Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'dan Yeşil Işık
SivasSpor.Com 15.04.2016, 07:45 http://fotocdncube.fanatik.com.tr/images/news/658x370/2016/01/20/fft104mm4122957.jpg?w=658&h=370
Önceki gün satışa çıkan Sivasspor maçının biletleri yaklaşık 10 dakika içinde tükenmişti.
Kulübün ise protokol tribünü ve özel bölümler için ekstra talepte bulunduğu ifade edildi.
Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz bu konuda yeşil ışık yakarken, Beşiktaş’a yardımcı olacaklarını belirtti. Odyakmaz, “Her yıl zaten birbirimize yardım ediyoruz. Özel bölümler için elimizden geleni yapacağız. Deplasman tribününde ise herkese eşit davranıyoruz. Sonuçta Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın bir rekabeti var” diye konuştu.
Fanatik
fatihcan58 15.04.2016, 08:28 Böyle bir şey Takıma, Şehre, Kulübe, Taraftara ihanet olur. Onlar şampiyonluk kovalıyorlarsa bizde küme düşmemek için oynuyoruz. Bize Deplasmanda bilet fiyatlarını 150 den satanlara sesini çıkarmayan yönetim bugün böyle bir şey yaparsa hemen bavulunu toplayıp şehri terketmeli.
sedohan58 15.04.2016, 08:53 Hep biz yardımcı oluyoruz zaten misafir takımlara bu kadar toleranslı davranan başka kulüp varmı aceba?
bahbaba58 15.04.2016, 09:35 Başkan bu yaptığın açıklamalarla SİVASSPOR taraftarın gözünden her yıl bir kat aşağı düşüyon
Sen bırak centilmenliği Takımı Taraftarı Ateşle Onlar Sen İstanbula Gitsen Biplemezler bile bizim takımı...
Erken mi Yaşlandın Sende Naptın Çok yersiz açıklamalarda bulunuyorsun
Bizim taraftarı eleştirmeye gelincede maşallah bülbül olup konuşuyorsun Bizim taraftarımızın eğitim seviyesini eleştirecek kadar medyada söylüyorsun
bizde kimin ne eğitimde olduğunu gayet iyi biliyoruz başkan efendi...
SİVASSPOR olmazsa siz bir hiçsiniz yaptığınız transferlerde son 4-5 yıldır ortada
KİMSE SİVASSPORDAN TARAFTARDAN BÜYÜK DEĞİLDİR....
FoRzA SiVaS58 15.04.2016, 09:38 İstifa et artık Şehrin yüz karası para icin yapmadığın şey kalmadı
sivaslıadem 15.04.2016, 10:12 Fanatik haberi olarak düşünmek istiyorum
Sahamızda taraftarımıza ihtiyacımız varken, ligde kalmayı garantilememisken yapılacak böyle bir sözde jest kendi topugumuza sıkmak demektir
Sivasspor ne zaman deplasmana gitse mutlaka Tesislerini Beşiktaş antreman için veriyor. Ayrıca bizde gelen bütün takımlara tesislerimizi açıyor antreman yapmalarına müsade ediyoruz. Bu karşılıklı ilişkilerin vermiş olduğu bir alış-veriş... Olayı biz taraftar olarak hep abartıyoruz. Ama Seyirci olarak durum farklı olabilir. Çünkü sezon boyunca havuz kale arkasının dolduğunu gören varmı. Maalesef yok. Genelde Gar kale arkası ve Maraton da taraftarımız oluyor. Sıkıntı burada maç fiyatlarının hala düşük olması. Bu fiyat biraz daha yüksek olmalıydı diye düşünüyorum. Çünkü Beşiktaş için gelecek taraftarın yüzde 50-60 ı Sivas içinden gelecek (ben onlara hain diyorum) kişiler. Yıl boyunca kombineleri 2 paket sigaraya düşüreceksin ve maça iştirak etmeyeceksin. Senede bir gün maç izlemek için ekmek yediğin nüfus cüzdanında Sivas yazan şehrinin takımına değilde Renkli İT oğlu İT takımlarına destek olacaksın öylemi.. Yok öyle yağma. Keşke Yönetim şu maçın fiyatlarını yüksek tutsaydı demek geçiyor içimden..
