Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
03.04.2016, 13:41
http://resimzade.com/Show.html?i=46766&token=42763

Spor Toto Süper Lig 27. hafta maçında Bursaspor'a 2-1 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

adres58
03.04.2016, 13:48
Oy Korcanım Korcanım...

Etzaz Ussainmiş peehh

İbrahim Akınmış tırışka...

Burhan eşermiş nanay..

Aatıfmış bencil salak...

Ver elini hep beraber kümeye...

35gürün58
03.04.2016, 13:49
KORCAN' ı oynatmak zaten mağlubiyeti peşinen kabul etmekti, yediği iki golde yenilecek goller değildi, hoş bulduk PTT 1. ligi, Korcan'ı oynatan Mesut Bakkal yazıklar olsun senin teknik direktörlüğüne, Korcan sevdalıları hadi gözünüz aydın. Setkus olsaydı şimdi 3 puanla ayrılma ihtimalimiz %80 di.

reform
03.04.2016, 13:50
Korçan sende suç yok sende hangi cevheri gorupte sende ısrar eden hocanın......

Ahwettt
03.04.2016, 13:50
Kimse kusura bakmasın bu takımın bu hale gelmesinin en büyük nedeni Yönetimdir. Sanki Takımı küme düşürek gidek der gibi bir havaları var, Korcanı kaleye geçiren hoca zaten hoca değildir.

antik58
03.04.2016, 13:51
Eskişehir sahasında gsye 4 atıyorsa ve SİVAS sahasında bursaya boyun eğiyorsa ligde kalmayı Eskişehir hakediyor. Mazeret g.t gibidir herkeste bulunur, bakalım yönetim ve teknik heyet şimdi ne mazeret bulacak. Beklediğimizden fazla taraftar geldi şaşırdık oynayamadık tarzı açıklamalar bekliyorum...

burhann58
03.04.2016, 13:51
Korktuğum başıma geldi eskisehir maçında olduğu gibi yangından mal kaçırır gibi kontrolsüz oynadık uefadan bizi eden bu kaleci bozmasını göndermeyenlere yazıklar olsun kendim ettim kendim buldum şarkısıda benden sivasspor yöneticilerine gelsin https://www.youtube.com/watch?v=Xfvt8wzFPJU

sivaslıadem
03.04.2016, 13:52
İki haftadır Korcan yüzünden yeniliyoruz
Ne buluyorsunuz anlamıyorum bu adamda
İlerideki adamların beceriksizliği yetmezmiş gibi rakip oynamadan kendi kendimize yeniliyoruz

Bizim fisimiz çekilmiş haberimiz yok :mad::mad:

izmirliyigido
03.04.2016, 13:53
Birisi şu hocaya söylesin, bu Aatif'dan bir mal olmaycağını.

.

reform
03.04.2016, 13:53
Korçan sende suç yok sende hangi cevheri gorupte sende ısrar eden hocanın......iki golde kaleci kapasitesizligi.

B.DUMANLI
03.04.2016, 13:54
Korcan´i kaleye geciren kisi zaten Sivasspor´u küme düsürmüs demektir.Sivasspor deli danalar gibi kosuyor ve golü atacak beceriye sahip oyuncusu yok.Adem´i hala bu takima alan kisi Sivas´a ve Sivasspor´a kötülük eden kisidir.Topu forvetine aktaramazsan bu beceriye sahip degilsen küme düsmek hakkindir.Bugün kazansaydik Rize Kayseri yi yenmek zorundaydi.Hersey bittmistir artik.Sivasspor un düstügünü artik kabul etmek gerekiyor cünki biz futbol oynayamiyoruz.

etlidöktürek
03.04.2016, 13:54
Korcan korcan korcan..
Kara lanet gıbı coktun takıma gıt arkadas gıttt..
Lan gönderin su Korcanı ....
Yapacagınız transferınızıde borcunuzuda ...

Hasta ettiniz lan bizi hasta..

Kim sahip çıkacakmış takıma biz cıkacaz lan mk!!!

50sekiz
03.04.2016, 13:56
Mactan önceki yorumumu kopyaliyorum...
Ben burada objektif yorum yapmaya calisiyorum, bazilari gibi hayal satmiyorum..

Bursa'nin hucum hatti cok iyi. Defans ve ortasahalari da kötü sayilmaz.
Puansal olarak hala Avrupa potasindalar o yüzden mac cantada keklik gibi durmuyor. Cok zor bir mac olacagini ve macta en az 3 gol olacagini düsünüyorum.

burhann58
03.04.2016, 13:56
takım hazır değildi,hakem çok kötüydü,taraftar gelmiyor o yüzden yenildik heee canımm heee hoşgeldinn PTT

triper58
03.04.2016, 13:57
Korcan rakiplere çalışıyor.Para verseler oynatmazsın.
İbrahim Akın boşa yaşıyorsun bir tarafını kaşıyorsun.Futbolu bırak.
Bu iki isim Şike davası dolayısıyla bizim takımda değilse ben de bir şey bilmiyorum.

mksivas
03.04.2016, 13:58
sıvas spor yonetımı gıcınıza kına yakın sıvas spor oyuncuları gıcınıza kına yakın sıvas spor teknık heyetı gıcınıza gına yakın sıvas ptt lıgıne gıttı emegı gecenlere yazıklar olsun yuh yuh yuh yuh sıvas sporun gerzek futbolcuları aıdıgınız paralar zehır zıkkım olsun ey musut market mısın dukkan mısın cehennem ol gıt sıvası terkedın 4 adet davul zurna ekıbı tutulsun yonetım teknık heyet ve futbolcular hep beraber sıvası davul zurna eslıgınde terk edın yuh yuh yuh yuh yuh yuh yuh bu gunden ıtıbaren hıcc kımse mac ızlemeye gıtmesın yonetım ızlesın tekrar gıcınıza gına yakın ey yonetım ve teknık heyet ve ruhsuz futfolcular ptt lıgınde gorusmek uzere

dedebali58
03.04.2016, 13:59
Geçmiş olsun bir Sivassporumuz vardı oda bitti, sebep olanlar kına yaksın.Korcan derhal gönderilmeli yeter artık 2. Ligde temiz bir sayfa ile başlayalım

çorluluyiğido
03.04.2016, 13:59
bu sitede kendisini beğenmeyenlere 3.forvet bile olamaz diyen futbol bilginlerine forvet almayan yönetime 2 gol atıp sus işaretini yapıp giden deniz yılmaz herşeyi özetliyor.umarım ligde ilk hafta rakibimiz elazığspor olur..o da elazğı süper lige çıkmazsa......BRAVO YÖNETİM..

otceken58
03.04.2016, 14:00
Hadi geçmiş olsun stres sıkıntı artık bizden uzak sagol Mesut bakkal korcanı kaleye aldıgım için ibrahim akını ve Hasan ı kurtarıcı olarak oynattığın için ademi 90 dakika sahada tuttuğun için teşekkürler ellerine sağlık yönetim şimdi hesap vermeden kaçabilirsin

nick50sekiz
03.04.2016, 14:01
Maçta göze çarpanlar :İyi oyunun tekrarı

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :Takımda forvet varda hoca mı oynatmıyor.herve tum gibi bir oyuncu profili forvette yer almış olsaydı maç şimdi 3-1 di.

Maçın en iyisi kimdi :Joun Oumari,John Boye ikilisi

Maçın en kötüsü kimdi :David Texeria

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :İyi bir maç yönetti iki taraf içinde

kaplanlı
03.04.2016, 14:02
yorum yapacak bir durum yok.geçmiş olsun.

burhann58
03.04.2016, 14:03
Adem yerine Etzaz hüseyini oynataydın dingil David texeira gibi hızlı adamı cıkartıyon burhanın yerine iboyu alacağına kabze yada tanase alsaydın benden size tavsiye arkadaşlar transfer sezonunda ligde kalırsak (%10) futbolcu önermeyelim:mad:

hunter5858
03.04.2016, 14:03
Mecnun başkan gözün aydın vukuatlı adamın ve sen bu işi başardınız sonunda takımı neden düşürmek istedin bilmiyorum ama vardır bir hesabın yazıklar olsun sizlere herşey var ama şu yediğimiz golleri yiyene kalecisi denir bilerek gol yiyen sadece başkanın talimatlarını yerine getiren kaleciniz olursa öyle olur şu kirli yönetim gitsin artık başımızdan çok yazık oldu takımımıza umarım seneye tekrar çıkarız çıkamazsak bizi çok kötü günler bekliyor ...

stain
03.04.2016, 14:04
Sivassporun taraftarını kutluyorum ipsizi sapsızı takıma futbolcu diye dolduranların esefle kınıyorum Allah bizlere sabır versin

B.DUMANLI
03.04.2016, 14:05
Bir sözüm daha var bu kadroyla bu ligden düsersek ki öyle görülüyor bizden daha kötü takimlar ligde kaliyorlar buna sebepte diger takimlar gol atmasini biliyor biz atamiyoruz.Korcan´i kaleye geciren sahis SIRF Türk oldugu icin kaleye gecirdi ama buarada Sivasspor´u küme düsüren bu M.Bakkal cahilliginin kurbani oluyor.

Basaksehir ligde kalirken Sivasspor gibi bir takimi küme düsüren Mecnun Otyakmaz´ada PTT ligi hayirli ugurlu olsun.

Aatif´i alda baskan odanda bas köseye koy.

Aatif futbolcu degil sadece MASKARA.

Sivasspor´un düsmesinde payi olan futbolcularin basinda gelenlerden bir tanesi.

:cool:
03.04.2016, 14:05
Korcan huyundan vazgeçmiyor. Satışa devam.

pover58
03.04.2016, 14:06
Allah belanı versin bakkal şu adem ve korcanı oynatınya bu şerefsizler sivastan derhal kovulmalı atıf hain kabze hain yönetim hain hakemler zaten şerefsiz.geçmiş ola artık fb ye sahip çıkalımda kanser olmaktan kurtulalım.şerefsiz ruhsuz bir takım.boş kalşeye 4-5 topu sokamıyan adiler.

Morten58
03.04.2016, 14:06
Herkes Aatif'a yüklenmeye devam etsin , Aatif Burhan'a pas verdide , Burhan 2-1 mi yapti.

Aatif olmasa topu ileriye tasiyacak takimi rahatlatacak oyuncu varmi...

Adem Kocak dingiline , Yigit - sakarina , Korcan'nin uyusuna laf atan yok bakiyorum....

Ayrica Aatif iyi olsa ne olur , yani daha iyi olsa , takim berbat , Mesut Bakkal'da artik toplayamadigi puanlarla ama kazandigi paralarla , Sivasta bir Bakkal acar..

Ah vay halimize

cengo64
03.04.2016, 14:18
'Beykan ve Atıf daha sorumlu olmalı.Burhan ilk 11 başlamalı.KAleci bence Setkus.Korayın maç tecrübesi azalmıştır.İnşallah olur.Yönetimime de bizi bu durumlara düşürdüğü için tekrardan hörmetler.'

Biz de maçtan önce bunları demişiz ama 2 senedir kim aldırmış ki.Şu yedek klubesine bir bakın allahaşkına.Transfer yapmak amacıyla değil sadece hatır için alınan adam da kadroda.Ne bekliyorsunuz.Her hafta utanmadan bizi bunu yaşatan yönetim hala şeref tribününde varsa ne diyim.
Sakın futbolculara kızmasın kimse.3 kuruş paraya alınmış adamlar bunlar.Kalanlar da Atıf dışında para etmeyip burda düzenli ödeme var diye buraya gelenler.Haa bi de başkanın hapishane kontenjanından gelenler.Ne bekliyorsunuz.Grosicki,Polonya takımının yıldızıydı geçen hafta.Da Costa Yunan liginin kralıFutboldan zerre anlamayan yönetimle bu kadar oluyormuş.Bence yapılacak iş.Geçen seneden klube giren 50 trilyon parayla ne yaptınız.Ve takımı küme düşürdünüz.Sivaslı hem maddi hem manevi olarak bunun hesabını sormalı artık.
Futbolculara diyecek laf yok.Hele Ciciye,Boya ya,Yiğit e haftalardır gösterdikleri karakter için ayrıca teşekkür edelim.Sakın kızmayın futbolculara.
Yönetim hörmetler tekrardan

yerliturkuaz
03.04.2016, 14:19
BAKKKAL mantığıyla süper market işletirsen elin oğlu gelir o süper marketi
( süper ligi ) elinden alır sonra seni geldiğin yere bakkal işletmeciliğne geri gönderir!

