Orijinalini görmek için tıklayınız : Pes etmek yok

SivasSpor.Com
05.03.2016, 06:36
http://resimzade.com/Show.html?i=46709&token=53117

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Mersin İdmanyurdu maçı sonrasında konuştu.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, sahasında oynadığı maçta Medicana Sivasspor’u 1-0 mağlup etti.

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, “3 haftalık Sivasspor ile bugün baktığımız Sivasspor arasında fark var. Beklediğimiz oyunu oynayamadık. Mazeretlerin arkasına sığınmak istemiyorum” diye konuştu.

“Ortada giden bir maçtı. Hasan’ın yakaladığı pozisyon var. İkinci yarıda iyi başlayan bir takım vardı. Üçe iki üçe üç gittiğimiz pozisyonlarda golü bulmamız gerekiyordu” diyen Bakkal, “Bulamayınca da atanın kazanacağı bir maç oldu. Mersin kazandı. Kazanmayı hak edecek bir oyun oynamadık. Antalya maçında daha coşkulu bir takım vardı. Bu bir süreç, dördüncü maçım bu takımın başında. Bu süreci beraber yaşayacağız. 18 puanımız var. Pes etmek yok, devam edeceğiz. Kaliteli oyunculardan kuruluyuz. Kötüleme anlamında değil ama daha iyi oynamamız gerekiyordu. Daha iyisini yapabilecek kaliteli oyunculardı. Mersin attı kazandı. Yolumuza devam edeceğiz. 3 hafta müthiş oynayan bir takım vardı. Bu gece iki takım için de iyi futbol yoktu. Önceki hafta oyunlarımıza bakarak çok umutlu gelmiştik ama yapamadık. Stresli ortamda üretmek zorlaşıyor.

Bundan sonrası hep zor. Süreç devam edecek ama ben pes edecek biri değilim. Son pasları iyi kullanamadık. Oraya kadar iyi gidiyoruz. Rize maçında da 7-8 pozisyonumuz vardı. Zaten bir tane yapabilsek gerisi gelecek, atacağız. Bugün onu da denemedik. Zor bir hafta. Çok zor bir süreç ama mücadele etmeye gayret eden bir takım var. Devam edeceğiz, pes etmek yok. Oyuncuların iyi niyetinden şüphem yok. İyi de bir kulübümüz var. Bir gün bunun döneceğine inanıyorum” diye konuştu.

schahin
05.03.2016, 06:52
Ya hocam deki benim hatalarim yuzunden iki haftadır puan alamiyoruz. Bizde adam hatasini kabul ediyor helal olsun diyelim.

shang
05.03.2016, 06:54
gol atamadığımız sürece hiç bir şey olmaz ibrahim akını oyuna aldığın sürece hiç bir maçı kazanamayız fırsat hep ayağımıza geldi elimizin tersi ile ittik mersin antalya eskişehiri yenemiyorsak zaten pes etmişiz demektir

4eylül
05.03.2016, 07:10
Hoca bırak nutuk atmayı takım düşüyür hala pes etmek yok diyorsun adamlar oyuncu değişikliğiyle maçı aldı sen uyu uyuya uyuya takımı düşüreceksiniz 13 maç var 12 maç var 11 maç var 10 maç var haftayada 9 maç var alınan bir maç yok yazık aldığınız paralara

badof58
05.03.2016, 07:15
Mersin ligde kalır Es-Es ligde kalır bu takım Ka-La-Maz neden çünkü daha hala bu durumu oyuncak sanıyorlarda ondan ..

bulutbey27
05.03.2016, 07:17
Bu hocanın değil üç senedir uyuyan ve uyutan yönetimin hatasıdır
Hatırlarsanız denizlide üç sene düşmemek için oynadı nitekim düştü.
Bundan sonra takımın düzeleceğini düşünmek boş bir hayal olur.

