğido58sinan
28.02.2016, 14:22
Hersey bitti artik sivamaya baslayacaz. Yani i.akin gibi tanase gibi bu isin uzmanlarina buyuk is dusuyor. Seneye ptt de de ayni basariyi sergilemek icin sozlesmeleri uzatilip hakan ozmert de mutlaka yeniden kadroya dahil edilmeli !!!!!

cengo64
28.02.2016, 14:22
Ben Sivasporda yönetici olsaydım bırakın statda durmayı utançtan şehirde durmazdım.Zaten Başkan pek şehirde durmuyor .

Utanın ya böyle hayati maça kurtarıcı diye H.Kabze ile İ.Akını sokuyoruz.İ.Akın kıçını kaldıramıyor ki futbol oynasın.Başkanın mapus arkadaşlığı kontenjanından her maç oynaması mı lazım kardeşim bu adamın.Görmüyorlar mı oyunu bozuyor.

İlk yarı iyi idi halbu ki.Texeria ona gelen hangi kafa topuna vuramamıştı da gole bu kadar ihtiyacımız olan maçta çıktı oyundan.Şaşkın bakkal oyunu oynanıyordu sanki.

Boya yı Mehdi yi Yiğiti özellikle tebrik ediyorum .Diğerleri de ellerinden geleni yaptıOnlara söylenecek tek kelime yok.

İyi bir orta saha ,1 hızlı forvet di istediğimiz hiç olmazsa ara transferde. Hadi en babayiğidinden 2 milyon dolar verseler 4 milyon dolar vereceklerdi.Onlar masraf oluyor diye futbolcu gönderdi. Ne yaptılar paraları bilmiyoruz ama yaptıkları kııtytırık transferleri de güya aralarında para toplayıp yapmışlar.

Sene başından beri adeta şehirle dalga geçtiler.Gecen seneden gelen en az 50 trilyon gelirle ne yaptınız, şu Medicana'dan kaç kuruş aldınız? Sivasıın adı için dedik. Çıt yok.

Paralarla dogru dürüst transfer yapmayı bırakın biraz futbol oynayan herkesi masraf oluyor diye sattınız.Salaklık mıydı,becerisizlik miydi,cimrilik miydi bilmiyoruz artık.Ama kendileri bazı körlüklerimiz oldu diye açıkladı bu rezilliği .Kör yönetim istemez artık kimse.Dalga gecer gibi gelin yönetimi alın dediler herkese.Tamam hemen gidin.Kör olduğunuzu kendiniz ilan ettikten sonra zaten durmanız hata.Bundan sonra durduğunuz her zaman daha fazla hakaret duyarsınız o kadar.Aldığınız yerde bırakacaksınız takımı.Halbuki sene başında bıraksalardı belki efsane bile sayılabilirlerdi.

Göz göre göre bir şehiri bu kadar üzmeye hakkınız yoktu.Yazık

Erenozdenn
28.02.2016, 14:25
Olmayınca olmuyor gördük ki. Tamam daha 11 maç var, ve evet sonuna kadar mücadele edilecek ama, inanın artık şansımız %30 bile yok neredeyse. Takım maç kazanmayı unutmuş. Gol atamıyoruz bir türlü. Belki de ligde en çok kalmamızı isteyenlerin başında gelen Aatıfın da maç sonu taraftarla tartışması ve artık ben yokum şeklinde hareket yapması, bizi nelerin beklediğinin açık göstergesi.

İbrahim Akın olayı da tam bir komedi bu arada. Bu Adam neden bu takımda ve neden oyuna alınır bir türlü anlayamıyorum. Bizim göremeyip, gelen hocaların gördüğü bir özelliği var sanırım. Allah Canımı al der gibi duruyor sahada. Bırak futbolu, adam hayatından vazgeçmiş bence.

Son sözüm yönetime. Bu takımı bu hale getiren tek sebep sizsiniz. Vizyonsuzluğunuz ve korkaklığınız yüzünden koca şehrin kaderiyle oynadınız. Kulüp bakkal yönetir gibi yönetiliyor diyordu insanlar ama, bence siz o kadar da becerikli değilsiniz. Paraya kıyıp düzgün Ada'm almazsan, puan alamaz ve elinde ki adamların parasını da ödeyemezsin ve düşerken borçlu düşersin. Bunu düşünemeyen adamların kulüp yönetmeleri gerçekten çok yazık

kagansenbas
28.02.2016, 14:26
maçın kırılma anı texeira nın oyundan çıkarılması oldu forvetsiz oynadık... hocanın yanlış hamleleri maçı verdi. Ayrıca aatıf ve omari maçın yıldızlarıydı. aatıf a bu hafta kızanlar biraz ezbere yorum yapıyorlar...

kadirakin58
28.02.2016, 14:27
Bana oyle geliyor ki, bazi hocalar (sekil A'da goruldugu gibileri) kahraman olmak icin anlamsiz isler yapabiliyorlar. Bakin iyi oynayan oyuncuyu cikarttim ama kazandik, cunku ben buyuk hocayim, siradan biri gibi izlemiyorum maci dedirtmeye calisiyorlar. Bunun disinda bu anlamsiz oyuncu degisikliklerinin aciklamasi yok. Ee hoca kahramanliga kalktin de ne oldu, al iste sana sonucu..

etlidöktürek
28.02.2016, 14:34
Mesut bakkal texeria yi niye çıkardı hala düşünüyorum..taraftar olarak bi tezahürat yapip takımı hareketlendirmeyi başaramadık malesef..maça gelen taraftar kemik taaftar grubu değildi havanın güzel olmasıyla maça gelen taraftar di,ayaklarına sağlık yinede gelmişler sivasspor için..bu maç cezalı taraftarlarımız olmasa anahtar baskısıyla alırdık maçı..ben il dışından geldim kahroldum ah ve mesut hoca ah maçın sorumlusu sensin hocam hiç sorumlu aramayak ((

adres58
28.02.2016, 14:34
ıbrahim akın gibi bir futbol ordinaryusu almamıza rağmen macı alamadık. Texeria gibi gereksiz bir oyuncuyu çıkarttığı için sayın bakkala ne kadar teşekkür etsek azdır. Yiğit John Boye ve Mehdiyi bu güzel oyunlarından dolayı esefle kınıyorum. Tekrar ibrahim Akına bu rezilliginden dolayı kucak dolusu şeylerimi yolluyorum. Başkanın ajitasyonuna selam, düşmeye devam..

