Orijinalini görmek için tıklayınız : OLAYLAR BÜYÜTÜLMESİN

SivasSpor.Com
13.12.2005, 01:10
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz maç sonrası çıkan olayları değerlendirdiler.

Otyakmaz, beraberlikle sonuçlanan maçta olayların ufak olayların biraz büyüdüğünü, ancak herhangi büyük bir sorunun olmadığını söyledi.

Artık futbol konuşulması gerektiğine dikkati çeken Otyakmaz, ``Bir takım anlaşmazlıklar ve her kafadan ses çıkması olayı çözmekten uzaklaştırdı. Biraz kargaşa oldu ama çok önemli birşey yok`` diye konuştu.

Maçta çok pozisyon bulduklarını ve rakibe pozisyon vermediklerini anlatan Otyakmaz, ancak pozisyonları değerlendiremeyince, beraberliğe razı olmak zorunda kaldıklarını söyledi. Maçın hakeminin iyi bir yönetim göstermediğini belirten Otyakmaz, ``Birkaç hatalı karar verdi ve hakemin bu maçta performansının kötü olduğunu düşünüyorum``

Hakikat Gazetesi

GuNaY
13.12.2005, 01:56
Başkanımız yine sağduyulu davranmış...
Kendisinden başka birşey beklenmezdi..

Serd@r
13.12.2005, 02:12
Başkan olgunluğunu ortaya koyup sağduyulu bir açıklama yapmış,SİVASSPOR tarftarıda maçtan sonra gerekli hassasiyeti sağlamış,centilmenliğini kaybetmemek uğruna sabrına sahip olmuştur.
Ancak kimse YİĞİDOnun sabrını sınamaya kalkmasın,çeliğin bile bir kırılma noktası vardır.

BekirBayrak
13.12.2005, 10:39
BIZLER SİVASSPOR taraftarı olarak her zaman uzerımıze dusenı yerıne getırdık vede getırmeye devam edecegız sehrımıze gelen her rakıp taraftarına gene mısavırperverlıgımızı gosterecegız (gonya lı nalcacı şarapçı grubu harıç)
baskanımızın dedıgı gıbı ufak olaylar oldu buyultecek bır durum yok dıyee
baskanım: sinekte ufak ama bu nalcacıların yaptıgı gıbı mıde bulandırıyor

Dağcı
13.12.2005, 10:45
Başkanımız yine kendine yakışan şekilde konuştu. Tebrikler...

LiS67_Uğur
13.12.2005, 12:05
başkanımız olaylar büyütülmesin diyor ama yaptıları yanlarında mı kalacak...

Etem-Murat
13.12.2005, 12:09
[]Başkanımız yine sağduyulu davranmış...
Kendisinden başka birşey beklenmezdi..
EN BÜYÜK BAŞKAN BİZİM BAŞKAN

1967_DERNEK_10UR
13.12.2005, 13:46
başkanlar her zaman sağ duyulu olmalı sivasspor klübü başkanı mecnun abı gibi..aynı sağduyulu davranışı dernek başkanımız yalçın abıde gösterdi ve olaylara biz karışmadık..

Arif Coşkun
13.12.2005, 13:49
başkanımız olaylar büyütülmesin diyor ama yaptıları yanlarında mı kalacak...
İntikam duyguları,başka bir intikamlar doğrurur,bunun bir spor olduğunuz unutmayalım.Başkanımızdan sağduyulu bir açıklama gelmiş. Tebrikler

1967_DERNEK_MUSTAFA
13.12.2005, 13:55
zaten bir sorun yoktuki herzamanki gibi taraftarlar arasında çıkan ve fazla büyütülmemesi gereken olay bu her tarafta olur geçen hafta kayseridede yaşandı

