Orijinalini görmek için tıklayınız : Dik Durarak Devam Edeceğiz
SivasSpor.Com 04.04.2016, 06:34 http://resimzade.com/Show.html?i=46770&token=56881
Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 2-1 kaybedilen Bursaspor karşılaşması sonrası, müsabaka hakkında çok fazla konuşmak istemediğini belirterek, gol kaçırmanın bir mazeret olmadığını söyledi.
Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Bursaspor'a 2-1 mağlup olarak ligde kalma umutlarını yitirmeye başlayan Medicana Sivasspor'da, karşılaşma sonrası müsabakayı değerlendiren Teknik Direktör Mesut Bakkal, "Çok fazla bir şey konuşmak istemiyorum. Gol kaçırmak mazeret değil. Basit goller yedik. Devam etmemiz gerekiyor. Sıkıntılarımızın olduğu bir ortamda iyi bir kadro çıkarmaya çalışıyoruz. Burhan grip ile oynadı. Sonra sarı kartlı Yiğit'i almak zorunda kaldık. Söylenecek fazla bir şey yok. Dik durarak devam edeceğiz. Başka bir çaremiz yok. Oyun olarak gol atamadık, atamıyoruz" dedi.
Bakkal, hakemin kötü bir maç yönettiğini ve karşılaşmada hatalı gol yiyen Korcan'ın ise talihsizlikler yaşadığını aktardı. Bakkal, "Üzücü goller yiyoruz. Bu mücadelenin sonu bu kadar ucuz olmamalı. Bu kadar stresli ortamda futbolcunun ısınırken adalesi sertleşiyor. Tanase hafta boyunca iyi ancak ayağı çıktı. Mehdi'nin idmanda omuzu yırtıldı. Hamle şansımız azaldı ama yine de atmamız gerekiyordu" diye konuştu.
Üzüntülü olduğunu ifade eden Bakkal, "Hakkımızı alamıyoruz. İki tane top geliyor gol yiyoruz. Bir tane atsak belki daha farklı olacak. 7 tane maçımız var. İçeride 4 tane maç kaldı. Devam edeceğiz. Bunun başka bir yolu yok. İki hafta bu kadar gol pozisyonuna giren bir takımı döndürmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu..
Murad_Kelleci58 04.04.2016, 06:40 Yorumsuz...............
ofozturk 04.04.2016, 06:43 defooooool git konuşmadan kolladığın kollanan topçularını da al defol. yazık günah bize çektirdiklerinize.
ofozturk 04.04.2016, 06:59 ah yönetim ah bizi muhtaç ettiğin hocaya, topçulara bak ne diyelim ki size. Allah korusun düşersek hepiniz defolun gidin. elbet bi babayiğidimiz çıkar.
içeride 4 tane maç kaldı diyor hoca biri beşiktaş biri fenerbahçe bunların dışarıdada başakşehir maçı var 3 maçtan puan almayı düşünüyor heralde
izmirliyigido 04.04.2016, 08:11 Aatıf'ı 3 hafta kes, bak ne oluyor hoca? Bıktık artık bu sorumsuzdan !..
.
triper58 04.04.2016, 08:17 Pes etmek bize yakışmaz ama İbrahim Akın gibiler oynamamalı bu takımda.Adamda bir istek yok yetenekte yok.Atıf'a kızıyoruz ama adam ölümüme oynadı aldığı paralar helal olsun!
yorumyapıyombenya 04.04.2016, 09:20 Herkesten özür dileyerek yazıyorum. dik durmamızın sebebi şemsiye'den hocam hayal satmaktan vazgeç
izecson_ea 04.04.2016, 09:45 La mecnun gözümde beyliğin sıfır kaldı bırak git sonra takım küme düşünce küme düşünce kaçtı derler haaa
yiğido58sinan 04.04.2016, 09:53 Setkusu durduk yere kesip tek maca cikmamis korcana birakirsan kaleyi basit gol de yersin hatali gol de yersin. İ.Akindan vazgecemezsen aatifin kulagini cekemezsen gol de atamazsin..
yigido yakup 04.04.2016, 09:55 Dìk durmak Ì Akin i kurtarici diye oyuna almaksa kalsin hoca biz almayalim.
dk 60 dan itibaren bizim orta saha coktü sen bi etzaz hussein diye bi adam kadroda vardi diye düsünmedin.
