Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurtuluş Reçetesi

SivasSpor.Com
04.04.2016, 20:41
http://resimzade.com/Show.html?i=46771&token=70238

Sivasspor son derece zor ve akıl almaz derecede de sanssız bir durum içerisinde. Sivasspor sevdalıları olarak aklımızdan geçirmeye korktuğumuz ligden düşme durumunun ne yazıkki en büyük aktorlerinden birisiyiz.

Takım sezon başında "ben demiştim" demek istemiyorum ama ne yazıkki bu duruma geleceğimizin sinyallerini vermişti. Yonetimi suçlamak gibi bir amacım yok ama bu kadro yeter düşüncesiyle devam edildiği için bu durum içine girildi. Bununla birlikte de yapılan transferler ne yazıkki beklenenlerin çok uzağında kaldı. Bir türlü Sivasspor takım olamadı. Vesselam durum şuan içerisinde bulunduğumuz konuma gelmemizi sağladı.

Suçlu aramıyoruz. Varsa da zaten gerekli dersleri almıştır. Sivasspor hepimizin. Ben şundan bundan çok üzülüyorum demiyeceğim. Herkes en az bir taraftar kadar bir Yonetici kadar bir futbolcu kadar üzgün. Her gün puan durumuna bakarak nasıl kurtuluruz hesapları içerisinde. Bu saatten sonra tek çıkış yolu var birlik ve beraberlik içerisinde olmak. Bu durumda bizde kurtuluş reçeteleri yazmak yada bulmak düşüyor. Hata ve suçlu aranacaksa lig sonunda yapılır ama suan kadromuz bu malzeme bu ve helvayı bu duruma gore yapacağız.

Şuanda Sivasspor'umuza, camiamıza ve taraftara yeni bir heyecan yeni bir hava gerekli. Futbolcu anlamında bu aşamada yenilik yapma durumumuz yok. Teknik heyeti ise elindeki kadroyu giden hocalara nazaran daha iyi kullanıyor. Ancak ne yazıkki eldeki malzemeyle bu ve yedekte takıma katkı verecek bir futbolcu ne yok.

Sivasspor Yonetimi bu saatten sonra yeni bir hava oluşturmak için biran once elimizdeki en büyük kozu sahaya sürmeli.

Acilen Yonetim toplanmalı gerekli girişimleri yapmalı ve en azından bu sezon sonuna kadar maçlarımızı yeni stadyuma almalı veya aldırmalı. Eksik yarım az demeden gereken neyse 2 haftalık sürede en iyi hale getirilip olağan üstü hal ilan edip iç saha maçlarını yeni stadyuma almalıdır. İç saha maçlarımızı yeni bir hava ve atmosferde oynamak hem taraftarlara daha farklı bir coşku katacak hemde futbolculara farklı bir motivasyon sağlayacaktır.

Yonetim Toki veya yüklenici firmayla gorüşerek maç gününe kadar olabilecek en iyi duruma gelmesi için baskı yapmalı yapılacak çalışmaların yine devam etmesi sezon sonunda da eksiklerin çalışmalarına devam edilmesini sağlamalı. Ama şuan ne olursa olsun maçların yeni stadyuma alınması şart.

Taraftarlarımız yeni stadyumu gormek için buraya daha fazla ilgi gosterecek takımda bu ruh doğrultusunda ilerleyecektir. Bizim durumumuzda olan diğer takımlar stadyum olarak bizden daha fazla eksikleri olmasına rağmen maçlarını yeni stadyuma aldı ve oynamaktadır.

Sevgili Başkanım Mecnun Otyakmaz ve Yonetimimize, bu zor günlerimizde nacizane onerim budur.

Taraftara ve futbolcularımıza bu havayı koklatmalıyız ve yeni bir hava yakalatmak zorundayız. Şu aşamada elimizdeki tek kozumuzda bu.

Ben inanıyorum ki eğer bu gerçekleşirse iç sahadaki maçlarımızda puan kaybı yaşamayacağız. En azından yeni bir hava yakalayacağız ve Beşiktaş maçında bu bize artı bir motive sağlayacak.

Acilen bu konu masaya yatırılmalı ve hayata geçirilmelidir. Eksik fazla yarım az demeden hiç bir yasal engel yoksa bu koz hayata geçirilmeli.

