Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim
SivasSpor.Com 08.04.2016, 20:09 http://resimzade.com/Show.html?i=46778&token=58188
Spor Toto Süper Lig 28. hafta maçında Gaziantepspor'u 1-0 yendiğimiz maçı değerlendirelim.
Maçta göze çarpanlar : ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Maçın en iyisi kimdi : ?
Maçın en kötüsü kimdi : ?
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
DoomsDay58 08.04.2016, 20:21 Keşke bütün rakipler Antep gibi olsa diyor insan...
tek degerlendirme hele şükür:D
FoRzA SiVaS58 08.04.2016, 20:24 hayati galibiyet aldık her şey şimdi başlıyor bu takım ligde KALACAK!!!
yıldız58im 08.04.2016, 20:25 Modern futbol az topla oyna öz oyna iyi kapan kazan bıkmıştık boş boş top dolaştırmaktan
mühendisburak58 08.04.2016, 20:27 Hiç bir şeyin önemi yok isterse %1 topla oynayalım zaten hiç bir şey de oynamadık. Önemli olan 3 puan bu saatten sonra. İnşallah bundan sonra ki maçlarda da aynı şansımız devam eder çok zor gibi gözüküyor ama.
nick50sekiz 08.04.2016, 20:29 maçı izleyemedim dinledim radyodan o yüzden oyun hakkında yorum yapmayacağım.3 puan lazımdı aldık vesselam!
otceken58 08.04.2016, 20:32 Diken üstünde olsana 3 puan OHHHHH BEEEEEE
midfielder7 08.04.2016, 20:34 ilk yarıdaki gençler maçının kopyası oldu yiğitler ayrı tebrik etmek lazım her yere vardı gol pasını da verdi aatıfı beğensekte beğenmesekte bu takımın yıldızı bugün çok iyi top sakladı takımı rahatlattı artık devamı gelir inşallah
Tam bekledigim gibi bir mac oldu. Macta en fazla 2 gol olacagini biliyordum.
Aklimdan gecen skorlar: 0-0, 1-0,0-1 ya da 1-1 idi.
Futbol ne ilginc degil mi, iyi oyna tonlarca gol kacir kazanama ama kötü oyna kazan :D
Ama bu galibiyetin anlam kazanmasi icin rakiplerin de puan kaybetmesi lazim.
Ama rakipler kazansa da kaybetse de bu mac moral acisindan cok iyi oldu.
Eger Bjk ve Basaksehir macindan 1 galibiyet cikarsa 6 macta gereken 3 galibiyet alinmis olacak. Ama yinede herkesin ayagi yere basmasi lazim. Takimin ligde kalmasina hala mucize lazim. Bu sadece ilk adim oldu.
Genclerbirligi macindan sonra kazanilan 2. final maci oldu.
Takimin önünde daha en az 2-3 final maci daha var..
ihtiyar yiğido 08.04.2016, 20:37 Her zaman ümit vardık, sezon bitene kadar da ümit var olacağız.
ALLAH'IN izni ve yardımı ile bu takım küme düşmeyecek, çok şükür yine ümitlerimiz yeşerdi.
Galip gelmek güzel, deplasmanda galip gelmek dahada güzel.
Tam bekledigim gibi bir mac oldu. Macta en fazla 2 gol olacagini biliyordum.
Aklimdan gecen skorlar: 0-0, 1-0,0-1 ya da 1-1 idi.
Futbol ne ilginc degil mi, iyi oyna tonlarca gol kacir kazanama ama kötü oyna kazan :D
Ama bu galibiyetin anlam kazanmasi icin rakiplerin de puan kaybetmesi lazim.
Ama rakipler kazansa da kaybetse de bu mac moral acisindan cok iyi oldu.
Eger Bjk ve Basaksehir macindan 1 galibiyet cikarsa 6 macta gereken 3 galibiyet alinmis olacak. Ama yinede herkesin ayagi yere basmasi lazim. Takimin ligde kalmasina hala mucize lazim. Bu sadece ilk adim oldu.
Genclerbirligi macindan sonra kazanilan 2. final maci oldu.
Takimin önünde daha en az 2-3 final maci daha var..
sehrisivas 08.04.2016, 20:37 Beyhan için spiker Sivasspor ataklarını kesiyor engelliyor adeta dedi. Bunu bakkal amca görmüyor mu acaba? Onun yerine hüseyini hiç mi denemek istemiyor
Bu ne yaaaa site yine baygin. Yazdigim mesajlar gitmiyor.
Sayfa bir türlü acilmiyor.
Sivasli010 08.04.2016, 20:39 Setkus: antep bir kere geldi kaleye onuda setkus cok guzel cikardi
Cicinho: hatalar yapmasina ragmen iyi oynadi
Boye: her zaman gibi harika oynadi:
Oumari: sezon arasi en iyi transfer, Cok hizli bir oyuncu tam aradimiz defans oyuncu
Ziya: Top sahasini ters goruyor heralde topu outa attip duruyor
Adem: goremedim, ona top gelince hep kanal degistirdim yoksa beni kanser edicek
Yigit: hersey slowmotion olarakmi goruyor , rakip pasi atiktan 10 saniye sonra yigit hamle yapiyior ve kart yiyior
Beykan: hic birsey yapamadi
Burhan: Sakatlik yaramis
Aatif: Istedimiz gibi oynadi cok calim atti gibi cok pas'da atti
Hassan kabze: antep-sivas macindan yarim saat once mac yapmis gibi bir hali var bir insan hep yorgun olurmi?
Mesut bakkal: Statdaki taraftarin sesi ondan fazla cikti, hocam sen niye birsey demiyiorsun dedi taraftar(net duyuldu)
sivaslıadem 08.04.2016, 20:41 Trabzon bana uğurlu geldi :)
İlk kez Trabzona geldiğim şu günde böyle bir galibiyet ayrı bir anlamlı oldu
Aklıma Musa Aydının bir roportajdaki şu sözü geldi onu hatırlatmadan da edemeyeceğim:
Biz topu rakibe veriyoruz, ama iyi bir alan savunması sayesinde çevirip çevirip duruyorlar, fırsat bulunca da değerlendiriyoruz bu sayede kazanıyoruz
Şampiyonluğa oynadığımız donemde göze hoş gelmeyen ama skor endeksli oyunla ulaştığımız başarının sırrı bu sözlerde saklı
Biz ise bunun tam tersini yapıyoruz bu yıl
Topla oynuyoruz ama kaleye gidemiyoruz, şut cekemiyoruz
Sene sonunda inşallah sevinen taraf oluruz
otceken58 08.04.2016, 20:43 Maç arasında birşey dikkatimi cekti çok merak ettim Mesut bakkalın yanındaki yardımcı Mesut bakkala çok fena kızıyordu büyük ihtimalle değişikliği yapmasını o sağladı Hasan yoksa 90 dk oynardı gibi geliyor bana eğer o değişikliği yapmasaydı Antep üstümüze daha fazla gelecekti bunu düşünmek bile Mesut bakkalın fikri olmadığına eminim !!!
35gürün58 08.04.2016, 20:48 Korcan'la kaybettiğimiz puanlara yanıyorum ,2 maçta Setkus olsaydı şimdi çok daha iyi durumda olabilirdik.
