Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
01.05.2016, 16:04
http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752

Spor Toto Süper Lig 31. hafta Sivasspor - Akhisar Belediyespor maçını değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

yıldız58im
01.05.2016, 16:12
Atıf varsa sorun yok haydi yigido kalk ayağa yakışır sana

Sivasli010
01.05.2016, 16:14
Macin Ozeti: O.... C.... Mesut bakkal

samsa58
01.05.2016, 16:18
Geçmiş olsun beyler bi takım bu kadar güzel ligden düşürülür. Yönetim acil istifa....

antik58
Hala umudunu koruyan varmı acaba

tavatir
Hadi geçmiş olsun hepimize. Buraya kadarmış. Şimdi ağlayalım, üzülelim. Hatalarımızı sorgulayalım. Ama hemen ayağa kalkmamız gerekecek. Bu saatten sonra yapacak birşey yok.

Böyle bir gol yiyerek son bir küçücük umudumuzu 1 hafta daha götürememek ne kadar acı. Mesut Hoca ise geçen haftalardaki gibiydi. Aynı değişiklikler. Olmadı olmazdı da. Bir an önce yönetim çıkıp konuşmalı ve gelecek yılın hesaplaması başlamalı hemen. 600bin TL paradan da olduk. Acımızı birkaç gün yaşayalım en fazla. Tekrar dirilmemiz lazım.

tavatir
01.05.2016, 16:19
Hadi geçmiş olsun hepimize. Buraya kadarmış. Şimdi ağlayalım, üzülelim. Hatalarımızı sorgulayalım. Ama hemen ayağa kalkmamız gerekecek. Bu saatten sonra yapacak birşey yok.

Böyle bir gol yiyerek son bir küçücük umudumuzu 1 hafta daha götürememek ne kadar acı. Mesut Hoca ise geçen haftalardaki gibiydi. Aynı değişiklikler. Olmadı olmazdı da. Bir an önce yönetim çıkıp konuşmalı ve gelecek yılın hesaplaması başlamalı hemen. 600bin TL paradan da olduk. Acımızı birkaç gün yaşayalım en fazla. Tekrar dirilmemiz lazım.

midfielder7
01.05.2016, 16:20
setkus bu akşam bavulu toplayıp defolup gitmeli bu gerizekalının bir şey yapacağı belliydi kaleden 1 metre öndesin eline al lanet olası topu bir litvanyalı yüzünden sivasspor bugün düşmüştür

58YIGIDO58
01.05.2016, 16:25
Bir sivassporumuz vardi onuda dusürdunuz ruhsuzlar toplulugu, aldiginiz paralar haram olsun sizin gibi topculara.
Ulan gerizekali setkus alsana topu eline neden almiyorsun ?,!:mad:
Mesut bakkal efendi sende bavulunu topla defol sivastan.
Yönetim sende defol seneye ptt de baska yönetim gelsin, cöktünüz sivasimin üstüne ugrsuzlar yeter beee:mad:

triper58
Setkus çok büyük hata yaptı ama takım panik halindeydi.Boye pas vermeye çalışırken kendi kalesine şut çekti.Topu kaptıran adama faul yaptık vs...Bu maçı alsaydık da pek umudumuz yoktu zaten.Yönetim her yıl sezon başı takımı kötü kurup sonradan düzeltmeye çalışıyordu bu sene o fark kapatılamadı.Aslında hala her şey bitmedi Gençler maçını kazanıp son haftaya götürülebilir.

Travis Bickle
2002 den berı bu takımı takıp eder desteklerım 2002 den 2016 ya bu kadar salak oyuncu toplulugunu bır arada gormedım arkadas ben hıç hayatımda bu kadar salağı bır arada gormedım

DoomsDay58
01.05.2016, 16:26
Setkus Antep'te 3 puanı kurtarırken bugün 3 puanı verdi böyle şeyler olabilir suçluyu sahanın içinde aramayın derim.

58YIGIDO58
01.05.2016, 16:29
Setkus Antep'te 3 puanı kurtarırken bugün 3 puanı verdi böyle şeyler olabilir suçluyu sahanın içinde aramayın derim.

Asil suclu böyle mal kalecileri bu takima alanlardir :mad:

34MUAMMER58
01.05.2016, 16:30
Kader ağlarını örmüş bikere,bu ligin küçük emrahı ,,fatmagülü olduk,neticede yıllarca bulamadığımız bir kalecinin eksikliğini,bir forvet eksikliğinin ceremesini çektik,böyle 1 maçta 2.golü attırmaya uğraşmıyan hocadan ve futbolcu topluluğundan buraya kadar,bir sezonun emeği bir pozisyonda bitti,kazandığımız takdirde buraya şükür ligde kaldık yazacaktım,maalesef DÜŞTÜK tüm suçu setcusada yıkmak istemiyorumda ,yazık oldu,haaa bide şu yönetimin köpekliğini yapan dallamalar vardıya ,onlarada çuval dolusu hintkınası yolluyorum eserinizle gurur duyabilirsiniz ,mesut hocayı bu takıma layık görenler vardıya onlarada o kınadan yolluyorum,böyle 1 maçta kaleci hata yapar,hakem hata yapar,PENALTI olur,rüzgar topu geri geri kaleye sokar ,kendi kalene gol atarsın herşey olur 2.golü arattırmadı hoca ,oyuncularda farkında değildi sanırım .maalesef bittik,yıkıldık,tükendik,dünya mız başımıza yıkıldı ,pozisyon vermeden gol yedik, şimdi süperligle ilgili tüm başlıklar kaldırılabilir.

adres58
01.05.2016, 16:31
Böyle tutkuyla bir takıma bağlanmayacaksın arkadaş. Bitkisel hayattan çıkması zor oluyor. Haa tamam derken gittik. Umutlarımız artık kaç sene sürecek bilinmez ama artık hayatımızda süper ligi zor görürüz gibime geliyor.

58Yiğidoo58
01.05.2016, 16:33
Sivasspor 3 hoca ve bir sürü amale oyuncusuyla 2015-2016 sezonunda kendi ayagını kendisi kıyım kıyım kıyarak küme düştü. Yalnız hatalar olacak. Mecnun başkan mevcut yonetim yerine sivastan veya sivas dısından yönetim oluşturarak ptt'de yeni bir rotasyon süreci yaşamalı. Konya modeli örneği gibi sehir olarak kendimizi hazırlamak ve taraftarında yeniden yapılanması için bu şartlı gözüküyor. Ben bunu Mecnun başkanın yıpratılmasının ve sıkılmasının etrafında sıkılmış yöneticilerin ve paraya doymuş yöneticilerin Mecnun başkanın yoklugunda beceriksizliğinin ve kriz yönetemeyişine bağlıyorum. Merkezde sorumlu mecnun başkan gibi görüksede işin aslı budur bence.

İkincisi taraftar 2004-2005ten bu yana ozellikle bulent uygundan sonra krizlere yıkıcı kendini begenmişlik hoca gönderimleri 2011 süreci 2013'den bu yana sallantılar kavgalar tribünde begenmişliğin ve egoizmi ile yönetimi yönlendiremeyişinin sonucu olarak katkısının oldugunu düşünüyorum.

