Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
19.03.2016, 16:16
http://resimzade.com/Show.html?i=46739&token=61332

Spor Toto Süper Lig'de 26. Hafta: Trabzonspora 1-0 yenildiğimiz maçı değerlendirelim..

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

tavatir
19.03.2016, 16:21
Tabiki herşey bitmez ama 3 puan alınacak bir maçtı. Deplasmanda Kayseri'ye yenilmemek koşuluyla 4 galibiyet 2 beraberlik gerekiyor. Veya 5 galibiyet. Zaten kalan maç sayısı 8. Bunlar arasında Bjk ve Fb maçları var. İşin ne kadar zor olduğunu görmek açısından yazıyorum bunu. Ama bugünki maç pisi pisine gitti derler ya işte tam da öyle.

Zaten İstanbul'daki patlama haberinden dolayı tad kalmamıştı. Şu terör belası son bulur inşallah kısa zamanda.

calipso
19.03.2016, 16:27
Vay be adamlara plaka yaptırmışız. ÖL DAHA İYİ

antik58
EŞŞEK SİVAS kümeye diye anırttınızya şu şerefsizleri lanet olsun size:mad:
Hasan kabze senı futbolcu diye transfer eden bir umutla oyuna alan golcü diye kale önüne koyanlara yazıklar olsun. bir maç alınca lig bizim için yeni başlıyor naraları atanların yorumlarını dikkatle takip edeceğim.

KIZILCAN
Tarininin en kötü sezonunu geçiren iki takımdan kazanan taraf hamsiler oldu.

adres58
19.03.2016, 16:28
Biz bu kadar bencillikle eğer bu ligde kalacağımızı zannediyorsak yanılıyoruz...

İstatistikleri geçtim yüzde yüzlük en az 5 pozisyonumuz var. Yani os***san gollük pozisyonumuz ve golumüz sıfır... adamlar bir pozisyon bir golle kaleci meşurluğuyla bir maçını daha geçirdi. Bizim rakiplerimiz bu Trabzonu elekten geçirir biz ise koca bir sıfırla geçiriyoruz. Yazık oluyor bu kadar emeğe.. Yiğitin emeklerine cicinhonun emeklerine... Aatıf diye bir bencilin artık yaptıkları şuramıza kadar geldi. Yeter artık. Şu adi taraftarın tezahüratlarını boğazlarına tıkamadınız ya yazıklar olsun diyorum tüm futbolculara...

otceken58
19.03.2016, 16:29
Trabzonspor 1-0 Sivasspor
Yok böyle bir şey bir Sivasspor klasiği seyrettik yine sen onlarca %100 pozisyonu harca rakip tek bir pozisyon ve gol olay bitsin ve golü görünce kahrolmamak elde değil yazikkkkkkk

midfielder7
19.03.2016, 16:30
memlekette ne kadar çalık varsa bizim takıma dolmuş arkadaş bir tane topu kaleye sokun be 5-6 0 bitecek maçı verdik

sefacoban58
bazi kaleciler mac alir, bazi kalecilerde mac verir. buna atamayan oyuncu faktorunuda eklersen. yeter artik, belki rizeyi asaga cekebiliriz diye dusunmustum, oda gitti, artik 4 takim aralarinda savasirlar kim dusecek kim dusmeyecek.

kayseri sivas macina kadar insAllah garatilemis oluruz cunku son mac fenerbahce ile

fark58
Güzel oynadık yine kaybettik, Aatıf çok kesti atakları, kalecilere bizim maça gelince tuhaf şeyler oluyor panter kesiliyorlar, gol yollarında ki becerisizlik devam etti.
Bursa maçından 3 puan almaktan başka yol yok.

mksivas
19.03.2016, 16:32
bu adı fotfolcu bozuntularından bır cacık olmaz gecen hafta kasım pasayı yenın 200 tl soz vermıs beledıye baskanı samı bey bu hafta kımse soz vermedı bunlarda macı kazanmadılar yazıklar olsun yuh yuh yuh boyle takımada boyle teknık heyetede ve daha sı yonetımede adamlar ptt lıgıne adapta olmuslar yonetım derhal ıstıfa etsın

benozgurr
19.03.2016, 16:33
Farkla kazanacağımız maçı kaybettik şaka gibi adamlar kaleyi bulan ilk şutta gol attılar bizim beceriksizler kale dibinden kaçırıyorlar. Kale için korcan diyenler evet yan topta iyi çıkıyor alıyor ama refleks yok bugünkü topa müdahale etmeye çalışsa belki de tutacak ben tv de baktım oda da sahada elimize her geçen fırsatı böyle geri iade ediyoruz

etlidöktürek
19.03.2016, 16:34
Biliyordum bu kadar şanssız olacağımızı..korcan kaleye korcan kaleye al sana korcan...keşke 3. Kalecımızle cuksayduk sen ts da korcanı oynat adama 3 saat sövsünler Sen ondan kalecilik bekle hemde..korcan bu takım sana yaramıyor kardeşim ne olur bırak bu sezon ne olur pttye dussek bile seni istemiyorum..1 şut 1 gol bravo lazanyalar bravo aytaç..takım yine aynı takım sadece setkus yoktu

otceken58
19.03.2016, 16:34
bazi kaleciler mac alir, bazi kalecilerde mac verir. buna atamayan oyuncu faktorunuda eklersen. yeter artik, belki rizeyi asaga cekebiliriz diye dusunmustum, oda gitti, artik 4 takim aralarinda savasirlar kim dusecek kim dusmeyecek.

kayseri sivas macina kadar insAllah garatilemis oluruz cunku son mac fenerbahce ile

BU Trabzonu YENEMEDİYSEN BOSUNA UMUTLANMA YİGİDOM UMUTLARİMİZİ BİR BİR CALDİLAR

fark58
19.03.2016, 16:35
Güzel oynadık yine kaybettik, Aatıf çok kesti atakları, kalecilere bizim maça gelince tuhaf şeyler oluyor panter kesiliyorlar, gol yollarında ki becerisizlik devam etti.
Bursa maçından 3 puan almaktan başka yol yok.

ihtiyar yiğido
19.03.2016, 16:36
Değerlendirecek bir şey yok, olmadı mı oluyor adeta Trabzon'u kalesine hapsettik ama Korcanın Yanlış yer tutması yüzünden olmadık bir gol yedik. Üç dört pozisyon kaleci ile karşıya Karşıya kaldığımız halde şanssızlık gol atamadık. Ama ben bu oyunla asla küme düşeceğinize İnanmıyorum. Bu takım kurtaracaktır, hiç kimsenin endişesi olmasın.

otceken58
19.03.2016, 16:37
Her adami milli etmekten bıkmadık Aytac karanın son golü eskisehirspordayken Sivasspor'a imiş şimdide bize yine Eskişehir 6 puanı bizden aldı ligde son sırada Mersin 4 puanı bizden aldı sonran ikinci eeee biz kimi yeneceğiz

dedebali58
19.03.2016, 16:38
Prim vaadeden zenginlerimiz (işişten geçtikten sonra)primlerini kurtarmak için estebana teşvik primi vermişler:mad:

dedebali58
19.03.2016, 16:39
Lazlar Sivası yendik diye bu günü bayram ilan edebilirler...