Sırada 3 hedef maç kaldı. Akhisar-gencler-kayseri 9 puan ligde tutar. Önemli olan ligde kalma umudunu kayseriye taşıyalım eminim orda yenecegiz onları. Antep i gorunce insan üzülüyor o takım ligde kalıyor sivas dusmeye oynuyor yazık çok yazık..
migroArmis 08.04.2016, 20:51 3 puan alındımı alındı gerisi beni ilgilendirmez....Diyelimki bu 3 puanı Mesut Bakkal almadı...Ozaman kaybedilen puanlarda burada Mesut Hocaya ahkam kesip bakkal çakkal amatör diyenler bu galibiyeti neye bağlayacaklar oldukça merak ediyorum...Şimdide çıkıp amatör hoca bu işi bilmeyen hoca antep deplasmanından 3 puanı getirdi diye....Beyler skor yorumu yapmaktan vazgecelim Mesut Bakkal genel anlamda başarılı bir hocadır...Bu galibiyet cümlemize hayırlı mübarek olsun ...Benim derdim suçlu aramak değil ama bilmemnereye sokulan hocanın kaybettiği gibi kazandığınıda görülmesini istemek....Bizim Bursa maçından sonra ne yalan söyleyeyim herkez düşer ben düşmez diyen ''ben'' bile çökmüştüm...İnanın bu maüsabakadan zerre umudum bile yoktu...Damarlarıma kan yürüdü ...Aynı Sivassporun damarlarına kan yürümesi gibi...Bu takım düşmeyecek ALLAH ın izniyle ... (Bu arada son 2 saattir sitemize giriş yapamıyoruz adminlerin bilgisine)
Değişen hiç bir şey yok...
Bir çiçekle bahar gelmez, sadece Bursa maçını amorti ettik. Kayseri Antalyayı yendiği zaman yine korkulu rüyalar dip yapacak. Haftaya Beşiktaş maçı var. Aatıfa transfer teklifleri gelecek, en iyi adamın performans sergileyemeyecek, aklı bir milyon olacak. Dikkatli olmamız lazım. Bu düğüm son 3 hafta çözülecek bu belli oldu artık. Dua edelim de Fener bir şekilde ya şampiyonluğu garantilesin yada 2. liği....
triper58 08.04.2016, 20:58 Korcan'la kaybettiğimiz puanlara yanıyorum ,2 maçta Setkus olsaydı şimdi çok daha iyi durumda olabilirdik.
Kalede Korcan olsaydı büyük olasılıkla Larsonun kafasını yerdi.
Texiera 11 oynamalı adam koşuyor mücadele ediyor rakip defansı bozuyor.
Kalan 6 maçta 10 puan bizi ligde tutar.
migroArmis 08.04.2016, 20:59 Değişen hiç bir şey yok...
Bir çiçekle bahar gelmez, sadece Bursa maçını amorti ettik. Kayseri Antalyayı yendiği zaman yine korkulu rüyalar dip yapacak. Haftaya Beşiktaş maçı var. Aatıfa transfer teklifleri gelecek, en iyi adamın performans sergileyemeyecek, aklı bir milyon olacak. Dikkatli olmamız lazım. Bu düşüm son 3 hafta çözülecek bu belli oldu artık. Dua edelim de Fener bir şekilde ya şampiyonluğu garantilesin yada 2. liği....
Sevgili dostum futbolda şuna inanırım bir takımın puanlar alması tabiri caiz ise sadece alınan 3 puanlar ve halk arasında destek anlamına gelen ''gaz'' lara bağlıdır...Hep kendimizden örnek veriyoruz..Bursa küme düştüğünde ilk hafta veya ikincide olabilir dardanel deplasmanında tek kale oynayıp 3 topu direkten dönüp 0-0 bitirdiğinde ilk 5 hafta olması gereken yerde olmayıp devamında o yıl süper lige çıkamamıstı...Takımı ateşleyen iki unsur vardır...Biri moral diğeri taraftar ...Gerisine inanmam...
sedohan58 08.04.2016, 21:01 Bu güne kadar iyi oynadık yenildik; varsın kötü oynayalım yenelim. Saygılarımla
Değişen hiç bir şey yok...
Bir çiçekle bahar gelmez, sadece Bursa maçını amorti ettik. Kayseri Antalyayı yendiği zaman yine korkulu rüyalar dip yapacak. Haftaya Beşiktaş maçı var. Aatıfa transfer teklifleri gelecek, en iyi adamın performans sergileyemeyecek, aklı bir milyon olacak. Dikkatli olmamız lazım. Bu düğüm son 3 hafta çözülecek bu belli oldu artık. Dua edelim de Fener bir şekilde ya şampiyonluğu garantilesin yada 2. liği....
3 galibiyet yeteneğine inaniyorum. Bundan önce 4 diyordum. Artik 3 maç kaldı Allah a sukur. Hedef Akhisar gençler ve kayseri maçları. Fener bjk belediye maçlarından ne alırsak kar..
Haftaya Besiktas macini kazanirsak iste o zaman isler baya bir degisir! :rolleyes:
migroArmis 08.04.2016, 21:11 3 galibiyet yeteneğine inaniyorum. Bundan önce 4 diyordum. Artik 3 maç kaldı Allah a sukur. Hedef Akhisar gençler ve kayseri maçları. Fener bjk belediye maçlarından ne alırsak kar..
Bana herkes deli diyecek eminim ama bir şeyi çok iyi biliyorum ...Sivassporun aldığı mağlubiyetler becerisizlikten daha çok şansızlıktan dolayı oluştu...Çok iyi oynayıp kaybettiği müsabaka sayısı oldukça fazla...Delinin ötesinde divanede diyecekler....Ben başakşehir takımına hayran bir kişi olarak söyylüyorum bunu Antep maçı başakşehir maçından daha zordu...Antebi alan başakşehiride alır...Devam ediyorum bu yıl buyuk olasılıkla B jımnastık sampıyon olacak fb bilmemne beni ilgilendirmiyor...Sivassporumu zuda öyle ...fb sampiyon olacaksa bizde kümede kalmaya oynuyoruz...Buda fb macınıda alabiliriz anlamına geliyor...Bütün bunların üzerine bu hafta antep galibiyetini koyun ....Sonrasında sevgili Sivas Halkının takımıımızı ateşlediğini düşünün...Bir kaç hafta evvel burun kıvırdığımız maçları bile net bir şekilde alabileceğimizi düşünüyor ve inanıyorum...İnanınız bunun olmamaısı için hiç bir sepep yok...
teyfikyasir 08.04.2016, 21:12 Onemli olan 3 puani almakti. Cok sukur onuda aldik. E tabi simdi bide haftasonu digerlerinin kaybetmesini bekliyecez. Haftaya bjk macindanda alnimizin akiyla cikabilirsek daha kuvvetli sarilacaz insAllah. Seneye yeni stadda superligde oynayacaz insAllah.
