Orijinalini görmek için tıklayınız : Etzaz Hussain'e Uyarı

SivasSpor.Com
28.03.2016, 12:45
http://resimzade.com/Show.html?i=46762&token=52666

Yiğidolar’ın ara transfer döneminde Avrupa Ligi’nin flaş takımı Molde’den kadroya kattığı orta saha oyuncusu Etzaz Hussain’in bir türlü beklentilere karşılık vermemesi teknik heyeti harekete geçirdi.

Mesut Bakkal’ın milli arada bu futbolcuyla çok yakından ilgilendiği ve moral verdiği belirtiliyor. Sivas’la 6 maça çıkan Etzaz Hussain’in skora katkısı yok.

Fanatik

adres58
28.03.2016, 12:53
Kaliteli bir altyapı eğitimine sahip. Molde de seyrettiğimiz bölgede oynamıyor belki yadırgamış olabilir yerini lakin gelecek vaat eden bir oyuncu. Bunda uyum sürecinide eklersek mutlaka faydası olacak bir oyuncu. Kümede kalırsak takımın hem gençleşmesinde hemde dinamizminde mihenk taşlarından biri olabilir. Üzerine düşülmeli...

58fatihcan
28.03.2016, 13:41
Topçu oynamadan uyum sağlayamaz ki. Zaten aksayan bir orta sahamız var Etzaz oynasa ne kaybederiz. Uzaktan şutları yeter:)

shang
28.03.2016, 13:56
ara transfer döneminde ki en sevindiğim futbolcu idi ama neredeyse hiç bir katkı sağlayamadı okan hoca döneminde sürekli kadrodaydı ama o dönem pek hazır değildi mesut hocadan sonrada temelli kayboldu uzun süreli bir anlaşmamız hüseyin mutlaka kazanılmalı

sivaslıadem
28.03.2016, 14:03
Kamil Grosicki oynarken hepiniz gibi ben de üzüntüyle izliyorum adam gibi değerlendiremediğimiz için

ileride Hussain de böyle takımlara gidecektir muhtemelen, önce güzelce takımımıza oyun olarak katkı sağlamalı
sonra da iyi bir bonservis bedeli ile satılmalı

özgün58
28.03.2016, 14:31
Genç ve şutları, ara pasları iyi olan bir futbolcu, sabırla faydalanılabilir.

erhan 10
28.03.2016, 15:45
Etzaz'ın Galatasaray maçında attığı uzaktan şutlar ve verdiği izlenim olumluydu. Bana kalırsa özellikle iç sahada oynamalı. Yay çevresindeki çevikliği, top dağıtma özelliği ve sert şutları çok avantaj sağlayacaktır. Mehdi-Etzaz-Yiğit bence orta sahada olmazsa olmaz.

DoomsDay58
28.03.2016, 20:04
Adamı kaç dakika oynattın da beğenmedin hoca?

eyuphulagu
28.03.2016, 23:33
Etzaz Hussain aynı Grosecki gibi ilerki yıllarda kendini daha da geliştirip yıldız olacak kapasitede bir isim..Etzaz gibi oyuncular ilgi isteyen oyuncular;üzerine düşeceksin,onunla ilgileneceksin..Kadroya alıp maçlarda oynatacaksın..Oyuncu bu şekilde kazanılır...İbrahim Akın a Adem gibi oyunculara verilen değer E.Hussain e de gösterilirse bu oyuncu rahatlıkla kazanılır..Hoca benim sistemime uymuyor demiş...Mesut Hoca bence yanlış yapıyor...Kone de önmüzdeki haftalarda kadoya gireceği için Etzaz ın ilk 18 şansı bile Mesut Hoca ya göre zor gözüküyor...Bu hafta Mehdi sakatlığı dolayısıyla oynamayacağı haberleri var..E.Hussain bu hafta kadroda yer lacaktır..Ama ilk 11 de oynar mı bilmiyorum..Mesut Hoca maça Adem-Yiğit ikilisiyle başlar..2.yarı umarım E.Hussain i de oyuna alır...Oyunun 2 yönünü de oynayan bir oyuncu bal gibi de sivassporda oynar..Nerede oynayacağına da artık hocalar karar versin...Bence sivassporda ilerki maçlarda Kone-Yiğit-Etzaz üçlüsü orta sahada mutlaka bir araya getirilmelidir..Sivassporun Etzaz ın ara paslarına ve uzaktan atacağı şutlara kesinlikle ihtiyacı var...Hoca yı Etzaz konusunda hiç anlamıyorum....Umarım Etzaz Hussain ilerki maçlarda kadroda yer alarak sivasspora katkı sağlar...

sedohan58
29.03.2016, 08:16
Kaç maçta oynatın da uyarıyorsun hoca; ibrahim akın à verdiğin şansı keşke bu adama verseydin. Saygılarımla

yiğido şahin
29.03.2016, 10:59
mevkisinde oynattınızda oynamadımı ikinci grosicki vakası olmasın buda adamı başka takımda izledikçe kahroluyoruz

furky.b
29.03.2016, 15:01
Kac mac oynadida bu adamin performansi begenilmior?

çorluluyiğido
29.03.2016, 15:27
bu adam zamanında man.unt.altyapısında pogba ile ortasahada görev yapan adam.daha bu senelerde ise avrupanın önemli klülerinden moldede banko 11 oynayan bir yetenek.bazı adamlar vardır maçta kendini fazla belli etmez.mesela mehdi gibi çalımlar,kıvrak hareketleri yoktur ama gizli kahramandır.hussain de öyle bir oyuncu.2.grosicki vakasını yaşamak istemiyorum.eğer ligde kalırsak gelecek sezon ligi sallar.

yigido yakup
04.04.2016, 01:16
Gelde cildirma abii yaaa

32 yasinda 1.5 senedir hicbisey vermemis bi adami kurtarici olarak oyuna alan adamin 22 yasindaki m.united altyapisinda yetismis avrupa ligini sallamis moldede 4 yildir 100 mac oynamis adami uyarmaya hakki yoktur

uyarilcak insan varsa Mesut Bakkal dir

takimda i.Akin ve Mesut Bakkal haricinde herkea eniyisini vermek icin mucadele ediyor.

triper58
04.04.2016, 08:05
10 dakika oynadı bence yiğit etzaz değişikliği değil Etzaz-Beykan değişikliği olması gerekirdi.Takımda Yiğit'in mevkisinde bir tek Kone oynayabilir oda sakat.