özgün58
19.03.2016, 16:39
Haftalarca oynamayan Korcan'ın kalade işi ne? Pozisyonları harcayan atıf neden değiştirilmiyor? Tanase nasıl bir kanat oyuncusu? Yüklenip 3-4 gol atacağımız yerde olmadık pozisyonda hayatında gol nedir bilmeyen adama gol attırıyoruz.
Eskişeirde ve trabzonda adam sadece bize gol atmış. En kötü zamanlarında bu takımı yenemedik. Yazıklar olsun... Biraz becerikli olsak galip geleceğiz. Emeklere yazık. İleride oynayan oyuıncular idmanda en az bir saat şut çalışmalı. Ceza sahasının her yerinden şut çalışması yapılmalı. Bu kadar beceriksiz hucım futbolcuları nasıl bir araya toplanmış, inanamıyorum.

dumanbey58
19.03.2016, 16:40
böylesi bir trabzondan puan alamamak içler acısı o kadar pozisyona gir tek gol atama kahrolmamak elde deil :confused:

Besyo_cu
19.03.2016, 16:40
Milyon Euro'luk bütçe ile lige başlayan Milyonluk Eşeklere karşı iyi oynadık. İlk yarı fark olacakken 0 - 0 ile devreyi bitirmemiz olacak iş değildi.

2 Trabzon maçını çapsız kalecileri Esteban sayesinde kazandılar. İlk maçta trabzon formasıyla ligde 2 gol atan Okay 2 golüde bize atmıştı, şimdi de Aytaç Kara trabzon formasıyla ligde ilk golünü bize attı. Hangi takımda nerde dengesiz oyuncu varsa bize karşı ligdeki ilk golünü atıyor. Bu sezon genelde hep böyle goller yedik ne desek boş içim yanıyor şu maç ta en az 3 gol atacekken mağlup ayrılmak çok kötü oldu.

Texeira yüzünden 2 - 3 tane net pozisyonumuz gitti, Aatıf yine bal yapmayan arı gibi ne desek ne yapsak boş artık önümüzdeki haftaya konsatre olmalıyız. Dönüp dolaşıp başa geliyoruz, devre arası çok değil 1 tane adam gibi forvet alınsaydı 12 - 13. srıada düşme tehlikesini yaşamıyor olacaktık....

Kayserispor'dan çok daha iyi takımız ve iyi de oynuyoruz, henüz kaybedilen bir şey yok. Haftaya Bursaspor ile önemli maça çıkacağız, Eskişehir - Galatasaray , Başakşehir - Mersin ve Kayseri'de Rize'ye gidecek yine karlı bir hafta olabilir o yüzden bu maçı unutup Bursa'ya odaklanmalıyız.

furkancfc
19.03.2016, 16:41
Bu kadar beceriksiz bir hücüm hattı hayatımda görmedim.

Maçı özeti bence bu.

selimdelen
19.03.2016, 16:41
Bu macı izliyince tsye düşman kesilmemi insan 6bin tsl i hepinizin ....... Ts hak etti alamayana atarlar oyun kurgusu top oynama yüzdesi pozisyon yüzdesi hersey lehimize puan yok kaleci yan toplarda hata yapmak için elinden geleni yapmasına rağmen golü karşıdan gördü henüz hersey bıtmedı ligde kalabiliriz lakin yönetim eski günlerine donermi orası muamma

Soyözen
19.03.2016, 16:45
Eee abicim, sen o kadar pozisyonun birisini atamazsan elbette iyi kötü bir gol yersin... İlk yarı 2 gol atabilmiş olsak şu anda düğün bayram ediyorduk. Karşı karşıya kalsa bile şut çekmiyor adamlar, sanki tutulmuş ayakları dizleri... Tanase denen herif neden saçmasapan aşırtma deniyor? Teixeria niye bi tane şutu adam gibi kaleye vuramıyor. Çıldırmak üzereyim... Fırsatlar kaçıyor, zaman daralıyor...

burhann58
19.03.2016, 16:49
Maç mı :rolleyes: gür saçlı bir adamın maç sonunda kel kalması gibi birsey:mad:

münihli_58
19.03.2016, 16:53
Valla ne desek bos neler neler kacirdik bir gün bir takima pis patlayacagiz 3-4 golle ama kime :confused:
Bize karsi her kaleci panter kesiliyor

yıldız58im
19.03.2016, 16:55
Sans puanı ama saatlerce yorum yaparlar sanki tek anadolu takımı

DoomsDay58
19.03.2016, 16:56
El alem öyle ya da böyle bir şekilde golünü atıp maçını kazanıyor. Biz de yüzde yüzlük pozisyonları kaçırıyoruz. Gerçekten böylesine kötü bir Trabzon'u rahat yenebilirdik ama geçmiş olsun...

karamik
19.03.2016, 16:56
Bu kadar iyi oynayıp gol atamamak beni çok üzdü neyse artık önümüzde Bursa maçı var kazanacağımıza inanıyorum bu arada yiğit incedemir sen bir efsane olabilirsin kardeşim bu takımda Allah senin mücadeleni boşa çıkarmasın

34MUAMMER58
19.03.2016, 16:59
Maçı değerlendirmeye gerek yok,beklediğim gibi geçti,ben oyunculara kızmıyorum hepsinede bu güzel mücadelesinden dolayı kutluyorum,bizi ts yenmedi TS=1 SİVASSPOR YÖNETİMİ=0 :mad:Şu takıma golcü alın,sol açık alın diye dilimizde tüy bitti,ot bitti,benim gibi futbol cahilinin gördüğünü ,yönetim görmüyorsa bu işi yapmayın kardeşim ,hatıra gönüle transfer yaparsan,ara transferde nerde abuk subuk adam var ,sivasspora doldurursan ,bu sonuçlarada katlanmak zorunda kalırsın,2 ts maçındaki pozisyonları toplasak 20-4 filan sivas üstün çıkar estebanı meşhur ettinizz,sivassporun 1 gol atması için enaz 15 pozisyona girmesi lazım,değdimiii pekii?yalvar yakar bi golcü alın diye sabahladık ,ala ala bitik hasan kabzeyi aldınız,ne olursa olsun matematiksel olarak bu iş bitmeden bitmeyecek,2 paralık rum Pontus tohumlarını ,eşşek sivas kümeye zırtlattınızya kimin emeği geçtiyse helal olsun :mad:

CagkiranD
19.03.2016, 17:00
İlk yarı atamazsan ikinci yarı böyle yersin

badof58
19.03.2016, 17:01
Söyleyecek fazla bir şey yok, iyi oynadık ilk yarı bir gol atsak maç gelecek ama atamadık, ben zaten maç oynanmadan 0 yazmıştım bu maça .. Zaten Kayseride Mersinde kaybetti ts'ye o yüzden çok fazla bir kaybımız olduğunu zannetmiyorum ama yensek çok önemli bir avantaja dönüşebilirdi.

