Orijinalini görmek için tıklayınız : Şansımız Diğerlerinden Fazla
SivasSpor.Com 06.04.2016, 07:53 http://resimzade.com/Show.html?i=46772&token=55072
Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, kalan haftalarda umutlarını sürdüreceklerini belirterek, "Buradan çıkma şansımız diğer takımlardan daha fazla. Dik durup devam etmemiz gerekiyor" dedi.
Spor Toto Süper Lig'in 28'inci haftasında Cuma günü deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Medicana Sivasspor, maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. Futbolcular daha sonra ayak tenisi oynayarak çalışmalarını sürdürdü. Yaklaşık 1 saat süren antrenmana salonda çalışan John Boye katılmadı.
DİK DURUP DEVAM ETMEMİZ GEREKİYOR
Antrenman öncesi basın mensupları açıklamalarda bulunan teknik direktör Mesut Bakkal, takım olarak insanların beklentilerinin altında kaldıklarını ifade ederek, "Benim için önemli olan takımın maç performansı, gelen veriler çok yüksek. Bu böyle devam ettiği sürece bize sonuç olarak da döneceğini düşünüyorum. Gol atamıyoruz, ama yeniliyoruz bu bir mazeret değil. Bu üretkenliğin devam etmesi adına, bu coşkuyla devam etmemiz gerek ki bundan sonraki maçlarımızda galip gelme şansımız olsun. Yüksek tempoda oynanan bir maç, pozisyon verip pozisyona girdiğimiz maçlar, artık bunları söylemekten de sıkıntı duyuyoruz. Dik durup devam etmemiz gerekiyor. Özellikle inanan ve inanmayan insanların düşünce olarak bizim yanımızda olması bizi kesinlikle başarıya götürecektir.
Takımda şu anda inanılmaz bir enerji var. Bu enerji ile Antep'e gideceğiz. Çok daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum. İnşallah maçtan sonra 'yine gol kaçırdık olmadı' dememek adına herkesin bizden dualarını eksik etmemesini istiyorum. Onun için ihtiyacımız var. Devam etmemiz gerektiğini biliyoruz. Yönetimin inanılmaz bir desteği var. Ben bir yerden bunun döneceğine ve iyi şeylerin olacağı inancıyla takıma güveniyorum. Hiç savsaklamayan ve hiç bir şekilde kötü düşünmeyen bir oyuncu grubum var. Bu dönecek, ben buna yürekten inanıyorum" dedi.
ŞANSIMIZ DİĞERLERİNDEN FAZLA
Taraftardan anlayış beklediklerini söyleyen Bakkal, "Bu kadar sıkıntılı ortamda en azından yukarıyı yakalama şansımızın olduğunu bilerek devam edeceğiz. Taraftarlardan anlayış bekliyoruz. Bu sıkıntılı ortamda hiçbir şey demeden, hiçbir tepki göstermeden tribünden çıktıkları için teşekkür ediyorum. 7 maç kaldı. 7 maç sonunda hep beraber ne yapılacaksa yapılacak. Bu birlik ve beraberlik devam ettiği sürece bizim buradan çıkma şansımız diğer takımlara göre daha fazla. Çünkü çok güzel bir kulübümüz ve taraftarımız var. Bu ortamda sonucun en kısa zaman da geleceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.
DHA
birdokuzaltiyed 06.04.2016, 08:08 Vermeyince Ma'bud, neylesin Sultan Mahmut...
yiğido58sinan 06.04.2016, 08:09 Fazla'ydi evet. Sayenizde artik yok. Korcanla i.akinla kutlayin zaferinizi.
ölmüş eşşeğe kurşun atmaya devam.
korcandan medet uman anlayışa yazıklar olsun. Hiç futboldan anlamayan biri bile bu olayı cözer. Futbol basit bir oyundur. Ama takım oyunudur. Bireysellik, bencillik değil.
halilxx58 06.04.2016, 08:48 Halen umut var, basarabiliriz fakat avantaj bizden yana demek yanlis. Biz kaybettik o avantajimizi.
