Orijinalini görmek için tıklayınız : Gaziantepspor 0-1 Sivasspor

SivasSpor.Com
04.04.2016, 06:41
http://resimzade.com/Show.html?i=46773&token=54437

Spor Toto Süper Lig'de 28. Hafta: Gaziantepspor - Medicana Sivasspor maçı tahmin ve yorumları:

Tarih: 08 Nisan Cuma

Stad: Kamil Ocak

Saat: 20:00

Maçın Hakemi: Ali Palabıyık

Not: Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.

ofozturk
04.04.2016, 06:48
ne diyeceğiz ki gardaşlar. inş 3 puan alırız ama umamıyom ogul lafı varya. yine salakça bir gol yer salakça bir taktikle oynar geliriz gibime geliyor.

shang
04.04.2016, 07:01
bu sezon toplasan belkide ligin en çok net gol kaçıran takımıyız boş kalelere gol atamıyoruz her maçımız 3-4 olurdu bursa maçı büyük oranda direncimizi kırdı bundan sonra ne yaparız kestirmek zor antepi yensen içerde beşiktaş dışarda başakşehir maçları var işimiz çok ama çok zor

yorumyapıyombenya
04.04.2016, 09:22
Ne atanımız var ne tutanımız. bu maçta ligdeki diğer maçlarda olduğu gibi bize işkence ve eziyet maçı olur.

Rallim58
04.04.2016, 09:31
Beykan ile Aatıf arasında bir problem var ise! onun çözümlenmesiyle rahat alacağımız bir karşılaşma olur...

Net gol diye ayağa kalktığımız pozisyonlarda, Beykan Aatıf'a vermedi, Aatıf da Beykan'a vermedi, olan Sivassporumun 3 puanına oldu.. Yiğidomun kahrolmasına oldu...

Telafi müsabası, bir deplasman olarak görüyorum...

Antep deplasman programımızın da içine ettiler...

ihtiyar yiğido
04.04.2016, 10:23
Beykan ile Aatıf arasında bir problem var ise! onun çözümlenmesiyle rahat alacağımız bir karşılaşma olur...

Net gol diye ayağa kalktığımız pozisyonlarda, Beykan Aatıf'a vermedi, Aatıf da Beykan'a vermedi, olan Sivassporumun 3 puanına oldu.. Yiğidomun kahrolmasına oldu...

Sevgili yiğido kardeşim, Beykan'la Aatif arasında problem değilde, ikisinin ortak bir noktası var, bencillik ve topla gereğinden fazla oynama hastalığı, pas verdiğinde gol olacak pozisyonlar bu hastalıkları neticesinde geçip gidiyor, ne yazık ki olan Sivasspor'a, üzüntüsü de biz taraftarlara oluyor.

Accaip058
04.04.2016, 11:46
İnş bugün kayseri yenilirde içimize biraz olsun umut doğar.Antep deplasmanda yenilmeyecek bi takım değil...Bizde deplasmanda yenecek bir takım değiliz.Yenmemiz gereken bir maç.Beşiktaşı devirebiliriz burda benim umudum var.önümüzdeki 3 haftada 7 puan bizi kurtarır...Setkus kalede başlamalı tanase mehdi burhan bunlar kesin oynamalı...İleri hücum hattında beykan forwet oynamalı.Forwetlerden bi cacık olmaz,olmuyor hoca artık başka alternatifler dene.Her hoca aynı oynatıyor her hoca saçma sapan değişikler yapıyor.Bursa maçında staddaki taraftarların birini takıma koysanız o değişikleri yapmaz takımın dahada içine etmez...Antep maçını artık almalıyız sabrımız kalmadı.Hakkımızda hayırlısı...

RoKeT
04.04.2016, 12:09

Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız

antik58
04.04.2016, 12:53
Bana göre bundan sonraki her maç prestij maçı alabildigimiz kadar galibiyet yada beraberlik maddi anlamda destek sağlayacaktır. Bu maça gelince hasanla ibrahimle ademle korcanla yigitle kazanmayı düşünmek komik olur.

ezelşener
04.04.2016, 12:56
Bana göre bundan sonraki her maç prestij maçı alabildigimiz kadar galibiyet yada beraberlik maddi anlamda destek sağlayacaktır. Bu maça gelince hasanla ibrahimle ademle korcanla yigitle kazanmayı düşünmek komik olur.

