Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor 1-2 Beşiktaş
SivasSpor.Com 09.04.2016, 06:07 http://resimzade.com/Show.html?i=46779&token=95481
Spor Toto Süper Lig'de 29. Hafta: Medicana Sivasspor - Beşiktaş maçı tahmin ve yorumları:
Tarih: 16 Nisan Cumartesi
Stad: 4 Eylül Stadyumu
Saat: 19:00
Maçın Hakemi: Halis ÖZKAHYA !!!
Not: Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.
otceken58 09.04.2016, 06:28 Beşiktaş maci
Diren
Hata yapma
Önce beraberliği sonra kazanmayı duşun Beşiktaş her sene son haftalarda en çok düşüşe gecen takım olma huyuna devam edecektir Sivasspor um eğer ki bundan faydalanır ve dikkatli oynarsa puan ve puanlar alırız.
asinancetin583 09.04.2016, 06:47 Karamsar olmayı gerektirecek bir durum yok. Bugüne kadar oynadığımız tüm maçları kazanabilirdik, bu maçı da kazanabiliriz. Zaten İstanbul'daki maçı Hüseyin Göçek kazanmıştı. Takımımıza inancımız sonsuz, diriliş başladı!
Beşiktaş liderliği kaybetmemek için stresli ve hırçın oynayacak, biz ise takım görünüm olarak ligi bitirmiş gibi stressiz ve ruhsuz oynuyoruz her zamanki gibi Beşiktaşın bu halini şansa çevirme durumu var. İç saha maçlarını Beşiktaşa genellikle kaybettik ama ben bu maçta en az 1 puan alacağımızı düşünüyorum hatta ligdeki gergin ortama bakarsak diğer maçlardan daha kolay bir maç olabilir sürpriz bekliyoruz SİVASSPORUM...
Mehmet ATEŞ 09.04.2016, 06:55 Kazanmamiz durumunda bir ilki gerçekleştirmiş olup iki kez üst üstte maç kazanmış olacağız inşallah kazaniriz
58Yiğidoo58 09.04.2016, 08:13 Bence kazanmakla beraber buyuk psikolojik etki yapacak ligde kalmamiza rakiplerimize goz dagi verecek ve ligde kalmamiz icin domino etkisi yapacagini dusundugum mac. Kimsenin sampiyonlugu bizi ilgilendirmez. Sivassporda getirisi 9 puan diye düşünüyorum galibiyetle. Aksi takdirde kendini yiyen sivasspor küme grafiğine devam eder. Kader elinin tersi ile yıkılmaz. Kader senin onu ne kadar çok istedigi dir. Sınavını geç sivasspor ve bir daha uzme üzülme.
Talat 5858 09.04.2016, 08:29 yeni stadda oynamaliyiz bu maci mutus bi atmosfer olur
Efe Sivasspor 09.04.2016, 08:34 İlk yarıdaki maçta hakem hataları yüzünden kaybetmiştik bu maçta kazanarak inşallah o ilk maçın telafisini alacağız bjk tan her sezon puan aldık bu seferde alırız Allahın izniyle kazanırsakta lider takımı yenmenin özgüveniyle daha da kimse tutamaz bizi haydi Sivassporumuz güldür yüzümüzü
Stad zaten 15 bin kişilik bari bu maçta dolduralım takımımızın çok büyük taraftar desteğine ihtiyacı var ayrıca bi sonraki maça gerekli yerlere baskı yapıp maclarimizin yeni statta oynanmasını saglamaliyiz
Accaip058 09.04.2016, 08:39 Korkmıycaksın...
Oynadığımız oyunu gole çevirememiz nedeniyle buradayız.Allahın izniyle her takımı yenecek güçteyiz...Biz ne kadar tedirgin çıkacaksak maça onlarda o kadar tedirgin çıkacak.İş bize düşüyor...90 dakika boyunca tek bir ağızdan takımımıza destek olmalıyız.Beşiktaş taraftarının sesini kesmemiz lazım.Eğer yenersek bu sene bu ligde kalırız.En önemli basamaklardan birisi Beşiktaş.Kaybedeceğimiz hiçbirşey yok,KORKMADAN saldıracağız...Allah Yardımcımız Olsun
Bu hafta;
1- Kayserispor yenerse;moralimizi yüksek tutup Beşiktaş'ı yeneceğiz.
2-Kayserispor yenilirse; yine moralimizi yüksek tutup Beşiktaş'ı yeneceğiz.
Geçen hafta Bursa maçında Korcan hatalı goller yemeseydi, bu hafta Kayserisipor'un puan olarak üstündeydik.O halde, biz iyi bir takımız fakat şanssız goller yedik.Bu hafta bu şanssızlığımızı yendik.
3-Beşiktaş maçında her yer Kırmızı Beyaz bayraklarla donatılmış olarak, en az 20.000,- Sivasspor'lu taraftar maça gelmeli.
4-Sivas'lı eski ve yeni bakanlar, milletvekiller, sanatçılar,akademisyenler ve Sivas ile ilgili ne kadar ünlü varsa bu maça gelmeliki gövde gösterisi olsun.Belediye ilçelere otobüs seferleri düzenlesin ki stad dolsun hatta taşsın.Eee,bu kadar şeyden sonra futbolcularımız da duygusuz değil ya, evire çevire Beşiktaş'ı yenerler tabii.
Var mı itirazı olan ,
Sevgilerle
Size yaşadığım bir olayı anlatacağım. Sivasspor alt ligde oynarken, Ankara'daki maçlarını Cebeci Stadyumunda oynardı.Seyircimiz çok olduğundan bizim maçlar hep pahalı olurdu. Yine bir Telekom maçı fakat bu defa maç Macunköy stadyumuna alınmıştı.
Elinde bayrağı ile yaşlı bir amca maça Sivas'tan kalkıp gelmişti. Maç bileti biraz pahalıydı. Amca biletçiye dedi ki , tüh be bu maçı seyredemeden Sivas'a döneceğim. Bende kulak misafiri oldum.Hayırdır amca dedim. Ben bu söylediklerini duyayım diye değil, içindekini döktü. Evladım dedi, ben TCDD 'den Emekli olduğum için Trenle Sivas'tan Ankara'ya ücretsiz geldim. Maçı Cebeci Stadı/Ankara yerine, Macunköy Türk Telekom stadına almışlar.Dolmuş ile buraya geldim, maç bileti pahalı , artık Sivas'a dönerim. Boğazıma bir şeyler düğümlendi, duygulandım, bak amca dedim lütfen şu parayı al ve maçı seyret. Evladım olmaz dedi, kabul edemem. Artık haftaya Sivas'ta maç seyrederim. Zorla para verdim, bilet aldı, benim yanıma geliyordu, amcam dedim nasıl rahat edersen maçı oradan seyret, çocuk gibi sevindi, ALLAH razı olsun evladım dedi. Biz bu amcaların duası, desteği ile Süper Lige gelmiştik.
Yine CEBECİ stadında ki maçlara futbol takımımız Belediye Otobüsü ile gelirdi.
Çocuklar-Gençler Bu takıma sahip çıkın, bu takım ve bu taraftarı çok özel.
Not: Ben bunu o amcanın Sivasspor'a ne kadar bağlı olduğunu, v
çorluluyiğido 09.04.2016, 09:46 bu maçda en önemli yer ortasaha olacak.yiğitini cezası nedeniyle kone oynar yerinde.ayrıca mehdi iyileşşe bile bu maçta oynamamlı.bjk baskı yapıp mehdiye ortasahada kaç tane hatalı pas,top kaybı yaptırmıştı...ben etzazın orda daha iyi olacağını düşünüyorm ama mesut hoca silmiş kafasından...ilerde david texeira hasandan çok daha faydalı olacaktır.
Ferhat06 09.04.2016, 09:47 yeni stadda oynayalım diye bir romantizm başladı ya arkadaşlar suyu akmıyor yolu yok izi yok daha bir sürü işi var.beşiktaşı yeneriz sıkıntı yok.uzayda da oynasak yeneriz.geçen sene tesadüfi atiba'nın golüyle haksız bir mağlubiyet almıştık bunu da telafi etmiş oluruz.
DoomsDay58 09.04.2016, 10:03 Önümüzdeki iki haftadan hiçbir beklentim yok eğer kazara bu maçtan 1 puan alabilirsek öpüp başımıza koyalım.
ihtiyar yiğido 09.04.2016, 10:10 Hiç kimse endişe etmesin ALLAH'ın izni ile bu maçı da alacağız, Kasımpaşa nasıl yendi ise, şuurlu bir takım oyunu ile bizde yenebiliriz, yeter ki BJK yi yeneceğimize inanıp üst seviyede bir mücadele sergileyelim, çünkü ligde yenilmeyecek takım yok. Spor medyasının ilgi odağı olan bu tür maçlara bizim oyuncularımız daha iyi konsantre oluyor, tabi ki bir hakem faciası olmaz ise
Haydi yiğidom ALLAH Yar ve yardımcımız olsun
34MUAMMER58 09.04.2016, 10:23 Sivasspor bu ligdeki bütün takımları yenecek kapasitede,eğer düşme hattındaysak ,iyibir sol açığın ve forvetin olmamasındandır,bjk ile herzeman kafa kafaya oynadık,genellikle hakem kayırmalARI ve şanssızlıkla yenildik,sivassporun kaybedeceği hiçbir şey yok ,ancak kazanacağı çok şey var,SİVASSPOR 3 puan aldığı takdirde büyük ihtimalle ligde kalacaktır,kasımpaşa duman etti bu bjk yi,sivasspor da başarabilir,bu maç 2 takım içinde çok önemli ,iyibir motivasyonla ,büyük seyirci desteğiyle yeneceğimizi düşünüyorum,bjk de eksikler çok,o oyuncuları arıyor bjk ,sivasspordada eksik çok,bjk deplasmanlarda daha iyi oynuyor,sivassporda evinde iyi oynuyor,bjk maçını kazanırsak ,rakiplerimiz pskolojik olarak çökecektir,inşallh o maçta mesut hoca saçma sapan işler yapmaz .
nick50sekiz 09.04.2016, 11:19 Son 5 maçımızın 4ü 1-0 veya 0-1 bitti.Bursa maçının iki takım için 1 gölünü saymazsak 5 maçta 1 gol aralığı ve takımlar hiç gol yemeden sahadan galip ayrıldılar.Ancak bu maç farklı çünkü Bjk ligin en çok gol atan takımlarından biri.Ve bireysel yetenekli futbolcuları var.İşte iş burada bitiyor.Topu onlara verip,alan savunmasını tüm takım halinde çok iyi yapmalıyız.Bu yüzden çift forvet ile başlayabiliriz ancak Hasan K. bildiğimiz gibi koşmuyor o yüzden Texeria ilk 11 başlar.Kanatları kesebilirsek bu açığı kapatmış oluruz.Bloklar arası açığı çok hızlı kapatmalıyız.İçimdeki bir ses Sivasspor bunları uygulayıp 1-0 alacakmış gibime geliyor.Haydi Hayırlısı.
Bu hafta bizde Yigit cezali, Besiktasta ise tam 7 oyuncu kart sinirinda. Yani Pazartesi günü Bursaspora karsi, Beck-Köybasi-Necip-Rodolfo-Olcay-Gomez ve Oguzhandan biri kart görürlerse bize karsi cezali duruma düsecekler. Dilegim en az üc oyuncunun bu duruma düsmesi ve bunlarda özellikle Gomez,Oguzhan,Olcay veya Köybasi olursa bizim icin süper olur:):):):)
Bjk liderliği kaybetmemekiçin oynayacak, biz rahat oynayarak onların hızını kesmeli ve kontrollü oynamalıyız . Önce gol yememeli sonra atmalıyız.
etlidöktürek 09.04.2016, 13:43 Bu hafta bu şehir ayağa kalkacak artık!!! Yoksa ne oyuncumuzla ne de teknık heyetle bu iş olmaz..ilk başta şehir ayaklanacak sonra hep birlikte ortaya güzel bir sonuç cıkarcaz inşaallah..
noname87 09.04.2016, 13:47 Kasımpaşa nasıl oynadıysa bizim de öyle oynamamız gerek.Beşiktaş'ın hücum oyuncuları hızlı sayılmazlar sert markaj uygulayıp sindireceksin. Oğuzhan'ı Sosa'yı kilitleyeceksin.Atıf Texiara Burhan'a uzun top atıp kontra kovalayacaksın.Son olarak Beşiktaş ceza sahasının orda frikik kovalıyor.Kendilerini atıyorlar.Oğuzhan yapıyor bu tarz hareketleri.Bizimkilerin uyanık olması gerek.
furkancfc 09.04.2016, 13:55 Burası Sivas..
Burada her maçın favorisi Sivasspor'dur ..
sedohan58 09.04.2016, 14:57 Eğerki biraz sakin ve topa basarak oynarsak kazanabiliriz. Evet beşiktaş hırçın oynuyacak ve şampiyonluk yolunda mutlak galibiyet için çıkacak maça bu yüzden de pek rahat olmayacak lakin bu stres bizim içinde geçerli işin özeti şuki daha sakin olan taraf kazanacaktır. Umarım hakem faktörü devreye girmez. Saygılarımla
Rakip saldırgan oynayacaktır biz geriyi sağlama alıp kontralarla düğümü çözmeliyiz, Beşiktaş'ın defans hattı Ersan gittikten sonra dağıldı. Defansın arkasına paslar veya kanatlardan gidersek her türlü gol buluruz ama önceliğimiz gol yememek olmalı, çünkü böyle takımlara karşı gol yersen hem çok açık veriyorsun hem de onlara fazlasından özgüven veriyorsun, o yüzden GOL YEME !!
bizim icin zor bir mac degil
macin normal bir sonucu kaybetmek degil mi cesareet ve arzulu oynamak gerekir
besiktasin en buyuk sorunu savunmasi bu nedenle hucum oyanmak gerekir
selimdelen 09.04.2016, 17:41 Kendi evinde özgüveni yüksek rakıpten daha çok ısteklı daha çok kosan basan hır çın agresif oynayan sivasspor ligdeki her takımı yener ve öyle olacak tek problem hakem faktörü büyük takımı ıstesekte ıstemesede bızden bır tık fazla kayırrır ve öylede yapıyorlar maalesef ama çok ısteyen çok koşan çok baskı yapan kazanacak hayırlısı
Kırmızıııııı Beyaaaaazzzz Üç Yıldız Sivaaaasssss,
Sivaaaaasssss
Besitasta müthis bir penikleme var liderligi kaybetme korkusu sarmis bizimse kaybedecek zamanimiz yok bu mac tam bize göre biz özgüvenle oyuna asilirsak bu mac bizimdir önce kol atmamiz besiki fevkalada perisan edecek yeterki bunu basarabilelim gerisi cok cabuk gelecek eger hakemde adil olursa yenmemek icin hicbir sebeb ve neden yok saha bizim seyirci bizim herkes iki kisilik oynayacak arkadasinin acigini kapatmak icin variyla yoguyla mücadele edecek nihayetinde insallah biz kazanacagiz ve düsme hattindan uzaklasacagiz bundan sonraki maclar bizim icin hep kader maclari olmaktan cikmali ve rahat bir nefesle ligde kalmaliyiz
Kırmızıııııı Beyaaaaazzzz Üç Yıldız Sivaaaasssss,
Sivaaaaasssss
Hocam şu nickini değiş lütfen Ts nedir? Yeni stadda oynama fikri bana pek mantıklı gelmiyor... Şöyle ki yeni stada bizim oyuncular da yabanci, ev sahibi avantajı sadece tribün değildir. Ayrıca zemin oturmus mu oturmamış mi onu da bilmiyoruz.
Bu maç zor olacak, ama şu saatten sonra kolay maç yok. Yiğit yokken kone kesinlikle tercih edilmeli orta sahamız sert olmak zorunda...
kadirakin58 09.04.2016, 21:03 Tüpçü'nün etkisiyle masada kaybetmezsek kazanabileceğimiz bir maç !
FoRzA SiVaS58 09.04.2016, 22:34 Konenin dönmesi bu macta cok iyi oldu 3lu orta sahayla oynamamiz lazim adem-kone-tanase solda hasan forvette aatif sagda burhan olmali
bahbaba58 09.04.2016, 23:30 Akıllı sabırlı oynayıp rakibe katı defans uygularsak bu maçtan en az bir puan ve ya 3 puanda alabiliriz yalnız çok sabırlı oynamak gerekiyor
girdiğimiz pozisyonlarıda gole değerlendirsek kartalı akbabaya çevirir yollarız
Sivas belediyesporumuz 4 tane attı 5.golü kaçırdı o haydi yine onlar gibi oynayalım yeter
migroArmis 09.04.2016, 23:53 Ay ayy bi tarafta canım memleketimin kırmızı beyazını kalbinde taşıyan Sivassporum ...Diğer tarafta dünyada şikeciliği kanıtlanmış renkler siyah ve beyaz....Sivasspordan öteye memleket meselesidir bizim Bursada bu ...Elli tane gerekçede sayarım ama ben sadece en önemli ve başta gelenei söyleyeceğim...Sivassporumuz başlattığı Anadolu yürüyüşünde meşaledeki ateşi yakarak biz Bursasporun şampiyon olmasında yüzde 70 etki etmiş ..Anadoluya ön ayak olmuş ..bunu başarabilmiş tek kent tek camiadır...Net söylüyorum bunu ...net ...3 büyütülmüşleri büyüdükleri yere sokup korkutmuş tek camiadır Sivasspor...Biz şampiyon olduk ama şahsi fikrimdir hala Sivassporun başardığı başarıyı yakalamış değiliz...Yurdumun yiğidosu kendi olamasada bizi şampiyon yapmıştır...Her yerde her zaman gönlüm gözüm açık bir şekilde hep bunu beyan ederim edeceğimde...Gerçek bu çünkü...Konuyu saptırmak istemiyorum...Bu saatten sonra biz depte antebi yendik kim gelirse gelsin Sivasım 3 puanları alacak bu takım düşmeyecektir....bunu söylemekten bıktım artık ama düşmeyecek...Önümüzdeki sezon süper ligde ben kimlere ne söyleyeceğimi çok iyi biliyorum ama önce bu kabusu bitirelim...Üsttede yazdım bu şahlanışı bu harekatı başlatan yiğidom bu işin üstesinden gelmesinide çok iyi bilecektir...Ben Sivassporumuza güveniyorum ...ALLAH (CC) yardımcımız olacaktır İnşallah ....
migroArmis 10.04.2016, 00:00 Yeni yiğidoların forumumuza katılmalarıda ayrı bir güzellik ...tek yıldızda yeni mesajlarla buralarda çok daha fazla yiğido görmek istiyoruz...
Şenol güneşin oynattığı takımlar hep açık futbol oynar eğer adam gibi savunma yaparak ilk 30 dk gol yemezsek onlar şampiyonluk adayı oldukları için panik havasında daha fazla gelmeye çalışacak ve savunmada büyük boşluklar olacak bunları değerlendirebilirsek alırız ama çok zor yani bu maç 1 puan bile çok büyük başarı
kendalli 10.04.2016, 01:04 Stadyuma gelen taraftar futbolculara galibiyetten başka seçenek istemediklerini bunun için orda olduklarını hissettirmeli futbolcularimiza ruh vermeli ve galip gelmeliyiz.
yıldız58im 10.04.2016, 09:22 Biz adam gibi kendi oyunumuzla sadece herzaman yaptığımız kişisel ikramları yapmadan oynasak ligi de beşiktaşıda hallaç pamuğu gibi darmaduman ederiz bir de hakem denen varlıklar bizden ne istiyorlarsa artık diger takımlar satınmı alıyor bunları diye düşündürmeyecek kadar adam olsun yeter. Gayseri yi sene sonu altımızda bizi ligde kalıyor görmek hayalimiz gercek olsun
Beşiktaş'ı yeneceğimize inanıyorum. Aynı sonucu Fenerbahçe'yi de yenerek göstermeliyiz. Kayseri bugün Antalya'ya yenilirse kaymaklı ekmek kadayıfı olur.
Sivas milletvekilleri ve bakanlar bu maça gelmeli ki TV'lerde boy gösterebilelim.
DoomsDay58 10.04.2016, 11:33 Antep'i yendik diye hemen asarız keseriz başlamış, ne çabuk unuttunuz Eskişehir, Kayseri, Antalya, Bursa, Mersin, Trabzon maçlarını az sakin olun hele :D
balmandol 10.04.2016, 11:51 Sevgili yiğidolar bu maça YENİLMEYECEĞİZ hırsıyla başlamak lazım. Yeneriz,yeneceğiz diyerek çıktığımız her maç hüsranla sonuçlandı. O yüzden diyorum ki, yenilmeyelim bu bile iyi başarıdır bizim için.