Bildigim kadar puan esitliginde sezon sonu ikili averaja bakiliyor ve biz bu durumda olasi puan esitliginde Mersin ve Eskisehirin altinda yer aliriz.
Ayrica sampiyonluk yarisi icindeki iki takimlada macimiz varki bunlardan biri son hafta fenerbahce ile. Allah korusun sampiyonlukta kümede son haftaya kalirsa cok zor bir durum olur bizim icin
Allah büyüktür deyip puan alip rakiplerin puan kaybetmesini beklemekten baska cagremiz kalmadi....
34MUAMMER58 06.04.2016, 09:23 Mesut hocanın söylediklerine katılmamak elde değil,takım gol pozisyonuna giremese,orta yapamasa,hocanın taktiğini filan sorgulayabilirdik,eğer eskişehiri farklı yenecekken yeniliyorsak,trabzonu yenecekken yeniliyorsak,antalyayı yenecekken berabere kalıyorsak ,konyayı yenecekken yeniliyorsak,bursayı yenecekken yeniliyorsak,suçu hocaya yıkmanın anlamıda yok,evet ,oyuncu değişikliğini yanlış yapıyor,sadece korcan tercihi sivasspora 3 puan kaybettirdi,kalan haftalardaki şansımız diğerlerine göre değil, sadece kayseriye göre daha fazla,ancak sivasspor maç kazanamazsa bu şansıda kullanacağımızı sanmıyorum,açıkçası eskişehiri aşağıdaki tüm takımlardan daha fazla şanslı görüyorum,eğer alttaki 3 takımın umutları halaa devam ediyorsa kayserinin atak yapıp puan farkını açamaması yüzündendir,sivassporun kurtuluş reçetesi bellidir,evindeki Akhisar ve gençleri hiçbir mazerete sığınmadan yenmek,deplasmandada nekadar kötü performans göstermiş olsakda,başakşehir,antep,kayse ri maçlarından enaz 7 puan çıkartmak,mümkünse kayseriyi evinde yenmek,bjk &fbden sürpriz puanlar çıkartmaktır,bazı arkadaşların takıma olan kızgınlığından dolayı olumsuz görüş bildirmesini anlıyorum,ancak matematiksel şansımız devam ediyorsa ,umutta var demektir,bu umudu sonuna kadar sürdürmemiz gerekiyor,önümüzdeki 2 hafta alttaki tüm takımlar için çok önemlidir,ya devam ,ya tmm maçlarıdır,tek yapılması gereken ,futbolcuların ALLAH rızası için bencillik yapmaması lazım,takım için ,takım halinde oynaması lazım,galip gelemeyişimizin tek nedeni hoca filan değildir,bencillik ve beceriksizliktir,matematiksel olarak şansımız devam etttiği müddetçe ben inancımı koruyacağım isteyende İstediği gibi düşünebilir sıkıntı yok
KIZILCAN 06.04.2016, 09:58 Olmuyor beceremiyorsunuz. Zaten senle de olmazdı ya Sayın Mesut. Sonraki maçlardan alacağınız sonuçlar da belli. İyi oynuyoruzun arkasına sığınmayın. Hasta son nefesini verdi. Diriltmeye çalışmayın, bir an önce gömünki kokmasın.
Kizilirmak58 06.04.2016, 10:17 leyleğin ömrü lak lakla geçermiş , bırak bu boş muhabettleri hoca ,,, adam akıllı golcümüz olmadığından bunlar... hiç bi cacık olmaz bu saatten sonra hoca
Hala taraftardan anlayış bekliyorlarya ne diyeyim.
Setkus
Cicinho boye oumar ziya
Yiğit
Mehdî etzaz
Burhan atıf
Texeira
Bu 11 kalan maçlar için değişmez 11 olmalı yoksa beykan i.akın adem çıkmazından kurtul hoca.
Benbile kadro kurarken atıf ı kesemiyorum.
Tanese ve Hasan kabze hazır kuvvet olarak beklet.