Yoksa biz gelen her takıma tesislerimizi açtık, istisna takımlar hariç onlarda bize açmıştır.
Murat Selvili 15.04.2016, 10:20 Sayın Başkanım vermeyin tribün...
Yönetici Notu : Konulara küçük harflerle yazınız. Düzenlendi
GraveYard 15.04.2016, 11:57 Kendi evimizde deplasman yaşıyacağız anlaşılan, bizim ruhsuz taraftarlarımız çekirdek yemeye devam ederler. Taraftarın futbolcuları ne kadar etkilediğinin farkına varamamış bir yönetimimiz var. Milletin durumu bizi ilgilendirmez bizim için tek önemli olan şey bu takımı ligde tutmanız. Çıkında diyin bu takım ligde kalacak düşmeyecek stada taraftar nasıl çekeriz onu düşünün az Konyasporu örnek alın az.
yigido_furkan 15.04.2016, 12:46 Herseyi yonetimden beklemeyeceksin herkes gidip havuz kale arkasi alsa orayi doldursa butur seylere gerek kalmaz. Pasoligin sistemine bakiyorum havuz tarafi d blok devamli doluyor tam misafir takimin yanı. Bu demek oluyorki bjk taraftari bizim taraftan aliyor bileti. Biz istanbulda deplasman tarafi 50 60 tlden asagi olmuyor . bize gelince hic yardimci olunmuyor
Başkan sıkıntıya düşme sen, gerekirse maraton ve Vip komple Beşiktaşa verilir SİVASSPOR taraftarı kendi evinde misafir tribunundede oturur zaten bizim asıl hedefimiz maç kazanmak değil istanbul takımlarına yardımcı olmak.ligde kalamazsak vizyon sahibi yönetim şart en önemli transfer bu olur.
İstifa et artık Şehrin yüz karası para icin yapmadığın şey kalmadı
takımın başına sen geçersin artık.
Başkan bu şehre taraftara ihanet olur .Sakın böyle yapma
midfielder7 15.04.2016, 13:42 havuz tarafı bjk taraftarı için mi açıldı?
Burak Çimen 15.04.2016, 15:38 Eğer böyle bir şey bir kez daha olursa bu yönetimi desteklemeyi tamamen bırakıyorum. Akıl ve mantık dışı bir olay. Taraftardan destek isteyip taraftarın oturacağı yeri deplasman takımına vermek kimsenin haddine değil. Umarım böyle bir şey olmaz. Olursa bu yönetimde gelecek görmüyorum.
kendalli 15.04.2016, 16:53 Bu yönetim ikinci yarı başlarken kombine alın kombine alın diye bas bas bağırdı şimdiye kadar 80 tl maratona 40 tl kale arkasına kombine almayan insanlardan taraftar olmaz Sivasta ikamet et kahvede maç izle 5 tl ye stada gitme klavye başından salla bu takımın bu halde olmasında yönetim kadar taraftarda suçludur. Mecnun başkanın bu kararını sırf taraftara sitem olsun diye destekliyorum.
