Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim
SivasSpor.Com 16.04.2016, 19:09 http://resimzade.com/Show.html?i=46796&token=67451
Spor Toto Süper Lig 29. hafta maçında Beşiktaş'a 2-1 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim.
Maçta göze çarpanlar : ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Maçın en iyisi kimdi : ?
Maçın en kötüsü kimdi : ?
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Besiktas biraz buyuk geldi. Adamlar iyi paslasiyor. Oguzhan ve Sosa'yi durduramadik.
Onun disinda: iki pas ust uste yapamadik. Yazik.
subasi29 16.04.2016, 19:11 Bakkal Kabze Adem ve yönetim Allah sizin .....
Al sana Atıf
Al sana Burhan
Al sana Gökhan Süzen
Al sana Hasan Kabze
Al sana Mehdi
Al sana Cicinho
Bunların hepsi yönetimin müthiş takım kurması ve yönetmesi, tamam kaybedeceksin ama sersefil bir futbol 2-3 pozisyonla maç bitmez, yazıklar olsun ..
Cicinho sezonu kapatmış şeklinde haberler var. Eskişehir'in ikramını değerlendiremedik. Kayseri yarın kazanamazsa yine de umudu kaybetmemek lazım. İlk yarı 0-0 bitince ikinci yarıya değişiklikle başlanabilirdi. Texeria belki farklı olabilirdi ikinci yarıda.
münihliyigido58 16.04.2016, 19:19 Biraz önede bakalim:
Kayseri yarinki maci kayipederse 29 macta ortalama 0,897 elde etmis olacak. Bu sezon sonuna böyle devam ederse puani 30,48 yani 31 civarinda olacak.
Sivas'in kalan 5 macinda iki galibiyet, iki beraberlik 32 puan getirir. Kayseriyi 33 haftada ise yenersek, 7 puanda yetecek. Yani iki galibiyet, bir beraberlik!! Gayet mümkün. Besiktastan zaten puan beklemiyorduk...
Tabi yarinki macla Kayseri cok büyük ölcüde ligi garantiliyebilir. Görecegiz artik.
midfielder7 16.04.2016, 19:19 mesut bakkalın hasan kabze tercihi maalesef çok yanlıştı,her iki bekinde sakatlanıp çıkması taktiksel değişiklikleri yapamamasına neden oldu yoksa texeria oyuna giredi ama bjk tr standarlarında kuvvetli bir takım bilmiyorum her olumsuzluk biz buluyor kader sezon sonunda bakalım nasıl yazacak,bu haftaki alttaki takımlrın puan tablosu %90 geçen haftaki gibi kalacak halen azda olsa umut var cicinho gitti 2. bir sağ bek yok 4 tane so bek var 3'ü sakat çok acayip gerçekten
otceken58 16.04.2016, 19:19 90 dakika Hasan kabzeyi oyunda tutan zihniyet senden teknik direktör olmazzzzzzzz hatta hiçbirşey olmaz yazık bu Sivasspor'a bırakın gidin bisey yapmıyorsunuz barı bizi delirtmeyin
Bakkal Kabze Adem ve yönetim Allah sizin .....
Hemen hemen aynı yorumu yapıyorum.Bu takımın teknik direktörünü Bakkal yaptınız ya.En kritik maçta H.Kabze ve Ademle oynattınız ya.Transfer etmek niyetiyle almadığınız adamı takımda oynattınız ya.Ya siz gelen takım idarecilerine et ziyafeti vermekten başka ne işe yarıyorsunuz.Geçen seneden gelen 50 trilyon parayı ne yaptınız.Medicanadan kaç lira alıp cukka yaptınız.Zorla takımı küme düşürdünüz.Utanmaz adamlar.Evet hakaret biliyorum ama saydığım bütün şeylere rağmen hala şeref tribününde oturuyorsunuz diye diyorum.Kafası yarılıp takımda kalmaya çalışan siyahi futbolcudan da mı utanmıyorsunuz.Canla başla mücadele etmeye çalışan bütün futbolcuları tebrik ediyor,sorumsuz yüzsüz yöneticileri telin ediyorum
Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız
noname87 16.04.2016, 19:20 Texiara gibi adam bu maçta oynamadı ya Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın Mesut.
Travis Bickle 16.04.2016, 19:20 abı 90 dk çanakkale geçılmezı oynıyarak besıktası nereye yenıyorsun boyle bır anlayıs yok boyle bır mantık yok bunu bız bıle gorebılıyoken mesut bakkalın gorememesı ''mesleki körlük''
çorluluyiğido 16.04.2016, 19:21 mesut hocanın müthiş taktik zekası halis mulis okul çoçuğu ve sakatlanan futbolcular neticesiyle şaşırmadığım skor.buna da şükür.
barrales,erkan,kone ağır sakatlık geçirdi bunun üstüne bir de cicinhonun sakatlığı...