Yazdıklarına katılıyorum ama Yiğit Bunlardan ayrı tutulmalı.canla başla savaşan mücadele eden bir oyuncu keşke herkes Yiğit gibi olsa.

maximustafa
04.04.2016, 13:42
Bu takım artık düşmüştür gelecek yıllar düşünülerek kalan müsabakalarda genç oyunculara şans verilmeli

burhann58
04.04.2016, 14:16
Etzaz hüseyin ilk onbirde başlamazsa maç falan izlemicem sanki digerleri olunca cok kazanıyoruz tanase sakat mı neden bursa macında yoktu bu arada macı kesin kazanırız evimizdeki maçları kazandığımız gibi!!!:mad:

çorluluyiğido
04.04.2016, 15:51
formalite maçlarımız başladı.bundan sonra kimse umut dağıtmasın.takım zaten komple dağılacak o yüzzden u21den gençlere şans vermek ileri için daha faydalı olur.ptt liginde etzazı tutabilirsek müthiş bişey olur.tıpkı başakşehirin viscayı elinde tutup parlatması gibi.adamı şimdi avrupanın dev takımları istiyor.bunun dışında beykan,emre,yiğit bize pttde lazım olacak adamlar.ha birde burhan pttnin messisi olur.

rezi
04.04.2016, 15:53

Programda değişiklik yok hep destek tam destek durmak yok yola devam

34MUAMMER58
04.04.2016, 19:54
Kader ağlarını Sivasspor üstüne örüyor maalesef, Antalya maçı son şans dedim, berabere kaldık, diğer maçlarda kaybettiğimiz puanlara da yanmıyorum da, şu Bursa maçını kazanmalıydık, o zaman ligde kalırdık.

Tam ümitler kesilecekti ki, sağolsun Kayseri bize 1 şans daha tanıdı. Artık lamı cimi kalmadı, deplasmandan galibiyetle dönmekten başka da çaremiz yok.

Futbolcular 3 kişilik koşacak mücadele edecek, Antep maçını kazanacağız. Başka da yolu yok.

Her ne kadar bazı felaket tellalları inanmasa da, sezon başından beri dediğim şu, Sivasspor bu ligdeki tüm takımları yenebilecek güçtedir, oynadığımız maçların en az 23 tanesinde galip olacak kadar oynadık, olmadı.

Transferlerdeki yanlışlıklar, bencillik, beceriksizlik, şanssızlık derken, Dünyanın puanını kaybettik.

Güçsüzlüğümüzden kaybetmedik puanları, yine heyecan dolu hafta yaşanacak, galip gelip rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz artık, Antepi yenecek güçteyiz.

savaş2
04.04.2016, 19:55
Antep macını inşlh 1-3 kazanırız 11 miz

setkus

cicinho-boye -ibrahim-ziya

hüseyin-mehdi,yiğit

burhan-david-ibrahim AKIN

YEDEKLER-şeşo-emre-tanese-adem ve beykan

Ferhat06
04.04.2016, 20:12
Bu maçı alırsak yeniden ümitleniriz.Kayserinin bundan sonraki maçlar zor.3 puanı birarada göremezler bizim maç da dahil.Hoca şu Korcan fantazisinden kurtulur inşallah resmen dere geçerken at değiştirmeye çalışıyor.Korcan'ın yediği ilk golü başka bir kaleci yese futbol hayatı biterdi ama...David de bir alem ta amerikadan getirdiğimiz adam top istop edemez,adam geçemez off off.

50sekiz
04.04.2016, 20:28
Devre arasi Kayseri 5 puan öndeydi, Mersin ve Eses 4 puan gerideydi.
Ikinci yari 10 mac oynandi ama Kayseri ile sadece 1 puan eritildi.
Mersin 4 puan farki kapatti ve hatta Eskisehir 4 puanlik farki kapatip 1 puan öne gecti....
Uzun lafin kisasi, Sivasspor'un fikstürü zor. Kagit üzerinde bence küme düsmüs durumda ama matematiksel olarak küme düsmedigi icin destege devam. Her maca kesin aliriz, söyle yapariz, 3 atariz 5 atariz yazanlar, kendilerini avutmaya evam etsin... gercekler malesef öyle degil.
27 macta 4 galibiyet almis takimdan söz ediyoruz...