Topu tutacağımız ve Hutchinsonun oyuna giremeyeceği 11 lazım maçın başında.Sonlarda 70 den sonra gol düşünmek lazım.Bu maçta Beykan ın savunma yönü önemli olacak.Bir de çok yan top vermemek gerekir.Kadrom
Setkus
Cici Boya Oumari Ziya
Kone Yiğit
Burhan :Tanase Beykan
Atıf
Niye Tanase;Atıf ile en iyi pas alış verişi yapan futbolcu bence.Burhan ve Beykan ın hızlı savunması önemli olur bence.Aslında yani ilk yarı 4-6-0 oynayalım 2. yarı Allah kerim diyorum.Onlarda bizim kadar stresli olacak çünkü.Direk savunma yapalım demiyorum yanlış anlaşılmasın,savunma ağırlıklı oynayalım diyorum
Beşiktaş maçı;
1- Yenersek sürpriz olmaz yola sağlam şekilde devam ederiz.
2-Beraberlik , en kuvvetli ihtimal
3-Yenilirsek, çok çabuk toparlanmalıyız, önümüzde maça bakmalıyız.
" FUTBOL MORAL İŞİDİR" bunu unutmayalım.
Bu hafta alttaki takımlardan kimse puan alamaz gibi görünüyor 1 puan bizim için iyi olur 3 puan süper olur yenilsekte bu hafta birşey degişmez
fener mersin,
eskişehir konya,
kasımpaşa kayseri ,
sivas beşiktaş
35gürün58 10.04.2016, 15:32 İnşallah yönetim Beşiktaş taraftarlarının bilet fiyatını yüksek tutar, çünkü çok sayıda taraftarının geleceğini tahmin ediyorum, eğer fazla taraftar olursa tecrübeleri gereği bizim taraftarın tezahüratını bastırabilirler ve taraftarımız sadece seyreder, dilerim böyle olmaz , adamlar yeni stadındaki ilk maç açılışı içi 2 milyara bilet alıyorlar , yönetim de eğer TFF tarafından bir engeli yoksa 300-500 e bilet satsınlar gene de alacaklardır..
çorluluyiğido 10.04.2016, 15:39 Bu hafta alttaki takımlardan kimse puan alamaz gibi görünüyor 1 puan bizim için iyi olur 3 puan süper olur yenilsekte bu hafta birşey degişmez
fener mersin,
eskişehir konya,
kasımpaşa kayseri ,
sivas beşiktaş
eskişehir o maçtan en az 1 puan çıkarır.kayseri k.paşayı bizde bjkyi zorlarız.bana göre bu hafta mersinden sonra puan kaybeme olasılığı en fazla bizde.
Akıllı oynamalıyız...
Sakin oynamalıyız...
Gerekirse defansif oynamalı rakibin telaşından faydalanmalıyız...
Muzaffer6758 10.04.2016, 16:26 Bu hafta tüm rakiplerimiz puan kaybetti. Kalan 6 haftada herşey bizim elimizde
Su saatten sonra butun maçlarımizi kazanırsak ligde kalıyoruz. Bu kadar berbat bi sezonda bile hala ipler bizim elimizde...
Zor evet ama butun maçlarını kazan rakiplerin ne yaparsa yapsın ligdesin. Haydi çocuklar biz inanıyoruz sizde inanın...
etlidöktürek 10.04.2016, 16:33 Ya şu maç için bir farkındalık oluşturalım lütfen...en az 10000 i bulmalıyız stadda bu hafta ..şu ölü toprağını atalım..organizasyon olsun atkı forma bayrak dagıtılsun kampanya yapalım,kimse yanasmazsa kampanyaa biz aramızda para toplayalım ne bileyim bıseyler yapalım
34MUAMMER58 10.04.2016, 17:05 BJK yi yendiğimiz takdirde ligde kalacağımıza inanıyorum,yenmediğimiz yada yenemeyeceğimiz takım değil,süper lige çıktığımızdan beri maçta ezik oynadığımız maçyok hep kafa kafaya oynyoruz,tek rakibimiz hakem olacaktır,tahmin ediyorumki, fb kökenli Sivaslı müsfettelerininde zoraki trübün desteğiyle ,sivasspor bu maçı kazanabilir,sivasspor evinde manyak top oynuyor,defansı sağlam tutarsak ,kontraya çıktığımızda fırsatları değerlendirirsek ,hepimizin 0 puan yazdığı bu maçtan mutlaka puan çıkartırız,yendiğimiz takdirde rakiplerinde durumuna göre çok büyük avantaj sağlamış oluruz,heralde busenenin seyirci rekoru bu maçta kırılacaktır,maça hakem etki etmezse bjk yi yeneceğiz,sivasspor berabere bile kalsa kimse kızmaz,beraberlik bjk ye yaramaz ,onedenle sivassporun çok dikkatli olması ,takım oyunu oynaması,hertürlü bencillikten uzak olması gerekiyor .
ZiDaNe58 10.04.2016, 17:17 Yeni stadda oynama imkanımız yokmu maci
fatihcan58 10.04.2016, 17:17 Ligin kader maçı,
Bu maçı alırsak ligde kalmayı garantilemis oluruz. Hem psikolojik olarak rahatlar hemde rakiplerimizi strese sokarız. Kayserinin puan kayıpları bizim burayq kadar umutlu gelmemizi sağladı. Alan savunmasini iyi yapıp kanatlarını durdurduk mu 3 puan bizim olacaktır. Bu macta kanatlarimiza cok is düşecektir. Allah yar ve yardımcımız olsun.
FoRzA SiVaS58 10.04.2016, 18:02 bu maçı alırsak yada berabere bile kalsak ligde kalırız çünkü içerde üstüste akhisar ve genclerle oynayacaz ikiside lige havlu atmış olarak gelecek yaz 6 puan etti 30 bide bjkden 1 puan yaz 31 gayseride paşaya yenilir bursayla berabere ondan sonra bjk ve akhisar deplasmanlarından sıfır çeker etti mi sana 27 kayserideki maça 4 puan önde gireriz ligde kalırız
otceken58 10.04.2016, 18:45 o şunu yapar bu bunu yapar aslında bizi ilgilendirmiyor gayserispor ısrarla biz düşelim diyor biz yok olmaz diyorduk artık durum farklı gayserispor bizden çok düşmek istiyor bırakın duşsun bugün Berabere kalarak bunuda ispatlamisken bjk macina full konsantre ve en az beraberlik parolası ile çıkalım BİZ AKİLLİ OYNARSAK ONLAR ZATEN BİZE YARDİM EDİYOR...
artik suskunlugum yetti
konusacagim
sivasspor ligde kalacak bu sene
suskunlugum sivassporu unuttugum icin degil su an ki durumu yuzunden de degil isterse duselim biz 2. ligde olsak bile geri geliriz merak etmeyin karamsar olmayin adimiz yeter bizim, bir duzenimiz var onu da kimse bozamaz cok sukur
suskun kaldik cok uzun zaman cunku ben ayni anda dayimi teyzemi ve bircok yegenimi kaybettim hatta ben bile olebilirdim 3 kere ameliyat oldum biraz uzun ve zor bir donemdi yoksa sizleri kardeslerimi yanliz birakmazdim
sizler simdi bana diyebilirsiniz hayattini anlatma ama falan : ) ben de size diyorum ki sivasspor bizim hayattimiz o sivassporu bizler hep sevmeliyiz guvenmeliyiz onun icin gerekirse olmeliyiz
sivasspor turkiye 1. liginin degismez ismidir ve hep oyle kalacaktir
artik suskunlugum yetti
konusacagim
suskunlugum sivassporu unuttugum icin degil su an ki durumu yuzunden de degil isterse duselim biz 2. ligde olsak bile geri geliriz merak etmeyin karamsar olmayin adimiz yeter bizim, bir duzenimiz var onu da kimse bozamaz cok sukur
suskun kaldik cok uzun zaman cunku ben ayni anda dayimi teyzemi ve bircok yegenimi kaybettim hatta ben bile olebilirdim 3 kere ameliyat oldum biraz uzun ve zor bir donemdi yoksa sizleri kardeslerimi yanliz birakmazdim
sizler simdi bana diyebilirsiniz hayattini anlatma ama falan : ) ben de size diyorum ki sivasspor bizim hayattimiz o sivassporu bizler hep sevmeliyiz guvenmeliyiz onun icin gerekirse olmeliyiz
Kardeşim başın sağolsun. Allah rahmet eylesin. Sana da geçmiş olsun. İnşallah hayırlı ömür nasip etsin sana Cenab-ı Hak.
Kayserinin kalan maçları sırasıyla Kasımpaşa D - Bursaspor E - Beşiktaş D - Akhisar D - Sivas E- Galatasaray. D ... Şimdi bunlarda Kayserinin kesin kazanır dediğiniz bir maç var mı? Bence yok
Hatta daha ileri bi tahmin yapıyorum. Maksimum alacağı puan 4. Tek korkum Gs nin rakiplerimize yaptığı kıyak...
Bizim iç sahada 4 deplasmanda 2 macimiz var. Bu deplasmanlardan biri Hanımın Çiftliği (Kayseri) Oraya ligde kalisimizi ve kayserinin dusmesin kutlamaya gidecegiz...
Evinizde Gençler ve Akhisar maçları deplasmanda Kayseri ve Belediye en az 9 puanı daha var bu takımın kimden aldığının hiç önemi yok.
Ferhat06 10.04.2016, 19:39 artik suskunlugum yetti
konusacagim
Başın sağolsun.Geçmiş olsun.Yokluğunu hep hissettik.Varlığın bize hayat verir.
Del Piero 10.04.2016, 19:51 artik suskunlugum yetti
konusacagim
Başınız sağolsun Allah rahnet eylesin. Sanada geçmiş olsun yigido
Sivasspormysoul 10.04.2016, 19:52 M.Sivasspor-Beşiktaş maçında C.Tanase ve D.Texeira niçin 90 dakika oynatılmalıdır? Artılar ve eksiler. Artılar çok fazla. Niçin böyle düşünüyorum. Nedenlerini kısaca aşağıda sıralıyorum.
Kıymetli Yiğidolar. Biricik takımımızın gönül sevdalıları. Herkes gidebilir. Ama siz kalıcısınız. Çünkü, taraf (M.Sivasspor) ve taraftar (Yiğidolar) gece-gündüz gibi diyalektik bir bütündür. Ayrılamaz, parçalanmaz. Biri yoksa öteki de yoktur.
Gelelim elimizdeki altın değerindeki bu iki yeni yiğido futbolcularımızı biraz daha yakından tanımaya. Benim naçizane düşncelerim şöyledir
C. Tanase: Kesinlikle iddia ediyorum çok ama çok teknik bir futbolcu. Biraz ağır olabilir ama mükemmel alan savunması yapıyor, belki Beykan gibi takımı atağa kaldırmıyor ama alanı öyle bir savunuyor ki rakipler gerçekten onun bölgesine kolay kolay giremiyor. Gaziantep neden 2. yarıda doğru düzgün çıkamadı acaba. Ortada C. Tanase'nin etkili savunması yüzünden. Trabzonspor maçında golü ne zaman yedik. Tanase sakatlanıp çıktıktan kısa bir süre önce. O zamana kadar Erkan Zengin atak bile yapamıyordu Tanase'nin ördüğü duvar yüzünden. Yani orta sahanın çok güvenli bir bekçisidir Tanase. Futbolda kim böylesine güven veren orta sahaya sahip olmak istemez?
D. Texeira: Eleştiriliyor gol atamıyor diye. Ya da dolaylı eleştiri var ' abi golcümüz yok' diye Sivas deyimiyle. Oysa daha önce de yazdığım gibi
Pozitif özellikler
1- Rakibe kale önünde baskı (Savunma en ileride kurulur).
2- Orta sahaya kadar gelip sürekli top kapma çabası içinde (Birinci savunma hattı yarıldığında ikinci savunma hattında yeni bir savunma ve ardından saldırı başlatma isteği)
3- Aatife verdiği pas (Gaziantep maçında). Kendisi de vurabilirdi ama yardımlaşmayı seviyor. Bencil değil. Yani kritik yerlerde uygun pozisyonda değilken ben atayım sevdasına kapılıp pozisyonu harcamaz (90 dakika içinde ancak sınırlı sayıda gol pozisyonu olabileceğini ve onları gelişigüzel harcamamak gerektiği düşüncesi. Ekonomiklik)
4) Kafa gollerindeki müthiş yeteneklilik.
5) Tanase'nin pasıyla ileri kale çizgisine hareketlenen Cicinho nun ortalarını Aaatife anında aktarma becerisi. (Hızlı düşünüp karar verme)
6) Trabzonspor maçında Burhanın kaçırdığı topu kovalayıp çektiği doğrudan şutun Esteban tarafından zorlukla kurtarılması (Top ve pozisyon takipçiliği. Bir başka deyişle sürekli olarak oyunun içinde olma).
7) Geriye doğru koşarken bir gözün sürekli ileride olması (muhtemel top dönüşlerinde hızla rakip ceza sahasında bulunma isteği).
Negatif özellikler
1) Atılan pasları tam kavrayama ve kaçırma.
2) Kale önünde topla buluştuğunda gizli bir heyecan ve hafif bir korku var. Bu iki negatif yan tedavi edilirse mükemmel bir santroforumuz olacaktır inşallah. Bunun için yapılması gereken her maçta Texeri'ya ya çok pas atıp bir yada ikisini gole çevirirse güven kazanacaktır. Bunu ondan esirgememeliyiz. Ayrıca unutmayalım henüz sadece 24 yaşında. Yani uzun yıllar var önünde. Beşiktaş maçında gol atacaktır inşallah.
Sonuç: Bu iki futbolcumuzun gerçek performansı ortaya çıktığında M. Sivassporumuz çok ama çok tehlikeli bir takım olacaktır. Rakiplerimiz düşünsün. Özellikle şampiyonluk peşindeki Beşiktaş JK düşünsün. Daha sonra da öteki haftalardaki rakiplerimiz düşünsün.
Saygılarımla.
otceken58 10.04.2016, 20:35 artik suskunlugum yetti
konusacagim
Basınız sagolsun Allah sabır versin YİGİDO ayrıca gecmiş olsun sizede
Bizim yenemeyecegimiz takim yok yeterki strese girmeyelim oyunumuzu rahat oynayalim aceleye ve hircinliga gerek yok herkesin gözü sivassporun üzerinde hatta hakeminde insallah iyi bir hakeme düseriz eger ist hakemlerinden birisine düsersek penalti ve karttan bizi oynatmazlar biz bu adaletsizligi yillardir yasayanlardaniz neolursa olsun tedbiri elden birakmamaliyiz
Basınız sagolsun Allah sabır versin YİGİDO ayrıca gecmiş olsun sizede
Yigido gardas basin sag olsun basinizdan hayli bir olaylar gecmis ve sizede gecmis olsun Allah sihatversin
migroArmis 10.04.2016, 21:27 Ben yine çok başka bir şey söyleyeceğim ....Bizim Bursa b jımnastık macını taraftar ıcın kaale alırda b jımnastıkten puan veya puanlar alırsa bu Sivassporun işine yaramaz cunku Sivasspora asılacaktır bu büyütülmüş jimnastık kulubü...Umarım Bursada Sivasta '' renk '' olarak kabul edılmıyen renklere sahip bu küçük takımın haddini bildirirler...
A.Turan Korkmaz 10.04.2016, 21:29 Ligin bitmesine 6 hafta kala son dört takımın maçlarına bakınca;
1) Mersin'in FB, Eses ve Rize maçlarının ardından ligde kalma iddiasının kalmayacağını sanıyorum.
2) Eskişehir'in ise Konya, Mersin, Trabzon, Antep, Başakşehir ve Gençler ile oynayacak. Ilk iki maçı zor olsa da sonra Başakşehir Hariç hedefsiz takımlarla oynayacak. Bu da Eskişehir'in son haftaya kadar umudunu canlı tutabileceğini düşündürüyor. Kayseri ile rekabet ederken biz, umarız aradan sıyrılmaz.
3) Kayserispor'la bizim Maçlarımız daha yakın. Ilk iki Maçları Avrupa Kupalarına katılma iddiası olan Kasımpaşa ve Bursa ile. Sonra bizim oynamış olduğumuz BJK ve Akhisarla bizden sonra onlar oynuyorlar. Bizimle oynadıktan sonra son hafta GS deplasmanındalar.
4) Biz, kalan şu 6 haftada rakiplerimizden Güçleri oranında maksimum puanları alabilir, Kayserispor'a da yenilmez isek bu ligde kalırız. BJK ve Akhisar'dan alacağımız puanlar çok daha değerli olacak. Kayseri beraberliği şartıyla 10 puanın bize yeteceğini düşünüyorum normalde ama bir yanda da Eskişehir Faktörü var.
BJK maçında taraftarımızla ve kompakt bir oyunla rakibe alan bırakmayıp, ölümü göstererek onları sıtmaya yani beraberliğe Razı ederiz. Galip gelirsek düğün bayram olur zaten. O moralle de öteki haftalar rahat ederiz.
migroArmis 10.04.2016, 21:36 Ligin bitmesine 6 hafta kala son dört takımın maçlarına bakınca;
1) Mersin'in FB, Eses ve Rize maçlarının ardından ligde kalma iddiasının kalmayacağını sanıyorum.
2) Eskişehir'in ise Konya, Mersin, Trabzon, Antep, Başakşehir ve Gençler ile oynayacak. Ilk iki maçı zor olsa da sonra Başakşehir Hariç hedefsiz takımlarla oynayacak. Bu da Eskişehir'in son haftaya kadar umudunu canlı tutabileceğini düşündürüyor. Kayseri ile rekabet ederken biz, umarız aradan sıyrılmaz.
3) Kayserispor'la bizim Maçlarımız daha yakın. Ilk iki Maçları Avrupa Kupalarına katılma iddiası olan Kasımpaşa ve Bursa ile. Sonra bizim oynamış olduğumuz BJK ve Akhisarla bizden sonra onlar oynuyorlar. Bizimle oynadıktan sonra son hafta GS deplasmanındalar.
4) Biz, kalan şu 6 haftada rakiplerimizden Güçleri oranında maksimum puanları alabilir, Kayserispor'a da yenilmez isek bu ligde kalırız. BJK ve Akhisar'dan alacağımız puanlar çok daha değerli olacak. Kayseri beraberliği şartıyla 10 puanın bize yeteceğini düşünüyorum normalde ama bir yanda da Eskişehir Faktörü var.
BJK maçında taraftarımızla ve kompakt bir oyunla rakibe alan bırakmayıp, ölümü göstererek onları sıtmaya yani beraberliğe Razı ederiz. Galip gelirsek düğün bayram olur zaten. O moralle de öteki haftalar rahat ederiz.
Ek olarak bizim Bursanın Kayseriyle eskilerden kalma bi hesabıda vardır bunu pay gecmeyınız Kayserinin Bursada 3 puan alacağını sanmıyorum ...bilginize..
eyuphulagu 10.04.2016, 21:47 Bjk maçın söyleyeceğim yenemiyorsan yenilmeyeceksin..Bu maçta her şey olabilir..Hakem faktörünü de unutmamak gerekiyor...Bjk ya karşı erken gol yememek lazım;yersek dünyanın sonu değil ama bizim nasıl kırılgan bir takım olduğumuz da unutulmamalı...Bjk takımında yedek oyuncular dahi oynadıklarında takıma katkı yapan oyuncular..Onun için bizim maçta kimin oynadığı hiç önemli değil...Bjk nın oynadığı bir çok maçta benim dikkatimi çeken defansının ağır olması...Arkaya atılan toplarda stoperleri çok ağır kalıyorlar..Bu durum 4 Eylül Belediye ile oynadıkları kupa maçında da gözüktü...Tek forvet oynayacağımız kesin gibi...Atıf a kesin önlem alacaklar onun için bizim bu maçı kazanamamız veya puan almamız içişn sürpriz golcü de lazım..Belki uzun zamandır suskun olan John Boye veya başka bir oyuncudan bile gol bulabiliriz..Önemli olan gol yememek..2011 de galiba son dak. larda Cihan ın son dak. larda attığı gol ile bjk yı Sivas'ta 1-0 yenmiştik...Sabırlı ve kontrollü oynamak lazım;erkan görülecek kartlar sbu maçta sivassporun çok başını ağrıtabilir...John Boye ,Yiğit,Cicinho,Ziya gibi oyuncular için çok tehlikeli bir maç...Bu maçta Burhan ve Cicinho nun çok kademeli oynaması gereken bir maç diyorum..Umarım bu maçta şans da yanımızda olur...Tekrar söylüyorum bu tür maçlarda yenemiyorsan yenilmeyeceksin...
sirseri58 10.04.2016, 21:49 sıvassporda bu maçta kendını gostermek için koşacak bı çok topçumuz var mesela beykan atıf bunlardan bır kaçı,bu tıp futbolcuların performansı takım için çok önemli artılar sağlar,antep maçının verdıği özguvenle bırde maç secen topçuların ustun performansıyla bu maç bızım dıyorum.....