Bak postacı geliyorrrr....

34MUAMMER58
28.02.2016, 14:35
Değerlendirecek ne var bilmiyorum artık,tek kale maç oynadık,saymadım ancak, enaz 7 tane %100 gollük pozisyonumuz var,kaleci setcusun yere yatmadan,kameralara 2 defa gözüktüğü,etonun 100 metre koşmadığı ,rakibin 10 kişi defans oynadığı,beykanın,ziyanın,tana senin,i.akının ,hasan kabzenin bitik oynadığı,atıfın tüm iyi niyetine rağmen çok beceriksiz ve bencil oynadığı maç oldu ,hoca eliyle maçı rakibe veriyordu azdaha,ben bu maçı kaybettik gözüyle görüyorum,texsera nın oyundan çıkmasını ,eğer sakatlık yoksa çok büyük hata olarak görüyorum,cicinyonun 2 hafta olmayacak olması,burhanın olmaması sivasspor açısından çok kötü oldu,antalyasporada 1 çift sözüm olacak,bu takımla ayda ,marsda uzayda 100 maç yapsak 80 tanesini sivasspor kazanır,aslında türk futbolunun geldiği noktanın göstergesidir,10 kişi defans yaparak ne yapmaya çalıştılar anlamadım,biz bu takım ligde kalsın diye samsunla düşman olduk,adamlar 6 yıldır sürünüyor sanki şampiyon olacakmış gibi oynamalarını anlamadım,yönetimede söyleyeceklerimi sezon sonunda söyleyeceğim, şuan hepsindende nefret ediyorum, bu milleti kanser ettiler be:mad:,trübüne gelen taraftarlarada teşekkür ederim .

58megayigido
28.02.2016, 14:42
korkarım ki bu gidişle küme düşeceğiz ümitler bir bir gidiyor
o değil yeni stadımızda ptt liginde oynamak çok koyar
yönetim alkışlıyoruzzz

fark58
28.02.2016, 14:46
Olmayınca olmuyor olmuyor olmuyor...
Değişiklikler çok kötüydü. David'in yerine Hasan'ın girmesi yanlıştı, İbrahim Akın'ı takımdan def edin gitsin...

samettt
28.02.2016, 14:46
Yıllardır süper ligteyiz, bir futbolcuyu şımartmamayı öğrenemedik. Seni Aatıf yapan Sivasspor'dur. Ama Sivasspor'u Sivasspor yapan sen değilsin. Hiçbiriniz değilsiniz. Bu takımı bu hale siz getiriniz hiç kimse değil. Bu yüzden afra tafra yapmaya hakkınız yok. Kimse babasının hayrına oynamıyor. Trilyonlarca lira alıp da asgari ücretle çalışan çoluğunun çocuğunun rıskından artırıp maça gelen taraftara laf söylemek haddinize değil!

kkemal58
28.02.2016, 14:47
Ibrahim akın oyuna niye alınır, tek forvetimiz texiera oyundan neden alınır. Yahu başka forvet yok nasıl bir taktik anlayışıdır anlamak mümkün değil. Artık ibrahim akın bitmiş futbolu bile bırakması lazım bu adamın. Biz ondan medet bekliyoruz. Yazık oldu. Herşey bizim lehimize gelişmisti bu hafta. Atıf bal yapmayan arı gibi, beykan yeteneksiz. Galiba düşmeye kendimizi alıştırsak iyi olacak artık.

Accaip058
28.02.2016, 14:48
Yazık gerçekten yazık.Mersine bakıyosun top oynamadan kaybediyor,Eskişehire bakıyosun top oynamadan kaybediyor.Sen ise sayısız gol pozisyonuna giriyosun.Üstelik bu oynadığın takım bile senin üstünde.Futbolun adaletsizliği bu.Halen bi inancım var.Kayseri haftaya gençlerle yapıp fenere gidiyor.Biz ise mersine gidip kasımpaşayla evimizde yapıyoruz.Yeterki inanalım.Maç sonunda atıfa küfredenleri kınıyorum.Sivas bu diil.

kulaksizç
28.02.2016, 14:53
gelen gideni aratır doğruymuş her gelen hoca posası çıkmış i akına h.kabzeye sarılıyo atıf efendi kendini bir halt sanıyoo takımı buhale getirenlerin başında o gerideki 4 maça bakın beceriksizkim bunlardan madee en büyük kabahatte yönetiminn aldıkları adamlara bakın bu yönetimin futboldan alnlamadığıı beliii

dibba58
28.02.2016, 15:11
Söylenecek ne kaldı ki.Ümitlerimiz her geçen gün tükeniyor.Işık görmek istiyoruz.Yok yok.Başkanın yapmadığı ,yapamadığın transfer yüzünden dibe vurduk.Santrafor eksiği kabak gibi belli oluyor.Kanatlar aksıyor.orta saha aksıyor.defans dökülüyor.Mesut Bakkal sihirli sopasıyla yoktan santraformu çıkaracak.Eldeki malzeme bu.Bu malzeme bu haliyle bir alt ligde olsa orada bile tutunamaz düşer.Şu futbolcumuzda iyi diyebileceğimiz kim var.Dengeler emekli yaşlı takımından kovulmuş kadro dışı kalmış futbolcuların bir araya getirilmesi ile bozuldu.Ucuz etin yahnisi olmuyormuş.Mesut Bakkal Şapkadan tavşan çıkartacak ama tavşan yok.

güneşyurdu
28.02.2016, 15:13
değerlendirilecek tek şey şans yok,şans yok olmadı olmuyor....düşüyoruz şu talihe bak kırmızı yine gördük...sivas kaderine boyun egecek gibi 11 maç kaldı.

ah!!! beykan ah!!!! o topa öyle vurulur...üç defa vur...!vur...! vur!!!!!!!! dedik sen cıp cılız vuddun :(..o topun tren garına kadar yolu var...

