Orijinalini görmek için tıklayınız : Otyakmaz'dan veda sinyali

SivasSpor.Com
02.05.2016, 06:06
http://resimzade.com/Show.html?i=46815&token=105351

Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Akhisar Belediyespor maçı sonrası taraftarlara 'Hakkınızı helal edin" dedi. Bu mesaj veda sinyali olarak algılandı. Başkanın nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor.

Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile ligde kalma umutlarını büyük ölçüde bitiren Medicana Sivasspor tribünlerinde gerginlik yaşandı.

Bir grup taraftar yönetimi istifaya davet eden sloganlar attı. Mecnun Otyakmaz önce bu taraftarlara alkışlarla karşılık verdi.

Zaman zaman yaşanan gerginlik karşılıklı kavgaya dönüştü. Polis ve güvenlik ekiplerinin müdahalesi ile tartışmalar engellendi.

ofozturk
02.05.2016, 06:22
güle güle sayın başkan yaşattığın şampiyonluk duygusu, avrupa maçları duygusu ve en acısı da 4-5 sezondur yaşadığımız düşme korkusu için teşekkür ederiz....yolun açık olsun ekibinde gitsin lütfen özellikle de hoca bozuntusu mesut b.

shang
02.05.2016, 06:29
bo.. çıktı kısacası olacağı oydu

muhalif
02.05.2016, 06:58
Yönetimde olan tüm kişilerin görevi birakıp daha dinamik daha ufku acık daha şeffaf insanların görevi alması gerekir.
İnsanlar gelip gecici kurumlar bakidir. 10 sene 15 sene önce mecnun başkanı kim tanırdı.
Artık başkan olmak içinde zengin olmaya gerek yoktur. Fedarasyon ve havuz gelirleri kulupleri refah içinde yaşatmaktadır. Aklı selim herkes buna talip olabilir.

* Yönetimin kulubu şirketleşmeye götürüp tüm mali tabloyu ortaya sergilemelidir.

* Hangi yöneticinin kulube ne kadar katkı sağladığınıda acıkca ortaya
koymalıdır.

* Kongre üye sayısını 200 lerden 2000 lere cıkarmalı parası olan vizyonu acık herkeside üye yapmalıdır.

muspol58
02.05.2016, 07:43
hiç boşuna kaçma başkan bu takımı bu hale sen ve ekibin getirdi,bırakıp kaçmak varmı öyle bu takımı yine düzlüğe sen çıkaracaksın

yigido yakup
02.05.2016, 07:55
Baskan macta olan cefakar taraftardan helallik istedi bu ayrintiyi kacirmayin derim 6 - 7 milyon sivasli varken ic sahada belki final niteliginde macta 4 bin kisiye oynaniyorsa baskan o 4 bin kisiden oźürde diler helallikte ister afda diler cünki o 4bin kotü günde var olan insanlar.

egerki baskan birakirsa bu bizim sehir acisindan pek ümit verici gelisme olmaz.

herseyde vardir bi hayir bakalim mevla nerelim neyler neylerse güzel eyler

muhalif
02.05.2016, 08:05
başkan artık birak yeter yoruldun

kempes
02.05.2016, 08:05
Şayet Mecnun Başkan kesin bıracaksa halihazırda yönetimde bulunan hiçkimse yeni oluşacak yönetimde yer almamalı. Bugünkü tablonun mimarı görevdeki yönetim kurulu üyeleridir. Hepsi başkanı yanlış yönlendirmişlerdir. Vasat kalmışlardır. Yıllardır uçurumun kenarından döndüğümüz görmezden gelinmiş, sezon başından bu tarafa yapılan hoca değişikliklerinde ve oyuncu transferlerinde bilinçsiz ve acemice davranılmıştır. Başkan hariç, diğer yönetim kurulu üyelerinin bir an önce Sivasspor ile tüm ilişiğini kesmesini rica ediyoruz. Yönetimde olamayacağınız için maçlara bile gelmeyeceksiniz, bu da sizin Sivasspor sevginizi gösterecektir. Başkan olmasa siz bir hiçsiniz taraftar gözünde. O kadar...