TFF ve Hakem ve Ülkemiz

2011 süreci, devletin kontrol mekanizması sonucu hakemlerle tribünleri ve takımları, para kaynaklarını kişilere ve yapılanmalarına kişisel olarak basarı elde etmiş insanları ve kulüplerini yıpratma sürecininde etkili oldugunu söylemek isterim. YEni tekkenin yeni yapılanması futbolumuza yeni bir anlayış getirerek önce kişileri ve futbol kulüplerini törpülemeyi amaç edinmiştir. Bakınız zulme ugrayan kulüpler ve ugramayanların 2011den bu yana arkasında ve siyasette ekonomik olarak devletin ne derece durdugu ve durmak zorunda kaldıgı felan filan vs.

Sonuç ülkemizin yeni futbol anlayışında kaybedenlerden olan Sivassporumuzu PTT desteklemeye ve yeniden hayat bulmaya insanların karalanmadıgı namusuyla oynanmadıgı şehir ve kulüplerinin ırkcı saldırılara ve parasal ve siyasal mekanızmaların tarruzuna kalmadıgı futbolun spor olarak devam ettiği bir rotasyon dönemine Sivassporumla devam edeceğimi söymek istiyorum. Trabzon gibi İstanbul kulüplerinin geçiş ve kendini savunma zıplayan anadolu takımlarının başına corap örme görevini üstlendiği Türk futbolunun her alanda 2011'den bu yana pimi çekilmiş bomba ve domino tası olmasınıda kınıyor, tarihin Trabzonspor kulübünü affetmeyeceğini söylüyorum.

Yazan:58Yiğidoo58

halilim5858
01.05.2016, 16:34
yapacak tek sey var oda ptt ligi icin yei teknik diröktörü getirmek takimi hazirlamasi artik düstük kimse umut beslemesin

triper58
01.05.2016, 16:34
Asil suclu böyle mal kalecileri bu takima alanlardir :mad:

Ben pozisyonda Setkusa kızdım ama adam maçta iyi oynuyordu.Bugün onun yüzünden yenildik ama onun yüzünden küme düşmedik.Hatta belki daha düşmedik Gençler maçı son kurşun.Kayseri Akhisar'a yenilirse Kayseri'de şansımız olabilir.

ihtiyar yiğido
01.05.2016, 16:35
Sivasspor,a gönül veren o guzide ve vefakar tüm taraftarlara geçmiş olsun diyorum. Ne yapalım kısmet böyleymiş hepimiz kahrolduk ama bu saatten sonra yapacak birşey yok, biz, başta yönetimin hataları, teknik heyetin ve futbolcuların yetersizliği ile, en sonda biz taraftarların ilğisizliği malesef bizi hiç istemediğimiz bir sona, yani PTT 1. Lige düşmemize neden oldu. Bu bize büyük bir ders olurda birdaha böyle hatalara düşmeyiz.
Yiğit düştüğü yerden kalkar, biz de İNŞALLAH aynı sezon tekrar Süperlige çıkarız.

50sekiz
01.05.2016, 16:37
GAME OVER !

Kader bu sezon aglarini örmüstü. Yapacak birsey yok.
Bügü bile ters tepti (Sektus)

kagansenbas
01.05.2016, 16:40
Setkus çok büyük hata yaptı ama takım panik halindeydi.Boye pas vermeye çalışırken kendi kalesine şut çekti.Topu kaptıran adama faul yaptık vs...Bu maçı alsaydık da pek umudumuz yoktu zaten.Yönetim her yıl sezon başı takımı kötü kurup sonradan düzeltmeye çalışıyordu bu sene o fark kapatılamadı.Aslında hala her şey bitmedi Gençler maçını kazanıp son haftaya götürülebilir.

Umut var bence de son haftaya taşınır ama bu hatalarla çok zor....

batur0658
01.05.2016, 16:40
boyle bir durumda gulerek roportaja baslayan mesut bakkal yaziklar olsun ...

50sekiz
01.05.2016, 16:41
Hoca Setkus'u kestiginde ve sonra tekrar takima monte ettiginde, Sektus'un inanilmaz bir hata yapacagini biliyordum. Bu maca denk gelecegini, bu dakikada denk gelecegini aklimin ucundan gecirmemistim.

adres58
01.05.2016, 16:42
Ben pozisyonda Setkusa kızdım ama adam maçta iyi oynuyordu.Bugün onun yüzünden yenildik ama onun yüzünden küme düşmedik.Hatta belki daha düşmedik Gençler maçı son kurşun.Kayseri Akhisar'a yenilirse Kayseri'de şansımız olabilir.

Dostum Kayseri zaten düştü. Eskişehir kurtaracak Kayseri düşecek. Biz Eskişehir ile Kayseriyi altımıza alacağız diye uğraşıyoruz. Yoksa 2. düşen takım belli oldu Maalesef biziz... Bütün maçları alsan bile çoook zor artık...

kagansenbas
01.05.2016, 16:43
ya kaleciye mi kızmalıyım 1-0 a yatan hocaya yahut takıma mı kızmalıyım sivassporlu olduğuma mı kızmalıyım... arkadaş takım tutmasam sağlığım açısından daha faydalı ya stresten kaşın kaşın öldüm yeter artık. puan hesabı yapmaktan matematiğimde ilerleme oldu... hala umut var ama bu derece saçma gollerle biz hesap falan yapmayalım direk düşürsünler olsun bitsin yeter artık setkus a her zaman güvenirdim ama bu maç tam bir saatli bombaydı saati geldi ve patladı. çıkarken ağladı falan ama bizi de yaktı. haftaya korcan demek isterim yanlız o setkusdan daha beter Allaha emanet gidiyoruz keşke bazı şeyler kesinleşse de bizde bu stresten kurtulsak... haaftaya ne yüzle taraftarı çağıracaklar gerçekten merak ediyorum yeter artık... ha bide çağatayın son dakika yediği kırmızı tamamen süper lig e hazır olmadığının göstergesi. tamam iyi oynar ama bu kart tecrübesizliktir...

KaanK
01.05.2016, 16:45
Eğer böyle gol yeniyorsa varsın düşelim. Şartlar hepsi düşmek için zorladı

Canın sağolsun setkus. Senin hocaların ne hatalar yaptı varsın bir hata da sen yap.

Taraftar artık ciddi bir travma içine girdi. Kalmaya Pek umut yoktu ancak düşmek böyle acı şekilde olmamalıydı

kolukisa
01.05.2016, 16:46
Macin neyini degerledirelim,sezon basindan beri bangir bagir bagirdik Sivassporun devans ve kalede sorunu var al iste sana kacan bir 3 puandaha ve gecmis olsun daha hic kimse hesap kitap yapmasin Sivasoprun sansinsi yüzdebir bile degil bu ligde kalmaya.Tek kelime ile yazik.

poyrazer5858
01.05.2016, 16:46
olacağı buydu.bu takımdaki hiçbir futbolcuyu özellikle de setkus u suçlamak yersiz.
maalesef bu sene düşmeyi hakeden bir performans sergiledi takım.sonunda da düştü.
herşey de bir hayır vardır. bize bugüne kadar yaşattığı tüm güzellikler için teşekkürler sivasspor. umarım ayakları daha sağlam yere basan bir takım olarak en kısa zamanda tekrar dönersin.

kolukisa
01.05.2016, 16:47
Rüya bitti,herkese gecmis olsun,umarim geri dönüsümüz cabuk ve muhtesem o;lur.

kkemal58
01.05.2016, 16:48
Senin istedigini Allah istemiyorsa konu kapanmıştır.

