Orijinalini görmek için tıklayınız : Gitme Başkan
SivasSpor.Com 03.05.2016, 08:00 http://resimzade.com/Show.html?i=46822&token=64092
Sivasspor’da kaçan galibiyet sonrası gelen tepkilere kızan başkan Mecnun Otyakmaz, “Ben bırakıyorum” diyerek yönetimi olağanüstü topladı, 22 Mayıs için kongre kararı aldı. Camia ve şehir ise ayağa kalktı. Başkan’a ‘gitme’ baskısı yapılıyor.
Akhisar Belediyespor maçında alınan beraberliğin ardından Sivas’ta flaş bir karar alındı.
Tribünlerin bir kısmının tepki, bir kısmının destek verdiği başkan Mecnun Otyakmaz, toplantıda kongre kararı aldı.
Veda niteliğinde bir konuşma yaptığı öğrenilen Otyakmaz’ın, “Yönetim kurulu olarak karar aldık ve ben başkanlığı bırakıyorum. Bundan sonra gelen yönetime destek olmak adına eğer istenirse, 14’üncü yönetici olurum. Ama son maçta yaşadıklarımızdan sonra, tribünlerdeki tezahüratlardan sonra tekrar başkanlık yapmayı düşünmüyorum” dedi.
Otyakmaz’ın bu kararı sonrası camiadan bırakmaması yönünde çok yoğun bir baskı olduğu bildirildi. Kongre 22 Mayıs’ta gerçekleşecek.
Fanatik
halilxx58 03.05.2016, 08:23 Mecnun Otyakmaz'a sahis olarak birsey diyemem, herzaman takim icin elinden geleni yaptigina inancim tam. Ama bir takim yanlizca bir baskanla yönetilmiyor. Benim asil derdim o yillardir yaninda barindirdigi gereksiz ise yaramaz sözde yöneticiler.
Düsünün lisansli ürünler ve altyapi icin bile birer yöneticimiz var, magzanin durumu ortada, son 5-6 yilda alt yapidan cikan futbolcu sayimiz tam 2. Bu adamlar ne ise yarar, neden Sivasspor üzerinden isim yapar para kazanirlar?
Mecnun Bey'in tecrübesi ve faydasi asikar, kendi dedigi gibi yeni bir yönetim kurulu olusursa onuda yönetimde görmek güzel olur. Yok egerki tekrar baskan olarak göreve gelirsede yönetim kurulunda köklü bir revizyona gitmesini, Sivasspor'dan faydalanacak degil Sivasspor'a fayda saglayacak adamlar getirmesini bekliyorum.
***BAŞKAN Devam etmeli ,ama yönetim yüzde doksan değişmeli. Yoksa tarih-BAŞKAN cıkardı BAŞKAN ........ derler.
Sayın Başkan, Başkanlığı bırak ama yönetimde her zaman ol sana saygımız sonsuz, sana hakaret edenlerde bil ki yalnız senin değil tüm Sivas'a Sivasspor'a düşman, yaptıkların ödenmez ama başarısızlıkta varsa bununda sorumluluğu olmalı senden bu duruşu da bekleyen bir kitle var. Seni seviyoruz, her ayrılık bir son da değildir ..
bizlere ilkleri yaşatan başkanın heyacanı kaybolmuş ise gitmesi normal. yerine başka biri başka heyacanla gelir bakarsın takımı uçurur.
taraftarın mecnun beyle alıp veremedigi yok asıl mesele takımın içinde elini taşın altına sokmayan yönetici bozuntularında mecnun bey başkan olacaksa veya başkanlıgı yeniden düşünecekse kulüp içindeki herşeyi degiştirmesi lazım işe yanındaki yöneticilerden başlaması lazım
tanju_58 03.05.2016, 09:46 Mecnun başkan dursun diğer yöneticiler gitsin demek normal değil.başkanın yanındaki yöneticileri değiştirmesi için illaki ligden düşmekmi gerekiyor acaba? kaç senedir düşmemeye oynuyoruz.her kurtulduğumuzda hatalarımızdan ders aldık diyen başkanda veya yönetimde hiçbir değişiklik olmamıştır.mecnun başkan giderse ölürüz biteriz acıtasyonundanda vazgeçilmeli.
bence başkan ve sarılar yeterince yorulmuştur. emeklerinden dolayı tşk edip göndermek gerekli
yerine sivassporun menfaatlerini kendi menfaatlerinden üstte tutacak birisinin gelmesi şart.