Elbeyliliyiz
05.03.2016, 07:59
Boş laflara karnımız tok, Hücum anlayışına ne söylemek gerek acaba, sana bir çift sözüm var Umut dağıtmayı bırak artık kapasiten bu kötü bir insan asla değilsin ama son derece uyanık da değilsin. Ama elindeki malzemeyi alanlar Sivasspor u yaşlılar Ordu'suna çeviren Batuhan'da israr eden Emekli Eneramo ya Sivasspor'u muhtaç bırakan yönetim sorumludur. Cetkus süper kaleci fakat daha bir defa başarılı topu oyuna soktuğunu görmedim.:mad::mad::mad:

sedohan58
05.03.2016, 08:22
:)) pişkinliğinde bu kadarı. Sen teknik direktör değilsin sayın bakkal 3 yaşında oğluma sorsan o kadro ile çıkmaz o değişiklikleri yapmadı. Maalesef atanan hakemlerde gereğini yapıp bizi doğruyorlar mersinin attığı Golden sonra weiltona kart gösterirken hakemin yüzündeki mutluluğu sadece ben gormemisimdir inşaallah ohh attı mersin golü şükür der gibiydi. Evt arkadaşlar 2 hafta önce en fazla 15 yada 16 puan alırız demiştim galiba o bile hayal olcak.. Dün itibari ile düştük Hayırlısı olsun. Saygılarımla

35gürün58
05.03.2016, 08:37
Bu hocanın değil üç senedir uyuyan ve uyutan yönetimin hatasıdır
Hatırlarsanız denizlide üç sene düşmemek için oynadı nitekim düştü.
Bundan sonra takımın düzeleceğini düşünmek boş bir hayal olur.

Doğru bir teşhis, takım dip yapmış , transferler beş para etmez biz suçluyu bulduk Mesut Bakkal . Bu takımın tek bir düşüş nedeni vardır beyler 3 sezondur hatalı transferlerden ders aldık deyip, aynı hatayı bile bile yapan yönetimdir, kimseyi günah keçisi yapmayın .

Ben inanıyorum ki Spor programında Okan'a sorulan ''Bu transferleri sen mi yaptın '' sorusuna Okan, yeni anlaştığı yönetimi güç durumda bırakmamak için evet ben yaptım demiştir. buna adım gibi eminim... Hayır bu transferler benim değil yönetimin transferleri diyemezdi zaten,

dicanio
05.03.2016, 08:49
Sayin bakkal pesetmek yok diyorsun kadro seciminle oyuncu degisikliklerinle zaten pes etmissin sen...

Bu nasil bir kadro tercihi?
Texerayi neden oynatmadin?
Burhan eger sakatsa kadroya neden aldin? yok degilse neden oynatmadin?
Bitmis İbrahim Akin'dan, Adem Kocak'tan birseyler bekliyorsun

Neyin kafasini yasiyorsun sen?

1-0 gerideyiz hala tek forvet oynuyorsun? ne yapmaya calisiyorsun?

Yoksa birileri "zaten takim düştü hoca kafana gore takil" mi dedi sana.
Kalecimiz zaten Allaha emanet ilk gelen top gol oldu

Nedir bu cetkusun korcandan ustun tarafi?
kac haftadir malubuz oynatsana korcani.

Bir lafimda hakemlere olacak elbirligi etmiscesine yediniz bu takimi
Allah sorsun size bunlarin hakkini

antik58
05.03.2016, 08:52
Mesut hoca matematik hesaplarına göre röportaj veriyor. Ona kalsa ligdeki bütün maçları kazanacağız!!! Bu maç önemliydi kaybettik %99 el birliği ile ne yazık ki takımımız bir alt lige düştü. Yeni Stadyumda ptt lig maçlarını izleyeceğiz.
Hala çıkıp mavi boncuk dağıtıyorlar, taraftarı umutlandırmayı, duygularıyla oynamayı kesin artık.

SİVASSPOR derhal kongreye giderek vizyon sahibi yöneticilere şans vermelidir.

buraks58
05.03.2016, 09:00
antalya maçının ve dün ki mersin maçının en kötüsü m.bakkal'dır.

