Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzonspor 1-0 Sivasspor

SivasSpor.Com
15.03.2016, 06:31
http://resimzade.com/Show.html?i=46738&token=30812

Spor Toto Süper Lig'de 26. Hafta: Trabzonspor - Medicana Sivasspor maçı tahmin ve yorumları:

Tarih: 19 Mart Cumartesi

Stad: Hüseyin Avni Aker

Saat: 16:00

Maçın Hakemi: Halil Umut Meler

Not: Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.

sebasteia
15.03.2016, 06:46
bir puan da olsa alalım lütfen. tabi geçen haftalardaki günahların kefareti üç puan. tövbe etmek isteyen 3 puanı alsın gelsin.

68yasar58
15.03.2016, 07:05
Kasımpaşa maçı kırılma anıydı onu kazandık. Ahanda yazdım yine trabzon maçınıda alacağız, içerdeki bursa maçınıda alınca kırmızı çizginin üstünde olacağız.

Mehmet ATEŞ
15.03.2016, 07:33
inşallah kazanırız bol bol dua edeceğiz arkadaşlar.

vexol58
15.03.2016, 07:44
Artık her maç 3 olmuyorsa 1 puan almamız gereken zamanlar.Trabzon yenilmeyecek bir takım değil.Ben umutluyum.Yeterki mücadeleyi bırakmayalım..;)

Sivasli010
15.03.2016, 07:50
Mesut hoca heralde bizim yorumlari okuyor :D

Bak hoca kasimpasa korkarak oynatmadin hep baski kurduk ve kasimpasayi nefes aldirmadik :D kadro adem haric iyidi ve texeirayi 90 dakika oynatti ve akini oyunu almadi, boyle devam hoca, trabzon maci'da aynen boyle devam 90 dakika baski yapalim bu saatten sonra tek baski bizi kurtarir

34MUAMMER58
15.03.2016, 08:01
Ligde kalmak için 6 galibiyet gerekli diyordum 1 tanesini aldık,5 maç daha kazanmak gerekiyor,ayrıca ligde kalacak takımlar enaz 3 lü seri galibiyet alması gerekir,kim alırsa o ligde kalır,sivasspor serinin 1.maçını kazandı,2.maç Trabzon olabilir,mersini tesadüfen yendiler,ayrıca sivasda bu takımı ezmişde yenilmiştik,ts evinde kapalı oynamaz ,sivassporla kafa kafaya oynayacak takım değil,bu maçta yakalayacağımız pozisyonları gol yaparsak 3 puanla döneriz ,en kötü berabere kalırız,eğer galibiyetle dönersek sivasspor ligde kaldı demektir.

DoomsDay58
15.03.2016, 08:47
Mesut Bakkal'la deplasmanda kazanmak mucize bir sonuç ama şans yanımızda olursa neden kazanamayalım yeter ki hoca saçma sapan müdahaleler yapmasın kenardan. Tabi 1 puana da dünden razıyız orası ayrı konu.

final
15.03.2016, 08:50
bizim bu maçı almamız lazım çünkü Kayseri-Eskişehir maçında kayseri 3 puan alırsa fark tekrar 5 puana çıkar ki kapatmak zorlaşır o yüzden maçı kazanmaktan başka çare yooookkk

emrecan17
15.03.2016, 09:42
KADRO ŞİMDİDEN BELLİ

SETKUS

CİCİNHO BOYE OUMARİ ZİYA

YİĞİT MEHDİ

BURHAN(TANASE) AATIF BEYKAN

DAVİD TEXERIA

Maça bu şekilde çıkmalıyız.İnsallah puan veya puanlarla dönüş yaparız.

badof58
15.03.2016, 10:32
Maç zor olsa da en iyi zamanlarımızda olmasakta kazanmaktan başka çare yok, iyi futbol oynayıp saçma sapan bireysel hatalara girmeyip bir de gok atarsak tadından yenmez. Beykan'a ve Aatıf'a hücumda çok iş düşüyor, diğer oyuncuların Tanase'nin Texiaria'nın ileride tek başlarına bir şey üretmeleri çok zor. Beykan ilk yarıda bir asist 2 de al da at dercesine pas verdi Aatıf'ta ayakları yere sağlam bastı, benim umut kaynaklarım, biraz daha özgüven ve bireysel oynamazlarsa maç zorda olsa gelebilir, yeterki gözlerinde büyütmesinler ve 1 puan için oynamasınlar, durmadan baskı-pres nefes aldırmamak lazım ..

Soyözen
15.03.2016, 11:00
emracan arkadaşımız kadroyu kurmuş, altına imzamı atarım. Ah bir de Aatıf ve David gününde olsalar, gerçekten alınmayacak maç değil. Trabzon'un bugün akşam da Beşiktaş ile erteleme maçı olduğunu düşünürsek, yorulmuş da olacaklar. İnşallah 3 puanı alırız, önce inanmamız gerekiyor. Sonra da oynamamız!

AYDIN1985
15.03.2016, 11:01
rüyamda (gecen cumartesi) trabzonsporu kornerden gelen kafa golüyle yendigimizi gördüm. tesadüf dünde kasimpasayi kornerden gelen kafa golüyle yendik. demekki kasimpasa macinin rüyasiymis. Insallah Trabzonsporu da yeneriz.

kadirakin58
15.03.2016, 11:20
Bakkal Hocam, ne yap et al şu Trabzon maçını. Hasta olduk, bunalıma girdik son 3'te sürünmekten. Hadi Hocam, hadi takım, sevindirin şu güzel taraftarlarınızı, Sivas'a gönül vermiş arkadaşlarınızı.. hayatınızı koyun ortaya, koşun çabalayın çalışın alın şu maçı da bir oh diyelim ağız tadıyla. Amin, İnşallah..

Accaip058
15.03.2016, 12:27
Bu maçtan daha önemli bi maç var o da Cuma günü kayserispor-Eskişehirspor eğer kayseri yenerse Bize mutlaka galibiyet gerekir ama berabere kalır yada yenilirse 1 puan bile yeterli olur.İnşallah kayserinin mağlubiyeti ile kırmızı bölgenin dışına atarız.Allah yardımcımız olsun.

özgün58
15.03.2016, 12:48
Bu maçı kesin kazanmamız gerekir ki kayseriyle puan farkı açılmasın. Trabzon yenilmeyecek bir takım değil. Marko Marin ve Erkan'a dikkat etmek lazım. Yusuf Erdoğan'ıda kontrol etmek gerekir. aYRICA sivassporun ileride oynayan oyuncuları bol bol şut çalışması lazım. Hiç şut çekmiyorlar. İnşallah galip geliriz.:)

zafer58emir
15.03.2016, 13:02
İnşallah trabzon maçınıda alırız.

balmandol
15.03.2016, 14:38
Nasıl ki İBB bize ters geliyorsaaaa..Bizde TS ters gelen bir takımız. Ve en kötü beraberlik alıp geleceğiz İnşaallah.

legolass
15.03.2016, 14:41
Trabzonu en iyi zamanlarimizda bile deplasmanda yenemedik.sadece hukmen galip geldigimiz balili mehmet yildizli kadro vardi.Her mac inanilmaz pozisyonlar harciyoruz cok basit hatalar yapiyoruz.biliyoruz ki bunlarin tumu ustumuzdeki stresten kaynaklaniyor. Bu stresten cikmak icin sakin olup geleni iceri atmak gerek. Trabzonla aramiz limoni.trabzon kayseri arasindaki dostluguda unutmamaliyiz. Tribunlerden cikan salakca serefsizce tezahuratlara kulak asmadan adam gibi cesurca oynamaliyiz.ceza sahasi ve cevresinde cok faul yapmamaliyiz hakem kim olursa olsun trabzona calisacak.bizde her macta penalti yaptirmaya kirmizi yemeye musaitiz tuz biber olur.

VURDUGUMUZ GOL OLMALİ.ite kopegi dusmani sevindirmeyelim.Akbabalar hazirolda bekliyor.

antik58
15.03.2016, 15:31
İstatistiklere bakarsak yenilecek gibi duruyoruz oyuncular takımı ligde tutmayı akıllarına koyarsa o ruh oluşursa trabzona fark atarız, takımın şuanki görüntüsü beraberlik iyi sonuç gibi gösteriyor...

AYDIN1985
15.03.2016, 16:02
ilk basta sunu söyleyeyim, bir kere Yenilmeyi hic kimse aklina getirmemesi ve telaffuz etmemesi lazim bu kritik zamanda (genel olarak). olabildigince destek olunmali, kalabalik bir sekilde müsait olanlar, antremanlari ziyaret edip oyunculari motive etmesi lazim. deplasmanada olabildigince kalabalik gidip takimimizi statta yalniz birakmamamiz lazim.

