Orijinalini görmek için tıklayınız : Mersin İ.Y 1-0 Sivasspor

SivasSpor.Com
29.02.2016, 06:10
http://resimzade.com/Show.html?i=46705&token=35404

Spor Toto Süper Lig'de 24. Hafta: Mersin İdmanyurdu - Medicana Sivasspor maçı tahmin ve yorumları:

Tarih: 4 Mart Cuma

Stad: Mersin Stadyumu

Saat: 20:00

Maçın Hakemi: Bülent YILDIRIM

Not: Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.

asinancetin583
29.02.2016, 06:38
Antalya maçında oyun olarak hem ofansta hem defansta çok iyiydik. Tek eksikliğimiz forvet bölgesine değil de sürekli kanatlara top taşımamızdı. Mersin maçında biraz daha ortadan hücum edersek maç bizim Allah'ın izniyle. Bir gol atarsak mersin dağılır, umuyorum ki kazanabiliriz. On bir maç daha kaldı, ölmek var düşmek yok!

muspol58
29.02.2016, 06:54
benim hiç umudum kalmadı evimizde yenemiyorsak deplasmanda nasıl yenecegiz beraberlik kokan bir maç

shang
29.02.2016, 07:24
mersin ve kasımpaşa maçlarından sonra akıbetimiz büyük ölçüde belli olur mutlak kazanmamız gerektiğini söylemeye bile gerek yok

Mehmet ATEŞ
29.02.2016, 07:28
mersin idmanyurdu ümit özatla beraber yakaladığı havayı son iki maçta kaybetti oyun olarakda kadro olarakda çok üstün olduğumuz mersin maçını bulacağımız bir erken golle rahat kazanacağımızı düşünüyorum bu maç bana yine böyle kritik bir önem teşkil eden buca maçını hatırlatıyor.

antik58
29.02.2016, 07:46
Puan kaybedersek kimse umut dağıtmaya çalışmasın. Yenilirsek düşeriz bu kadar net.

vexol58
29.02.2016, 07:56
Mersin de moraller dipte.Bizim için Final olacak Kayseri maçına kadar puanlar toplamamız gereken maçlardan biri.Şansızlığımızı yenersek bu maçı alırız.:rolleyes:

58gürün58
29.02.2016, 08:10
mersinle aramızda ki fark şu. ilk olarak kadro kalitesi olarak onlardan çok iyi değiliz. tek üstün olduğumuz konu teknik direktör ve futbolcular olarak daha moralliyiz ve daha çok inanıyoruz. tek fark bu..

34MUAMMER58
29.02.2016, 09:19
[b]Mersinle&SİVASSPOR arasında belki puan farkı yok ancak ,bana göre kalite farkı var,en basitinden şöyle kıyaslayalım,mersinin yenildiği konyayı biz elimizden kaçırdık,mersininde son şansı ,onlar bizden daha çökmüş vaziyette,seyirci potansiyeli sivasdan daha fazla olduğu halde seyircileri umudunu kesmiş vaziyette,üstelik titada yok, bi nakulma ve kashili nin ayağına bakıyorlar,sivassporun berabere kaldığı veya yenildiği maçlarda hep rakiplerimiz 10 kişi defans yaptı ,açık oynasalardı bu takımlar,sivasspor enaz 5 galibiyet daha alırdı,açık oynamaları lazım ,buda sivassporun işine gelecektir,beraberlik 2 takımada yaramaz,kalite farkımızla bu maçı alacağımızı düşünüyorum,ümit hocayla futbolcular arasındada pek bi sıcaklık yok görünüyor,burhanı,koneyi,cicin yoyu çok arayacağız bu maçtada yinede yeneceğiz inşallah.[/b[

badof58
29.02.2016, 09:30
Mersin'in hücum hattına bakıyorum. Beğenmeyip gönderdiğimiz Pedriel 4 gol 2 asisti var bu sezon, Welliton dünyada kime sorsan tanır bu oyuncuyu, özellikle Rus futbolunu yakından takip edenler hayran olurlar 5 gol 7 asisti var, Tita var neyseki cezalı ama 2 asisti var ve bu ligde yıllardı her gittiği takımda iş yapmıştır ve son olarak Sinan Kalolğlu bizdeki Hasan Kabze gibi son umut belki diye kadroda kalan bir oyuncu ama Sinan Kaloğlu bile ne yapacağı belli olmayan atarda attırır da diyebilirken Hasan Kabze'nin nasıl faydalı olamadığını gördük. Bizde kim var Hasan dışında Teşeyra 2 golü var ve ne sprinter ne de adamı topla buluşturan bir adam gördük. Mersin bu hücum hattını düzmüş kümeye oynuyor, ey aklı kıt yönetim sen nasıl bu kadroyla Kabzemiler David'le ligde kalmayı düşünüyorsun ona şaşarım ..

Sol Kanatta Mersin'de Nakoulma var 6 gol 1 asistlik katkı yapmış, sende Beykan var genç hırslı belki teknik ama bu anları hiç tecrübe etmemiş, düşmek ne kalkmak ne bilmeyen bir adam sen ona güvenip sahaya hiç direktif vermeden sürersen aslanlar kaplanlar sırtlanlar onu ham diye yutar. Yedeği olarakta Khalili var ligde hangi takıma koysan oynar, senin kadro mühendisliğin bu mu, bu kadroyla mı ligde kalacaksın ?

Sağ kanatta Serkan Balcı belki Cicinho etmez ama hücuma gidecem diyipte geride de adam kaçırmaz, Sol Kanatında Wederson Ziyayı çiğ çiğ yer.

Stoperlerde Mitrovic Sadiku vallahi bizim Boye ile Omarı kazmalarından daha oturaklı birbiri ile anlaşan adamlar ..

Ee, kadron bu teknik direktörlerde tecrübeli Mesut'a ters bir hoca Sivaslı Ümit Özat ..

Bu maçı kazanma ihtimalimiz yok gibi bir şey kendi sahamızda nasıl 2-0 dan 2-2 bitirdiğimiz aklıma geldikçe hele %1 olan güvenim de sıfıra iniyor. Bizim taraftarla inanmış yönetim düşmediğimize inanmaya devam etsin, insanı hayalleri ayakta tutar, nasıl olsa. Benim söyleyeceğim tek şeyse Sivasspor küme düşmüştür, kalp masahı tutmadı, kan uyuşmadı hasta mefta oldu beyler. Buradan sonra yönetim enkazı kaldıracaksa da kaldırmayacaksa da ona karar versin ve bir an önce devam etmeyecekse yeni yönetimin önünü açsın, buraya kadar yaptıkları için gerçekten teşekkür borçluyduk ama takımı aldıkları yerde 2. 3 . liglere düşürmeden bırakmaları gerekir. Yeni yönetimde iyi bir kurumsallaşmaya giderek emmim dayım diyerek yönetici yapmayacak herkesi, Sivasın yalandan değil öyle Murat Erdoğan gibi bilmem Orhan Kaynak gibi iş bilmez kılıç kuşanmaz adamları sportif direktör yapmayacak, bu takımı ligi şehri iyi bilen Sivası dolandırmayacak adam akıllı sportif direktöre ihtiyacı var, bu illa futbolculuktan gelmesinr gerekte yok, futboldan anlasın yeter futboldan anlamayan adamlardan bu şehir çok çekti .. Ardından iyi bir scout ekibi ve altyapıya önem verildi mi 2-3 yıla kalmaz eski halimizden de iyi çıkarız, Bursa Gençlerbirliği gibi anadolunun düşmekle çıkmakla alakası olmayan ama sportif olarak borcu da olmayan ancak her zaman ileriye oynayan güzide kulüplerinden biri oluruz. Maalesef, Mecnun Odyakmaz dönemi Sivassporu Sivas'ın markası yapamadı, taraftar takıma küstü, takımda lige küstü ve elde kala kala 3 galibiyet kaldı .. Bu saaten sonra taraftara da önerim bırakın hayalciliği, yönetim övmeyi, destek yalanlarına sahip çıkmayı, realist olun takımınıza sahip çıkın ve Sivasspor'u bu duruma sokan kimse hesap sorun ..