50sekiz
01.05.2016, 16:49
Bu takim artik düstü. Kimse bana 3 de 3 falan demesin !
Bu saaten sonra yapilacak seyler:

1- PTT takimi calistiracak hoca secilmeli ve Bakkal bugünden itibaren gönderilmeli. Yeni hoca mevcutlardan PTT de oynatacagi futbolculari secmeli ve son maclarda onlara görev vermeli.

2- Maksimum puan alip kulübün kasasina para girmesini saglamak.

triper58
01.05.2016, 16:50
Dostum Kayseri zaten düştü. Eskişehir kurtaracak Kayseri düşecek. Biz Eskişehir ile Kayseriyi altımıza alacağız diye uğraşıyoruz. Yoksa 2. düşen takım belli oldu Maalesef biziz... Bütün maçları alsan bile çoook zor artık...

Eskişehir haftaya Sergen'in Antep'ini daha sonraki haftada Başakşehir'i yenemez.Son hafta Gençler maçı evinde olsa kesin kazanırdı derdim ama deplasmanda.%10'da olsa bir ihtimal puan kaybedebilir.Bize göre çok avantajlılar ama haftaya resim değişebilir.

badof58
01.05.2016, 16:51
Söyleyeceğim tek bir şey var #Yönetimİstifa .. Bırakalım maç değerlendirmesini zaten maçı kazansakta lig büyük ölçüde bizim açımızdan mucizeye kalmıştı, ama böyle bir takımı süper ligde zaten bu oyuncu kadrosuyla tutamazsın. En kısa zamanda olağanüstü kongreye gidip takımın bu hale gelmesinde sorumlu olanlar acilen Sivasspor'dan eli çektirilmeli ve takımı fazla dağıtmadan 2. ligi bile oyuncu ve genç oyunculardan kurulu bir takım oluşturmak için çabalanmalı. Bunlara ek olarak alt-yapı tesisleri yenilenmeli ve iyi bir alt-yapı hocası ile yerel kaynaklar iyi bir şekilde değerlendirilmeli ve Türkiye'nin 4 bir yanını dolaşarak iyi bir genç oyuncu tespiti ve raporu tutulmalı. Ayrıca yabancı sayısı en aza indirgeneceği için iyi bir şekilde özellikle yurtdışından iyi tespitler yapıp, yabancı oyuncumuzu doğru seçmeliyiz veya o ligde iyi durumda olan oyunculardan birini alabiliriz. Vedat Muriqi mesela veya yeni düşen takımlardan bazı oyuncular alabiliriz . Daha sonrasında iyi bir hoca ile anlaşıp o ligi iyi bilen ve tanıyan daha önce çok takım çıkarmış mesela Uğur Tütüneker olabilir, bu şekilde fazla borca girmeden kaynaklarımızı iyi harcayarak ve durumu iyi etüt ederek ağam paşam hesabı değil bakkal hesabı değil profesyonellerle yürüyerek kısa zamanda lige çıkarız yoksa daha da beter duruma düşeriz, hele bu yönetim devam ederse ..

ihtiyar yiğido
01.05.2016, 16:54
Söylenecek çok şey var, ama bu saatten sonra söylemenin bir anlamı da yok önemi de. Bundan sonra önümüze bakıp PTT 1. Lig için, bizi tekrar süperlig'e taşıyacak bir takım oluşturmak için şimdiden çalışmalara başlamalıyız.

tavatir
01.05.2016, 16:56
Bu takim artik düstü. Kimse bana 3 de 3 falan demesin !
Bu saaten sonra yapilacak seyler:

1- PTT takimi calistiracak hoca secilmeli ve Bakkal bugünden itibaren gönderilmeli. Yeni hoca mevcutlardan PTT de oynatacagi futbolculari secmeli ve son maclarda onlara görev vermeli.

2- Maksimum puan alip kulübün kasasina para girmesini saglamak.

Aynı şeyleri düşünüyoruz yine çoğu zaman olduğu gibi. Başkanın taraftara gidip helallik istemesini de değerlendirmek lazım. Beklenilen durum mu gerçekleşiyor acaba?

adres58
01.05.2016, 17:00
Mecnun başkanın açıklaması: elimize yüzümüze bulaştırır hakkınızı helal edin

poyrazer5858
01.05.2016, 17:05
böylesi durumlarda metaneti yitirmemek lazım.
taraftarlarımızın bağırıp çağırmadan durumu olgunlukla karşılaşması acımı bir nebze hafifletti.
yiğit düştüğü yerden kalkar demişler. biz de en kısa zamanda tekrar ayağa kalkacağız . bundan kimsenin şüphesi olmasın.

tykinik58
01.05.2016, 17:07
Nesini değerlendireceğiz küme düştük kimsenin umurunda değil. (Başta yönetim ve futbolcular olmak üzere)

stain
01.05.2016, 17:08
setkus bu servis bavulu toplayıp gitmeli bu gerizekalının bir şey yapacağı belliydi kaleden 1 metre öndesin eline al lanet olası topu bir litvanyalı yüzünden sivasspor bugün düşmüştür

Hop hemen aklanıp paklandık tüm suç setcusun mu

Önce bizi bu hale getiren içimizdeki litvanyalıları bi postalayalım sıra setkusa gelir

50sekiz
01.05.2016, 17:12
Aynı şeyleri düşünüyoruz yine çoğu zaman olduğu gibi. Başkanın taraftara gidip helallik istemesini de değerlendirmek lazım. Beklenilen durum mu gerçekleşiyor acaba?

Bu konuyla ilgili düsüncelerimi ISTIFA basligi altinda yazmistim.
Sanirim tahminim dogru cikacak gibi..

kagansenbas
01.05.2016, 17:13
Hala umut var setkus a kızmak yersiz. Düşeceksek de kayseri maçı alınmalı.. Bu maçı veremeyiz. Ama gönlümden geçen bu şekilde şanssızlık yaşamadan 3 de 3 yapmak... Setkus canın sağolsun suç senin değil işi son maçlara bırakanlarda. Hedef 3 de 3 olsun SONUNA KADAR SİVASSPOR...

onur0634
01.05.2016, 17:13
Ucuz salçalık domatesten menemen yapmaya çalışırsanız o menemen değil salça olur...Yapılan transferleri göz önüne alacak olursak hiç kimse kaleciyi ve oyuncuları suçlamasın bunların yetenekleri ve kapasiteleri bu kadar malesef...Sezon başında yapılan ucuz ve gereksiz transferler ne maliyetli oyuncu alalım ne de borcumuz olsun ama ligde kalalım diye bir mantık zaten olamazdı...Hiç kimsede kusura bakmasın ama başkan ve yönetimi bu sonucu haketmiştir...

HALIL
01.05.2016, 17:15
nesini degerlendirelim

agliyoruz...

münihli_58
01.05.2016, 17:17
Ligden düsmemiz icin sartlari zorluyoruz resmen hic olmayacak seyler ardi ardina basimiza geliyor

Haftaya son kozumuzu oynayacagiz ama bana kalirsa Cagatay'in kirmizi kart aldigi pozisyon Cagatay icin (belki bazi diger futbolcular icinde) ümitlerin bitmesi anlamina gelir, takimi tekrar kenetleyip inandirmak cok zor olacak.

