Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor 1-0 Kasımpaşa -ikinci devre-

SivasSpor.Com
05.03.2016, 14:05
http://resimzade.com/Show.html?i=46707&token=55699

Spor Toto Süper Lig'de 25. Hafta: Medicana Sivasspor - Kasımpaşa maçı tahmin ve yorumları:

Tarih: 14 Mart Pazartesi

Stad: Sivas 4 Eylül

Saat: 19:00

Maçın Hakemi: Yaşar Kemal Uğurlu

Not: Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.

antik58
05.03.2016, 14:08
Takıma bakarsak Kasımpaşa perişan eder bizi maalesef.

çorluluyiğido
05.03.2016, 14:16
formalite maçı olur.hiç umudum yok.bari emre öztürk(23) hussain(22) çağatay(23) david(24) gibi gençler oynasın da birkaçını kazanalım.hasan(34),ibrahim akın(32),ademden(33) hem genç hem potansiyeli hem de yeteneği fazla..ama bunu mesut hoca görmüyor.

4eylül
05.03.2016, 14:31
Bu bakkalla galibiyet zor adamım sistemi mağlubiyet üzerine kurulu yazık oluyor sultan şehir sivasımıza

asinancetin583
05.03.2016, 14:32
Aslında çok umutlu değilim sanırım ama mesele Sivasspor ise son saniyeye kadar pes etmek yok. Gençler kayseriyi yendi, haftaya fb deplasmanindalar. Ölmek var düşmek yok dedik bir kere, sonuna kadar devam..

34MUAMMER58
05.03.2016, 14:44
Bu takımın düşmesini 4 gözle bekleyip,herzezon başında kağıt üstünde düşüren ,şimdide takım kötü gidiyor diye ,düştük ,bittik,ptt lige merhaba gibi sinir bozucu yazılar yazan yiğidoşlara inat,ben bu takımın matematiksel şansı devam ettiği sürece ,umudumu koruyacağım,belki kayseri kazanmış olsaydı,kasımpaşa maçının çokda önemi olmazdı ancak,kayserinin yenilmesile sivasspora 1 son dak. piyangosu çıktı diyebilirim,kayserinin fb ye gittiğini düşünürsek ,sivasspor-kasımpaşa maçının önemi çok çok artmıştır,kazandığımız takdirde fark 2 ye iner,bizim için lig yeniden başlar,idda ediyorum ,önümüzdeki Kasımpaşa ve ts maçını kazanırsak bu ligde kalacağız,belki mersin maçındaki silik futbol hepimizin umudunu kırmış moralini bozmuş olabilir,ancak Kasımpaşa yenilmeyecek takım değil,bu maçta şehir kenetlenmeli,o 4 eylül full doldurulmalı,başka sonuç alternatifinin olmadığı benim için tek ihtimalli maç,sivasspor kazandı kazandı kazanamazsak ,ne matematik hesabı kalır, nede fizik,kimya,biyoloji,mantık,is tatistik hesabı kalır,vur kır parçala bu maçı kazan hesabı 1 maç ,kazandığımız takdirde bu moralle tsyide yeneceğimize yürekten inanıyorum,yaw biz bu takımı istanbulda elimizden kaçırdık,ts dediğimiz takımı sahamızda silindir gibi ezdikte yenildik,bu kadar umutsuz olmanın anlamı nedir?ya destek olursunuz ,yada susarsınız bu kadar basit ,futbolcuların ,hocanın hata yapma lüxsünün olmayacağı kader maçımızı k-a-z-a-n-a-c-a-ğ-ı-z .

Elbeyliliyiz
05.03.2016, 14:47
Adam gibi bir teknik heyet getiremediniz yönetim. Takim kendine güvense Tanase ye atif yüzde yüz gol pasi Verdi neoldu Adam Topa Bile vuramiyor, Hayrettini getirseniz bunlardan iyi oynar.

Oktayy58
05.03.2016, 14:49
Cicinho'nun yokluğunu fazlasıyla hissettik mersin maçında.
Bu hafta burhan ve david ilk 11'de başlaması lazım.Ayrıca tanase sol açık oynamalıdır.
İbrahim akın mümkünse ilk 18'de bile olmamalı.
Kasımpaşa oldukça iyi bir takım.Ama son vuruşlarda etkili olabilirsek neden olmasın..

34yigido34
05.03.2016, 14:52
Bunlar artık formalite maçlarımız güzel maclar oynayıp lige veda edelim

shang
05.03.2016, 15:20
kasımpaşa bize ters gelen takımlardan birisi iyi zamanımızda bile çok zor kazandığımız bir takım taş gibi bir takım işimiz çok zor umutlarımızı koruyoruz tam fırsat ayağımıza geliyor ama biz geri çeviriyoruz 3 oldu kayseri yenilir bizde yeniliriz kolay fikstürden çıktık artık bundan sonra ki fikstürde kolay maç yok eskişehir antalya gibi takımı evimizde bir daha zor buluruz ...

Mehmet ATEŞ
05.03.2016, 15:22
Bu kadar ümitsiz olmayın Kasımpaşa maçını alirizda önemli olan ts maçından puan çıkarmak iki maç üst üste kazansak takım taraftar ayağa kalkacak 5 puan kapatılmayacak bir fark değil bakkalin risk alip maça çift forvet başlaması lazim kaybedeceksek de kazanmaya oynayip kaybedelim bu saatten sonra korkakliga yer yok

35gürün58
05.03.2016, 15:44
Kadere bak bizi yenmek için mücadele eden Mersin'in çalıştırıcısı Ümit Özat Sivas'lı

Bu hafta da yine bizi yenmek için mücadele edecek takımın çalıştırıcısı Çalımbay yine sivas'lı

ağaç Baltaya demiş ya beni kesiyorsun ama zoruma giden sapın benden.. ne yapayım.

Efe Sivasspor
05.03.2016, 15:47
Daha oylama yapmadım belki mesut bakkal giderde kazanırız butonuna basarım diye

A.Turan Korkmaz
05.03.2016, 15:58
- Kalede Setkus, geride Ziya, Oumari, Boye, Cicinho, ortada Hüseyin, Mehdi, Burhan, Atıf, Yiğit ve önde Texeria ile maça başlanıp hamle oyuncusu olarak da Beykan, Hasan ve Adem Koçak kenarda tutulmalı diye düşünüyorum.
- Artık bizi sadece Eskişehirspor, Kayserispor ve Mersin İ. Y.'nin kalan maçları ilgilendiriyor.
Kalan maçlar:
Ss : Kas., TS(D), Bursa, G.Ant.(D), BJK, Baş.(D), Akh., GB, Kays.(D), FB
Eses: Akh., Kay.(D), GS, Osm.(D),Konya, Mers.(D), TS,G.Ant.(D), Baş.,GB(D)
Mers: TS(D), G.Ant, Baş.(D), GB, FB(D), Esk., Rize(D), Ant., Kas.(D),Bursa
Kay.: FB(D), Esk., Rize(D), Ant., Kas.(D), Bursa, BJK(D), Akh.(D),SS, GS(D)

- İlk bakışta en zor fikstürün Kayserispor'da olduğu görülüyor ama onun da bizden 5 , Mersinden 3 puan fark önde oluşu bunu dengeliyor.
- En kolay fikstür Eses'te sanki, İT(İstanbul Takımlarıyla) maçlarından birtek GS kalmış ama zor deplasmanları da var.
- Mersin ve Sivas'ın fikstürü çok yakın ve oynayacakları takımlar aynı gibi. Ama bizim içerde oynayacağımız bazı zor takımlarla onlar deplasmanda oynuyorlar.
- Pes eden olmazsa son haftaya kadar ligde kalma yarışı sürer.
İçerdeki maçları mutlaka alıp dışardan puanlar getirmeliyiz.
Kasımpaşa maçı da %100 galip gelmemiz gereken bir maç.

Kalasnikof58
05.03.2016, 16:00
eğer fantezi peşinde koşan bakkal amca aptalca bi kadro çıkarmazsa yeneriz
setkus
boye-ibo-oumari-ziya
adem-yiğit
burhan-aatıf-kabze
texeira

münihli_58
05.03.2016, 16:19
Iceride Kasimpasa maclari hep zor gecmistir bizim taraftara cok is düsüyor ama mac Pazartesi aksami yani pek umudum yok taraftardan.. :confused:
Umarim Riza hocam bize bir kiyak yapar :rolleyes:

DoomsDay58
05.03.2016, 16:30
Asıl kazanmamız gereken maçları kazanamadık bundan sonrakileri mi kazanıcaz güldürmeyin adamı. Bu maç berabere biterse öpüp başınıza koyun

silverli
05.03.2016, 16:57
bizim maça çıkarken ki 11 miz maalesef kazanmak üzerine değilde beraberlik olsunda kazanırsak kazanırız kadrosu.

bence

stkus
cici boye oumarı zıya

mehdi yiğit

burhan etzaz atıf

texerıa

olmalı..antalya ve mersin maçında beraberlık bıle bıze yetmezken neden son yarım saat fılan çıft forvet oynamadık? gerekırse defanstan boye yı bıle ılerı gönderırım ben. ortalıgı karıstırır bı sekılde atarız. ama maalesef bu son maçlarda boyle olmadı. bızım artık ya herro ya merro maçlarımız rısk almaktan baska çare yok napıp edıp kazanalım. bi kerede sanş bizden yana olsun..

58gürün58
05.03.2016, 17:19
Bak kayseride yenildi. Şu mersin maçını alsak harika olacaktı. Allah büyük inşallah iyi olur sonuç.

sedohan58
05.03.2016, 17:51
Mesut Bakkal bi futbolcuya takarsà takıyor huseyin niye oynamaz texeria niye oynamaz derdin ne hoca ibrahim akın ile adem kocağı mı kazancan tekrar haklısın ikiside uzun süre sivassporà faydalı olacakya 10 sene 15 sene daha oynarlar. Yazıklar olsun bizi bu hale düşürenlerin ALAYINA.. Bu saatten sonra maç ne olur ne olmaz konuşmanın bir anlamı kalmadı.. 7 maç yenersen kalırsın ligde ki temennimiz bu lakin imkansız gibi bir şey hayırlısı.. Saygılarımla

Sivasspormysoul
05.03.2016, 17:56
Kıymetli Yiğidolar,
Buda Kasımpaşaspor maçında benim Medicana Sivasspor için 11 im.

Ernastas Setkus /(Korcan'ı görmek isterdim ama maç eksiği var)

Çağatay Çeken - İbrahim Öztürk - Qumari - Emre Öztürk

Mehdi Taouil - Yiğit İncedemir

Burhan Eşer - Etzaz Hussain - Aatif Chahechouhe

David Texeira

Yedekler :
Korcan Çelikay
Cicinho
John Boye
Ziya Erdal
Adem Koçak
C. Tanase
Hasan Kabze

Saygılarımla.

kaplanlı
05.03.2016, 18:15
mesut bakkal la maç kazanmak çok mümkün değil.biraz abartı olabilir ama sanki takımı düşürmeye gelmiş.

fatihcan58
05.03.2016, 18:32
Maç Değerlendirmesi,

Kalede, sestkus, ( korcanı tasfiye ederi ama oynatmazlar)

Defansta solda Ziya (Emre öztürk ü oynamalı ama oynatmazlar ), stoper boye, oumari sağda cicinho

Ön libero, Mehdi ve yiğit,

Ortada , etzez hüseyin olur.

Solda aatif,
Sağda, Burhan Eşer

Forvet; Texeria

Bu maçı almak için taraftara ihtiyaç var.

Mesut Bakkal saçmalaz, hasan kabze, beykan, tanase ziyaya başlamaz illede sol da ziyayı oynatacam Emre öztürk ü oynatmam derse yine önce beraberlik sonra galibiyet derse bu Maçtanda elimiz boş döneriz.