tanese ve hüssian fizik gücü yok rakibi ısramadılar..tanasse uygun pozisyonda topu düzletme çabasına girdi,önü kapatılınca buranın çin ligi olmadığını anlamıştır..

benim anlamadığım küme düşen takıma karşı neden 10 kişi defansif oyandılar...bence çok korkmuş antalya teknik ekibi yenemeyiz diye 1 puana oynadılar...

iyi oynayan takım düşmeyecek diye bir şey yok düştük çünkü kader çarkı bu yönde dönüyor.11 maçta 22 puan alamayız...bu iş bitti...

kaderimizde sanırımı düşmek var...yönetimi tebrik ederim...

texerai nın çıkarılması dahiceydi bravo...beykan 3 pozisyon harcamış bu ligin oyuncusu değilim diye sırtıyor nerede oynamaya çalışıp rakibe baskı yapan adamı çıkarıyorlar

ilk yarı antlaya orta saha top yapamadı...çünkü texeria orta saha kadar geliyordu...2 yarı antalya top tutmaya başladı.

sivasın şanssızlığı kötü kadere doğru sürüklüyor:
-kaçan goller
-10 kişi defans yapıyor
-kırmızısız maç yok
-burhan sakat
-cicinyo yok
haftaya 2 kalecide sakalanır bana öyle geliyor

Elbeyliliyiz
28.02.2016, 15:16
Beykan nın kaçırdığı pozisyonlar saç baş yoldurdu ibrahim Akın ya çok yavaş kondisyon sıfır, Yiğit incedemir çok yavaşdı hucüm organizasyonları vasattı. Atıf süperdi onun, Ada'm pası veriyor şut çeken yok, kaleci uzun toplarda hep rakibe kazandırdı. Bu futbolla Süperligde tutunmak çok zor, Millet Torje Alban Meha ETO alırken biz Batuhan'a İbrahim akın a Eneramo ya Güvendik. Güvendiğimiz Dağlara Karlar yağdı, Yapacak birşey yok Taraftar çıkıp oynayacak hali yok.

DoomsDay58
28.02.2016, 15:16
Olumsuz konuşma diyen futbol dahileri neredeler? Kalan 11 maçın 11'ini de kazanırız dimi beyler?

karamik
28.02.2016, 15:17
2 tane son vurusu iyi olan oyuncusu olsa ilk 5'e oynayacak takım şuan küme düşmeyle burun buruna degansif anlamda takım çok sağlam eğer Boye ve yiğit aynı anda oynarsa bizi yenecek takım yok ama bizim de kaleye topu sokacak adamımız yok bugünki maçta hiç kimseyi suçlamıyorum Antakya'yı köpeğe çevirdik herşeyi yaptık ama girmedi düşmekten değil tekrar çıkarmamaktan korkuyorum bu takımı dağıtmadan ve yönetimi de dağıtmadan düşersek bir yıl sonra geri çıkarız bu arada Antalyaspor'u Zaman'ında ligte tutmakla ne kadar büyük hata ettiğimizi bir kere daha anladım yazık oldu Samsunspor'a umarım bizi affederler

rezi
28.02.2016, 15:23
Maçtan geldik bir yanda adana demir Alanya maçını seyrediyorum.Yazmak içimden gelmiyor ama dayanamıyorum.Burak Çalık diye bir oyuncu var elli tane İbrahim Akın eder.Bu İbrahim Akın'da biraz karakter olsa,kişilik olsa ''ben gideyim,benden size fayda yok,Belediyespor'a veya Zaraspora daha faydalı olurum''der ve gider.28 tane futbolcundan sadece bir Burhan sağ kanat oyuncusu öyle mi?
Başkanım tekrar söylüyorum sizin iyi niyetinizi yanınızdakıler suistimal ediyorlar.Yıllardır söylüyoruz profesyonel bir scaut ekibi olmalı.Aman boşverin nasılsa yazdıklarımızı iplemiyorsunuz ne haliniz varsa görün.Dostum var demeyin küme düşünce yanınızda olanlara bakın.

karamik
28.02.2016, 15:27
aatifa kızan taraftarı kınıyorum napsın adam daha

triper58
28.02.2016, 15:36
Başkanın badisi İbrahim Akın oynayınca hem kötü oynuyor hem yanındakilere zarar veriyor.Ama bir ismi varya gelen her hocada bir numara var zannediyor.Sonuç fiyasko oluyor.Texieara sakat değilse bu maçta çıkmaz kardeşim bana göre Atıftan bile daha değerli çünkü adam gol atabiliyor.Kadroda bu adam dışında değil kaleciye karşı boş kaleye bile gol atacak adam yok.Üstüne en çok mücadele eden adam.Oyuncu değişiklikleri dışında Mesut Hoca yine de takımı iyi hazırlamış.Mersin maçı bence bu maçtan daha zor olacak.İyi oynayıp kazanamıyoruz kötü oynayıp kazanmalıyız.

Abdullah DuMaN
28.02.2016, 15:38
Oyun güzel skor kötü bize bu saatten sonra güzel oyun değil 3 puan lazım kötü oynayalım ama galip gelelim artık
bu hafta tüm rakipler kaybetmişken 3 puan bizim için bulunmaz bir nimetti Aatıf maç sonu bir gerginlik yaşadı bu maçta iyidi ama geçen haftalardan dolayı taraftar halen kızgın olsa gerek tepki göstermiş maçın en kötüsü bana göre Beykan çok müsait pozisyonlarda atamadı Mesut hoca yanlış hamleler yaptı bence ligin en çok orta kesen takımıyız ve Texeira bu takımın hava hakimiyeti en çok olan futbolcu oyundan alınması son derece yanlış Hasan Kabze iyi oynadı ama İbrahim Akın boş yere alındı geç kalınmış bir Beykan değişikliğide bize puan kaybettirdi
Maçın en iyisi Oumari ve Cicinho eğer Cicinho son dakika o hareketi yapmasa belki sahadan puansız ayrılmıştık

calipso
28.02.2016, 15:50
Oyuncular ellerinden geleni yaptılar.. gol atamazsan 3 puan gelmez.. herşey ortada.. zamanında önlem alıp transferleri yapmayan yönetim sayesinde yavaş yavaş PTT ye gidiyoruz.. oyuncuların kapasitesi belli bu kadar işte.. daha fazlası yok..birde iB.. Ak.. dene iti hala takımda tutuyorlarya ona hayret ediyorum.. (sanırım mapus kardeşliği deniyor buna) adamın şeyinde değil takım düşüyormuş vs. vs.

