Orijinalini görmek için tıklayınız : SPOR SEVGI BARIS VE KARDESLIKTIR

SivasSpor.Com
12.12.2005, 23:27
http://www.sivasspor.com/images/stories/Pankart-Spor-Sevgi-ANIMATIO.gif

DEĞERLİ ARKADAŞLAR,

BİLİNDİĞİ ÜZERE SİTEMİZ, HER ZAMAN SPORUN, SPORTMENLİĞİN, CENTİLMENLİĞİN, TARAFTARLAR ARASINDA DOSTLUK KÖPRÜLERİNİN TEMELLERİNİN ATILMASI,...VS GİBİ KONULARDA HASSAS OLMUŞ VE BU İSTİKAMETTE DE GEREKLİ ÇABALARI SARFETMİŞTİR.
GEÇTİĞİMİZ HAFTA OYNADIĞIMIZ KONYA MAÇI ÖNCESİNDE DE, BİR İKİ İSTİSNA HARİÇ, GENEL ANLAMDA GÜZEL DİYALOGLAR, POZİTİF MESAJLAR AĞIRLIKTAYDI.
MAÇ GÜNÜ YAŞANANLAR İSE MAALESEF BU POZİTİF FREKANSIN TERS İSTİKAMETİNDEYDİ.
BİZLER SİVAS'LILAR VE SİVASSPOR.COM AİLESİ OLARAK, OLANLARI TASVİP ETMİYORUZ VE TÜM YİĞİDOLARI SAĞDUYUYA DAVET EDİYORUZ.
BİZLER, SPORUN GERÇEK MANTALİTESİNE VE RUHUNA AYKIRI HER TÜRLÜ TUTUM VE DAVRANIŞLARDAN UZAK DURMALIYIZ.
HERKES KENDİSİNE YAKIŞAN TAVRI ORTAYA KOYAR. BİZ SİVAS'LI YİĞİDOLAR DA KENDİMİZE YAKIŞANI YAPMALIYIZ...

SivasSpor.com Site Ekibi

1967_DERNEK_10UR
12.12.2005, 23:32
BU YAZIYI YAZMAKLA SİTE YÖNETİMİ İYİ ETTİ AMA BEN ŞUNU SÖLEMEK İSTİORUM.ZATEN SİTEMİZDE Kİ ÜYELER BU KURALI ÇİĞNEMİYOR BİR HAFTA KONYALILARI İYİ POF POFLADIK..BU YAZIYI BAŞKALARINA OKUTMAK LAZIM..YERİ BENCE BURASI DEĞİL...HERKES UYAR BİZDE...

Serd@r
13.12.2005, 02:01
Evet bu söz genelleme olarak söylenmesine karşın sadece bu kurala riayet eden hep YİĞİDOlar oluyor,neyse efendilik bizde kalsın ama kimsede sanmasınki efendilik korkaklıktır.Düşman tarafından bile işgal edilemeyip kurtuluş günü olmayan nadir illerden biri SİVAS,biz kimseye papuç bırakmayız.DOSTA DOST,DÜŞMANA ARSLAN kesiliriz bunu böyle biliniz.

Arif Coşkun
13.12.2005, 10:29
Ben şunu diyorum,her kim olursa olsun"Önce İnsanlık" ilkesinden yola çıkarak,İnsan olduğunu ve kendisini diğer nesnelerden ayıran faktörleri unutmadan haraket etmeli.Ancak o şekilde önünü görecektir.

Dağcı
13.12.2005, 10:38
Spor müsabakaları amaçlarının dışına çıkmamalıdır.

BekirBayrak
13.12.2005, 11:01
SPOR SEVGI BARIS VE KARDESLIKTIR..
bu ılkeyı bızler SİVASSPOR taraftarı olarak her zaman ılke kabul ettık

rguler
13.12.2005, 14:33
Spora bu çirkinlikleri reva görenleri kınıyorum.Sivaslılar olarak dolduruşa gelmekten çok çektik.Biz düzeyimizi bozmadan kimsenin seviyesine inmeden takımımızı desteklemeye devam edelim.Sivasa ve sivaslıya yakışır şekilde gelen misafirleri ağarlayalım.Biz sivaslıyız.Kimseye benzemeyiz.Gerektiğinde aslan oluruz.