otceken58 08.04.2016, 21:29 Hazir bu morali almışken stad da %99 bittiyse formaliteleri hızlandırsalarda bundan sonraki maclarimizi yeni stadımızda oynasak ne olur
Bana herkes deli diyecek eminim ama bir şeyi çok iyi biliyorum ...Sivassporun aldığı mağlubiyetler becerisizlikten daha çok şansızlıktan dolayı oluştu...Çok iyi oynayıp kaybettiği müsabaka sayısı oldukça fazla...Delinin ötesinde divanede diyecekler....Ben başakşehir takımına hayran bir kişi olarak söyylüyorum bunu Antep maçı başakşehir maçından daha zordu...Antebi alan başakşehiride alır...Devam ediyorum bu yıl buyuk olasılıkla B jımnastık sampıyon olacak fb bilmemne beni ilgilendirmiyor...Sivassporumu zuda öyle ...fb sampiyon olacaksa bizde kümede kalmaya oynuyoruz...Buda fb macınıda alabiliriz anlamına geliyokipordans. bunların üzerine bu hafta antep galibiyetini koyun ....Sonrasında sevgili Sivas Halkının takımıımızı ateşlediğini düşünün...Bir kaç hafta evvel burun kıvırdığımız maçları bile net bir şekilde alabileceğimizi düşünüyor ve inanıyorum...İnanınız bunun olmamaısı için hiç bir sepep yok...
İnşallah inşallah temennimiz o tabiki. Ama bu uç takım kadro ve futbol olarak bizden ustun takımlar. Hedef macimiz değil elbette savaşacak mücadele edeceğiz ama kaybedersek yıkılacak birşey yok. İki hafta ust uste gençler ve akhisar maçları alındığı zaman haydi kayseri deplasmanina ligde kalmamızı kutlamaya... Olmayacak şey değil olacak. Önce inançla olacak sonra sahada.
Ayrıca yiğit istediği kadar yetenekleri kısıtlı olsun bu takımın en değerli oyuncusudur gözümde. Savaşan mücadele eden orta saha gormeyeli çok olmuştu. Teşekkürler Yiğit. Ara transferinde en verimli oyuncusu omari olmuştur defans göbeği ve sağ bek iyi ziya da biraz kipordans ligin sonuna doğru da olsa defans göbeğinde istikrar yakalanmış olacak. Şimdi yigitin yanına koneyi monte etme zamanı...
bassguitar 08.04.2016, 21:36 Bir buçuk pozisyon ile galip geldik..orta sahada yigit ve adem ne top alabiliyolar ne oyun kurabiliyolar defans dörtlüsü nerdeseyse bu sebepten dolayi butun toplari şişirdi ve hepsi antep savunmasindan döndü..forvet desen yok..lig baslarken yonetimin yaptigi 3.sinif topculardan fayda göremedik ama devre arasi yapilan 4 yabncidanda verim alamadik.sivassporun arkasindayiz sonuna kadar ama yönetimin degil
migroArmis 08.04.2016, 21:44 Bir buçuk pozisyon ile galip geldik..orta sahada yigit ve adem ne top alabiliyolar ne oyun kurabiliyolar defans dörtlüsü nerdeseyse bu sebepten dolayi butun toplari şişirdi ve hepsi antep savunmasindan döndü..forvet desen yok..lig baslarken yonetimin yaptigi 3.sinif topculardan fayda göremedik ama devre arasi yapilan 4 yabncidanda verim alamadik.sivassporun arkasindayiz sonuna kadar ama yönetimin degil
Adem Koçak Topçu değildir bunu en iyi ben bilirim sahayı enlemesine kullanır başkada bişi yapmaz (Bursaspordan geldiği için Bursalı olduğumuz için ) Üstüne koyar ise çok işler koymaz ise berbat bişi olur çıkar diye ilk geldiğinde yorumumuzu beyan etmiştik...Ozamanlar kıymeti olmuyor yorumlarında zaman geçtikçe ne anlatmak istediğimiz ortaya çıkıyor ya buda güzel....Adem Koçak kim yahu ..Sivassporumuzun neresine yakışır ..Bilen beri gelsin ...
etlidöktürek 08.04.2016, 22:01 Çok şükür 3 puan ve 1.400.000 TL...neleri hesap eder olduk:rolleyes:.. bjk maçı dönüm maçı olcak yenersek ligdeyız Allah ın izni ile..içimden bir ses bjk nin antep vasıtasıyla 2008 yılında elimizden aldıgı şampiyonluğu ve 2009 daki saçma 3.lü averajın bir hesap kesimi olduğunu söylüyor..onlar korksun mkk
migroArmis 08.04.2016, 22:06 Çok şükür 3 puan ve 1.400.000 TL...neleri hesap eder olduk:rolleyes:.. bjk maçı dönüm maçı olcak yenersek ligdeyız Allah ın izni ile..içimden bir ses bjk nin antep vasıtasıyla 2008 yılında elimizden aldıgı şampiyonluğu ve 2009 daki saçma 3.lü averajın bir hesap kesimi olduğunu söylüyor..onlar korksun mkk
Heleki için içinde b jımnastık varsa zaten Sivassporluyuz diyoruz ne yalan söyleyeyim (bu müsabakada)bizden büyük Sivasspor taraftarı yoktur sanırım ...Ben bi başka izleyeceğim bu müsabakayı ...hatta sadece ben değil eşim kızım oğlum ile birlikte...O kadar istiyoruzki bu kabusun bitmesini o kadar olur...İçimden beynimden kalbimden geçeni aynen yazıyorum ..Bu yıl bitsin biz kümede kalalım...önümüzdeki sezon herkez bana buğzetsin küfretsin istenmeyen adam olayım ama yeterki bu yıl kümede kalalım...İnsan bazen neleri verebileceğini düşünüyor en zor zamanlarda Biraz şaçma oldu ama beynimden geçenler harfiyen böyle....
Maci canli olarak izleyemedim skoru görünce cok sevindim temennimiz bunun devam etmesi biz inaniyoruz ki iki veya üc mac kazanmak herseyi degistirecek dualarimiz yigido larla kendimiz uzak olsada kalbimiz herdaim sivas ta
Mehmet ATEŞ 08.04.2016, 22:14 Bjk maçını kazanırsak önümüzde kimse duramaz ve ligde kalırız inşallah kazanıriz
Çok şükür 3 puan ve 1.400.000 TL...neleri hesap eder olduk:rolleyes:.. bjk maçı dönüm maçı olcak yenersek ligdeyız Allah ın izni ile..içimden bir ses bjk nin antep vasıtasıyla 2008 yılında elimizden aldıgı şampiyonluğu ve 2009 daki saçma 3.lü averajın bir hesap kesimi olduğunu söylüyor..onlar korksun mkk
Çok güzel bi yazı olmuş. Çok güzel tespitler. Yillar önce hayallerimizi çalan! iki takım. Rakiplerimiz haftaya bizi bjk macinsa puansız hesaplıyor , muhtemelen antep maçı da öyleydi. Bizde hayal kurmuyoruz, ama neden olmasın diyoruz. Bjk maçı hedef macimiz değil kaybedersek de ümidimiz sürecek. Ama emin olun bjk kaybederse şampiyonluk umidini gomecek sivasa.