:cool:
03.04.2016, 14:21

Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız

yigido yakup
03.04.2016, 14:22
Takim icinde bazi oyuncular o kadar kazanmak icin mücadele ederken mesut hoca ve bi kac oyuncusuda kaybetmek icin elinden geleni yapiyor

Mesut hoca geldi geleli extra bi yigit oynatarak takimda extra mucadele gucü katti ama baska geride ne varsa hepsini aldi.

yaaaa
Allah askina dk 60 ortasaha cökmüs yigit kart görerek yilmis adem defansin icine gomülmüs hocaaa seyrediyor saha icinde ancak beykan a gücü yetiyor ona bagiriyor

evet bursa kazanmak icin cok iyi oynamadi hakem mesut hoca ve i Akin korcan gerekeni yaptilar.

bi basin mensubu cikip hocaya sorsa ibrahim akinda ne buluyor takimi sabote etmekten baska
adam topa kicini donüyor orda topa girse 2. Golu yemeyecegiz
Kaleciye suc bulmuyom digerini kesip korcani oynatiyorsa o golleri mesut hoca yemistir.

burhan macda var iyide oynuyor golde atmis sen onu cikardin adami moralmen cokerttin yerine aldigin adamla takimi 10 kisi biraktigin yetmezmis gibi rakibide 12 kisiye cikarmissin.

simdi ben bu takimda oyuncu olsam ben herseyi yapsam hoca i akini oyuna alsa yeminle hocaya derim alll lann adamini oyna

adalet olacak biri mucadele ederken diger emegi calan adama bu kiyak yapilirsa takim ruhu canlanmaz.

bize yigit gibi kart gördugunde aglayan herseyini ortaya koyan oyuncu lazim.

yeminle bu sezon sergenden sonra bizim takim hocasiz olsaydi bu kadar puan toplardi.

bu seneki hatalar hep birbirini getirdi.

Umutlu olamiyoruz hep kiriluyor tam umidimiz yeserecegi zaman biri cikiyor bunu hancerliyor bu insani yikiOr.

Çılgınlar58
03.04.2016, 14:23
Arkadaşlar ya siz futboldan anlamıyosunuz yada ben anlamıyorum ya ALLAH aşkına soruyorum size herkes ibrahim akına ve hasan kabzeye ve mesut bakkala suç buluyor yav bu adamların suçu ne ibrahim hasan kendilerimi dedi bizi zorla alın diye silahmı çekti bırakın bu işleri mesut bakkala gelince elinde oyuncu vardıda adam gibi oyuncu vardı da o mu almadı?

Oyuncu yok arkadaşım yok Mecnuna tapanlar var ya hani adam almazlarsa hoca ne yapsın başkanınıza sorun siz onu.

DoomsDay58
03.04.2016, 14:23
Evet evet iç saha maçları hepsini kazanırız rahat olun siz :)

TS58
03.04.2016, 14:29
1- Matematik olarak her şey bitmedi.
2- Hakemler ne yazık ki bu takım üstüne oyun oynuyorlar.
3-Kayseri lobisi çok kuvvetli.
4-Her şer de bir hayır vardır.
5-Bu takım bundan sonraki her maçını yenmelidir.
6-Özellikle ne olursa olsun, Kayseri'yi evire çevire deplasmanda yenmeliyiz. Hemde en az 5-0
7-Sivas Köftesi-katmeri-Kangal Köpeği her şeyi ile özeldir.
Bundan sonra yapılacaklar;
1-Herkes Sivas'ta Sivasspor forması ile dolaşacaktır.
2-Sivas Milletvekillerine Sivas'a faydaları ölçüsünde değer verilecektir.
3-Bitimi 2014 denilip te,2016 yılında bitmeyen stadın , hızlı tren vaatlerinin takibi yapılacaktır.
4-Bizlere şikeci, satıcı,ikiyüzlü diyenlerin ne yaptıkları takip edilecek, futbol ölçülerinde hepsinden tek tek hesap sorulacaktır.
5-Beşiktaş, Fenerbahçe ve diğer oynayacağımız takımlara futbol sonucu olarak unutamayacakları sonuçlar tattırmalıyız. Özellikle Beşiktaşı Sivas'ta ve Feneri İstanbul'da yenmeliyiz.
Adı şike ile anılan herkesi bu şehirden göndermeliyiz.

DoomsDay58
03.04.2016, 14:38
1- Matematik olarak her şey bitmedi.
2- Hakemler ne yazık ki bu takım üstüne oyun oynuyorlar.
3-Kayseri lobisi çok kuvvetli.
4-Her şer de bir hayır vardır.
5-Bu takım bundan sonraki her maçını yenmelidir.
6-Özellikle ne olursa olsun, Kayseri'yi evire çevire deplasmanda yenmeliyiz. Hemde en az 5-0
7-Sivas Köftesi-katmeri-Kangal Köpeği her şeyi ile özeldir.
Bundan sonra yapılacaklar;
1-Herkes Sivas'ta Sivasspor forması ile dolaşacaktır.
2-Sivas Milletvekillerine Sivas'a faydaları ölçüsünde değer verilecektir.
3-Bitimi 2014 denilip te,2016 yılında bitmeyen stadın , hızlı tren vaatlerinin takibi yapılacaktır.
4-Bizlere şikeci, satıcı,ikiyüzlü diyenlerin ne yaptıkları takip edilecek, futbol ölçülerinde hepsinden tek tek hesap sorulacaktır.
5-Beşiktaş, Fenerbahçe ve diğer oynayacağımız takımlara futbol sonucu olarak unutamayacakları sonuçlar tattırmalıyız. Özellikle Beşiktaşı Sivas'ta ve Feneri İstanbul'da yenmeliyiz.
Adı şike ile anılan herkesi bu şehirden göndermeliyiz.

Hmmm demek Kayseri lobisi çok kuvvetli.. Burhan'a boş pozisyonda golü attırmayan da bu Kayseri lobisinin telekinetik güçleri olan kontrgerillaları olabilir mi üstat ben onlardan şüpheleniyorum da bi aydınlat hele bizi

midfielder7
03.04.2016, 14:38
mesut bakkal texeriayı oyundan aldı ilerde hiç top tutamadık maçın kaderi burda değişti hasan kabze girdikten sonra bursa rahat rahat elini kolunu sallayarak gelmeye başladı sonrası doldur boşalt ve sanırım 83 tü aatıf ben atıp kahraman olacam diye yine yaktı takımı 50 cm önündeki beykana verse topu ne desek boş arkadaş her hafta kahrolmaktan başka bir şey olmuyor

34MUAMMER58
03.04.2016, 14:43
Sivassporu yenen takımların hepsi aynı taktikle oynuyorlar,klasik deplasman takımı nasıl oynaması gerekiyorsa hepsi aynı oynuyor, Bursada bu şekilde galip geldi,puan kaybettiğimiz maçların 1 kopyası oldu, neticede Bursaspor maçının kolay olmayacağını biliyorduk,buna rağmen galip gelecek gol pozisyonlarıda bulduk,galip gelmek için gol atmak gerekiyor,maalesef bizim oyuncularımızda bunu yapmayı beceremiyor,devre arası sivasspora iyi gelmedi her zamanki gibi,maça gelirsek ilk yarıda işi bitirebilirdik ve bitirmeliydik,mesut hocanın kalede korcanı tercih etmesini anlıyamadım ,içeri aldığı golle,hem trübünlerin gardını düşürdü,hemde takım arkadaşlarının ,buna rağmen iyi toparlandık,2.yarıda Bursaspor daha iyi oynadı ,,yine gollük pozisyonları bulduk değerlendiremedik,
takımda atıftan başka topla oynamasını beceren kimse yok,
özellikle, setkusu, mehdiyi, koneyi hatta taneseyi çok aradık,
yiğitin sahada kırmızı görmeden kalması hakemin sivasspora kıyağıdır, enaz 3 defa atılabilirdi,
bu oyuncuyu sahada tutan,
i.akını kurtarıcı gören,
ademi 90 dakka sahada tutan adam,

sivassporun hocası olacak kalibrede değildir,

konuşacak,yazacak ,
transfer hatalarından,
yönetim hatasından,
hocaların kalleşliklerinden,
takımı satıp yalnız bırakan karaktersiz oyunculardan,
kadroda olupta bencilliğiyle, beceriksizliğiyle, sivassporun kaderiyle oynayan oyunculardan,
bu şehire ve değerlerine yeterince sahip çıkmayan, sözde sivasın sahiplerinden konuşmakda lazımda, onu sezon sonuna bırakıyorum,

kazanmış olsaydık sivasspor ligde kalırdı,

artık kayserinin yenilmesini bekleyeceğiz,
kayseri yenerse alttaki 3 takım ptt ligi hazırlıklarını yapabilirler .

Çılgınlar58
03.04.2016, 14:48

Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız

ayhandemir58
03.04.2016, 14:49
Vallahi alnimizin akiyla maglup olduk.Sagolsunlar Yonetim-Teknik Heyet ve 2'si haric Ruhsuz Futbolcular.Alkisliyorum hepinizi.:rolleyes:

Ahwettt
03.04.2016, 14:53
Hiç kimse kusura bakmasın hemşerlerim. Bu takım el ele verilerek üme düşürlüyor. Bunda Sivasspor yönetiminin Sivas basının, Sivasspor takım hocasının ve Futbolcuların hepsinin katkısı var. Sadece suçsuz olan taraftardır.
-Yönetim açısından
1-Yıllardır Süper liğde oynuyoruz, Asla ve asla türbünü çoşturacak bir futbolcu alınmadı varsa söyleyin.
2-Devamlı trasfer yaptık diyerek boşta kalan futbolcular alınarak boşta kalan futbolculara Sivassporun parası peşkeş çekildi.
3- Hep aynı yüz bildik futbolcular alınarak Sivasspor taraftarlarını yavaş yavaş Sivasspordan sogutarak taraftarlar maça gitmemeye başladı. Alacağımız futbolcular Sivasa gelmiyor diyerek göz boymaya başladılar.
4-Oysa sezon başından berri en az 20 futbolcu transfer yapıldı bunlara verilen parların yerine adam akıllı 5-6 futbolcu alsalardı hem seyirciyi türbüne çekeceklerdi hemde maç kazanacaklardı. takımda bu hale düşmeyecekti.
Sivassporun hakkını savunan insanları bir bir takımdan uzaklaştırdılar. Rıza Hoca gibi Eskiden Fikren ünsal vardı en azından konşuyordu. Şimdi basın sözcüsü bile yoktur.
4- Hatır Ahbap ilişkisi güdülerek transfer yapıldı ve yattğı yerde para kazanıyorlar. İbrahim Akın Göken Süzen ve Kaleci Korcan gibi.
-Sivas basınımı
Basın demek bile komiklik olur. Bir kaç tane dogruları söyleyenler vardı ya tesislere sokmadılar. Yada yorum yaptıkları tv lerden uzaklaştırdılar. Kimsi Oğlu ile Sivasspor hocasıyla resim çektirerek oğlunun reklamını yaptı. Kimside Sivasspor zirveye oynarken ben demedimmi diye ön plana çıktı. Şimdi ise o ön plana çıkanalrın sesi soluğu çıkmıyor. Gerçekleri söylemeye cesaret bile edemiyorlar. Hiç bir Allahın kuluda böyle boş transfer yapacağınıza neden adam akıllı transfer yapmıyorsunuz bu Sivassporun parları nere gidiyor diyemiyor. Ancak Sivasspor Yönetcilerinden biriyle hal hatır sormak için ya tlf. bağlanıyorlar yada konuk ederek bolca reklam lardan para kazanıyorlar.
-Hocalara gelince
Sanki 2.liğ takımı gibi deneme yanılma tahtası olarak kullanıyorlar. Ya çoğu hoca Sivassporda ilk deneyimi geçiriyor. Yada boşta kalmış hocalar alınıyor. Aman işsiz kalman der gibi. Şİmdi ki Hoca gerçek hoca olsa takım bu durumda iken Ne Korcanı kaleye kordu. Nede İbrahim akını kurtarıcı olarak oyuna alırdı. Bunlar için 2.liğden berri Sivasspor maçlarını kaçırmayan biri olarak bize üzülmek düşer. Sivasspor Yönetiminede Sivasspor parasını çar çur etmek düşer. Buyazıklarıma gerçekten Sivassporluyum diyerek itirazı olan varsa buyursun yazsın

TS58
03.04.2016, 14:53
2013-2014
GOL KRALI TARİH BÖYLE YAZACAKTIR.

