Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim
SivasSpor.Com 23.04.2016, 16:11 http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752
Spor Toto Süper Lig 30. hafta Medipol Başakşehir - Sivasspor maçını değerlendirelim.
Maçta göze çarpanlar : ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Maçın en iyisi kimdi : ?
Maçın en kötüsü kimdi : ?
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
galibiyeti koruyamıyoruz. Yine uydurma bir penaltı ve beraberlik. yzıklar olsun bu hakemlere.
ihtiyar yiğido 23.04.2016, 16:25 Değerlendirme yapacaksak, yönetim ve başkan derhal istifa etsinler, bu saatten sonra PTT 1. Lig yolu gözüktü. Transferlerde cimri davranmanın neticesi bunlar.
DoomsDay58 23.04.2016, 16:26 Bakkal efendi hoca değil derken tam olarak bunu kast ediyordum işte :)
atıfla kone sivassporu resmen satıyor hocada görmüyor bir adamın kör olması lazım atıfın bütün topları kısa ve rakibe kone nin bütün topları direk rakibe.iyi niyetli canını dişine takıp oynuyanların emekleride çalınıp gidiyor yönetim kör oldunz kör olasıcalar allah hepinizin belasını versin hemi.
ofozturk 23.04.2016, 16:28 neyi değerlendireceğiz gardaşlar.
acilen yönetim ve hocanın falan filan kimin suçu varsa defolup gitsinler.
Hepside istifa etsin, son haftalari kufur etmeden bitirelim.
ihtiyar yiğido 23.04.2016, 16:33 Değerlendirilecek tek şey takımın bu hale gelmesine sebep olan, yönetim ve başkan derhal istifa etmelidir.
Mecnun başkan bu takımı süperlige çıkarmişti şimdide düşürerek adeta benim görevim bitti demek istedi, yolu açık olsun. Gelecek yönetime başarılar dilerim.
Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız
58YIGIDO58 23.04.2016, 16:37 Yonetimindenmesutuna kadar aldiginiz paralar haram olsun.
Bir Sivassporumuz vardi, sehrimizi dunyaya temsil eden bir markamiz vardi onuda düsürdünuz.
Ben yillardir bu yonetimi hep elestirdim bana cok karsi cikanlar oldu ve bana sivasspor düsmanisin diyenler bile oldu, ama oyle birsey yoktu ben herzaman takimimin arkasindayim ve destekledim.
Adam gibi transfer yapmasini beceremediler ve neticede düstük.
Simdi insallah bakkalci mesut ve Yonetim bavulunu toplayip Sivassporumu birakirlar.:mad::mad:
34MUAMMER58 23.04.2016, 16:37 Boşverin kardeşim ,kim iyi oynamış kötü oynamışı ne gerek var,bu takımın hocası mesut bakkalsa sivas belediyeyi bile yenemez bu takım,2-0 dan 2- 2 maç bitittiren adam hoca moca olamaz,bu takımın başına değil hoca, ulaş çiftliğinden bitane sığırı hoca etsen bu maçı kazanırdı,:mad:forvetsiz oynamak nedemek yaa,hadi 2-1 oldu bu hocanın oynatmaktan zevk aldığı yiğit yüzünden,yaw maç 2-2 olmuş,gol atacak adam yok ,ademi alıyor ,ALLAH belanızı versin ,maçı kazansak ligde kalacağız bee,yazıklar olsun,yönetiminede,hocasınada futbolcularınızada be,SETCUS VE OMARİ olmasa 2-3 top direkten dönmese fark bile olurdu,LANET OLSUN YAA .
münihli_58 23.04.2016, 16:38 Dün bana Basaksehirden 1 puan alacaksiniz deseler itiraz etmezdim ama 2-0dan sonra mac vermek insanin zoruna gidiyor. Keske Mersin macindada Cagatay oynasaydi bugün cok begendim ayrica asist bile yapti. Ibrahim Öztürk girince bizim defans sarsilmaya basladi en sonundada baskiya dayanamadik golü yedik. Ademi sokacagina Texeirayi almasi gerekirdi benim görüsüm.
Artik önümüzdeki Akhisar ve Gencler macinda puan kaybedemeyiz yoksa düseriz kacisi yok. Burhan ve Boye cok iyi mac cikardi. Emre ve Ziyayi topla bir Gökhan etmez ve bu Gökhanin oynadigi 60%lik performans
Hangi geri zekalı takımın oyundan düştüğünü göre göre Tanase yi 83. dakikada gol yedikten sonra oyundan alır ki.Kendisinin Kayserili olup olmadığını düşünüyorduk artık.Önündeki rakiplerle 6 puan fark varken neden beraberlikden sonra oyuna Allah rızası için bir forvet almaz da Adem i alır ki oyuna.
Gerçi bugüne gelene kadar,hangi geri zekalı süper lig için böyle bir takım kurar ki.Hangi geri zekalı bu takımın başına bu Bakkal ı getirir ki.
Dilimizde tüy bitti 2 senedir.Üzgünüz.
Salaklıkdan küme düşülür müymüş.Düşülürmüş.
Deplesmanda oynuyorsun, sacma bir 11 ile maca cikmissin. Piyangodan iki gol bulmussun sonra takimdan bir MAL cikiyor futbol ile güresi karistiriyor ve macin kaderi ile oynuyor.
Ama suc Yigit'de degil onu oynatan hocasinda ve futbol cahili bazi taraftarlarda. Neymis? Yigit savasiyormus. Bize futbolcu lazim, Rambo degil !