Gol atmamız gerekirken forvet oyuncusunu oyundan alan bir mantığı çözemiyorum.

her haftaya umutla başlıyoruz ama hep hayal kırıklığı oluyor. çok çok zora soktuğumuz ligde bugün kayserinin yenilmesini beklemekten başka çaremiz yok. belki olurda öbür hafta kazanırsak lige dönebiliriz diye umut ediyorum...

triper58
05.03.2016, 09:01
Tatava yapma istifa et Hocam!

Efe Sivasspor
05.03.2016, 09:03
Pes etmek yokmuş buna mesut bakkal kendi bile inanmıyor sadece demeç vermek için yapılan bi açıklama

buraks58
05.03.2016, 09:04
tabi kendi içimizdeki yanlışlardan hakemleri de unutur olduk. onların yaptığı hataların üstü örtülür oldu. şu maçın son bölümlerinde çalmadığı düdükler ne kadar netti.(sivas gol atarsa korkaklığıyla çalmamış olsa gerek) yada ilk yarıda penaltıyı es geçip, yiğitin kasıklarına pozisyon sonrası bilerek basan sadikuya sarı kart vermesi hakemin görevini layıkıyla yaptığının göstergesiydi.

buraks58
05.03.2016, 09:08
son olarakta kaleciye değinmek istiyorum. geride kalan 24 haftada bir tane maç kazandıramaz mısın arkadaş!!! nedir bu setkus hayranlığı. ayıptır ya. içerideki eskişehir maçında boffin'i gördünüz. penaltıyla birlikte ne kritik kurtarışlarla takımına 3 puan kazandırdı. böyle bir maçı yok setkus'un. ama ne hikmetse her hafta kalede.

DoomsDay58
05.03.2016, 09:20
Geldiği ilk gün demiştim ki bu takım düşerse en son sorumlu Mesut hocadır şu yaptığı hatalara rağmen sıralama hala değişmiş değil varın siz düşünün durumun vehametini..

4eylül
05.03.2016, 09:28
Enaz bir puan alacağımız maçta yanlış kadro, yanlış oyuncu değişikliğiyle maçı mersine veren bakkal abi sivassporu ateşe atti ibrahim akın, adem koçak bakkal efendi çıkardığın oyuncular bunlardan kat kat daha iyiydi sen ne ayaksın anlayamadım

calipso
05.03.2016, 09:29
Bunlar taraftarla Sivasspor sevdalılarıyla gala geçiyor hala anlamadınızmı

34MUAMMER58
05.03.2016, 09:37
Normal şartlarda ,mesut bakkalın sivassporun hocası olamıyacağını söylemiştim,bazı arkadaşlar bana kızmıştı,sende kimseyi beğenmiyon kardeşim diye yazanlar oldu,aynı şeyleri sergen içinde,okan içinde söylemiştim,karabükü küme düşüren oyuncuları almayın dedik,geldiğimiz noktada hep haklı çıkmaktan bende yoruldum,mademki yönetim mesut hocada karar kılmış ,bizede destek olmak düşer dedim,

Takım küme de düşse bunda Mesut hocaya en küçük hisse çıkarmam,

Lakinn Antalya maçındaki texseira değişikliği,mersin maçındaki ,texseira,burhan ,huseini oynatmayıp, 34 lük i.akın ve hasan kabze tercihi, biyerinde inci bulduğu adem değişikliği ,benim için bardağı taşıran son damladır,