Mersin maçında ki gibi saçma sapan değişiklikler yapmazsa Adem, İbrahim akın gibi işimiz kolay olur itici güç olarak Beykan, hasan kabze, tanase değişikliği olabilir

birdokuzaltiyed
05.03.2016, 18:50
Aklıyla oynayan birazda kabiliyeti ve mücadele azmi olan bir takım olsaydık şimdiye kadar çoktan 35 puanları bulurduk.24 haftadır olmayan bu yetiler acaba bu hafta mı gelecek bu beylerin üzerine ki maç kazanacaklar.Sen .... olursan semer vuran çok olur.

kaplanlı
05.03.2016, 18:59
Bu takımın düşmesini 4 gözle bekleyip,herzezon başında kağıt üstünde düşüren ,şimdide takım kötü gidiyor diye ,düştük ,bittik,ptt lige merhaba gibi sinir bozucu yazılar yazan yiğidoşlara inat,ben bu takımın matematiksel şansı devam ettiği sürece ,umudumu koruyacağım,belki kayseri kazanmış olsaydı,kasımpaşa maçının çokda önemi olmazdı ancak,kayserinin yenilmesile sivasspora 1 son dak. piyangosu çıktı diyebilirim,kayserinin fb ye gittiğini düşünürsek ,sivasspor-kasımpaşa maçının önemi çok çok artmıştır,kazandığımız takdirde fark 2 ye iner,bizim için lig yeniden başlar,idda ediyorum ,önümüzdeki Kasımpaşa ve ts maçını kazanırsak bu ligde kalacağız,belki mersin maçındaki silik futbol hepimizin umudunu kırmış moralini bozmuş olabilir,ancak Kasımpaşa yenilmeyecek takım değil,bu maçta şehir kenetlenmeli,o 4 eylül full doldurulmalı,başka sonuç alternatifinin olmadığı benim için tek ihtimalli maç,sivasspor kazandı kazandı kazanamazsak ,ne matematik hesabı kalır, nede fizik,kimya,biyoloji,mantık,is tatistik hesabı kalır,vur kır parçala bu maçı kazan hesabı 1 maç ,kazandığımız takdirde bu moralle tsyide yeneceğimize yürekten inanıyorum,yaw biz bu takımı istanbulda elimizden kaçırdık,ts dediğimiz takımı sahamızda silindir gibi ezdikte yenildik,bu kadar umutsuz olmanın anlamı nedir?ya destek olursunuz ,yada susarsınız bu kadar basit ,futbolcuların ,hocanın hata yapma lüxsünün olmayacağı kader maçımızı k-a-z-a-n-a-c-a-ğ-ı-z .

usta maç futbolcuyla ve teknik adamla kazanılıyor.bizde ikiside yok.

34MUAMMER58
05.03.2016, 19:16
usta maç futbolcuyla ve teknik adamla kazanılıyor.bizde ikiside yok.

Elbette haklısınız,ancak şöylede düşünmek lazım,mesut hocayı yeteri kadar eleştirdik ,hata yaparsa elbette eleştireceğizde ,yiğidi öldür hakkını yeme derler,mesut hoca geldikten sonra takımda gözle görülen düzelmede var,bunca defans eksikliğine rağmen kolay gol yemiyoruz,hucum bölgesindede öyle sıkıntı yaşamıyoruz,bu takım lig 3.konyayı evinde yeniyordu azdaha,ligin flaş takımı denilen antalyayı elinden kaçırdı,eskişehir farktan kurtuldu,mersin ve Osmanlı maçları moralimizi bozduda,deplasmanda oynayamıyoruz,ancak evindeki maçlarda sivasspor iyioyunuyor ,yenemeyişimizin nedeni pskolojik ,bu hafta cezalı seyircilerde dönecek,kasımpaşa eski gücünde değil,başkada çaremiz yok ,umut olmazsa hayat olmaz ki,kaçan puanlara hayıflanıyozda yapacak bişey yok,kayserinin yenilmesi bir şans daha verdi sivasspora umarım bu şansı tepmeyiz ,aradaki fark 2 ye inecek,sivasspor için lig haftaya yeniden başlar,ts de mersini yener ,fb kayseriye sürpriz şansı vermez,biz kazanırsakki kazanacağımıza eminim bu takım ligde kalacaktır buna herkes böyle inanmalıdır ,düştük bittik,elveda söylemleri bizlere yakışmıyor . [/b]

nejmi58
05.03.2016, 19:33
Degerli Abicigim, belkide benim actigim konu(vizyonsuzluk) ta bu kapsamda, düstük bittik yazisi olarak görüyorsun. ama benimki aslinda sadece bu senenin degil, 4-5 senenin birikimi, yani bu sezonki basarisizliktan ziyade, senelerdir adim adim bu noktaya gelisimizdir.
bende bazen diyorum daha 10 mac var diye ama eskisehir, mersini yenemiyorsak....
insallah düsmeyiz

adres58
05.03.2016, 19:42
SON UMUT

Bu hafta Kasımpaşayı yenin ligi yeniden bir aşkla şevkle yeniden başlayalım. Çünkü yüksek ihtimal Kayseri yenilecek ve aşağıdaki takımlar gaza gelecek. Hadin son şans her zaman ayağa gelmez. Değerlendirelim ve ayağa kalkalım...

selimdelen
05.03.2016, 20:15
Matematiksel sansimiz var oldugu sure vazgecmemek futbolculari strese sokmamak takimi daha fazla desteklemek gerekli yonetim taraftari stada getirmek icin organizasyonlar mi yapacak tvden radyodan duyurumu yapacak ist taraftara ucak biletimi alacak yahu stat nasil fullenecek bircare buradan sivasdaki tum aivassporlu hemserileeime kasimpasa maci icin ALLAH askina stada gidin orada takima destek verin biz superligden Düşmeyeceğiz

triper58
05.03.2016, 20:18
Benim umudumu kıran Mersin maçını değil 90 dakika 900 dakika oynasak gol atamacağımız olmamızdı.Yok Antalya maçındaki gibi oynasak yenilseydik üzülmezdim.Bu maçta farklı olmayacak Mesut Bakkal kulübüde derbeder duruyordu.Takımı geçtim kendini toparlayacak halde değildi.Hoca değişikliği olmazsa maçın favorisi Kasımpaşa'dır.1-0 kazanırlar

Külhan
05.03.2016, 20:24
beyler gercekte su sitede daha denizi görmeden pacalarini sivayanlari gördükce insan kahroluyor ne oldu düsüyoruz düsecegiz düstük haveylasi caliyorsunuz düsersek düselim yeniden cikmak neden olmasin sanki cikacak takimlar uzaydan geliyorlar biz inaniyoruzki düsmeyecegiz insallah yeterki takimimiza sahip cikalim destek olalim birakin su elestirileri simdi zamani degil herzaman korkarak yasmaktansa birkere korkmadan yasamak daha evladir

teyfikyasir
05.03.2016, 20:56
Mersini yenmis olsaydik kayseriyle iki puan kaliyodu. Kayseriylede macimiz var. Hersey cok farkli olacakti. Ama simdi bizden cok daha kotu durumda olan mersin ligde kalmak icin var gucuyle asilacak. Mersini altimiza alip onlarin umutlarini tuketmek varken ne yazikki teknik direkdor faciasi yuzunden ilk defa dustuk diyorum. Kimse bana kizmasin bu saatten sonra kimse bizi kurtaramaz. Tesekkurler yonetim. Kabullendik sonunda.

kaplanlı
05.03.2016, 21:18
bu maça yorum yapmak bile manasız.eskişehir e mersin e yenilen takım ununu elemiş eleğini asmıştır.boşuna umutlanıp kahrolmayalım.takım bizim her zaman sahip çıkıp yanında olacağız.lakin bu sezon süperlig defterini kapatalım.yeniden yapılanıp sağlam bir takımla ilk sezon geri çıkmanın planlarını yapalım.futbolda duygasallığa yer yok.kenarda ne oynattığı belli olmayan bir hoca var. sahada da ruhsuz,beceriksiz topa vurmaya bile mecali olmayan 10 kişi,kalede geleni içeri alan bir kaleci ile maç kazanılmaz.belki kazara bir iki maç kazanırsın başkada birşey olmaz.futbol da bizim gibi takımlar başarılı olsaydı uganda dünya şampiyonu adayı olurdu.

sirseri58
05.03.2016, 21:21
Doğru kadro ve yerinde değişikliklerle kasimpasa maci cantada keklik yani is hocada bitiyor

kaplanlı
05.03.2016, 21:48
Elbette haklısınız,ancak şöylede düşünmek lazım,mesut hocayı yeteri kadar eleştirdik ,hata yaparsa elbette eleştireceğizde ,yiğidi öldür hakkını yeme derler,mesut hoca geldikten sonra takımda gözle görülen düzelmede var,bunca defans eksikliğine rağmen kolay gol yemiyoruz,hucum bölgesindede öyle sıkıntı yaşamıyoruz,bu takım lig 3.konyayı evinde yeniyordu azdaha,ligin flaş takımı denilen antalyayı elinden kaçırdı,eskişehir farktan kurtuldu,mersin ve Osmanlı maçları moralimizi bozduda,deplasmanda oynayamıyoruz,ancak evindeki maçlarda sivasspor iyioyunuyor ,yenemeyişimizin nedeni pskolojik ,bu hafta cezalı seyircilerde dönecek,kasımpaşa eski gücünde değil,başkada çaremiz yok ,umut olmazsa hayat olmaz ki,kaçan puanlara hayıflanıyozda yapacak bişey yok,kayserinin yenilmesi bir şans daha verdi sivasspora umarım bu şansı tepmeyiz ,aradaki fark 2 ye inecek,sivasspor için lig haftaya yeniden başlar,ts de mersini yener ,fb kayseriye sürpriz şansı vermez,biz kazanırsakki kazanacağımıza eminim bu takım ligde kalacaktır buna herkes böyle inanmalıdır ,düştük bittik,elveda söylemleri bizlere yakışmıyor . [/b]
mersin maçını analiz edecek gözle tekrar seyredersen bana hak verirsin.bu kadar olumsuzlukla kazara bir iki maç kazanılır.maalesef bu bize yetmez.

güneşyurdu
06.03.2016, 01:28
kasımpaşa ve trabzonu yenmek hak oldu...2 hafta sonra eskişehir-kayseri maçı var.

2 hafta sonraki puan durumu
kayseri 24 ya da 27
sivas 19 ya da 24
mersin 21 ya da 24
eski şehir 18 ya da 21 olabilir..
antep maçı sonuna kadar hayal devam ederse bu iş olur.
eskişehir avantajsız gözküyor ancak miy ve kayseriyi yenerse üste çıkabilir.bu tamamen bize yarar.kazanamdığız maçlarda bize moral olur.

KIZILCAN
06.03.2016, 05:17
Yav hala neyin hesabını kitabını yapıyorsunuz? Bu takımdan bir cacık olmaz görmüyormusunuz? Gerçeklerle duygusallığı karıştırmayın.

34MUAMMER58
06.03.2016, 07:23
mersin maçını analiz edecek gözle tekrar seyredersen bana hak verirsin.bu kadar olumsuzlukla kazara bir iki maç kazanılır.maalesef bu bize yetmez.