Üstün mücadelelerinden dolayi stoperlerimiz Boye ve Oumari ile Burhani tebrik ediyorum

NöOReaK
01.05.2016, 17:18
Söylenecek birşey yok. En kötü günümüz bugünse bugün de SİVASSPOR luyuz.

alemdarlar
01.05.2016, 17:18
Yaşasın Tam Bağımsız Yiğidoların Takımına Sahip çıkışı.
Mecnun Başkan İSTİFA!

onur0634
01.05.2016, 17:20
Başkan maç sonrası tepki gösteren taraftara gidip helallik isteyip ayrılacağını söylemişte;Sen bu kararı 2 sene almıştın başkan taraftarları kandırmaya hiç gerek yoktu...Takımı küme düşürüp ortada bırakacağın yerde önceden kongre fln yapsaydında takıma birileri sahip çıksaydı..Şimdi takım küme düştü diye kaçıp öksüz ve yetim çocuk gibi ortada bırakmak sana hiç yakışmadı başkan hiç yakışmadı...

58Yiğidoo58
01.05.2016, 17:28
Yaşasın Tam Bağımsız Yiğidoların Takımına Sahip çıkışı.
Mecnun Başkan İSTİFA!

Bu ne şimdi devrimci yiğido gençlik mi?

onur0634
01.05.2016, 17:29
Birilerinin kişiliklerini ve karakterlerini öğrenmek istiyorsanız o kişilerle uzun yolculuklara çıkın diye bir söz vardır...!!İşte o gün bu gündür uzun yolculuk yaptığımız kişilerin yüzündeki maskelerinin düştüğü gündür bu gün..Eğer takım küme düşmeden görevi bıraksaydın;Syn Başkan Mecnun Otyakmaz taraftarın gözünde bu kadar küçük düşürmezdin kendini... Ne diyelim büyük başkan diye tezehürat yapanlarında utanç günüdür bu gün...

onur0634
01.05.2016, 17:45
Sezon başı itibariyle yazdığım yorumlara bakıyorumda gerek alınan kaleci gerek alınan oyuncular gerekse yönetim bazındaki eleştirelerimin hiç birisinde haksız olmadığımı gördüm bugün...Demek ki bazı şeyleri önceden görebilmek için Atatürk olmaya gerek yokmuş...Sezon başı 08-08-2015 tarihli yaptığım yorumda sezon sonu bu takımın küme düşeceğini yazmıştım ama bazı iyi gün dostu arakdaşlar varya hemen tepki göstermişlerdi bu takım düşmez başkan ve yönetimi herşeyin en iyisini bilirler diye...Şimdi geldiğimiz noktada bakıyorumda hepsi başkana ve yönetime atıp tutmaya başlamışlar birilerinin yaptığı yanlış işleri görebilmek için başarısız olmasını mı beklemek gerekiyordu peki şimdi soruyorum o kişilere...

Muzaffer6758
01.05.2016, 17:52
Hakkımızda hayırlısı demekten başka birşey kalmadı bu saatten sonra. Düşsek de sivaslıyız düşmesekte. 30 sene öncede sivaslıydık inşallah 30 sene sonra da Sivaslı olacağız.

bonuce123
01.05.2016, 17:57
Bu gidişle elbet küme düşecektik geçmiş seneler bunun habercisiydi önemli olan planlama yoksa biz yine süper lige çıkarız sıkıntı yok ama tekrar düşeriz böyle olursa hedefimizi seçeceğiz artık diğer anadolu takımları gibi asansör görevimi görücez yoksa planlı ve projeli bir şekilde ilerleyip her sene şampiyonluğa oynayan bir takım mı yaratıcaz

Soyözen
01.05.2016, 18:00
Setkus'a kızmak yersiz, resmen nasibimizde düşmek varmış. Hayırlısı olsun diyelim artık. İnşallah toparlayıp tekrar çıkabiliriz. Değil Ptt'ye BAL'a bile düşse biz Sivasspor'luyuz.

pover58
01.05.2016, 18:05
bu yabancılar varya hepsi el birligi ile takımı düşürmek miçin ellerinden geleni yaptılar yönetimde kuzu kuzu izliyor bu saatten sonra hepsini kovmassanız allah belanızı versin.en başta atıf kone setkus

B.DUMANLI
01.05.2016, 18:06
Sivasspor kac yildan beri sans eseri ligde kalmis ve Diyarbakir´in küme düsürüldügü yil düsmesi gerekirken ligde kalmayi basarmistir.
Sans eseri ligde üst üste kalmak yönetime hic ders olmamistir.Sezon sonu yeterli transferleri yapmayan yönetim,sezon ortasinda transferlerin el yaktigini ve vgerekli transferlerin sezon sonunda yapilavcagini vaad etsede sezon sonu geldiginde bu husus gene kulak arkasi edilmis ve hersey kaldigi yerden devam etmistir.
Sivasspor yönetimi ve taraftari arasindaki bag yillarca kurulamamis ve taraftar dislanmistir.Bunun sonucunda taraftar türbünlere gelmez olmustur.Sivasspor bu sezonki kadar hic bir zaman böylesine kötü bir tablo cizmemistir.
Mecnun baskan yasinin genc olmasina ragmen direncini yitirmis ve sezon ortasinda ve basinda alinan oyuncular bu takima hicbirsey vermemistir.Bu taraftar ondan iyi bir forvert ve iyi bir kaleci istiyordu bu istege kulaklarini tikadi.
Suanda bizimle birlikte ligde kalmaya calisan takimlarin bizden hic bir üstün yanlari yok sadece forvetleri ve kalecileri iyi olan takim bu ligde kalacak diyorum.Baskanin taraftarlara gidip helallik istemesi ise cok ilginc.Batan gemiyi ilk kez FARELER terkedermis.Sivasspor´u buralara getirenlerin helallik istemeye haklari varmidir?Sivas´ín sonunu hazirliyanlar Sivasspor´u bugünlere getirmeden hekallik isteselerdi cok daha anlamli olurdu....Sivasspor´un altina dinamit koyduktan sonra degil....

antik58
01.05.2016, 18:08
Alt yapıdan A takıma çıkaracak 1 tane futbolcu yokmu yahu yoksa okadar adam neden tesislerde yer işgal ediyor müsade etsinler bizim gençler o tesislerden faydalansin boşuna halisaha parası vermesinler. Sonuçta yukarı çıkaracak oyuncu bulamıyoruz nasıl olsa.

sedohan58
01.05.2016, 18:16
Kardeşim setkus golü hatalı yemiş olabilir bu güné gelene kadar yapilan hataların haddi hesabı yok suçu setkusa atmak da doğru değil bu sezon yapalilacak bütün hataları yaptık ve düştük bu kadar başka izahı yok. Saygılarımla

50sekiz
01.05.2016, 18:42
Sezonun degerlendirmesi: M & M takimi elele düsürdüler

muhalif
01.05.2016, 19:11
Ptt ligde basarilar dilerim.. digiturk iptal trt1 de devam

Has Sivas`li
01.05.2016, 19:21
Golü Setkus değil Mesut efendi yedirdi.
Yine saçma sapan oyuncu değişikliği ile sonucu belirledi.
Orta seviyede futbol zekâsı olan hoca dahi bu iki maçtan 6 puanı alırdı:mad::mad::mad:

yıldız58im
01.05.2016, 19:22
Artik stressiz msc izleyecegiz tesekkurler setkus sen olmasan 3 hafta stresten kalp krizi gecirecektik ve sonunda kafaya konmus oldugu icin bizi yine düsüreceklerdi sezon basindan beri maclarimizı analiz edince artik futbola turkiyede inanmiyorum sergenin dedigi gibi bu takim bu lig icin fazla durüst

Rallim58
01.05.2016, 19:28
Maç'tan ziyade senaryoyu değerlendirelim...

