Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor 1-2 Bursaspor

SivasSpor.Com
21.03.2016, 06:46
http://resimzade.com/Show.html?i=46745&token=69273

Spor Toto Süper Lig'de 27. Hafta: Medicana Sivasspor - Bursaspor maçı tahmin ve yorumları:

Tarih: 03 Nisan Pazar

Stad: 4 Eylül Stadyumu

Saat: 13:30

Maçın Hakemi: Alper Ulusoy

Not: Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.

selimdelen
21.03.2016, 07:16
Mac gunu ve saati on numara stad fule yakin olu ins ve hakemde adaletli bir hakem olursa. Evinde svs rahat kazanir. Kasimpasa maci gibi ts macinda gibi olnadan oradan bir puan bizi psikolojik olarak cok motive edecekti olmadi ins bursa ili guzel. Seyir keyfi yuksek ve kazananin bizim olduguu bir mac yapariz

ofozturk
21.03.2016, 07:24
inş bir aksilik olmazsa kazanırız. kayseri de rizeye yenilince puanlar eşitlenir ve sonra farkı açmaya bakarız.

vexol58
21.03.2016, 07:51
Bu maç alınacak agalar başka yolu yok!!!Bursa boş takım değil belki ama bizim için olmazsa olmaz maçlardan biri.Kasımpaşa ve Trabzon maçlarında ki mücadele ama daha fazla gol becerisi ile kazanabileceğimiz maç..

:cool:
21.03.2016, 08:10
Zor maç. Ölüm kalım maçı.

34MUAMMER58
21.03.2016, 08:38
Sivasspor evinde iyi oynuyor,artık deplasmandada evinde gibi oynuyor,bursaspor busezon istediği gibi kadro kuramadı,hoca değişimine kadar takımı necid taşıdı,ara transferde alınan eski oyuncuları batallada takıma yarar sağladı,denizde oyle,hoca faktörüylede toparlandılar,sivasspor için zor geçebilecek maç,ancak sivassporun bu zor maçı kazanacağını,kazanmaktan başkada seçeneği olmadığını düşünüyorum,maÇ günü ve saatide uygun ,artık şu stadı doldursunlar bizahmet,bursaspor deplasmanlarda pekde iyi oynayamıyor,şansımızda sivasda genelde tutuyor,yine öyle bi maç olacak,kazandığımız takdirde,rize-kayseri maç sonucuna göre ,kayseriyi yakalayabiliriz,kayseri maçına kadar 3 -5 puan fark bile atarız bile,trabzon maçını kazansak bu maçın atmosferi daha farklı olurdu,yenmekten gayri çaremiz yok.

rezi
21.03.2016, 09:08
Her maçımızın final havasında olduğunun hepimiz farkındayız.Özellikle evimizde oynadığımız maçlar çok daha önemli,burada puan kaybı yapmamalıyız.Trabzon maçı dahil olmak üzere her maç en az üç veya dört yüzde yüz golleri heyecan,stres,baskı,ne derseniz deyin kaçırıyoruz.Beceriksizlik demeyin kale önüne gelen o golü de atar. Yönetim milli maç arasını fırsat bilecek oyuncularımıza psikolojik destek ve moral motivasyon yüklemesi yapacak.Top göstermediğimiz Trabzon üç şut çekiyor kaleyi tutan bir tane o da gol.Biz on kusur şut çekelim çoğu kaleyi tutsun kaleci panter kesilsin.Kale önünde ayağımız titriyor,herkes topu birbirine bırakıyor sorumluluk almak istemiyor.Bunlar hep üstlerindeki baskıdan.Gelelim Mesut Hoca'ya Burhan iyi neden ilk onbirde değil,son 15 dakika Hasan'ı forvet olarak alıyorsun neden Beykan çıkıyor defansı üçlemek gerekmiyor mu?Bize gol ve goller lazım zaten baskı kurulmuş rakip neredeyse kaleye dizilecek hem ayağı çabuk,hem şut çekebilen hem de orta yapabilecek eleman çıkıyor.Sonuç üstümüzdeki baskıyı kıracak girişimler yapılmalı.Bizler inandık siz de inanın ve zaten var olan şu özgüveninizi patlatın.

Rallim58
21.03.2016, 09:37
Her maçımızın final havasında olduğunun hepimiz farkındayız.Özellikle evimizde oynadığımız maçlar çok daha önemli,burada puan kaybı yapmamalıyız.Trabzon maçı dahil olmak üzere her maç en az üç veya dört yüzde yüz golleri heyecan,stres,baskı,ne derseniz deyin kaçırıyoruz.Beceriksizlik demeyin kale önüne gelen o golü de atar. Yönetim milli maç arasını fırsat bilecek oyuncularımıza psikolojik destek ve moral motivasyon yüklemesi yapacak.Top göstermediğimiz Trabzon üç şut çekiyor kaleyi tutan bir tane o da gol.Biz on kusur şut çekelim çoğu kaleyi tutsun kaleci panter kesilsin.Kale önünde ayağımız titriyor,herkes topu birbirine bırakıyor sorumluluk almak istemiyor.Bunlar hep üstlerindeki baskıdan.Gelelim Mesut Hoca'ya Burhan iyi neden ilk onbirde değil,son 15 dakika Hasan'ı forvet olarak alıyorsun neden Beykan çıkıyor defansı üçlemek gerekmiyor mu?Bize gol ve goller lazım zaten baskı kurulmuş rakip neredeyse kaleye dizilecek hem ayağı çabuk,hem şut çekebilen hem de orta yapabilecek eleman çıkıyor.Sonuç üstümüzdeki baskıyı kıracak girişimler yapılmalı.Bizler inandık siz de inanın ve zaten var olan şu özgüveninizi patlatın.

Patron; beni almadan gidersen Trabzon'a olacağı buydu:).. Ayaklarınıza sağlık Trabzon'da da yalnız bırakmadınız takımı..

Telafisini Bursa müsabakası ile yaparız inşallah..

68yasar58
21.03.2016, 09:56
Trabzon maçını izleyen arkadaşlar nasıl kaybettik diye benim gibi yanıyordur.
Kötü oynayalım biz kazanalım. İçerdeki maçları alacağımızdan eminim inşallah bir ikide dışarda kazanırız.

badof58
21.03.2016, 10:37
Bursa maçları sahamızda hep iyi geçmiş ve çoğunu kazanmışızdır, kalecilerimiz özel antreman yapmalı sezon içinde yaptıkları hataları artık yapmamalı, diğer türlü her türlü kazanırız ..

fatih_bm
21.03.2016, 12:06
Bu maç tüm şehir kenetlenmeli.Herkes üzerine düşeni yapıp bu takımı düze çıkarmalı.Bugün değilse ne zaman.