E ne yapalım gardaş ,şimdi butakımdan bi cacık olmaz,kümede bile kalamaz diye ,sivasspor maçlaradamı çıkmasın,seyirci nasıl olsa kasımpaşayayıda yenemeyiz diye stadadamı gitmesin,24 maçta 2 galibiyet almış takım s..tin sene kasımpaşayı yenemez diyelim ozaman ,aradaki fark kapanır diyorum ben,kayseri sivasdan daha sıkıntılı bir takım ,merak etme mersin yada herhangi sivassporun maçını herzeman izlerim,osmanlı ve mersin maçına bakarsak sivasspor bu ligi haketmiyor der çıkarız, bu maçlara yanlış kadro çıkarıldığı için yenildik,heralde mesut bakkal ,bu kadar eleştiriden sonra,küfürden sonra kadroda yanlışlık yapmaz ,adam gibi kadro çıkartır ,aynı hatalarını tekrarlarsada son maçı olur defolur gider,sivassporun kurtuluş savaşı verdiği dönemde hiçkimsenin hata yapma lüxsü yok,destekolmayacaksanız ,zaten gergin olan milletin canınıda sıkmayın ,düştük düşeriz,ptt lige merhaba,elveda süperlig filan neyaa:mad: ,sizin gibi düşünenlerle aynı şehrin insanı olmak zull geliyor insana,sizin gibi _ düşünenlerin biraz sivasspordan uzak durmasının faydalı olacağını düşünüyorum,hani kızgınlıkla böyle şeyler düşündüğünüzü yazdığınızı biliyorumda ,artık böylee düşünceleriniz kabak tadı vermeye ,insanları sinir etmekten başka birşeye yaramıyor ,sizlerin yaptığı neye benziyor biliyormusun?hani uçurumun kenarında sallanan bir insan görürsünüz ,sonra yanındakilerle iddaya tutuşursunuz,bu adam düşermi?çıkarmı diye aynı hesap,ya gider destek olur elinden tutar çekersin ,yada yoluna devam edersin olay bu kadar basit:mad:

otceken58
06.03.2016, 08:43
E ne yapalım gardaş ,şimdi butakımdan bi cacık olmaz,kümede bile kalamaz diye ,sivasspor maçlaradamı çıkmasın,seyirci nasıl olsa kasımpaşayayıda yenemeyiz diye stadadamı gitmesin,24 maçta 2 galibiyet almış takım s..tin sene kasımpaşayı yenemez diyelim ozaman ,aradaki fark kapanır diyorum ben,kayseri sivasdan daha sıkıntılı bir takım ,merak etme mersin yada herhangi sivassporun maçını herzeman izlerim,osmanlı ve mersin maçına bakarsak sivasspor bu ligi haketmiyor der çıkarız, bu maçlara yanlış kadro çıkarıldığı için yenildik,heralde mesut bakkal ,bu kadar eleştiriden sonra,küfürden sonra kadroda yanlışlık yapmaz ,adam gibi kadro çıkartır ,aynı hatalarını tekrarlarsada son maçı olur defolur gider,sivassporun kurtuluş savaşı verdiği dönemde hiçkimsenin hata yapma lüxsü yok,destekolmayacaksanız ,zaten gergin olan milletin canınıda sıkmayın ,düştük düşeriz,ptt lige merhaba,elveda süperlig filan neyaa:mad: ,sizin gibi düşünenlerle aynı şehrin insanı olmak zull geliyor insana,sizin gibi _ düşünenlerin biraz sivasspordan uzak durmasının faydalı olacağını düşünüyorum,hani kızgınlıkla böyle şeyler düşündüğünüzü yazdığınızı biliyorumda ,artık böylee düşünceleriniz kabak tadı vermeye ,insanları sinir etmekten başka birşeye yaramıyor ,sizlerin yaptığı neye benziyor biliyormusun?hani uçurumun kenarında sallanan bir insan görürsünüz ,sonra yanındakilerle iddaya tutuşursunuz,bu adam düşermi?çıkarmı diye aynı hesap,ya gider destek olur elinden tutar çekersin ,yada yoluna devam edersin olay bu kadar basit:mad:

Abi sen çok haklısın bir tek Sivasspor'umuz var bu gerçek ancak yönetim ve teknik heyet uçurumun kenarındaki adami asagi itiyor bile bile zorumuza gidiyor bu. Mersin macinda kadroyu görünce eyvah dedim sonra aklımdan neyse ikinci yarı texsira ve Burhan'ı oyuna alır dedim bir baktım kenarda İ. Akın ve a. Koçak yok dedim yapmaz bunu ama yaptı bu TAKIMI SABOTE DEĞİL DE nedir yazık bizi hiçe sayan bir yönetim ve teknik adam var ortada ne sinir kaldı ne moral kaldi bizde İ. Akını 18'e alan takımı düşürmüş DEMEKTİR yazik gunah degilmi bize ??

Efe Sivasspor
06.03.2016, 09:09
Adamda teknik taktik birşey yokki ne yaptığını kendide bilmiyor kafasına göre 11 çıkarıyor kafasına göre oyuncu değişikliği yapıyor rıza çalımbay zamaninda maçtan önce 11i beş yaşındaki çocuğa sorsan o bile sayardı takımda bi düzen oturmuş bi sistem vardı şimdi kasımpaşa maçına mesut bakkal hangi 11le çıkar diye konu başlığı açsak biz taraftarlar bile farklı 11ler tahmin ederiz çünkü ortada kendide ne yaptığını bilmeyen mesut bakkal var maalesef

anadolu5858
06.03.2016, 09:36
burhan.hüseyin ve texira kesinlikle ilk 11 de oynamalı.
setkus-omar,boye,cici,ziya-yiğit,mehdi-burhan,hüseyin,atıf-texira

çorluluyiğido
06.03.2016, 10:15
bence kalecinin hazırı filan olmaz.setkus maşallah son maçlarda rakibin attığı 1 şut varsa onu da yiyor korcanın hazır olup olmaması pek de etkilemez bir bakarsın çıkar yıldız olur korcan.

k.paşa maçı kadrom:
---------korcan-----------
çağatay-oumari-boye-emre öztürk
------yiğit----mehdi------
burhan------hussain-------atıf
-----------david ---------------

Sivasspormysoul
06.03.2016, 10:15

Kıymetli Yiğido 34MUAMMER58,

Evvela tahlillerinizi her zaman çok dikkatlice okuduğumu ve genel olarak ortak düşünceleri paylaştığımızı belirtmek isterim. Ben de kesinlikle Sivassporun bu yıl Süperligde kümede kalacağını seneye radikal bir biçimde yeniden yapılanma ile şampiyonluk sahnesine çıkacağımıza içtenlikle inanıyorum. Ancak sizin daha önceki bir mesajınızda yiğidoş sıfatını (birazda tabii olarak can sıkıntısı ve kızgınlıkla kullandığınıza içtenlikle inanıyorum) kullanmanız bence uygun olmamıştır. Sabote edecek ölçüde kötü niyetli değilse herkes yiğidodur, ümitsizlikten ya da şahsi karamsar yapısından biricik takımımızın bir alt lige düşebileceği kaygısını matematiksel olarak mümkün olmadan dile getirmiş olsa bile herkes yiğidodur. Çünkü doğuştan yiğido olan herkesin hakkıdır bir şekilde eleştiri yapmak. Tahammül etmek zorundayız birbirimize, çünkü hepimiz nihayetinde yiğidoyuz. Kasımpaşaspor maçı ile ilgili naçizane hatırlatmalarım.

1) Bu artık son şans. Kesinlikle ve kesinlikle galibiyet almak zorundayız. FB- BJK yı yenerek şampiyonluk yarışına çok güçlü bir biçimde tutunduğu için FB Kayserisporu yenmek zorundadır. Son maçımız FB ile olsa bile o zaman kadar herşey netleşmiş olur nasıl olsa. Ama ben Sivassporumuzun FB yi de yeneceğine inanıyorum.

2) İlerde David Texeira tek forvet oynayacak arkadan Burhan , Etzaz ve Aatif destek verecekler. Geri ortada Yiğit ve Mehdi ileri geri (daha çok geriye doğru) çalışacaklar. Geride Çağatay, İbrahim Öztürk, Qumari ve Emre Öztürk oynayacak. Bence İbrahim Öztürk çok tecrübeli ve olumlu özellikleri oldukça fazla. Ha bana kalsa keşke takımımızın yaş ortalaması 23-24 olsa. İnşallah seneye.

3) Şu anda Süperlig bir haftalığına durdurulsa ve denilseki bu bir haftada transfer serbest. Bizim veteran ve yaşlı denebilecek futbolcularımızı kendi 11 lerinde direkt (yada en azından 60-65 dakika için) oynatmak için hangi takım transfer etmek ister? Akhisar mı, Trabzonspor mu, Mersin İdman Yurdu mu, Eskişehirspor mu, Antalyaspor mu, Rizespor mu? Bu soruya objektif ve net cevap veremeden Sayın Mesut Bakkal hocamız ve teknik ekibi Kasımpaşaspor maçı için Medicana Sivassporun ilk 11 ini oluşturmamalıdır diye düşünmekteyim. Elbette ben takımımızın teknik kadrosunun ve her futbolcusunun sonuna kadar yanındayım. Kişilerle ilgili hiçbir önyargımız olamaz. Kaldı ki ben veteran futbolcularımızın bir zamanlar gerçek bir yıldız olduklarına içtenlikle inanıyorum. Ancak her şey (canlı cansız) sınırlı bir zamanda mukavimdir. Sınırsızlık ve sonsuzluk yalnızca yüce yaradan için geçerlidir. Kısaca şimdi Tekbir hedef var. Süperlig mayıs 2016 da tamamlandığında Sivassporumuzun bu ligde kalmış olması. Tek hedef budur. Kişiler, şahışlar vb. sonra gelir. Unutmayalım o kişiler kendilerine çalıştıracak yada oynayacak yeni takım bulabilirler ama taraftarımız Süperligde ölümüne destekleyecek (Sivasspordan başka) takım bulamazlar, aramazlar. Aramadılar, aramayacaklar, çünkü her daim taşıdıları kalpleri yalnızca Sivasspor için çarpacaktır. Taraftar sonsuza kadar taraftardır.

4) Kasımpaşaspor maçı lige yeniden başlangıç maçımız olacaktır. Taraftar bir bütün olarak hem kendi içinde hemde tarafı oladuğu camianın etrafında (Yiğido camiası) etrafında kenetlenmelidir. İstiklal harbimiz başlamıştır. Cenabı Allahın izniyle camiamız muvaffak ve muzaffer olacaktır inşallah.

5) Son olarak Yönetim Kurulu üyelerimizin hepsine içtenlikle selam ve saygılarımı iletiyorum. Özellikle Camiamızın başkanı Sayın Mecnun Otyakmaz'a her zaman büyük bir sempati ve saygı duyduğumu, kendisini Sivassporumuzun başında sonsuza kadar görmek istediğimi belirtmeyi bir görev sayıyorum. Bu günlerde geçecektir ve seneye Süperlig Şampiyonluğuna eriştiğimizde onun ve öteki bütün yiğidoların yüzlerindeki tebessüm, gülümseme ve sevinçleri hayal ederek biricik takımımızın arkasında sonuna kadar destek veriyorum. vereceğim.

6) Lewis Carrol'un Alice Harikalar Diyarında adlı eserinde Alice şaşkınlıkla sorar. Okuyacağım ama nereden başlıyayım? Cevap: Baştan başla sonuna kadar git. Ben de şimdi minik yiğido adayları eğer Sivassporu seveceğim ama hangi halinden sevmeye başlasam diye şaşkınlık geçirirlerse şunu söylemek isterim. İşte Sivassporun bugünkü bu en sonki halinden başla sevmeye ve sonuna kadar sev. Evet İşte bu 18 puandaki son durumundan başla sevmeye. Çünkü sevgi puanda değil kalptedir. O kalp sen de zaten var minik yiğido. Takım senindir, çünkü sen tabii olarak bir yiğidosun. Ben de minikken ilk kırmızı-beyaz örülmüş kazağı 6 yaşında sırtıma geçirip ailecek 4 Eylül stadyumuna gittiğimde henüz yiğido sıfatını bilmesemde kalbim bana Sivasspora ait olduğumu doğal olarak öğretmişti.

Saygılarımla.

fark58
06.03.2016, 10:44
Kayserinin yenilmesiyle bi umut yine taraftarımız elinden gelen desteği gösterecektir.Şehir sışından gelip Tiribünlerde olacağım inşallah

makinist3458
06.03.2016, 10:58
eğer o tanase bir daha ilk 11 başlarsa daha ne maça giderim ne de maçı izlerim!!

bumin58
06.03.2016, 11:21
Setkus,cicinho,boye,İbrahim,zi ya,mehdi,Hussain,Burhan,aatif, tanase,texaira diyorum.Hasan kabze 2. Yarı belki girebilir

etlidöktürek
06.03.2016, 15:15
Takım maç kazanamıyo malesef..taraftar olarak biz yine elimizden geleni yapcaz ınş..bu sefer en azından güzel bir organizasyon olsada 10000 rakamını yakalasak en azından son maçlarımız görsel olarak güzel olur..çok iyi bı taraftar sınerjısı yakalanırsa belki galip gelebiliriz..antalya maçında biraz destek olsa gol gelecek gibiydi bunu hissettim,rize maçını aldık tamamen bir şanstı ama şu maçtan bir galaıbıyet alalım ınanın takım dirilir.. insanın ınanası gelmiyo yazıyozda:mad: sen sabır var Allah ım bu taraftara

34MUAMMER58
06.03.2016, 15:51
Kıymetli Yiğido 34MUAMMER58,

Evvela tahlillerinizi her zaman çok dikkatlice okuduğumu ve genel olarak ortak düşünceleri paylaştığımızı belirtmek isterim. Ben de kesinlikle Sivassporun bu yıl Süperligde kümede kalacağını seneye radikal bir biçimde yeniden yapılanma ile şampiyonluk sahnesine çıkacağımıza içtenlikle inanıyorum. Ancak sizin daha önceki bir mesajınızda yiğidoş sıfatını (birazda tabii olarak can sıkıntısı ve kızgınlıkla kullandığınıza içtenlikle inanıyorum) kullanmanız bence uygun olmamıştır. Sabote edecek ölçüde kötü niyetli değilse herkes yiğidodur, ümitsizlikten ya da şahsi karamsar yapısından biricik takımımızın bir alt lige düşebileceği kaygısını matematiksel olarak mümkün olmadan dile getirmiş olsa bile herkes yiğidodur. Çünkü doğuştan yiğido olan herkesin hakkıdır bir şekilde eleştiri yapmak. Tahammül etmek zorundayız birbirimize, çünkü hepimiz nihayetinde yiğidoyuz. Kasımpaşaspor maçı ile ilgili naçizane hatırlatmalarım.