DoomsDay58
29.02.2016, 09:41
İç sahada yenememiştik hatırlatmakta fayda var.

ihtiyar yiğido
29.02.2016, 09:53
Kadro olarak da, moral olarakta Mersin İ.Y dan iyiyiz, yendi sahamızda yenemememiz deplasman da yenemeyeceğimiz anlamına gelmez, ben INŞALLAH üç puan ile döneceğimizi tahmin ediyor ve inanıyorum.

34MUAMMER58
29.02.2016, 09:53
İyiki kurtuluş savaşında,çanakkale savaşında ,bugünki gibi bir nesil yokmuş,boğazdaki İngiliz gemilerini gören,çıkartma yapan anzakları gören kıçını dönüp kaçacak delik ararmış,:mad:kimsenin yönetim yanlısı olduğu yada yönetimi savunduğu yok,takımın ne için burda olduğunuda burda çok yazdık çizdik halaada söylüyoruz,takım kurtuluş mücadelesi verirken ,eğer bişekilde katkı vermeyecekseniz ,o lanet olası negatifliğinizide sezon sonuna kadar sağa sola yaymayın,bunu sivasspor düştü boşverin ptt ligine göre kadro kurun filan diyen tüm herkese diyorum,takım düştükten sonra kime ne kininiz ,öfkeniz ,nefretiniz varsa kusarsınız, ancak takım öyle yada böyle kutulma mücadelesi verirken bu gibi olumsuz düşüncelerle zaten bozuk olan moralleri dahada bozmayın ,ortada oynanmamış 11 maç var, o 3. konyayı evinde elimizden kaçırdık,ligin flaş takımı antalyayıı bu takım elinden kaçırmış,bjk yi hakem elimizden almış,ts le, lig tarihinin rekorlarını kırarak oynayarak yenildik,bu örnekleri çoğaltabilirim,8 puanı elimizle kah hocanın yüzünden,kah beykanın atıfın yüzünden bişekilde elimizden kaçırdık ,işimiz zor yolumuz çetin ,umudumuz gittikçe azalıyor hepsine eyvallh da ,artık şu olumsuz taraftakiler biraz yok olsunlar buralardan sezon sonuna kadar,mersini hertürlü yeneceğiz vesselam .

yiğido58sinan
29.02.2016, 10:05
[b]Mersinle&SİVASSPOR arasında belki puan farkı yok ancak ,bana göre kalite farkı var,en basitinden şöyle kıyaslayalım,mersinin yenildiği konyayı biz elimizden kaçırdık,mersininde son şansı ,onlar bizden daha çökmüş vaziyette,seyirci potansiyeli sivasdan daha fazla olduğu halde seyircileri umudunu kesmiş vaziyette,üstelik titada yok, bi nakulma ve kashili nin ayağına bakıyorlar,sivassporun berabere kaldığı veya yenildiği maçlarda hep rakiplerimiz 10 kişi defans yaptı ,açık oynasalardı bu takımlar,sivasspor enaz 5 galibiyet daha alırdı,açık oynamaları lazım ,buda sivassporun işine gelecektir,beraberlik 2 takımada yaramaz,kalite farkımızla bu maçı alacağımızı düşünüyorum,ümit hocayla futbolcular arasındada pek bi sıcaklık yok görünüyor,burhanı,koneyi,cicin yoyu çok arayacağız bu maçtada yinede yeneceğiz inşallah.[/b[

Yalniz kalite farki bizden degil mersinden yana.. Hem de tüm mevkilerde..

KIZILCAN
29.02.2016, 11:08
Bu maç öyle bir maç ki, yenen takım ligde kalma umudunu devam ettirecek, rakibini de ptt ligine düşürecek. Yenilen takım belki matematiksel olarak hala ligde kalma şansını sürdürebilir ama bozulan moral ve motivasyon buna izin vermez. Takımımızın bu maçı kazanma ihtimali yok çünkü kritik mevkilerdeki beceriksiz ve vasıfsız futbolcular diğer arkadaşlarının emeğini çalmaya devam edecek. Sonuç: her zamanki gibi iyi oyun, kötü skor...

Efe Sivasspor
29.02.2016, 11:25
Şu şanssızlığımızı inşallah kırarız bu hafta iki haftadır rakibe top oynatmıyoruz baskı yapıyoruz ama gol bulamıyoruz bi iki galibiyet alsak özgüven kazansak kimle oynarsak oynayalım farketmez bizi tutamazlar o zaman Allahın izniyle kurtaracaz bu mücadeleyle sonuna kadar varız

Accaip058
29.02.2016, 11:29
Arkadaşlar daha 11 hafta var bu ne umutsuzluk.Aradaki puan farkı 5.Kayseririn şu önüündeki 3 maçtan 3 puan almasına bile şaşırırım.Bakın biz berabere kaldığımız için bu kadar gerildiysek Mersini düşünün Konyaya kendi evinde yenildiği için ne kadar gerilmiştir.Allahın izniyle kalıcaz bu ligde.Artık güzel oynuyoruz.Rakip korkuyor.Ve bu oyunun meyvelerini almaya başlıycaz inşallah.Mersin maçında ya biz düşecez ya mersin yada berabere kalıp iki takımda düşücek.Ama bu maç farklı olacak.İnş mersini deplasmanda yenip artık galibiyet serisine başlıyacağımıza inanıyorum.Allah yardımcımız olsun.

baliliiiiii
29.02.2016, 11:34
Film Bitti.................
Herkesin eline ayağına sağlık...

sawyer5892
29.02.2016, 12:06
kayseriyle arayı koruyoruz umut var ancak puan farkı aynı kalsada haftalar ilerliyor zaman daralıyor. Galibiyet harici bir skorda işimiz mucizelere kalır. Zamanında İstanbul Belediyesporun yaptığı gibi kadroyu korursak yeniden çıkarız. Kadro dağılırsa ptt 1. ligin gediklisi oluruz

Abdullah DuMaN
29.02.2016, 12:13
.............................S etkus.....................
Boye..........İbrahim......... .Oumari......Ziya
Tanase........Mehdi........... .Yiğit........Hasan
............................Aa tıf...........................
...........................Tax eira........................

bu maçta bu 11 bize 3 puan getirir

midfielder7
29.02.2016, 12:13
Sivas olarak kenetlendiğimizin gösterilmesi için bu hafta yönetim tam kadro maçta olmalı eğer programları müsaitse vali bey ve belediye başkanı bile gitmeli bu şekilde alınacak bir galibiyet hem takıma hem şehre çok olumlu yansıyacaktır.

Elbeyliliyiz
29.02.2016, 12:30
Beni hucüm organizasyonları düşündürüyor hele Beykan, 3 tane net fırsatı harcadı Antalya maçında bu adamdan bir cacık olmaz, atıf Burhan David boye, orta yapmaya çalışılması lazım hücumda çalışılmış paslaşmalar gerekiyor ve son vuruşu David veya atıf yapsa süperrrrr olur. Yeneriz inşAllah

kaplanlı
29.02.2016, 13:00
mersin de bize benziyor.bu maçtan 1 puan alırız.başkada birşey olmaz.sonrada ptt liginde görüşmek üzere diye vedalaşıp geliriz.