Burhan grip ile oynamis birak masal anlatmayi hikaye anlatmayi kendinde biliyonki Burhan cikarip yerine aldigin sahis bizi 10 kisi birakirken rakibide 12 yapti lami cimi yok kivirmanin canbaza bak demenin anlami yok
Bursaspor ve Hamza hoca kazanmak icin bisey yapmadi ama sen maci bursaya vermek icin cok ugrastin.
Hani sen hakem hakkinda konusmuyordun?
mactan sonra enazindan cikip maci kazanabilirdik ama kaybetmeyi 2 3 oyuncu ve ben sagladim diyebilmeni isterdik.
Rallim58 04.04.2016, 09:58 La mecnun gözümde beyliğin sıfır kaldı bırak git sonra takım küme düşünce küme düşünce kaçtı derler haaa
Hepimiz kırgınız, kızgınız ama, konuşurken daha seviyeli olmak bize yakışır...
Kulüp başkanını sevmeyebilirsiniz ama "La" kelimesi ile başlayan sokak ağzı cümleler kurmak yiğidoya yakışmaz... Daha seviyeli yorum yapmak lazım diye düşünüyorum...
Antep deplasmanını bizler boş geçmiştik ama umarız ki oradan gelecek 3 puanla bazı şeyler düzelebilir..
Oyunumuz tüm sporseverler tarafından takdir toplarken bitirici vuruşumuzun olmaması, puanlar alamamamız bizleri üzüntüye sevk ediyor...
İnşaallah, kendi müsabakalrımızdan alacağımız puanlar (zor da olsa) bizleri ligde bırakır diye dua edelim...
Ümidimizi yitirmememiz lazım...
Kalde kocanın ne işi var. 3 top geldi ikisi gol oldu. Yazık bu takıma yazık. Sen topculara izin vereceğine komle takıma gol vuruşu nasıl yapıl onu çalıştır. milli ara sana bir fırsattı. ama sen sanki takım çok iyi çalışıyor gibi izin verdin. Neden setkusu kesiyorsun . kesilecek biri varsa oda atıf ve korcandır. Hem neden takımın en iyisi yiğit'i çıkarıyorsun . Sakın bana kırmızı karat yiyecek diyerek oyuncuyu hakemlerin önüne atma. Bütün ikili mücadelelerde hakem takdir hakkını bursadan yana kullandı yazıklar olsun tff'ye hiç mi maçlara gözlemci göndermiyorlar. Bir takımıın kaderiyle ancak bu kadar oynanır.
58gürün58 04.04.2016, 10:08 zaten bittik gittik bu saatten sonra yapacak bişey yok. en azından ileri ki maçlarda atıfı tek forvet oynatıp etzazı orta sahanın ortasına monte etmek lazım. ayrıca defans bu basit olamaz. rakipler çıkıp takır takır oynayıp yenseler tamam diyeceğim bu ne salakça goller yiyoruz yaa çıldırmamak elde değil. dert sahibi ettiler milleti. yazıklar olsun.
58gürün58 04.04.2016, 10:14 ayrıca mesut hoca neyin kafasını yaşıyor anlamış değilim. ikinci yarı çok daha derli toplu bir takım olması gerekirken çok dağınık bir sivasspor vardı. dan dun oyunla en fazla bu kadar oluyor işte.