AYDIN1985
15.03.2016, 16:10
Bugün Trabzonspor Besiktas ile erteleme macina cikacak saat 19:30 da.
trabzonsporda bir yenilgi durumunda morallerin dahada bozulmasina neden olacak.

Sivasli010
15.03.2016, 17:57
Insallah bugunki besiktas-trabzon maci galatasaray macina doner ve trabzonspor ala bildi kadar kirmizi kart alsin

kaplanlı
15.03.2016, 19:50
marko marin i oynatmayalım üç puanı alırız.

geroy58
15.03.2016, 20:08
galibiyet zor ihtimal olarak görüyorum gerçekçi olmak lazım 1 puan süper olur

triper58
15.03.2016, 20:26
İç sahadaki maçlarda rakipleri eziyoruz ama zor kazanıyoruz.Dışarda dengeli oynuyoruz ama hep kaybediyoruz.Şimdi Mesut Hoca'yı tanıyorsam bu maç beraberliğe oynamaya çalışacaktır bunda sorun yok ama iç sahadaki gibi ısıran bir takım çıkarmalı.Kasımpaşa maçındaki 11i bozmamalı.

kaplanlı
15.03.2016, 20:28
ts maçını kazanmak için en üst seviyede mücadele etmek şart.bjk maçını kazansalar bizim için avantaj olabilirdi.yinede en az hatayla oynayıp maçı kazanabiliriz.

ihtiyar yiğido
15.03.2016, 20:35
Trabzon, Beşiktaş maçını seyrettim inanın biz Trabzonspordan çok daha iyi oynuyoruz, mesut hoca Trabzon spor'un hucum oyuncuları, Muhammet ve Cardozo'yu marke edecek önlemler alırsa, istekli arzulu bir oyunla Sivasspor üç puanla dönebilir.

bulutbey27
15.03.2016, 21:18
Beraberlik getirsekte olur.
Bir puan deplasman maçlarında iyidir.
Ama üç puan alırsak tadından yenmez

astaravisa
15.03.2016, 21:48
Nasıl ki İBB bize ters geliyorsaaaa..Bizde TS ters gelen bir takımız. Ve en kötü beraberlik alıp geleceğiz İnşaallah.

Bu nasıl bi terslik ben anlamadım.

2005-2006
Trabzonspor-Medicana Sivasspor 0-0
Medicana Sivasspor-Trabzonspor 2-1

2006-2007
Trabzonspor-Medicana Sivasspor 2-0
Medicana Sivasspor-Trabzonspor 1-0

2007-2008
Trabzonspor-Medicana Sivasspor 0-3 (hükmen)
Medicana Sivasspor-Trabzonspor 2-0

2008-2009
Medicana Sivasspor-Trabzonspor 3-0

2009-2010
Medicana Sivasspor-Trabzonspor 1-2
Trabzonspor-Medicana Sivasspor 3-1

2010-2011
Trabzonspor-Medicana Sivasspor 6-1
Medicana Sivasspor-Trabzonspor 2-3

2011-2012
Medicana Sivaspor-Trabzonspor 2-2
Trabzonspor-Medicana Sivasspor 2-1

2012-2013
Trabzonspor-Medicana Sivasspor 1-0

2013-2014
Medicana Sivasspor-Trabzonspor 0-4

2014-2015
Medicana Sivasspor-Trabzonspor 1-1

2015-2016
Medicana Sivasspor-Trabzonspor 0-2
Trabzonspor-Medicana Sivasspor

İki ekip arasında geride kalan 21 maçta Trabzonspor'un 10, Medicana Sivasspor'un 1'i hükmen, 6 galibiyeti bulunuyor. Taraflar arasındaki 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Geride kalan maçlarda Trabzonspor 32, Sivasspor 23 gol kaydetti.

bu maçı ne yapıp edip almalıyız. yoksa sonu iyi gözükmüyor.

DoomsDay58
15.03.2016, 22:02
İddaa Trabzona 1.60 oran vermiş bu oran tehlikelidir puan alma ihtimalimiz yüksek.

migroArmis
15.03.2016, 22:14
Kasımpaşa maçı kırılma anıydı onu kazandık. Ahanda yazdım yine trabzon maçınıda alacağız, içerdeki bursa maçınıda alınca kırmızı çizginin üstünde olacağız.

Kasımpaşa 3 tane Bursa maçı yapar...Bizim Bursada bu yıl iş yok ...Yani Kasımpaşa bizden daha iyi ekip en azından aldığı sonuçlar itibariyle bizden iyi...Söylediklerinize katılıyorum..Sivasspor Kasımpaşa maçını aldıysa Bursa maçını almaması için hiç bir sebep yok...Bursa maçı daha kolay diyebiliriz buna...Lakin Bursa Antalyaya yenildi kalan haftalarda ne yapar bilinmez...Takımın sağı solu beli olmuyor...Trabzon maçınada 3 puana kilitlemeyelim kendimizi 1 puan bile iyidir...Ama bu kadar kötü bir Trabzonu Sivasım yener ise hem tadından yenmez hem sevilmeyen bir takım yenmiş olunur vs...vs.. Her şeyin hayırlısı...Benim finalim Sivasımızın Kayserisporla oynayacağı musabakadır...İşte o müsabakayı ne yapıp ne edip almalıdır...

34MUAMMER58
15.03.2016, 22:33
İstatistikler benim için havayla civadır,istatistklerde lig maçlarında gs yi istanbulda hiç yenemedik,bunun nedenide oynadığımız 10 maç varsa neredeyse tamamında hakemlerin yanlı kararlarıyla ,sahtekar oyuncuların hakemi aldatmasıyla yenildik hiç futbol olarak ezildiğimiz maç hatırlamıyorum,ts ilede öyle ,olaylı ts-sivas maçından sonra ,nedendir bilinmez,ts maçlarında ts yi galip getirmek için özel çaba sarfediyor,6-1 6-0 yenildiğimiz maçlar var,o maçlardada hakemler hakkaniyetli maç yönetse bu skorları almazdık,inanmıyanlar tekrarını izleyebilir,çoğu kez hep şansa elimizden kurtuldular,bu sezon sivasdaki maçta türkiye liglerinin rekorlarını kırdık ,nasıl yenildik şaştım kaldım,ts hem yorgun olacak,hemde sivasa olan kininden açık oynayacak,sivasa karşı boş oynama alanı bırakan takım naneyi yer,bukadar rezil bi ts yi sivassporun kaçırmaması gerekiyor,1 puanı alsakda olur ,almasakda,önemli olan 3 puanı almaktır,bu ts yi gözümüzde büyütmenin anlamı yok,sivasspor kazandığı takdirde,ligde kalma yolunda büyük adım atmış olur,serinin 2.maçını kazanırsak,bursayıda yeneceğimize inanıyorum,ts ve bursa maçını alırsak z<aten ligdede kaldık sayılır

sirseri58
15.03.2016, 22:43
YORUMA DIKKAT.....sıvasspor bu gazla trabzona 2 tane sallar,goller ilk yarı şeşo,ikincı yarı texıra...hadı ınsallah bakalım

migroArmis
15.03.2016, 22:44
Hedef gösterdiğiniz maçları alır iseniz öte yandan Kayseride hedef gösterdiği maçlarıda alır ise akabinde Kayseri maçını kaybeder iseniz ligde falana kalamazsınız..Bu işin hesabını Sivasspor kadar kayseride yapıyor...Diğer takımı diğer ligde küme düşüyor...Süper ligdeki takımlarına siyasi sosyal ve kapital devamında lobi anlamında sahip çıkmaya çalışacaklardır...Biz Sivasspor olarak bu saydığım güç kriterleri anlamında onlara karşı daha güçsüzüz...Bizim Kayseri maçını almamız şart...Bu kadar söylüyorum...

balmandol
15.03.2016, 22:53
Bu nasıl bi terslik ben anlamadım.

