Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

adres58
04.03.2016, 21:55
http://i.hizliresim.com/OA9d1Z.gif

Spor Toto Süper Lig 24. hafta maçında Mersin İdman Yurduna 1-0 yenildiğimiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Del Piero
04.03.2016, 21:57
Nasıl ki kaşarlanmış futbolcular takımdan gider kaşarlanmış yöneticilerde defolup gitsin. Bu takım senin eserin yönetim !!!

fark58
04.03.2016, 21:58
İlk olarak Yönetiminden teknik heyetine futbolcusundan tüm personeline yazıklar olsun diyorum kardeşim yazıklar olsun size. Koskoca Sivassporu ne hale getirdiniz.
Söyleyecek o kadar çok şey var ki ama neyi değiştirir ki. Hiçbirşeyi. İnsanların sizlere olan güvenini boşa çıkardınız. Ne yaptığını bilmez yönetimin, teknik heyetin ve futbolcuların sadece ve sadece suratlarına bi taraftar olarak yazıklar olsun deyip tükrmek istiyorum.

otceken58
04.03.2016, 21:59
Mesut bakkal yönetim futbolcu el ele Sivasspor ptt birinci lige hayırlı olsun YİĞİDOLAR bu Siteyi yönetim futbolcu kimse okumuyormuş anladım bunu İ. Akın dan medet uman bir Sivasspor'un yapacak birşeyi kalmadı arkadaslar.

DoomsDay58
04.03.2016, 22:01
Umut saçan sevgi pıtırcığı yönetim hastası taraftarlar bu forumun altında konuşsunlar biz konuşmaktan bıktık çünkü. Yapın analizinizi değerlendirin maçı bakalım görelim sizi

otceken58
04.03.2016, 22:02
Mesut bakkal senden birşey olmayacağını ta geldiğinde yazdım şimdide altına imza atıyorum bu takımı teknik direktörler bitirmiştir bu kadar net tabi ilk sebebinde yönetim olduğunu unutmuyorum

50sekiz
Yorumlari okuyorum da cogu subjektif ve duygusal.
Sivasspor 2. devrenin sonuncusu oldugunu biliyor musunuz?
2. yari hic bir takimla aradaki puan farkini azaltamadigini biliyor musunuz?
sadece bir kac örnek..

Devre arasi ile Eses'den 4 puan öndeydi simdi ise sadece 1 puan
Devre arasi Mersin'den 4 puan öndeydi simdi ise sadece 1 puan
Devre arasi Gencler'den 1 puan öndeydi simdi 10 puan geride
Devre arasi Kayserispor'un 5 puan gerisindeydi hala 5 puan gerisinde.

Uzun lafin kisasi Mersin maci 3 sonuca da acik bir mac.
Mersin'in avantaji kendi evinde oynamasi.
Bu macin sonucunu 3 sey belirler:
1- Günlük form
2- Bireysel/hakem hatasi
3- Penalti ya da kirmizi kart.

Beraberlik her iki takimada yaramaya bilir.
Öte yandan kaybeden takim lige büyük oranla havluyu atabilir (Kayseri - Gencler macinin sonucuna göre)

mactan önceki yorumumdu. sadece 1 tsk almis. olsun sorun degil. o arkadasa bende buradan tsk. ediyorum.
bir insan tuttugu takimin kazanmasini ister ama bu gercekleri görmeye engel olmamali. malesef buradakilerin cogu hep hayal satayorlar, insanlari kandiriyorlar.
neyse, pes etmek yok.. son duraga kadar devam... artik neresi olursa..

Besyo_cu
Ligin son sırasında yer alan Eskişehir ve Mersin'i 2 maçta da yenemeyerek düşmeyi anamızın ak sütü gibi hak ettik....

Bu sezon oyuncu transferinde ne kadar hata yaptıysak, teknik direktör tercihlerinde de o kadar büyük hata yaptık, Mesut Hoca, Sergen YALÇIN ve hatta Okan Buruk'dan daha beter değişiklikler yaptı. Adem ve futbol katili oyuncu demeye bin şahit İbrahim AKIN'ı oyuna alması ve daha beteri mutlak gol atmamız gereken maçta Hasan Kabze'yi çıkartıp Texeria'yı oyuna alan Hoca bana göre hoca falan değildir.

Çaylak Ümit Özat, 2. yarıya Murat ve Weligton değişikliği ile başlayıp maçın kaderini değiştirdi, Mesut Bakkal'da yaptığı değişiklikler ile Mersin'in golünden daha büyük hasar bıraktı takıma...

Yazıklar olsun b utakımı bu hale düşürenlere. Yazıklar olsun Sahipsiz şehir Sivas'a....

engin2609
04.03.2016, 22:04
kahrolduk mafolduk yiprandik bittik tükendik
Ah ruhsuz futbolcular
Ah vefakar Sivasspor taraftari

otceken58
04.03.2016, 22:05
Umut saçan sevgi pıtırcığı yönetim hastası taraftarlar bu forumun altında konuşsunlar biz konuşmaktan bıktık çünkü. Yapın analizinizi değerlendirin maçı bakalım görelim sizi

Haklısın kardeş sizlerden özür diliyorum bu adamlar varken Sivasspor dan bisey olmaz yakıştıramadık kendimize düşmeyi ne diyelim yakistiranlar varmış. Bu arada benim tek askım Sivasspor kesinlikle yönetim olmadı bunu not olarak belirteyim.

onur0634
04.03.2016, 22:05
Mesut Bakkal bugün takımı sabote etmiştir.Derin araştırılmalı ve gereken cezayı almalıdır...

onur0634
04.03.2016, 22:06
Mesut Bakkal takımı sabote etmişir...Derin araştırılmalı ve gereken cezayı almalıdır...

savaş2
04.03.2016, 22:06
**MACIN ÖZETİ***

TAKIM-Ruhsuzlar ordusu
TEKNİK ADAM-Beceriksiz
HAKEM- herzamanki gibi satılmış
BAŞKAN-mersinde kebap yapmış
TARAFTAR-yine üzgün

onur0634
04.03.2016, 22:09
Bugün sivas için kara bir gündür...Takım değil şehir küme düşmüştür bundan sonra hava durumuna bile internetten bakarız artık...

35gürün58
04.03.2016, 22:10
Ne oldu ? nokta transfer olarak alınan Etzaz Hüseyin 18 kişilik kadroda yok, Tanase koşarken dili dışarda hiç bir katkısı yok, Teşera son 15 dakikada alınıyor, İbrahim Öztürk iki kere topa vurmaktan aciz kaldı biri geldi gol oldu.

Mersin 7 puanda iken biz 14 puanda idik, 7 puanı kapattılar 2 puanda öne geçtiler.

Hakem dersen tam facia resmen takımı doğradı şerefsiz, Eğer gerçekten Kayserili ise atam yapıldığında Yönetimin itiraz etmesi gerekiyordu.

Mersin'in transfer yasağı ve yönetim krizi olmasına futbolcular parasını alamamasına rağmen bizi geride bırakıyorsa,

Saçma sapan transferlerle hem kulübün maddi zarar görmesine (boşuna harcanan transfer paraları ve kaybedilen maçlar nedeniyle gelir kayıpları) hem de düşmesinin bir numaralı sebebi üç sezondur ''transferlerde artık hata yapmayacağız deyip, milleti uyuttuğunu zanneden yönetimdir.'' şimdi kına yakabilirler başarıları ile.

Sivasspor tarihine takımı süper lige çıkarmaları ile değil, düşürmeleri ile ve transfer ihanetleri ile anılacaklardır, hiç kuşku duymasınlar..

Artık ptt den demi aşağı düşeriz ; çıkarsak kaç yıl sonra çıkarız Allah bilir,

Ve sivaslının sporda yüzünün güleceği tek bir branş kaldı Güreş ve TAHA AKGÜL..

adres58
04.03.2016, 22:11
Sayın Mesut Bakkalın yerine yemin ederim bizim siteden seçilen 5 tane adamı bedavaya oraya dik Yemin ederim şu anda bunları konuşmuyor olacaktık... Böyle bir şey varmı abi, John Boye'dan sağ bek, İbrahim akından kurtarıcı, Texeria'yı kesmeler, Ussaini kadroya almamalar, Burhan gibi bir adamı oyuna sokmamalar...

Yazıklar olsun

Adam iki oyuncu ile maçı alıyor, bizim Aatıf efendi şapkadan hala tavşan çıkarma peşinde... Adem kim abi bana birisi bu değişikliğin mantığını anlatsın desinki adamlar şunu şunu yapıyorda Ademi oyuna soktum desin Allaşh aşkına... İbrahim Akın şimdiye kadar bana hangi maçı kurtarmış da bunu kurtaracak. Hasan Kabzede bir kıpırdanma vardı. Golü yedin neden ikili forvete dönemedin. Aldın bütün defansif adamları 2 kişi ile 4 kişiye pres yaptırıyorsun. Bakkal efendi maalesef bundan sonra 3 maç üst üste alsan da benim gözümde hoca değilsin. Burhan neden oynamadı. baktım devre arasında ısınırken hiç bir şeyi yok neden oynatmadın anlam veremedim.

Neyse Sayın başkanım çok üzüntülüdür hatta biz taraftardan bile çok üzgündür.

Başkan eline sağlık takımı bu hallere düşürdüğün için...

onur0634
04.03.2016, 22:12
Bugün sivas için kara bir gündür bu takımı ve şehri küme düşürenler unutulmayacaktır...

cengo64
Yazıklar olsun .Utanmazlar.Sivasspor u 3 senedir ne hale getirdiler.Aslında çok şey söylemek istiyorum ama 3 senedir o kadar çok şeyler dedik ki ben ve hemen hemen diğer forumdaşlarım,hiçbirini okumadlar bile eminim.Sonra çıktılar körüz dediler.3 senedir kör topal devam ediyorlardı zaten biliyorduk.Maç arası yönetim mavra yapıyordu tribünde gördük.2 senedir başka şey yapmıyorlardı zaten.Allah müstahaklarını versin ne diyim.Üzgünüz.Mecnur bey de artık asıl işlerine döner artık.Gerçekten neydi asıl işi.

mahoi

Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız

savaş2
04.03.2016, 22:13
**MACIN ÖZETİ***

TAKIM-Ruhsuzlar ordusu
TEKNİK ADAM-Beceriksiz
TARAFTAR-yine üzgün

ihtiyar yiğido
04.03.2016, 22:14
Söyleyecek fazla bir şey yok, bu maçta cicinho'nun yerini bulan pasları ve ofansif oyunu arandı, Antalya maçında Aatıfa gösterilen tepki, Aatif'ın öz güvenini yitirmesine sebep olmuş, şut çekeceği yerde pas vererek belkide bizi gollerden etti. güzel oynadık,çok gol pozisyonu da yakaladık fakat olmadımı olmuyor, büyük bir avantajı kaçırdık ama ben ümitvarım matematiksel olarak düşmemiz kesinleşene kadar da ümitvar olmaya devam edceğim

onur0634
04.03.2016, 22:15
08.08 2015 bu tarihte bu takımın küme düşeceğini yazmıştım zaten.Benim için suprizde olmadı...5 Millet vekili bir araya gelse bir sivas vizyonu oluşturamaz artık...

tykinik58
04.03.2016, 22:15
Düştük BAŞKAN, düştük YÖNETİM gözünüz aydın muradınıza erdiniz. Borcumuz yok, borcu olmayan takımız diye diye takımı düşürdünüz. Doğru dürüst transfer yapmadınız, transfer komitesi kuramadınız, yönetimde SİVASSPOR'a faydası olanı olmayanı ayırt edemediniz, düşürdünüz sağolun.