Zamanında mersin boşuna kovmamış, ilhan cavcav yeni gelinin şeye sarıldığı gibi mesut hocaya sarılmamış,zamanında 6 haftada 1 galibiyet almadan bizi ligde tutmuş olabilir,aynı mesut bakkal 14 maçta 1 galibiyet alarak ağlayarak bırakıp gitmiştir,bu hocayı biz kurtarıcı olarak görüyoruz,son 4 haftada sivassporun başında düzgün bir hoca olsaydı,10 puanımız daha olurdu yazık oldu sivasspora ,gerek hoca konusunda ,gerek futbolcular konusunda,ferrarinin parçasını, anadol parçasıyla değişirsen bu sonuçlarada katlanmak zorunda kalırız

sawyer5892
05.03.2016, 10:11
benim artık umudum kalmadı düştük diyebilirim. Bu saatten sonra üzülmenin faydası yok kimse yanlış anlamasın ancak bir yönden iyi ki düştük diyorum her sene bu acıyı çekeceğimize bir kere düşelim takım çöplüklerden kurtulsun daha güçlü gelelim

makinist3458
05.03.2016, 10:17
yüzyüze konuşmak istiyorum ciddi ciddi hala inanıyormu ligde kalacağımıza çok merak ediyorum

astaravisa
05.03.2016, 10:20
''Pes etmek yok'' ...

Bundan başka ne diyebilirsin ki.
Diyecek ne kaldı ki..

Ver gazı al maaşı..

otceken58
05.03.2016, 10:26
Yönetim bu sezon düşerek bırakıp gitmeyi hedefliyor. Bu kadar net ortada. çünkü en kolay hesap vermeden kaçma yöntemi bu alacaklarını aldılar yapacaklarını da yaptılar artık Sivasspor'a ihtiyacları yok Okan'ın, Mesut bakkalın, Gökhan suzenin, gelmesinden İ. Akının ısrarla oynatılma isteğinden belli olmuyor mu??? olan Sivasspor a oldu YİĞİDOLAR gecmiş olsun yönetimin değişmesi gerektiğini defalarca söyledim halan da aynı ama bir tane istifa eden bile yok bırakın gidin arkadas Mesut bakkalida Alın gidin burdan.

çorluluyiğido
05.03.2016, 10:54
bu saatten sonra u21 kadrosu ile çıkmak daha mantıklı.en azından belki birkaç genç kazanırız.yeni bir başkan ve yönetimle yeni bir yapılanmaya girip başakşehir,k.paşa,osmanlı,kony a gibi zorlu bir takım olarak tekrar lige çıkabiriz yada.....mecnun başkanın geçen seneki röportajında sivasspor beni çok yordu,bir ara bırakmak istedim kelimeleri bile bu vizyonsuzluğu gösterir.2 kuruş için takımı düşürdüğünüz için tebrikler yönetim.mesut bakkalı okan buruku kurtarıcı olarak getirdiğiniz için de,hatır transferi yaptığınız için de....babanızın takımı gibi kullandınız takımı.artık bu zamanda duygusallık yetmiyor modern futbolun kurallarını bilip yönetin.erdal sarılar bey zamanında 5 kuruş için almadığınız adamlar şuan osmanlısporu uçuran 3 adam..isim de veririm.(torje-rusescu-lawal)

ercan58.a
05.03.2016, 11:03

Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız

shang
05.03.2016, 11:07
35 lik vederson güven varol serkan balcı murat ceylan nakulma seni permeperişan ediyorsa kasımpaşa bursa trabzon beşiktaş fenerbahçeden puan alıp ligde kalmayımı düşünüyoruz.bundan sonraki kalan maçlarda toplam 5 gol bile zor atarız pes etmek yoktu ama eskişehir antalya mersin maçlarına kadar bu iş burada bitti bu futbolcularda buradan ayağa kalkmayı bırak bağdaşlarını dahi toplayamazlar ...

shang
05.03.2016, 11:08
keşke bir mucize olsada bu laflarımı yesem bana kapak olsa ettiğim laflar ama nerdeeee