Hoca'nın ilerde belki de tek iş yapar gözüken Beykan'ı çıkartıp ne iş yaptığı nasıl yapacağı bilinmeyen gereksiz Mehdi'yi çıkarmayıp ve yerine ölü Hasan Kabze'yi alması tam bir faciaydı ve maçı resmen bizim açımızdan şansa bıraktı. Hatta mehdi Etzaz değişikliği bile ikinci yarı başında yapılsa en azından oyundan bu kadar ikinci yarı sönük olmazdı. Hoca yine futbolu yeniden keşfetti ve gol atamazsan yenilirsin mantığını bir kere daha kulağına küpe etmesi gerektiğini anlaması gerekirdi.

Umarım haftaya güzel oyunumuzu sahamızda golle süslersek ben 3 maç kazansak yeter diye düşünüyorum Kayseri Es Es maçına Kayseri'ye 3 bize 0 yazmıştım. Kayseri 1 aldı o yüzden fazla korkmaya gerek yok adam akıllı bu oyun sürsün ve yeter ki bizim oyuncular kaleyi artık gol atmak için kullansın yoksasını söylemek bile istemiyorum.

antik58
19.03.2016, 17:08
Bu saatten sonra bize iyi oyun lazım değil. İsterse afedersiniz b.k gibi oynasınlar ama 3 puanı alsınlar. Artık alınacak her galibiyetin parası ptt ligde işimize yarayacak. O herseyi çok bilen yönetimimiz seneye de hatıra gönüle oyuncu alırsa bir alt lige daha düşeriz nolacak.

Ferhat06
19.03.2016, 17:35
Rahat yeneceğimiz maçdan puansız ayrılmak kahredici.Es es sivas el ele hep beraber kümeye diye bağırdılar eşek sözü yok, adamlar ceza ala ala bu işlerin uzmanı oldu; öyle bağırır mı?

A.Turan Korkmaz
19.03.2016, 17:52
- Futbolun en acımasız kuralıdır: Atamayana Atarlar!
Bu maç yapılmayacak ne varsa yaptık. 'Yani on pozisyonda futbolda yapılmaması gerekenler' slaytı hazırlansa bu maçın pozisyonları yeterdi.
- Yanlış pas tercihleri, yanlış vuruş seçimleri... . En çok da Tanase'nin karşı karşıya aşırtma vuruş tercihi beni kahretti. O pozisyonda o kadar kızdım ki maçı izlemeyi bıraktım.
- Önümüzde Bursaspor maçına kadar iki hafta milli ara var. İsveç ve Avusturya ile hazırlık maçları yapılacak.
- Biz bu futbolcularla ligde kalacağız. Hataları onlara teker teker yeniden gösterilecek ve anlatılacak. Umarım gereken dersleri alırlar ve bu iki hafta iyi çalışırlar da telafi ederler.
- Öte yandan playoff yolunda iddiası olan Sivas Belediyesporumuz da deplasmanda Bucaspor'a 1-0 yenilerek avantajı kaçırdı. Haftaya sahamızda Gümüşhanespor'la maçımız var. Sivasspor'un da, Sivas Belediyespor'un da kendi hedefleri bakımından puan kayıplarına tahammülleri yok artık. Bütün kredilerini tükettiler. Artık iki ekibimizin de bir galibiyet serisine başlamaları şart.

Kasim58
19.03.2016, 18:01
Bu hafta önünüzdeki hafta diye diye haftaları bitirdik kimse kusura bakmasın bu kadar net pozisyon yakalayıp gole çeviremiyirsan bu ligde kalman cok zor.
Farklı yeneceğimiz takımı canlandırıldık ve yine ellerimiz bos dönerek biz taraftarlara sac bas yoldurmaktalar baska hic bir şey degil

nostalgiaplatz
19.03.2016, 18:04
Vallahi kafayı sıyıracam kafamı duvarlara vuracam bunlar yüzünden. Nasıl beceriksizliktir bu yahu. 9 tane pozisyona girip atamamak nedir. Özürlü mü bunlar ? Sorun nedir kimdedir Her maç gol kaçırma yarışına giriyoruz. Yemin ederim delirecem bunlar yüzünden.

shang
19.03.2016, 18:05
atamayana atarlar kanser oldum artık elimiz nasıl boş döneriz şu trabzon takımından inanılır gibi değil hiç bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum çok büyük kayıp çok ta yazık oldu

Kasim58
19.03.2016, 18:07
Şimdiye kadar verilen mili maç aralarından sonraki maçlarda Sivasspor'un kazandığını hiç hatırlamıyorum insallah bu sefer seyatnin bacağını kırarız Bursa maçini kazanır yine umutlarınızı filizlendiririz.

Yukarda arkadasın dediği gibi futbolun altın kuralı Atamayana atarlar o kadar sen bulduğun o kadar net pozisyonları beceremezsen yapacak birsey yok.

50sekiz
19.03.2016, 18:08
Macin özeti: Atamayana atarlar, büyük takimin ölüsü bile gol atar..

Böyle bir Trabzon'u bir daha yakalamak kolay olmayacaktir.
Trabzon büyük takim olma avantaji ile Mersin ve Sivasspor maclarindan 6 puanla cikti. Her iki macta da birsey yapmadan kazandi.
Bugün zaten 1 puana razi taktikleri vardi. 1,5 pozisyondan 1 gol attilar ve maci kazandilar... baska da degerlendirecek birsey yok..

yıldız58im
19.03.2016, 18:55
Kayseri macına kadar fark 3 puanı gecmez sans o mac da bize guler de kazanırsak ligde kalırız

pover58
19.03.2016, 18:59
bu bizim adamlar resmen gol kaçırma yarışı içerisindeler en az 5 gollük pozisyon var ve hepside kaçıyor yok atıfmış yok boye yok omari hepsi bir birinden berbat bir umut diyoruz ama umut mumut kalmadı bu eşşeklerle olmaz olamaz zaten bir yigit biraz tauli biraz cicinyo burhan da eh işte gerisini direk kadro dışı yapacaksın nasılsa düştük yedekteki adamları oynatıp tecrübe kazanmalarını saglıyacaksın başka çaresi yok .benim merak ettigim bu takımın başkanı yönetim hoca benim gördüklerimi görmüyormu yav kimse şu atıfa hasana boye ye bişey demiyormu bıraz disiplin kardeşim disiplin.
Allah belanızı versin bizi verem ettiniz hepiniz.