-cicinhoya teşekkür ederiz ve geçmiş olsun büyük adam koca yürekli kral.çapraz bağrları kopmuş en az 6 ay sahalara dönemeyecekmiş.büyük ihtimal hem sivassporda hem de kariyerindeki son maçına çıktı.36 yaşında bu sakatlıktan sonra futbola devam edeceğini zannetmiyorum
triper58 16.04.2016, 19:22 Hasan Kabze'ni de al git Mesut Hocam.
onur0634 16.04.2016, 19:22 Sivasspor tarihinin en rezil oyun kurgusuydu...Karşındaki takım beşiktaş kaybedersin buna hiç kimse şaşırmaz ancak süper ligde oynayan bir takımı hiç bir hocanın bu kadar mahkum oynatmaya hakkı yoktur.Bu maçı izlemeye giden taraftarlara yapılmış en büyük saygısızlıktır...
***hasan kabzeyi oyuncu diye oynatanın
Yapacak bir şey yok...
Çok gömlekfazla bize BJK..
Oyundaki direncimizin kaybolmasının sebebi hesapda olmayan sakatlıklar ve mevki değişiklikleri diyebiliriz. Oyuncu değişiklikleri de ona göre istemsiz oldu...
Artık Kayseri ve diğer rakipleri takip ederek puan ve puanları oldukça fazla toplamaya çalışacağız.
Bu arada büyük Usta Cicinho da ağır sakatlık geçirdi. Artık böyle elim bir veda beklemiyorduk ondan. Çok geçmiş olsun...
onur0634 16.04.2016, 19:23 Yüreksiz insanlar her daim kaybetmeye mecbur ve mahkumdurlar...
sedohan58 16.04.2016, 19:24 11 kişi defans yapıp yenebilen berabere kalan yahut gol yemeyen takım ya kaleyi okutmustur yada dünyanın en ballı takımıdır. Top kazanıyoruz orta sahaya geliyoruz eeee sonra ilerde adam yok dönüyoruz kaleye kaleci atıyor ileri besiktasa. Bu sistemle oynayan takımlar yenileme mahkumdur. Kaybedecek neyin var zaten kağıt üzerinde beşiktaş favori açık oyna bari bir gol pozisyonuna gir. Aklıma takılan bir konuda aceba huseyin maç başı para aliyorda başkan oynatma mi diyor kim bilir. Yazık sana hoca diyene sayın Bakkal. Saygılarımla
onur0634 16.04.2016, 19:28 Beşiktaşı gözünde büyütmeyip normal oyun kurgusuyla çıksaydık puan alabileceğimizi son yarım saatte hepimiz gördük.Burda ben oyuncular en ufak eleştiride bulunamam hepsi yüreğini koydu sahaya saha kenarındaki hoca demeye dilimin varmadığı şahsiyette bu kadar mahkum oynatmasaydı takımı belkide bugün galip gelmiştik...
***bir takımın sol acığı olmazmı 2 yarıda i.akın ve beykan neden oynamdı,bakkalın beyni durmuş ikinci yarıya müdahale edemedi.şu saat de bıraksa takım daha kazancı cıkar
yiğido58sinan 16.04.2016, 19:30 Puandan fazlasini kaybettik: Cicinho
sedohan58 16.04.2016, 19:30 Kimse hakeme vs suç bulmasin tek suçlu teknik heyet ve ayağına top geçince eli ayağı titreyen ne yapacağını bilemeyen futbolculardir.
Muzaffer6758 16.04.2016, 19:34 Yarın kayseri kazanırsa işimiz mucizelere kalır
midfielder7 16.04.2016, 19:37 Yarın kayseri kazanırsa işimiz mucizelere kalır
kayseri kaleye gidemiyor hocam yenmesi mucize olur
onur0634 16.04.2016, 19:37 Bu maçtan ve bu saatten sonra gerek yönetim gerekse teknik heyet açısından değerlendirme yaptığım zaman belkide sezon sonu bu takımın düşmesi en mantıklı seçenek gibi geliyor.Yeni yapılanmanın şart olduğunu düşünüyorum başkanından en alt kademedeki yöneticisine kadar kesinlikle kabuk değiştirmeli...
midfielder7 16.04.2016, 19:40 gomezin pozisyonu bize olsa penaltı çalınır mıydı acaba
sebasteia 16.04.2016, 19:42 Bu takimi harcayan adamlarin basinda Mecnun geliyor. Git arkadas gitttttt
Kişiliksiz futbol sonuç mağlubiyet
Bakkal ın maç ortalaması 1 dir. Geldiğinde 14 puanımız ve kalan 14 hafta vardı. 28 puanla lig biter geçmiş olsun.
blacksky 16.04.2016, 19:51 Bjk'ye verilen penaltı tartışılır.. ama bu şekilde sabahlara kadar oynasak bu maçtan puan alamayacağımız gerçeği tartışılmaz. Mesut hoca ilk yarı oyunu tuttuk diyor.. oyunu tutarak kim puan almış bu sezon beşiktaş'tan? Üstüne gidecektik.. stoperleri uyumsuz ve yetersiz.. 5 dakika bile baskı kuramadık ki.. göbekten tehlikeli geliyorlar dedik adamlar göbekten gol attılar.. üstelik bir halısaha pasıyla geldi gol.. o pozisyonda boye ofsaytı 5 metre bozuyor.. üstelik yan hakeme tek el kaldıran oyuncu da kendisi.. bu kadar kopukluk olmaz maçtan.. kötü oynadık.. isteksiz oynadık.. motive olamamışız.. yazık oldu.