Hocanın açıklamasına gelince takımın oyun temposu herkesi ikna ediyor ancak gol atamayip üstüne magkup olunca her kesin şevki kırılıyor. Kalan maçlardan açıkçası bende umutluyum Antep bjk ve Başakşehir maçlarından 6 yada 4 puan aldık mı evinizde ki gençler ve Akhisar maçlarına daha inanmış bir takım olarak çıkarız belkide kayseriye kayserinin fişini çekmek için gitmiş olabiliriz.
Olumsuz yorum yapmak içimden hiç gelmiyor Eskişehir Mersin ve Kayseriye oranla daha iyi kriz yönetile bilir bir kadromuz var. Rize kayseri maçını alsa kurtukabilirdi ancak onlarda en az bizim kadar düşme adayı.
En kötü günümüz bugünse bugün daha fazla daha güçlü ve daha inançlı SİVASSPOR luyum.
sebasteia 06.04.2016, 10:21 garibim mesut, açıklama yapma işini sana bırakmışlar ha. sen de taraftarın günah keçisi oluyorsun haliyle.
nerede yönetim, bir tane delikanlı yok mu çıkıp konuşacak ve sorumluluk alacak?!
ihtiyar yiğido 06.04.2016, 10:24 Ümitsizlik yok, son ana kadar mücadeleye ve desteğe devam. Hem ne demişler "çikmamış canda ümit var" Biz elimizden geleni yapalım, taktiri yaratana bırakalım.
son sans gaziantep maci kaybedersen dusersin
bu hafta hersey belli olur
eskisehirde sorunlar var
mersinde sorunlar var
kayseri ve sivas sorunlar daha az olsa da
sivasta yetenekli yonetici olmamasindan dolayı takım bu hale dustu
sivas taki yoneticiler
her takımda sorunlar demek ile kendilerini kandirmak suretiyle
takimi bu hale getirdiler
yoneticiler
baskalarin sorunları ve basarisizlıklarindan dolayı kendi basarisizliıklari gizlemek ve kendileirni kandırdırlar
bu nedenle takım bu hale geldi
nerede yönetim, bir tane delikanlı yok mu çıkıp konuşacak ve sorumluluk alacak?!
Galibiyeti bekliyorlardir, galibiyetten sonra standart aciklama gelecektir: Bizim icin sezon daha yeni basladi...
Hocalarin böyle aciklama yapmasi normal. Dün Ümit Özat'ta son hafta ligde kalacagiz diye aciklama yapmis. Samet Aybaba da muhtemelen ayni seyleri söylüyordur. Hic kimse biz düstük demez...
Ama ortada bir gercekler var. Bu takim bu sezon bir cok final maci oynadi ve Genclerbirligi maci disinda hepsini ya kaybetti ya da berabere oynadi.
Simdi ise cok zor bir fikstür kapida bekliyor. O kadar final macini kaybeden takimin bu zor fikstürden cikacagina ben sahsen inanmiyorum.
Kötü oynayip kazanmak, iyi oynayip kaybetmekten daha önemlidir.
Cünkü kötü oynarken kazaniyorsa, iyi oynarken neler yapmaz diyebilirsiniz ama Sivasspor iyi oynarken kazanaiyor..gerisini siz düsünün..
Bence is artik mucizelere kaldi.... cikmadik candan ümit kesilmedigi icin herkes mucizeyi bekleyecek.. baska care yok..
tanju_58 06.04.2016, 11:39 garibim mesut, açıklama yapma işini sana bırakmışlar ha. sen de taraftarın günah keçisi oluyorsun haliyle.
yönetimdekiler bavullarını toplamakla meşguldürler.sezon sonunda (normal şartlarda gerekli olan)istifa edeceklerini düşünüyorum.