MUSTAFA YILDIZ

selimdelen
05.04.2016, 01:04
Hiç kuşkusuz yeni teknik adam gelmesi yeni bir yıldız futbolcu alınması gibi mutlak bir farklılık sağlayacaktır yeni stat belki hiç beklendiğinden fazla dolabilir denemek zarar vermez en azından inşa değerlendirmeye alınır

kendalli
05.04.2016, 01:08
Bu olmayacak şey değil zaten bitmiş stad prosedür gereği gençlik spor il müdürlügü stadyumu derhal tokiden devralacak ve sivassporda stadyumu spor il müdürlügünden kiralayacak, içeride oynayacamiz son 3 iç saha maçimizi oynayabiliriz, gönül isterdiki bir dünya deviyle özel bir maç yaparak açalım fakat biz can cekisiyoruz ve bunları düşünecek durumdada değiliz...

sivaslıadem
05.04.2016, 01:43
konu ile ilgisi tartışılabilir ama benim naçizane önerim zemin tam oturmadan, sağlamlaşmadan maçın yapılmaması yönünde

avare
05.04.2016, 03:06
iyi fikir ama su an cok eksigi oldugunu duydum

kendalli
05.04.2016, 04:01
iyi fikir ama su an cok eksigi oldugunu duydum

Mac oynanmisini etkileyecek eksikler oldunu sanmıyorum varsın şimdilik localar boş kalsın varsın cafeleri acik olmasin varsin her tribünün tek wc si acik olsun bu eksik olanlar sonrada yapilir önemli olan maç oynanacak hale getirilmesi.

sebasteia
05.04.2016, 07:40
birlik... beraberlik... zor günde omuz omuza...

la fonten'den masallar! bu takımı bu hale düşürenler hesap versin kardeşim, veya defolup gitsinler.

sivasspor bu hale tam iki yıldır koşar adım geliyordu zaten. adam gibi transfer yapmayan, kendi bildiğini okuyan yönetim hesap versin arkadaş.

hiç olmazsa, çıkıp özür dileyip çekip gitsinler. beceriksizler...

kimse de bu saatten sonra vay birlik beraberlik, vay taraftar filan demesin. hepimiz biliyoruz, boş laf bunlar!

poyrazer5858
05.04.2016, 09:05
sözüm sivasspor küme düştü diye feryat figan ağlayıp burayı cenaze evine çevirenlere. bu yaptığınızın hayata tutunmak için var gücüyle çabalayan bir hastayı canlı canlı toprağa gömüp üzerine de kürek kürek toprak atmaktan farkı yok.biz mersinden, eskişehirden, kayseriden de daha iyi takımız.böylesi durumlarda moral motivasyonu güçlü olan takımlar ayakta kalır.

DoomsDay58
05.04.2016, 09:48
Ligin en az maç kazanan 1. en az gol atan 2. takımı olmamız ne tesadüf ne de sürpriz bundan sonra stadı silme doldursan yine para etmez 28 haftada değişmemiş takım bundan sonra mı değişecek kandırmayın kendinizi.

34MUAMMER58
05.04.2016, 10:22
Kurttuluş reçetesi şudur,antepi yeneceksin,bjk den ne kopartırsak artık,başakşehir maçında ,o stadı 4 eylüle çevirip[istanbuldaki sivas kökenli fb ,bjk,gs taraftarlarınında hiçdeğilse 1 maçlık katkısıyla ,desteğiyle,başakşehiri yeneceksin,evimizde üst üste oynayacağımız akhisaR VE gençleri yenip,deplasmanda kayseriyi yeneceksin,son hAFTA ALLAH kerim ,fb maçı neolur bilemiyorum,şayet şampiyonluğu kaçırmış fb,yada şampiyonluğu kazanmış fb ,zafer sarhoşluğuyla ,tatile biran evvel çıkmak adına yeterince maça adaptasyon olamayacağı için 3 puan imkansız değil,barajın halaa 34 -35 olduğunu düşünüyorum,antep,akhisar,genç ler maçını kazandığımız takdirde,30 puan ediyor,başakşehir &kayseriden 1 tanesini yenip diğeriyle berabere kalmamız şartoğlu şart,bjk ve fb den sürpriz 3 puanda alabilirsek ligde kalırız,rakibimiz sadece kayseri değil,eskişehirde bizim yaptığımız hesapları yapıyor ,zaten antepi yenemezsek,kayseriye yenilirsek,akhisarı ,gençleri yenemezsek hesap kitap işlerinede gerek yok,sivassporun kurtuluş reçetesi ,deplasmanda antep,başakşehir,kayseriyi yenip,evimizdeki akhisarı ve gençleri banko yenip,bjk ve fb den enaz 2 -3 puan kopartmaktır,bursayı yenemeyişimiz tüm hesaplarımızı bozdu maalesef:mad:,ben antepi ,akhisarı,gençleri yeneceğimizi,başkaşehir ve kayseriden enaz 4 puan toplayacağımızı,duruma göre bjk ve fb den herhangi birinden sürpriz 3 puan bekliyorum,21+16=37 puanla ligde kalırız.