Bu sefer kazanmak zorunda olan tek taraf biz değiliz. Rakipler bunu çok kullandı bursa maçında da gorduk bunu. Sağlam savunma yapıp sivasin hatasını beklediler. Bu sefer sağlam savunma yapıp hata bekleme sırası bizde saha ve seyirci avantajiyla neden olmasın diyoruz...
kolukisa 08.04.2016, 22:19 Tebrikler,cikmamis candan ümit kesilmez,gelecek haftaki mactan bir süpriz yapar 3 puan alabirsek,ligde kalma sansimizi yüzde elli artiririz.
Kalde korcan tercihi 6 puanımıza neden oldu. Defalarca söyledim Korcan'la Beykan'la olmaz diye. Nihayet kritik 3 puan aldık. İnşallah düşmeyeceğiz.
İnşallah diriliş başladı. Düşmeyeceğiz....
onur0634 08.04.2016, 22:49 3 puan alındımı alındı gerisi beni ilgilendirmez....Diyelimki bu 3 puanı Mesut Bakkal almadı...Ozaman kaybedilen puanlarda burada Mesut Hocaya ahkam kesip bakkal çakkal amatör diyenler bu galibiyeti neye bağlayacaklar oldukça merak ediyorum...Şimdide çıkıp amatör hoca bu işi bilmeyen hoca antep deplasmanından 3 puanı getirdi diye....Beyler skor yorumu yapmaktan vazgecelim Mesut Bakkal genel anlamda başarılı bir hocadır...Bu galibiyet cümlemize hayırlı mübarek olsun ...Benim derdim suçlu aramak değil ama bilmemnereye sokulan hocanın kaybettiği gibi kazandığınıda görülmesini istemek....Bizim Bursa maçından sonra ne yalan söyleyeyim herkez düşer ben düşmez diyen ''ben'' bile çökmüştüm...İnanın bu maüsabakadan zerre umudum bile yoktu...Damarlarıma kan yürüdü ...Aynı Sivassporun damarlarına kan yürümesi gibi...Bu takım düşmeyecek ALLAH ın izniyle ... (Bu arada son 2 saattir sitemize giriş yapamıyoruz adminlerin bilgisine)
Mesut Bakkalın hocalık kariyerindeki maç ortalama puanı 1.2-1.3 ve sivassporda da gidişhatı aynı seviyelerde hiç kimse kusura bakmasında bu ortalamayla bu takımı ligde tutamaz boşuna kendinizi kandırmayın eğer ligde kalmak istiyorsan çıkacaksın hiç bir iddiası olmayan bursayı o sahaya gömeceksin bizim bakkal efendi beraberliğe razı bi şekilde forvet çıkarıp forvet alıyor bunlar senin kader maçların gerekirse savunmayı boşaltıp ne kadar hücum oyuncun varsa oyuna alacaksın...Bu saatten sonra ne kadar zorlarsan zorla değişen hiç bişey olmaz.Kayseri Antalyayı yendiği taktirde ki yeneceğinide garanti ediyorum sende haftaya beşiktaşla oynuyorsun bırak kaybetmeyi beraberlik halinde bile havluyu atar hadi bana Eyvallah dersin...
onur0634 08.04.2016, 23:05 Rakiplerin kalan maçlarını irdelediğimde;Bir defa M.İ.Yurdunun kalan maçlarının zorluk derecesi itibariyle kesinlikle küme düştüğünü söyleyebilirim.Kayserinin maçlarıda zor ama Mersin takımına göre biraz daha kolay diyebilirim.Şimdi burdaki soru işareti (?)bizim ne yapacağımızdır.Eğer biz gerçekten ligde kalmak istiyorsak beşiktaş ve başakşehir maçlarından mutlaka 3 puan çıkarmamız ve kayseriye kaybetmememiz gerekiyor içerideki akhisah ve gençlerbirliği maçlarınıda kazanmamız halinde 3 galibiyet 1 beraberlik yani 34 puan bizi bu ligde tutmaya yetecektir.Şimdi gelelim en kritik analize eğer yazdığım puan doğrultusunda istediğimiz puanı alabilirsek bu kezde eskişehirin ne yapacağı bizim için çok önemli hale geliyor neden derseniz rakip takımlar içerisinde fikstürü en rahat ve kolay olan takım eskişehirspordur.Bi defa 3 büyük takımla oynamayacaklar+genelde rakipleri hedefsiz takımlar o yüzden eskişehirin osmanlı ve içeride oynayacakları torku konya maçları bizim ligdeki kaderimizi tayin edecek belkide çok zor bir süreç yani hiç kolay değil ne diyelim Allah yardımcımız olsun...
kendalli 08.04.2016, 23:06 Ligde kalmak adına galip gelmekten başka çaremiz yoktu ve futbolcularimiz beklentilerimizi boşa çıkartmadilar çokta iyi yaptılar bizi büyük bir sevince boğdular, ligde kalmak bizim topçularimizin vicdanina kaldı kim ne tür tedbir almak istesede bunu başaramaz ancak onlar isterse bizi ligde tutacaklar ve bu konuda onlarin samimiyetine yürekten inanıyorum bunuda inşallah başaracaklardir.
Önümüzdeki besiktas maçı bizim en önemli maçimizdir ve esas bu maçı kazanmamiz gerekiyor bazı arkadaşlar 3 galibiyet diye yazmışlar hatta takim isimleride verilmiş fakat bizim o maçlardan önce oynayacagimiz besiktas ve basaksehir maçları ligde kalip kalmayacamizi belli edecek maclardir, bu maçlardan alacamiz maglubiyetler moral ve motivasyonumuzu sifira indirecek, direncimiz o galip gelenicek denilen maçlarda dezavantaja donusecektir, bu yüzdendirki besiktas ve basaksehir maclarindaki parola kesinlikle galibiyettir.
Kim şampiyon olursa olsun bizi hiç ilgilendirmiyor fakat şuda bir gerçekki şampiyonluk ümidi olmayan bir fenerle son maçımızı oynamak bizim açımızdan çok olumlu geçecek olması gün gibi açık nedenide olası bir maglubiyetle bize büyük bir linç girişiminde bulunacaklarınıda kestirmemek cahillik olur böyle bir şaibeyle karşı karşıya kalmamiz olasılıklardır buna hazırlıklı olmamız gerekiyor... Bizim üzerimize çok oyunlar oynanıyor Allah oyun oynayanlarin oyunlarını başına çevirsin hayatlarını bu takım için feda eden 42 yiğidomuzun yüzü suyu hürmetine bu kirli oyunlardan ve iftiralardan muhafaza eylesin bizleri inşallah...
SAKARYA750 08.04.2016, 23:15 Her iki takım adına pozisyonsuz maç oldu. Kalede Korcan olsa o kafa vuruşu gol olabilirdi zaten başka pozisyonları yok. Bence maçın adamı Yiğit İncedemir. İlk kilit pasında Beykan karşı karşıya kaldı diğerinde Atıfa attı gol oldu. Önemli olan 3 puandı aldık. Tahmin yarışmasında 0-1 yazmıştım bildim :) Yönetim uyumayıp Bjk maçı ile beraber kalan maçları yeni stadda oynayabilirsek ligde kalma ihtimalimiz %30 artar. Bunu taraftar görüyor yönetim niye bişey yapmıyor akıl alır gibi değil. Aç yeni stadı bileti 1 TL yap bunu yönetimin yapması gerek
yigido yakup 08.04.2016, 23:23 Maci izlemedim zaten gurbette olma sebebinden dolayi stadtta yerimizi alamiyoruz ekran basindada artik dayanamiyorum.