Düştük sayın futbolcularımız, Atıf'ın bencilliği, diğerlerinin beceriksizliği ile düştük. Bir tek SİVASSPOR değil, şehrimiz SİVAS'ımız düştü. Hepinizin gözü aydın muradınıza erdiniz. Şimdi hepiniz de arkanıza bakmadan farklı farklı kulüplere, şehirlere, ülkelere gidersiniz bizler bir alt lige düşmenin acısıyla üzüntüsüyle sevdamızın SİVASSPOR'umuzun peşinden alt ligde yine destekleriz. Siz yeter ki muradınıza ermenin mutluluğu ile koca bir şehrin paha biçilmez sevdasını harcadığınız ile kalın...:mad: :mad: :mad:

subasi29
04.03.2016, 22:16
Dakika 88 !!!! Sivasspor kendi ceza sahası içinde top çeviriyor.,.sanki skor bizim lehimize..şu Kabze iki ibraaaammm tanase nekadar boş futbolcular ..Mesut hoca texeria niye doğru dürüst oynatmiyor ..molde de takır takır oynayan Hüseyin niye oynamiyor ? La bunlar sizin nokta transfer leriniz degil mi?

izmirliyigido
04.03.2016, 22:17
Mehdi Tauoil hariç, hiçbir futbolcuya, hocaya ve yönetime hakkımı helal etmiyorum..

Başka da yorum yapmıyorum.

.

onur0634
04.03.2016, 22:17
08.08.2015 bu tarihte sezon sonu sivassporun küme düşeceğini paylaşmıştım zaten benim için supriz olmadı.5 Millet vekili bir araya gelse sivasspor vizyonu oluşturamaz artık...

yigido_furkan
04.03.2016, 22:18
Suan eminim herkes cok kizgin uzgun ve sinirli dusmeyi kendimize yediremiyoruz belki ama artik is bitti. Kimse demesin daha onumuzde 10 mac var. Bukadarmi ruhsuz oyuncu grubu olur. Ama dogru oyuncunun umrundami bir sehrin hayalleri. Seneye gider baska bir super lig takimina parasina bakar. Diyecek bisey bulamiyoruz artik belediyespordan 3 4 oyuncu alip su takima koysak slrltmaz . belediyespordaki hirs istek mucadele. 1 tanesinde yok yaziklar olsun hepsine.

Son sozumde mesut hocaya takim gol yemis dk 62 oyna kurtarici diye ibrahim akin ve ademi alip texeirayi 80de almak neyin kafasidir.

Biz mi futboldan anlamiyoruz siz mi cok biliyorsunuz?

mühendisburak58
04.03.2016, 22:19
11 yıldır Süper Ligde bulunan Sivasspor;
Eskişehirspor maçı ile fiilen, Mersin İdman Yurdu maçı ile hukuken, 30. haftada matematiksel olarak 34. haftada da tamamen ligden düştü.

acakmakli58
04.03.2016, 22:23
Hazır havalar ısınmışken, takımda Mersin sahillerine gitmişken orada tatil yapmaya başlasınlar. Yarın sabah Paf takımı direk İstanbul'a geçsin 4 gün kamp yapsın. Kasımpaşa maçına onlar çıksın. Bu ruhsuzlardan daha iyi oynarlar. Hiç değilse hırslı oynarlar. Bizde bu sene ilk kez sahada koşan mücadele eden bir takım izleriz.

Turan 59
04.03.2016, 22:23
Söyleyecek fazla bir şey yok, bu maçta cicinho'nun yerini bulan pasları ve ofansif oyunu arandı, Antalya maçında Aatıfa gösterilen tepki, Aatif'ın öz güvenini yitirmesine sebep olmuş, şut çekeceği yerde pas vererek belkide bizi gollerden etti. güzel oynadık,çok gol pozisyonu da yakaladık fakat olmadımı olmuyor, büyük bir avantajı kaçırdık ama ben ümitvarım matematiksel olarak düşmemiz kesinleşene kadar da ümitvar olmaya devam edceğim

-Beni elestirenlerden özür bekliyorum.

fatihcan58
04.03.2016, 22:24
Maçın Değerlendirmesi,

Bugün isim isim değerlendirmek yerine takım olarak değerlendireceğim,

Maçın en Kötüsü = Mesut Bakkal dı. Hiç dersine çalışmamış. Ümit Özata Sivasspor için kadro çıkar desen bu kadroyu sahaya sürerdi.

Hasan Kabze, İbrahim Öztürk, Tanase, Beykan 11 yle başlamak tam bir teknik adam hatası.

Texeria neden 11 de yok. Taraftarın gördüğü geçen haftanın en iyisi dediğimiz adamın bu hafta ilk 11 de olmaması ilginçtir. texeria yla hoca arasında birşeylermi geçti.

ayhandemir58
04.03.2016, 22:27
Kısa ve öz yazayım.Sana da güle güle Mesut Bakkal.Biz,takım İSHAL,gel tedavi et dedik,sen geldin takımı KABIZ ettin.Yani derdimize ilaç olmadın.Şimdi şöyle böyle,kem küm edeceksin ama olmuyorsa olmamıştır.Güle Güle Mesut Bakkal.
Sayın başkan ve yönetim;Ortada bir ceset var,o ceseti kaldırmak size düşer...:mad:

benozgurr
En kötü oynadığımız maçlardan biriydi. Adam gibi uzun boylu forvetin yok, kanatlardan hızlı çıkan oyuncularımız yok, bu saatten sonra her şey daha zor çünkü maç kaybede kaybede hocanın takım üzerindeki inamdırıcılığıda gitti, motivasyon etmek zorlaşır artık. Bu saatten sonra elbette desteklemek lazım ama psikolojik olarak ptt birinci lige de kendimizi alıştırmamız lazım. Belki de düşer daha sağlam bi yapılanma ile tekrar geliriz

mahoi

Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız

Sivasli010
04.03.2016, 22:28
Mecnun baskan, bir ilhan cavcav olamadin! adam bakiyior hoca yanlis yapti hemen biletini kesiceksin! Antalya macindan sonra hemen bileti kesilicekti!

Antalya defans yapmaya geldi ve 1 forvetle 90 dakikayi bitirdi!!!! antalyanin 1 sutu yoktu 111111

Gelelim bu maci? Mesut bey sen irkcimisin???? Niye david texeirayi oynatmiyion gidip ibrahim akini, hasan kabze oynatiyiorsun??? Niye Etzaz Hussaini kadroya almadin???

Tammam Davidi ilk yari oynatmadin...... ama 2nci yari niye hemen ilk baslarda oyna sokmadin?? Umit akillilik yapti elindeki en iyi oyunculari oyunu surdu ve cok daha faydali oldular!! tammam onuda gectik niye ibrahim akini ve ademi oyuna sokuyorsunnn?????????? Koysana texeirayi Hasanin yerine!

Al altyapidan 1 2 tane futbolcu oynat!!! Ademi , ibrahimi, hasani niye oynatiyiorsunn.... yaktin bizi bakkal, eger gercek sivasliysan birak git gorevini!

GraveYard
04.03.2016, 22:30
Artık ne futbolculara suç buluyorum ne teknik direktöre. Bu takımı bu hale getiren Sayın Mecnun Otyakmaz ve o sözde yönetimdeki şahışlardır. Yıllardır bu takımı bir takım bölgelere gerekli transferleri yapmayarak bedava beleş topçu topluluğu ile doldurma politikası yüzünden bu takımı ve bu şehrin insanlarının haklarını gasp ettiniz size Hakkımı HELAL etmiyorum Sevdamızı ligden düşürdünüz inşALLAH sizde bırakıp gidersiniz bu takımın başından. Bir küçük lafımda bizim saygı değer SİVASLI olup istanbul yalakası olan vatandaşlara siz o yalakalığını yaptınız takımı desteklemeye devam edin sezon sonunda inşALLAH kutlamaya kalkarsınız birşeyleri... Ruhsuz kentin Ruhsuz sahipleri olurmuş Sivas kadar nankör bir şehir insanı daha yok düşsede bu takımı kimse sahiplenmicek bu takım bu şehre fazla...

adalı harun
04.03.2016, 22:30
Bu takımı yönetim bilinçli düşürdü 11 de oynayan kaçtane 32 yaşın üzerinde topçumuz var i akın h kabze i öztürk adem koçak cicinyoyu saymıyom en genci b5rdan kadiri eleştirenler kadirsiz takım ilk senesinde düştü adamlar ileri çıkmayı bilmiyor simdi izlersiniz sivaslılar büyüktakımları tv den
Sivasa sivas spor çok büyük simdi ne haliniz varsa görün
Maça bir vekil geliyormu nerde ismet yılmaz nerde habip soluk
Sivası uyıtmayın artık
Bütün sivas bir osman seçilmiş etmez

asinancetin583
04.03.2016, 22:31
kahrolduk mafolduk yiprandik bittik tükendik
Ah ruhsuz futbolcular
Ah vefakar Sivasspor taraftari

Şu yalanları bırakma zamanı ne zaman gelecek merak ediyorum. Açıp Eskişehir bursa maçına bir bakın, nasıl stad dolar nasıl doksan dakika susulmaz görün. Sonra bizim Antalya maçına bakın. Tamam seyirci cezamiz vardı ama passolig sayımız ortada, o stadı doldurabilirdik. Toplamda iki bin küsür taraftar vardı. Öyle bir taraftardı ki 58. dakika kutlaması bile yapılmadı. Biz hiçbir zaman işler kötü gidince vefakar olamadık. Takıma doksan dakika susmadan destek olduğumuz bir maç hatırlamıyorum. Bu takım bu şehre fazla inanın. Ben de isterim takımımın şampiyon olmasını ama eğri otuup doğru konuşalım. Ne taraftar ne yönetim ne de şehir bunu haketmiyor. En yüksek seyirci sayımız kayseri maçı, 6 bin 7 bin civarı, belki rize maçı da olabilir. Ptt maçları için bile bu rakamın 3-4 katı söz konusu. Uzun lafın kısası, biz vefakar olamadık asla, işler kötü gidince futbolcu yuhladık, teknik direktöre küfrettik... Abdullah Yiğit ağabey çok güzel diyor; bizim taraftarımız yok, sadece elinde çekirdekli seyircimiz var..

yigido yakup
04.03.2016, 22:31
Ya umitlerde biterse?

Mesut hoca geldi geleli 4 macta yaptigi tercihler negatif yonde oldu.

Bugün bu tercihlerden Ibrahim ozturk tam hayal kirikligi Texera kenarda Burhan kenarda Etzaz kadroda yok i.Akin Adem kurtarici olarak oyuna gìriyor.

maci izlemyen bir Sivasspor taraftarina bunlari soylesem birde ilave etsem macin hakemi B Yildirim.

Baska bise konusmaya anlatmaya gerek kalmazdi.

Mersin e 4 puan Eskisehire 6 puan veren takimin umitli olmasi icin bir sebep varmi?