Boye ve Yigit ikiside saatli bomba.
Macin adami Setkus, o olmasaydi bu mac kaybedilirdi.
Aatif bugün kayipti.
Kone vasat
Hoca mi? Bayramlik kiyafetini giymis maci izlemeye gelmis...
Mac sonu eline cantasini verip postalamali.
PTT de devam edecek yeni bir hoca ile anlasilmali.
mühendisburak58 23.04.2016, 16:40 Hoş geldin ptt 1.lig. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.
A.Turan Korkmaz 23.04.2016, 16:40 Küme düşmeyi ne kadar çok hakettiğimizi gösteren bir maç daha seyrettik. Kendi hatalarımızla bir maçta daha rakibe puan hediye ettik.
Maç 2-0'a gelmiş. Yiğit bu kaçıncı hatan? Bize bu sezon kaç puan kaybettirdin böyle? Hakem pozisyondan önce seni üç defa uyarmış. Gözüm üstünde diyor. Sen ceza sahasında rakibini boyunduruğa alıp yere indiriyorsun?
İkinci yediğimiz golün nedeni skoru(2-1)i koruma isteğidir. Topu kenardan bir türlü ortalayamadık. En sonunda Mehdi topu rakibe verince kontratağı yedik. Bu işi en iyi yapan takım olan Başakşehirden de kontra golü yedik.
20. dakikada skor 2-0 olunca başlayan geri çekilmemiz 2-2 ile zorbela beraberlikle yetinmemize yol açtı.
Beni kahreden son 10 dakika sanki beraberlik bize yarıyormuşçasına oynamamız. Bu maçı alsak , kümede kalmak için gerçekten iddiamızı sürdürecektik . Ama olmadı.
onur0634 23.04.2016, 16:48 Mecnun Otyakmaz takımı küme düşürdün ya kına yakarsın artık...Sezon sonunu beklemeden bırakın gidin... Takımın ve şehrin yakasından düşün artık...Yiğit düştüğü yerden kalkmasınıda bilir...
Mesut Bakkal ne olur Sivas'a gelme. İstanbul'da kal. Bu takım sen olmadan daha iyi oynar.
Mesut Bakkal küme düşmeyi garantilemek içinmi getirildi?
Alın size komplo teorisi. Geldiğinden beri bunu destekleyecek o kadar şey yaptıki insan düşünmeden edemiyor. Ne olursa olsun biz Sivasspor taraftarı olarak burada olacağız. Bir de küfür etmeyelim lütfen insana yakışmıyor.
34MUAMMER58 23.04.2016, 16:56 EYYYY sivasspor yönetimindeki beceriksiz herifler ,iyi dinleyin eğer okuyorsanız bu yazıyı,başakşehir maçı son şansdı sivasspor için ,o çok büyük futbol bilginizle hangi akla hizmet için bu takımın başına getirdiniz bilmiyorum,artık deniz bitti,alınan bu 1 puana rağmen,sivassporun şansı matematiksel olarak devam ediyor,eğer Akhisar adam gibi oynarsa kayseriyi yener,bjk de yener,sivassporun önünde mutlak 3 puanla bitirilmesi gereken 2 maç var,o maçların bu mesut bakkalla alınacağına inanmıyorum,yol yakınken şu meymenetsizle yolları ayırın,kalan 4 maça faruk serin hocayı filan ,ahad kömürlüoğlunu filan koyun takımın başına ,yoksatakım göz göre göre düşüyor,artık sivassporu futbol mucizesi kurtarır,o şansıda iyi değerlendirin ,zaten takım ligde kalsada ,düşşede hepiniz DEFOLUP gideceksiniz nasılsa,sivasa son bir iyiliğiniz olsun
GraveYard 23.04.2016, 16:58 Konu Başlığı BakkaL Nasıl yönetilir olmalı. Bu kadar cahil bir teknik heyet bu kadar futboldan anlamaz bir yönetim olamaz yazıklar olsun tek kelime ile Tanase 83 dk sahada gezdi hakaret etmemek için kendimi zor tutuyorum, ney gözlüğü var arkdaşım gözünüzde bu kadar mı cahilsiniz göremiyor musunuz. İlerde topu tutamıyosun forvet alacan yerde gidiyosun orta saha alıyorsun, Kone topları yedi çıkar yerine al adam, Şu YİĞİTİ oyundan çıkarmayın artık tek ruhuyla mücadele eden adam o yersede yesin kırmızı kart sana 1 puan lazım değil sen 3 puana zorlucan yerde 1 puanı alım yenilmiyim derdindesin oynatma bu takımı bu kadar korkak Ve yeter artık al oyuna Texirayı bostan korkuluğu diyemi aldınız bu adamı, o kadar formaya hak etmeyen adam varken sen neyin kafasını yaşıyorsunda forvetsiz maçlara çıkartıyosun takımı Sayın Bakkal... ???? :mad::mad::mad::mad:
midfielder7 23.04.2016, 17:01 öndeyiz ve kontradan gol yiyiyoruz, ardından maç berabere oluyor bizimkiler oyunu soğutmaya çalışıyor hey allahım güler misin ağlar mısın ayağımıza gelmiş fırsat başakşehiri böyle yakalamışız yine kendi ayağımıza sıkıyoruz şu 4 hafta bitsin artık ne olacaksa olsun psikolijimiz bozuldu iyice
35gürün58 23.04.2016, 17:02 Dün bana Basaksehirden 1 puan alacaksiniz deseler itiraz etmezdim ama 2-0dan sonra mac vermek insanin zoruna gidiyor. Keske Mersin macindada Cagatay oynasaydi bugün cok begendim ayrica asist bile yapti. Ibrahim Öztürk girince bizim defans sarsilmaya basladi en sonundada baskiya dayanamadik golü yedik. Ademi sokacagina Texeirayi almasi gerekirdi benim görüsüm.