sawyer5892
05.04.2016, 10:35
Bu iş reçeteyle olacak iş değil iğnesi serumu hatta ameliyatı lazım ki bir şeyler düzelsin

sivasfutbol
05.04.2016, 11:02
Bu saatten sonra sivasspor un ligde kalabileceği puan alması çok zor hatta mucize gibi bir şey onun için gelecek yılın hazırlığı yapılmalı iyi bir teknik direktör ile anlaşma yapılmalı takıma faydası olmayan yerli yabancı oyuncular gönderilmelidir iyi ve genç bir takım ile yeni Stadyum da tekrar süper lige çıkmak için taraflarında desteğini alarak yeni bir sezona başlamak gerekir diye düşünüyorum ama yönetim ne yapar nasıl hareket eder bilemeyiz,

badof58
05.04.2016, 11:36
Teknik direktör değişirse belki + bundan sonraki maçlarda hep yönetim istifa seslerini duyacağımız için yönetiminde takıma karşı tavır alması muhtemel ..

Çılgınlar58
05.04.2016, 11:43
************lütfen dikkat mutlaka okuyunuz*****
genç kardeşlerim abilerim bırakın hala umut dağıtmayı ligin son sırasındaki eskişehir bile üzerimize çıktı dün farklı birşey yapayım dedim lig tv nin android uygulamasından son 5-6 sezonun sonuçlarına baktım koyu fanatik birisi olarak 2 arkadaşız ve biz şunu düşündük biz süperligde son 5 sene de nasıl kalmışız nasıl bir kurtuluşumuz olmuş dedik ve hayretler içinde kaldık 5 6 senedir görmeyen yönetime laf etmek istemeyen kardeşim 30+yaş oyuncuları sen ben ne de taraftar aldı ibrahim akına hasan kabzeye hele hele birde mesut hocaya laf sokacağınıza yönetime en başta da başkana kızın sebebi ise ortada süperlig tarihimizde neredeyse yaptığımız bütün transferlerin neredeyse tamamına yakını beleş gelmiş oyuncular kimse bana demesin şampiyon olmuş bir altyapımız var nerede kaçtanesi kadroya girdi demiyorum bakın as takımla antrenmana çıktı sivas bursa maçından önce hamza hoca birşey söyledi hamzo hocayı asla sevmezdim ama takdir ettim tek birşey söyledi başarıyı ben altyapımdan oyuncu ayırt etmeden as kadromla antrenmanlara çıkartmam oldu ve başarı böyle gelir dedi çok doğru söyledin hocam alt yapıyla as takımı kaynaştıracaksın ki zamanı geldiğinde alt yapın dan aldığın oyuncu acemilik hissetmesin. soruyorum size arkadaşlar şampiyonluğa oynadığımız sene de hiç kimsenin cebine girmeyen paralar bizim cebimize girdi ve ertesi sene yine paramız yok ama borcumuzda yok denildi beleş oyunculara bonservisi elinde olan oyunculara sarıldılar nereye gitti o paralar soruyorum sizlere???? ve son olarak hocaya ibrahimi ve hasanı oyuna kurtarıcı olsun diye oyuna sokuyor diye kızmayın başkanınız gitti messiyi aldıda mesut hocamı hasanı ibrahimi oyuna soktu varmı oyuncun önce onu söyle bırakın bu işleri mesut hoca başkana silahmı çekti beni alacan yoksa vururum seni dedi ne suçu var bu adamların birde kimse dikkat etmiyor roberto carlos takımdan gitti yarım saat geçmeden sergenle anlaşıldı ne ara anlaştın ne ara para konuştun ne ara düşündü sergen bu adam hiç tuvalete gitmedimi sergen gitti yarım saat geçmeden fanatik yazdı okan buruk sivassporda diye ne ara anlaştın ne ara para konuştun ne ara karar verdin okan gitti yine yarım saat geçmeden fanatik yazdı mesut bakkal sivasspora hayırlı olsun diye yazdı ne ara aradın ne ara konuştun ne ara anlaştın kimse bunu sorgulamıyor arkadaşlar ptt ye düşeriz hiç sorun yok yine yeni stadyumda 25 bin kişiyi de doldururuz hiç sorun değil ama yönetimin beleş oyuncu politikasını bırakıp artık kendine çeki düzen vermesi lazım bu takım alt yapıya önem vermesi lazım oyuncu cıkarmayacaktın da neden altyapıya önem verip tesis yaptırdınız arkadaşım yazıklar olsun ya sinirden başıma ağrılar girdi......