Bu sene hicbir hesap tutmadi her terslik olumsuzluk ugursuzluk beceriksizlik artik nereye kadar gidecek bilmiyoruzz.

Hakkimizda hayirlisi simdi yapilacak ne olursa olsun destek vermek bu buhrandan cikacagiz ama cikarken enaz yipranmis sekilde cikabilnek onemli.

menesakin
04.03.2016, 22:32
Ben artik şunu anladım ki İbrahim Akın büük topçu ve Sivas halkı hic futboldan anlamıyor.
Mesut ta cırt çıktı. İbrahim Akın dan medet uman adam hoca moca olamaz arkadaş.

Artik yüksek sesle söylemeliyim YÖNETİM İSTİFA. Daha da açıkçası yanindaki çapulcuları da al defol git Mecnun

nefhret_58
04.03.2016, 22:40
Sanirim biz bisey soylemeyip,dedtektede bulunmamamiz lazim. Mucadele yok, kaleye sut yok,tarlada top oynargibi getir ileri gotur geri... maci degerlendirelim diye koju acmak ne demek yaa. Bide bu maglubiyette en iyi kim onu soyleyelim. Naukulma ve wellighton en iyisiydi. Sivassporlulari kaldir cope at. Hele o transferlerin ben ...oumariymis. kac kere mersinlilere top verdi. Miyop var o cocukta medicanaya goturun. Forma renklerini goremiyor.ziya yi zara belediye gonderin.anca kangal kopegi besler. Aatif a sozum yok. Mal bi forvetin ve kanatin olursa adam tek basina oynar ancak. Kabzede gs de jubile yapsin. Adem yozgat senile de gurur duyuyordur la. Setkus halde manavda karpuz sergisine bile almazlar.john boye hantalliktan olecek sanki 100 luk raki icmis beyefendi. Yigit ve mehdiye de sozum yok. Beykan sana sozlerim icimden geliyor buraya yazamam. Ibrahim akin... yekta gibi baska takima gitsen bitarafini yirtarsin. Sende jubileni yap. Hele Mesut hoca... sizde gidin football manager 16 yi alin. Bu cikardigin kadroyla belki orada kumede kalirsin. Gelelim yonetime. Ulan stad bitiyor bee. Store nuz mal satamaz suclusu biz, passolig yeri calismaz suclusu biz. Takim mac kazanmaz suclusu biz.curuk carik ne kadar adam var doldurulur suclusu biz.ya internet siteniz dogru duzgun calismiyor bee. Bu takimin amigolari kim be bilen varmi. Adinizi daha agzima almam. Istanbulda olimpiyat stadiji doldururken taraftari bagrijiza basiyordunuz. Once siz ne kadar ekmek o kadar kofte dediniz. Bizde o kofteyi yemeyiz arkadas.

cengo64
04.03.2016, 22:42
Sivasspor a kayyum atansın.Bu kadar beceriksizlik nasıl olur araştırılsın

batur0658
04.03.2016, 22:43
aslinda bu sezonun ilk macinda sagda kanatta i.akin sol kanatta kabze oynamaya basladiginda dustugumuz belliydi hatta ve hatta son gecen sezonun bitiminden geliyorum diyordu ve geldi... simdi sorumlularin hesap verme zamani ama burada profesyonel yonetim yok hadi sizin icin gemiyi terk etme zamani ..yazik cok uzuluyorum yazik...

50sekiz
04.03.2016, 22:45
macin en kötüsü Ziya idi. Tel tel döküldü. 1 tane olumlu sey yapamadi.

ELLİSEKİZ
04.03.2016, 22:47
Bu takımı düşürene kadar zorladınız :(

Yıllarca transfer dönemlerinde kandırdınız bizi ...

Biz transfer dedikçe siz göstermelik derme-çatma transferlerle oyaladınız bizi...

Acemi hocaların staj yaptığı takım ettiniz Sivas'ı...

Kimse hocaya kızmasın , futbolculara kızmasın .Adamların elinden gelen bu kardeşim fazlasını beklemeyiniz.Mesut Bakkal zorla mı geldi bu takımın başına ?

Bizim transfer dahilerinin (yönetimin) bize attığı son kazıktı bu .Takım düşüyor halen yönetimden ses yok .Yazıklar olsun size.Hep taraftarı suçladınız. Bir defa aynaya bakmadınız .Yıllarca düşmemeye oynadık ders çıkarmadınız .S_ktirin gidin artık bu takımın başından...!

Halen çıkıp ŞU CEFAKAR TARAFTARA ÇAMUR ATAN OLURSA ÇOK KÖTÜ KALBİNİ KIRARIM.

Bu takım ligden düştüğü halde halen yönetime toz kondurmayanlar var ya , size de yazıklar olsun.

YETER BU KADAR KANDIRILDIĞIMIZ YÖNETİMSİZ DÜŞMEK İSTİYORUZ .YÖNETİM İSTİFAAA...!

migroArmis
04.03.2016, 22:49
Tabiri caizse nefesimi tuttum sadece bakıyorum monitöre...Bu mağlubiyet çok kötü oldu ....

mishka
04.03.2016, 22:51
YETER BU KADAR KANDIRILDIĞIMIZ YÖNETİMSİZ DÜŞMEK İSTİYORUZ .YÖNETİM İSTİFAAA...!

Ben Osman Seçilmiş gibi iyi niyetine güvendiğim başkan istiyorum.

cengo64
04.03.2016, 22:53
U.E.F.A süper lig takımlarını mali olarak daha yakın takibe alacaktı bunu biliyoruz.Bu kadar hata bi tek salaklıktan yapılır mı bilmem ama şeytan yine de yoksa bilerek mi düşürüldük diyor

mühendisburak58
04.03.2016, 22:53
diyarbekirspor'a gol atamamış ve kupadan elenmiş takım süper ligde kalsa mucize olurdu. tek tesellim inşallah Sivas Belediyespor PTT 1.lige çıkar

güneşyurdu
04.03.2016, 23:04
uzun zamandan bu yana sivas maçlarını 90 dk seyir etmemiştim...takım malesef göz göre göre mersin yendirildi.

mesut hoca hem geç kaldı hemde sivas 1-0 öndeymiş gibi değişiklik yaptı.
bırak yiğiti kırmızı görsün sivasın kayıp edecek neyi kalmıştı ki?

düştük mesut hocanın gözünden anladım.hayırlısı olsun....ben yinde çıkmayan candan umut kesilmez son maça kadar umudumu korumak istiyorum...düştüğümüzü biliyorum...hayallerde olsa olmak güzel...şansımızda yok...

hakem ayrıca mersinin 1 kırmızı 1 sarısını es geçti....ilk yarı mehdi atağa çıkarken arkadan formayı çaput gibi tutan futbolcuyu görmedi sanırım o futbolcu sarı gördü sonradan...hakem sivaslı futbolculara sert kaş göz harketleri sergilerken mersinli futbolculara daha nazik ve yumuşakça uyarak tavır gösterdi.92 dk filan dı ceza sahasına yakın bir yerde j.boye u sandeviç yaptılar faul vermedi.ilk yarıda atifı düşürdüler yine vermedi sivas gol atar diye korktu ama maçda hakemlik bir durum yoktu...penaltı çok basit olurdu

atif olmasa sivas takım ileriye top taşıyamıyor.

bu yenilgi iyi oldu...yoksa mesut hoca berberliğe oynatacaktı bundan sonra.

etlidöktürek
04.03.2016, 23:05
Golü yiyene kadar hadi hoca hadi hoca oyuncu değiştir diye okadar debelendımkı tv karşısında bir sınırden aglamadığım kaldı..çaylak umıtın hamlesi ve gol... ah be mesut hoca ahhh ıbrahim akın ve adem hamlesinin mantıklı bir açıklamasını yap bende bu takımı bırakıp kayserispor taraftarı olmazsam cümle alem beni .... neyın pesındesın be adam!!! Burdan hasan kabzeye sesleniyom 40 yaşına kadar avrupa dahıl superligde top oynadın tamam sen oynayamıyon şu adamı neden uyarmadın,o yürek yokmuydu sende be takim abisi..bir Allah in kulu bu hocayı uyarmazmı ya çıldıracam Allah im..cıcınho bu takıma hoca olsaydı bugün en az 1 puan alırdık, tamam şansımız yok bitti öldük kaldık ama bu kadar kötü 11 ve oyuncu değişikliği olmaazz ,yok mk kapasite yok ben niye ademe ve ıbrahıme kızıyım o adamlar yaşlı artık onların kabahati yok kabahat sende hocaa...

cıcınho kalan maçlarda teknik patron olsun hem de oynasın!!

GraveYard
04.03.2016, 23:05
ABDULLAH ABİNİDE SENİNDE CANIN CEHENNEME BELLEMİŞSİNİZ TARAFTAR GELMİYOR GERİ ZEKALIMISINIZ SİZ YA YADA KAFA DOLDURUYORSUNUZ.TARAFTAR NE İZLEMEYE GELECEK BASİRETSİZ FUTBOLCULARIMI OYUNA HAMLE YAPMAKTAN ACİZ HOCAYI MI.SENİN TUZUN KURU HERHALDE SİVASTA İNSANLAR GEÇİM DERDİNDE HEMŞERİM BUNA RAĞMEN YİNE İYİ TARAFTAR GELİYOR.BİZ BU TAKIMIN TAKIR TAKIR FUTBOL OYNADIĞI YILLARIDA GÖRDÜK.İNSANLAR ZEVK ALMADIĞI OYUNU İZLEMEYE GELİRMİ İNSANLAR ENAYİMİ MERSİN MAÇINI İZLESEM NE OLUR İZLEMESM NE OLUR.İZLEMESN DAHA İYİ OLUR EN AZINDAN MORALIN BOZULMAZ.ONUN İÇİN HİÇ KİMSENİN TARAFTAR GELMİYOR AZ GELİYOR DEME HAKKI YOKTUR ÇIKACAKSIN ASLANLAR GİBİ OYNAYACAKSIN BAK TARAFTAR GELİYOMU GELMİYOMU.

Bence sen adam ne yazmak istemiş anlamamışsın. Eskişehirin giden taraftar topluluğu çok mu zengin ? Senin maç bileti fiyatların diğer takımlara göre en ucuzu. Önce git o hakaret ettiğin insanların stadlarında bir maç izle bakım kim kimi oynatıyor göreceksin taraftarın ne kadar büyük bir faktör olduğunun farkında bile değilsin. Sizin gibiler yüzünden bu takım bu şekilde saten siz çekirdeğinizi yer maç izlersiniz sonra takıma destek veriyoruz dersiniz ve kusura bakma hocam bu yorumundanda anlaşıldığı gibi iyi gün taraftarısınız.

güneşyurdu
04.03.2016, 23:06
diyarbekirspor'a gol atamamış ve kupadan elenmiş takım süper ligde kalsa mucize olurdu. tek tesellim inşallah Sivas Belediyespor PTT 1.lige çıkar

valla kardeş ben sivas hariç bir takım altın da olsa tutmam

GraveYard
04.03.2016, 23:11

Öncelikle saygı duyuyorum yorumunuza ama tutturmuş bizim sivas insanı Sivas belediye felan görmüyonuz mu istanbul yalakası yönetimde adamlar var onların ne yararı oalcak sana ? Kaç yıllık mazisi var o takımın. Sen bu takım için şehit olmuş abilerimizede saygısızlık yapmış olursun o şekilde düşünüyorsan. Önceee biz sivas halkı olarak istanbul yalakası olmayı bırakalım stadda adam akıllı hakkımızı savunalım protesto edelım bu duruma yıllardır sivas halkı sessiz kaldığı için bu durumda.

güneşyurdu
04.03.2016, 23:11
bu takımı düşürenleri bu taraftar unutmayacak...bu şehir unutmayacak...geçen yıl şans eseri kurtulan takıma kimi transfer ettiniz?geçen yıl şans eseri atif,batuhan,eneramonun formu ile kurtardık...yönetim ve teknik heyet bunu göremedi.

ayrıca bu takımın bu hale gelmesinde sergen hocanında katkısı var...takım bir şey kazandıramadı.r.carlosun mirasını yedi.

