Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'ta Yenilere Tepki
SivasSpor.Com 20.04.2016, 12:01 http://resimzade.com/Show.html?i=46802&token=45051
David Texeira ile orta saha oyuncusu Etzaz Hussain’in bir türlü beklenen katkıyı yapamaması camiayı çileden çıkardı.
Ara transfer döneminde takıma kurtarıcı olarak transfer edilen forvet David Texeira ile orta saha oyuncusu Etzaz Hussain’in bir türlü beklenen katkıyı yapamaması camiayı çileden çıkardı.
Oyuncuların performanslarından memnun olmayan ve bu nedenle her iki isimle de bir görüşme yapan teknik direktör Mesut Bakkal’ın, “Kalan 5 haftada bu takımın sizden daha fazlasına ihtiyacı var. Bu yüzden daha istekli olmanızı istiyorum” dediği öğrenildi.
Fanatik
***İkisinede Yeterlince şans verilmedi...
yabancı transferler arasında sadece oumariden faydalandık iyide uyum sağladı geri kalanlar neredeyse hiç katkı yapmadı
DoomsDay58 20.04.2016, 12:25 Hasan Kabze'den yeterli verimi aldın da sürekli oynatıyorsun yani bakkal efendi? Sana hoca diyene ben.....
68yasar58 20.04.2016, 13:40 Ademe verilen şansın yarısı Etzaz Hussain’in
Hasan Kabzede olan toleransın onda biride David Texeira da olsaydı
takımda en azından mücadele eden koşan iki kişi daha olurdu.
Hoca takımı bayan futbol ligi gibi oynayan oyunculara şans veriyor ona görede puanları alıyor.
Etzaz Hussain'e yeterince sans verildigini dusunmuyorum. Onun disinda Hasan Kabze ve Adem, bunlarin performansi cokmu iyi hoca??:mad::confused:
Bir bakkal elinde değerli olanı vitrinen koyamayıp teşhir edilmesine müsade edemeyip kıyıda köşede misyonunu tamamlamışları süsleyip cilalyıp vitrinine koyarsa o bakkal ne kadar verim alır bu işden.Bizim hesab da buna döndü,elinde iki genç oyuncu var vitirne çıkartamadıktan sonra onlara suç bulmak hata olur.Fırsat vermek gerek, en azından son 5 hafta her iki oyuncuyu oynatmak gerek ilk onbirde.Eminim hem Ademden hem de Hasandan daha baskılı ve daha akılcı oynayacaklardır.Sayın M.Bakkal Hoca lütfen bu durumu göz önüne alın, düşüyoruz... Bunun ötesi yok.Senin için bu ilk olmayabilir ama biz Sivas için bu ilk olacak ve biz bu ilki yaşamak istemiyoruz, artık anla bunu....
ben yazdıkca bana tepki gösteriyorsunuz ama şu bir gerçek ki bu oyuncular 3-5 yıllık sözleşme imzalandı. yeni alınan bir topcu dünya yıldızı değilse ve rüştünü ispatlamamışsa kesinlikle 3 5 yıl imzalanmaz.
siz tanınmamış adamlarla neden bu kadar uzun boylu imzalar attırdınız.
bende coktan ptt 1. lig için yönetim hazırlıklara başlamıştı.
çorluluyiğido 20.04.2016, 14:46 hussain kaç dakika oynadı ki tepki gösteriyon?ademle hasan bu oyunculardan iyi mi?diye sormak lazım.kaldı ki texeira kendisine hasanınki kadar şans verilmediği halde hasandan çok üstün bir oyuncu.diyecek çok şey var da bakkal hoca
sedohan58 20.04.2016, 15:19 Bu ne yaa Allah aşkına gerçekten böyle bir haber varsa bu futbolculardan verim alamama nedenin tek sorumlusu mesut Bakkal dır. Nerde oynatın huseyini de verim almayı düşünüyorsun antrenmanda verim almıyorsan o ayrı keza texeria da öyle. Ha antremanda verim aldığın adamlarıda sahada görüyoruz tel tel dökülüyorlar. Şu ademé ibrahim akın à hasan kabzeye verdiğin şansı onlara verdinmi aceba.