DoomsDay58
21.03.2016, 15:46
Şu topu artık kaleye sokalım başka bir şey istemiyorum zaten galibiyet kendiliğinden gelir...

antik58
21.03.2016, 15:52
Insallah kazanırız yeter artık kırın şu şanssızlığı.

Mehmet ATEŞ
21.03.2016, 16:00
kazanacağız ve kayseriyi yakalayacağız İnşallah

shang
21.03.2016, 16:05
bursaya karşı içeride ki maçlarda büyük üstünlüğümüz var genelde kaybetmiyoruz bu maçı da alacağımızı düşünüyorum ama sayısız pozisyon üretip gol atamıyoruz inanılır gibi değil olağanüstü bir sezon geçiriyoruz gol kaçırma rekorları kırıyoruz ne kadar iyi oynasak oynayalım gol atamadığımız sürece başımız büyük belada bu nedenlede düşermiyiz sorusunun cevabına kayseriye bağlı yanıtı veriyorum

50sekiz
21.03.2016, 16:11
Bursa'nin hucum hatti cok iyi. Defans ve ortasahalari da kötü sayilmaz.
Puansal olarak hala Avrupa potasindalar o yüzden mac cantada keklik gibi durmuyor. Cok zor bir mac olacagini ve macta en az 3 gol olacagini düsünüyorum.

adres58
21.03.2016, 16:45
Şu topu artık kaleye sokalım başka bir şey istemiyorum zaten galibiyet kendiliğinden gelir...

Çok çok çok doğru.. Şöylede denebilir. Eccük beşürüklü olsak yıharuz.. :D :D

özgün58
21.03.2016, 16:54
Kaleye Setkus geçmeli. Mesut hoca izini kaldırıp derhal futbolculara gol vuruşu çalıştırmalı. İlerde oynayan futbolcular sürekli şut çalışmalı. Gol pozisyonunda ne yapacaklarını bilmiyorlar.:)

çorluluyiğido
21.03.2016, 17:05
haftasonu k.erciyesspor ile hazırlık maçı yapacağız.futbolcuların böyle kolay takımlara karşı atacağı goller ile özgüveni gelir.inş.farklı bir sonuç olur da şu gol atamama korkusu geçer.yoksa ligdeki oyunumuz çoğu takımın üstünde.atıf,tanase,burhan,bey kan,texeira bunlar özel olarak gol vuruşuna çalışmalı.

astaravisa
21.03.2016, 17:47

Bir an ömer üründül sandim seni. Topu kaleye sokabilirsek gol olur bencede :D

Külhan
21.03.2016, 18:55
Bundan geri kaybedecek ne zamanimiz ve nede golumuz olmamali artik biran önce su girdaptan cikmak icin ne yapilmasi gerekiyorsa onu yapmaliyiz her oyuncuyla ayri ayri ilgilenerek yaptiklari hatalari anlatilmali ve dikkatleri cekilmeli artik kaybedecek lüksümüz yok denilmeli biz eminizki su an dan sonra herkes üzerine düseni en iyi sekilde yaparsa evvel Allahin izinile bu sikintili durumdan cikacagiz son bir gayret gerekiyor.

sinansakru
21.03.2016, 23:09
Bence çok zor maç çünkü gol atamıyoruz rakıp çok iyi forvetleri var . 0-2 gol atarsakta 1-3yeniliriz diiyorum .Tersi bir durumda bursayı bir şekilde darmadağın edersek ligde kalırız o moralle

astaravisa
21.03.2016, 23:14
bursa da bi cacık yok.
kendi evimizde dağıtacağız onları. buna inanıyorum.

ihtiyar yiğido
22.03.2016, 00:43
Maçın zoru kolayı yok, oynar ve mücadele edersen kazanırsın.
Rakibi zayıf görür nasıl olsa kazanırım havasında olursan kaybedersin.
Rakibi güçlü görür çekinir, oyununu sahaya yansıtamaz isen, baştan kaybedersin.
Biz Sivasspor olarak, kümede kalacağımıza inanıp, şuurlu, akılcı, bir oyun sergileyip, kalan tüm maçlarımızda var gücümüzle mücadele etmeliyiz.

nightmare58
22.03.2016, 06:13
Kötü oynayalım ama yenelim ben razıyım.

sebasteia
22.03.2016, 06:49
kayseri son 4 hafta sıfır çekebilir. tamamen bizim elimizde. son dört haftaya kadar alabileceğimiz bir tek puanı bile ölümüne oynayıp almalıyız. bursa maçı sadece ve sadece üç puanlık maç. beraberlik ve yenilgi yokkkkkk

kaplanlı
22.03.2016, 20:54
lige verilen ara beni biraz endişelendiriyor.taraftarın takımı maç sonuna kadar desteklemesi şart.bursa maçları evimizde genelde iyi geçiyordu lakin bu sefer daha zor olacak.inşallah futbol şansıda bizden yana olurda üç puanı alırız.

34MUAMMER58
23.03.2016, 07:34
Bursaspor aldığı galibiyetlerle yukarı tırmandı,ara transferide bizim gibi boş beleşe gereksiz oyuncularla değil,takıma yararlı olacak vede yararlı olduğunu gözlemlediğim oyuncuları takıma kazandırdılar,hedeflerinide haklı olarak Avrupa kupalarına katılmak olarak büyüttüler,bu hedeflerine ulaşırlarmı bilmiyorum,sivasa öyle kaybetmek için gelmeyeceklerini düşünüyorum,öyle al gülüm ver gülüm ,hedefsiz ,amaçsız ,rahat maç olmayacağı kesin,bugüne kadar çok kez,sivassporun son şansı dediğim maçları ya kaybettik,yada berabere kaldık,şansımızı bu başarısız sonuçlara rağmen devam ettiriyorsak rakiplerimizinde bizim kadar kötü olmasındandır,bursaspor bu sefer gerçekten son şansımız,olası yenilgimiz halinde,kayserinin deplasmanda alacağı sürpriz 1 galibiyet bizim için ligi bitirir,bursa sonrasında antep deplasmanı ve bjk maçlarınında zor geçeceğini düşünüyorum,bursaspor maçı mutlaka kazanılması gerekiyor ,daha önce sivasda şansımız genelde tutuyor,yine öyle maç olacaktır,rakibimize saygı duyuyorum ,ancak sıralamada hakettiğimiz yerde olmadığımızı,takım olarak Bursaspor kadar güçlü olduğumuzu ,saha ve seyirci avantajıyla kazanacağımızı düşünüyorum,çok gollü maçda olabilir .

rezi
23.03.2016, 09:11
Patron; beni almadan gidersen Trabzon'a olacağı buydu:).. Ayaklarınıza sağlık Trabzon'da da yalnız bırakmadınız takımı..