Artik önümüzdeki Akhisar ve Gencler macinda puan kaybedemeyiz yoksa düseriz kacisi yok. Burhan ve Boye cok iyi mac cikardi. Emre ve Ziyayi topla bir Gökhan etmez ve bu Gökhanin oynadigi 60%lik performans
Yoksa düşeriz mi ?
Sevgili kardeşim düştük düştük.... müsebbiplerine gelince .,
1-Yönetimin ders almaz transfer politikaları, %50
2-Sergen Yalçın
3-Okan Buruk
4-Sivas'a sahip çıkmayan başta Bakan olmak üzere milletvekilleri
5-Sivas'ı düşürmeyi kafasına koynuş ve Sivas'ı sahipsiz görmüş TFF-MHK ikilisi ve hakemleri.
6-Eline verilen malzeme ile yetinmek zorunda olan ,lakin kadro kurulmasında ve oyuncu değişikliklerindeki yetersizliği ile Mesut Bakkal.
onur0634 23.04.2016, 17:03 Hayırlısıyla son 4 maç kaldı lig bitsede taraftarda artık kurtulsa bu eziyetten futbol bu sonuçta birileri düşecek birileri çıkacak gerçekten bu zoruma gitmiyor.İyi olan kazanıyor kötü olan kaybediyor.Mesut Bakkalada çok şey demiyorum hoca olarak iyi niyetli kapasitesi bu kadar 256 mb ram kullanıyor beyni başakşehirin hocasına bakıyon 3 gb ramla çalışıyor beyni bunuda kabullenmek gerekir.Tek kabullenemediğim şey ise başkan ve yönetiminin göz göre göre takımı sabote edip küme düşürmesidir.Bunu gerçekten her taraftar gibi bende kabul edemiyorum.Bırakıp gitsinler abi sahip çıkan olmasada ya kayyum atanır ya da belediye devralır bundan daha kötü yönetilemez ya...!!
Geçmişteki hataları saymakla bitmez ve alt lige düşme sonucunu değiştirmez. Hepimizin çok zoruna gidiyor hazmedemiyoruz SİVASSPORA yakistiramiyoruz ancak elden birsey gelmiyor. Seneye ptt liginde inşallah vizyon sahibi bir yönetim, takımı iyi okuyabilecek egosuz teknik heyet, aldığı paranın hakkını vermek için sahada basılmadık yer bırakmayacak hırslı oyunculara ihtiyacımız var. Taraftar olarak tribün desteği anlamında çok eksik var hatta tam olan bir şey yok. Taraftar olarak bir sonraki seneye süper lige çıkma provası olarak tribün desteğini artırarak güzel bir ortam oluşması için elimizden geleni yapmalıyız. Herşeyden önce mesut bakkal başta olmak üzere takımın tamamının ve yönetimin derhal bu kulüpten gitmesi lazım. Mecnun başkanın kalitesi TARTIŞILMAZ ancak kulübe kan değişikliği şart.
Neyini değerlendielim boş verin gitsin.
Kimse bakkala suç atmasin atacaksaniz bakkalı getiren lere iki çift laf edin kâfi.
1-Mesut Bakkalın hocalıkla alakası olmadığı şu maçla tescillendi...
2-Futbolcuların umurunda bile olmayan bir Sivassporu her ne kadar Penaltıda yaptırtsa Yiğit kurtaramaz. Oda zaten canlı bomba..
3-Oyuncu değişiklikleri o kadar kötü ve anlamsız ki oyun oynarken bile taraftar 10 dakika sonrasını çok çabuk tahmin ediyor ve OLUYOR...
4-Bize göre Sivasspor bazılarına göre Sivasspor aile şirketi küme düştü...
5-Oyuncuların çoğu zaten başka takımla anlaşma yaptı. (Aatıf Trabzon ile Ziya Osmanlı ile büyük ölçüde anlaştı.) Hiçbirisinin umurunda bile değil.
6-Sizlerin yüzünden hem Eşşekçilere hemde hamsilere rezil rüsva olduk. Bir yerlerinize kına yakın.
münihli_58 23.04.2016, 17:21 Yoksa düşeriz mi ?
Sevgili kardeşim düştük düştük.... müsebbiplerine gelince .,
1-Yönetimin ders almaz transfer politikaları, %50
2-Sergen Yalçın
3-Okan Buruk
4-Sivas'a sahip çıkmayan başta Bakan olmak üzere milletvekilleri
5-Sivas'ı düşürmeyi kafasına koynuş ve Sivas'ı sahipsiz görmüş TFF-MHK ikilisi ve hakemleri.
6-Eline verilen malzeme ile yetinmek zorunda olan ,lakin kadro kurulmasında ve oyuncu değişikliklerindeki yetersizliği ile Mesut Bakkal.
Haklisin tabi abi ama matematiksel olarak kesinlesmedikce ben icimde ki o kücük umutla yasiyorum bize bu yasta bunlari yasatanlar utansin
Mecnun başkan bu takım için 7 ay hapis yattı onu sorgulamak ona kızmak vicdanım el vermiyor fakat yanındaki iş bilmez yalaka tayfası derhal bırakıp gitmeli.
kolukisa 23.04.2016, 17:31 Bu saatten sonra eger Sivasspor ligde kalirsa mucize degi mucize ötesi birsey olur.