Aatif Chahechouhe

Sivasspor

17

subasi29
03.04.2016, 14:58
Körrcan+bencil atıff =ptt

Çılgınlar58
03.04.2016, 14:59

shang
03.04.2016, 15:03
Ben otuz yaşındayım torunumun torunu görür artık super ligi bundan sonra her hafta 5atacamiz takıma yeniliyoruz buda son trendi kalktı gitti sırtı yerden kalkmayan pehlivan lara döndük

TS58
03.04.2016, 15:04
Hatalarımız,
1- 4. Büyük biziz diyorduk.
2-İstanbul takımlarına mesafe koyamadık.(GS maçında farklı-Fb maçında farklı -Bjk maçında farklı psikoloji ile oynadık)
3-Taraftar şampiyonluğa oynadığımız sezonda dahi, statları doldurmadı,digitürk satın alınmadı,medya bu yüzden bizi dışladı.
4-Şampiyonluğa oynadığımız sezon en az 50 otobüs ile, balonlar ile, flamalar ile deplasmana gidemedik, kültürümüzü tanıtamadık.

FAKAT BİZ NE OLURSA OLSUN SİVASSPOR'U ÇOK AMA ÇOK SEVDİK.
Rakiplerimiz Çubukspor'du-Türk Telekom'du-Sincanspor'du.
YİĞİTLER HER DAİM DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKAR
KIRMIZIIIII BEYAAAAAZZZZ ÜÇ YILDIZ SİVAAAS , SİVAAASSS, SİVAAAS
SİVAAAAS, SİVAAASSS HAYDİ YENİDEN
BU SENE ÜZÜLÜYORUZ AMA EN KISA SÜREDE SEVİNECEĞİZ. BUNU DA BİLİYORUZ

TS58
03.04.2016, 15:06

Çılgınlar58
03.04.2016, 15:09

özgün58
03.04.2016, 15:17
Daha maç başlamadan korcanın adını duyunca yanımdaki arkadaşa biz bu maçta galip gelemeyiz dedim. Atıf takıma zarar veriyor kesilmesi gerekir. Korcanda israr edilmemesi gerekir. Eğer takım yenemiyorsa yenilmeyeceğini de bilmesi gerekir. Yazıklar olsun ya galip gelemiyoruz.
Çıkarın genç çocukları onlar oynasın mahkummuyuz atıfa hasana beykana

calipso
03.04.2016, 15:33
Takımın bu performansla ligde kalma ihtimali çölde kutup ayısı ile karşılaşma ihtimaline eşit. İstatistikler yalan söyleme diye boşuna demiyoruz.

menesakin
03.04.2016, 15:34
Maçı boş verin de.

Şu Mecnun başkan şak-şakcilari ile Aatıf şakşakçılarını bir görebilir miyim.

Kolumda serum iğnesiyle stattaydim ama sahada adam göremedim.

rezi
03.04.2016, 15:56
Geçen sezonun ortalarından itibaren yazmaya başladık bu takıma kaleci,iki orta saha ve bir kanat ile bir de forvet alınsın ama ince eleyip sık dokunsun nokta transferler olsun dedik.

Dilimizde tüy bitti yönetimin beleş inadı bitmedi.

Efendim borçlanmayalım, açılmayalım sonra kimse bize kimse destek olmuyor denildi. Size kimse boğazınıza kadar borca girin demedi topçu alın kader arkadaşı değil.

Yönetim suçlu mu evet ama sadece yönetim mi hayır. Yöneticilerin ağzının içine bakan amatör basınımız, her sene şimdi düzelir diye bekleyen biz alık taraftarlar da suçluyuz.

Koskoca Sivas'ı Aatıf denen soytarıya muhtaç ettik el birliği ile.

On küsur sene boyunca alt yapıdan ite dürte çıkardığımız bir Ziya.
Şampiyon olan PAF takımdan bir oyuncu bile bırakmadan satmalar.
Her transfer sezonu bedava oyuncu aramalar.
Ya biraz yaşlı ama çok dürüst, çok temiz diye oyuncu almalar ve takımda tutmalar.
O hoca olmadı tavsiye ile yeteneği boyu kadar olan hocalar, sonra tekrar bit pazarına dönüş.
Adam iyi olsun zaten boşta kalmaz ayrıca kariyeri boyunca beraberlikten başka bir hedefi olmayan hocadan ne bekliyoruz.
Hep birlikte kaderimize mahkum ve mağlup olduk.
Suçluyuz hepimiz.

Hakem konusuna gelince düşene bir tekme de onlar atmış fırsattan istifade çok mu. Dua edelim de Bünyamin Gezer orada fazla durmasın, yoksa amatöre kadar peşimizde olur. Bu arada aklıma gelmişken düşenin de, çıkanın da ve hatta şampiyon olanın da üst taraflarda bir yerde belirlendiği kaygımı da korumuyor değilim. Hepsi de çok iyi ticaret erbabı olan sevgili yöneticilerimiz çok daha iyi bilirler ki büyüme ya borçlanarak ya da öz sermaye ile olur. Bizimkiler hangisini yaptı hiç birini. Şimdi çırpınalım hep birlikte, sakın aklınızdan geçir meyin bizim görevimiz bitti buraya kadar demeyi.

Sevgili Sivas basını işinizi yapmıyorsunuz deyince sosyal medyada engelliyorsunuz. Kim haklı çıktı? Birlikte hareket edince menfaatleri sarsılan taraftar gurupları gözünüz aydın küçük olsun benim olsun düşünceleriniz gerçek oldu. Sivaslıyım diye ortada gezen, sadece nüfus bilgileri haricinde bu memleket ile alakası olmayan gardaşlarım, gönlünüzdeki takımların bayraklarını artık özgürce sallayabilirsiniz.

Çıkmadık candan ümit kesilmez diyerek kesinleşinceye kadar umudumu yitirmeyeceğim.

rezi
03.04.2016, 16:06
İTİRAZIM TEK BİRŞEYE VAR SORU:
mesut hoca zorlamı aldırdı ibrahimi
mesut hocanın elinde messi vardı da ibrahimi mi aldı
nerde oyuncu oyuncu gösterde mesut hocaya bende sövüyüm sen başkanına kız sonra gel mesut hocaya kız
hoca olarak seni beni de getirse sana da bana da kızmam istersen forvet oyuncusunu 100 tane kaleci varken forvet oyuncusunu koy kaleye yine kızmam sebebi bu hocayı bu oyuncuyu getiren ne sensin ne de ben tek suçlu MECNUN EFENDİ DİR.... SÜPERLİG TARİHİMİZDE ALINAN OYUNCULARIN TAMAMINA YAKINI NERDEYSE BELEŞ GELDİ GELELİM BU TARAFA ALT YAPIN ŞAMPİYON OLMUŞ BİR YAPILANMAYA SAHİPTİ KAÇTANE AS TAKIMLA ANTRENMANA ÇIKARTTILAR???? BAKIN KADROYA ALDILAR DİYE SORMUYORUM KAÇTANESİNİ AS TAKIMLA ANTRENMANA ÇIKARTTILAR PARALARI YEDİLER YEDİLER HALA DA YİYORLAR SONUMUZ KOCAELİ VE SAKARYA GİBİ OLMASA BARİ....Çift forvete dönmek varken neden David çıktı.Beykan dururken neden Burhan çıktı.Adem dururken neden Yiğit çıktı?En başta Adem çıkar Hasan girer ve 3-5-2 ye dönülürdü.

34MUAMMER58
03.04.2016, 16:10
Yazmayı unuttum ,eğer sivassporun sol kanadında ,ortalama bir solaçık olsaydı adamgibi orta açan,bide adam gibi forvet olsaydı ,bursayı enaz 4-2 yenerdik,özetlere tekrar baktım,sivassporun en önemli mevkisinde oynayan beykan ,bomboş kaleye gol atamıyor,yanında müsait pozisyondaki atıfa vermeyip uzak kaledireğine orta yapıyor,burhan bomboş kaleye gol atamıyor,atıf herkesi çalımlıyor tam final pası verse golle burun buruna kalacakken,topu kaptırıyor ,adem desen sahada varlığı yokluğu belli değil,ortasahaya kazıkda diksen adem kadar faydalı olur,texsera filan hikaye ,ara transferde alınan oyuncular fos çıktı,baktığımızda ilerdeki 3 oyuncumuzda neredeyse hermaçta enaz 5 6 gol pozisyonuna giriyor,rakiplerde taş çatlasa 2 3 defa gelip golünü atıp galip geliyor,maçın skoruna baktığımızda,hocanın takımı yeterince motive edemediğini,korcanın oynatılmasının hata olduğunu,sarıkart kırmızıya dönmesede [hakemin kıyağı]yiğiti almaması ,maçın bitimine 5 dak kala burhanı çıkartması ,hocanın taktik hatası olarak görülebilir,faturayı direkt hocaya çıkartmasakda ,mağlubiyette mesut hocanında etkisi büyük,maalesef sivasspor ateş çemberinin içinden çıkamadı,hiçbir tahminimde tutmadı,2.yarıdaki Eskişehir,antalya,bursa maçlarından enaz 7 puan bekliyordum 1 puan aldık,yarın kayseri yenilirse 1 umut şansımız devam edebilir,kayserinin galibiyeti halinde ben alttaraftaki heyecanın noktalanacağını düşünüyorum,sivassporun diğer maçlarını değerlendirmek için rize-kayseri maçının sonucunu görmek lazım,işi çok zora soktuk diyebiliz

serserilerin_prensi
03.04.2016, 16:23
Kendileri kafalarında bitirmisler biz bosa yirtiniyoz

58fast58
03.04.2016, 16:34
Allah belanızı versin mesut bakkal hasan kabze korcan berkan

güneşyurdu
03.04.2016, 17:02
bir golcü bir kaleci ah anammmmmmmmm ahhhhhhhhhhhhhhh...yaktınız lan bizi....ilk transfer korcan...rakip için gol yumurtladı..... bırakın gitttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttt

KAMER-ÜL ZEMAN
03.04.2016, 17:27
Oy Korcanım Korcanım...

Etzaz Ussainmiş peehh

Burhan eşermiş nanay..

Aatıfmış bencil salak...

Ver elini hep beraber kümeye...Üzülmeyin henüz matamatiksel olark düşmüş değiliz. Her şey kayserinin çıkışına ve düşüşüne bağlı.

KAMER-ÜL ZEMAN
03.04.2016, 17:30
Allah belanızı versin mesut bakkal hasan kabze korcan berkan
Delikanlı.Henüz Matematiksel olark her şey bitmiş değil . Beddua etmenize gerek yok. Altı üstü bir futbol oyunu.

KAMER-ÜL ZEMAN
03.04.2016, 17:31
Kendileri kafalarında bitirmisler biz bosa yirtiniyoz
Boşuna yırtınma delikanlı. Matematiksel olarak henüz düşmüş değil. Her şey kayserinin durumuna bağlı. Daha 7 hafta var. Çıkmayan canda umut var derler yaa.