midfielder7 04.04.2016, 10:24 mesut hoca içerde iki defa hatalı değişiklik yaptı maçları alamadık antalya ve bursa texeria hasan değişikliği özellikle dün texeria çıkınca film koptu hoca oturtsun takımı beraber tekrar izlesinler beykana aatıfa sorması lazım ilk yarı beykan aatıfa vermedi 2. yarı aatıf beykana vermedi belkide aralarında çekişme var bilemeyiz ama zararı sivas çekiyor bu arada savunma önünde hussein bu fizikle oynatılmaya kalkılırsa hallaç pamuğuna döneriz ortada koşan iki adam var kanatlar zaten doğru düzgün savunma yapmıyorlar
Sayın bakkal her hafta aynı sözler dik duracağız diye diye ptt ye doğru gidiyoruz sahamızdaki dört maçın biri Beşiktaş biri fener ben bu iki maçı yok sayıyorum çünkü hakemler sana yedirmez bu iki maçı
ihtiyar yiğido 04.04.2016, 10:36 Mesut hocam, sen dik durabilirsin ama biz taraftar olarak, değil dik durma, her mağlubiyetten sonra ayağa kalkmaya bile mecalimiz olmuyor.
HASANFİDAN 04.04.2016, 13:20 Mesut hoca derhal kovulmalı korcan falan bu takımda olmaz takımın her malübiyetine 500.000 tl ceza verilsin forvete de a2 takımından iki futbolcu konmalı ve çift forvet le maçlara çıkarsak kurtarırız hiç olmazsa seneyi
HASANFİDAN 04.04.2016, 13:21 hoca sen dik dur dikili dikili ptt ye gidiyoruz sen onurunla istifa ettttttt
HASANFİDAN 04.04.2016, 13:23 bizim futbolculardan sen daha gurursuz bir hocasın çünkü yapamayacağın bir işin başına geçtin insanların duyguları ile oynuyorsun
şunu itiraf etmeliyim sergen gitmeyecekti bu takımdan
balmandol 04.04.2016, 15:19 Hoca gitsin,yeni hoca gelsin,futbolcun sahada gol atamayınca hoca istifa v.s. v.s..... Artık bunları yazıp çizmenin de bir anlamı yok bence. Bu takım şu an bu sorunları yaşıyorsa bunun TEK SUÇLUSU BAŞKAN VE YÖNETİM KURULUDUR. Adam çıkıp kendisi itiraf etmedi mi .? '' Bir başkan olarak özür diliyorum,3 yıl üst üste Sivasspor'u küme düşmemeye oynatmaya benim hakkım yoktu '' diye..Başka suçlu aramaya gerek yok arkadaşım.
Bana göre bu takım Okan BURUK'un gelmesiyle düşüşe geçmiştir,Eskişehir maçıyla da NE YAZIK Kİ DÜŞMÜŞTÜR. Bu kadronun elinden gelende budur.Daha iyisini yapacak kalite de bir takım değildir. Ne yazık ki düştük biz arkadaşlar BİR MUCİZE GERÇEKLEŞMEZSE ŞAYET..!!!
Yorum yapmak için yorum yapmayacağım. Mesut hocanın gelmesi baştan beri hata idi sonuna kadar da hata olarak kalacak.
Başkanın bu zor süreçte sessiz kalması da ayrı bir konu.
subasi29 04.04.2016, 17:57 'üzücü goller yiyoruz 'demiş Mesut bakkal !!! Kalede kim var acaba bu israrcı tutum nedendir ? Vee mesutun beyni hizla uzaklaşır... Bu saatten sonra ancak ve ancak düşmeye dik dalış yaparsın başkada bir cacık olmaz. Adını bile yazmak istemediğim pinti zübük ,olurda küme düşersek mecnunun yanında dahi durma yoksa sana özel hastag açacagim .sivas,belediye ,zara resmen şamar oğlanı oldu.. Zahmet edip bir futbolcu hatta sponsor dahî olmayan zenginler !! Sivas havası size nasip olmasınn !!! Memleketin var diye hiç bir zaman övünemeyesiniz !! Nankörler toplumu elele haydi PTT ye ..
JØRGEN SKJELVIK
Doğum Tarihi: 05.07.1991 (24 yaşında)
Mevki: Sol bek, Stoper
Takımı: Rosenborg BK
Ülkesi: Norveç
Değeri: 900.000 €
Sözleşme Sonu: 31.12.2017
İnşallah düşmezde kalırsak seneye stoper bölgesine iyi bir takviye olabilir.
Navratil ve costa karışımı iyibir oyuncuya benziyor. Sol ayağını çok iyi kullanıyor.