Ellez
19.03.2016, 19:09
Şu atıf'ın, tenase'in sözleşmesine asist pirimi ekleseymişsiniz.

cengo64
19.03.2016, 19:09
Olmadı.Ne yapalım.Ne diyelim yani şimdi.Forvet alsaydık efendim demek için çok geç artık.Burhan niye ilk yarı yoktu.Neyse ne yapalım.Umuyoruz artık daha az gol kaçırırız.Yalnız Atıf ın moralini çok etkilemiş eleştiriler.Nerdeyse inadına toplar kaybetmeye devam ediyor.Yönetim saygılar efendim son olarak

astaravisa
19.03.2016, 19:44
Yaa abi kacayi yiyecegim. 2 gundur yazilanlar arasi da şu y1 me zusu hakkinda bir seyler yazmistim. Sanki oyle ol.ak zorundaymis gibi yine 61 bizi buldu. Gol bu dk da geldi. Bu kadar olur.ama bu iş biz bitti demeden bitmez !

Külhan
19.03.2016, 19:49
Arkadaslar inaninki bugünki gibi oynasaidik hermac vallahide billahide ilk onun icerisinde olurduk ama futbol bu birsürü pozisyon bulmamiza ragmen birtane gol atamadik kahrolduk ama elden gelen birsey yok artik önümüzdeki maclara bakacagiz insallah bursa maci bizim olur arkasindan gaziantep bunlari alirsak biraz rahatlariz diye düsünüyoruz

KIZILCAN
19.03.2016, 20:19
Şu ana kadar düşmeyişimizin nedenini alt sıralardaki takımların kötü olmasına bağlıyorduk. Bu sezon da kayseri, mersin ve eskişehir çok kötü ama bizim onlardan farkımız yok. Bu üç takım da puan üstüne puan kaybediyor. Biz de ayağımıza gelen fırsatı tepiyoruz resmen. Düşme korkusu yaşatan önceki kadrolar çoktan aradan sıyrılıp en az 10 puan fark atmıştı. Son hafta ligde kalacaksanız bu strese razıyız ama bize de yazık.

izmirliyigido
19.03.2016, 20:19
Yeminle, ben artık inanıyorum ki takımın alayına birileri (!) diyor ki;

- "Çıkın sahaya, eşek gibi oynayın, top çevirin, pas yapın, gol pozisyonuna girin. lakin atarsanız paranızı vermeyiz"

diyorlar. Yeminle ben buna haftalardır inanıyorum. Göz göre göre takımı düşürüyor birileri (!) ...

Bu birileri ifadesinin yerine isteyen, istediği isimi yazabilir.

birileri = ...... ........

.

triper58
19.03.2016, 20:30
Tanase iyi futbolcuymuş çıkınca anladım.Sahadayken iyi oynamıyormuş gibi görünüyordu ama topu ayağına yapıştırıyor kolay kolay kaybetmiyor.Oyun görüşü iyi.Burhan'ın Beykan'la değişmesi lazımdı.Hasan Kabze mücadeleci oyuncu sol ayağıyla bir şut vurdu az farkla kaçtı kafa vuruşunu kaleci zorlukla çeldi.Yeteneği kısıtlı ama faydalı.İbrahim Akın'ın forma giymediğine sevindim.Bursa maçına aynı kadroya yakın ama hücümda Beykan yerine Hasan olabilir anca karambolden falan gol atarız.Duran toplara çalışmak lazım.

Muzaffer6758
19.03.2016, 20:33
Beceriksizliğimizin kurbanı olduk. Yine puansız sonuçlanan bir hafta.

mishka
19.03.2016, 20:39
Ben esasında Beykan'ı da beğendim gereksiz agresifliğini atmış, yeteneğiyle birlikte Atıf'ın gereksiz yere top kaybetmeyen versiyonu olmuş. Beykan, Mehdi varken bence Atıf'ın bu kadroda işi yok onun eksiği fazlasıyla kapatılır.

:cool:
19.03.2016, 20:47
Eve yeni geldim. Allah hepsinin cezasını versin. Bu kadar beceriksiz bir takım görmedim. Yazıklar olsun. Neyin cezasını çekiyoruz anlamadım.

A.Turan Korkmaz
19.03.2016, 20:53
-Maçın hakemi ve TS taraftarına da birkaç cümle etmeli. Erman Toroğlu ve TSli Olcay Çakır'ın TV'de yorumladığı gibi Marin'in Yiğit'e attığı dirsek direkt kırmızı kart olmalıydı. Kan görmese hakem sarı bile vermiyordu. Maça tesir etmiştir.
- Ülke terör belasıyla uğraşırken ,biz tribünlerimizde 'Şehitler Ölmez, vatan bölünmez' gibi soylu mesajlar verirken, TS tribünlerinden ise sadece ' Eses, Sivas elele, kümeye' sloganını duymayı oldukça yadırgadım. Böyle birlik beraberlik olunmaz. Lafa gelince 'Anadolu'nun lideri' havalarına girenler uygulamada fos çıkmıştır.

reform
19.03.2016, 20:54
Bugün bu trabzon takımını yenemeyerek süper lig takımı herhalde bir sivassporu olurdu.sivassporu bir çok yönüyle kalitesi çok dusuk bir takım olduğunu düşmeyi hak eden bir takım olduğunu gösterdi bugün.maalesef gerçekler bunlar.hocanın kaleci tercihini elestirecegim.gölde hatalı veya değil ama Korçan asla setkus dururken kaleye geçecek bir kaleci değil.maçın başından itibaren toplara çıkışlari hep son derece kontrolsüz acemice haliyle uzun sure yedek ti buna rağmen hoca iki haftadır neyi ispatlamaya çalışıyor Korçan idrarında anlamadım.adam bugün ya penaltı yada bizim oyuncuları sakatlayacakti gözü kapalı yumrukluyor kime rastlar da.

onur0634
19.03.2016, 21:15
..... .......mun kalecisi bize gelince panter kesiliyor.Aytaç en son golünü bize atmışken yine son 2 yine golünü bize atıyor..İlklerin takımı olmaya devam ediyoruz kim daralsa bunalsa ilaç oluyoruz...