Bu sezon müsabakalar bittiği, şampiyonun belli olduğu an itibariyele..! 2016-2017 futbol sezonunda süper lig takım sayısının bir sezonluğuna, 21 takımla devam edeceği (18+3=21) Gelecek sezon sonu ise 4 takım düşürülerek, 3 takım da ptt liginden bir üst lige çıkarılarak takım sayısı 20 olarak nihayete erdirilecek...

Hayali bile güzel senaryo, ciddiye dönüşür mü sezon sonunu bekleyip göreceğiz. Bu tür kararlar sezon sonu son müsabaka ve şampiyonun belli olmasının ardından açıklanır...

N O T : Müsabaka sonrası, "yönetim istifa", "hırsız yönetim" gibi tezahüratlar yapanlardan, Mecnun Otyakmaz'ı davet eden diğer yiğidoların arasına karışıp "Sivas seninle gurur duyuyor" tezahüratı yapanları şiddetle kınıyorum... Provokatörlerin kol gezdiği günümüzde daha dikkatli olmalıyız.

Okka
01.05.2016, 19:34
Hep dedim yine diyorum. Mesut Bakkalın hocalığını beğenen birisi değilim. Ancak hocalık bir maç değildi.

Diğer maçların aksine sabırlı oynadık. Aceleci davranmak. Skor ustunlugunu aldik. Akhisar da çok zorlaması bizi ancak o golu yemek ayiptir günahtır. Hoca napacak maçı 1-0 a kitlemis tamamlanmasını bekliyor.

Carlos sivasa büyük şeyler verdi. Ancak en büyük özelliğimizi aldı. Bu takım savunma yapmayı unuttu. Genetiğiyle oynandı takımın Lorant döneminden tut Bülent Uygun sonraki mesut bakkal dönemi hatta riza çalımbay 3 forvetle oynarken dahi takım çok az bireysel hatadan gol yiyordu. Carlostan sonra akıl almaz bireysel hatadan goller yedik. Ancak bugün ki cidden ayrı birseydi. Ayagini kaldirmasa top çarpacak ayağına. Son dakikaları gelmiş maçın vur tribüne at. Vallahi eğer rakip Akhisar değil kayseri Eskişehir Gaziantep olsa maçı satmış derdim. Bireysel hata diyip baglayalim bu aptallığı , ahmaklığı , salakligi...

Petkovicten sonra bir tane düzgün kaleci bulamaz mi takım? 5 yıldır kalecisiz oynuyoruz

kaplanlı
01.05.2016, 19:34
o pozisyon aklıma geldikçe içim acıyor.belki bir umut olacaktı kaleci bitirdi.

migroArmis
01.05.2016, 19:38
Herkez umutluydu bizde öyle...Düşmeyecek dedim sebebler gösterdim...Eskişehir miy antalya Bursa maçlarını alır dedim...Dedimde dedim...Sivasspor adına bu maçlardan önce en kötü olasılığı söyle deseler bu kadar kötüsünü bile söyleyemezdim...Son örnek Akhisar maçı tamamen devam edip etmeme maçıydı...Beraberlik lüxümüz bile yok iken yine 2 puan bırakıldı....Nasıl olacak Allahşkına şu dakıkadan sonra yınemı hesaplar yapalım ...Yapıyoruz zaten hesapların en birinci geeni kalan tüm maçlarını almak şartı ile başlıyordu...Alamadık yapamadık olmadı...Bu maçları alma git fb yi yen...Olacak iş değil artık....Üzülerek söylemek istemediğim dilime dolamaya bile korktuğum olay maalesef meydana gelmiştir..Bu iş bitmiştir...

Turan 59
01.05.2016, 19:39
Temennim Eskişehirspor'da düşer de;ancak o zaman üzüntüm biraz azalır.

tavatir
01.05.2016, 19:42
Temennim Eskişehirspor'da düşer de;ancak o zaman üzüntüm biraz azalır.

Kayseri düşerse bence daha iyi olur ama kurtardılar. Daha doğrusu bizim maçta belki onları da yanımıza alırız:) Eskişehir daha köklü gördüğüm ve alt lide bizi daha zorlayabilecek bir takım.

Turan 59
01.05.2016, 19:43
Kemal UNAKITAN diye bir siyasetçi vardı,Eskişehirspor'u süper lige o çıkarmıştı.Unutmadan söyleyeyim o meşhur dörtlüden aşağı kalır bi tarafı da yoktu.

dibba58
01.05.2016, 19:46
Başkan Karşıyaka K Erciyes ve Denizli küme düştü.Bu günden onların futbolcularından bir takım kurmak için kolları sıvamak lazım.
Acele edelim lütfen yani..................

subasi29
01.05.2016, 19:50
Başkan Karşıyaka K Erciyes ve Denizli küme düştü.Bu günden onların futbolcularından bir takım kurmak için kolları sıvamak lazım.
Acele edelim lütfen yani..................

Emin ol Erdal sarılar ordadır.nerde bit pazarı orda Erdal

muhalif
01.05.2016, 19:50
Baskan dusrn takimlardaki 5 para etmez topculari toplads ptt den de dusur senden bu beklenir bu saatte

Külhan
01.05.2016, 20:07
Beyler daha henüz ölmedik durun bakalim yogun bakim odasindaki hastalarin hepden ölmüs sayil sa idi dünyada adam kalmazdi bizi ölüme mahkum edenler bizden baskasi degil her macin ardindan ayni serzenis ayni terana birakin düssün ayaga kendisi kalkacak sizin gibi vaveylacilarinan yola gidilmez sanki dünyanin sonu buraya gelen takimlar cehennemden gelmiyor onlarda bir alt ligden cikiyor biz de cikariz velakin iyi bir kadro kurarsak neden olmasin kayseri birsenede geri geldi biz niye gelmiyelim nedir bu kadar serzenis sanki sivasspor birinci ligi babasindan tapulu mali yok öyle düseceksin kalkacaksin yola devam edeceksin setkusun yaptigi tabiki büyük hata ama oda bir insan bu insanin dogasinda var siz hicmi dünya karsilasmalarini seyretmediniz bunun gibi nice hatalar var setkus iyi zamanda iyi ama hata yaptimi tu kaka albavulunu git öylemi hayir o bizim en iyi kalecimiz seneyede bizimle bu yapilanlar bizim insanligimiza sigmiyacak hareketler biz anadolu insaniyiz insani hatasile kusuru ile kabul ederiz bakiyoruzda herkes hem nalina hem mihina salliyor bu kulüp kimsenin tapulu mali degil hata varsa kusur varsa hepbirlikte konusarak elele vererek gönül gönüle vererek kirginlik küsgünlük olusturmadan bunu yapacagiz kimse kendi düsüncesini buraya empoze edemez biz daha önce ne acili serüvenler yasadik bu da gecer yahu daha henüz ümidimi yitirmedim haftaya kadar vede gencleri kayseriyi yenersek avarajimiz bize yetiyor velakin gazianteple esesin ne olacagi mechul bekliyelim savasin enkizgin zamani zafere en yakin olanidir unutma

58YIGIDO58
01.05.2016, 20:08
Mecnun başkanın açıklaması: elimize yüzümüze bulaştırır hakkınızı helal edin

Yinede hatasini kabul ediyor abi, 10 yildir bu takimi 1 ligte tuttu.
Bize güzel anlar yasatti.
Helal olsun diyelim ama tek bir sartla oda mecnun baskan bu takimi tekrar ayaga kaldirmali, birakip gitmemeli.