Kimseyi zorla tutacak değiliz bir işi bir kişi gönülsüz yapacaksa yapmaması bence daha iyi
Başkan olmasada takımla tecrübelerini paylaşmaya devam edeceğini düşünüyorum
İşi gücü gitsin
bence başkan ve sarılar yeterince yorulmuştur. emeklerinden dolayı tşk edip göndermek gerekli
yerine sivassporun menfaatlerini kendi menfaatlerinden üstte tutacak birisinin gelmesi şart.
erdal bey bu takıma ne katkısı olduda yoruldu zaten erdal bey ve onun gibi yöneticilerin sayesinde mecnun beyinde başını yediler derdimiz başkanla degil yanında yer alan yöneticilerin vizyonsuzlugu
DoomsDay58 03.05.2016, 10:03 Mecnun başkan dursun diğer yöneticiler gitsin demek normal değil.başkanın yanındaki yöneticileri değiştirmesi için illaki ligden düşmekmi gerekiyor acaba? kaç senedir düşmemeye oynuyoruz.her kurtulduğumuzda hatalarımızdan ders aldık diyen başkanda veya yönetimde hiçbir değişiklik olmamıştır.mecnun başkan giderse ölürüz biteriz acıtasyonundanda vazgeçilmeli.
Aynı görüşteyim, Mecnun Odyakmaz yönetim dehası bir usta ise ekibini iyi seçmeliydi, hadi hata yaptı seçemedi diyelim senelerdir yolunda gitmeyen işler ortada ona göre tavır alıp futbolu bilen insanlarla yoluna devam etmeliydi. Bunları görebilmek için küme düşmeye gerek yok kulübün transfer ve altyapı konusunda sınıfta kaldığı çok açık. Özetle boşuna balık baştan kokar denmemiş eğer baştaki iyi olsaydı altındakiler de iyi olurdu o yüzden Mecnun başkan romantizmi bana absürd geliyor.
yigido yakup 03.05.2016, 11:36 Baskan yalniz birakildi koskaca Sivas sehri butun Sivaslilar bu sene dusmeyi cani gonükden istedi
Hatalar baska hatalari getirdi her terslik bu sene geldi
Baskan ben sahsen senin her kararinin yanindayim
Bu vaziyetteyken Gitmek birakmak sana senin sanina yakismaz senden istegim odurki Mecnun pes etti birakip kacti dedirtme gerisi sana kalmis baskan.
takımı küme düşürmüş başkanın o koltukta ne işi var ki.
beceremiyorsa gücü yetmiyorsun birakmak sivassporun işine gelir.
lütfen anlayın mecnun başkan yoruldu artık biraksın.
hiç kimse vazgeçilmez değil bence en doğru kararı verdi.
SenSetik 03.05.2016, 12:08 Sayın Başkanım, eğer bırakmayacaksanız lütfen profosyonel bir transfer ekibi kurun..birde alt yapının başına bu işten anlayan bir adam oturtun lütfen
DoomsDay58 03.05.2016, 12:11 Baskan yalniz birakildi koskaca Sivas sehri butun Sivaslilar bu sene dusmeyi cani gonükden istedi
Hatalar baska hatalari getirdi her terslik bu sene geldi
Baskan ben sahsen senin her kararinin yanindayim
Bu vaziyetteyken Gitmek birakmak sana senin sanina yakismaz senden istegim odurki Mecnun pes etti birakip kacti dedirtme gerisi sana kalmis baskan.