onur0634
19.03.2016, 21:18
Maç başlamadan artık istatistik bilgilere bakar hale geldim kim uzun süredir gol atamıyor hangi takım galip gelemiyor onları takip ediyorum maçı anlatan sibiker şu oyuncu en son golünü şu takıma attı dediği zaman eyvah diyorum kesin bize patlayacak bize gol atacak nitekimde öyle oluyor...

onur0634
19.03.2016, 21:21
Ne kadar yeteneksiz beceriksiz oyuncu varsa hepsi bu takımda toplanmış hani eleme usulu seçecek olsanız bunları bi araya getiremezsiniz...

onur0634
19.03.2016, 21:24
Devre arası yapılan 5 transferde fasa fiso 5 oyuncuyu 1 oyuncu parasına alırsanız mutfaktaki ahçıyı rencide etmeye hiç kimseninde hakkı olmadığını düşünüyorum.Elimizdeki malzeme bu malesef...

onur0634
19.03.2016, 21:31
Şu kayseri&trabzon takımına yenileceğinize gidin ermeni yunan takımlarına yenilin yemin ederim bu kadar zoruma gitmez...

onur0634
19.03.2016, 21:33
Herkese ellenirler bize gelince dillenirler...

onur0634
19.03.2016, 21:35
Sivas kümeye diye bağıranlar;Sizin en delikanlınız İbrahim Hacıosmanoğlu deyilmiydi..??

midfielder7
19.03.2016, 21:35
Şu Sivas Eskişehir kümeye diye bağıran hamsi kafalara birilerinin çıkıpta ulan her sene 3 büyükler kadar para harcayıp rezil rüsfa oluyorsunuz demeleri lazım en antipatik iki takım var ligde onlarda birbirini seviye zaten her şey çok açık ve net

Sivasspormysoul
19.03.2016, 21:43
Kıymetli Yiğidolar,

Bu maçta ligin en iyi takımlarından birisi olduğumuzu girdgiğimiz 12-13 adet adet (5 tanesi çok net omak üzere) gol pozisyonu ile ispat ettik. Gözlemlerim:

1) Korcan Çelikay bu takımın kalecisi olamaz. Golden önce defalarca izledim, rakip oyuncu topu indiriyor, düzeltiyor, nereye vuracağı belli, Korcan hiç ama hiç bir hamle yapmadan sadece topu izliyor. Kesinlikle en az 2-3 saniyesi vardı hamle yapmak için, yana doğru bir adım atıp yerden topa hamle yapması gerekirdi, ama yapmadı.

2) Tanase sağ kanadı o kadar etkili savundu ki Erkan zengin çıkamadı bile. Cicinho ile o kanadı çok iyi savundu. Tanase alan savunması yapıyor, dikkat edin Tanase çıktıktan sonra etkili ataklar geldi ve gol oldu. Tanase nokta değil, koca bir alanı savunuyor ve Cicinho ile çok uyumlular, Tanase ağır olablir ama Cicinho onu sayesinde bölgesini bırakıp ileri çıkabiliyor. Tanae ağır olabilir ama lalanı savunabiliyorsa rakip zayıflamış demektir. Kaldı ki aşırtma vuruşu tam bir ustalık işi idi. Sabredelim, daha neler göreceğiz inşallah.

3) Texeira belki gol kaçırdı ama tam kontrol sağladığı zaman bir maçta 5 gol atabilir. Bugün bu kanıtlandı. Yani sadece kafa oyuncusu değil, orta sahada baskı yaptı, rövaşata attı, Aatifin önüne topu yuvarladı, Burhan'ın kaçırdığı pozisyonu takip etti zor pozisyonda vurdu, Esteban güçlükle çıkardı, birinci yarıda Aaatif biraz daha sert pas verse Texeira kaleciyle karşı karşıya kalmak için pozisyon almıştı. Artık bu kadar özelliklere sahip bir santroforumuz var. David Texira. Evet, bu saydıklarımın hepsini bugün yaptı, gördünüz. Orta sahada pres, Forvet oyuncusunun önüne net gol pası, topu izleme, rövaşata ve kafa vuruşları. Yorum sizin.

4) Ziya Erdal'da hep aynı şey oluyor. Erken çıkıp, takımın dengesi bozuluyor.

5) Bir sonraki maçta Etzaz Hüseyin Mehdinin yerine denenebilir.

6) Beykan Şimşek sol kanatta iyi. Daima hareket getiriyor.

7) Aaatif oyunu yavaşlatıyor ve birkaç kişi mücadele etmek istiyor her zaman. Tek pas hiç oynamıyor, en uygun pozisyonu bulmaya çalışıyor, rakip pozisyon alıyor ve ataklar yavaşlıyor, kendisi hızlı ama öteki oyuncularımız Aaatif'in son olarak ne yapacağını kestiremediği için yeterince hızlanamıyor. Örnek vereyim, Ziya Erdal bölgesi terk edip ileri çıkıyor ve Aaatif'tan pas bekliyor, çizgiye inip uygun orta yapacak veya yerden penaltı noktasına doğru pas verecek. Ancak, Aaatif ona vermeyip içeri dönüyor topu kaptırıyor, Ziya hızla bölgesine dönme çabasına girerken bölgesini rakibe kaptırıyor, faul yapıyor vb.

8) Ancak topu artık yerden oynuyoruz, Aaatif, Texeira, Tanase ve Cicinho bazen muhteşem kombinasyon üretiyorlar aynı anda 4 lü olarak. Yani artık takım oynuyor. Bursaspor maçında çok daha farklı bir takım izleyeceğiz inşallah.

9) Burhan Eşer son 2-3 haftada radikal bir şekilde değişen yeni oyun anlayışımızın futbolcusu olamaz, olamayacağını gol pozisyonunda gösterdi, Burhan sadece ileri kaçıp kısa ortalar yapabilir, alan savunması yapamıyor veya böyle bir seçimi yok belkide. Biz artık savunma ağırlıklı atak futbol oynuyoruz, dikkat edin Texeira bile orta saha da rakibe baskı yapıyor. Zaten modern futbol budur, yerden ve etkli paslar ile kale önüne gitmek, Bugün bunu 7-8 kez yaptı takımımız.

10) Son olarak John Boye yerine ben olsam İbrahim Öztürk'ü tercih ederim. Geride kalıp savunma oyuncularımızı yönetmesi için.