Telafisini Bursa müsabakası ile yaparız inşallah..

Seni Antep'e götüreceğiz kaçış yok.Yoksa yenemiyoruz.

özgün58
23.03.2016, 12:38
Galibiyetten ötesi yok. Çember iyice daralıyor. Bol bol şut çalışması ve kaleci çalışması yapılmalı.

Sivasspormysoul
23.03.2016, 20:17
Kıymetli Yiğidolar,

Ben Allahın izni ile Bursasporu az 3-0 yeneceğimize ile içtenlikle inanıyorum. Hatta daha ileri giderek M.Sivassporun önümüzdeki 8 süperlig maçının hepsini kazanacağını ve sezon sonu puanının 21+8x3=45 olacağını iddia ediyorum.

Saygılarımla.

migroArmis
23.03.2016, 21:34
Şudur budur demeyeceğim diyeceğim lakırdı her Sivas Bursa maçından önceki lakırdıyla aynıdır.. ''Benim için mağlubu olmayan müsabaka ''...
da....
iki üç yıldır hep kendi takımım sevgili Bursasporum yenilsin istiyorum..Emin olunuz bu müsabakada bile belkide burada Bursasporun en çok yenilmesini isteyen kişi benimdir...Nedenide Bursasporuma aşığım Sivasspor canım oldu....Bize puan muan lazım değil..Heleki Sivasspordan gelecek puan yerin dibine batsın istemiyorum bunu....Bunu yüreğimden söylüyorum...Tribün emekçisi ,gerçek taraftar,Anadolu birliğini bilen bir kardeşiniz olarak söylüyorum ...temennim tamda bu yöndedir...
şimdi Bursasporu bizden daha iyi burada sanırım hiç kimse bilemez....
bir kaç bir şey söyleyeceğim izninizle...
Kimlerin cezalı kimlerin oynayacağını bilmiyorum
fakat
Sivassporumuz...Bursaspor karşısında her şeyi bir kenarı bırakıp sadece ve sadece Battalayı ekarte etsin..Herkez bu bücürü ismiyle tanır 4 yıl Bursasporu sırtında taşımıştır...Kaldıki geldiğinden bu yana takım düzeldi...aynı gittiğinde takımın kötü olduğu gibi....Eğer bizim kalede mert varsa Sivassporumuzun gözü aydın olsun en az 1 gol yiyeceğine ben kefilim Ama Harun oynarsa yüreğiyle oynayan bencede gerçek kaleci bir çocuk...Bursasporun forvetleri gerçekten kaliteli ve tehlikeli bir çoğu ülke milli takımlarının vazgeçilmezi....Bursaspor aldığı sonuçlar itibari ile kötü yerde olduğu hiç kimseyi yanıltmasın oldukça iyi bir kadroya sahip...Son 3 yıldır Sivasspor hakkında hep şunu söyledim önde oynadığı maçları kazanamıyor diye...Bu Bursaspora önde oynayamazsınız çok hızlı çok deneyimli ofansif futbolculara sahip ...Eğer gol yerse yediği golu çıkaramayabilir...Söyleyebilec eğim yüzbinlerce nottan bir kaçını paylaşmak istedim ...Umarım dikkate alınır....net bir şekilde söylüyorum ...
umarım Sivassporumuz bu maçtan galip ayrılır....Belkide ilk defa yüzde yüz Sivassporu Bursaspor karşısında bu denli net destekleyeceğim ...ALLAH (cc) yardımcımız olsun ..

migroArmis
23.03.2016, 21:48
39 kişiden 34 ü (biride benim )Sivas kazanır demiş...Hay ağzınıza sağlık...ALLAH mı söyletiyor nedir ...

migroArmis
24.03.2016, 00:07
Kıymetli Yiğidolar,

Ben Allahın izni ile Bursasporu az 3-0 yeneceğimize ile içtenlikle inanıyorum. Hatta daha ileri giderek M.Sivassporun önümüzdeki 8 süperlig maçının hepsini kazanacağını ve sezon sonu puanının 21+8x3=45 olacağını iddia ediyorum.

Saygılarımla.

İyimserötesi bir yorum olsada gönül böyle istediği için eywallah ...İnşaallah temenniniz temenimiz olur...

Ferhat06
24.03.2016, 09:24
İyimserötesi bir yorum olsada gönül böyle istediği için eywallah ...İnşaallah temenniniz temenimiz olur...

iyimser ötesi derken olasılık hesaplarına göre milyonda 1 ihtimal 8 maçda 8 galibiyet.barcelona sivasspor formasıyla oynasa bile çok zor.3 galibiyet artı 2 veya 3 beraberlik bizi kurtarır.

kendalli
24.03.2016, 11:06
Bundan önceki sezonlarda bursasporla yaptığımız böyle kritik maclardan galibiyetle çıkmasını bildik bu maçta öyle olacak ve galibiyet almaktan başka seçeneğimiz olmayan bir maçta gülen taraf inşallah biz olacağız.

Okka
24.03.2016, 12:46
Alın size Aatif ve bursaspor gerçeği...

http://www.bursasporum.com/haberincele-18206-Aatfn_szlemesindeki_yeni_detay

Mesut hocam lütfen şu adamı bursa maçında en azından yedek tut. Kimse kusura bakmasın sözleşmesinde takım küme dusunce serbest kalır ibaresi bulunup takımı alttan alttan oyan futbolcu için olumlu dusunmemi beklemesin. Bursaspor aç kurt gibi bekliyor bedavaya kapatmak için. Elbet bu dususun birde cikisi olacak.