Artik su gercege alisalim Sivasspor seneue PTT.ligde,nerden nereye.
Muzaffer6758 23.04.2016, 17:34 Dün bana Basaksehirden 1 puan alacaksiniz deseler itiraz etmezdim ama 2-0dan sonra mac vermek insanin zoruna gidiyor. Keske Mersin macindada Cagatay oynasaydi bugün cok begendim ayrica asist bile yapti. Ibrahim Öztürk girince bizim defans sarsilmaya basladi en sonundada baskiya dayanamadik golü yedik. Ademi sokacagina Texeirayi almasi gerekirdi benim görüsüm.
Kardeşim seni bu yorumundan dolayı tebrik ediyorum. Hala şansımız varken düştük deyip küfürleri sayanların aksine hala teknik bir yorum yapıp kümede kalma adına şansımızın devam ettiğini o kişilere hatırlatıyorsun. Bende ne yönetimden ne hocadan ne de çoğu futbolcudan memnun değilim ama matematiksel olarak ligde kalma ihtimalimiz devam ederken el aleme küfretmenin veya istifaya çağırmanın ne faydası var anlamıyorum.
sivasfutbol 23.04.2016, 17:35 Mecnun düşünsün artıkın bütün yakınlarını sivassporda istihdam ediyordu yeni gelir inşaallah bunların hepsine yolu gösterir artık istanbulda oturup sivastaki kulubu idare etmeye kalkarsan böyle olur artık sivassporun borcu yok diyorlardı şimdi borclar acıga cıkar artık acaba sivassporun kaç tirilyon borcu var merak ediyorum
Caner POLAT 23.04.2016, 17:41 Öngörülen en az 15 karekterdir.
Haram olsun.
Geçmişteki hataları saymakla bitmez ve alt lige düşme sonucunu değiştirmez. Hepimizin çok zoruna gidiyor hazmedemiyoruz SİVASSPORA yakistiramiyoruz ancak elden birsey gelmiyor. Seneye ptt liginde inşallah vizyon sahibi bir yönetim, takımı iyi okuyabilecek egosuz teknik heyet, aldığı paranın hakkını vermek için sahada basılmadık yer bırakmayacak hırslı oyunculara ihtiyacımız var. Taraftar olarak tribün desteği anlamında çok eksik var hatta tam olan bir şey yok. Taraftar olarak bir sonraki seneye süper lige çıkma provası olarak tribün desteğini artırarak güzel bir ortam oluşması için elimizden geleni yapmalıyız. Herşeyden önce mesut bakkal başta olmak üzere takımın tamamının ve yönetimin derhal bu kulüpten gitmesi lazım. Mecnun başkanın kalitesi TARTIŞILMAZ ancak kulübe kan değişikliği şart.
Zaten sorunda mecnun başkanın kalitesini sorgulamamış olmamızdan kaynaklandı o kadar ki ne verdiyse yedik . süper lig kalmadı buyrun PTT var yer misiniz :mad:
1-Mesut Bakkalın hocalıkla alakası olmadığı şu maçla tescillendi...
4-Bize göre Sivasspor bazılarına göre Sivasspor aile şirketi küme düştü...
5-Oyuncuların çoğu zaten başka takımla anlaşma yaptı. (Aatıf Trabzon ile Ziya Osmanlı ile büyük ölçüde anlaştı.) Hiçbirisinin umurunda bile değil.
yazdiklarini desteklemek amacli iki eklemede ben yapayim..
* 2-0 öne gecmis bir takim 82. dakikada gol yeyip durum 2-2 ye geliyorsa ne yapar? Üzüntüden kendini yere atar, sac bas yolar degil mi? Görüntüleri tekrar izelyin, bakin ne yapiyorlar.
* Peki 2-2 olan takimin hocasi, mutlak 3 puan lazimken bütün takimi geriye mi ceker yoksa, ileri ileri diye herkesi rakip sahaya mi gönderir?
Tipki Abdullah Avci'nin Yalcin'i gönderdigi gibi...
anadolu5858 23.04.2016, 18:16 herşeye rağmen kaderimizi kayseri maçı belirleyecek. son haftalara bakarsak kayseri bize göre çok ballı. bu iki haftadan 6 puan alarak kayseriye gideriz. gittiğimizde puan farkı 1 veya 2 olacak. öyle yada böyle kayseriyi yenmemiz gerekecek. asıl sorun da bu, biz kayseriyi orda yenebilecekmiyiz.
