Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'a kafa izni
SivasSpor.Com 22.03.2016, 06:36 http://resimzade.com/Show.html?i=46747&token=50950
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, daha önce sezon sonuna kadar tüm izinleri iptal ettiklerini ve takım olarak hedefe kilitlendiklerini açıklamıştı.
Ancak beklenen sonuçların bir türlü gelmemesiyle takımın üzerinde oluşan stresi göz önüne alan Kırmızı-Beyazlılar’ın hocası, bu kararından vazgeçti ve lige verilen arayla birlikte takıma 3 gün izin verdi.
İzinden önce oyuncularıyla konuşan Bakkal’ın, “Hepimiz kafamız toplayalım ve dönüp işimizi bitirelim” dediği öğrenildi.
sebasteia 22.03.2016, 06:46 sen şimdi 3 gün izin verirsin, sonra bu ağaların bir kısmı birkaç gün gecikmeli katılır antrenmana. sonra ilk bi kaç gün düz koşu yaparlar. sonra bir de bakmışsın maç günü gelmiş ve beyler hala hazır değil...
***Kafa izni yapacagına, 3 hazırlık macı yapsan
Galibiyet serisi yakalayan takımlar yapmıyor bu kafa iznini bre...
Anlaşılan bizim kafamız rahat garantimiz var
Doğum Tarihi: 08.01.1992 (23 yaşında)
Mevkii: Kaleci
Takımı: AIK Solna
Ülkesi: İsveç
Değeri: 800,000 €
Sözleşme Sonu: 31.12.2016
Yönetim bu kaleciyle bi ilgilen isterim...
Doğum Tarihi: 08.01.1992 (23 yaşında)
Mevkii: Kaleci
Takımı: AIK Solna
Ülkesi: İsveç
Değeri: 800,000 €
Yönetim bu kaleciyle bi ilgilen isterim...
Patrik CARLGREN
Michael LUFTNER
Doğum Tarihi: 14.03.1994 (21 yaşında)
Mevkii: Stoper
Takımı: FK Teplice
Ülkesi: Çek Cumhuriyeti
Değeri: 400,000 €
Sözleşme Sonu: 30.06.2018
Yönetim bu stoperle bi ilgilen isterim.
PIONE SISTO
Doğum Tarihi: 04.02.1995 (20 yaşında)
Mevkii: Sağ-Sol Açık
Takımı: Midtjylland
Ülkesi: Danimarka – Güney Sudan
Değeri: 2,000,000 €
Sözleşme Sonu: 31.12.2018
Yönetim bu çocuğu bi izle derim.
fatihcan58 22.03.2016, 09:36 Yerinde bir karar.
Takım mücadele ediyor pozisyon buluyor ama, nedense gol yollarında strestenmidir nedir bir türlü gol atamıyoruz. Takıma kaleyi gördüğünde vur denilmeli kaleye atılan her şutta taraftarda alkışlamalı yoksa bu iş daha da kötüye gidecek.
İki haftalık ara varken izin vermeyip de kürek cezası mı vermeleri gerekiyordu ? Mesut Hoca işini bilir.
Belediye ile kesin 1 maç başka takımlarla da 1 veya 2 hazırlık maçı yapılması bence daha iyi olur, madem adamlar maç temposunu tutturamiyor maç yaptıracaksın izin değil ..
kadirakin58 22.03.2016, 14:08 Sanki adamlar sabahtan aksama kadar bilgisayar basinda calisiyorlar, sanki bir ofiste gunde 300 kisinin derdini dinliyorlar ve cozum bulmaya calisiyorlar ! adamlar kosuyor, egleniyor halay cekiyor, sonra bir de ustune izin mi aliyorlar? Hem de izin almis olmalarinin sebebi yenilmis olmalari ! Biz de öyle desek ya patrona, "patron işlerim yolunda gitmiyor, hicbir is beceremedim, ben 3 gün izin alayım" diyelim bakalim ne diyecek ?
Herkesin bi yere kadar calisma azmi var izinse onlarinda hakki iki haftalik bos ara olunca bu normal onücgünde ücgün izin cokda degil yaliniz izin dönüsü isi siki tutmali ve maca cok üstün bir eforla calismali ki bundan sonraki maclarda artik kaybedecek zaman yok her oyuncuile ayri ayri ilgilenilmeli ve durumun vahametini kavrayacak nitelikte dikkatleri cekilmeli hocamiz artik kimseye yaptigi hatalardan dolayi tolerans göstermemeli
haberin basligina takildim kaldim :D
eskiden nufüs cüzdanina kafa kagidi deniyordu.
kafa izni ne acaba ? :D
Ferhat06 22.03.2016, 20:28 haberin basligina takildim kaldim :D
eskiden nufüs cüzdanina kafa kagidi deniyordu.
kafa izni ne acaba ? :D
kafa ile alakalı çok deyim var:kafa bulma,kafa yapma,kafa bozma,kafayı sıyırma vs.:D
"dönüp işimizi bitirelim.." demişsin de hoca...
Bizim işimiz zaten bitmiş.
Yine de umut kesilmez tabi ama...
kendalli 24.03.2016, 11:22 Olması gereken zaten buydu bundan sonraki maçlar hepsi birer final zihinsel olarak diri olmamız gerekiyor bu izin olumlu olarak tüm oyuncularımıza yansıyacaktır.
KINGSLEY MADU
Doğum Tarihi: 12.12.1995 (20 yaşında)
Mevki: Sol bek
Takımı: AS Trencin
Ülkesi: Nijerya
Değeri: 600.000 €
Ziyanın yerine genç hırçın bir oyuncu olacak alınabilir yönetim.
menesakin 27.03.2016, 21:15 Belki işe yarar bir iki tatil yöresine falan giderler de kafalarını toplarlar.
|