migroArmis 16.04.2016, 19:51 Bu malubiyete takımı ağır eleştirmek elbetteki haksızlık olacaktır...Nihayetinde lig lideri ve şampiyonluğun en büyük adayıyla oynuyorsunuz..Adamların kalitesi belli bizim elimzdekiler belli...Bu demek değil mağlubiyeti savunuyoruz....Ama böyle bir takıma sürekli atak oynamak maçı almaktan ziyade yüzde 70 fark yeme olasılığınıda beraberinde getirir...Hayırlısı olsun ben hala Sivasspor düşmeyecek diyorum ...Puan kaybetmesıne ıhtımal vermediğim eskişehir evınde kaybetti...Bir kaç hafta şunu demiştik düşmeye oynayan takımlar puan kaybettiğinde bizim adımıza kazanc olmasada kayıpta yoktur...Kaldığımız yerden devam ederiz diye...Aynen öyle oldu kaldığımız yerden devam edeceğiz..
Ben haftalardir söylüyorum, bu takimin ligde kalmasi mucizelere bagli.
Gecen hafta sansa alinan galibiyetten sonra ikaz etmeme ragmen taraftarlarin cogu yine uctu....
Bence bu macta en kötü sonuc beraberlik olurdu o yüzden maglubiyete pek üzülmüyorum. Normalde yenemiyyorsan yenilme denilir bence bu söz bu mac icin gecerli degildi. Bu yenilgi belki de son hafta 3 puani garantiledi. Halbuki bu mactan 1 puan alinsaydi son hafta 3 puan ucup gidebilirdi.
Eger bu takim ligde kalacaksa, mucizeyle ya da rakiplerinin becerisizlikle olur.
O yüzden herkes kendisini en kötü senoryaya hazirlasin, mucize olursa sevinc o kadar büyük olur. Tersi bir beklentide olanlar cöküntü yasayabilir..
Bu hafta en olumlu sey ne olabilir? Rakiplerin hepsinin kaybetmesi.. ama buna ragmen makas 1 hafta daha daralmis olacak..
Yazacak cok sey var ama enerjimi hazrmacaa degmez, enerji harcamasi gerekenler yöneticilerdi ama onlar da hem sezon basin da hemde devre arasinda kis uykusuna yattilar, hala da uyanmis degiller. Korkarim uyandiklarini kendilerini......... bulacaklar.
kusura bakmayin, fazla yazim hatasi yapmisim. cep telefonunun azizligi.
onur0634 16.04.2016, 20:03 1-9-1 bu oyun formatında sahaya çıkarsanız kazanacağınıza ve ya puan alabileceğinize insanları inandırabilmeniz için hipnotize etmeniz gerekir...
Ligde kalırsak kayserinin ikramiyla olur daha önce diyarbakirin bize ligde kalma ikramı verdiği gibi. Bu oyuncularla,yönetimle,teknik ekiple başarı beklemek artık hayal bile değil. Umarım Kayseri o ikramı bize sunar...
poyrazer5858 16.04.2016, 20:05 ne hocaya ne de futbolculara kızmamak lazım. aradaki kalite farkı sonucu belirledi. takım defans da oynasa ofans da oynasa sonuç değişmezdi.
bu arda hasan kabze yerine Texiara oynamalıydı diyenlere sormak lazım Texiara bugüne kadar kaç gol attı, kaç puan kazandırdı takıma.
ben hala umutluyum. bu takım küme düşmeyecek.
midfielder7 16.04.2016, 20:22 neden savunma ağırlıklı oynadık diyen arkadaşlara bu maçı biraz ayrı kefeye koymak lazım dikkat ettiyseniz savunmayı biraz önce çıkardık adamlar sağlı sollu bindiriyorlar kaç kere kovalayabilecektik zaten ağır savunma bekler dökülmüş çok daha farkı olurdu @poyrazer5858 arkadaş texeria şimdiye kadar neler yapmış demiş hasan kabzeden daha iyi top indiriyor daha iyi top saklıyor daha iyi kafaya çıkıyor daha çok mücadele ediyor içerde texeria ile başlayıp ileryelen dklarda hasanı oyuna alabilirdi ama tersini yapmak istedi sakatlıkları izin vermedi 2-0dan sonrada texerianın girmesi bir şeyi değiştirmezdi zaten dışarda hasanla başlamasına olumlu bakılabilir ama içerde texeria ile başlanmalı şahsen
Çok da kötü oynadığımızı düşünmüyorum açıkcası, ucuz etin yahnisi ile iyi etin yahnisini görmüş olduk bence. Golü yedikten hemen sonra penaltının gelmesi bizim için çok kötü oldu, yoksa bir puan alabilirdik. Kalma hesaplarını yaparken hepimiz bu maça 0 yazıyorduk, her zaman dediğim gibi bizim ligde kalma biletimiz Akhisar,Gençler ve Kayseri maçlarında duruyor. Bu 3 maçı alırsak ligde kalırız.
Maçla ilgili de en azından Aatıf'ın iki hafta üstüste gol atmış olması umut verici. Aatıf golü seven bir futbolcu, bu nedenle moralinin bir nebze yükselmiş olması bizim adımıza önemli.