Mac kadrosuna bakinca i Akin ve kalede korcani görmeyince bizim elestirilerimizin hakliligini gormüs olduk
biz belki sezon boyu 50 puan yapacak takimi kurmadik ama 24 puan alacak takimda degildik.
bizim takim hoca etkisiyle maalesef hic mac kazanmadi yaaa su hocada surda cok akilli is yapti maci puani kopardi diyecegimiz mac olmadi üstüne üstlük yapilan tercih ve oyuncu degisiklikleriyle cok maci rakibe hediye ettik
bugün sunu gördükki golü attigin vede iyi kapandigin zaman puan cepte
insallah bu kadro istikrari devam eder hoca gereksiz kaprisle kaleciyi kesme hatasina düsmez i Akin gibi bi oyuncuyu kadroyo almadimmi
diger oyuncular 3 asagi 5 yukari kazanmak icin mucadeleyi yapiyorlar
Mesut hocadan beklentimiz takima sadece liderlik yapsin
biz düsmeyecegiz
insallah Bulent Uygunun ilk macin ta oldugu gibi Besiktas maca iyi bi baslangic yapacagiz.
mac tekrarindan maci izleyecem ins.
Galibiyet sevindirici ancak 1 ileri 5 geri gidiyoruz ard arda 2 galibiyet alamadık inşallah şanssızlık kırılır. Artık rakiplerimizin bolca puan kaybetmesini bekleyeceğiz.
balmandol 08.04.2016, 23:56 Setkus: antep bir kere geldi kaleye onuda setkus cok guzel cikardi
Cicinho: hatalar yapmasina ragmen iyi oynadi
Boye: her zaman gibi harika oynadi:
Oumari: sezon arasi en iyi transfer, Cok hizli bir oyuncu tam aradimiz defans oyuncu
Ziya: Top sahasini ters goruyor heralde topu outa attip duruyor
Adem: goremedim, ona top gelince hep kanal degistirdim yoksa beni kanser edicek
Yigit: hersey slowmotion olarakmi goruyor , rakip pasi atiktan 10 saniye sonra yigit hamle yapiyior ve kart yiyior
Beykan: hic birsey yapamadi
Burhan: Sakatlik yaramis
Aatif: Istedimiz gibi oynadi cok calim atti gibi cok pas'da atti
Hassan kabze: antep-sivas macindan yarim saat once mac yapmis gibi bir hali var bir insan hep yorgun olurmi?
Mesut bakkal: Statdaki taraftarin sesi ondan fazla cikti, hocam sen niye birsey demiyiorsun dedi taraftar(net duyuldu)
Bu haftalarda iyi oyun beklemeyin...Zira çok karamsarsınız. Önemli olan oynamadan da 3 puan almak..Oynayıpta alamadığımız puanlara yanmamak elde değil..Bırak hepsi kötü oynasın kardeşim biz 3 puan alalımda..
http://i.hizliresim.com/rMvX87.jpg (http://hizliresim.com/rMvX87)
Buyurun size kalan maçlar. Saha avantajı bizde bana göre fikstur avantajı mersinde. Eskişehir in fikstur avantajı olduğunu söyleyen arkadaş. Osmanlı - Konya - mersin nasıl hedefsiz takım bize söylerse bizde bilelim.
yigido yakup 09.04.2016, 00:04 Maç arasında birşey dikkatimi cekti çok merak ettim Mesut bakkalın yanındaki yardımcı Mesut bakkala çok fena kızıyordu büyük ihtimalle değişikliği yapmasını o sağladı Hasan yoksa 90 dk oynardı gibi geliyor bana eğer o değişikliği yapmasaydı Antep üstümüze daha fazla gelecekti bunu düşünmek bile Mesut bakkalın fikri olmadığına eminim !!!
Senin bu yazindan sonra extra dikkat ettim evet 57. Dk falan yardimci ümit bozkurt isyan derecesinde biseyleri anlatiyordu belkide Texera Hasan degisikligi onun sonunda geldi.
eyuphulagu 09.04.2016, 00:42 Bu haftaki maçı izlemedim;geniş özeti izleme fırsatım oldu...Önemli olan bu tür maçları da kazanabilmek..Sivasspor uzun zaman sonra ilk defa maç kazandı...Geçen haftaki Bursa maçından 1 puan alabilseydik bu hafta Kayseri ile puanları eşitleyecektik...Mesut BAKKAL ın deplasmanda tek forvetle oynama istediği ne kadar doğruysa iç sahada da çift forvetle oynayacağı günleri bekliyoruz..Korkunun ecele faydası yok..Her takım G.Antep kadar cömert olmaz.....Kone in 10 dak. yakın bile oynaması ilerki haftalar için en azından orta sahada alternatiflerin fazlalaşması anlamını taşıyor..Yiğit kartta görse artık alternatifi Kone var diyeceğiz...Keşke Adem e bir alternatif bulabilsek;Mehdi bir var bir yok...Mesut Hoca Etzaz ı en azından ilk 18 e alıp 2. yarıda Adem in yerine oynatması gerekir diyorum...Umarım İ.Akın bir daha bu takımda kadroya girmemeli diyorum...Sakatlar iyileştikçe ilerleyen maçlarda alternatifimizde daha fazla olacak gibi gözüküyor.....2 haftadır G.Süzen i de kadroda görüyoruz..Bakalım ilerleyen maçlarda şans bulacak mı...Önmüzdeki bjk maçı her yönüyle zor maç olacak;basının gözü Atıf da olacak;Atıf ı şişirmek,kafasını karıştırmak için bakalım hangi takımlara transfer edecekler.....Artık önemli olan büyük maçlardan da puana alabilmek..bjk maçından alınacak 1 puan bile belki bizi ligde bırakacak...Yenemiyorsan yenilmeyeceksin.....Taraftarın da bu maçta çok dikkatli olması gerekecek..Çünkü federasyon bize ceza vermek için fırsat arıyor...Bjk maçında görülecek her kart sivassporun ilerki maçlarına da yansıyacaktır..Aman Dikkat ! diyorum....
yigido yakup 09.04.2016, 00:57 Mac tekrarindan maci izledim
Sivasspor u degerlendirirken Yigitten önce Yigitten sonra demek lazim
rize maci geliyorum diyen kirmizi kart ve gözyaslariyla butün takimi seyirciyi etkileyen sonunda gelen 3 puan
kasimpasa maci golü ve gelen 3 puan
bugün mücadele ve asist gelen 3 puan
ben maci izleyince sunu farkettim
Tanase bu takimda olmali Beykan Atif in oldugu takima 2. El freni anlamina geliyor
Burhan bence kadroya giriyorsa 90 dk sahada olmali
Atif gol atarak insallah kendini bulacaktir.
Etzaz bence ne olursa olsun kadroda olmali vede duruma göre sahada olmali.
Mesut hoca bos islere girmezse bu takim düsmeyecek.
