Orijinalini görmek için tıklayınız : Çıkacağız bu karanlıktan...

adres58
13.04.2016, 10:31
http://resimzade.com/Show.html?i=46785&token=42190

Daha önceki senelerde de yaşadık bu sıkıntıları...

Ama Sultan Şehirimiz taraftarları ile beraber bu durumları bertaraf etmeyi başardı.

Yine çok sıkıntılı bir süreçden geçiyoruz...

İnanıyorum ki taraftarlarımızda, futbolcu kardeşlerimizde, yönetim ve teknik ekibimizde bu durumdan hep beraber çıkacağız.

Gaziantepde o ışığı yaktık. Sıra geldi o ışığı alevlendirmeye.

Hadi hep beraber omuz omuza takımımıza sonuna kadar destek olmaya..

Hafta sonu hep beraber 4 Eylüle takımımıza desteğe...

Çünkü bu takım sizinle KARANLIKTAN ÇIKACAK...

Haydi Yiğidolar sen yoksan bir eksiğiz.

58_Buğra_98
13.04.2016, 19:10
Işığı gören geliyor misali :D
G. Antep deplasmanında ışığı yakarak 3 puanı gördük çok şükür. Bundan sonraki maçlarda da 3 puanı görmeye devam ederiz inşallah.

Ve devamında bu karanlıktan çıkacağız.

Bu haftaki Beşiktaş maçında Şampiyonluğa oynadığımız yıllarda ki G. Saray ve F. Bahçe maçları (Sivas'taki maçlar) öncesi yaşadığımız şampiyonluk havasını yaşamalı, yaşatmalıyız şehrimize. O yüzden Cumartesi günü cadde ve şehrimizi bayram yerine çevirelim akşam da 20.45'te zafer naraları atalım inşallah. 16.04.16 (16.04.2016) Beşiktaş'ın unutamayacağı bir gün olsun inşallah. :D

TS58
13.04.2016, 19:55
Beşiktaş'ı evire çevire yenmeye az kaldı.

sedohan58
13.04.2016, 20:12
Her inişin bir çıkışı varmış , bizim lastik patladı yavaş yavaş çıkıyoruz gerekirse jantların üzerinde de çıkarız önemli olan benzin bitmesin. İşin özü ya bu ligde kalacağız yada bu ligde kalacağız başka bir alternatif yoktur. Beşiktaş maçında yıkalım tribünleri daha önce başardık yine basaracağız Allahın izni ile. Saygılarımla

otceken58
13.04.2016, 20:19
CİKALİM o Zaman şu KARANLİKTAN HAYDİ YİĞİDOLAR ...

TS58
13.04.2016, 20:23
Sivasspor onurludur, gururludur. Futbolda hata her zaman vardır. Bize şike yaptı diyenler, er geç utanacaktır.

Külhan
13.04.2016, 20:36
Bize sike yapti diyenler gecen haftaki besik bursa macina ne derler acaba bursa sporlu oyuncu kendi agzi ile itiraf ediyor bu is aksamdan bitti diyor bunun manasi ne acaba biz bunlari cok gördük ama bizde olmayanlarida bize mal edenler kendi gecmislerine söyle bir dönüp bakarlarsa herseyi daha net görürler biz kendi isimize bakiyoruz kimsenin ne yaptigi bizi fazla alakadar etmez haydi yigidom isik göründü azkaldi tunel bitmek üzere

migroArmis
13.04.2016, 23:04
Üstad ne demişse doğru demiş bize teyit etmek düşer
''Çıkacağız bu karanlıktan '' inanmayanlar şimdi gidebilir....

ihtiyar yiğido
14.04.2016, 01:55
Her karanlığın bir aydınlığı vardır. Gaziantep maçı ile beraber şafak ağarmaya başladı. BJK maçı ile güneş kendisini iyice gösterecek,
30. hafta da İstanbul'da ki Sivasspor sevdalısı, 15-20 bin yiğidonun şahitliğinde Başakşehir maçında ısınacak ve Sivasspor'umuzu ALLAH'IN izni ve yardımı ile üç puanla Sivas'a yolcu edeceğiz.
31. Haftada, Sivas'da Akhisar Belediye ile aklanacak
32. Haftada, Sivas'da, Gençlerbirliği ile gençleşeceğiz.
33. Haftada, Kayseri'den Sivas halayı eşliğinde üç puanlık kurtuluş vizesi alarak
tekrar Sivas'a döneceğiz.
34. Haftada, evimizde Feneri söndürüp kem ağızları kapatacagız.
ALLAH yar ve yardımcımız olsun ve bizleri mahcup etmesin. Amin.