58gürün58
29.02.2016, 14:58
ya arkadaş bu sene hiç gülmedi yüzümüz. bir nasipsizlik bir kısmetsizlik almış başını gidiyor. bakıyorum konyaya adamların hiç bir espirisi yok fakat sonuça bakınca şaşıp kalıyorum. mersin maçı son şans gibi geliyor.

58gürün58
29.02.2016, 15:18
ayrıca mersin maçında sahada göstermemiz gereken tek şey sabır. öyle antalya maçında ki gibi allah ne verdiyse saldırırsak işimiz zor.sabırla oynayıp sonuca gitmemiz lazım. zevkli maç olacak gibi.

kaplanlı
29.02.2016, 15:56
İyiki kurtuluş savaşında,çanakkale savaşında ,bugünki gibi bir nesil yokmuş,boğazdaki İngiliz gemilerini gören,çıkartma yapan anzakları gören kıçını dönüp kaçacak delik ararmış,:mad:kimsenin yönetim yanlısı olduğu yada yönetimi savunduğu yok,takımın ne için burda olduğunuda burda çok yazdık çizdik halaada söylüyoruz,takım kurtuluş mücadelesi verirken ,eğer bişekilde katkı vermeyecekseniz ,o lanet olası negatifliğinizide sezon sonuna kadar sağa sola yaymayın,bunu sivasspor düştü boşverin ptt ligine göre kadro kurun filan diyen tüm herkese diyorum,takım düştükten sonra kime ne kininiz ,öfkeniz ,nefretiniz varsa kusarsınız, ancak takım öyle yada böyle kutulma mücadelesi verirken bu gibi olumsuz düşüncelerle zaten bozuk olan moralleri dahada bozmayın ,ortada oynanmamış 11 maç var, o 3. konyayı evinde elimizden kaçırdık,ligin flaş takımı antalyayıı bu takım elinden kaçırmış,bjk yi hakem elimizden almış,ts le, lig tarihinin rekorlarını kırarak oynayarak yenildik,bu örnekleri çoğaltabilirim,8 puanı elimizle kah hocanın yüzünden,kah beykanın atıfın yüzünden bişekilde elimizden kaçırdık ,işimiz zor yolumuz çetin ,umudumuz gittikçe azalıyor hepsine eyvallh da ,artık şu olumsuz taraftakiler biraz yok olsunlar buralardan sezon sonuna kadar,mersini hertürlü yeneceğiz vesselam .sahamızda yenemediğimiz mersin i deplasmanda zor yeneriz.antalya maçında bal yapmaz arı gibiydik.burda biraz daha iyi olsak bile deplasmanda tek maç kazanan bir takımız.inşallah yanılan ben olurum.

etlidöktürek
29.02.2016, 16:14
En kötü bir puan olması gerekiyor puan puan puan..şimdi 1 puan yetmez diyceksiniz malesef görünen köy odur takımda ,hoca yine 1 puana oynatır diye düşünüyorum şans dediğimiz faktör devreye girerse 3 puan olur..oyun yapımız bu yönde malesef takımı son dönemlerde atlya maçında canlı izleme imkanim oldu 3 puanlık mücadele var evet ama ...neyse işte biz ona şans diyeleim..ınş kazaniriz

özgün58
29.02.2016, 17:39
Mersinde cesur atak ve forvet hattında texsireyı çıkartmadan oynarasak kazanırız. Takımda giderek mücadele gücü artıyor. Bencillik giderek azalıyor. Son macta atıf bile beykan'a al da at dedi ama o atamadı. Netice olarak zor bir maç akıllı oynayan,panik yapmadan olgun ataklarla sonuca giden takım galip gelir. Ancak sivas'ta Burhan, cici yok bu avantaj mı olur dezavantaj mı göreceğiz. Kanma mantalitesi iıole oynamamız lazım. Kaybdecek bir şeyimiz yok.:)

bahbaba58
29.02.2016, 19:17
Süper lige ya devam yada tamam maçı....

xir
29.02.2016, 19:27
Sivassporun herşeyden önce sakin olması gerekiyor,antalya maçında taktiksel olarak dönem dönem takım halinde defans veya atak futbolu tercih edebilseydik 3 puanı alabilirdik,mersin maçında da panik havası olmaz umarım takımın gidişatında,Sivasspor katı defans yapan takımlara ve baskılı oynayan takımlara karşı oyunu istediği gibi yönlendiremiyor,bu maçta bi avantajımız mersinin de açık oynayacağıdır,her 2 takımda kazanmaya oynayacağı için kişisel hata ve beceriler ön planda olacaktır diye düşünüyorum..Sivasspor kesinlikle ve kesinlikle bu ligde kalacaktır,bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın,11 hafta ve arada 5 puan,bu köprünün altından daha çok sular gelir geçer,rahat bir şekilde kalacağız bu ligde güle oynaya,bize düşen her zaman destek vermek.Sivassporun aşkını bilenler iyi bilirler..bizim ondan başka onlardan başka neyimiz varki,kimimiz olmuş ki ?hesap falan sorma zamanı değil şimdi,sosyal bir yapıda kenetlenip takıma sahip çıkma zamanıdır.

Külhan
29.02.2016, 20:41
Mersin'in hücum hattına bakıyorum. Beğenmeyip gönderdiğimiz Pedriel 4 gol 2 asisti var bu sezon, Welliton dünyada kime sorsan tanır bu oyuncuyu, özellikle Rus futbolunu yakından takip edenler hayran olurlar 5 gol 7 asisti var, Tita var neyseki cezalı ama 2 asisti var ve bu ligde yıllardı her gittiği takımda iş yapmıştır ve son olarak Sinan Kalolğlu bizdeki Hasan Kabze gibi son umut belki diye kadroda kalan bir oyuncu ama Sinan Kaloğlu bile ne yapacağı belli olmayan atarda attırır da diyebilirken Hasan Kabze'nin nasıl faydalı olamadığını gördük. Bizde kim var Hasan dışında Teşeyra 2 golü var ve ne sprinter ne de adamı topla buluşturan bir adam gördük. Mersin bu hücum hattını düzmüş kümeye oynuyor, ey aklı kıt yönetim sen nasıl bu kadroyla Kabzemiler David'le ligde kalmayı düşünüyorsun ona şaşarım ..

Sol Kanatta Mersin'de Nakoulma var 6 gol 1 asistlik katkı yapmış, sende Beykan var genç hırslı belki teknik ama bu anları hiç tecrübe etmemiş, düşmek ne kalkmak ne bilmeyen bir adam sen ona güvenip sahaya hiç direktif vermeden sürersen aslanlar kaplanlar sırtlanlar onu ham diye yutar. Yedeği olarakta Khalili var ligde hangi takıma koysan oynar, senin kadro mühendisliğin bu mu, bu kadroyla mı ligde kalacaksın ?

Sağ kanatta Serkan Balcı belki Cicinho etmez ama hücuma gidecem diyipte geride de adam kaçırmaz, Sol Kanatında Wederson Ziyayı çiğ çiğ yer.

Stoperlerde Mitrovic Sadiku vallahi bizim Boye ile Omarı kazmalarından daha oturaklı birbiri ile anlaşan adamlar ..

Ee, kadron bu teknik direktörlerde tecrübeli Mesut'a ters bir hoca Sivaslı Ümit Özat ..