Del Piero 16.04.2016, 20:47 Şu sezon sonu gelsede kaliyormuyuz dusuyornuyuz görürüz ama sezon sonunda ne mecnunu ne bakkali görmek istemiyorum ikinizde defolup gidin
FoRzA SiVaS58 16.04.2016, 20:49 Sivasspor tarihinin en rezil en caresiz en beceriksiz en yeteneksiz kadrosu bu ruhsuzlari ahı gitmiş vahlari bile kalmamış bu rezilleri bu büyük kulübe alan sırf para harcamamak icin beles ve işi bitmis adamlari bu kulübe alan yönetimden ne zaman kurtulacağız
onur0634 16.04.2016, 21:02 Başkanın söz verdim dediği için transferi gerçekleşen ve ikinci yarı sakatlanan Emre Öztürkün yerine oyuna giren Gökhan Süzen bana göre takımın en iyisiydi...Başakşehir maçına onunla başlanmalı ve sağ bek mevkiinde ise john boyeden vazgeçilmeli o bölgenin asıl oyncusu Çağataysa onu oynatacaksın öyle devşirme stoperden sağ bek fln olmaz hoca;Cicinho ve Emre Öztürkün sakatlanmasındaki en büyük faktörde Mesut Bakkaldır bunuda ayrıca belirtmek isterim..Talepte bulunacak arkadaşlar varsada açıklamasınıda yapabilirim...
Muzaffer6758 16.04.2016, 21:03 Bu malubiyete takımı ağır eleştirmek elbetteki haksızlık olacaktır...Nihayetinde lig lideri ve şampiyonluğun en büyük adayıyla oynuyorsunuz..Adamların kalitesi belli bizim elimzdekiler belli...Bu demek değil mağlubiyeti savunuyoruz....Ama böyle bir takıma sürekli atak oynamak maçı almaktan ziyade yüzde 70 fark yeme olasılığınıda beraberinde getirir...Hayırlısı olsun ben hala Sivasspor düşmeyecek diyorum ...Puan kaybetmesıne ıhtımal vermediğim eskişehir evınde kaybetti...Bir kaç hafta şunu demiştik düşmeye oynayan takımlar puan kaybettiğinde bizim adımıza kazanc olmasada kayıpta yoktur...Kaldığımız yerden devam ederiz diye...Aynen öyle oldu kaldığımız yerden devam edeceğiz..
Kayseri yarın puan veya puanlar alırsa son cümlenize katılmam pek mümkün olmayacak...
migroArmis 16.04.2016, 21:17 Kayseri yarın puan veya puanlar alırsa son cümlenize katılmam pek mümkün olmayacak...
Şu vakitten sonra her iki takımda puan kaybetmez ise Sivasspor Kayseriyi yendiği vakit (yarınki maçtan kayserının puansız döndüğünü düşünüyoruz)Sivasspor Kayserinin üzerinde oluyor kardeşim..
Besyo_cu 16.04.2016, 21:25 Bizim en büyük sorunumuz Oyuncularımızın Arpalarının bol gelmesidir...
Eskişehir'e bakıyorum en iyi oyuncuları başta Emre Güral olmak üzere Toko gibi oyuncuları paralarını alamadığı için kontratı fesih etti, Mersin İdman yurdunda oyuncular paralarını alamadığı için antrenmana bile çıkmıyorlar ve bir çok oyuncuları takımı da bıraktı. Bizim eşşeklerinde paraları gününden önce yatar, oynamadıkları halde İbrahim AKIN gibi oturdukları yerden Milyonları götürürler... Bence bizim en büyük sorunumuz oyuncularımızın arpasının bol gelmesi....
migroArmis 16.04.2016, 21:27 Bizim en büyük sorunumuz Oyuncularımızın Arpalarının bol gelmesidir...
Eskişehir'e bakıyorum en iyi oyuncuları başta Emre Güral olmak üzere Toko gibi oyuncuları paralarını alamadığı için kontratı fesih etti, Mersin İdman yurdunda oyuncular paralarını alamadığı için antrenmana bile çıkmıyorlar ve bir çok oyuncuları takımı da bıraktı. Bizim eşşeklerinde paraları gününden önce yatar, oynamadıkları halde İbrahim AKIN gibi oturdukları yerden Milyonları götürürler... Bence bizim en büyük sorunumuz oyuncularımızın arpasının bol gelmesi....
Ya birde arpalar eksik geleydi ...düşünemiyorum bile...:)
etlidöktürek 16.04.2016, 21:29 Maça gelen öz sivassporlulara selam olsun..Batı cephesinde değişen birşey yok...kayseriyi izlemeye devam
mühendisburak58 16.04.2016, 22:12 Kayseri Kasımpaşa yi yenerse ligden düştük demektir
yigido yakup 16.04.2016, 22:16 Lig liderine kaybettik vede bize hep onyargili olan bi hakemle kaybettik.