sedohan58 20.04.2016, 15:19 Bu haber şöyle olmalıydı texeria ve etzas hüseyin mesut bakkalın performansından memnun değil.
fatihcan58 20.04.2016, 15:40 Mesut Bakkal;
Antalya maçında ilk yarı takımın en iyisi olan karşı rakibinde durdurmakta zorlandığı Texeriayı çıkarman nasıl bir teknik direktörlük anlayışı. Resmen 2 puanımız gasp ettin.
Etzez Hussein e nerde şans verdin. Adamı son 10 dakika oyuna sok sonra verim almaya çalış.
Hasan Kabzeye, Adem Koçağa verdiğin şansı bu adamlara verseydin şimdi bizim durumumuz da Kayseri olurdu.
Bu sene bu takıma ne geldiyse Teknik Direktörlerden geldi.
Teknik Direktörümüz olmasaydı *2 puanımız daha olurdu.
Oynatılmayan adam nasıl katkı sağlayacak.
triper58 20.04.2016, 17:42 Asıl tepki Mesut Bakkal'a kimse lafı çevirmesin.Hasan Kabze çok mu iyi her maç 11 çıkıyor?
Bakkal amca gelir gelmez yabancilara tirpan vurmustu ve ben o zaman demistim ki: Gelir gelmez cart diye bunlari kesersen, bundan sonra bu yabancilardan zor verim alirsin...
Bakkal'in yerli takintisi var, yabancilari kesmesi ondan.
Yerlilere daha iyi gaz verecegini düsünüyor.
Bakkal cok hata yapti ve cok puanlarin gitmesine neden oldu, örnegin Bursa maci.... Durduk yere Korcan'i kaleye koydu, o da bi güzel yumurtladi ve 3 puan ucup gitti.
34MUAMMER58 20.04.2016, 20:12 Hocanın bu açıklamalarına katılmak mümkün değil,futbol 4 bilinmiyen denklem değil,neyin ne olduğunu herkes görüyor biliyor,önce yeni transferler hakkındaki düşüncelerimi söyleyim,alınan oyuncuların hiçbiride sivassporun derdine derman olacak oyuncular değil,bizi bu zor durumdan kaliteli 3 4 tane oyuncu kurtarırdı,haaa mademki alınmış ,omarii hernekadar ümit kadar olmasada,alıştı idare ediyor,hernekadar karim saidi,bilica,da costa ,diallo olmasada idare ediyor,texsera oynadığı kısa sürede takıma ayak uydurdu,ona yeteri kadar pasda verilmiyor,hocada şansda vermiyor,gol atmasada rakip defansı oldukça rahatsız ediyor, sırf konya maçında pas verilse 2 gol birden atardı,tanese kaliteli 1 kumaşı olsada yeterli şans bulamıyor,etsaz huseinde şahsen ,kendi liginde yıldız olsada ,bu lig için fiziğini ,tekniğini yeterli görmüyorum,haa ademmi?huseinmi derseniz husein derim,uzun lafın kısası sadece omari banko oynuyor,puana ençok ihtiyacımız olan maçta ,rakip defansı çıkartmayan texsera yerine son 20 dakkalık oyuncu hasan kabzeyi 100 dakika oynatan,geri pas yan pas yapmaktan başka marifeti olmayan ademi 100 dak oynatıp,etsaz huseine 1 dak şans vermeyen,yorulmuş bitmiş ortasaha oyuncusunu çıkartmayıp taneseyi 1 devre oynatmayan,beykanı oynatmıyan hocadan ancak bu kadar ,alınan oyuncuların günahı yok,sıkınttımız hocalarda,sergenin batuhanı,ümiti,da costayı ,hatta cicinyoyu küstürmesi,sergenle ,okanın mehdiye takması sivassporu bu hale getirmiştir,mesut hocanın tek doğrusu mehdiyi oynatmasıdır oda taş çatlasa 60 dakkalık oyuncu,hoca iyiolsa bu yeni transferler takımı ligde tutardı çoktan.hocanın inatlaşması sivassporu göz göre göre küme düşürüyor,başakşehir maçındada bunu yaparsa galibiyet hayal olur ptt ligi için valizimizi hazırlarız.