midfielder7
28.02.2016, 15:54
maalesef biz küme düşmemeye oynuyoruz ama konya,akhisar,osmanlı gibi takımlar üst sıralara oynuyor bu takımlardan hiçbir farkımız yok hatta daha iyi olan yönlerimizde var ama sezon başı transfer hataları yanlış hoca seçimleri bu hale getirdi bizi şimdi çırpınıyoruz ama olmuyor şansta yok yanımızda kaçmayacak goller kaçıyor bekleyip göreceğiz yapacak bir şey yok

50sekiz
28.02.2016, 15:58
maci degerlendirmek icimden gelmiyor cünkü polyanacilik yapmayi beceremem.
o yüzden bir kac hafta susma hakkimi kullanmak istiyorum.

omer58
28.02.2016, 16:08
ibrahim akına ısrarla kulüpte tutan mantalite yüzünden maalesef eriyoruz yazık çok yazık

H58A
28.02.2016, 16:13
Mşallah her hafta bir kırmızı kart görülüyor.Anlaşılan Sivas'ın küme düşmesini isteyen sanırım sadece Sivas sporlu futbolcular başaracaklarda zaten çünkü herşey ellerinde,futbolcular sayesinde süper lige elveda
Hiç bir yöneticide sormazmı bu her hafta bir futbolcu kırmızı kart görüyor bunda bir gariplik yokmu
Çok yazık

ertan_58
28.02.2016, 16:13
Son iki hafta önümüzdeki 2 maçı alırsak o rüzgar bizi farklı yerlerle getirir bülent uygun zamanında şampiyonluk mucadelesi sırasında sporcu psikolog 'ları görev almıştı diye hatırlıyorum aslında su an en çok mental olarak takımı toparlamak lazım şimdide yapilamazmi böyle bir uygulama

berduh
28.02.2016, 16:16
Rakip antrenöre sorsan kimi çıkarayım desen sana texeira'yı çıkar derdi. Hocam bu hamlenle maçı bizden aldın Antalya'ya verdin. Tebrik ederim, olan yine biz taraftara oldu.

Süper bir maç özeti olmuş

sedohan58
28.02.2016, 16:22
Sivassporà gelen teknik heyetin nasıl oluyorsa bir anda beyin fonksiyonları duruyor eğer texeria sakatlanmadı yada ters bir hareket yapmadıysa hangi akla hizmet çıkardın hocam; maçı değerlendirecek olursak şunu anladım ki bizim takıma kadrolu bir imam lazım nefesi kuvvetlisinden rakip kaleye ne hikmetse top girmiyor yada bize karşı oynayan kaleciler panter kesiliyor. Saygılarımla

otceken58
28.02.2016, 16:24
Her ne kadar bireysel oynasana aatıf ve beraberinde Cicinho Boye mehdi canla başla oynuyor ama gol kralı olan aatıf pozisyonu hazırlayacak ceza sahasına getirecek atacak kimse yok bunu her maçta görüyoruz Konya maçında yaptığı hepimizi kızdırdı şimdi en kötü adam oldu!!! İbrahim akin cok iyi değilmi hasan kabze de tenase de yapmayın arkadaslar ibrahim akına neden kızmıyorsunuz veya diğerlerine neden bu kadar tepki vermiyorsunuz cevabınıda söyleyim o zaman MEYVA VEREN AGAÇ TAŞLANIYOR çünkü ibrahimden hasandan tenaseden beykandan bisey beklemiyorsunuz çünkü kapasiteleri o kadar biliyorsunuz. Şimdi de aatıfı küstürün olsun bitsin bu iş saygılar...

otceken58
28.02.2016, 16:27
Mşallah her hafta bir kırmızı kart görülüyor.Anlaşılan Sivas'ın küme düşmesini isteyen sanırım sadece Sivas sporlu futbolcular başaracaklarda zaten çünkü herşey ellerinde,futbolcular sayesinde süper lige elveda
Hiç bir yöneticide sormazmı bu her hafta bir futbolcu kırmızı kart görüyor bunda bir gariplik yokmu
Çok yazık

Sayın yigido öncelikle selamlar ancak Cicinho o hareketi yapmasa idi suan 1-0 yenilmiş te olabilirdik.

fatihcan58
28.02.2016, 16:32
Maçın Özeti;

1-) Sivas ın Sivaslının Sivasspor a vermiş olduğu değer bugün stadda olmayarak belli oldu.

2-) Yönetimin yanlış transfer politikası takımın kaderini belirledi.

3-) Benim anlamadığım şu Sivas spor sayesinde iş yapmayan esnaf iş yaptı para kazandı. Tek bir yıldızlı oteli olan Sivas'a oteller yapılır oldu. El insaf be bilader bari bugün maç saati dükkanını kapatta git stada takımını destekle evine ekmek götür.

4-) hatırlıyorum 2.ligde 3 ligde bile küme düşmemeye oynadığımız Zaman'larda bile stad full dolardı. Bugün stad bom boş.

5-) Bugün oyuncuların çoşkusu hırsı mücadelesi herşeyi mükemmeldi. Galibiyet için herşeyi denediler. Ama gol atamadılar. Bazen taraftar golü attırır. O golü attıracak taraftar varmıydı diye sorarlar adama atıf I eleştirenlere yerden yere vuranlara sözümdür.

6-) Bügun kaybeden Sivasspor olmadı Sivas çok kaybetti.

7-) Bu çocukların hırsını, azmini , mücadelesini Sivaslı hakediyor mu maalesef haketmiyor. Ne zaman ki o stad dolar taraftar var gücüyle destekler o Zaman derim Sivas'ta birşeyler değişmiş.

MOS-BY-58
28.02.2016, 16:49
Artik istatistiklerden nefretettirdi bu takim bizi. Hatice'nin bir ose yaramadigini, önemli olanin netice oldugunu tekrar gördük. Olumlu bakmak istersek, atamadik ama yemedik de.