Sansizliklar mi diyelik yoksa antreman yablislarimi diyelim 2- 3 oyuncu ayni sekil rakip darbesi olmadan olusan sakatlik kesinlikle irdelenmesi gerekli.
neden sormak lazim ersun yanal takimlarinda boyle basit olusan sakatliklar olmusmaz?
bugün oyuncu tercihlerinde mesut hoca bilinen gereksiz luzumsuz teecihlerinden 2.sini yapti Hasan Kabze bu tempoda oynayan bi rakibe karsi sahada kaybolacagi etkisiz olacagi vede eksik oynatacagi belliydi hocanin Texera ve Hussein e karsi bi onyargisi var
Bugun macta Atif kanatta oynamasi cok isabetliydi ama Mehdi ve Adem ayni anda sahada olmasi o düsunceyi etkisizlestirdi Egerki Hussein Adem veya Mehdinin yerine sahada olsaydi ataga cikmada zorlanmayacaktik.
birde macta donum noktasi John Boy ve Oumeri ikilisinin bozularak Ibrahim in sahaya girmesi herseyi alt üst etti
Rakibin en etkili yonü göbekten hucum göbekteki ikiliyi bozarak neden bu duruma canak tutulur sagbek ciktiysa neden sahaya sagbek alinmazda takimin komple kimyasi bozulur?
belki puan alabilecegimiz maci az bisey yanlis oyuncu tercihi sansiz sakatlik vede gereksiz takim dengesinin bozulmasi puan almamizi engelledi.
herseyden kotü olan mac kaybetmekten ziyade oyuncu kaybetmek oldu
Birde baskanin hakem cikisi hem cok isabetli oldu hemde zamanlamasi cok cok yerinde vede hedefinde oldu hic yoksa bu aciklama ile önümüzdeki maclarda faydasini görecegiz insallah.
artik haftaya bakmaliyiz vede 3 puandan baskasi bizi kesmez.
Bakkal ilk yarıda takımı mahkum oynattı. Oyunu kendi yarımızda kabullendik. Halbuki seyirci desteğini arkana almışsın kendi sahanda oynuyorsun neden önde basan hucum oynayan bir taktikle başlamıyorsun?. Yaımdakilere bu maçın daha ilk yarıda bittiğini söyledim. Böyle teknişk dirktör olmaz. Puana ihtiyacı olan biziz. EĞER BJK HAKEMLERLE ŞAMPİYON OLACAKSA HİÇ OLMASIN DAHA İYİ. fUTBOL OYNAMADAN KAZANDILAR. yAZIKLAR OLSUN TFF. yAZIKLAR OLSUN HALİS. Acaba gacae rahat uyuyabilecekmisin? Hangi yüzle sivasın macını yönetiyorsun. Her maç sivası doğruyorsun. Bütün ikili mücadelelerde onların lehine çaldın. Bariz bejk yı tuttuğun ortada. iSTANBUL YALAKASI ŞAHSİYETSİZ HERİF.
MOS-BY-58 16.04.2016, 22:52 Topu ayagimiza alinca tempo düsürmekten baska birsey yapmadik. Orta saha oyunculari cok yumusakti. Hic begenmedigim Yigit İncedemir'in eksikligi hissedildi. Gamsizligina ragmen Beykan'in ofansif katkisi olabilirdi ama sans verilmedi.
Besiktas iyi pas yapsa da cok fazla pozisyona giremedi.
Hakem özellikle Sosa'nin ayagini rakibe takarak düsüp faul alma cabalarini yedi.
Aatif'i ilk yari cizgi dibinde attigi calimlar klati ama neyleyim sonunda 3 puan olmadiktan sonra.
ayhandemir58 16.04.2016, 23:10 Bugün BJK TD.'ü Mutsuzol Karanlık(Ş.G.) "Polis Herkesin Polisi Olmalı" Demiş.Haklı.Emme Velakin Hakemlerde Her Takımın Hakemi Olmalı.Maç bitmiş,hakemin sayesinde maçı almışsın,dikkatleri başka tarafa çekmek için Türk Polisini ortaya atıyorsun.Bir emekli öğretmen olarak meslektaşın olmaktan bir an utandım Karanlık adam.:rolleyes:
güneşyurdu 16.04.2016, 23:29 kusura bakmayın bu takımın ALLAH rızası için bu ligden düşmesi lazım...takımın kalecisi halı saha kalecisi düzeyinde yanından geçen boy hizasındaki topa yumruk çakmayı bilmiyor...beki ceza alanın yayla sanıyor...defsansın ofsyatını bozuyor....şu kalcilerin şuçu yok onları transfer edelerin ve 2.yarı ısrarla kaleci tranferi yapmayanların ALLAH BELASINI versin...antep in kalecisi gibi kaleci mi 5 milyon verip alacaksın..yoksa 40 yıllık emek heba olur...
batur0658 17.04.2016, 00:04 Maçı staddan takip ettim ettikçede kahroldum... mesut hoca benim gözümde bugün itibariyle kredisini bitirmiştir... dakka 70 olmuş hala gökhan süzeni alıyor.allahtan kadroda i.akın yoktu.. neyden korktu hoca bu kadar anlam veremedim dakka 70 de emre yerine beykan ya da david i alsan ne kaybederdin sorarım yani hiç değilse yenilsek bile hoca daha ne yapsın derdik şimdiyse sonuç ortada !!
kaplanlı 17.04.2016, 00:38 mesut efendiden hoca olmayacağı tescillendi.ibrahim i oyuna alması
sı skandaldı.bu takım düşsede kalsada mesut efendi kesinlikle gitmeli.bu yönetim de artık miadını doldurdu.kurdukları takım, getirdikleri hoca amatör lig ayarında.
