Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'dan halaylı idman
SivasSpor.Com 08.03.2016, 11:44 http://resimzade.com/Show.html?i=46715&token=68030
Sivasspor, Süper Lig’in 25. haftasında kendi evinde oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.
Geçtiğimiz cuma akşamı oynadığı Mersin İdmanyurdu maçından 1-0 mağlup ayrılan Medicana Sivasspor, 2 günlük iznin ardından Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Mesut Bakkal nezaretinde gerçekleşen antrenman düz koşu ile başladı. Haftalardır düşme hattında bulunan ancak motivasyonunu yüksek tutan kırmızı-beyazlılar, el ele tutuşarak ısınma hareketleri yaptıktan sonra hep birlikte halay çekti.
Antrenman daha sonra pas çalışması ile devam etti. İzinli olduğu öğrenilen İbrahim Akın antrenmana katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Ziya Erdal ise fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı.
münihli_58 08.03.2016, 11:53 Bu habere gülsemmi ağlasammı bilemedim :confused:
ptt'ye düsmenin kutlamasi mi yapiliyor?
bu nasil haber böyle yahu
sebasteia 08.03.2016, 11:58 deliye her gün bayram!
edepsizlik diz boyu, insan biraz utanır ya hu! koca bir şehri küme düşürdünüz, utanmaz arlanmazlar, bir de keyif mi yapıyorsunuz?!?!?
anadolu5858 08.03.2016, 12:00 Aramızdaki fark bu bizim içimiz yanıyor onlar halay çekiyor. İşte düşmemiş bu kadar umurlarında...
AYDIN1985 08.03.2016, 12:25 Cikmadik Candan Ümit Kesilmez.
Vallaha ne güzel yapmislar, Insallah umutlarini hicbir zaman yitirmezler.
ben olsam, birde Mehter ile Cesaret Marsi caldirirdim.
Düsme Tehlikesi elbette yasiyoruz ama benim icimden bir ses DÜSMEYECEGIZ diyor.
ofozturk 08.03.2016, 13:16 ulan şu duruma bak. hocanın çalışma şekline bak. ah yönetim ah bizi nelere muhtaç ettiniz.
halilxx58 08.03.2016, 13:28 Prim vaadini duyan Sivassporlu futbolcular.....! Tövbe yarabbim
Elbeyliliyiz 08.03.2016, 14:24 Asıl halayı Kasımpaşa maçından sonra izleriz herhalde, takdir neyse o olur hayırlısı. Üzülmeyin düşmesini biliyorsak kalkmasınıda biliriz
Aman gözüm kendinize dikkat edin yaşını başını almış adamlarsınız bi yerleriniz sakatlanır bu yaştan sonra kendinize dikkat edin...
takim halk oyunlari sampiyonasina hazirlaniyor olmasin? :confused:
Kalasnikof58 08.03.2016, 15:27 ulan gayseride hoca değişmiş hakan kutlu diye bi beceriksiz gelmiş bu fırsatı kullanmamız lazım ayağımıza kadar gelmiş fırsat gayseri bundan sonra çook zor maç kazanır aklınızı kullanın bize yetecek puanları alın bakkalcı mesut burhanı yedek bırakma texeirayı 90 dakika oynat beykan ve ibrahim akını oynatma bizi delirtme sana patlarız yoksa ineriz sahaya acısını senden çıkarırız koca bi sezonun
DoomsDay58 08.03.2016, 16:14 Topu kaleye nasıl sokarız diye düşünüp ona çalışın da halayı maçları kazandıktan sonra da çekersiniz.
ah mecnun başkan ahhhhhhhhh yedin bizi bitirdin size yalanmı geldi düşeriz düşeriz dedik iğnanmadınız bu saatten sonra halay çekseler ne olur horon tepseler ne olur geçmiş ola artık bizi tayip erdogan bile kurtaramaz.baştan saglam tutun işi dedik anlıyan kim.saglık olsun her nakadar üzülsekte dünyanın sonu degil takımdan gitmesi gerekenler gitmeli kalanlara aklıbaşında takfiye yaparsak seneye tekrar çıkabiliriz bize göre ss bir yıl ara verdi .seneye kaldıgımız yerden devam diyelim hep beraber.
yigido yakup 08.03.2016, 17:53 Gamsiza kazik cakmislarda bu nerden geliyor demis bizim topcularda oylemi olmus ne.