34MUAMMER58 09.04.2016, 02:04 Sivasspor iyi oynamadı ancak ,iyi mücadele etti,öyle kritik haftalara girdikki,iyi oyundan ziyade alınacak 3 puan önemli,hep böyle göze hoş olmayan futbol oynayalımda, yenelim sıkıntı yok,pozisyon fakirliği had safhadaydı,setcus çok önemli 1 şut çıkartmasa ,yine kazanamazdık,mesut hoca, bursa maçını korcan tercihi yüzünden kaybettiğini anlamıştır heralde,bursa maçı kazanılmış olsaydı bu galibiyetin değeri farklı olurdu,rizeyide işin içine çekerdik,2 3 galibiyeti serii şekilde almamız lazım,özellikle bu maçta defans hattımız hatasız oynadı,konenin dönüşüne sevindim,mehdide dönerse bjk düşünsün artık,takımı tebrik ediyorum,atıf inşallh hep böyle oynar.
Bu hafta Malesef maçin ilk yarısına bakabildim.Ts lu bit arkadaş ike maça bakarken bana kaynadı seneye 1461 ile oynarsiniz diye.Ben de ona şu cevabı verdim size evinizde futbol dersi verdik ama yenildik bu maçta iyi oynayıp gol pozisyonumuz yok biz bu maçi alırız Sivas bitti demeden bitmez dedim.Çok şükür öylede oldu inanın bu gün is Nasıl gecti Anlamdim bile
Bu hafta Malesef maçin ilk yarısına bakabildim.Ts lu bit arkadaş ike maça bakarken bana kaynadı seneye 1461 ile oynarsiniz diye.Ben de ona şu cevabı verdim size evinizde futbol dersi verdik ama yenildik bu maçta iyi oynayıp gol pozisyonumuz yok biz bu maçi alırız Sivas bitti demeden bitmez dedim.Çok şükür öylede oldu inanın bu gün is Nasıl gecti Anlamdim bile
Hocam demedin mi seneye 1461 bank asya da olacak mı ;-) sakin onlar 4 Eylül belediye ile aynı grupta olmasın...
İki takımda kötü oynadı bu sezon seyrettiğim en kötü sıkıcı maçtı bizi şampiyonluktan eden Gaziantepspor her ne kadar maça asılmasada benim gözümde hala bir kayseri bir trabzondur
Gösterdikleri mücadele için başta yine Yiğit Boya ve Ciciye olmak üzere bütün futbolculara tebrikler.Beşiktaş maçını alırsak sanki bu iş olacak gibi.Nihayet son 6 haftaya girilirken takım olduk.Gözüm hep orta sahada sıkışırken topu alıp oyunu soğutup oyun kuracak birini aradı.Tanase bile girince oyunun kontrolu biraz daha bize geçti.Beykan biraz daha toplasa kendisini.Mesela ofsayta düşmese.Buna dikkat etse yeter.Zira orda oynatacak başka alternatifimiz yok.Bütün takım arkadaşları da uyarsın.Yönetim bari bu sefer elini cebine atsın ve bu futbolculara eğer ligde kalırlarsa önemli primler önersin.Kone nin gelmesiyle daha bir ümitlendim.Ligin başında önerdiğim Kone Yiğit ön libero ikilisi oynadığında ordan top geçse bile adam geçmez.Gerçi hep çok eleştirdiğim Adem bile vasatın üstü performans gösterdi desem yeri var.
Neredeyse en az pozisyona girdiğimiz,en az pas yaptığımız ve topla oynadığımız maçta 3 puan aldık.Hep kötü oynayalım ama şans yanımızda olsun.Bakkal Bey bir parça doğruları uygulayınca güzel şeyler oluyor.Yerli yerinde oyuncu değişiklikleri takımı olumlu etkiliyor.Bu arada dikkatimi çeken Mesut Hoca ile Ümit Hoca arasında sıkıntı mı var?
58fast58 09.04.2016, 09:10 Allahım sen Atıfımıza daima güç kuvvet ver takımımızın içinde daim eyle
58fast58 09.04.2016, 10:14 bu maçı bence atıfın vede bir kaç futbolcunun sayesinde aldık en ufak bir hoca katkısı yok zaraı bile oldu beykanla asla oyuna başlamayacaksın hatda takımdan kovacaksın bir hasanımzı varki tam bir hasan kovun gitsin adam ben onun yerinde olsam ben oynayamıyorum bırakıyorum bu işi demesi lazım ama adam utanmadan sıkılmadan saha çıkıyor yürümeye hali yok
58fast58 09.04.2016, 10:18 alınan yabancıların içinde en ümitli olduğum tanese idi ama kocaman bir fos çıktı onun yerine belki çok tepki vercek ama idam edilen oynatılmadan ibrahim akını alırdım oyuna
İlk defa bir Sivasspor maçını statta izledim. Ayağım uğurlu geldi galiba :)
Maçta iki takım adına vasat bir futbol vardı, fakat bir takımın kazanması gerekiyorsa bunun mutlaka bizim takım olması gerekirdi. Çünkü üstün oynayan taraf bizim takımdı.
Statta gözüme en çok çarpan bizim seyircinin ahlak dışı davranışlarıydı! Maç boyunca küfür etmedikleri, bağırmadıkları kimse kalmadı neredeyse. Bizim kendi oyuncularımıza bile olmadık hakaretler... O kadar zahmete katlanıp Sivas'tan Antep'e gelmişler, ama bence boşuna gelmişler. Zira yaptıkları tek şey futbolcuların moralini bozmak. Onlar olmasa belki de futbolcularımız daha iyi oynayabilirlerdi. Bu arkadaşlar bilet alıp deplasmana gidince herhalde takımın sahibini kendileri zannediyorlar. Herkese herşeyi söyleme hakkının olduğunu zannediyorlar. Ne diyeyim Allah akıl fikir versin. Taraftarlarımıza acil bir psikolog lazım!!
sivaslim58 09.04.2016, 10:42 Sayın Mesut hoca görmüyormusun Hasan sahada yüremiyor bile . Tesadüf yendik . Uyan artık uyan
***Beykan ve hasan kabze haric, takım yerine oturdu gibi.BAKKAL bu ikili yerine başka oyunculara şans vermeli.
ihtiyar yiğido 09.04.2016, 19:11 Maçın değerlendirilecek en çarpıcı yanı, mağlup olduğumuz maçlarda güzel oynayıp, topla oynama yüzdemizin fazla olduğu maçlarda mağlup olmamız, vasat oynayıp topla oynama yüzdemizin düşük olduğu bu maçı kazanmamız.
58gürün58 09.04.2016, 19:17 Sivasspor iyi oynamadı ancak ,iyi mücadele etti,öyle kritik haftalara girdikki,iyi oyundan ziyade alınacak 3 puan önemli,hep böyle göze hoş olmayan futbol oynayalımda, yenelim sıkıntı yok,pozisyon fakirliği had safhadaydı,setcus çok önemli 1 şut çıkartmasa ,yine kazanamazdık,mesut hoca, bursa maçını korcan tercihi yüzünden kaybettiğini anlamıştır heralde,bursa maçı kazanılmış olsaydı bu galibiyetin değeri farklı olurdu,rizeyide işin içine çekerdik,2 3 galibiyeti serii şekilde almamız lazım,özellikle bu maçta defans hattımız hatasız oynadı,konenin dönüşüne sevindim,mehdide dönerse bjk düşünsün artık,takımı tebrik ediyorum,atıf inşallh hep böyle oynar.