Bu maçı kazanma ihtimalimiz yok gibi bir şey kendi sahamızda nasıl 2-0 dan 2-2 bitirdiğimiz aklıma geldikçe hele %1 olan güvenim de sıfıra iniyor. Bizim taraftarla inanmış yönetim düşmediğimize inanmaya devam etsin, insanı hayalleri ayakta tutar, nasıl olsa. Benim söyleyeceğim tek şeyse Sivasspor küme düşmüştür, kalp masahı tutmadı, kan uyuşmadı hasta mefta oldu beyler. Buradan sonra yönetim enkazı kaldıracaksa da kaldırmayacaksa da ona karar versin ve bir an önce devam etmeyecekse yeni yönetimin önünü açsın, buraya kadar yaptıkları için gerçekten teşekkür borçluyduk ama takımı aldıkları yerde 2. 3 . liglere düşürmeden bırakmaları gerekir. Yeni yönetimde iyi bir kurumsallaşmaya giderek emmim dayım diyerek yönetici yapmayacak herkesi, Sivasın yalandan değil öyle Murat Erdoğan gibi bilmem Orhan Kaynak gibi iş bilmez kılıç kuşanmaz adamları sportif direktör yapmayacak, bu takımı ligi şehri iyi bilen Sivası dolandırmayacak adam akıllı sportif direktöre ihtiyacı var, bu illa futbolculuktan gelmesinr gerekte yok, futboldan anlasın yeter futboldan anlamayan adamlardan bu şehir çok çekti .. Ardından iyi bir scout ekibi ve altyapıya önem verildi mi 2-3 yıla kalmaz eski halimizden de iyi çıkarız, Bursa Gençlerbirliği gibi anadolunun düşmekle çıkmakla alakası olmayan ama sportif olarak borcu da olmayan ancak her zaman ileriye oynayan güzide kulüplerinden biri oluruz. Maalesef, Mecnun Odyakmaz dönemi Sivassporu Sivas'ın markası yapamadı, taraftar takıma küstü, takımda lige küstü ve elde kala kala 3 galibiyet kaldı .. Bu saaten sonra taraftara da önerim bırakın hayalciliği, yönetim övmeyi, destek yalanlarına sahip çıkmayı, realist olun takımınıza sahip çıkın ve Sivasspor'u bu duruma sokan kimse hesap sorun ..

Gardas sizi anliyoruzda o dedikleriniz malisef cok gec artik atalarimizin dedigi gibi dere gecerken at degistirilmez bu kadro bu yönetimle bu sezonu bitirecegiz simdiden sonra yapa bilecegimiz teksey sabredip neticeyi beklemek

kagansenbas
29.02.2016, 21:45
Antalya maçındaki ilk 11 sadece cici yok ayrıca mümkünse texeria oyundan alınmasın rakibe iyi basıyor bunaltıyor, tedirgin ediyor ve beykanın yerine hasanla başlansın ikinci yarı beykan girsin :) Mersin maçı bizimdir rahat olun ;)

bulutbey27
29.02.2016, 21:50
Bi umut Sivas diyorum inşallah yanılmam

TS58
29.02.2016, 21:53
Sivasspor,sahasında 20.000 , deplasmanda 5.000 Sivasspor taraftarı önünde oynarsa,kimse dokunamaz. Yoksa işler zorlaşır.

kaplanlı
29.02.2016, 21:55
biz mersin i yenersek kayseri cavcav ile berabere kalırsa bir umut daha doğar.

Ferhat06
01.03.2016, 07:44
Atıf oynuyacak mı cezalı falan değil inşallah?

34MUAMMER58
01.03.2016, 08:03
Atıf Sivassporiçin sonuna kadar mücedele edeceğini söylemiş,burhanda %90 ihtimalle oynayacak,kone 1.5 ay daha sahalardan uzak kalacak,cicinyo kırmızı kart cezalısı 2 hafta yok :confused:,mersini bazı arkadaşlar gözünde çok abarttıyor,iyi takım olsalar 17 puanda neişleri var,diyeceksinizki sivasspor iyi takımda niye 18 puanda ,bizim sıkıntımız başka , üstümüze birileri büyü yaptırmış sanki,farklı kazanacağımız maçları kaybediyoruz,başkanın yerinde olsam maçtan önce ,tüm futbolculara gusül abdesti aldırıp ,çimdirip,selavatlıyıp öyle sahaya çıkarttırım:Döyle 15 20 koyun kestirene kadar,sivasda ne kadar nefesi kuvvetli hoca varsa rica edip kaleleri üfletirim,gerekirse kale direklerini değiştirrim,olmadı formaları şampiyonluğa oynadığımız sezondaki çubuklu formalarla değiştiririm,bu medicana adı sivasspora uğurlu gelmedi:mad:busaatten sonra transfer yapılamaz ancak bu dediklerim yapılabilir bakın ozaman sivasspor nasıl serii galibiyetler alıyor :D

68yasar58
01.03.2016, 09:46
Atıf Sivassporiçin sonuna kadar mücedele edeceğini söylemiş,burhanda %90 ihtimalle oynayacak,kone 1.5 ay daha sahalardan uzak kalacak,cicinyo kırmızı kart cezalısı 2 hafta yok :confused:,mersini bazı arkadaşlar gözünde çok abarttıyor,iyi takım olsalar 17 puanda neişleri var,diyeceksinizki sivasspor iyi takımda niye 18 puanda ,bizim sıkıntımız başka , üstümüze birileri büyü yaptırmış sanki,farklı kazanacağımız maçları kaybediyoruz,başkanın yerinde olsam maçtan önce ,tüm futbolculara gusül abdesti aldırıp ,çimdirip,selavatlıyıp öyle sahaya çıkarttırım:Döyle 15 20 koyun kestirene kadar,sivasda ne kadar nefesi kuvvetli hoca varsa rica edip kaleleri üfletirim,gerekirse kale direklerini değiştirrim,olmadı formaları şampiyonluğa oynadığımız sezondaki çubuklu formalarla değiştiririm,bu medicana adı sivasspora uğurlu gelmedi:mad:busaatten sonra transfer yapılamaz ancak bu dediklerim yapılabilir bakın ozaman sivasspor nasıl serii galibiyetler alıyor :D

Yerden göğe kadar haklısın gardaş bu saatten sonra yapılacak başka bişey yok 23 maç yaptık üç maç kaybetmeyi hak eden oyun oynadık futbol böyle bişey adaleti yok işte oynayana değil atana puan var. Hiç bir zaman inancımı kaybetmedim bu takım mersin galibiyetiyle kendine gelecek.
Kim ne derse desin 34. haftada kümedüşer diyenleri utandıracak bu takım.

sedohan58
01.03.2016, 10:15
Şunu söyleyebilirim ki Allahın izni ile inşaallah bu maçla birlikte çıkışa geçip beşiktaş fener maçlarıda dahil puan ve puanlar alıp bu ligde kalacağız .. Saygılarımla

50sekiz
01.03.2016, 11:33
Yorumlari okuyorum da cogu subjektif ve duygusal.
Sivasspor 2. devrenin sonuncusu oldugunu biliyor musunuz?
2. yari hic bir takimla aradaki puan farkini azaltamadigini biliyor musunuz?
sadece bir kac örnek..

Devre arasi ile Eses'den 4 puan öndeydi simdi ise sadece 1 puan
Devre arasi Mersin'den 4 puan öndeydi simdi ise sadece 1 puan
Devre arasi Gencler'den 1 puan öndeydi simdi 10 puan geride
Devre arasi Kayserispor'un 5 puan gerisindeydi hala 5 puan gerisinde.

Uzun lafin kisasi Mersin maci 3 sonuca da acik bir mac.
Mersin'in avantaji kendi evinde oynamasi.
Bu macin sonucunu 3 sey belirler:
1- Günlük form
2- Bireysel/hakem hatasi
3- Penalti ya da kirmizi kart.