Külhan
04.04.2016, 20:33
Henüz umudumuz tükenmedi insallah basaracagiz ama biraz daha efor sarfetmemiz gerekiyor hocamiz tüm oyuncularin iyi tarafindan yaklasarak dikkatlerini cekmeli sezon sonu yaklasiyor herkes kendine ceki düzen vermeli oyun stilimiz cok sahane ama gol atacak becerimiz zayif insallah bunuda bi care olabilsek hersey düzelecek biz inaniyoruzki gaziantep basaksehir ve kayseri maclarini alirsak ikide beraberlik yakalarsak istamam gibi

Mete209
04.04.2016, 21:51
Cuma günü bu maçı statta izleyeceğim inşallah! Bu benim statta izlediğim ilk maç olacak. Sırf bunun için passolig kartı aldım. İnşallah kazanırız da ayağım uğurlu gelmiş olur :))

Bu arada kadroyla ilgili eleştiriler yanlış mevkilere yapılıyor bence. Boye ve Adem gibi aptal futbol oynayan başka oyuncular göremiyorum ben! Adem'in hiç mi hiç hücum düşüncesi yok. Takım 5-0 yenik olsa bile adam hala geriye pas derdinde!:mad: Keza Boye de öyle. Her hareketleri riskli bu adamların. Herkes forvet diyor ama bu takıma adam gibi bir defans alınsaydı veya DA COSTA gönderilmeseydi yerimiz şu an çok farklı olurdu inanın!

kendalli
05.04.2016, 00:20
Alinacak tek sonuç var oda galibiyet futbolcular ayaklarını nerde duzeltiyorlarsa duzeltsinler bize gol lazım kardeşim çıkıp oynayın ve o topu filelere bırakıp galip gelin bizim istedimiz bu salak salak gol pozisyonları kaçırıp bize saç baş yoldurmayın esas düşmesi gereken takımı yenemiyorsaniz Sivasa geri dönmeyin geri kalan maçları U21 ler oynasın.

sebasteia
05.04.2016, 06:43
gaziantep alır, bizimkilere dört dilim baklava yedirir gönderirler.

Ferhat06
05.04.2016, 06:59
antebi yenip, yeniden kurtuluş mücadelesine devam ederiz.aksi durumda bu iş biter.cumamız mübarek olsun şimdiden.ben totem yapıp izlemiyeceğim bir de böyle deneyelim.hedefim kayseri maçı ;iddiamız devam ederse bekle bizi kayseri geliyoruhhh.

68yasar58
05.04.2016, 07:01
Her ne olursa olsun çıkmadık candan umut kesilmez.
Bursa olmadıysa antep olsun, hocada oyuncularda artık kendine gelmeli
hoca adam gibi takım çıkaracak,

Hazırlık kampına götürülen beş tane genç var
Emre baysan, Serhat Mutlu, Furkan Işık,Serkan Özen, Tunahan Nazlı

Stoper Aksıyor Koy Emre Baysanı

Orta sahaya direnç lazım Etzası oynatmıyorsun gıcıksan adama Furkan Işığı Oynat.

Sağ Açıkda burhanın altarnatifi İbrahim akından bin gömlek iyi olacak Serhat Mutlu Var oynat

Sol açıksız takım oynuyacağına genç Serkan Özen var oynat

Forvette sıkıntı var birgün denenmeyen Tunahan Nazlı alsana altarnatif oyuncu İbrahim akınla ademle yenileceğine bunlarla yenil

ALLAH esirgesin düşerek oynattığın oyuncuların hiç biri takımda olmayacak ama bunlar olacak

Hoca bu oyuncuları oynat yenil hiç kimse of demez.

Bu hafta galip gelmeliyiz Mesut hoca.

halilxx58
05.04.2016, 07:42
An itibari ile bulundugumuz durum cok zor. Düsme ihtimalimiz yüksek. Bu ihtimale kendimizi alistirmamiz gerek. Fakat ihtimaller tamamen tükenmediyse futbolda olmaz diye birsey yok, Sivasliya pes etmekte yakismaz zaten.

Ne olursa olsun ligin son macina kadar var gücümüzle oynamamiz gerekir. Düsersekte kalirsakta bu dimdik bir sekilde, onurumuzla, gururumuzla olmali.
Ben inaniyorumki su an futbolcularda teknik heyette elinden geleni yapiyor. Kadro kisitli, Ibrahim Akin ve Hasan Kabzeden baska alternatif hücum oyuncusu yok Mesut hocanin elinde, mecbur ikinci devre onlari oyuna aliyor. Sadece Etzaz tercihi düsündürüyor, vardir elbet bir nedeni.

