Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'da Mehdi Şoku

SivasSpor.Com
30.03.2016, 06:37
http://resimzade.com/Show.html?i=46763&token=53393

Sivasspor, Bursaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Mehdi Taouil’in sakatlığı ise kritik maç öncesi moralleri bozdu.

Ateş hattından kurtulmak için amansız bir mücadele veren Sivasspor, Bursaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Mesut Bakkal yönetimindeki antrenman koşuyla başladı, kondisyon ve açma germe hareketleriyle devam etti. Bakkal’ın gelişiyle ilk 11’de oynamaya başlayan Mehdi Taouil’in sakatlığı ise kritik maç öncesi moralleri bozdu.

Sakatlığı nedeniyle bu oyuncu takımdan ayrı çalıştı. Bursa maçına yetişip yetişmeyeceği henüz bilinmiyor. Antrenmana, milli takımlarında bulunan futbolculardan John Boye, Oumari ve Beykan Şimşek de katılmadı.

fatih_bm
30.03.2016, 07:40
Çok severim kendisini.Kendini oyuna verirse çok faydalı bir oyuncu.Kısa süre içinde sahalara döner inşallah. Topçu tipi yok adamda yolda görsem anketçi filan sanırım.Ama yine de takımda en sevdiğim kişi.Uzun yıllar kalır inşallah.

:cool:
30.03.2016, 07:46
Gelince hepsi üst üste geliyor gardaşım bu nedir ya. Mehdi'yi kendim gibi görmüşümdür hep. Geçmiş olsun. Dilerim tez döner.

adres58
30.03.2016, 12:30
Çok üzüldüm ama bu sakatlık 2-3 günden beri vardı. Hadi bakalım Etzaz şimdi senin kendini gösterme zamanın.

sawyer5892
30.03.2016, 17:04
Çok severim kendisini.Kendini oyuna verirse çok faydalı bir oyuncu.Kısa süre içinde sahalara döner inşallah. Topçu tipi yok adamda yolda görsem anketçi filan sanırım.Ama yine de takımda en sevdiğim kişi.Uzun yıllar kalır inşallah.

Mehdi iyidir çok sempatik anketçi sanarım demişsin valla ben her maçı izlerken mehdiyi görüncü gözümün önüne yol kenarına taşların arasında ateş yakıp bakır demlik tencere kalaylayan abiler geliyor :)

58g0kberk58
30.03.2016, 17:47
Fena da oynamıyordu son dönemlerde, bence artık bu durumda hocanın etzaz huseyine şans vermesi en dogru olan. Ademle başlayıp sac baş yoldurmaktansa egolarını bir kenara bırakıp takım için en dogru tercih olan huseyini oynatmalıdır.

sedohan58
30.03.2016, 22:32
Canla başla oynayan bir futbolcu; umarım eksikliği hissedilmez diğer futbolcu kardeşlerimize güveniyorum artık ciğerleri patlayana kadar ,ayaklarda derman kalmayana kadar, kalpleri yerlerinden sökülünceye kadar ,terlerinin Son damlasına kadar canla başla mücadele zamanıdır. YİĞİDO OLMAK KOLAY DEĞİLDİR

Soyözen
30.03.2016, 22:35
Mehdi'nin bizdeki lakabı da "kaloriferci". Yatılı okullarda falan eskiden kaloriferci abilerimiz olurdu :)

İnşallah bir an önce düzelip takıma döner.

Külhan
31.03.2016, 15:07
Mehdi gibi kardesimize bu dediklerinizin hic birisi laik degil onda öyle bir gizli alem varki hickimse ona vaki degil söylemek istemezdim ama mecburkaldim o kardesimiz hifzi kurandir yani hafizdir siz bakmayin futbolculuk hayatina onda bambaska bir alem vardir kendisine basarilar dilerim cok sevdigim bir kardesimizdir

Mhnds58
03.04.2016, 22:58
Yokluğu çekilmiyor :(