2005-2006
Medicana Sivasspor-Trabzonspor 2-1

2006-2007
Trabzonspor-Medicana Sivasspor 2-0
Medicana Sivasspor-Trabzonspor 1-0

2007-2008
Trabzonspor-Medicana Sivasspor 0-3 (hükmen)

2008-2009
Medicana Sivasspor-Trabzonspor 3-0

2009-2010
Medicana Sivasspor-Trabzonspor 1-2

2010-2011
Trabzonspor-Medicana Sivasspor 6-1
Medicana Sivasspor-Trabzonspor 2-3

2011-2012
Medicana Sivaspor-Trabzonspor 2-2
Trabzonspor-Medicana Sivasspor 2-1

2012-2013
Trabzonspor-Medicana Sivasspor 1-0

2013-2014
Medicana Sivasspor-Trabzonspor 0-4

2014-2015
Medicana Sivasspor-Trabzonspor 1-1

2015-2016
Medicana Sivasspor-Trabzonspor 0-2
Trabzonspor-Medicana Sivasspor

İki ekip arasında geride kalan 21 maçta Trabzonspor'un 10, Medicana Sivasspor'un 1'i hükmen, 6 galibiyeti bulunuyor. Taraflar arasındaki 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Geride kalan maçlarda Trabzonspor 32, Sivasspor 23 gol kaydetti.

bu maçı ne yapıp edip almalıyız. yoksa sonu iyi gözükmüyor.

Çok güzel istatistik hazırlamışın kardeşim. 21 maç oynamışız doğru...Ama 21 mağlubiyetimiz yok...!!! 6 galibiyet,5 beraberlik almışız trilyonluk takımdan...Sence bu kötü bir istatikmi..Bana göre onlara ters geliyoruz.HAdi bir FB,BJK,GS dan bahsetmiyorum ben..Trabzon'dan beraberlik ve galibiyet bekliyorum Sivasspor adına...!!!!

astaravisa
16.03.2016, 07:33
Çok güzel istatistik hazırlamışın kardeşim. 21 maç oynamışız doğru...Ama 21 mağlubiyetimiz yok...!!! 6 galibiyet,5 beraberlik almışız trilyonluk takımdan...Sence bu kötü bir istatikmi..Bana göre onlara ters geliyoruz.HAdi bir FB,BJK,GS dan bahsetmiyorum ben..Trabzon'dan beraberlik ve galibiyet bekliyorum Sivasspor adına...!!!!

Tamam da bu sonuclara bakip sansimiz tutuyor demek ne derece dogru.
Sonucta gerideyiz. En buyuk biziz diyorsak skorda da onde olmaliyiz.
Sen bununla ovuneceksen bilemem.

Murad_Kelleci58
16.03.2016, 09:39
Kasımpaşa 3 tane Bursa maçı yapar...Bizim Bursada bu yıl iş yok ...Yani Kasımpaşa bizden daha iyi ekip en azından aldığı sonuçlar itibariyle bizden iyi...Söylediklerinize katılıyorum..Sivasspor Kasımpaşa maçını aldıysa Bursa maçını almaması için hiç bir sebep yok...Bursa maçı daha kolay diyebiliriz buna...Lakin Bursa Antalyaya yenildi kalan haftalarda ne yapar bilinmez...Takımın sağı solu beli olmuyor...Trabzon maçınada 3 puana kilitlemeyelim kendimizi 1 puan bile iyidir...Ama bu kadar kötü bir Trabzonu Sivasım yener ise hem tadından yenmez hem sevilmeyen bir takım yenmiş olunur vs...vs.. Her şeyin hayırlısı...Benim finalim Sivasımızın Kayserisporla oynayacağı musabakadır...İşte o müsabakayı ne yapıp ne edip almalıdır...

Ya dostum, sende bizim içimizdeki onca Doğan görünümlü Şahinlerden daha samimi bir Sivasspor'lusun ya, helal olsun.. İyi ki varsın ve iyi ki aramızdasın..

balmandol
16.03.2016, 10:45
Tamam da bu sonuclara bakip sansimiz tutuyor demek ne derece dogru.
Sonucta gerideyiz. En buyuk biziz diyorsak skorda da onde olmaliyiz.
Sen bununla ovuneceksen bilemem.

Gardaş sende çok karamsarsın yaaa..Sonuçta Barcelona ile oynamıyoruz. Altı üstü Trabzonspor..Ben Sivasspor'a güveniyorum.Tamam bu yıl kötüyüz,çok kötüyüz hemde. Sen o istatiklerine bu hafta İnşaallah bir yenisini eklersin. Ben bununla övünüyorum evet..Övünmeyenler de kendileri bilirler..

sivasım:D
16.03.2016, 15:35
Rahat olun arkadaşlar maç bizim . Bu sezonun en rahat maçını alacağız. Maçtan sonra burdayım :)

58gürün58
16.03.2016, 16:22
trabzon şehrini halkını ve stad ortamını çok iyi bilirim. trabzon deplasmanı zor bir deplasman olmasına rağmen seyirci faktörü her yerde olduğu gibi çok önemlidir. bu maça taraftarın öyle aman aman ilgi göstereceğine inanmıyorum. istatistikler vs hikaye çıkar adam gibi oynar alırız Rabbimin izniyle. İsimlere takılmayın arkadaşlar çok abartılacak bir maç değil sonuçta çık adam gibi mücadele et al puan yada puanları gel okadar.

Sivasspormysoul
16.03.2016, 16:37
Kıymetli Yiğidolar,

Medicana Sivasspor gerçekten çok güçlü bir takımdır. Elbette Trabzonspor da süperligin çok güçlü takımlarından birisidir, ancak ben şu anda Sivassporun çok ama çok motive olduğuna içtenlikle inanıyorum. Tranzonspordan 3 puan alacağız inşallah. Hatta daha ileri giderek Sivassporun bundan sonraki haftalarda her maçtan 3 puan alacağını düşünüyorum Cenabı Allahın izniyle. Kasımpaşaspor karşısındaki kadromuz gerçekten çok iyiydi. Sayın Mesut Bakkala ve teknik ekibine sonuna kadar güveniyorum.

Saygılarımla.

sebasteia
16.03.2016, 17:32
trabzon'un avrupa şansı var mı?

- yok

trabzon'un düşme riski var mı?

- yok

o halde? sivasspor'un yenebileceği en uygun trabzon'la oynayacağız. vurup, kırıp, parçalayıp bu maçı almak gerek.

hele hele kayseri ve eskişehir'in oynayacakları bir haftada, asla bu fırsatı kaçırmamalıyızzzzz

migroArmis
16.03.2016, 22:16
Ya dostum, sende bizim içimizdeki onca Doğan görünümlü Şahinlerden daha samimi bir Sivasspor'lusun ya, helal olsun.. İyi ki varsın ve iyi ki aramızdasın..
Bu camia içerisinde olabilmek,dahada önemlisi kabul görebilmek bizim için mutluluktan öteye kocaman bir onurdur...Teşekkür ediyorum selamlar..

migroArmis
16.03.2016, 23:09
trabzon'un avrupa şansı var mı?

- yok

trabzon'un düşme riski var mı?

- yok

o halde? sivasspor'un yenebileceği en uygun trabzon'la oynayacağız. vurup, kırıp, parçalayıp bu maçı almak gerek.

hele hele kayseri ve eskişehir'in oynayacakları bir haftada, asla bu fırsatı kaçırmamalıyızzzzz

Harika bir analiz ben bunu kaçırmıştım ...Ağzınıza sağlık ...katılıyorum..

migroArmis
16.03.2016, 23:10
Ekliyorum kayseri eskişehir maçını vermez ...buna eminim

etlidöktürek
16.03.2016, 23:19
Benim bu maçtan puan olarak umudum yok ama kümede kalma açısından hala şansımız devam edıyo..yeneriz felan muhabbetine girmiycem sonra 1-2 gun toparlanamıyorum..ins yenerız , umutlanıp da lazanyaları iştaha getirmeyi hiç istemiyorum..bu takım doğum gunumde tsden 6 yedi, ts maçlarına umıtlanmak ıstemıyorum, bu lazanyalara karşı aşırı hassasım keşke yensek keşkee.. çevremde tanıdığım ne kadar tsli varsa bu maçı malum fener maçının bir hesab kesimi olarak görüyo sizi yenip kauserıyı kurtaracaz kume duseceksınız bu ligi temızlıycez diyorlar..boş boş konısuyolar yani he he dedim )) ...umutlanıp hayal kırıklıgı yasamaktansa bu maca sıfır yazar gecerım, ama yerım hep burası sivasspor...

otceken58
16.03.2016, 23:20
Kayseri eskişehir maçının sonucu bizi cok ilgilendirsede öncelik Sivasspor umun ne yapacağı bu sene Trabzorspor cok kötü son 8 maçın 6 sını kaybetti bu nedenle tehlikeli çünkü kazanmak isteyecekler ancak bizden çok iyi değiller iyi oynayan kazanmayı gerçekten isteyen takım bu maçı alacaktır inşallah bu da SİVASSPOR olur

sedohan58
17.03.2016, 08:03
Eğerki hakem faktörü devreye girmezde kasımpaşa maçının ilk yarısı gibi oynarsak galibiyet yahut en az beraberlik kaçınılmaz olacaktır. Saygılarımla