Ve bize düsende bu takimi yensede yenilsede, süper lig'de kalsada küme düssede desteklemek, arkasinda durmak.

:cool:
05.04.2016, 07:45
Korcan'ı tutabilirsek bu maçı alırız.

Rallim58
05.04.2016, 07:53
Kader ağlarını Sivasspor üstüne örüyor maalesef, Antalya maçı son şans dedim, berabere kaldık, diğer maçlarda kaybettiğimiz puanlara da yanmıyorum da, şu Bursa maçını kazanmalıydık, o zaman ligde kalırdık.

Tam ümitler kesilecekti ki, sağolsun Kayseri bize 1 şans daha tanıdı. Artık lamı cimi kalmadı, deplasmandan galibiyetle dönmekten başka da çaremiz yok.

Futbolcular 3 kişilik koşacak mücadele edecek, Antep maçını kazanacağız. Başka da yolu yok.

Her ne kadar bazı felaket tellalları inanmasa da, sezon başından beri dediğim şu, Sivasspor bu ligdeki tüm takımları yenebilecek güçtedir, oynadığımız maçların en az 23 tanesinde galip olacak kadar oynadık, olmadı.

Transferlerdeki yanlışlıklar, bencillik, beceriksizlik, şanssızlık derken, Dünyanın puanını kaybettik.

Güçsüzlüğümüzden kaybetmedik puanları, yine heyecan dolu hafta yaşanacak, galip gelip rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz artık, Antepi yenecek güçteyiz.

Üstad her zamanki gibi ilaç bir yorum...

Osmanlı FB'ye çöplüğünde kafa tutuyorsa,
Mersin ve Eskişehir GS'yi,
Kasımpaşa BJK'yi yeniyorsa,

Sen de, bu saatten sonra rakibin kim olursa olsun yenmek zorundasın...

58gürün58
05.04.2016, 07:58
bu saatten sonra hocanın bu kadroda çok ısrar etmemesi lazım. gol atamıyorsak demek ki eksik olan bişeyler var. herzaman söylüyorum atıfı forvet oynatmakta fayda var. hocaaaa mesut hocaaaaaa atıfı orta sahanın ortasından kes allah rızası için. etzası koy atıfın yerine oynasın. yav arkadaş hoca geldiğinden beri aynı dava sürüp gidiyor. düşeceksek zaten düştük bundan sonra yapacak bişey yok ya tutarsa deyip cesaret etmek lazım.

calipso
05.04.2016, 08:04
bu saatten sonra hocanın bu kadroda çok ısrar etmemesi lazım. gol atamıyorsak demek ki eksik olan bişeyler var. herzaman söylüyorum atıfı forvet oynatmakta fayda var. hocaaaa mesut hocaaaaaa atıfı orta sahanın ortasından kes allah rızası için. etzası koy atıfın yerine oynasın. yav arkadaş hoca geldiğinden beri aynı dava sürüp gidiyor. düşeceksek zaten düştük bundan sonra yapacak bişey yok ya tutarsa deyip cesaret etmek lazım.

Dik Durarak Devam Edeceğiz
Bursa'yı Yeneceğiz
Sivasspor kesinlikle pes etmez
Pes etmek yok
Yiğidolar'la daha cesurum

Mesut amcadan inciler.....falan filan inter milan

Rallim58
05.04.2016, 08:06
Programda değişiklik yok hep destek tam destek durmak yok yola devam

Patron inan kahroluyoruz. Yollar bitmiyor, bizim kahroluşumuzdaki hissiyatın onda biri yok bazı futbolcularımızda.

Beykan'la Aatıf'ı görünce aklıma, elimizle ikram ettiğimiz puanlar geliyor. En sevdiğim futbolcular iken, görmek dahi istemediğim futbolcular oldu.

Okka
05.04.2016, 08:11
Ben Gaziantep i deplasmanda yenecegimize inanıyorum. Antep in kaleci hariç bizim takımdan iyi olmadigini düşünüyorum. Ancak gel gör ki evinizde ne bjk yı ne feneri değil yenmek berabere bile kalamayiz. Bu takim kume dusmustur. Sehir de beraberinde kume dusmustur.Evinde Eskişehir mersin Antalya bursa maçlarını kazanamayan takım küme dusmeye mahkumdur. Bizim toplam alabilecegi12 puan var. Antep- akhisar- gençler- kayseri maçları burdan 12 puan çıkarırsa ligde kalır. Diğer fener-bjj-basaksehir maclarinda puan hayal etmeyin. Bu dort mactan 12 puan değil 10 puan bile çıkarsa küme duser takım.