Kasim58
14.04.2016, 04:19
Her karanlığın bir aydınlığı vardır. Gaziantep maçı ile beraber şafak ağarmaya başladı. BJK maçı ile güneş kendisini iyice gösterecek,
30. hafta da İstanbul'da ki Sivasspor sevdalısı, 15-20 bin yiğidonun şahitliğinde Başakşehir maçında ısınacak ve Sivasspor'umuzu ALLAH'IN izni ve yardımı ile üç puanla Sivas'a yolcu edeceğiz.
31. Haftada, Sivas'da Akhisar Belediye ile aklanacak
32. Haftada, Sivas'da, Gençlerbirliği ile gençleşeceğiz.
33. Haftada, Kayseri'den Sivas halayı eşliğinde üç puanlık kurtuluş vizesi alarak
tekrar Sivas'a döneceğiz.
34. Haftada, evimizde Feneri söndürüp kem ağızları kapatacagız.
ALLAH yar ve yardımcımız olsun ve bizleri mahcup etmesin. Amin.

Yüreğinize sağlık gardas cok güzel yazmışsınız lakin çok uzaklara gitmeden once şu bize konuk olacak sekiztaşli kargaların kanatlarını bir yolalım ondan sonra dediklerini tek tek yaparız insallah

özgün58
14.04.2016, 07:03
İnadına düşmeyeceğiz. Allah'ın izni ile bu ligde kalacağız. Rakiplere korku salacağız. Çünkü biz sivassporuz. Bu karanlıktan yarınların aydınlık şafağına anlımızın akıyla ulaşacağız inşallah.......

34MUAMMER58
14.04.2016, 07:33
Sivassporun ligde kalacağına en çok inananların başında ben geliyorumdur heralde,yine aynı düşüncedeyim,evet geçmiş maçlarda üstün oynayıp yenildiğimiz ve berabere kaldığımız birçok maç oldu hangi birini saysak boş,sivassporun ligde kalması için enaz 3 4 galibiyet lazım,maçlar oynanmadan kazanılmıyor,ligin sonlarına doğru hiç ummadığımız sanuçlarla karşılaşabiliriz,fixtürden dolayı eskişehirden çekinmiyor değilim,mersin ve kayseriyi umutsuz vakaa olarak görüyorum,bunca hatalarımızı telafi etmenin yolu 2 maçı üst üste kazanmaktır,eğer bjk yi yenersek,başakşehiri yenersek herkes bilsinki sivasspor ligde kalmıştır,akhisarı ve gençleri elimizden kaçıracağımızı düşünmüyorum,kayseriye yenileceğimizide düşünmüyorum,son haftaki fb maçı kader maçımız olur,eğer rahat şekilde gelirse fb yide yeneceğimizi düşünüyorum,bu yılı kazasız belasız atlatırız inşallh .

FoRzA SiVaS58
14.04.2016, 09:28
kayseri kümeye
kayseri kümeye
kayseri kümeye
kayseri kümeye

1967'nin İNTİKAMI ALINACAK!

TS58
17.04.2016, 09:19
1967'yi biz unuttuk. Önümüze bakıyoruz,
Geçmiş yok, gelecek var. Nihayetinde bu bir futbol.

astaravisa
17.04.2016, 14:19
Kayseride yendi:confused:

50sekiz
17.04.2016, 15:00
Aklima Hababam sinifindan bir sahne geldi: "Çocuklar sakın gelmeyin tünelin bu ucu **** bir yere cikti"

subasi29
17.04.2016, 16:35
Aklima Hababam sinifindan bir sahne geldi: "Çocuklar sakın gelmeyin tünelin bu ucu **** bir yere cikti"

huhahuhaa tünelin ucunda bakkal var

yıldız58im
17.04.2016, 16:54
Serefsiz dolu ligde

DoomsDay58
17.04.2016, 17:26
Bir yere çıktığımız yoktu zaten bugün itibariyle karanlığın içine tam gömüldük artık gelecek yılın yapılanmasına bakmak gerekiyor.

kagansenbas
17.04.2016, 17:45
Arkadaşlar başakşehir maçı kilit maç eğer alamazsak matematiksel olarak da hesap yapmaya gerek kalmıyor... Eğer alırsak durum şu şekilde oluyor:

Sivas 27 puan olur ve sonraki iki hafta evinde eze eze alacak eder 33 puan. Sonraki maç kayseri final maçımız.

Kayseri açısından düşünelim. Haftaya bursayı yenerlerse eder 32 puan. Ondan sonraki hafta bjknın evinden puan alamaz. Sonra ki hafta akhisarın avrupa yolunda puan vereceğini düşünmüyorum. Ve onların da evinde oynayacağı sivas maçları final olur. 32 puanları olur.

Yani umutsuzluğa düşmek için bir hafta daha bekleyin olurda başakşehire yenilirsek umutsuzluğa hep beraber düşeriz ama başakşehiri yenersek sonra ki iki hafta rakiplere sivası cehennem etmeliyiz. Kadın çocuk yaşlı genç demeden 90 dakika susmadan sivası inletmeliyiz. Yönetim de gereken dersi almıştır umarım. Zaten ligde kalmayı kayseri maçıyla garantilersek son fb maçında yönetime sitemimizi bildiren bir eylem yaparız.

Yiğido kardeşlerim bir hafta daha sabredelim...