Biz Teknik Direktörsüz oynuyoruz...
Etzaz Ussain büyük umutlarla transfer oldu. Ligi bittiği için 1-1,5 aylık bir antreman eksiği ile geldi. ama biz onu Avrupa Kupalarında seyrettiğimiz için kumaşınıda görmüştük. Sayın hocamız tırpanı yapıştırdı.
David Texeriayı bir kaç maç oynattı. Gördüğümüz kadarı ile özellikle ara toplarında defans arkasına sarkmaları çok iyi. Defansı yoran ve pres özelliği ayrıca kafa toplarındaki bitirici özelliği gözlemlendi. Bu tarz oyuncular mutlaka değerlendirilmeli, son haddesine kadar sabredilmeli. Sayın hocamız köreltti.
Ernastas Setkus lig boyunca devamlı kaleyi korumasına rağmen bir baktıkki hiç resmi maç oynamamış Korcan kalede. Bizim tedirginliğimiz skora yansıyınca iş işten geçmiş oldu ve puanlarımız havaya uçtu.
Yenilerden bir tek Joan Oumariyi oynatıyor. Elinden gelse onuda koymayacak. Hoş defans hattımız sakat cezalı mutlaka oynar. Yenilerin en şanslısı...
Baştada dediğimiz gibi biz hocasız oynuyoruz. Forumda benim yorumların üstünde kim var bir bakalım... 34MUAMMER58 ve 50sekiz arkadaşlarımız varmış. Bu arkadaşlarımızdan bir tanesi hoca yapalım diğerini yardımcı hoca, emin olun biz şu andaki konumumuzda değildik.
Bir kere bu arkadaşlar İbrahim Akın gibi bir değeri, Hasan Kabze gibi bir golcüyü harcarlardı bir kalemde!!!!!
Kim ne derse desin biz Hocasız oynuyoruz. Küme potasında hala ümidimiz var ama ümitsizliğimiz tercihlerde... Madem puan ve puanlar kaybediyoruz. Oynatsaydınızda yenileri alışsalardı maç temposuna, hiç değilse şimdi daha fit durumda olacaklardı. Şimdi oynatsanda boş...
Has Sivas`li 20.04.2016, 21:10 Verin bu işi Cici ye, onun oyun zekâsı bizi ligde tutar.
sehrisivas 20.04.2016, 22:18 Lan bizim mahalledeki İsmail Bakkal bile bundan daha iyi yönetir takımı.
otceken58 20.04.2016, 22:21 Sayın Mesut bakkal ve yönetim ilk önce kendi performansınizi bir sorgulayın kesinlikle Sivasspor u haketmiyorsunuz. Bu açıklama her nerden geldiyse komediden başka birşey değil.
FirtinaK 20.04.2016, 22:53 Sans vermedigin oyunculardan nasil verim alacaksin ki?
yigido yakup 20.04.2016, 23:04 Yenilerin hicmi hicc sucu yok
Bizim Bakkal efendi cercilikten geldigi icin son nokta bakkallik olarak gorüyor ve hala yumurtayi geciboynuzu ile degisiyor makarnayla vitrini süslüyor
bugün düsme potasindamiyiz evet potasindayiz ve ordan hic cikamadik
yaaavvv bakkal emmi Etzaz ile Texerayi oynatsan hic yoksa biraz parlatsan bu adamlari elimizde cürütmesen
i Akin i bedava versen üste para versen gönderemen ama Etzaz 5 amc oynasin turkiyedeki transfer piyasasinin gözdesi olmazsa adimi kaldiririm
Mesut bakkal geldi hicbisey extradan yapmadan aldigimiz maclar yeminle Yigit ve seyirci sayesindedir.
benim sahsi bir düsüncem var seneye takimi kime vereceksek bugünden teslim edelim belki tutar 5 macida alir ligde kaliriz bundan ve okan hoca istatiklerinden kötü olmaz
Bakkal emmide kendi yoluna baksin bazi dönemleri ne kadar az zararla gecersek o kadar iyi olur.