2 saattir Mersin Kayseri ve Eskişehirsporun Fan ve kulüp taraftarlarının yazılarını okuyorum.
Mersini söylemiyorum çok umutsuzlar. Onlar geçi can alayında kasap mal alayında hesabı bizim yerimize Adanaspor mu gelsin AdanaDemirspormu derdindeler.
Eskişehirsporda bir sevinç ve yüzde yüze yakın bir kümede kalma havası var. Haksızda değiller. Bizim fark yediğimiz Osmanlıdan puan aldılar, GS'yide yendiler. Onlar umutlanmasınlarda benmi umutlanayım. Açıkca söylemek gerekirse maçlarıda bizden daha iyi. Her ne kadar bizden az iç saha maçları olmasına rağmen hocaları çok iyi fikstür okuyor ve dışarda ve içerde duruma göre futbol oynuyorlar. Ben şahsen Eskişehir ile çekişeceğimizi tahmin ediyorum.
Sivassporumuz malum iki ayrı taraftar görüşüne sahip. Hala umudumuz varcılar Umudumuz azaldıcılar. Gaziantep maçı sonrası ibre Umuda yolculuğa doğru çıksada çok zor iki iç saha maçımızın olması biraz sıkıntılı durum.
Kayserispor taraftarı çok vahim bu 4 takım içinde... Özellikle Antalya maçında yaşananlar ve üstüne beraberlik zaten çok az maçlara gelen taraftarı umutsuzluğa itmiş durumda. Onlarda bölünmüş düşünce olarak. Birinci grup Trabzonla olan bağdan dolayı hala onlarla hareket edip Sivasa verip veriştirmek. İkinci grup ise bu Trabzon sevdasının (azınlık bir gurup) içlerine sokulan Truva atından ibaret olduğu ve takımı yaktığı düşüncesindeler. Ama genel görüş bugünden sonra düşmenin en yakın kendilerinde olduğu. bunu açıkca ifade edememeleri ise ilk yarıda 9 puan farkla potadan uzak olmaları ve hala buralarda ne işleri olduğunu kabullenememeleri.
Artık hafta başlıyor. Biz bu 3 takıma bakmayacağız. Silkeleneceğiz, mücadele edeceğiz ve mümkün olduğunca puanlar için çaba sarfedeceğiz. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar biz kendimizi kurtaracağız.
ihtiyar yiğido 11.04.2016, 01:21 Düşmeme mücadelesi veren dört takımın içinde, geçen haftanın en kazançlı takımı deplasmanda üç puanın sahibi olan Sivasspor oldu.
Rakiplerimizden, Kayserispor ve Eskişehirspor haftayı birer puanla kapattılar,
Mersin İ.Y puansız kapattı. Önemli olan deplasmanda Gaziantep'i yenerek aldığımız üç puanlı başarının devamının gelmesi.
Sivasspor'lu oyuncular, Beşiktaş gibi şampiyonluk mücadelesi veren ve medyanın tüm ilgisinin bu maçta olacağından dolayı, kendilerini göstermek adına performanslarının üzerinde bir mücadele sergileyeceklerini düşünüyorum bu da benim umutlarımı fazlasıyla artırıyor.
Beşiktaşı yenersek, İNŞALLAH ki yeneriz ben küme düşmeyeceğimize canı gönülden inanıyorum.
Sivasspormysoul 11.04.2016, 02:48 Ek olarak bizim Bursanın Kayseriyle eskilerden kalma bi hesabıda vardır bunu pay gecmeyınız Kayserinin Bursada 3 puan alacağını sanmıyorum ...bilginize...
Kıymetli Yiğido,
Bu bilgi için teşekkürler. Ben de hafızamı yokladım ama bir hesap bulamadım. Elbette siz durumu çok daha iyi biliyorsunuz. Ben Bursapor ile Kayserispor arasında gizli bir dostluk olduğunu düşünürdüm hep. Ancak görüldüğü gibi herşey birbirine bağlandı. Eskişehirspor Sivas'ta top bile oynayamadı ama son birkaç haftada bizim verdiğimiz bazı puanlar (özellikle Trabzonspora 3 puan ve Bursaspora 1 puan toplam 4 puan) yüzünden bu çıkışı gerçekleştirdi. Artık bakalım kısmet, Cenabı Allahın takdiri ne ise o olacak.
Saygılarımla.
Sezonun en iyi oyununu oynasak ve 3 puanı hak etsek bile,
ne TFF ne Hakem ne de Medya bu maçı bize verir ...
Maalesef bu ülkede düzen böyle ....
Sahamızda oynayacağımız üs üste iki maç ve kayseri deplasmanı ligdedi durumumuzu belirleyecek maçlardır . Bu hafta Beşıktaş ve deplasmanda oynayacağımız Başakşehir maçlarından alınacak puanlar bizi dahada motive edecek ve fikstür avantajı bizde olacak .
2 saattir Mersin Kayseri ve Eskişehirsporun Fan ve kulüp taraftarlarının yazılarını okuyorum.
Mersini söylemiyorum çok umutsuzlar. Onlar geçi can alayında kasap mal alayında hesabı bizim yerimize Adanaspor mu gelsin AdanaDemirspormu derdindeler.
Eskişehirsporda bir sevinç ve yüzde yüze yakın bir kümede kalma havası var. Haksızda değiller. Bizim fark yediğimiz Osmanlıdan puan aldılar, GS'yide yendiler. Onlar umutlanmasınlarda benmi umutlanayım. Açıkca söylemek gerekirse maçlarıda bizden daha iyi. Her ne kadar bizden az iç saha maçları olmasına rağmen hocaları çok iyi fikstür okuyor ve dışarda ve içerde duruma göre futbol oynuyorlar. Ben şahsen Eskişehir ile çekişeceğimizi tahmin ediyorum.
Sivassporumuz malum iki ayrı taraftar görüşüne sahip. Hala umudumuz varcılar Umudumuz azaldıcılar. Gaziantep maçı sonrası ibre Umuda yolculuğa doğru çıksada çok zor iki iç saha maçımızın olması biraz sıkıntılı durum.
Kayserispor taraftarı çok vahim bu 4 takım içinde... Özellikle Antalya maçında yaşananlar ve üstüne beraberlik zaten çok az maçlara gelen taraftarı umutsuzluğa itmiş durumda. Onlarda bölünmüş düşünce olarak. Birinci grup Trabzonla olan bağdan dolayı hala onlarla hareket edip Sivasa verip veriştirmek. İkinci grup ise bu Trabzon sevdasının (azınlık bir gurup) içlerine sokulan Truva atından ibaret olduğu ve takımı yaktığı düşüncesindeler. Ama genel görüş bugünden sonra düşmenin en yakın kendilerinde olduğu. bunu açıkca ifade edememeleri ise ilk yarıda 9 puan farkla potadan uzak olmaları ve hala buralarda ne işleri olduğunu kabullenememeleri.
Artık hafta başlıyor. Biz bu 3 takıma bakmayacağız. Silkeleneceğiz, mücadele edeceğiz ve mümkün olduğunca puanlar için çaba sarfedeceğiz. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar biz kendimizi kurtaracağız.
Ben araştırmayi dusunuyordum rakip takım formlarını emeğine sağlık sen arastirmiyim. Umarım haftaya kayseri ve es-es yine puan kaybeder. Onlarin puan kaybetmesi demek mersinin yarışın içinde olup es-es ile evinde maç yapması demektir. Ve iddia ediyorum mersin kadro olarak eses ten iyi takım.
Eskisehiri avantajlı gormuyorum. Çünkü çok basit bi matematik hesabiyle es-es bütün maçlarını kazansa da sivas ve kayserinin kayıplarını da bekleyecek. Yani kontrol onlarda değil.
Hedefsiz takım diyoruz evet bu hafta gençler de hedefsizdi mersini ne hale getirdi hep beraber gorduk. Kimse kimseye havadan maç vermiyor. Puan için savaşmak gerekiyor. Ben şu iki hafta es-es in maksimum 2 puan alacağını dusunuyorum. Ne bursa ne mersin maçının favorisi es-es değildir. Mersin önümüzde ki hafta yarıştan kopmamali sadece..
Ayrıca mersin maçında hakemin vermediği penaltı işimize gelmiş olabilir. Ancak aynı hata bize de yapılabilirdi. Bari su kritik süreçte düzgün maç yonetsinler. Adam buz gibi penaltıyı göremiyor yanında ki kırmızı kartla birlikte.
Son bi not yıllardır bize son haftalarda isgence çektirip hepimizi adete matematik dehası haline getiren ve bundan ders almayan yönetimi selamlıyorum.
Ne işimiz var kardesim bizim bu takimlarin arasında. İkisi maddi krizde diğeri süper lige yeni çıkmış, rizenin Gaziantep akhisarin antalyanin hatta osmanlının olması gerektiği yerde bizim ne işimiz var?
beşiktaş bugün bursayı yenerse eli güçlenir. sahamızda oynayacağımız maçta bize fazla zorluk çıkarmaz gbi geliyor. ancak bursaya puan kaybederse ne eder eder bizi sahamızda yenerler. hoca tüm detayları irdelemiştir ve topçulara anlatır. bu maçtan alacağımız bir puan bizi kümede tutar yenmek için değil yenilmemek için oynamalıyız. sonraki hafta istanbulda bşb maçında 3 bin kilşi stada gidersekki ben orada olacağım oradadanda alacağımız puan veya puanlar bize yeter diyorum.
58gürün58 11.04.2016, 08:30 beşiktaş bugün bursayı yenerse eli güçlenir. sahamızda oynayacağımız maçta bize fazla zorluk çıkarmaz gbi geliyor. ancak bursaya puan kaybederse ne eder eder bizi sahamızda yenerler. hoca tüm detayları irdelemiştir ve topçulara anlatır. bu maçtan alacağımız bir puan bizi kümede tutar yenmek için değil yenilmemek için oynamalıyız. sonraki hafta istanbulda bşb maçında 3 bin kilşi stada gidersekki ben orada olacağım oradadanda alacağımız puan veya puanlar bize yeter diyorum.
milletin başarısından veya başarısızlığından pay arar olduk:) keşke hiç bu durumlara düşmeseydik. dediğine katılıyorum ayrıca gs fb maçıda bizim için önemli diye düşünüyorum. fb erken havlu atarsa bizim iki yönden işimize gelir.
68yasar58 11.04.2016, 09:03 Ahlarla vahlarla bu iş olmaz giden gitti bursa maçında 7-8 net pozisyonu harcadık, Antep maçı tek pozisyon gol oldu kazandık.
Al sana dönüm maçı canla başla mücadele et kendini göstermede fırsatı
sezonunda bence final maçı alırsak eskişehir mersin bursa maçlarınında telafisi olacak.
Alacağız inşallah bu maçı başarılar.
bu maçı bize yedirmezler hakemler medya tff vs vs vs alınacak maçlar alınacaktı zamanında ne kayseriyi ne eskişehiri nede mersinin puan kaybetmesini düşünürdük
umudumuz sivassporun kazanmasından yana ölümüne oynamak kadere razı gelmemek gerek. eğer bu maçı alırsak kayseriyi yakalarız. eğer beşiktaşı yenersek çok avantajlı duruma geliriz
Oktayy58 11.04.2016, 10:57 Olası bir hakem faciası yaşamazsak,defansımızın son derece dikkatli,orta sahamızın daha üretken ve forvet hattımızın daha becerikli ve gününde olduğu bir maçta neden 3 puan bizim olmasın ?
fatihcan58 11.04.2016, 11:13 Bu maçta dikkat etmemiz gerekenler,
1-)Alan savunmasını çok iyi yapmalıyız. Beşiktaş bileklerine hakim çok iyi oyunculardan kurulu alan savunmasını ve sert oynayan rakipler karşısında etkisiz kalıyorlar.
2-) Defansımız çok dikkatli olmalı özellikle kanatlarda oynayan oyuncularımız ya çok iyi savunma yapacağız kanatlardan bindirmelerine izin vermeyeceğiz ya da biz kanatlardan bindirmeler yaparak rakibin üzerimize gelmemesini sağlamalıyız.
3-) Beşiktaşın savunma hattı takımın en kötü yeri. Aatif ve Texeria dikkatli oynarlarsa bencillik yapmazlarsa işimiz kolaylaşır.
4-) Orta sahayı sert rakibe sürekli basan adamlardan kurmalıyız.
Bu maçın kaderiniz öncelikle orta sahamız ve defansımız belirleyecektir. Maça çok iyi konsantre olmamılar. Orta sahamız sürekli pres yapıp rakibi düşürmeli alan savunmasını çok iyi yapmalı defansımızda araya atılan topları almalı.
1-) Kalede= Sestkus
2-) Sol bek Ziya
3-) Stoper = Oumari ve Boye
4-) Sağ Kanat = Cicinho
5-) Ön Libero= Mehdi ( Sakatsa Yerine Etzez denenmeli, Kone defansif bir libero oyunu 2 türlü oynamakta zorluk çekiyor yiğitle oynarsa topu ileriye taşıyacak adamımız olmaz ) ve Yiğit
6-) Sol Kanat = Tanase
7-) Sağ Kanat= Burhan Eşer
8-) Ortada = Aatif
9) Forvet = Texeria
Hakem faciası yaşamasak ve baskılı oynarsan Galibiyet alırız.Hücum oyuncularımız savunmaya yardım ederse Galibiyet Sivasımızın olur
67_dernek_YUSUF 11.04.2016, 11:19 Bence sivas belediyesporun yendiği takımı
yenemezsek bu ligde oynamaya gerek yok
onur0634 11.04.2016, 13:20 Sahaya kaybetmemek için çıkarsan kaybedersin;Kazanmak için çıkarsan yine kaybedersin..!! Rakip takımdan çok koşar ve mücadele edersen işte o zaman kazanırsın...
onur0634 11.04.2016, 13:32 Rakip beşiktaş diye gözünüzde büyütürseniz ve ya bu maçı alamazsak küme düşeriz yok olur biteriz diye aşırı motive etmeye çalışırsa hoca oyuncuları sonuç hüsran olur.O yüzden sadece bi kaç hırs mücadele inanmışlık duygusunu ateşleyecek cümleye ihtiyaç var...Bu işi Bülent Uygun çok iyi yapıyordu...
teyfikyasir 11.04.2016, 13:55 Sabirli olmamiz lazim, erkenden gol atip rahatlamaya calisirsak fark yeriz, hucum hattimizin iyi olmadigi ortada, adam adama oynamaya kalkarsak isimiz zor, sadece gol yememeye calismaliyiz golude atariz insAllah. Adam adama oynarsak bjk bizi perisan eder, bu macta yuzumuzun gulmesi icin tek yol mucadele, biroyuncu iki degil uc kisilik oynamasi lazim, yoksa bireysel olarak bizden cok daha kaliteliler.
kendalli 11.04.2016, 14:04 Hay maşallah ya 215 kişi Sivasspor kazanır demiş ha şöyle biraz kendinize ve takımınıza güveniniz gelsin arkadaşlar takımımız bizlere zor anlar yaşattı evet ama inanın futbolcularımız karakterli insanlardan oluşan takım topluluğu ve bizim onlardan galibiyet istedimizi çok iyi biliyorlar...
sebasteia 11.04.2016, 14:29 bütün futbolcuların iki kişilik oynaması lazım.
her bir taraftarın da iki kişilik bağırması ve tezahürat yapması gerek.
öyle ki, bu maç bittiğinde futbolcu son nefesini verip ölecekmiş kadar yorulmalı, taraftar da gerekirse iki gün konuşamayacak kadar boğazını patlatmalı.
bu kadar önemli bir maç.
artık sivas'taki hemşerilerime rica filan etmeyi bir kenara bırakarak yalvarıyorum, ya hu hacılar, Muhammed Mustafa (sav) aşkına memleketinize sahip çıkın!
şu maç bir tek koltuk boş kalmasın, Allah rızası için, hadi ya hu, hadi...
onur0634 11.04.2016, 14:49 Her sene olduğu gibi ligde kalmamız için kader ağlarını örüyor...Bu fırsatı iyi değerlendirmek lazım kayseri antalya maçınında berabere kalarak çok büyük bir avantajı kaybetti kalan 6 maçının 4ü de deplasman ve zor rakiplerle oynuyor mersin.i.d.yurdu gençlerbirliği maçı önceside yazmıştım zaten bu saatten sonra küme düşmeyi kabullenmiştir artık şehir yönetim ve takım olarak havlu attıklarını söyleyebilirim.Beni en çok düşündüren takım ise eskişehirspordur.Bu hafta içeride konyayla oynuyorlar ve bi şekilde taraftar desteği hakemi baskı altına alarak kazanabilecekleri bir maç ve haftayada mersin deplasmanına gidiyorlar ki mersin bu hafta fener deplasmanına gidiyor puan alma şansları ihtimal dahilinde bile olmadığına göre haftaya eskişehirle oynuyorlar ve havlu atmış bir mersin takımını eskişehir yener o yüzden beşiktaş ve başakşehir maçlarından en az 4 puan çıkarmamız gerekiyor ki eskişehirin gerisinde kalmayalım...
midfielder7 11.04.2016, 14:53 artik suskunlugum yetti
konusacagim
Başınız saolsun Allah rahmet eylesin
onur0634 11.04.2016, 15:04 Beşiktaş ve Başakşehir maçlarından çıkaracağımız 4 puanla ligde kalırız...
kendalli 11.04.2016, 15:49 Taraftar olarak kimsenin felaket tellallığı yapmasına müsade etmeyelim bizde biliyoruzki takımımız düşme mücadelesi veriyor, eğerki kalma ümidimiz olmasaydı burda kimse yorum yapmayacaktı şu an herkes haklarını gizli tutuyor lig bittikten sonra inşallah kalırsak en ağır şekilde başta ben olmak üzere hepimiz eleştirimizi yapacaz, durum böyle diye takımımızı yerden yere vurup insanların içindeki düşme korkusunu olumsuz etkileyip tribüne giden taraftara hiç kimse haksızlık yapamaz, inanın tüm samimiyetimle söylüyorum bu takım besiktaşı şampiyon olacana bile bin pişman edecek ve galip gelecektir, öncelikle buna inanalımki bu hissi futbolculara tribünden hissettirelim, bizim taraftarımız görsel showlardan anlamaz ama takımında kazanma ışığını görsün o görsel showları iyi yapan ve kendilerini eğlendirmek başka bir işe yaramayan taraftarlardan daha etkili oluyor ve maç kazandırıyor buna hepimiz tribünlerde çok şahit olduk...
Sivasspor ne yazık ki bu sene hakem hatalarından dolayı çok puan kaybetti.
Yapılacak Şu;
Eğer kümede kalırsak seneye yeni Stadyumda,
yok küme düşersek 4 Eylül 'de maçlara devam etmek
Sivasspor ne yazık ki bu sene hakem hatalarından dolayı çok puan kaybetti.
Yapılacak Şu;
Eğer kümede kalırsak seneye yeni Stadyumda,
yok küme düşersek 4 Eylül 'de maçlara devam etmek
TOKİ burayı devrettiği zaman su an ki stadın yerini kendisi alacak. Aynı anda iki stad olmayacak yani... Ayrıca iki stad kalsa dahi yeni yapılan stadı kullanmayıp çürümeye terketmenin mantığını kavrayamadim.
Sivasspor-Beşiktaş maçının bilet fiyatları belli oldu. Bu işin ticaret olduğunu nihayet yönetimimiz anladı. Darısı ve daha yüksek fiyatı Fener maçına da olur inşallah. Kombnine alın kombine...
Gar kale arkası 10 TL
Havuz kale arkası(misafir): 20 TL
Maraton tribün: 25 TL
VİP Tribün:30 TL
Bu maci kazanmak icin hocamiza cok is düsüyor her antremanin arkasindan oyunculara motivisyon yükleyecek nutuklar vermesi ve her oyuncunun ikikisilik oynamasi yönünde devamli tavsiyelerde bulunmasi cok yerinde olacak hem stresin azalmasi hemde oyunun güzelligi bizim kazanmamizi sagliyacak faktörler olacak ellerimizi actik gönüllerimiz verdik gözlerimiz sizin kazanma anlarinizi bekliyor bahtiniz acik ayaklariniz bek vurdugunuz gol olsun insallah
migroArmis 11.04.2016, 21:09 Sivasspor-Beşiktaş maçının bilet fiyatları belli oldu. Bu işin ticaret olduğunu nihayet yönetimimiz anladı. Darısı ve daha yüksek fiyatı Fener maçına da olur inşallah. Kombnine alın kombine...