üstadım konyaspor sene başından beri göze hoş gelen futbol mu oynuyor sanki. adamlar kazanıyor ama. doğru demişsin artık kimse bu takımdan göze hoş gelen futbol beklemesin kazanalım yeter. içimden bir ses düşmeyeceğiz diyor:)
migroArmis 09.04.2016, 23:36 Mesut Bakkalın hocalık kariyerindeki maç ortalama puanı 1.2-1.3 ve sivassporda da gidişhatı aynı seviyelerde hiç kimse kusura bakmasında bu ortalamayla bu takımı ligde tutamaz boşuna kendinizi kandırmayın eğer ligde kalmak istiyorsan çıkacaksın hiç bir iddiası olmayan bursayı o sahaya gömeceksin bizim bakkal efendi beraberliğe razı bi şekilde forvet çıkarıp forvet alıyor bunlar senin kader maçların gerekirse savunmayı boşaltıp ne kadar hücum oyuncun varsa oyuna alacaksın...Bu saatten sonra ne kadar zorlarsan zorla değişen hiç bişey olmaz.Kayseri Antalyayı yendiği taktirde ki yeneceğinide garanti ediyorum sende haftaya beşiktaşla oynuyorsun bırak kaybetmeyi beraberlik halinde bile havluyu atar hadi bana Eyvallah dersin...
Pardon... Bursasporlu olduğum için söylemiyorum bunu açınız puan tablosuna bakınız Bursasporun Avrupa Mücadelesi matamatiksel olarak devam ediyor...''hiç bir iddası olmayan '' takım değildir..selamlar
İlk defa bir Sivasspor maçını statta izledim. Ayağım uğurlu geldi galiba :)
Maçta iki takım adına vasat bir futbol vardı, fakat bir takımın kazanması gerekiyorsa bunun mutlaka bizim takım olması gerekirdi. Çünkü üstün oynayan taraf bizim takımdı.
Statta gözüme en çok çarpan bizim seyircinin ahlak dışı davranışlarıydı! Maç boyunca küfür etmedikleri, bağırmadıkları kimse kalmadı neredeyse. Bizim kendi oyuncularımıza bile olmadık hakaretler... O kadar zahmete katlanıp Sivas'tan Antep'e gelmişler, ama bence boşuna gelmişler. Zira yaptıkları tek şey futbolcuların moralini bozmak. Onlar olmasa belki de futbolcularımız daha iyi oynayabilirlerdi. Bu arkadaşlar bilet alıp deplasmana gidince herhalde takımın sahibini kendileri zannediyorlar. Herkese herşeyi söyleme hakkının olduğunu zannediyorlar. Ne diyeyim Allah akıl fikir versin. Taraftarlarımıza acil bir psikolog lazım!!
O muptezel tayfasini bi temizleyemedik. Zamanında sözde takıma kusmuslerdi maça gelmeyerek protesto ettiler. Sivasspor seyirciyle bütünlesip muhteşem bi galibiyet almıştı.
Passolig bunlara bıraktı meydanı iyice eskiden mahalleden amcalar bile gider bilet alır maçını izlerdi. Şimdi ne bilsin adam passolig başvurmayı bakiye yukletmeyi.
Emin olun su passolig bi kalksa hem seyirci sayısı tekrar artacak hemde tribün bu taraftar gruplarının çiftliği olmaktan çıkacaktır.
Maçın değerlendirilecek en çarpıcı yanı, mağlup olduğumuz maçlarda güzel oynayıp, topla oynama yüzdemizin fazla olduğu maçlarda mağlup olmamız, vasat oynayıp topla oynama yüzdemizin düşük olduğu bu maçı kazanmamız.
Çokbasit Adem le orta sahadan çıkamazsınız .Uzun top oynamamız lazım o da hızlı adamımız yok.2 senedir bunu diyoruz.Sizin de bunu tespit etmeniz önemli.Yönetim anlayamadı bunu
Yiğido Elif 10.04.2016, 08:42 Hakem iyi olunca, maçı hakkaniyetle yönetince, hak yenmezse gördük ki sivasımızın yenemeyeceği takım yoktur. inşallah BJK maçında da haktan korkan tarafsız ve iyi bir maç yönetecek hakem atanır. Tebrikler sivasspor. tebrikler tuttuğum tek takıma sivasıma.
Gerçekci olarak düşünmek lazım. Galibiyet almak çok hoş olur tabi ama biz bu ligde 20 küsür maçta 3-4 galibiyetle oynuyoruz. Daha ilk deplasman galibiyetimizi bile yeni aldık. Bundan dolayı kötü oyun ve puan/puanlar için savaşmalıyız. Bursa maçı dahil bir çok maçta ileri sorti yaparken elimizdeki bir puanlardan olduk. İşte bunun değeri puan cetvelinde görülüyor. Ligin metresi kısalıyor ve değerli puanlar bizi bekliyor. Burada Mesut Bakkal faktörü çok önemli. Çok oyuncuyu küstürmüş gibime geliyor son 2-3 haftada. Ayrıca sakat oyuncularımızın da varlığı varken çok dikkatli kadro seçimlerine gitmemiz gerekiyor.
Mehdi sakat inşallah düzelir, Kone galiba düzeldi ve Beşiktaş maçında Yiğitin yerinde oynayabilir. Uzun zamandır oynamıyor ve adapde olması gerekiyor. Adem var ama taraftar futbolunu sevmiyor. Etzaz nedense kadroda bile düşünülmüyor. Texeria kesiliyor yenilerden bir tek Oumari oynuyor. Böyle bir kadro çalkantısı yaşıyoruz Beşiktaş maçı öncesi. ediğim gibi bir galibiyet aldık diye hurraa hücum yerine gerçekci düşünüp puan almak amaçlı defansımıza önem vererek gol yememek adına mücadele etmeliyiz. Zaten Konya Fener maçında gördük sabırlı oynadı Konya ve galip geldi. Unutmayın ki bu Konya bizi zar zor şansına balına yendi. Kendimizi dev aynasında görmeden haddimizi bilerek mücadele etmeliyiz. Stadyumu hınca hınç doldurmalı, enteresan tezahüratlardan uzak durarak takımımızı sonuna kadar desteklemeliyiz.
Sivasspormysoul 10.04.2016, 13:36 Gerçekci olarak düşünmek lazım. Galibiyet almak çok hoş olur tabi ama biz bu ligde 20 küsür maçta 3-4 galibiyetle oynuyoruz. Daha ilk deplasman galibiyetimizi bile yeni aldık. Bundan dolayı kötü oyun ve puan/puanlar için savaşmalıyız. Bursa maçı dahil bir çok maçta ileri sorti yaparken elimizdeki bir puanlardan olduk. İşte bunun değeri puan cetvelinde görülüyor. Ligin metresi kısalıyor ve değerli puanlar bizi bekliyor. Burada Mesut Bakkal faktörü çok önemli. Çok oyuncuyu küstürmüş gibime geliyor son 2-3 haftada. Ayrıca sakat oyuncularımızın da varlığı varken çok dikkatli kadro seçimlerine gitmemiz gerekiyor.