17.03.2016, 08:50
Biraz şeytanın avukatlığını yapmak istiyorum. Hakem olayında hiç sanmam trabzonun kollanacağını. Bakmayın bjk maçına fenere yaradığı için sonuç öyle oldu. Bu yüzden hakem endişem yok. Hatta lehimize bile olabilir çünkü bizim son maç fener ile. Fenere bu sene 4. yıldızı takmak isteyeceklerdir. Bizi de rahatlamış bi şekilde maça cıkmamızı sağlayacaklardır. Yani benim düşüncem bu.
Bu yüzden nedense bi rahatlık var içimde çok rahat bir galibiyet olacak. 1-0 olsun bizim olsun:D

fatih_bm
17.03.2016, 09:24
Ne zaman rahat gitsek Trabzon'a plaka yapıp gönderdiler.Temkinli ve haddimizi bilerek oynamak lazım.

yolcu71
17.03.2016, 09:34
Biraz şeytanın avukatlığını yapmak istiyorum. Hakem olayında hiç sanmam trabzonun kollanacağını. Bakmayın bjk maçına fenere yaradığı için sonuç öyle oldu. Bu yüzden hakem endişem yok. Hatta lehimize bile olabilir çünkü bizim son maç fener ile. Fenere bu sene 4. yıldızı takmak isteyeceklerdir. Bizi de rahatlamış bi şekilde maça cıkmamızı sağlayacaklardır. Yani benim düşüncem bu.
Bu yüzden nedense bi rahatlık var içimde çok rahat bir galibiyet olacak. 1-0 olsun bizim olsun:D Bu zihniyetin türk futbolundan temizlenmesi gerekiyor. Yenebiliyorsan yenersin yenilirsen daha herşey bitmedi ama hep fesattan hep hileden medet bekleyen zihniyetin çaresizliğinden daha çaresiz değil sivasspor.

adres58
17.03.2016, 11:18
http://i.hizliresim.com/LAy8Ja.png

fatih_bm
17.03.2016, 12:16

Mehdi de oynuyor neşe kaynağımız. Artık kazanmamamız için bir sebep yok.

17.03.2016, 12:49
Bu zihniyetin türk futbolundan temizlenmesi gerekiyor. Yenebiliyorsan yenersin yenilirsen daha herşey bitmedi ama hep fesattan hep hileden medet bekleyen zihniyetin çaresizliğinden daha çaresiz değil sivasspor.

Kimseden bir şey umduğu yok Sivas'ın. Biri hakem devreye girmezse yazmış ben de bu maçta hakemlik bir şey olmaz dedim.
Ayrıca sivas sahaya her zaman kazanmak için çıkmıştır. Bu sene kümede kalalım da nasıl kalırsak kalalım umurumda değil.

17.03.2016, 12:50
Ne zaman rahat gitsek Trabzon'a plaka yapıp gönderdiler.Temkinli ve haddimizi bilerek oynamak lazım.

O eskidendi. Şimdi trabzonu yenmeyeni dövüyorlar. 3 puan bizim :)

adres58
17.03.2016, 14:48
Trabzonspor - M.Sivasspor'umuz maçının hakemi Halil Umut Meler... İzmir Bölgesi üst klasman hakemi olan Halil Umut Meler en son 26 Aralık 2015 de Çaykur Rize-Başakşehir maçını yönetmişti...

badof58
17.03.2016, 16:41
Trabzonspor - M.Sivasspor'umuz maçının hakemi Halil Umut Meler... İzmir Bölgesi üst klasman hakemi olan Halil Umut Meler en son 26 Aralık 2015 de Çaykur Rize-Başakşehir maçını yönetmişti...

Yok Atilla Abi, 12 Mart 2016 tarihinde Konya Antep maçını yönetmiş. Genç bir hakem seyircinin baskısına gelmez inşAllah .. Ben açıkçası yaşlı eyyam kokan hareketlere maal veren hakemlerdense genç ve dinamik gördüğünü çalan görmediğini çalmayan hakemleri tercih ederim ..

Sivasspormysoul
17.03.2016, 16:43
Kıymetli Yiğidolar,

Lütfen bir konuda görüşlerinize çok ihtiyacım var. Artık kadromuz oturdu gibi.
E.Setkus
Cicinho-john Boye-Qumari-Ziya Erdal
Yiğit İncedemir-Mehdi Taouil
Burhan Eşer/C.Tanase-Aaatif Chahechouhe-Beykan Şişek

David Texeira

Benim düşünceme göre artık Burhan Eşer- yada C. Tanase oynamış sanki taraftarımız ikisi de olur gibi düşünüyor. Yani hangisi oynamış çok farketmiyor. Yani taraftarımız C.Tanase'yi de artık Burhan Eşer'in yerine ilk 11 de görmekten mutlu oluyor. Yani ikisi de birbirinin yerine ilk 11 de olabilir diye düşünüyorum.

Saygılarımla.

:cool:
17.03.2016, 18:22
Bekle bizi hamsispor. O plakanın intikamını almaya geliyoruz.

astaravisa
17.03.2016, 18:25
Plaka demeyin. Arabalarda plaka gordummu gunaha giriyorum.

17.03.2016, 18:32

Abi bizden daha iyi değiller. Küme düşmek önemli değil, şunları yenelim şampiyon olmuş gibi sevinirim.

taraf
17.03.2016, 19:05

yorum numaranda plaka olmuş :D:D:D:D 61

adres58
17.03.2016, 19:23
Yok Atilla Abi, 12 Mart 2016 tarihinde Konya Antep maçını yönetmiş. Genç bir hakem seyircinin baskısına gelmez inşAllah .. Ben açıkçası yaşlı eyyam kokan hareketlere maal veren hakemlerdense genç ve dinamik gördüğünü çalan görmediğini çalmayan hakemleri tercih ederim ..

Başka bir yeri kopyalamışım :D :D

astaravisa
17.03.2016, 21:18
yorum numaranda plaka olmuş :D:D:D:D 61

yahu kabus gibi yaaa. sinir olduğum her şey beni bulmak zorundamı sanki. :confused:

fatih_bm
18.03.2016, 07:37
Zafer günü yakın
Kangalları kapın
Mangalları yakın
Hamsi tava yapın.

CagkiranD
18.03.2016, 09:59
Deplasmana giden var mı arkadaşlar?

adres58
18.03.2016, 11:04
Deplasmana giden var mı arkadaşlar?

Deplasmana giden olurmu bilemem ama o bölgelerde yaşayan Sivaslı gardaşlarımız mutlaka maça gidecektir...

astaravisa
18.03.2016, 11:26
passodan baktım şimdi. 6 bilet alınmış misafir tribününden

CagkiranD
18.03.2016, 13:26
Bugünkü Kayseri maçı bu maçın değerini daha çok artıracak.

ayna26
18.03.2016, 14:32
Sivasspor TS maçında dengeli ve oyun disiplinindne kopmayan mücadeleci bir yapı ile sahaya çıkar ve bu şekilde oynarsa mutlak favorim diyorum.Bu maçtan alınacak bir galibiyetle takımın kendine olan özgüveni perçinleşecek ve müteakibinde de seri galibiyetler gelecektir.Sivasspor bu maçtan bir farklı skor ile galib gelecektir diye düşünüyorum.Umarım bunda yanılmam. Hayırlısı ne ise o olsun.

emrecan17
18.03.2016, 15:33

Aynı kadroyu yazdım umarım Mesut hoca da burdakileri okur bize uyar gerekirse bana telefon açsın kadro ile ilgili bilgi vereyim :) 26 yasındayım doğma büyüme İstanbul luyum ve GS liydim.Lise de öğle yemek paramı biriktirip 1 ay boyunca yemeden içmeden Gs nin formasını almıştım öyle hayal kurup gerçekleştirmiştim.Kuzenlerim Ultraslan da tribün lideri.Sivas ımı 1.ligde tutmaya başladım derken Süper lige çıktı o gün bugündür Fanatik oldum derse gitmedim maçı izledim.Gs ile maç olduğunda Sivas ı destekledim herkeş şaşkınlıkla beni takip ediyordu bu adama noldu Gs yi nasıl bırakabildi diye.Bilmiyolardı ki memleket aşkı nedir..İşte sözün özü memlekettekiler bu takımın kıymetini bilsin ekonomiye istihdama katkısını bilsin.. 800 km uzaklıklarındaki İ(T) takımlarının hayalini kurmak yerine memleketinin takımına sahip çıksınlar.İnşallah güzel günler görmeye devam ederiz.Vesselam

AYDIN1985
18.03.2016, 15:58
1. Gözüme carpan, Ziyanin bölgesi cok bos kaliyor ve acik veriyoruz, rakiplerimiz cok pozisyona giriyor o bölgeden, o araya atilan her top kalecimizi cok zor duruma düsürebilir ve diger savunma oyuncularinin ani bir hareket sonrasi kart görmesi ve oyundan atilmasina sebeb olur.