Gar kale arkası 10 TL
Havuz kale arkası(misafir): 20 TL
Maraton tribün: 25 TL
VİP Tribün:30 TL
Maraton 25 vip 30 mu ....Allahşkına bu stat başka nasıl dolar ya...Vip 30 olsa burda geceden sıraya girecek 30 bin kişi olur yemin ediyorum...Sivaslı kardeşlerim fiyatlar bu kadar makulken lütfen stadımızı dolduralım....
kaplanlı 11.04.2016, 21:15 adalet geçte olsa tecelli edecektir.ilk maçı hakem sayesinde kazanmışlardı.bu maçta 3 puan bizim.
kaplanlı 11.04.2016, 21:20 Başınız saolsun Allah rahmet eylesin
başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.
migroArmis 11.04.2016, 21:26 Konunun yeri değil ama bu büyütülmüşlere arkadan rüzgar verilmez ise bunlar bir arpa boyu yol alamaz diyoruz ya...b jimnastık Bursa maçındaki penaltıyı izleyip biri bana analiz eder ise sevineceğim ...Gülmekten karnıma ağrılar girdi...İşin ilginç tarafı sevindim..Çünkü Bursanın yenilmesini istiyordum ki sonrasındaki haftada rahatlayıp Sivas maçına çok ciddi çıkmasın diye....Herneyse Türkiye penaltı gördü bu arada :)
migroArmis 11.04.2016, 21:32 Bir kaç hafta ewwel zamanı anımsamıyorum şunu yazdık dedikki Sivassporun final maçı Kayseri maçıdır diye...Şimdi Sivasım b jımnastiği yener ise emin olunuz bu iş bitmiştir ...Kayseriyide geçip rahatlayacak ve kümede kalacaktır..b jımnastık macı cok onemli ...Tüm Sivaslı kardeşlerim n'olur bu maç stadı dolduralım bütün futbolcuları manyak yapalım bu maçı alalım..final maçlarından biride bu oldu ...İnanın çok önemli ...
DoomsDay58 11.04.2016, 21:43 Bu maçtan puan almanın tek yolu akıllı oynayıp gol yememek, eğer ki golü yersek çıkartmak için uğraşıp daha da fark yiyebiliriz o yüzden iyi savunma iyi savunma iyi savunma öncelik bu olmalı zaten gol kısırı bir takımız kendimizi kasmaya hiç gerek yok es kaza atarsak atarız atamazsak gol için risk almak çok gereksiz.
etlidöktürek 11.04.2016, 21:47 Konunun yeri değil ama bu büyütülmüşlere arkadan rüzgar verilmez ise bunlar bir arpa boyu yol alamaz diyoruz ya...b jimnastık Bursa maçındaki penaltıyı izleyip biri bana analiz eder ise sevineceğim ...Gülmekten karnıma ağrılar girdi...İşin ilginç tarafı sevindim..Çünkü Bursanın yenilmesini istiyordum ki sonrasındaki haftada rahatlayıp Sivas maçına çok ciddi çıkmasın diye....Herneyse Türkiye penaltı gördü bu arada :)
Penaltı komedi hele ki barışın yönetimi tam akademilik film.. sarı kartlık pozısyonları bjk lehine geçti helekı gomezın bir hava topu mücadelesi tam sarı kartlık tı ama sağolsun barışçım görmedi akışına birakti )) bjk nin galip gelmesini Allah var hepimiz istedik, fb de gs ye puan kaybederse bjknın gazı iyice çıkmış olur.. haftaya daha da rahat bir bjk işimize gelcek..sevgili kardeşim, senin bu memlekete ve sivassporumıza sevgi ve hürmetin bizi çok mutlu edıyo eyvallah..
Maraton 25 vip 30 mu ....Allahşkına bu stat başka nasıl dolar ya...Vip 30 olsa burda geceden sıraya girecek 30 bin kişi olur yemin ediyorum...Sivaslı kardeşlerim fiyatlar bu kadar makulken lütfen stadımızı dolduralım....
O görmüş olduğunuz fiyatlar normal maç biletlerine yüzde yüz zam yapılmış fiyatlardır. Buna rağmen 5-6 bine oynuyoruz...
34MUAMMER58 11.04.2016, 21:50 Ben sözümdeyim,sivassporun rakibi bjk değil ,şikeci ,bjk yi batıran adam,hükümetin futboldaki tetikçisi,bjk stadı açılışında bjk kulübü başkanı olarak diye söze başlayan [bilinçaltında bjk nin şampiyon olması için uğraşan]tüpçü rakibimiz olacaktır,bilenler bilir,bizim meşhur falafiş yavşak hakemler listemizin başında olan bir hakem atayacaklardır,istatistiklere bakıp hangi hakem sivasspora ters geliyor,hangi hakemle bjk kaybetmiyor,araştırıp onu maça vereceklerdir,bülent yıldırım bu iş için bulunmaz hint kumaşı olabilir,gs ile olsaydı maçımız gs nin öz kahyasını verirlerdi,büyük ihtimalle Bülent yıldırımı verip kayseriyede yaranmak isteyeceklerdir,bu ligin temiz olduğuna inanmıyorum,ligin sonuna doğru ne filimler dönecek herkes görecektir,maça gelince,sivasspor adeta ortasahasız maça başlayacak ,adem oynasa ne _oynamasa ne?kone hazırmı değilmi bilmiyoruz,mehdi sakat olmasaydı,yiğit cezalı olmasa çok farklı olurdu,Quresmanın cezalı olması avantaj ,hakem maça etki etmesse sivasspor mutlaka puan kopartır hatta bjk yi yener,yapılması gereken tek şey,bencil olmamak,rakipten 2 3km fazla koşmak,takım oyunu oynamak,yakalanan fırsatları gol yapmak,futbolcular maçı önce kafasında yenecek,bjk yenmediğimiz takım değil,yenilmez takımda değil,yenersek ligde kaldık sayılır ,tek korkum tüpçü ve tetikçileridir
migroArmis 11.04.2016, 22:15 O görmüş olduğunuz fiyatlar normal maç biletlerine yüzde yüz zam yapılmış fiyatlardır. Buna rağmen 5-6 bine oynuyoruz...
Mecazi anlamda' 'inanmıyorum '' diyorum...Yüzde yüz zam yapılmış fiyatı buysa normal fiyatta Sivasta maç bedava demek...Nasıl dolmuyor...Sivaslı Sivassporumu sevmiyor...futbolumu sevmiyor? Yokasa inanmak istemediğim İst sempatizanlığı had sahfadamı ? İnanınız bu konuyu anlamak çok güç...
migroArmis 11.04.2016, 22:27 Ben sözümdeyim,sivassporun rakibi bjk değil ,şikeci ,bjk yi batıran adam,hükümetin futboldaki tetikçisi,bjk stadı açılışında bjk kulübü başkanı olarak diye söze başlayan [bilinçaltında bjk nin şampiyon olması için uğraşan]tüpçü rakibimiz olacaktır,bilenler bilir,bizim meşhur falafiş yavşak hakemler listemizin başında olan bir hakem atayacaklardır,istatistiklere bakıp hangi hakem sivasspora ters geliyor,hangi hakemle bjk kaybetmiyor,araştırıp onu maça vereceklerdir,bülent yıldırım bu iş için bulunmaz hint kumaşı olabilir,gs ile olsaydı maçımız gs nin öz kahyasını verirlerdi,büyük ihtimalle Bülent yıldırımı verip kayseriyede yaranmak isteyeceklerdir,bu ligin temiz olduğuna inanmıyorum,ligin sonuna doğru ne filimler dönecek herkes görecektir,maça gelince,sivasspor adeta ortasahasız maça başlayacak ,adem oynasa ne _oynamasa ne?kone hazırmı değilmi bilmiyoruz,mehdi sakat olmasaydı,yiğit cezalı olmasa çok farklı olurdu,Quresmanın cezalı olması avantaj ,hakem maça etki etmesse sivasspor mutlaka puan kopartır hatta bjk yi yener,yapılması gereken tek şey,bencil olmamak,rakipten 2 3km fazla koşmak,takım oyunu oynamak,yakalanan fırsatları gol yapmak,futbolcular maçı önce kafasında yenecek,bjk yenmediğimiz takım değil,yenilmez takımda değil,yenersek ligde kaldık sayılır ,tek korkum tüpçü ve tetikçileridir
Sizin yorumlarınıza cevap vermemeye ant içtim ...ama zorluyorsunuz...Demirörenin Sivasla ne işi olur Allaşkına bunu açıklayınız...Sivassporu düşürmek Demirörene ne kazandırır...Konu fb gs falan değilki ....Öyle olsa tüpçü bir şeyler yapacaktır..Konu Sivas ...Bizim Bursa bile olsa demirörenin işi olmaz... FB gs b jımnastkten baskasını kaale almaz...Alsada düşsün diye uğraşmaz çünkü umurunda olmaz...Biz Sivassporu gönlümüzde baştacı yaptık ama Sivasında Bursanında nerde olduğunu biliyoruz....Öyle yorumlar okuyorum ki sanırsınız yorumunuzu yaptığınız takım barcelona...Artık bu sözde Sivasspor yandaşlığını bırakınız...Tek bir Sivasspor var ve o Sivassporun ne olduğunu nerde olduğunu kim olduğunu değil siz herkes biliyor....Gönüller haksızlığa uğranmasın istiyor... hep istiyoruz...açıp bu gunkü b jımnastık Bursa macındakı penaltıya bakınız haksızlık nasıl oluyor dıye..Ama oluyor....Şimdi burda tüpçü Bursa avrupaya gitmesin diye değil Bjk sampiyon olsun diye haksızlık yapar...Sivas bjk macındada tüpçü Sivas düşsün diye değil jımnastık yurusun dıye bir şeyler yapar...size katıldığım tek konu bu musabakada tüpcunun b jımnastığe yandas olabileceğidir ...Benimse anlatmak istediğim konu tüpcunun Sivassporun düşmesiyle alakadar olmadığını anlatabilmektir...
34MUAMMER58 11.04.2016, 23:01 Sizin yorumlarınıza cevap vermemeye ant içtim ...ama zorluyorsunuz...Demirörenin Sivasla ne işi olur Allaşkına bunu açıklayınız...Sivassporu düşürmek Demirörene ne kazandırır...Konu fb gs falan değilki ....Öyle olsa tüpçü bir şeyler yapacaktır..Konu Sivas ...Bizim Bursa bile olsa demirörenin işi olmaz... FB gs b jımnastkten baskasını kaale almaz...Alsada düşsün diye uğraşmaz çünkü umurunda olmaz...Biz Sivassporu gönlümüzde baştacı yaptık ama Sivasında Bursanında nerde olduğunu biliyoruz....Öyle yorumlar okuyorum ki sanırsınız yorumunuzu yaptığınız takım barcelona...Artık bu sözde Sivasspor yandaşlığını bırakınız...Tek bir Sivasspor var ve o Sivassporun ne olduğunu nerde olduğunu kim olduğunu değil siz herkes biliyor....Gönüller haksızlığa uğranmasın istiyor... hep istiyoruz...açıp bu gunkü b jımnastık Bursa macındakı penaltıya bakınız haksızlık nasıl oluyor dıye..Ama oluyor....Şimdi burda tüpçü Bursa avrupaya gitmesin diye değil Bjk sampiyon olsun diye haksızlık yapar...Sivas bjk macındada tüpçü Sivas düşsün diye değil jımnastık yurusun dıye bir şeyler yapar...size katıldığım tek konu bu musabakada tüpcunun b jımnastığe yandas olabileceğidir ...Benimse anlatmak istediğim konu tüpcunun Sivassporun düşmesiyle alakadar olmadığını anlatabilmektir...
Kardeş isterseniz andınızı bozmayın,çünkü alıntı yaptığınız her konuyu ,ya yanlış anlıyorsunuz ,yada ben anlatma zorluğu çekiyorum,yazıda tüpçünün sivassporu düşürmek için uğraşacağı ile ilgili bir cümlem yok,daha öncede örneklerini söyledim bu bjk sivasssporu çoğunlukla hakem marifetiyle yenmiştir,inanmayan tüm bjk -sivasspor maçlarının özetlerine bakabilir,sivassporun nerde olduğunu, kim olduğunu gayet iyi biliyorum,kimin nasıl nerde gördüğü önemli değil,sivasspor yandaşlığını kusura bakmazsan bırakmam mümkün değil,bursaya verilen penaltı heralde bu yılın en komik penaltısıdır yazık olmuş ,tamda bunu demek istiyordum aslında,bjk ne kadar pozisyon bulmuş ö.değil,maç 2-2 biterdi bjk şampiyonluk yolunda takılmış olurdu,barış şimşek gibi,korkak,karakter yoksulu ,hakemliğin yüzkarası,eyyamcı ,büyütülmüş takımları kollayan,tff nin tetikçisi hakem yakmış vesselam,sivasspor maçı için de bir tetikçi ayarlar diyorum,özetlersem tüpçünün sivassporu düşürmek için özel çaba sarfedeceğini değil,bjk nin şampiyon olması için uğraşacağından korkuyorum dedim,dolayısıylada sivassporun hakeme takılma riski olduğunu düşündüğümü yazdım,umarım şimdi anlamışşınızdır.
migroArmis 12.04.2016, 00:08 Kardeş isterseniz andınızı bozmayın,çünkü alıntı yaptığınız her konuyu ,ya yanlış anlıyorsunuz ,yada ben anlatma zorluğu çekiyorum,yazıda tüpçünün sivassporu düşürmek için uğraşacağı ile ilgili bir cümlem yok,daha öncede örneklerini söyledim bu bjk sivasssporu çoğunlukla hakem marifetiyle yenmiştir,inanmayan tüm bjk -sivasspor maçlarının özetlerine bakabilir,sivassporun nerde olduğunu, kim olduğunu gayet iyi biliyorum,kimin nasıl nerde gördüğü önemli değil,sivasspor yandaşlığını kusura bakmazsan bırakmam mümkün değil,bursaya verilen penaltı heralde bu yılın en komik penaltısıdır yazık olmuş ,tamda bunu demek istiyordum aslında,bjk ne kadar pozisyon bulmuş ö.değil,maç 2-2 biterdi bjk şampiyonluk yolunda takılmış olurdu,barış şimşek gibi,korkak,karakter yoksulu ,hakemliğin yüzkarası,eyyamcı ,büyütülmüş takımları kollayan,tff nin tetikçisi hakem yakmış vesselam,sivasspor maçı için de bir tetikçi ayarlar diyorum,özetlersem tüpçünün sivassporu düşürmek için özel çaba sarfedeceğini değil,bjk nin şampiyon olması için uğraşacağından korkuyorum dedim,dolayısıylada sivassporun hakeme takılma riski olduğunu düşündüğümü yazdım,umarım şimdi anlamışşınızdır.
Sizin Sivassporluluğunuzu sorgulayacak en son kişi benimdir herhalde ..Kaldıki bu benim haddimede değildir...Siz konusundaki Sivassporluluğunuzu anlatan yorumlarım olmuştur açıp yorum arşivlerinede bakabilirsiniz....Hep yanlış anlaşılmaktan anlamamdan anlatamaktan bahsediyorsunuz oysaki bir çok yorumumda ''sizi tenzih ederek '' yani sizi kasdetmeyerek yorum yaptığımı atlayıp size yazdım gibi cevap veriyorsunuz oda sizin gözünüzden kaçan en büyük olgu bence...Herneyse...İkazınız üzre tekrar yorumunuz okudum...Gerçektende bir parça yanlış değerlendirmişim bu konuda özrümü kabul ediniz...Yanlız size akıl verme gafletinde bulunmayarak ufak bir ricam olacak anlatılmak istenilen konuyu daha net anlatırsanız anlamamız daha kolay olacaktır...''Sivasspora en ters gelen hakem seçecekler '' yorumundan ziyade ''b jımnastiği şampiyon yapacak hakemler secekler derseniz anlamayan bizler daha net anlayabiliriz...Şunuda bilmenizi isterim sizin yorumlarınıza cevap vermeme andı mecazı anlamda kullandığım bir terimdir...Burada küskünlük dargınlık alınganlık gibi huyumuz asla olmaz...Öncesinde olan polemiklerede asla takılan bir kişi değilimdir...Cevap vermeme söylemim ya yazdıklarınızı anlayamamdan yada anlatamamnızdan kaynaklanıyor...Farklı bir durum sözkonusu değildir...Selamlar..
sebasteia 12.04.2016, 06:22 beşiktaş tam da havaya girmişken vurmanın tam zamanı.
Bursaspor maçında gordugum bjk yenileyecek takım değil. Quaresma nin olmadığı törenin sakatlıktan çıktığı bjk kanadı kırık kuş gibi...
Orta sahayı elimizde tutup bireysel hata yapmazsak bu maci alırız. Oğuzhan ve Sosa ya özel önlem şart... Ortadan etkili olmaya çalışacaklar. Defanslari ciddi anlamda açık veriyor.
O seyirci önünde o stadda açılış maçında o hakemle maçı zar zor alıyorsa bjk kimse kaliteden bahsedemez. Bizim orta sahada sıkıntı var yiğit cezalı kone yeni çıktı sakatlıktan. Mehdi en son sakatti. Mecbur Adem ve Hussein ile başlayacaktir hoca. Ne diyeyim Hakan Arslan nasıl gönderilir bu takımdan aklım almıyor. Adam yedek kalmayı problem etmez oynattigin zaman maksimum katkı verir gizli golcun olur ama sen o adamı yok pahasına kiralarsin. Yönetim hatası.
İç sahada maç kazanamazsak ligde kalmak hayal olur.Taraftarın desteği şart.Bu kadar düşmek için herşeyi yaparken kader şans üstüne şans veriyor.Değerlendirelim artık.Eskişehir+Mersin+ 1 maç daha kazansaydık şu anki yerimizi düşünüyorum,üzülmemek elde değil.Gerçekten bu işi koparmalıyız bir an önce..:confused:
Ferhat06 12.04.2016, 08:30 Beşiktaşın yumuşak karnı defansı binaenaleyh bunu değerlendirmeliyiz.Ortasahada pas bağlantılarını kesmek için Kone ve Mehdiye çok iş düşecek.
B.Demirci 12.04.2016, 08:48 Bu maç var olma yada yok olma maçı.. Evet çok sert bir maç olacak. Sinirlerine hakim olan maçı 11 kişi tamamlayabilen maçı alacak..
Sakin sakin sakin.Macın özeti budur.Taraftarlarımız sakin olacak,oyuncularımız sakin olacak.Yanlış anlaşılmasın hiç susmadan doksan dakika destek sürecek.Ancak hata yapan oyuncuyu yuhlamadan,ona küfür etmeden.Beşiktaş ne kadar kolay gol atıyorsa o kadar da kolay gol yiyor bunu unutmayalım.Oyuncularımıza yapılan her harekette faul olsun olmasın hep birlikte tepki vermeliyiz bu korner,aut,faul ve hatta bir taç bile olsa birlikte tepki vermeliyiz.Hakeme küfür ederek baskı oluşmaz bunu unutmayalım.Bundan sonra evimizde oynayacağımız maçları düşünerek hareket edelim.Zaten az olan seyirci sayısını tribün kapatarak daha da düşürmeyelim.Sadece beşiktaşı seyretmeye gelenlerin ve sadece fenerbahce için Sivasspor'u desteklemek için gelenlerin oyunlarına gelmeyelim.Futbolcularımız zaten ekstra motive ile maça hazırlanıyorlar ve öyle de sahaya çıkacaklar tekrar söylemekte yarar var oyuncularımızı sakın ha sakın yuhlamayın.Hep destek tam destek olumlu destek.Unutmayalım,bundan sonra Başakşehir deplasmanı var evimizde gibi oynayacağız arkasından iki hafta üst üste evimizde oynuyoruz.Her şey bizim elimizde bu avantajımızı kötü tezahurat yaparak kaybetmeyelim.
Takımlar sahada ısınırken kendi taraftarımızın ellerinde kameralarla İstanbul takımlarının resimlerini çekmeleri çok acı. İnşallah bu sahneleri bir daha yaşamayız. Biz kendi takımımız yanında dik durmayı 12 adam gibi adam olmayı Şişirilmişlerin yalakalığını bırakmayı öğrenmeliyiz. İçimize giydiğimiz sivasspor altındaki esas tuttuğumuz takımın formasını çıkartıp atmalıyız. Özümüze dönmeliyiz.Kahve köşelerinde orda burda takımın destekçisi değil tek ses tek yürek olmalıyız ancak o zaman bu takım kümede kalır.Haydi Yiğidolar bir birimizi takımın yanına 12. adam olarak statta buluşmaya çağıralım.