Saygılarımla.

bassguitar
19.03.2016, 21:47
Sezon basinda 3.sinif topcularla takimi dolduran yonetim.bari devre arasinda 2 hazir topcu alsaydin bu iş olurdu..etsaz yok tenase ve texira hazir degil bu nasil bir istir nasil bir vizyonsuzluktur

Dark Force
19.03.2016, 22:27
Sezonun futbolunu oynadık hiçbir maçta bu kadar pozisyona girmemiştik

A.Turan Korkmaz
19.03.2016, 22:52
Bu maçta misafir tribünündeki 20-30 kadar Sivassporlu içinde bir anne ve oğlu dikkatimi çekti. Genç anne belli ki Sivaslı, Sivasspor forması, atkısı ve bayrağıyla dimdik duruyor. Yanındaki genç çocuksa, oğluydu sanırım, ts formalıydı. TS'yi tuttuğu halde Maç Sivassporla olunca Sivas tribününe gelmişti. Belki de ailenin babası da o an karşı ts tribünlerinde idi.
Herneyse, benim asıl sözüm onlara değil. O yiğido kadındaki yüreğin binde biri Trabzon ve Çevresinde oturan , nüfusunda Sivas yazan, maça gelebileceği halde gelmeyenlerde yoktu. Evlerinde o sahneyi gördüklerinde ne hissettiler bilmem ki. Yakında başka deplasmanlarımız da olacak. Bakalım oralarda oturan Sivaslılar maça teşrif edecekler mi, yoksa Sivaslılık sözde mi kalacak?

eyupk
19.03.2016, 22:55
Maçın özetini izlediğimde Sivasspor üstün bir futbol sergilemiş ki birçok net pozisyonlarada girmişiz ama trabzonun kalecisi resmen devleşmiş kalede, bizim kalecide malca gol yiyerek rezil etti bizi. Ama takımda iş var bunu görüyorum, son 8 maç kaldı artık yakalandığımız pozisyonları gollere çevirmekten başka çare yok.

astaravisa
19.03.2016, 23:03
Bu maçta misafir tribünündeki 20-30 kadar Sivassporlu içinde bir anne ve oğlu dikkatimi çekti. Genç anne belli ki Sivaslı, Sivasspor forması, atkısı ve bayrağıyla dimdik duruyor. Yanındaki genç çocuksa, oğluydu sanırım, ts formalıydı. TS'yi tuttuğu halde Maç Sivassporla olunca Sivas tribününe gelmişti. Belki de ailenin babası da o an karşı ts tribünlerinde idi.
Herneyse, benim asıl sözüm onlara değil. O yiğido kadındaki yüreğin binde biri Trabzon ve Çevresinde oturan , nüfusunda Sivas yazan, maça gelebileceği halde gelmeyenlerde yoktu. Evlerinde o sahneyi gördüklerinde ne hissettiler bilmem ki. Yakında başka deplasmanlarımız da olacak. Bakalım oralarda oturan Sivaslılar maça teşrif edecekler mi, yoksa Sivaslılık sözde mi kalacak?

senin benim gibi Sivaslı sayısı çok az ne yazık ki kardeşim. bu foruma giren herkes sivası sivassporu dert eden insanlar. ama emin ol çok kişinin de umrunda bile değil.
takım sendeleyince herkes eski takımına dönüş yaptı. işin özeti bu.

yigido yakup
19.03.2016, 23:04
Kartlari vermeyen Hakem
Golleri yarisircasina kaciran forvetlerimiz
kalesinde kahraman kesilen esteban
sadece seyreden Korcan
ve Kahrolan Sivasspor sevdalilari.

astaravisa
19.03.2016, 23:07
Kartlari vermeyen Hakem
Golleri yarisircasina kaciran forvetlerimiz
kalesinde kahraman kesilen esteban
sadece seyreden Korcan
ve Kahrolan Sivasspor sevdalilari.

hakemsiz oynayabilsek bunları dağıtacağız da..
kurallar buna müsaade etmiyor.

güneşyurdu
19.03.2016, 23:08
yahu arkadaş bu takımda nazar mı var ne var ne bu uğursuzluk?
okutuyor musunuz?ne yapıyorsanız yapın?şu güzel takım kırsın bu şanssızlığı...
bu maçta atifi eleştiren adamın futbol bilgisinden şühhe duyarım...atıf koskcaman bir orta saha futbolcusu...sivasın bütün kaleye gidişlerinde hep atıf var...ne mi yaptı an oldu 4 adamı oyundan düşürdü...hep 2-4 kişinin arasından topu söküp atak haline getiren atıfdı...sadece müsait bir pozisyonda düzgün vuramadı o da aslında penlatı gibiydi...çünkü rakip arkadan topuğuna müdahele etti sanırım...

sivasın oyunu tribünleri derin bir sessizliğe bürüdü..hami hoca maç bitene kadar sakin gibi görünse de çok tedirgindi...

maçın yıldızı bence sivasın şanssızlığıydı...bir kaleci tek bir maç da ancak bu kadar inanılmaz kurtaışlar yapabilir...89 dk rövaşatayı bir kalecinin kurtarması imkansız....imkansız...imkansı z... sivas toplamda 7-8 gol kaçırdı...4 tanesini kaleci kutardı..atifın kafa vuruşunu kalcenin kurtarmasında imkansızdı adam ayak koydu...arka arkaya 2 şutu kutrtardı.

tranzonun tek poszisyon 2 defsn ıska geçti önü boş kaldı.topu düzeltti vurdu ve gol....korcanın yapması gerekn 2-3 geri çekilip,pozisyonunu alacak ya sağa ya da sola uçmayı düşünecekti....korcanı severim...yönetimide desteklerim ama bu 3 yıllık sözleşmeyi yapan yönetime hediye olsun...korcanı hapis çok yıpratmış beyin yaşı 40-45 adam af edersiniz ağzımı bozmak istemiyorum kazık gibi dikeliyor...insanların beyin hücre ölümü 1 milyonu geçerse refkels sıkıntısı baş gösterir...

korcan gol haricinde iyyyidi.çok yan top aldı...setkus da hiç yan top yok...çok ağladık etmeyin tutmayın bu kaleciyle olmaz,olmaz,olmaz dinlemediler...hala kurtarabiliriz ama bu kaleci ve golcülerle olmaz...vallahi billahi olmaz..al birini vur ötekini aynı şey...türkiye 1.liginde ilk 7 takımın herhangi birnin kalecisi ve golcüsü bizden daha kaliteli....

biz _düşmedik;_düşürüldük....bu yönetim_sanki __tercübesiz__ yönetimmiş gibi arka arkaya 3 hata yaptı bu takım düşmez mi_?okan hoca,kadro dışılar,yanlış ya da yapılmayan transferler....türkiye liğinde galibiyet 1 milyon tl iken sen kaliteli futbolcuya 2,5 milyon vermezsen kusura bakma düşersin...rusydan o kaleci alıncaktı....antepin kalcesi 9-11 puan kazandırmış...varın siz hesap edin...yönetim socut ekibi yok,vizyonuda yok...bir laf desen en son ne zaman forma aldın?kombine aldın mı deniliyor hiç laf konuştutulmuyor...aynı şeyi satdın kapasitesi ve rengi hakkında da denildi inadına kulak tıkandı...transferlerde boş konuşmalar olarak algılandı...