1) Bu artık son şans. Kesinlikle ve kesinlikle galibiyet almak zorundayız. FB- BJK yı yenerek şampiyonluk yarışına çok güçlü bir biçimde tutunduğu için FB Kayserisporu yenmek zorundadır. Son maçımız FB ile olsa bile o zaman kadar herşey netleşmiş olur nasıl olsa. Ama ben Sivassporumuzun FB yi de yeneceğine inanıyorum.

2) İlerde David Texeira tek forvet oynayacak arkadan Burhan , Etzaz ve Aatif destek verecekler. Geri ortada Yiğit ve Mehdi ileri geri (daha çok geriye doğru) çalışacaklar. Geride Çağatay, İbrahim Öztürk, Qumari ve Emre Öztürk oynayacak. Bence İbrahim Öztürk çok tecrübeli ve olumlu özellikleri oldukça fazla. Ha bana kalsa keşke takımımızın yaş ortalaması 23-24 olsa. İnşallah seneye.

3) Şu anda Süperlig bir haftalığına durdurulsa ve denilseki bu bir haftada transfer serbest. Bizim veteran ve yaşlı denebilecek futbolcularımızı kendi 11 lerinde direkt (yada en azından 60-65 dakika için) oynatmak için hangi takım transfer etmek ister? Akhisar mı, Trabzonspor mu, Mersin İdman Yurdu mu, Eskişehirspor mu, Antalyaspor mu, Rizespor mu? Bu soruya objektif ve net cevap veremeden Sayın Mesut Bakkal hocamız ve teknik ekibi Kasımpaşaspor maçı için Medicana Sivassporun ilk 11 ini oluşturmamalıdır diye düşünmekteyim. Elbette ben takımımızın teknik kadrosunun ve her futbolcusunun sonuna kadar yanındayım. Kişilerle ilgili hiçbir önyargımız olamaz. Kaldı ki ben veteran futbolcularımızın bir zamanlar gerçek bir yıldız olduklarına içtenlikle inanıyorum. Ancak her şey (canlı cansız) sınırlı bir zamanda mukavimdir. Sınırsızlık ve sonsuzluk yalnızca yüce yaradan için geçerlidir. Kısaca şimdi Tekbir hedef var. Süperlig mayıs 2016 da tamamlandığında Sivassporumuzun bu ligde kalmış olması. Tek hedef budur. Kişiler, şahışlar vb. sonra gelir. Unutmayalım o kişiler kendilerine çalıştıracak yada oynayacak yeni takım bulabilirler ama taraftarımız Süperligde ölümüne destekleyecek (Sivasspordan başka) takım bulamazlar, aramazlar. Aramadılar, aramayacaklar, çünkü her daim taşıdıları kalpleri yalnızca Sivasspor için çarpacaktır. Taraftar sonsuza kadar taraftardır.

4) Kasımpaşaspor maçı lige yeniden başlangıç maçımız olacaktır. Taraftar bir bütün olarak hem kendi içinde hemde tarafı oladuğu camianın etrafında (Yiğido camiası) etrafında kenetlenmelidir. İstiklal harbimiz başlamıştır. Cenabı Allahın izniyle camiamız muvaffak ve muzaffer olacaktır inşallah.

5) Son olarak Yönetim Kurulu üyelerimizin hepsine içtenlikle selam ve saygılarımı iletiyorum. Özellikle Camiamızın başkanı Sayın Mecnun Otyakmaz'a her zaman büyük bir sempati ve saygı duyduğumu, kendisini Sivassporumuzun başında sonsuza kadar görmek istediğimi belirtmeyi bir görev sayıyorum. Bu günlerde geçecektir ve seneye Süperlig Şampiyonluğuna eriştiğimizde onun ve öteki bütün yiğidoların yüzlerindeki tebessüm, gülümseme ve sevinçleri hayal ederek biricik takımımızın arkasında sonuna kadar destek veriyorum. vereceğim.

6) Lewis Carrol'un Alice Harikalar Diyarında adlı eserinde Alice şaşkınlıkla sorar. Okuyacağım ama nereden başlıyayım? Cevap: Baştan başla sonuna kadar git. Ben de şimdi minik yiğido adayları eğer Sivassporu seveceğim ama hangi halinden sevmeye başlasam diye şaşkınlık geçirirlerse şunu söylemek isterim. İşte Sivassporun bugünkü bu en sonki halinden başla sevmeye ve sonuna kadar sev. Evet İşte bu 18 puandaki son durumundan başla sevmeye. Çünkü sevgi puanda değil kalptedir. O kalp sen de zaten var minik yiğido. Takım senindir, çünkü sen tabii olarak bir yiğidosun. Ben de minikken ilk kırmızı-beyaz örülmüş kazağı 6 yaşında sırtıma geçirip ailecek 4 Eylül stadyumuna gittiğimde henüz yiğido sıfatını bilmesemde kalbim bana Sivasspora ait olduğumu doğal olarak öğretmişti.

Saygılarımla.

Değerli kardeşim ,elbetteki herkes özgür fikirlerini paylaşabilir,sivassporun düşme şansının ,ligde kalma şansından daha fazla olduğunu düşünebilir,nerdeyse hepimiz bu şekilde düşünüyoruz,düşme tehlikesini ensemizde hissediyoruz,birşekilde dün itibariyle kayserinin yenilmesiyle ,sivassporada ,mersinede,eskişehirede son 1 şans doğmuştur,bu şansı sonuna kadar zorlamak varken,nediye düştük ,boşa uğraşmıyalım,elveda süperlig ,merhaba ptt lig diyerek,maçlara gitmeyin ,yönetime küfredin,futbolcuları dövün,hocayı kovun ,gibi sonderece sinir bozan yazılar yazarak insanların moralini bozmaya kimsenin hakkı yok,o tiplerin çoğunu biliyorum,hiçbir fikirlerinde pozitif bir düşünce yok,sanki içimizdeki gizli Kayserili,trabzonlu gibiler sivasspor puan kaybetsede sağa sola az küfretsek diye bekliyenlerdir ,YİĞİDOŞ lafını o tiplere söyledim,yanlış anlaşılma olmasın,kümedüşebiliriz diye düşünenlere değil,henüz 10 maç varken,çeşitli istatistikleri örnek göstererek,yada hocanın hatalı oyuncu seçimi yüzünden kaybettiğimiz maçları örn göstererek ,ligde kalmaya inananlarla alay ederek yazanlaradır sözüm,evet belki hersivaslı dışardan YİĞİDO olarak anılabilir,bu bir taraftar grubu ,yada sivasspor seyircilerinin ortak lakabı değildir,orjinal Sivaslıların adıdır ,yaşamşeklidir,hayat tarzıdır,duruşudur YİĞİDO olmak ,,hırsızdan,3 kağıtçıdan,namussuzdan,deyyusd an,dönekden,yavşaktan,hainden ,eşikiyaDANkendi memletinin takımı dururken ,3 büyütülmüşlerin şakşakçılığını yapandan,kapısının önündeki maça gitmeyip ,gereksiz gereksiz konuşandan ,kulübüne,trübünlere ceza aldıranlardan,sivaslı olduğu halde rakip taraftar kısmına gidip sivasa ,Sivaslıya küfredenden,nerede sivas düşmanı varsa onlarla birlik olandan,sivas düşmanlarını ,benim [bizim]vergimizle alınmış araçlarla sağa sola taşıyandan,,sorsan sivasspor maçına ömründe gitmemiş,sorsan 3 5futbolcu adını sayamıyan kör kütük cahilden yiğido Olmaz,bu özelliklere kim sahipse kusura bakmasınlar nereli olursa olsunlar ,boşuna YİĞİDO yuz diye dolaşmasınlar,ayrıca bu takımı ligler bitmeden küme düşürenler,negerek var destek olmaya zaten düşmüşüz diyenlerede soruyorum,siz sivassporun enson nezaman düştüğünü biliyormusunuz?nasıl ,neşekilde ,hangi takımla oynayarak düştüğünü,takım düşerken taraftarların yüz ifadesini,düştüğü yerden 3.ligden ,2ligin 2.ligine kaçyılda geri döndüğünü,biliyormusunuz?bu takımın o süreçten süperliğe çıktığı sezona kadar nasıl ayakta durduğunu biliyormusunuz?,takımın matematiksel olarak ligde kalma şansı varken ,destek olmak varken,takımı ,futbolcuları motive etmek varken ,takımı kağıt üstünde düşürüyorsunuz ,ayıptır ,günahtır ,yazıktır,bu takım hiç maç oynamadan sezon başında bileküme düşürenleredir lafım,yoksa korkuyu yaşayanlara lafım yok,aklının bir köşesinde hiçbir umut taşımayanlarıdır sözüm ,bendende saygılar .

citothehan58
06.03.2016, 18:27
Bana kalirsa Kayserinin de Trabzonun da Rizesporun da ve Antalyanin da düsme korkusu var.

Rizespor 28 Puan
Antalyaspor 28 Puan
Trabzonspor 27 Puan (suan yeniliyor)
Kayserispor 23 Puan

Simdilik Kayseri ve Trabzonu asagi cekebiliriz diyorum..

Kayseri ve Trabzon FB, MIY, ve Bizimle oynayacak.

Kisacasi Allahtan ümit kesilmez benim inancim tamdir, bu takimi simdiden düsürene gelsin !!! Affedersiniz savasta olsaydik hemen pes ederdiniz.

58Sivaslilar
06.03.2016, 18:36
Bizi öyle bir hale getirdilerki kendi takimimizi oylarimizla bile dstekleyemez hale geldik ne zaman olumlu oy kullansak hep kaybediyoruz yaziklar olsun bu takimi bu hale getirenlere :confused:

kaplanlı
06.03.2016, 19:14
mersin maçındaki gibi oynarsak fark yeriz.

adres58
06.03.2016, 19:25
http://i.hizliresim.com/GRomM7.jpg

Külhan
06.03.2016, 20:05
Bizim ligde hicbir takimin diyerinden farki yok her takim digerini yenecek gücde ama futbol bu uyanik bulunacaksin eline firsat gectimi degerlendireceksin oyunu kurallar icerisinde oynayacaksin yani onbir kisi oldugunu asla unutma tekbasina oyun kazanilmaz bizde bu zaman zaman oluyor her topu alan kaleye gitmeye calisiyor bu cok yanlis futbolda pas diye bir kural var iste bunu iyiisletmeklazim bizdeki en büyük hatalardan biri bunu ancak hocalar düzeltir oda hocadan hocaya degisir

kaplanlı
06.03.2016, 20:13
kalan 10 maça bakılırsa kayseri dışındaki bütün takımlar ligin iyi takımları.kayseri ile deplasmanda oynuyoruz.en fazla 7-8 puan alırız buda ligde kalmaya yetmez.işimiz mucizelere kalmış durumda.benim tahminim eskişehir-kayseri ve biz yüzde doksan düşeriz.eskişehir-antalya-mersin den 1 puan aldık.bu maçlardan en az 7 puan almalıydık.umut fakirin ekmeği derler ama bence umut bile yok gibi.

yigido yakup
06.03.2016, 20:18
Ben umutluyum matematiksel olarak bitmedikce mucadele bitmeyecektir.

alinacak 3 puan bizi gene yarisin icinde digerleri kadar sansli yapacaktir.

bizim sivaslilar olarak suclu aramak yargilamak yikmak yerine sadece destek olmaliyiz.