58fatihcan
05.04.2016, 19:20
Antep macını inşlh 1-3 kazanırız 11 miz

setkus

cicinho-boye -ibrahim-ziya

hüseyin-mehdi,yiğit

burhan-david-ibrahim AKIN

YEDEKLER-şeşo-emre-tanese-adem ve beykan

İlk 10 umuz diyecektiniz herhalde. İbrahim Akın'ın bize bir kişilik bile fayda(!) sağladığı nerede görülmüş

subasi29
05.04.2016, 19:34

yiğit gibi kim oynuyor ? Canla başla mücadele ediyor olmadı ağlıyor !! O formayı giyipte hakkını vermeyen nice zübükler varken...yigît demek olmaz

subasi29
05.04.2016, 19:35
Ayrıca ligde tek sevmediğim takım g.antep ! Umarim galibiyeti alırız .

kadirakin58
05.04.2016, 20:23
Hani eleme usulu bir macta yenik takimin kalecisi bile son dakikalarda karsi kaleye gider ve gol arar. Bu mac da oyle bir mac, artik kaybedecek birseyimiz yok, madem gol atamiyoruz gerekirse bu macta 3 forvet oynayalim. Bilmem anlatabildim mi !

34MUAMMER58
06.04.2016, 09:31
Bir şey dikkatimi çekti,bu skor tahmin yarışmasında antep sivassporu 5-1 ,3-0 ,4-0 gibi skorlarla yenerdiye tahminde bulunan arkadaşlar gerçekten sivaslımıdır?gerçekten antepin sivasspora 5 tane gol atabileceklerine inanıyorlarmı?yoksa takıma kızgınlıktan dolayımı böyle yazıyorlar anlamış değilim,futbol bu, olmaz diye birşeyyok,antep sivası yener ,berabere kalır ,yenilir futbolun cilvesi belli olmazda,ben bu arkadaşların iyi niyetli olduklarına inanmıyorum,eğer bir zor olay gerçekleşecekse en başından taraftarların inanması gerekiyor,sivastaki maçta dünya kadar gol kaçırdık ,antepevinde kapalı oynamaz heralde,eğer futbolcularımız iyi motive olurlarsa antepi yeneceğimizi düşünüyorum

Mehmet ATEŞ
06.04.2016, 18:25
Bizim için artık son ama son şans kazandık azda olsa umudumuz devam eder kazanamazsak geçmiş olsun maç için sadece İnşallah kazaniriz diyorum

çorluluyiğido
06.04.2016, 19:11
antebe ters gelen bir takımız.o yüzden kazanma ihtimali çok az da olsa var.bana göre ideal kadro

-----------------setkus---------------
cicinho----boye-----oumari-----emre
--------yiğit-----hussain(mehdi)-------
burhan-------atıf----beykan---------
-------------texeira---------------------

1.setkusun kaledeki güveni korcandan çok daha fazla
2.beykan son haftalarda çok iyi form tuttu.geçen hafta haftanının 11ine seçildi.
3.ziyanın açamadığı ortalardan dolayı onun boşalttığı bölgeden kontrataklar yiyoruz.emre öztürkün çok iyi ortaları var.uzun boyundan dolayı defansdada güven veriyor.tek sorunu adam geçme.

50sekiz
06.04.2016, 20:23
Bursa maci icin zor mac olacak en az 3 gol olur demistim ve tahminimde yanilmadim.

Bu mac icin de diyorum ki: yine zor bir mac olacak. Antep kolay gol yiyen takim degil. Antep'in hedefi aradaki farki korumak ve matematiksel de olsa kendilerini riske atmak istemiyeceklerdir, dolayisi ile öncelikle beraberlik icin oynayacaklardir. Iddaa deyimiyle bu mac alt olur.. yani en fazla 2 gol olur..