şimdi orataya çıktı ki takımın golcüsü ve kaleceisi yok

borsa da yükseldi kimin umurunda...sivas düşer borsa düşmez...bilmem anlatabildim mi?borsa yükseldi sivas yükselemedi...geçen sene borsanın baba kağıtlarıda çok düşmüştü thy mi dersin erdemir mi garan mı dersin?
bu senede sivas düşüşte...ne alaka kel alaka??

mesut hocam:sen bu ligi biliyorsun...geçen hafta korcanı beğenmedin ilk yarı oyundan aldın...bu çocuğa 90 dk küfür yedirmek için mi çıkradın aşk olsun....bunu hiç mi düşünemedin...

burhan topsuz oyunda hiç yoktu ben beğenmedim...ileriye hareketlilik getirsede savunmaya yardımcı olmuyor...rakibi kovalamıyor...

j.boy topu oyuna güzel sokuyor ama hata yapmaya başldı...ıskaları vardı...hatta bir de gol kaçırdı..artistik akrep vuruşu yapmaya çalıştı gerek yoktu...üstümüze toprak altılmaya başlamışken...

tanese çok kızdım çok...klas gol istemiyoruz senden gololsun sun afeninden kötüsünden olsun..aşırtma vurma lan vurma vur...son gücünle vur o topa...gol olsun gol...

omarinin hırsını beğeniyorum transferler içinde şuan en iyisi bu adam...hırslı cigeriyle,yüregiyle oynuyor....

cicinyo,yiğit ve mehdiye alkışlmaka istiyorum...harika tutular orta sahayı...trabzoun kırmızısı vardı....geçen haftalarda yaptıkları lobi etkili oldu...en az 3 yugoslav faülü es geçildi..kart verilmedi...tırabzonlu bir futbolcuya hakem elle işaret etti bak bu 7.diye kart veririrm dedi...zaten verdi ama çoktan kırmızıyı yemesi lazımdı...hakem genel olarak iyiydi...verilmeyen gol gol olabilir çünkü ofasayttaki futbolcu vurmadı kaleciden dönen top gol oldu...

sivasın tribünde ekrana yansıyan tek taraftarı vardı o da kapalı bir bayandı...ayrıca o arkadaşa bravo diyorum...
trabzonlular eşşek sivas ve es es sivas herşeye rağmen kümeye tezahüratı yaptılar bazen kayseri lehine tezahürat yaptılar...
texeria bence bu takımın gölcüsü değil...hasanda 1 tane sıfıra vurup atmak istedi..gerek yoktu atamayacğı şeyi yaptı....

takım genel olarak iyiydi...üzerimde bir şanssızlık var....ALLAH doğru getire....bu maçı izleyince takımın kaderinin düşmek olduğunu kalben anlamış oldum...gözlerim bu şassızlığı görünce sivasın kaderininin düşmek olduğu malsef hissetim...

güneşyurdu
19.03.2016, 23:12
ayrıca hakem iyi niyetli olayım derken tarbzonun sarıdan gelecek kırmızılarını vermedi...yiğitin açılan anlını görünce sarıyı güç bela verdi...

antik58
20.03.2016, 00:33
Hakem önceki Haftalara göre çok çok iyiydi bana göre. Oyuna çok önemli etkisi olmadı.

Murad_Kelleci58
20.03.2016, 07:26
Hanii yıllardır söyleye söyleye dilimizde tüy bityi ya.. Yakaladı mı atacak bir golcün olmadıkça yenilmeye mahkumsun.. Sonra kalende Neuer olsa ne yazar..

hiko58
20.03.2016, 09:13
bence yanlış sadece kalecimizdeydi korcan tercihi yanlıştı. oyuncuları tebrik ediyorum. trabzonu sahadan sildiler.

astaravisa
20.03.2016, 09:50
haaala sahadan sildik diyorsunuz . sahadan silsen ne olacak. 2 hafta sonra sahadan sildiğin unutulacak. herkes puan tablosuna bakacak. bu maçlarda iyi oyundan çok 3 puan önemli.
zaten her trabzon maçında buna benzer yorumlar yapılıyor. çok iyi oynadıkta öylede böylede.
eeeee. sonuç ne. her defasında yenilen taraf oluyoruz. çıldırmamak elde değil.
ben artık iyi oyun değil 3 puan istiyorum. deplasmanda galibiyetimiz yok daha neden bahsediyorsunuz. hükmeni saymıyorum.

çorluluyiğido
20.03.2016, 10:01
takımda bir rodalegga,kweuke veya el kabirden 1 tanesi olsaydı şuan farklı şeyleri konuşuyorduk.eminim ki bunlardan biri ts maçında olsaydı hattrick yapmıştı.

ayrıca setkusun sakatlığı varmış bu yüzden korcan oynamış.kimse kusura bakmasın setkus kalede daha güven veriyor.

:cool:
20.03.2016, 11:31
Yazık ettiler bu güzel camiaya. Her kimin nerede ne kadar parmağı varsa...

badof58
20.03.2016, 11:32

Valla hocam, bende trabzonda öğrenciyim ama maçın fiyatı, kim giderse gitsin ben bir Sivaslı olarak ts maçına gitmem gidene de gitme derim. Bundan 2-3 sene önceki maçta taraftarlarımız ölüm tehlikesi geçirdi, küfürün garabetin haddi hesabı yok. Ligin açık ara en çirkef ve pis taraftarının sahasında deplasman tribünde maça gitmek canlı bombanın kendini patlatmasını beklemek gibi. Ülkede zaten can güvenliği yok hele bir top uğruna kendi canımdan vazgeçmem kimse kusura bakmasın. Ayrıca zaten deplasman maçında istersen 100 kişi ol senin sesini bastıracağı için seyircinin bir avantajı olmaz, kendi sahamızda baskı kuramıyoruz ki deplasman da kuralım orası da ayrı olay zaten ..