34MUAMMER58
01.05.2016, 20:23
Kemal UNAKITAN diye bir siyasetçi vardı,Eskişehirspor'u süper lige o çıkarmıştı.Unutmadan söyleyeyim o meşhur dörtlüden aşağı kalır bi tarafı da yoktu.

HADDİM Olmadan bu yazınıza katılıyorum,dsp li eskişehiri kazanmak isteyen AKP ,unakıtanı [hani şu oğlunu kızını yumurta ve mısır ticaretinden köşeyi döndüren ,liman alan uyanık bakan ]tetikçi olarak kullanıp,bolu sporu inönüde dilim dilim doğratıp süper lige çıkartmıştı,hakem puşluk yapmasa maç bolunun hakkıydı,aynı şekilde ,ordusporda öyle çıkmıştı,ordu ,eskişehirle oynuyorlardı,eskişehiri yenmeleri gerekiyordu,2-0 yeniktiler,muhtemelen maç böyle bitecekti,dak 85 te bıçaklı bir taraftar sahaya daldı maç iptal edildi,normaLDE maç 2-0 Eskişehir galibiyeti ve orduspora para cezası enaz 5 maç seyircisiz oynama cezası verilmeliydiki,haluk Ulusoy federasyonu hükümetten aldığı emiri uyguladı ,maçı unutturdu,tehir ettirdi,yaz geldi tekrar ettirdi,3-1 mi ne ordu yendi süper lige çıktı,şimdi sivassporlu bir taraftar girse hakemi bıçakla kovalasa ,maç tatil olsa tekrar ettirirlermi?

kaplanlı
01.05.2016, 20:25
bizde bir laf vardır.(mal sahibine benzer)bu lafı sivas ta herkes bilir.kalecisi,teknik direktörü,futbolcusu hepsi aynı.kaç defa adamları noksan yakaladık ikinci golü atamadık.setkus o topu eliyle niye tutmadı acaba.bakkal efendinin kariyerine katkımı yapmak istedi.çünkü bakkal efendinin futboldan anladığı tek şey beraberlik.maçı kazansak ta yine işimiz çok zordu.lakin bu pozisyon hafızalarımızdan kolay kolay silinmeyek.

menesakin
01.05.2016, 20:31
Neyi değerlendireceğiz ki

34MUAMMER58
01.05.2016, 20:36
Hatırıma geldide yazmak istedim,sivasspor tarihinde bir naci vakası varmış,ben bilmiyordum,yaşı benden büyük dayılar hep sivassporun geleceğini karartan olay olarak o naci nin atamadığı penaltıyı konuşuyorlardı ,şimdi bu setcusun hatasıda o naci olayı gibi sivasspor tarihinde nahoş bir şekilde yer alacaktır,belki yensek yine düşecektik bunu bilemeyiz ancak,bu olay sivassporun düşüş nedeni olarak sivassporun tarihinde yazılacaktır.

50sekiz
01.05.2016, 20:39
Eger Bakkal amca kovulmazsa bundan iki anlam cikar:

1- Yönetim gidici, yen hoca kararini yeni yönetime birakacak..

2- Bakkal ile PTT de devam edilecek

KaanK
01.05.2016, 20:50
Transfer politikası, yanlış hoca tercihleri, geçmiş hatalardan ders çıkaramama ve daha birkaç etken malum sonu hazırladı
Düşeceğimiz zaten kuvettle muhtemel iken insanı en çok üzen böyle acı şekilde bir son ...

Setkusa kızmanın bir manası yok. Eminim çok üzgündür. Sivasspora yakışan haftaya iyi ya da kötü kalecisini bağrına basmaktır. Sivasa bu yakışır. (trabzondan kalite farkımızı göstermek lazım ele güne dosta düşmana)

Bu sezonu şimdilik teknik kadro açısından kısaca yorumlamak isterim :
Sergen denen vatandaş takımın dibine dinamiti koydu üsütste alınan 6-7 beraberliği en azından yenilmiyoruz edasıyla başarı gibi yutturdu ancak kaybedilen 14 puan ? Bas bas bağıran başarısızlık alttaki eskişehire mersine verilen 6 puan derken malumun ilanı ile bu arkadaş gönderildi

Okan buruk ismi geçtiğinde herkes memnuniyetsizdi. Hiçbir kariyer başarısı olmayan oradan oraya savrulan okan geldi ve istikrarsız ve başarısız maçlar sonrası gidişi de sürpriz olmadı

Mesut hoca geldiğinde hemen herkes artık isyan etti ancak takımın zor zamanlarıdır birlik beraberlik vaktidir diye destek verildi fakat hocanın oyun performansı oyun zekası ve başarısı ortada

Velhasıl koskoca 31 maçta 5 maç kazanıyorsan alttaki rakiplerini yenemiyorsan o takım düşer

Şanssızlık yaşadığımız doğrudur, olanların hepsini şansa bağlamak kesin yanlıştır ancak bugün böyle bir golle takım düşüyorsa demekki düşmek hayırlısı imiş diye düşünmeden edemiyor insan

Dediğim gibi taraftara yakışan iyi kötü kalecisine sahip çıkmaktır dosta düşmana laf vermemektir. Sezon sonu da yollar ayrılır zaten

Yönetime düşen de şimdi bırakmak değil takımı yeniden ayağa kaldırıp lige çıkarıp öyle bırakmaktır.

mksivas
01.05.2016, 20:52
bu adı setkus satılık adı kalecı bozuntusu antep kalecısı ıle aynı memleketlerı ıcımden bır sey gelıyor antep le puanımız aynı olursa antep dusuyor bu setkus un yaptıgı hata degıl kasten sıvası lıgden dusurmek ıcın bılınclı yaptı gıbı nedenı top rakıpten gelıyor cok rahat elı ıle kontrol edebılır ken neden ayagı ıle topu kessınkı alcak bılınclı yaptı gıbı gelıyor bana sıvastan aldıgı paralar zehır zıkkım olsun adı mıkrop butun sıvasın kaderı ıle nıye oynuyorsun alcak cehennemın dıbıne gıt oynamıyorsan defol gıt adı takımın dusmesıne nıye on ayak oluyorsun sımdı sımdı yonetım kalecı ve teknık heyet gıcınıza gına yakın gıdın evınızde rahat uyuyun vıcdanınız varsa seneye ptt lıgınde grusuruz herkese selem

muhalif
01.05.2016, 20:55
Sarilar ve mecnun ptt ve bal liginde dusen takimlarin oyuncularini toplasin. Sivassporun ptt ligdende dusmesini saglasin gorevlerini tamamlayip yonetimden istifa etsinler. Artik nefret.ediyorum bu takimi mahvettiniz

Turan 59
01.05.2016, 21:06
Başta pis sakallı Aykut DEMİR ve Hami MANDIRALI dünkü maçı Eskişehir'e satmıştır.