A.Turan Korkmaz
28.02.2016, 16:59
-'Cezalıydım' bu hafta. Maça giremedim. Benim bugün en çok merak ettiğim soru ise şu? Diğer 'Yiğidolar' neredeydi bugün? Hadi 6000 kişi banlandı anladık. Geri kalan 4000'i gören var mıydı? Sivas Belediyespor maçında da değillerdi. Çünkü, ben oradaydım. 150 kişi ya var ya da yoktu, onların çoğu da protokoldeydiler zaten.
Eee, nere gitti bunlar?
-İkinci merak ettiğimse bazı 'dublör'lerle ilgili olacak. Malum dublörler sinemada esasoğlanların yerine tehlikeli sahneleri oynarlar. Bazı 'dublörler' Sivasspor'un sahadaki en iyi oyuncusuna kafayı takmışlar. Ben onları figüran diye bile oynatmam ama bu seyirciler Atıf'ı küstürüp Sivassporun fişini erkenden çekmeye yeltenmişler. Esasoğlan abileri olan küfürbaz kesim zaten geçen hafta bizi cezalı bırakarak rollerini oynamışlardı. Bu çömezler de bu hafta futbolcumuza küfrederek Sivassporumuzu bitirmeye uğraşmışlar.
Bu tiplere stada ne olur gelmeyin diyorum. Yokluğunuz varlığınızdan faydalıdır.
Ben Sivas Belediyespor maçına gittim. Elimden geldiğince oraya destek verdim. Kazansak playoffda iddialı olacaktık , 1-1 bitti ama son ana kadar mücadele ettik. Beraberliğe rağmen takımımızı alkışlarla gönderdik.
Maç bitince arabamla Sivasspora yakın olayım diye 4 eylül stadına geldim, maraton otoparkının önünde durdum. Bir polis, bir güvenlik, bir seyyar satıcı, bir de ben. Arabamın radyosunu da hafif açtım. Staddan gelen sesler artı radyo . Maçın son 10 dakkasını orada bekledim.
Orada da kimse yoktu.
Gene cevap bulamadım. Bugün Sivassporlular neredeydi?

shang
28.02.2016, 17:22
Cezadan dolayı giremedigim 3.maç oldu maçın golsüz bitmesine hala inanamıyorum neler kaçtı neler Antalyanin pozisyonu dahi yok kaçan balık büyük olur bu ligde yiyecek ekmeği mız içeçek suyumuz kalmamış gibi görünüyor herkesin yenildiği hafta bir daha olmayabilir umutlar bir bir tükeniyor yiğit ve omar i kutluyorum çok mücadele ettiler keşke ibrahim akin gitmesey di 10 kişi oynasaydik bütün melekeleri ni yitirmiş gibi

shang
28.02.2016, 17:24
Cicinhoda Burhan olmayınca çok düşüş oluyor gördüğü kartta yapacak bir şey yoktu 1 puanı kurtardı 500 bini kurtardı diyebiliriz

58DraG KinG58
28.02.2016, 17:28
Bu sivasın hali ne olacak ya :(

Mehmet ATEŞ
28.02.2016, 17:50
tek eksiğimiz gol

cengo64
28.02.2016, 18:19
tek eksiğimiz gol

Tek eksiğimiz akıılı bir yönetimdi ama artık çok geç.

Mehmet ATEŞ
28.02.2016, 18:40
Tek eksiğimiz akıılı bir yönetimdi ama artık çok geç.
yönetiminde hataları var tabiki eneramo transferi yanlış barralesi aldık ama sakatlandı şansızlık sezon başında texeria gibi bir forvet daha alınmayışı büyük hata bu yönetimde olmasa yıllarca süren süper lig özlemimizi de gerçekleştiremeyebilirdik! 3 lig 2 grupta mücadele ederken acaba süper lide mücadele edebilirmiyiz diye kurduğum hayalleride unutmuyorum onun için yönetimide asla eleştirme hakkımı kendimde bulmuyorum inşallah düşmeyiz düşersekte çıkarız

Turan 59
28.02.2016, 19:19
İbrahim AKIN oynuyorsa,bu takıma yorum yazılmaz.

subasi29
28.02.2016, 19:20
bizim yedek kulübesini görünce yorumdan çok başka Birşey diyesim geliyor

Del Piero
28.02.2016, 19:22
İbrahim akindan daha iyi oyuncular halı sahalarda surunurken bunu süper ligde oynatan zihniyete yazıklar olsun

yıldız58im
28.02.2016, 19:27
aslında futbolun adaletsizligi deyip gecmek lazım ama rakibiin forvetine bakınca bu transfer bizde olsa geçen sezonki kadroyu hic bozmasak neler yapardık bence. bu işi yabancılar iyi biliyor aslında bilinen birsey takımı bozmanın ne kadar zararlı olduğu ama maalesef neden aynı hatalar yapılıyor? gereksiz teknik heyet değisikliği bence abdullah avcı iyi bir teknik adam değil ama orda istikrar ve bahsettiğim seyler dikkate alınıyor bulent uygunun ilk 2 yılı biz de böyle idik

yigido yakup
28.02.2016, 19:41
Mac icin o pozisyonlari atamayinca olmayinca olmuyor diyecekken i Akin sahada gormenin verdigi uzuntu ve yikimla ilk defa bir oyuncuya hocaya karsi bu kadar agrasif ve saygisiz oldum.

i Akin la mucadele verilmez takimda o kadar lusumsuz memur zihniyetli adam gönderilirken bu adam nasil kaldi hadii kaldi kalmayada nasil kadroya alindi?