Biz yapılan transferlere ses çıkartmayarak bu gün ki durumdan sorumlu değil miyiz? Bizlerde dik duramadık. 3 yıldır can çekişiyoruz. Aynı delikten 2-3 kez sokulmak neyin kafası.Biz düşmek için her şeyi yaptık. Ne hoca alabildik nede aksayan yerlerimize futbolcu bulabildik.
başkanın transferlerine ses çıkartamadık.
Oynamayan futbolculara ses çıkartamadık.
Hakemlerin yanlı yönetimlerine ses çıkartamadık.
Çekirdek çitleyip sövenlere ses çıkartamadık.
Gencleri stada çekecek çalışmalar yapılmadı ses çıkartamadık.
Bir tık mücadele etsek ligde kalacağız yine ses çıkartamadık.
Sivasli010 04.04.2016, 19:31 Mesut hoca sivassporu seviyiorsan git artik git! Sivasspora daha cok zarar veriyion! Bazen dusunuyorum irkcimisin diye! Hep turkleri oynatiyion! Sanki futbol oynayabiliorda,
Adem kocak allah askina ne yapiyior iki sezondur? Hep geri pas atiyior iyi bakiyion cogu zaman onu beceremiyior ve topu kayip ediyior
Allah askina korcani bu kritik macta nasil oynatirsin!!!
Gelelim en sinir oldumuz futbolcuya!!!! Ibrahim akin allah askina o mu bizi kurtaticak????? Oynatsane taneseyi ve hussaini tammam onlarda iyi degil ama akindan iyiler! Veya texeirayi oyundan alma! biktik artik!
Mesut out! Ibrahim uzulmez in!
sehrisivas 04.04.2016, 19:47 Hoca geldiği günden beri geriye ritm mesalaik sayma öğretiyor taraftara. 15 macimiz kaldı 14 ..10 .9.8.7 macimiz kaldı. Yönetime gelince klüp olma yolunda çok adım atmadi alt yapıya önem vermedi mesala kos koca 11 yılda bir ziya bir hayri
34MUAMMER58 04.04.2016, 20:06 Mesut hocanın açıklamaları bana yabancı gelmiyor,bu açıklamaları rıza hocada,r.carlosda,sergende,oka nda söylüyordu,basit gol yiyoruz,basit golleri kaçırıyoruz,bireysel hata yapıyoruz,vs vsvs ...al sana 1 fırsat daha ,kayseri berabere kaldı,1 puanı almış olsak haftayı yine karlı kapatırdık,bidaha yanlışlık yapmayında artık kazanmaya başlıyalım hocam.
*** Bu takımda sesospor ve korcan olduğu surece 3 puan COOOK ZOR derimm.....
sıvas sporu bu hale getıren yonetıme yazıklar olsun ıstıfa bıle kurtarmaz sıvas tan defolsun gıtsınler bır tane adam gıbı forvet alamadılar yuh yuh yuh gıcınıza gına yakın ey sıvasın yonetımı sıvas spor ptt lıgıne dusuyor ıyı hesaplarınızı yapın paramızda yok borcumuzda dıyenler hıc cıkıp konusmuyor bu saatten sonra kım gelırse gelsın sıvas sporu kurtaramaz yazıklar olsun su becerıksız yonetıme akhısar kadar olamadılar yuh yuh yuh
Hocamiza serzeniste bulunmayin oyunu oyuncular oynuyor hoca degil hocamizdan tek istedigimiz kaleyi korcana vermemesi setkus sakata gelmedigi müddetce oynamali korcanin dikkatleri fena halde daginik dikkat ederseniz gol hep alttan geliyor korcan bu konuda cok beceriksiz hep havali top bekliyor bu sezon artik korcana yer vermeyin sizden önemle ricamiz bu insallah talihimizde bi degisiklikler olacak bu hep böyle gitmeyecek biz buna yürekten inaniyoruz
maalesef dilde kemik yok, her yöne dönüyor! daha düne kadar kalede Setkus'un yerine Korcan neden oynamıyor. Hoca neden Korca'ı almıyor, bu takımın ilacı KORCAN diyenler bugün hocaya laf söyler olmuş!!! Taraftarımız da eyyamcılık yapıyor!