KAMER-ÜL ZEMAN
03.04.2016, 17:33
Yazmayı unuttum ,eğer sivassporun sol kanadında ,ortalama bir solaçık olsaydı adamgibi orta açan,bide adam gibi forvet olsaydı ,bursayı enaz 4-2 yenerdik,özetlere tekrar baktım,sivassporun en önemli mevkisinde oynayan beykan ,bomboş kaleye gol atamıyor,yanında müsait pozisyondaki atıfa vermeyip uzak kaledireğine orta yapıyor,burhan bomboş kaleye gol atamıyor,atıf herkesi çalımlıyor tam final pası verse golle burun buruna kalacakken,topu kaptırıyor ,adem desen sahada varlığı yokluğu belli değil,ortasahaya kazıkda diksen adem kadar faydalı olur,texsera filan hikaye ,ara transferde alınan oyuncular fos çıktı,baktığımızda ilerdeki 3 oyuncumuzda neredeyse hermaçta enaz 5 6 gol pozisyonuna giriyor,rakiplerde taş çatlasa 2 3 defa gelip golünü atıp galip geliyor,maçın skoruna baktığımızda,hocanın takımı yeterince motive edemediğini,korcanın oynatılmasının hata olduğunu,sarıkart kırmızıya dönmesede [hakemin kıyağı]yiğiti almaması ,maçın bitimine 5 dak kala burhanı çıkartması ,hocanın taktik hatası olarak görülebilir,faturayı direkt hocaya çıkartmasakda ,mağlubiyette mesut hocanında etkisi büyük,maalesef sivasspor ateş çemberinin içinden çıkamadı,hiçbir tahminimde tutmadı,2.yarıdaki Eskişehir,antalya,bursa maçlarından enaz 7 puan bekliyordum 1 puan aldık,yarın kayseri yenilirse 1 umut şansımız devam edebilir,kayserinin galibiyeti halinde ben alttaraftaki heyecanın noktalanacağını düşünüyorum,sivassporun diğer maçlarını değerlendirmek için rize-kayseri maçının sonucunu görmek lazım,işi çok zora soktuk diyebiliz Tesbitlerinize katılıyorum. Lakin Çıkmayan canda umut var. Her şey Kayserisporun alacağı Puana bağlı.

KAMER-ÜL ZEMAN
03.04.2016, 17:34
Geçen sezonun ortalarından itibaren yazmaya başladık bu takıma kaleci,iki orta saha ve bir kanat ile bir de forvet alınsın ama ince eleyip sık dokunsun nokta transferler olsun dedik.Dilimizde tüy bitti yönetimin beleş inadı bitmedi.Efendim borçlanmayalım açılmayalım sonra kimse bize kimse destek olmuyor denildi.Size kimse boğazınıza kadar borca girin demedi topçu alın kader arkadaşı değil.Yönetim suçlu mu evet ama sadece yönetim mi hayır.Yöneticilerin ağzının içine bakan amatör basınımız,her sene şimdi düzelir diye bekleyen biz alık taraftarlar da suçluyuz.Koskoca Sivas'ı Aatıf denen soytarıya muhtaç ettik el birliği ile.On küsur sene boyunca alt yapıdan ite dürte bir Ziya.Şampiyon olan Paf takımdan bir oyuncu bile bırakmadan satmalar.Her transfer sezonu bedava oyuncu aramalar.Ya biraz yaşlı ama çok dürüst,çok temiz diye oyuncu almalar ve takımda tutmalar.O hoca olmadı tavsiye ile yeteneği boyu kadar olan hocalar,sonra tekrar bit pazarına dönüş.Adam iyi olsun zaten boşta kalmaz ayrıca kariyeri boyunca beraberlikten başka bir hedefi olmayan hocadan ne bekliyoruz.Hep birlikte kaderimize mahkum ve mağlup olduk.Suçluyuz hepimiz.Hakem konusuna gelince düşene bir tekme de onlar atmış fırsattan istifade çok mu.Dua edelim de Bünyamin Gezer orada fazla durmasın,yoksa amatöre kadar peşimizde olur.Bu arada aklıma gelmişken düşenin de,çıkanın da ve hatta şampiyon olanın da üst taraflarda bir yerde belirlendiği kaygımı da korumuyor değilim.Hepsi de çok iyi ticaret erbabı olan sevgili yöneticilerimiz çok daha iyi bilirler ki büyüme ya borçlanarak ya da öz sermaye ile olur.Bizimkiler hangisini yaptı hiç birini.Şimdi çırpınalım hep birlikte,sakın aklınızdan geçir meyin bizim görevimiz bitti buraya kadar demeyi.Sevgili Sivas basını işinizi yapmıyorsunuz deyince sosyal medyada engelliyorsunuz.Kim haklı çıktı?Birlikte hareket edince menfaatleri sarsılan taraftar gurupları gözünüz aydın küçük olsun benim olsun düşünceleriniz gerçek oldu.Sivaslıyım diye ortada gezen,sadece nüfus bilgileri haricinde bu memleket ile alakası olmayan gardaşlarım, gönlünüzdeki takımların bayraklarını artık özgürce sallayabilirsiniz.Çıkmadık candan ümit kesilmez diyerek kesinleşinceye kadar umudumu yitirmeyeceğim. Size katılmamak mümkün mü !

Del Piero
03.04.2016, 17:37
Bu takım sizin eseriniz ve artık DEFOLUP gitme zamanınız geldi. YÖNETİM İSTİFA

rezi
03.04.2016, 17:58
Arkadaşlar bir yanlış anlaşılmayı düzeltelim.Artık tek rakip Kayseri değil Eskişehir'de ümitlendi ve kafa kafaya geldik.Şu an sadece Mersin havlu attı.Geriye kalan üç takımdan ikisi düşecek.İnşaallah biz olmayız.

selimdelen
03.04.2016, 18:01
Mesut hoca hata bende en azindan bir puani kesin aliyotken yaptigim yanlis tercihler yuzunden 0cektik diyecek yonetim wn basindan beri hata bizde adam gibi forvet almadik demeli ama nerdeeee saglik olsun biz herkeze herseye inat kalacagiz arkadas hakemlere yonetime teknik adama ragmen

Turan 59
03.04.2016, 18:10
Korcan'la,Setkus'u kıyaslayanlar neredesini ? cevap bekliyorum.

Turan 59
03.04.2016, 18:11
Acaba bir 38 sene daha beklermiyiz ? Zaman çok uzun.

Turan 59
03.04.2016, 18:20
Korcan,İbrahim AKIN ve Hasan KABZE'nin olduğu takımın süper Lig'de oynaması doğanın kanununa aykırı.

SempaticH
03.04.2016, 18:28
yav şimdi kalecide hatalar var doğru diyorsunuz ya şu golleri atamayan sala:mad:klara niye birşey demiyorsunuz

birde şu var sivassporda başka oyuncu yokmu da halen ibrahim akını oyuna sokuyor onu anlamış değilim

birde adam forvette oynuyor sen onu çıkarıyon neden? koy ikisi de oynasın kardeşim

çıkaracak adamları bilemiyon kardeşim sonuç bu olur işte yazıklar olsun.

karamik
03.04.2016, 18:42
bu kulubü bir bütün olarak kabul edersek gene en başarılı kesim sivasspor yönetimidir düşersekte tekrar çıkmamızın tek garantisi onlar olacaktır 15 yıldır süper ligte oynatan yönetime saygıda kusur etmem edenede saygı duymam.

otceken58
03.04.2016, 18:44
.

ÖNEMLİ

SAYIN SİVASSPOR TARAFTAR FORMU YÖNETİMİ

bu formda binlerce Sivaslının ve Sivasspor taraftarının yorumları korcan, i.akın, Hasan kabze gökhan süzen!!! (oynamamasına rağmen) adem Koçak hakkında aynı sayılırken yönetim teknik heyet ve camia içinde sözü gecen birçok kişi tarafından hiçe sayıldığı aşikardır.

BENİM NACİZANE TEKLİFİM

BİR TEPKİ OLMASI AMACI İLE 2 HAFTA TARAFTAR FORMUNU ULUSAL KAMUOYUNA BİLGİ VEREREK KAPATALIM

taraftarın dikkate alınmadığı bir yönetim istemiyoruz şeklinde!!!

Okka
03.04.2016, 19:00
Bi agziniza yapışmış İbrahim akın İbrahim akın. Adam macin son 10 dk oynadı takıma ne kadar zararı olabilirse o kadar zararı olmustur.

İbrahim akını birakipta Aatif denen adama bakın. İzleyin karaktersiz futbolunu. Sözleşmesinde Lig bitimi takım küme duserse serbest kalır ibaresi olan futbolcu gibi futbol oynadı.

Nedved'in bi sözü geldi aklıma Juve şike davasından küme duser takımın önemli futbolcularınin çoğu başka takımlara gider takımın yıldızı nedved gitmez.

Ve açıklama yapar "Eğer bir takım küme duserse futbolcular gider , adamlar kalır " Sezon sonu göreceğiz adamlığını aatif..

Bu sezon için hayal kurmayın. Evinde kilit Eskisehir, Antalya, Bursa maçlarını alamayan takım ligde kalamaz. Önümüzde ki yılın planlaması yapılmalı acilen...

kendalli
03.04.2016, 19:32
Uğursuz setkus kaledeyken maçmı kazaniyorduk osmanli maçından sonra bile kaleyi korcana vermeyen bakkal hoca gene setkusda israr etti adamda ne tür hol yersem kalem garanti diye düşündü korcani oynatma oynatma sonrada hatalı gol yedi sen kaleciyi köreldirsen tabiki yer bu takım için bedel ödemiş insan dururken uğursuz setkusa gene vermem düşeceksekde korcanla düşelim musleramiz vardida bizmi istemedik...

B.DUMANLI
03.04.2016, 19:47
Yönetimden biri cikipda bir aciklama ihtiyaci hissetmiyor.Iste bu en büyük bir tehlike...
Yarin oynanacak Rize-Kayseri maci ligdeki durumumuzu acikca belli edecek.Kayseri yenerse hersey biter....

Rallim58
03.04.2016, 20:02
Gol diye ayağa kalkıp geri yerimize oturtan Aatıf ve Beykan'a maç sonundan bu dakikaya kadar ne dediklerimi hatırlamıyorum...

eyuphulagu
03.04.2016, 20:27
Bu hafta maçı stattan izledim....Ne söyleyeceğimi bilemiyorum...
Şu anda sivassporun küme düşmeye en yakın takımlardan biri olduğunu söyleyebilirim..
Takım göz göre göre malesef düşüyor demeye dilim varmıyor...

Statta oldukça fazla taraftar vardı;taraftar eline geleni yaptı..
Hoca yaptığı yapamadığı değişiklerle malesef bir kez daha sınıfta kaldı..

Yenilen 2 golde de Korcan %100 hatalıydı....Atamayan attılar malesef...

Mesut Bakkal; hala akıllanmadı...Girenlerle çıkanlar hep aynı..Adam fabrika robotu gibi...Sanki seriye bağlamış...Texeria çıkıyor,Hasan Kabze giriyor..

Hussain son 10 dak. da sırf taraftar, yönetim oyuncu değiştirmedi demesin diye oyuna giriyor... İ.Akın ise kurtarıcı diye son 20 -25.dak. da oyuna giriyor.....

Hoca adeta taraftarı uyutma politikası uyguluyor...Takımın kaçırdığı golleri saymıyorum ama hoca önce gerekli değişiklikleri zamanında yapacak ki taraftar da hoca elinden geleni yaptı ama olmadı diyecek..

Mesut Hoca hiç riske girmiyor;geldi geleni kaç defa çift forvetle oynadı; oynadı da biz mi görmedik....Adem bu maçın en kötü oyuncularındandı...Neredeyse 90 dak. sahada kaldı...İ.

Akın da şeytan tüyü var;geldi geleli hiçbirşey yapmadı ama hala kadoya girip 2. yarıları oyuna kurtarıcı diye sokuluyor.... İ.Akın ın bu yıl oynadığı maçlarda yaptığı asisti, attığı golü gören var mı?....