KIZILCAN
04.03.2016, 23:13
Maç tahmininde Sivasspor yener diyen iyimser arkadaşlar, ben en çok size üzülüyorum çünkü şu ana kadar umudunuzu koruyup bu takıma inandınız. Ben ilk yarının ortasında bu takıma inanmayı bıraktım. Halbuki açılış maçında gs ile berabere kaldığımızda bu takım bu sezon güzel şeyler yapacak diye düşünmüştük. Olmadı, buraya kadarmış. Artık hesap kitap yapmaya da gerek yok. Çünkü bu futbolcu müsveddeleri bize bu hakkı bile vermiyor.

migroArmis
04.03.2016, 23:14
Ben daha başka bir şey söyleyeceğim...
Okan Buruk transfer edildiğinde alınan ilk galibiyette zerre faydası olmadığını bu takıma hiç bir şey veremeyeceğini daha doğrusu hoca değilde ''hoca adayı 'olduğunu belirtmiştim...Sivassporumuzun şu duruma düşmesinin suçlusu şu an çırpınan Mesut Bakkal değil..Sergeni gönderip yerine Okan Buruk gibi vizyonsuz hazır olmayan daha doğrusu Hoca bile olmayan birini bu takımın başına getirenlerdedir...Bi Ersun Yenal Bi Yılmaz Vural bi Mesut Bakkal veya Sergen bu takımın başında kalsa idi emin olunuz bu takım ilk 10 içerisindeydi...Suçlu aramaya gerek yok ...Her şey gün gibi ortadadır...Bu takım yönetilememiştir...

cengo64
04.03.2016, 23:18
Bence sen adam ne yazmak istemiş anlamamışsın. Eskişehirin giden taraftar topluluğu çok mu zengin ? Senin maç bileti fiyatların diğer takımlara göre en ucuzu. Önce git o hakaret ettiğin insanların stadlarında bir maç izle bakım kim kimi oynatıyor göreceksin taraftarın ne kadar büyük bir faktör olduğunun farkında bile değilsin. Sizin gibiler yüzünden bu takım bu şekilde saten siz çekirdeğinizi yer maç izlersiniz sonra takıma destek veriyoruz dersiniz ve kusura bakma hocam bu yorumundanda anlaşıldığı gibi iyi gün taraftarısınız.

Ne diyorsunuz kardeşim.Şu ligin en çok taraftarı olan takımlarından Sivasspor.Bugün tartışılacak en son şey bu.Bugün bu muhteşem taraftarı
yönetimin nasıl salak yerine koyduğunun tartışılması gerekiyor.

50sekiz
04.03.2016, 23:23
Ben daha başka bir şey söyleyeceğim...
Okan Buruk transfer edildiğinde alınan ilk galibiyette zerre faydası olmadığını bu takıma hiç bir şey veremeyeceğini daha doğrusu hoca değilde ''hoca adayı 'olduğunu belirtmiştim...Sivassporumuzun şu duruma düşmesinin suçlusu şu an çırpınan Mesut Bakkal değil..Sergeni gönderip yerine Okan Buruk gibi vizyonsuz hazır olmayan daha doğrusu Hoca bile olmayan birini bu takımın başına getirenlerdedir...Bi Ersun Yenal Bi Yılmaz Vural bi Mesut Bakkal veya Sergen bu takımın başında kalsa idi emin olunuz bu takım ilk 10 içerisindeydi...Suçlu aramaya gerek yok ...Her şey gün gibi ortadadır...Bu takım yönetilememiştir...

Ben de olayi istatistiklerle anlatayim...

Sergen Yalcin : B M B B B B B M M
Okan Buruk: M G M B M G B M M M M
Mesut Bakkal: G M B M

GraveYard
04.03.2016, 23:26
Ne diyorsunuz kardeşim.Şu ligin en çok taraftarı olan takımlarından Sivasspor.Bugün tartışılacak en son şey bu.Bugün bu muhteşem taraftarı

Nerde o taraftar grubu mu ben mi göremiyorum bir tek stad şehir merkezine yakın biletler uygun gelen taraftar sayısı 2 bin 7 bin arasında takımı 90 dk destekleyen taraftar sayısı 100 u zor geçer. Ve ikinci olarak adam hakaret ettiği için onu aydınlatmak istedim ben. Bende burada saten diğer yorumlarımda belirttiğim gibi yönetimin ne kadar süslü püslü medyada abartılıp ama başarısız olduklarını yazdım diğer yorumlarımda görebilirsin okursan bu konuda.

Accaip058
04.03.2016, 23:29
Bir takım nasıl küme düşürülür...
1.Transferden anlamayan yönetim
2.İlk geldiği maçı kazanıp diğer maçlarda asıl başarısızlığını gösteren teknik ekip...
3.Ruhsuz futbolcular
4.Penaltı kaçırmalarına,Boş kaleye atamamalarına rağmen yinede futbolcuları pofpofluyan biz BÜYÜK SİVASSPOR TARAFTARI...

Düşeceksek mesut bakkal düşürmesin...Acilen başkanın kovması lazım.Bir teknik direktör,2 haftadır ancak bu kadar takımın puan kaybetmesine neden olur...Soyadının hakkını verdi...Bakkal hesabı ancak böyle olur...

midfielder7
04.03.2016, 23:32
mesut hocaya iyi dedik hoş dedik ama 2 haftadır hasan kabze ve i.akın hamleleri işin suyunu çıkardı kabze şu durumda en fazla 15-20 dk'lık sürede oynayabilecek sıkışan oyunda sağdan solda ya da cehpheden gelecek bir topu indirsin diye ancak oyuna alınabilir ama izliyoruz cepheden gelen hiçbir topa çıkamıyor stoperler çok rahat çıkıp vuruyor topa texeria kısa olmasına rağmen çok daha iyi sıçrıyor ve çok daha haraketli bugün texeira ile başlasa rakip savunmayı hataya sürükleyecek koşular ile ortasahadan gelen adamlara boşluklar yaratablirdi 35-45 arası soldan gelmeye başladık ümit gördü durumu hemen 2.yarıya 2 değişikle başladı hocalık budur işte bizde daha 35lik adamlardan medet umuyoruz kabzeye kızmıyorum suç onda değil bu yaşta en fazla bnları yapabilir yazacak çok şey var ama ne desek boş bütün rakiplerimize yeniliyoruz hayal kurmanın anlamı yok artık

stain
04.03.2016, 23:34
ABDULLAH ABİNİDE SENİNDE CANIN CEHENNEME BELLEMİŞSİNİZ TARAFTAR GELMİYOR GERİ ZEKALIMISINIZ SİZ YA YADA KAFA DOLDURUYORSUNUZ.TARAFTAR NE İZLEMEYE GELECEK BASİRETSİZ FUTBOLCULARIMI OYUNA HAMLE YAPMAKTAN ACİZ HOCAYI MI.SENİN TUZUN KURU HERHALDE SİVASTA İNSANLAR GEÇİM DERDİNDE HEMŞERİM BUNA RAĞMEN YİNE İYİ TARAFTAR GELİYOR.BİZ BU TAKIMIN TAKIR TAKIR FUTBOL OYNADIĞI YILLARIDA GÖRDÜK.İNSANLAR ZEVK ALMADIĞI OYUNU İZLEMEYE GELİRMİ İNSANLAR ENAYİMİ MERSİN MAÇINI İZLESEM NE OLUR İZLEMESM NE OLUR.İZLEMESN DAHA İYİ OLUR EN AZINDAN MORALIN BOZULMAZ.ONUN İÇİN HİÇ KİMSENİN TARAFTAR GELMİYOR AZ GELİYOR DEME HAKKI YOKTUR ÇIKACAKSIN ASLANLAR GİBİ OYNAYACAKSIN BAK TARAFTAR GELİYOMU GELMİYOMU.

aynen öyle abicim artık millet gözünü açsın ya hafta içi Galatasaray Akhisar maçına gittim gs nin taraftarı kalkıpta tezehürat yapmadı stad mükemmel iki yüz kişi karşılıklı geçip bağırsa ambiyans oluşuyor ama senin dediğin gibi millet işkence izlemeye gelmiyor gelmezde abicim .

erdalla farukla oturup kahvede okey oynayacak yaştaki adamları futbolcu diye yutturmaya çalışırsan kimse yemez bunu ...

sorun kesinlikle hocada değil ben değişmeyen neler onlara bakarım yönetim ve futbolcular mesele burda ...ancak yönetim bugüne kadar çok güzel politikalar güttü (!) bundan sonrada bırakıp kaçmak yok ...

yazılacak çok şey varda ahhh ahhh ...

Atillaonen
04.03.2016, 23:40
Maçı kaybetme nedeni sahada olan ve kafasında ligi bitirmiş olan ruhsuz topçular ve bizi ince ince kıyan Kayserili hakem, Trabzon olsa şimdi medya çalkalanırdı, ama bizden çıt yok.
:mad:

kagansenbas
04.03.2016, 23:47
Bu haftaki futbol kimseyi tatmin etmedi. Hocanın da yanlış kadro seçimi ve hamleleri mağlubiyeti getirdi. Daha 10 hafta var herşey değişir ama umutlar azalıyor. Futbolcuları tel tek eleştirecek donemi çoktan geçtik. Ne yaparsak takım için. Artık taraftarı da maça çağırmazlar çünkü taraftara bir hediyeleri olmuyor. İnsanlar söylenerek çıkıyor stattan. Söylenecek çok şey olmasına rağmen artık sadece Sivasspor diyerek susuyoruz üzülüyoruz. Bu formanın hakkını vermeyenin Allah belasını versin... İzlemeye desteklemeye devam ama umutlar tükeniyor...