tanju_58
05.04.2016, 13:23
************lütfen dikkat mutlaka okuyunuz*****
genç kardeşlerim abilerim bırakın hala umut dağıtmayı ligin son sırasındaki eskişehir bile üzerimize çıktı dün farklı birşey yapayım dedim lig tv nin android uygulamasından son 5-6 sezonun sonuçlarına baktım koyu fanatik birisi olarak 2 arkadaşız ve biz şunu düşündük biz süperligde son 5 sene de nasıl kalmışız nasıl bir kurtuluşumuz olmuş dedik ve hayretler içinde kaldık 5 6 senedir görmeyen yönetime laf etmek istemeyen kardeşim 30+yaş oyuncuları sen ben ne de taraftar aldı ibrahim akına hasan kabzeye hele hele birde mesut hocaya laf sokacağınıza yönetime en başta da başkana kızın sebebi ise ortada süperlig tarihimizde neredeyse yaptığımız bütün transferlerin neredeyse tamamına yakını beleş gelmiş oyuncular kimse bana demesin şampiyon olmuş bir altyapımız var nerede kaçtanesi kadroya girdi demiyorum bakın as takımla antrenmana çıktı sivas bursa maçından önce hamza hoca birşey söyledi hamzo hocayı asla sevmezdim ama takdir ettim tek birşey söyledi başarıyı ben altyapımdan oyuncu ayırt etmeden as kadromla antrenmanlara çıkartmam oldu ve başarı böyle gelir dedi çok doğru söyledin hocam alt yapıyla as takımı kaynaştıracaksın ki zamanı geldiğinde alt yapın dan aldığın oyuncu acemilik hissetmesin. soruyorum size arkadaşlar şampiyonluğa oynadığımız sene de hiç kimsenin cebine girmeyen paralar bizim cebimize girdi ve ertesi sene yine paramız yok ama borcumuzda yok denildi beleş oyunculara bonservisi elinde olan oyunculara sarıldılar nereye gitti o paralar soruyorum sizlere???? ve son olarak hocaya ibrahimi ve hasanı oyuna kurtarıcı olsun diye oyuna sokuyor diye kızmayın başkanınız gitti messiyi aldıda mesut hocamı hasanı ibrahimi oyuna soktu varmı oyuncun önce onu söyle bırakın bu işleri mesut hoca başkana silahmı çekti beni alacan yoksa vururum seni dedi ne suçu var bu adamların birde kimse dikkat etmiyor roberto carlos takımdan gitti yarım saat geçmeden sergenle anlaşıldı ne ara anlaştın ne ara para konuştun ne ara düşündü sergen bu adam hiç tuvalete gitmedimi sergen gitti yarım saat geçmeden fanatik yazdı okan buruk sivassporda diye ne ara anlaştın ne ara para konuştun ne ara karar verdin okan gitti yine yarım saat geçmeden fanatik yazdı mesut bakkal sivasspora hayırlı olsun diye yazdı ne ara aradın ne ara konuştun ne ara anlaştın kimse bunu sorgulamıyor arkadaşlar ptt ye düşeriz hiç sorun yok yine yeni stadyumda 25 bin kişiyi de doldururuz hiç sorun değil ama yönetimin beleş oyuncu politikasını bırakıp artık kendine çeki düzen vermesi lazım bu takım alt yapıya önem vermesi lazım oyuncu cıkarmayacaktın da neden altyapıya önem verip tesis yaptırdınız arkadaşım yazıklar olsun ya sinirden başıma ağrılar girdi......

Bukadar uzun lafın kısası yönetim gidecek yerine vizyon sahibi bir yönetim gelecek.

Turan 59
05.04.2016, 13:49
Ne reçetesi ? yazılacak reçete mi kaldı?

ihtiyar yiğido
05.04.2016, 14:06
Evet durumumuz iç açıcı değil, ama düşme hattında olan rakiplerimizin durumu da bizden iyi değil, dirençli olan, kenetlenerek moral ve motivasyonunu üst seviyede tutan takim her zaman avantaj sağlar. Düştük, PTT 1. ligde mücadele edeceğiz, bizi kimse kurtaramaz gibi çığirtkanlık, takımın ve taraftarın moralini bozar ve rakip takımlara hizmet eder, bu tip olumsuz yorumlar zati boş olan tribunleri hepten boşaltır, boş tribünde futbolcuların kazanma ve mücadele azmini kırar.
Sevgili yiğidolar, hiçbir zaman Yüce Yaratandan ümit kesilmez, yeter ki, taraftar tribünleri doldurarak, futbolcularda en güzel şekilde mücadele ederek, teknik heyette rakipleri iyi analiz ederek, yönetimde galibiyet primleri ile, her kes üzerine düşen görevi en güzel şekilde yapsın. Gerisi Taktiri ilahi.