2. trabzonspor da iyi oynamiyor bu aralar ve onlarinda zorlu bir fikstürü var ve düsük bir ihtimalde olsa matamatiksel olarak düsme tehlikeleri bulunuyor.

3. Bugünki kayseri eskisehir maci berabere biterse bizim icin daha iyi olur diye düsünüyorum cünkü, eskisehir ile puan farki kapanmamis olur hemde kayseri bizimle puanini acmamis olur.

çorluluyiğido
18.03.2016, 15:59
yarınki maçın 2 takım açısından kadroların şöyle olacağını düşünüyorum:
ts:alvarado-cavanda-mustafa-akakpo-cavanda-aytaç-oktay-erkan-marin-muhammet-cardozo

SİVASSPOR:setkus-ziya-oumari-boye-cicinho-yiğit-mehdi(hussain)-beykan-atıf-burhan-cesar

AYDIN1985
18.03.2016, 16:15
Zafer günü yakın
Kangalları kapın
Mangalları yakın
Hamsi tava yapın.

61 Mesajına 86 Kez Teşekkür Edildi yazisini görmemek icin begendim :D
suanda 62 Mesajına 87 Kez Teşekkür Edildi yaziyor gecmis olsun gardas. :D

savaş2
18.03.2016, 16:32
***Bir puanı düşünüp oynarsak ,oltaya 3 hamsi birden takılabilir derim .ayrıca Trabzon acık verebilir.Bu macda kartı cok seven boye yerine kesinlik defansda tecrubeli ibrahim ÖZTÜRK yer almalı.

SETKUS

CİCİNHO- ibrahim ÖZTÜRK- OUMARİ- ZİYA

yiğit -MEHDİ -hüseyin

BURHAN BEYKAN

DAVİD

yedek- seso,tanese-emre

çorluluyiğido
18.03.2016, 16:58
az önce kadromuz belli oldu
http://www.kadronukur.com/uploads/squads/f0de1a4447-3072.png (http://www.kadronukur.com/squads/view/f0de1a4447-3072.html)

bumin58
18.03.2016, 18:12
Sivasspor savunma yaparak kontra ayaklarla gol bulabilir.Ben en kötü beraberlik diyorum

ihtiyar yiğido
18.03.2016, 19:34
bizim açımızdan güzel bir haber, Kayserispor- Eskişahirspor maçı 0-0 berabere bitti. Trabzonspor maçı bizim için daha çok önem kazandı, ALLAH yardımcımız olsun Amin

Sivasspormysoul
18.03.2016, 19:42
Kıymetli Yiğido,

Az önce Kayserispor-Eskişehirspor maçı 0-0 berabere sonuçlandı. Yarın
(19.03.2016) Medicana Sivasspor artık bu maçın sonucunu bilerek oynama avantajını elde etti. Yani Kayserisporla puan farkı en fazla 3 olur en az sıfır puan olur. Nereden nereye geldik? Futbolcularımız bence üç puan için oynamak zorundadır. Bir puan için oynarsak rakip (TS) ne yapıp edip 3 puanı almaya çalışacaktır (son anda penaltı ile olsa bile). O nedenle bizim telaşsız ama seri bir biçimde oynamamız gerekiyor. Kesinlikle telaşsız oynamalıyız, sakın ha sakın kırmızı kartlık hareket yapmayalım. Özelikle Qumari ve John Boye'nin çok dikkatli olması gerekiyor, rakibe çok sert girmesinler. Bazı yerlerde kaleye Korcan'ın geçeceğini yazdılar, bu doğru mu acaba? Ne yalan söyleyim Korcan'a büyük sempati duymama rağmen Kasımpaşaspor maçındaki performansını yeterli bulmadım, belki maç eksiği nedeniyledir. Ben olsam E. Setkus'u tercih ederim, tabii karar Sayın Mesut Bakkal'a aittir.

Saygılarımla.

yigido_furkan
18.03.2016, 22:13
Bu aksamki kayseri macinin berabere bitmesi oyuncularimiz icin arti motivasyon olacak. Trabzon hafta ici mac oynamis olmasi ve kendi sahasinda derbiyi kaybetmis olmasindan dolayi moral bozuklugu ile bizim maca cok motive olacagini dusunmuyorum. Taraftar destegide olmayacaktir takimin kotu olmasi ve macin cumartesi olmasindan dolayi. Yarin buyuk bir hata yapmasak en kotu 1 puan alacagimizi dusunuyorum. Artik tanesa atif david ve beykan biraz performanslarini artirmasi lazim . su 4 oyuncu yuzde 80leriyle oynasa 3puani kesin aliriz

migroArmis
18.03.2016, 22:39
SİVASSPOR neden düşmeyecek biliyormusunuz...En kolay maçında 2 puan bıraktı....Biz bıraktığımızda haklı olarak kardeşler burda stem etmişti...Bakınız rakiplerimizde puan kaybedebiliyor..3-5gündür diyorum bizim Kayyseri maçını ne yapıp ne edip almamamız lazım gelir o maçı alır isek yayıla yayıla kümede kaldığımızın fotosunu çektirebiliriz...Emin olunuz buna ... (Tabiki Sivassporumuz 2. Antalya Miy hatasını yapmaz ise )

migroArmis
18.03.2016, 22:58
Bizim düşüncelerimizi dostlarımız çok iyi bilir...Her anlamda ama.....Bursasporluluğumuz Sivasımızı sewmemiz...neden burada olduğumuz duygularımız düşüncelerimiz...v.s v.s...
En çok sıkıldığım konu şudur...
Biz şampiyon olduğumuz vakit trabzon istanbulda fenerle oynadı o maçı verseydi biz şampiyon olamayacaktık...o vakite kadar bende ts yi sewmezdim ... dedim ki ;
Bu ts dibine kadar çarpışsın ama ben göreyim hele bide o maçı vermesin ölene kadar ts nin samimiyetini anlayak ve kabul edeceğim...
onlarda tam bunu yaptı....
we ben ts yi sewdim bu düşüncelerimden dolayı tabii....
şimdi Bursaspordan sonra asıl varolduğum yer
Sivassporum da ts sewilmiyor...
öylesine zor bi durum ki anlatamam...
kanadımın ufak bi kısmına ts yi saklayıp bütün yiğidolar gibi bende ts yi sewmiyorum diyebiliyorum nihayetinde...
bilmem düşüncelerimi ne kadar anlatabildim....
Değil ts kim olursa olsun hele bu durumda sabaha kadar Sivassporumuzun karşısındaki rakibinin mağlubiyeti için dua edeceğim ...
Aşığı olduğum Bursasporum dahil......

tavatir
18.03.2016, 23:05
migroArmis, görüşlerinizi yeri geldikçe takip ediyor ve genelde destekliyorum. Bursa'nın şampiyon olduğu sene son maçta Trabzon'un mükemmel bir oyun sergilediğini mi düşünüyorsunuz? Ben öyle anladım gibi. Bu konuda aynı fikirde değilim. Fener o maçta dünyaları kaçırdı. Ha bence de Bursa'nın şampiyonluğunu getirdiği için çok sevindik. Biz üst üste 2 kere zorlamamıza rağmen hiç kıskançlık yapmadık ve çok sevindik. İster istemez güzel bir duygu olan gıpta olmuş olabilir. Ama kendimiz yapamamıza rağmen Bursa başardığında çok mutlu olduk. Açıkçası herkes bunu yapamaz. Bursa taraftarıyla daha iyi ilişkilerimiz olmalı bence. Ben dost-kardeş takım olayına pek sıcak bakmıyorum ama karşılıklı hep iyi niyet geliştirelim yeter diye düşünüyorum.

Morten58
18.03.2016, 23:11
Bizim düşüncelerimizi dostlarımız çok iyi bilir...Her anlamda ama.....Bursasporluluğumuz Sivasımızı sewmemiz...neden burada olduğumuz duygularımız düşüncelerimiz...v.s v.s...
Biz şampiyon olduğumuz vakit trabzon istanbulda fenerle oynadı o maçı verseydi biz şampiyon olamayacaktık...o vakite kadar bende ts yi sewmezdim ... dedim ki ;
Bu ts dibine kadar çarpışsın ama ben göreyim hele bide o maçı vermesin ölene kadar ts nin samimiyetini anlayak ve kabul edeceğim...
kanadımın ufak bi kısmına ts yi saklayıp bütün yiğidolar gibi bende ts yi sewmiyorum diyebiliyorum nihayetinde...
Değil ts kim olursa olsun hele bu durumda sabaha kadar Sivassporumuzun karşısındaki rakibinin mağlubiyeti için dua edeceğim ...