15 bin taraftara oynaylimda bakalim sene sonuna nerde oluyoruz.

lutfen ama taraftar olarak ceza olacak zarar verecek seylerden kacinalim.

eyupk
06.03.2016, 23:00
Umut mu biraktilar bizde? Rıza Çalımbay hırslı biridir, bu maçı almamız çok zor :( keşke ben yanilsamda kazansak :(

ihtiyar yiğido
07.03.2016, 08:51
Ya hayır söyleyin yada susun. Taraftarı ümitsizliğe sevk ederek, zati boş olan tribünleri hepten boşalmasına sebep olacak söz ve davranışlarda bulunmayın. şayet böyle yaparsak, sivasspor'a en büyük kötülüğü yapmış olursunuz. Hem yiğidoyum diyorsunuz, hemde yiğitçe takımına destek verme yerine daha 10 maç kala düştük diye yiğidoluk adıyla çelişecek yorumlar yapıyorsunuz. ALLAH'dan ümit kesmek bize yakışmaz, biz taraftar olarak sonuna kadar desteğimizi vermemiz gerekiyor. Sivas'da olan taraftar kardeşlerimiz kalabalık bir şekilde takımın antramanlarına katılarak, Mesut hocaya ve futbolculara sevgi gösterisinde bulunarak moral ve motivasyonlarını üst seviyeye çıkaracak çalişmalara gayret göstermemiz gerekir, kızarak yalnız bırakmak değil.

rezi
07.03.2016, 08:53
Takımımızın kötü gidişi ve eleştirmemiz takımımızı yalnız bırakmamazı gerektirmez.Tribünler dolmalı,desteğimiz sürmeli.Sakın ha sakın pazar gününe başka bir program yapmayın ve yapanları da engelleyin.Bir nefese bile ihtiyacımızın olduğu şu günlerde tribünlerde yerimizi almalıyız.

58gürün58
07.03.2016, 09:53
mersin maçı korkutmuştu beni. ve korktuğumda oldu. fakat kasımpaşa antalya maçına biraz baktım antalya şanssızlığına gitti. k.paşa şeş kaza maçı aldı. ligte herkes herkesi yenebilecek kapasitede oyüzden ben bu maçtan galip ayrılacağımızı düşünüyorum. Allahın izniyle inşallah alırız bu maçı.

balmandol
07.03.2016, 10:11
Bu maçla birlikte kale Korcan'a emanet edilmeli. Çağatay,Etzaz Hüseyin,Emre Öztürk,Texeria,N.Batuhan gibi gençlere şans verilmeli bence de..En azından tecrübe kazansınlar. Seneye kalsak ta,düşsek te bu arkadaşlarla devam edilmeli ( İnşaallah düşmeyiz )

58selcuk83
07.03.2016, 10:13
şimdi buraya umudum yok yazsam yine karamsar olmayalım diyecekler. ne umutu arkadaş şu anki takım bırak süper ligi ptt de mac kazanamaz bu kafayla. yenmek zorundayız diyoruz yeneceğiz diyoruz her hafta aynı taraneee... bırak yenmeyi berabere kalırsak sürpiz olur.

kadirakin58
07.03.2016, 10:15
ilk defa 4 büyükler dışındaki bir takım ile yaptığımız bir maç için rakip takım kazanır tahmini çıkmış. Demek ki bundan sonra 'bizler inandık siz de inanın' diyemeyecegiz :)

poyrazer5858
07.03.2016, 13:17
sezonun bitmesine daha 10 koca hafta varken "sivas küme düştü "diyen içimizdeki irlandalılara inat bu maçı alacağız.böylesine kritik bir dönemde takımına sahip çıkmayan şehir halkına inat alacağız. bu sitede kuş kadar beyniyle ahkam kesenlere inat alacağız.

kimyamurat58
07.03.2016, 13:33
İyi gün dostları gene meydana inmiş takım düşse ne fark eder gene Sivassporlu değilmiyiz yoksa aklınızda ikinci İstanbul takımımı var.?
Biz bu takımı süperligdi oynuyor diye sevmedikki bak Rize, Konya, Kayseri, Başakşehir, Mersin, Eskişehir bunların hepsi düştü ve geri çıktılar..
Ha ben şunu söylüyorum içimde yine büyük bir umut var Sivassporum bu sene düşmeyecek önümüzde 10 maç var bilinler bilir kesin düşte denilen Ankaragücü son 7 haftada 6 galibiyet 1 beraberlik ile ligde kalmıştı durumu bizimkinden çok ama çok kötüydü..
Ne oldu doktor kanser dediyse bununda tedavisi var ama ön önemli etken moral, kendinizinde takımınızında moralini bozmayın.....

DoomsDay58
07.03.2016, 15:32
Umutlu arkadaşlar bu umudu nerede gördüklerini söylesinler de biz de biraz umutlanalım. Kaybettiğimiz maçlara baktıktan sonra nasıl hala umutlular çok merak ediyorum doğrusu. Gerçeklik algısını yitirmiş olmak lazım şu durumda umutlu olabilmek için başka yolu yok..

kaplanlı
07.03.2016, 17:53

bu takım düşsede kalsada yakadaki arma değizmez.taraftar kötü gündede takımın yanında olmaktır.bu sezon yönetimin yanlış futbolcu transferleri ve yanlış hoca tercihleri takımı bu hale getirdi.inşallah ben yanılırım lakin işimiz çok zor.

cılgınsivas58
07.03.2016, 21:18
futbolcularda ki ruhsuzlugu görünce otomatikmen kasımpaşa bizi yener...

68yasar58
08.03.2016, 07:34
Oynanmış 24 haftanın içerdeki rize ve antep maçı harıç, diğer maçların kırılma anları hep rakipden yana döndü. Bu maçta sezonun kırılma anı kazanırsak sezon bize dönecek, kayıbı düşünmüyorum bile kayıp olmayacak çünkü kasımpaşa hiç kapanmıyor kapanmayan takımı biz yeneriz. Ahada yazdım .haftaya bu saatte herkesin fikri değişecek.

onur0634
08.03.2016, 12:03
Mesut Bakkal,Atıf,Beykan,İbrahim Akın bu dörtlü bi arada olduğu sürece bu takım zor maç kazanır...

ayna26
08.03.2016, 14:03
Sivasspor bu sezon yaşadığı başarısızlığını zaman zaman daha önceki sezonlarda da yaşamıştı.Fakat bu sezon diğerleirndne farklı, düşmeme mücadelesi veren takımların çokluğu(Eskişehir, MİY, Kayseri ve üstten bir kaç takım daha potanın içinde) Sivassporun ligde kalma şansını arttıyor desek yalan olmaz.Son 4 maçta bazı fırsatları elimizin tersi ile ittik.Takım mücadele veriyor şans faktörü bizden yana olmadı, hakem faktörü alyehimizde oldu bir de yanlış oyun taktiği ve yanlış oyuncu tercihi maçlardan paunsız dönmeemize neden oldu.Ben inanıyorum ki bu takım ligde kalacak.Kasımpaşa maçında dirilişi göreceğiz.Destek olmak gerek her alanda takıma.Eleştiri muhakkak olacak lakin eleştirinin dozu takımı olumsuz etkilememeli, topyekün birlikte hareket etme zamanı, birlik olma zamanı.Umudumuzu kaybetmeyelim.Futbolcuların da varolan karakterlerini profosyonelce mücadele ederek sahaya yansıtmalarını ve mücadelelerini kapasitelerinin üst seviyesine çıkartmalarını istiyoruz.Yeterki bu sezonu atlatalım.Eğer ligde kalırsak ki öyle umut ediyoruz, gelecek sezon yönetim geçmişteki hatalarındna somut maanda bir ders çıkartır ve takıma doğru takviyelerde bulunur.Sözün sonunda Sivassporun Kasımpaşa maçında diri ve galip bir görüntü ile sahaya çıkacağını ve maçı iki farklı bir skor ile kazanacağını düşünüyorum.Hayırlısı ne ise o olur İnşaallah!

blacksky
08.03.2016, 14:12
Şimdiye kadar "umut" kelimesini hala telaffuz edebiliyorsak bu bizim direncimizden değil kayseri'nin feci başarısızlığındandır. "Bu maçı alırsak düze çıkabiliriz" dediğimiz maçların neredeyse hiçbirini kazanamadık. Sezonun herhangi bir döneminde arka arkaya 3 maç kazansak çoktan yırtmıştık bu işten.. ama biz 3 haftada 1 maç bile kazanamadık. Takım hücumda iyi değil.. savunmada iyi değil.. bu maçtada çıkacağız yine kör döğüşü yapar gibi oynayacağız.. şansımız yardım ederse kazanırız.

stain
08.03.2016, 14:47
Ya herro ya merro

Del Piero
08.03.2016, 18:00
Mesut bakkal klasiği deplasman da mağlubiyet evde ise beraberlik skor veriyorum 1-1

34MUAMMER58
09.03.2016, 05:23
Şu bir gerçekki,diğer maçların sonuçlarına bakmadan,kasımpaşa maçı sivassporun bu ligde kalması için son şansıdır,kaybedersek sadece 3 puan değil,azda olsa bu ligde kalmaya inancımızıda,umutlarımızıda kaybetmiş oluruz,kasımpaşayı bazı arkadaşlar gözünde Barcelona gibi büyütüyorlar,yaw bu kasımpaşayı bizim ezdiğimiz rize yendide biz niye yenemeyelim?istanbulda elimizden kaçırdık,tahminen 7 8 bin taraftarımızın desteğiyle niye yenemeyelim,bu ligde kalacaksak,3 lü bir galibiyet serisi şart ,bu maçlar Kasımpaşa,ts,ve bursadır ,yazın bunu bi yere ,evimizdeki Kasımpaşa ve bursa maçlarını mutlaka kazanacağız,tsyede yenilmeyeceğiz hatta biz yeneceğiz

58gürün58
09.03.2016, 08:01
Şu bir gerçekki,diğer maçların sonuçlarına bakmadan,kasımpaşa maçı sivassporun bu ligde kalması için son şansıdır,kaybedersek sadece 3 puan değil,azda olsa bu ligde kalmaya inancımızıda,umutlarımızıda kaybetmiş oluruz,kasımpaşayı bazı arkadaşlar gözünde Barcelona gibi büyütüyorlar,yaw bu kasımpaşayı bizim ezdiğimiz rize yendide biz niye yenemeyelim?istanbulda elimizden kaçırdık,tahminen 7 8 bin taraftarımızın desteğiyle niye yenemeyelim,bu ligde kalacaksak,3 lü bir galibiyet serisi şart ,bu maçlar Kasımpaşa,ts,ve bursadır ,yazın bunu bi yere ,evimizdeki Kasımpaşa ve bursa maçlarını mutlaka kazanacağız,tsyede yenilmeyeceğiz hatta biz yeneceğiz

zaten kasımpaşa bursa maçını almak kayseriyi aşağıya çekmek demek.

DoomsDay58
09.03.2016, 08:12

Maç kazandıracak hocamız yok o yüzden büyütüyoruz. Adamın 4 maçta yaptıklarını gördükçe rakip ÇENESUYU PLAJYOLUSPOR bile olsa gözümüzde büyütmekte haklıyız. Adam ileri gideceğine sürekli geri gidiyor nasıl büyütmeyelim?

34MUAMMER58
09.03.2016, 10:17
Maç kazandıracak hocamız yok o yüzden büyütüyoruz. Adamın 4 maçta yaptıklarını gördükçe rakip ÇENESUYU PLAJYOLUSPOR bile olsa gözümüzde büyütmekte haklıyız. Adam ileri gideceğine sürekli geri gidiyor nasıl büyütmeyelim?

Ben sizleri anlıyorum ,hakda veriyorum güzel kardeşimde,hiçbir takım yenilmez değildir,eğer yazılarımı okuyorsan ,ne sergenin ,nede okanın ,nede mesut hocanın sivasspora hoca olacak kapasitede olmadığını söylediğimide bilirsin,ben mesut hoca bizi ligde bırakırda demiyorum,futbolculara güveniyorum, hocadan tek istediğim doğru kadro çıkartsın yeter ,takımın gücünü kenarda bekletmesin yeter,texserayı yedek tutup i.akından ,hasan kabzeden medet uman ,huseini oynatmıyan hocadan zaten bişey olmaz ,ben yönetimde olsaydım,mersin maçı sonrası yolardımda ,yapacak bir şey yok,umut olmazsa hayat olmaz,kasımpaşa son şans ,zaten Kasımpaşa,bursa,akhisar,gençle r ,bjk ,fb maçlarından 4 tane kazanamazsak ,deplasmandan antep,ts,başkaşehir,kayseri maçlarından 2 galibiyet alamazsak düştük sayılır,hele takım tam düşşünde ozaman düşme muhabbetine gireriz,bu hafta kayseriyle puanlar 2 yedüşebilir,onedenle gereğinden fazla umutsuzluk yaymayın diyorum,inanmak başarmanın yarısıdır,bizler inanmadan futbolcuları nasıl inandıracağız?