Mehdi sakat inşallah düzelir, Kone galiba düzeldi ve Beşiktaş maçında Yiğitin yerinde oynayabilir. Uzun zamandır oynamıyor ve adapde olması gerekiyor. Adem var ama taraftar futbolunu sevmiyor. Etzaz nedense kadroda bile düşünülmüyor. Texeria kesiliyor yenilerden bir tek Oumari oynuyor. Böyle bir kadro çalkantısı yaşıyoruz Beşiktaş maçı öncesi. ediğim gibi bir galibiyet aldık diye hurraa hücum yerine gerçekci düşünüp puan almak amaçlı defansımıza önem vererek gol yememek adına mücadele etmeliyiz. Zaten Konya Fener maçında gördük sabırlı oynadı Konya ve galip geldi. Unutmayın ki bu Konya bizi zar zor şansına balına yendi. Kendimizi dev aynasında görmeden haddimizi bilerek mücadele etmeliyiz. Stadyumu hınca hınç doldurmalı, enteresan tezahüratlardan uzak durarak takımımızı sonuna kadar desteklemeliyiz.
Kıymetli Yiğido,
Bütün görüşlerinize sonuna kadar katılıyorum. Her satırını büyük bir dikkatle okuyorum yorumlarınızın. Burada küçük bir düzeltme yapmak gerekiyor, sanırım dikkatinizden kaçtı. Bu ikinci deplasman galibiyetimiz, daha önce Gençlerbirliğini de yenmiştik.
Gelelim elimizdeki altın değerindeki bazı futbolcularımızı biraz daha yakından tanımaya.
C. Tanase: Kesinlikle iddia ediyorum çok ama çok teknik bir futbolcu. Biraz ağır olabilir ama mükemmel alan savunması yapıyor, belki Beykan gibi takımı atağa kaldırmıyor ama alanı öyle bir savunuyor ki rakipler gerçekten onun bölgesine kolay kolay giremiyor. Gaziantep neden 2. yarıda doğru düzgün çıkamadı acaba. Ortada C. Tanase'nin etkili savunması yüzünden. Yani orta sahanın çok güvenli bir bekçisidir Tanase. Futbolda kim böylesine güven veren orta sahaya sahip olmak istemez?
D. Texeira: Eleştiriliyor gol atamıyor diye. Ya da dolaylı eleştiri var abi golcumuz yok diye Sivas deyimiyle. Oysa daha önce de yazdığım gibi
Pozitif özellikler
1- Rakibe kale önünde baskı (Savunma en ileride kurulur).
2- Orta sahaya kadar gelip sürekli top kapma çabası içinde
3- Aatife verdiği pas. Kendisi de vurabilirdi ama yardımlaşmayı seviyor. Benci değil. Yani kritik yerlerde uygun pozisyonda değilken ben atayım sevdasına kapılıp pozisyonu harcamaz (90 dakika içinde ancak sınırlı sayıda pozisyon olabileceğini ve onları gelişigüzel harcamama düşüncesi. Ekonomiklik)
4) Kafa gollerindeki müthiş yeteneklilik.
5) Tanase'nin pasyla ileri kale çizgisine hareketlenen Cicinho nun ortalarını Aaatife anında aktarma becerisi. (Hızlı düşünüp karar verme)
6) Trabzonspor maçında Burhanın kaçırdığı topu kovalayıp çektiği doğrudan şutun Esteban tarafından zorlukla kurtarılması (Top ve pozisyon takipçiliği. Bir başka deyişle sürekli olarak oyunun içinde olma).
7) Geriye doğru koşarken bir gözün sürekli ileride olması (muhtemel top dönüşlerinde hızla rakip ceza sahasında bulunma isteği).
Negatif özellikler
1) Atılan pasları tam kavrayama ve kaçırma.
2) Kale önünde topla buluştuğunda gizli bir heyecan ve hafif bir korku var. Bu iki negatif yan tedavi edilirse mükemmel bir santroforumuz olacaktır inşallah. Bunun için yapılması gereken her maçta Texeri'ya ya çok pas atıp bir yada ikisini gole çevirirse güven kazanacaktır. Bunu ondan esirgememeliyiz. Ayrıca unutmayalım henüz sadece 24 yaşında. Yani uzun yıllar var önünde. Beşiktaş maçında gol atacaktır inşallah.
Sonuç: Bu iki futbolcumuzun gerçek performansı ortaya çıktığında M. Sivassporumuz çok ama çok tehlikeli bir takım olacaktır. Rakiplerimiz düşünsün.
Saygılarımla.
B.Demirci 13.04.2016, 09:42 [QUOTE=adres58;972420]Gerçekci olarak düşünmek lazım. Galibiyet almak çok hoş olur tabi ama biz bu ligde 20 küsür maçta 3-4 galibiyetle oynuyoruz. Daha ilk deplasman galibiyetimizi bile yeni aldık.
Gençlerbirliğini deplasmanda yenmedik mi? 1-0
Ferhat06 14.04.2016, 17:04 [QUOTE=adres58;972420]Gerçekci olarak düşünmek lazım. Galibiyet almak çok hoş olur tabi ama biz bu ligde 20 küsür maçta 3-4 galibiyetle oynuyoruz. Daha ilk deplasman galibiyetimizi bile yeni aldık.
Gençlerbirliğini deplasmanda yenmedik mi? 1-0
Ankara deplasman sayılmaz çünkü taraftar sayısı itibarıyle onlardan fazlayız ve daha etkiliyiz.
MOS-BY-58 14.04.2016, 22:34 Bu mac benim icin cok hos bir ani oldu:
- Gecen sene de siralama olarak bu durumlardayken Antep'teydi macimiz. O maci alip cikisa gecmistik. Simdi de öyle olur insallah.
- O zaman mac öncesi Aatif'tan mac bitiminde formasini rica etmistim. Sag olsun sözünü tutup getirip vermisti.
- Bu mactan önce kisa bir video cekip Aatif'a göstermesi icin bir yönetici araciligiyla kendisine ulastirttim. Video'da o günkü formasini gösterip attigi golü hatirlattim.
- Allah'in isi, Aatif'in attigi golle maci alinca hersey cok güzel üst üste oturdu. Benim icin de cok keyifli oldu.
migroArmis 14.04.2016, 23:02 Bu mac benim icin cok hos bir ani oldu:
- Gecen sene de siralama olarak bu durumlardayken Antep'teydi macimiz. O maci alip cikisa gecmistik. Simdi de öyle olur insallah.
- O zaman mac öncesi Aatif'tan mac bitiminde formasini rica etmistim. Sag olsun sözünü tutup getirip vermisti.
- Bu mactan önce kisa bir video cekip Aatif'a göstermesi icin bir yönetici araciligiyla kendisine ulastirttim. Video'da o günkü formasini gösterip attigi golü hatirlattim.
- Allah'in isi, Aatif'in attigi golle maci alinca hersey cok güzel üst üste oturdu. Benim icin de cok keyifli oldu.
Oldukça anlam dolu hoş bir anı olmuş ...yerinizde olmak isterdim ...tebrikler..
|