Tesekkür ederiz Bursali abim. Bursaspor sampiyon oldugunda ben 14 yasindaydim son ikinci Devre'yi karsilikli macdi heralde Ligtv'den izlemistim. Ve samimiyetimle söylüyorum Bursasporun sampiyon oldugunda gercekten cok sevinmistim , Ertugrul Hocanin ve Futbolcularin o heycanini görmek güzel birsey ki , Sivasspor'um kil payi kacirmisti sampiyonlugu ondan önce, acaba nasilmis Anadoludan birisinin sampiyon olmasi yani nasil bir his duygumus diye , BursasporTV'den Canli Yayinlari izledim. Taraftar olarak hakketmisdiniz sampiyonlugu...

Insallah bu kritik dönemde Sivasspor'umuz'da en kisa zamanda su alt siralardan kurtulur ve üst üste galibiyetler alip , ligde kalmayi basarir. ...

migroArmis
18.03.2016, 23:21
migroArmis, görüşlerinizi yeri geldikçe takip ediyor ve genelde destekliyorum. Bursa'nın şampiyon olduğu sene son maçta Trabzon'un mükemmel bir oyun sergilediğini mi düşünüyorsunuz? Ben öyle anladım gibi. Bu konuda aynı fikirde değilim. Fener o maçta dünyaları kaçırdı. Ha bence de Bursa'nın şampiyonluğunu getirdiği için çok sevindik. Biz üst üste 2 kere zorlamamıza rağmen hiç kıskançlık yapmadık ve çok sevindik. İster istemez güzel bir duygu olan gıpta olmuş olabilir. Ama kendimiz yapamamıza rağmen Bursa başardığında çok mutlu olduk. Açıkçası herkes bunu yapamaz. Bursa taraftarıyla daha iyi ilişkilerimiz olmalı bence. Ben dost-kardeş takım olayına pek sıcak bakmıyorum ama karşılıklı hep iyi niyet geliştirelim yeter diye düşünüyorum.

Vermek istediğim mesaj sizinde söylediğiniz gibi taraflar arasında ''mükemmel olamayı '' boyutunda olmuştur...Bu yüzdendir ki her Bursa Sivas veya her Sivas Bursa maçından önce tek dileğim olan bu görüşlerimi sunmuşumdur huzurlarınıza...
fb Ts maçını tekrar izleme fırsatı bulur iseniz bu bizans takımının satın alamadığı 3 net futbolcusu olduğunu göreceksiniz... bir kaç tane daha vardı ama onlar tam anlamıyla performanslarını sahaya yansıtmadı...
bunlar sevgili Giray kaleci Onur Ve bizim Bursadan gidipte yedi sülalsine küfür yiyen(TEXAS tarafından) sevgili Egemenimdir...Fenerin ne kaçırdığı önemli değil önemli olan ts nin veya içerisindeki onurlu futbolcuların bu maçı vermek istememesidir..
umarım anlatabilmişimdir kardeşim
selamlar...

balmandol
18.03.2016, 23:24
Ekliyorum kayseri eskişehir maçını vermez ...buna eminim

İyiki yanıldın gardaşım :)

migroArmis
18.03.2016, 23:31
İyiki yanıldın gardaşım :)

Maçı vermez derken ''Kayseri yenilmez'' demek istemiştim
Yenemediğinede bilakis memnun oldum ....
Yanıldığımı düşünmüyorum ama Kayserinin galip gelemediğinede bi o kadar seviniyorum ...selamlar..

balmandol
18.03.2016, 23:37
Maçı vermez derken ''Kayseri yenilmez'' demek istemiştim
Yenemediğinede bilakis memnun oldum ....
Yanıldığımı düşünmüyorum ama Kayserinin galip gelemediğinede bi o kadar seviniyorum ...selamlar..

Herkesin,her YİĞİDONUN gönlünde olan oldu kardeş.Beraberlik süper bir sonuç.İnşallah yarında Rabbim gönlümüze göre versin.
Yarın ki maç çok çok önemli. Buradan bazı arkadaşlar TS seyircisinin maça ilgi göstermeyeceğini söylüyor ama,bence tam tersi olacak gibi. Kayseri ve Trabzon hiç bir iddiası dahi olmasa tribünleri doldururlar. Sabırlı oynayıp,sevindirici bir haberle dönmek üzere İnşallah diyorum. İyi geceler diliyorum..

migroArmis
18.03.2016, 23:42
Herkesin,her YİĞİDONUN gönlünde olan oldu kardeş.Beraberlik süper bir sonuç.İnşallah yarında Rabbim gönlümüze göre versin.
Yarın ki maç çok çok önemli. Buradan bazı arkadaşlar TS seyircisinin maça ilgi göstermeyeceğini söylüyor ama,bence tam tersi olacak gibi. Kayseri ve Trabzon hiç bir iddiası dahi olmasa tribünleri doldururlar. Sabırlı oynayıp,sevindirici bir haberle dönmek üzere İnşallah diyorum. İyi geceler diliyorum..

Dileklerimiz şüphesiz aynı...Mesut Hoca kurttur...Basit maçlardan ziyade bu tip maçlarda ortaya çıkacağını düşünüyorum...Ben bu musabakanın içeride oynanan basit bir maçtan daha rahat bir müsabaka olacağını ve Sivassporumuzun puan veya puanlarla döneceğine net inanıyorum ...

cengo64
19.03.2016, 08:23
KADRO ŞİMDİDEN BELLİ

SETKUS

CİCİNHO BOYE OUMARİ ZİYA

YİĞİT MEHDİ

BURHAN(TANASE) AATIF BEYKAN

DAVİD TEXERIA

Maça bu şekilde çıkmalıyız.İnsallah puan veya puanlarla dönüş yaparız.

Bu taraftar bu futboldan anlıyor.Ben de bunu yazmak için siteye girdimdi.Bu trabzonu duran toplarla 3-1 veya 3-2 yeneceğimizi düşünüyorum.Bu tüyo ile iddia tutturursanız derhal bir kısmı ile takım primine katkı yapın tamam.

Beyin
19.03.2016, 09:13
Trabzon deplasmanında beraberlik iyi sonuçtur.

Beyin
19.03.2016, 09:20

Müdür sen ne içiyon ya bu neyin kafası? Neler yazmışsın öyle; Trabzon candır, Bursa aşktır, Sivas'a ölürüm falan..
Gardaş yiğido isen yiğidosundur o kadar.. Bir kalbe 3 aşk sığmaz. Sığarsa da kalbe değil kalın bağırsağa sığar..
Dostum silkelen ve kendine gel bence, kırmızı ve beyaz dururken gerisi teferruatdır..

astaravisa
19.03.2016, 10:06
taraftar gurupları ne yapıyor yaa. passodan baktım sadece 11 kişi bilet satın almış bizden :confused:
bu maçta orada olmayacaksınız da ne zaman olacaksınız???

keko 58
19.03.2016, 10:28
taraftar gurupları ne yapıyor yaa. passodan baktım sadece 11 kişi bilet satın almış bizden :confused:

aynen kardesim......

obür Anadolu Taraftar Gruplari bize biraz Örnek olsun :rolleyes:

NOT: Bizim SIVASSPOR Baskan yada Yöneteciler nezaman bizim arkamizda olacak?? Ne Organization nede bisey var anlamadim gitti en azindan bir yada iki Ötobüs verselerde ama neyse yeterki Prim versinler *** :mad:

adres58
19.03.2016, 10:50
http://i.hizliresim.com/WkQXDq.png

Kadromuz belli oldu...

Başarılar sivassporum...

Turan 59
19.03.2016, 10:57
Sivasspor'a can- gönülden başarılar diliyorum.

35gürün58
19.03.2016, 10:58
Eğer Setkus'un sakatlı yoksa Korcan'da karar kılınması çok büyük hata..

Korcan'ın kendine güveni yok
Korcan'ın çok maç eksiği var,
Korcan kaleye çekilen şutlari karşılamaya çalışırken çok dikkat ettim bazen gözlerini kapatıyor..