Beraberlik her iki takimada yaramaya bilir.
Öte yandan kaybeden takim lige büyük oranla havluyu atabilir (Kayseri - Gencler macinin sonucuna göre)

rezi
01.03.2016, 13:03
Antalya maçında gördüğümüz takımın artık sadece öz güvene ihtiyacı var.Taktik değil psikolojik çalışma gerekli.Yönetim ve teknik heyet nasıl bir çalışma yapar bilemiyorum ama bu özgüven sorunu çözülmeli.

ezelşener
01.03.2016, 13:15
Mersin Maçında kesinlikle Beykan Şimşek denen yetersiz.(bana göre Kesinlikle Süper liğ topçusu değil ) asla ve asla kadroda olmamalı.2 maçı( Eskişehir-Antalya) onun yüzünden kaybettik.Atıf pası verse sorun vermese sorun bu iki maça dikkat edin Atıf Beykana pası verdimi verdi. Beykan denen ruhsuz ve yetersiz ne yaptı o nasıl topa vuruşlar. Demekki vermemesi daha eftal.onun için mersinde kesinlikle Beykan oyna ma ma lı.Onun yerine inş.Burhan yada Hasan oynarda gerekli vuruşları yapalarlar ve kazanırız inşallah.

teyfikyasir
01.03.2016, 16:40
Rahat aliriz diyebilecegimiz cogu maci kaybettik. Butun sezon iyi denebilecek oyun oynadik bi turlu galip gelemedik. Ama artik bu ligin ucte ikisi geride kaldi. Son duzlukteyiz. Gozumun onune olimpiyatlarda kosan atlerler geldi birden. Geriden kovalyip kavalayip son duzlukte acilan depari basan. Genclerbirligi yapti. Bizde yapariz, yapmaliyiz. Bu taraftarin umudunu gorun litfen. Okutun surdaki yorumlari. Ulan bitmiyo size umutlari. Onlar icin oynayin, Sivas icin oynayin. Hicbiri okumuyosa bile ziya kardesim eminim okuyodur.olumsuz etkilenmesin kemdiai. Sahadaki tek temsilmicimiz olarak gaza getirsin falan. Biseyler olsun lutfen, dusmeyelim ya.

Külhan
01.03.2016, 19:33
Eften püften hayal kurmak henüz daha cok erken sizleri anliyoruz tüm sabirsizliginiz sivasspora olan askinizdan ama düsmez kalkmaz bir Allahdir suan yapilacak teksey dua edip sabirla neticeyi beklemek ve desdek olmak tir biz henüz o karamsar tabloya inan miyoruz sivassporun yapacagi daha cok sey var siz bakmayin su iki üc haftadir bizden üstekiler biraz puan aldilar ama bu haftadan itibaren bircoklarinin sakatliklari nüksedecek kart cezalilari olacak ve biz inaniyoruzki bundan sonra her takim puan kayibina baslayacak onun icin biraz temkinli olalim netice bizim icin henüz bitmis degil

otceken58
01.03.2016, 22:06
Olumsuz düşünenlere bu mesajım !!! Kipriye yavrusu yumuşacık pamuk yumağı gelir misali bizim Sivasspor askımız, matematik bitti diyene kadar o dikenler yüzümüze gözümüze batsada kötüyü düşünmeyeceğiz bir umutla bekleyeceğiz destekleyeceğiz desteklemek istemeyenler o dikeni yavrusu gibi sarıp sarmalamanlar size sözümüz yok ne yapalım bu da bizim askımız...

migroArmis
01.03.2016, 23:19
benim hiç umudum kalmadı evimizde yenemiyorsak deplasmanda nasıl yenecegiz beraberlik kokan bir maç

Sivasspor son maçında Antalyayla oynadı Antalya potanın hemen üstünde canı burnunda bi takım..MİY le kıyaslamayın MİY dağılmış bi takım Sivasspor rahat alacaktır bu musabakayı...

kendalli
02.03.2016, 01:38
Tek sevincim burhanin oynayabilecek olma ihtimalinin yüksek olması burhanın yokluğunda Sivasspor sanki 10 kişi oynuyor futbol şansı bizim yanımızda olsun diyorum ve takimimizi yalnız bırakmacak olan taraftarlarımıza şimdiden teşekkürler bizlerde ekranın başında galibiyet sevincini yaşadığımızı hayal ediyorum, Allahim bu takımı galip eyle bizleri sevindir.amin...

bumin58
02.03.2016, 05:35
Bu karşılaşmada daha ofansif oynamamız gerekiyor.

kimyamurat58
02.03.2016, 08:21
Nakulma'yı tutarsak bu maçı rahat alırız diye düşünüyorum, Ümit Özat takımını eleştirmeye başladı biz bu maçı alırsak Mersin kesindüşeçek ilk takım olur, Kayseriyi're iye bir korku sarmaya başlar, inşallah Sivasspor bu maçı alacak Kayseri'de bu hafta yenilecek sonraki hafta Kasımpaşa maçı ile kırmızı hattan çıkarız....

58selcuk83
02.03.2016, 12:29
çok umudum yokk. fakat yenmeliyiz yenmeliyiz yenmeliyiz başka çaremizde yok...:confused::confused:

ihtiyar yiğido
02.03.2016, 12:40
Umutsuzluk biz yiğidolara yakışmıyor, ALLAH'IN izni ile bu zor günleri geride bırakacağız, çünkü takım güzel oynuyor sadece oyunumuzu gol ile taçlandıramıyoruz, takım gol de atmaya başlarsa tehlike bölgesinden çıkabiliriz. ayrıyeten fikstür bakımından da rakiplere göre avantajlıyız. geriyede biraz şans birazda gayret gerekiyor.

50sekiz
02.03.2016, 15:24
Gs'in Avrupa kupalarindan men edilmesi kötü oldu.
Simdi Basaksehir, Kasimpasa, Akhisar gibi takimlar da ümitlendi.
Gs ilk 4'e girer ya da kupayi alirsa ligi 5. bitiren bile Avrupa ligine gidecek.
+ Gs kupayi alirsa kupa finalisti bile direkt Avrupa Ligine katilacak

34yigido34
02.03.2016, 16:25
Biz bu ruhsuzlarlar ordusuyla lige havlu atarız

savaş2
02.03.2016, 16:46
***beraberliğe oynayım mersinin acık vermesini beklememiz gerekir,bu macda şeşo yu yedek bırakıp ,beykan yerinede tecrübeli ibrahim AKIN daha doğru olur.

setkus

cicinho-boye -ibrahim-emre

hüseyin-mehdi

burhan-david-ibrahim AKIN

YEDEKLER-şeşo-ziya-tanese-adem ve beykan

yiğido şahin
02.03.2016, 18:34
inşallah kurtuluş maçımız olur

çorluluyiğido
02.03.2016, 19:14
3 puan almamız gereken ölüm-kalım maçı.bu saaten sonra son 4 takımdan 3ünün düşeceği konusunda hemfikiriz heralde..

-cicinhonun yerine boyenin oynayacağı haberleri var.
-ayrıca burhan da maça yetişirse çok iyi olur.
-mersinin 4 önemli forveti bizim maçta yok(tita-pedriel-futacs-welliton)
benim tahmini 11im bu:
----------setkus-------------------
boye-----ibrahim--oumari-----ziya
---------mehdi---yiğit-------------
burhan(hasan)----atıf------tanase
---------cesar texeira-------------

yiğido58sinan
02.03.2016, 21:37
İbrahim akin ney arkadas bir de ilk 11 oynasin yazmisiniz taraftar da teknik heyet de yönetim de bu adamdan medet umuyorya, ya ben futboldan anlamiyorum ya da bu camia gercekten küme düsmeyi hakediyor..