58svs58
02.05.2016, 08:20
Bazen bırakıp gitmekte büyük katkıdır. Evet sivasa ilkleri yaşattınız hayal edemediğimiz şeyleri gördük. Ama misyon tamamlandı. Alt kümeden aldığınız takımı alt kümeye yolladınız, ama yeni enerjiye ihtiyaç var. Taraftarın hiç bir zaman SİVASSPOR lu olamaması, bizi buralara getirdi. Sivassporun bilmem ne takımıyla oynanan maçında tribünde Fener - Galata tartışması yapılıp, Trabzonu karşımıza Fener nedeniyle alıp kendimize leke sürdürdük. Sosyal medyada kaleci ile çaldığınız şampiyonluğumuzun bedelini kalecinizle ödediniz ithamına maruz kalıyoruz. Taraftar hiç bir zaman Sivassporlu olmadı, hala son maçı büyük stadda oynayalım feneri son kez görelim diyen ALÇAK lar var. Bu saatten sonra sezon sonunda şampiyon olan takıma sevinen bir tane sivaslı çıkarsa oda benim gözümde haindir. Bana ağır geldi 35 yıllık taraftarlık hakkım var. üçüncü defa küme düşüyoruz. Amatöre düştüğümüzde çocuktuk anlamamıştık, ikinci ligden düştüğümüzde 18 yaşından küçüksün diye stada sokmadılar kahrolduk. Ama bu daha ağır oldu yaşımız itibarıyla, kendi çapımızda verdiğimiz emek, karşılığında tribünlere istanbul aşkıyla gelen seyircilerin aymazlığı bana biraz ağır geldi. YİĞİT DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKAR. daha ne diyeyim

58 Amsterdam 58
02.05.2016, 08:21
Baskanimiz kadar Sivas ve Sivasspor sevdalisi yeterince Sivasli yok.
300.000 nufuslu bir sehir de bir stad dolmuyorsa, hele hele boyle bir onemli macda dusunmek lazim.

Bence Mecnun baskanim kalmasi lazim ve yonetim digerleri silip atilmasi lazim yoksa olmaz bu is cunku gerisinde is yok. Haa boyle olmayacaksa ozaman durum degisir.

badof58
02.05.2016, 09:15
Mecnun Başkan bare giderken şu Mesut denen kendi mesut olan bizi çileden çıkaran adamı şu son açıklamalarından sonra kov, hem Sivasspor'u hem de seni karalayan bir açıklama yaptı. Bıraksın gitsin böyle karaktersizlere Sivasspor'un ihtiyacı yok, kendi beceriksizliğini örtmek için başkalarına çamur atan adamın Sivas'ta iyi yok sayın Başkan. Biz 2. lige teknik direktörsüzde gideriz veya 4 Eylül'ün maçları bitti onla devam ederiz, son iyiliğini yap ve bu adamı gönder ..

Seni seviyoruz, hep sevdik yılmadık. Şike dediler inanmadık arkanda durduk, takım kötü giderken Mecnun Başkan var bizi düşürmez dedik, güvendik yüzümüzü kara çıkarmadın, helal olsun. Bu seneki transferlerde bile ben vardır bir bildikleri bu senede ligde kalırız dedim, olmadı. Dünyanın sonu değil her zaman bu ligde değildik, sonsuza dek olmayacağımızı da herkes biliyordu ama başkan Sivasspor'daki yapacakların şahsi kanaatimce son raddesine gelmiştir, bundan sonra hem sen hem de Sivasspor zarar görecektir. Umarım çekilirsin ve takımın önünü açarsın..

Ayrıca korkak Sivasspor sevdalısı değil yönetim sevdalısı arkadaşlara da sözüm şu: Kimse unutmasın Sivasspor sahipsiz değildir, Bir Mecnun gider bin Mecnun gelir ..

sivasım:D
02.05.2016, 09:29
Dünden beri aklıma takıldı, hiç uyuyamadım. Mesut Bakkal ne demek istedi böyle cidden ha bedel medel bişiler :confused:

Phöenix58
02.05.2016, 09:40
İlk dönemde yaptıkları için Allah razı olsun, ama son zamanda yaptıkları ve bizi bu Trobzon ve Kayseri lavukların dillerine düşürmeleri beni içten içe yiyor, hazmedemiyorum! Vizyonsuz hareket etmeleri, nerde beleş var oraya yerleş uygulamaları bizi bu hale getirdi! Ve halen bu adamı savunanlar varsa, onlarda ya kör yada dostları, minettarlık bir yere kadar olur arkadaş! Batırdılar, bunun neresi savunulur anlamış değilim!