50sekiz
09.03.2016, 10:52
ömümüzdeki 6 mactan en az 3 galibiyet sart. aksi taktirde son haftalara bu takim hedefsiz girir... bunu bir kenara not edin!

- Kasımpaşa
- Trabzonspor (D)
- Bursaspor
- Gaziantepspor (D)
- Beşiktaş
- Başakşehir (D)

bassguitar
09.03.2016, 10:59
Mesut hoca Beykan,i akin,yigit,mehdi ve ziya bu 5 liyi ayni anda sahaya sürdüğün sürece değil kasimpasa hicbir maçtan galip ayrilamazsin..etsaz huseyin ve koneyi ilk 11 de bekliyoruz..

Dark Force
09.03.2016, 12:13
Çok fırsatları kaçırdık bu maçta son fırsat son umut maçımız...

58svs58
09.03.2016, 12:23
Bu takım düşmez.

Düşerse fener aşkıyla takımı ikiye üçe bölen müsvette Sivassporluklar düşer.

Ama bir YİĞİDO asla düşmez

50sekiz
09.03.2016, 15:25
Bakkal amca bakkal amca (Ne var)
Yağıyi var mı (Var var)
Uniyi var mı (Var var)
Şekeri var mı (Var var)
Ne duruyorsun (Ne yapayım)
Helva yapsana helva yapsana
Helva yapsana vay vay helva yapsana

Aatif, Texeira, Tanese (Ne var)
Maçınız var mı? (Var var)
Sahanız var mı? (Var var)
Topunuz var mı? (Var var)
Ne duruyorsunuz? (Ne yapayım)
Goller atsana, goller atsana, goller atsana vay vay, goller atsana.

Sanki Mahmut Tuncer bu günleri önceden görmüs :D

adres58
10.03.2016, 14:19
M.Sivasspor'umuz - Kasımpaşa maçını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

etlidöktürek
10.03.2016, 19:32
Can havliyle saldırmak gerekiyo..yoksa ne hocanın oyun düzeninde nede topcularda 3 puan kapasitesi yok malesef..parayla pulla olacak iş değil tekmeye kafa atan topcularla olacak bu iş ama nasıl işte:confused::confused: 3 hoca ile 3 maç kazanmışız mesut hoca bu maçı alırsa bu sene en başarılı hocamız olacak,hadi hocam çoştur şu takımı:rolleyes:

A.Turan Korkmaz
10.03.2016, 22:02
M.Sivasspor'umuz - Kasımpaşa maçını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Hakemin istatistiklerini inceledim. Bu sezon süperligde yeni yeni maç yönetiyor. 7 süperlig maçının 3ünü ev sahibi, 4ünü rakip takım kazanmış, beraberlik yok. Çok sarı kart gösteren bir hakem. Eğer istatistiklerin dediği gibi olursa, bu maç 7-8 sarı, bir de kırmızı kart olabilir! Futbolcularımızın bu durumu dikkate alarak oynaması gerek. Seyircimiz kartları karşı tarafın görmesini kolaylaştırmalıdır. Hakemi yanımızda tutmalıyız. Kartları gören biz olur, oyun da istediğimiz gibi gitmezse seyircimiz gene yapmaması gerekeni yapar, hakemi karşısına alır, seyirden men yeriz. Aman diyorum.

yiğido58sinan
11.03.2016, 15:24
Hakemin istatistiklerini inceledim. Bu sezon süperligde yeni yeni maç yönetiyor. 7 süperlig maçının 3ünü ev sahibi, 4ünü rakip takım kazanmış, beraberlik yok. Çok sarı kart gösteren bir hakem. Eğer istatistiklerin dediği gibi olursa, bu maç 7-8 sarı, bir de kırmızı kart olabilir! Futbolcularımızın bu durumu dikkate alarak oynaması gerek. Seyircimiz kartları karşı tarafın görmesini kolaylaştırmalıdır. Hakemi yanımızda tutmalıyız. Kartları gören biz olur, oyun da istediğimiz gibi gitmezse seyircimiz gene yapmaması gerekeni yapar, hakemi karşısına alır, seyirden men yeriz. Aman diyorum.

Bizim taraftar alisik hakeme sövmeye. Mac daha baslamadan hakemler isiniyorken ana avrat söven gördüm ben.

Kalasnikof58
11.03.2016, 18:06
bu hakem genç tecrübesiz taraftarımız kolayce etki altına alabilir bu hakemi ilk düdükle birlikte verdiği her aleyhte karara yuh çekmek lazım

güneşyurdu
11.03.2016, 21:08
bu maçta beraberlik çıkmaz...sivas ya yenmeye oynayacak...kasımpaşa rahat bizi geride karşılayacaklar kontollü oynayacaklar ilk golü bulursak kasımpaşa üstümüze gelince gol ya da golleri bulursak yeneriz...beraberlik zayıf ihtimal...maç 1-0 iken kasımpaşa hasbelkaza gol bulursa ancak...farklı yenilgiyeye de malesef açık bir maç

güneşyurdu
11.03.2016, 21:10
bu maç artık son şansımız...galibiyet ufak bir kıvılcım...düştük diye kayıp edecek bir şeyimiz yok gibisinden oynasak daha çok maç alabiliriz....

Accaip058
11.03.2016, 21:21
3 ihtimalli maç...Maçın faworisi Kasımpaşa gibi görünüyor.Fakat doğru oynarsak,Kırmızı kart görmessek,Doğru kadroyla başlarsak,ilk dakika itibariyle taraftar olarak destek verirsek bu maçı alırız.Eğer alırsak bu maçın anlamı haftaya trabzonspor maçında ortaya çıkacaktır.İki haftalık galibiyet serisi bizi inşallah son üçün dışına atcaktır.Hakkımızda hayırlısı.

bulutbey27
12.03.2016, 20:13
Bu maçı alacağız inşallah

ihtiyar yiğido
13.03.2016, 14:16
Şans bizden yana, rakiplerimizden Mersin ve Eşkişehir'in mağlup olması, Kayserinin şampiyonluk mücadelesi veren FB ile olan maçı, kendi sahamızda oynayacağımız Kasımpaşa maçını daha önemli hale getirdi, bu maçı alarak şans ibresinin tamamen bizden yana çevirebiliriz. Bu maç Sivasspor açısından sezonun kırılma maçı diyebiliriz. ALLAH yar ve yardımcımız olsun. Amin

ihtiyar yiğido
13.03.2016, 14:19
Şans bizden yana, rakiplerimizden Mersin ve Eşkişehir'in mağlup olması, Kayserinin şampiyonluk mücadelesi veren FB ile olan maçı, kendi sahamızda oynayacağımız Kasımpaşa maçını daha önemli hale getirdi, bu maçı alarak şans ibresinin tamamen bizden yana çevirebiliriz. Bu maç Sivasspor açısından sezonun kırılma maçı diyebiliriz. ALLAH yar ve yardımcımız olsun. Amin

''Eşkişehir'in mağlup olması'' Özür dilerim Eskişehirin kendi sahasında berabere kalarak puan kaybetmesi diyecektim

triper58
13.03.2016, 16:59
Geride kalan 24 haftayı unuttum yeterki şu maçı kazanalım bu iş yeniden başlar.

triper58
13.03.2016, 17:22
Yarın inşallah Etzaz ile Texiara 11 başlar.Tanase hala hazır değil sonradan girerse daha faydalı olur ama niye 11 başlattın diye kızmam.Tek kızacağım İbrahim Akın'ı kurtarıcı olarak girmesi olur.Hocam bunları yap olmazsa olmaz kızmam.Ama yok aynı adamları değiştirmeye devam edersen kalbini kırarım.

çorluluyiğido
13.03.2016, 17:38
benim muhtemel 11im bu.ziyanın kanadı her zaman otoban ayrıca atağa çıksa orta yapamıyor.emrenin ziyadan daha faydalı olacağını düşünüyorum.ayrıca tanase çok formsuz beykan gol kaçırsada eldeki en iyi malzeme.hasan sonradan girerse daha faydalı olur.
http://www.kadronukur.com/uploads/squads/cb2de8521a-2543.png (http://www.kadronukur.com/squads/view/cb2de8521a-2543.html)

Has Sivas`li
13.03.2016, 18:07
benim muhtemel 11im bu.ziyanın kanadı her zaman otoban ayrıca atağa çıksa orta yapamıyor.emrenin ziyadan daha faydalı olacağını düşünüyorum.ayrıca tanase çok formsuz beykan gol kaçırsada eldeki en iyi malzeme.hasan sonradan girerse daha faydalı olur.
http://www.kadronukur.com/uploads/squads/cb2de8521a-2543.png (http://www.kadronukur.com/squads/view/cb2de8521a-2543.html)

Dani ne ara geri geldo :D

çorluluyiğido
13.03.2016, 18:18
Dani ne ara geri geldo :D

sitedeki kadro biraz eskiydi kadroda emre öztürk yoktu daninin adını değiştirip yerleştiriyim dedim buraya yapıştırınca geri eski haline dönmüş:D

münihli_58
13.03.2016, 18:19
Mehdi cezali, orta sahanin göbegini kalabalik tutmaliyiz, Yigit,Adem ve Hussain oynasin, önde Texeira tek forvet, 2. Yari yanina Hasan Kabzeyi oyuna alabiliriz, Beykan mümkünse 90 dakika oynamamali, Tanase hamle oyuncusu olarak sonradan oyuna girmeli, I.Akin mümkünse hic kadroda olmasin, Boye ve Oumariye cok is düsecek, Eren Derdiyok'u Antalya macinda Eto'o yu tuttuklari gibi tutmalari lazim, Donk gittiginden beri Pasanin orta göbegi zayifladi, Scarioneyi kalabalik orta sahamiz ile oyuna sokmamamiz lazim, Cicinho del Valle sol kanatta oynarsa fazla hücüma cikamaz o yüzden fit bir Burhan 90 dakika sag kanatta kalmasi lazim. Allah yar ve yardimcimiz olsun

çorluluyiğido
13.03.2016, 18:48
Mehdi cezali, orta sahanin göbegini kalabalik tutmaliyiz, Yigit,Adem ve Hussain oynasin, önde Texeira tek forvet, 2. Yari yanina Hasan Kabzeyi oyuna alabiliriz, Beykan mümkünse 90 dakika oynamamali, Tanase hamle oyuncusu olarak sonradan oyuna girmeli, I.Akin mümkünse hic kadroda olmasin, Boye ve Oumariye cok is düsecek, Eren Derdiyok'u Antalya macinda Eto'o yu tuttuklari gibi tutmalari lazim, Donk gittiginden beri Pasanin orta göbegi zayifladi, Scarioneyi kalabalik orta sahamiz ile oyuna sokmamamiz lazim, Cicinho del Valle sol kanatta oynarsa fazla hücüma cikamaz o yüzden fit bir Burhan 90 dakika sag kanatta kalmasi lazim. Allah yar ve yardimcimiz olsun

eren derdiyok sakatlığından dolayı bizim maçta yok

fark58
13.03.2016, 20:17
Kombinesi olupta maça gidemeyecek arkadaş var mı acaba özellikle maraton bölümünden?

Sivasli010
13.03.2016, 20:30
Artik bunu gor hoca! Iki forvetle oynamaliyiz!!!