kendalli 05.04.2016, 00:38 Dik durmak için bursayı yenmek lazımdı sen çok yanlış oyuncu değişikliği yaptın hoca beykanin yerine burhani cikarttin oda yetmezmiş gibi forveti çift yapacan diye beklerken tek forvet devam ettin sonuç gene mağlupsun harbiden sen bu işi biliyormusun?
migroArmis 05.04.2016, 01:40 Nee diyecekti Mesut Hoca düştükmü diyecekti...Bu takımın baaşına sezon başımı isteiği oyuncularlamı getirildiki şimdi hesap soruluyor...Hesap sorulacak en son kişi Mesut Bakkaldır...Hesap sormak isteyen yönetimden hesap sormalıdır....
kendalli 05.04.2016, 02:51 Nee diyecekti Mesut Hoca düştükmü diyecekti...Bu takımın baaşına sezon başımı isteiği oyuncularlamı getirildiki şimdi hesap soruluyor...Hesap sorulacak en son kişi Mesut Bakkaldır...Hesap sormak isteyen yönetimden hesap sormalıdır....
Üstad biz elimizdeki maçı verdik hocanın yanlış tercihleri yüzünden kalecimizin yediği o gollere rağmen gene galip gelirdik yukarıdaki dediğim hamleler olsaydı, bu takımın altına dinamiti yerleştiren sergendir bugün da costa ve batuhan kalmış olsalar biz burdami olacaktık.
sebasteia 05.04.2016, 06:44 tırı vırı
tırı vırı
tırı vırı
balmandol 05.04.2016, 10:36 Üstad biz elimizdeki maçı verdik hocanın yanlış tercihleri yüzünden kalecimizin yediği o gollere rağmen gene galip gelirdik yukarıdaki dediğim hamleler olsaydı, bu takımın altına dinamiti yerleştiren sergendir bugün da costa ve batuhan kalmış olsalar biz burdami olacaktık.
Kardeşim aslında hepimiz aynı şeyleri söylüyoruz ama, kimimiz de dolaylı ve daha daha dolaylı yönlerden anlatıyoruz. Eldeki kadro bu işte yapacak başka bir şey yok. Bence de en son hesap sorulması gereken kişi Mesut Bakkal'dır. Elde alternatifli bir kadro yok. Bunların üstüne birde Tannase ve Mehdi sakatlanıncaaa yandı canım keten helva olduk. Ne yazık ki sövsekte,dövsekte hoca bu oyuncular bu dostum. İnşaallah biz yanılmış oluruz....
yigido yakup 05.04.2016, 11:46 Dìk durmak Ì Akin i kurtarici diye oyuna almaksa kalsin hoca biz almayalim.
dk 60 dan itibaren bizim orta saha coktü sen bi etzaz hussein diye bi adam kadroda vardi diye düsünmedin.
Burhan grip ile oynamis birak masal anlatmayi hikaye anlatmayi kendinde biliyonki Burhan cikarip yerine aldigin sahis bizi 10 kisi birakirken rakibide 12 yapti lami cimi yok kivirmanin canbaza bak demenin anlami yok
Bursaspor ve Hamza hoca kazanmak icin bisey yapmadi ama sen maci bursaya vermek icin cok ugrastin.
Hani sen hakem hakkinda konusmuyordun?
mactan sonra enazindan cikip maci kazanabilirdik ama kaybetmeyi 2 3 oyuncu ve ben sagladim diyebilmeni isterdik.
Abdullah Yigitin belirttigine göre Burhan grip falan degilmis Setkus konusundada sahsi problemleri varmis
bu demek oluyorki Mesut bakkal artik bitmistir liderlik edip takimi kurtaracagina onla bunla catisma ve üstune üstluk yalan konusarak mazeret uretme bizim hic tarzimiz degil.
Bu sehir hep insanlari dobra ve düzgün karakterli diye sevdi herkese duyurulur.