Korcan maçta 2-3 gol kurtardı ama yediği 2 golde evlere şenlik...Kalede kaleci var mı yok mu belli değil...İlk golü kendi elleriyle içeri attı;2. golü tuttuğu köşeden yedi... Yazıklar Olsun! diyorum..Başka da söylenecek söz yok....

Artık sözün bittiği yerdeyiz....

Sivasspormysoul
03.04.2016, 20:31
Hatalar, alınmayan dersler ve alınması gereken dersler,

Geçen hafta Trabzonspora sahayı dar eden M.Sivasspor bu hafta Bursaspora neden yenildi? Kendimce bu sorunun cevabını arayıp siz Kıymetli Yiğidoların görüşlerine sunacağım.

Geçen haftaki yorıumlarımda şunları ön plana çıkarmıştım.

1) C.Tanase: Çok etkili alan savunması yapıyor. Geniş bir alanı savunuyor. Rakip kolay kolay onun savunduğu alana giremiyor ve rakibin gücü zayıflıyor. Cicinho'ya attığı etkili paslarla Cicinho ileri çıkıp Texeira ve Aatif'a etkili ortalar yapıyor. Dikkat ederseniz Cicinho kale çizgisine inip ortalar yaptığında çok etkili gol pasları oluyor. Ancak, orta sahayı biraz geçip yaptığı ortalar doğrudan rakip kalecide kalıyor yada rakip defans oyuncuları hemen topa sahip oluyorlar. Kısaca Tanase ağır olabilir ama çok etkili alan savunması yapıyor ve etkili paslar atıyor. Ancak Mesut Bakkal Tanase'yi tercih etmedi. Onun yerine Burhan Eşer oyandı. Burhan Eşer bugün gol atmış olmasına rağmen savunma ağırlıklı futbol oyuncusu değildir. Sadece ileride kısıtlı bır alanda oynayabilir. Böylece TanaseNin boşaltığı alan tamamemen boş kaldı. O alanı Aaatif doldurmaya çalıştı, bu kez de forvet arkası görevini tam yapamadı.
Birinci sonuç: Burhan Eşer savunma ağırlıklı oynamsı gereken M. Sivassporda ilk 11 de kesinlikle oynatılmamalıdır. Bu kez takım hücum yapacağım derken orta saha gücü önemli ölçüde zayıflıyor.

2) D. Texeira: Geçen hafta Trabzonspor maçında gördünüz. Orta sahada pres, rakip defans arsına aniden sızma, orta sahaya gelerek savunmayı orta sahada başlatırken aynı anda mobilitesi ile bir yandan da sürekli ileri yeniden atağa katılma pozisyonunda kalma. Texeira'ya kaç kez top atıldı da gole çeviremedi? Maalesef Aaatif sadece topla oynama isteği ile dolu. Texeira ise topu aldığında hemen pas verip gol bölgelerine hızla gitme eğiliminde. BU iki futbolcunun futbol anlayışları taban tabana zıt. Texira paylaşma, Aaatif paylaşmama üzerine odaklanıyor.
Bugün Texeira'yı yetersiz bulup Hasan Kabzeyi oyuna alan Mesut Bakkal son 37 dakikayı Texeirasız oynayıp maçı kazandı mı kaybetti mi? Texeira oyundan çıktıktan sonra rakip stoperler ileri çıkmaya başladılar.
İkinci sonuç: Mesut Bakkal Hasan Kabzeyi D.Texiraya tercih etmekle 1980 lerin futbolunu tercih ettiğini bir kez daha gösterdi. Texira'nın 5-6 tane modern futbol oyuncusunun özelliği var. Gol atması gerekir ancak herkes ona oynarsa atabilir. Biz savunma ağırlıklı futbol oynayıp ileri defans ve orta saha oyuncularımızı ileri fazla çıkartmamamız gerekirdi. Texeira tam bu anlaşın futbolcusudur. Ceza sahası önünde sürekli pas yaparak Texeira'yı gol pozisyonuna sokmalıyız. Yoksa hurra deyip etkisiz hücumlar yaparak değil.

3- Etzaz Hüseyin: 10-15 dakikalık oyununda bile ne kadar pas odaklı bir oyuncu olduğunu gösterdi. Eğer forvet arkası oynasa Texeira'ya çok ama çok etkili gol pasları atabilir. Tugay Kerimoğlu yada Oğuz Çetin tarzında bir oyuncu.
Ücüncü sonuç: Etzaz Hüseyin kesinlikle orta ileri bölgede forvet arkası oynatılmalı.

4) Aaatif Chahechouhe: M. Sivassporun bugünkü yani bu sezon ki düşük performasının baş mimarıdır. Topu yavaşlatıyor, topla oynayarak rakip defansın yerleşmesine neden oluyor, ileride yorulduğu için son paslarda hata yapıyor. Benim için M.Sivassporun savunma ağırlıklı saldırı futbolunun oyuncusu değildir. Ben zaten oldum olası görsel, şova dönük futbolcuları takımımda görmek istemem. Yani 1970 lerin futbolcusudur benim için. Aattif eğer bu sezon 5-6 maç peşpeşe bir nedenle oynamasaydı o zaman Sivassporun oyunu dengeye gelirdi.

Dördüncü sonuç: Lider özelliği olan değil çalışkan oyunculara ihtiyaç vardır. Örnepğin Mehdi Taouil çok çalışkan bir oyuncudur. Yani 11 adet Mehdi'ye ihtiyaç vardır.

5) Korcay Çelikay: Korcan Çelikay serbest kalsa hagi STSL takımı onu birinci kaleci olarak transfer etmek ister? a) FB b) GS c) BJK d) Trabzonspor (Onur Kıvrak ve Esteban Korcan Çelikay'a yedek olacak) e) Gençlerbirliği f) Bursaspor g) Gaziantep (Karcemarskas Korcan Çelikay'ın yedeği olacak) h) Konyaspor, i) Kayserispor (Ali Ahamada yedek kalacak). Takdir sizin Kıymetli Yiğidolar.
Beşinci sonuç: Setkus neden oynatılmıyor bilen var mı?

6) Altıncı sonuç: Hemen bugün Mesut Bakkal vakit geçirmeden istifa etmeli yerine Yılmaz Vural getirilmelidir. Son koz, son şanş. Yarın çok geç olabilir. Daha yedi maç var. Son kozlarımızı iyi oynamalıyız. Bugün itibariyle benim Sayın Mesut Bakkala inancımda çok büyük zedelenme olmuştur.
Evet, son şans olarak Yılmaz Vural denenmelidir. Futbol bilgisi çok yüksek olan bir teknik direktördür. Ne kaybederiz, sadece peşpeşe alınan yenilgilerden başka. Mesut Bakkal'ın karnesi: 7 maç 7 puan. Bundan sonraki 7 maçta acaba kaç puan alabilir? Takdir yiğidoların.

7)Yedinci sonuç: Texeira, Tanase, Etzaz bu takımda önümüzdeki yıllarada da ter dökeceklerdir. BUgün ilk 11 de oyanan futbolcuların 5-6 sı seneye takımda olmayacaktır. (Hangi ligde olursak olalım).
8) Gaziantepsor maçıyla yeniden çıkışa geçip sonuna kadar zorlamak zorundayız. Yılmaz Vural ve talebeleri ve büyük Sivasspor taraftarı STSL de kalacak ve önümüzdeki yıl yeniden şampiyon sahnesinde olacaktır Allah'ın izni ile.

Saygılarımla.

onur0634
03.04.2016, 20:33
Herkes korcana atıp tutmuşta 2tane yuzde yuzluk golu çıkaranda korcandı.Eger suçlu arıyorsanız kazanmaktan başka çaresi olmayan takımda bir forvet çıkarıp diğer forveti oyuna alan mesut bakkaldır.

Kaybedecek neyimiz kalmıs geri zekalı hoca bozması texirayı çıkarıp hasanı, burhanı çıkarıp ibrahim akını alıyon.

senin bu saatten sonra defansı boşaltıp elinde ne kadar hucum oyuncusu varsa oyuna alman gerekiyordu kendi sahanda 1puana oynarsan zaten kaybetmeye mahkumsundur...

onur0634
03.04.2016, 20:39
Bu saatten sonra bakkalla çakkalla kaybedecek zamanımız yok

şimdiden ptt 1nci lig hazırlıklarına başlanmalı bu ligi iyi tanıyan aklı başında bir hoca ile anlasilmali futbol bu sonucta cikmakta var dusmekte biz cok hatalar yaptik ve bu ligden dusmeyl hakettik malesef...

onur0634
03.04.2016, 20:41
Ptt 1nci lig icin en ideal hoca osman ozkoyludur...

Del Piero
03.04.2016, 20:54
Oy Korcanım Korcanım...

Etzaz Ussainmiş peehh

Burhan eşermiş nanay..

Aatıfmış bencil salak...

Ver elini hep beraber kümeye...

Hocam bence enaz suçlu olanlar futbolcu grubu çünkü bu futbolcuların kapasitesi ve geçmişi belliyken neden bu futbolcular transfer ediliyor neden bunlar ile lige başlanıyor 3-5 i arayıp kaliteli futbolcuları transfer etmeyen şapka dan tavşan çıkarmaya çalışan ben bilirim ben anlarım diyen yönetim asıl suçlu yönetime neden çıt çıkmıyor

kızılova
03.04.2016, 21:02
Sivasspor düşecek diye üzülmeyelim. Bursa da düşmüş idi. Daha güçlü geldi lig lideri oldu her şeyin sonu değil Sağlık olsun Taraftarlarımızın canı sağ olsun.

migroArmis
03.04.2016, 21:10
Sivasspor düşecek diye üzülmeyelim. Bursa da düşmüş idi. Daha güçlü geldi lig lideri oldu her şeyin sonu değil Sağlık olsun Taraftarlarımızın canı sağ olsun.

Çok güzel söylemişsiniz...varolun da...Bu ligin yarısına yakını Sivasspordan kötü takım bence ...Kimler varken neden Sivas düşsün...İşte bu dahada cansıkıyor

kaplanlı
03.04.2016, 21:17
tutanı da kötü atanıda kötü bir takıma sahibiz.dünyanın en iyi hocası gelse bu takımla maç kazanamaz.

mesut hocanın gelmesini istemiyordum.

lakin bu maçta en büyük hatası tek forvette ısrar etmesiydi.

migroArmis
03.04.2016, 21:20
Delikanlı.Henüz Matematiksel olark her şey bitmiş değil . Beddua etmenize gerek yok. Altı üstü bir futbol oyunu.