Transferleri ve hoca seçimlerini başkanın başında olduğu yönetim mi yaptı bütün Sivaslılar mı? Bu ne saçma mantık böyle, hatalı neden hiçbir zaman başkan olmuyor? Ayrıca başkan yalnız bırakıldı ne demek, taraftar gidip kapısında mı yatacaktı başkanın ne yapacaktı? Vallahi kusura bakmayın ama argümanlarınız mantıklı şeyler değil tek yaptığınız birilerini ilahlaştırmak böyle yaparak bir yere varılamayacağının da en açık örneği içinde bulunduğumuz durumdur maalesef.
Dark Force 03.05.2016, 13:24 Başkan giderse 3.lige kadar düşeriz
yigido yakup 03.05.2016, 15:30 Transferleri ve hoca seçimlerini başkanın başında olduğu yönetim mi yaptı bütün Sivaslılar mı? Bu ne saçma mantık böyle, hatalı neden hiçbir zaman başkan olmuyor? Ayrıca başkan yalnız bırakıldı ne demek, taraftar gidip kapısında mı yatacaktı başkanın ne yapacaktı? Vallahi kusura bakmayın ama argümanlarınız mantıklı şeyler değil tek yaptığınız birilerini ilahlaştırmak böyle yaparak bir yere varılamayacağının da en açık örneği içinde bulunduğumuz durumdur maalesef.
Burda zaman kaybedeceginize liste hazirlama derdine dusseniz genel kurulda aday olsaniz.
yiğido58sinan 03.05.2016, 16:01 Mecnun kaç para verdi?
DoomsDay58 03.05.2016, 16:02 Burda zaman kaybedeceginize liste hazirlama derdine dusseniz genel kurulda aday olsaniz.
"Aday olmuyorsan başkana söz söyleme." Sitenin %80'i senin birebir kopyan, elle tutulur hiçbir argüman yok söylenen şeyler hep kalıp; Bırakırsa 3.lige gideriz(sanki 3.lige gitmemenin garantisi başkanmış gibi bu yıl süper ligden düştün gelecek yıl ptt'den de düşmeyeceğinin garantisi ne?), bırakırsa kim aday olacak(sanki o bırakırsa kapıya kilit vurulacakmış gibi), madem çok biliyorsun yap listeni aday ol (sanki taraftarın işi beğenmiyorsa gidip yönetici olmakmış gibi).. Velhasıl gel gelelim 3-5 kişi dışında kimse neden transferde başarısızız, kazara aldığımız birkaç iyi oyuncuyu neden satamıyoruz, altyapı ne iş yapar neden doğru düzgün oyuncu çıkmıyor kısaca siz 13 yıldır orada ne iş yapıyorsunuz diye sormuyor. Ee şimdi benim işim sadece alkışlamak mı? Ben sadece alkışlayacak olsam Türkiye'deki futbolun yüzüne bakmam zaten gider Avrupa liglerini izlerim. Başarısız olduklarında birilerini istifaya çağırma hakkım yoksa neden bu kalitesiz futbolla zamanımı harcıyorum ben?
"Aday olmuyorsan başkana söz söyleme." Sitenin %80'i senin birebir kopyan, elle tutulur hiçbir argüman yok söylenen şeyler hep kalıp; Bırakırsa 3.lige gideriz(sanki 3.lige gitmemenin garantisi başkanmış gibi bu yıl süper ligden düştün gelecek yıl ptt'den de düşmeyeceğinin garantisi ne?), bırakırsa kim aday olacak(sanki o bırakırsa kapıya kilit vurulacakmış gibi), madem çok biliyorsun yap listeni aday ol (sanki taraftarın işi beğenmiyorsa gidip yönetici olmakmış gibi).. Velhasıl gel gelelim 3-5 kişi dışında kimse neden transferde başarısızız, kazara aldığımız birkaç iyi oyuncuyu neden satamıyoruz, altyapı ne iş yapar neden doğru düzgün oyuncu çıkmıyor kısaca siz 13 yıldır orada ne iş yapıyorsunuz diye sormuyor. Ee şimdi benim işim sadece alkışlamak mı? Ben sadece alkışlayacak olsam Türkiye'deki futbolun yüzüne bakmam zaten gider Avrupa liglerini izlerim. Başarısız olduklarında birilerini istifaya çağırma hakkım yoksa neden bu kalitesiz futbolla zamanımı harcıyorum ben?