58fast58
05.03.2016, 11:58
önce bu takıma hasan kabzeyi alanın sonrada dünki maçda hasan kabzeye ilk 11 de yer verenin Allah belasını versin göz göre göre takımı düşüryorlar hoca yönetim el ele vermiş gidiyor duruma hiç müdahale yok bizm amatörlerin hocalarından birisini maçın başına getirin bunlardan daha iyi hocalık yaparlar kaşarlanmış lig hocalarına yer vermeyeceksin 2- 3 mçtır resmen maçı hoca kendi eliyle karşı takıma veriyor ben sıradan bir futbol sever olarak inanıyorum kendime vallahi dünki maçın başında olsaydım maçı alırdım özünde bizm kador fena değilki ama bir kaç topçuyu kadro içine atıyorsun resmen takım ı sabote ediyorsun futbol 11 kişilk oyundur taneseyi kaç maçdır deniyorsun baktın yemiyor neden daha oynatıyorsun hasan kabzeyi son dakikalarda oda lazım olursa koy yoksa 18e bile almam başkanım sana çok güveniyordum artık buraya kadar sende güvenimi bitirdin güle güle sanada

yigido yakup
05.03.2016, 12:10
Lafla peynir gemisi yurümuyor

biz yokus asagi giderken topal rakipleri gecemedik sen daha fit rakipleri yokus yukari yarisacgimiz maclara umut veriyon.

perisan Mersin oyuncu degistiriyor sen bakiyon ben sahsen 4 macta 10 puan hedeflerken sen 4 puan aldin bundan sonra 10 mactanda senin tutumuna gore 10 puan alamayiz vede eder 28 hadi hayirlisi

adres58
05.03.2016, 12:21
Daha toplanacak 42 puan vardı

Daha toplanacak 39 du 36 derken 30 a kadar düştük.. Aslında daha toplanacak maksimum 26 ya kadar düştü... Bu oyunla ve bu oyuncu seçiminle sayın hocam Beşiktaş ve Fener maçlarına gönül rahatlığı ile 0 (sıfır) yazabilirsin...

Etzaz Ussainin eski takımında oynadığı futbol ve geldiği nokta belli... Bence Molde teknik direktörünün hemen istifa etmesi gerekiyor. Ya o adam futboldan anlamıyor yada bizimkiler... İlk 18 de bile artık yer alamıyor. Sebebi gayet basit... İb.Akın nasıl kadroya girecek ki Etzaz kadroya girerse... Elinde Çağatay diye mevkii oyuncun varken John Boye'dan sağ bek yaratman müthiş bir futbol Zekası olsa gerek. Adamcağız pis pis sırıttı orada. Her hafta Ziyanın kötü gidişatını binlerce taraftar görüyor ama sen göremiyorsun. Emre Öztürk gayet de başarılı bir sol bek neden neden neden... 1-0 geriye düştüğümüz zaman Şimdi çift forvete döneriz dedik, oyuncu değişikliğine gittin.. Aman Allahım oda ne... İbrahim Akın'ı almışsın oyuna... Hasan Kabze hadi idare ediyor pres yapıyor Texeria'yı sokarsın dedik birde baktık meşhur kurtarıcın Adem Koçak'la İbrahim Akın oyuna girmiş.. Bana kurtardığı maçları sayarmısın desem bırakın taraftarı sen bile sayamazsın hocam... Texeria takıntını anlamış değilim. Varsın kötü oynasın ama alışsın şu takıma bir maç iki maç sonra eminimki düzelecek. Ama sen böyle tutum sergilediğin için takıma adapde olamıyor ve de-moralize oluyor haliyle... Artık Aatıfa kimsenin gücü yetmiyor bu belli oldu. Sezon sonu diyet olarak Fenere gideceği belli oldu. Tabii bizimde kulağımıza gelen çoook duyum var. Federasyonun dan Hakem atamalarına kadar ama şu an için bunları açıklamayacağım. Ama şunu bilinki bu takım diyet ödeyecek bir şehrin diyet ödenecek bir takımı değildir. Şike sürecinin de cezası şimdiden kesilmemeli. Kimin kulağına neler fısıldandı bilinmez!!!!!! ama bu takım bazı kişiler tarafından da sabote ediliyor. Başta Sen değerli hocam. Bırak şu takıntıları son hamleni doğru düzgün yapda bizde DELİKANLI'ca düşelim... Bu haftadan sonra farkın 8 puan olacağı bir ligde ne planlar projeler yapıyorsun bilinmez ama bu takım bir şehrin temsilcisi ve sende bunun bilincinde bir kadro seçimi ile oynatmalısın.