David Texeira - aatif

Beykan - etzaz Hussain - Mehdi Taoui - burhan eser

Emre ozturk - oumari - boye - cicinho

Setkus

Artik korkarak oynatma sivassporu mesut hoca! Kayserispor resmen kume dusmeye oynuyor ve bizde anca eskisehire, mersine, antalya puan kayip ediyioruz eger o 3 maci kazansaydik simidk kayseriden 3 puan daha fazla olucaktik

sivaslıadem
13.03.2016, 21:10
formalite maçı olur.hiç umudum yok.bari emre öztürk(23) hussain(22) çağatay(23) david(24) gibi gençler oynasın da birkaçını kazanalım.hasan(34),ibrahim akın(32),ademden(33) hem genç hem potansiyeli hem de yeteneği fazla..ama bunu mesut hoca görmüyor.

ancak mesut hocanın tercihi tecrübeli oyuncudan yana oluyor hep
oyuncuya bi garezi falan olduğunu düşünmüyorum
sadece huylu huyundan vazgeçmiyor

keşke bu oyuncularla maça çıksa daha dinamik bir futbol oynarız, daha seri paslarla rakip savunmanın dengesini bozarız
ancak bu şekilde gol atarız

yoksa rakipler bizi çözmüş-Antalyayı gördük- gol aramalarına gerek yok, kazanmamızı istemiyorlarsa katı savunma anlayışı ile rakipler amacına ulaşıyor bizim maçlarda.

ayaklarımız yere sağlm basmalı, bencil oyundan ziyade paylaşımcı bir oyunu tercih edersek ancak o zaman bu maçı kazanırız

rakiplerin puan kaybettiği haftada kazanalım inşallah

A.Turan Korkmaz
13.03.2016, 21:41
Kasımpaşa'nın maça Isacsson, Popov, Veysel , Omeruo, Titi , Abdullah, Hakan, Castro , Scarione , Valle , Adem onbiriyle başlayıp kenardan Koita ve Tunay'ın oyuna sonradan gireceğini düşünüyorum. Eren kadroda yok.
Sivassporumuzun ise Setkus, Ziya, Boye, Oumari, Cicinho, Yiğit, Adem, Burhan(Beykan), Etzaz(Tanase) ,Atıf, Texeria(Hasan) onbiriyle çıkacağını sanıyorum. Parantezli oyuncuların birer devre değişmeli oynayacağını sanıyorum.
Eren Derdiyok olmazsa rakip hücumda zorlanıyor. Öyle de olacak. Her maç gol yiyen bir defansları da var. Kasımpaşa'yı böyle yakalamışken evine eli boş göndermek zorundayız. Beraberliğe razı olmayalım.
Bu arada, Ankara'daki son terör olayında ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Staddaki motivasyonumuzun büyük kısmı 'Teröre Lanet' tezahüratları olacaktır.

Kalasnikof58
13.03.2016, 22:22
Çocuklar inanın İnanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
Sivasspor düşmanlarını yeneceğiz
Sokakları cehenneme çevireceğiz

eyupk
13.03.2016, 22:58
Kasımpaşa maçı bizim için kırılma maçı olucak. Zira bu maçı alırsağız önümüzün açılcağını düşünüyorum ama bu maç kesinlikle alınmalı başka seçenek yok. Bu maç ya devam yada tamam maçı olucak.

yıldız58im
14.03.2016, 04:55
Kendi göbegimizi yendigimiz takdirde kendimiz kesebilir kimsenin puan kaybetmesini beklemeyebiliriz kayyseriyi kayseride yenmemiz sartıyla kesin kalırız ligde

34MUAMMER58
14.03.2016, 07:15
Eskişehir ,kendi evinde ipini kendi çekti,umarım sivassporda böyle bir şanssızlığa kurban gitmez,mesut hocadan yanlış bir kadro çıkartmamasını ,oyuncu değişikliklerini vaktinde ve doğru adamlarla yapmasını bekliyorum,formalarda inşallah çubuklu formalar olur,o formalar uğurlu geliyor kazanıyoruz:)taraftarlarımız desteklerini esirgemezler inşallah,bu maç sivassporun gerçekten son şansı,beraberlik yada yenilgi halinde ,hesap kitap işlerini bırakırız ,yenecek gücümüzün olduğuna inanıyorum,sivasspor evinde iyi oynuyor,kasımpaşa deplasmanlarda oynayamıyor eren derdi yokda oynamayacak,bu sivasspor için şans ,kazanırsak ki ,kazanacağımıza yürekten inanıyorum sanki lige 5 6 takımla yeniden başlamış olacağız,maç sonuçlarına göre rize ve antalyada bu işin içinde olacak,haydi başarılar sivasspor.

savaş2
14.03.2016, 08:20
***ARTIK HOCAMIZ sürekli yeni bir 11 denememeli derim.Gecen antalya macında Antalya kalesinde cıkmadı yani bizden gol bekledi ama hocamız golcu adavit yedek bıraktı.hasan kabze hava toplarında cok zayıf gelen topları yere cakması gerekirken tersini yapıyor bu macda yedek kalırsa takım için olumlu olur.Bu macda defansı sağlam tutup son dak.tek gol atarsak ancak 3 puan getirir derim.

setkus

cicinho-boye -ibrahim-ziya

hüseyin-mehdi-yiğit

burhan-david-ibrahim AKIN

YEDEKLER-şeşo-emre-tanese-adem ve beykan

58svs58
14.03.2016, 08:55
rüyamda gördüm maç 3 0 bitecek. ben pek rüya görmem ama inşallah bu rüyam hayrolur.

teyfikyasir
14.03.2016, 09:41
Bu takim bize anca ruyanizda gorursunuz denilecek basarilari yasatti. Sampiyonlugu kovaladik iki sezon ust iste, sampiyonlar liginde boy gosterdik, hakkimiz yenilmese turkiye kupasini alacagimiz sezonlar oldu, kasimpasayi 4-0 yendigimiz maci hatirladim. Ivan cvetkov atmisti 4 golude. Haydi Sivasim. Yap bi cilgin geri donus. Cik su bataktan. Bak herkes ruyasinda gorur oldu artik senin basarilarini. Yensen de yenilsende arkandayiz. Ama bu dutum bizi pekde mutlu etmiyor. Seni superligde izlemek daha guzel.

50sekiz
14.03.2016, 11:02
Riza hoca "dogru" kadro ile cikarsa bugün 3 puan cepte :D

Macla ilgili tahminim:

Sivasspor: % 65
Berabere: % 30
Kasimpasa: % 5

umarim yanilmam.

teknisyen58
14.03.2016, 11:42
sivasspor bu maçı alacak inşALLAH 3-0

emrecan17
14.03.2016, 11:54
***ARTIK HOCAMIZ sürekli yeni bir 11 denememeli derim.Gecen antalya macında Antalya kalesinde cıkmadı yani bizden gol bekledi ama hocamız golcu adavit yedek bıraktı.hasan kabze hava toplarında cok zayıf gelen topları yere cakması gerekirken tersini yapıyor bu macda yedek kalırsa takım için olumlu olur.Bu macda defansı sağlam tutup son dak.tek gol atarsak ancak 3 puan getirir derim.

setkus

cicinho-boye -ibrahim-ziya

hüseyin-mehdi-yiğit

burhan-david-ibrahim AKIN

YEDEKLER-şeşo-emre-tanese-adem ve beykan

Hacı abi umarım Mesut Bakkal senin buraya yazdığın kadroyu gördükten sonra gaza gelip de bir deneyeyim diye sahaya sürmez.Yoksa vay halimize.. Mehdi cezalı bugün.Olmasa bile ön libero mevkini üçleyip hücumdan aatıf gibi adamı kenara çekmen oyuna her girdikten sonra bir tane olumlu hareketi olmayan İbrahim Akını ilk 11 e koyman stajyer işidir.Burhan da tek başına etkisiz.Kadorunuzu beğenmedim Kusura Bakmayın lütfen :)

miralay
14.03.2016, 12:33
Gardaşlar maça ne kadar adam getirebiliyorsanız getirin. gerekirse biletlerini alın. Gün bu gündür 2 -3 galibiyet her şeyin gidişatını değiştirir. takım için elimizden geleni yapalım. takımımızı ardı arkası gelmeden destekleyelim. uğultu gürültü tezahürat eksik olmasın. akşama bir kişi fazladan getirseniz kardır.

savaş2
14.03.2016, 12:40
Hacı abi umarım Mesut Bakkal senin buraya yazdığın kadroyu gördükten sonra gaza gelip de bir deneyeyim diye sahaya sürmez.Yoksa vay halimize.. Mehdi cezalı bugün.Olmasa bile ön libero mevkini üçleyip hücumdan aatıf gibi adamı kenara çekmen oyuna her girdikten sonra bir tane olumlu hareketi olmayan İbrahim Akını ilk 11 e koyman stajyer işidir.Burhan da tek başına etkisiz.Kadorunuzu beğenmedim Kusura Bakmayın lütfen :)

1-ibrahim akın beykanda daha tecrubeli
2-Şeşo ve beykan maç sonradan dahil olmaları yani 30 dak.takımıza daha katkı saglar

ihtiyar yiğido
14.03.2016, 12:45
Rakiplerimizin puan kaybettiği 25. haftada, ne yapıp ne edip kendi sahamızdaki Kasımpaşa maçından 3 puan alarak hedefi daha yukarılara taşımamız gerekir ki, tehlikeli bölgeden hızla uzaklaşalım. yönetim, teknik heyet, taraftar bu maç için üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirmemiz gerekir. Hata yapma lüksümüz yok bu tamam devam maçı gibi, bu fırsatı en güzel şekilde değerlendirmeliyiz. ALLAH yar ve yardımcımız olsun. Amin

Beyin
14.03.2016, 13:21
Sivasspor-Kasımpaşa maçında hem bol gollü galibiyet hemde güzel ülkemizde bize reva görülen kalleş teröre çok büyük bir tepki koymamızı bekliyorum. Sivasspor son 10 yıldır Türkiyenin en marjinal takımıdır. Bu maçtan alacağımız bol gollü galibiyet kimseleri şaşırtmayacaktır. Haydi yiğido kalbimiz seninle..

emrecan17
14.03.2016, 13:44
1-ibrahim akın beykanda daha tecrubeli
2-Şeşo ve beykan maç sonradan dahil olmaları yani 30 dak.takımıza daha katkı saglar

İbrahim Akın'ın tecrübeli olması bir avantaj ifade etmiyor kaldı ki Mesut hoca da böyle düşünüp onu oyuna sürdüğü halde bir katkısını göremiyoruz.Adam ayakta durmaya önünde ki topu doğru şekilde sürmeye aciz..Beykan da ciğer dediğimiz olay yok fakat diğerlerine nazaran adam eksiltebiliyor ah bide son vuruş gücü olsa.. Velhasıl o oynamış bu girmiş den ziyade kim oynarsa oynasın bugün kazanmak zorundayız.. Saygılar

AYDIN1985
14.03.2016, 13:56
Yine hersey istedigimiz gibi oldu ve yine hersey bizim elimizde, al artik eline su sazi sivasspor.

kayseri ve mersin kayip etti, eskisehir berabere kaldi ve bizim istahimizi kabartti, cok büyük bir firsat yakaladik Yine, Insallah bu sefer degerlendirebiliriz.

unutmayalimki galatasaray ve akhisarin berabere kalmasida kasimpasanin istahini kabartmis olacak, galibiyet durumunda 4. siradaki basaksehir ile birlikte puanlari 40 olacak.

biz kesinlikle kötü bir takim degiliz bunu unutmayalim, sezonun ilk yarisinda kac tane galibiyeti kil payi kacirip berabere kaldik.

Insallah Mesut hoca dogru oyuncular ve dogru hamleler ile galibiyete ulasir.

sebasteia
14.03.2016, 14:01
bu haftaki sonuçlara göre, kader bir kez daha sivasspor'a ligde kalma şansı verdi.

kasımpaşa maçında alınacak 3 puan doping etkisi yapabilir.
alın artık şu maçı!!!

35gürün58
14.03.2016, 14:27
Çocuklar inanın İnanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
Sivasspor düşmanlarını yeneceğiz
Sokakları cehenneme çevireceğiz

Kardeşim mecazi anlamda da ''sokakları cehenneme çevireceğiz'' sözünüz doğru değil zaten ülkemi cehenneme çevirdiler bir nick'iniz Kalaşnikof olunca ifadeler biri birini tamamlıyor... bu gereksiz nick ve ifadelerden imtina ederseniz sizin adınıza iyi olur.. Sevgilerimle..

maximustafa
14.03.2016, 16:37
MEDICANA SİVASSPOR

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu (Profesyonel Takım)

Maç Kodu: 1222

SİVAS 4 EYLÜL - SİVAS
14.03.2016 - 19:00
YAŞAR KEMAL UĞURLU(Hakem)
SERKAN ÇİMEN(1. Yardımcı Hakem)
SERKAN OLGUNCAN(2. Yardımcı Hakem)
MUSTAFA SÖNMEZ(Dördüncü Hakem)
HASBİ DEDE(5. Hakem)
OKTAY TAŞ(6. Hakem)

HAMZA IŞIN(Gözlemci)
NİHAT DOKER(Temsilci)
İSMAİL DAĞYARAN(Temsilci)
AHMET KORKMAZ(Temsilci)

KASIMPAŞA A.Ş.