34MUAMMER58 23.04.2016, 18:28 Geçen hafta cicinyonun sakatlanmasıyla takımın defansının dengesi bozuldu,bu maçtada çağatayın sakatlanması defansı bozdu,sonradan oyuna giren İbrahim ö.topu taca atsa belki 2.golü yemezdik,ibrahim bunu hep yapıyor saatli bomba değil, bildiğin C-4 :mad:özellikle 2.yarı takımın 2-1 lik skoru korumaya çalışması,rakip defansa baskı yapacak olan texserayı oyuna almamak,taneseye 80 dak katlanmak,yiğit artık maçtan düştüğü halde ,heran 2.sarı kartı göreceğini bile bile oyundan çıkartmamak,etsaz huseine 5 dak bile şans vermemek,bjk maçında 100 dak oynattığı hasan kabzeye 1 dak bile forma vermemek,teknik direktörlük değildir,ayıptır günahtır ,hiçkimsenin böyle saçmalıklarla sivas şehrinin takımıyla ,kaderiyle oynama hakkı yok,eğer futbol cahili olarak ben 2.golü yiyeceğimizi tahmin ediyorsam,demekki hocada 3.gol atmak için hamle yapacak bu hamle adem değil ,neticede sadece ve sadece hoca hatasıyla yenildik,bir sözde yiğite ,kardeşim önce seni bu takıma getirenlerin ALLAH belasını versin,karabükü küme düşüren diğer kazmalarla sivasa geldin,şurda 2 maç oynadın diye kendini futbolcumu sanıyorsun,senin oynadığın hermaç sarı kartın cebinde, heran kırmızı görecen diye ödümüz bkumuza karışıyor be:mad:,takımın mutlak kazanması gerektiği maçta 2-0 önde olduğunuz maçta yaptığın o hareket belkide sivassporu küme düşürecek,bu şehrin kaderiyle oynama hakkın varmı?arkadaşlarının alın terine ihanet etme hakkını sana kim veriyor,yaptığın hareketin ne manaya geldiğini,futbolla alakası olmadığını bilmiyormusun?bide tecrübeli geçiniyorsun ,yaptığın hareket düşmanı alta almak için yapılan komandolara özgü harekettir ,gözün aydın senin gibi futbolcu bozuntusu yüzünden küme düştük sayılır ,sana kızmıyorum,seni takıma kazandıranlara yazıklar olsun :mad:.
yıldız58im 23.04.2016, 18:44 Sivas yeni stadını superlige cikan baska illere tasısınlar sivassporu lavetsinler ustune sivası illikten çıkarsınlar yinede ulke insanimız hırsıni bizden alamaz nedir suçumuz vatanseverlik dısinda tüm hakemler uzerimize neden oynuyor Allah belasını versin
Akhisar şu anda Beşiktaşı yeniyor ve olası galibiyeti ile işimiz temelli suya düşer. Çünkü hem Avrupa için asılmaları gerekiyor. Hemde Beşiktaş puan kaybettiği için Fener canlanıyor.
Yahu bu sene kadar kabus dolu bir sene olmadı. Ne kadar olumsuz senaryo varsa hep üzerimizde kara bulut gibi dolaşıyor...
mühendisburak58 23.04.2016, 19:16 Moralimin içine ettiniz valla hala kendime gelemedim. Hala üzülüyorum. Herkes diyor ne oldu sana diye. Acaba benim yarım kadar üzülüyor musunuz? Futbolcular teknik heyet yönetim. Soğukta -15 derecede destekledik sıcak demedik yağmur demedik her maça geldik. Gerekirse işten zorla izin aldık ama geldik. Karşılığı bu muydu? Varsa hakkım helal etmiyorum hiç birinize. Kimse elinden geleni yapmadı. Bu şehir hep kaybetmeye mahkumdur. Makus talihini hiç bir zaman da yenemeyecek. Şampiyonluğa oynarken verilen stadyum sözü ligden düşünce yerine getirildi. Alın stadyum sizin olsun bundan sonraki maçları 1000 kişi ile oynarsınız.
kaplanlı 23.04.2016, 19:37 tam bakkal efendiye yakışan souç.biz haftalar önce es-es yenilerek küme düşmüştük zaten.yönetimi bu başarısından dolayı kutlamak lazım.2.yarı sekiz transfer yapıyorsun ikisini zor oynatıyorsun.bu takım ptt den dahi düşse bile artık bu yönetimle devam edemez.kınaları yakıp hocalarını da alıp gitsinler.hayatında her maça beraberlik almak için çıkan bir hocayla anlaşan yönetimin artık kalma şansı olamaz.inşallah gelecek yeni yönetimle ptt den şampiyon çıkarız.
sedohan58 23.04.2016, 19:38 Neyi degerlendircezki klasik sivasspor işte öne geç berabere kal öne geç yenil.
yıldız58im 23.04.2016, 19:38 Halen bir mucize ihtimali var kayseri besiktas ve akhisara yenilir biz gencler ve akhisarı yenersek kayseri macı biz galip gelirsek fenerden 1 puan alınabilirse olme essegim olme turkiyenin avrupa kupalarina direk katilmasi gibi diyecem de ondan da zor
İlk gole sevindim, ikinciye sevinemedim. Çünkü dedim ki, bu kadar erken 2-0 öne geçtiğimize göre kesin 2-2 olacak bu maç. Çünkü erken gol atınca, karşı tarafa önce afallama süresi tanıyoruz, sonra silkelenip toparlanma süresi tanıyoruz, sonra adamlar farkı bire indirince iyice iştahlanıyor ve mutlaka beraberliği yakalıyor.
Maç boyunca dedim, 80'den sonra kesin en az bir gol yeriz diye, 82'de yedik. Düşününce 3'ü yememiş olmamız bile şu takım için iyi bişey.
Ha bu arada artık düştük gerçekten, geçmiş olsun hepimize.
onur0634 23.04.2016, 21:17 herşeye rağmen kaderimizi kayseri maçı belirleyecek. son haftalara bakarsak kayseri bize göre çok ballı. bu iki haftadan 6 puan alarak kayseriye gideriz. gittiğimizde puan farkı 1 veya 2 olacak. öyle yada böyle kayseriyi yenmemiz gerekecek. asıl sorun da bu, biz kayseriyi orda yenebilecekmiyiz.