5svs8
02.03.2016, 22:23
Bu maça ne yorum ne tahmin yapılır. Her geçen hafta şansları itiyoruz elimizle. Bana göre bu son şansımız, kader maçı. Zaten bu maçı alamazsak hiç birini alamayız. Ama alırsak inşallah seri galibiyetler yakalıcaz. İnşallah kazanırız..

migroArmis
03.03.2016, 00:09
SAivassporun deplasmadaki en garanti maçı olacaktır...Mesut Bakkal bu dışarıdaki 3 puanı söke söke alacak devamında içerideki maçlarıda alacak Sivassporu kümede tutacaktır...Ben inanıyorum düşecek 3 takım Kayseri olacaktır

Elbeyliliyiz
03.03.2016, 07:48
Maç bizim, biz ümidimizi yitirmeyelim. Maalesef Konya ve Antalya maçında gördük Kondisyon olarak son 3 haftada çok yavaş kalan oyuncularımız var en büyük dezavantajımız basan Topu kazandıran koşan rakibe Top kaptırmayan diri bir Sivasspor lazım. Ozaman Banko Sivasspor

vexol58
03.03.2016, 07:50
Artık sadece Kayserinin puan kaybetmesi değil,bizimde galibiyetler almamız gereken haftalar.Mersin+Kasımpaşa--6 puan..Kalmak yada gitmek..:confused:

adres58
03.03.2016, 12:56
Eski Devlet Bakanı olan Zafer Çağlayan zamanında (Mersinli) Mersin maçına atanan ve aynı Kurumun mensubu olan Hakem Bülent Yıldırım (Dış Ticaret Müfettiş) yine bir skandal atama ile bizim Mersin müsabakasına atanmıştır.

Eyyamların haksızlıkların oluşmayacağı bir müsabaka temennilerimizle...

yigido yakup
03.03.2016, 19:26
Eski Devlet Bakanı olan Zafer Çağlayan zamanında (Mersinli) Mersin maçına atanan ve aynı Kurumun mensubu olan Hakem Bülent Yıldırım (Dış Ticaret Müfettiş) yine bir skandal atama ile bizim Mersin müsabakasına atanmıştır.

Abi öyle hakemler maclarimizi yonettiki bu sene Bunu bile arar olduk.

kadirakin58
03.03.2016, 20:01
Mersin'den yüzde kaç çıkmış eski Bakan'in partisine, Sivas'tan kaç çıkmış ? Bülent Yıldırım bakalım memleketine mi daha çok bakacak kararlarını verirken, yoksa Zafer Çağlayan'ın partisine hangi şehirin daha çok destek verdiğine mi ?

Şaka bir yana, bunları aklımızdan geçirebiliyorsak bile Türk Hakemliği zaten bitmiş demektir !

citothehan58
03.03.2016, 20:27
Rüyamda 3-1 yeniyorduk. Sivassporumuz icin Fetih suresini okudum.
Ins. herseye ragmen yarin kazanip ligde kalacagiz.

teyfikyasir
03.03.2016, 22:29
Mesut hoca geldikten sonra takimin oyununda pozitif yonde bi degisim olmadigini soylemek vicdansizlik olur. Oncelikle bu takima ademin birsey katmadigini yillar sonra gorebilen bi joca geldigi icin cok mutluyum. Ama inaniyorumki bu takim daha fazlasini yapacak kadro kalitesine ve guce sahip. Genclerbirliginden daha iyi bi kadroya sahip oldugumuzu kimse inkar edemez. Dogru taktik ve oyuncu secimiyle ben bir seri yakalayacagimiza inaniyorum. Mersini bubhafta yenip alttan gelen tehlikeyi biraz olsun savusturabilirsek kasimpasayida yenecegime inaniyorum. Eren derdiyok cok tehlikeli ozel onlem almazsak bize sikinti yasatacak. Onun disinda kasimpasadanda galibiyet aliriz insAllah.

kadirakin58
04.03.2016, 00:26
Hamşo, Rus takımına karşı oynamıyoruz. Fetih suresi etkili olur mu yine de ?

Rüyamda 3-1 yeniyorduk. Sivassporumuz icin Fetih suresini okudum.
Ins. herseye ragmen yarin kazanip ligde kalacagiz.

taraf
04.03.2016, 05:23
Bugün ALLAH ın izniyle bu maçı alacagız tahminim 1-3

baliliiiiii
04.03.2016, 05:51
Bu maçı da alamazsak duble yazıklar olsun sanssizlik yakamızı bırakmadı bu sene hayırlısı olsun...

34MUAMMER58
04.03.2016, 06:20
Sivasspor bunca sıkıntıyla boğuşurken,tam ümitleneceği bir maç öncesi,yine oynayacağımız rakibimiz mersinle ,sivasla aynı mücedeleyi veren Kayserisporun işini kolaylaştırmak için ,bu maça Kayserili 1 hakemin atanması ,bugüne kadar skandal atamaları gerçekleştiren ,tff ve mhk nin nekadar yetersiz,ne kadar kukla,nekadar beceriksiz,nekadar o makamlara yakışmayan,eyyamcının önde gideni bir anlayışa sahip olduklarının ispatıdır,daha öncede mersin maçına hani şu rıza zerrapla filimler çevirip, saat muabbeti yapan malum zihniyetin bakanının ,emrindeki memuru bu maça atatmışlardıda sivassporu ince ince pastırma gibi doğratmışlardı hani hatırlıyan oldumu?bu Bülent yıldırım eyyamcının ,hakemlik mesleğinin yüzkarasıdır,bunu bilmeyenlere hatırlatmak istediğim konu şu,bugüne kadar yönettiği sivasspor maçlarını boşverin,bu hakem müsveddesi ,sivassporun şampiyonluğunu sivasdan alıp gs ye hediye eden ettirilen tetikçi hakemdir,genelde bu işler için kullanılır,iyi tetikçilik yapar ,işi şansa bırakmamak için ankaradaki ozamanki ankara belediye takımını alanen kayırmış sahada sivassporlu oyuncuları adeta dövdürmüştür,balilinin omuzunun çıkmasına ,sedatın çaprazının kopmasına sebebiyet verdirmiştir,kulüplerde anlaşıp ,biletleri bugünki parayla 50 kuruş yapmış, stadı ,ordan burdan toplanan ,ağırlıklı olarakda belediye personelleriyle doldurup hiçde puana ihtiyaçları yokken köpek gibi oynayıp ,bu hakem müsfetteside sahada hertürlü kolaylığı yapıp ,sivassporun avantaj sağlıyacağı haftayı sıfır puanla kapatmasına sebep olmuştur,o dönemdeki şampiyonluğun kaçmasının en büyük başrol oyuncusu BÜLENT YILDIRIM dır,şimdi yine buna benzer öneme sahip bir mersin maçına bunu atamışlardır,benim mersinden korkum yok yeneceğiz inşallah ,ancak hakeme güvenmiyorum,umarım adam gibi maç yönetirde bizde kendişini tebrik ederiz ,sivassporun şampiyonluğunu çaldıran hakem ,inşallah süperligden düşüren hakem olarak anılmaz..