Del Piero 08.03.2016, 17:57 İbrahim akın keşke hiç gelmese
serserilerin_prensi 08.03.2016, 18:08 Ya su umuttan bahsederler hayal dunyasindan çıkın abi cenaze musallada hoca helallik istiyor cematten acaba kalkarmi ayağa diye mirildaniyot
Yapmacık hareketler,moraller tavan yaptı bu hafta galip geleceğiz havası oluşturulmaya çalışılıyor ama ligdeki duruma bakarsak ne yazikki SİVASSPOR ile oynayacak takımlar neşeden halay çekiyor.:mad:
Bakkal amca helva yapsana helva yapsana
https://www.youtube.com/watch?v=VZv_k0zDdNI
İbrahim akınsız o halay oldu mu şimdi. Adamın başı çekmesi gerekirdi
kaplanlı 08.03.2016, 19:31 yalnız halayda başı bakkal ın çekmesi lazım.yaş olarak biraz daha büyük olduğu için yorulmuş galiba.
kaplanlı 08.03.2016, 19:59 tam halay çekilecek zaman.kayseri ve trabzon taraftarı bizl
im maçı bekliyor.düştüğümüz duruma bak.
Paralarini takir takit gununde aliyorlar. Ona sevinmislerdir ;)
İbrahim akın iznli imiş. Ne izni bu durumda.... Takım zaten 2gündür izinliydi
güneşyurdu 08.03.2016, 21:43 şimdi buna ne demeli?bu neyin mesajı anlmadım...düğün değil bayram değil...acaba üst üste alıncak 2 galibiyetin kutlaması mı?inş.öyledir...gönlümden geçen 5 seri..:)
astaravisa 08.03.2016, 22:14 resmen dalga geçiyorlar bizimle. bakıyorlar ki nasılsa taraftar yok tepki yok. salla başı al maaşı..
Ümidini kaybeden hersyini kaybeder biz ve takim ümit variz insallah bu girdaptan cikacagiz halay cekmek ne güzel insana hosbir ahenk veriyor neselenmek icin ne kadar halay ceksek yeridir oyunculara dopink gibi geliyor karamsarliga kapilan oyuncudan ancak gücsüzlük olusur öyleise biz henüz o yeis ve karamsarlikda degiliz ve kazanacagiz ümidimiz devam ediyor taki matamatiksel durum olusana kadar
cözüm halay cekmek olsa, her takim 24 saat halay ceker...
geciniz bunlari efendim..
bunlar sadece caresizlik belirtileri. denize düsen yilana sarilir misali...
bugün halay cekerler, yarin fasil geceleri düzenlerler, sonra da kafayi cekerler..
oh ne güzel hayat valla. al parayi eglen dur..
taraftarlar mi? kimin umrunda ki..
balmandol 08.03.2016, 23:33 Çıkmadık candan ümit kesilmez diyen biziz...Futbolcuların moral motivasyona ihtiyacı var diyen biziz...Yaaa bırakın çeksinler arkadaş.Ne alaka şimdi öldürdük takımı,gömmek için uğraşıyoruz. Siz zannediyormusunuz ki futbolcular çok rahat..Hoş şimdi bu yorumuma herkes bi kulp takacak..Ama yapacak bişey yok. Bırakın moral depolasınlar niye böyle yapıyorsunuz Allah aşkına yaa..Bırakın gözünüzü seveyim yaaa..
balmandol 08.03.2016, 23:40 cözüm halay cekmek olsa, her takim 24 saat halay ceker...
geciniz bunlari efendim..
bunlar sadece caresizlik belirtileri. denize düsen yilana sarilir misali...
bugün halay cekerler, yarin fasil geceleri düzenlerler, sonra da kafayi cekerler..
oh ne güzel hayat valla. al parayi eglen dur..
taraftarlar mi? kimin umrunda ki..
Gardaş sen ne kadar karamsarsın yaa..(Gardaş diyorum yaşınızı bilmiyorum :) ben naçizane 46 yaşındayım)
Sen takımı düşürdün,gömdün,üstünede toprağı attın gittin valla. Çok güzel istatistklerle yazılarını takip ediyorum...Amma velakiiinnnn,biraz daha sabır..Yapacak bişey yok değil mi.?
Gardaş sen ne kadar karamsarsın yaa..(Gardaş diyorum yaşınızı bilmiyorum :) ben naçizane 46 yaşındayım)
Sen takımı düşürdün,gömdün,üstünede toprağı attın gittin valla. Çok güzel istatistklerle yazılarını takip ediyorum...Amma velakiiinnnn,biraz daha sabır..Yapacak bişey yok değil mi.?
gardas benim takimi falan düsürdügüm yok.
takim düserse yönetimin beceriksizliginden olacak.
haaa ligde kalamaz mi? mucize gerceklesirse evet kalabilir.
ama kagit üzerinde ben o orani %10 olarak görüyorum.