İstifa et artık Şehrin yüz karası para icin yapmadığın şey kalmadı
5tl verip türibünleri dolduramayanlar,ne hakla başkanı ve yönetimi istifaya davet ediyorlar,nankör olmayın kulübü borç batağına sürüklemeyenlere bu yapılmaz.sakarya,kocaeli ve diğer kulüpleri unutmayın
Degerli baskanim biz öncelikle kendi seyircimizi ve taraftarimizi düsünelim ondan sonra baskalarini cünki bizim taraftarimiz bizim icin cok kiymetli dolaysile herkesten öncelige sahip besiktas o kadarda öne cikmamali nihayetinde bize rakip takim biz düserken herhalde elimizden tutmayacak eger iyi bir niyeti varsa yarinki maci bize versin ondan sonra bizde onun geregini yapalim size düsen cok detayli hareket etmelisiniz her iki tarafida memnun edecek ortami bulmalisiniz
34MUAMMER58 15.04.2016, 22:01 Centilmenlikde biyere kadar olur,biz diğer takımlar gibi değiliz,rakibimizin otobüsünü taşlamak,taraftar ve takım otobüsüne işemek ,taşlamak,sivasspor taraftarının lugatında yoktur,sivasa gelen yer içer maçını oynar yener yada berabere kalır sevincini sahada paylaşır gider,sivasspor başkanı ve yönetimi benim gözümde görevlerini tamamlamıştır,şampiyonluğa oynayan takımı dağıtıp yerine adam almayıp Bülent uygunu günah keçisi yaparak,internetten teknik heyet bulup sivassporu küme düşmeye oynatarak,rıza hocanın istediği adamları 50 bin ero daha verip almayıp yollayarak,r.carlos gibi birinin eline sol açık ve forvet almayıp adamı yollayarak,sergenle olan dostluğu ,batuhanla olan alakasını kullanıp takımı ateşin içine atarak,nerde küme düşmüş takımların oyuncusu varsa yıllardır sivasspora doldurarak ,hepsinden önemliside fb ile olan ilişkilerine dikkat etmeyip,sivassporu fb nin ligdeki ayakçısı gibi gösterip,uefayı hakettiği halde gidemeyişine sebep olup ,sivassporu sıradan herhangi takım yaparak ,benim gözümde kredilerini bitirmiştir,gerekirse o stad boş kalsın,3 bin bjk li taraftar 10 bin sivas taraftarını bastırır ,sesini soluğunu keserler,4 eylül stadını vodafon arenaya çevirirler,olası mağlubiyet halinde bunun hesabını veremezler,1200 bilet hakkı varsa verirsin biter,onlarında çoğu gayseriden gelecek cinganlarla,sivasın ekmeğini yiyip açkarnını bu şehirde doyurup sivasa kin besleyen kanına tükürdüğümün hain, kalleş ,kahpe ,athırhızı kılıklı dallamalardır ,gönül isterdiki sivasın milleti kombineleri tüketmiş olsaydıda ,misafir takım tarafı enaz 100 tl olsaydı,neticede uzun lafın kısası ,yönetimin bjk ye istihakından fazla yer vermesini onaylamıyorum
Centilmenlikde biyere kadar olur,biz diğer takımlar gibi değiliz,rakibimizin otobüsünü taşlamak,taraftar ve takım otobüsüne işemek ,taşlamak,sivasspor taraftarının lugatında yoktur,sivasa gelen yer içer maçını oynar yener yada berabere kalır sevincini sahada paylaşır gider,sivasspor başkanı ve yönetimi benim gözümde görevlerini tamamlamıştır,şampiyonluğa oynayan takımı dağıtıp yerine adam almayıp Bülent uygunu günah keçisi yaparak,internetten teknik heyet bulup sivassporu küme düşmeye oynatarak,rıza hocanın istediği adamları 50 bin ero daha verip almayıp yollayarak,r.carlos gibi birinin eline sol açık ve forvet almayıp adamı yollayarak,sergenle olan dostluğu ,batuhanla olan alakasını kullanıp takımı ateşin içine atarak,nerde küme düşmüş takımların oyuncusu varsa yıllardır sivasspora doldurarak ,hepsinden önemliside fb ile olan ilişkilerine dikkat etmeyip,sivassporu fb nin ligdeki ayakçısı gibi gösterip,uefayı hakettiği halde gidemeyişine sebep olup ,sivassporu sıradan herhangi takım yaparak ,benim gözümde kredilerini bitirmiştir,gerekirse o stad boş kalsın,3 bin bjk li taraftar 10 bin sivas taraftarını bastırır ,sesini soluğunu keserler,4 eylül stadını vodafon arenaya çevirirler,olası mağlubiyet halinde bunun hesabını veremezler,1200 bilet hakkı varsa verirsin biter,onlarında çoğu gayseriden gelecek cinganlarla,sivasın ekmeğini yiyip açkarnını bu şehirde doyurup sivasa kin besleyen kanına tükürdüğümün hain, kalleş ,kahpe ,athırhızı kılıklı dallamalardır ,gönül isterdiki sivasın milleti kombineleri tüketmiş olsaydıda ,misafir takım tarafı enaz 100 tl olsaydı,neticede uzun lafın kısası ,yönetimin bjk ye istihakından fazla yer vermesini onaylamıyorum
http://i053.radikal.ru/1012/3e/8bc5926e9ed8.gifhttp://i053.radikal.ru/1012/3e/8bc5926e9ed8.gif
|
|