58gürün58
04.03.2016, 07:45
şu maçı bi alsakta adam gibi bir hafta sonu geçirsek.

tribalzx
04.03.2016, 08:31
Mersin İdmanyurdu: 1 M. Sivasspor: 3

4eylül
04.03.2016, 08:33
Her hafta bu maçı alacağı diye diye kötü sona doğru gidiyoruz cember daralıyor bu maçıda alamassa yakalayacağımız takım kalmayacak

vexol58
04.03.2016, 08:44
Yeminle stresteyimm yaavvv..Alalım şunu bir güzel hafta sonu olsun hepimize.Tolunay da istifa etmiş Kayseride.Gençlerde orda alsın..Bayram olsunn yetti garii...:rolleyes:

NöOReaK
04.03.2016, 09:15
Böylesine kritik bir maça kayserili hakem ataniyorsa ben bu işte artniyet ararim....
Sanki ülkede futbol iyi birde ülkenin en iyi hakemi olarak gösterilen hakemi Cüneyt Çakır ı arabistana maç yönetmeye gönderiyorlar...

Evet ülkede dün itibariyle futbol mücadele ve alinteri kavramları bitmiştir. Bundan sonraki 11 haftada masada iyi olan hile yapan kazanacak.

Oluşturulan bu ortamlar ülkemiz futbolun da maalesef ki üzülerek söylüyorum şikeyi şike yapmayı teşvik eden kararlar olarak görüyor ve düşünüyorum...

İnşallah bugün yaptığımız mücadelenin aksine bir karşılık almayız.

sivas4eylul
04.03.2016, 12:25
Mersin 3-0 Sivas

balmandol
04.03.2016, 12:46
Mersin 3-0 Sivas

Ağzından yel alsın gardaş..O nasıl skor öyle..!!!

makinist3458
04.03.2016, 12:50
mersin 0-2 SİVAS

50sekiz
04.03.2016, 13:16
Bu macla ilgili objektif tahminim:

% 35 Mersin
% 30 Berabere
% 35 Sivas

Ferhat06
04.03.2016, 13:58
banko sivas.biz yener kayseri maçını bekleriz.

citothehan58
04.03.2016, 14:08
Mersin'den yüzde kaç çıkmış eski Bakan'in partisine, Sivas'tan kaç çıkmış ? Bülent Yıldırım bakalım memleketine mi daha çok bakacak kararlarını verirken, yoksa Zafer Çağlayan'ın partisine hangi şehirin daha çok destek verdiğine mi ?

Şaka bir yana, bunları aklımızdan geçirebiliyorsak bile Türk Hakemliği zaten bitmiş demektir !

Asil biz hakemi ve TFF yenecegiz gardas. Onlar elinden geleni yapiyor.

Allahin izniyle bütün kötülükler yakamizdan düsecek ve biz de güzel günleri yeniden görecegimize yürekten inaniyorum.

citothehan58
04.03.2016, 14:10
Hamşo, Rus takımına karşı oynamıyoruz. Fetih suresi etkili olur mu yine de ?

Asil biz hakemi ve TFF yenecegiz gardas. Onlar elinden geleni yapiyor.

Allahin izniyle bütün kötülükler yakamizdan düsecek ve biz de güzel günleri yeniden görecegimize yürekten inaniyorum.

batur0658
04.03.2016, 14:12
artık ligde kalmak bizim büyük bir süpriz ama o süprizi gerçek kılabilmek için umarım başlangıç maçı olur .Sonuçta futbol bu lig bitmediği matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece herşey olabilir allah sonumuzu hayır etsin...

Soyözen
04.03.2016, 19:33
Sabaha kadar oynasak gol atamayacakmış görüntüsü verdiğimiz bir maç daha... Sonumuz hayrolsun.

menesakin
04.03.2016, 20:13
Ben artik şunu anladım ki İbrahim Akın büük topçu ve Sivas halkı hic futboldan anlamıyor.
Mesut ta cırt çıktı. İbrahim Akın dan medet uman adam hoca moca olamaz arkadaş.

Artik yüksek sesle söylemeliyim YÖNETİM İSTİFA. Daha da açıkçası yanindaki çapulcuları da al defol git Mecnun

menesakin
04.03.2016, 20:14
Ben artik şunu anladım ki İbrahim Akın büük topçu ve Sivas halkı hic futboldan anlamıyor.
Mesut ta cırt çıktı. İbrahim Akın dan medet uman adam hoca moca olamaz arkadaş.

Artik yüksek sesle söylemeliyim YÖNETİM İSTİFA. Daha da açıkçası yanindaki çapulcuları da al defol git Mecnun

atrium58
04.03.2016, 20:34
Kız gibi oynarsan böyle kapasitesiz takımların oyuncağı olursun. İbrahim akının süper ligde ne işi var neyin kafasını yaşıyorsunuz

atrium58
04.03.2016, 20:35
Eskişehirden sonra mersinede itina ile yenildiler topunuzunda....

onurcngr
04.03.2016, 20:40
Topcusundan teknik direktorune yonetimine serefiniz varsa gidin bu sehirde.kisaca siktirin gidin artik yeter cektirdiginiz cile. Siz gitmezseniz bu takim 3.lige dusecek. Sizlere harcanan para haram olsun

shang
04.03.2016, 20:40
Geçmiş olsun artık stresten arindik rahat rahat geniş geniş maç izleriz artık.bir daha ne zaman süper lig maçı sivasta izleriz bilinmez

midfielder7
04.03.2016, 20:44
Herkes umudu kesti herhalde ben de dahil ligin bîtmesine 10 hafta var ve umutlar tükendi eee kaç defa sıçradık kimse akıllanmadı demek ki olan yine her zamanki gibi memleketimize oldu

selimdelen
04.03.2016, 20:45
Hasan kabze ibrahim akin tanase beykan yok abi yok takimin hepsi var bir sikinti takimda bir turlu duzelmedi aliskanlik yapti yenilmek teknik adanda cin gibi massallah bu takım min bu duruma dusmeainin tek aorumlusu yonetimdir yazik cok yazik

buraks58
04.03.2016, 20:47
yenik durumdayken forvet oyuncusunu kenara çeken hocayla, ibrahim akının bitik vaziyetine bel bağlayan hocayla kusura bakmayın işimiz mücizelere kalmış demektir. yenilgiden daha çok yaptıklarımıza kızıyorum. bu ne korkaklıktır mesut hocaaa. 2-0 olsa ne olacak.
her haftaya umutla bakıyoruz her hafta şöyle olursa toparlarız diyoruz ama hayalden öteye geçmiyor. ligden kopmuş mersin ve eskişehir bile tekrar lige dönmüşken biz onlardan da kötü duruma geldik. kimlere teşekkür etmeliyiz bunun için acaba...

otceken58
04.03.2016, 20:48
Bundan sonra rahatça maç seyredebiliriz yenmeye de gerek kalmadı. Eline sağlık Mesut bakkal çok güzel maç okudun çok güzel hamle yaptın super bir hocasın Sergen e o kadar laf ettim hakkini helal etsin sen ondan da büyük hocasın daha demiyorum.

savaş2
04.03.2016, 20:52
***MACIN ÖZETİ***

TAKIM-Ruhsuzlar ordusu
TEKNİK ADAM-Beceriksiz
HAKEM- herzamanki gibi satılmış
BAŞKAN-mersinde kebap yapmış

tykinik58
04.03.2016, 20:57
Düştük BAŞKAN, düştük YÖNETİM gözünüz aydın muradınıza erdiniz. Borcumuz yok, borcu olmayan takımız diye diye takımı düşürdünüz.
Düştük sayın futbolcularımız, Atıf'ın bencilliği, diğerlerinin beceriksizliği ile düştük. Bir tek SİVASSPOR değil, şehrimiz SİVAS'ımız düştü. Hepinizin gözü aydın muradınıza erdiniz. Şimdi hepiniz de arkanıza bakmadan farklı farklı kulüplere, şehirlere, ülkelere gidersiniz bizler bir alt lige düşmenin acısıyla üzüntüsüyle sevdamızın SİVASSPOR'umuzun peşinden alt ligde yine destekleriz. Siz yeter ki muradınıza ermenin mutluluğu ile koca bir şehrin paha biçilmez sevdasını harcadığınız ile kalın...:mad: :mad: :mad:

engin2609
04.03.2016, 20:58
Söyleyecek ne kaldı ki üzülmediğimiz bir maç yaşatamadiniz bitik topçulari transfer ettiniz (texeira hariç) sanki küme düsmüsüzde prestij maçi gibi oynayan oyuncular .... daha ne diyeyim ki be mafolduk bittik tükendik tek üzülen BÜYÜK SIVASSPOR TARAFTARI ...

istyigido
04.03.2016, 21:24
Kayserili Bülent Yıldırım'a, Sivasspor maçını verirsen böyle kritik kararlar verir işte.
Olacak iş değil yani İbrahim Akın yerine Burhan'ı almalıydı oyuna hoca.
Yazık oldu..
Bu maçı kesin ve kesin almalıydık.