Her zaman şunu demişimdir. Taraftar en büyük teknik direktördür, taraftar herşeyi bilir görürü ve tehlikenin çarelerini teşhis eder. Egolarınızı bırakın ve kulak verin şu taraftara. Yazık etmeyin...

Çünkü yemiyoruz bazı şeyleri...

Del Piero
05.03.2016, 12:32
Küçük bakkal sen yokken iyi oynayıp kaybediyorduk umudumuz vardı sen geldin kötü oynayıp kaybediyoruz umutlarımızı caldin şimdi en kısa zamanda defol git futbol hırsızı

citothehan58
05.03.2016, 12:42
Bir son sansimiz daha var, acilen Bakkal gönderip yerine iyi bir Hoca gelmeli.
Kayseri suan 0-2 yeniliyor. Gelecek Haftalarda Fener, Eskisehir gibi kritik maclari var.

Bu moralle onlar düsüse gecer.. Yeter ki biz pes etmeyelim gerek olan önlemleri yapalim.

34MUAMMER58
05.03.2016, 12:52
MESUT HOCA... al şu Kasımpaşa maçını , ts maçını da ligde kalalım be,

adam gibi doğru kadro çıkart, formayı adaletli dağıt,
texserayı kötü oynasada kesme,
burhanı gözün gibi koru ve hermaç enaz 60 dak oynat,
i.akını, ademi çok çok mecbur kalmadan oynatma,
beykanı 90 dak değil, enfazla son 3o dak oynat,
huseini hiçdeğilse 1 devre oynat ,içerde farklı dışarda farklı değil,hermaçta kazanmak için oynat ,

inan bu ligde kalırız be,5 6 galibiyet zor değil,henüz herşey bitmedi,
kader sivasa 1 şans daha verdi ,bu hafta tüm şehir seferberlik ilan etsinde ,

Alalım Kasımpaşa maçını be..

flarcone
05.03.2016, 13:17
bizi şu durumdan kurtaracak hiçbir şy yok. bir düşünün ligin en zayıf 2 takımına es es ve mersine yenilmişsin peki hangi maçı kazanacaksın ? futbolcular nasıl motive olacak ? atıfın hala kulağını çeken texeria ve cicinho ile herkez küsken. yiğitle olan ahbap ilişkinden hep oynuyorken ki zaten yöneticisi ahbap ilişkisinden oyuncu aldı. teknik direktöründen ne baklenirki. imam gaz çıkarsa cemaat büyük abdestini yapar diye bir laf var ki takımıma baktıkça ne kadar doğru olduğunu görüyorum.

bu takım nasıl motive olacak ve nasıl maç kazanacak ? hele oyuncu değşiklikleri tam bir facia yin beğenmdiğimiz okan hoca son yıllarda en iyi değişiklikleri yapa hocaydı. yensede yenilsede hep hucumu düşünerek tüm riskleri alıyordu. ama bu adam gidip ademi alıyor. allah akıl fikir versin.

son olarak bu katımı bu hale getiren herkese hakkım zehir zıkkım olsun.

Muzaffer6758
05.03.2016, 14:00
Çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar en sonunda düşüyoruz işte. Yıllardır kümede Kalmaya oynayan bir külüptük ama yönetim radikal adımlar atmadı. Bir daha ne zaman çıkarız Allah bilir

cengo64
05.03.2016, 14:07
Pes etme, İbrahim Akın, H Kabze Ademle sen bizi sinir etmeye devam et.

kagansenbas
05.03.2016, 15:59
Texeira ve Hussain'i 11 de görmek istiyoruz...
İ.Akın ve A.Koçak'ı yedek de dahi görmek istemiyoruz.
Ayrıca Beyka'nın da dinlendirilmesini onun yerine solda Tanese yahut Hussain ve sağda boş kalan yere ise burhan ve bunun da alternatifi Hasan Kabze bu mevkide denenebilir...