Teşekkür etmek için siteye girdim . altına imza atarım
Kim gelsin?
Düşündüğünüz biri varsa isim yazın.
Kim gelsin?
Düşündüğünüz biri varsa isim yazın.
Biz sivasspor taraftarı olarak takımda olan olayların hangisinden haberimiz varda şu üyeye geçebilir diyelim. Sivas belediye sporun sitesine bir bakın birde bizim sivassporun sitesine bakın derim
Dark Force 03.05.2016, 16:55 Başkana laf söyleyenler adaylarını buraya yazsınlarda görelim kimmiş bu yükün aktına girecek hiç kimse bulamazsınız sizin yaptiğınız sivasspora zarar vermekten başka bişey değil sanki büyük metropol bir şehiriz iş adamları başkan olmak için sıraya girdiler bu takıma kimse sahip çıkmaz bunu kafanıza sokun hayal dünyasında yaşamayın
Biz sivasspor taraftarı olarak takımda olan olayların hangisinden haberimiz varda şu üyeye geçebilir diyelim. Sivas belediye sporun sitesine bir bakın birde bizim sivassporun sitesine bakın derim
Ne anlatmak istediğinizi anlayamadım.
Sivasta başkanlık yapabilecek kapasitede adam göremiyorum.
yiğido58sinan 03.05.2016, 17:06 Mecnun sahip ciktiginizin 10da 1i kadar takıma sahip ciksaniz dusmezdik. Siz Sivassporu değil mecnunsporu tutuyorsunuz. Gerçek bir Sivassporlu olsaniz, kulübün ne kadar amatörce ve ne kadar isbilmezlikle yönetildiğini görmeniz zor olmazdı. Siz mecnunsporla başka biyerde devam edin..Biz Sivasspor'luyuz..
Ne anlatmak istediğinizi anlayamadım.
Diyorum ki sen sivasspor kulubünden 5 tane yönetici ismi sayabilirmisin
yigido yakup 03.05.2016, 17:34 "Aday olmuyorsan başkana söz söyleme." Sitenin %80'i senin birebir kopyan, elle tutulur hiçbir argüman yok söylenen şeyler hep kalıp; Bırakırsa 3.lige gideriz(sanki 3.lige gitmemenin garantisi başkanmış gibi bu yıl süper ligden düştün gelecek yıl ptt'den de düşmeyeceğinin garantisi ne?), bırakırsa kim aday olacak(sanki o bırakırsa kapıya kilit vurulacakmış gibi), madem çok biliyorsun yap listeni aday ol (sanki taraftarın işi beğenmiyorsa gidip yönetici olmakmış gibi).. Velhasıl gel gelelim 3-5 kişi dışında kimse neden transferde başarısızız, kazara aldığımız birkaç iyi oyuncuyu neden satamıyoruz, altyapı ne iş yapar neden doğru düzgün oyuncu çıkmıyor kısaca siz 13 yıldır orada ne iş yapıyorsunuz diye sormuyor. Ee şimdi benim işim sadece alkışlamak mı? Ben sadece alkışlayacak olsam Türkiye'deki futbolun yüzüne bakmam zaten gider Avrupa liglerini izlerim. Başarısız olduklarında birilerini istifaya çağırma hakkım yoksa neden bu kalitesiz futbolla zamanımı harcıyorum ben?