eyuphulagu
04.03.2016, 23:51
Ümit'in fendi Mesut u yendi...Ben takıma ilk geldiğinde de Sivassporun ilacının Mesut Bakkal olmadığını;Çünkü bu takımın beraberliklerle değil,hücum futboluyla ligde kalacağını yazdığım mesajda söylemiştim...Mesut Bakkal bundan sonraki maçlarda süper hocalık yapar;her maçı kazanıp ligde kalır ;büyük bir futbol mucizesine imza atarsa ben de efendice Mesut Hoca dan özür dileyen bir başlık bile açabilirim...Geçen haftaki maçtan sonra Etzaz Hussian gibi 22 yaşındaki bir oyuncuyu bütün lig maçlarında bu yılda Avrupa ligi maçlarında oynatan Molde takımının hocasının istafa etmesi gerektiğini söylemiştim...Çünkü Hussain bizim takımda yedek kalıyor hatta bugünkü maçta 18 e bile alınmadı..Hussain in yerine oynattığı oyuncular adeta sahada döküldüler.....Hele 2 haftadır Teixeria'ya yaptığını hepimiz biliyoruz...Ben Mesut a da kızamıyorum çünkü adamın kapasitesi bu...Mesut Bakkal bu zamana kadar sadece ilk antrenörlük yıllarında GB. kazandığı bir lig 6. lığı var..Vizyonu dar bi hoca..Kolay kolay genç oyuncu oynattığı,ortaya çıkardığıda hiç görülmemiştir...Düşünün uzun zamandır takımda oynamayan İ.Akın,Adem gibi oyuncuları kurtarıcı diye sahaya sürüyor.....Takımda ilk geldiğinde yeni hoca motivasyonundan dolayı bir canlanma oldu hepsi o kadar.....Mesut Bakkal şanslı da bir hocadır bakarsınız üst üste maç bile kazanabilir..Ama umarım bu kaybedilen puanları ilerki maçlarda aramayız..Adam ne kadar sağlamcılık yapıyor;geçen maçta 1 puana resmen yattı;bu hafta da aynı taktikle oynadı ama papaz pilav yemedi...Olan da sivasspora oldu...Sivassporun 3 puanlara ihtiyacı var;Mesut Hoca hala beraberlik peşinde...Bu maçlardan 3 puan alamazsak ilerdeki Bursa,Başakşehir,bjk,Fb ,Trabzonspor maçlarından nasıl 3 puan alacağız...Bizi ligde bıraktığı sezon 6 beraberlik ve hükmen Ankaraspor galibiyetiyle ligde kalmıştık..Şu anda da takımın galibiyete ihtiyacı varken hala tek forvet ve sıkı savunmanın mantığı nedir...Son maçta İ.Akın ve Adem i oynatıp Texieria yı son 15 dak. da oyuna almanın mantığı nedir...Elinde 22 yaşında Hussain,24 yaşında Texeria gibi hücum özelliği olan oyuncular varken hala Hasan Kabze ile maça başlamanın anlamı nedir...Senin 3 puana ihtiyacın varken 2. yarı Teixeria yı oyuna alıp neden çift forvete dönmezsin Mesut Hocam...Rakibi 2. yarıya 2 oyuncu ile başlayıp maçı alacağım mesajı verirken sen aynı oyuncularla oyuna devam etmek sana ne kazandırdı...Biz burada boş boş konuşuyoruz...Haftaya Kasımpaşa maçı belki de M.Bakkal ın son maçı bile olabilir..Ama Mesut Hoca şanslı hocadır derler bir de bakarsın tesadüfü bir golle maçı alır yoluna bir müddet daha devam eder..İşin lamı cimi kalmadı...Takım malesef dibe doğru çökmüş durumda...Umarım Mesut Hoca ile yollar en kısa zamanda ayrılır..Düşeceksek seneye de bu takımı çalıştıracak bir hocayla şerefimizle maç kazanarak düşelim diyorum..Bu aşamada Osman ÖZKÖYLÜ bile Mesut BAKKAL dan sivasspora daha faydalı olur...Malesef Mesut Hoca son 2 maçta çıkardığı kadroyla oyunu okuyamama ve zamanında gerekli değişiklikleri yapamayarak kendi ipini ve sivasspoun ipini de çekmiştir..

migroArmis
04.03.2016, 23:59

Burada bulunduğum süre içerisinde açmış olduğum konuların geneli taraftar ağırlıklıdır...Bu konuda siz saygıdeğer Sivas halkına nacizhane çağrılarda bulundum..Bursaspor taraftarı olarak olması gereken konumumuzu Sivasspor tribününe lanse etmeye çalıştık...''En çok taraftarı olmak '' emin olunuz Sivassporum için en çok istedğim olaydır...Fakat bu söyle şu durumda pek mümkün görünmüyor...

balmandol
05.03.2016, 00:00
mactan önceki yorumumdu. sadece 1 tsk almis. olsun sorun degil. o arkadasa bende buradan tsk. ediyorum.
bir insan tuttugu takimin kazanmasini ister ama bu gercekleri görmeye engel olmamali. malesef buradakilerin cogu hep hayal satayorlar, insanlari kandiriyorlar.
neyse, pes etmek yok.. son duraga kadar devam... artik neresi olursa..

Kendinle çelişkiye düşmüşün..Bizde pes etmek yok,yola devam babında hep Sivasspor kazansın istiyoruz..Bak sende hayalperestsin '' Neyse pes etmek yok,son durağa kadar devam''

migroArmis
05.03.2016, 00:00
Ümit'in fendi Mesut u yendi...Ben takıma ilk geldiğinde de Sivassporun ilacının Mesut Bakkal olmadığını;Çünkü bu takımın beraberliklerle değil,hücum futboluyla ligde kalacağını yazdığım mesajda söylemiştim...Mesut Bakkal bundan sonraki maçlarda süper hocalık yapar;her maçı kazanıp ligde kalır ;büyük bir futbol mucizesine imza atarsa ben de efendice Mesut Hoca dan özür dileyen bir başlık bile açabilirim...Geçen haftaki maçtan sonra Etzaz Hussian gibi 22 yaşındaki bir oyuncuyu bütün lig maçlarında bu yılda Avrupa ligi maçlarında oynatan Molde takımının hocasının istafa etmesi gerektiğini söylemiştim...Çünkü Hussain bizim takımda yedek kalıyor hatta bugünkü maçta 18 e bile alınmadı..Hussain in yerine oynattığı oyuncular adeta sahada döküldüler.....Hele 2 haftadır Teixeria'ya yaptığını hepimiz biliyoruz...Ben Mesut a da kızamıyorum çünkü adamın kapasitesi bu...Mesut Bakkal bu zamana kadar sadece ilk antrenörlük yıllarında GB. kazandığı bir lig 6. lığı var..Vizyonu dar bi hoca..Kolay kolay genç oyuncu oynattığı,ortaya çıkardığıda hiç görülmemiştir...Düşünün uzun zamandır takımda oynamayan İ.Akın,Adem gibi oyuncuları kurtarıcı diye sahaya sürüyor.....Takımda ilk geldiğinde yeni hoca motivasyonundan dolayı bir canlanma oldu hepsi o kadar.....Mesut Bakkal şanslı da bir hocadır bakarsınız üst üste maç bile kazanabilir..Ama umarım bu kaybedilen puanları ilerki maçlarda aramayız..Adam ne kadar sağlamcılık yapıyor;geçen maçta 1 puana resmen yattı;bu hafta da aynı taktikle oynadı ama papaz pilav yemedi...Olan da sivasspora oldu...Sivassporun 3 puanlara ihtiyacı var;Mesut Hoca hala beraberlik peşinde...Bu maçlardan 3 puan alamazsak ilerdeki Bursa,Başakşehir,bjk,Fb ,Trabzonspor maçlarından nasıl 3 puan alacağız...Bizi ligde bıraktığı sezon 6 beraberlik ve hükmen Ankaraspor galibiyetiyle ligde kalmıştık..Şu anda da takımın galibiyete ihtiyacı varken hala tek forvet ve sıkı savunmanın mantığı nedir...Son maçta İ.Akın ve Adem i oynatıp Texieria yı son 15 dak. da oyuna almanın mantığı nedir...Elinde 22 yaşında Hussain,24 yaşında Texeria gibi hücum özelliği olan oyuncular varken hala Hasan Kabze ile maça başlamanın anlamı nedir...Senin 3 puana ihtiyacın varken 2. yarı Teixeria yı oyuna alıp neden çift forvete dönmezsin Mesut Hocam...Rakibi 2. yarıya 2 oyuncu ile başlayıp maçı alacağım mesajı verirken sen aynı oyuncularla oyuna devam etmek sana ne kazandırdı...Biz burada boş boş konuşuyoruz...Haftaya Kasımpaşa maçı belki de M.Bakkal ın son maçı bile olabilir..Ama Mesut Hoca şanslı hocadır derler bir de bakarsın tesadüfü bir golle maçı alır yoluna bir müddet daha devam eder..İşin lamı cimi kalmadı...Takım malesef dibe doğru çökmüş durumda...Umarım Mesut Hoca ile yollar en kısa zamanda ayrılır..Düşeceksek seneye de bu takımı çalıştıracak bir hocayla şerefimizle maç kazanarak düşelim diyorum..Bu aşamada Osman ÖZKÖYLÜ bile Mesut BAKKAL dan sivasspora daha faydalı olur...Malesef Mesut Hoca son 2 maçta çıkardığı kadroyla oyunu okuyamama ve zamanında gerekli değişiklikleri yapamayarak kendi ipini ve sivasspoun ipini de çekmiştir..
Mesut Hoca yanlış kişi değil geldiği tarih ve Sivassporun konumu yanlış kardeşim...

Erenozdenn
05.03.2016, 00:10
Hep yazdım yine yazacağım. Düşmemizin tek sebebi, vizyonsuz yönetimdir. Hala çıkıp taraftar falan demeyin artık. Dünyanın hiçbiryerinde böyle rezil bir topluluğu kimse izlemez. Bu günlerin geleceği kaç senedir belliydi. Hala inanmak istemiyoruz ama Eskişehir maçı sonrası zaten düşmüştük. S.çtık, sıvama aşamasındayız sadece.
Son bir şey, Allah rızası için biri gidip şu hocalık yapamayan sözde hocaya söylesin, I. Akını görmek istemiyoruz artık. Oynayacaksa da açıklama yapsınlar, bizim göremediğimiz özelliklerini açıklasınlar.
Beddua etmeyi sevmem ama, kimin ne kadar emeği varsa Sivasspor'un bu hale gelmesinde, hepsinin Allah belasını verir umarım.

eyuphulagu
05.03.2016, 00:13
Mesut Hoca yanlış kişi değil geldiği tarih ve Sivassporun konumu yanlış kardeşim...

..Kusura bakmayın size malesef bu konuda hiç katılmıyorum..Bu zamana kadar Mesut BAKKAL gibi vizyonu dar hocaları hiç sevmedim hala da sevemiyorum..Benim gözümde iyi bir hoca elindeki kadroyu iyi bir şekilde kullanıp ,oyunu okuyabilen,maç içinde gerekli değişiklikleri yapan hocadır..Mesut Bakkal son 2 maçta çıkardığı kadro;yaptığı,yapamadığı deşikliklerle sınıfta kalmıştır..Bu saatten sonra sivasspora verebileceği bir şey olduğunu da düşünmüyorum...Ben geçen hafta Antalya maçını statta canlı izledim;ilk yarı sivasspor benim bulunduğun taraftaki kaleye hücum etmişti...Texeria yı calı olarak yakından izleme fırsatım oldu..Kesinlikle 2. yarı çıkmayı haketmemişti...Mesut Hoca neden çıkardı,H.Kabze yi neden aldı hala anlamış değilim..İlk yarı adama fazla top da gelmedi..2.yarı tam istediği ortam oldu ama malesef sahada değildi..Bugün de hoca Hasan ile tek forvet başladı..2.yarı en azından Texeria yı oyuna alır forveti 2 ler dedik ama ..Oralı bile olmadı..Golü yedikten sonra bile almadı..Daha sonraki dakikalarda oyuna aldı(74.dak galiba)..O saatten sonra iş işten geçmiş;rakip gömülü oynamaya başlamıştı....Mesut Hoca önce beraberlik sonra galibiyet diyor ama sivassporun maç kaybetmeye hatta beraberliğe bile tahammülü yok...Futbol bu haftaya bir de bakarsın Kasımpaşa yı yener;hatta üst üste bir kaç maç bile kazanır...Ben Mesut Bakkal gibi hocaları hiç sevmiyorum...