DoomsDay58 06.04.2016, 13:21 Bu umut nerede biz neden göremiyoruz? Krizdeki takımlar bile maç kazanıyorken biz iç sahadaki keklik maçları bile kazanamadık ve kazanamıyoruz. O yüzden şansımız diğerlerinden fazla diye gereksiz açıklamalar yapmanın manası yok. Şansımız kimseden fazla değil aksine daha az çünkü onlar öyle ya da böyle maç kazanıyor ama biz KAZANAMIYORUZ bakkal efendi!
tykinik58 06.04.2016, 16:56 garibim mesut, açıklama yapma işini sana bırakmışlar ha. sen de taraftarın günah keçisi oluyorsun haliyle.
Yönetim mi var??? Yönetim varsa şimdiye kadar yumruğunu masaya vurup da neden uyarılarda bulunmadılar? Ya düzeleceksiniz ya da kapı ve yol orada diyemediler de bizleri bu kadar üzüyorlar. Koca bir şehri düşürüyorlar. Yazıklar olsun...
sehrisivas 06.04.2016, 19:42 Ana menüyü açDeğiştirSayfayı izle
Mesut Bakkal
Mesut BakkalKişisel bilgileriTam adıMesut BakkalDoğum tarihi19 Mart 1964*(52*yaşında)Doğum yeriKırıkkale,*TürkiyeMevkiiOr ta sahaAltyapı kariyeri1978-1981KırıkkalesporProfesyonel kariyeri*YıllarTakımMaç(Gol)19 81-1983Kırıkkalespor1983-1993Denizlispor117(6)1990-1991→*Afyonspor*(kiralık)1(0)1 993-1994İzmirspor3(0)Toplam121(6)M illî takım kariyeri1982*Türkiye U-183(0)1985*Türkiye U-212(0)Teknik direktörlük kariyeri2005-2007Gençlerbirliği2007-2008Gaziantepspor2008-2009Gençlerbirliği2009Denizlis por2009-2010Manisaspor2010Sivasspor201 1MKE Ankaragücü2012Samsunspor2012-2013Karabükspor2013-2014Konyaspor2015Mersin İdman Yurdu* Yalnızca lig maçları ve gollerini içerir.Mesut Bakkal*(d.*19 Mart*1964,Kırıkkale), Türk eski futbolcu ve teknik direktör.*Süper Lig*ekiplerindenSivasspor'u çalıştırmaktadır.
Futbolculuk kariyeriDeğiştir
Kulüp takımları kariyeriDeğiştir
1978'de*Kırıkkale΄de*Kırıkkale sporaltyapısında futbola başladı.Kırıkkalespor*oynarken 18 yaşında ümit millî takıma çağrıldı.[1]*1982-1994 yılları arasında profesyonel olarakDenizlispor΄da oynadı.
Millî takım kariyeriDeğiştir
5 kez millî takımlara çağrılan Mesut Bakkal, 3 kez*Türkiye U-18*ve 2 kez deTürkiye U-21*forması olmak üzere toplam 5 kez millî formayı giymiştır.[2]
Teknik direktörlük kariyeriDeğiştir
1995-1997 arasında antrenör, Denizlispor altyapı 1997 yılından bu yana*Denizlispor,*MKE Ankaragücü,Gençlerbirliği*ve millî takım'da antrenörlük yaptı.Ziya Doğan'ın ayrılmasından sonra 30 Ağustos 2005'te*Gençlerbirliği*ile anlaşmıştır. Mesut Bakkal direktörlüğünde*Gençlerbirliği ,*Süper Lig'inde oynadığı 30 maçtan 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak 2005-2006 sezonunda ligi 6. sırada bitirmiştir. 2007-2008 sezonunda*Gaziantepspor'a gelen Mesut Bakkal 15. haftada teknik direktörlükten istifa etmiştir. 