34MUAMMER58 05.04.2016, 23:38 Eger söylenenler doğruysa ,setkusla mesut hoca arasında 1 sıkıntı varsa bu sivassporumuz için hiçde hoş değil,kimsenin nazını dızını çekecek durumda değiliz,bakın Bursaspor maçı bizim kader maçımızdı, berabere bile kalamadık,neden?hernekadar 2 tanede gol kurtarsada korcan yüzünden,setkus ne kadar kötü olursa olsun,korcanın yediği 2 golüde yemezdi,1-0 maç bizim olurdu,hocanın sadece kaleci tercihi bile takımın kaderiyle oynamasına yettide arttı bile,mesut hoca iyi insan olabilir,bana göre hiçde iyi hoca değil,takımın galip gelmesi için hocayada ihtiyacı yok zaten,elfreni olmasın yeter,eğer mesut hocanın yerinde herhangi x bir teknik direktör olsaydı bugün enaz 30 puanda olurduk,kötü gidişatı hocaya, mesut hocaya yıkmak istemiyorum,şayet küme düşşek dahi tek şuçu hocayada yıkmam ,ancak bu hocaların futbolcu takıntıları yüzünden takım göz göre göre kümeden gidiyor,sergen da costaya taktı adam yollandı,yunanistan liginde kral ,batuhana taktı kadro dışı bıraktı,ümite taktı kadro dışı bıraktı,cicinyoya taktı adamı küstürdü,mehdiye taktı ,takımın ortasahası kalmadı adamı soğuttu,okan desen öyle,mesut hocada setcusa taktı,hussaine taktı,i.akında ne bulduysa ona bel bağladı vs vs..texserayı oyundan aldıkça rakip habire üstümüze geliyor,anlamadım gitti neiş?yol yakınken yolumuzu ayırsak hem sivassporun ,hemde mesut hocanın menfaaitine olacaktır,diyeceksinizki kim gelecek ?sivasdaki herhangi 1 hocada yönetse daha iyi olur kanatindeyim,ben kıvırtmayı bilmemde ,sevmemde,sergenede,okanada,me sut hocayada karşıydım maalesef yanılmadım, yazık olacak sivasspora ,şurda kalmış 7 hafta hoca hoca tüm oyuncularla arayı iyi tutmaya bak ,ligde kalacaksak herkese ihtiyacımız var,bu takımı ligde tutun sonra isterseniz nere giderseniz gidin .
usta takım düşmeye oynuyor sen halen dik duruşdan bahsediyorsun ulan takım düşmekden kurtulsunda ister egri ister dik dursun
menesakin 07.04.2016, 12:26 Affınıza mahsuben. Dik duran bir şeyler var ama inşallah biz üstüne oturmayız.
FoRzA SiVaS58 07.04.2016, 13:13 beceriksizz vizyonsuz bakkal çırağı olacak kapasitesi bile olmayan köylü bi adamsın ama napalım mecburuz desteğe 7 maçın kaldı adam gibi kadro çıkar gece kıcını açık bırakıp kadro yapmaya kalkma korcan ibrahim akın sevdanan vazgeç etzaza süre ver sonrada nereye gidersen git
fatihcan58 08.04.2016, 10:40 Süper Ligde kadrolara baktığında takımın kalitesinin bir çok takımından iyi olduğu anlaşılıyor.
Teknik Direktörlere bakıldığında ise Ptt liginden bile beter olduğumuz da anlaşılıyor. Sergen Hocanın ihtirasları yüzünden Mehdi, Batuhan, De costa gibi 3 oyuncudan faydalanamadık.
Texeria her zaman ilk 11 de olmalı ne kadar kötü oynasada çıkartılmamalı. Elimizdeki tek forvet.
Antalya maçında çok iyiydi nedendir bilinmez 2nci yarı başlamadan oyundan çıkartıldı. Bursa maçında oyuncan çıkartıldı adamlar gümbür gümbür üzerimize gelmeye başladı çünkü ileride defansı rahatsız edecek adam yoktu.
Başımızda adam gibi işini bilen bir teknik direktör olsaydı bugün ligde ilk 8 içindeydik.
|