Efe Sivasspor
05.03.2016, 00:15
Hala mesut bakkal diyenler var bu takıma verebileceği motiveydi o da bu hafta itibariyle sona erdi teknik açıdan bu takıma verebileceği hiçbir şey yoktur

triper58
05.03.2016, 00:16
İlhan Cavcav gibi neşter hamlesi yapılması lazım.Diğer türlü pes etmek yokmuş falan filan bu iş bitti artık.Hocayla konuşalacak Texiera,Etzaz 11e sokulacak Atıf kulübeye çekilecek İbrahim Akın ,Beykan kadro dışı bırakılacak.Hoca bunu kabu etmiyorsa göndereceksin.İbrahim Üzülmez gibi genç birini getireceksin.Nasreddin Hoca gibi ya tutarsa.Geçmiş olsun!

DoomsDay58
05.03.2016, 00:18

Dalgasız denizde herkes kaptan, her şey yolundayken gelip takımı 13. yapacak adam hiçbir zaman doğru kişi değildir. Aksine vizyonsuz vasatın tekidir. Mesut hoca tam bu tarife uyuyor ne yazık ki

triper58
05.03.2016, 00:21
Hala mesut bakkal diyenler var bu takıma verebileceği motiveydi o da bu hafta itibariyle sona erdi teknik açıdan bu takıma verebileceği hiçbir şey yoktur

Katılıyorum sadece bir tek Rize maçında faydası oldu.Konya maçına kimse bir şey demiyor ama puan alınması gerekiyordu alınamadı.Antalya maçında 2 puan kaybetti bugünde 3 puan bıraktı.Rize maçında ümidimiz vardı şuan sıfıra indi.Hoca değişikliği lazım Kasımpaşa'yı bu zihniyetle kazanmamız mucize.En azından taraftarda yeniden havaya girer.

maximustafa
05.03.2016, 00:27
Budan sonra yeni oluşuma gidilmeli yönetim değişmeli şimdiden gelecek yılın planlaması yapılmalı tabi öncelikle ruhunu kaybetmiş taraftarında takımdan soğumasına neden olan yönetim değişmeli

50sekiz
05.03.2016, 00:29
Kendinle çelişkiye düşmüşün..Bizde pes etmek yok,yola devam babında hep Sivasspor kazansın istiyoruz..Bak sende hayalperestsin '' Neyse pes etmek yok,son durağa kadar devam''

bende celiski yok. her mac öncesi 3 atariz 5 atariz, kesin kazaniriz gibi yorumlar yapanlar nedense mac sonrasi en agir elestirileri de onlar yapiyor.
benim hedef aldigim kitle onlar ve yönetim yalakaligi yapanlardi.
sanirim eskisehir macindan sonra söylemistim bu takimin ligde kalmasinin mucizelere bagli oldugunu. aradaki puan farkina dayanarak da söylememistim. yarin en kökü ihtimalle puan farki 8 olur, en iyi ihtimalle 5'de kalir.
yani 3 ya da 2 maca bakar..
sorun puan farkinda degil, sorun fikstürde ve bir takimin bu kadar final macindan basarili cikmasinin zor olmasinda.. kazanmayi unutmus bir takim dügmeye basarcasina 3-4 maclik galibiyet serisi yapmasi cok zor. hele hele ligin son 10 haftasina giriliyorsa..
fikstürün kolay kismi gecti. simdi zor kismi geliyor. bundan sonraki 4-5 maclik periotta hep hedefi üst siralar, sampiyonluk ve avrupa kupasi olan takimlarla maclar var..
nicin pes etmek yok diyorum? cünkü matematiksel olarak henüz kesinlesmis birsey yok...

balmandol
05.03.2016, 00:31
Eğri oturup doğru konuşma,şapkayı önümüze alıp düşünme zamanıdır.(yönetim için) Artık bu takım düşmüştür,kaldı ki düşmemesi için 10 maçtan 8 galibiyet alması lazım.Ki bu da çok çok zor ve mucizelere kaldı işimiz. Ben olaya daha değişik bir yönden bakmak istiyorum. Düştüğümüz zaman büyük ihtimalle bu yeni alınan oyuncular Texeria,Tanase,Etzaz Hüseyin bir alt ligde olmayacaklar. Oumari ile belki devam edilebilir çünkü kendisi 2.ligden alındı. Mevcut kadromuzdan Aatıf,Setkus gibi pahalı transferlerde olmayabilir..Örnek isimler tabii ki çoğaltılabilir ama bunlar ilk etapta gidecek futbolcular.
Eğer yönetim yoluna devam edecekse bence en kısa zamanda bu takımın başına Ptt liginde takımı şampiyonluğa oynatabilecek bir teknik heyetin şimdiden öngörüşmesi yapılmalı,takım ona emanet edilmelidir. Bu isimler Bülent UYGUN,İsmail KARTAL olabilir..Bizi en iyi bilen iki isim bu adamlar. İkisi de Sivasspor'da derin izler bırakmış ve kendileri de buradan isim yaparak bu piyasaya adlarını yazdırmışlardır. Bunlar olmaz ise eğer heyecanı ve kişiliği ile Osman ÖZKÖYLÜ diğer bir aday olabilir.
Artık yolun sonudur ve geleceğin planlaması şimdiden yapılmalıdır. HAZİN VE ACIDA olsa takım bizim takımımız şehir bizim şehrimizdir. Yönetimde çıkıp '' BÜYÜK SİVASSPOR TARAFTARI BİZ YANLIŞ YAPTIK,HATA ETTİK ÖZÜR DİLİYORUZ. AMA BU TAKIMI YENİDEN ŞAMPİYON YAPIP LAYIK OLDUĞU YERE GETİRECEĞİZ.BUDA BİZİM BOYNUMUZUN BORCUDUR'' diyebilme cesaretini göstermelidir. Yarından tezi yok bu planlama yapılmalı ve AZDA OLSA YÜREĞİMİZE SU SERPİLMELİDİR.

eyuphulagu
05.03.2016, 00:36
Facebookta bir sivasspor sayfasında çok güzel bir resim paylaşılmış..Resmi paylaşanlara çok teşekkür ediyorum...İşte o resim:...http://resimzade.com/Show.html?i=46708&token=83076 (http://resimzade.com/Show.html?i=46708&token=83076)

Efe Sivasspor
05.03.2016, 00:37
Millet yeni stadlarıyla felan show yapıyor ne ümitlerle bekledik düştüğümüz hallere bak

ROMANTİK KATİL
05.03.2016, 00:39
Bu Setkusu Omariyi İbrahim Akını Taneseyi takıma kim getirdiyse ALLAH onların cezasını versin diyorum baskada bisey demiyorum. Aglaya Aglaya düsürdünüz bizi. Gidin Kına yakın bi yerlerinize.

kaplanlı
05.03.2016, 00:52
mesut bakkal ile anlaşma sağlandığı gün şu yorumu yapmıştım.(mesut bakkal ı getiriyorsan ptt liginin hazırlıklarını yapıyorsun demektir)bazı arkadaşlar beni eleştirmişti.buyrun size mesut bakkal.tek bir şutun dışında sahada ne yaptığını bilmeyen 11 kişi.kimse burada yönetim ve mesut bakkal sevgisi dağıtmasın.söylediklerim benimde hoşuma gitmiyor ama maalesef gerçek bu.gerçeklerden kaçmak gerçeği değiştirmiyor.

kolukisa
05.03.2016, 00:54
Macin neyini degerlendirelim,icimiz kan agliyor,kanserli hasta gibi herhafta eriyip gidiyoruz.Sivasspor bu hale düsmemeliydi diyemiyorum,cünki son üc senedir bu duruma düseceginine dair sinyaller veriyordu nedense gerkli ders cikarilamadi ve tedbirler alinmadi.Dost aci söyler elvade lig,eger küme düsmezsek mücüze olur.

migroArmis
05.03.2016, 01:03
Çok yakın bir zamanda kişiyide konuyuda anımsamıyorum bağışlayın...Eskişehiri M.İ.Y rakip görmeyip üst sıralar rakip görmekle alakalı bir yorumla karşılaştığımızda öncelikli rakip eskişehir ve M.İ.Y dir demiştim..
Buyrun Kimmiş rakip...Yerin dibindeki kişiler canını burnuna takıp bizimle savaşıyor...

sedohan58
05.03.2016, 01:20
Senin gibi hoca olmaz olsun çıkardığın kadroya bakk. Lig sonunda kaç puan toplariz die bir konu vardı sanırsam ben 15 -16 en fazla demiştim galiba o bile hayal olacak.. Saygılarımla

35gürün58
05.03.2016, 01:52
Artık ne futbolculara suç buluyorum ne teknik direktöre. Bu takımı bu hale getiren Sayın Mecnun Otyakmaz ve o sözde yönetimdeki şahışlardır. Yıllardır bu takımı bir takım bölgelere gerekli transferleri yapmayarak bedava beleş topçu topluluğu ile doldurma politikası yüzünden bu takımı ve bu şehrin insanlarının haklarını gasp ettiniz size Hakkımı HELAL etmiyorum Sevdamızı ligden düşürdünüz inşALLAH sizde bırakıp gidersiniz bu takımın başından. Bir küçük lafımda bizim saygı değer SİVASLI olup istanbul yalakası olan vatandaşlara siz o yalakalığını yaptınız takımı desteklemeye devam edin sezon sonunda inşALLAH kutlamaya kalkarsınız birşeyleri... Ruhsuz kentin Ruhsuz sahipleri olurmuş Sivas kadar nankör bir şehir insanı daha yok düşsede bu takımı kimse sahiplenmicek bu takım bu şehre fazla...

Çok yerinde bir eleştiri, her satırına imzamı atarım, adamlar maça kayserili hakemi atıyorlar, bir çok hafta hakemlar tarafından lime lime kıyılıyoruz, her seçimde 5 milletvekilinde 4 ünü Sivas lı yurttaşların oylarıyla alan iktidar partisinin Sivas lı vekilleri hatta bakanı Sivasspor için kılını kıpırdatmıyor, takımına sahip çıkmayan bu şehre de böyle siyasiler yakışır. Deveyi diken misali olduk..

ihtiyar yiğido
05.03.2016, 03:14
Önemli bir toplantıda olmama rağmen, Sivasspor aşkı ağır bastığı için maçın ilk yarısının cep telefonumdan izledim, tabi ki Sivasspor'un ataklarında toplantıdan koptuğum anlar da oluyordu. 2. Yarı koşarak eve geldim ve maçı bilgisayardan televizyona aktardım, iştahlı iştahlı seyrederken birden görüntü gitti, baktım ki bilgisayarın işlemcisi fazla ısıdan dolayı kapanmış.
Bir taraftan bilgisayarı soğutmaya çalışıyorum, bir taraftan maçı merak ediyorum, birden aklıma bu bilgisayar ısınmıyordu şimdi neden ısındı, yoksa gol yiyecektik de üzülmeyeyim diyemi kapandı derken bilgisayar açıldı ve baktım ki 1-0 mağlubuz, tevâfukun bu kadarına da pes dedim ve umutla gol atacağız diye beklerken, Mesut Hocanın, Yiğit İncedemir ve Tanase'yi çıkarıp, şimdiye kadar bir faydasını görmediğimiz, İbrahim Akın ve Adem Koçak'ı oyuna dahil etmesi, ardından çift forvete dönmesi gerekirken Hasan Kabze'yi çıkarıp torres oyuna alması mağlubiyetimizin en büyük nedenleri idi.