34yigido34
06.04.2016, 21:44
Antep zayıf rakibi onünde favori

antalyali_yigido
06.04.2016, 21:47
gönül tabiki Sivas ister ama zor gibi görünüyor

ihtiyar yiğido
07.04.2016, 02:25
Sevgili yiğidolar ben ALLAH'IN izni ile Antep'i yeneceğimize inanıyorum, zati yenmekten başka çaremizde yok.

merol67
07.04.2016, 10:58
Sivasspor U21 - En Golcüler
Tunahan Nazlı 15
Serkan Özen 5
Serhat Mutlu 4
bu geçler oynasın

Okka
07.04.2016, 11:26
antebe ters gelen bir takımız.o yüzden kazanma ihtimali çok az da olsa var.bana göre ideal kadro

-----------------setkus---------------
cicinho----boye-----oumari-----emre
--------yiğit-----hussain(mehdi)-------
burhan-------atıf----beykan---------
-------------texeira---------------------

1.setkusun kaledeki güveni korcandan çok daha fazla
2.beykan son haftalarda çok iyi form tuttu.geçen hafta haftanının 11ine seçildi.
3.ziyanın açamadığı ortalardan dolayı onun boşalttığı bölgeden kontrataklar yiyoruz.emre öztürkün çok iyi ortaları var.uzun boyundan dolayı defansdada güven veriyor.tek sorunu adam geçme.

Beykan son haftalar da çok iyi oynuyor. Ona tek kizdigim Eskişehir maciydi o da futbolundan degil sorumsuzca kırmızı kart yemesinden kaynaklanıyordu. Son maçta beykani elestirenleri okudukça kendi kendime sorar oldum ben başka bir maç mı izledim diye...

Takimda herkes kapasitesi ölçüsünde elinden geleni yapıyor. Yetenek hırs ve mücadelesini vermeyen tek isim Aatif

FoRzA SiVaS58
07.04.2016, 13:10
setkus
cici-boye-oumari-ziya
mehdi(etzaz)-yigit
burhan-aatıf-beykan
texeira

bizim antep maçları genelde hep çıkış maçları olur yine öyle olacak alırız bu macı insallah

Rallim58
07.04.2016, 15:04
Müsabakanın hakemi Ali Palabıyık olarak açıklandı...

M. Cem Sapmaz ve Fevzi Demirhan yardımcılıklarını yaparken, Serkan Çimen 4. hakem olarak görev yapacak.

5. hakem, M. Emre Atasoy olurken, Yiğit Peşin ise 6. hakem olarak görev yapacağı belirtildi.

DoomsDay58
07.04.2016, 16:00
Antep'in kötü gidişi durdurması adına ideal bir maç savunmayı sıkı tutarlarsa rahat kazanabileceklerini düşünüyorum yeter ki akıllı oynayıp 70'e kadar gol yemesinler.

kaplanlı
07.04.2016, 20:39
antep maçının sonucu beraberlik gibi.3 puan alırsak süpriz olmaz lakin talihsiz deve misali galip gelmemiz zor.

Sivasspormysoul
07.04.2016, 21:31
Bu maçı nasıl kazanırız?
Klasik cevap: Her futbolcu iki kişilik oynayacak.
Ancak, her futbolcu ancak tek devre iki kişilik oynayabilir. Dolayısıyla, maçın ikinci devresinde sıfır kişi varmış gibi oluruz ve yeniliriz. O halde, herkes iki kişilik oynayacak biçiminde tabiat dışı öneriden hemen vaz geçiyorum kıymetli yiğidolar.

1) Daha önceki yorumlarım da yazdığım gibi Mesut Bakkal Bursaspor maçı istifa edip yerine son koz, son şans olarak Yılmaz Vural getirilmeliydi. Ancak, bu yapılmadı. O halde teknik direktörümüz yine Sayın Bakkaldır. Ona göre yorum yapacağız demektir. Hatta bana kalsa Mersinİdmanyurdu maçından sonra M. Bakkal ile yollar ayrılmalıydı. Nasip böyle imiş.
2) M. Sivassporun bugünkü puan durumunun en büyük sorumlularından birisi Aatif Chahechouhe dır. Daha başka etkenler de var hiç kuşkusuz. Eğer, Aaatif top taşıyan ve takımı sırtlayan tek oyuncumuz ise 27x3=81 puan yerine sadece 21 puanımız var. Demekkki sadece ortalama 7 maç kazanıp öteki maçlarda sahadan mağlup ayrılmışız. Başarı oranı % 26. Eğer Aaatifi takımın yarısı kabul edersek (bazılarına göre bu böyledir. Bana göre olamaz. 1/11 oranında katkısı vardır ) hiçbir maçta Aatif oynamamış olsaydı onun yerine başka bir yedek oyuncumuz oynasaydı ve onunda takımın 20 de biri olduğunu düşünseydik başarı oranımız yaklaşık %10-13 arası olurdu. Yani biz sadece 8 yada 9 puan alabilirdik Aaatif hiç oynamamış olsaydı. Kısaca Setkus, Cicinho, Burhan, Beykan, Ziya, Mehdi, Boye yada İbrahim Öztürk vb nin oluşturduğu takım yalnızca 8 puan alabilirdi. Buna göre eğer şu anda PTT liginde ikinci sırada olan Karabüksporu aynı kadroyla STSL ye koysak (hiç değişiklik) yapmadan sizce 27 maçta Karabükspor kaç puan toplardı? Eğer itiraz etmezseniz hiç olmazsa 14 puan diyeceğim. 27 maçta 14 puan alabilir diye düşünüyorum. Eğer, Aaatifsiz Sivasspor 8 puan alırsa şu anda Karabüksporun yarısı gücünde demektir. Yani Aaatifsiz Sivassporumuz (Setkus, Boye, Ziya, Burhan, Beykan, Adem, Mehdi vb) den oluşan takımımız bugünkü PTT liginde 10. sırada falan olması gerekirdi. Bu olabilir mi sizce? Elbetteki hayır. O halde Aatif takımın yarısı değil herkes gibi bir futbolcusudur. O halde herkes yedek kalabiliyorsa (ki Cicinho da bir ara gizli yedekti) Aaatita yedek kalabilir. Cicinho da yedek kalabilir.