Sivasspormysoul
05.04.2016, 15:29
Bugüne kadar dillendirmeyip sustuk, sustum ama bence kurtuluşumuzun reçetesi aşağıdaki değişikliklerle olacaktır.

1) Aaatif Chahechouhe yedek yerine Etzaz Hüseyin oynayacak. Hiçbir takımda hiçbir futbolcunun topla bu kadar oynamasına, ezmesine son vuruşlarda takatsiz kalmasına göz yumulamaz. Herkes istemeden de olsa topu Aaatife vereyim derken ileride Texeira gereken pasları alamıyor. Tek tek pozisyonları izleyin Texeira'ya doğrudan pas atılmıyor. Ondan sonra da negatif propaganda yapılıyor: Golcümüz yok diye. Ben Etzaz'in derin paslarla Texeira'yı sürekli gol pozisyona sokacağına inanıyorum.

2) Cicinho yerini Çağatay Çeken'e bırakmalıdır.
3) Tanase kesinlikle ilk onbirde oynatılmalıdır.
4) Beykan Şimşek yedek kalmalıdır.
5) Setkus kalemizi korumaya devam etmelidir.
6) John Boye yedek kalıp İbrahim Öztürk oynatılmaldır.
7) Takım savunma ağırlıklı oynayıp rakip ceza sahası önünde sürekli pas yaparak uygun pozisyonda topu Texeira'ya aktarmalıyız.

İdeal 11 im şudur.

Setkus
Çağatay Çeken - İbrahim Öztürk- Qumari - Emre Öztürk
Yiğit İncedemir- Mehdi Taouil
Burhan Eşer - Etzaz Huseyin - Tanase
David Texeira

Sivasspor sonsuza kadar kalbimizdedir.

Saygılarımla.

EBK0658
05.04.2016, 16:21
sezon sonu falına baktım
g.antep 34 - 35 puan
sivas 34 - 35 puan
kayseri 33 - 34 puan
eskişehir 32 -33 puan
m.i.y 28 - 29 puan görün bakın sivas düşmeyecek antep düşer sivas yine düşmez ;););)

subasi29
05.04.2016, 19:17
Biz reçete devrini atlattık artık ameliyat şart !

münihli_58
05.04.2016, 20:15
Bugüne kadar dillendirmeyip sustuk, sustum ama bence kurtuluşumuzun reçetesi aşağıdaki değişikliklerle olacaktır.

1) Aaatif Chahechouhe yedek yerine Etzaz Hüseyin oynayacak. Hiçbir takımda hiçbir futbolcunun topla bu kadar oynamasına, ezmesine son vuruşlarda takatsiz kalmasına göz yumulamaz. Herkes istemeden de olsa topu Aaatife vereyim derken ileride Texeira gereken pasları alamıyor. Tek tek pozisyonları izleyin Texeira'ya doğrudan pas atılmıyor. Ondan sonra da negatif propaganda yapılıyor: Golcümüz yok diye. Ben Etzaz'in derin paslarla Texeira'yı sürekli gol pozisyona sokacağına inanıyorum.

7) Takım savunma ağırlıklı oynayıp rakip ceza sahası önünde sürekli pas yaparak uygun pozisyonda topu Texeira'ya aktarmalıyız.

İdeal 11 im şudur.

Setkus
David Texeira

Saygılarımla.

Cicinho yedek mi ???? yok artik:rolleyes::rolleyes:

fatihcan58
05.04.2016, 21:19
Kurtuluş murtulus recetesi yok. Kendimizi kandirmayalim. Bu sene kume düştük. Oyuncular takimin kaderiyle oynuyor. Bos kaleye gol atma 100 de yuz pozisyonlari harca 2 tane hatali gol ye maglup ol.

Bur hoca getirdiler masallah sanirsin sivassporxa degisiklikleri bursaspor teknik direktörü yaptı. 14 mac 42 puan dedi 7macta 7 puan aldi.