Düştük yiğido düştük :(bu saatten sonra hesap kitap neye yarar oyuncular hoca ve başkan kabullenmişken taraftar daha neyin hesabını kitabını yapan onu hiç anlamıyorum.
onur0634 23.04.2016, 21:27 Sivas yeni stadını superlige cikan baska illere tasısınlar sivassporu lavetsinler ustune sivası illikten çıkarsınlar yinede ulke insanimız hırsıni bizden alamaz nedir suçumuz vatanseverlik dısinda tüm hakemler uzerimize neden oynuyor Allah belasını versin
Üstad sakin ol yaw :) Futbol bu sonuçta çıkmakta var düşmekte şehir olarak tekrar çıkacak potansiyele sahibiz endişen olmasın bu konuda sivassporun olmadığı bir lig düşünülemez...
kaplanlı 23.04.2016, 21:51 yanlış hoca tercihleri takımı düşürdü.tebrikler başkan.
onur0634 23.04.2016, 22:22 Geçen hafta hasan kabzeyi 90 dk kurtarıcı olarak oynatıyorsun bu hafta 1 dk bile oynatmıyorsun.Geçen hafta beykanı oynatmıyorsun bu hafta oynuyor 2 tane gol atıyor.Bu herif bizimle alay mı ediyor ne la...Vallah bu adamın yaptıkları saçmalıklardan gına geldi arık düşününce düşündüklerimide düşünemez oluyorum :)
fatihcan58 23.04.2016, 22:42 Maçın özeti;
Facebook a girip 2-0 olduğunu görünce çok sevindim tamam dedim Sivasspor düşmeyecek. Lig tvden maç özetini izlemek için tıkladığımda 2 -2 olduğunu görünce çok şok oldum. Artık Ümit'le bakmıyorum her hafta kendimizi kandırıp teselli etmek yerine düşmeyi kabullenmek en mantıklısı.
Bir futbolcu topluluğu düşünün ki 2-0 galipsin ligin en iyi top oynayan takımına karşı ve küme düşmemeye oynuyorsun. Ben ne eder eder o maçı 3 puanla bitirirdim bitiremiyorsan kaderine razı olmuş küme düşmeyi kabullenmişsin.
Bir Teknik Direktör düşünün. 2-0 galipsin rakibin üzerine geleceğini biliyorsun rakip defansın öne çıkacağını açıklar vereceğini bildiğin forvet oyuncusu alacağın yerde defans oyuncusu alıyorsan sana teknik direktör lük lisansı veren kurumu sorgularım . Geldiğinden beri olumlu konuşmalarından başka takıma bir katkı. Olmadı.
Bir Yönetim Düşünün; Başarısız sonuçlara rağmen takıma ceza vermeyip oyuncuların, teknik direktörlerin kulağını çekmeyen, kadro dışı bırakmayan kaderine razı olmuş elimizden gelen Budur diyen varsa bizden iyi yapacak buyursun diyen bir yönetime sahibiz.
Şehir düşünün; Takımı küme düşmeme mücadelesi veren ve tribünü doldurmayan, sosyal aktivitesi olmayan bir şehirde tribünler boş kalıyorsa. Bu şehrin süper ligi ne kadar hakettiği sorgulanır.
kaplanlı 23.04.2016, 22:42 tek ihtimal var.bakkal efendiyle yolları ayırıp takımı alt yapı hocasına bırakmak.
onur0634 23.04.2016, 23:20 tek ihtimal var.bakkal efendiyle yolları ayırıp takımı alt yapı hocasına bırakmak.
Ağa güldürme adamı yaw :) Altyapı var mı
ki hocası olsun :)))
migroArmis 23.04.2016, 23:28 Zordayız galibiyetten başka kapıyı açacak anahtar yok ...Onu hepimiz biliyoruz bilmesinede...Başakşehirle deplasmanda puan alınması bile başarıdır bana göre...Kaldıki takım 2-0 öne geçebilecek skoru elde edebiliyor...Sağa sola saldırmadan biz maçlarımıza bakalım...Rizede kayseride en az 2 maç kaybedecek...Bizim kayseriyle maçımız var o maçı alacağımızı biliyorum dua ediyorum...Tablo çok kötü olsa bile yemin ediyorum kümede kalmak çok zor değil ...Sadece Sivassporun maçlarına bakıp konuşuyoruz...Rakiplerimizin maçları çokta kolay değil ...İnanın oldukça umutluyum ben...
eyuphulagu 23.04.2016, 23:29 Maçın tamamını izledim...İlk yarı bilhassa ilk 25-30 dak. rakibe forvetlerimiz ve orta sahamız pres yaparak baskı yaptı..Rakip herhalde sivasspordan böyle bir şey beklemiyordu ki biraz şaşırdılar..O şaşkınlık esnasında maç bir anda 2-0 oldu...Çağatay ın oynadığı oyunu ve yaptığı asisti görünce keşke hocaları bu çocuğa daha fazla oynama süresi verseymiş diye düşünmedim de değil...Maç sırasında hakem Yiğit i bir kaç kez uyarmıştı hatta gözüm üstünde demişti..Buna rağmen Yiğit gereksiz bir şekilde rakibini çekerek indirdi ve maç bir anda 2-1 e döndü..Sarı karttan sonra Yiğit zaten oyundan düşmüştü..Hocasının onu o dak.da oyundan alması gerekiyordu ama Mesut Hoca bir süre daha bekledi...2. yarı sivasspor geriye çekildi rakip bastırdı ;biz hocanın huyunu bildiğimiz için oyuncu değiştirmez veya değiştirse de son 10-15. da ancak gol yenirse oyuncu değiştirir diyorduk öyle de oldu;golü yiyince hoca hemen oyuncu değiştirdi...Mesut Hoca şaşırtıcı bir hamleyle forvet alacağına maçı berabere bitirmek için Adem i oyuna aldı...Maçı bile kaybedebilirdik ama maç berabere bitti...Mesut Hoca yine yapacağını yaptı;maçı beraberlikle bitirdi...Maçta oynayıp oynamadığı bile belli olmayan Tanase ye hoca nasıl 80 dak. sabretti hayret bir şey...Sakatlanamadan önce forma giren Tanase sakatlıktan sonra malesef çok formsuz ve kuvvvetsiz...Hocanın bu oyuncuyu ilk yarı sonunda oyundan alması gerekirdi...Gökhan ilk yarı daha iyiyidi..sonradan oyundan düştü ama yine de takıma katkı yapacağını gösterdi..Oynadıkça daha iyi olacak...Kalecimiz 3-4 tane iyi kurtarış yaptı;gollerde hatası yoktu..Hoca haftaya bakalım takımı nasıl oynatacak..Artık deniz bitti...Haftaya son kozumuzu oynayacağız...