mahoi
20.03.2016, 14:58
arkadaşlar ts maçını izlerken yanımdakilere dedimki bu maçta her şey çok güzel gidiyor kaleci hatası olmazsa maçtan puan yada puanlar alırız dedim.velekin öyle oldu adam kaleci alıştırır gibi sut çekti bizim eşşek kaleci üzerine fener tutulmuş tavşan gibi kaldı.adam topa doğru yatsa alacak topu.Bunu kaleci diye kadroya alanında transfer döneminde bunu göndermeyeninde allah belasını versin.Geçenlerde anket yapıyorlardı kaleye korcan geğsin diye alın size korcan.Ha şunu da söylüyüm setkus iyi bi bokmu ama en azından bundan iyi.atıfa gelince adamın yapısı kendini messi sanan pezevengin biri.o adamı daha düzeltemezsin.Anlamadığım bu bizim forvetler hiç son vuruş çalışmıyor arkadaşlar bu ne ya süper liğde top oynuyrsun boş kaleye gol atamıyorsun ayıp ya.ts maçı en az 4-0 kazanırdık bundan sonra daha ligde kalma umudumuz bitti diye düşünüyoum.maçları tek tek izleyin bimaçı savunma hatsından bir maçı beillikten bir maçı kaleciden dolayı kaybettik ve kaybetmeye devam edeceğiz. YAZIK OLDU YİĞİDOYA

mahoi
20.03.2016, 15:00

Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız

mahoi
20.03.2016, 15:06

Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız

kaplanlı
20.03.2016, 15:50
gol yollarına çözüm bulursak üç puanı alırız demiştik.maalesef gol atmayı bilmediğimiz için bir puan bile alamadık.gerçekten çok yazık oldu.

karamik
20.03.2016, 16:05
Atifa ve teixera yı forvete koysak iyi olacak

savaş2
20.03.2016, 16:19
***HOCAMIZIN kadrosu oluşmaya başladı-TAKIM olmaya az kaldı gibi .1-yalnız bu takımda seso ya bencil oyununu bırakacak yada son 30 dak. oyuna dahil edilmesi gerekir.2-HASAN KABZE de bir durum olmaz, bu kotu ve rahat oyunuyla kesin kadro dışı bırakılması gerekir.diğer oyuncularımız elinde geleni yapıyorlar.yabancı kalcimiz korcanda daha formda derimm.

EBK0658
20.03.2016, 18:53
bursa 3 - g.antep 3 - bjk 1yada 0 - başakşhir 1 yada 3 - akhisar 3 - g birliği3 - kayseri 1 - fener ? sonuçları gerçekleşir ve bu takım kümede kalır bu şans biryerde dönecek elbet
STADI DOLDURMAK SONUNA KADAR DESTEKLEMEK ŞART HAYDİ YİĞİDOLAR

35gürün58
20.03.2016, 20:08
Setkus neden oynatılmadı , bu konuda bir açıklama maalesef yok, Setkus sakat bile olmuş olsa
nihayetinde Korcan sevdalılarının ısrarlı talepleri gerçekleşmiş oldu ve bu sevdanın adı olan Korcan 3 puanımızı aldı götürdü, Setkus 10 tane Korcan yapar yazık oldu, futbolcudan anlamayan taraftarlarımızın da payı takımın bu hale gelmesinde rol oynadı .

Düşen takımın oyuncuları belirleniyor , hemen onu alalım bunu alalım hiç düşünmüyorlar bu futbolcular iyi olsaydı takımları düşermiydi, bir başka takım verim alamadığı futbolcuyu serbest bırakıyor işimize yaramadı diye hemen şu serbest kalmış alalım, böyle taraftar olur mu ? arkadaş .. onun için sizlerinde bunda payı var maalesef...

58svs58
21.03.2016, 09:13
maçın yıldızı rakibin kalecisi ve yenildik. top bizi istemedi.

68yasar58
21.03.2016, 10:00
İÇerde dışarda Trabzon kalecisi hayatının maçlarını çıkardı futbolda bu var atamayana atarlar. Bundan sonrada biz atalım. başka yoruma gerek yok diye düşünüyorum.

badof58
21.03.2016, 10:34
Setkus neden oynatılmadı , bu konuda bir açıklama maalesef yok, Setkus sakat bile olmuş olsa
nihayetinde Korcan sevdalılarının ısrarlı talepleri gerçekleşmiş oldu ve bu sevdanın adı olan Korcan 3 puanımızı aldı götürdü, Setkus 10 tane Korcan yapar yazık oldu, futbolcudan anlamayan taraftarlarımızın da payı takımın bu hale gelmesinde rol oynadı .

Düşen takımın oyuncuları belirleniyor , hemen onu alalım bunu alalım hiç düşünmüyorlar bu futbolcular iyi olsaydı takımları düşermiydi, bir başka takım verim alamadığı futbolcuyu serbest bırakıyor işimize yaramadı diye hemen şu serbest kalmış alalım, böyle taraftar olur mu ? arkadaş .. onun için sizlerinde bunda payı var maalesef...

Dayı sanki Mersin'de Welliton'dan yediği golü unuttuk, o daha beterdi ya tuttuğu köşeden golü yedik, maalesef bu iki avel kaleceyi beraber kaleye koy yine aynı hataları yaparlar, al birini vur ötekine. Maalesef iki sezondur kaleci sıkıntısı çekiyoruz, yönetim az biraz daha ekleyip Liendner Mirante veya diğer ismi geçenlerden birini alsaydı koltuğumuzu arkamıza yaslayıp kalecimizi izleyecektik, hata üstüne hata .. Keşke Nihat Şahin olsa yine bunlardan iyi idare ederdi sezonu, bu sene düşersek en büyük sorumlular kaleciler olacak bu gidişle ..

35gürün58
21.03.2016, 11:16
Dayı sanki Mersin'de Welliton'dan yediği golü unuttuk, o daha beterdi ya tuttuğu köşeden golü yedik, maalesef bu iki avel kaleceyi beraber kaleye koy yine aynı hataları yaparlar, al birini vur ötekine. Maalesef iki sezondur kaleci sıkıntısı çekiyoruz, yönetim az biraz daha ekleyip Liendner Mirante veya diğer ismi geçenlerden birini alsaydı koltuğumuzu arkamıza yaslayıp kalecimizi izleyecektik, hata üstüne hata .. Keşke Nihat Şahin olsa yine bunlardan iyi idare ederdi sezonu, bu sene düşersek en büyük sorumlular kaleciler olacak bu gidişle ..

Sevgili Kardeşim, dünyanın en iyi kalecileri de bazen basit goller yiyebilir, ama dikkat et BAZEN diyorum, lakin Setkus muhteşem kurtarışlarını da hep beraber izledik, lakin Korcan'ın yediği gollerde devamlılık var, bu nedenle Setkus ile Korcan kıyaslanamaz bile.
Sevgilerimle,