hiko58
02.05.2016, 10:01
eğer gideceksen önceden gidecektin başkan sivassporu düşürüp gitmek erdem değildir. düşürdüğün gibi çıkar ve git. bence haysiyetli adama yakışan budur.

atrium58
02.05.2016, 10:08
Sivasspor'da Bülent uygun başarısı ve onun kazandırdıkları dışında başarı göremiyorum.

onur0634
02.05.2016, 10:36
Yönetimde olan tüm kişilerin görevi birakıp daha dinamik daha ufku acık daha şeffaf insanların görevi alması gerekir.
İnsanlar gelip gecici kurumlar bakidir. 10 sene 15 sene önce mecnun başkanı kim tanırdı.
Artık başkan olmak içinde zengin olmaya gerek yoktur. Fedarasyon ve havuz gelirleri kulupleri refah içinde yaşatmaktadır. Aklı selim herkes buna talip olabilir.

* Yönetimin kulubu şirketleşmeye götürüp tüm mali tabloyu ortaya sergilemelidir.

* Hangi yöneticinin kulube ne kadar katkı sağladığınıda acıkca ortaya
koymalıdır.

* Kongre üye sayısını 200 lerden 2000 lere cıkarmalı parası olan vizyonu acık herkeside üye yapmalıdır.
Öküz öldü ortaklık bozuldu üstad;Süper ligden düşünce paranın kaynağıda kuruyor malesef klübün en iyi dönemlerinde kazanılan o paraların nerelere gittiği halen meçulken,takım bir alt lige düştü diye başkanın kaçması manidar değil mi sizcede..??

onur0634
02.05.2016, 10:49
Sivasspor'da Bülent uygun başarısı ve onun kazandırdıkları dışında başarı göremiyorum.

Aynen güzel kardeşim...Bülent Uygun geldiği zaman bu takım yine kümede kalma mücadelesi veriyordu...Karakterlidir karaktersizdir onu tartışmıyorum ancak eğer bu gün Sivasspor geçmişteki başarılarıyla anılıyorsa bu yönetimin başarısı değil;Bülent Uygunun başarısıdır...

ready
02.05.2016, 11:34
SON DAKİKA!
Yönetim Kurulumuz Olağanüstü Genel Kurul Kararı Aldı
02 Mayıs 2016 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantımızda oy birliği ile:
22 Mayıs 2016 Pazar günü olağanüstü genel kurul kararı alınmıştır. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise olağanüstü genel kurul 29 Mayıs 2016 Pazar günü çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Medicana Sivasspor Yönetim Kurulu

resmi siteden alıntıdır

Dark Force
02.05.2016, 16:35
Kal başkan bu takım başarı yakalarsa seninle düşersede seninle düşsün taraftar olarak seninle daha çok başarılar yaşayacağız.

58Yiğidoo58
02.05.2016, 16:36
Durupta psikolojisi bozulmayan adam gibi adam Mecnun Otyakmaz lazım bize.. Durupta herkesle savaşan Mecnun Otyakmaz lazım bize!

Taraftar ve SEhir Yaptıgı YAnlıştan DÖnmeli. Farklı cözümler üretmeli.

alemdarlar
02.05.2016, 20:42
He zaman söyledim. Başkan kalırsa onu destekleyen ve onu desteklemeyenler le birlikte devam edecektir. Küfür de yer. Hırsız da derler. Bravo da derler, Adamın dibisin de derler.

Tek gözle bakan taraftarlar başkana karşı çoğalmıştır. İyi düşünmeli. VEDA SİNYALİ VERİYORSA neden veriyor sizce... Grup murup, Dernek mernek üyeliği olmayan Tam Bağımsız Yiğidoları duymadığı için. Biz bir bütünüz. Ayrı yollar da olsakta.

Başkan çıkmadı mı yerel kanallara. Burda ki isteklerimiz ve mesajlarımız ona okunmadı mı. Şimdi reklam yapmayalım kanallarımız(tv) çoğaldı. Yan koltuktan ona seslenmediler mi. Neden umursamadı. Biz bir bütünüz. Yan çizene hakkını veririz.