Artik ya savasanlar ile mucade edecez yada i Akin gibi vurdumduymaz maclari takip edecez.

otceken58
28.02.2016, 19:51
Teknik direktörün öncelikli yapması gereken i.akin diye bir oyuncu yok diyecek Beykan Hasan kabze kesinlikle son dakikalarda oynatılacaksa oynatılacak ve takım hiç bir şey YAPMADAN BOŞ KALEYE GOL ATACAK HAFTA BOYUNCA HEMDE. TAKİM OLARAK FUTBOLUN EN GÜZEL VE ATAK HALİNİ OYNUYORUZ AMA O KOCA KALEYİ BİR TURLU BULAMİYORUZ BUGÜN DİKKATİMİ ÇEKEN OLAY MACİ SEYREDENLER İYİ GÖRMÜŞTÜR 6 pasın içinde bile kaleye sut cekmiyoruz pas verecek Adam arıyoruz ve ilginçtir hep kurtarıcı olarak i.akin sahnede Sergen de Okan da Mesut'ta bu Ada'mda ne buldu veya sözleşmelerine i. Akın mutlaka oynayacak diye bir madde mi koydular merak ediyorum !!!

ihtiyar yiğido
28.02.2016, 19:53
''Meyve veren ağaç taşlanır'' ata sözü bu maçta haklılığını bir kez daha gösterdi, çünkü sahanın en çok koşan, en çok çalışan oyuncusu Aatıf, adeta taşlanırcasına tepki gösterildi. Tepki Aatıf'a mı gösterilmeliydi yoksa adam gibi bir golcü transfer etmeyerek takımın bu hallere düşmesine neden olan yönetimemi? Konyaspor maçında da, Antalyaspor maçında da topla oynama oranları %65-70 bizde ama gol atacak oyuncu yok.

58Sivaslilar
28.02.2016, 19:56
Takim üzerine düseni fazlasiyla yapti fakat sansta biraz yanimizda olmadi sivassporun oyunundan mücadelesinden herkes memnun fakat bir türlü gölü atamadik yazik

bulutbey27
28.02.2016, 19:57
Ben artık iyi futbola bir puan değil kötü futbolla üç puan istiyorum

onur0634
28.02.2016, 19:58
Hocanın yaptığı hamleleri eleştiriyorsunuzda texeira ilk yarı ne yapmış tanaseyi çıkarsan yerine kimi alacan beykan ve ibrahim akını başka hoca bırak 11 oynatmayı 18 kişilik kadroya bile almazda çaresizlik işte denize düşen yılana sarılırmış eğer gerçekten sorumlu arıyorsanız şeref tribününe bakın ordalar kendileri...

avare
28.02.2016, 20:01
sag acik yok sol acik yok forvet zaten yok isimiz cok zor anlasilan

58Sivaslilar
28.02.2016, 20:02
Kmseyi suclamaya gerek yok takim elinden geleninin en iyisini yapti belki taktik hatalari tartisilir ???? Ezilmeden cok güzel bir oyun oldu golde olmayinca olmuyor insallah böyle devam:confused:

onur0634
28.02.2016, 20:02
Ben bugün takımı eleştiremem başta umari ve john boye ve yiğit olmak üzere yüreğini koydu herkes sahaya sadece takım oyununa uymayan pozisyonları cömertçe harcayan beykanı ve ikinci yarı oyuna dahil olup takımı 10 kişi oynatan ibrahım akını bu oyuncuların dışında tutuyorum...

58Sivaslilar
28.02.2016, 20:08
Bu satten sonra oyunculari tartismaga gerek yok elimizdeki mazemeden yani oyunculardan en verimli bir takim cikarmak oda bu takimdan dahada iyisi olmaz savasci mücadeleci fazla hata yapmadan bir takim olduk fakat biraz gecmi evet gec????? cünkü takimin taraftarin üzerindeki stres baski artiyor Isallah iyi olur cikmadik canda umut vardir sonuna kadar mücadele:confused:

onur0634
28.02.2016, 20:08
Bugün oynanan maçların sonucu itibariyle puan durumuna baktığımız zaman kayseri sivas eskişehir mersin i.yurdu bu takımlardan 3 tanesi %100 küme düşmüştür artk yukarıyı yakalama şansları neredeyse hiç yok o yüzden takımların kendi aralarında oynayacakları maçlar neticesinde durum şekillenecektir...

Ferhat06
28.02.2016, 20:10
Bugün bizim maçdan sonra Gençler'in maçını seyrettim.Akhisar takımına hayran oldum 82 dünya kupasında ZİCO ve Sokratesli Brezilya takımı gibi sahaya yayılışları paslaşmaları.Aynı Akhisar da o zamanki Brazilya gibi rakibi ciddiye almadı ve ilk yarıda bir sürü pozisyonu harcadı 2.yarıda işini bitirdiler.
Sahi bu 11 tane kaliteli topçuyu nasıl bir araya getirdiler?
Biz bu diyardan gider olduk kalanlara selam olsun.

onur0634
28.02.2016, 20:10
Eğer ikinci yarıya okan buruk yerine mesut bakkalla başlasaydık şimdi bu durumda olmazdık...Bunun sorumlusu isimlerini bile telafuz etmek istemediğim başkan ve yönetimidir...

34MUAMMER58
28.02.2016, 20:18
Bu takım defansif oynayan hiçbir takımı yenemez ,nitekimde yenemiyoruz,çünkü etkili kanat oyuncularımız,defansı oldukça tedirgin edecek forvetimiz yok,texsera elinden geleni yaptı,atıf elinden geleni yapıyor,bugünki maçta tüm iyiniyetine rağmen cicinyo,mehdi,yiğit,j.boye,oma ri de elinden geleni yaptı,atıf diğer maçlara oranla bencilliğini azaltmış,omaride iyi adapte olmuş beğendim ben ,bugün çok iyi oynadı,bugün önemli mevkide oynamasına rağmen tanese ve beykan ,oyuna sonrada giren hasan ve İbrahim,husain çok etkisiz kaldılar,3 hafta da 8 puan resmen avucumuzun içinden uçtu,yönetim ve başkan hatalarını kabul ediyor zaten şimdi hesaplaşmann kimseye hayırı olmaz,zor dönemde takımın başına geçen mesut hoca takımı toplamış 3 maçtada kazanmayı hakkedecek kadar oynadık,hepimizin istediği bir kaliteli forvet ve sol açıktı ,bunun olmamasının alınmamasının ceremesini çekiyoruz,yönetim destek istiyor,mesut hoca destek istiyor,oyuncularımız destek istiyor,bu saatten sonra hiçbir eleştirinin,tepkinin,küfürün ,bedduanın kimseye faydası olmaz ,onedenlee bu davaya inananlar stadyumu doldursunlar maç bitene kadar takımı desteklesinler,ona BUNA küfrederek ,takıma maddi ceza aldıracak ,sahasını kapattıracak,oyuncuların,hocan ın şevkini kıracak,futbolcuların moralini bozacak kişiler lütven sezon bitimine kadar sivassporun çevresinden ve sivasspor sitelerinden uzak dursunlar,burdada düştük ,bittik buiş buraya kadar diyenlerde bizahmet sezon sonuna kadar olumsuz negatif enerjilerini yaymasınlar ,bunu özellikle rica ediyorum,ben bu takımın herşeye rağmen ligde kalacağına yürekten inanıyorum,yeterki umutsuzluğa kapılıp boşvermiyelim ,08-5-2016 tarihini iyice ezberleyin, bu yazımıda not edin ,RİZESPOR= 34,KAYSERİSPOR=33 SİVASSPOR=35 PUAN olacak son 2 haftadaki sonuçlar kaderimizi belirleyecektir,kayseriyi yenersekki ben inanıyorum yeneceğimize kesinlikle ligde kalacağımızı umut ediyorum.