AYDIN1985
24.03.2016, 13:42
Mümkünse gecen seneki tarifeyi uygulayalim. (21 Mart 2015 Cumartesi 15:00 Sivas 4-1 Bursa)

4eylül
24.03.2016, 13:52
Bursaspor iyi ve kaliteli takım ama istikrarı bir türlü yakalayamadı inşallah bu istikrarsız bize yansırda galip geliriz

yıldız58im
24.03.2016, 16:04
35 puan almalıyız onumuzde 2 mac cok onemli 6 puan alırsak rahatlarız

Del Piero
24.03.2016, 18:26
Çok zor bir maç ama imkansız değil saçma sapan kırmızı kart gormezsek saç baş yolduran golleri kacirmazsak inşallah kazanırız

sedohan58
25.03.2016, 09:16
Var olma maçı.. Hadi inşaallah

ihtiyar yiğido
25.03.2016, 13:26
Kendi göbeğimizi kendimiz kesmememiz gerekiyor, bu maç kesinlikle kazanmamız gereken, hayati öneme sahip bir maç, bu maçta en büyük görev teknik heyete ve futbolculara düşüyor, yönetimde prim vererek oyuncuların moral motivasyonunu ve kazanma azmini artırabilir.
Biz taraftara da stadyumu full doldurarak futbolcuları ateşlemek düşer. Öyle ise her kez görev başına.

CagkiranD
25.03.2016, 18:01
O, düşüyor muyuz diye soran çocuk için bu maçı alın bari!

migroArmis
25.03.2016, 21:45
Rüyadır elbette saçmadır sabah uyanınca gördüklerinize gülersiniz ..
bende çok güldüm ....Sivas Bursa Mçını gördüm skor nedir diye sormayınız içinde hep bir 7 rakamı vardı...bi Sivas 7 yi buluyor bi Bursa buluyor...7nin yanında da 7 gelmeden 3 skor gördüm ...Umarım Sivasımız 1 atar pir atar ne 7 ye ne 3 e gerek kalır...

kadirakin58
26.03.2016, 14:17
Hocam cift forvet oynayalim, mac bizim insallah..

TS58
27.03.2016, 16:29
Sivasspor ve SİVAS, ne yazık ki Kayserispor ve Kayseri karşısında yalnız bırakılıyor.
Stad : Kayseri'nin önce bitti.
Ekonomi: Kayseri daha fazla desteklendi.(Toplantılar,organ izasyonlar ,vs.)
Milli Maç:Kayseri'ye 2013 yılında Milli maç verdiler.
Hakemler: Sivasspor aleyhine kararlar verdiler.
O HALDE HERKESE İNAT SİVASSPOR GALİBİYET ALMALI. Bundan sonraki her maçını alıp, seneye Süper Ligde yeni stadında ŞAMPİYONLUĞA oynamalı.
Var mı itirazı olan ?

Okka
28.03.2016, 08:22
Sivasspor ve SİVAS, ne yazık ki Kayserispor ve Kayseri karşısında yalnız bırakılıyor.
Stad : Kayseri'nin önce bitti.
Ekonomi: Kayseri daha fazla desteklendi.(Toplantılar,organ izasyonlar ,vs.)
Milli Maç:Kayseri'ye 2013 yılında Milli maç verdiler.
Hakemler: Sivasspor aleyhine kararlar verdiler.
O HALDE HERKESE İNAT SİVASSPOR GALİBİYET ALMALI. Bundan sonraki her maçını alıp, seneye Süper Ligde yeni stadında ŞAMPİYONLUĞA oynamalı.
Var mı itirazı olan ?

Kardesim kayseriyi gunahim kadar sevmem ancak ;

1- Kayseri kendi stadini kendisi yapti. Kadir Has yaptirdi. Adamlarin kendi zengini kendi sehrine sahip çıkıyor.

2-Milletvekili sayisi nüfusa endeksli. Kayseri goc alıyor Sivas aksine goc veriyor.

3-Kayseriye Abdullah Gül nedeniyle ekstra destek gitmistir elbet. Ancak şehir bu soyledigin organizasyonlari cekecek tesis yapıyor. Daha iyi sehirlestiler.

4- Milli maç almalarinin tek sebebi ellerinde mevcut olan kendilerinin yaptigi staddir. Yoksa kayseri de de tribün kültürü yok.

5- Hakemler bizi sirf bu sene degil Süper lige ciktigimizdan beri katlediyor. Simdi daha gücsuz oldugumuzdan dolayı daha fazla hissediyoruz.

İnsallah bu takim bu sene olan bu onca olumsuzluga ragmen ligde kalir. Bu sene ki bence en büyük handikapimiz dusme hattindaki takimlarin daha köklü ve guclu olmasi

58gürün58
28.03.2016, 08:58
Kardesim kayseriyi gunahim kadar sevmem ancak ;

1- Kayseri kendi stadini kendisi yapti. Kadir Has yaptirdi. Adamlarin kendi zengini kendi sehrine sahip çıkıyor.

2-Milletvekili sayisi nüfusa endeksli. Kayseri goc alıyor Sivas aksine goc veriyor.

3-Kayseriye Abdullah Gül nedeniyle ekstra destek gitmistir elbet. Ancak şehir bu soyledigin organizasyonlari cekecek tesis yapıyor. Daha iyi sehirlestiler.

4- Milli maç almalarinin tek sebebi ellerinde mevcut olan kendilerinin yaptigi staddir. Yoksa kayseri de de tribün kültürü yok.

5- Hakemler bizi sirf bu sene degil Süper lige ciktigimizdan beri katlediyor. Simdi daha gücsuz oldugumuzdan dolayı daha fazla hissediyoruz.

İnsallah bu takim bu sene olan bu onca olumsuzluga ragmen ligde kalir. Bu sene ki bence en büyük handikapimiz dusme hattindaki takimlarin daha köklü ve guclu olmasi

çok doğru tespit ağzına sağlık. bizler gurbetteki sivaslılar olarak bunun acısını çok yaşıyoruz. kayseri şehirleşme ekonomi bürokrasi vede siyaset olarak kabuğunu çoktan kırdı. dediğin gibi bir şehir göç alırken diğeri göç veriyorsa bu iki şehri nasıl kıyaslayacaksın.