Diyarbakirspor un ligde tuttugu sene bizi o sene kume düşürmeyi basaramayan teknik direktörle bu sene bu basariyi yakalayacağız.

Külhan
05.04.2016, 21:49
Poyrazer rumuzlu kardesimin dediklerine harfien katiliyorum denizi görmeden pacalari sivayanlara ben katilmiyorum bu takim matamatiksel düsene kadar morale ihtiyaci var tantanaciliga gerekyok destek tam destek baskaca konular bizi ilgilendirmiyor düsmeyecegiz insallah dua ve yalvarmak bizden kabul etmek rabbimizden herseyde bir hayir vardir görelim mevlam neyler arifler o ani seyreyler eylerse mevlam güzel eyler :umutsuzluk ve karamsarlik zayif kisilerin isidir biz sehri sivasiyiz ve yigido yuz bunlar bize viz gelir

kaplanlı
05.04.2016, 22:05
öküz altında buzağı aramaya gerek yok.rıdvan hocanın da sık tekrarladığı gibi atanıda tutanıda çok kötü olan bir takımız.işimiz çok zor.

Ferhat06
05.04.2016, 22:25
her mağlubiyet sonrası panik halinde 'düştük' söylemleri geleneksel oldu.sezon sonunda düşmediğimizi görünce şaşıracak çoğu.yalnız bir sıkıntı kayseri artık dirençli oynamaya başladı.

namso58
05.04.2016, 23:45

İdeal 11 im şudur.

Setkus
David Texeira

Saygılarımla.
kardesim guldurme insani. aatif olmadan topu ileri kim tasiyaca
seninki recede degil intihar. emre ozturk bal ligi topcusu.

34MUAMMER58
06.04.2016, 00:54

İdeal 11 im şudur.

Setkus
David Texeira

Saygılarımla.

Değerli yiğido kardeşim,kusura bakmazsanız sizin reçeteniz sağlam insanı 3 günde tahtalı köye yollıyacak ,sakıncalı ilaçlar içeriyor:Dnaçizhane ,benim reçetem şudur ,madde koymadan sıralayacağım,öncelikle yönetim ,hocalar ve futbolcular biraraya gelip acil toplantı yapılmalı ,yönetim masaya yumruğunu vurmalı,kardeşim bu takımı siz bu hale getirdiniz ,siz ligde tutacaksınız denilmeli,atıfın,beykanın ,dikkati çekilmeli,j.boye ve yiğit sarı kartlar konusunda uyarılmalı,eğer setcusun vücudu sağlamsa ne olursa olsun kalede kalmalı,mehdi sağlamsa enaz 60 dak ,sahada kalmalı,burhan banko oynamalı,etsaz husein hiçdeğilse 45 dak oyuna girmeli,tanese 2.yarılarda girebilir,ortasahanın birazdaha hücuma dönük olması için ,cicinyonun birazdaha ilerde oynaması lazım,texsera ilerde koşmaktan başka bir şey yapmıyor,onadaha fazla pas verilmeli,tek forvetli sistemde sivasspor gol atamıyor,duruma göre hasan kabzeyle çift forvet oynamalı,özellikle beykan ve atıfın bencillikten uzak olmaları gerekiyor,Artık kaybedecek birşeyimiz yok,kalecimiz bile kornerlerde gol atmaya gitmeli ,o pozisyondayız artık

bulutbey27
06.04.2016, 09:17
Bence çok fazla hayale kapılıyoruz.
Çok güzel futbol oynadığımız maçlarda bile skoru bulamıyoruz
Çünkü forvetimiz yok

Ferhat06
06.04.2016, 10:44
Ne kadar acı birşey 'güzel oynuyoruz ama gol atamıyoruz çünkü forvetimiz yok'.Hadi sezon başında Eneramo,Batuhan dediler düzgün bir forvet almadılar devre arasında alsalardı.Kasımpaşa Koita diye bir adam aldı eğer biraz dikkatli oynasa Beşiktaşı beşlik yaparlardı.Osmanlıspor o zencileri nerden buldu;Fener defansıyla kedi fare oynadılar.

muhalif
06.04.2016, 14:07
7 macta rakip kim olursa olsun 4-5 galip gelmek baska bir yol yok

NöOReaK
06.04.2016, 15:12
Kurtuluş reçetesi;

Sivasspor ne zaman düşen takım futbolcusu sevdasından ve 30 yaş üstü hülyasından vazgeçerse ozaman kurtuluş başlar,
Yoksa her sezon aynı senaryoyu izler dururuz.