24 macta 3 galibiyet alan takim 10 macta 6 galibiyet alabilmesi hele hele böyle bir fikstürde olanüstü birsey demektir..
benim kizdigim sey böyle halay malay cekmeleri.
böyle sacma haber mi olur. böyle sacma antrenman mi olur.
halay cekeceklerine futbolculari kalenin nerede oldugunu göstersinler.
topu 3 direk arasindan gecirmeleri gerektigini söylesinler.
ligin en az gol atan takimiyiz...
off off stres basti yine ben yatmaya gidiyorum. iyi geceler.
34MUAMMER58 09.03.2016, 05:50 O Halayın başına sevgili yöneticilerimiz geçmeliydi,ellerine mendil verip sallamaları lazımdı,sergen ve okan hocada ,içine ettikleri takımın futbolcularıyla kol bastı filan oynamaları lazımdı:mad:moral depolamak için oynadılar zaarkii ,yoksa adama deli derler, ölüm döşeğindeki annenin babanın yanında, moral depolamak için göbek atmaya benzer yoksa ,asıl halayı Kasımpaşa maçının sonunda tüm şehir olarak çekeriz inşallah.
Olduğu kadar,olmadığı kader moduna girmişlerse demek..:confused:
astaravisa 09.03.2016, 15:16 Ümidini kaybeden hersyini kaybeder biz ve takim ümit variz insallah bu girdaptan cikacagiz halay cekmek ne güzel insana hosbir ahenk veriyor neselenmek icin ne kadar halay ceksek yeridir oyunculara dopink gibi geliyor karamsarliga kapilan oyuncudan ancak gücsüzlük olusur öyleise biz henüz o yeis ve karamsarlikda degiliz ve kazanacagiz ümidimiz devam ediyor taki matamatiksel durum olusana kadar
Öyleyse en yakın idmana organizasyon yapalım. Mümkün olduğunca kalabalık gidip idmanda Halay çekelim. Alem taraftar görsün....
yorumyapıyombenya 09.03.2016, 16:07 ağlamazsınız bari gülmekten utanın. sivassporun bu hali yüzünden evde işimizde huzurmuz yok ne yüzümüz gülüyor ne ağzımızdan laf çıkıyor hele yenildiğimiz günün akşamı evde çıt yok. biz kendimizi heder edip parçalayalım beyzadelerimiz paraları cebe indirdir helal olsun böyle düzene
kadirakin58 09.03.2016, 21:56 Sadece halay mı çekmişler ! Göbek atmamışlar mı ? Olmadı şimdi.. Fark yemeden yenildiklerinde de prim vermeyi teklif edelim arkadaşlara da daha çok eğlensinler..
eyuphulagu 09.03.2016, 23:53 Halay konusu bana çok ilginç geldi...Yabancılar halaydan fazla anlamazlar ama bizimkiler maşallah sezon başından beri sürekli 0 çekiyorlar....Umarım halaylı antreman Kasımpaşa maçında sivasspora ilaç olur..Mesut Hoca da halayın içende miydi en çok da onu merak ediyorum.....Bugün DHA nın sivasspor antremanından verdiği bilgileri tv. den izledim ..Dikkatimi çeken haber ise KONE nin düz koşulara başladığı haberiydi...Kone artık sakatlığından da kurtulduğuna göre Mart sonu Nisan başına kadar inşallah hazır olur ve 2. yarılarda da olsa takımda yerini alır..Mart sonundaki Milli takım arası Kone,Baralles,Gökhan gibi hazır olamayan oyunculara bence ilaç gibi gelecek..Birileri Kone sezonu kapattı diyor ama adam bu yıl oynamak istiyor olacak ki düz koşulara bile başlamış..Karaoğlan ın vücudu oldukça dayanaklı ki beklenen süre öncesinde belki de oynayacak..Açıkcası sivasspor orta sahasının Kone gibi iyi oyunculara ihtiyacı var..Ben Kone nin bir kaç maç da olsa oynayıp takıma katkı yapacağını düşünüyorum..
Talat 5858 10.03.2016, 10:26 bu halayi kasimpasa macindan sonra insallah taraftarda çeker
hazir kayseride yenilmisken bu son şans
cılgınsivas58 10.03.2016, 21:09 futbolu pek fazla bilmeyen biri bunu seyretse sivasspor harelde ligde kaldı ona halay çekiyorlar der cefasını biz çekiyoruz sefasını futbolcular suruyor
astaravisa 21.03.2016, 07:00 Halay başı kim oldu acaba.. Devammm..
|