58gürün58
28.03.2016, 09:03
ayrıca konu ile alakalı değil bağışlayın lütfen ama. geçen ts-gs maçında sefa nın kırmızı kart muhabbetinden sonra sosyal medyada trabzon şehrinin kadın milletvekili bile bas bas bağırıyordu. bizi kaç senedir doğruyorlar hiç bir siyasimizden tık yok.

batur0658
28.03.2016, 11:25
ayrıca konu ile alakalı değil bağışlayın lütfen ama. geçen ts-gs maçında sefa nın kırmızı kart muhabbetinden sonra sosyal medyada trabzon şehrinin kadın milletvekili bile bas bas bağırıyordu. bizi kaç senedir doğruyorlar hiç bir siyasimizden tık yok.

aslinda neden oldugu belli degil mi sevgili kardesim ... oranin vekili biliyorki eger trabzonsporu el üstünde tutmazsa trabzonspordan beslenmezse bir sonraki genel secimlerde nasil secilsin ? ama bizim vekillerimizde diger taraftan biliyorki sivasspora yapilanlara ses cikarsamda cikarmasamda bu halk bana ses cikarmaz sadece bazilarinin feveranini duysam bazi siyasi oyunlarda destek ciksam yeter yeter bu devranda böylee gelip gecer..evet maglesef boyle ne zaman halkimiz biraz sivassporu sahiplenir bakin goreceksiniz o zaman sivasin is adamlarida vekilleride sivassporsuz yapamazlar ...

kızılova
28.03.2016, 15:30
Sivasspor kazanır. Sivasspor kazanır. Sivasspor kazanır.

58gürün58
28.03.2016, 16:17
aslinda neden oldugu belli degil mi sevgili kardesim ... oranin vekili biliyorki eger trabzonsporu el üstünde tutmazsa trabzonspordan beslenmezse bir sonraki genel secimlerde nasil secilsin ? ama bizim vekillerimizde diger taraftan biliyorki sivasspora yapilanlara ses cikarsamda cikarmasamda bu halk bana ses cikarmaz sadece bazilarinin feveranini duysam bazi siyasi oyunlarda destek ciksam yeter yeter bu devranda böylee gelip gecer..evet maglesef boyle ne zaman halkimiz biraz sivassporu sahiplenir bakin goreceksiniz o zaman sivasin is adamlarida vekilleride sivassporsuz yapamazlar ...

çok haklısın aynen dediğin gibi. acı ama gerçek.

migroArmis
29.03.2016, 22:45
İçinde 7 geçen rüya gördükya bu ya 7-0 olsun yada 4-36 Sivasımız alsın Rüyamın Sivasımız adına en pozitif yorumununu arzuluyorum...İnşaalah..

migroArmis
29.03.2016, 22:47
İçinde 7 geçen rüya gördükya bu ya 7-0 olsun yada 4-36 Sivasımız alsın Rüyamın Sivasımız adına en pozitif yorumununu arzuluyorum...İnşaalah..

4-3 ü yorumlamamız eksik kalmış şimdi neden 5-2 6-1 diyenler olacaktır ruyamızın devamında hep bi 3 rakamıda vardı ekleyınce 4-3 oluyor saçma ama rüya işte.....gönül işte...öyle olsun diye isterseniz bi yolunu bulursunuz ...

34MUAMMER58
31.03.2016, 10:30
Şu kadarını söyleyebilirimki,bu maç sivasspor için şampiyonluk maçı gibi önemli,bursaspor aratransferdeki oyuncuların meyvelerini topluyor,ilk yarıdaki bursa değil,sivassporda trabzonda çok kötü oynamadı lakin skoru değiştirecek oyuncu eksikliğimiz had safhada,bursada bunu yapacak 1 dolu oyuncu var,bu maçı kazanamazsak ,hiiiç başka hesap kitap işine girmeyede gerek yok,kayserinin rizeyi yeneceğini düşünmüyorum,biz yenersek ,kayseride yenilirse lig bizim için yeni başlar,kolay maç yok artık,ben zorda olsa yeneceğimizi düşünüyorum,yenmemizi sadece puan açısından değil,moral açısındanda önemsiyorum ,kazanırsak devamı gelecektir

adres58
31.03.2016, 18:20
Bursasporun son Kasımpaşa müsabakasının geniş özetini seyretme imkanı buldum. Sağ kanatta (ziyanın olduğu bölge) çok dikkatli olmamız gerekiyor. Kasımpaşanın son 2-3 haftasındaki düşüşü de dikkate alınırsa bu gollerin 3 ü bu bölgeden geldi diyebiliriz. Ayrıca kalecinin de büyük hatası ile bir gol buldular. Kanatlara ve özellikle Ön liberoda sağlıklı bir şekilde topa basarsak bu tehlikeyi ber taraf edebiliriz. Sıkıntıyı atlattığımızda iş gole dönüyor. İşte mesele gol atmakta. Cicinhonun ortaları ve Yiğit, John Boye, Texeria gibi hava toplarında etkin arkadaşlardan gol bekliyorum. İnşallah Bursa maçı bizim olmazsa olmaz mihenk taşı bir müsabaka olacak. Ne yapıp edip kazanmalıyız. İşleri yoksa oldukça yokuşa süreriz. Aldığımız takdirde nelerin değişeceğini oyuncu kardeşlerimiz umarım biliyorlardır...

adres58
31.03.2016, 22:31
http://resimzade.com/Show.html?i=46765&token=85361

Tesadüfi bir sitede buldum eğer bu sakatlarımız doğruysa yandık ki ne yandık...

migroArmis
01.04.2016, 01:32
http://resimzade.com/Show.html?i=46765&token=85361

Tesadüfi bir sitede buldum eğer bu sakatlarımız doğruysa yandık ki ne yandık...

Geçtiğimiz bir kaç gün içerisinde ulaşamadığımız bir bilgiye ulaşmışsınız..Tebrik ediyorum....İnanınız Sivasspor Bursaspor müsabakasından hiç bu kadar korkmamıştım...Bizim bir lafımız var ''her bizim maçtan'' önce bunu söylerim şöyledir '' Benim için mağlubu olmayan müsabaka '' diye...İlk defa böyle düşünmüyorum....Benim için mağlubu olunabilecek aklıma bile getirmek istemediğim müsabaka...Bazı olguları üstüne basarak belirtiyor olmamaız can sıkabilir...Ama ben mğsabakada tarafım ve dibine kadar Sivassporu desteklyor ve müsabakayı kazanmasını arzuluyorum...Söylediğimiz her cümlenin ardından milyonlarca şey söylemek istiyoruz ama yine birkaçını söyleyebileceğiz ..Sakın ola hiç kimse bizim Bursasporluluğumuzu ilerideki günlerde tartışmak için ağzına bile almasın ..Biz koyunun ötesinde Bursaspor aşığıyız...Şimdi şu söylenebilir...Aşıksan neden yenilmesini istiyorsun diye....Şöyle cevap werebilirim bu suale...
Eğer bir gün Anadoludan bir takım çıkıpta bu memlekette 3 büyütülmeşlerden sonra bir takımın şampiyon olabileceğini yaktığı ateşle haykırsaydı...ve bu takım gerek kimliğiyle gerekse sahip olduğu kent ve insanıyla Türkiyenin bana göre en önde gelen halkıysa...devamında siz bu takım sayesinde okkalı bir tokat yiyip şampiyon olsaydınız....İşte benim düşündüğüm her şeyi sizde düşünürdünüz böyle asil bir takımın kendi takımınızı yenmesini isterdiniz..Bilmem ne kadar anlatabildim.....ALLAH (cc)izniyle bu takım DÜŞMEYECEK ve emin olunuz biz Bursaspordan sonra bu memlekette şampiyon olacak elimde kırmızı beyaz bayrağıyla gözümde bu mücadelinin verdiği iki damla yaşla bende buna ortak olacağım ...