Yukarıda yazanlar futbolu SivasSpor ile takip eden bir taraftarın kadroda ki görüş ve düşünceleridir.
Sen nasıl bir hocasın ki yukarıda yazanları düşünemeyip emekliliği gelmiş oyuncularla bir takımın kaderiyle oynuyorsun...
Artık Setkus'un yerine aatıf'ı oynatsan şaşırmam.

Yazıklar olsun...

Kalasnikof58
05.03.2016, 16:03
bakkalcı mesut okandanda beter çıktı arkadaş yahu ibrahim akın denen muptezeli kurtarıcı diye oyuna alıyor burhanı almıyor texeirayı 80de sokuyor karıncaya dönmüş ademi oyuna alıyor etzaz gibi adamı ilk 18e almıyor derdin ne lan senin kime ego gösterisi yapıyorsun sen

atabey58
05.03.2016, 16:53
senin gibi teknik adamın tada allah belasın versin emi

adalı harun
05.03.2016, 17:18
Terbiyesiz adamne zaman maç kazanacaksın rizenin salaklığna geldide yendin iyi hoca olsan antalya maçını alırdın
Birde iyi hocanın boşta b3 işi var
Bizi kurtarCak tek afam yımaz vuralfı yspacak bir şey yok düştük

güneşyurdu
05.03.2016, 17:49
hocam düştük ne vardı mersin maçında zincirleri kırsaydın...setkus bile kalden çıkıp rakip alana gelmeliydi....hırs,teknik,hız bunları aşıla lütfen...korkma,asla korkma düşmek ayıp değil,düşersek düşelim

poyrazer5858
05.03.2016, 18:06
ligin bitmesine daha 10 koca hafta var. bu süre zarfında çok şey değişir aslında. bakın gençlerbirliğine 6 haftada nereden nereye geldi.
takımımız son 5 senedir sürekli düşme korkusu yaşadı. hepsinde de bir şekilde lige tutunmayı başardı. bu senede bunu yapması için hiçbir sebep yok. onu bunu suçlamayı bırakıp takıma pozitif enerji verelim.bu badireyi ah vah ederek, onu bunu suçlayarak değil kenetlenerek atlatabiliriz.

kaplanlı
05.03.2016, 19:11
hoca taraftarla dalgamı geçiyorsun.sahada rezil bir takım vardı.

hiko58
05.03.2016, 19:20
sen pili bitik ibrahim akından medet umuyorsun sen nasıl hoca oldun be adam onun yerine genç birisini alsan ondan iyi faydalı olur. ibrahim akın kim hasan kabze kim. torun tosun sahibi olacak yaşta adamlar. senden hoca olmaz efendi sen oyun okumayıda bilmiyorsun hamle yapmayıda. bu seni getirenlerin suçu senin değil

triper58
05.03.2016, 19:26
05.03.2016 Saat 20.58 Hala istifa etmedi!

etlidöktürek
05.03.2016, 19:33
Gereken hamleleri doğru adamlardan yana yapsaydık da yenılseydık be hoca o zaman ınan bu kadar kahrolmazdık..sen bu takıma geldiğinde kimse senden sihirli dokunuş ıstemedı ama sen ısrarla zor oranı yapıyorsun ...burhan etzaz texeria bunlar bizim topcular, ıbrahim akın adem hasan da bizim topcular lakin bunları yedekte tut!! oyun ıcınde Ayağı kopan gözleri kör olan olursa bunları o zaman oynat sana kımse kızmaz ok??

meyzee
05.03.2016, 20:28
Bir yönetici çıkıpta bir açklama yaptı mı? Görenler var mı????
Her ne kadar ümitli olsamda, ikinci lig görünüyor gibi...acaba bu takım pttye düşse bu yöneticiler takımın başında olacaklar mı??? Adam akıllı bir sportif direktörü yok, devre arasında transfer edilen futbolcuları kim nasıl ve nerde takip ettiler? Topçuları kim önerdi? Scout ekibi var mı?
Bu saydıklarımın hiçbiri yok...benim gözümde ameleler....!!!!!!!!!!!!!!!!!