34MUAMMER58
05.03.2016, 05:08
:mad:Maçımı değerlendirelim,sezonumu değerlendirelim,yönetimimi değerlendirelim,futbolcularımı ?taraftarlar olarak kendimizimi değerlendirelim bilmiyorum artık,nereyi tutsak elimizde kalır,bir takımı birilerine emanet edip bu takımı küme düşürün desek ancak bu kadar hatalar zinciri olabilirdi,burdan aklımızın yettiğince dedikki,takım ihtiyar,sakın boş beleş ,takımlarını küme düşürmüş oyuncuları almayın,r.carlos tüm türkiyenin hayran kaldığı futbol oynatıyor,adamın eline alın adam gibi bir forvet ,sol açık,kaleci,takım şampiyonluğa oynasın ,sergene filan bulaşmayın dedik ,gittiler antepin kovduğu sergeni aldılar,kurduğu takım ortada,okanla mokanla uğraşmayın bu adam efendi delikanlı ancak iyi hoca değil dedik,gittiler okanı getirdiler,mesut bakkal adı geçiyor sakın haa dedik, dedim ,vizyonsuz bu adam, sivası kurtaramaz dedik, okanla mesut hocayla mağlubiyetler manyağı olduk:mad:,ara transfer dönemini ,sivassporun son şansını iyi değerlendirin dedik,gittiler ne üdüğü bellisiz adamları getirdiler,hasan sahada ama yok ,texsera yok,husain yok,omari yok gibi,tanese yok gibi,sakarlıklar,sakatlıklar cezalılar da cabası,batuhan ve ümit davasını konuşmuyorum bile,neticede vizyonsuz yönetimin ,takımın başına getirdiği vizyonsuz hocaların,vizyonsuz futbolcuların, yüzünden takım kan kaybetmiyor bir ayağı budünyada ,öbür ayağı öteki dünyada ölümcül hasta gibi fişinin çekileceği günü bekliyor:mad:,takımlarında bi halt yiyemediği oyuncuları bu takıma doldurursan,karabüğü küme düşüren adamları sivasa doldurursan,antepin kovduğu hocalarla,mersinin kovduğu mesut hocayı kurtarıcı olarak görürsen,akhisarın 3.golcüsünü,mecnun başkanın koğuş arkadaşını bitik iboyu kurtarıcı görürsen,bursanın kovduğu i.öztürkten medet umarsan ,hem taraftarlarını takımdan soğutursun,hemde üzüntüden şeker hastası yaparsın beni yaptıkları gibi:mad:maçı değerlendirecek bişeyyok,eğer bu takım taneseyle ,beykanla ligde kalmayı düşünülüyorsa yanılıyoruz,kenarda yedekte,texsera varsa,burhan varsa,husein ilk 18 de bile yoksa bu takımın maç kazanmasıda imkansız,evet bende bu maça umutla bakanlardandım,bizi mersin yenmedi,mesut hoca yendi,hocanın böyle saçmalıklar yapacağını hesaba katmadım,nerde arıza adamlar var hep sivasa geliyor,nedir bu arıza hocalardan çektiğimiz yaw:mad:biri gelir batuhanla ümite takar,cicinyoyu kesmeye kalkar,öbürü gelir mehdiye takar,öbürü gelir huseine ,texseraya takar ,bune iş anlamadım,bugünki kayseri-gençler maçına göre şansımız devam edebilir yada geçmiş olsun deriz,eğer kayseri yenilirse,yönetim masaya yumruğunu vurup ,radikal kararlar alıp mesut hocaya teşekkür edip yollayıp , takımı cicinyo &atıf 2 lisine emanet etsin,kimle oynamak istiyorsalar onları kadroya alsınlar,6 7 galibiyet kaağıt üstünde zor olsada ,imkansız değil ,Eskişehir ve antalyayı elimizden kaçırarak çok büyük fırsat teptıik çokk.:confused:

shang
05.03.2016, 07:52
geçmiş olsun artık stressiz rahat maçlar seyredebiliriz çekirge bir sıçrar iki sıçrar eskişehirde geldi yenildik mersinde geldi yenildik antalyayı yenemedikbu iş burada bitti sabaha kadar oynansa hiç gol atacağımıza inanmadım zaten ibrahim akını oyuna almak SİVASSPOR a ihanettir !

schahin
05.03.2016, 08:06
Bağıran taraftarla bu iş olsaydı BJK her sene şampiyon olurdu. Ne saçmaliyor bu adamlar ya. BJK taraftari avrupa en fazla desibel yapan taraftar oldu ama bir kupa takim kazanamadi.insanları güldürmeyin

reform
05.03.2016, 08:12
Süper ligden düşmek ne kadar da sormuş arkadaşlar.Yonetim son dört yıldır adeta takımı, düşürmek için yapmadığı kalmadı.Kaleci almayarak kaleyi boş bıraktı ,gol atacak adam almadı takım göller atamadı ama yinede 4_5 yıl takım düşmedi.Sonunda bu yıl başardılar takımı düşürmeyi.Hem de daha borcu olmayan takımı düşürerek bir başarıya imza attılar.Hiç bir şeyi tartışmaya gerek yok her şeyi yönetim tabiki de karar merciin başı bunlardan sorumludur.

badof58
05.03.2016, 08:13
http://www.sivasspor.com/forum/showpost.php?p=969468&postcount=10

Maçtan önce bunu yazmıştım, herkes dalgaya vurmuş, olacaklardan habersiz kendini hayallerin tatlı ve serin sularına bırakmışlardı. Maç günü oturdum, açtım siteyi kadroyu gördüm Kabze Tanase İ. Öztürk Ziya'yı görünce zaten bu maç 100 kere oynasa bu takım şans eseri gol atar dedim, bitekim öyle oldu. İlk yarı Mersin öyle bir top oynadı ki bizimkiler karşılık vermeyi bırak Nakoulma'yı izlediler. Sonra ikinci yarı başladı Welliton girmişti, belli zaten kesin atacaktı ama Bakkal futbolcularından esinlenerek izlemeye devam etti, golü yedik zaten yaptığı değişikliklerle maçı da hediye etti. Özellikle oyuna etki edememesi ve Sivasspor'u kurtarırım deyip 4 maçta 4 puan toplayacağını ve Mesut Bakkal'ın bu kadar futbol cahili olduğunu bilmezdim.

Bu saatten sonra ne olmalı ?

Ne olmalı biliyor musunuz? İlk yazımda yazdığım gibi Yönetim bir dakika bile durmadan biz bu işi yapamadık, gerek rakipleri kaale almadık gerek kendi yağımızla kavrulalım dedik gerekte hiç bir şeyden zaten anlamıyorduk bugüne kadar ligde şans eseri kaldık. Yeni yönetim bu avellerin hiç birinden olmamalı, belli ki bunlar Sivas'a Sivasspor'a değil kendi ceplerine oynuyorlar, bu belli sezon başı gelirleri reklam gelirleri daha bir sürü gelir, bunları kullanamayıp ondan bundan 3 kuruş beklersen sen zaten düşmüşsün kafa olarak.

Umarım ve inanıyorum ki eğer genç ve futboldan anlayan bir yönetim gelirse şu saatten sonra maalesef küme düştük ama elindeki adamları rahatlıkla elden çıkarıp Türk oyuncu ağırlıklı güzel bir kadro oluşturabilir. En önemlisi dalkavukluk yapan, eşim, dostum çeken mantığı tertemiz edip karakterli adamlarla önümüzü açabilir.

Bu yönetimle devam edilirse ne olur?

İlk sene STSL'de yapamadığı transferleri ikinci ligde yapmaya çalışır takımı bir sürü borca sokarlar ve PTT"den de düşülür. Kırmızı veya Beyaz gruba göre Sivas Belediye ile aynı ligde oynarlar, toprak sahadaki takıma karşı 25.000 kişilik stadda oynayan takım artık hangisini tutarsanız ?

4eylül
05.03.2016, 08:30
Bu nasıl hoca maçı izlerken adeta çıldırdım adamlar ikinci yariya iki oyuncu değişikliğiyle hamle yapıyor ve oyuna aldığı welliton takımını inanılmaz motive ediyor gölünu atarak takımı galibiyete taşıyor sen ne hamleye karşılık verebildin nede takımı okuyamadın gölü yedikten sonra zaten kötü olan takıma akını alarak tamamen mahvettin senin hocalıkla bir alakan yok kardeşim defolun yönetimle gidinde millete umut vererek değilde gerçeği kabül ederek düşelim...

antik58
05.03.2016, 08:48
Eee bu yönetim oyuncular ve teknik heyetle buraya kadar. Bu takımı bu hafta düşürdünüz.
Mesut başka bir superlig takımına para kazanmaya gider
Atıf ve diger oyuncular büyük umutlarla diğer takımlara gider sonları erman, Bilica, Eneramo dan farklı olmaz
Siyasiler Sivasspor üstünden siyaset yapmaz
Kahrolan yine bu takımın asıl sahibi taraftar olacak.
Yönetim oyuncular teknik heyet hepsi defolup gitsin yazıklar olsun hepinize..

fatihcan58
05.03.2016, 08:53
Acil İş İlanı,

1-) Yönetim Aranıyor.

Aranılan Şartlar; Takımı herşeyin üstünde tutacak yeri geldiğinde abilik değil babalık edecek vizyon sahibi ileri görüşlü şahışlar alınacaktır.

2-) Teknik Direktör aranıyor.

Özellikler; Maç okumayı bilen, Sahaya sürdüğü 11 le taraftara saç baş yoldurtmayan, tiyatro izler gibi maç izlemeyen teknik direktörler alınacaktır.

3-) Futbolcu Aranıyor.

Takımı için mücadele eden, varını yoğunu ortaya koyan, tekmeye kafa uzatan, inançlı, mücadeleci, profesyonel oyuncular aranıyor.

İlgilenen Şahışlarla gün içersinde görüşülüp Pazartesi günü iş başı yaptırılacaktır.

Elbeyliliyiz
05.03.2016, 09:11
Mhk olsun hepsi kafaya koymuş Sivasspor'umuzu düşürmek için verdiği Hakemler işi şansa bırakmayın cinsinden maçı çevirebilecek oyuncularımız var fakat bizden gasp ettikleri puanları düşünürsek en az 27 ile 31 puan olması lazımdı Haram olsun bu Hakemlere. Tabi Takımda en çok buna önlem almayan yönetimde sorun var.

emrecan17
05.03.2016, 09:14
Neyini değerlendirelim ? Perşembe akşamı bu 11 açıklandığında Mesut hoca böyle 11 le çıkıp saçmalık yapmaz heralde yaparsa da bırakıp girsin dediğime mi ? Son 3 haftada rakip defans dan top kapıp kaleciye karşı karşıya kaçırdıklarımıza mı ? Hoca nın oyun hamlelerine mi ; keza Rakip adam Serol un aksadığını bizim bile farketmemize rağmen Ümit Özat ın o oyuncusunu çıkartıp bizim hoca nın david i ; burhan ı oyuna almamasını mı ? Maç saati kuzenime yapılan süpriz doğumgününe defalarca beni aramalarına rağmen yan apartmana Sivas ımın maçı var diye gitmeyip herkesin beni Maçın daha önemli tabi bizden diyip cephe almalarına mı ? Neyi değerlendirelim düştük artık yolun sonu..Amatöre kadar gideriz sebebi ise bu yönetimde bırakır sahibimiz de artk çıkmaz..