TOKİ burayı devrettiği zaman su an ki stadın yerini kendisi alacak. Aynı anda iki stad olmayacak yani... Ayrıca iki stad kalsa dahi yeni yapılan stadı kullanmayıp çürümeye terketmenin mantığını kavrayamadim.
Şöyle düşünün,
Sivasspor'a bu stad 2014 sonunda teslim edilecekti, 2016 ortalarındayız bu bir,
Sivasspor stadının adı 4 Eylül, seneye stad adı değişiyor bu iki,
Çok önemli ve ince bir ayar var bunda
Sevgilerle
Sakin, sakin, sakin
Bu maçı alacağız da, önemli olan diğer maçlarda havalanmamak
35gürün58 12.04.2016, 11:13 Sizin Sivassporluluğunuzu sorgulayacak en son kişi benimdir herhalde ..Kaldıki bu benim haddimede değildir...Siz konusundaki Sivassporluluğunuzu anlatan yorumlarım olmuştur açıp yorum arşivlerinede bakabilirsiniz....Hep yanlış anlaşılmaktan anlamamdan anlatamaktan bahsediyorsunuz oysaki bir çok yorumumda ''sizi tenzih ederek '' yani sizi kasdetmeyerek yorum yaptığımı atlayıp size yazdım gibi cevap veriyorsunuz oda sizin gözünüzden kaçan en büyük olgu bence...Herneyse...İkazınız üzre tekrar yorumunuz okudum...Gerçektende bir parça yanlış değerlendirmişim bu konuda özrümü kabul ediniz...Yanlız size akıl verme gafletinde bulunmayarak ufak bir ricam olacak anlatılmak istenilen konuyu daha net anlatırsanız anlamamız daha kolay olacaktır...''Sivasspora en ters gelen hakem seçecekler '' yorumundan ziyade ''b jımnastiği şampiyon yapacak hakemler secekler derseniz anlamayan bizler daha net anlayabiliriz...Şunuda bilmenizi isterim sizin yorumlarınıza cevap vermeme andı mecazı anlamda kullandığım bir terimdir...Burada küskünlük dargınlık alınganlık gibi huyumuz asla olmaz...Öncesinde olan polemiklerede asla takılan bir kişi değilimdir...Cevap vermeme söylemim ya yazdıklarınızı anlayamamdan yada anlatamamnızdan kaynaklanıyor...Farklı bir durum sözkonusu değildir...Selamlar.. 'Sivasspora en ters gelen hakem seçecekler '' yorumundan ziyade ''b jımnastiği şampiyon yapacak hakemler secekler derseniz anlamayan bizler daha net anlayabiliriz Yukarıdaki her iki ifade de Beşiktaş için aynı sonuca çıkmıyor mu ? hatta Sivasspora en ters hakem atamaları TFF nin daha işine gelir kamuoyunda bak beşiktaşlı hakem atadılar eleştirilerini boşa çıkarmış olurlar, sivasspora ters gelen hakemle de sonuç Beşiktaş lehine olabileceği gerçeğiyle netice değişmiyor, inşallah tüm endişeler boşa çıkar da Sivasspor galibiyetle ayrılır..
1-Dün stad açılışında TÜPÇÜ konuşmaya başlarken ''Beşiktaş Başkanı olarak'' diye söz başlayıp güya dili sürştü... Tarafsızlığını belli etti de diyebiliriz.
2-Oynadığımız bütün Beşiktaş maçları şaibeli hakem kararları ile doludur. Çifte standart doludur, takdir hakları ile budanan bir Sivasspor vardır.
3-Hafta ortası oynanacak GS-FB maçının sonucu bizim maçı etkileyecektir.
4-Her ne kadar tüpçü BJK nın şampiyonluğunu istesede Lig Tv lig sonuna kadar dekoder için fikstürü heyecana getirmek için uğraşacak ve buda bir nebze avantajımıza olacak.
Bunlar şehir efsanesi veya komplo teorileri değildir.
balmandol 12.04.2016, 11:33 Beşiktaş yenilmeyecek bir takım değildeeeeeee...Biz nasıl olacağız o çok önemli. İnsan iç çekiyor keşke bizde de Batalla gibi araya top atacak zeki ve kaliteli bir adam olsa..!!! Bu maçın kilit adamı Aatıf ve Tanase olacak gibi. İnşaallah yeneriz..
kaplanlı 12.04.2016, 20:52 atiba yı oynatma cesaretli ol 3 puan garanti.
bulutbey27 12.04.2016, 20:54 Bizim oyunumuz güzel sonuç yok.
Yine aynı sorunu yaşayacağımızı biliyorum.
Ama inşallah biz kazanırız ve Kayseri'yi ateşe atarız
güneşyurdu 12.04.2016, 21:03 ben aslında düştük diye bakıyorum hiç umudum yok...bursa ve trabzon maçlarındaki şanssızlığımza o kadar kırgınım ki ne halim ne de moralim hiç yok...gs de bir taraftan hep bahşiş dağıtıyor rakiplere...şu korcanın yaptıkları o kadar zoruma gidiyor ki takım pisi pisine yenildi...umutlarınızı kırmak istemem ama bjk maçında sivas çok çok iyi oynasa bile;7
-tolga inanılmaz 2 golü çıkarır kahraman olur
-sivas boş kaleye atamaz
-sivasın kalecisi olmadık iki pozisyonda topu ya içeri alır ya da içeri kaçırır
-sivasın penaltısı bacak kırılmadıkçe verilmez.
-olmadık bir pozisyonu hakem g....den çıkarır yine verir.
-sivas 4 sarı 1 kırmızı ile maçı tamamlar
-sivasın aleyhine 2 ofasyt golü verilir.
-sivasın nizami golü ofsayt diye verilmez.
-sivasın seyircisi ya gelemz ya da atifi protesto eder.
-atif şut çekmesi gereken yerde pas verir,pas vemesi gerekn yerde şut çeker
rakiplerde yener biz yeniliriz......kader ağlarını korcanIN 3 YILLIK SÖZLEŞMESİ ile örmeye başladı.ÜZGÜNÜM.
ben aslında düştük diye bakıyorum hiç umudum yok...bursa ve trabzon maçlarındaki şanssızlığımza o kadar kırgınım ki ne halim ne de moralim hiç yok...gs de bir taraftan hep bahşiş dağıtıyor rakiplere...şu korcanın yaptıkları o kadar zoruma gidiyor ki takım pisi pisine yenildi...umutlarınızı kırmak istemem ama bjk maçında sivas çok çok iyi oynasa bile;7
-tolga inanılmaz 2 golü çıkarır kahraman olur
-sivas boş kaleye atamaz
-sivasın kalecisi olmadık iki pozisyonda topu ya içeri alır ya da içeri kaçırır
-sivasın penaltısı bacak kırılmadıkçe verilmez.
-olmadık bir pozisyonu hakem g....den çıkarır yine verir.
-sivas 4 sarı 1 kırmızı ile maçı tamamlar
-sivasın aleyhine 2 ofasyt golü verilir.
-sivasın nizami golü ofsayt diye verilmez.
-sivasın seyircisi ya gelemz ya da atifi protesto eder.
-atif şut çekmesi gereken yerde pas verir,pas vemesi gerekn yerde şut çeker
rakiplerde yener biz yeniliriz......kader ağlarını korcanIN 3 YILLIK SÖZLEŞMESİ ile örmeye başladı.ÜZGÜNÜM.
Zaten şimdiye kadar öyle olmadımı gardaşım...
Ahh ah nerde eski günler..
Aldırma Kartal aldırma şarkısını söylettiğimiz günler..
Orta sahadan kafayla attığımız o muhteşem gol..
O zaman kuvvetliydik ve hakemlerde o kadar maçlara etki etmiyordu.
Şimdi ise eyyamlar bu 3 mahalle takımı lehine dönüyor.
Hafta sonu merak etmeyin yine bize hüsran yaşatacaklar.
İnşallah benim yüzüm yer olurda rezil kepaze olurum... İnşallaaaaaah.
migroArmis 12.04.2016, 21:25 'Sivasspora en ters gelen hakem seçecekler '' yorumundan ziyade ''b jımnastiği şampiyon yapacak hakemler secekler derseniz anlamayan bizler daha net anlayabiliriz Yukarıdaki her iki ifade de Beşiktaş için aynı sonuca çıkmıyor mu ? hatta Sivasspora en ters hakem atamaları TFF nin daha işine gelir kamuoyunda bak beşiktaşlı hakem atadılar eleştirilerini boşa çıkarmış olurlar, sivasspora ters gelen hakemle de sonuç Beşiktaş lehine olabileceği gerçeğiyle netice değişmiyor, inşallah tüm endişeler boşa çıkar da Sivasspor galibiyetle ayrılır..
Aradaki ince nüans şu azizim ...Elbette her ikiside b jimnastiğe yarıyor...Ben sadece herkesin her bireyin her kurumun işi gücü bırakıp Sivassporu düşürmekle alakadar olmadıklarını Hatta hiç kimsenin Sivassporu düşürmek için bir şey yapmadığını idda ediyorum (bir kaç hakem hariç) Hal böyle iken buradaki yorumları okuduğmuzda her kurum Sivası düşürmek istiyor mantığı savunuluyor...
Basit bir akhısar Sivas maçı olsada hakemlere yanlı tutumlarından dolayı serzenilişte bulunuluyor...Bilemiyor ne kadar anlatabildim...Burada Sivasın alehine olan bir durum var ama bu Sivastan ziyade b jımnastık kalle alarak yapılıyor... selamlar..
migroArmis 12.04.2016, 21:35 Bursasporun daha doğrusu bizim samuraı hosgaının yaptığı en güzel iş maç sonunda kırmızı kart yemesı değilde quaresmaya kırmızı kart yedirmesi olmuştur..''Bilmemkimden bir kıl koparsan kardır '' derler ya doğru derler...Sivas maçında oynamayacak bu futbolcu ...Buda güzel..
Bu hafta ne olur diye dusunursen ;
Dedim oglum gece gece isin mi yok yat uyu...
Sahada futbolcular konusacak. Sözün bittiği yerdeyiz!
Kenetlenme zamanı... Hesabı kitabı sezon sonuna sağlayalım
Ayrıca Eskişehir formunu biraz kontrol ettim çoğu Sivassporlu mücadele edeceklerini söylüyor.
Ligde kalmak için son 9 puan...
Beşiktaş iyi bir takım, Fakat bizim puan ve puanlara ihtiyacımız var. Bu nedenle Bizde ondan daha iyi olmamız gerekiyor. Galatasaray - Fenerbahçe maç sonucu da mutlaka bizim maçımızda etkileyecek. Gönülden istemesem de Galatasarayın yenmesini istiyoruz. Bırak fenerbahce şampiyonluktan kopsun. Hem Beşiktaş çok hırslı gelmez, hem fener son maçında bizi zorlamaz inşallah.
Ne olursa olsun Ligde kalmamız gerek... Her şey SİVAS için...
folklorizm_58 13.04.2016, 12:30 **********************
Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız
Beşiktaş iyi bir takım, Fakat bizim puan ve puanlara ihtiyacımız var. Bu nedenle Bizde ondan daha iyi olmamız gerekiyor. Galatasaray - Fenerbahçe maç sonucu da mutlaka bizim maçımızda etkileyecek. Gönülden istemesem de Galatasarayın yenmesini istiyoruz. Bırak fenerbahce şampiyonluktan kopsun. Hem Beşiktaş çok hırslı gelmez, hem fener son maçında bizi zorlamaz inşallah.
Ne olursa olsun Ligde kalmamız gerek... Her şey SİVAS için...
Tek merak ettiğim ne biliyor musunuz? O meşhur şike söylentilerinden sonra akabinde aziz yıldırım mecnun başkan içeride yattıktan sonra..
Ve daha önemlisi Aziz yıldırım in o sene geldiği tek deplasman olan sivasta "şike yapsana şike yapsana aziz yıldırım şike yapsana " tezahüratları kendini bilmezler tarafından yapıldıktan sonra fenerin hala Sivasa hedefsiz de olsa oynamayacagini mi dusunuyorsunuz ?
Valla açıkçası çok hayalperest gordum sizi!
sivas4eylul 13.04.2016, 14:37 Tek merak ettiğim ne biliyor musunuz? O meşhur şike söylentilerinden sonra akabinde aziz yıldırım mecnun başkan içeride yattıktan sonra..
Ve daha önemlisi Aziz yıldırım in o sene geldiği tek deplasman olan sivasta "şike yapsana şike yapsana aziz yıldırım şike yapsana " tezahüratları kendini bilmezler tarafından yapıldıktan sonra fenerin hala Sivasa hedefsiz de olsa oynamayacagini mi dusunuyorsunuz ?
Valla açıkçası çok hayalperest gordum sizi!
Fener'in iddiası kalmazsa maçı Sivas'a verir. Sivas bu kadar sene Fener'in işine yaradı. Hem de ligde Fener'e rahatça maç verecek başkanı Fenerli takım lazım.
çorluluyiğido 13.04.2016, 15:26 Fener'in iddiası kalmazsa maçı Sivas'a verir. Sivas bu kadar sene Fener'in işine yaradı. Hem de ligde Fener'e rahatça maç verecek başkanı Fenerli takım lazım.
üşenmedim tüm yorumlarını okudum.senin gibi hamsi kafalıların bu sitede ne işi var.burdan yöneticlere çağrım iyice bir okuyun şunun yazdığı tüm mesajları.adım gibi eminim bu adam trabzonlu hain.bu sitede bursalı,eskişehirli arkadaşlar da var biraz da onları örnek al gel...
Has Sivas`li 13.04.2016, 16:14 Fener'in iddiası kalmazsa maçı Sivas'a verir. Sivas bu kadar sene Fener'in işine yaradı. Hem de ligde Fener'e rahatça maç verecek başkanı Fenerli takım lazım.
Yorumları yazarken hani ruh halinde olduğunu merak ediyorum. Bu yazlıkların çok yersiz, saçma olmakla birlikte hakaret içeriyor!!!
Site yönetimi gerekli uyarıyı yapar umarim.
***BAKKAL hoca iyi bir takım kurarsa yani iyi bir sol acık bir oyuncu oynatırsa tecrubeli ibrahim AKIN olabiilr .Son 5 hafdadır cok kotu oynayan hasan kabze ve beykana yer vermese. gerisini bjk düşünsün,bu mac bjk içinde önemli normal oyunumuzu oynarsak bjk kesin acık verir inşlh sans bizden yana olur ve burhanın goluyla 1-0 kazanırız...
Bence bu maçın kilit adamı Şenol GÜNEŞ.
Biz maçı Şenol GÜNEŞ'İN sayesinde alacağız.Şenol GÜNEŞ ne demişti. Hoca olarak ilk Şampiyonluğumu Beşiktaş'ta yaşayacağım.
Bu ne demek, Ben Trabzonspor'un başındayken hiç Şampiyon olamadım demek.
Şenol HOCA'yı çok severdim, ne yazık ki O da İstanbul'da başka, Trabzon'da başka konuşuyor.
Şenol GÜNEŞ, şikeci dediği takımın başına Hoca olarak gitti. Futbol ölçülerinde, saygısızlık yapmadan, Şenol GÜNEŞ'i strese sokarsak bu maçı alırız.
Kayserispor seneler önce kendi sahasında Trabzonspor'a 2-5 yenilerek küme düşmüştü. Şu anda Trabzonspor-Kayserispor dostluğu varmış gibi gözüküyor. Eğer 2-4 yenilse Kayserispor küme kalacaktı. ALLAH iyiliklerini versin, yolları açık olsun.
Haftanın maçı etkinliği Sivas'ta..!
Turkcell haftanın maçı etkinliği kapsamında yarın Kongre Müze bahçesine stant kuracak..Etkinlik kapsamında 1000 kişiye Sivasspor - Beşiktaş maçı bileti hediye edilecek.Passolig kartı olmayan futbolseverler ise Turkcell etkinlik alanında ücretsiz olarak kart sahibi olacak.
onur0634 13.04.2016, 21:14 Sizin yorumlarınıza cevap vermemeye ant içtim ...ama zorluyorsunuz...Demirörenin Sivasla ne işi olur Allaşkına bunu açıklayınız...Sivassporu düşürmek Demirörene ne kazandırır...Konu fb gs falan değilki ....Öyle olsa tüpçü bir şeyler yapacaktır..Konu Sivas ...Bizim Bursa bile olsa demirörenin işi olmaz... FB gs b jımnastkten baskasını kaale almaz...Alsada düşsün diye uğraşmaz çünkü umurunda olmaz...Biz Sivassporu gönlümüzde baştacı yaptık ama Sivasında Bursanında nerde olduğunu biliyoruz....Öyle yorumlar okuyorum ki sanırsınız yorumunuzu yaptığınız takım barcelona...Artık bu sözde Sivasspor yandaşlığını bırakınız...Tek bir Sivasspor var ve o Sivassporun ne olduğunu nerde olduğunu kim olduğunu değil siz herkes biliyor....Gönüller haksızlığa uğranmasın istiyor... hep istiyoruz...açıp bu gunkü b jımnastık Bursa macındakı penaltıya bakınız haksızlık nasıl oluyor dıye..Ama oluyor....Şimdi burda tüpçü Bursa avrupaya gitmesin diye değil Bjk sampiyon olsun diye haksızlık yapar...Sivas bjk macındada tüpçü Sivas düşsün diye değil jımnastık yurusun dıye bir şeyler yapar...size katıldığım tek konu bu musabakada tüpcunun b jımnastığe yandas olabileceğidir ...Benimse anlatmak istediğim konu tüpcunun Sivassporun düşmesiyle alakadar olmadığını anlatabilmektir...
Kardeş kusura bakmada hangi ayağa hizmetsin sen neyi ve kimi savunduğun belli değil bir taraftarın gönlünde 2 takıma yer olmaz sen git bursa taraftar sitelerinde boy göster burda işin yok...