DJMuRaT
13.12.2005, 14:41
SİVASSPOR.COM DA HERKES ELİNDEN GELENİ YAPTI AMA OLMADI...zATEN MAÇA GELENLERİN YANINA GİTTİĞİMİZDE ADAMLARIN BURDAKİ MUHABBETTEN HABERLERİ BİLE YOKTU!!!

1967_DERNEK_10UR
13.12.2005, 14:48
BU KADAR GÜZEL BİR YAZIYA SADEVE 8-9 CEVAP YAZILMIŞ..OKUYUP YORUM YAZMAK ÇOK MU ZOR..NERDE GEYİK TOPİÇLER VAR ORAYA YAZILIYOR...

BROTHERS58
13.12.2005, 18:30
SİTEMİZİN GÖREVİ FUTBOLUN SAVAŞ OLMADIGINI İNSANLARA ANLATMAK,VE İNSANLARDA BU GÖREVE UYUP SABRINI ZORLAYIP BURALARA TAHRİK EDİCİ YAZILARA VE MAÇLARDA TAHRİK EDİCİ HAREKETLERE CEVAP VERMEMEYE CALISIYOR.MA İŞTE İNSAN OĞLU ETTEN VE KEMİLTEN BİR YERE KADAR,ÖRNEK KONYA MAÇI.ADAMLAR ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK KOLTUK KIRIP KÜFREDİNCE SABIR ZORLANIYOR.ALLAH SABIR VERSİN HEPİMİZE.

Etem-Murat
13.12.2005, 18:36
SPOR DOSLUK VE KARDEŞLİKTİR BU BİR DOĞRU BİR TERİM AMA ANLAYANA

umut584
13.12.2005, 18:37
sivasspor taraftarları herzaman sağ duyuludur takımlarını ve memleketlerini rencide edecek birşey yapmazlar fakat gelde bunları karşı takımın taraftarlarına söyle bunu onlar istiyor ama yinede biz sivaslılar bunlara papuç bırakmamalıyız...

sinan58_34
13.12.2005, 19:11
tabıkı oyle bizim sıtemız kardeslık dostluk ıcınde herkesın bırbırıyle ıcıce oldugu bı sıte bu sıtemızın huzurunu bozacak sıvas sevdasına sıvasspor sevdasına golge dusurecek hareketlerde bulunmamak gerekır gerekenı uzerlerıne dusenı yapıyorlarda inanıyoruzkı ılerleyen gunlerde bu sorunlarında ustesınden gelecegız

cemal58yiğido
13.12.2005, 19:43
DOĞRU AMA BUGÜN BANA Bİ KONYASPORLUDAN GELEN MESAJDAN SONRA...

1967_Dernek_Ayhan
13.12.2005, 21:02
VALLA BU HAFTA NE İŞTİR ANLAYAMADIM TÜRKİYENİN HERYERİNDE SPOR VE ŞİDDET YANYANA İDİ KONYA , SİVAS , ELAZIĞ , İZMİR , ANKARA VE BİRKAÇ İLDE DAHA BUNA BENZER OLAYLAR YAŞANDI. UMUYORUZ BUNDAN SONRA HİÇBİR SPOR MÜSABAKASINDA BÖYLE OLAYLARLA KARŞILAŞMAYIZ...

drummer
13.12.2005, 21:34
sitenin şiddetten yana olmayan tavrını destekliyorum.
şiddet içeren formların silinmesi ve kavgaya yönelik yazışmaların silinmesi bence site yönetiminin aldığı en güzel kararlardan birisidir.
ben böyle kararların sonuna kadar arkasındayım.
destekliyorum.
sporda şiddet,kavga,küfür,kan görmek istemiyorum.
spor sadece spordur ,bunu unutmamak lazım.

Etem-Murat
13.12.2005, 21:35
VALLA BU HAFTA NE İŞTİR ANLAYAMADIM TÜRKİYENİN HERYERİNDE SPOR VE ŞİDDET YANYANA İDİ KONYA , SİVAS , ELAZIĞ , İZMİR , ANKARA VE BİRKAÇ İLDE DAHA BUNA BENZER OLAYLAR YAŞANDI. UMUYORUZ BUNDAN SONRA HİÇBİR SPOR MÜSABAKASINDA BÖYLE OLAYLARLA KARŞILAŞMAYIZ...

inşallah bir daha olmaz böyle şittet olayları

ofgurleyuk78
13.12.2005, 22:04
Siddeti hiç kimse tasvip etmiyor. Centilmenlik de tek tarafli olmuyor. Neyse yigitlik, Yigidoluk yine bizde kalsin.