19. Haftada ise 2006-2007 sezonunun sonunda ayrıldığı*Gençlerbirliği*ile tekrar anlaşmıştır. Daha sonra tekrar Gençlerbirliği teknik direktörlüğünden istifa edip*Denizlispor'u çalıştırmaya başlamıştır. Denizlispor tarafından sözleşmesi feshedildikten sonra 2009-2010 sezonunda*Manisaspor*ile anlaşmış, fakat takımın kötü gidişi nedeniyle 2009-2010 sezonunun 17. haftasında Manisaspor ile yollarını ayırmıştır.24 Mart 2010 tarihinde*Sivasspor'la anlaşmıştır ve 22 Ekim 2010 Cuma Sivasspor ile yolları ayrıldı.Teknik direktör*Ümit Özat'in teknik direktörlükten istifasından sonra*MKE Ankaragücü*teknik direktörlüğünü üstlenmiştir. Görevine gelmesiyle beraber takımla başarılı sonuçlar almaya başlamıştır.2011-12 sezonunun başlamasına 10 gün kala yeni yönetiminle çalışamayacağını açıklayıp istifa etmiştir.[3]*Sezonun ikinci yarısının 5. haftasında ise*Samsunspor'da göreve başlamıştır.Daha sonra*Kardemir Karabüksporanlaştığı duyurulmuştur.[4]6 Mayıs 2013 te yönetimin aldığı kararla sözleşmesi fesh edilmiştir ve ayrılmıştır. Aralık 2013'te ise*Konyaspor'da*Uğur Tütüneker'den boşalan teknik direktörlük görevine getirilmiştir.[5]*İlk maçına*Kayserispor*karşısında çıkmış ve 0-0 berabere kalmıştır. 2014-15 sezonu başında*Konyaspor*kulübü ile 1 yıllık sözleşme uzatmıştır.[6]25 Ekim 2014 tarihinde Konyaspor yönetimiyle masaya oturan Bakkal'ın sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edilmiştir.[7]1 Temmuz 2015 tarihinde*Mersin İdman Yurdu*ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştır.[8]*18 Eylül 2015 tarihinde Mersin İdman Yurdu'ndaki teknik direktörlük görevinden istifa etti.[9]
Teknik direktörlük istatistikleri
Kaynakça
Dış bağlantılar
Başka dilde okuSon düzenleme 9 gün önce*YBot*tarafından yapıldı
Vikipedi®
*MobilMasaüstüAksi belirtilmedikçe içerik*CC BY-SA 3.0lisansı altındadır.Gizlilik
Muzaffer6758 06.04.2016, 20:34 Matematiksel olarak hala şans varsa umudu kesmemek lazım.
kaplanlı 06.04.2016, 21:16 her maçtan sonra aynı lafları dinlemekten sıkıldık.görünen köy kılavuz istemez.en kötü kaleciler bizde'en kötü forvet bizde.velhasıl artık umudumuz tükendi.
antalyali_yigido 06.04.2016, 21:46 yazık düşersek zor çıkarız artık, üzüldüm buralara gelmemize
Muammer rumuzlu kardesimin dediklerine harfien katiliyorum insallah bundan sonraki maclarda cok degisik skorlar bekliyoruz biz hicbirzaman umutsuzluga yervermedik gecen senelerdede böyle elestirenler oldu ama sonuc onlarin düsündügü gibi olmadi bu senede aynisi olacak isallah yeterki oyuncularimiz biraz daha dikkatli oynasinlar birbirlerine karsi anlayisli oynasinlar yapamayacaklari ve kazanamayacaklari mac yok
Murat Selvili 07.04.2016, 00:02 Düşmeyecegiz İNŞALLAH
Yönetim mi var??? Yönetim varsa şimdiye kadar yumruğunu masaya vurup da neden uyarılarda bulunmadılar? Ya düzeleceksiniz ya da kapı ve yol orada diyemediler de bizleri bu kadar üzüyorlar. Koca bir şehri düşürüyorlar. Yazıklar olsun...
Yönetimiin gücü sesi Sivas taraftarına basınına çıkıyor.Basına çıkıyor ki 1 tanesinin haricinde kimse eleştiremiyor.Taraftar geçen sene bi maçta yönetim istifa dedi etrafındaki taraftarlara neler dediler.Bakalım sezon sonu dediğin yolu takip edip kapıdan çıkacaklar mı?