Baskanada söz söyle yonetimede teknikdirektörede ama alternatifinide sunmak enaz elestirmek kadar onemli
marifet elestirmek degil cozüm üretmektir kongre karari alinmis artik iyi bi yonetim cikarabilmek gerekiyor yok bulamazsak sorun o zaman basliyacaktir.
yazıların mükemmel teşşekur etmek için yazdım yeni yönetimle yeni başkanla yenilenmiş sivassporla buluşmak dileğiyle
elbeylii 03.05.2016, 18:05 bizlere ilkleri yaşatan başkanın heyacanı kaybolmuş ise gitmesi normal. yerine başka biri başka heyacanla gelir bakarsın takımı uçurur.
He sen gelirsin bırakın bu işleri takımı uçuruma ucurmasinlar yeter kime yalakalanirsiniz bilmem ama yapmayın. ......
GraveYard 03.05.2016, 18:37 Bir anlam veremiyorum herkesin ağzında adayınız varsa söyleyin gelsin yok sen aday ol yok şu yok bu. Her takımda olduğu gibi Kongre zamanı adaylar çıkar ve kendilerini ifade ederler ve sivasımızı laiyi ile kim yönetecekse o gelir kim hak ediyorsa. Evet Mecnun başkan sivasın çevresini olumsuzluklarını değiştirdi bunu kimse inkar etmiyor saten. Bende dahil olmak üzere bir başarısızlık ve artık geriye gittini gördüğümüz için Kulüpe uygun vizyon sahibi birilerinin devralmasını gerektiğini düşünüyoruz. Şunuda diyenler olacaktır iyi günde iyiydide kötü günde niye bıraktınız diyeceksiniz niye nankörlük ediyorsunuz diyeceksiniz. Haklı olabilirsiniz burada ama duygusal bakmamak lazım bazı şeylere. Taraftarımızı deplasmana gider hiç bir destek yok millet belki sevdası uğruna cebindeki son parasını veriyo belki orada aç kalacak bazı bazı kulüplerde ise aksine deplasmana gidenlerin yol parası yemek parası karşılıyolar takımımız yanlız kalmasın diye ve birde storumuz var yıllardır satılmayan formalar gününde çıkmayan ürünler vs vs. Kısaca Bardağın dolu tarafıda var boş tarafıda Rabbim Hakkımızda Herşeyin Hayırlsını Nasip etsin .
34MUAMMER58 03.05.2016, 18:39 Sivasspor yönetimiyle ilgili düşüncelerim bellidir,benim kimseyle taraftar olarak kinim nefretim yok,mecnun başkanıda severim,yanındaki yöneticileride,mecnun başkan piyasada yokken,diğer yöneticiler sivassporu süper lig kapısına kadar getirdi,şikeye maruz kaldık çıkamadık,sayın başkan bülen uygunla işi bitirdi,sahipsiz kalan sivassporu ortada bırakmadı,bizlere şampiyonluk heyecanı ve Avrupa kupaları heyecanı yaşattı ,hepsine eyvallah,emeklerini inkar edenin gözüne dizine vurur,takımı küme düşürene kadar kredisi vardı,o krediyide son haddine kadar tükettiler,buraya kadar herşey tmm da,onlar takım niye burda geziyor;?neden böyle oldu?nerede hata yaptık,diye kendilerini sorgulamazsa,medya özellikle havuz medyası gibi gazetecilik yapan sivas yerel görsel ve yazılı medyası yönetime hatalarını efendice hatırlatmazsa,bizler efendice takımın niye bu duruma geldiğini söylemezsek,doğruları bulamayız,eleştiriden kimse gocunmayacak,hepbirlikte taraftar olarakda ,yönetim olarakda,takım olarakda hatalarımızı ,günahlarımızı ortaya