Phöenix58 20.04.2016, 23:14 Bakkal efendi sen bu futbolculara ne zaman şans tanıdında bu futbolculara tepkilisin? Sen futboldan ve futbolcudan anlamıyorsun ki bu futbolculara tepki gösteriyorsun! Bize en son geldiğinde bize Almanya'dan Rahman Soyudoğru diye bir Sivas'lı hemşehrimiz gelmişti ve bu futbolcu alman alt yapı bundesligasında gol kralı olmuş, alman basınında gelecekte başarılı olabilecek adından sıkça söz ettirecek bir futbolcu diye bahsediliyordu! Ammaaaa bizim Bakkal efendi bundan futbolcu olmaz diye bir deyimi ile adamı kesip attı ve çocuğun futbol hayatını baya bir geriletti... Gerisini siz anlayın bu adam antrenör mü...
Turan 59 21.04.2016, 09:28 İbrahim AKIN,Hasan KABZE'nin oynadığı her takım düşmeye mahkumdur.
Besyo_cu 21.04.2016, 10:26 Gümüş'ten altın performansı beklemek, eşek'ten yarış atı performansı beklemek ne kadar doğru ? Bu adamların yeteneği bu kadar, alana değil de yeteri kadar performans göstermiyor diye oyuncu suçlamak da ayrı bir trajedi...
Yönetimden birisinin çıkarak devre arası yapılan transferleri kimin nasıl ne şekilde yaptırdığını ve hangi menajere ne kadar ücret ödendiğini açıklaması lazım...
yiğido58sinan 21.04.2016, 10:36 Kulübeden mi gol atacaklar?
her transfer donemi futbulcu bulmak cok zordur
eger on arastirman yok ise
gecen sezon k.erciyes maci sonrasi yonetim orhan kaynagin balkon devletlerinde ve ortaavrupa futbulcu arıyor dendi cok guclu takim alınacak dedin ama
de costa bedava olarak saatildu
gelen 2 milyon euro ile
barrales -j.boyn-cone yekta kurtulus vs gibi futbulculara harcandi......
ocak ayindaki alınan futbolcular da
ekim ayında sezonu bitmis kasimda sezonu bitmis futblcular
kısaca hazır olmayan futbolculari alan yonetim
ile alınan futbulculari 12 haftadir hazır hale getirmekte zorlanan
ve alınan 4 futbulcudan yeterli kadar verim almayan teknik heyette sorunlu olmalıdır
ankastre 21.04.2016, 12:35 Gümüş'ten altın performansı beklemek, eşek'ten yarış atı performansı beklemek ne kadar doğru ? Bu adamların yeteneği bu kadar, alana değil de yeteri kadar performans göstermiyor diye oyuncu suçlamak da ayrı bir trajedi...
Yönetimden birisinin çıkarak devre arası yapılan transferleri kimin nasıl ne şekilde yaptırdığını ve hangi menajere ne kadar ücret ödendiğini açıklaması lazım...
ula gardaş hay ağzını seviyim.
menesakin 22.04.2016, 19:27 Başlık yanlış olmuş. Sivas'ta yenileri oynatmayan hocaya Tepki olabilir. Ya da iş işten geçtikten sonra transfer yapan yönetim!!!e tepki olabilirdi
bassguitar 23.04.2016, 06:29 Topcuya hocaya niye kiziyosun gardasim.kapasitesi bu kadardir asil sorun bunlari amacsiz hedefsiz alip getiren yonetimdir..
|
|