34yigido34 17.04.2016, 00:39 Hakem hatası felan herşey bir yanada şu oynanan oyunla şu ligde oynamiyo bile hak etmiyoz
kendalli 17.04.2016, 01:31 Böyle korkak futbol Sivasspor lige ilk çıktığı zamanlarda bile oynamadı bu futbolla galibiyet beklemek saçmalık olurdu bu hocanın yapması gereken bizi ligde tutması olacak diyecem ama önümüzdeki haftalar için güvensizlik hissi oluşturdu oynattigi fulboldan dolayı eğer diğer maçlardada böyle oynatirsa vay halimize demektir...
Arkadas gerçekçi olun maç başında da favori Beşiktaş'ti. Yani biz rakibimiz olan bi takıma kaybetmedik. Adamların takımda yedek olan herhangi bir topçu bizim takımın as futbolcusu olur.
Kadro kalitesi onlarda , moral avantajı onlarda , takım uyumu onlarda , bana iki takımı kiyasladiginizda mevki mevki kadro kadro futbolcu futbolcu bjk dan tek bi iyi bölge veya futbolcu sayabilir misiniz?
Bjk karşısında acik futbolla 4-5 fark yiyip moralmen de iyice cokebilirdi takım. Bana sorarsanız bu maç tek kayıp Cicinho dur . keşke sakatlanmasaydi.
Ayrıca Kasımpaşa kayseriyi yenecek. Bizim fikstür avantajimiz daha da artacak. Sonuçta bi bjk maçı eksilecek fiksturden...
Haftaya da kaybedebiliriz , ama ligde kalacağız. Hedef maçlar Akhisar-gencler-kayseri ... Al uç maçı ligde kal bu kadar basit
34MUAMMER58 17.04.2016, 08:01 Öncelikle cicinyo kardeşimize geçmiş olsun diyorum,3 puandan fazlasını kaybettik,maça gelince ilk yarı 2 takımda temkinli oynadı çok fazla pozisyon olmadı,2.yarıda bjk biraz vitesi büyüttü,bu dakikalarda mesut bakkal oyuncularına oyunu soğutturabilirdi,oyuncu değiştirerek de bunu yapabilirdi,maçın kırılma anı cicinyonun sakatlanmasıdır,zaten kanat oyuncun yok solcunyok,sağcında çıkmış kanatlar bitti,yerine canlı bomba ibrahimin girmeside ayrı bir hata,sağ bekin yerine stoper girmez ,sağbek girer,defansın düzeni bozuldu2 golde öyle geldi,ayrıca mesut bakkalın kadro ve oyuncu değiştirmedeki tercihlerinide beğenmedim,dışarda 5 yaşındaki çocuğada sorsan hasan kabze bu takımda 96 dak.oynayacak oyuncu değil ,rövaşata haricinde bir olumlu işini göremedim,bjk defansını bitürlü bozamadı ,rahatsız edemedi,bjk defansı çok rahat oynadı,96 dakika sivası 10 kişi oynattı,texsera hiçdeğilse 2.yarının ortasında alınabilirdi,kenerda tanese,texsera,etsaz hüseyin ,beykan gibi adamlar dururken oynatmayan adam sivassporun hocası filan olamaz ,olmamalıydı zaten,maç tahmininde şunu dedim,inanacaksın,güveneceksin ,çalışacaksın,rakipten çok isteyeceksin ancak yeneriz dedim olmadı,karşımızda çok kompakt oynayan ,uyumlu,kaliteli,bizden daha çok koşan,bizden daha çok isteyen, zorlayan,kazanacaklarına bizden daha çok inanmış,gerçekten çok kaliteli rakip vardı,bize biraz büyük geldi maalesef,bu formatta sabaha kadarda oynasak kazanamazdık,çünkü kazanmaya inanmamış hoca ve takım vardı,j.boye ve omariyede geçmiş olsun,taraftarlarada teşekkür ederim,cicinyonun sakatlanmasından sonraki enkötü olay 58.dak şovu burnumuzdan geldi,sevinemedik bile,hakem herzeman eyyamcı,atibanın sarı kartlık hareketini görmedi diyelim ,arkadaş o sahada 2 tane yan hakem var,2 tane kale arkası hakemi var,4.hakemde var bunlardamı görmedi?hareket yan hakeminin gözü önünde oluyor ,eğer birbirinizi uyarmayacaksanız o mikrofonları nedemeye taşıyorsunuz?penaltıda penaltı değil aslında,rakip oyuncunun kurnazlığıyla kazandılar penaltıyı,kayseriyi izlemeye devam artık,yenerse şansımız azalır,yenilirse 1 umutla şansımız devam eder
sebasteia 17.04.2016, 10:31 En cok agirima giden ne biliyor musunuz?? Tribunleri dolduran taraftar 58. dk sovuna hazirlanirken, hatta geri sayimda bes saniye kalmisken gol yedik. Resmen taraftarin hevesini kursaginda biraktilar. Su cefakar taraftar hangi takimda var??? Bu saatten sonra taraftara tek kelime eden, basarisizligi taraftara yikmaya calisan serefsizdir!
En cok agirima giden ne biliyor musunuz?? Tribunleri dolduran taraftar 58. dk sovuna hazirlanirken, hatta geri sayimda bes saniye kalmisken gol yedik. Resmen taraftarin hevesini kursaginda biraktilar. Su cefakar taraftar hangi takimda var??? Bu saatten sonra taraftara tek kelime eden, basarisizligi taraftara yikmaya calisan serefsizdir!