İçerisinde küfür olan her şöyleme bizde karşıyız elbet...Bunu yapmayı geçiniz tasvip etmek ayrıca bir insanlık suçudur...Lakin ''Altı üstü bir futbol oyunu'' söylemi kişinin kendi takımınıza karşı nerede olduğunuzu gösterir....Takımına aşık her kişi sert bir tepki verecektir...Hatta beddua bile edebilir..Bu sinir insanın doğasında var...Altı üstü bir futbol oyunu bize göre Sivasspor Bursaspor dışında oynanan her futbol müsabakasıdır...Sonuçları bizi ilgilendirmez...Ama konu Sivas Bursa olduğu vakit tepkimizide en sert biçimde bizde gösteririz Arkadaşın söylem tarzına değil ama içinde bulunduğu durum itibari ile son derece haklı ve takımını sevdiğine inanıyorum ...selamlar...

ihtiyar yiğido
03.04.2016, 21:32
Maçdan sonra öyle bir şok yaşadım ki ne yorum yapmaya ne elim nede dilim müsade etti. Biz taraftarlarda dahil, ne hoca nede futbolcular üzerine düşen görevleri yapabildi. Taraftar diyorum çünkü Sivasspor için hayati bir maç, hava müsait, maç saati müsait ama koskoca Sivas'da 6480 seyirci, maça gelenler hep aynı cefakar insanlar, diyecek bir şey bulamıyorum. ALLAH yar ve yardımcımız olsun

eyuphulagu
03.04.2016, 21:50
Statyum proğramında Oğuz Çetin;Hamza Hoca 2. yarı maçı kazanmak için oynarken sivasspor hiçbir şey yapmadı diyor...Gerçekten de Hamza Hoca 2. yarı yedek kulübesinde yer alan 2 forveti Necid ve Stoch u alırken,Mesut Hoca adeta ben 1 puana razıyım diyerek Hasan Kabzeyi oyuna alıp belki Beykan ı oyundan çıkarıp Texeira-Hasan Kabze çift forveti ile oynamayı düşünmek yerine Hasan Kabze yi oyuna alıp Texeira yı çıakrıyor..Taraftarın gözünü bpoyamak için de son 15 dak. da hiçbir işe yaramayan İ.Akın ı oyuna alıp en azından mücadele eden Burhan ı çıkarıp sivassporun fişini çekiyor...Sonra da maç sonunda çıkıp ben ne yapayım takımın durumu bu;çok gol kaçırdık diyor...Mesut Hoca sivasspor taraftarının taş devrinde yaşadığını zannediyor ki bu açıklamaları yapıyor...Haftaya yine aynı filmin devamını izlemeye devam edeceğiz..İnşallah hoca oturup daha iyi düşünür en azından sivasspora maç kazandıracak formüller üzerinde takımı oynatır...Beraberlik futbolu bu saatten sonra sivassporu küme düşürür..Sivassporun ilacı savaşmak ve hücum futbolu oynamaktan geçiyor...Sivasspor çift forvet oynamazsa maç kazanması tesadüflere kalır...

Mhnds58
03.04.2016, 21:56
Hatalarımız,
1- 4. Büyük biziz diyorduk.
2-İstanbul takımlarına mesafe koyamadık.(GS maçında farklı-Fb maçında farklı -Bjk maçında farklı psikoloji ile oynadık)
3-Taraftar şampiyonluğa oynadığımız sezonda dahi, statları doldurmadı,digitürk satın alınmadı,medya bu yüzden bizi dışladı.
4-Şampiyonluğa oynadığımız sezon en az 50 otobüs ile, balonlar ile, flamalar ile deplasmana gidemedik, kültürümüzü tanıtamadık.

FAKAT BİZ NE OLURSA OLSUN SİVASSPOR'U ÇOK AMA ÇOK SEVDİK.
Rakiplerimiz Çubukspor'du-Türk Telekom'du-Sincanspor'du.
YİĞİTLER HER DAİM DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKAR
KIRMIZIIIII BEYAAAAAZZZZ ÜÇ YILDIZ SİVAAAS , SİVAAASSS, SİVAAAS
SİVAAAAS, SİVAAASSS HAYDİ YENİDEN
BU SENE ÜZÜLÜYORUZ AMA EN KISA SÜREDE SEVİNECEĞİZ. BUNU DA BİLİYORUZ

Şampiyonluğa oynadığımız sezonlarda mı taraftar yoktu ben maça 1 saat kala kuyruğa girip anca maça yetişiyordum.sen yeni başladın heralde maçlara gitmeye...

Mhnds58
03.04.2016, 22:08
Uğursuz setkus kaledeyken maçmı kazaniyorduk osmanli maçından sonra bile kaleyi korcana vermeyen bakkal hoca gene setkusda israr etti adamda ne tür hol yersem kalem garanti diye düşündü korcani oynatma oynatma sonrada hatalı gol yedi sen kaleciyi köreldirsen tabiki yer bu takım için bedel ödemiş insan dururken uğursuz setkusa gene vermem düşeceksekde korcanla düşelim musleramiz vardida bizmi istemedik...

Setkus 2 yediği maçlarda bizi 5-6 golden kurtarıyordu.Yediği 2 goldede hatası varsa kurtardığı topları tehlikeli bölgeye çelmesinden kaynaklanıyordu.Sabit dursa çarpıp gidecek topu içeri alan Korcan mı Setkustan iyi? :))).' temmuz sürecinden bu yana takımın üzerine oynanıyor bunun sebebi kendini savunamayan sesini çıkarmayan yönetim ve şike yaptığına inandığım tek kişi Korcandır...

mühendisburak58
03.04.2016, 22:12
Değerlendirecek bir şey yok artık sabrımız taştı passo lig kartını da kırdım attım. Geçmiş olsun. Yeni stadyum ptt 1.ligin en modern stadyumu olarak çürür gider.

Mhnds58
03.04.2016, 22:23
Hatalar, alınmayan dersler ve alınması gereken dersler,

Geçen hafta Trabzonspora sahayı dar eden M.Sivasspor bu hafta Bursaspora neden yenildi? Kendimce bu sorunun cevabını arayıp siz Kıymetli Yiğidoların görüşlerine sunacağım.

Geçen haftaki yorıumlarımda şunları ön plana çıkarmıştım.

1) C.Tanase: Çok etkili alan savunması yapıyor. Geniş bir alanı savunuyor. Rakip kolay kolay onun savunduğu alana giremiyor ve rakibin gücü zayıflıyor. Cicinho'ya attığı etkili paslarla Cicinho ileri çıkıp Texeira ve Aatif'a etkili ortalar yapıyor. Dikkat ederseniz Cicinho kale çizgisine inip ortalar yaptığında çok etkili gol pasları oluyor. Ancak, orta sahayı biraz geçip yaptığı ortalar doğrudan rakip kalecide kalıyor yada rakip defans oyuncuları hemen topa sahip oluyorlar. Kısaca Tanase ağır olabilir ama çok etkili alan savunması yapıyor ve etkili paslar atıyor. Ancak Mesut Bakkal Tanase'yi tercih etmedi. Onun yerine Burhan Eşer oyandı. Burhan Eşer bugün gol atmış olmasına rağmen savunma ağırlıklı futbol oyuncusu değildir. Sadece ileride kısıtlı bır alanda oynayabilir. Böylece TanaseNin boşaltığı alan tamamemen boş kaldı. O alanı Aaatif doldurmaya çalıştı, bu kez de forvet arkası görevini tam yapamadı.
Birinci sonuç: Burhan Eşer savunma ağırlıklı oynamsı gereken M. Sivassporda ilk 11 de kesinlikle oynatılmamalıdır. Bu kez takım hücum yapacağım derken orta saha gücü önemli ölçüde zayıflıyor.

2) D. Texeira: Geçen hafta Trabzonspor maçında gördünüz. Orta sahada pres, rakip defans arsına aniden sızma, orta sahaya gelerek savunmayı orta sahada başlatırken aynı anda mobilitesi ile bir yandan da sürekli ileri yeniden atağa katılma pozisyonunda kalma. Texeira'ya kaç kez top atıldı da gole çeviremedi? Maalesef Aaatif sadece topla oynama isteği ile dolu. Texeira ise topu aldığında hemen pas verip gol bölgelerine hızla gitme eğiliminde. BU iki futbolcunun futbol anlayışları taban tabana zıt. Texira paylaşma, Aaatif paylaşmama üzerine odaklanıyor.
Bugün Texeira'yı yetersiz bulup Hasan Kabzeyi oyuna alan Mesut Bakkal son 37 dakikayı Texeirasız oynayıp maçı kazandı mı kaybetti mi? Texeira oyundan çıktıktan sonra rakip stoperler ileri çıkmaya başladılar.
İkinci sonuç: Mesut Bakkal Hasan Kabzeyi D.Texiraya tercih etmekle 1980 lerin futbolunu tercih ettiğini bir kez daha gösterdi. Texira'nın 5-6 tane modern futbol oyuncusunun özelliği var. Gol atması gerekir ancak herkes ona oynarsa atabilir. Biz savunma ağırlıklı futbol oynayıp ileri defans ve orta saha oyuncularımızı ileri fazla çıkartmamamız gerekirdi. Texeira tam bu anlaşın futbolcusudur. Ceza sahası önünde sürekli pas yaparak Texeira'yı gol pozisyonuna sokmalıyız. Yoksa hurra deyip etkisiz hücumlar yaparak değil.

3- Etzaz Hüseyin: 10-15 dakikalık oyununda bile ne kadar pas odaklı bir oyuncu olduğunu gösterdi. Eğer forvet arkası oynasa Texeira'ya çok ama çok etkili gol pasları atabilir. Tugay Kerimoğlu yada Oğuz Çetin tarzında bir oyuncu.
Ücüncü sonuç: Etzaz Hüseyin kesinlikle orta ileri bölgede forvet arkası oynatılmalı.

4) Aaatif Chahechouhe: M. Sivassporun bugünkü yani bu sezon ki düşük performasının baş mimarıdır. Topu yavaşlatıyor, topla oynayarak rakip defansın yerleşmesine neden oluyor, ileride yorulduğu için son paslarda hata yapıyor. Benim için M.Sivassporun savunma ağırlıklı saldırı futbolunun oyuncusu değildir. Ben zaten oldum olası görsel, şova dönük futbolcuları takımımda görmek istemem. Yani 1970 lerin futbolcusudur benim için. Aattif eğer bu sezon 5-6 maç peşpeşe bir nedenle oynamasaydı o zaman Sivassporun oyunu dengeye gelirdi.

Dördüncü sonuç: Lider özelliği olan değil çalışkan oyunculara ihtiyaç vardır. Örnepğin Mehdi Taouil çok çalışkan bir oyuncudur. Yani 11 adet Mehdi'ye ihtiyaç vardır.

5) Korcay Çelikay: Korcan Çelikay serbest kalsa hagi STSL takımı onu birinci kaleci olarak transfer etmek ister? a) FB b) GS c) BJK d) Trabzonspor (Onur Kıvrak ve Esteban Korcan Çelikay'a yedek olacak) e) Gençlerbirliği f) Bursaspor g) Gaziantep (Karcemarskas Korcan Çelikay'ın yedeği olacak) h) Konyaspor, i) Kayserispor (Ali Ahamada yedek kalacak). Takdir sizin Kıymetli Yiğidolar.
Beşinci sonuç: Setkus neden oynatılmıyor bilen var mı?

6) Altıncı sonuç: Hemen bugün Mesut Bakkal vakit geçirmeden istifa etmeli yerine Yılmaz Vural getirilmelidir. Son koz, son şanş. Yarın çok geç olabilir. Daha yedi maç var. Son kozlarımızı iyi oynamalıyız. Bugün itibariyle benim Sayın Mesut Bakkala inancımda çok büyük zedelenme olmuştur.
Evet, son şans olarak Yılmaz Vural denenmelidir. Futbol bilgisi çok yüksek olan bir teknik direktördür. Ne kaybederiz, sadece peşpeşe alınan yenilgilerden başka. Mesut Bakkal'ın karnesi: 7 maç 7 puan. Bundan sonraki 7 maçta acaba kaç puan alabilir? Takdir yiğidoların.

7)Yedinci sonuç: Texeira, Tanase, Etzaz bu takımda önümüzdeki yıllarada da ter dökeceklerdir. BUgün ilk 11 de oyanan futbolcuların 5-6 sı seneye takımda olmayacaktır. (Hangi ligde olursak olalım).
8) Gaziantepsor maçıyla yeniden çıkışa geçip sonuna kadar zorlamak zorundayız. Yılmaz Vural ve talebeleri ve büyük Sivasspor taraftarı STSL de kalacak ve önümüzdeki yıl yeniden şampiyon sahnesinde olacaktır Allah'ın izni ile.

Saygılarımla.