koyacağızki tekrar etmeyelim,şimdi eleştiri yapmaya kalksak roman olur,bunları halının altına süpürmek ,gerçekleri görmezden gelip sırf yalamalık olsun diye ajitasyon yapmak sivasspor taraftarlığı değildir,bu konular takım kesin olarak düştükten sonra elbetteki masaya yatırılacak,henüz düştük demiyorum,içimde halaa umut taşıyorum,yönetim gitsin mi?kalsın mı,tartışmalarını,lig sonuna bırakmak gerekir,hatta olağan üstü kongreyide ileri tarihe ertelemekte fayda görüyorum,zamanı gelince bu konuyu enine boyuna konuşuruz,dua edelimki takım futbol mucizesini gerçekleştirsinde ligde kalsın,ozaman işler daha kolay olur,ptt lige düşmek öyle milletin zannettiği kadar kolay iş değildir,hele hele oralardan geri gelmek bizim gibi herkonuda gerininde gerisinde kalmış,gelişememiş,geliştirilm emiş,gelişmesine yardım edilmemiş şehirler için daha zordur,şuanda herkes takımı az olan mucizeyi gerçekleştirmeye odaklanmalı,bakın gençler ve kayseriyi bi yenelim son hafta kim düşüyor herkes görür,yönetim son bi çırpınışla futbolculara çok büyük prim vadetmeli ,ligde kalsınlar, gerekirse aldıkları ücretin 2 katını bile vaadetmeliler,ligde kalırsak o paralar ödenir,3 galibiyet sivassporu ligde bırakacaktır.
bulutbey27 03.05.2016, 19:36 Kişiler gider kurumlar kalır
alemdarlar 03.05.2016, 21:32 Tek adam Mecnun başkanmışmışmış.
Bana ,sana, ona, buna ve kendisine ADAM demiyor. Diyemiyor.
Sivastan Adam da çıkar Madam da çıkar gardaş.
Mecnun başkanım. Büyük Sivasspor taraftarı iki' ye bölündü. Başarısızlık bunun nedenidir. Teşekkür ederiz. Hadi güle güle. İkiye böldün bizi. İkile.
birdokuzaltiyed 04.05.2016, 08:19 Her şeyin vakti zamanı vardır, o vakit gelmişse uzatmamak o adımı atmak gerekir.Çok güzel şeyler yaşadık, çok başarılar elde ettik, aynı zamanda çok yanlış şeyler yaptık, şanslı sezonlar yaşadık, şanssız sezonlarımız oldu.Altyapı ve istikrar sağlanamadı bu da en büyük açmazımız idi Mecnun Başkan döneminde.İnş. işi hevesle, azimle, gayretle yapabilecek birileri takıma talip olur.
B.Demirci 04.05.2016, 13:53 Başkan öyle bırakıp gitme olmaz. Madem düştük, düşmez kalkmaz bir Allah. Düştüğümüz gibi çıkmasını da bileceğiz. Etrafına futboldan anlayan profesyonel bir kadro kurmalısın. Bizim zaten bu kadar yıl süper ligte kalmamız büyük bir şans. Takım profesyonel, idareciler amatör olmaz.
58gürün58 04.05.2016, 14:13 kurumsal yapılarda ve de futbolda duygusallığa yer yok. burda akılcı davranmak lazım. eğer ki mecnun bey bundan önceki yıllarda yaptığı gibi şu futbolcuyla görüştük fiatta anlaşamadık( çok komik fiatlar) futbolcu şehri sevmedi hatalardan ders aldık seneye daha güzel olacak gibi laflarla ve bu mantaliteyle kalacaksa hiç kalmasın. bizde birlik ve beraberliğin yeniden tesis edilmesi lazım nasıl mı en güzel örnek 35 milyon (dolar,,,euro) civarı bütcesiyle ptt den düşen karşıyaka bunun haricinde 5 milyon (dolar,,,euro) bütcesiyle lige çıkan adanaspor.....
|
|