58 namusdur 2 dk dayanamadı hırbolar
balmandol 17.04.2016, 13:39 Ahhhh Mesut Bakkal ahhhh..Bi türlü market olmayı beceremedin..Tanase gibi bir oyuncuyu sen nasıl oynatmazsın yaa..Hasan Kabze koşmaya mecali yok Texeria gibi koşan adamı niye oynatmazsın..Hadi sende yönetim gibi bi yerlerine kına yak..Etzaz Hüseyin Avrupada ve kendi takımında 40 maça yakın oynamış onu hala niye görmezsin. Neymiş efendim ''Bana göre hazır değil,benim futbolcum değil''
onur0634 17.04.2016, 22:12 Arkadas gerçekçi olun maç başında da favori Beşiktaş'ti. Yani biz rakibimiz olan bi takıma kaybetmedik. Adamların takımda yedek olan herhangi bir topçu bizim takımın as futbolcusu olur.
Kadro kalitesi onlarda , moral avantajı onlarda , takım uyumu onlarda , bana iki takımı kiyasladiginizda mevki mevki kadro kadro futbolcu futbolcu bjk dan tek bi iyi bölge veya futbolcu sayabilir misiniz?
Bjk karşısında acik futbolla 4-5 fark yiyip moralmen de iyice cokebilirdi takım. Bana sorarsanız bu maç tek kayıp Cicinho dur . keşke sakatlanmasaydi.
Ayrıca Kasımpaşa kayseriyi yenecek. Bizim fikstür avantajimiz daha da artacak. Sonuçta bi bjk maçı eksilecek fiksturden...
Haftaya da kaybedebiliriz , ama ligde kalacağız. Hedef maçlar Akhisar-gencler-kayseri ... Al uç maçı ligde kal bu kadar basit
Fenerdeki yedek oyuncularda beşiktaşta as oyuncu olur ama fener beşiktaşın 5 puan gerisinde bu iş öyle kadroyla maddiyatla olacak olsaydı fener şimdi açık ara şampiyonluğunu ilan etmiş olurdu.İnanacaksın çıkıp mücadele edeceksin bu iş öyle 10 kişi defans yapıyım mantığıyla olmaz...
eyuphulagu 18.04.2016, 00:07 Mesut Bakkal doğru takım çıkarırsa;Texeria ya,Hussain e güvenip bu oyuncuları doğru zamanda oyuna alırsa sivasspor bence daha iyi oynayacak...Cicinho nun durumu kötü gözüküyor..Yapacak bir şey yok..Ama Emre nin yerine Gökhan Süzen in 25 dak. civarında oynayıp başarılı da olması takım için büyük kazanç...Hoca hala takımı korkak oynatıyor...Hasan Kabze yaşı ilerlemiş bir oyuncumuz ;niye bu oyuncuyu son 20-25 dak.da sahaya sürüp oyuncudan daha fazla verim almıyor....Elinde Hussain gibi ofansif yönü iyi olan bir oyuncuyu niye kullanamıyor;elindeki Mehdi ve Adem gibi oyuncuların Hussain den ne üstünlüğü var....Bence iyi hoca sinekten yağ çıkarandır;yani elindeki kadrodan en iyi şekilde faydalanandır..Mesut Hoca nın mücadeci oyuncuları tercih ettiğini ama elindeki bazı oyunculardan istenen şekilde yararlanmadığını düşünüyorum..Takımda yeterli derece defansif oyuncu varken orta sahada oynayacak Hussain gibi bir oyuncunun da bu takımda en azından 1 devrede olsa oynamasından yanayım....Taraftar bu sözleri söylemekten,paylaşmaktan bıkmış durumda..Mesut Hoca aynı anlayışla takımı diri tutmayı hedeften uzaklaştırmayı düşünüyor ama 1-2 maç sonra sonuçlar istediği gibi olmazsa iş işten geçmiş olacak..Sivasspor sadece defansif oynayarak,beraberliğe razı olarak ,bu ligde kalır mı onu da ilerleyen haftalarda göreceğiz...Kum saati ters dönmüş zaman azalıyor..Haydi Sivasspor,Haydi Yiğido Ayağa Kalk!
Texeria'yı oynatmayarak çok büyük hata yaptı Mesut Bakkal.90 dakika defans yaparak Beşiktaştan puan alacağını düşündü..Zaten kısıtlı kaynakları çok yanlış kullanıyor ne yazık ki..Kayseri 5 puan yaptı..Bu futbolla işimiz mucizelere kaldı.4 de 4 yapmak zorundayız.Allah yardımcımız olsun..:(((
58gürün58 18.04.2016, 08:28 [QUOTE=vexol58;973112]Texeria'yı oynatmayarak çok büyük hata yaptı Mesut Bakkal.90 dakika defans yaparak Beşiktaştan puan alacağını düşündü..Zaten kısıtlı kaynakları çok yanlış kullanıyor ne yazık ki..Kayseri 5 puan yaptı..Bu futbolla işimiz mucizelere kaldı.4 de 4 yapmak zorundayız.Allah yardımcımız olsun..:((
işin komik yanı defans bile yapamadık. bu hoca ya gerçekten işi bilmiyor yada iyice eli ayağına dolaştı. bjknın puan kaybettiği maçları izleyip oyunculara izlettirdi mi acaba. puan alan takımların hangisi bizim taktikle oynamış. hangisi defans yapmış puan almış. zaten bjk maçından sonra hocanın oyunu okuyamadığı vede taktisel becerisinin olmadığı kanısına vardım. fakat içimden bir ses bu takım düşmeyecek diyor bakalım görelim.