adres58
01.04.2016, 09:21
Geçtiğimiz bir kaç gün içerisinde ulaşamadığımız bir bilgiye ulaşmışsınız..Tebrik ediyorum....İnanınız Sivasspor Bursaspor müsabakasından hiç bu kadar korkmamıştım...Bizim bir lafımız var ''her bizim maçtan'' önce bunu söylerim şöyledir '' Benim için mağlubu olmayan müsabaka '' diye...İlk defa böyle düşünmüyorum....Benim için mağlubu olunabilecek aklıma bile getirmek istemediğim müsabaka...Bazı olguları üstüne basarak belirtiyor olmamaız can sıkabilir...Ama ben mğsabakada tarafım ve dibine kadar Sivassporu desteklyor ve müsabakayı kazanmasını arzuluyorum...Söylediğimiz her cümlenin ardından milyonlarca şey söylemek istiyoruz ama yine birkaçını söyleyebileceğiz ..Sakın ola hiç kimse bizim Bursasporluluğumuzu ilerideki günlerde tartışmak için ağzına bile almasın ..Biz koyunun ötesinde Bursaspor aşığıyız...Şimdi şu söylenebilir...Aşıksan neden yenilmesini istiyorsun diye....Şöyle cevap werebilirim bu suale...
Eğer bir gün Anadoludan bir takım çıkıpta bu memlekette 3 büyütülmeşlerden sonra bir takımın şampiyon olabileceğini yaktığı ateşle haykırsaydı...ve bu takım gerek kimliğiyle gerekse sahip olduğu kent ve insanıyla Türkiyenin bana göre en önde gelen halkıysa...devamında siz bu takım sayesinde okkalı bir tokat yiyip şampiyon olsaydınız....İşte benim düşündüğüm her şeyi sizde düşünürdünüz böyle asil bir takımın kendi takımınızı yenmesini isterdiniz..Bilmem ne kadar anlatabildim.....ALLAH (cc)izniyle bu takım DÜŞMEYECEK ve emin olunuz biz Bursaspordan sonra bu memlekette şampiyon olacak elimde kırmızı beyaz bayrağıyla gözümde bu mücadelinin verdiği iki damla yaşla bende buna ortak olacağım ...

Sizin ne Bursasporluluğunuzu nede Sivasspor bağınızı inkar edemeyiz. Biz bu sitede Bursasporu sevdiysek sizlerin varlığı sayesinde sevmişizdir. Haa her futbol takımı içinde olumsuz art niyetli oyuncular mevcuttur, buda ister istemez tribünlere sirayet eder, maç oynanır herkes tepkisini koyar ve unutulur gider. Biz bunu çok hafızasal bir durum olmadığı sürece unutur gideriz. Biz bazı taraftarlara benzemeyiz. Asla tek tük istisnalar hariç Buğz bağlamayız.

Maçın skorsal olarak değeri bizim açımızdan oldukça yüksek potansiyele sahip olması her ne kadar ateşin boyutunu yükseltsede, önemi bizim açımızdan çok çok önemli olması Kesirin büyüklüğünü ortaya koyuyor. Bu maçı almak demek yüzde 50 küme düşme potasından uzaklaşmamız demek oluyor. Bu bab'da çok önemli ve belki bir o kadarda hüzün verici... Mağlup olduğumuzda herşey tabiiki bitmeyecek ama sinir harbi ve kırmızı çizgisi korkusunu oldukça fazla yaşayacağız. Bu yüzden Bursaspor müsabakasının değeri oldukça fazla...Allah herkesin gönlüne ve ihtiyacına göre versin. Biz istiyoruz ama bakalım yeşil zemin ve yayıncı kuruluşa bağlı Federasyon isteyecekmi bilemiyoruz...

bulutbey27
01.04.2016, 20:14
Beraberlik ağır basıyor ama inşallah bursa maçını alırız

migroArmis
02.04.2016, 00:12
Olası negatif sonuçları aklıma bile getirmek istemiyorum bu maç skoru veriyorum ...Sivasspor 3 puan.....

migroArmis
02.04.2016, 00:27
Sizin ne Bursasporluluğunuzu nede Sivasspor bağınızı inkar edemeyiz. Biz bu sitede Bursasporu sevdiysek sizlerin varlığı sayesinde sevmişizdir. Haa her futbol takımı içinde olumsuz art niyetli oyuncular mevcuttur, buda ister istemez tribünlere sirayet eder, maç oynanır herkes tepkisini koyar ve unutulur gider. Biz bunu çok hafızasal bir durum olmadığı sürece unutur gideriz. Biz bazı taraftarlara benzemeyiz. Asla tek tük istisnalar hariç Buğz bağlamayız.

Maçın skorsal olarak değeri bizim açımızdan oldukça yüksek potansiyele sahip olması her ne kadar ateşin boyutunu yükseltsede, önemi bizim açımızdan çok çok önemli olması Kesirin büyüklüğünü ortaya koyuyor. Bu maçı almak demek yüzde 50 küme düşme potasından uzaklaşmamız demek oluyor. Bu bab'da çok önemli ve belki bir o kadarda hüzün verici... Mağlup olduğumuzda herşey tabiiki bitmeyecek ama sinir harbi ve kırmızı çizgisi korkusunu oldukça fazla yaşayacağız. Bu yüzden Bursaspor müsabakasının değeri oldukça fazla...Allah herkesin gönlüne ve ihtiyacına göre versin. Biz istiyoruz ama bakalım yeşil zemin ve yayıncı kuruluşa bağlı Federasyon isteyecekmi bilemiyoruz...