Tespitler 10 numara takımın ve oyuncuların analizleri benim açımdan çok güzel söylemişsiniz.Tek katılmadığım nokta Burhanın ilk 11de oynamalı C.Tanase beykanın yerinde oynamalı.Burhan rakibin cıkmasını engelleyici futbolcu özellikle iç saha maçlarda rakibi çıkmamaya zorlayacak ve ters kanattan gelişecek atakta ve ortada ceza sahasında gol arayan tek orta saha oyuncumuz.Hussain 10 veya 8 numarada ilk 11 de oynamalı.10 numarada oynarsa Aatıfda sol açıkta oynar ve bütün bölegelerdeki topu öldüremez.Hussain ilk macını hatırlıyorum Eskişehir maçı cok pas hatası yapmıştı sebebi ise sürekli defans arkası pas denemeleriydi takımın bu kadar boş olduğunu bilmemesinden :)

Mhnds58
03.04.2016, 22:25
Yönetimden biri cikipda bir aciklama ihtiyaci hissetmiyor.Iste bu en büyük bir tehlike...
Yarin oynanacak Rize-Kayseri maci ligdeki durumumuzu acikca belli edecek.Kayseri yenerse hersey biter....

sessizden sıvışmanın derdindeler :(

Mhnds58
03.04.2016, 22:34
İçerisinde küfür olan her şöyleme bizde karşıyız elbet...Bunu yapmayı geçiniz tasvip etmek ayrıca bir insanlık suçudur...Lakin ''Altı üstü bir futbol oyunu'' söylemi kişinin kendi takımınıza karşı nerede olduğunuzu gösterir....Takımına aşık her kişi sert bir tepki verecektir...Hatta beddua bile edebilir..Bu sinir insanın doğasında var...Altı üstü bir futbol oyunu bize göre Sivasspor Bursaspor dışında oynanan her futbol müsabakasıdır...Sonuçları bizi ilgilendirmez...Ama konu Sivas Bursa olduğu vakit tepkimizide en sert biçimde bizde gösteririz Arkadaşın söylem tarzına değil ama içinde bulunduğu durum itibari ile son derece haklı ve takımını sevdiğine inanıyorum ...selamlar...

Ya abi sana helal olsundan başka bişey diyemiyorum Sivasa sevgin lafta Sivaslıyım diyen milyonlarcasını cebinden cıkartırsın.Diğer konularda da verdiğin tepkilerle baş tacısın.HELAL OLSUN...

migroArmis
03.04.2016, 23:27
Ya abi sana helal olsundan başka bişey diyemiyorum Sivasa sevgin lafta Sivaslıyım diyen milyonlarcasını cebinden cıkartırsın.Diğer konularda da verdiğin tepkilerle baş tacısın.HELAL OLSUN...

Bizim yorumlarımızı öncesinden ne kadar bilirsiniz bilemem...7 Yıldır Her Sivas Bursa maçı öncesi yayılarak rahatça maç skorunu bekler benim için ''mağlubu olmayan müsabakadır '' mantığıyla takip etmişimdir...Sivasım 4 attığındada kızım ve oğlumla kahkahalarla sevinirken Bursasporumuz aynı skorla galip geldiğindede evimizde bayram olmuştur...Süreç ne şampiyon olabiliyoruz nede düşmüyoruz sürecidir...Benim için Sivasspor Bursaspor müsabakasından değerli bir maç yoktur....Uzatmadan bir kaç yorum önceme geri döner isek maçtan evvel ...Bağıra bağıra ilk defa benim için mağlubu olabilecek bir müsabaka dedim ve ilk defa Sivas Bursa maçını taraf olarak (Sivassporun galibiyeti) gönül koydum...Maçı izlemeyi bir kenarı bırakın telefonuma skor belirten bir program indirdim gözümü kapata kapata skor beklemeye başladım..Müsabakadan evvelki yorumlarımı lütfen okuyunuz Sercan yıldırım harika asistleri var Deniz Yılmaz dikkat edilesi bir futbolcudur ama asıl Battalaya önlem alınmalıdır diye yazmıştım...Bursasporun 2 golü Denizden geldi ve sanıyorum ilk golun asıstı de Sercandan geldi...Bursa 1-0 öne geçtiğnde 42 yaşındayım ilk defa assss... diye başlayan bir kelime dudaklarımdan döküldü...2. golu atmaması ıcın dua ettım ...Skor eşitlendiğinde Evde çocuklarla birlikte idda bayılerınde ew sahibinin golunu bekleyenlerden farksız olduk...Bana bir dese idi Bursaspor 1-1 ken galibiyet golunu attığında telefonunu fırlatacaksın diye bire birmilyon bahse girip böyle bir şey asla olamaz derdim...Mallesef bu kötü tabloyu yaşadık...Aslında bu müsabakadan sonra tek bir kelime bile yazmak istemiyordum...Ama bazı şeyler öylesine zoruma gidiyorki.... Heleki Sivassporumuzun en kritik döneminde Sivassporu bu duruma iten aşığı olduğum taraftarı olduğum canım Bursaspor olunca kat ve kat dahada üzülüyorum...Hanım bile gelip teselli etti düşmez korkma dedi kaldıki futbolun f sinden anlamaz...daha neyi nası anlatabilirim ...Allah gerçekten yardımcımız olsun .....

KIZILCAN
04.04.2016, 00:25
Bu takım ptt liginde de bi .ok yapamaz o yüzden dağıtın gitsin. Yazık stadı da boşuna yaptılar!

migroArmis
04.04.2016, 00:40
Bu takım ptt liginde de bi .ok yapamaz o yüzden dağıtın gitsin. Yazık stadı da boşuna yaptılar!

Demeyelim öyle kardeşim o bilmemne yapayacak dediğiniz takım Türkiyenin şaşkın bakışları arasında ist büyütülmüşlerine son dakikaya kadar tabir-i caizse üç buçuk attırdı...''Eywah ilk defa şampiyonluk ist dışına çıkacak korkusunu peydah etti..Her şeyden önemlsi başlattı güven verdi ve Anadoludan bir şampiyon çıkmasını sağladı...Bunlar az buz işler değil ...Çoğu takımın hatta hiç bir takımın yapamayacağı büyük işlerdir...Gözardı etmeyelim...Biz Bursada düştük hatta 2 yıl çıkamadık...İyi günde çok dost olur Kötü günde kimseyi bulamazssınız etrafınızda...Gün birlik beraberlik günüdür...selamlar

Murad_Kelleci58
04.04.2016, 07:25
PTT'ye düşmeden, o kaybedilen heyecan ve şevk tekrar kazanılamayacak.. Kendini yenilemek için düşüp tekrar çıkmamız gerek.. Tabiki de çıkabilirsek tekrar.. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..

mishka
04.04.2016, 07:51
Batuhan olsaydı şimdi üst sıralardaydık, kendisi disiplinsiz olabilir ama Mesut Hoca yönetim konusunda Sergen'den 10 gömlek üstündür keşke bağları tamamen koparmasaydık. Pedriel dahi olsa yeterdi ama bizimkilerin bekki bir transfer politikası olmadığından gönderdiği futbolcunun yerine daha iyisini alamıyor. Bir örnek de Kasımpaşa'ya giden Hakan.

4eylül
04.04.2016, 08:06
Düşmeyeceğiz ,tüm olumsuzluklara rağmen düşmeyeceğiz bir sivas sevdalısı olarak düşme kelimesini hazmedemiyorum düşmeyeceğiz

Murad_Kelleci58
04.04.2016, 08:14
[QUOTE=4eylül;971927]Düşmeyeceğiz ,tüm olumsuzluklara rağmen düşmeyeceğiz bir sivas sevdalısı olarak düşme kelimesini hazmedemiyorum düşmeyeceğiz[/QUOTE

İnşallah gardaşım inşallah..

zafer58emir
04.04.2016, 09:07
Önümüzdeki maçlar için iyimser olmak isterdim ama kendi sahanda bursayı bile yenemiyorsan kendimizi kandırmanın bir anlamı yok.Ayrıca korcan takıntısınıda anlamış değilim.Bu kadar pozisyona giripte gol kaçırma rekoru kıran başka takım yok sanırım.Her hafta söylendiği gibi önümüzdeki maçlara bakacağız...

Besyo_cu
04.04.2016, 09:17
- Setkus ve Korcan'ı bedava göndersen Süper Lig'den 1 tane takım alır mı ?
- Forvetlerimiz Texeri ve Hasan KABZE'yi satılığa koysak 1 tane takım alır mı ? (Belki Texeria'yı alırlar ama oda ilk 11 de oynar mı ????)
- Sol Bekimiz Ziya Erdal'ı hangi Süper Lig takımı ilk 11'de oynatır ?
- Her Maç futbolun bütün çirkefliklerini gösteren, her maç atılmak için olağan üstü gayret gösteren Boye kaç takımda forma giyer ????
- Yıllardır Sivasspor'da forma giyen Adem KOÇAK başka hangi takımda forma giyer ???
- Aatıf başka hangi takımda bu kadar bencil oyun ortaya koyar ?
- Mesut Bakkal'a Süper Lig'deki 18 takımiçinde 15. sıradan yukarıda bir takım çalıştırır mı ?

Vs vs vs.....

Bu liste uzar gider....

Bence en önemlisi yapılan transferler maalesef takımın kimyasını, fiziğini, matematiğini, tarihini, Beden eğitimini herşeyini bozdu yok etti... İbrahim Akın, Batuhan Karadeniz, Yekta KURTULUŞ, Gökhan Süzen gibi gittikleri takımlarda kadro dışı kalmaktan başka bir hayırları olmayan bu ve benzeri transferler takımı bitirdi.

Eskişehir'e 2 maçta yenildik, Mersin İdman Yurdu'na iki maçta 4 puan verdik, Kayserispor ile kendi sahamızda berabere kaldık. Düşme hattında yer alan bu takımları 1 kere bile yenemedik. Ne oyun, ne teknik direktör olarak en ufak bir umut ışığı yok...

ayna26
04.04.2016, 09:34
Sivasspor bu sezon hiç bu kadar karamsalığa itmemişti Sivas sevdalılarını.Dünki maçta herkes satada gelmiş takımından galibiyet bekleme arzusunda idi.Kadrolar okunurken kalede Korcanın olması ve orta alanda da Ademin olması takımın galibiyet alma şansını yarı yarıya düşürdü diye yorumlar yaptık tribünde.Dediğimiz de oldu daha ilk dakikalarda yenilen gol daha doğrusu korcanın hediyesi o gol takımın istikrarını bozdu.İlk yarı çok diri oynadılar ama orta sahada ne yaptığı bilinmeyen Ademin oyuna hiç katkısı yokken kenarda hocanın takıma hiçbir katkısı yokken posizyon bulmada zorlanan rakibin canlanmasına ve neticede de galibiyet golunu atmalarına vesile oldu.Sözün özü şu ki ben bu takım da bu maç sonucunda ligde tutunabilme adına yeterli azmi, isteği göremedim.Teknik kadro da maçı okumada yetersiz, Burhanı kanattan al çıkart yerine i:akını oynat böyel bir mantık varmı bilmiyorum.Futbolcuların kulağı çekilme hem de en sert şekilde.Üzülerek ifade ediyorum bu gidişin sonucu PTT demek istemiyorum ama görüne köy kılavuz istemez.İçim parçalanıyor takımın bu hale gelmeisne vesile olanlar kına yaksınlar şimdi.