1967_DERNEK_MUSTAFA
13.12.2005, 13:58
vaybe herkes sağduyulu helal olsun

MHAKAN
13.12.2005, 14:26
Sayın başkanım olaylar elbette büyütülmemeli.Seyircimiz gerçekten çok olgun, çok seviyeli. Ancak neden haklıyken haksız duruma düşüyoruz bunu anlayamıyorum ,kabullenemiyorum. Üç beş tane kendini bilmezin tahriğine belki seyirciler tahammül gösteremeyebilir.Ama Protokolde bulunan, Sivassporun içinde olan bazı arkadaşların bu davranışlarını anlayabilmiş değilim. Olaylar nasıl başladı, devam etti gayet açık olarak herkes tarafından görüldü.Akşam TV de izlediğimde resmen şok oldum ve çok kahroldum , üzüldüm. Sanki olayların müsebbibi sivas seyircisi sivas halkı,olmaz böyle bir şey kahroluyorum. Bu insanlar nasıl böyle bir yanlışa düşerler hala anlabilmiş değilim. Sivas ve Sivasspor üzerinde yine bazı oyunlar mı oynanıyor diyen de sizsiniz malesef bu oyuna gelende sizsiniz. Sizsiniz derken tabiki değerli başkanımızı kasdetmiyorum.kimlerin yaptığı ortada.Durum ne olursa olsun pet şişeler ,vs. protokolden bu insanlar tarafından nasıl atılır. Dedim ya neden haklıyken haksız duruma düşüyoruz.Böyle bir haksızlığı şehrimize nasıl yapabiliriz. Lütfen Bu şehri bu takımı gerçekten seviyorsak hepimiz çok daha sabırlı, sağduyulu ve dikkatli olalım. Onların oyununu, alacağımız galibiyetlerle ve de her ne olursa olsun göstereceğimiz sabır ve iyi niyetle bozalım.Herkese selam ve saygılarımla.....

Kaptan-58
13.12.2005, 14:31
vaybe herkes sağduyulu helal olsun

OLMASI GEREK BU ZATEN..

CÜSSKB-Aynur
13.12.2005, 16:17
Mavi Bayrak almış bir Taraftara yakışır şekilde hareket etmek zorundayız.
Bizi olayların içine çekmek isteyenlere fırsat vermeyip Yiğido farkını herkese göstermeliyiz.

ofgurleyuk78
13.12.2005, 16:27
Sagol Baskanim. Size ve biz Yigidolara yakisan bir demeç vermissiniz. Biz daha önce mavi bayragi aldik. Yine aliriz. Bir iki kendini bilmez taraftarin yaptiklari tüm taraftarlara mal edilmesi dogru degil.

BROTHERS58
13.12.2005, 18:20
BASKANIMIZ HAKLI AMA NEDENSE OLAYLARDA KABAK BİZE PATLITOR,KAYSERİDE KÜFREDN KAYSERİLERDİ BİZ SUÇLU OLDUK.EVİMİZDE BİZE KÜFREDEN KOLTUKLARI KIRIP ATAN KONYALILARDI SUCLU YİNE BİZ GÖSTERİLİYORUZ.LÜTFEN YÖNETİM OLAYIN PEŞİNİ BIRAKMASIN KONYALI TARAFTAR VE FUTBOLCULARDAN CEZA ALMASI GEREKENLER CEZASINI ALSIN.SİVAS DEPLASMANINA GELEN ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK BİZE KÜFRETMEKTEN CEKİNMEYECEKSE VE EMNİYETTE SİVAS TARAFTARINI SUSTURACAKSA BİZ SÜPER LİGE BOSA CIKMISIZ.

x_burnley
13.12.2005, 18:25
NEDEN BU OLAYLAR HEP BÜYÜTÜLÜR NEDEN KAYSERİDE BİZE YAPILAN TERBİYESİZLİĞİ GÖRMÜYORLARDA KONYA MAÇINI YORUMLUYOR BOŞVERİN YAW MAÇI SEYRETMEK İÇİN GELMEMİŞ ANLAŞILAN KONYA TARAFI CAZGIRLIK YAPAN SONUCUNA KATLANIR HEPSİ BU

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVASSSSSSSSSSSSSSS
ŞANLI TARAFTARINLA EN BÜYÜK SENSİN SİVASSPOR SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

sinan58_34
13.12.2005, 18:28
olmaması gereken olaylar oldu tabıkı sagduyulu olmak lazım ama boylesı olaylarında olmaması gerekır deplasman maclarına gıden taraftarlarında biraz sagduyulu olması lazım misafırlıge yakıs sekılde davranması lazım

ESPERANZA
14.12.2005, 13:56
be her hafta her sahada olan bişiy,hatta daha büyük çaplı olnaları oluyor.ama nedendir bilinmez medya bunun sivasta olmasından dolayı olsa gerek.çok abarttı.birde ne acıdırki olaylara fitilleyen konyadan gelen o taraftar diyemeyeceğim holiganların olması

hagi
14.12.2005, 13:58
En centilmen ve en iyi baskan zaten Sivassporun baskani....tebrikler, yakisir SIVAS a