Şike yapmış takımın teknık dırektoru ŞENOL GÜNEŞ-BOLUSPOR'un hocasıydı 1990 yılında
Malatyaspor haklı çıktı ama lige geri alınmadı
1989-90 sezonunda Malatyaspor 2. Lig`e düştü. Ancak ardından Adana Demirspor-Boluspor(Hocası Şenol GÜNEŞ ) maçında şike yapıldığı ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılı takım açtığı davayı kazanmasına rağmen, Şenes Erzik başkanlığındaki federasyon, Malatya`yı yeniden 1. Lig`e almadı.Türk futbol tarihindeki en büyük şike skandallarının ikincisi 14 sene önce Şenes Erzik`in federasyon başkanı olduğu dönemde yaşandı. 1989-90 sezonunda ligden beş takımın düşecek olması, birçok kulübü endişelendirmişti. Futbol Federasyonu, Milli Takım hazırlıklarına daha çok yer verilmesi için yeni sezonu 16 takımla oynatmayı kararlaştırmıştı. Malatyaspor da düşme korkusu yaşayan takımlar arasındaydı. Ligin ilk yarısındaki başarılı çizgisinden gittikçe uzaklaşan Sarı-Kırmızılılar 31. hafta sonunda 41 puanla 9. sıraya gerilemişti. Aslında birçok kişi Malatyaspor`un küme düşmeyeceğine inanıyordu. ANAP hükümetinin iktidarda olduğu o yıllarda, Malatyalı bir ismin Cumhurbaşkanlığı`nda bulunması ve Turgut Özal`ın hemşehrilerine olan düşkünlüğü bu inanışı güçlendirmişti. Ancak beklenen gibi olmadı ve Malatyaspor küme düştü. Ligin 32. haftasında K.Yaka`ya 1-0, 33. haftada ise A.Gücü`ne 4-1 yenilen Malatyaspor`un son haftada şampiyon Beşiktaş`ı yenmesi sonucu değiştirmedi. Malatya küme düşme şokunu yaşarken, iki gün sonra Malatyaspor Başkan Metin Kaya Çağlayan`ın basına dinlettiği kaset gündeme bomba gibi düştü. Kasette Adana Demirspor yöneticileri ile Boluspor Başkanı Yılmaz Becikoğlu`nun şike konuşmaları yer alıyordu. Becikoğlu, Boluspor`un (Hocası Şenol GÜNEŞ )deplasmanda Adana Demirspor`u 2-0 yendiği maç öncesi Adanasporlu yöneticilerle pazarlık yapmaktadır. Bundan sonraki olaylar Malatyaspor`un elindeki belgelerle Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu`na gitmesinden sonra yaşanır. Malatyalılar, Adana Demirspor-Boluspor(Hocası Şenol GÜNEŞ ) maçında şike yapıldığını iddia ederler. Tahkim Kurulu birkaç aylık incelemeden sonra yaptığı incelemede 3`e 2`lik bir oy üstünlüğü ile şike yapıldığına karar verir. Ancak Futbol Federasyonu Başkanı Şenes Erzik, Tahkim Kurulu`nun bu kararını tanımaz. Bu olayları bizzat yaşayan Malatyaspor eski Başkanı Metin Kaya Çağlayan, o günlerin Türk futbolu için utanç günleri olduğunu söylüyor. Şikeye delil olan kaseti Adana`da bir şahıstan tesadüf eseri aldıklarını belirten Çağlayan, `Kasette Boluspor Başkanı Becikoğlu, maçın hakemi ve Adana Demirsporlu yöneticilerle pazarlık yapıyordu. O maçta iki türlü şike vardı. Biri hakemle, diğeri de Adana Demirsporlu yöneticilerle. Daha sonra Adana Demirsporlu yöneticiler Tahkim Kurulu`nda şikeyi kabul ettiler. Biz kuruldan `şike yapılmıştır` kararını çıkarttık.` diyor. O günlerde Federasyon Başkanı Şenes Erzik ile Turgut Özal arasında gerginlik olduğunu söyleyen Sarı-Kırmızılı kulübün eski Başkanı Çağlayan olayları şöyle anlatıyor: `Tahkim Kurulu`nun kararını tanımayan Şenes bey, yeni bir Tahkim Kurulu oluşturdu. Başkan Erzik`in şike kurulunun odasına girerek, `Metin Çağlayan mafyadır, ona teslim olmayın` diye üyelere baskı yaptığını öğrendik. Bu kurul şike kararını geçersiz sayınca konu Yargıtay`a taşındı. Türkiye`de hukuki arayışımız tıkanınca ise UEFA`ya gitmeye karar verdik. Bunun için de G.Saray`ın, Neuchatel davasında avukatlığını yapan Alman avukatı tuttuk ve kendisine 25 bin mark ödedik. Federasyon`dan `Sakın UEFA`ya gitmeyin, size 25 milyar verelim. Bir sene 2. Lig`de oynar, sonra biz sizi çıkartırız` diye teklifler geldi. Ben kabul etmedim, istifa ettim. Daha sonraki başkan Nurettin Soykan yönetimi sanırım 4 milyar para karşılığında davadan vazgeçmişler. Sonuç olarak şike de yapanın yanına kar kaldı.
______________________________ ________________________
yıllar sonra cıkıp fılozofca laflar ederek kendısının temız oldugunu o kadar guzel anlatıyorkı baskalarına laf vura vura ...senol gunes tahkım kurulu tarafından sıke yaptıgı kanıtlanan Bolusporun teknık dırektoru ımıs :)))
ŞENOL GÜNEŞ EĞER SİVASSPOR'A ŞİKECİ DİYE BİR LAF EDERSE, BOLU BOLU DİYE BAĞIRMAK LAZIM
Yukarıda bahsi geçen yazıda, pazarlıkları yapan başkan, takımın hocası Şenol GÜNEŞ( Olaydan haberi var mı yok mu onu bilemem)
otceken58 13.04.2016, 22:31 Şike lafları yine ortalığa duştu bakalım Sivasspor YİGİDOSU ve Anadolu klüplerinin hayranlıkla ve büyük bir destekle izlediği Sivasspor'u bu hale getiren olayların şike olduğuna ben inanmıyorum inanmakta istemiyorum Türk futbolunda büyük bir revizyon olması gerekliliği özellikle İstanbul takımlarının çok kollanadığı aşikar bir şekilde olması bu söylemleri artirsada önce kendimize bakmamız ve şampiyonluğu kovaladigimiz senelerin ardından hangi transferleri yaptığımıza hedef olarak ne koyduğumuza bir bakmamız gerekiyor. Hiçbir hedefimiz olmadı hatta birşey yapmayı bırakın kazanılan paralar da çarçur edilerek bugün ki halimiz ortaya çıkarıldı. simdi söylüyoruz Sivas düşürülmek isteniyor evet belkide öyle ama biz ne yaptık düşmemek adına 28 maç bunun 4 Ü uç büyütülmüşler ya gerisi ne yaptık. İnsallah bu durumdan bu senede çıkacağız ama transfer olmadan bu isler olmuyor YİĞİDOLAR yönetim zaafiyetlerinin kolay bir şekilde federasyona hakemlere atılması kolay hakem hatalarında bile adam gibi bizi savunan hiçkimseyi görmedim ben!!!
migroArmis 13.04.2016, 22:57 Kardeş kusura bakmada hangi ayağa hizmetsin sen neyi ve kimi savunduğun belli değil bir taraftarın gönlünde 2 takıma yer olmaz sen git bursa taraftar sitelerinde boy göster burda işin yok...
Ayak insan vücudunun bi uzvudur...Bizim üslubumuzdaki '' ayak 'anlayışı tamda budur...Sizin anladığınız anlamdaki anlamı anlatabilmem için bizimle birlikte tribünde oturmanız lazım gelir...O vakit ben size ''ayak'' ın ne olduğunu anlatabilirim...Burada üslüplarımız uyuşmaz...Bir inanın gölünde iki takım olamayacağı fikrini benimsiyorsanız ve devamında Sivassporluysanız o vakit Türk Milli takımını gönlünüzden çıkartınız...Çıkartınız dememe gerek yok sizin söyleminize göre gönlünüzde Sivasspor var ise Türk Milli takımı yok demektir..Buda bir insanın gönlünde iki ayrı futbol takımı olabileceği anlamına gelir..Bu örnek sizin duruşunuza elli kelam cevabını verir..verirde söyleminiz bana oldukça ağır gelmiş olmalıki ben bununla yetinmeyeceğim...
Sizin gibi bir çok insana cevap verme gayretinde bulundum kaldıki bunun gayretinded değilim bilesiniz...Bursasporun aşığıysam sapına kadar Bursasporluysam Her daim Bursasporun galibiyetini şampiyonluğunu başarısını istiyorsa bunu kolluyor ve gözetliyorsam ...devam ediyorum ..bunun dışında Bir Anadolu gerçeği olan Sivassporu seviyorsam Sivassporun başarısını şampiyonluğunu istiyorsam bu size ne gibi bir rahatsızlık veriyor...Sizi neden geriyor.. nasıl bir rahatsızlık veriyor...Bunu açıklayınız...Biz Bursasporluyuz Sivassporu canımızan çok seviyoruz...Bunu Türkçe lügatta anlatabilecek bir başka cümle bulamıyorum ...Tamda bunu anlatmak istiyorum biz Sivassprumuzu seviyoruz....Sevgimizin tasasınımı yargılayacaksınız..yoksa sevgimizi baştacımı yapacaksınız ...Bu denklemi çözmek ( çokta zor değil ) size kalıyor....Şunu unutmayınız Sivassporu seven saddece Sivassporlular değil...Bunu aştığınız vakit birey olarakta kent olarakta takım olarakta çok fazla yol kat edilecektir...
kendalli 13.04.2016, 23:19 Fener'in iddiası kalmazsa maçı Sivas'a verir. Sivas bu kadar sene Fener'in işine yaradı. Hem de ligde Fener'e rahatça maç verecek başkanı Fenerli takım lazım.
Lavuk seni kimin köpeklini yapiyon sen gelmissin burda havliyon trabzonun yaptığı şikeleri geldin burda aklamayami çalışıyon sen git dumbuk ağa babalarin şike yaptıkları takimlari anlatsinlar o kel sadri başkaniniz 2010-11 sezonunun son haftasindaki karabukun altiniza yatip 5 yediği şikeyi anlatsin sizin sampiyon oldunuz sezonlardaki karadeniz takimlariyla yaptiniz tüm maclariniz şikeli sizin şampiyonlunuz hep sikeyle kazanilmis sampiyonluklar bu sizin iyi gunleriniz bu attiniz iftiralarin kurdugunuz mahkemelerin zamanin spor bakani hepiniz mahkemede hesap vereceksiniz biz bunlari unutmuyacaz.
kendalli 13.04.2016, 23:31 Şimdi yiğidolar merak ediyorsunuz bizim stadin kapasitesi niye düştü işte bu iftirayi hazırlayıp mahkemeyi kurduran zamanin spor bakani suat kilicin marifetleridir bunlar.
Fener'in iddiası kalmazsa maçı Sivas'a verir. Sivas bu kadar sene Fener'in işine yaradı. Hem de ligde Fener'e rahatça maç verecek başkanı Fenerli takım lazım.
Benim aklıma takılan da şu... Sen hangi takımın şakşakcısısın... Şu maçı başka yerlere çekmenin ne manası var.
onur0634 13.04.2016, 23:45 Ayak insan vücudunun bi uzvudur...Bizim üslubumuzdaki '' ayak 'anlayışı tamda budur...Sizin anladığınız anlamdaki anlamı anlatabilmem için bizimle birlikte tribünde oturmanız lazım gelir...O vakit ben size ''ayak'' ın ne olduğunu anlatabilirim...Burada üslüplarımız uyuşmaz...Bir inanın gölünde iki takım olamayacağı fikrini benimsiyorsanız ve devamında Sivassporluysanız o vakit Türk Milli takımını gönlünüzden çıkartınız...Çıkartınız dememe gerek yok sizin söyleminize göre gönlünüzde Sivasspor var ise Türk Milli takımı yok demektir..Buda bir insanın gönlünde iki ayrı futbol takımı olabileceği anlamına gelir..Bu örnek sizin duruşunuza elli kelam cevabını verir..verirde söyleminiz bana oldukça ağır gelmiş olmalıki ben bununla yetinmeyeceğim...
Sizin gibi bir çok insana cevap verme gayretinde bulundum kaldıki bunun gayretinded değilim bilesiniz...Bursasporun aşığıysam sapına kadar Bursasporluysam Her daim Bursasporun galibiyetini şampiyonluğunu başarısını istiyorsa bunu kolluyor ve gözetliyorsam ...devam ediyorum ..bunun dışında Bir Anadolu gerçeği olan Sivassporu seviyorsam Sivassporun başarısını şampiyonluğunu istiyorsam bu size ne gibi bir rahatsızlık veriyor...Sizi neden geriyor.. nasıl bir rahatsızlık veriyor...Bunu açıklayınız...Biz Bursasporluyuz Sivassporu canımızan çok seviyoruz...Bunu Türkçe lügatta anlatabilecek bir başka cümle bulamıyorum ...Tamda bunu anlatmak istiyorum biz Sivassprumuzu seviyoruz....Sevgimizin tasasınımı yargılayacaksınız..yoksa sevgimizi baştacımı yapacaksınız ...Bu denklemi çözmek ( çokta zor değil ) size kalıyor....Şunu unutmayınız Sivassporu seven saddece Sivassporlular değil...Bunu aştığınız vakit birey olarakta kent olarakta takım olarakta çok fazla yol kat edilecektir...Kardeş herkese demogoji yap bana yapma anladın mı..??Milli takım örneği veripte konuyu çarpıtma milli takım sivassporla maç yapsa ben yine sivassporu tutarım bırak sivası belediyesporla maç yapsa belediyesporu tutarım ama senin gibi bursaspor beşiktaşa kaybetsin de haftaya beşiktaş sivas maçında biraz daha rahat olsun diye tuttuğum gönül verdiğim takımı satmam her gönülde bir arslan yatar o gönüle ikinci arslan giriyorsa o gönülde bir çakallık ararım hiçte kusura bakma...
kendalli 13.04.2016, 23:50 Benim aklıma takılan da şu... Sen hangi takımın şakşakcısısın... Şu maçı başka yerlere çekmenin ne manası var.
Ustad bu adam sivasli değil sivas nickiyle girmiş üye olmuş bir trabzonlu.
ihtiyar yiğido 14.04.2016, 00:54 Biz ALLAH'dan başka kimseden yardım beklemiyoruz, çıkar çatır çatır şerefle mücadelemizi yaparız, yeter ki adam gibi adil maç yönetecek bir hakem olsun. BJK yenilmeyecek bir takım değil. Biz gol atma kısırlığından kurtulup pozisyonlarımızı gol ile değerlendirebilirsek bir üç puan daha hanemize yazdırabiliriz, çünkü bizim oyuncularımız bu tür maçlara daha iyi konsantre oluyorlar.
Ferhat06 14.04.2016, 07:59 Ayak insan vücudunun bi uzvudur...Bizim üslubumuzdaki '' ayak 'anlayışı tamda budur...Sizin anladığınız anlamdaki anlamı anlatabilmem için bizimle birlikte tribünde oturmanız lazım gelir...O vakit ben size ''ayak'' ın ne olduğunu anlatabilirim...Burada üslüplarımız uyuşmaz...Bir inanın gölünde iki takım olamayacağı fikrini benimsiyorsanız ve devamında Sivassporluysanız o vakit Türk Milli takımını gönlünüzden çıkartınız...Çıkartınız dememe gerek yok sizin söyleminize göre gönlünüzde Sivasspor var ise Türk Milli takımı yok demektir..Buda bir insanın gönlünde iki ayrı futbol takımı olabileceği anlamına gelir..Bu örnek sizin duruşunuza elli kelam cevabını verir..verirde söyleminiz bana oldukça ağır gelmiş olmalıki ben bununla yetinmeyeceğim...
Sizin gibi bir çok insana cevap verme gayretinde bulundum kaldıki bunun gayretinded değilim bilesiniz...Bursasporun aşığıysam sapına kadar Bursasporluysam Her daim Bursasporun galibiyetini şampiyonluğunu başarısını istiyorsa bunu kolluyor ve gözetliyorsam ...devam ediyorum ..bunun dışında Bir Anadolu gerçeği olan Sivassporu seviyorsam Sivassporun başarısını şampiyonluğunu istiyorsam bu size ne gibi bir rahatsızlık veriyor...Sizi neden geriyor.. nasıl bir rahatsızlık veriyor...Bunu açıklayınız...Biz Bursasporluyuz Sivassporu canımızan çok seviyoruz...Bunu Türkçe lügatta anlatabilecek bir başka cümle bulamıyorum ...Tamda bunu anlatmak istiyorum biz Sivassprumuzu seviyoruz....Sevgimizin tasasınımı yargılayacaksınız..yoksa sevgimizi baştacımı yapacaksınız ...Bu denklemi çözmek ( çokta zor değil ) size kalıyor....Şunu unutmayınız Sivassporu seven saddece Sivassporlular değil...Bunu aştığınız vakit birey olarakta kent olarakta takım olarakta çok fazla yol kat edilecektir...
migroArmis heç yorulmana gerek yok Bursaspor ve Sivasspor taraftarı son maçda sloganları beraber paslaşarak bunların cevabını en güzel bir şekilde verdi:kardeşliğimiz bakidir sonuna kadar.
Ferhat06 14.04.2016, 08:07 migroArmis heç yorulmana gerek yok Bursaspor ve Sivasspor taraftarı son maçda sloganları beraber paslaşarak bunların cevabını en güzel bir şekilde verdi:kardeşliğimiz bakidir sonuna kadar.
Ayrıca Bursa insanı öylesine engin ve geniş yüreklidir ki yurdun her yerinden göçüp gelen anadolu insanına, etnik kökenine şusuna busuna bakmadan iş ve aş vermiş bağrına basmıştır.
sedohan58 14.04.2016, 09:11 Kardeş kusura bakmada hangi ayağa hizmetsin sen neyi ve kimi savunduğun belli değil bir taraftarın gönlünde 2 takıma yer olmaz sen git bursa taraftar sitelerinde boy göster burda işin yok...
Sevgili Arkadaşım diye başlamak istiyorum söyleyeceklerime ki sana bir nezaket örneği olsun..
Burada aklı başında hakaretiz ve Küfürsüz Yorum yapan herkese benim saygım sonsuzdur; İki takımda tutar üç takımda tutar bu ne beni ne seni nede bir başkasını ilgilendirmemesi lazım gelir.
Önemli olan Aslolan bizim için Sivasspor dur o bizim derdimizdir migrosAmigos Nikli Arkadaşım için de önemli olan Bursaspor ve Sivasspor demekki bu durum kimi niye gerer açıkçası anlamakta güçlük çekiyorum.
Hangimiz in çocukluk takımı Galatasaray; Fenerbahçe; Beşiktaş değil . Ben Galatasaray ı tutardım aynı zamanda da babam beni hep sivasspor maçlarına götürürdü içerde dışarda neresi olursa giderdik. Zamanla Sivaslı olduğumu Sivassporu tutmam gerektiğini öğrendim. Şu an gönlümde Sivasspor var ama çocukluk takımım da Galatasaray onuda avrupada yada işte bir Derbi maçında destekliyorum lakin bir Sivasspor Galatasaray maçında sonuna kadar Sivassporu tutuyorum normal olarak.
Sonuç olarak birine bir laf etmeden önce kendimize bir bakmalıyız; Burada kimin hangi takımı tuttuğu önemli olmamalı saygı ve sevgi çerçevesinde dostluk önemlidir. Ben 37 yaşındayım tam hatırlamasam da belki 8 -10 yaşımdan beri babamla maça gideriz babam geçen sene felç geçirdi; çok şükür şu an iyi az olsada bi hasar bıraktı lakin bu bizim babamla maça gitmemize engel olmadı çok şükür. Sivaslıyız evet ama önce TÜRK üz ..
Bir spor olayı için burada birilerinin kalbini kıranlar, ben sanmıyorum ki sosyal yaşantısında fazla dostu ve arkadaşı olsun. Saygılarımla
Ustad bu adam sivasli değil sivas nickiyle girmiş üye olmuş bir trabzonlu.
Gereğini gece yarısı operasyonuyla hallettim üstadım...
Hakem olarak Aydınus ismi dolanıyor.Eyyamcılardan olur kendisi.Beşiktaş istemeyiz diye bağırdığına göre var bu işte bir iş.
sedohan58 14.04.2016, 09:23 Bizim övünüyor seviniyor olmamız gerekirken bir başka takım taraftarı Sivasa gönül vermiş destekliyor diye. Maalesef sorguluyor ve sorgulamalar kalmıyor kişilik haklarına da saldırıyoruz; Bir Sivaslı Misafirperverliliğiyle Yigitliliğiyle tanınır anılır lütfen birbirimize saygımızı kaybetmeyelim. Sevmek zorunda değilsiniz lakin saygı duymak zorundasınız bunu unutmayalım. Herkesten özür diliyorum çok sinirlendim ikinci yorumu yapmak zorunda hissettim kendimi. Saygılarımla
58gürün58 14.04.2016, 09:35 bugüne değin ne kadar hatalarımız ve yanlışlarımız olmuş olsa da bizler her zaman örnek olduk. takım olarak memleket olarak ve de hemşeri olarak büyük bir taşkınlığımız duyulmamıştır. bursasporlu bir arkadaş bize gönül verip sempati duyuyorsa bunu sorgulamak kimseye düşmez. heleki takip ettiğim kadarıyla adamcağız sürekli form sayfamızda ve birçoğumuzdan çok daha fazla sivassporla meşgul.
Futbol sevgi oyunu olsun, yenelim,yenilelim, berabere kalalım fakat kimsenin kılına zarar gelmesin.
Futbol nihayetinde bir oyundur. Hiç bir insan dan önemli değildir.
Sahada rakip olabiliriz, fakat saha dışında hepimiz biriz.
Hatalarımız oluyor, olacak, dil sürçmesi oluyor, burası insanların duygularını döktüğü yer.
Herkese sevgilerle
ligin iyi top oyanayan iki takımının mücadelesi olacak. girdiği fırsatları değerlendiren takım puanları alacak. inşallah biz oluruz. bu takım. ama kesin olan zevkli bir mücadele olacak
Sakat Cezalı raporu
Sakat : Yönetim tarafından sözleşmesi belirsiz bir tarihe dondurulan Jeronimo Baralles takımla antremanlara başladı. Erkan Kaşın sakatlığı devam ediyor. Son antremanda sakatlanan Ziya Erdalın durumu maç saati belli olacak.
Cezalı : Sarı Kart cezalısı Yiğit İncedemir Beşiktaş maçında yok. Kart sınırında olan John Boye, Burhan Eşer, Beykan Şimşek, Djakarıdja Kone, Cristian Tanase Beşiktaş maçında sarı kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecekler.