Hüseyin_58
13.12.2005, 23:00
sitenin şiddetten yana olmayan tavrını destekliyorum.
şiddet içeren formların silinmesi ve kavgaya yönelik yazışmaların silinmesi bence site yönetiminin aldığı en güzel kararlardan birisidir.
ben böyle kararların sonuna kadar arkasındayım.
destekliyorum.
sporda şiddet,kavga,küfür,kan görmek istemiyorum.
spor sadece spordur ,bunu unutmamak lazım.

ISTE BU KADAR, DRUMMER ABI HERSEYI EN ÖZ VE KISA SEKILDE ACIKLAMIS.
BENDE SAHSEN, SITEYI EN COK BU YÜZDEN SEVIYORUM.
BIR KAC KENDINI BILMEZIN YÜZÜNDEN, TÜM TARAFTARLAR ZAN ALTINDA BIRAKILMAMALI.

sinan58_34
13.12.2005, 23:03
insallah bıdaha sahalarda boyle bı olay yasanmaz

YYILDIRIM
14.12.2005, 04:36
aslında herkez kendini bilse hiç olay olmaz, bazıları ingiliz holiganı derler en kötü en çılgın taraftar ama kimse ingilterede maç izlemedi belkide burda ama onlar devam oturur izlerler tepkiside alkış, bizim burda yanlış bi top kaybında hemen küfür ederler artı futbocunun duyacağı şekilde, ondan sonra bekle futbolcudan iyi futbol, bana göre her zaman top kaybında küfür yeri ne, hey dostum sen bundan iyisini yaparsın, senin tuttuğun takım ay yıldızdan gelme renk diyecen tabi bunu derken futbolcu baya bi mesafe alır duymaz :) önemli olan bundan kısa şeyler çıkarıp söylemek, aslında çok şey var söylüyecek ama benim bu yazdığımı sonuna kadar kim okur bilmiyorum neyse sözüm anlıyana...!!!

serrkann58
14.12.2005, 08:55
Spora bu çirkinlikleri reva görenleri kınıyorum.Sivaslılar olarak dolduruşa gelmekten çok çektik.Biz düzeyimizi bozmadan kimsenin seviyesine inmeden takımımızı desteklemeye devam edelim.Sivasa ve sivaslıya yakışır şekilde gelen misafirleri ağarlayalım.Biz sivaslıyız.Kimseye benzemeyiz.

borranfirtinasi
14.12.2005, 09:30
herkes saygı dostluk kardeşlik çerçevesinde sivasspor ve türk sporu için elimizden geleni yapacağız herkesin sağduyulu olması ve bilinçli olması gerekmektedir ve herkesin üstüne düşen görevi en iyisiyle getireceğine inanıyorum

Etem-Murat
14.12.2005, 09:46
BİR DAHA ÖZ ĞÜVENİMİZİ YİTİRMEYELİM NE OLDUYSA O SAHADA KALSIN
SPOR DOSLUK DEMEK DOSLUK AZARA KADAR DEĞİL MEZERA KADAR OLMALI

twity_58
14.12.2005, 17:06
SPORU SPOR OLMAKTAN CIKARIP TRIBUN TERORUNE DÖNUSTURMEK COK CİRKİN UYGUNSUZ VE AHLAK DISI DIYORUM.. YANİ CİİDEN SPOR BARIS İÇİNDE OLMALI AMAC İSE SPOR YAPMAK OLMALI!!!!

serhankaburcuk
14.12.2005, 21:54
Bizim sitemizde zaten terbiyesiz ve saygısız insan hiç yok...Önceden vardı aramızdan ayıkladık zaten...Bu siteye küfürü diğer rakip takımların taraftarları sokuyor biz ne kadar çabalasak bile...Biz yine Sporun sevgi ve kardeşlik olduğunu unutmayalım...