atabey58
28.02.2016, 20:26
yönetim takımı düşürmek için elinden geleni yaptı ve düşüyoruz bundan sonra evet daha düşük maliyetli yani halı sahada oynayan birinide transfer edebilirsiniz
çünkü artık düştük

pover58
28.02.2016, 20:28
bir yigit biraz ziya biraz omari azda tauli bunlar harici boş boş gezdiler sahada hasan kabze toptan korkuyor topun ayagına gelmesini bekliyor gelincede hemen atıp kurtuluyor sorumluluk almak yok zorlamak yok mücadele yok beş para etmez atıfa gelince kıçını yırtıyor ama işe yaramıyor çünkü çok bencilleşti çok top ezdi çok çalıştı ama boş işe yaramıyor futbol akıl oyunu akıl olmayınca hep ben yaparım derseniz işte sonuç bu hüsran şımarık beykan neden oynuyor anlamak mümkün degil i akın desen ölmüş aglıyanı yok teksera yetersiz cicinho eski cicinho degil sapur supur oynuyor söylemekten sıkılıyorum ama bu takımla ancak buraya kadar hepsi yeteneksiz beceriksiz hepsi desinlere oynuyor sanki silahla oynatıyoruz bunların topunu kovup seneye adamgibi ptt ligi için bir takım kurup tekrar çıkmanın yollarını arıyacagız bu saatten sonra kimseyi tutacak gücümüz yok kimseyide yenecek halimiz yok geçmiş ola.

ihtiyar yiğido
28.02.2016, 22:22
Mesut hoca Takımı'n başına geldi geleli takım iyi oynuyor, rakibe karşı topla oynama oranlarına ve rakip kalede girdiğimiz pozisyon zenginliğine göre üstünüz ama kazanamıyoruz, bu şanssızlık hep böyle devam etmez, bu şans Birgün bizden yana dönecek, bu takım bir patlama yapacak ama INŞALLAH geç olmaz.

ihtiyar yiğido
28.02.2016, 22:55
Bugün bizim maçdan sonra Gençler'in maçını seyrettim.Akhisar takımına hayran oldum 82 dünya kupasında ZİCO ve Sokratesli Brezilya takımı gibi sahaya yayılışları paslaşmaları.Aynı Akhisar da o zamanki Brazilya gibi rakibi ciddiye almadı ve ilk yarıda bir sürü pozisyonu harcadı 2.yarıda işini bitirdiler.
Sahi bu 11 tane kaliteli topçuyu nasıl bir araya getirdiler?
Biz bu diyardan gider olduk kalanlara selam olsun.

Sevgili Yiğido kardeşim, ben seni hiç bu kadar umutsuz görmemiştim.
"Biz bu diyardan gider olduk kalanlara selam olsun". Diye bizi PTT 1. Lige mi gönderiyorsun? 😀 Çıkmamış canda Ümit var derler, iyi oynuyoruz, çok gol pozisyonlarına giriyoruz ama gol atamıyoruz, bu şans Birgün bize dönecek, INŞALLAH geç olmaz.

eyuphulagu
28.02.2016, 22:58
Bugün maçtaydım;maçı Vip B tribününden izledim..İlk yarı 3-4 tane pozisyonumuz vardı;2 tanesi oldukça netti...İlk yarı rakip bir korner atışı hariç neredeyse kalemize hiç gelemedi...,İlk yarıda Atıf ın attığı net şut ile kalecinin kurtarışı maçın belki de en güzel 2 hareketiydi...Benim için en büyük hayal kırıklığı Tenase idi,Tenase geçen yılki Tenase den çok farklı gözüküyor..Vip B den bu oyuncuyu çok iyi izleme fırsatım oldu..Malesef kilosu fazla ve çok ağır gözüküyor...Ben açıkcası Burhan ı bugün çok aradım....İlk yarı golcümüz Teixera yı fazla topla buluşturamadık..Buna rağmen Texeria 2 tane fizikli stopere karşı çok iyi mücade etti...Çok koştu,defansı ileri çıkarmadı..Ben 2. yarıya hoca gol atmak için riske girip forveti ikiler diye düşünürken o riske girmeyip Hasan Kabze yi Texeria nın yerine oyuna aldı...Halbuki Beykan veya Tanase den birini çıkarıp rakip defansı daha da zorlayabilirdi...Korktuğumuz başıma geldi sivasspor santrafor eksikliğinden goü de atamadı...Gerçi başka pozisyonlara da girdik ama maçta çift santrafor olsaydı belki golü daha rahat bulacaktık...Ben Hussain in yetersiz olduğunu söyleyen yiğidolara katılmıyorum..gs maçında çok iyi oynayan bir Hussain nasıl yetersiz olur...Hussain mi yetersiz yoksa onu onu oynatmayıp son 10 dak.larda oyuna alanlar mı?Bence Şampiyonlar Liginde Hussain i bütün maçlarda oynatan Molde nin Hocası derhal Takımından kovulmalı..Çünkü onun yerine İ.Akın ı oyuna alanlar bu işi ondan daha iyi biliyorlar...Dikkatimi çeken ilk yarı Teieria varken ona fazla top gelmezken,2. yarı çok sayıda sağdan soldan orta geldi..Halbuki Texieria sahada olsa bu ortalardan en az 1 tanesini gol yapmıydı yapmaz mıydı...Mesut Hoca risk almayı fazla sevmiyor ama risk almadan da zaferler kazanılmıyor....Bakalım sivasspor Mesut Hoca nın kazanmasam da kaybetmeyim prensibiyle ne zamana kadar devam edecek...Umarım Mesut Hoca haklı çıkar sivasspor ligde kalır..Bizde Mesut Hoca yı kahraman ilan ederiz......Gerçek olan bir şey var oda sivassporun işinin çok zor olduğu...Çok fazla yorum yapmak içimden hiç gelmiyor....Sivassporun iyi futboldan daha çok bence şansa da ihtiyacı var...Şu aşamada dahada birlik beraberliğe ihtiyacımız var....Bu maçta Atıf takımın iyilerindendi...Atıf 2 sezondur kendine oynuyor..Bu taraftarlar daha önce neredeydi...Sivassporun Atıf a bu zor günlerde eskisinden daha fazla ihtiyacı var...Umarım haftaya bu gün kaçırdımız gollerin bir kısmını deplasmanda atarız....Gün destek günüdür....Belki de bugün alınan 1 puan sezon sonunda işimize yarar...Haftaya daha da zor bir maç bizi bekliyor...