triper58
01.05.2016, 21:18
bu adı setkus satılık adı kalecı bozuntusu antep kalecısı ıle aynı memleketlerı ıcımden bır sey gelıyor antep le puanımız aynı olursa antep dusuyor bu setkus un yaptıgı hata degıl kasten sıvası lıgden dusurmek ıcın bılınclı yaptı gıbı nedenı top rakıpten gelıyor cok rahat elı ıle kontrol edebılır ken neden ayagı ıle topu kessınkı alcak bılınclı yaptı gıbı gelıyor bana sıvastan aldıgı paralar zehır zıkkım olsun adı mıkrop butun sıvasın kaderı ıle nıye oynuyorsun alcak cehennemın dıbıne gıt oynamıyorsan defol gıt adı takımın dusmesıne nıye on ayak oluyorsun sımdı sımdı yonetım kalecı ve teknık heyet gıcınıza gına yakın gıdın evınızde rahat uyuyun vıcdanınız varsa seneye ptt lıgınde grusuruz herkese selem

Adam Antep maçında iyi oynadı.Korcan'ın oynadığı 2 maçta kalede olsaydı 1 puan alırdık.Bu hatanın üzerine son 3 maçta bile kaleye Korcan geçmemeli.Setkus'la devam etmeli.

kolukisa
01.05.2016, 21:19
Böylede gol yenmez ki kardesim.

:cool:
01.05.2016, 21:34
Kına yak Mecnun.

onur0634
01.05.2016, 21:42
Emin ol Erdal sarılar ordadır.nerde bit pazarı orda Erdal
Futboldan anlamayıp işin sadece maddiyat kısmıyla ilgilenip onuda eline yüzüne bulaştıran başkan ve yönetici istemiyoruz artık...

selimdelen
01.05.2016, 21:53
Olmadi olmadi lakin herşey bitmiş değil kayseri bize ligi geri verecekbelki bu antepde olur kim bilir son mac gencler maci kazanacagiz ve kayserinin akhisara kaubetmesini bekliyecegiz ve biz kayseriyi ligde kalmak icin yenecegiz hersey son maca bile kalabilir bu fb yi kume dusmemek icin yenemez isek ptt de oynar birileride kina yakar artik

onur0634
01.05.2016, 21:53
Sükünet sevgili kardeşim düşüncelerin komplo teorisinden öte bişey değil.Hiç bir kaleci bilerek gol yemez ve takımını küme düşürmez...Nasıl ki küme düşme heyecanından ve korkusundan forvet oyuncularının basiretleri bağlanıp normalde çok rahat atabilecekleri golleri kaçırıyorlarsa bir kaleci içinde aynı şeyler geçerlidir.Hani nasıl o dakikada öyle bir gol yenir diye soracak olursanda bu ne kalecinin ne de savunmanın hatasıdır sadece 2 golü bulamamanın sonucudur...Çünkü hiç bir maçta 1-0 garanti bir skor değildir...

onur0634
01.05.2016, 22:01
"
Geçmiş olsun M.i.Yurdu - M.Sivasspor-Gaziantepspor"

otceken58
01.05.2016, 22:05
Maçların değerlendirmesi acık bir şekilde şubizim superligde yiyecek ekmeğimiz kalmamış, bu kadar yırtınmanin sonucunda 100 pozisyondan birini atamadığımız maclari düşünürsek bugün o bir tanecik golüde attiginda bu golü yiyorsak bizim (insanoğlu)elimizden ve gücümüzden çıkmış demektir. değerlendirme bu kadar Allah hakkimizda hayırlısını versin bu saatten sonra

58fatihcan
01.05.2016, 22:33
Bugünkü galibiyeti Setkus yüzünden kaçırdık evet ama , PTT ye freni patlamış kamyon gibi Bakkal yüzünden gidiyoruz. O kadar çok hata var ki Setkus'a kızamıyorum bile

58fatihcan
01.05.2016, 22:35
Arkadaşlar kızacaksak biraz da, takımın son sağ bekinin, acemiliği yüzünden en az 2 hafta sahalardan uzak kalmasına kızalım

sivasspor585858
01.05.2016, 23:02
Setkusun ne sucu var.
Sonucta o da insan. Hic mi hata yapmayacak.
önde 3 gol atsak, mac 3-1 olurdu. Kaleci bir hata yapinca, günah keçisi oluyor.
araştırın bakın. Aynı hatayı dünyanın en iyi kalecilerinden Oliver Kahn, Bayern Münih kalesinde Şampiyonlar liginde yapmıştı.

https://m.youtube.com/watch?v=XdiTJxCwnWg

sivasspor585858
01.05.2016, 23:04
youtube da

"oliver kahn ifk göteborg" yazin, bakin

adres58
01.05.2016, 23:20
http://resimzade.com/Show.html?i=46814&token=19207

ayhandemir58
02.05.2016, 00:01
Dün "Sivasspor"luyduk.Bugünde "Sivasspor"luyuz.Yarın da "Sivasspor"lu Olacağız.

keko 58
02.05.2016, 08:13
Setkusun ne sucu var.
araştırın bakın. Aynı hatayı dünyanın en iyi kalecilerinden Oliver Kahn, Bayern Münih kalesinde Şampiyonlar liginde yapmıştı.

aynen öyle Kardesim....
evet dün Setkusun Inanilmaz hatta yapti ama onun yüzünden DÜSMEDIK BUNU UNUTMAYIN ve SÖYLEMEYIN LÜTFEN!! Dün cok kizdim kisileri cünkü bazen kisi dedilerki * Setkus Maci satti / Setkus yüzünden küme Düstük* bu nebicim Yorumlar Arkadaslar?? Hele dün aksam Mini Sohbet de vallah yaziklar olsun sizin gibi Taraftarlar!!

Bakkal sen hangi dünya yasiyorsun acaba?? son 25 dk Akisahir resmen TEK KALE Oynuiyordu ne bu Korkak oyun??ve son 5 dk da KAZMA KABZE Oyunu aliyo bunu görunce TV önde Babama dedim ki BIZ DAHA GOL YIYIORUZ VE MALESEF ÖYLE OLDU :mad:
En cok SETKUSU Üzüldüm gercekten cök Üzüldüm hatta Agladim

Bütün Takim KÖTÜ gidisle BASKAN / YÖNETECILER VEEEEEE BAKKALA YÜKLÜORUM baska kimse sucu yok!!!