Allah yardımcımız olsun bu durumda..

keko 58
19.03.2016, 11:32

Korcan kaleye çekilen şutlari karşılamaya çalışırken çok dikkat ettim bazen gözlerini kapatıyor..

aynen Kardesim.......

ama eger setkus sakatli olsa neden biri aciklama yapmiyo?? burda yine bir yalnislik var anlamadim gitti :mad:

sivaslıadem
19.03.2016, 12:23
Korcani özellikle trabzon maçlarında malum sebeplerden oynamasını uygun bulmuyorum
Taraftarın açık hedefi olacaktır ve psikolojik baskı altında hissedecektir kendisini o yüzden Setkus oynaması gerekirdi

34MUAMMER58
19.03.2016, 12:25
Doğru doğrudur,yanlış yanlıştır,sana göre yanlışsa bana göre doğrudur diye bir şey yok,bu zor deplasmandan 3 puan alınmazsa sivasspporun işi çok zordur,maalesef,antalya maçında texseranın oyundan alınması ne kadar yanlışsa,mersinde texseranın kesilmesi
,i.akınla ,hasan kabzeyle başlanması ne kadar yanlışsa,Bu yanlış oyuncu seçimleri ve oyuncu değişimleri ,kazanmamız gereken 5 puana malolmussa,korcan tercihide o derecede yanlıştır,eğer korcan gerçekten yeterli olsaydı setcusa ne ihtiyacımız vardı?kasımpaşa maçındaki halini görünce bumaçta korcana güvenemediğimi söyleyebilirim,zaten defans sıkıntılı bide kale sıkıntıda olursa,zaten gol atma özürlü takımız ,mesut hocadan şapkadan tavşan çıkarmasını beklemiyorumda,bu hareketiyle,şapkadan tavşan değil geyik çıkartmaya çalışıyor, yazık bu takıma kimlerin elinde tereyağ gibi eriyor :mad:

CagkiranD
19.03.2016, 12:52

Biz iki arkadaşla buradan gidecektik arkadaşın işi çıktı gidemiyoruz.
Ordakilere kolay gelsin artık.

34MUAMMER58
19.03.2016, 14:48
setcus sakatsa mesut hocadan özür diliyorum

otceken58
19.03.2016, 15:22
Zor olanı başarıyoruz ve gol atamıyoruz bu fırsatlar bir daha gelmiyor elimize hadi be Sivasspor'um hadi harcama su pozisyonları!!!

otceken58
19.03.2016, 15:27
Korkuyorum şimdi Hasan kabzeyi alıp texsira yıl çıkaracak diye insallah yapmaz

35gürün58
19.03.2016, 15:59

İşte anlatmak istediğim Korcan, sadece seyreder , bizi de perişan eder

otceken58
19.03.2016, 16:05
Korcani isteyenlere maci özellikle golü iyi seyretsinler !!! Yazık

Rallim58
19.03.2016, 16:13
Aatifa ne diyeceğimi doğrusu bilemiyorum.. Saç baş yoldurmaya devam ediyor....

Canli bomba (Jan Boyne) da on ayaklarini birakti arka ayaklariyla gol atmaya kalkar sonrada görmedim teraneleri..

3 puanı banko alıyoruz derken, elimizdeki garanti 1 puandan da olduk, çok yazık...

otceken58
19.03.2016, 16:27
Yok böyle bir şey bir Sivasspor klasiği seyrettik yine sen onlarca %100 pozisyonu harca rakip tek bir pozisyon ve gol olay bitsin ve golü görünce kahrolmamak elde değil yazikkkkkkk

dedebali58
19.03.2016, 16:41
Trabzon kendisini takım zannettmiye başladı sayemizde

CagkiranD
19.03.2016, 17:02
6-1 yenil 61'de ye masalah plakayı bizle kutluyor adamlar. ilk yarı o kadar kötüydüler ki bir gol bulsak böyle olmazdı.

19.03.2016, 19:27
İlk yarı o kadar kötü iki takım vardı ki bi an dedim ikisi de kümelik. Yazık valla. Ilk yarı bu işi bitirmeliydik. Üstüne üstük 61'de ye... neyse bundan sonraki maçlara bakacağız.

19.03.2016, 21:31
Bu sitede avaz avaz başka takım sempatizanlığı yapılırken şu takıma sahip çıkın bu gidişle küme düşeceğiz diye bas bas bağırdım. Ne oldu şimdi?

astaravisa
19.03.2016, 21:35
şimdi gel de uyu. futbolcular salla başı al maaşı .. şuanda yan gelmiş yatıyor keyif yapıyorlar. umurlarında mı. Sivasspor düşse umurlarında mı. seneye başka yerdeler.
bide hamsileri bu kadar kötü yakalamışsın.. adamları yenemeyen yok. buna rağmen şu maçı alamadık.
biz daha ne zaman kazanacağız hamsilere karşı ne za maaan :mad:
korkarım ki bu gidişle kolay kolay da rakip olamayacağız. ptt ligi ateşten gömlek. orada şampiyon olması burda kümede kalmaktan çok daha zor. :confused:
yeni rakip 1461 hamsi olur bu gidişle

19.03.2016, 21:39
şimdi gel de uyu. futbolcular salla başı al maaşı .. şuanda yan gelmiş yatıyor keyif yapıyorlar. umurlarında mı. Sivasspor düşse umurlarında mı. seneye başka yerdeler.
bide hamsileri bu kadar kötü yakalamışsın.. adamları yenemeyen yok. buna rağmen şu maçı alamadık.
biz daha ne zaman kazanacağız hamsilere karşı ne za maaan :mad:
korkarım ki bu gidişle kolay kolay da rakip olamayacağız. ptt ligi ateşten gömlek. orada şampiyon olması burda kümede kalmaktan çok daha zor. :confused:
yeni rakip 1461 hamsi olur bu gidişle

Abi bugün yediğimiz golün dakikasını görünce aklıma direkt sen geldin. Senin adına ayrı üzüldüm:(

migroArmis
19.03.2016, 23:52
Emin olunuz PTT 1 liginden çıkmak Süper ligde kalmaktan çok daha zor..geçmişte manisa sponsor desteği ve Mustafa Denizli ile devamında koskoca Bursaspor Bursasporluluğu ile bile ÇIKAMAMIŞTI..Bu unutulmasın ...

antik58
20.03.2016, 00:30
Emin olunuz PTT 1 liginden çıkmak Süper ligde kalmaktan çok daha zor..geçmişte manisa sponsor desteği ve Mustafa Denizli ile devamında koskoca Bursaspor Bursasporluluğu ile bile ÇIKAMAMIŞTI..Bu unutulmasın ...

Biz oraya düşersek daha altlarida görürüz

sivas61
20.03.2016, 17:47
Şuan düşünmemiz gereken şey önümüzdeki maçların hepsinden en az birer puan alabilmek ki o potansiyel mersin kayseri takımlarından daha çok bizde var. Bu takım düşmeyecek... trabzon - Sivas lı aileden dünyaya gelmek te benim için en zor olanı... destekleyeceğim iki takımda bu sene çok kötü ama SİVASSPOR d-ü-ş-m-e-y-e-c-e-k sahamızda ki maçları taraftarımız kazanacak artık futbolculardan cok bize iş düşüyor. Saygılar

fatih_bm
20.03.2016, 18:23
Sinirlerim alt üst dünden beri. Sebepsiz gülüyorum.Bizi bu hale düşürenler evlerinde rahat uyuyorlar.mehdi bile döküldü sahada.Atıf desen evlere şenlik.
Korcan desen mazisi belli. Bu takım ligde Nasıl kalacak bilemiyorum. Daha bir kaç sene öncesinde 4. Büyük olmuştuk.Şimdi herkes kümeye diye bağırıyor. Vallahi çok dokundu bana ve yazdım bunu bir kenara. Eşşek Sivas kümeye nedir yahu.

vexol58
21.03.2016, 07:47
Arkadaşlar Cumartesiden beri canım çok ama çook sıkkın.Bu kadar pozisyonu atama birde tek atakta gol ye..61 plaka falan umrumda değil.:mad:Herşeye rağmen en kötü Kayseri ile aramızda ki puan farkını korursak hala şansımız devam ediyor demektir.Yönetime de iki çift lafım var..Bir tane fuleli siyahi oyuncu bulamadınızmı kardeşim forvete koskoca AFRİKA dan???Batuhan Karadeniz bile iş yapardı bunlardansa!! Hasan kabze ile beykan vs ile olmuyor bu işler...:mad:

21.03.2016, 08:08
Sinirlerim alt üst dünden beri. Sebepsiz gülüyorum.Bizi bu hale düşürenler evlerinde rahat uyuyorlar.mehdi bile döküldü sahada.Atıf desen evlere şenlik.
Korcan desen mazisi belli. Bu takım ligde Nasıl kalacak bilemiyorum. Daha bir kaç sene öncesinde 4. Büyük olmuştuk.Şimdi herkes kümeye diye bağırıyor. Vallahi çok dokundu bana ve yazdım bunu bir kenara. Eşşek Sivas kümeye nedir yahu.