DoomsDay58 14.04.2016, 12:26 Sakat Cezalı raporu
Sakat : Yönetim tarafından sözleşmesi belirsiz bir tarihe dondurulan Jeronimo Baralles takımla antremanlara başladı. Erkan Kaşın sakatlığı devam ediyor. Son antremanda sakatlanan Ziya Erdalın durumu maç saati belli olacak.
Cezalı : Sarı Kart cezalısı Yiğit İncedemir Beşiktaş maçında yok. Kart sınırında olan John Boye, Burhan Eşer, Beykan Şimşek, Djakarıdja Kone, Cristian Tanase Beşiktaş maçında sarı kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecekler.
Kone, Tanase ve Boye kesin Başakşehir maçında yok demektir. En azından bu maçtan puan alabilsek çok iyi olacak Başakşehir bize puan koklatmaz.
kendalli 14.04.2016, 14:04 Gereğini gece yarısı operasyonuyla hallettim üstadım...
Ellerine sağlık yiğidom çok iyi yapmışsın canığı yerim senin, munafik gibi gelmiş aramıza bizim birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu zamanlarda taraftarımızın takımına olan teveccühünü görünce kıskanarak bu dümbüğün şeytanlarını depreştirmiş anlaşılan.
M.Sivassporumuzla Beşiktaş arasında oynanacak müsabakanın hakemi Halis ÖZKAHYA olarak belirlendi....
Keşke Fırat Aydınus olaydı..
furkancfc 14.04.2016, 16:16 Bu halis denen adam bizden oyuncu atmayı hobi edinmiş bir adamdır. Böyle kritik bir maça verilen hakeme bak.
etlidöktürek 14.04.2016, 17:14 Yakacak biz bu halis ozkahya denen eyyamcı..maça gelen herkes lütfen biraz bilinçli taraftarlik yapsın, tamam tezahürat konusunda biraz sıkıntımız var ama hakemin bjk lehine çalacağı her düdükte biraz gürültü yapalım en azından evimizde oynayacağımız bu önemli maçta lütfen takımımıza en az iki kişilik destek verelim..yanımdakı bagırmıyor tepki vermıyor ben nıye bagırayım demeyelım,lütfen sus pus oturmayalım..başka sivasspor yok bu takım hepimizin haydi yiğidolar kendimize yakışanı yapalım bu hafta..Allah izni ile bu mactan puan cıkaracagız!!!
midfielder7 14.04.2016, 18:31 twitterde bjklılar ağlamaya başlamış halis özkahya atandı diye
Bu macta alinacak en kötü sonuc beraberlik olur. Bence maglubiyetten bile kötü sonuc olur.
migroArmis 14.04.2016, 20:24 Kardeş herkese demogoji yap bana yapma anladın mı..??Milli takım örneği veripte konuyu çarpıtma milli takım sivassporla maç yapsa ben yine sivassporu tutarım bırak sivası belediyesporla maç yapsa belediyesporu tutarım ama senin gibi bursaspor beşiktaşa kaybetsin de haftaya beşiktaş sivas maçında biraz daha rahat olsun diye tuttuğum gönül verdiğim takımı satmam her gönülde bir arslan yatar o gönüle ikinci arslan giriyorsa o gönülde bir çakallık ararım hiçte kusura bakma...
Benim yaptığım şey size cevap vermek yada yorum yapmak ....Bunun adıda demogoji değil...Hiç uzatmayacağım bana göre her biyeyin görüşüne saygı duymak gerekir...Bende sizin görüşlerinize saygı duyuyorum ....Selametle..
migroArmis 14.04.2016, 20:26 migroArmis heç yorulmana gerek yok Bursaspor ve Sivasspor taraftarı son maçda sloganları beraber paslaşarak bunların cevabını en güzel bir şekilde verdi:kardeşliğimiz bakidir sonuna kadar.
Eksik olmayınız ilginiz ve duyarlı görüşleriniz için teşekkür ederim ayrıca...
migroArmis 14.04.2016, 20:33 Sevgili Arkadaşım diye başlamak istiyorum söyleyeceklerime ki sana bir nezaket örneği olsun..
Burada aklı başında hakaretiz ve Küfürsüz Yorum yapan herkese benim saygım sonsuzdur; İki takımda tutar üç takımda tutar bu ne beni ne seni nede bir başkasını ilgilendirmemesi lazım gelir.
Önemli olan Aslolan bizim için Sivasspor dur o bizim derdimizdir migrosAmigos Nikli Arkadaşım için de önemli olan Bursaspor ve Sivasspor demekki bu durum kimi niye gerer açıkçası anlamakta güçlük çekiyorum.
Hangimiz in çocukluk takımı Galatasaray; Fenerbahçe; Beşiktaş değil . Ben Galatasaray ı tutardım aynı zamanda da babam beni hep sivasspor maçlarına götürürdü içerde dışarda neresi olursa giderdik. Zamanla Sivaslı olduğumu Sivassporu tutmam gerektiğini öğrendim. Şu an gönlümde Sivasspor var ama çocukluk takımım da Galatasaray onuda avrupada yada işte bir Derbi maçında destekliyorum lakin bir Sivasspor Galatasaray maçında sonuna kadar Sivassporu tutuyorum normal olarak.
Sonuç olarak birine bir laf etmeden önce kendimize bir bakmalıyız; Burada kimin hangi takımı tuttuğu önemli olmamalı saygı ve sevgi çerçevesinde dostluk önemlidir. Ben 37 yaşındayım tam hatırlamasam da belki 8 -10 yaşımdan beri babamla maça gideriz babam geçen sene felç geçirdi; çok şükür şu an iyi az olsada bi hasar bıraktı lakin bu bizim babamla maça gitmemize engel olmadı çok şükür. Sivaslıyız evet ama önce TÜRK üz ..
Bir spor olayı için burada birilerinin kalbini kıranlar, ben sanmıyorum ki sosyal yaşantısında fazla dostu ve arkadaşı olsun. Saygılarımla
Kardeşim :
Ben bir konuyu anlatamadım sanırım bazı arkadaşlara...Herkes benim Sivassporu tuttuğumu sanıyor...Takım tutma konusunda ben Bursasporluyum...Fakat Sivassporu çok seviyorum...Bunun için bir çok nedenim var bir bir de sayabilirim...Bu sevgi öylesine büyükki düşmesin diye kendi takımımın yenilmesi Sivasspora fayda sağlıyacaksa yenilmesini istedim...(Bursa rahat bir durumda ayrıca) Bu sevgi öylesine büyükki her iki takım oynadığında sonucu beni ilgilendirmez...Uzaktan yakından zerre Sivasla bağım yok iken Sivassporun başlattığı bu buyuk hareket devamında bizim şampiyonluğumuz (Sivas sayesindedir bu ) benim Sivasa sevgimi saygımı gün geçtikçe pekiştirdi...Ve ayrıca buradaki insanların sıcakkanlılığı dürüstlüğü kendi taraftar sitemde göremediğim alakayı sevgiyi saygıyıda görüyor olmam beni çok daha fazla Sivasa bağladı...Bunu anlatmakta anlayabilmekte aslında çok zorda değil...selamlar..
Hakem önemli değil, mühim olan futbolcuların galibiyet için oynamasıdır.
Bu sene örnek alacağımız takım Gençlerbirliği olacaktır.Düşme hattından kurtuldu, yukarılara tırmandı. Neden olmasın.
Macin hakeminden biraz kuskuluyuz eger adaletli olursa baska birsey istemiyoruz cünki ist takimlarini kazandirmak icin baski altindalar hatta diyebilirizki maclara göre hakem ataniyor bu konuda T F F fevkalade is beceriyor cünki basindaki sahis onlarin icinden gelme temennimiz hakem adil olurda rahat bir mac oynariz
migroArmis 14.04.2016, 22:16 Tamda beklediğim hakem...Kendisi Anadolu düşmanı (takım farketmez) yüksek olasılıkla ist takımlarından birini tutatan iste hizmet eden en büyük hakemlerdendir....Hakemlere serzeniş etmeyelim diyenlerin başında ben gelirim...gelirim gelmesinede bu maça bu hakem atanmaz...Başka bir açıdan bakalım hep beraber...Bu müsabaka en büyük derby den önemli bir müsabakadır..Nedenide biri şampiyonluğa oynuyor Sivasım kümede kalmaya ..Bu maçın tek bir hakem tayini vardır ki o da kendini dünyada kanıtlamış (çok fazla haksızlık yapmayacağına inandığım.. çünkü dünya tarafından takip ediliyor ) Cüneyt Çakır olmalıydı....Bu müsabaka derby dir bana göre hakemde derby olmalıydı...Halis Özkahya ile b jımnastık 1-0 öne gecmıstır maç başlamadan ..Allah yardımcımız olsun ...
migroArmis 14.04.2016, 22:20 Göm Sivasım b jımnastiğin lastiğini sahanın içinede millet paketlenmiş ürün görsün....
blacksky 14.04.2016, 22:20 Beşiktaş'ın en tehlikeli geldiği yer göbek. Yiğit olsaydı iyi olacaktı. Ama kendi göbekleri de -Özellikle Atiba gününde değilse- zayıf bölgeleri.. ayrıca kanat bekleri de yetersizler.. Aatif iyi oynarsa etkili oluruz. Beykan'ın kapasitesi belli.. çok koşsun çok zorlasın yeter.. organize atak geliştiremiyoruz.. mutlaka dönem dönem bası kurabilmelş ve savunmalarını hataya zorlamalıyız. Bu sene Beşiktaş'a karşı 0-0'ya yatıpta başarılı olan takım hatırlamıyorum.. gol bulmamız lazım.. puan kayıpları ya gollü beraberlikle ya da 2 gol yiyerek mağlup olmalarıyla gerçekleşmiş. Yani "Ben kapanayım.. sonlara doğru kontra kovalarım 1 tane atar kazanırım" olayı beşiktaş'a karşı bu sezon hiç başarılı olmamış.. mümkünse geriye düşmeyelim.. ama geriye düşmeyeceğiz diye de karşı kaleyi unutmayalım.. öne geçersek puan alma şansımız çok yükselir.. maç 0-0 gittikçe puan alma şansımız sanılanın aksine düşer.. bu sezonki bjk istatistikleri böyle söylüyor.. yani hücum etmeliyiz.. zaten 1 puan bizi ne batırır ne çıkarır... olacaksa 3 puan olsun.
migroArmis 14.04.2016, 22:37 Beşiktaş'ın en tehlikeli geldiği yer göbek. Yiğit olsaydı iyi olacaktı. Ama kendi göbekleri de -Özellikle Atiba gününde değilse- zayıf bölgeleri.. ayrıca kanat bekleri de yetersizler.. Aatif iyi oynarsa etkili oluruz. Beykan'ın kapasitesi belli.. çok koşsun çok zorlasın yeter.. organize atak geliştiremiyoruz.. mutlaka dönem dönem bası kurabilmelş ve savunmalarını hataya zorlamalıyız. Bu sene Beşiktaş'a karşı 0-0'ya yatıpta başarılı olan takım hatırlamıyorum.. gol bulmamız lazım.. puan kayıpları ya gollü beraberlikle ya da 2 gol yiyerek mağlup olmalarıyla gerçekleşmiş. Yani "Ben kapanayım.. sonlara doğru kontra kovalarım 1 tane atar kazanırım" olayı beşiktaş'a karşı bu sezon hiç başarılı olmamış.. mümkünse geriye düşmeyelim.. ama geriye düşmeyeceğiz diye de karşı kaleyi unutmayalım.. öne geçersek puan alma şansımız çok yükselir.. maç 0-0 gittikçe puan alma şansımız sanılanın aksine düşer.. bu sezonki bjk istatistikleri böyle söylüyor.. yani hücum etmeliyiz.. zaten 1 puan bizi ne batırır ne çıkarır... olacaksa 3 puan olsun.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum zahmet edip analizde bulunduğunuz içinde ayrıca teşekkür ediyorum...Bu hareketiniz bile Sivassporumuzun galip gelebilmesi için biz taraftarların yapabileceği görevlerin en büyüğünü gösteriyor...Sizde bunu yapmışsınız...Emekleriniz için tekrar teşekkür ediyorum..Sivassporluluk bu olsa gerek...
sivaslıadem 15.04.2016, 00:20 yukarıdaki blacksky nickli arkadaşın tespitleri çok yerinde olmuş
ufak bir ekleme de bize yönelik olarak yapayım
bu sezon geriye düştüğümüz hiç bir maçı kazanamadık
rize maçı hariç kazandığımız maçlarda hiç gol yemedik
sedohan58 15.04.2016, 01:07 Kardeşim :
Ben bir konuyu anlatamadım sanırım bazı arkadaşlara...Herkes benim Sivassporu tuttuğumu sanıyor...Takım tutma konusunda ben Bursasporluyum...Fakat Sivassporu çok seviyorum...Bunun için bir çok nedenim var bir bir de sayabilirim...Bu sevgi öylesine büyükki düşmesin diye kendi takımımın yenilmesi Sivasspora fayda sağlıyacaksa yenilmesini istedim...(Bursa rahat bir durumda ayrıca) Bu sevgi öylesine büyükki her iki takım oynadığında sonucu beni ilgilendirmez...Uzaktan yakından zerre Sivasla bağım yok iken Sivassporun başlattığı bu buyuk hareket devamında bizim şampiyonluğumuz (Sivas sayesindedir bu ) benim Sivasa sevgimi saygımı gün geçtikçe pekiştirdi...Ve ayrıca buradaki insanların sıcakkanlılığı dürüstlüğü kendi taraftar sitemde göremediğim alakayı sevgiyi saygıyıda görüyor olmam beni çok daha fazla Sivasa bağladı...Bunu anlatmakta anlayabilmekte aslında çok zorda değil...selamlar..
Bu arada nick name ni yanlış yazmışım kusura bakma. Saygılarımla
Sivasspormysoul 15.04.2016, 04:03 Beşiktaş JK Sivastan 16.04.2016 da puansız dönecektir. Büyün yiğidolar buna içtenlikle inanıyor. Taraftar, takım, yönetim. Kısaca bütün yiğido camiası buna inanıyor.
Sonuç: M. Sivasspor 3-BJK 1 (penaltıdan).
Goller: Dk. 17. D. Texeira; Dk. 34 Burhan Eşer; Dk. 60 D. Texeira; Dk. 83 (BKJ Penaltıdan. Kim atarsa atsın tahmin edemiyorum. Ancak Setkus topa müdahale yapacak penaltı yinede zar zorda olsa gol olacak).
BJK Beşiktaş şu dersi alıp gidecek: Sivas deplasmanına sadece sıfır puan için gidilir.
Saygılarımla.
58gürün58 15.04.2016, 08:16 Beşiktaş'ın en tehlikeli geldiği yer göbek. Yiğit olsaydı iyi olacaktı. Ama kendi göbekleri de -Özellikle Atiba gününde değilse- zayıf bölgeleri.. ayrıca kanat bekleri de yetersizler.. Aatif iyi oynarsa etkili oluruz. Beykan'ın kapasitesi belli.. çok koşsun çok zorlasın yeter.. organize atak geliştiremiyoruz.. mutlaka dönem dönem bası kurabilmelş ve savunmalarını hataya zorlamalıyız. Bu sene Beşiktaş'a karşı 0-0'ya yatıpta başarılı olan takım hatırlamıyorum.. gol bulmamız lazım.. puan kayıpları ya gollü beraberlikle ya da 2 gol yiyerek mağlup olmalarıyla gerçekleşmiş. Yani "Ben kapanayım.. sonlara doğru kontra kovalarım 1 tane atar kazanırım" olayı beşiktaş'a karşı bu sezon hiç başarılı olmamış.. mümkünse geriye düşmeyelim.. ama geriye düşmeyeceğiz diye de karşı kaleyi unutmayalım.. öne geçersek puan alma şansımız çok yükselir.. maç 0-0 gittikçe puan alma şansımız sanılanın aksine düşer.. bu sezonki bjk istatistikleri böyle söylüyor.. yani hücum etmeliyiz.. zaten 1 puan bizi ne batırır ne çıkarır... olacaksa 3 puan olsun.
öncelikle Allahın selamı hepinizin üzerine olsun gardaşlarım. çok mantıklı bir tespit yapmışşsın. bir kaç birşey ilave edeyim izninle. bjk nın 3-2 kazandığı osmanlı, 1-0 kazandığı gençlerbirliği ve 1-0 kaybettikleri kasımpaşa maçını izledim. bu maçları umarım mesut hoca oyunculara izlettirmiştir. bu maçlar bizim galibiyet için reçetemiz olabilir. biz kasımpaşayı nasıl kendi evimizde oynatmadıysak aynısını kasımpaşa bjkya yaptı ve farka bile gidebileceği maçı kazandı. bu maçta yiğit bize lazımdı çünkü maç orta sahada bitecek orta alanı kabalık tutup basarsak hele birde öne geçersek puan alma ihtimalimiz fazla. haa şunuda söylemek lazım öne geçsek bile bjk nın maçı çevirme ihtimali fazla çok usta ayakları ve zeki topçuları var. inşallah futbol şansı bizimle olur. tabii birde hakemin adeletini unutmamak lazım.
midfielder7 15.04.2016, 08:50 bilgi: bu hafta turkcell haftanın maçı etkinliği Sivas'ta olacak 1000 kişiye bilet ve passolig var
B.Demirci 15.04.2016, 11:57 Maçın hakemi Halis Özkahya imiş. Adam daha önce bizi kaçkere kesti biçti. Tekrar bu kritik maça Sivas düşmanlığı ile nam yapmış birini veriyorlar. Sizce de düşündürücü değil mi? Bizim yöneticiler uyuyor zahir ki..
B.Demirci 15.04.2016, 12:00 Sivassporu düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Şu Halis Özkahpesini hiç hazmedemiyorum. Galatasaray maçında uyduruktan Sivasa 3 kırmızı gösteren maçı elimizden alan bu adamı nasıl unuturum. Allaha havale etmiştim onu. Bizim hakkımızı Allah kendisinden ve sevdiklerinden çıkarsın.. Amin.
Hakem Halis Özkahya bu hakem bu takımların köpeği hakem kesin sivası katletecek
Hakem Halis Özkahya bu hakem bu takımların köpeği hakem kesin sivası katletecek
Beşiktaş serzeniyor (sosyal medyada)
Biz veryansın ediyoruz (buralarda)
da...
Kim gülecek onu merak ediyorum...
çorluluyiğido 15.04.2016, 15:28 ziya sakat olduğu için yiğit ise sarı kart cezalısı olduğu için bjk maçında yok.
kone ve mehdi ise büyük ihtimalle oynayabilecek.
bana göre muhtemel 11:
---------setkus-----------
cicinho----boye----oumari----emre
---kone(adem)-----mehdi(hussain)
burhan---------atıf--------beykan
-------------texeira-----------------
http://resimzade.com/Show.html?i=46790&token=53423
Büyük usta....
emrecan17 15.04.2016, 17:04 VİZYON 58 kadroyu yayınladı.Ne hikmetse yayınladıkları kadro aynı şekilde doğru çıkıyor..
SETKUS
CİCİ BOYE OUMARI EMRE ÖZTÜRK
KONE ADEM
BURHAN MEHDİ AATIF
HASAN KABZE
Yanyana yazdığı kadrounun dizilimi bu şekilde yüksek ihtimal. Adem yerine kanata tanase veya topu iyi süren beykan ı oynatabilirdi.Amacı gol yememek belli ki.hakkımızda hayırlısı
VİZYON 58 kadroyu yayınladı.Ne hikmetse yayınladıkları kadro aynı şekilde doğru çıkıyor..
SETKUS
KONE ADEM
BURHAN MEHDİ AATIF
HASAN KABZE
Yanyana yazdığı kadrounun dizilimi bu şekilde yüksek ihtimal. Adem yerine kanata tanase veya topu iyi süren beykan ı oynatabilirdi.Amacı gol yememek belli ki.hakkımızda hayırlısı
Sabah dedim Mesut Hoca saçmalamazsa bu maçı alırız, yeter ki sen doğru düzgün kadro çıkar. Al sana saçmalamanın daniskası... Varan 1
emrecan17 15.04.2016, 17:10 Sabah dedim Mesut Hoca saçmalamazsa bu maçı alırız, yeter ki sen doğru düzgün kadro çıkar. Al sana saçmalamanın daniskası... Varan 1
Abi umarım bu kadro bir ihtimaldir. Ama vizyonun yayınladığı kadro genelinde tuttu. ADEM i ne diye oynatıyorsun MEHDİ - KONE YAP Sol kanada çek beykan tanase den birini koy forvete ileride basan adam texerrıa yı bir umut ara.Sen rakiplerine bu sekılde pozısyon bulup bunalttın. Mehdı kone adem 3 lü nedır Hasan kabze nedir.Yürümeye mecali kalmamıs..:mad:
Abi umarım bu kadro bir ihtimaldir. Ama vizyonun yayınladığı kadro genelinde tuttu. ADEM i ne diye oynatıyorsun MEHDİ - KONE YAP Sol kanada çek beykan tanase den birini koy forvete ileride basan adam texerrıa yı bir umut ara.Sen rakiplerine bu sekılde pozısyon bulup bunalttın. Mehdı kone adem 3 lü nedır Hasan kabze nedir.Yürümeye mecali kalmamıs..:mad:
Kadro doğru... Yarın hüsran... Bu adamı yol yakınken mutlaka ve mutlaka postalamalılar... La diyor lo demiyor... Çok fark yeriz yarın bu gidişle...