NOT: ben dün aksam Setkusun hatasi en az 20 kere izledim ve kendime sordum.... acaba Setkus geripass mit saneti o yüzünden mi eline almadi:confused: bunu görünce ben de öyle sanetim Setkus da böyle gördu belki

hiko58
02.05.2016, 09:37
sivasspor küme düştü artık üzülmüyorum artık. sivas şehrinin süper ligde olmayı hakettiğine inanmıyorum. sivasspor süper ligdeyken kazanan kimdi. oteller lokantalar kebapçılar. esnaflar. peki sivasspora sahip çıktılarmı hayır. bir kaç yere sivasspor bayrağı takmak sivasspora destek anlamınamı geliyor. o kadar zenginimiz var fabrikatörümüz var ne yaptılar hiççç. sivaslı ne yaptı galatasaray beşiktaş fenerbahçeli oldu. sivassporlu olamadı. sivas belediyesi sivassporun bir marka olduğunu görmezden geldi sivasın girişine meydanına bir sivasspor amblemi koyamadı. sivas sivasspora sahip çıkmadı. zaten sivas ekonomide işsizlikte küme düşmüştü. sivassporda küme düştü. herkes layık olduğu yerde bulunuyor. dünyanın gerçeği bu. sivasspora hakem hataları oldu hakem hataları yüzünden puan kaybetti sahip çıkanımız olmadı. yönetim bile bile sivası düşürdü sahip çıkanımız olmadı. mecnun başkan ayrılık sinyali vermiş. takımı düşür sonra kaç git. sahibimiz yok. sen ortada gezen beş para etmez futbolcu eskilerini takıma doldur. işler kötüye gidince ben gidiyorum de. takımı düşürdüğün gibi süper lige çıkar sonra git nereye gidiyorsan. hatalarını telafi et. sivaslı taraftar olmayı bilmedikçe sivas amatör lige kadar gider. sivaslı takımına büyük küçük kadın erkek herkes sahip çıkmalıdır. sivasspor sivasın dünyaya açılan yüzüdür. sivasspor yoksa sivasta yoktur. olacağı bellydi. düşeceğimiz belliydi. sergen faciası ardından okan faciası sivassporu bitirdi. ibrahim akın gibi futbolcu eskilerinin takımda kalması kimin eseri bir düşünsünler. yazıkmı oldu evet yazık oldu. hakettikmi evet hakettik geçmiş olsun artık. yapacak bişey yok

mishka
02.05.2016, 10:04
aynen öyle Kardesim....
evet dün Setkusun Inanilmaz hatta yapti ama onun yüzünden DÜSMEDIK BUNU UNUTMAYIN ve SÖYLEMEYIN LÜTFEN!! Dün cok kizdim kisileri cünkü bazen kisi dedilerki * Setkus Maci satti / Setkus yüzünden küme Düstük* bu nebicim Yorumlar Arkadaslar?? Hele dün aksam Mini Sohbet de vallah yaziklar olsun sizin gibi Taraftarlar!!

Bakkal sen hangi dünya yasiyorsun acaba?? son 25 dk Akisahir resmen TEK KALE Oynuiyordu ne bu Korkak oyun??ve son 5 dk da KAZMA KABZE Oyunu aliyo bunu görunce TV önde Babama dedim ki BIZ DAHA GOL YIYIORUZ VE MALESEF ÖYLE OLDU :mad:
En cok SETKUSU Üzüldüm gercekten cök Üzüldüm hatta Agladim

Bütün Takim KÖTÜ gidisle BASKAN / YÖNETECILER VEEEEEE BAKKALA YÜKLÜORUM baska kimse sucu yok!!!

NOT: ben dün aksam Setkusun hatasi en az 20 kere izledim ve kendime sordum.... acaba Setkus geripass mit saneti o yüzünden mi eline almadi:confused: bunu görünce ben de öyle sanetim Setkus da böyle gördu belki

Ben de Setkus'a üzüldüm, senelerdir süren hataların sorumlusuymuş gibi günah keçisi ilan edilmek isteniyor. Ancak orada yaptığı hata daha önce de defalarca bütün takım tarafından yapılan hata, yani amatörce zaman geçirmek. Bu sene Korcan da Setkus da defalarca yaptı ve nihayetinde cezası dün kesildi. Orada, topu tutmayıp ayağıyla kontrol ederek zaman geçirecekti ama evdeki hesap çarşıya uymadı 5 saniye kazanmak için risk aldı. Dikkat ederseniz dakika 87 olmuş Atıf topu korner çizgisine götürmüş zaman geçiriyor. Bunlar profesyonel oyuncuysa bunun ancak son dakika hatta son 30 saniye içerisinde yapılacağını bilir. Devamlı zaman geçirdiğimiz ve golü düşünmediğimiz için yediğimiz golü çıkaracak zaman da kalmamıştı.

Senelerdir yapılan hataları futboldan anlamayan (!) taraftar görüyor ama büyük başkanımız ve teknik direktörlerimiz görmüyor. Hani diyorlardı ya çok biliyorsanız başkan olun, teknik direktör olun. Artık başkanın, hocanın turşusunu kurarlar.

50sekiz
02.05.2016, 10:55
Setkusun ne sucu var.

Ilk bakista benzer pozisyon gibi görünse de Setkus'un yedigi gol ile Kahn'in yedigi gol arasinda daglar kadar fark var.

1- Kahn'a geri pas yapiliyor (Sektus'a top rakipden geliyor topu eli ile tutabilir)
2- Kahn zeminin azizligine ugruyor, top beklenmedik bir sekilde sekiyor.
Sektus'un pozisyonnda top seke seke geliyor ama topun gelisinde bir anormallik yok, sekme yok. Sektus kendisini Messi sanmasa, topu ayaginin ucu ile istop etmeye calismasa, eli ile tutsa o top asla ve asla gol olmazdi.

B.Demirci
02.05.2016, 13:26
Biz evimizde Eskişehir'e deplasmanda Mersine yenildiğimizde düşmüştük zaten. Seneye iyi bir takım yapıp geri dönmeliyiz. Arayı uzatmamalıyız..

A.Turan Korkmaz
02.05.2016, 22:50
Akhisar'a puan kaptırmamızın sorumlusu Setkus değil bana göre. Oyunun kopma anı bizim gol attığımız andı. Mesut Hoca ellerini cebine soktu, şöyle bir gerindi. Hani, tamam, bu iş bitti gibi bir hareketti. Oysa başka bir hoca, bazı oyuncularını yanına çağırır, taktikler verir, işin bitmediğini anlatırdı. Ondan sonra ne yapacağını hepimiz ezbere biliyorduk, yani Adem'i alıp 1-0'a yatacağını. Adem'i illa oyuna alacaksan son adam olarak geride oynatırsın, defansı biraz ileri çıkarırsın, böylelikle topu kalemizden uzak tutarsın. Ama Adem'i klasik yerinde oynatırsan bir kişi eksik oluruz.
Tribünden ikinci 45 dakika boyunca topu kaleciye geri pas vermeyin diye o kadar bağırdım. Golü ancak o şekilde yiyeceğimizi tribünde görmeyen yoktu herhalde. Tamam, geri pasla gol yemedik ama o stresle kaleciye gelen her top tehlikedir.
Velhasıl, son 3 haftaya girerken beni en çok endişelendiren Mesut Hoca'dır. Bu stresi taşıyacağına şu an güven vermiyor.
Futbolcularsa, özellikle Burhan, Atıf başta olmak üzere, Yiğit, Boye ve Omari ciddi sorumluluk aldılar. Bu beni hala ümitli yapıyor. Düşeriz kalırız o ayrı ama Mesut hoca ve ekibi kendilerine gelirse , son maça kadar savaşırız.

halilxx58
03.05.2016, 08:06
Gecmis olsun. Bu basarisizlikta baskandan taraftara herkesin payi var, son dakikada hatali gol yedi diye Setkus'u günah kecisi yapmak ayiptir, günahtir.
Hatali bir gol ne bir takimi küme düsürür nede sampiyon yapar. Lig 34 mactan olusan bir maratondur.

savaş2
03.05.2016, 08:31
***Suclu sadece setkus değil ,bir maç da 20 tane geri pas veren diğer oyunculardır.o topu defans oyuncusuda uzaklaştırabilirdi.Takım bir gol buldu mu yatıyor.