Eşşek sivas değil eses sivas kümeye diye anladım ben. Bu arada Mehdi o kadar kötü değildi.

34MUAMMER58
21.03.2016, 08:44
Sosyal medyada bazı dengesizler ,sivasspora hakaret için eşşek sivas yazmıştı,staddaki uğultudan bende öyle anladım,es es- sivas kümeye filan diye bağrılmış,Ayrıca 2.yarı hariç,mehdi ilkyarıda çok iyi oynadı,2.yarıdaki oyuncu değişiklikleri trabzonu diriltti,ramazan ortasahlarını tuttu,bizdede mehdi seke seke oynadı ,azda olsa pozisyon bulmaları bundandır,umarım bursa maçına yetişir,kone nin durumu nedir biimiyorum,eğer bu devre arasında yetişse süper olur,trabzon taraftarı 4 gözle sivassporun düşmesini bekliyor,inşallah bu sevinci onlara yaşatmayız

58svs58
21.03.2016, 09:25
es es sivas elele diye bağırdılar. fenerli şak şakcılar eşşek diye anlamış. trabzonla sivas kavga etsin diye. tamam trabzonun yaptığı hoş değil ama bizene fener için kıçımızı yırtalım

34MUAMMER58
21.03.2016, 11:02
es es sivas elele diye bağırdılar. fenerli şak şakcılar eşşek diye anlamış. trabzonla sivas kavga etsin diye. tamam trabzonun yaptığı hoş değil ama bizene fener için kıçımızı yırtalım

Bak kardeş ben yanlış anladım ancak ,ne fb ,nede gs ,nede bjk ,şakşakçısıyım,bilmediğin tanımadığın kişiler için böyle iftiralarda bulunmak delikanlı insana yakışmaz,eğer yazılarımı okumuş olsan ,Sivaslı geçinipte ,fb yi,bjkyi,gs yi tutanlardan ne kadar nefret etttiğimide bilmen gerekirdi,bu yazından ben üstüme alındım,ne kadar fb kökenli,gs kökenli,bjk kökenli,tes kökenli Sivaslı varsa hepsininde canı cehenneme,sana bişey demiyorum ,yazdığın yazıda gereksiz ,içi boş ,içeriksiz,bana ne fb den, tsden ,yesinler birbirlerini ,şahsım adıma sivassporun ligde kalması için yırtınmaktan başkada yırtınacağım takım yok,bu yazımdan naasıl fb şakşakçısı olduğum kanaatine vardın onuda anlamış değilim ,demekki bilmediğimiz bir zeka üstünlüğün var ,öğrenmiş oldun fb li yada gs li,yada bj kli olmadığımı ,bidaha aynı şekilde iftira edersen kalbini kırarım haberin olsun :mad:

58svs58
21.03.2016, 11:17
58svs58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Bak kardeş ben yanlış anladım ancak ,ne fb ,nede gs ,nede bjk ,şakşakçısıyım,bilmediğin tanımadığın kişiler için böyle iftiralarda bulunmak delikanlı insana yakışmaz,eğer yazılarımı okumuş olsan ,Sivaslı geçinipte ,fb yi,bjkyi,gs yi tutanlardan ne kadar nefret etttiğimide bilmen gerekirdi,bu yazından ben üstüme alındım,ne kadar fb kökenli,gs kökenli,bjk kökenli,tes kökenli Sivaslı varsa hepsininde canı cehenneme,sana bişey demiyorum ,yazdığın yazıda gereksiz ,içi boş ,içeriksiz,bana ne fb den, tsden ,yesinler birbirlerini ,şahsım adıma sivassporun ligde kalması için yırtınmaktan başkada yırtınacağım takım yok,bu yazımdan naasıl fb şakşakçısı olduğum kanaatine vardın onuda anlamış değilim ,demekki bilmediğimiz bir zeka üstünlüğün var ,öğrenmiş oldun fb li yada gs li,yada bj kli olmadığımı ,bidaha aynı şekilde iftira edersen kalbini kırarım haberin olsun :mad:

ben sana ithafen yazmadım. burada yazdıklarını onayladığım tek kişi sensin. burada fener şakşakcısı çok. ama bu şak şakcı yakıştırması sana değildi. bilmeni isterim kırdıysam özürde dilerim.

adres58
21.03.2016, 11:40

Muammer Bey, sizin Sivassporluluğunuzu ve sevdanızı takdir ediyorum. Hakeza yazılarınızı yorumlarınızı bayılarak okuyorum. Galiba benim gibi biraz alıngansınız. Arkadaş sanki size demedi gibime geliyor. Aramızda bu yüzden kırgınlık olmasın lütfen...

fatih_bm
21.03.2016, 12:02
Yanlış anlamak fb şakşakçılığı olarak yorumlanır olmuş.
İstanbul takımı şovenistliği yapanlara ses çıkartılmasın bizim gibi memleket sevdalılarına haksız ithamlarda bulunulsun.Kırılmamak elde değil.

astaravisa
21.03.2016, 12:07
Sosyal medyada bazı dengesizler ,sivasspora hakaret için eşşek sivas yazmıştı,staddaki uğultudan bende öyle anladım,es es- sivas kümeye filan diye bağrılmış,Ayrıca 2.yarı hariç,mehdi ilkyarıda çok iyi oynadı,2.yarıdaki oyuncu değişiklikleri trabzonu diriltti,ramazan ortasahlarını tuttu,bizdede mehdi seke seke oynadı ,azda olsa pozisyon bulmaları bundandır,umarım bursa maçına yetişir,kone nin durumu nedir biimiyorum,eğer bu devre arasında yetişse süper olur,trabzon taraftarı 4 gözle sivassporun düşmesini bekliyor,inşallah bu sevinci onlara yaşatmayız

Katılıyorum.
Mehdi ilk yarıda iyidi ama 2. yarıdaki haliyle ancak bizim cuma günleri oynadığımız halısaha maçlarında oynar. Yeteneklerini sahaya tam anlamıyla yansıtamadı.
Takımın puan cetvelindeki yeride futbolcuları etkiliyor. Özgüven eksikliği yaşıyoruz ne yazık ki. o kaçan gollerin sebebi bence bu.

21.03.2016, 12:09
Alınganlığınızı bir kenara bırakın. Küsmenin darılmanın değil bir olmanın zamanıdır.

21.03.2016, 12:10
Katılıyorum.
Mehdi ilk yarıda iyidi ama 2. yarıdaki haliyle ancak bizim cuma günleri oynadığımız halısaha maçlarında oynar. Yeteneklerini sahaya tam anlamıyla yansıtamadı.
Takımın puan cetvelindeki yeride futbolcuları etkiliyor. Özgüven eksikliği yaşıyoruz ne yazık ki. o kaçan gollerin sebebi bence bu.

Mehdi'yi bu kadar küçük gören futboldan anlamıyordur bence. Ayıp ediyorsunuz.

astaravisa
21.03.2016, 12:18
Mehdi'yi bu kadar küçük gören futboldan anlamıyordur bence. Ayıp ediyorsunuz.

Ben mehdiyi kucuk gormuyorum. Yetenekeleri tartisilmaz.
Ama bu maclarda kendini gostermeli artik. Lig bitiyor.

21.03.2016, 12:26
Ben mehdiyi kucuk gormuyorum. Yetenekeleri tartisilmaz.
Ama bu maclarda kendini gostermeli artik. Lig bitiyor.

Trabzonspor'dan hangi futbolcuyu Sivasspor'da görmek istersin abi. Belki Cardozo. Geri kalanların hiçbirisi bizde forma giyemez. Ama rakip takıma sorsan bizden en az 5 futbolcu ister. Kalecileri kurtardı onları başka bir şey değil.

astaravisa
21.03.2016, 16:03
Haklisin gardaş. Şuan sakat ama kaleci onurda başarili. Mesela korcanin yerine onir olsaydi bi dusunsene

astaravisa
03.01.2019, 08:58
Bu maçı unutamıyorum. Dün gece rüyama girdi yazmak istedim.
1 golden sebep 3 puanımız gitti. Hala rüyalarıma giriyor

DOGU_BEY
24.03.2019, 20:32
bu siteYe ne oldu?

Burack
18.08.2020, 23:18
Canlandırın tekrar şu siteyi özledik vallahi, birkaç site denemelerimiz oldu ama bizimkiler Wowturkey den bir vazgeçmedi, bari bu siteyi tekrar açın.