İdeal 11 im.
Setkus
Çağatay Çeken- İbrahim Öztürk- Qumari- Emre Öztürk
Etzaz Huseyin- Mehdi Taouil
Burhan - Tanase - Beykan
David Texeira

Buradaki bütün futbolcular M. Sivasspor'un resmi futbolcuları olup formayı herkes kadar hak ediyorlar. Kadroya itiraz edebilirsiniz. Ancak, herşeyin bir ilki vardır. Benim sorum ise şudur kıymetli yiğidolar. Biricik takımımızın gönülden sevdalıları. Gaziantep maçını iple çeken büyük taraftar, namı diğer yiğidolar. Bu takıma da bir şanş verin. Bunlar da M.Sivasspor için oynayacaklar. Kim söyleyebilir bu takımın yarın Gaziantepsporu sahadan silmeyeceğini? Kim iddia edebilir?

Yarın (08.04.2016 Saat:20.00 Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu) hangi muhtemel M. Sivasspor çıkarsa çıksın hep yaptığımız ve hep yapacağımız gibi tam desteğimiz M. Sivasspor içindir. Çünkü biz muhtemel kadronun değil takımın taraftarıyız.

En derin saygılarımla.

sedohan58
08.04.2016, 08:09
Antep maçını yenecegimize inanıyorum lakin bu galibiyet bize sadece para getirecek birde lüzumsuz 3 puan başka bir faydası olacağına inanmıyorum. Bu saatten sonra ptt ye hazırlık yapılmalı en azından düzgün iyi bir takımla ptt de mücadele edelim kaldıki şu takımla ptt de bile ilk 3 é zor oynarız. Yönetim bu sezondan ders çıkarıp tekrar kayıpsiz süper lige nasıl çıkarız onun hesabını yapmalıdır.Saygilarimla

savaş2
08.04.2016, 08:13
***Bu gün şans bizden yana olsun,ama kaleden korcan olmasın.

Ferhat06
08.04.2016, 08:34
***Bu gün şans bizden yana olsun,ama kaleden korcan olmasın.

Korcan şansını kaybetti.Setkus ondan birkaç gömlek üstün.

badof58
08.04.2016, 08:36
4-4-2 çıkıp kanatta Beykan Tanase önde Kabze Texiarra oynasın, Ziyanın yerinede Emre oynasın kazanırız ..

muhalif
08.04.2016, 08:45
antepin şansı cok yüksek kendi sahasın da moral yerinde.
sivassporun kazanacağını düşünmüyorum.
acaba kestiği kurbanlar koyunlar ineklermi cıkar gol atar.
yoksa mecnun başkanın namıyla futbolcular kendi kalelerine mi gol atar.

sivasta kim gol atacak? atamazsan ve tutamazsan kazanamazsın.

senin atanında yok tutanında.

Ferhat06
08.04.2016, 11:05
Son şansımız bu maç alırsak devam ederiz aksi halde biter.Beraberlik bile yaramaz.3 galibiyet gerekiyor Antep,Gençler ve Akhisar.Kayseri ile beraberlik bile kafi.

adres58
08.04.2016, 12:14
Rakip takımda Fernando Marcal ve Hürriyet Gücerin sakatlıkları bulunuyor. Ayrıca Gbenga Arokoyo ve Habib Habibou nun sakatlıkları maç saatinde belli olacak..