kadirakin58 23.04.2016, 23:44 Kayseri yendi, maçı değerlendirmeye gerek mi kaldı ? Matematiksel olarak şansımız var, önümüzdeki bütün maçları kazanırsak tabi ki !
migroArmis 24.04.2016, 00:03 Değerlendirelim ...Tek bir değerlendirme yapacağım ...Sivasspor geriye kalan bütün maçları alacak...Başka açıklaması başka izahı yoktur...Aldığı vakit kümede kalacak çünkü rakiplerinin biriyle kendi oynayacak devamında rakıpleri en az 2 maç kaybedecek ...Sanırım bu yeterlidir...
58Sivaslilar 24.04.2016, 01:10 Basarisiz yönetimin basarili cöküsünü görüyoruz sivasspora yazik ettiler:mad:
58Sivaslilar 24.04.2016, 01:14 Sivasspor taraftarlari bu sivassporun basina bela olan basarisiz yönetim asalaklarini bir daha o tesislere koymayin yoksa onlar kendiliginden birakip gitmezler:confused:
Sivasspormysoul 24.04.2016, 06:31 Mucize Sivasspor Mucizevi bir Şekilde STSL de kalacaktır.
Kıymetli Yiğidolar.
Her maçtan sonra bir önceki söylediklerimizi biraz değiştirmek bir anlamda kendi kendimizle ters düşmek zorunda kalıyoruz. Mesela, M. Başakşehir öncesinde mutlaka yenmemiz gereken bir maç dedim. Şimdi ise alınan 1(bir) puanın bile çok önemli olduğunu düşünüyorum. Buna da şükür. Takımımız bu maçta şunu cümle aleme açık açık gösterdi: Sivasspor gerçek oyununu oynaya bilse STSL de yenemeyeceği takım yoktur. Ben şahsen özellikle birinci yarıdaki oyunumuzdan oldukça memnunum. Daha önce de yazdığım gibi Cicinho yerine Çağatay oynatılabilirdi. Çünkü Çağatay'ın kumaşının iyi olduğunu İstanbuldaki GS maçında zaten görmüştük. Ancak, her ne hikmetse hep aynı kader, sağ yada sol beklerimiz sakatlanıyor hep. Ne oluyor anlamıyorum. Kardeşim daha bismillah bir maç bile oynamadın. Ondan sonra oyun düzeni değişiyor. Oyuncu tercihleri allak bullak oluyor. Nitekim dünde Çağatay çıkınca takımın oyununda zaaflar oluştu. Sonuç malumunuz. Gelelim önümüzdeki haftalara.
Analizim şöyledir: Kıymetli dikkatlerinize sunuyorum.
1) Normalde son dört maç arada 7 puanlık fark oluştu dersek bu farkın kapanabileceğini kimse beklemez. Bu anlamda düşünürsek bugün itibariyle biricik takımımızın STSL den düştüğünü söyleyebilirdik. Ancak, henüz son sözler söylenmedi. Çünkü,
2) ben hala rakibimizin Rize değil Kayserispor olduğunu varsayarak analiz yapacağım. İnşallah bu arada Eskişehirspor kendini unutturup aradan çıkıp lige tutunmaz. Bu ihtimalde ne yazık ki kuvvetli sayın yiğidolar. Ancak, eğer bugün MİY Eskişehirsporu yenerse o zaman bizim işimiz biraz daha kolaylaşır.
3)Dünkü Akhisarspor-BJK (3-3) çok hayırlı olmuştur. Muhtemel sonuçlar şöyle tecelli olacaktır inşallah.
3a) Bugün Eğer FB Trabzonsporu Trabzonda yenerse BJK ile puan farkı 3 e inecek, BJK Kayserispor maçına var gücü ile asılacaktır. Aksiharsporda Sivasta açık oynamak zorunda puan almak için. Sivassporumuz Akhisporu yenecektir inşallah. Kayserispor ile aradaki puan farkı 4 puana inecektir. Bazı Yiğidolar biz Akhisarı mı yeneceğiz vb. biçiminde itiraz öne sürebilirler. Evet, Allahın izni ile yeneceğiz. Yiğidolar bunu başaracaktır. Ben dün gerçekten olumlu futbol gördüm özellikle ilk 30-35 dakika. Bu anlamda Mesut Hocayı kutluyorum.