İlk 11
1. KORCAN ÇELİKAY
5. YİĞİT İNCEDEMİR
12. CICERO JOAO DE CESARE
15. JOHN BOYE
17. JOAN OUMARI
20. CRISTIAN TANASE
27. CESAR DAVID TEXEIRA TORRES
28. BEYKAN ŞİMŞEK
58. ZİYA ERDAL
66. ADEM KOÇAK
92. AATIF CHAHECHOUHE
Yedekler
13. ERNESTAS SETKUS
2. ÇAĞATAY ÇEKEN
3. EMRE ÖZTÜRK
11. İBRAHİM AKIN
16. İBRAHİM ÖZTÜRK
23. ETZAZ MUZAFAR HUSSAIN
99. HASAN SALİH KABZE
Teknik Sorumlu
MESUT BAKKAL
İlk 11
15. JAN ANDREAS ISAKSSON
88. VEYSEL SARI
22. KENNETH JOSIAH OMERUO
4. CHRISTIAN CHAGAS TAROUCO
3. VASIL BOZHIKOV
87. ABDULLAH DURAK
8. ANDRE DE CASTRO PEREIRA
11. EZEQUIEL OSCAR SCARIONE
7. TUNAY TORUN
14. FERHAT KİRAZ
16. SANHARIB BÜYÜKSAL
Yedekler
34. ERAY BİRNİÇAN
90. STRAHIL VENKOV POPOV
55. HAMİT YILDIRIM
37. HAKAN ARSLAN
10. ADEM BÜYÜK
28. YONATHAN ALEXANDER DEL VALLE RODRIGUEZ
99. BANGALY FODE KOITA
Teknik Sorumlu
RIZA ÇALIMBAY

Esame Bilgileri Kulüpler Tarafından Girilmektedir

Fikstürler

Lig Seçiniz...

Puan Cetvelleri

Lig Seçiniz..

Haftalık Maç Görevlileri
Hakem, Gözlemci ve Temsilciler

Kalasnikof58
14.03.2016, 16:56
Kardeşim mecazi anlamda da ''sokakları cehenneme çevireceğiz'' sözünüz doğru değil zaten ülkemi cehenneme çevirdiler bir nick'iniz Kalaşnikof olunca ifadeler biri birini tamamlıyor... bu gereksiz nick ve ifadelerden imtina ederseniz sizin adınıza iyi olur.. Sevgilerimle..

ne saçma ne ahmakca bir yorumdur bu benim yazdıklarımla bu yorumun ne alakası var herhalde sitede biraz daha popüler ve duyarlı vatandaş lakabını almak istiyosun abuk sabuk konusup benim canımı sıkma işine bak

yıldız58im
14.03.2016, 17:08
Galibiyet olmazsa olmaz bu iş

35gürün58
14.03.2016, 17:10
ne saçma ne ahmakca bir yorumdur bu benim yazdıklarımla bu yorumun ne alakası var herhalde sitede biraz daha popüler ve duyarlı vatandaş lakabını almak istiyosun abuk sabuk konusup benim canımı sıkma işine bak

Merak etme kimin abuk subuk yazdığını okuyan arkadaşlar değerlendirirler, zaten sen evladım yaşındasın lakin abuk subuk kişiliğin bunu bile değerlendirmeden yoksun bırakıyor seni...

35gürün58
14.03.2016, 17:14
Eyvah kalede Krcan biraz umudum vardı o da kalmadı..

Haftalardır Setkus'un ipini çektiler bazı arkadaşlarımız hem de haksız yere, her halde Mesut hoca bunların etkisinde kaldı ...

Yazık oldu Korcan korcan diyen arkadaşlarımız korcan'ı iyi seyretsinler saç baş yolsunlar takıma istemeden de ettikleri kötülüğün farkına varsınlar...

Setkus Korcan'dan çok iyi bir kaleci bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim,

Dilerim endişelerim yersiz olur., korktuklarım başıma gelmez. .. 18:45

çorluluyiğido
14.03.2016, 18:17
gözün kapalı atacağın 2 golü kaçırdık.3-0 olabilirdi.atıf ve texeiranın pozisyonları.

cengo64
14.03.2016, 18:29
60 larda Adem in yerine İbrahim Öztürk ü alıp oumari yi ön liberoya alalım,Beykan ın yerine H.Kabze yi alalım.Takımın oyundan düşmesini beklemeyelim ne olur

35gürün58
14.03.2016, 18:53
Tanase'nin hiç bir katkısı yok maalesef geldiğinden beri takip ediyorum, pasları da isabetsiz, Hasan Kabze'yi Tanase'ye tercih ederim.

tavatir
14.03.2016, 19:41
Çok şükür. Zor oldu ama umut tazeledik, umudumuzu arttırdık. Ama işimiz halen zor. Üst üste galibiyetler almamız lazım. Trabzon deplasmanında olaylı maç hariç galip geldiğimizi hatırlamıyorum. Bjk maçından çıkacaklar. Bizim maçı çok önemli görebilirler ama bizim için olmazsa olmaz maçı.

Yarın Sivas Belediye'nin çok önemli bir maçı var. Takıma destek verelim. Ayrıca Umut Bulut'un babasına rahmet diliyorum, kendisine başsağlığı diliyorum. Yarın Kayseri'de defnedilecekmiş merhum. Bizim kulübü temsilen birileri giderse iyi olur diye düşünüyorum.

Böyle zor günlerde Sivasspor bizim için bir teselli kaynağı. İnşallah devam ettirir bunu. Terörün kökünün kazındığını ve ülkemizin yüzde yüz huzura ulaştığını inşallah Cenab-ı Hak bizlere nasip eder.

tavatir
14.03.2016, 19:44
Çok şükür. Zor oldu ama umut tazeledik, umudumuzu arttırdık. Ama işimiz halen zor. Üst üste galibiyetler almamız lazım. Trabzon deplasmanında olaylı maç hariç galip geldiğimizi hatırlamıyorum. Bjk maçından çıkacaklar. Bizim maçı çok önemli görebilirler ama bizim için olmazsa olmaz maçı.

Yarın Sivas Belediye'nin çok önemli bir maçı var. Takıma destek verelim. Ayrıca Umut Bulut'un babasına rahmet diliyorum, kendisine başsağlığı diliyorum. Yarın Kayseri'de defnedilecekmiş merhum. Bizim kulübü temsilen birileri giderse iyi olur diye düşünüyorum.

Böyle zor günlerde Sivasspor bizim için bir teselli kaynağı. İnşallah devam ettirir bunu. Terörün kökünün kazındığını ve ülkemizin yüzde yüz huzura ulaştığını inşallah Cenab-ı Hak bizlere nasip eder.

58Erdemli58
14.03.2016, 19:57
Allah'ıma şükürler olsun,bu hafta yüzümüz güldü,güzel günler bizimle olacak,sivasspor ligde kalacak yiğidoların yüzü gülecek inşallah.

58Erdemli58
14.03.2016, 20:04
Allah'ıma şükürler olsun,bu hafta yüzümüz güldü,güzel günler bizimle olacak,sivasspor ligde kalacak yiğidoların yüzü gülecek inşallah[

Turan 59
14.03.2016, 20:21
Sonuç iyi,maalesef futbol çok kötü.

tavatir
14.03.2016, 20:26

fatihcan58
14.03.2016, 20:28
Maçın Değerlendirmesi;

Korcan; ilk yarı kaleye hiç top gelmediğinden yorum yapmak imkansız ama kalede Korcan ismini duymak bile sevindirdi.

Boye; inanılmaz mücadele ediyor, sert ve yerinde müdahalelerle takımını ateşleyip rahatlatıyor.

Oumari; 3 kaçtır inanılmaz oynuyor. İlk maçlardaki o inanılmaz top kayıplarını atlattı, hızlı ve seri olması defans adına çok iyi.

Ziya ; Uzun zaman sonra eleştirmeyeceğim, defansta gayet başarılıydı, hücuma destek vermemesi defansta açıklar vermemizi engelledi.

Cicinho; inanılmaz mücadele etti . 3 puanı almamızda büyük payı var attığı paslar ortalar hele son saniyelerde ceza sahasında ardı ardına attığ çalımlar eski cicinho geliyor dedirtti.

Yiğit ; Maçın yıldızı, takımın omurgası, verdıi büyük mücadele takdire şayandı. Allah başımızdan eksik etmesin.

Adem; Maçın son dakikasında attığı şutun dışında ismini duymadım ama orta sahadaki üstünlüğümüz galibiyeti almamızı sağladı.

Aatif; Bu takımın hücum gücü, bütün ataklarda o vardı. Bencilliğini üzerinden atmış ama öz güven kaybı var. Öz güvenini kazanırsa bu takımı ligde tutar.

Beykan; ilk yarı sahanın yıldızıydı. Bütün pozisyonlarda vardı. Topla driping yapması direk ceza sahasına girmeyi düşünmesi Kasımpaşa defansı rahatsız etti ve öne çıkmalarını engelledi.

Tanase; Koşuyor mücadele ediyor ama beklentilerin çok uzağında kalıyor. Bu takımda forma giymek formayı kaptırmamak istiyorsa biraz daha sorumluluk almalı.

Texeria; Önceki maçlara göre etkisizdi, kaleciyi geçip atamadığı pozisyon sonrası oyundan biraz düştü ama mücadele etmesi defansı rahatsız etmesi gayet yerindeydi.

Mesut Bakkal; Maç içindeki hareketleri sahaya sürdüğü 11 galibiyeti istediğini belirtti.

Maçın analizi; Önde pres yapıp Kasımpaşa defansını hücuma çıkartmamız defans hattını sürekli rahatsız etmemiz neredeyse pozisyon vermeyip 4 veya 5-0 galip geleceğimiz maçı 1-0 almamız Nasıl oynadığımızın kanıtıydı. 1-0 olsun bizim olsun önemli olan 3 puan

Taraftar; Sayı olarak 5 bin kişi olsak ta takımı ateşlemesi verdiği destek yerindeydi. Haftaya Trabzon'dan alınacak bir 3 puan daha sonraki haftalara umutla bakmamızı sağlar.

bulutbey27
14.03.2016, 21:40
Helal olsun bugün taraftar müthişti

otceken58
15.03.2016, 00:08
...iste bu kadar...İNSALLAH

SivasSpor.Com
15.03.2016, 04:48
.............................. ..................

68yasar58
15.03.2016, 06:58
Oynanmış 24 haftanın içerdeki rize ve antep maçı harıç, diğer maçların kırılma anları hep rakipden yana döndü. Bu maçta sezonun kırılma anı kazanırsak sezon bize dönecek, kayıbı düşünmüyorum bile kayıp olmayacak çünkü kasımpaşa hiç kapanmıyor kapanmayan takımı biz yeneriz. Ahada yazdım .haftaya bu saatte herkesin fikri değişecek.

Sevgili Yiğidolar inancın başarısı bu olsa gerek yorumları okuyorumda.

68yasar58
15.03.2016, 07:01

Setjusun kurtarışı maçın kırılma anı, Kasınpaşa maçının kazanılması ligde kalma anı. Saygılarımla Yiğidolar.

68yasar58
15.03.2016, 07:06
burayaa yazdıklarım çıkmadı ama olsun kasımpaşa maçının galibiyeti herşeye değer.

vexol58
15.03.2016, 07:42
Güzel sonuç oldu.Ya tamam ya devam maçıydı..Mücadele gayet iyiydi.Kayseri maçına kadar max 2 puan olmalı arada ki fark...:rolleyes:

AYDIN1985
15.03.2016, 11:26
Yigit Incedemiri tebrik ediyorum, sadece bu maci kazandidigi icin degil, bir kac haftadan berli canla basla mücadele ediyor, resmen kendini parcaliyor topu kazanmak icin, helal olsun sana Yigido Yigit.