ofozturk 18.04.2016, 08:34 aptal hoca seni başımıza hoca diye getirenlerde suç. seni getirip salak salak oyuncu tercihlerini izletme eziyetini her hafta bize yaşattığınız için bu millet sizi unutmayacak. adımın saolsunlar şikeci takıma çıktı düştük mü damgayı vuranlar kaçacak damga üzerimizde bir ömür kalacak. işin acı taraflarından biri de bu maalesef.
hocada sorun yok. bu kadroyu oluşturup takımda tutanlarda suç
burhanın atıfın cicinyonun bu takımda yeri yok. bu oyuncular carlosu sergeni burağı tüm hocaları gönderdiler papaz oldular.
birde cezaevinde yatmışlar geldi takıma tam papazlar takımı oldu.
isteyince oynayıp istemeyince yatıyorlar.
bu olayda yönetim %100 suçludur ve istifa etmesi gerekmektedir.
takıma 3-4 senedir 1 golcu almayarak sivasa ihanet eden suç odaklarıdır.
Sabahlara kadar değil,aylarca konuşsak Beşiktaş maçını yersiz.Bu kadar kötü futbol oynar bir durumda iken Beşiktaş maçını hedef maç haline getirmemiz,maçlarda hiç görmediğimiz ''taraftarlarımızın''yüzlerini boyayarak maça gelmeleri,kendilerini paralarcasına tezahuratları çok garibime gitti.Rakiplerimiz olan Eskişehir,Mersin ve Kayseri maçlarında görmemiz gereken doluluk,çoşku ve hırs nedense şampiyonluk için Fenerbahçe ile yarışan Beşiktaş maçında zirve yapmıştı.Kardeşler rakiplerimize evimizde koskoca 7 puan verirken nerelerdeydiniz.Toplayın çıkarın hesap edin biz şimdi neredeydik.Hani hakemlere diyoruz ya''eyyamcı'' diye pki içimizdekilere ne diyeceğiz.Misafir tribününde maç seyreden Sivaslılar için ne düşünüyorsam sezon boyunca sadece bu maçta gelip kerhen Sivasspor'u destekleyenler içinde aynısını düşünüyorum. Gelelim oynadığımız oyuna: Biz Beşiktaş ile kafa kafaya oynayacak düzeyde olsak zaten buralarda olmazdık.Bakkalın sistem Ciciho'nun sakatlanmasına kadar tıkır tıkır işledi.Arkasından bir zorunlu değişiklik daha olunca sistem biraz daha aksadı buna bir de hakemin ''ince''bir dokunuşu eklenince işler terse gitti.Bakın size bir örnek şampiyonlar liginde Atletico Barca'ya topu verdi oynattı,birinde berabere kaldı,birinde yendi.Penaltı verilmese bu zor günlerde ilaç gibi bir puan alacaktık.Kayseride yendi artık işimiz çok zorlaştı.Bundan sonra oynayacağımız 5 maç var ama şampiyonluk son haftaya kalırsa Fener maçını hiç sayma kalan dört maçı da kazanmalıyız ki bunlardan biri de Kayseri maçı mutlak kazanmalıyız.Eğer ceza gelmezse içeride oynayacağımız iki maçta da tribünler bu kadar renkli,hırslı ve dolu olmalı.
bizim yenilmemiz normal ama kasımpaşanın kayseriye kaybetmesi kötü oldu.. Ama hala bazı dallamalar düştükki düştük bari son maçımızı yeni stadda oynayalım feneri son kez görelim diyecek kadar pişkin..
emrecan17 18.04.2016, 13:40 Senin galibiyete puana ihtiyacın var her maça kayseri yenilecek nasılsa dıye savunma parolasıyla çıkıyorsun.Kendi evinde 13 bin kişinin önünde maca cıkıyorsun biraz cesaretli yürekli oynasan ne kaybedersin sn.bakkal ? Bak rakibinin üstüne gittin arka arkaya nasıl pozisyonlar buldun.Hiç ummadığın kayseri kasımpasa yı yendi yine fark 5 oldu. Yeter ya bu kabze inadın ayağında top tutamıyor.İleride top tutan adamlarını adam eksilten adamlarınıda kenarda bekletiyorsun yazık günah bu şehre bu taraftara.Bırakın gidin artık. YETER her maç sonu yolumuza bakacaz diyorsun yolun bu sistemle bu anlayışla yol değil kaç maçdır anlamadınız mı ? !! ETZAZ HUSSAIN;TEXERRIA ; GÖKHAN SÜZEN;BEYKAN;TANASE Son haftalara doğru birde bu adamlar monte et bak sonra gör yolunun hangi yol olduğunu... ( NOT : Yılmaz Vural gelseydi keşke geçen sene Karabüğe son haftalarda gelmiş her maç takımda hücüm ve gol vardı öncesinde düşmeleri şekil kazandığı için adam yettirememişti takımı.Neyse Vesselam )
|