3b) Bize yenilen Aksiharspor kendi evinde Kayserisporu yenmek için motive olacaktır. Aksi halde peşpeşe iki yenilgi almış olurlar bu riske girmeyeceklerini düşünüyorum. Avrupa hedefi gibi bir hedefleri biraz da olsa var bunu zorlayacaklardır. Bizde İnşallah burada Gençlerbirliğini yeneceğiz. Başka çaremiz yok. Aradaki puan farkı Kayserisporla 1 e inecektir. Varsayalım Aksiharspor şu yada bu nedenle Kayserispora yenildi. Ardaki puan farkı hala 4 olur. Kayseride Kayserisporu yeneceğiz inşallah. O zaman fark 1 e inecektir. Son maçta GS Kayserisporu İstanbulda yener biz FB ile berabere kalırsak ikili averajla STSL de kalırız. Eğer, Sivas FB yi yener GS-Kayserispor berabere kalırsa Sivassporumuz yine STSL de kalır. Önceye dönelim, Akhisar Kayserispor ile berabere kalırsa fark 3 puana iner Kayseri de Kayseri ile gollü berabere kalırsak ve son maçta Sivassporu FB yi yener ve GS de Kayserisporu yenerse yine STSL de kalırız. Eğer Kayserisporu Kayseride yenersek fark sıfıra düşer. Son maçlar belirler. Biz FB yi yenersek Kayserispor GS yi İstanbulda gole boğsa bile onlar için tatlı bir anı olur ama PTT ligine gitmekten kurtulamazlar. Görüldüğü gibi burada Anahtar Takım Akhisarspor olacaktır. Biz Aksiharı 4 Eylülde sahadan silmesine sileriz İnşallah Allahın izni ile ancak ben Akhisara Aksihardaki Kayserispor maçında güvenemiyorum. Sezonun ilk yarısında biz Akhisara son 15 saniye golüyle 1-0 yenilmiştik ertesi hafta Aksihar mucizevi bir şekilde son 40 dakika 10 kişi oynayan Kayserispora 3-2 yenilmişti Kayseri de. O maçta Kayserispor 2 penaltı kazanmıştı. Hani Şu Sivassporumuz lehine bir türlü verilemeyen penaltılar varya.
3c) En olumsuz sonuç: Kayserispor Sivassporu yenerse Sivassporumuz STSL ye veda etmek zorunda kalır. Kader maçı. Cenabı Allahın takdiri böyle imiş. Kalben, kültür yönünden herşey yönünden bir olan iki kardeş şehir. Hep rakip hep rakip. Bunda da vardır bir hayır.
3d) Sivasspor Kayserispora yenilmemek zorunda STSL de kalabilmek için
3e) Bugün Trabzonspor-FB yi yenerse aradaki fark (BJK-FB) 5 puan olarak kalır. BJK önümüzdeki hafta Kayserispor maçına asılmak zorunda çünkü FB ye göre fikstürü daha zor gibi. GS ve Konyaspor deplasmanları var BJK nın. Eğer aradaki 5 puan fark (BJK ile FB arasındaki) hep korunabilirse son maçta burada FB yi yenebiliriz inşallah.
4) 'Kardeşim sen evinde Eskişehirspora yenildin. Bursaspora yenildin. MİY ye deplasmanda yenildin. Trabzonspordan 3 puan alabilecekken 1 puan bile alamadın' gibi itirazlar doğal olacak olacaktır. Ancak, geçmiş artık geçmişte kalmıştır. Geçmişe ancak Cenabı Allah dönebilir. Biz faniler geleceğe bakmak zorundayız. Başka çaremiz yoktur çünkü faniyiz.
Sonuçların sonucu: Cenabı Allah hakkımızda hayırlısını takdir eylesin inşallah. M.Başakşehir maçında dün aldığımız bir puan aslında altın değerindedir. Teşekkürler Beykan Şimşek. Sen gerçekten iyi bir futbolcusun. İnşallah çok daha iyi olacaksın. C. Tanase konusunda biraz yanılmış olabileceğimi kabül ediyorum. Teknik futbolcu ama ağır hareketleri biraz normalin üstünde. Bundan benim de rahatsızlığım var. Yine de sanki ben o oynadığı zaman Aatifin üzerinden fazla yükün kalktığını ve Aatifin Burhan ile ileride daha çok gözüktüğünü düşünüyorum. Çünkü C. Tanase bulunduğu bölgeyi sağlı sollu savunuyor gibi. Ah biraz daha hareketli olabilse inşallah. Bu konuyu daha sonra analiz etmeye devam edeceğim inşallah.
poyrazer5858 24.04.2016, 11:27 mesut hocanınrakip takımı iyi etüt ettiğini 15 dakikada attığımız iki golde gördük.
yiğitin sebeb olduğu gereksiz penaltı bütün hesapları alt üst etti.
maalesef büyük bir fırsatı teptik. yine de her şey bitmedi henüz.
kayserinin 2 deplasman maçından en fazla 1 puan çıkaracağını düşünüyorum.
bizde evimizdeki iki maçı alırsak kayseriyle final maçını oynarız.
bu yüzden yapacağımız tek şey sezon bitene kadar eleştirilerimizi erteleyip takıma destek olmak.
şu an takımın tek eksiği moral motivasyon.bunu sağlamakta şehir halkının görevi.
haftayı 3 puanla kapatacagın halde 1 puana razı oluyorsun nesini degerlendireceksin heleki şu her hafta oynadıgı futbolla herkese saç baş yolduran yigiti kadroya koyman demekki bizim göremedigimiz şeyleri görüyor yigitte mesut efendi
|