Bilgi:
M. Sivassporumuz - Besiktas Maçina Toplam 13.275 Adet Bilet Satildi
Not: Stadin Kapasitesi 14.975
ezelşener 15.04.2016, 17:23 Kardeşim :
Mükemmel bir yazı ellerine sağlık kardeş.Daha Öncede Ertuğrul Sağlam.Anadolu takımlarının (4 büyütülmüşler hariç ) önünü açan Sivasspor'dur Sivaspor sayesinde diğer kulüplerin önü ve gözü açılmıştır.Bursaspor Şampiyon oldu ise Sivassporun önderliğinden ve onun sayesinde olmuştur diye röportajı vardı.yani tıpkı senin açıkladığın şeyler gibi.Onun için yürekten teşekkür ediyorum sana.selam ve sevgiler.
çorluluyiğido 15.04.2016, 17:27 VİZYON 58 kadroyu yayınladı.Ne hikmetse yayınladıkları kadro aynı şekilde doğru çıkıyor..
SETKUS
KONE ADEM
BURHAN MEHDİ AATIF
HASAN KABZE
bu kadroyla gol atın sizi anlnızdan öperim.bu kadro ne gol atar ne kalesini gole kapatır.tü umudum suya düştü.umarım farklı bir şekilde yenilmeyiz.mesut bakkaldan t.d. filan da olmaz ...
otceken58 15.04.2016, 18:00 Bu Kadro doğru olamaz Mesut bakkal İ.akinı kurtarıcı olarak koymamis :mad::mad::mad::mad::mad: Allah bize yardım etsin çoooook ihtiyacımız olacak bu kadro ile çıkarsak
kadirakin58 15.04.2016, 18:23 Bizim yönetim, büyük takım uşağı Halis Özkahya'nın bu maça atanmasına nasıl ses çıkarmıyor ?
Bizim yönetim, büyük takım uşağı Halis Özkahya'nın bu maça atanmasına nasıl ses çıkarmıyor ?
Ümüğümüzü çok sıktılar sesimizi çıhadamıyoz gardaş...
A.Turan Korkmaz 15.04.2016, 19:07 Maçın hakemi, iki ay evvel (21. haftada) Ç. Rizespor'la oynadığımız ve Yiğit'in atıldığı 2-1 kazandığımız maçın hakemiydi. TRT1'de o akşam , hakemin Sivasspor aleyhine maçta ne kadar hata yaptığı ve Yiğit'in atılmasının da doğru olmadığı çokça konuşulmuştu.
Kararları açıkça tartışılmış bir hakemin kısa sürede yeniden aynı takımın iç saha maçına verilmesi yeterince ilgi çekici.
Dahası, o maçın hakemine yapılan kötü tezahürat sonrası bütün tribünlerimiz PFDK tarafından bir sonraki karşılaşma olan Antalyaspor maçında bloke edilmişti.
Şimdi burada 'derin' düşüncelerle bu duruma sebebiyet verenlerin maksadı açık.
Mesele bizim taraftarın bu oyuna gelip gelmeyeceği.
Şayet samimiyetle Sivassporumuzun süperligde kalmasını istiyorsak, sakın ha hakemlere kötü tezahürat etmeyelim. Son maçlarda toplu alkışlama ya da hakem gol,gol tezahüratı tribün kapattırmamış ama para cezası alınmasına sebep olmuştu.
Futbolcularımız kendilerine temas halinde o faulü ve gerekli kartı rakibe aldırmalıdır. Bu profesyonelliktir. Rakip oyuncuların ise nerede nasıl durdurulması gerektiği de bir sır değildir. Hangi hareketlere hangi kartın çıktığı biliniyor. Hakemlere iş düşerse gerekeni yapacaklarını gösterdiler ve yaparlar, fırsat bırakılmamalıdır.
Bu bir sınav. 'Hayatın her anında içinde olduğumuz' sınavlardan biri. Taraftar olarak bu sınavdan da aklımızı kullanarak ve heyecanı zafere dönüştürerek çıkabilirsek oynanan oyunları terse çevirebiliriz.
midfielder7 15.04.2016, 19:30 eğer kadro doğruysa hasan kabze dışında bence akıllı bir kadro beykanın maç içindeki devamsızlığı bizim başımıza iş açabiliyor,orta sahada adem kone savaşçı mehdiyi de pas alışverişlerinde merkeze koymuş,aatıfın sola alması çok iyi ismailin çıkışlarında orayı baya zorlar,beykan ve tanase de oyun gidişine göre değişiklik yapılacaktır öndeysek tanase mazallah gerideysek beykan hamlelerini yapar gibi,ağır bjk savunması arasında hareketliliği ile texeria daha uygun duruyor ama hasanın tecrübesi bu maça da daha iyi konsantre olduğunu varsayarsak hayır olsun diyelim
midfielder7 15.04.2016, 19:46 eğer kadro doğruysa hasan kabze dışında bence akıllı bir kadro beykanın maç içindeki devamsızlığı bizim başımıza iş açabiliyor,orta sahada adem kone savaşçı mehdiyi de pas alışverişlerinde merkeze koymuş,aatıfın sola alması çok iyi ismailin çıkışlarında orayı baya zorlar,beykan ve tanase de oyun gidişine göre değişiklik yapılacaktır öndeysek tanase mazallah gerideysek beykan hamlelerini yapar gibi,ağır bjk savunması arasında hareketliliği ile texeria daha uygun duruyor ama hasanın tecrübesi bu maça da daha iyi konsantre olduğunu varsayarsak hayır olsun diyelim
aatıf solda olunca karşısına sağ bek geliyor yanlış hesap etmişim beck ya da serdar oynayacak bu durumde aatıfın her zaman kanatta oynaması daha olumlu
migroArmis 15.04.2016, 21:46 Ümüğümüzü çok sıktılar sesimizi çıhadamıyoz gardaş...
O değilde ben sayın başkanın tvde daha yüzünü görmedim...(kaçırmışta olabilirim)
Bir başkan 10 yıl sus pusta oturmuş olsa şu maça şu hakem atandığında ortalığı ayağa kaldırması lazım gelir..Sonuçta hakem değişmeyecektir elbet ama en azından maçtan evvel dikkatleri bu yöne çevirip ufakta olsa gündemde Sivasspor lehine bir lobi oluşturmuş olur...Hiç mi bilmiyorlar yöneticiliği inanın aklım almıyor...
Kaldıki takım düşmemeye oynuyor 2 kez ayağa kaldırması lazım 1 yetmez...Biz çok büyük bir takım değiliz belki rahmetli başkanımızda belki öyleydi...Ama Türkiyenin tamamına yakını rahmetli şampiyon başkanın ismini sıfatını yüzünün şeklini bilirdi...Çünkü öyle zamanlarda ortaya çıkar öylesine cümleler kurardıki kimseye bir şeylerin fırsatını vermezdi..Onu tam tanımayan çok kişiden duymuşumdur..''Ya bunun otelleri yokmuydu...Birde Bursasporun başkanı bu adam diye '' Adam Bursasporun başkanı olduğunu bakınız tanımayan kişilerin beynine nasıl kazıyabilmiş...Bu işler sadece makamda oturmakla olmuyor malesef...Kapıyı aralayıp dışarı çıkmak lazım...Takım düşecek farkına varamadılarmı umurlarındamı değil...İnanın mantık almıyor bunları...
Yiğit cezalımı sakat mı nedir bu kadro.
Yiğit cezalımı sakat mı nedir bu kadro.
Kadro belli oldu...
Yiğit sarı kart cezalısı, Ziya adale yırtığı.. İkiside yoklar...
DoomsDay58 15.04.2016, 23:01 Ben hakeme falan değil de Mesut hocaya güvenmiyorum inşallah yarın öyle ya da böyle puan almayı başarırız..
Sivasspormysoul 16.04.2016, 01:52 Sayın Mesut Bakkala açık mektup
Siz biricik takımımız M. Sivassporun teknik direktörüsünüz ve takım kadrosunu dilediğiniz gibi oluşturma sizin doğal hakkınızdır. Ancak, biz de bu takımın sonsuza kadar taraftarıyız ve görüş belirtme hakkımız her zaman vardır, çünkü taraftar (Yiğidolar) varsa taraf (M.Sivasspor) vardır.
Bugün 16.04.2016 Saat 19.00 da Sivas 4 Eylül Stadyumunda STL de oynanacak M.Sivasspor-BJK Beşiktaş maçı kadrosunun ilk 11 ine D.Texeira ve C. Tanase'yi dahil etmezseniz Allah korusun alınacak mağlubiyetin tek sorumlusu siz olacaksanız, çünkü seçimi siz yapıyorsunuz. Bütün futbolcularımız birbirinden güzidedir, ancak yaş ve form durumları vb. gibi faktörler dikkate alınarak ,
1) İleride David Texeira tek forvet oynatılmalı (Çünkü ileride rakibe sürekli baskı yapıyor. Savunma hattı rakibin müdafaa hakkında başlar kuralı). Gerektiğinde orta sahaya sık sık geri dönüşler yapıp ikinci savunma ve saldırı hattını orta saha ile birlikte oluşturuyor. Yani hem orta saha bir fazla hem gerekirse ileride bir fazla gibi oynuyor. BJK defansı bu anlamda çok çok zorlanacaktır. Defans arasına çok seri sızmalar yapıyor. Bu ise defansta kendini unutturması anlamına gelir, ve rakibin önlem almasını zorlaştırır.
Sonuç 1 ve Uyarı 1: D.Texeira oynatılamzsa BJK defansı çok rahatlar, orta sahayı çok çabuk geçip defans hattımızın önüne gelirler.
2) C. Tanase orta alanının en etkili savunmacılarından. Bir duvar gibi bölgesini rakip oyuncular için geçilmez kılıyor. Bence Burhan Eşer yerine Beykan Şimşek oynatılmalı. Kone ve Mehdi Taouil ortada, onların önünde Aaatif, Tanase ve Beykan Şimşek oynatılmalı. D. Texeira ileride tek forvet olmalı.
Sonuç 2 ve Uyarı 2: Tanase orta sahada oynatılmazsa rakip defans ve orta saha oyuncuları bizim ceza sahamızı çok sık ziyaret ederler. Ayrıca Tanasenin D. Texeri'ya ya atacağı gol pasları azalır.
Genel sonuç: Sayın Bakkal. Bu nasıl olsa BJK maçı, yenilirsem çok yoğun eleştiri almam diye düşünüyorsanız tarih size çok yanıldığınızı gösterecektir,çünkü şimdi hesaba katılması gereken bir Eskişehirspor da var. Önümüzdeki hafta M. Başakşehir deplasmanından nasıl bir sonuç çıkar, Eskişehir ve Kayserispor ne yaparlar bir kez daha düşünmenizi bir taraftar olarak rica ediyorum. Seçim ve tercih sizin. M. Sivassporun STL de kalması mecburidir. Size tam 14 hafta (yani 42 puanlık fırsat verildi). Zamanınızın darlığını öne sürmenizi Yiğidolar haklı mazaret olarak maalesef göremez. Bu bilimsel bir iddia olamaz. Şu ana kadar 4 mağlubiyet (T.Konyaspor, MİY, Trabzonspor, Bursaspor, 1 de içeride beraberlik bu da 0.65 oranında mağlubiyet sayılır toplamda 8 maçta 4,65 mağlubiyet aldınız. Bütün rakamlar sabittir). Şu an için M.Sivasspor Teknik Direktörü olduğunuz için elbette size desteğimiz tamdır, ama taraftar olarak M. Sivassporumuzun önümüzdeki bütün yıllarda STL de (ya da eşdeğeri başka bir ligde yani ülkemizde futboldaki en üst ligde) olması bizim için en önemli ve en tabii sonuçtur. Cenabı Allah M. Sivassporumuz ve büyük Yiğido camiası için en hayırlı olanı nasip etsin inşallah.
Sivassporun sonsuza kadar taraftarıyız.
Saygılarımla.
Maddi nedenle maça gidemeyecek elinde passolig kartı olan arkadaşlar dan bana ozelden TC nosunu yazan ilk 5 arkadaşa kale arkası gar bileti yukleyecegim bakiyelerin. Ama sadece maddi durumu olmayıp maça gidemeyen arkadaşlar ulaşsın. Özellikle öğrenci arkadaşlarım.
Yönetici Notu: Lütfen arkadaşlar ihtiyacı olan arkadaşlar bu mesajla ilgilensin...
FoRzA SiVaS58 16.04.2016, 10:27 Bu kadroya yanlış diyen futboldan anlamiyordur rakip mersin antep yada gayseri degil besiktas benim pazartesi yazdığım kadronun aynisi çıktı 3lu orta saha en mantıklısı ve aatifin forvette oynayacak olmasi bjknin iki beceriksiz stoperinin aklıni alacak
Maddi nedenle maça gidemeyecek elinde passolig kartı olan arkadaşlar dan bana ozelden TC nosunu yazan ilk 5 arkadaşa kale arkası gar bileti yukleyecegim bakiyelerin. Ama sadece maddi durumu olmayıp maça gidemeyen arkadaşlar ulaşsın. Özellikle öğrenci arkadaşlarım.
Yönetici Notu: Lütfen arkadaşlar ihtiyacı olan arkadaşlar bu mesajla ilgilensin...
Bu mesajı Lütfen okuyunuz....
çorluluyiğido 16.04.2016, 10:53 bjkyi yenmenin formülü kapanacaksın kere gidip atıp geleceksin.sezon boyunca oynanan oyun ile bkjden fark yersin.adamlar açık oynayan takımları seviyor kapanan takıma sökmüyor.helede quaresmasız..
--çıkan kadroda kızdığımız şey adem ve hasanı görmek.bjknin savunmadaki alexis kafa topunda berbat bir oyuncu davidin oynaması daha iyi olurdu.ayrıca adem ağır bir oyuncu.top kaptırmaya çok müsait ortasaha mehdi,adem,kone beni tedirgin ediyor.hocanın hussainle sıkıntısı ne anlam veremiyorum.
onur0634 16.04.2016, 14:12 Sevgili Arkadaşım diye başlamak istiyorum söyleyeceklerime ki sana bir nezaket örneği olsun..
Nezaketi senden mi öğrenecem üzerine vazife olmayan konular hakkında yorum yapma bi daha kalbini kırarım hemde çok ağır anladın mı..??
Sivasli010 16.04.2016, 14:29 Allahini seven ademi isliklasin mactan unce, etzaz hussain diye tezahurat yapin yoksa bu mesut bizi dusurucek , hep beraber sivasi ligde tutalim..
Ademle zor kaliriz ligde!
Maçın Ayrıntıları
Statü: Spor Toto Süper Lig 29. Hafta
Karşılaşma: Medicana Sivasspor - Beşiktaş
Tarih: 16 Nisan 2016 Cumartesi 19.00
Stat: 4 Eylül
Hakemler: Halis Özkahya, Hakan Yemişken (1. Yardımcı hakem), Mehmet Cem Hanoğlu (2. Yardımcı hakem), Serkan Gençerler (dördüncü hakem), Özgür Yankaya (5. Hakem), Mustafa Öğretmenoğlu (6. Hakem)
Medicana Sivasspor: Ernestas Setkus, Cicero Cicinho, Joan Oumari, John Boye, Emre Öztürk, Adem Koçak, Djakaridja Kone, Mehdi Taouil, Burhan Eşer, Aatif Chahechouhe, Hasan Kabze
Yedekler: Korcan Çelikay, İbrahim Öztürk, Cristian Tanase, Etzaz Hussain, Gökhan Süzen, David Texeira, Beykan Şimşek
Teknik Sorumlu: Mesut Bakkal
Beşiktaş: Tolga Zengin, İsmail Köybaşı, Marcelo Guedes, Alexis Delgado, Andreas Beck, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Jose Sosa, Kerim Frei, Mario Gomez
Yedekler: Günay Güvenç, Dusko Tosic, Serdar Kurtuluş, Gökhan Töre, Tolgay Arslan, Necip Uysal, Cenk Tosun
Teknik Sorumlu: Şenol Güneş
onur0634 16.04.2016, 16:48 Şimdi takım kadroları açıklandı bizim sistem 1-9-1 bu sistemle mantıkla bırak galibiyeti beraberlik dahi alamazsınız...Biraz zeki bir hoca olsa düz mantık yapar beşiktaş çok gol atan aynı zamanda çok gol yiyen bir takım bu takımdan puan almanız için gol atmanız gerekiyor gol atmanız içinde cesaretli ve yürekli olmanız gerekiyor ki malesef bizim hoca çıkardığı kadro itibariyle o yürekliliği gösterememiştir umarım sonuç hüsran olmaz...
onur0634 16.04.2016, 16:55 Bu maçta bizim beşiktaşa değil beşiktaşın bize önlem alması gerekir çünkü daha çok puana ihtiyacı olan takım biziz beşiktaşın malubiyeti ve ya beraberliği telafi şansı var ama yarın kayseri kazandığı takdirde bizim öyle bir lüxümüz yok o yüzden işini şansa bırakmayıp kazanmak istiyorsan eğer defansif değilde ofansif bir kadroyla sahaya çıkmak gerekir...
sebasteia 16.04.2016, 18:46 Mesut sana hoca diyenin .............
MESUT HOCA COK KORKAK OYNATIYOR NE YANI DEFANS YAPMAKLA GOL YEMIYECEKMISIN TAKIM ZATEN SAHAYA YENILGIYI KABULLENMIS OLARAK CIKTI BEN ZATEN KADROYU GORUR GORMEZ BU TAKIM BJK Y GOL ATAMAZ DEDIM
DoomsDay58 16.04.2016, 18:54 Ben hakeme falan değil de Mesut hocaya güvenmiyorum inşallah yarın öyle ya da böyle puan almayı başarırız..
Bizim önce bu adamı yenmemiz gerekiyor yoksa maç kazanmak yok bize
sedohan58 16.04.2016, 19:27 Bu kadro bu sistem le yenmek mucize idi hatta gol pozisyonuna girmek mucize. Yazıklar olsun senin teknik anlayışına. Saygılarımla
sedohan58 16.04.2016, 19:30 Kimse hakeme vs suç bulmasin tek suçlu teknik heyet ve ayağına top geçince eli ayağı titreyen ne yapacağını bilemeyen futbolculardir. Saygılarımla
Sivasspor ;deplasmanda Trabzonspor'u yenmiş bir takıma sahasında yenildi. Bu maçta yenilmemiz normaldi,bir puan alsaydık fena olmazdı. Önümüzdeki maçlara bakacağız. 3 puanlık sistemde her şey değişir. İbrahim ÖZTÜRK ve Hasan KABZE'nin yerine gençlerden 2 futbolcu monte etmek gerek.
Kimse hakeme vs suç bulmasin tek suçlu teknik heyet ve ayağına top geçince eli ayağı titreyen ne yapacağını bilemeyen futbolculardir. Saygılarımla
Bu sene hakemler, Sivas aleyhine kararlar verdiler. Bu da onların Fifa da maç yönetemeyeceklerinin işareti.
Besiktas cok guclu be
Beşiktaş kollanıyor beeee
Bizim maçlarda neden kale arkaları boş, stad dolmuyor. Bilet fiyatları da oldukça uygun.
migroArmis 17.04.2016, 20:09 Bu sene hakemler, Sivas aleyhine kararlar verdiler. Bu da onların Fifa da maç yönetemeyeceklerinin işareti.
Şimdi laf başka yerlere gitmesin de ;
Uefa ,Türk hakemlerinin Avrupada maç yönetme kriterini Sivasspor alehine çaldığı düdüklerlemi belirliyor...Anlayamadım ?
sirseri58 17.04.2016, 22:00 Beşiktaş kollanıyor beeee
besıktaş dıılde hakemler cok guçlü beyaa
Bir kaç tane daha Aatıf gibi üst düzey oyuncumuz olmalı ki kafa kafaya Beşiktaş gibi takımlarla oynayalım.Ama uyduruk penaltı olmasa bu maçın hakkı beraberlikti..:confused:
|