vexol58
29.02.2016, 08:02
Mesut hoca Takımı'n başına geldi geleli takım iyi oynuyor, rakibe karşı topla oynama oranlarına ve rakip kalede girdiğimiz pozisyon zenginliğine göre üstünüz ama kazanamıyoruz, bu şanssızlık hep böyle devam etmez, bu şans Birgün bizden yana dönecek, bu takım bir patlama yapacak ama INŞALLAH geç olmaz.

Acilen kazanmamız gerek..Texeira'yı verimli kullanmak zorundayız.İbrahim Akın dan medet ummanın zamanı geçti..

58fast58
29.02.2016, 08:22
maçın ilk 11ine baktım beykan var eyvah maç gitti dedim haklıda çıktım keşkem çıkmaz olaydım ya bu adamı 18 e dahi alma hoca bununla biz ligde falan kalamayız sorumluluk almayan tam bir ... Diğer konuda atıfla ilgili Allah öyle bir yetenek vermişki saysısı dünyada nadir cinsden oda sivassporumuza nasip olmuş bunun kıymetini bilelim adama hakaret ediyorlar çok ayıp onun yerine kendinizi koyun sahada 11 kişi olacak ayağına topu alan sorumluluğa girmeycek hemen atıfı arayacak vede en kestirmeden atıfa atacak ohh ne ala memleket adam 9 canlı sanki ya iyi dayanıyor bence gol vuruşunu yapamıyor diye kızlıyor oda bundan etkileniyor cesareti kırlıyor peki dünde birkaç pas verdi beykan efendi lakayt bir vuruşla harcadı pozisyonu yani pas verince ne oluyor atacak adammı var diğer konu mesut bakkalda aptal yav sen takımın en hareketli adamını golcunü oyundan alıyorsdun bunua ne ddenir bilmemki hasan kabzeyi oyuna alıyorsun önce yönetime lanet olsun hasan kabzeyi sivasspora aldığı için sonrada ona şans verene alacağımız maçları koca hatası vede 2 topçunun hatası yüznden veriyoruz konya maçında süperdin bu maçdada iyi gidiyorsun hocann yüznden 1 puan gitti ey yönetim siz düşmemeye oynayan bir takımdınız nedne hazır topçular almadınız husyin tanese iyi topçu olabilirler ama bize hazır topçu lazımdı birde gökhan süzen bu kimdir niye alınmıştır bir bileniniz varmı ptt ligi hesaplarımı yaptınız başkanım

58fast58
29.02.2016, 08:34
sayın başkan sen futbolu bu hocalardan daha iyi biliyorsun bundan asla şüphem yok yav maça müdahale et bence bazı oyuncuları oynat bunu hocade bunu oynatma hoca de zaman hocanın işine karışmama zamanı değil başkanım yumruğu masyaa vurma zamanı şu beykanıda hemen gönder gitsin hasan kabzeyide ne aldın analamış değilim başkanım zaman memleketçilik zamanıda değil başkanım işi ehline verme zamanı mehdiyi gönderiyordunuz başkanım mehdiyi görüyorsunuz başdan bu adamı oynatdırsaydınız biz bu durumlarda olmazdık

58fast58
29.02.2016, 08:36
bu maçın yıldızları başda atıf,omari,jhon boy , omari canla başla oynadılar

midfielder7
29.02.2016, 09:07
arkadaşlar yorumlarda hasan kabze içinde tepkiler geliyor ama eğer hasan kabzenin konyada direkten dönen ve az farkla auta giden kafa şutları gol olsaydı dünkü maçtada kornerden gelen topu indirdiğinde biri vursaydı bugün kahraman ilan edebilirdik evet texeiranın değişmesi erken oldu 60'a kadar kalmalıydı ama hasan kabze yaşı itibari ile elinden geleni yapıyor bence

kaplanlı
29.02.2016, 17:55
rize 2 kasımpaşa 0/antep 2 gs 0/gençler 3 akhisar 1/sivas 0 antalya 0 bunlar herkesin bildiği gibi bizi yakından ilgilendiren maçların sonuçları.buraya puan durumlarını ve ligin kaçıncı haftası olduğunu yazsak bu tabloyu kutuplarda yaşayan bir insana göstersek bizim durumumuzun pek parlak olmadığını söyler.antalya maçı gerçekten kazanmamız gereken bir maçtı.maçı dikkatli şekilde tekrardan izleyenler bu takımın hiçde bizim düşündüğümüz gibi olmadığını anlar.50 metreden şut atanlar, mecali yokmuş gibi kaleciyi incitmeyecek şekilde şut çekenler,bomboş arkadaşına pas atamayanlar son olarak i.akın dan medet umanlar.maalesef hepimize geçmiş olsun.