Bir kac hafta öncesine kadar bende yediremiyordum dusme lafini kendimize kolay değil 10 yıldan fazla suredir süper ligdeyiz. Bu süreçte iki efsane yıl yaşadık , sonrası hayal kırıklıkları... Dusme potasindan öyle ya da böyle çıktık her seferinde. Diğerlerinden daha tecrubeliydik , daha güçlü kulüp yapımız vardı . mesela hiçbir oyuncunun ücreti içeride kalmıyordu. Büyük gösterilen takımlardan daha düzgün işliyordu bu maaş sistemi. Bu iyi yönetim 10 yili gecen serüvende iki şampiyonluk mücadelesi , bir şampiyonlar ligi ön eleme tecrübesi , bir gol kralı , bir asist kralı çıkardı bize. Gol kralimiz ve asist kraliniz hala kulübün bünyesinde Eskişehir yönetimi gibi para eden adami satmadik. Bu yönetimin dogrusuydu ancak geçmiş yıllardan ders almadan basit yamalarla lige başlamak bir hataydı. 10 futbolcu alıp verim alamayacagina iki futbolcu alirsin senin takımını alıp uçurur.
Puan ve moral olarak digerlerdinden daha kötü durumdayız. Eskişehir kendisi ilk yarıda biten bi ligi en azından mücadele seviyesine getirdi. Gs yı yenip moral de kazandı. Bu bence eskişehire yeterli olmayacak ama şu an bizden puan ve moral olarak daha iyi durumdalar. Eğer biz duseceksek kayseriyi deplasmanda yenelim beraber duselim bu ligden.
Artık kendimizi en kötü senaryoya hazırladık. Bundan sonra kaybedecek bir şeyimiz yok. Çıkalım savaşalım. Şunu da gösterelim dosta düşmana Sivas bitti demeden bitmez bu rüya...
fatihcan58 07.04.2016, 07:19 Şansımız digerlerinden fazla mi,
Beşiktaş ve fenerbahceyle oynayacağız, Kume dusme potasında rakibimizle evinde oynayacağız iceride 2 maçımız kaldı. Gençlerbirliği ve akhisar . millete umut verici sözler vereceğine oyuna katkı yapmayı saglasaydin simdi baska seyler konusuyor oluyorduk. Diyarbakirspor un ligde bıraktığı sene bu başarı sana yazılmıştı. Şimdi ankaraspor ve diyarbakır sporda yok. Işimiz tamamen allaha kalmış
Hoca Alt yapıdaki forfetleri oynat ben mi iş öğreteyim sana tunahan 15 gol atmış bu sezon oynat çocuğu ibrahim akındanda hasan kabzedende iyidir .serkan serhat beykandar iyidir gitbi incele
:mad::mad: yeter titre bi kendine gel
kadirakin58 07.04.2016, 11:00 Kalan maclarda 2 forvet bir de ileri orta saha oynayalim, madem gol atamiyoruz, bundan sonra yenilsek de kaybedecegimiz cok sey yok, bir de oyle deneyelim bakalim ne olacak..
58selcuk83 07.04.2016, 11:38 yaw he he... kesinlikle öyledir...
zafer58emir 07.04.2016, 12:10 Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, kalan haftalarda umutlarını sürdüreceklerini belirterek, "Buradan çıkma şansımız diğer takımlardan daha fazla. Dik durup devam etmemiz gerekiyor" dedi.
Bende şunu söylemek istiyorum.Her hafta dik dur,şansın diğer takımlardan fazla olsun vs... sonuç ?
Korcan ve i.akın daki ısrarıda anlamış değilim
FoRzA SiVaS58 07.04.2016, 13:17 ulan bakkalcı bu korcan zıratopuzunu oynatmak nerden çıktı sen bira içip mi kadro kuruyosun korcan ne alaka lan kasımpaşa macında Allahtan ikinci yarıda sakatlanıp cıktı yoksa o maçta gitmişti adam ölmüş bitmiş uçmaya mecali yok adam bursa gibi bi takıma karşı onu ilk 11e koyuyor setkusun ölüsü korcandan iyidir
58Sivaslilar 07.04.2016, 17:34 Insallah istemeyizde cikmadik canda ümit vardir fakat görlülen köyde görülüyor Baskan haric bu yönetim kompele degismeli israr ederse:confused: baskanda ?????? yoksa bu sivasspor düzelmez:confused:
kadirakin58 07.04.2016, 20:02 Bence Mesut Bakkal parasını borsaya hiç yatırmasın, şans olasılık hesap etme işlerinde baya zayıfmış ! Fenerbahçe ve Beşiktaş ile daha maçlarımız karşısında galip gelme şansımızın çok yüksek olduğunu da düşünüyor olabilir !