Külhan
05.03.2016, 21:11
Hocaya laf elestiri zamani degil biraz aklimizi basimiza alalim her önüne gelen hoca begenmiyor oyuncu begenmiyor öyleise siz cikin karar verin siz oynayin daha futbolun f sini dogru dürüst bilmiyoruz ama yeristirmeye elestirmeye gelince üzerimize diyecek yok bu cok yersiz bir zamanda bunlarinan ugrasmak kimseye birsey kazandirmaz artik iyiniyetimizle hep destek vadetmeliyiz düseceksek bunu hickimse önleyemez yok eger düsmeyeceksek bunada kimse mani olamaz kaderimiz ne ise o olacak bizde buna raziyiz vesselam

Külhan
05.03.2016, 21:15
05.03.2016 Saat 20.58 Hala istifa etmedi!

o istifa ederse yerine seni getiriz hazirmisin uyanda baliga gidelim emmioglu

mksivas
05.03.2016, 21:34
bu saatten sonra bu takım lıgde kalırsa 80 yasında bır kadında cocuk dogurur yazıklar olsun bu takımı kım bu duruma dusurdu ıse oyuncuların ve teknık heyetın sıvas spordan aldıgı para zehrı zıkkım olsun tıkır tıkır paralarını alıyorlar para alamayan mersıne yenılıyorlar yonetım kına yaksın takım ptt lıgıne dusuyor ıkı sozlerının bası borcumuzda yok paramızda paranızda basınıza calınsın borcunuzda yıgıdolar bır cagrım var ne olur kımse maclara gıtmesın yonetım ve teknık heyet ızlesın yeter bızler onumuzdekı yıl ptt lıgınde gıder takıma destek olalım herkese selamlar

eyuphulagu
05.03.2016, 23:03
Sayın hocam takımın pes etmesini istiyorsan takım içim yararlı olan oyuncuları ilk 11 de düşüneceksin.....

İşi bitmiş, doymuş sabunlukları bırakıp taze kanlara kucak açacaksın....

Bence Teixeria ve Hussain bizim seviyemizde olan Avrupa daki bir çok takımda banko ilk 11 de oynar....

Hocam biraz yenilikçi olacaksın, korkak olmayacaksın.... Bu saatten sonra takımdaki çöküşün sebebini kimse sende aramayacak....Bu takımın kazanmaya ve maç kazandıracak oyunculara ihtiyacı var...

Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok...Elindeki malzeme belli....Yapılan transferler belki senin sistemne uygun da olmayabilir ama sivassporun artık sistemden çok maç kazandıracak oyunculara ihtiyacı var...

Ne yapıp edip Hüseyin, Texieira gibi oyuncuları takıma monte edeceksin...Edemezsen işin çok zor hatta mucizelere kalır...

Hasan kardeşim 2. yarıları son 20-25 de oynarsa bence daha faydalı olur.... İ.Akın yerine de bence U-21 den oyuncu alsan sivasspor hem onu hem de yeni bir oyuncu kazanmış olur..... Biz İbrahim in 2011 den önceki haline dönmesini beklersek takım her maçı kaybedecek...İşin çok zor hocam ama sen bu durumu bilerek buraya geldin;Allah Yardımcın Olsun!..

bassguitar
06.03.2016, 05:41
Senin ve oyuncularin kapasitesi belli.bu lig icin yetersizsin de seni ve bu kadroyu basimiza bela eden yonetim sucludur