İlk paragrafınızın son cümlesinde Sivas kent ahalisini taraftarını öylesine özetlemişsiniz ki... son 6 yıldır gözlemlediğim şudur ...başa gelen her haksızlıkta her kötü durumda kin gütmeyen yaşanılanları (hakem hatası kin nefret ) bir kaç hafta sonra unutabilen bir kenti bir milleti bir duruşu öylesine özetlemişsinizki....bana bu görevi verseler ...elli satır bişeyler yazar bu kadar net anlatamazdım...teşekkür ve tebrik ediyorum Sivas ahlakını fransızca olacak ama deklare ettiğiniz için....Aslında gerçek taraftar sizin bahsettiğiniz sıfatta olmalıdır...Biz hep taraftarımızla övünmüşüzdür ezmedi ezilmedi yaktı yıktı v.s...bizim içimizde hep bir şiddet var idi ..Ama Sivasta yemin ediyorum şiddetin kötülüğün kin gütmenin hisini hiç bir zaman görmedim duymadım...Asıl gerçek taraftar zihniyeti bu olmalıdır...Örnek profil söyleminizde olduğu gibi ...Gerçekten brawo..Umarım bu zihniyet genel anlamda yeni yetişen Sivasspor tribün zihniyetinde gelişir tüm Türkiyeye kapak olurcasına anlatabilir...Bunu başarabilmiş bir tribün olmadı...

cengo64
02.04.2016, 08:57
Beykan ve Atıf dahasorumlu olmalı.Burhan ilk 11 başlamalı.KAleci bence Setkus.Korayın maç tecrübesi azalmıştır.İnşallah olur.Yönetimime de bizi bu durumlara düşürdüğü için tekrardan hörmetler.

Has Sivas`li
02.04.2016, 19:10
Herşey tersmi gider böyle. MYi ve EsEs maçlarını kaybet, buda yetmez gibi onlar gidip senin yenildigin cinconu yensinler :mad:
Yarin Kayseri rizeyi, mersinde başakşehir i yenerse tam olur :mad:

Okka
02.04.2016, 19:38
Bence eskisehir ligin ilk yarida dustu. İkinci yarı sadece savaştılar taraftarının gönlünü aldilar. Bu 3 puanda kurtarmayacak onları. Hatta gsnin kaybettigi bu 3 puan başakşehir in Avrupa hayallerini iyice yeserttigi için mersin maçına daha motive cikacaklar mersini yenerler. Bizim rakibimiz kayseri. Ancak bizi iki maç yenip düşme hattında her takima maç veren ! Gs nin kulaklarını cinlatmayi kendime borç bilirim...

çorluluyiğido
02.04.2016, 22:00
bursa maçı kadromuz belli oldu:...diyecek bişey yok.ademi hussaine seçen bir hocadan ne beklenebilir?hazır olmayan korcanı oynatıyor....
http://www.kadronukur.com/uploads/squads/e0f81c20df-4961.png (http://www.kadronukur.com/squads/view/e0f81c20df-4961.html)

jamesbond58
02.04.2016, 22:32
İkinci yarı o kadar çok kırılma maçı kaybettik kazanabiliriz dediğimiz maçları tam anlamıyla kendi ellerimizle verdik ki hepimiz bu acı tecrübeleri beraberce yaşadık. Şimdi yeni bir umut yeni bir başlangıç diyoruz bu maç için...
Maçı kazanmak istiyorsak bu başarısız ve takıma beklenen katkıları veremeyen transferlerle olmayacaktır. Bu maçta öncelikle Atıf'ın bu takımın bir lideri gibi hareket edip bize bu maçı aldıracak bir oyunu en başta sergilemesi lazım. Biz atıf ın iyi oynadığı maçlarda takımında daha iyi olduğunu gördük.
Tek istediğimiz şu an bu maçtan 3 puan ve bu üç puanı aldıracak ve taşın altına eliini sokması gereken kare as'ı söylüyorum. Atıf-Burhan-Beykan-(oynarsa) Mehdi...
bu üç oyuncunun bize maçı aldıracak gol veya golleri atacak veya attıracak olması önemlidir.
Diğer taraftan belirli bir standardta oynayan ve ellerinden geleni yaptığını düşündüğüm Cicinho-Yiğit-Boye üçlüsüde takımın hem defansta hem de atağa kalkarken kilit isimler olduğunu unutmayalım.

batur0658
02.04.2016, 23:13
bursa maçı kadromuz belli oldu:...diyecek bişey yok.ademi hussaine seçen bir hocadan ne beklenebilir?hazır olmayan korcanı oynatıyor....
http://www.kadronukur.com/uploads/squads/e0f81c20df-4961.png (http://www.kadronukur.com/squads/view/e0f81c20df-4961.html)

ben ademi oynatmasini dogru buluyorum sevgili kardesim çünkü takimin geldigi bu noktada teknik kapasiteden ziyade o mevkide biraz tecrubeye birazda savasmaya ihtiyacimiz var bizatihi hocada ilk roportajinda savasan bir takima ihtiyaci oldugunu soylerken etzaz i kadrodan kesecegini ustu kapalida olsa belirtmisti...öyle ya da böyle kadro şu şekilde ya da bu şekilde bu donemde mac oncesi olumsuz elestirileri bir kenera birakalim maca gidemesekte burdan bu siteden takimimiza desteklerimizi esirgemeyelim ...

yıldız58im
03.04.2016, 06:16
Adem alan daraltsın pas hatası yapmasın yeter her takıma asker oyuncu lazım tek handikap mac eksiği ettah huseyin sanatci oyuncu seneye takima ancak uyum saglar onu ancak seneye izleyebiliriz

35gürün58
03.04.2016, 10:01
KORCAN' ın oynaması kesinse bütün ümitlerim yok oldu, Korcan denen kaleci gelen şutları uzanacağı kol mesafesinden biraz uzaksa atlamaz bile, açıklama da yok Setkus'un oynamaması için ancak sakat olması lazım... yazık ,çok yazık. İnşallah buna rağmen kazanırız.

çorluluyiğido
03.04.2016, 10:55

kadro resmi olarak açıklandı.yukardaki kadronun aynısı yedekler ise şunlar:setkus-çağatay-ibrahim öztürk-ibrahim akın-gökhan süzen-hasan kabze-hussain
-tanase ve mehdi sakatlığından dolayı kadroda yok.

adres58
03.04.2016, 11:43
http://resimzade.com/Show.html?i=46767&token=69937

Gökhan SÜZEN : Çok iyi hazırlandık kazanmak istiyoruz...

adres58
03.04.2016, 11:48
http://resimzade.com/Show.html?i=46768&token=58061

03.04.2016, 11:50
Başarılar Sivasspor'um.

adres58
03.04.2016, 11:53
http://resimzade.com/Show.html?i=46769&token=64933

Sivas'ta güzel görüntüler

Sivasspor ve Bursaspor taraftarları anlamlı ve güzel mesajlar verdi. Vatan sana canım feda ve Kırmızı Beyaz en büyük türkiye tezahüratlarını karşılıklı yaptılar. Bu arada Maraton Tribünde Şehit Muhsin Yazıcıoğlu ve Türk bağrağı pankartı dikkat çekti.