Bu sezon ligde kaldık diyelim seneye noolacak varmı bi yatırım bir icraat ben inanıyorum ki bizim bir scuat ekibimiz bile yok.
Oray otyakmaz ne is yapar Sivasspor da bilen varmı.(Sözde genel menajer). Atalarımız boşuna dememiş ekmeği ekmekçi den al bir ekmek te fazla al diye. Bu işi ehline vereceksin sen benim eşim dostum akrabamsın ayağı olmayacak.
Yanlış anlamayın ama nerde olursa olsun bir yerde eş dost hatra gönüle bir yerlere geliyorsa orayı yemeye içmeye başlamışlar demektir.

Mecnun başkan gitsin demiyorum dememde ancak mecnun başkan önce çevresindeki asalaklardan kurtarsın şu kulübü.

67_dernek_YUSUF
06.04.2016, 15:15
Sivassporu Atıf ve Burhan dan başka kimse kurtaramaz

Soyözen
06.04.2016, 23:20
Çoğumuz olaya kendimizi kaptırdığımız için (doğal olarak) aşırı duygusal şeyler yazıp söylüyoruz. Aslında hangi takımların düşeceği inanmaya, birliğe beraberliğe, bilmemneye göre belirlenmiyor.

Çıkıyorsun oynuyorsun.

Yenersen 3 puan yazıyorlar.

Yenişemezsen 1 puan yazıyorlar.

Yenilirsen bir şey yazmıyorlar.

34. haftanın sonunda en az toplayan 3 takımı düşürüyorlar.

Yani hesap kitap bu kadar basit, kaçırdığımız 3 puanların yarısını bile almış olsak şu an düşmeyle müşmeyle zerre kadar alakamız kalmamış olurdu. Şu anda matematiksel olarak ihtimalimiz devam ettiği için, kaçıp giden şanslarımız henüz tükenemiş sayılıyor. Ya onları da aynı şekilde heba edip düşeceğiz, ya da (artık nasıl olacaksa) bir sezon boyunca "çolak" gezen futbolcularımızın şutları (ki eğer şut çekerlerse) gol olacak ve zar zor ligde kalacağız.

Boşa heyecan yapıyoruz kendimize, ne yönetim, ne futbolcular, kimsenin bizim kadar umrunda değil.

Çok basit bişey düşünün, mesela Tanase olun. Rumensiniz, son birkaç yıldır Çin'deydiniz, şimdi de ortalama bir ülke olan Türkiye'de hayatınızda ilk defa duyduğunuz bir şehrin futbol takımındasınız. Takım düşüyor. Size ne ki bunda n Allah aşkına?

Bunu Tanase'yi kötülemek için yazdığım anlaşılmasın, profesyonel futbolcular bu adamlar. Bu adamlar para aldıkları için Sivasspor logolu forma giyiyorlar, biz ise özellikle son senelerde bize sürekli dert sıkıntı yaratmasına rağmen bu takımı takip ediyoruz.

Biz bu takımı takip etmeye ve sevmeye mecburuz, onlar değil.

ihtiyar yiğido
07.04.2016, 03:14
Çoğumuz olaya kendimizi kaptırdığımız için (doğal olarak) aşırı duygusal şeyler yazıp söylüyoruz. Aslında hangi takımların düşeceği inanmaya, birliğe beraberliğe, bilmemneye göre belirlenmiyor.

Çıkıyorsun oynuyorsun.

Yenersen 3 puan yazıyorlar.

Yenişemezsen 1 puan yazıyorlar.

Yenilirsen bir şey yazmıyorlar.

34. haftanın sonunda en az toplayan 3 takımı düşürüyorlar.

Yani hesap kitap bu kadar basit, kaçırdığımız 3 puanların yarısını bile almış olsak şu an düşmeyle müşmeyle zerre kadar alakamız kalmamış olurdu. Şu anda matematiksel olarak ihtimalimiz devam ettiği için, kaçıp giden şanslarımız henüz tükenemiş sayılıyor. Ya onları da aynı şekilde heba edip düşeceğiz, ya da (artık nasıl olacaksa) bir sezon boyunca "çolak" gezen futbolcularımızın şutları (ki eğer şut çekerlerse) gol olacak ve zar zor ligde kalacağız.

Boşa heyecan yapıyoruz kendimize, ne yönetim, ne futbolcular, kimsenin bizim kadar umrunda değil.

Çok basit bişey düşünün, mesela Tanase olun. Rumensiniz, son birkaç yıldır Çin'deydiniz, şimdi de ortalama bir ülke olan Türkiye'de hayatınızda ilk defa duyduğunuz bir şehrin futbol takımındasınız. Takım düşüyor. Size ne ki bunda n Allah aşkına?