Bakkal amca nasil hesap yapiyor onu bilmem ama benim hesabim 3 hafte öncesine ait..
ömümüzdeki 6 mactan en az 3 galibiyet sart. aksi taktirde son haftalara bu takim hedefsiz girer... bunu bir kenara not edin!
- Kasımpaşa
- Trabzonspor (D)
- Bursaspor
- Gaziantepspor (D)
- Beşiktaş
- Başakşehir (D)
yıldız58im 08.04.2016, 00:02 Antep 1 bjk 0 belediye 3 kayseri hiç puan alamazsa yakalayabiliriz Allahtan ümit kesilmez
karasarlıyiğido 08.04.2016, 06:10 Ulan Korçan ile mi ibrahim akın ile mi maç alacak sın kusura bakma ama hocam diğer takımların ikinci kalecileri bizimkiler mukayese edilemez iki haftadır ölmüş Korçan da care arıyorsun yazık koca Sivası bu hale düşüren ler utansın
B.Demirci 08.04.2016, 07:31 Bu gün bir spor gazetesinde futbolcuların girdikleri gol pozisyonları ve Bunları değerlendirme istatistikleri yayınlanmış. İşte bizimkilerin istatistikleri.
Atıf Şeyşu: Girdiği Gol Pozisyonu: 29, Attığı Gol: 5, Kaçırdığı:24 Yüzdesi:%17
Burhan Eşer: Girdiği Gol Pozis.: 18, Attığı Gol: 3, Kaçırdığı: 15 Yüzdesi:%17
Şimdi biz niye düşme hattındayız bize istatistik bilimi söylüyor. Bundan sonra da bu yüzdelerin değişeceğini sanmıyorum. Yani bu arkadaşlar yüzde 30 larla oynasaydılar şu anda bizim 40 puanımız olacaktı.. Şimdi bu arkadaşlar işlerini yapmış mı oluyorlar aldıkları parayı hak etmiş mi oluyorlar bu cevabı vicdanlarına sorsunlar..
sedohan58 08.04.2016, 08:23 Sevgili arkadaşlar şansımız çok mu az mı artık bunu kestiremiyorum lakin diğer takımların ligde tutunmak için bizden daha çok çaba sarf ettiği malumunuz. Eğer düşersek ki bu ihtimal yüksek. Kulübün ptt ligine çok iyi hazırlanması bu sezondan ders çıkarması gerek. Bknz ordu spor 50 60 bin dolar ödeyemediği için küme düşürüldü ha belki zaten düşecekti puan durumları bilmiyorum lakin iyi düşünmek lazım 50 bin dolar odeyemeyerek düşen bir takım artık koskoca Orduspor. Beterin beteri var derler eğer düşersek umarım daha kötü bir duruma düşmeden hızlı bir şekilde tekrar süper lige çıkarız. Yiğidoya ptt yakışmıyor. Saygılarımla
mgulseven 08.04.2016, 10:20 Bundan sonra bu takımı ligde tutmak mucize gibi bir şey ....İNANÇ YOK....Liğin 19.cu haftası Eskişehir maçı itibarı ile yazmıştım gene yazıyor gene söylüyorum...Yapılan yalancı transferler bonservisi elinde olan yaşı ilerlemiş ve takım bulamayan tüm futbolcuları toplayan yönetim ardından bireysel futbola dönen futbolcular ve SİVASSPOR'un düştüğü durum....Evet bir takımın tükenişi teşekkürler saygıdeğer yönetim....
|
|