Sivassporumuz da Erkan Kaş ve Jeranimo Barrales (sözleşmesi donduruldu) müzmin sakatlarımız.. Ayrıca Djakardija Kone yüksek ihtimal bu maçta yok (yetiştirilmeye çalışılıyordu) Bunun yanı sıra Christian Tanase, Mehdi Taouil, Yiğit İncedemir ve John Boye'un sakatlıkları mevcut maç saati belli olacak...

50sekiz
08.04.2016, 13:34
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'da, orta saha oyuncusu Erdem Şen, süresiz kadro dışı bırakıldı.

Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, geçen sezon başında Samsunspor'dan transfer edilen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Erdem Şen hakkında yönetim kurulu karar aldı. Buna göre Erdem Şen, süresiz kadro dışı kaldı.

Bu sezon 21 lig maçına çıkıp 1 gol atan, 1 de asist yapan Erdem Şen, Türkiye Kupası'nda ise 6 maçta görev aldı.

ihtiyar yiğido
08.04.2016, 13:46
Artık oturup maç saatini bekleyeceğiz, maç bitiminde hep başımız önde ayrılıyorduk, İNŞALLAH bu sefer başımız dik, yüzler gülüyor, ümitler yeşerir bir vaziyette oluruz.

Güzel oynuyor, güzel oyunun karşılığı olan golleri atamıyorduk, İNŞALLAH bu sefer goller de atarak güzel oyunumuzun karşılığını alırız.

ALLAH'IM, ümit kesip bizi daha kimse kurtaramaz diyenlere karşı, Senden ümit kesmeyip, bu takım kurtaracak diyen biz ümit var kullarını mahcup etme. Amin

DoomsDay58
08.04.2016, 13:55
Bilyoner'den Juan Kaan'ın bu maç için yaptığı yorum ne yazık ki hoca hakkındaki görüşlerine katılmamak mümkün değil:
"Mesut Bakkal'ın bu sezon gösterdiği performans, nasıl ki bazı oyuncular 2.Lig, bazıları 3.Lig kalitesinde, işte Mesut Bakkal da benim gözümde net bir şekilde 3.Lig'de takım çalıştırması gereken antrenör kalitesinde. Kişiliğine, insanlığına bir şey diyemem ama oynattığı futbolu beğenmem mümkün değil. Yaptığı değişiklikleri alkışlamam imkansız. Sivasspor gibi kadro eğer bu kadar kötü futbol oynuyorsa, daha öncesi Mersin'de yaptıkları da ortada... Tarifsiz... Sorumlu bana göre sadece antrenör! Eldeki kadro ligde ilk 7-8 içerisinde net olması gereken kadro. Gaziantepspor'a kıyasla, çok çok daha kaliteli bir kadro. Antrenör olmasa, Burhan Eşer'e mesela 'sen çıkart bir 11' denilse, bence o onbir bile daha kaliteli olur! Antrenörsüz düşünmeden MS 2 diyorum. Mesut Bakkal bir kez daha Sivasspor'u yavaşlatır ve kayba zorlarsa, o durumda elimizden bir şey ne yazık ki gelmez..."

HAMDİ DUMAN
08.04.2016, 14:17
bu maçtan galibiyet alacağımızı düşünüyorum lakin atı alan üsküdarı geçti geçiyor

yıldız58im
08.04.2016, 18:01
Hhaydi ulen yenin de son haftaya kadar takip edelim ligi

otceken58
08.04.2016, 19:24
YAZMAYACAĞIM... ALLAH'ım Sivasspor a direnme gücü ver..

kagansenbas
08.04.2016, 21:51
Artık son 3 maçla setkusun korcandan kat kat üstün olduğu da anlaşılmıştır 🙂 korcan diyenler futbol hakkın da oturup uzun uzun düşünebilir. 🙂

migroArmis
10.04.2016, 00:03
Artık son 3 maçla setkusun korcandan kat kat üstün olduğu da anlaşılmıştır 🙂 korcan diyenler futbol hakkın da oturup uzun uzun düşünebilir. 🙂

Korcanı savunmuyorum ama çıkarttığı harika olduğu maçları unutmamak gerek...Kalecilik çok zor bir meslektir kardeşim...Yedek bırakalım ama sahipte çıkalım ...Kötü olmasına bende katılıyorum ...ok