58svs58
04.04.2016, 09:41
fener aşkıyla yanıp tutuşan taraftar artık rüyanızda görürsünüz fenerciliği. şak şak cılar sizin yüzünüzden bu takım lanetli oldu. dostumuz kalmadı. 35 yıllık taraftarlık emeğim var takımda. sizin yüüzünüzden sivassporun iç saha maçlarından soğudum. takım düşmezse çok sevineceğim ama fenercilerede sitemim devam edecek

Kizilirmak58
04.04.2016, 10:34
sevgili yiğidolar okduğum yorumlarda üzüntüleirmzi dile getrimişiz çokda haklsınzı bu yorumlarımınzda , Sevgili yiğidolar ,olsun dip yaptı belki sivassporumuz ama küllerimziden yeniden doğarız unutmayın yiğit yiğdo düştüğü yerden kalkmasını bilendir, kalkacağızda Allahın izniyle .

hiko58
04.04.2016, 10:55
en başından beri söyledik yönetim hata üstüne hata yaptı. adam gibi transfer yapmak yerine ortada dolaşan ne kadar futbolcu eskisi varsa takıma doldurdu. keşke borcumuz olsaydıda ligde kalabilseydik. yazık ettiler sivasa ve sivasspora. bunun vebalini nasıl taşıyacaklar anlamıyorum. takımı küme düşürmek gibi bir görev edindiklerini bilmiyorduk. korcanın kalede ne işi var. ibrahim akının sahada ne işi var. allah aşkına birisi söylesin. kadro dışı bıraktığınız batuhan bile aldığınız forvetlerden daha iyiydi. takıma sergeni okanı getirmekle hayatınızın en büyük hatasını yaptınız. takımı bitirdiniz söyledik. kulak veren olmadı. carlosa sahip çıkmadınız transfer yapmadınız. carlos zamanında hakemler bu kadar hata yapamıyordu çünkü dünya izliyordu maçlarımızı. yani işin özü şuki yönetim el birliği içinde sivassporumuzu küme düşürdü. üzgünüm. sinirliyim. kahrımdan ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. ta geçen yıldan sivasspor tehlike işaretleri veriyordu. grosicki gibi bir futbolcuyu kovdunuz. yaptığınız hataların hangisini saymalı bilmiyorum. bedava transfer peşine düştünüz sivası en kötü dırıma düşürdünüz. sivaslılar olarak hakkımızı helal etmiyoruz. en önemliside şu sivaslıyım diye geçinen sanayici iş adamları sivasın ekmeğini yiyenler bir gün takıma sahip çıkmadınız. kazandığınız paralar zehir zıkkım olsun.

alaattin 5858
04.04.2016, 11:09
panik panik panik haftalardır yenilginin tek sebebi herkes kendine göre bir suçlu arıyor kendi elimizle küme düşürmeye çalışıyoruz herkes maç kazanmak için bişeyler yapıyor ama panikten kazanacağımız maçları bile kaybediyoruz bırakalımda rahat oynasınlar küme düşsenizbile arkanızdayız mesajı verelim takımı strese sokmayalım rahat olurlarsa kaçan gollerin çoğunu atarlar çok geç olmadan stresten panikten uzak duralım hepinize saygılar.

murat_n
04.04.2016, 11:23
Setkus la devam edilmeli Korcan dünkü maçta olduğu gibi hayal kırıklığı yapmaya devam eder. Etzaz hüseyin üzerinde durulmalı atıf bir kaç maç dinlendirilmeli. Burhan da ısrar edilmeli.

ezelşener
04.04.2016, 12:51
Kadrolar okunurken Adem Koçak ismini duyan yüzlerce taraftar bu iş bitti demişti.öylede oldu.Ayrıca takımda ruh kalmamış herşeyi kabullenmişler.Canla başla mücadele eden Boye.Umari.YİĞİT.Cici ,Ziya ve Burhanı kutluyorum.Bu nasıl bir Takım kaptanı ise Adem efendi.Çirkef Deniz Yılmaz Boye yi attırmak için mücadele ederken Kaptanımız yumuşak yumuşak olayı izliyor ve Denizle tartışmak da Burhana kalıyor.Adem.İ.Akın.Korcan.art ık Ptt de oynarsınız.

onur0634
04.04.2016, 12:51
Valla bu saatten sonra bu takım düşsede ligde kalsada ben heyecanımı kaybettim daha doğrusu bana heyecanımı kaybettirdiler.Bu yönetim olduğu sürece ve bu yönetim anlayışıyla bi daha heyecanlanacağımıda düşünmüyorum..

ezelşener
04.04.2016, 12:52
Adem Koçak senden süper liğ oyuncusu olmaz.Miadın çoktan dolmuş.Nereye gidersen git.Sen kadroda olunca Seyirci maçtan soğuyor ve sende hiç yanıltmıyorsun.

badof58
04.04.2016, 13:11
Takım tek oyuncunun ayağına bakıyor o da Beykan atmasa bile attırıyor, bizim goldeki ortayı açacak başka adam var mı bu takımda eğer elinde tüm maçın görüntüsü olan varsa açsın baksın ondan önceki iki pozisyonda Süper Ligdeki sezon sayısı çift hanelerde olan oyuncu nereye vurmuş topu, Cicinho yılların topçusu oynamadığı büyük takım yok ezbere ortaları boş pozisyonu harcamaları geriye dönmeyip kontradan gol yedirmesi, bizim burdaki muhteşem futbol yorumcuları da Beykan'ı çıkarıyor, Mecnun'a futbolu bilmiyor transferden anladığı yok diyorum ama Allah korusun eğer bu yazıları yazan takımda zaten bir kaç oyuncu iş yapıyor onları da göndermeye çalışan futbol dahilerine kalırsa takım herhalde Bölgesel Amatör Ligin yolunu tutar .. Buna ek olarak bence teknik direktör değişimi hala yapabileceksek yapılmalı Mesut Hoca'nın oyuna katkısı olmadığı gibi oyuncuları hiç tanımıyor ve kullanamıyor bu düzende küme düşmek bize müstehak ..

Ek olarak bir abimizin şu takımdan kaçı Süper Ligin başka takımında oynar tespitine katılmakla birlikte hiç biri oynayamaz Aatıf'ın bile ben bu haliyle hiç bir takımda 11 başlayacağını sanmıyorum, eğer düşersek göreceğiz çoğuyla sözleşmeyi fesh etmek zorunda kalacağız ki bu düşmemizden bile daha sıkıntı ve mali kayba yol açacak ..

blacksky
04.04.2016, 14:30
Maçta çok gol kaçırdık.. normal şartlarda kazanabilecek bir oyun oynadık.. bu yüzden bu maçı ayrıca ele almak çok anlamlı değil. Kazanamadık çünkü kadro yapılanmamız kötü.. kazanamadık çünkü kendimizi aşırı stresli bir duruma soktuk. Kazanamadık çünkü herhalde son 20 transferde falan 0 isabet sağladık. Kazanamadık çünkü güçsüz bir takımız.. can havliyle son maçlarda daha hareketli daha pozisyona giren bir takım görüntüsü çizsek bile maçları koparıp alacak bir planımız, oyun yapımız yok. Yılların birikimi bu.. her sene daha güçsüz başladık sezona.. yönetim tabi ki sorumlu bu durumdan.. ama bunca yıldır 1 aday çıkıp "bu işi ben daha iyi yaparım" da demedi.. senelerdir kıl payı kümede kalan bir takımın gidişatından şehir halkı ve o şehrin zenginleri bu kadar memnun olamazlar herhalde.. kimse elini taşın altına koymak istemiyor.. bu bir zihniyet meselesidir.. sivas'ın zengini market açar.. yetmez onu marketle zincirine çevirir.. sivaslı'nın parasıyla zengin olur.. bir şeyler üreteyim bunu şehir dışına, yurt dışına satayım zihniyeti olmadığı için gelişemiyoruz.. aynı mantık kulübe de yansımış durumda.. herkes sivasspor'un süper ligde olmasının kaymağını yemekten memnun.. ama sorumluluk almaya gelince fıss.. bu şehir üretmiyor.. bu şehir katma değer yaratmıyor.. bu şehir hep cepten yiyor.. problemimiz budur.. bu kadar yeni otel açıldı.. turizm'in kalkınması için ne yapıldı peki?.. işte sivasspor da gidiyor kümeye ne olacak? Yıldız Dağı kayak tesisi Erciyes kayak merkezinin pist sayısı ve uzunlukları açısından yaklaşık 6'da 1'i mesela.. dip dibe iki şehirden hangisini tercih eder sizce mesela istanbul'dan gelecek bol paralı bir kayak meraklısı? laf olsun diye yapılacak işlerle bu şehir zenginleşmez.. laf olsun diye verilen desteklerle de bu sivasspor kurtulmaz.. şehrin zihniyetini değiştirmesi lazım.. Kayseri, Antalya vs. zengin kentlerin takımlarına destek olmaması anlaşılabilir.. ihtiyaçları yok ki.. takımları süper ligde olsa da zenginler olmasa da.. biz düşersek ekonomimiz ağır darbe alır.. bu riske rağmen bu şehrin "iş adamları" senelerdir bir araya gelip bir el atmadılar şu konuya.. sonuç bu işte.

balmandol
04.04.2016, 16:34
Herkes hocaya yükleniyor da arkadaşım....Senin çok geniş bir kadron varda oynatmadımı.? O da elbette ki takımı galip gelsin diye sahaya çıkarıyor. Bu kadar beceriksiz bir futbolcu topluluğu ve yönetim varken, hiiççç kimse kusura bakmasın BU TAKIM DÜŞEERRRRR....Senin alternatifin yok yaaa...Yookkkkkkk. Burhan yedeği yok,Beykan yedeği yok,Adem yedeği yok,Aatıf yedeği yok,Ziya yedeği yok,Cicinho yedeği yok,Texeria yedeği var ama yok..!!! E arkadaşım bu takım nasıl galip gelecek söyleyin bana..Müneccim olmaya gerek yok,her şey ortada..Ben sadece şunu diyorum ve söylüyorum...YÖNETİM KIYAMIYORUM AMA....HAKKIM SİZE HELAL OLMASIN.....

muhalif
05.04.2016, 14:36
mesut bakkal masumdur ama yönetim sonuna kadar suçludur. gerçekleri konuşmaktan korkmayın. mecnun başkan artık yorulmuştur. emeklerinden dolayı teşekkür eder. kendisini ve ekibinin istifasının sivasspor için hayırlı olacağını düşünmekteyim.
bu şehir için birşeyler yapın ve direk istifa edin....

muhalif
05.04.2016, 14:43
her yeni bir gün yeni bir umut
her an pozitif bakmak gerekir

58fatihcan
05.04.2016, 19:37
Taa İstanbullardan 50 ye yakın Sivasspor sevdalısı düştük yollara. Kalktık geldik Sivas'ımıza, Sivassporumuza. Kapısının önündeki stada gitmeyenlere laf etmeyeceğim, asıl lafı bizlere "bugün Sivasın maçı mı var" ,"Sivas bugün kiminle oynuyor", "bir maç için İstanbuldan mı geldiniz" diyen esnafa ve halka edeceğim. Sivasspor düşerse ey esnaf kardeşim, ey esnaf abim sen o kadar para kazanabileceğini düşünüyor musun? İnanın kahrolduk, ama neye kahrolacağımızı bilemeden. Takımama, ruhsuzlar ordusuna mı, vurdumduymaz esnafa mı, sahip çıkmayan halka mı...

Yine her şeye rağmen takımımıza desteğe devam ediyoruz. Burada Başakşehir maçında da devam edeceğiz. Dualarımızda da devam edeceğiz.

Ayrıca beni hoşça misafir eden ve ilgisini esirgemeyen Rallim58 abimizin de ellerinden öpüyor, tekrar helallik istiyorum

migroArmis
06.04.2016, 23:34
Korcana stem mesajları ahlar vahlar...katılırım katılmasında yerine keşke setkus oynasaydı mantığını anlayamıyorum ...setkus kım ..? Petr Cech mi ? oblak mı stegen mi bravo mu kim ...İvankovmu....Hangi zaman nerde maç almış....Çokmu büyük bir kaleci...Sivassporu kurtaracak kişilik bumu ???...Bakınız asla ukalalık yapmak istemem...Korcan iyi bir kaleci olmayabilir...ben bu çocucuğun anımsadığım kadarı ile harika maçlar oynadığını biliyorum...Bir futbolcu ayağından topu kaçırıp kaptırdığında hadi yaa deyip 3 saniye sonra maçı takip etmeye devam edebiliyoruz ama bir kaleci elinden topu kaçırdığı zaman küfürler ediyoruz...Bir kaleci 89 dakika top oynar 1 dakika hata yapar (defans hatası olsa bile bunu çoğu kimse algılayamaz) o kaleci hain ilan edilir...Ama futbolcu da durum böyle değildir...Tekrar söylüyorum Korcanı savunmuyorum ama emin olunuz bu çocuck orda Sivassporu yendirmeye değil topunu oynamaya hata yapmamaya çıktı...Şanssızdı kötü günündeydi ...Ama Sivas yenilsin diye taraf değildi...Eski bir kaleci olarak söylüyorum bunları...Korcanın yaşadığı anı ben çok yaşadım (alt liglerde olsam bile )