TRMNSDT
04.03.2016, 21:58
Şerefsizim İstanbul'dan Sivas'a takımı karşılamaya gidip. Teker teker suratlarına tüküresim var.
Bu takımı bu hale getiren herkes ettiğini bulsun dileğim.
Kimin ne yaptığıda belli zaten.
1- Yanındaki adamların ne olduğunu çözemeyen Mecnun başkan.
2- Kendini bi s..m zanneden muhteşem yönetim kurulu üyelerimiz ve özellikle Faruk cuğumla Erdal cığım saygı ile anıyor saygı duyuyorum kendilerine! Allah bilidiği gibi yapsın hepsini.
3- R.Carlos gibi bir adamın bana göre gitmesine sebep olan harika futbolcumuz Burhan Eşer !
4- Ardından getirilen ve bu işi bok edeceği sezon başında belli olan fırlama Sergen Yalçın..
5- Okan Buruk denen zatı muhterem.
6- Bitik takıma bitik hoca Mesut Bakkal.

Ulan şu yazdığımız adamların kendine hayrı yok biz adamlara takım emanet ettik. Yazıklar olsun bi Eskişehir taraftarı kadar olamadık. Adamlar Başkan adayı çıkardı bu takım sahipsiz değil diye sesini duyurdu .
Bir Konya taraftarı kadar olamadık stad ful çekmedi son 5 senedir belki.
Bir Bursa taraftarı gibi bastıra bastıra istediğimiz bi adamı takıma getirtemedik.

Bunlarda emeği geçen bütün futbolcu ve yönetici arkadaşlara teşekkür ediyorum. İçtiğim su bile burnumdan geliyor.
Yönetimimiz şimdi övünsün borçsuz kulübü küme düşürdük diye. Pardon yaaaa şak şak çıları var dimi yerel tvlerde çıkar yalarlar yine .!

sivasspor585858
04.03.2016, 22:30
nerden transfere ayrilan 15 Milyon TL?
yönetim bi halta yaramaz. adamlara ofsayti anlat desen, ofsaytin ne oldugunu bilmez. takiminin basinda yönetici olarak geciniyor. 9 yasindaki oglum bunlardan daha iyi yönetir. düsen takimlardaki bedava cöpleri topluyup transfer diye övünüyorlar. U21 deki genc oyuncular bunlardan dahi iyi. adamlarin yabanci dile bile yok. ne si...e transfer yapacaklar. siktirin gidin takimin basindan. kendi kendine yönetir takim. sizin gibi yönetimin ....

takimin icine ettiniz. kac senedir düsmeye oynuyoruz. her sezon sadece 2 tane iyi transfer yapsaniz simdi 4 senede 8 kaliteli oyuncu olurdu takimda. 4 senede 60 tane cöp getirdiniz

rezil ettiniz Sultan Sehrimizi

Yilmaz Vurali getirseydiniz, bu futbolculari döve döve adam edip ligden düsürmezdi bizi

kadirakin58
04.03.2016, 23:57
Mac bitti ama lig bitmedi, herşeye rağmen takımdaki ileri gidişi görmek mümkün. Hala çok fazla şansımız var..

Şaka la şaka.. Bi s. olmaz bu takımdan. Mersin akın akın saldırdı, sanırsın ki ligin dibindeki takımla değil fenerbahçe ile oynadık. Hiç ümidim kalmadı. Başkan da Sivasspor yüzünden kendi işlerime yoğunlaşamıyorum diyordu. Gelecek sene çok vakti olacak anlaşılan..

bulutbey27
05.03.2016, 07:23
Bizim maç kazanabileceğimiz bir takım varmı bilmiyorum çünkü altımızdaki iki takıma da yenildik

sedohan58
05.03.2016, 08:29
Helal olsun mesut Bakkal helal olsun hakem helal olsun mersin ..... El birliği ile dün itibari ile bizi düşürdünüz..

TS58
05.03.2016, 09:42
20 BİN SİVASSPOR'lu bu hafta maça gelsin bakın neler oluyor.Takım taraftar olunca oynar

astaravisa
05.03.2016, 09:52
20 BİN SİVASSPOR'lu bu hafta maça gelsin bakın neler oluyor.Takım taraftar olunca oynar

20 bin taraftar gelsin eyvallah. ama sahadakilerde ruh yoksa yine oynamaz. Bakın Kocaelspor nerede kaç kişiye oynuyor ama halen o liglerde debeleniyor..
Keza Göztepe Karşıyaka Adan Demir vs.. Taraftar da bi yere kadar

ezelşener
05.03.2016, 11:29
Maça kurtarıcı diye alınan İbrahim Akın ve Adem Koçakı alan ve Yetersiz ve asla süper liğ oyuncusu olmayan Beykan Şimşek'i 90 dk.sahada tutan.Texseria ve Burhanı oyuna almayan Mesut hoca yenilginin baş mimarıdır ve bana görede oyun okuma özelliği olmayan HOCA falan da değildir.Ayrıca bu kalecide Kaleci falan değil.yediği goller hep hatalı.Korcan neden oynamaz onuda anlamış değilim.Ruhsuz futbolcular tupluluğu artık sizi izlemek bize zevk değil AZAP vermeye başladı.

50sekiz
05.03.2016, 11:57

Icine Abdullah Yigit kacmis gibi konustun :D
Gecen hafta Eses'in stadi dolu idi. Kazandilar mi?
Basaksehir ve Akhisar'in kac taraftari var? Puan tablosunda her sene neredeler?
Dün Mersin stadi full mu doluydu?

Evet, futbol seyirci ile güzel. Ama basariyi ya da basarisizligi buna baglamak utopik yalan..

baliliiiiii
05.03.2016, 16:10
Güle güle superlig belki ilerde tekrar kavuşuruz...

hiko58
05.03.2016, 19:13
yıllardır söylüyoruz takım iyi idare edilmiyor diye kimse dikkate almadı. ortalıkta dolaşan bonservisi bedava futbolcuları takıma doldurdunuz. takımı özellikle küme düşürmeye çalışıyorsunuz dedik sesimizi duyuramadık. takımın borcu olmasın dediler takımı değil kendilerini düşündüler ucu bize dokunm asın diye. takım düştü. yönetim topluca bir yerlerine kına yaksınlar. bu utanç onlara yetecekmi bilmiyorum. en kabiliyetsiz futbolcuları takıma topladınız en yeteneksiz hocaları getirdiniz. size söylenecek çok sözüm var ama mesleki ve ailevi terbiyem buna izin vermiyor. siz anladınız onu.