03.04.2016, 11:59
Az gayret göstersek atarız. Bişe yok şunlarda.

03.04.2016, 12:09
Yedik. Mal Korcan maaallll

çorluluyiğido
03.04.2016, 12:11
korcanın klasik gollerinden birisi.teşekkürler korcan

yıldız58im
03.04.2016, 12:16
Bu sene barca yı sivasa kursak yine düsüsten kaçış yok gobek atsın tüm turkiye bizi hiç kimse istemiyor bu ligde sebebini bilmiyorum

03.04.2016, 12:17
GOOOOOLLLLLLLLLLLLL

35gürün58
03.04.2016, 12:39
Yiğit İncedemir, ağır hareketleri ile az kalsın gol yememize neden olacaktı, riskli hareketleri ile yine gereksiz bir kart yedi,

Beykan egoist oyunu ile yüzde yüz bir golden etti ve yine matap birşey yapmış gibi lakayt ça gülüyor,

Korcan ise hangi akılla oynatılıyorsa yine kucağına aldığı topu bıraktı ve yenilmeyecek golü yedi..

yigido yakup
03.04.2016, 12:43
Bursada bisey yokta hakem iyi direniyor.

çorluluyiğido
03.04.2016, 12:45
-maç boyu adamları biçen traore 1 tane bile kart görmedi.
-yiğit heran kart görecek gibi oynyor.acilen hussain-yiğit değişikliği şart.
-defansif oyuncular çok hantal bugün.

yiğido58sinan
03.04.2016, 12:51
Devre arasinda yaxiyorum, Yigit cikmazsa kirmiziyi yer.

Ferhat06
03.04.2016, 12:53
hakem var gücüyle Bursayı oyunda tutuyor.hakemin direncini kırabilirsek maçı alırız.

03.04.2016, 12:54
Rakibin en iyisi hakem. Onu tutarsak maçı alırız.

adres58
03.04.2016, 12:54
Yiğit ya dikkat etmeli ya dikkat etmeli. Yoksa olası bir puandan da olabiliriz...

Ferhat06
03.04.2016, 12:56
hakem Bursa formasını giymeyi unutmuş.2.yarı bakalım yanlışlığı görecek mi?

03.04.2016, 13:05
Al şu Yiğit'i oyundan hocaaaaaa.

yıldız58im
03.04.2016, 13:42
Cakıldik kaldık ligin dibine her takımın bize karsı oynayası oluyor kader

03.04.2016, 13:45
Allah belanızı versin.

yıldız58im
03.04.2016, 13:57
Kimsenin gitmediği stat yaparlar ancak adam gibi hakem vermezler statlarıni alsinlar basına calsınlar

dicanio
03.04.2016, 14:41
Hoca var mac kazandirir hoca var mac hediye eder. Mesut Bakkal efendi bir seyirci gibi maçı izliyorsun neye kime hizmet ettigin belli degil.

Yaptigin degisikliklerle oyunu hediye ettin hamza hoca yaptigi degisikliklerle takimini atesledi sen ise takima el firenini cektirdin el fireni

1Adem 2 Hasan Kabze 3 ibrahim Akin bu 3 lu ayni anda sahada

sen nasıl bir hocasınki bizim gorduklerimizi goremiyorsun

Burhani cikarip ibrahim akini ne akilla aldin hala dusunuyorum fakat bir sonuca varamiyorum

kariyerine bir takimi daha kume duşurerek devam ediyorsun biraz onurun gururun varsa ben bu isi beceremiyorum der hocalik meslegini birakirsin

Bir sozumde yonetime bu takim sizin eseriniz simdi eserinizle ovunun

shang
03.04.2016, 15:09
Biz bu beceriksizlik basiretsizlikle 18sirada bitiririz bu yıl bütün final maçlarını kayıp ettik

sivas4eylul
03.04.2016, 18:56
Sivas ağlama. Hadi Ptt'ye.

Rallim58
03.04.2016, 20:04
bursa maçı kadromuz belli oldu:...diyecek bişey yok.

ademi hussaine seçen bir hocadan ne beklenebilir?hazır olmayan korcanı oynatıyor....

Kahin olmaya gerek yokmuş...

Rallim58
03.04.2016, 20:17
Allah belanızı versin.

Yine de bela okumamak lazım....

migroArmis
03.04.2016, 21:07
Bu hiç ama hiç iyi olmadı...Elli kelam laf söylesek ne olacak içerideki 3 puan gitmiş ..Allah yardımcımız olsun

hiko58
04.04.2016, 11:18
burhanı çıkarıp ibrahim akını sahaya süren hocaya ne demeli korcanı kaleye alan hocaya ne demeli nerdeyse kendi kalesine gol atacak olan ademe ne demeli. takımı düşürmek için transfer yapmayan yönetime ne demeli hadi siz söyleyin.

hiko58
04.04.2016, 11:19
ve en önemlisi kendi takımına sahip çıkmayan sivaslılara ne demeli.o zenginlerimize sivasın kaymağını yiyen sülüklere ne demeli

58fatihcan
05.04.2016, 19:26
Taa İstanbullardan 50 ye yakın Sivasspor sevdalısı düştük yollara. Kalktık geldik Sivas'ımıza, Sivassporumuza. Kapısının önündeki stada gitmeyenlere laf etmeyeceğim, asıl lafı bizlere "bugün Sivasın maçı mı var" ,"Sivas bugün kiminle oynuyor", "bir maç için İstanbuldan mı geldiniz" diyen esnafa ve halka edeceğim. Sivasspor düşerse ey esnaf kardeşim, ey esnaf abim sen o kadar para kazanabileceğini düşünüyor musun? İnanın kahrolduk, ama neye kahrolacağımızı bilemeden. Takımama, ruhsuzlar ordusuna mı, vurdumduymaz esnafa mı, sahip çıkmayan halka mı...

Yine her şeye rağmen takımımıza desteğe devam ediyoruz. Burada Başakşehir maçında da devam edeceğiz. Dualarımızda da devam edeceğiz.

Ayrıca beni hoşça misafir eden ve ilgisini esirgemeyen Rallim58 abimizin de ellerinden öpüyor, tekrar helallik istiyorum