Bunu Tanase'yi kötülemek için yazdığım anlaşılmasın, profesyonel futbolcular bu adamlar. Bu adamlar para aldıkları için Sivasspor logolu forma giyiyorlar, biz ise özellikle son senelerde bize sürekli dert sıkıntı yaratmasına rağmen bu takımı takip ediyoruz.

Biz bu takımı takip etmeye ve sevmeye mecburuz, onlar değil.

Sevgili yiğido kardeşim, bir futbolcu transfer gelmişse o takımı benimsemiş gelmiş demektir ve aldığı ücretin karşılığını da vermek zorundadır, hiç bir futbolcu takımım yenilsin veya küme düşerse düşsün deme lüksüne sahip değildir. Futbolcu takımı sevdiği için değil, aldığı ücretin karşılığını vermek için seve seve oynamak mecburiyetindedir.

34MUAMMER58
07.04.2016, 10:48
Basit bir ilaç tedavisiyle ayağa kalkacak hastayı ,yanlış doktorların ve tedavi yöntemlerinin yüzünden kaybetmek üzereyiz,öyleki bu hastanın sahibi filanda yok,ölse organlarını pay pay edecekler,az sayıdaki yakınları sadece dua etmekten,doktora yalvarmaktan,,hastaya hadi ayağa kalk nolursun diye yalvarmaktan başka elinden bir şey gelmiyor,bu hasta nefes aldığı müddetçe,yaşama umutları devam ediyor,yarın ufak bir oprerasyon daha geçirecek ,o operasyon başarılı olursa yaşayacak,başArısız olursa operasyon,maalesef hastanın fişi çekilir,bu hasta Malesefki SİVASSPOR. :confused:

ready
07.04.2016, 11:03
kurtuluş reçetesini yönetimden başlamak gerek

işe yarayamayan vizyonsuz yönetici

hatra gönüle futbolcu alanları

takım üzerinden beslenen asalakları kulüpden def etmediginiz sürece

bu takımdan hiç bi cacık olmaz

menesakin
07.04.2016, 13:31
Kurtuluş reçetesi falan filan hepsi hikaye.
1. Gol atacaksın yeneceksin
2. Bu ligde kalacaksın
3. Yönetim de bu taraftardan özür dileyip istifa edecek bu kadar basit.
Vay şöyle vay boyle onlar isin ninni kısmı

FoRzA SiVaS58
07.04.2016, 14:09
sacmalamayan arkadas daha stadın yolu yok koltuklar tam monte edilmedi sonra saha bozulacak çim kalkacak her sey dahada berbat olacak bjk vodafena arenayı hazır olmadan açıyor bakın görün sampiyonlugu kaybedecekler acele işe şeytan karışır 4 eylülde ligde kalacaz

furky.b
08.04.2016, 22:00
Aslinda bu stat ligin ikinci yarisina bal gibi yetisirdi, cok agirdan aldilar ve almaya devam ediyorlar. Neymis efendim cimler dinlenmesi lazimmismis.. Besiktasin Vodafone Arena bizden daha gec yapimi basladi ama stat haftaya ilk macini oynuyacak. Adamlar özel cim getittirdi daha 2 hafta olmadi bilene cimleri dizeli.
Demekki neymis isteyince hersey oluyormus! Bizim vizyonsuz-ihmalkar yönetimimiz var ne yazikki. El atsalardi suan coktan macimizi yeni statta oynuyorduk ;)

kolukisa
08.04.2016, 23:33
Bu saatten sonra puan kaybetme gibi bir lüksümüz kalmadi,büginki tabloya göre en az 9 puana daha ijhtiyacimiz var,eger Kayseri bu hafta sifir cekerse,6 puanin bizi ligde tutacagini tahmin ediyorum.Mersine kaptirdigimiz 3 puanin acisin cekiyoruz.

Mehmet ATEŞ
08.04.2016, 23:37
Bu saatten sonra puan kaybetme gibi bir lüksümüz kalmadi,büginki tabloya göre en az 9 puana daha ijhtiyacimiz var,eger Kayseri bu hafta sifir cekerse,6 puanin bizi ligde tutacagini tahmin ediyorum.Mersine kaptirdigimiz 3 puanin acisin cekiyoruz.
Çok iyimsersin ama ben alacağımız 6 puanla ligde kalmamiz imkansız diyorum en az 10 puan ama 12 puan alirsak garanti kalırız