Elbeyliliyiz
05.03.2016, 09:20
**MACIN ÖZETİ***

TAKIM-Ruhsuzlar ordusu
TEKNİK ADAM-Beceriksiz
TARAFTAR-yine üzgün

Takımın kimyası vahimleşmeye başladı Etzaz hussaın alındı foss????? ikinci lige gönderdiğiniz Abdulkadir buna on çekerdi.

onur0634
05.03.2016, 10:11
Dünkü maçtan sonra mesut bakkal kafamda soru işareti oluşturdu.Ciddi ciddi araştırmaya başladım...

halilxx58
05.03.2016, 10:12
Küme düsme hattindaki rakiplerimizden önce Eskisehire simdi de Mersine yenildik. Artik PTT bizim icin haktir. Neyseki önümüzdeki sezon icin fazla hazirliga gerek yok, Mesut Bakkal'la ptt icin iyi bir teknik ekibimiz mevcut, futbolcular'da ayni sekilde hicbiri siritmaz ptt'de.
Kaptan Aatifi da küstürmüsüz kaleye sut atmadi, sezon sonu kesin ayrilir onun yerinede Ibrahim Akin'i kaptan yapariz. Oh demeyin keyfimize bir demlik cay bir paket cekirdek ac TRT Spor HD'yi izle Sivassporun macini belese sifresiz yüksek kalitede!!!!

onur0634
05.03.2016, 10:51
Dünkü izlediğim mehdi touilden sonra okan buruğa bir çift sözüm var;Allah belanı versin...

migroArmis
05.03.2016, 14:28
..Kusura bakmayın size malesef bu konuda hiç katılmıyorum..Bu zamana kadar Mesut BAKKAL gibi vizyonu dar hocaları hiç sevmedim hala da sevemiyorum..Benim gözümde iyi bir hoca elindeki kadroyu iyi bir şekilde kullanıp ,oyunu okuyabilen,maç içinde gerekli değişiklikleri yapan hocadır..Mesut Bakkal son 2 maçta çıkardığı kadro;yaptığı,yapamadığı deşikliklerle sınıfta kalmıştır..Bu saatten sonra sivasspora verebileceği bir şey olduğunu da düşünmüyorum...Ben geçen hafta Antalya maçını statta canlı izledim;ilk yarı sivasspor benim bulunduğun taraftaki kaleye hücum etmişti...Texeria yı calı olarak yakından izleme fırsatım oldu..Kesinlikle 2. yarı çıkmayı haketmemişti...Mesut Hoca neden çıkardı,H.Kabze yi neden aldı hala anlamış değilim..İlk yarı adama fazla top da gelmedi..2.yarı tam istediği ortam oldu ama malesef sahada değildi..Bugün de hoca Hasan ile tek forvet başladı..2.yarı en azından Texeria yı oyuna alır forveti 2 ler dedik ama ..Oralı bile olmadı..Golü yedikten sonra bile almadı..Daha sonraki dakikalarda oyuna aldı(74.dak galiba)..O saatten sonra iş işten geçmiş;rakip gömülü oynamaya başlamıştı....Mesut Hoca önce beraberlik sonra galibiyet diyor ama sivassporun maç kaybetmeye hatta beraberliğe bile tahammülü yok...Futbol bu haftaya bir de bakarsın Kasımpaşa yı yener;hatta üst üste bir kaç maç bile kazanır...Ben Mesut Bakkal gibi hocaları hiç sevmiyorum...

Bu takımı kuran Mesut Bakkal değil...Anlatmak istediğim olay sezon başında gelse idi kendi futbolcularını alsa idi v.s...Şu konumda 2 hoca değiştirdikten sonra değil Mesut Hoca Jose Mourinho gelsin geliş psikolijisi aynı olur...Mesut Hoca hata yapmışmıdır...Elbette yapmıştır bunu inkar etmiyorum ...Dünyanın en büyük hocaları hata yapabiliyor..Herkez Ertuğrul Sağlamı göklere çıkarır...Bursada yaptıklarını bir görseniz (maç esnasında)saç baş yolardınız emin olunuz...Hatalıda olsa bence suçlanacak en son kişi Mesut Hocadır..(Mesut Bakkalın yerinde kim olsa aynı düşüncemi savunurdum)

34MUAMMER58
05.03.2016, 15:27
..Kusura bakmayın size malesef bu konuda hiç katılmıyorum..Bu zamana kadar Mesut BAKKAL gibi vizyonu dar hocaları hiç sevmedim hala da sevemiyorum..Benim gözümde iyi bir hoca elindeki kadroyu iyi bir şekilde kullanıp ,oyunu okuyabilen,maç içinde gerekli değişiklikleri yapan hocadır..Mesut Bakkal son 2 maçta çıkardığı kadro;yaptığı,yapamadığı deşikliklerle sınıfta kalmıştır..Bu saatten sonra sivasspora verebileceği bir şey olduğunu da düşünmüyorum...Ben geçen hafta Antalya maçını statta canlı izledim;ilk yarı sivasspor benim bulunduğun taraftaki kaleye hücum etmişti...Texeria yı calı olarak yakından izleme fırsatım oldu..Kesinlikle 2. yarı çıkmayı haketmemişti...Mesut Hoca neden çıkardı,H.Kabze yi neden aldı hala anlamış değilim..İlk yarı adama fazla top da gelmedi..2.yarı tam istediği ortam oldu ama malesef sahada değildi..Bugün de hoca Hasan ile tek forvet başladı..2.yarı en azından Texeria yı oyuna alır forveti 2 ler dedik ama ..Oralı bile olmadı..Golü yedikten sonra bile almadı..Daha sonraki dakikalarda oyuna aldı(74.dak galiba)..O saatten sonra iş işten geçmiş;rakip gömülü oynamaya başlamıştı....Mesut Hoca önce beraberlik sonra galibiyet diyor ama sivassporun maç kaybetmeye hatta beraberliğe bile tahammülü yok...Futbol bu haftaya bir de bakarsın Kasımpaşa yı yener;hatta üst üste bir kaç maç bile kazanır...Ben Mesut Bakkal gibi hocaları hiç sevmiyorum...yazdıklarınıza harfiyen katılıyor imzamı atıyorum,hani deniliyorya bu takımı sezon başında alsaydı mesut hoca şöyle yapardı böyle yapardı diye,bu takımı ligde tuttuğu sezon hükmen galibiyet haricinde galibiyeti yok,hadi takımı ligde tutması sebebiyle ertesi sezon takımı kendi kurdurdu,hatırladığım kadarıyla sedat yeşilçay,mehmetnas,ceyhun eriş ,ivanos ,gibi adamları sivasspora kazandırmış,17 maçta ,yanlış hatırlamıyorsam ,2 galibiyet alıp ayrılmıştı,klasik beraberlikler hocası,vizyonu dar ,transferden anlamayan,oyunu okuyamayan , geçmişteki 2 puanlı zamanın hocası ,2 puanlı sistemde 1 puan bile iyiydi,şimdi 1 puanın önemi yok,hani bizim gibi takımlar için ,şu şartlarda 1 puan bile kıymetlide ,onu bile alamıyoruz,netice itibariyle tesadüfen kazanılmış rizespormaçı,texsere değişikliğiyle antalyaya hediye edilmiş 2 puan,texsera ,burhan,huseinin oynatılmayarak kaybedilmiş mersin maçı,bazı sorumsuz oyuncularla 3 puan kaçırılmış konya maçı, sivassporun işini zora sokmuştur,asla ve asla ne bu takımın ,nede ,bu ligin hocası değildir,şu kurtuluş savaşı verdiğimiz ortamda ,bunları demek istemezdimde ,maalesef durum böyle,gençlerin başkanı zeka özürlümüydüde anlaşmadı,mersinn sezon başında takımı emanet ettide noldu ,baktıki hocadan hayır yok yolladı geçti,maalesef mesut hoca kendini bitürlü geliştiremedi,kendisini insan olarak severim,biliyorumki sivassporu seviyor ,biliyorumki ligde tutmak için çırpınıyorda ,artık hata yapacak zamanı yok ,inşallh bizi ligde tutarda bende yemin ettim, gidip elini öpecem ,posterlerini bastırıp dağıtacam . [/b]

cengo64
05.03.2016, 15:42
Bu durumda posterleri asılacak olan Mecnun Bey.Tabii protestolarda

tavatir
05.03.2016, 15:53
Mesut Bakkal'ın elbtteki hataları var. İlk döneminde de hataları olmuştu. Ama bu durumda çok fazla eleştiri getiremeyiz. Ona gelene kadar birçok yerde problemler oldu bu sene. Kişilik olarak beğendiğimiz kendimize yakın gördüğümüz bir hoca. Bu sene bizde eksik olan motivasyon ve disiplini sağlar mı diye düşündük ve etkisi de oldu açıkçası. Ama sahada eksik kalan bazı şeyler var. Genel olarak arkadaşlar dile getirmişler bunları da.

A.Turan Korkmaz
05.03.2016, 16:14
Bir gol atanın kazanacağı maçta onlar galip geldi. Maçta dikkat çeken şeyler vardı.
- Atıf'ın eleştirileri dinleyip son topta kaleye vurmayı değil de pası tercih etmesiydi. Ama yanında Texeria yoktu. Tanase gol yapacak durumda değildi. Atıf bu maçta kendisi vursa daha iyiydi.
- Hoca'nın ilk 11'ine ilk yarı için bir şey demem. Ama Ümit Özat'ın 2. yarıdaki hamlelerini okuyamayıp golü yiyene kadar bekledin mi yanlışın ortaya çıkar. Bu iki Hoca'nın farkının en iyi anlaşıldığı andır ve Mesut Bakkal mağlup olmuştur.
- İbrahim Akın'ı istemiyoruz. Kritik anlarımızda ve maçlarda oynatılacak oyuncu değil. Hüseyin ve Texeria'yı ilk 11'e hazırlamalıdır.
Son dört takımdan üçü pes edene kadar kümede kalma savaşı devam edecek. Hiçbirşey bitmedi.

reform
05.03.2016, 16:45
Mesut bakkaldan önce bu takıma kalitesiz ,bedava,vast denecek takımların kadrosunda dusunulmeyen futbolcuları takıma dolduran yönetim bir numaralı suçludur.mesut bakkallar beraber takim da kıpırdanma oldukça ama hocanın yasli kabze ısrarı bir hatadır.Fakat sergen ve okanın kenarda unuttuğu mehdiyi gören ve takıma kazandıran bu hocadır.Dün mersini görünce borçlu yönetim ve alacaklı oyuncu kadrosuna hayran kaldım.kayseri aşağı inerse kurtulan takım maalesef bu kadroyla biz değil mersin olur.